Čiň sluhům dobře a oni z tebe udělají svého sluhu!



Vše je o příčině a následku, jakmile se z lidí stali sluhové tak následkem byli problémy a které není řešení, mnoho sluhů se snaží si hrát na to co nejsou a následkem je to že máme radši psy a kočky než lidi! Sluhové nechtějí aby zde byla emancipace, ale každý sluha chce být pánem a následkem je teorie která v praxi nefunguje.

Vždy když nechápu lidi a lidské chyby tak se podívám do přírody a dojde mi proč lidi dělají chyby, ovce je ovci vlkem, vše je o pokrytectví kdy si každá ovce myslí že je vlk. Války v nahotě odhalují pravdu o tom že jakákoli nová lidská ideologie je jenom nová teorie co nebude v praxi zase fungovat.

Řešení je už jenom v tom že zde místo lidí budou jenom naprogramované systémy, nejsou na světě nikde už lidi tak logicky s lidmi nejsou problémy. Jakmile má někdo příležitost získat na něco veliký vliv tak jí využije aby se měl dobře, čiň sluhům dobře a oni z tebe udělají svého sluhu, pro dobrotu na žebrotu, bylo a bude!

Současný člověk mi obrazně připomíná telefon se sluchátkem, co má vytáčecí číselník, autonomní robot je jako dotykový mobilní telefon, vše je zde evolučně dočasně a tak zde už brzo člověk evolučně skončí protože člověk narazil na limity svého evolučního vývoje a tak jej evolučně nahradí roboti.

Najednou bude v televizi reklama na profesionální roboty za dostupnou cenu, robot prezident bude vyznamenávat roboty, tím skončí; peníze, soukromé vlastnictví, drogy, politika, náboženství, byrokracie, školství, zdravotnictví, soudy, policie, důchody, podpory pro invalidy atd.

Současný konzumní svět lidí je o rozdělní lidí na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, ti co jsou nahoře dělají vše pro to, aby se ti co jsou dole nemohli dostat nahoru, je to uzavřený systém který je založený na kastách a třídách, každý zde tak má svůj osud který nejde změnit.