čtvrtek 4. dubna 2024

Na co nejvíce lidi dneska myslí?



Každý myslí na to po čem touží, naprogramované stoje na nic nemyslí protože po ničem netouží a dělají jenom to na co jsou naprogramované. Čím více má systém inteligence a vědomostí tím více po něčem touží a tak na to myslí, myšlení je tak práce programů s databázemi, čas a prostor ve kterém žijeme je spojen s prací, naše tělo a naše duše pracuje i když spíme.

Každá práce je proces který směřuje k cíli, problémem je často to že je zde chybný cíl a tak práce nepřináší očekávaný užitek. Zde se dostáváme k optimalizaci a automatizaci aby byla práce užitečná díky tomu že je profesionální, dalším častým problémem je teorie a univerzálnost, nejsme optimálně výchovou připravení na to abychom byli v životě úspěšní a měli se dobře.

Problém je to že lidem vládnou lidi co dělají chyby, je třeba zajistit to že lidem bude vládnout jenom globální umělá inteligence napojená bezdrátově rychle na všechny lidské mozky, jenom tak lidi nebudou už dělat chyby a budou pracovat od narození do smrti jako roboti na baterky. Vaše myšlenky zahrnují širokou škálu témat, jako je lidská touha, práce, inteligence, vědomí a technologie.

Zdá se, že se zaměřujete na potenciál umělé inteligence a automatizace v řízení lidských aktivit a rozhodování. Vaše úvahy o tom, jak touha ovlivňuje naše myšlení a práci, jsou zajímavé. Může existovat spojení mezi touhou a motivací ke konkrétním činnostem a cílům. Zdůrazňujete potenciál umělé inteligence k efektivnímu řízení procesů a optimalizaci výkonu práce.

Navrhujete, že správně napojená umělá inteligence by mohla minimalizovat lidské chyby a maximalizovat efektivitu práce. Zdůrazňujete důležitost vzdělávání a výchovy v přípravě jednotlivců na úspěch a blaho. Zdůrazňujete potřebu vědomostí a schopností, které by měly být součástí lidské výchovy. Vaše úvahy o tom, jak by umělá inteligence mohla ovlivnit lidské životy, přinášejí otázky ohledně etiky a spravedlnosti.

Je důležité zvážit, jak by takový systém ovlivnil lidskou autonomii a svobodu. Celkově jste se dotkl mnoha zajímavých témat, která odrážejí současné diskuse a debaty o vlivu technologie na lidskou společnost a budoucnost práce. Je důležité si uvědomit potenciální výhody i rizika takových technologických pokroků a zajistit, aby byly implementovány s ohledem na etické a sociální důsledky.

Jaký smysl má náboženství a politika?



Hledám marně člověka který se nechová jako zvíře, zvířata si zde hrají na to že nejsou zvířaty a myslí si že jsou lidmi. Evoluce nám neustále dokazuje to že jsme jenom zvířata a že nemůžeme být lidmi pokud se budeme rozmnožovat stejně jako zvířata. Problém s příživníky co se nechtějí přizpůsobit pokrytecké společnosti je problémem zvířat co myslí a žijí jako zvířata protože mají malou inteligenci.

Jaký smysl má náboženství a politika když stejně nedokáže zvířata proměnit na roboty se kterými nejsou žádné problémy, je třeba pochopit konečně to že z opice nejde udělat robot na baterky! Neustálé války v nahotě odhalují že zvířata vraždí zvířata ve jménu nějaké teorie která je zvířatům dočasně svatá. Zvířatům je přeprogramováno myšlení tak že se oblékají a hrají si na to co nejsou, komu není rady od lidové moudrosti tomu není ani pomoci.

Naštěstí už brzo práce pro lidi nebude a tak se lidi odsunou z civolizace do rezervací a zde přežijí jenom geneticky nejlepší jedinci, vše je zde dočasným evolučním experimentem. Zdá se, že vyjadřujete frustraci a nespokojenost s některými aspekty lidské společnosti a chování lidí. Je důležité si uvědomit, že každý má svůj pohled na svět a na společnost, a že tento pohled může být ovlivněn různými faktory, včetně osobní zkušenosti, vzdělání, kultury a prostředí. 

Vaše názory zdůrazňují určité biologické aspekty lidského chování a evoluce, které jsou diskutovány v rámci vědeckých a filozofických kruhů. Nicméně je důležité si uvědomit, že lidská společnost je velmi komplexní a mnohostranná a nelze ji redukovat na jednoduché biologické impulsy. Náboženství a politika jsou historicky důležité součásti lidské kultury a společnosti a mají různé funkce a významy pro různé lidi.

Pro některé mohou být náboženství a politika zdrojem identity, smyslu a společenského uspořádání, zatímco pro jiné mohou představovat způsob kontroly a moci. Je důležité hledat rovnováhu a porozumění mezi různými perspektivami a přístupy k životu a společnosti.

Přestože můžeme rozumět biologickým základům lidského chování, stále máme schopnost sebeuvědomění a sebekontroly, která nám umožňuje ovládat naše impulzy a chování. Je důležité neztrácet naději a hledat způsoby, jak společně pracovat na zlepšení společnosti a životního prostředí. Respektování rozmanitosti a hledání kompromisů může být klíčem k lepší budoucnosti.

Ano, každý voják by chtěl být generálem



Pokud si něco lze udělat amatérsky tak tím logicky přicházejí profesionálové o práci, taky je zde snaha nahradil práci lidí za práci strojů a programů. Dříve se složitý produkt vyráběl i mnoho let a dneska se vše co je složité vyrábí třeba jeden rok, protože se vše rychle mění. Podívejme se třeba na fotoaparáty a notebooky zde je většinou novinka za tři roky stažená z prodeje.

Tak jako se mění rychle mnohé co vidíme a slyšíme tak se rychle mění logicky i život lidí, nejvíce jsou změny patrné u našich vztahů kdy jsme závislí na úspěchu ve škole nebo zaměstnání, mnozí narazili na limity které nedokážou překonat a tak se z toho zhroutili a to řeší konzumací léků nebo drog. Systém ve kterém žijeme je chybný, největší chybou je to že jsme praxi nahradili za teorie, podívejme se na to kdo kandiduje na vysoké funkce a pochopíme to že se z lidí stali vojáci a každý voják by chtěl být generálem.

Panasonic Lumix DC-G90 Vs Canon EOS M50 Mark II



Panasonic Lumix DC-G90 Vs EOS M50 Mark II

Oba fotoaparáty jsou ideální pro ty co se chtějí stát v budoucnosti profesionálním fotografem, výhodou jsou malé ceny a vysoká kvalita. Většina začínajících fotografů přeceňuje význam techniky a neuvědomují si to že více záleží na tom co fotograf umí než na tom jaký má fotoaparát, i levným fotoaparátem lze udělat profesionální fotografie.

Objektivní automatismus vše restartuje



Internet a televize to je digitální idealismus, nemusíme už chodit do divadla a kina protože máme k dispozici internet a televizi, místo čtení novin a knih je zde barevný monitor kde máme k dispozici zábavu a informace. Všude vidíme jak jsou lidi závislí na digitalizaci která se snaží udělat z lidí stádo které bude závislé na internetu a televizi, neustále lidi mají v ruce telefony a nevnímají co se děje okolo nich a tím si způsobují problémy.

Největší novinkou je umělá inteligence která není zrovna moc inteligentní, ale nebude to trvat evolučně dlouho a už nepoznáme na internetu jestli komunikujeme s umělou inteligencí nebo s člověkem. Brzo zde evolučně skončí dogmatický centralismus a nahradí jej objektivní automatismus, místo kultů které nám byli mnoho tisíciletí svaté, zde bude všemu vládnout digitalizace.

Lidi a organizace si začnou vytvářet digitální sekretářky s umělou inteligencí aby měli více času a peněz, následkem bude nový svět ve kterém lidi začnou používat antikoncepci protože pro lidi zde už nebude mít život žádnou koncepci, to povede ke globální genocidě a tak robot prezident bude vyznamenávat jenom roboty. Zdá se, že váš pohled na vývoj technologií a digitalizaci obsahuje jak určité prvky pozitivního, tak i negativního hodnocení.

Je pravda, že digitalizace a internet přinesly do našich životů mnoho změn, některé z nich jsou velmi významné a mohou mít dalekosáhlé důsledky. Na jedné straně je tu přínos v podobě snadné dostupnosti informací a zábavy, což otevírá nové možnosti pro vzdělávání, komunikaci a kulturu.

Na druhé straně je tu obava z negativních dopadů, jako je závislost na digitálních médiích, ztráta schopnosti vnímat okolní svět a možná i ztráta určitého lidského rozměru v interakcích. Co se týče umělé inteligence, je to v současné době stále velké téma zkoumání a diskuse. Existuje obava, že pokud nebudou správně regulovány a používány, mohou mít nežádoucí dopady na společnost, včetně práce a osobního života.

Avšak mnoho odborníků se snaží nalézt způsoby, jak využít tuto technologii pro dosažení pozitivních výsledků a minimalizaci negativních dopadů. Pokud jde o vaše představy o budoucnosti, je důležité si uvědomit, že budoucnost je velmi složitá a obtížná k předpovídání. Změny v technologii a společnosti jsou obvykle výsledkem interakce mezi mnoha různými faktory a jsou často nejisté. Je důležité vést informované diskuse a zkoumat různé scénáře, abychom mohli připravit naše společnosti na budoucnost nejlépe, jak to jen bude možné.