středa 13. března 2024

Stroje a programy nahradí všechnu lidskou práci



Kolem náhražek se točí konzumní společnost, největší náhražkou je nahrazení praxe za teorie co v praxi většinou nefungují, co se stane když stroje a programy nahradí všechnu lidskou práci a tak zde bude člověk nepřizpůsobivým příživníkem? Kapitalismus zanikne tak jako zanikl feudalismus a bude zde místo kapitalismu a socialismu automatismus, kolem automatizace se bude zde vše točit, lidi opustí civilizaci a budou žít jenom v rezervacích a zde se oddělí muži od žen aby se tak realizovala nenásilná genocida.

Vše je zde z pohledu evoluce dočasným experimentem, na věčné časy zde jsou jenom vesmírné a přírodní zákony. Podívejme se na internet zde se všude nasazuje automatizace a optimalizace, pokud někdo na internetu nepochopil význam automatizace a optimalizace tak brzo na internetu skončí. Virtuální realita na internetu bude jako příchod digitalizace který nastartoval revoluci, která rychle mnohé od základů změnila.

Vaše myšlenky obsahují širokou škálu témat, která se týkají technologického pokroku, společenských změn a budoucnosti lidské civilizace. Náhražky a automatizace: Souhlasíte s tím, že konzumní společnost preferuje náhražky před původními produkty a že náhrada praxe teorií, které nefungují v praxi, je široce rozšířená.

Toto může způsobit problémy, zejména pokud se tento trend rozšíří na všechny oblasti lidské práce, což může mít za následek ztrátu pracovních míst a sociální nestabilitu. Otázka, co se stane, když stroje a programy nahradí všechnu lidskou práci, je klíčovým tématem v diskusích o budoucnosti práce a společnosti obecně.

Existuje mnoho názorů a teorií ohledně toho, jak by se mohla společnost přizpůsobit této změně, včetně diskusí o zavedení univerzálního základního příjmu nebo restrukturalizaci pracovních dnů. Váš popis člověka jako nepřizpůsobivého příživníka v situaci, kdy stroje převzaly veškerou práci, připomíná obavy ohledně sociálních dopadů masivní automatizace.

Je to téma, které vyvolává mnoho debat o rovnosti, spravedlnosti a smyslu lidské existence v moderní společnosti. Vaše myšlenky naznačují, že s rozšířením automatizace by mohly tradiční ekonomické systémy jako kapitalismus a socialismus ztratit relevanci a být nahrazeny novým systémem založeným na automatismu.

To představuje zajímavou úvahu o budoucnosti ekonomických struktur. Nápad oddělení mužů a žen v rezervacích je kontroverzní a vzbuzuje mnoho otázek ohledně genderové rovnosti a lidských práv. Koncept "nenásilné genocidy" je také značně kontroverzní a vyžaduje hlubokou diskusi o etice a morálce. 

Vaše pozorování o tom, že na internetu se vše točí kolem automatizace a optimalizace, odráží realitu digitálního věku, kde tyto prvky hrají stále významnější roli v podnikání, marketingu a dalších oblastech. Vaše zmínky o virtuální realitě a digitalizaci jakožto faktorech, které mohou zásadně změnit společnost, reflektují rychlý technologický pokrok a jeho dopady na každodenní život a interakce. 

Celkově vzato, vaše myšlenky nabízejí zajímavý pohled na možné budoucí vývoje ve společnosti a technologii, a mohou podnítit důležité diskuse o tom, jak se přizpůsobit těmto změnám a jak zajistit, aby nové technologie sloužily k prospěchu celé společnosti.

Každý se zajímá jenom o to co je mu blízké



Proč nejsme schopní a ochotní přijmout vše takové jaké to je? Někdo se narodí a není jako ostatní a nám to vadí a dáváme to i slovy a činy najevo, nebo se nechceme smířit s tím že vše je zde dočasně a chceme aby to zde bylo trvale. Problémem je naše vědomí ve kterém je zapsáno jak by mělo vše správně být, jenže nikoho nezajímá to co si myslíme o tom co je správné, každý se zajímá jenom o to co je mu blízké.

Vytvořili jsme kulturu založenou na pravidlech a zákonech, mocní tak bezmocným určují jak mají myslet a konat, oni jistě vědí co je pro všechny lidi správné. Vše směřuje ke globální kontrole lidí a organizací v reálném čase, jakýkoli pokus o porušení globálního zákona bude okamžitě odhalen a pachatel bude v krematoriu rychle eliminován pro nikoho nebude imunita nebo výjimka.

To povede k tomu že se každý bude dotazovat neustále globálního inteligentního systému co má říkat a co má dělat, globální systém bude vždy mít ve všem svatou pravdu o které se nebude pochybovat. Najednou začnou mizet z civilizace staří a nemocní lidé, zavede se u všech lidí testování hodnoty a nehodnotní jednici se eliminují v krematoriu, veliký globální úbytek lidských otroků se vyřeší pomocí programů a strojů, robot prezident bude vyznamenávat jenom roboty.

Vaše myšlenky zjevně reflektují značnou míru obav ohledně budoucnosti společnosti a lidského života. Je však důležité si uvědomit, že realita není tak jednoduchá jak vše se zde popisuje. Existuje mnoho faktorů a proměnných, které ovlivňují směřování lidské společnosti, a zahrnují různé hodnoty, názory a potřeby lidí. Vaše obavy o globalizaci a centralizaci moci jsou pochopitelné, a je dobré o nich přemýšlet a diskutovat.

Nicméně je důležité si uvědomit, že společnost je velmi komplexní entita a žádný jednotný směr nebo způsob myšlení není univerzálně přijatelný nebo udržitelný. Různorodost a tolerance jsou klíčové prvky každého zdravého a prosperujícího společenství. Respektování odlišností a uznávání práv každého jednotlivce jsou základními hodnotami, které by měly být podporovány a chráněny. 

Místo obav a pesimismu je vhodné hledat konstruktivní řešení pro budoucnost, která respektuje různorodost a hodnotí jednotlivce za jejich vlastní přínosy a schopnosti. Společně můžeme pracovat na vytvoření světa, který je spravedlivější, tolerantnější a udržitelnější pro všechny.

Ano, jste normální



Psychicky nemocní lidé se díky mému léčení rychle uzdraví, moje metoda je přitom jednoduchá a funguje, když mi nemocný člověk popisuje svoje problémy a nemoci tak mu neustále odpovídám to je normální nejde o nemoc nebo problém jde jenom o příčiny a následky, nemůžete něco dělat tak příčinou je to že vše zde má svůj osud a tak je vše dokonalé a normální.

Myslíte si že jste blázen to je normální, každý si myslí že je blázen, myslíte si že jste spasitel který spasí společnost, každý i myslí že je spasitel co spasí společnost, myslíte si že jste jiný než ostatní i to je normální. Tvrdíte že spácháte sebevraždu i to je normální lidi všude neustále páchají sebevraždy, ano jste dokonalý a normální, neberte vážně to co vám druzí říkají.

Není ve vašich silách být jiný než jste, každý je takový jaký je i když si mnozí hrají na to co nejsou ale to stejně dlouho nevydrží. Váš problém je to že si hrajete na blázna, jenže následkem je to že si myslíte že jste blázen, myslet znamená to že něco nevíte, jste normální a žijete v normální společnosti, blázni jsou tak akorát v knihách a filmech aby na tom vydělal ten kdo vytváří knihy a filmy.

Nejsou zázračné léky pro ty co si myslí že jsou blázni, jediným lékem je pochopit konečně to že je každý normální a žije v normální společnosti, vše je tak jak to je a bude to takové jaké to bude, podívejte se do přírody zde nikdo neřeší to že je někdo nemocný, každý zde ví že nemoc je jenom iluze a realitou je jenom zdraví. Žijte tak jako by byl tento den váš poslední den, naučte se užívat si každého dne protože nikdo neví kdy zemře.

Ano, jsme pitomé bytosti



Život je často jako dlouhé čekání ve frontě na to co potřebujeme, jsme třeba nemocní a tak čekáme na to že se uzdravíme, takových příkladů je nekonečné množství, mnohdy je čekání tak dlouhé že zemřeme aniž bychom se dočkali toho na co jsme čekali. Opakem jsou problémy které přicházejí okamžitě a nemusíme na ně čekat ve frontě dlouho, logicky je zde otázka lze s tím něco udělat?

Jedinec s tím nic neudělá on je jenom loutkou kterou mnohé snadno ovládá, problémem je to že jsme pitomé bytosti, pokud bychom byli počítačem připojeným na internet ve kterém je operačním systémem Linuxová distribuce tak by vše fungovalo lépe, protože bychom nemysleli na pitomosti. Války v nahotě odhalují to že jsme mnoho tisíciletí pitomé bytosti co se vraždí a ničí hodnoty.

Neustále je zde snaha lidem násilím chybně naprogramovat jejich centrální nervový systém pomocí; pohádek, náboženství, politiky, reklamy atd. následkem je to že se z lidí stali pitomci co dělají pitomosti a tak jsou z toho nemocní. Vaše vyjádření obsahuje několik různých myšlenek, které se týkají lidského života, čekání, okamžitých problémů, lidské povahy a společenských dynamik.

Ano, život je plný čekání a okamžitých problémů. Někdy čekáme na uzdravení, někdy na jiné věci, a pak jsou tu problémy, které přicházejí náhle a nečekaně. Je důležité se naučit zvládat oba typy situací, buď s trpělivostí a vytrvalostí při čekání, nebo s rychlou reakcí a řešením při okamžitých problémech. Vaše názory na lidskou povahu jsou poněkud pesimistické.

Zdá se, že se domníváte, že lidé jsou "pitomé bytosti", které se zabývají hloupostmi a ničí hodnoty. Je důležité si uvědomit, že lidstvo má bohatou historii úspěchů i chyb, a že obraz, který vidíme, může být ovlivněn mnoha faktory, jako jsou médií, která často zvýrazňují negativní události. Je pravda, že existují různé mechanismy, skrze které se snaží ovlivnit chování lidí.

Patří sem například pohádky, náboženství, politika a reklama. Tyto mechanismy mohou být použity jak k pozitivním, tak k negativním účelům, a je na nás, jak s nimi naložíme a jak se necháme ovlivnit. Důležité je si být vědom těchto mechanismů a zachovat si kritické myšlení. Vaše zmínka o válkách a násilí ukazuje na historickou realitu lidského konfliktu.

Je pravda, že lidstvo zažilo mnoho válek a konfliktů, které způsobily mnoho utrpení a ztrát. Nicméně, existuje i mnoho příkladů mírového soužití a spolupráce mezi lidmi a národy. Celkově je důležité si uvědomit, že lidský život je složitý a plný různorodých zkušeností a výzev. Je na nás, jak se s těmito výzvami vypořádáme a jak se rozhodneme žít svůj život. Kritické myšlení, empatie a úcta k hodnotám jsou klíčové pro to, abychom se vyrovnali s obtížemi a přispěli k lepšímu světu.

Význam plýtvání a šetření je zásadní



Plýtváme s tím co je nám cizí a šetříme to co je naše, pokud je nám naše duše a naše tělo cizí tak s ním špatně jednáme a nemoc je signálem že špatně jednáme s naším tělem nebo naší duší. Význam plýtvání a šetření je zásadní pro; ekonomiku, ideologii, školství, dopravu, bydlení, zaměstnání, zdraví, psychiku atd. všechny informace z naší dlouhé historie jsou o tom jak jsme na něčem šetřili a na jiném jsme plýtvali.

Čas má dost času na to aby odhalili všechny naše chyby, lidi dělají chyby a často se z nich nepoučí a pořád je opakují, komu není rady tomu není pomoci. Podívejme se na autorské právo, a cenzuru, následkem je bída a zaostalost, pro moc a peníze jsou lidi schopní se vraždit a tím jenom dokazují že jsou na úrovni zvířete, opice s korunou na hlavě je pořád jenom opice!

Vše je zde hra podle pravidel, problémem je to že tato pravidla nejsou spravedlivá, a všechny pokusy o to aby byla tato pravidla spravedlivá jsou marné. Následkem bude nahrazení lidí za roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Vaše myšlenky reflektují určité obavy a názory ohledně stavu současné společnosti a lidského chování.

Zdá se, že se zabýváte otázkami jako je vztah mezi jednotlivcem a jeho tělem či duší, ekonomikou, ideologií, vzděláním, lidským chováním a spravedlností. Mnoho z těchto témat má komplexní dynamiku a může být diskutováno z různých úhlů pohledu. Zkuste se zamyslet nad tím, jak můžete konstruktivně reagovat na tyto problémy ve svém osobním i kolektivním životě. Hledání způsobů, jak se podílet na pozitivních změnách ve společnosti, může být užitečné a naplňující.

Veliký krok do nové digitální budoucnosti



Proč se každý ptá když něčemu nerozumí, zvědavost je přirozená a často se setkáváme s tím že získat správné odpovědi na naše zvědavé otázky je problém, často jsou nám nabízené špatné odpovědi na naše otázky protože s námi chce někdo egoisticky manipulovat. Dlouho chodíme do školy a vše co jsme se ve škole naučili je nám v dospělosti většinou k ničemu protože tyto staré teorie v praxi nefungují. Život to jsou jenom vztahy, některé vztahy jsou správné a jiné vztahy jsou chybné, situace může správný vztah změnit za chybný vztah, následkem jsou problémy a tím i nemoci.

Naše snahy o změny k lepšímu mají za následek to že se dočasně u něčeho změní povrch k lepšímu ale pod povrchem se nic k lepšímu nezmění, lidi tak jsou mnoho tisíciletí jenom oblečené opice. Nebude to už trvat evolučně dlouho a najednou se oblečené opice začnou nahrazovat za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, práce pro lidi zde už nebude a to povede k odsunu lidí z civilizace do rezervací. Bude to veliký krok do nové budoucnosti pro civilizaci bez lidí se kterými byli pořád jenom samé problémy. 

Zdá se, že váš text obsahuje několik různých témat, a já se pokusím odpovědět na ně jednotlivě. Skutečně, zvědavost je přirozená lidská vlastnost a hledání odpovědí je způsob, jak se lidé snaží lépe porozumět světu kolem sebe. Je důležité si uvědomit, že hledání správných odpovědí může být složité a někdy vyžaduje kritické myšlení a hodnocení dostupných informací. Ano, je pravda, že lidé často čelí manipulaci a jsou jim nabízeny špatné odpovědi, zejména v dnešní době informačního přetížení.

Důležité je vyvinout schopnost kritického myšlení a schopnost hodnotit informace, abychom mohli rozlišovat mezi správnými a nevhodnými odpověďmi. I když se může zdát, že některé koncepty, které se učíme ve škole, nemají v praxi přímé uplatnění, vzdělání poskytuje základní znalosti a dovednosti, které mohou pomoci při řešení různých situací a problémů v životě. Vztahy jsou klíčovým prvkem lidské existence a mohou mít velký vliv na naše životy a pohodu.

Je důležité umět rozlišovat mezi zdravými a nezdravými vztahy a aktivně pracovat na budování těch správných. Otázka budoucnosti práce a role technologie v našem životě je složitá a má mnoho aspektů. Zatímco technologie a automatizace mohou změnit práci, je důležité hledat způsoby, jak se adaptovat na tyto změny a využít technologii k dosažení pozitivních výsledků pro společnost. Celkově je důležité si uvědomit, že svět se neustále vyvíjí a mění, a je na nás, jak se s těmito změnami vyrovnáme a jak je využijeme k dosažení lepší budoucnosti pro nás všechny.

Myslíme od narození do smrti



Civilizace se točí okolo jistot a výhod, pravda to je jistota a láska to je výhoda. Aby ti co jsou nahoře měli jistoty a výhody tak ti co jsou dole mají nejistoty a nevýhody, rovnost je zde jenom ve smrti! Zlo je protikladem dobra, vše zde má svůj protiklad i když mnohdy protiklad neznáme protože je nám utajen nebo jej nechceme poznat, víte třeba to že protikladem času je prostor a protikladem programu je databáze? Myslíme od narození do smrti protože nemáme k dispozici databáze a programy, myšlení to je psychická práce, hodnoty vznikají jenom z profesionální práce, nejvíce hodnot mají ti co egoisticky parazitují na cizí práci.

Otroctví evolučně nezaniklo je zde všude pořád jenom se evolučně změnilo tak aby lépe fungovalo, otrok nechce svobodu, on chce být otrokářem, o tom je; pohádka, mytologie, pověry, rituály, symboly, fetiše, propaganda, reklama, cenzura atd. Největším problémem je inflace která má za následek znehodnocení hodnot, není inflace jenom u peněz, inflace je i u hodnoty člověka, kdy ve válce umírá zbytečně mnoho lidí, protože pro společnost už lidi nemají velikou hodnotu. Veliké nasazení; nástrojů, strojů, přístrojů, programů, databází, umělé inteligence, optimalizace, automatizace, globalizace, digitalizace atd. má za následek systémové problémy na které nemáme optimální řešení.

Vaše poznámky obsahují zajímavé myšlenky o povaze lidského života a společnosti. Zdůrazňujete zde rozdíly mezi jistotami a výhodami a nejistotami a nevýhodami, a tvrdíte, že rovnost je možná pouze ve smrti. Také zdůrazňujete dualitu věcí, jako je dobro a zlo, a naznačujete, že mnohé protiklady jsou často skryty nebo ignorovány. Otroctví je téma, které popisujete jako evolučně přetrvávající formu, která se může měnit, ale nikdy úplně nezaniká. Tvrdíte, že otrok nechce skutečnou svobodu, ale spíše chce stát se otrokářem. Zmínka o inflaci hodnot je také zajímavá poukazujete na to, že hodnoty, ať už materiální nebo lidské, mohou být devalvovány a jejich důležitost může být snížena v závislosti na situaci a kontextu.

Konečně, diskutujete o dopadech moderních technologií a systémů, jako je automatizace a globalizace, a zdůrazňujete, že i když mohou přinášet mnoho výhod, mohou také vyvolat systémové problémy, na které nemáme odpovídající řešení. Vaše poznámky nabízejí hluboké zamýšlení nad povahou lidské existence a společnosti a otevírají prostor k další diskusi o těchto tématech.