sobota 25. května 2024

Rozmnožovat se stejně jako zvířata je chybou



Umíme dobře to co je nám dlouho blízké, pokud něco neumíme je to proto že je nám to cizí, problém je to že není možné umět vše a tak dochází logicky ke specializaci a tak je někdo úspěšný ve specializaci co je mu blízká. Neříkám nic nového podívejme se do přírody zde je specializace běžná a nikde se zde nesetkáte s univerzálností.

Logicky je zde otázka jak to udělat aby se každý člověk mohl správně specializovat už od dětství a dělat svoji specializaci po celý život? Řešení vidím ve výrobě lidí a po vyrobení bude člověk vyškolen na potřebnou specializaci, rozmnožovat se stejně jako zvířata je chybou protože tím nejde zabezpečit kvalitu u genetiky a kvalitní výchovu na správnou specializaci.

Tím že se něco dělá průmyslově ve velkém tak je to i ekonomické a má to i dobrou kvalitu, člověk je spotřební zboží na trhu práce, taková je objektivní realita, za vším je všude jenom databáze a program!

Logicky pokud se budou lidi produkovat globálně jenom průmyslově tak zde už nebudou k ničemu potřeba ženy a nebudou zde ani problémy s dětmi, na průmyslově vyrobeného člověka bude záruka dvacet let a po skončení záruky se člověk optimálně eliminuje, tím zde nebudou problémy se starými a nemocnými lidmi. 

Počítač pro začínající programátory



Mnoho lidí začíná s programováním a jejich starý počítač jim už nestačí a na nový počítač nemají dostatek peněz, je si sice možné i koupit sestavené levné počítače ale jejich výkon odpovídá malé ceně. Základem sestavy je vždy základní deska zde se moc nevyplatí šetřit, na ostatním už je možné ušetřit aniž bychom tím snižovali mnoho výkon počítače. 

Vyplatí se šetřit při sestavování počítače?



Zde je sestava počítače která zvládne náročné úkoly za dostupnou cenu, pokud chcete ušetřit tak můžete vynechat veliký chladič procesoru a použít chladič dodávaný s procesorem, taky můžete vynechat i grafickou kartu a využít grafiku co je na procesoru, dále lze vynechat veliký HDD s velikou kapacitou, je i možné použít levný procesor s menším výkonem, taky lze i ušetřit na levnější paměti a levnějším SSD disku. Lze i ušetřit tím že místo Windows 11 si nainstalujete populární Linuxovou distribuci, šetřit na; základní desce, zdroji napájení, počítačové skříni je sice taky teoreticky možné, ale to moc nedoporučuji, protože si koledujete o zbytečné problémy a stejně tím už moc peněz neušetříte.

Proč je zde rozdělní lidí na pány a sluhy?



Nikdo nemůže sloužit dobře mnoha pánům otázkou logicky je a jak poznat správného pána a jenom tomu sloužit? To co je pro jednoho správný pán může být pro jiného chybný pán, nejde tedy říci služte nějakému doporučenému pánu protože je to pro vás ten správný pán. Pánem nejsou zde jenom lidi, pánem zde můžou být svatá pravidla nebo situace, někdy je zde správný pán dočasně a je třeba si tak hledat nového správného pána.

V minulosti byl pánem ten kdo měl veliký vliv nebo měl veliké bohatství, doba se ale změnila a tak zde jsou noví páni co mají mnoho sluhů co jim slouží. Pro mnoho lidí na světě je pánem bůh, věřící považují boha za dokonalého a tak poslouchají ty co boha zastupují, je to jako věřit v to že váš operační systém je dokonalý a tak posloucháte na slovo váš operační systém a modlíte se aby fungoval bez problémů.

Rozdělení na pány a sluhy je zde proto aby zde nebyli konflikty díky emancipaci, každý tak má určené místo v systému a podle toho se i musí chovat, vše je zde vytvořeno a nastaveno k tomu aby to něčemu dočasně sloužilo, k čemu je zde; organizace, člověk, program, databáze, přístroj atd. který ničemu neslouží? Všechny problémy jsou následkem toho že něco zde neslouží tomu, pro co to bylo vytvořeno.

Lidi věří na zázraky a snaží se dosáhnout zázraků



Aby se mohlo cokoli pohybovat správně tak k tomu potřebuje databáze a programy, proto je čas a prostor závislý na databázi a programu, není zde v času a prostoru pevný bod protože se zde vše pohybuje díky databázi a programu, lidi mají často snahu vytvořit pevný bod aby z toho měli výhodu nebo užitek, jenže každý lidmi násilně vytvořený pevný bod je zde stejně jenom dočasně!

Takovým dočasným pevným bodem je teorie která v praxi nefunguje, co je příčinou toho že lidi neustále nahrazují praxi za teorie? Lidi věří na zázraky a snaží se dosáhnout zázraků pomocí teorie, jenže tím se ocitají v začarovaném kruhu toužení které se lidem stává soužením. Takto neustále vznikají subjektivní svaté pravdy co se vydávají za objektivní pravdy lidově se tomu říká srážka s blbcem.

Války nebo inflace to je ukázka toho že teorie v praxi nefunguje, komu není rady tomu už není ani pomoci, podívejme se na programy, stáhnete si aktualizaci a máte najednou problém s programem protože aktualizace nebyla v praxi otestovaná. Praxe je o tom že se vše neustále testuje a potom se to optimalizuje, někdo vystuduje vysokou školu a jelikož nemá praxi tak o něj zaměstnavatelé nestojí, profesionalita je o dlouhé praxi a není o tom že jste vystudovali školu! 

Čiň sluhům dobře a oni z tebe udělají svého sluhu!



Vše je o příčině a následku, jakmile se z lidí stali sluhové tak následkem byli problémy a které není řešení, mnoho sluhů se snaží si hrát na to co nejsou a následkem je to že máme radši psy a kočky než lidi! Sluhové nechtějí aby zde byla emancipace, ale každý sluha chce být pánem a následkem je teorie která v praxi nefunguje.

Vždy když nechápu lidi a lidské chyby tak se podívám do přírody a dojde mi proč lidi dělají chyby, ovce je ovci vlkem, vše je o pokrytectví kdy si každá ovce myslí že je vlk. Války v nahotě odhalují pravdu o tom že jakákoli nová lidská ideologie je jenom nová teorie co nebude v praxi zase fungovat.

Řešení je už jenom v tom že zde místo lidí budou jenom naprogramované systémy, nejsou na světě nikde už lidi tak logicky s lidmi nejsou problémy. Jakmile má někdo příležitost získat na něco veliký vliv tak jí využije aby se měl dobře, čiň sluhům dobře a oni z tebe udělají svého sluhu, pro dobrotu na žebrotu, bylo a bude!

Současný člověk mi obrazně připomíná telefon se sluchátkem, co má vytáčecí číselník, autonomní robot je jako dotykový mobilní telefon, vše je zde evolučně dočasně a tak zde už brzo člověk evolučně skončí protože člověk narazil na limity svého evolučního vývoje a tak jej evolučně nahradí roboti.

Najednou bude v televizi reklama na profesionální roboty za dostupnou cenu, robot prezident bude vyznamenávat roboty, tím skončí; peníze, soukromé vlastnictví, drogy, politika, náboženství, byrokracie, školství, zdravotnictví, soudy, policie, důchody, podpory pro invalidy atd.

Současný konzumní svět lidí je o rozdělní lidí na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, ti co jsou nahoře dělají vše pro to, aby se ti co jsou dole nemohli dostat nahoru, je to uzavřený systém který je založený na kastách a třídách, každý zde tak má svůj osud který nejde změnit.