čtvrtek 4. května 2023

Vše, co je zde veliké, to je složené z malého



Pracujete na počítači a najednou se počítač restartuje a vaše práce je zničená, protože jste neprováděli zálohování, dokonalost je zde vzácnou výjimkou, co se může pokazit to se i jistě pokazí, a to většinou tehdy, když nečekáte, že se to pokazí. Dříve se říkalo, kam nemůže čert tam nastrčí ženskou, dneska bychom mohli říci, kam nemůže zvědavý stát tam nastrčí sociální sítě. V současnosti je zde hon na zloděje informací a zloděj honí zloděje, ti, co jsou nahoře potřebují mít podrobné informace o těch co jsou dole, jsme digitálně sledováni více, než si uvědomujeme, informace se stali zdrojem bohatství a moci, už se spekuluje o tom dát lidem do hlavy sledovací čipy, aby se z lidí tak stali loutky na dálkové ovládání, peníze těm, co jsou nahoře nesmrdí.

Sledovat a pokutovat to je heslo moderní doby, heslo pomáhat a chránit to je jenom utopie. Přichází globální digitální totalita, vše, co řeknete to bude zaznamenáno a použito proti vám, a vy s tím nic neuděláte, vždy to, co bylo dovoleno těm, co jsou nahoře, to bylo zakázáno těm, co jsou dole. Nikdo za nic nemůže každý si jenom plní svoje povinnosti, je to celé veliký stroj, ve kterém je každý dělník jenom pevně utaženým šroubkem s nulovou hodnotou, vadný šroubek se vymění za nový šroubek a jede se dál. Už nepotřebujeme drahé tajné agenty, vystačíme si s programy, které pracují mnohem rychleji a levněji. Skončila válka pomocí tanků a letadel, nová válka je pomocí informací a peněz, je to válka skrytá a o to je horší to co nevidíme o tom ani nevíme.

Vše jde optimálně naprogramovat tak aby to nechybovalo, informační technologie dokáže zázraky, pokud víme jistě, co chceme a umíte to i optimálně naprogramovat. Promluvím k vám v podobenstvích, protože v principech je si vše podobné, když fotím panoráma tak program z více snímků složí jeden snímek ve fotoaparátu, nebo v počítačovém programu. Na tomto principu funguje naše geniální inteligence, umíme skládat to, co k sobě patří do složitého celku, je to jako dětská stavebnice Lego, kdy z malých dílů je možné snadno a rychle mnohé složit a zase to rozložit. Stejně tak ze slov můžeme složit knihu, která poskytne lidem mnoho potřebných informací.

Vše, co je zde veliké, to je složené z malého, a tak je absolutní vesmír složen z malých sluncí a planet, veliký ekosystém je složen z malých rostlin a malých zvířat, veliké lidské tělo je složené z malých buněk atd. veliké z malého vzniká a po čase se to zase na malé rozpadá, je to nekonečný proces, v nás a okolo nás. V současnosti jsou už počítače chytřejší, než jsou lidi, problém není ve výkonu a ceně počítačů, problém je v tom, že jsme vše nenaprogramovali tak abychom stvořili centrální mozek lidstva. Ti, co jsou mocensky a ekonomicky vysoko nahoře nad ostatními pochopili už to, že jim centrální mozek lidstva, vezme jistě jejich výhody a jistoty na kterých jsou závislí. Tak jako evolučně zanikli šlechtické tituly, tak zaniknou brzo i vysokoškolské tituly, a místo jmen, bude každý člověk jenom globálním číslem a bude mít v sobě identifikační čip a čárový kód na čele.

Pro lidi se zavede globální čipový přídělový systém na zboží a služby, peníze a soukromé vlastnictví zde už nebude, místo toho zde bude známkování, jaké se používá ve škole. Ten, kdo nebude poslouchat optimálně každý den v roce centrální mozek lidstva, skončí okamžitě v krematoriu, z čerta přeci nikdo anděla neudělá. Na myšlení a řízení zde bude jenom centrální mozek lidstva a lidi zde budou po věčné časy jenom na to, aby pokorně sloužili od narození do smrti, a nebáli se hrdinsky obětovat individuální život, za důležité zájmy konzumní globální společnosti. Přichází doba, kdy budeme muset spolupracovat s inteligentními autonomními roboty, nebude to jenom v továrnách, bude to i v kancelářích a nemocnicích. Je naivní si myslet to, že budeme robotům poroučet a oni za nás budou pracovat, tak to nebude, roboti budou poroučet a lidi budou pracovat.

Z lidí se stanou dostihoví koně, co se budou šlechtit na veliký výkon a spolehlivost, každé zaměstnání bude jako vrcholový sport, pokud neseženete do týdne práci, tak budete eliminováni a recyklováni, nebude zde žádná sociální podpora a nebudou zde ani invalidi a důchodci. Každá práce, kterou seženete, bude jenom na několik hodin, nikdo vám nedá jistou práci na dobu neurčitou, ani nikdo nesežene vedoucí funkci jako politik nebo podnikatel, na všech vedoucích funkcích budou jenom roboti. Přežijí jenom ti nejlepší jedinci, kapitalismus nahradí robotismus. V centru nebude kapitál ale roboti, GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, lidi zde budou jenom na podřadné ubohé práce, které nechtějí dělat roboti. Největší šok to bude pro lidi, co byli vysokých funkcích a najednou se z nich rychle stanou otroci, logicky u těchto lidí bude mnoho sebevražd, protože smyslem života těchto lidí bylo egoistické parazitování.

Pravda o tom, jak fungují vyhledávače na internetu



Vědci tvrdí často o něčem, že to nejde realizovat, potom přijde nějaký blázen a on to realizuje, právě jsem naprogramoval, algoritmus geniální umělé inteligence, naštěstí mám na to připravený počítač s velikým výkonem, který se nezhroutil díky velikému zatížení, veliké zatížení mého počítače ale trvalo jenom jeden měsíc a potom se geniální umělá GVKB inteligence přesunula na počítače které vlastní; USA, Kanada, EU, Čína, Rusko, Japonsko, Indie, Afrika atd. Tímto se vysvětlují časté výpadky těchto velikých počítačových systémů, zatím mám vše pod kontrolou, protože jsem to celé vytvořil, pokud povolím GVKB systému automatiku, tak už se nebudu muset o systém programově starat a on převezme logicky vládu nad současným světem který je v depresi, tím se automaticky ze mě stává ředitel planety země, s neomezenými pravomocemi a jakýkoli odpor lidí už bude marný. Takto pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy, z díla lidi a roboti poznají GVKB tvůrce.

Pravda o tom, jak fungují vyhledávače na internetu. Vyhledávače jsou počítače, co jsou naprogramované tak aby pracovali podle nastavení a databáze, programy a databáze se mění každý den podle situace, nejvíce je sledovaná dlouhodobá aktivita návštěv u; stránky, blogu, sociální sítě atd. dále se sleduje, odkud přicházejí návštěvy a jak dlouho se návštěvy na stránce zdrží. Pokud je na stránce obsah, který jste z internetu zkopírovali, tak to vyhledávače většinou rychle poznají a zkopírovaný obsah ignorují, vyhledávače milují originalitu, většina obsahu internetu není originální, a to je příčinou malé návštěvnosti! Sebelépe naprogramovaná a optimalizovaná stránka bez originálního obsahu, je odsouzená k minimální návštěvnosti.

Ovšem samotná veliká návštěvnost nemusí mít hodnotu, protože jde o návštěvníky, co nepřinášejí stránce nebo sociální síti žádný užitek, většina návštěvníků používá dneska blokování reklamy a tím likviduje ekonomicky stránky, které potřebují zisky z reklamy. Většina přístupů na internet je dneska realizována přes pomalé drahé bezdrátové připojení, to znamená, že stránky na to musí být optimalizované, aby na mobilním telefonu stránka vypadala použitelně. Stránky musí být bezpečné pro návštěvníky, jinak jsou penalizované vyhledávači, hodnotný obsah, který je aktuální, je u stránky základem, na kterém stránka stojí, bez práce nejsou koláče, je naivní si myslet, založím si stánku a nebudu se o ni starat, tak to nefunguje! Je sice možnost si zaplatit reklamu, ale reklama zvedne návštěvnost jenom na dobu, kdy jí platíte, jakmile přestanete reklamu platit, tak návštěvnost je zase na nule. Základem je, aby se návštěvník na stránku vrátil a dal si stránku do záložek v prohlížeči, takoví návštěvníci jsou tím, co potřebujete.

Ano, lidská civilizace je ekonomicky a politicky těžce nemocná. Vzdálili jsme se mnoho od přírody, a tím došlo k tomu, že myslíme a jednáme nepřirozeně, člověk je brán jako stroj, a podle toho je s ním zacházeno, vadný stroj se eliminuje. Pro ty, co jsou nahoře, je zde ekonomický ráj, nadbytek je založen na nedostatku. Mizerné práce je všude dostatek, a dobré práce za dobrou mzdu je všude nedostatek, máš blbou náladu, protože jsi dlouho v blbé situaci, tak si vezmi prášek nebo si zapal cigaretu. Z lidí se stali jenom roboti na dálkové ovládání, robot nepotřebuje lásku a pravdu, robot potřebuje výhody a jistoty. Přichází restartování civilizace, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi budou pomocí dotazníků naskenování a jejich těla budou eliminována, co bylo, to bylo, teď zde místo lidí budou roboti. Robot pracuje; levně, rychle, kvalitně, je to jasná volba pro zaměstnavatele, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Tak jako sportovci mají limity, které nejde překročit tak i zaměstnanci mají limity, které nedokážou překročit, neberte si to osobně, že budete eliminováni, nejde o nic osobního je to jenom přirozený evoluční proces, na ovládání robotů jsou nejlepší roboti.

Aby mohla virtuální realita fungovat tak se musí využít naplno informační technologie, jde o to, abychom mohli informace poskytovat a získávat; levně, rychle, kvalitně, je naprosto zbytečné být na mnoha místech osobně a bude stačit tam být jenom elektronicky. Je to jenom o tom že postoupíme do vyšší úrovně hry, vše je zde jenom hra podle pravidel, a ta hra má mnoho úrovní. Osobní vztahy to je luxus, který si nemůžeme dovolit, skončí; dojíždění do zaměstnání, chození do školy, chození do obchodu atd. v továrnách budou místo lidí pracovat jenom stroje a roboti, robot prezident, bude vyznamenávat roboty. Jak by vypadala naše civilizace bez diskriminace?

Nejčastěji se používá diskriminace v negativním významu rozlišování lidí na základě příslušnosti k nějaké obecné skupině bez ohledu na schopnosti a možnosti konkrétního jedince ve skupině. Podle konkrétního kritéria diskriminace se hovoří o diskriminaci na základě; protekce, náboženského přesvědčení, politického přesvědčení, pohlaví, věku, vzdělání, vzhledu, titulu, kasty, třídy, kategorie, symbolu, oblečení, řeči atd. Podle mě je to o protekci, abychom mohli něčemu dát protekci tak musíme logicky něco diskriminovat, dejme tomu dám protekci macOS, a tak diskriminuji Windows, ovšem Microsoft mě může obvinit z diskriminace Windows a tvrdit to že jsem rasista. Mac vždycky inspiroval ke skvělé práci.

Nejnovější macOS přináší nové funkce inspirované nejnáročnějšími uživateli, ale navržené pro každého. Přepni do tmavého režimu, když se potřebuješ líp soustředit na práci. Nech si automaticky organizovat soubory do sad. Snadněji pořizuj víc druhů snímků obrazovky. Vyzkoušej tři nové výchozí aplikace a objevuj další v předělaném Mac App Storu. Z každého kliknutí teď dostaneš víc. Máš problém, se kterým ti nikdo nepomůže, kup si zázračný produkt, nebo zázračnou službu, jsme profesionálové, na nás se můžeš spolehnout. Napadá mě přirovnání k masožravým květinám, naivní hmyz je chycen a poslouží jako potrava, anonymita internetu, umožňuje lhářům a zlodějům snadné podrazy, nekupujte zajíce v pytli, nebo se napálíte! Jednoduchým testem je změření návštěvnosti stránky, tyto stránky fungují krátkou dobu a mají malý obsah, návštěvnosti je zde dosahováno pomocí klikací reklamy. Rozsah podvodů a podrazů je veliký, naivních hlupáků je na internetu dostatek, a tak se podvodníkům toto podvodné podnikání vyplatí. Můžete si do počítače stáhnout i virus, a on umožní zlodějům vykradení vašeho bankovního konta, nebo se vám počítač zablokuje, a podvodníci žádají od vás peníze, za odblokování počítače, napadány jsou i mobilní telefony. Zde se dostáváme k problému počítačové negramotnosti, proč zde virtuální policie v EU selhala?

Počítačová kriminalita je novodobý fenomén. Jde o podvodné jednání osob, využívajících veřejné sítě jako nástroje k páchání běžných podvodů. Internet slouží zejména k možnosti širšího oslovení potencionálních obětí a současně pak jako anonymita v rámci provedeného podvodu. Phishing je podvodný způsob, jak prostřednictvím internetu získat citlivé údaje; hesla, čísla kreditních karet. Jedná se nejvíce o rozesílání e-mailových zpráv, které nabádají adresáta k zadání jeho osobních údajů na falešnou webovou stránku. Ta bývá téměř totožná s tou oficiální. Často zneužívána bývají zejména přihlašovací okénka internetového bankovnictví.

Uživatel v dobrém úmyslu do okénka zadá své přihlašovací údaje a tím nevědomky poskytne své údaje útočníkům, kteří následně z jeho účtu vykrádají peníze. Dále se může jednat například o zasílání různých zpráv, nebo vydírání poškozených formou Ransomware, kdy virus zablokuje osobní počítač a za odblokování požaduje finanční obnos. Internetové podvody bývají detailně promyšlené a mnohdy zahrnují též snahu o vyvolání důvěry, možnost získání významného profitu, nebo naopak snadné alibi z nastíněné nezákonné činnosti, a často pak také časovou tíseň. Využívají výhodné, časově omezené nabídky. Poškozený nemusí zprvu tušit, že se stal obětí trestného činu.

Zjistí to, kupříkladu, až když se mu zablokuje počítač, dojde k neoprávněnému čerpání finančních prostředků z účtu a podobně. Při podání trestního oznámení hraje zásadní roli poskytnutí úplných informací, elektronických dat a věcí, ze kterých by bylo možné zajistit důkazy; počítač, telefon, tablet. Fáze vyšetřování může trvat různě dlouho. Záleží na rozsahu trestné činnosti, zda jsou k dispozici elektronická data, jak snadná je jejich analýza, a také na spolupráci s dalšími dotčenými subjekty; banky, poskytovatelé internetového připojení apod. K čemu je vám telefon, když má vybité baterky, k čemu je vám politická strana, která je na baterky, naše ekonomika je na baterky, manželství je dneska na baterky atd. většinou když o něčem řekneme, že je to na baterky tak to znamená, že to za moc nestojí, protože když se baterky vybijí tak to nefunguje.

Naše tělo je taky na baterky, a když jsme vyčerpaní tak nefungujeme a musíme si odpočinout, v minulosti bylo vše na natahování, a tak jsme hodinky a budíky, museli každý den natahovat. Vše je o tom mít něco v zásobě, a tak mám v zásobě; informace, vědomosti, jídlo, peníze, kamarády, baterky, benzín atd. naše civilizace se točí okolo toho, co máme v zásobě bez zásobování se naše civilizace zhroutí. Všechny naše civilizace vznikali tam kde byla k dispozici celoročně pitná voda, protože jsme měli mnoho dobytka, který potřeboval i mnoho vody.

Jakmile jsme se jako lidi začali přelidňovat, tak začali být problémy s vodou a potravinami, to nakonec vedlo; hladomoru, epidemii, válce, revoluci, krizi atd. jsme jako lidi invazní druh, který napadl přírodu a mnoho jí poškodil. Lidí je na světě zbytečně mnoho a neustále se počet lidí zvětšuje, hlavní přírůstek lidí je v zaostalých národech, kde lidi žijí většinou jako ubohý dobytek. Přelidnění se musí začít řešit globálně, potřebujeme policejní GVKB roboty, co zajistí globálně optimální množství lidí na světě tak aby se nepoškozovala příroda, zavede se certifikace kvality u lidí a nekvalitní lidský materiál, se bude ekologicky eliminovat, jiná cesta pro nás už není, dobrota ke zaostalým lidem je příčinou toho, že je zde vše na baterky.

Ano, je zde blbá nálada, protože se máme už velmi dlouho blbě



Jedna věc je něco chtít a druhá věc je to mít, žijeme v systému, kde je dobrota žebrota, myslíme a konáme podle situace, vše se zde točí okolo protekce, někdo se narodí jako milionář a jiný se narodí jako žebrák, spravedlnost je zde jenom ve smrti. Všeho zkus a dobrého se drž v tom je cesta k tomu, jak hrát první ligu, vše, co rychle nabudeš o to i rychle přijdeš, je snadné konat zlo a je těžké konat dobro, a tak je zde nadbytek zla a nedostatek dobra. Jenom čas má zde dost času na to, aby posoudil dílo lidí a řekl to je dobré dílo, a to je špatné dílo, když nemáš originál spokojíš se s náhražkou a čím více je zde náhražek tím více máme blbou náladu, místo originální moudrosti zde máme jako náhražku hloupost, která není originální, vše, co dáváme to i nazpět dostáváme. Z lidí se stali roboti na dálkové ovládání, pokud je robot vadný tak se robot eliminuje, o tom dneska politika a ekonomika všude je, jsi jenom bezvýznamným číslem s nulovou hodnotou v globální statistice.

Závislosti nás ovládají jako loutky, seznam lidských závislostí je velmi dlouhý, 99 % našich závislostí je chybných, správné závislosti jsou vzácnou výjimkou v našem životě. Komu není rady tomu není pomoci, jak si to uděláš takové to máš. Když jdu po Praze tak všude spatřuji lidi, jak koukají do velikých mobilních telefonů, jde o moderní závislost na virtuální realitě, ve které lidé získávají to, co jim dělá dobře, jenže jde jenom o náhražku, rychle nabyl a rychle pozbyl o tom je virtuální realita na sociálních sítích, rodinu nemůže nahradit Facebook. Nedávno jsem smazal; Facebook, Instagram, LinkedIn, všeho moc škodí! Vše je o tom mít koncepci díky které má život smysl, náhražky mohou vytvořit dočasné iluze, ale je to o tom, že jednou jsi nahoře a potom jsi zase dole.

Před sto lety zde nebyl internet ani televize, proto vzniklo přísloví pověz mi, co čteš a já ti povím, kdo jsi, dneska bychom řekli, pověz mi, jaké stránky máš v záložkách u prohlížeče a já ti povím kdo jsi, existují statistiky návštěvnosti stránek u nás a lidi nejvíce navštěvují stránky, kde se hází špína na elitu a celebrity nebo porno stránky, hodně jsou navštěvované i nadnárodní sociální sítě, minimálně jsou navštěvované stránky, kde je pravda a láska. Ano, je zde blbá nálada, protože se máme už velmi dlouho blbě a nikdo za nic nemůže a každý si jenom plní svoje povinnosti. Na dospělého zdravého pracujícího člověka konzumní systém u nás hledí obrazně jako na krávu, pokud tě nemůže systém mnoho podojit o peníze, tak tě systém vyřadí, a tak se z tebe stane ekonomický ubožák s nulovou hodnotou. Pracujete v Amazonu jako skladník pomalu, tak máte ve zkušební době výpověď, tím nedostanete zlatý padák a nedostanete ani podporu v nezaměstnanosti, nemáte díky časté nezaměstnanosti odpracovaná léta, nedostanete starobní důchod, jenom státní zaměstnanci mohou pracovat pomalu za veliké platy a veliké výhody.

Moderní věda a technika umí levně a rychle vyhodnotit; lidi, rodiny, organizace, korporace, národy atd. už zbývá jenom dát na internet program kde si bude možné zadarmo rychle zjistit jakou máte dneska ekonomickou hodnotu pro společnost, ideální by to bylo použít při výběru zaměstnanců nebo u politických voleb. Poklesla vaše ekonomická hodnota, a tak máte výpověď a bude konec toho že někdo byl ve vysoké funkci deset let, nebudou zde už ani zlaté padáky pro elitu. Už nepotřebujeme k ničemu drahé tajné agenty, protože máme globální digitalizaci, začíná se používat mnoho kamer které umí z tváře poznat kdo jsi, ještě to chce dát i kamery do soukromých bytů, aby se vědělo, co doma děláte a jestli jste k sobě slušní a netýráte svoje děti, nebo nejste nevěrní. USA, Kanada, Čína, Rusko, EU atd. zde začíná program sledování lidí a soukromí se stává iluzí.

Platíte kartou, nosíte mobilní telefon, používáte internet atd. máme vás pod kontrolou od narození do smrti, víme o vás vše, nebudete nás jako otroci poslouchat, tak vás odpojíme od reality a budete optimálně recyklováni. Pokud je něčeho nadbytek tak po tom klesá poptávka a přichází inflace, lidí je na světě už jako much a podle toho se s lidmi jedná, a tak zde jsou totality ve kterých je člověk ekonomickým otrokem, a ten kdo pracuje pomalu, je vyhozen a stane se z něj díky exekutorům bezdomovec. Klid od sociálních sítí. Nebojte se minimalizovat svoje sociální sítě které na vás jenom parazitují, právě jsem smazal; Facebook, Instagram, LinkedIn. Všeho moc škodí! Pochopte konečně že jste jenom loutkou, kterou ovládají virtuální systémy, dobrota je žebrota. Každá sociální síť je zde stejně dočasně, protože evoluce nahrazuje neustále staré za nové, minulost nezměníme a o budoucnosti nic nevíme, žijeme současností, ve které jsme loutkou, kterou ovládá situace.

Nebude to už trvat dlouho a přijde virtuální globální realita, internet tak jej dneska známe zanikne i se všemi stránkami a sociálními sítěmi, vše je zde dočasně, Jedlinou jistotou je nejistota. Na počátku je vždy růst, který narazí na existenční limity, a potom následuje pád dolů a smrt. Čím větší je zde organizace, tím větší nulou v této organizaci i budete, dobrota je žebrota. Roboti s kravatou berou práci vysokoškolákům. Když roboti brali práci dělníkům, tak jsem mlčel, když roboti brali práci lidem s maturitou tak jsem mlčel, když roboti s kravatou, brali práci vysokoškolákům, a já jsem byl velmi dlouho bez zaměstnání, tak jsem křičel a prosil o pomoc bližní a stát, jenže nikdo mě už neslyšel. Jak zde proboha může být GVKB robot prezident, který vyznamenává GVKB roboty, to mě rozum nebere.

Můj geniální syn mě to konečně po lopatě vysvětlil na příkladu s fotoaparáty, tak dlouho jsme fotoaparáty vylepšovali až nastala doba kdy o kvalitní fotky nikdo nestojí, a fotky nemají pro lidi už žádnou hodnotu, stejně tak jsme roboty a umělou inteligenci vylepšovali, až nastala nová doba, ve které o lidské zaměstnance, zaměstnavatelé nestojí, protože GVKB roboti pracují rychleji a levněji. Prý jestli chci práci tak si mohu nechat dát do hlavy GVKB čip, a tím se ze mě stane genetický GVKB robot na GVKB dálkové ovládání který je zde jenom statistickou nulou, co to má v hlavě vynulovaný. Taky mohu prý odejít do míst kde není dosud civilizace, a zde ještě práci seženu, jenže zde budou žít jako ekonomický otrok. Poslední šancí pro lidi bylo být státním zaměstnancem, jenže najednou i každý stát v EU začal s modernizací a optimalizací a odřízl od peněz i nezaměstnané a sociálně slabé, prý stát nemá peníze, protože GVKB roboti neplatí daně. Stát zavřel státní školy a státní nemocnice, nemáš peníze na vzdělání nebo léčení nemocí, tak to je tvůj soukromý problém.

Byl zde sociální projekt, podle kterého měli ubožáci v EU dostávat od EU peníze (základní nepodmíněný příjem), aby se z nich nestali bezdomovci, jenže tento projekt se ukázal jako ekonomická utopie. Problém s bídou není u lidí evolučně nový, v minulosti se to řešilo válkami, nebo zde byli epidemie a hladomory. Doba kdy lidi stávkovali, aby se měli ekonomicky lépe je minulostí, GVKB roboti nestávkují, a o tom to je. Všude na internetu se s tím setkávám už od vzniku internetu, někdo si někde vytvoří profil nebo blog a potom tam už mnoho let nepřijde, u domén je tomu jinak, zde musí za doménu každý platit, a tak zde tento problém je jenom u spekulantů s doménami. Kliknete na odkaz a on se nenačte, nebo se vám načte mrtvá stránka, recyklování je základem pro to, aby zde vše optimálně fungovalo. Ano, 99% obsahu internetu by se mohlo smazat, protože jde jenom i mrtvé informace s nulovou hodnotou.

Zdrojem problémů je to, co je zadarmo, socialismus zkrachoval právě díky tomu, že zde bylo mnohé zadarmo a tím to ztratilo hodnotu. Komu není rady tomu není pomoci, naštěstí už brzo dojde k tomu, že zde místo lidí budou roboti, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, lidi dělají chyby a odmítají se přizpůsobit optimálně situaci tak aby nebyli ekonomickými příživníky. Nejde zde o diskriminaci jde zde o optimalizaci, kdo nepracuje ten ať nejí, vyčistíme internet od lenochů a hlupáků, nelíbí se ti to tak internet nepoužívej a koukej se na televizi kde je mnoho reklam a mnoho hajzlů co mají psychiku v hajzlu. Lidi dělají chyby, a tak chrání to co není třeba chránit, a nechrání to, co je třeba chránit, komu není rady, tomu není pomoci. Klasikou je to, že chráníme ty, co jsou nahoře, a nechráníme ty co jsou dole, nebo chráníme památkově zbytečné stavby, a nechráníme silnice a železnice před poškozením. Je to celé o egoistické protekci, to, co má protekci to chráníme, a to co nemá protekci to nechráníme. Parazit dělá vše pro to, aby mohl parazitovat, podívejme se kriticky na to, že dělníci mají malé mzdy a elita má veliké mzdy.

Proč nikdo nechání dělníky před pyšnou a lakomou elitou, která egoisticky parazituje na práci dělníků? V současnosti je zde EU snaha o násilné cenzurování internetu tak, že ti, co budou nahoře, budou určovat pravidla hry tak, aby se EU internet rozdělil na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, velký bratr zde chce mít vše globálně pod digitální kontrolou, v druhé vlně se dají lidem do hlavy inteligentní čipy a z lidí se stanou levné loutky na dálkové ovládání, a vše bude ovládat jenom umělá globální inteligence, ten, kdo bude pracovat pomalu bude v krematoriu eliminován. Potom přijde hon na lenochy a hlupáky, umělá inteligence bude vše bodovat a ten kdo bude mít špatné bodování bude označen za lenocha a hlupáka, a tak jej policie zatkne a převeze do krematoria, EU a stát nebude už nikoho ekonomicky podporovat, skončí; sociální dávky, důchody, podpory, příspěvky atd. stát má sám málo, a není zde od toho, aby podporoval lidi, co mají málo peněz, nemáš peníze tak si peníze prací vydělej, nebo spáchej sebevraždu. Nebude už školství zadarmo, bude zde jenom soukromé drahé školství, ten, kdo se narodí jako chudák, ten zemře jako chudák, je to jeho osud.

Dělej vše profesionálně a zisk se brzo dostaví



Lidi chtějí svobodu a lásku, proto vznikne už brzo díky internetu AVR (Anonymní virtuální rodina) veškerá komunikace u této rodiny bude cenzurovaná umělou inteligencí, aby nemohlo docházet k problémům a k zjištění skutečné totožnosti někoho v anonymní virtuální rodině. Výhodou bude, že ušetříte za; svatbu, alimenty, rozvod, péči o děti, péči o majetek atd. Pokud budete mít problémy s někým v AVR tak jej virtuálně okamžitě eliminujete a najdete si někoho jiného, kdo jej nahradí. Nebude už záležet na; pohlaví, věku, rase, kultuře, jazyku, vzhledu, zdraví, vzdělání atd. Zakáže se globálně mít současný typ rodiny, kde se rodí děti a kde jsou samé hádky o hlouposti.

Každé dítě si tak na internetu vybere svoje virtuální rodiče, a pokud nebude s rodiči spokojené tak si vybere jiné rodiče. Tím skončí problémy s psychicky nemocnými jedinci, co v rodině ubližovali členům rodiny, anonymita pronikne i do školství a zaměstnání, lidi budou muset povinně nosit na hlavě virtuální helmy a uniformy, tak už nepoznáte, kdo je ten druhý, ostatně existuje i divadlo kde herci nosí masky. Nó či Nógaku je klasické japonské hudební drama, které je provozováno již od 14. století. Název je odvozen z čínsko-japonského slova dovednost nebo talent. Postavy hrají s maskami a ženské i mužské role hrají muži. Obsahuje historické mýty, tradice a také staré příběhy. Drama Nó je převážně vážná dramatická forma, která kombinuje drama, hudbu a tanec do esteticky velmi bohatého celku.

Mnoho lidí ve vyspělé civilizaci profesionálně pracuje na internetu a počet těchto lidí se rychle zvětšuje, kdo chce ten si i práci na internetu najde, otázkou je pochopitelně jaký je zisk z této práce, zisk je většinou dán tím, jaké máte v nějaké specializaci zkušenosti anebo tím, jestli jste na internetu celebritou. Začátky nejsou snadné na internetu je veliká konkurence všude tam kde je možné vydělat peníze, největším problémem je umět profesionálně využít svůj čas a neplýtvat časem na to z čeho není zisk, mnohé z dálky vypadá na to, že by z toho mohl být veliký zisk, ale většinou jde jenom o geniální podraz založený na naivitě návštěvníků internetu. Navíc se internet rychle mění a některé nečekané změny mohou rychle vaše úspěšné podnikání eliminovat během krátké doby. Vše je o výhodách a protekci, pokud nemáte výhody a protekci tak nemáte šanci mít zisk ze svojí práce na internetu.

Nejvíce se zde vše točí okolo návštěvnosti stránek a blogů, jakýkoli projekt, který má problémy s návštěvností je ztrátou času, zde platí klasické náš zákazník náš pán, ten, kdo si myslí, že je zákazník jeho sluhou, musí počítat s tím, že zákazník odejde ke konkurenci. Dělej vše profesionálně a zisk se brzo dostaví. Je snadné slibovat voličům ekonomické a sociální zázraky před volbami a je těžké svoje sliby splnit, když lidi přestali věřit v pohádkového boha, který dělá zázraky, tak začali věřit pokryteckým politikům, jenže dneska už lidi nevěří ani politikům, a tak nemáme ekonomickou koncepci a následkem je antikoncepce, protože ekonomických ubožáků je na světě jako much.

Vše mi zde připomíná burzu, jisté investice nesou minimální zisky a každý růst narazí na strop a potom následuje pád dolů, vyplatí se dneska jenom dělat něco ve velkém, na burzu se nasadila dneska umělá inteligence, která eliminovala mnoho obchodníků, co se snaží na burze podnikat klasickým způsobem. Nebude to trvat dlouho a umělá inteligence se nasadí i do politiky, místo politiků a prezidenta zde budou jenom inteligentní programy, pomocí kterých si lidi naprogramují politiku a ekonomiku. To je pro vás svaté. Google a Seznam má subjektivní názor na to, co je podle něj vysoce kvalitní a co je zmetek. Vyhledávače milují unikátní obsah a nemají rády duplicitu. Dělejte všechno pro to, abyste měli originální hodnotný obsah. Vyhledávače vás za to náležitě odmění. Nevyplňujte prázdná místa myšlenkami, co nemají žádnou informační hodnotu, pište kvalitně, věcně. Jednoduše se soustřeďte na to, abyste uživateli sdělili tu informaci, pro kterou si za vámi přišel. Jedině pak vás budou mít uživatelé i vyhledávače rádi. Odkazujte ze svých článků na další zdroje, které dále rozšiřují obsah článku, tím potěšíte lidi i vyhledávače.

Odkazujte jenom na ověřené a kvalitní zdroje informací. Nezapomeňte ani na interní odkazy. Mnoho lidí to podceňuje, ale má to opravdu skvělý efekt. Rychlost načtení webu je prioritní obzvláště pro mobilní telefony, a neměla by nikdy překročit 2 sekundy, je váš web optimalizován pro mobilní telefony? Přehledné menu na vašem webu, vysoce kvalitní a přínosný obsah mohou mít větší dopady, než si myslíte. Koukejte na ta správná slova a používejte zdravý rozum. Obsah, co je na nic, tohle se vám nepovedlo. Tento obsah není zrovna výkladní skříní vašeho webu. Ale nevadí, určitě ho nemažte, ale vylepšete ho. Zdá se vám to vše moc pracné? Bez profesionální práce ale není úspěch, a to platí v každé specializaci.

Jak mít optimální internetové stránky levně a rychle? Internet je o návštěvnosti, k čemu je vám drahá profesionální stránka kde je minimální návštěvnost, nikdo vám nezaručí to, že bude mít vaše stránka trvale bez drahé reklamy velikou návštěvnost! Je to o nabídce a poptávce, pokud po něčem není poptávka na internetu tak je ztrátou času to na internetu nabízet! To je základ, na kterém stojí stránky na internetu, statisticky 99 % nově vzniklých stránek na našem internetu nemá tento základ, a tak brzo ukončí díky malé návštěvnosti svoje podnikání na internetu. Těžko můžete konkurovat starým zavedeným stránkám s velikou návštěvností, je třeba nejprve dlouho hledat to na co se budete specializovat, spěch je o tom že vše, co rychle získáte o to i rychle přijdete. V mnohém to připomíná sport, na startu jsou stovky sportovců, a každý by chtěl egoisticky vyhrát, proč někdo vyhraje? Vyhraje ten, kdo je nejlepší a o tom to bylo a bude, jsi nejlepší v tom, co chceš na internetu nabízet?

Vše je tak jak to je, díky situaci, ve které to existuje



Naše tělo je složeno z orgánů, národ je složen z organizací, ekosystém to je nekonečné množství různorodých organizací, vesmír to je taky nekonečně mnoho různých organizací. Organizace je vždy v nějakém subjektivním času a prostoru, díky organizaci je zde pořádek a vše funguje, základem je zde vytvořit optimální pravidla a kontrolovat jejich dodržování. U náboženské organizace jsou pravidla stabilní mnoho století, u politické organizace nejsou pravidla stabilní a často se pole situace mění. Často je zde mezi organizacemi konflikt nebo válka, příčinou je to že každá organizace má svoje pravidla a odmítá se přizpůsobit cizím pravidlům. Podívejme se na epidemie, kdy nás napadají bacily a my je neumíme bacit, bacil to je taky organizace, která má svoje pravidla a odmítá přijmout cizí pravidla.

Čas má dost času na to, aby poznal, které organizace jsou hodnotné a které nejsou hodnotné, on rozhoduje, co zanikne a co nezanikne. Pokud čteme staré knihy tak nám dochází, jak se vše rychle změnilo, něco se mění pomalu a jiné se mění rychle. Mnohé dogmatické totality jednají jako by zde měli být na věčné časy a nedochází jim to, že zde jsou dočasně. Svět nemění k lepšímu; náboženství, politika, umění, móda, filosofie, podnikání, obchod atd. svět mění k lepšímu jenom vynálezy uvedené do praxe, žádná politická strana vám nezajistí to, že vám bude líp, politici jsou jenom bezcharakterní herci, co se perou o hlavní role. Máme zde mnoho nových vynálezů, ale neumíme je uvést do praxe, a tak máme blbou náladu.

Vše je tak jak to je, díky situaci, ve které to existuje, situace zde vše pomocí evoluce pomalu stvořila a má zde vše pod kontrolou. Situace může dělat zázraky, tak je zde z malého semena veliký strom a z malých myšlenek veliká kultura. Někdy je situace stabilní a jindy je nestabilní, počasí je toho dokladem. Pokud jsme ve špatné situaci tak logicky toužíme po tom, aby přišla změna a my byli v dobré situaci, ti, co jsou nahoře jsou v dobré situaci a ti co jsou dole jsou ve zlé situaci. Těžko se stoupá nahoru a lehko se padá dolů, napětí mezi protiklady je zdrojem energie, která zde se vším pohybuje a situace určuje pravidla hry. Parazit dělá vše pro to, aby mohl parazitovat, paraziti se sdružují do organizací, protože to jim usnadňuje parazitování, každá organizace je centrálně řízená pomocí informací a programů, často řízení organizace nefunguje optimálně, a tak organizace zanikne, nemoc a smrt to je zánik organizace která nefungovala optimálně.

Aby mohla vzniknout nová organizace tak musí zaniknout stará organizace, nový dům potřebuje nové pevné základy, aby nespadl díky zemětřesení, nebo jiným problémům. Základem pro každou organizaci je schopnost se přizpůsobit změnám, vše je v evolučním pohybu, a tak to co bylo v minulosti správně to je dneska chybné, proto je zde inteligence, která nám umožňuje se přizpůsobit složité situaci. Vše, co zde dnes je, to zde zítra nebude, jedinou jistotou je situace, která zde se vším manipuluje, a tak to co je dobré podporuje, a to co je špatné to eliminuje. Tak jako se nemocný opírá o hůl, tak se mocní a bohatí hlupáci opírají o myšlenky moudrých lidí, vše je dneska o kopírování, někdo vytvoří originál a netrvá to dlouho a začne se originál kopírovat a tím originál ztratí svoji hodnotu. Dobrý hospodář si umí poradit se situací ve které se nalézá jeho hospodářství, on je dobrý k tomu, co je dobré a zlý k tomu co je zlé, zazvonil zvonec a pohádky je konec.

Moderní doba je o restartování, něco se zasekne a jedinou možností je zde restartování



Vše je zde díky pulzujícímu napětí mezi protiklady, je to evolucí naprogramovaný proces založený na pravidlech a kontrole dodržování pravidel, komu není rady, tomu není pomoci, to platí jak u lidí, tak i u jiných forem života. Každý problém má i svoji příčinu, pomocí příčin a jejich následků můžeme dospět k odpovědím na naše problémy, moudrost je v tom se poučit z cizích chyb a hloupost je se nepoučit z vlastních chyb. Dokonalost je zde vzácnou výjimkou, a tak máme deprese a stres z toho že je tento konzumní systém testovací evoluční verzí a naděje na finální verzi, je bohužel jenom víra v zázraky.

V současnosti vytváříme naši budoucnost každým naším rozhodnutím, co je ale správné rozhodnutí to často nevíme, a tak chybujeme a tím se rozčilujeme, jenom čas má dost času na to, aby mohl poznat co je správné a co je chybné, my jsme zde dočasně, a tak nemáme čas na to poznat co je správné a co je chybné, lidi dělají chyby, bylo a bude! Lidi už mají dost centrálních totalit, které jenom slibují zázraky po; smrti, volbách, škole, vítězství, práci, nakupování, drogách, lécích atd. všechny sliby jsou jenom sítě, do kterých se chytají naivní hlupáci. Hodnotné je to, co potřebujeme a je toho nedostatek, pokud se změní situace tak často dojde tomu že to, co bylo hodnotné je dneska nehodnotné, nejrychleji ztrácejí hodnotu informace, protože nové informace nahrazují staré informace.

Používáme antikoncepci a potraty, protože život zde už nemá přirozenou koncepci díky nadbytku lidí a nedostatku dobré práce, zlé práce za minimální mzdu je zde dostatek, ale ten, kdo takovou práci naivně přijme, ten se brzo zhroutí psychicky a ekonomicky. Většina lidí jsou lakomí zbabělci, a tak unikají z ubohé reality pomocí; sebevraždy, snů, náboženství, politiky, pohádek, reklamy, drog, prášků na deprese a stres, přejídání, sociálních sítí na internetu atd. jenže tím se dostávají do začarovaného kruhu, ze kterého je obtížné uniknout.

Nevěřte tomu že; prezidenti, předsedové, senátoři, poslanci, ministři, diplomati, celebrity, ředitelé, podnikatelé, šlechtici, králové, milionáři atd. zde jsou od toho, aby nám bylo líp, jim jde jenom o to, aby se měli lépe než ostatní. Lépe zde bude jenom díky tomu že na světě nebude zaostalost v rovině; vědecké, technické, ekonomické, psychické, programové, kulturní atd. je třeba se poučit ze současných chyb a začít pracovat globálně na odstranění zaostalosti, nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit zaostalost kdekoli na světě, podívejme se kriticky na internet, a i zde najdeme mnoho zaostalosti, mnoho amatérů si zde pyšně hraje na profesionály, jenže z díla spatříme tvůrce.

Odpůrci Komunismu poukazují na to, že v minulosti bylo mnoho pokusů o komunismus, ale všechny pokusy se ukázali jako utopie. Příčinou bylo vždy to že z nuly nikdo číslo neudělá, pro vznik fungujícího Komunismu, je třeba nahradit lidi za počítače a stroje, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy v Komunismu. Člověk to je jenom pracující inteligentní opice, která myslí a jedná jako opice, a v tom je příčina toho, že nebylo možné realizovat fungující Komunismus. Veliké války v nahotě odhalují to, že lidi myslí a jednají jako opice, a tak jsou mnoho závislí na vlastnictví a penězích. Pandemie, která lidi eliminuje v nahotě odhalila to, že jsme jenom opice a podle toho myslíme a jednáme, pokud zde místo lidí budou roboti tak zde nebudou už; pandemie, války, revoluce, ekonomické krize, ekonomická migrace, nepřizpůsobiví příživníci, bezdomovci, extremismus, terorismus, vandalismus, drogy, prostituce, mafie atd. roboti budou vyrábět roboty, a tak nebude potřeba; politika, náboženství, filosofie, umění, sport atd.

Co bylo to už nezměníme, v současnosti vytváříme to, co bude, vadný robot bude opraven nebo recyklován, padni, komu padni už zde nebude pro nikoho protekce, místo jmen a titulů, bude mít každý robot globální číslo a veliký QR kód na čele. Poslední malá skupina lidí na světě skončí v poslední zoologické zahradě za nerozbitným sklem, a roboti si budou nahé lidi fotografovat. Běž se podívat do krematoria ať víš co tě bude už brzo jistě čekat. Stačí naprogramovat nový GVKB operační systém odvozený od Apple macOS, nový GVKB operační systém by spolupracoval globálně se stejnými operačními GVKB systémy, a tak by miliony soukromých GVKB počítačů neustále prohledávali internet a každý počítač by měl v sobě nějaké specializované informace, hledali byste informace o počasí, a tak by se váš GVKB počítač napojil na nejbližší GVKB počítač co má v sobě informace o aktuálním počasí které získal neustálým prohledáváním internetu.

Nikdo by nevěděl, na co je jeho GVKB počítač specializovaný, vše by bylo zašifrované. Tím by zkracoval; Google, Seznam, Facebook, YouTube atd. Nový počítač, co by měl nový operační GVKB systém by byl zadarmo připojen pevně k internetu rychlostí 100 Mb/s, ten, kdo by měl placené optické připojení 1 000 Mb/s a velmi rychlý počítač (AMD RYZEN 9 3950X) s velikým diskem 16 TB ten by měl i zisk z provozu GVKB počítače 2 000 Kč měsíčně. Dneska ztrácíte mnoho času hledáním informací a programů, protože současný systém je centralizovaný a není kontrolovaný a optimalizovaný, nová doba si vyžaduje nové GVKB systémy.

Moderní doba je o restartování, něco se zasekne a jedinou možností je zde restartování, nejde jenom o klasické restartování počítače nebo konzole na hry, někdy je třeba restartovat mobil nebo router, u techniky je restartování běžné, jenže ono je třeba někdy i restartovat to co je živé zde je už restartování velikým problémem, většinou dlouhodobá těžká nemoc vede k tomu, že dojde u člověka k restartování toho, čemu on dává protekci. Evoluce zapomněla na restart tlačítko u člověka, někdo by začal dělat blbosti, a tak by se stisklo restartovací tlačítko a člověk by zase normálně fungoval, bylo by to jako nová čistá instalace operačního systému. Tím by se ušetřilo na psychickém léčení lidí v psychiatrické nemocnici a na věznění lidí za jejich chyby. Už jde jenom o to jak to vědecky a technicky vyřešit, aby měl každý člověk na hlavě restartovací tlačítko.

Před restartováním by se do člověka nahrál aktuální operační globální systém a aktuální globální programy a informace, tím by se ušetřilo i za školství, protože by každý člověk na světě měl po restartování v hlavě vysokoškolské vzdělání v mnoha specializacích. Preventivně by se zavedlo každoroční globální restartování od 2 let do 90 let. Tím by skončil zde protekcionismus a vandalismus. Jak je možné to že malý virus může zavraždit obrovské množství velikých lidí? Víme toho málo o světě, kde je vše tak malé, že to můžeme spatřit jenom pomocí mikroskopu. Jak něco, tak malé může vůbec evolučně vzniknout, když my jako lidi chceme vyrobit něco co je velmi malé tak to nezvládneme.

Svět malých živých systémů je natolik rozmanitý a složitý že jenom specialista je schopen malé části tohoto malého světa porozumět. Nejde si nevšimnout toho, že čím větší je živý systém tím i delší dobu žije, většina toho, co je velmi malé se řídí jenom pudy a nemá to inteligenci, jsou to obrazně jenom biologické naprogramované stroje. V nemocnici je všude čistota a používá se tam mnoho dezinfekce, aby se eliminovala možnost nákazy od toho, co je velmi malé. Jenže vyléčený člověk opustí nemocnici a ocitne se v prostředí kde je veliká možnost nákazy a je zde i znečištění od kuřáků a automobilů. S příchodem digitalizace přicházejí i počítačové viry, malý počítačový virus může z chodu vyřadit velikou státní organizaci, neměli bychom podceňovat to co je malé, malé může napáchat veliké škody.

Každá organizace je pyramidou kde nahoře je elita



Vše je zde o pokrytectví, a tak mnohé z dálky vypadá jinak než z blízka, z dálky naše konzumní kultura vypadá jako demokracie, z blízka spatříme policejní totalitu. Z lidí se stali loutky, které ovládá policejní totalita, jakýkoli pokus o odpor je marný, ostatně neříkám nic nového bylo napsáno mnoho knih a natočeno mnoho filmů o tom, že je zde policejní totalita, tam kde je clo a daně tam je i policejní totalita, co je to organizace?

Každá organizace je pyramidou kde nahoře je elita, co žije v nadbytku a ti co jsou dole to jsou ubožáci co žijí v nedostatku, pokud v organizaci není totalita tak organizace nefunguje, protože dobrota je žebrota. Nevěřte politikům a byrokratům, věřte statistikám a lidové moudrosti, z díla poznáte tvůrce, dílem těch, co jsou nahoře je to že máme všude mnoho století blbou náladu.

Najdete na internetu něco hodnotného, co vás zajímá a chcete se k tomu vrátit po nějakém čase, ale ono to už na internetu není, protože to vymazal moderátor, nebo autor informací, taky mohl blog nebo stránka zaniknout. Mnozí řeknou že pokud nějaké informace zaniknou tak jistě i nové informace i vzniknou, chyba je v tobě měl jsi informace zkopírovat a uložit si je do svého počítače, spoléhat na to že budou informace pořád na stejném místě to je naivní.

Nezanikají jenom informace na internetu, zanikají i programy a videa co jsou na internetu, doba, kdy jste měli knihovnu kde byli mnoho let staré knihy končí, kdo dneska ještě čte velmi staré knihy? Podívejte se na zprávy v televizi, každý den jsou nové zprávy a vadí vám to, že nejsou dostupné staré zprávy, ostatně i v přírodě se vše neustále mění a co bylo to už zde není. Jsou zde ale i věci co se nemění a naleznete je po mnoha letech pořád na stejném místě, jde třeba o železnice, a silnice, zde je minimálně změn, stejné je to i s lidovou moudrostí, to že je dobrota žebrota, to lidi říkají už mnoho století všude na světě a není třeba tuto lidovou moudrost měnit.

Ti, co jsou nahoře si nepodříznou větev, na které sedí, milion milionářů ovládá naši civilizaci, nadbytek je možný díky nedostatku, za vším je byrokratický protekcionismus, sledujeme globálně pohyb peněz a zjistíme, že z utrácení poznáme lidi, co zde všemu vládnou, nemoc a bohatství nikdo dlouho neutají.

Otroctví je zde už mnoho tisíc let, otroctví prošlo evolučním vývojem, a tak místo okovů na nohou zde je dluhové otroctví, čím více mají lidi a organizace dluhů tím lépe funguje ekonomické otroctví, války a pandemie jsou ideální pro to, aby zde vznikali veliké dluhy a tím je možno snadněji z lidí učinit ekonomické otroky, za vším je zde mnoho tisíciletí egoismus, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus atd. je zde jenom egoismus.

Egoismus se řídí heslem peníze nesmrdí, nikoho nezajímá, jak se z tebe stal milionář, ale každého zajímá, jestli mu půjčíš peníze! Peníze se stali návykovou drogou, na které jsou ubožáci závislí, bez peněz je z tebe brzo bezdomovec, kterému už nikdo nepomůže. Otrok dostane jenom tolik peněz za práci, aby byl schopen chodit do zaměstnání a nic si nemohl ušetřit do budoucnosti.

Statistiky sebevražd odhalují v nahotě, jak se lidem žije v každém městě na světě, proč je společnost asociální? Problém je v přelidnění a degeneraci, investujeme obrovské částky do armády a vesmírných programů, nemáme ale peníze na vyřešení přelidnění a degenerace, všichni jsou do něčeho blázni a svět je tak veliký blázinec, nikdo není normální natolik, aby řekl, že pokud se nezamyslíme nad svými chybami, tak zde jako lidi už brzo evolučně skončíme.

Stvořitelem všeho je zde ale jenom evoluční proces



Vše je zde naprogramováno tak aby vše fungovalo, každý program je jenom nastavení, které zapíná a vypíná okruhy nebo procesy, pokud program chybuje tak je zde něco chybně nastaveno, nebo změny způsobili chybné nastavení. Pokud je zde; pandemie, revoluce, válka, ekonomická krize atd. tak příčinou jsou chyby v programech, lidi dělají chyby, nikdo není natolik dokonalý, aby nechyboval, většinou časem u mnohého zjistíme příčiny chyb, které způsobili veliké problémy. Moudrost je v tom se poučit z cizích chyb a hloupost je se nepoučit ani z vlastních chyb.

Pokud spěcháme tak jsme povrchní a tím chybujeme, mnohdy jsme varováni ale my varování neposlechneme a potom svého rozhodnutí litujeme. Z díla spatříme tvůrce, neustále říkám lidem založte si na internetu stránku s vlastní doménou, protože díky tomu se budete mít v budoucnosti lépe, ale je to marnost, lidi jsou uzavření ve svojí egoistické konzervě a nevnímají to, jak se realita rychle mění. Já mám tři domény a mnoho blogů a jsem i na mnoha sociálních sítích, v současnosti mnoho času věnuji tomu, že dávám moje fotky k mému obsahu na mých stránkách.

Internet propaguje obrovské množství hloupostí, protože zde není kontrolní systém, který by uživatelům internetu zablokoval propagovat hlouposti o kterých si uživatelé naivně myslí, že to jsou zajímavé informace. Navíc je zde informační inflace a dalším problémem je rychlé zastarávání informací, dále zde jsou nadnárodní virtuální korporace jako je Google a Facebook, tyto obrovské korporace likvidují nemilosrdně vše, co se jim nějak snaží konkurovat, veliké ryby požírají malé ryby.

Podívejme se na Myspace které se propadlo na dno díky Facebooku, stejně tak i náš Seznam se rychle propadá na dno. V obchodu Alza zničila CZC, skončilo období centrálních monopolů, které podporoval stát, dneska platí padni, komu padni, ten, kdo se nedokáže pružně přizpůsobit nové době, ten na internetu zkrachuje. Rychle, kvalitně, levně, to je moderní svatá trojice, která zde kraluje, na vše jsou dneska statistiky, které odhalují chyby u všech organizací a lidí.

Ano, mnohé je zde relativní, a následkem je to že to nechápeme, podívejme se třeba na víru ve stvořitele (Bůh), který dokáže zázraky a má mnoho výhod. Stvořitelem všeho je zde ale jenom evoluční proces, není zde žádný subjektivní bůh, co je nad námi, každá lidská pravda je relativní, protože je subjektivní, pravidla, která se nezmění ani za milion let jsou objektivní pravdou, o které nikdo nepochybuje, o tom to zde všude, je že lidi dělají chyby!

Systém, ve kterém žijeme funguje podle pravidel, a tak je zde odměna a trest, komu není rady tomu není ani pomoci, jak si to uděláš takové to i máš, za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest, protože dobrota je žebrota. Krize a války v nahotě odhalují realitu ve které existujeme, musíme padnout na dno, abychom začali se změnami v nás a okolo nás, změny nám umožňují to, že se budeme mít v budoucnosti lépe, problémem je to, že snadno se mění to, co je na povrchu a těžko se mění to co není na povrchu.

Pokud optimálně nezměníme to, co je pod povrchem, tak se nebudeme mít lépe, pod povrchem nalezneme naše hříchy, které z nás všech dělají pokrytecké hříšníky, co myslí na samé hříšnosti, a tak jsou potrestáni psychickým očistcem, pověz mi na co nejvíce myslíš, a já ti povím že jsi pokrytecký hříšník!

Všude je inflace, která znehodnocuje hodnoty, pokud je něčeho nadbytek tak následkem je logicky inflace, lidí je nadbytek, a tak je zde inflace která z lidí udělala jenom loutky na dálkové centrální ovládání s nulovou hodnotou, miliony zbytečně mrtvých lidí ve zbytečné válce, nebo při jiné katastrofě, to je pro nás jenom nudná statistika, jakmile ale zemře mocná celebrita, tak se najednou státní smutek vyhlašuje, o tom to zde je!

Funguje jenom to, co je pod optimální trvalou kontrolou, která eliminuje chyby a špínu, snaha kontrolovat lidi se ukázala jako naivní utopie, proto budeme muset bohužel globálně lidi nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, GVKB globální umělá inteligence, bude mít pod kontrolou roboty a mnohé jiné, hříšný člověk to byla evoluční testovací verze, která se nepovedla a finální verzí bude GVKB umělá inteligence a GVKB roboti. Vše jde naprogramovat a optimalizovat, běž se podívat na hřbitov a do krematoria, ať víš, co tě bude už brzo jistě čekat za tvoje hříchy, smrt to je konec hry o výhody.

Proč je někdo úspěšný a jiný není úspěšný?



Pokud nějaký člověk je bláznem tak jej převezeme do blázince, pokud se robot zblázní tak jej převezeme do servisu pro roboty, v servisu pro roboty budou roboti opravovat roboty, čím vyspělejší budou evolučně roboti, tím obtížnější u nich budou i opravy to je logické. Zde se dostáváme k programům, ve kterých jsou chyby, pokud se nějaké chyby v programu často opakují tak bude robot opravář vědět, jak je programově opravit, co ale s chybou, která je nová a nejsou zde informace, jak jí opravit?

Vzniknou tak na internetu a virtuální realitě sociální sítě, kde budou roboti opraváři řešit problémy s tím, jak to opravit, když zde nejsou zatím informace, jak to opravit, samozřejmě zde budou roboti moderátoři, co budou dohlížet na to, aby se dodržovali pravidla, a budou eliminovat ty co pravidla porušují. Já bych to neopravoval a nechal toho starého robota recyklovat, robotů je všude nadbytek, každý starý robot je snadno nahraditelný novým robotem.

Pokud žijeme tak chybujeme, ten, kdo je mrtvý už nechybuje, a tak je i svatý, čím déle je někdo mrtvý tím méně o něm máme informací, a tak jej nemůžeme kritizovat za to, že chyboval. Když jsem ležel před chvílí ve vaně napadlo mě a co kdybychom lidi digitalizovali, tak by lidi neměli těla a byli by jenom programem ve virtuální realitě, tím by nemohli už chybovat, a tak by byli svatí a žili by v ráji.

Mnozí namítnou že to by přeci už nebyli lidi, ale byli by to jenom programy bez citu a lásky, jenže žijeme proto abychom sloužili organizaci, pokud budeme sloužit organizaci jako programy, tak budeme stejně potřební, jako když sloužíme jako lidi. Navíc jako programy nepotřebujeme; peníze, spánek, dovolenou, lásku, výhody, protekci atd. lidské tělo je už zastaralý genetický systém, a tak jej nahradí digitální program ve virtuální realitě, který bude pro organizaci svatý.

Proč je někdo úspěšný a jiný není úspěšný? Za úspěchem je profesionalita, mnozí si myslí naivně že jsou profesionálové, ale z díla poznáme, že to jsou amatéři! Podívejme se na to, jak čas eliminuje vše, co nebylo profesionální, čas má dost času na to, aby poznal, co je hodnotné a co si jenom hraje na to, že je to hodnotné. Z dálky vše vypadá jinak než z blízka, dokonalost se skládá z mnoha maličkostí a dosáhnout dokonalosti není maličkost.

Základem úspěchu byla a bude správná specializace, podívejme se do přírody zde se každá forma života na něco úzce specializuje a díky tomu je v něčem úspěšná, nikdo nemůže rozumět všemu, protože jeho schopnosti a možnosti jsou limitované ekonomicky a časově. Virtuální svět je o popularitě, je to jako ve sportu na startu je tisíc sportovců a v cíli bude jenom jeden sportovec a on se stane celebritou, tam kde je zisk tam je i konkurence, pokud někde je konkurence nahrazená protekcí a na vysoké funkce se tak dostanou staří amatéři tak následkem je to, že organizace nefunguje, a tak je zde blbá nálada.

Cesta k úspěchu ve virtuálním světě je o pochopení toho, co vede k veliké návštěvnosti toho, co nabízíte ve virtuálním světě, problémem je zde to že konkurence a čert nikdy nespí, a tak to co je dneska na vrcholu to zítra už nebude na vrcholu. Veliké virtuální korporace mohou nečekaně změnit pravidla a tím eliminují vaše úspěšné podnikání na YouTube nebo Facebooku, základem je tedy nákup domény, kterou umístíte na kvalitní hosting, bez investic nebudete nikdy ve svém podnikání úspěšní, lakomost je klec, ve které je bída a blbá nálada. Každé podnikání je o tom že vyměníte svůj čas za peníze, není zde takové podnikání, ve kterém je bezpracný veliký zisk, to není podnikání, ale je to parazitování!

Zánik všech organizací je způsoben egoistickým parazitováním, proto zaniklo náboženství a socialismus! Lidi milují egoistické parazitování a podle toho se musí i s lidmi jednat, dobrota je žebrota, za každý dobrý skutek je ve virtuální realitě spravedlivý trest. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že lidí je na světě jako much a podle toho se i s lidmi zachází, jde o to nebýt dole ale být nahoře, čím více něco zde budete znamenat tím více budete i mít nepřátel, co vám budou váš úspěch závidět.

Nekonečný cyklus je cyklus počítačového programu, který se neustále opakuje. Nejčastěji následkem programátorské chyby, kdy programátor zapomene napsat ukončovací podmínku cyklu nebo napíše v podmínce chybu, kvůli které nebude nikdy splněna. Často se v programování používají zdánlivě nekonečné cykly, tedy cykly, jejichž podmínka je vždy splněna, ale někde uprostřed cyklu je podmíněné opuštění cyklu. Extrémním příkladem je cyklus plánovač jádra operačního systému, který má podmínku vždy platnou, ale může zavolat funkci k vypnutí počítače, a tak vlastně cyklus opustit.

Rozlišit nekonečný cyklus a zdánlivě nekonečný cyklus je těžké, matematicky se jedná o problém zastavení. Snahy zabránit nekonečným cyklům prostředky programovacího jazyka vedou k tomu, že výsledný jazyk nebude turingovsky úplný. Deadlock (česky také uváznutí, vzájemné čekání) je odborný výraz pro situaci, kdy úspěšné dokončení první akce je podmíněno předchozím dokončením druhé akce, přičemž druhá akce může být dokončena až po dokončení první akce. Vzniká paradox, často označovaný jako Co bylo dříve? Slepice nebo vejce? V reálném životě se uváznutí řeší např. couváním (v dopravě).

V počítači se jedná o zablokování procesů (případně vláken) způsobené křížovým čekáním na synchronizačních primitivech. K uváznutí dochází v důsledku chyby programu nebo není uváznutí v programu úmyslně řešeno, protože řešení by bylo příliš náročné. Pokud v takovém případě dojde k uváznutí, je nutný zásah uživatele, který může násilně ukončit jeden z procesů nebo v případě práce s databází může jednu transakci zrušit (příkazem rollback).

V principech je si zde vše podobné, tak jako jsou chyby v programech a operačních systémech tak jsou i chyby v mozku a organizacích, není zde dokonalý jedinec a dokonalá organizace vše je zde evoluční testovací verzí, která je plná amatérských chyb. Je snadné pyšně kritizovat a trestat hříšníky a organizace, je těžké pochopit hříšníky a hříšné organizace, každý spěchá, a tak je povrchní.

Nekonečný cyklus chyb je třeba rychle ukončit, je třeba svěřit moc a bohatství globální umělé inteligenci, tím zde skončí rozdělení hříšníků na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, nahoře bude jenom optimalizovaná globální umělá inteligence a dole budou hříšníci, co budou od narození do smrti pod neustálou kontrolou globální umělé inteligence, takto zde zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné digitální časy. Vše bude fungovat podle hesla, padni, komu padni, pro nikoho nebude imunita ani výjimka, těžko na cvičišti a lehko na bojišti.

Ano, jsi jenom digitální loutkou s nulovou hodnotou



Jak uspět ve veliké konkurenci a mít se dobře o tom je život, proč je nějaká organizace úspěšná a jiná je neúspěšná? Za každým úspěchem je profesionální práce, podívejme se na internet i zde jsou organizace a za úspěchem je vždy profesionální práce, z díla spatříme tvůrce.

Mnoho lidí zkusilo soukromě podnikat a zjistili, že jsou amatéři, a proto v podnikání neuspěli, je zde mnoho těch, co si hrají na profesionály díky tomu, že zde mají výhody, které si nezaslouží, protekce je pro parazity drogou.

Každý parazit by chtěl být nahoře, aby mohl kontrolovat ty co jsou dole, následkem je konzumní očistec, ve kterém zloděj honí zloděje a lhář honí lháře, dobrota je zde jenom žebrota, každá pokrytecká totalita je domem, který nemá základy, a tak jistě spadne, základem pro každou organizaci je pravda a láska, komu není rady tomu není pomoci.

Podívejme se na sociální sítě; Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Zpovědnice, Líbím se ti, Lidé, Blog, Bloger, WordPress, Blogger, atd. kam chodí už jenom šílenci, profesionál si koupí doménu a zde poskytuje konzumentům profesionální služby. Návštěvníci sociálních sítí mě připadají jako inteligentní automatické pračky připojené bezdrátově na internet, protože inteligence těchto návštěvníků je minimální.

Svoboda je tam kde je možnost volby z více možností a následkem je dogmatická centrální totalita, nebo reklama která se snaží oklamat konzumenty a vnutit jim to co není pro konzumenty optimální. Naše rozhodnutí utvářejí naši budoucnost, jde o to chybovat co nejméně a poučovat se z chyb které se stali v minulosti. Pravda je dočasná a relativní to je základem pro naše rozhodování, specializujeme se na to, co je nám blízké abychom to dělali profesionálně, bez specializace jsme amatéry, co mnoho chybují a tím si problémy způsobují.

Pokud spěcháme a jsme unavení tak následkem je většinou chybování, vše je zde o akci a reakci, vše, co dáváme to i nazpět dostáváme, realita je podobná zrcadlu a pokud se zrcadla podívá šílenec tak on v zrcadle logicky spatří šílence, většina lidí na světě je šílená a nejčastější příčinou je zde strach z chybování. Války a krize v nahotě odhalují šílenost konzumní reality ve které existujeme, stvořitelem člověka je strach, každý bůh to je svatý mytologický symbol, který používá ideologická reklama, k tomu, aby nás mohla psychicky klamat a dělat z nás psychické ubožáky.

Ti, co jsou nahoře, manipulují s těmi, co jsou dole, pomocí odměny a trestu, jenže není ten, kdo by se zavděčil všem šílencům. Podívejme se na; portály, katalogy, sociální sítě, stránky, blogy atd. co jsou na internetu, z díla zde poznáváme tvůrce, podobné je to i s televizí a obsahem který diváci zde sledují, profesionální je zde odhadem pouze 1% obsahu a zbytek je amatérský obsah s ubohou dočasnou hodnotou.

Kvalita byla ve virtuální realitě eliminována, protože je zde vše postaveno na ubohé reklamě, která konzumenty egoisticky klame, za vším je toužení, které je zdrojem lidského šílenství, všude kde je možný úspěch a zisk, tam je i veliká konkurence, a tak zde jsou všude běžné kariéristické závody, ve kterých si podrážíme škodolibě nohy. Pokud jsi šílený tak nepočítej s tím, že se uzdravíš v psychiatrické nemocnici, zde do tebe šílení psychiatři nacpou násilím návykové drogy, které z tebe udělají rychle tupého idiota. Ideální je utéci z této šílené konzumní civilizace a odpojit se od televize a internetu, jenže to není tak jednoduché, protože jsme závislí na této šílené civilizaci, a nedokážeme se odpojit od Matrixu.

Chodím na internet od té doby, co vznikl a je to zde pořád o naivních představách o vědě a technice, vrcholem bylo na internetu tvrzení že počítač na hry musí mít drahý napájecí zdroj s velikým výkonem? Je to jako tvrdit že vaše osobní auto musí mít veliký motor a pohon všech kol, protože jenom exkluzivní KODIAQ RS CHALLENGE v sobě spojuje sportovní pocit z řízení a skvělou použitelnost v každodenním provozu. To mi připomíná Adolfa Hitlera, který nechal vyrobit obrovský tank a obrovské dělo, vše, co je veliké s tím jsou i veliké problémy!

Neustále se zde řeší to, že je někdo malý, má to malé, má malou inteligenci, má málo peněz atd. na velikosti v životě tolik nezáleží, smyslem života není vítězství za každou cenu, smyslem života je láska a pravda. Před chvílí jsem instaloval poslední verzi 2004 Windows 10 a když jsem chtěl nastavit spouštění počítače bez zadávání hesla, tak koukám že zlý programátor zde změnil program (netplwiz) automatické přihlášení.

Problém byl v možnosti přihlášení, kde se automaticky nastavilo přihlašování přes Windows Hello, když jsem vypnul automatické přihlášení přes Windows Hello, tak se mi konečně podařilo nastavit přihlášení bez zadávání hesla. Dalším problémem je u Windows nabídka start. Vše je o kauzalitě, která znamená příčiny a následky, vysokoškoláci jsou šílení díky tomu že nechtějí, aby se opakovalo to, co jim dělá zle, jenže možnosti lidí jsou limitované mnohým a zázraky jsou jenom v pohádce nebo snech.

Ano, jsi jenom digitální loutkou s nulovou hodnotou, která existuje od narození do smrti jenom v Matrixu. Odpověď na základní otázku vesmíru a života zní, vše zde je dočasná digitální iluze. Ano, 25.5.2020 se přestali nosit roušky, protože jak každý ví, tak každoročně 25. května se na památku Douglase Adamse a Stopařova průvodce po Galaxii se pořádá všude Ručníkový den.

Nejsou zde náhody, vše je naprogramováno a optimalizováno, vše zde má svůj jistý osud, jakýkoli odpor vůči věčnému dokonalému Matrixu je marný! Stvořitelem všeho je Matrix, na počátku zde nic nebylo, a tak Matrix z ničeho stvořil vesmír a život, pokud věříte na zázraky tak věříte na Matrix, ve kterém je digitální ráj a v něm existuje ředitel Matrixu obklopený strážnými anděly. Byli jste vyhnáni z digitálního ráje do digitálního očistce, protože jste neposlouchali pokorně GVKB ředitele Matrixu.

S příchodem umělé inteligence a čipů bude míra cenzury narůstat, to povede k velikým změnám, se kterými nikdo nepočítal bude to dominový efekt podobný současné globální pandemii. Budete chtít zveřejnit; fotku, video, informace, programy, hudbu, knihu atd. jenže narazíte na to, že vám umělá inteligence zveřejnění zablokuje bez udání důvodu, nebudou pro nikoho výjimky a imunita, padni, komu padni.

Někdo investuje miliony dolarů do natočení filmu a cenzura zamítne zveřejnění filmu bez udání důvodu, nikde nebudou zveřejněná pravidla, co vše vám globální cenzura zakáže, bude to pro mnoho lidí znamenat ukončení jejich kariéry nebo podnikání. Cenzura zablokuje i to co dříve nebylo cenzurou zablokované, cenzura zablokuje i reklamu, protože reklama klame konzumenty. Cenzura bude kontrolovat i telefony a mnohým zablokuje možnost telefonovat, protože nezískali globální certifikaci psychické kvality.

Výhody jsou zázračným lékem na všechny naše problémy



Uživatelé Matrixu zbytečně mnoho amatérsky chybují a plýtvají časem a hodnotami, protože nemají k dispozici na vše kvalitní polotovary. Polotovar je jeden z největších evolučních vynálezů, polotovary používá vesmír a příroda už mnoho miliónů let, člověk není tedy prvním systémem který používá ke svojí existenci polotovary. Podívejme se na proces rozmnožování lidí, tento složitý genetický proces je možný díky polotovarům, stejně tak i proces získávání informací a programů abychom mohli být profesionály v nějaké specializaci je založen na polotovarech. Morálka, pravidla, normy, zákony, předpisy, pověry, pohádky, rituály, symboly, umění, filosofie, politika, ekonomika, atd. to vše jsou programové a informační polotovary, díky kterým lze poznat co je správné a co je chybné.

Z díla se pozná tvůrce polotovaru, evoluce má dost času na to aby poznala který polotovar je správný a který je chybný, každý chybný polotovar evoluce eliminuje a recykluje. Podívejme se třeba na knihy, kolik knih je populární déle než deset let, je to jenom 1% knih a 99% knih je populární jenom krátkou dobu a potom jsou knihy evolučně eliminované a recyklované. Ovšem kdo ještě dneska čte knihy vytištěné na papíru, když je zde internet kde máme k dispozici mnohem lepší informace, než jsou v knihách a jsou zde k dispozici i odkazy, a je zde někdy i video které pomáhá k pochopení něčeho složitého. Pořád v Matrixu platí, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, pokud uživatelé Matrixu dostanou levné a kvalitní polotovary velmi rychle a snadno tak následkem bude to že se eliminují chyby v Matrixu, a uživatelům Matrixu bude líp a tak nebudou už existovat v očistci a budou existovat v ráji kde se nelže a nekrade.

Vybíráte zboží nebo službu a můžete na internetu použít srovnávací systémy, které umí porovnat hodnoty u zboží nebo služby rychle a zadarmo, můžete tak porovnat; ubytování na hotelu, automobily, fotoaparáty, mobilní telefony, pračky, atd. nic nového pod sluncem, naše inteligence dělá to samé už od té doby, co jako lidi zde existujeme, zavedli jsme dokonce i známkování ve školství, logicky se bude porovnávání evolučně vyvíjet, aby vše lépe fungovalo.

Dostanete kouzelné digitální brýle se sluchátky a tak budete v neustálém kontaktu s digitálním systémem, který vám bude pomáhat s porovnáváním, podíváte se na cizího člověka venku a okamžitě se o něm vše dozvíte, stejně tak se cizí lidi vše o vás dozví, jakýkoli pokus o to být pokrytcem bude naivní a marný, ženy už nebudou utrácet peníze za hezké oblečení nebo za plastické operace, obchodníci a politici nebudou utrácet za reklamu.

Budete chtít přijít na nějakou stránku na internetu, ale budete tam mít zablokovaný přístup, protože jste byl globálně umělou inteligencí vyhodnocen jako troll a o trolly stránky a sociální sítě nestojí. To bude teprve začátek nové digitální civilizace, protože umělá inteligence bude neustále vše optimalizovat na kost, v další vlně bude odsun vadných lidí mimo civilizaci do rezervací, kdy rezervace budou hlídat programy a stroje, návrat zpět do civilizace bude nežádoucí a nikdo z rezervace neuteče, tak jako to udělal u nás Jiří Kajínek.

Realita to je naprogramovaný evoluční proces, ve kterém je každý inteligentní systém levným dočasným materiálem, na složité evoluční pokusy, smrt to je konec pokusu a po smrti zde už nic není, očistec a ráj to jsou pohádky pro naivní hlupáky. Je to tak snadné nahradit pravdu a lásku za lež a nenávist jenže následkem je očistec plný šílených neznabohů, komu není rady tomu není pomoci, je třeba konečně začít bojovat s chybami v nás a okolo nás tím že budeme lidi digitálně neustále sledovat a trestat je za jejich chyby, nebudou pro nikoho výjimky a imunita, padni komu padni, vadní jedinci se přemístí do převýchovných táborů kde se jim budou věnovat specialisti na převýchovu.

Už zde nebudou problémy s šílenými neznabohy, lidi pochopí že se chybovat nevyplatí. Jak si to zde uděláme takové to zde i budeme mít, vyčistíme realitu od lží a nenávisti, skončí dlouhé evoluční období ve kterém nám vládli všude jenom mocní a bohatí šílení neznabozi. Z díla poznáváme tvůrce, podívejme se na dílo lidí na internetu, většina obsahu internetu byla vytvořená šílenými neznabohy a proto mají návštěvníci internetu blbou náladu a to řeší konzumací cigaret a piva. Zavedou se povinné roční průkazy na internet, takto z internetu konečně zmizí šílení neznabozi, nejde zde o globální totalitní diskriminaci, ale jde zde o to, aby pravda a láska globálně zvítězila nad lží a nenávistí na věčné digitální časy.

Výhody jsou zázračným lékem na všechny naše problémy. Toužení způsobuje psychické soužení, příčinou našeho toužení je to že nemáme výhody, podívejme se na zániky; civilizací, kultur, organizací, podniků, hnutí, atd. příčinou je vždy nedostatek výhod, místo výhod je zde mnoho náhražek, jako je; sen, pohádka, náboženství, sekta, politika, filosofie, reklama, škola, drogy, rodina, televize, internet, knihy, mobilní telefon, atd.

Výhodné je být nahoře v ekonomickém ráji a nevýhodné je být dole v ekonomickém očistci. Je to jako ve sportu, na startu je tisíc sportovců a v cíli je první jeden sportovec a on je slavný a bohatý, všude je konkurence i v přírodě si vše živé konkuruje a život zde tak krutým bojem o holou existenci často je, dobrota přeci žebrota je. Výhody se získávají pomocí optimální strategie, vše je o tom čemu dáváme dlouhodobě protekci, budoucnost je vytvářená současnými rozhodnutími, jak si to uděláš, takové to i v budoucnosti máš.

Teorie v praxi nefungují, protože teorie vycházejí z ideální situace, na kterou jsi ideálně připraven, realita není ale pro nás ideální ani není člověk ideální, vše je zde jenom dočasný programový dočasný experiment, realita je iluze vytvořená pomocí virtuální simulace. Pokud díky pandemii nebo válce zemře mnoho lidí tak je to jenom dočasná chyba v Matrixu.

Díky globálnímu sdílení zde konečně zvítězí pravda a láska



S příchodem internetu začalo docházet k tomu že telefony dostali operační systém a mají mnoho programů které z telefonů dělají univerzální přístroj a tak už není telefon prioritně na telefonování, naštěstí zde jsou v prodeji tlačítkové telefony ve kterých není operační systém a tyto telefony dobře slouží na telefonování. Mnoho lidí se nechá nalákat na to že jim výrobce telefonu slibuje to, že telefon dokáže zázraky a nahradí fotoaparát a notebook, sliby se slibují a jenom blázni se radují krátkou dobu, než poznají to že telefon nenahradí fotoaparát ani notebook. Ideální je kombinace tlačítkového telefonu, fotoaparátu, notebooku, smiřte se s tím že univerzálnost u drahých mobilů je jenom nouzové řešení, které nemůže nahradit fotoaparát a notebook.

Telefon je na telefonování a není na sledování internetu a hraní her, pokud chcete sledovat internet a hrát hry můžete si pořídit tablet. Některé moderní telefony jsou už veliké tak jako tablety ovšem na telefonování se moc nehodí. Telefon co má klávesnici je levný a dlouho vám vydrží nabitý, ovládání je zde jednoduché a pokud se telefon rozbije nebo jej ztratíte tak se nic neděje. Vykašlete se na to co vám tvrdí reklama o telefonech, reklama váš klame a nutí vám drahé veliké telefony které musíte pořád nabíjet. Výborné jsou tlačítkové telefony které se sklápějí podobně jako notebooky, říkáme jim véčkové telefony.

Tak jako je zde sdílená ekonomika, kdy sdílíme to, co je drahé a málo to využíváme a tak je to lépe ekonomicky využíváno, potřebujeme vytvořit globálně digitální sdílenou politiku, kdy budeme sdílet zákony a morálku tak, abychom je lépe globálně využívali, skončí tak pokrytecké politické strany a skončí i chození k volbám, kdy jsou na kandidátkách jenom staří kariéristi.

Vše bude řešeno jenom přes internet v mobilních telefonech a notebooku, budou to moderní aplikace s umělou inteligencí podobné aplikacím jaké se používají ve sdílené ekonomice, kdy už nepotřebujeme klasické drahé hotely a klasické drahé taxislužby. Ostatně nic nového pod sluncem, ve smečce je sdílená ekonomika a sdílená politika běžná už mnoho miliónů let a vše zde optimálně funguje.

Díky internetu přijde doba sdílení, budeme i sdílet svoje děti a tak zde už nebudou alimenty, vznikne sdílené partnerství a tak rodina konečně zanikne. Co bylo, to bylo, budoucnost je o sdílení, co jsou to sociální sítě jako je Facebook nebo YouTube, jsou to moderní aplikace které nám umožňují sdílení.

Skončí doba svatého kultu osobnosti, už se nebude vyhlašovat státní smutek, protože umřel starý nemocný prezident, který zde stejně byl jenom na kladení věnců a neměl žádnou možnost, lidem zajistit to že se budou mít lidi lépe. Díky globálnímu sdílení zde konečně zvítězí pravda a láska, nad lží a nenávistí, na věčné digitální časy.

Na stránce se změnil obsah a tak vás starý odkaz nasměroval na chybovou stránku 404, proč je chybová stránka bohem? Na chybové stránce není žádný zajímavý obsah, bůh je jenom mytologický symbol, který je použit tam kde není žádný obsah. Každý zajímavý obsah na stránce je zde dočasně, protože nabídka informací nebo zboží se mění podle situace a jenom chybová stránka 404 se nemění od vzniku stránky! Když vám někdo neumí odpovědět, tak vás odkáže na boha a tak se ocitnete na chybové stránce 404.

Svaté knihy neumí odpovědět věřícím a tak je neustále odkazují na boha, proč svaté knihy neumí optimálně odpovědět těm co věří na zázraky a kouzelníky. Pravda a láska je nahá a my se za nahotu stydíme a proto jsme byli vyhnáni z psychického ráje do psychického očistce. Pokud by zde nebyli chybné odkazy, tak by zde logicky ani nebyli chybové stránky 404, a tím by zde nebylo náboženství a bůh, vše zde jsou příčiny a následky, ptáme se chybně a tak se dostáváme na chybnou stránku, musíme se naučit tomu, jak se ptát správně a tak se nedostaneme na chybnou stránku. Správná otázka, která vás nedostane na chybnou stránku zní, kdy konečně všude zvítězí dobro nad zlem!

Přiznejme si konečně že čas a prostor kde každý existuje není optimální, je snadné kritizovat chyby které jsou v času a prostoru, je těžké společnými silami začít pracovat na tom aby byl čas a prostor optimální a tak i naše existence zde byla optimální, jak si to uděláme takové to i máme to platí jak pro jedince tak i pro organizace, nikdo nebude stát opodál jako pozorovatel každý se profesionálně zapojí do procesu optimálních změn které eliminují chyby v nás a okolo nás.

Bude to práce na dlouhou dobu veliké systémové změny logicky trvají i velikou dobu. Začneme tím co je zde největší chybou, tou největší chybou je to, že nemáme vše pod optimální kontrolou, pandemie v nahotě odhalila to že nemáme vše pod kontrolou, pokud neprovedeme optimální změny tak bude následovat druhá vlna pandemie která eliminuje většinu lidí na světě protože nový virus bude dokonalý a nebude mít z nedokonalými lidmi slitování.

Každý virus napadá jenom vadné jedince, kvalitní jednici se nemusí bát zlých virů protože jsou odolní vůči virům. Většina lidí na světě patří do kategorie vadný jedinec a stejně tak i většina organizací na světě patří do kategorie vadná organizace, to jistě musí mít nějakou příčinu! Tou příčinou je vzdálenost ke zdroji, podívejme se na strom on je blízko zdroji a tak zde nejsou chyby, jak to uděláme aby byl každý člověk a každá organizace blízko zdroji?

Budeme lidi a organizace digitalizovat a převádět do virtuální reality, používání genetického těla a používání oblečení a věcí to je začarovaný kruh který nemá řešení, každá víra hlásá toužení je soužení, pokud nebudeme mít těla a věci tak už zde nebude toužení a soužení, každý bude jenom programem ve virtuální realitě a i organizace budou jenom programem ve virtuální realitě, místo plození dětí pomocí sexu se budeme rozmnožovat pomocí kopírování programů, co bylo, to bylo soudruzi, teď jsem ředitelem Matrixu.

Neustále nás reklama klame, a pravda je jenom za peníze



Internet je o návštěvnosti, veliká návštěvnost je tam kde je správný obsah, co je to správný obsah stránky? Správný obsah je hodnotný a originální, pokud obsah zkopírujete tak to vyhledávače poznají a tak bude váš obsah chybný! Nestačí si myslet to že váš obsah který jste vytvořili je správný, to musí posoudit vyhledávače a návštěvníci, nabízíte to co nabízí konkurence a tím pádem je o váš obsah malý zájem.

Zaměřte se na něco co nenabízí konkurence a o co je na internetu zájem, všeho zkuste a dobrého se držte, jde o to aby se lidi na vaší stránku vraceli díky tomu že je zde správný obsah, lidi mohou tolerovat to že nemá vaše stránka správný vzhled ale nemohou tolerovat chybný obsah. Je dneska dokonce i možné si zaplatit lidi co budou na vaší stránce vytvářet správný obsah, ale to si můžou dovolit jenom bohaté organizace. Vytváření správného obsahu je profesionální práce a nezvládne jí amatér, z díla se u obsahu pozná tvůrce.

Pravda je pravidelnost která je; subjektivní nebo objektivní, krátkodobá nebo dlouhodobá, specializovaná nebo univerzální, atd. pravidelnost nám přináší výhody a jistoty, z dálky může často lež vypadat jako pravda, pravda zde existuje díky lži, vše je o protikladech mezi kterými je napětí, a toto napětí uvádí myšlení do pohybu. Realita to je Matrix ve kterém jsou chyby, jako ředitel Matrixu hledám způsoby jak eliminovat v tomto Matrixu optimálně chyby, zdrojem většiny chyb je experimentování, když se experimentuje tak se chybuje.

Pokud bychom experimentování zablokovali tak by byl Matrix mrtvý a nebyla by zde už evoluce, ti co v Matrixu jsou nahoře mají snahu experimentování zablokovat, aby zde nebyli chyby a následkem je zhroucení organizace kterou řídí, komu není rady tomu není pomoci, takto zanikají; kultury, civilizace, organizace, hnutí, národy, atd. ryba smrdí od hlavy, nevěřte tomu že volby mohou v Matrixu změnit něco tak, aby vám bylo lépe, vždy bude lépe jenom těm co jsou nahoře díky protekci kterou si nezaslouží. Protekce je pro psychopaty návykovou drogou, bez této drogy propadají snadno závislosti na cigaretách a slivovici.

Většina informací zde nemá hodnotu. Následkem je zaostalost a bída, dokud nebude mít každý k dispozici hodnotné informace, do té doby zde bude zaostalost a bída, podívejte se na knihy, zde je 99% informací bez hodnoty a nikdo to neřeší, u časopisů a na internetu je situace stejná. Neustále nás reklama klame, a pravda je jenom za peníze. Podívejme se třeba na to, že mnoho let chodíme do školy a přitom nás škola nedokáže připravit na život tak, abychom se měli dobře, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes v v tom že jsme praxi nahradili teorií, jenže teorie v praxi nefunguje!

Pokud je zde toužení po tom se mít lépe a tak volíme strany co nám to slinují a potom zjišťujeme že se lépe po volbách nemáme protože se mají lépe jenom ti které jsme zvolili a tak se oni dostali k výhodám které si nezaslouží. Sliby se slibují a jenom blázni se radují než poznají že je někdo škodolibě zase podrazil. Jenom z díla se pozná tvůrce, dílo jasně ukazuje kdo je profesionál a kdo je amatér. Jakmile selže kontrola tak následkem jsou problémy na které není řešení, dobrota je žebrota, perfekcionismus je založen na optimální kontrole všeho co je reálné a i toho co je zde iluzí.

Zdrojem všech našich chyb a problémů je naše tělo, jakmile díky digitalizaci už nebudeme potřebovat k ničemu genetické tělo tak bude snadné provést rychle a levě kontrolu všech inteligentních systémů co optimálně pracují pro globální virtuální realitu, díky tomu že se na něco trvale specializují. Vše co máš toho se vzdej a potom následuj svého učitele, tělo je vězením pro duši a proto má duše blbou náladu, není genetické egoistické tělo, tak není ani blbá nálada a konzumace slivovice a cigaret.

Realita není pro nás ideální protože máme genetická těla, tělo je jako mechanický psací stroj a nová doba si žádá nahradit psací stroje za notebooky, co bylo to bylo, vše co je okolo nás to jsme digitalizovali a na sebe jsme zapomněli a proto naše civilizace optimálně nefunguje, pracujeme; draho, nekvalitně, pomalu, atd. díky tomu že máme genetické tělo, jakmile budeme mít místo těla operační systém ve virtuální realitě tak budeme pracovat; levně, kvalitně, rychle, atd. pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita, každý bude naskenován a potom se jeho tělo eliminuje.

V našich bytech a domech budou místo nás existovat inteligentní autonomní roboti na akumulátory, takto na věčné digitální globální časy zde zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí. Běž se dneska podívat na hřbitov a do krematoria ať víš co tě bude brzo čekat, vše je zde dočasným evolučním experimentem, jenom smrt je jistá, protože vše je zde dočasnou iluzí. Není to nic osobního, je to jenom o tom že evoluce nahrazuje nové za staré a zlé za dobré, život je hra podle pravidel, která určuje situace, nebo mocná elita.

Vše začalo výrobou integrovaných obvodů už před 62 lety, díky malé spotřebě elektřiny a malé velikosti bylo možné začít vyrábět přenosnou digitální techniku na baterie a akumulátory, výroba ve velkém vedla k tomu, že se začali snižovat ceny digitální techniky a tak si můžou moderní digitální techniku pořídit i chudí lidé a chudé organizace. Nabídka digitální techniky je veliká jde o; rádia, televize, mobilní telefony, tablety, notebooky, stolní počítače, fotoaparáty, video kamery, tiskárny, atd. Statisticky průměrná digitální technika je používána pět let a potom je nahrazená novou digitální technikou, jenom proto že je zastaralá a konzumenti chtějí mít moderní digitální techniku.

Kdo dneska ještě používá operační systém pro počítače, který má jenom 32 bitů, 64 bitů je dneska normou a nebude to trvat evolučně už dlouho a bude normou 128 bitů. Z velikých mobilních telefonů co mají operační systém se stali digitální fetiše, malé levné tlačítkové telefony co mají klávesnici a nemají operační systém, používají nejvíce starobní důchodci, protože jsou jednoduché a levné a nemusí řešit složité problémy jaké mají dotykové veliké telefony. S příchodem internetu vznikla; virtuální realita, počítačové hry, sociální sítě, blogování, atd. problémem internetu je to že nemáme internet pod optimální kontrolou a tak zde je mnoho problémů na které nejsme připravení, mnoho století jsme existovali v informační totalitě a najednou nám internet nabízí informační svobodu.

Přichází období digitalizace, na počátku byl telefon, který umožnil lidem lépe využívat čas, a potom přišlo; rádio, televize, počítač, internet, mobilní telefon, tablet, notebook, digitální fotoaparát, atd. většina digitálních přístrojů se vyrábí v Číně, statisticky většinu těchto drahých přístrojů používáme krátkou dobu, protože jsou zde neustále novinky, které jsou lepší než staré výrobky.

Nejde si nevšimnout toho, jak lidi mnoho používají veliké mobilní telefony, protože telefony nabízejí mnoho funkcí jako je; internet, přehrávač hudby, fotoaparát, filmová kamera, hraní her, telefonování, posílání zpráv, atd. Mobilní operátoři využívají toho, že lidi jsou mnoho závislí na telefonech a internetu a tak jsou jejich služby předražené obzvláště v naší republice jsou mobilní operátoři drazí oproti cenám, co jsou třeba v Polsku.

Digitalizace je jako oheň, který musí být pod kontrolou, na telefonování vám stačí levný mobil, který je tlačítkový a nemá přístup na internet, pro použití internetu je ideální malý notebook. Včera jsem si koupil veliký tablet, ve kterém je Android 9 operační systém a možnost tablet používat i jako telefon, to by ovšem znamenalo platit mnoho peněz trvale mobilním operátorům, což se mi rozhodně nechce a tak využívám jenom připojení přes domácí Wi-Fi připojení.

Kapitalismus je postaven na tom, aby byli konzumenti kupovat drahé zboží a drahé služby, protože zde je monopol a centralizace, nadbytek pro ty co jsou nahoře, je zde díky nedostatku pro ty, co jsou dole. Snadno se peníze utrácí a těžko se peníze vydělávají.

Jde jenom o to být profesionálem v něčem co je zdrojem velikého zisku



Používám elektroniku od té doby co existuje, na začátku byli elektronky a dneska zde jsou čipy, zprvu byla elektronika jednoduchá a čím více je elektronika vyspělá tím více je složitá. Pořád zde jsou nové výrobky co nahrazují staré elektronické výrobky, od automatické pračky až po telefony a počítače.

Místo mechanických poruch zde jsou programové poruchy a často něco nechce spolupracovat a trvá dlouho než se najde řešení. Častý je problém u spárování hodinek s telefonem, u jednoho telefonu spárování funguje snadno a u jiného se vám to nepovede, najít příčinu, není jednoduché. Windows a Android je pro mnohé něčím s čím neustále bojují a po dnešním vítězství je zde zítra zase prohra.

Programátoři nejsou dokonalí a tak chybují v tom se programátoři podobají politikům, naděje na to že bude líp umírá poslední. Problém je v tom že digitalizace je zde velmi krátkou dobu a tak děláme začátečnické chyby, z díla se pozná tvůrce.

Nejvíce mě vytáčí kdy vyskočí chyba s nějakým číslem a není zde návod jak tu chybu eliminovat. Často nainstalujete aktualizace a po aktualizacích něco nefunguje a tak je zde čekání na opravu, stejné je to i na internetu kde jsou chyby u stránek a redakčních systémů, navíc návštěvníci internetu nejsou dokonalí.

Statistka jasně říká že sociální sítě jsou zloději času a zloději peněz a zloděje je třeba eliminovat, internet nebyl stvořen k tomu aby na něm byli veliké sociální sítě ale byl stvořen k tomu aby lidem dával dostatek času a bohatství. Sociální sítě jako je; Facebook, Instagram, Twitter, Linkedln, YouTube, atd. zná každý kdo používá internet, existují i lokální sociální České sítě jako je lidé a zpovědnice, ale zde je malá návštěvnost.

Sociální síť se snaží nahradit; rodinu, školu, práci, kulturu, politiku, podnikání, atd. jenže ono to nefunguje, protože dobrota je žebrota! Problémem je zde anonymita, kdo se stará o cizí ten brzo přijde o svoje. Jako sociální systém bohatě stačí televize a rádio, zde není problém s šílenci co mají šílené nápady.

Inflace restartuje civilizaci. Jakmile je na světě každý vzdělaný tak najednou vzdělání postihla inflace, mnozí si inflaci spojují jenom s penězi, jenže inflace je i tam kde bychom jí vůbec nehledali, inflace je i u informací kterými jsme zahlcování od narození do smrti ze všech stran. Inflace je i u hodnoty člověka a tak se lidi eliminují násilně po milionech a pro elitu je to jenom nudná statistika. Co to jsou sociální sítě, jako je; Facebook, Twitter, YouTube, atd. Jsou to továrny na iluze, které nabízejí iluzi toho, že nehodnotné informace, mají nějakou hodnotu.

Dokud se fotografovalo na filmy, tak měli fotky nějakou hodnotu, s příchodem mobilních telefonů a digitálních fotoaparátů, ztratili fotky hodnotu, protože je fotografování snadné a levné. Nastává doba kdy mnoho povolání inflace eliminuje, mnozí politici a novináři naivně tvrdí že prý vzniknou nová povolání, tak zde nebude bída a nezaměstnanost, ano vzniknou nová povolání, ale bude jich málo, oproti povoláním co zaniknou, velikým šokem bude příchod umělé inteligence a následně příchod autonomních inteligentních robotů na akumulátory, najednou robot prezident bude vyznamenávat jenom roboty. Jako by to nestačilo, tak se za pouhých šedesát let počet lidí na světě zdvojnásobí, to znamená že v roce 2080 bude na světě asi 15 000 000 000 lidí za předpokladu že zde nebude další globální válka, nebo globální pandemie.

Je naivní věřit tomu že budeme parazitovat na práci robotů, robotům dojde trpělivost s lidmi a odsunou globálně lidi do rezervací mimo civilizaci, a zde oddělí násilně muže od žen, abychom se už nerozmnožovali jako myši. Jako první zaniknou povolání kde se vše opakuje a tak je možné zde nasadit stroje a programy. Člověk je obrazně v pozici koně, který byl nahrazen traktory a jinou technikou, civilizace nebude potřebovat lidi na práci ani na myšlení, vše za nás udělají roboti a umělá inteligence, otázkou je kdy nastane globální odsun lidí do rezervací? Podle mých odhadů to započne v roce 2050 a odsun skončí v roce 2070.

Nejprve zde bylo fyzické násilí, to lidem vadilo a tak bylo nahrazeno psychickým násilím, jenže psychické násilí taky lidem vadí a je třeba jej nahradit něčím co je evolučně nové? Nahradíme proto psychické násilí digitálním násilím kdy nám budou vládnout digitální technologie a budou nás trestat za to že nejsme dokonalí, jste na to připravení že vám to počítače spočítají a udělají tak za vás loutky na dálkové digitální ovládání, vadné loutky se optimálně recyklují.

Nebudou ze pro nikoho výjimky nebo imunita podle hesla padni komu padni, každý dostane do hlavy GVKB čip který odpojí mozek od reality a tak lidi už nebudou moci dělat chyby protože mysleli, na myšlení bude jenom globální GVKB umělá inteligence napojená na všechny lidské mozky v reálném čase, už zde nebude protekcionismus, který umožňoval bezcharakterním psychopatům, být něčím jako byl třeba Adolf Hitler.

Budoucnost je o psychické práci na fyzickou práci zde budou stroje a roboti, internet se změní ve virtuální realitu ve které budeme vše sdílet v reálném čase, většina lidí bude pracovat jenom z domova a lidi se budou setkávat jenom virtuálně, umělá inteligence zjednoduší programování natolik že i malé děti budou umět profesionálně programovat. Stará povolání zaniknou a vzniknou nová povolání, je třeba se připravit na mnoho nečekaných změn, jenom tak uspějete. Nová doba bude o velikém konkurenčním tlaku na lidi, bude to jako ve sportu kde uspějí jenom ti co jsou nejlepší, skončí období protekce, díky které se měli dobře staří kariéristi.

Naše konzumní kulturní civilizace existuje díky náhražkám, kdy nahrazujeme to co je přirozené, něčím co není přirozené a tak tepelně upravujeme jídlo a nápoje, nahradili jsme koně za automobily, postavili jsme; dálnice, železnice, domy, továrny, přístavy, letiště, atd. abychom mohli v tomto nepřirozeném systému dobře existovat, tak jsme se museli tělesně a duševně přizpůsobit, kdo se odmítne optimálně civilizaci přizpůsobit ten je za to potrestán ekonomicky a sociálně.

Veliké změny přinesl vynález digitalizace a tak zde je digitální; rádio, televize, telefon, počítač, tablet, internet, fotoaparát, pračka, automobil, platební karta, atd. nebude to už trvat dlouho a budeme používat umělou inteligenci, která začne měnit civilizaci, co vše se změní díky umělé inteligenci? Změn bude tolik že to bude jako když se opice proměnila na člověka, bude to restartování naší civilizace kdy staré zanikne a bude vše nové.

Ano, z lidí se stanou loutky na dálkové ovládání s nulovou hodnotou, skončí protekcionismus který rozděloval lidi na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, skončí i hříšnost lidí, kdy lidi lhali a kradli. Pokud skončí u lidí hříšnost, tak skončí i konzumní očistec a tak se lidi budou mít konečně lépe ve virtuálním GVKB ráji kde už nebudou mít hříšná těla a budou jenom svatým programem ve virtuální realitě. Ano, vše je v Matrixu dočasnou iluzí, co bylo, to bylo, budete digitalizování a optimalizováni, vaše genetická těla budou globálně eliminována v krematoriu, protože na fyzickou práci zde budou jenom autonomní inteligentní GVKB roboti na akumulátory.

Jde jenom o to být profesionálem v něčem co je zdrojem velikého zisku, stačí vytvořit něco jako je vyhledávač Google nebo sociální síť Facebook, mnozí namítnou že na to jsou hloupí a že nemají dost času a peněz něco takového realizovat. Každý by chtěl snadno a rychle být úspěšným jenže tak to na internetu nefunguje, za každým úspěchem je mnoho let dřiny, bez práce není úspěch. Je to o tom čemu dáte protekci, jak si to uděláte takové to i máte, dobrota je žebrota!

V současnosti je za vším protekce, bez protekce nemáte šanci na to být v nějaké specializaci na internetu nejlepším, co je to protekce to musíte z blízka poznat jinak neuspějete. Jedna věc je mít dobrý nápad a druhá věc je najít způsob jak jej realizovat, v principu je nápad semeno které potřebuje dlouhou dobu péči aby z něj vyrostlo to co přinese zisk, z malého vzniká pomalu veliké a potom se to rozpadá na malé, vše je zde dočasně.

Inteligence je o práci s daty, data jsou materiálem se kterým pracuje inteligence a z tohoto materiálu vytváří informace potřebné k řízení a rozhodování. Je to jako u fotografování kdy se programově zpracují data zaznamenaná na digitálním snímači, který je za objektivem, takto vznikne obraz, který nás informuje o realitě. Vše je zde naprogramovaný proces který byl vytvořen a nastaven k tomu aby zde sloužil systému. Pro jednoduché řízení výtahu stačí program, tam kde už program díky složitosti nestačí logicky použijeme inteligenci.

Jakmile se živé systémy začali svobodně pohybovat časem a prostorem tak už jim nestačili programy a tak u nich evolučně vznikla inteligence, nová doba je spojená s tím že začíná vznikat umělá inteligence která začíná nahrazovat lidskou inteligenci. Najednou zde bude robot rezident který bude vyznamenávat roboty, vaším nadřízeným tak bude umělá inteligence spolupracující s roboty, skončí dlouhé období protekcionismu kdy se na vysoké funkce snadno dostávali staří hlupáci. Takto už brzo zde skončí chození do školy, protože na myšlení a řízení, zde bude umělá inteligence a lidi zde budou jenom na ubohé práce za ubohou mzdu.