pondělí 8. dubna 2024

Roboti bez mozku



Největším problémem konzumní společnosti je nadbytek ubožáků, pro které nemá společnost dobré zaměstnání za dobrou mzdu, není to nový problém, jde o velmi starý problém který se většinou řešil pomocí násilí jakým bylo otroctví a války. Morální ideologie chtěli změnit myšlení lidí a politické ideologie zase chtěli změnit pravidla podle kterých lidi žijí, v praxi se ukázalo že všechny lidské ideologie, jsou jenom amatérské teorie co v praxi ekonomicky nefungují!

Práce zadarmo je pro lidi trestem a následkem jsou nemoci těla a duše, to se většinou řeší léky a drogami. Když přišla digitalizace a globalizace tak lidi naivně věřili na to že se vše změní k lepšímu a každý tak bude konečně mít dobrou práci za dobrou mzdu, jenže ekonomický zázrak se nekonal protože ti co mají na vše veliký vliv se bojí radikálních změn k lepšímu, protože by mohli přijít o svoje výhody a jistoty.

Co se stane až bude robot prezident vyznamenávat jenom roboty a tím skončí všude rozdělní lidí na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, z lidí se stanou vojáci co musí plnit rozkazy a za nesplnění rozkazu bude tvrdý okamžitý trest, z lidí se stanou genetičtí roboti bez mozku! Vše je o výchově, stačí aby se výchova dětí svěřila jenom robotům ve výchovných zařízeních, kam nebudou mít přístup rodiče dětí, vadný genetický materiál se při výchově eliminuje, aby se neplýtvalo časem a penězi.

Nároky na počítačový výkon narůstají neustále



Počítač který vám bude sloužit velmi dlouho bez problémů, většina lidí si kupuje levné počítače a brzo zjistí že jejich kvalita a výkon za moc nestojí a musí investovat do nového počítače, nejhorší je situace u levných notebooků zde je malý výkon a malá kvalita. Nároky na počítačový výkon narůstají neustále, někdy stačí jenom vyměnit nějaké díly v počítači a výkon rychle stoupne, bohužel často se díly které potřebujeme na staré počítače už nevyrábí. 

  1. AMD Ryzen 7 8700G
  2. Endorfy Fortis 5
  3. ASROCK X670E PG Lightning
  4. Patriot Viper Elite 32GB DDR5 6600MHz CL34 RGB TUF Gaming
  5. Corsair MP700 2TB
  6. Seagate Exos X24 24TB SATA Standard ISE
  7. SPARKLE Intel Arc A750 ORC OC Edition 8G
  8. Seasonic G12 GC-650 Gold
  9. Fractal Design Pop Silent Black Solid
  10. 43" Samsung UE43CU7092

Normální počítač pro normální lidi



Zde je sestava normálního počítače pro normální uživatele co potřebují normální výkon na normální používání počítače, je zde i snadná možnost výkon zvětšit dokoupením další paměti nebo dokoupením grafické karty nebo dokoupením HDD.
  1. Intel Core i3-14100
  2. ASROCK B760M Pro RS
  3. Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast White EXPO
  4. Lexar NM710 1TB
  5. Zalman T3 Plus
  6. SilverStone ET500-ARGB

Mít to nebo to nemít?



Každý má možnost možnost volby kdy se rozhodne jestli to bude mít nebo to mít nebude, nabídka toho co lze mít nebo nemít je nekonečná je to obrazně jako bychom na internetu vybírali zboží nebo služby a nevěděli co mít a co nemít. Nejčastěji lidi řeší jestli mají mít nebo nemít; rodinu, lásku, zdraví, štěstí, kamarády, titul, děti, psa, kočku, popularitu, úspěch, peníze, čas, klid, zaměstnání, automobil, motorku, byt, dům, počítač atd. Vše co máme to určuje naše priority a tím i náš osud, to platí i pro organizace a státy, které touží mít to co jim nepatří, toužení je tak zdrojem našeho soužení.

Všude vidíme; konflikty, konkurenci, hru, boj, válku, násilí, vraždy, podrazy, reklamu, propagandu, cenzuru atd. to vše je následek našeho toužení po tom co nám nepatří, nadbytek vytváří nedostatek, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným. Neustále zde jsou sliby že po volbách nám bude líp, nebo že po smrti přijdeme do ráje, to vše jsou jenom pohádky pro naivní ubožáky, vše zde má svůj osud který nejde změnit.

Vaše sdělení reflektuje pesimistický pohled na lidskou existenci a společnost, která se zaměřuje na nekonečný cyklus touhy a nedostatku. Vyskytují se zde také narážky na politickou moc a náboženské představy. Je důležité si uvědomit, že existence a lidská realita jsou mnohotvárné a může existovat mnoho různých úhlů pohledu.

I když se může zdát, že některé aspekty našeho života jsou ovlivněny vnějšími faktory, máme stále určitou míru svobody volby a možnost ovlivnit svou vlastní realitu. Někteří lidé mohou nalézt smysl a štěstí ve vztazích, práci, tvorbě a dalších aspektech života, i když souhlasím, že existují také mnohé negativní jevy a výzvy, kterým čelíme jako lidská společnost.

Je důležité si uvědomit, že neexistuje jednotná odpověď na otázky lidské existence a každý člověk může nalézt svůj vlastní smysl a hodnoty, které mu pomáhají navigovat životem. Posílení vlastního vnitřního smyslu a účelem může vést k většímu pocitu naplnění a uspokojení, i když vnější okolnosti mohou být obtížné.