pondělí 15. května 2023

Ano, být bezmocný a chudý je za trest



Akční celebrity jsou iluze. Akční celebrity jsou lidé, kteří se proslavili díky svým fyzickým schopnostem anebo hereckým výkonům v akčních filmech nebo televizních seriálech. Tyto celebrity často představují fiktivní verzi sebe sama, kterou diváci obdivují a napodobují. Tuto iluzi mohou udržovat tím, že se prezentují jako dokonalí a neporazitelní, i když ve skutečnosti mohou mít stejné trable jako ostatní lidé. Ježíš Kristus je akční celebrita. Ježíš Kristus je historická postava, která se stala základem křesťanství. On se proslavil jako náboženský vůdce a učitel, který se zasloužil o rozšíření křesťanství po celém světě. On byl také uctíván jako Mesiáš a Syn Boží. Ježíš Kristus se nespojuje s pojmem „akční celebrita“ protože jeho sláva nespočívá ve fyzických schopnostech nebo hereckých výkonech, ale v jeho náboženském a duchovním vlivu.

Pokud chodil Ježíš po vodní hladině, tak je akční celebritou. V křesťanské tradici se vypráví, že Ježíš učinil několik zázračných skutků, včetně toho, že chodil po hladině jezera. Tento příběh se nachází v Novém zákoně, konkrétně v Matoušovi. Tento příběh se často interpretuje jako znamení Ježíšovy božské moci a jeho schopnosti překonat přirozené zákony. Někteří lidé mohou interpretovat tento příběh jako akční celebritu, protože Ježíš ukazuje své neobvyklé schopnosti, ale je třeba mít na paměti, že v křesťanské tradici má tento čin hlubší duchovní význam a slouží jako znamení Ježíšovy božské moci. Zázraky jsou dezinformace, protože vše je zde evolucí naprogramováno.

Někteří lidé mohou věřit, že zázraky jsou dezinformace, protože si myslí, že vše je naprogramováno a že není možné, aby se něco stalo mimo přirozené zákony. Jiní lidé mohou věřit, že zázraky jsou možné, protože věří, že existuje nadpřirozená síla nebo božská moc, která může ovlivňovat přirozené zákony. Je důležité si uvědomit, že tuto otázku lze vyhodnotit různými způsoby a záleží na individuálních názorech a víře každé osoby. Pokud by byl trest smrti za lhaní civilizace by zanikla. Trest smrti za lhaní by mohl mít vážné důsledky pro společnost. Kdyby byl trest smrti za lhaní, lidé by se mohli bát sdělit své skutečné myšlenky nebo názory, protože by se obávali důsledků. Toto by mohlo vést k omezení svobody projevu a potlačování názorové diverzity.

Navíc, je třeba mít na paměti, že i když někdo lže, neznamená to automaticky, že je to špatný člověk nebo že by si zasloužil trest smrti. Trest smrti za lhaní by také mohl vést k vysokému počtu nespravedlivých odsouzení, protože lidské svědectví není vždy spolehlivé a může být subjektivní. Konečně, takový zákon by byl těžko proveditelný a byl by to pro společnost velký problém. To vše by mohlo vést k vysokému počtu nespravedlivých odsouzení, potlačení svobody projevu a omezení názorové diverzity. Pokud by nesměli být v ideologii lži, tak by ideologie zanikli. Ideologie jsou často založené na určitých předpokladech nebo představách o světě, které nemusí být vždy založené na faktech nebo ověřených informacích. Pokud by bylo zakázáno používat lži v ideologii, mohlo by to vést k omezení možností pro vyjádření názorů nebo myšlenek, které nejsou podložené důkazy nebo fakty.

To by mohlo vést k omezení názorové diverzity, protože některé názory nebo ideologie by mohly být označeny za lži, a tudíž by nemohly být vyjádřené nebo veřejně prezentovány. Je důležité, aby lidé měli možnost vyjádřit své názory a ideologie, ale také je důležité, aby tyto názory a ideologie byly založené na faktech a ověřených informacích. V praxi by to bylo velmi obtížné implementovat a řídit, protože některé názory nebo ideologie mohou být subjektivní a mohou být chápány jako lži jen proto, že se liší od jiných názorů nebo ideologií. Pravda je pravidelnost k subjektu nebo objektu, záleží na délce, pravidelnosti a vztazích.

Pravda je složitá koncept, který se může lišit v závislosti na kontextu nebo perspektivě. Někteří filozofové a teoretici pojímají pravdu jako korespondenci mezi myšlenkou nebo tvrzením a skutečností, zatímco jiní pojímají pravdu jako relativní koncept, který se liší v závislosti na kontextu nebo perspektivě. Vědecká pravda se často pojí s pojmem „pravděpodobnosti“ nebo „důkazem“, když se věda snaží potvrdit nebo vyvrátit hypotézu. Pravda v sociálních vědách nebo historii bývají více subjektivní, protože se zabývají lidskými záležitostmi a historií, kde se často vyskytuje mnoho různých pohledů na stejnou událost. Nakonec, Pravda je komplexní koncept, který se liší v závislosti na kontextu nebo perspektivě a nelze ji jednoduše definovat jedním způsobem.

Je důležité být si vědom různých pohledů na pravdu a být kritičtí při posuzování informací a tvrzení. Každá lidská pravda je lež. Někteří filozofové a teoretici pojímají pravdu jako relativní koncept, který se liší v závislosti na kontextu nebo perspektivě. Tuto tezi lze interpretovat jako to, že lidé nejsou schopni poznat absolutní pravdu, a že všechny poznatky a tvrzení jsou subjektivní a mohou být ovlivněny osobními názory, zkušenostmi nebo kontextem. To je ale jen jeden pohled na pravdu, a ne všichni filozofové a teoretici s ním souhlasí. Jiní například tvrdí, že existuje absolutní pravda a že lidské poznatky a tvrzení jsou schopny ji odhalit.

Je důležité si uvědomit, že pravda je složitý koncept a že existuje mnoho různých teorií a pohledů na ni. Je důležité být kritičtí a věnovat pozornost různým pohledům na pravdu, abychom mohli dospět k vlastnímu pochopení. Lidi vůbec nechápou, co se zde bude dít od roku 2023 do roku 2028, v současnosti se sešlo mnoho velikých problémů, na které není řešení jde o; přelidnění, nedostatek zdrojů, velikou inflaci, nedostatek práce, pandemie, násilí, kriminalita, vandalismus, války, špína atd. Petr Pavel se stal Trojským koněm, díky kterému padne na dno u nás ekonomika a staneme se zase na dlouho zaostalou provincií odkud budou lidi utíkat jinam.

Já jsem to říkal Andreji Babišovi, aby se nehlásil jako kandidát na prezidenta, jenže on mě neposlechl, a tak za svoji chybu bude muset zaplatit, čiň čertu dobře a on se ti za to peklem odmění, vše je to o akci a reakci, z dálky vše vypadá jinak než z blízka. Boj je o hodnoty a jenom blázen bojuje o to co nemá hodnotu, je to jako na burze, kde je běžné to že cena akcií může nečekaně klesnout a z milionáře je najednou žebrák. Petr Pavel brzo zjistí to, že se má starat o ubohé hospodářství které má tak veliké dluhy které nejde už splatit a naděje na hospodářský růst to je utopie. Všude se začíná propouštět ve velkém, jednoduchým ukazatelem ekonomiky v EU je stáří osobních automobilů tyto statistiky jasně odhalují, že jsme zaostalá chudá kolonie, která nemá suroviny ani přístup k moři navíc velikým problémem je čeština která není světovým jazykem. Ano, situace může ovlivnit naše víra nebo pochybnosti.

Například, pokud se nám něco opakovaně děje a vytváří negativní výsledky, můžeme pochybovat o účinnosti této metody nebo názoru. Na druhou stranu, pokud se nám něco opakovaně děje a vytváří pozitivní výsledky, můžeme věřit v účinnost této metody nebo názoru. Svět je rozdělen na ty, co věří a ty co pochybují. Svět je rozdělen na mnoho různých skupin lidí, které se liší svými názory a přesvědčeními. Mezi nimi jsou i ti, kteří věří v určitou víru nebo náboženství, a ti, kteří pochybují nebo nevěří. Je důležité respektovat rozdílnost názorů a přesvědčení druhých lidí. Ti, co věří často pochybují. Je pravda, že mnoho lidí má kombinaci víry a pochybností. Věří v určitou víru nebo náboženství, ale také si kladou otázky a pochybují o některých aspektech své víry.

To je přirozenou součástí lidské existence a může pomoci k dosažení hlubšího pochopení a smyslu. Je důležité, aby každý člověk měl svobodu pochybovat a hledat svou vlastní cestu. Věřit a pochybovat to jsou protiklady mezi kterými je napětí. Věřit a pochybovat mohou být protiklady, protože věřit znamená mít jistotu nebo uvěřit v něco, zatímco pochybovat znamená mít pochybnosti nebo nejistotu. Toto napětí mezi věřením a pochybováním může být pro jednotlivce nebo společnosti výzvou, protože může vést k rozdílným názorům a rozporům. Je důležité naučit se žít s tímto napětím a respektovat rozdílnost názorů a přesvědčení ostatních lidí. Lidi by měli věřit jenom tomu co si ověřili. Je důležité, aby lidé byli kritičtí a věnovali pozornost tomu, co věří, a snažili se ověřit si informace, které se jim zdají pravdivé.

Tímto způsobem mohou lidé získat větší jistotu v tom, co věří, a pomoci si vyhnout se chybným nebo nepravdivým informacím. Ověřování si informací také může pomoci lidem rozvíjet své kritické myšlení a schopnost rozlišovat mezi pravdou a dezinformací. Pokud něco poznáme z blízka tak tomu nevěříme. Někdy může být pro člověka obtížné věřit něčemu, co poznal z blízka, protože má k dispozici více informací a zkušeností, které mu umožňují vidět věc z různých úhlů pohledu. V takovém případě může mít člověk větší pochybnosti nebo nedůvěru vůči tomu, co věří. Je důležité, aby lidé byli otevření novým názorům a připraveni měnit své názory na základě nových informací a zkušeností. Pravda to je teorie, která v praxi funguje.

Ano, teorie může být pravdivá, ale je třeba ji ověřit v praxi, abychom zjistili, zda funguje. Teorie může být použita jako základ pro další výzkum nebo jako vodítko pro praktické aplikace, ale musí být testována a ověřována, aby bylo zajištěno, že skutečně funguje v reálných podmínkách. Elity nabízejí mediálně teorie, co v praxi nefungují. Někteří lidé tvrdí, že elity mohou nabízet teorie, které v praxi nefungují, aby měly kontrolu nad společností nebo aby prosadily své vlastní zájmy. Tato teorie mohou být nabízena prostřednictvím mainstreamových médií nebo prostřednictvím jiných kanálů, které jsou kontrolovány nebo ovlivňovány elitami. Je důležité, aby lidé kriticky mysleli a ověřovali informace, které dostávají, a snažili se získat různé pohledy na danou problematiku, aby se vyvarovali přijímání teorií, které v praxi nefungují.

Podívejme se, jak zde neustále zanikají konzumní produkty, které byli před padesáti lety velmi populární a byli jsme na nich závislí. Za pouhých padesát let se toho tolik změnilo že je to neuvěřitelné, logicky v roce 2073 zde bude oproti roku 2023 taky veliké množství změn a dojde k tomu, že zanikne mnoho produktů, na kterých jsme dneska závislí. Skončí doba, kdy jsme museli cestovat do; školy, zaměstnání, obchodu, úřadu atd. vše se bude řešit na dálku osobní vztahy budou pro nás vzácnou výjimkou. Přijde politika bez politiků, protože vše bude řídit globálně jenom umělá inteligence, tím skončí temné období rozdělní lidí na ty, co se mají velmi dobře a na ty co se mají velmi zle. Stroje na práci a programy na řízení strojů, o tom je naše budoucnost v roce 2073.

Tak jako je běžné to že umíme číst a psát tak bude za 50 let běžné že budeme umět programovat složité systémy, nebude to, ale programování tak jak jej dneska známe, programování bude využívat umělou inteligenci která za nás udělá vše automaticky. Jsme všichni už mnoho století v politické krizi, co z nás všech dělá ubožáky, tak jako je zde ekonomická krize spojená s nezaměstnaností a bídou tak je zde i politická krize spojená s dogmatickou totalitou, komu není rady tomu není pomoci, dneska začalo druhé kolo voleb prezidenta republiky 2023, to, co se mediálně dělo okolo těchto voleb je neskutečné, najednou se ukázalo to, že jsme sto let za opicemi a naděje na to, že se to změní je nulová. Mnoho automobilek má dlouho problémy s tím, aby mohli vyrábět auta, protože nejsou čipy vyráběné většinou v Číně, dalším velikým ekonomickým problémem je energetika a doprava.

To, co se děje na světě posledních třicet let to nemá obdoby, připadá mi to jako by zde probíhala skrytá politická válka a následkem je ekonomická krize, vše nastartoval zánik RVHP, jakmile padlo RVHP 28. června 1991 tak se narušila rovnováha mezi socialismem a kapitalismem, politici si neuvědomili, jaké budou následky pádu socialismu. Socialismus byl podle kapitalistů chybou, a tak se snažili tuto chybu násilně eliminovat. Socialismus je opakem kapitalismu a pokud zmizí protiklad tak zmizí logicky i napětí mezi protiklady, je to podobné jako když jsme rozbili rodinu pomocí centralizace a najednou se centralizace zhroutila. Vládnou nám všude jenom čuráci, co jsou v píči, všechny naše snahy o to, aby nám všude nevládli čuráci, co jsou v píči jsou marné!

Naštěstí už brzo zde budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, a tak robot prezident bude vyznamenávat roboty, čuráci, co jsou v píči zde evolučně skončí, protože nedokáží konkurovat robotům, běž se podívat na hřbitov ať víš co tě bude brzo čekat, vše je zde evolučně dočasně, jenom smrt je jistá. Vše vypadalo tak že Petr Pavel volby jistě vyhraje, jenže najednou voliči změnili svůj názor a zvolili si za prezidenta Andreje Babiše, protože Andrej Babiš je dobro a Petr Pavel je zlo. Otázka je, kde udělal Petr Pavel chybu, že prohrál boj o funkci prezidenta? Chybou Petra Pavla bylo to že lhal voličům a myslel si, že mu to projde, voliči mají ale informace o tom, kdo je to ve skutečnosti Petr Pavel, jsme malá země plná konfidentů a zde tak každý ví že za úspěchem Petra Pavla byla vždy protekce, bez protekce by byl Petr Pavel jenom nulou.

Neustále byl Petr Pavel varován před závislostí na protekci, ale byla to marnost, komu není rady tomu není pomoci. Dalším problémem je to že on dlouho bral léky na hlavu a následkem došlo k tomu, že musel neustále zvyšovat dávky a podle toho i vypadalo jeho myšlení a jednání na veřejnosti. Mnoho čuráků, co jsou v píči si klade dneska zásadní otázku Petr Pavel nebo Andrej Babiš? Jako tiskový tajemník boha jsem se na to optal boha abych čurákům, co jsou v píči mohl tlumočit objektivní názor boha na tuto těžkou otázku. Co je to kandidát na prezidenta republiky v roce 2023? Každý kandidát na prezidenta to je nádoba, ve které jsou informace, fyzické tělo je virtuální iluze, protože vše zde jsou jenom dočasné evoluční procesy, to že vidíte život a vesmír pomocí vašich ubohých tělesných smyslů znamená, že vidíte povrchně evoluční dočasné procesy.

Vše, co je živé to je dočasná nádoba plná informací a do této nádoby neustále informace přitékají a nepotřebné informace z nádoby odtékají. Jaký je rozdíl mezi nádobou s názvem Andrej Babiš a nádobu s názvem Petr Pavel? Je to obrazně jako rozdíl jako mezi pivem vyrobeným v Plzni nebo v Českých Budějovicích, obě piva jsou velmi kvalitní, a tak jsou populární. Politici jsou návykovou drogou, která se snaží voliče opít pomocí svaté ideologie která vychází propagandy a cenzury, jaký to má smysl se mediálně dohadovat o tom, jestli je lepší pivo z Plzně nebo z Českých Budějovic? Kupoval jsem mojí mamince ve věku 90 let pivo z Plzně a z Českých Budějovic a optal se jí které pivo je lepší? Maminka mi řekla že nepozná rozdíl, že je to jenom pivo, které je dobré. Nevíte, koho máte dneska volit?

Vezměte si minci a řekněte si která strana je Petr Pavel a která je Andrej Babiš a potom hoďte mincí, nechte volbu na náhodě, pochopte konečně to že politici, které budete dneska a zítra volit to jsou staří čuráci co jsou v píči. To, co se děje dneska při volbě prezidenta 2023 to jasně ukazuje že jsme národem čuráků co jsou v píči už mnoho století, situace mimo náš národ je v mnohém podobná, někde se naše civilizace kdysi dávno posrala, a proto je na světě čuráků co jsou v píči jako sraček, vše podle mě začalo v okamžiku, kdy jsme se usadili na jednom místě a začali stavět opevnění a domy. Tak jako jsme se usadili na jednom místě po stránce fyzické tak jsme se usadili i po stránce psychické a kulturní, to mělo za následek konflikty o teritoria a mnohé jiné co mělo pro nás hodnotu.

Proč okamžik usazení má za následek problém, na který není řešení? Jakmile jsme se ukotvili na jeden čas a prostor tak následkem bylo to že se vše v nás a okolo nás začalo točit v kruhu, začali vznikat informace a programy které zapustili hluboké kořeny a z lidí se tak začali stávat čuráci co jsou v píči a tím jsme byli vyhnáni z psychického ráje do psychického pekla. Najednou začala doba náhražek, kdy jsme praxi nahradili za teorie a pravdu za lež následkem byl zlý svět ze kterého jsme unikali do světa; pohádek, víry v zázraky, drog, sexu, konzumace atd. Ano, seru vám na to abych vám dělal prezidenta, jste všichni jenom čuráci, co jsou v píči, neustále se snažíte si hrát na to co nejste, ale z díla jasně poznávám, že všichni jste jenom čuráci, co jsou v píči, nebude to už trvat evolučně dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, pro čuráky, co jsou v píči na světě nikde práce za mzdu nebude.

Už dneska to všude začíná že podniky a organizace začínají ve velkém s propouštěním čuráků co jsou v píči, protože se vše začalo; automatizovat, optimalizovat, globalizovat, digitalizovat atd. budou zde za krátkou dobu; automobily bez řidiče, letadla bez pilota, továrny bez dělníků, kanceláře bez úředníků, politika bez politiků, podnikání bez podnikatelů atd. Vše je o příčině a následku, pokud je zde problém tak to má i nějakou příčinu, problémem psychopatů je to že to jsou teoretici, které nezajímá praxe. Následkem je vznik blázince, ve kterém je podezřelí ten, kdo není blázen jako ostatní. Psychopati milují škatulkování, na vše mají škatulky ten druhý je pro ně; vůl, svině, krysa, blázen, pitomec, ubožák atd. Snažit se odporovat psychopatům je marné, je to jejich hra a jejich pravidla.

Co se stane, pokud se střetnou psychopati! To je zásadní otázka, na kterou je třeba správně odpovědět, pokud se střetnou psychopati nastává konflikt nebo válka, minulost je plná konfliktů a válek to dokazuje že s psychopaty zde jsou problémy mnoho tisíciletí. Konflikt je vždy o hodnoty, nemůže vzniknout konflikt o hovno, protože hovno nemá žádnou hodnotu. Jak by vypadala kulturní civilizace, ve které by nebyli možné žádné hodnoty? Lidi by se přesunuli do virtuální globální reality a jejich genetická těla by se eliminovali. Nebyli by zde už peníze ani vlastnictví a výhody, co by se stalo s psychopaty? Co se stane s tím, co nefunguje, buď se to opraví, nebo se to nahradí něčím co funguje. Jelikož psychopaty nejde opravit tak by se nahradili z normální lidi a tím by evolučně psychopati zanikli.

Podívejme se na to, že se začal člověk stydět za to, že je nahý, příčinou je diagnóza psychopat, Adam v ráji s Evou se styděli za nahotu, protože pojedli zakázané ovoce, a tak se z nich stali psychopati. Profesionální voják umí bojovat ve skutečné válce a dokáže přežít krizové situace, nikde v záznamech není ověřený důkaz o tom, že by byl Petr Pavel nasazen do skutečného boje jako voják a že by zde byl hrdinou. Petr Pavel je teoretik který zná válku jenom z teorie, pokud by byl nasazen do skutečné války tak by zde brzo jistě zemřel, mnozí řeknou že taková je doba, ve které si teoretici hrají na profesionály. Statisticky je doloženo to že 99 % času který Petr Pavel strávil v armádě seděl v kanceláři nebo byl na schůzích, je mnoho pamětníků, co mají informace o tom, jak Petr Pavel sloužil a armádě a oni dosvědčují že jej nikdy neviděli v bojové akci a že jej znají jenom jako vojáka co sedí v kanceláři a zde si něco čte nebo něco píše. Vlastně je Petr Pavel byrokrat, co si hraje na vojáka.

Ten, kdo byl dlouho na vojně se mnou bude souhlasit že ti co mají v armádě veliké hodnosti to jsou jenom byrokrati ve vojenské uniformě, jeden voják mi vyprávěl, jak se setkal s Petrem Pavlem v armádě a řekl mu pane, byl poslán za dveře a musel přijít do kanceláře znova a nazvat Petra Pavla soudruhem. Jakmile zde skončil socialismus tak Petr Pavel skončil okamžitě v KSČ a stal se z něj služebník kapitalismu. Podívejme se na volby prezidenta 2023 zde se mediálně vzkřísili politické mrtvoly, aby se stal politický zázrak. Kdo je a kdo není politickou mrtvolou? Politickou mrtvolou je ten, kdo není mediálně dlouho populární, jak probíhá vzkříšení politické mrtvoly? Najdou se nejprve vhodné politické mrtvoly a potom následuje rituál vzkříšení politických mrtvol pomocí propagandy a cenzury, politické mrtvoly mediálně ožijí a začnou se chovat jako spasitelé lidstva, minulost je plná takových politických mrtvol, co se stali spasiteli lidstva a většinou to skončilo válkou nebo jinou katastrofou.

Nejznámější vzkříšenou politickou mrtvolou je Adolf Hitler, lidi by měli konečně přestat s tím, že se budou snažit vzkřísit politické mrtvoly. Potřebujeme politiku, kde nejsou politické mrtvoly, které si hrají na spasitele, pravým spasitelem pro nás je víra v lidovou moudrost a odmítnutí víry v pitomosti. Lidský věk se rychle prodlužuje a namáhavé fyzické práce rychle všude ubývá, a proto ti co se narodili v roce 2000 budou muset počítat s tím že odchod do starobního důchodu bude až v jejich 70 letech. Podívejte se na to, jak dlouho dneska žijí statisticky ti, co jsou bohatí, a tak si mohou dopřát vše co jim prodlužuje jejich život. Sociální politika vede k tomu, že zde jsou veliké náklady na staré lidi, dobrotu si musí každý zasloužit. V současnosti se v 65 letech odchází do důchodu, a proto je všude v EU snaha o to, aby lidi odcházeli do důchodu v 70 letech, ale to brzo nebude stačit a lidi budou odcházet do důchodu v roce 2100 v EU až v 75 letech.

Otázkou je kolik procent lidí se v EU dožije 75 let, aby mohli odejít do důchodu? Proč zde nejsou v EU peníze na to, aby lidi mohli odejít do starobního důchodu v 50 letech? Pokrytecká společnost, ve které žijeme plýtvá penězi a časem, a proto je zde nedostatek peněz a času, to jistě musí mít nějakou příčinu? Plýtvá se tím, co je nám cizí, z cizího krev neteče, je to mnoho tisíciletí starý problém, jak by to na světě vypadalo, pokud by zde nebyla pro nikoho možnost plýtvat tím co je mu cizí? Nebyli by zde; konflikty, války, vandalismus, extrémismus, populismus, protekce, inflace, pandemie atd. V současnosti probíhá volba prezidenta republiky a ukazuje se to že si ani nedokážeme zvolit za prezidenta někoho kdo by nás dokázal optimálně reprezentovat ve světě.

Logicky je zde otázka proč se nedokážeme konečně postavit ekonomicky na vlastní nohy? Vysvětlení je jednoduché jsme všichni čuráci, co jsou v píči, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, podívejme se z blízka na to, do čeho investuje peníze a čas, naše investice jasně odhalují to, že jsme čuráci, co jsou v píči a jakákoli snaha to změnit je marná! Chyba není v; politice, náboženství, filosofii, vědě, technice, ekonomice, školství, rodině atd. chyba je v tom co průměrný člověk u nás je a průměrný člověk u nás to je čurák který je v píči. Jak vlastně došlo k tomu, že je u nás každý čurákem nebo píčou? Příčinou je to že jsme malá zaostalá kolonie a jakýkoli odpor proti kolonialistům je marný, prezident je u nás vždy jenom sluhou kolonialistů, jsme národem sluhů a neumíme už být pány ve svém domě, protože pány zde jsou mnoho století kolonialisté, co jsou mocní a bohatí.

Sluhové si za prezidenta zvolí sluhu a tím se ocitáme v začarovaném kruhu zaostalosti kdy peníze které svojí prací vytvoříme nám ukradnou vždy kolonialisté, a tak zde nemáme možnost se zbavit svojí zaostalosti, a tak se z nás stali čuráci co jsou v píči. Vše je to o tom moje hra a moje pravidla, pokud po nepochopíme do té doby u nás bude každý čurákem nebo píčou, vše je o tom pochopit a postoupit do vyšší úrovně hry o hodnoty, od čuráka, co je v píči nemůžete chtít, aby on pochopil to, že je čurák, který je v píči, je to u nás začarovaný kruh, který může eliminovat jenom to, že zde místo čuráků, co jsou v píči, budou autonomní roboti a umělá inteligence. Petr Pavel je konfident, není to žádný chytrý svobodník Kouba, ale obyčejný konfident, který se připravoval se na diplomatické vysazení v týlu nepřítele, aby zde působil jako konfident.

Informace, že Petr Pavel měl pracovat pro rozvědku, však není novinkou. Média o ní psala již před několika lety, Petr Pavel ji však vždy zbaběle odmítal. Petr Pavel za dobu kdy byl ve vysoké funkci ublížil mnoha slušným lidem kterým záviděl jejich úspěchy. KSČ opustil jako kariéristický pokrytec hned po revoluci, roku 1989. Někteří se s jeho pokryteckou interpretací minulosti smířili, politici se však v názoru na prezidenta s komunistickou minulostí rozcházejí. Premiér Petr Fiala se nechal slyšet, že by si prezidenta s historií v KSČ nepřál. Šéf poslaneckého klubu ODS Marek Benda řekl, že by si Češi na Hradě zasloužili někoho, kdo nemá komunistickou minulost a nebyl konfidentem. Proč věříme na zázraky. Existuje mnoho důvodů, proč lidé věří v zázraky. Někteří lidé věří, že zázraky jsou projevy boží moci, jiní věří, že jsou to přírodní jevy, které byly dosud neobjasněné.

Někteří lidé také věří, že zázraky mohou nastat skrze meditaci, modlitbu nebo léčitelskou energii. Důvod, proč věříme v zázraky, může být také spojen s tím, že hledáme naději nebo vysvětlení pro nepochopitelné nebo bolestivé situace ve svém životě. Může náboženství říci věřícím objektivní pravdu. Náboženství může poskytnout věřícím subjektivní pravdu, která je založena na víře, tradici a naukách daného náboženství. Tyto pravdy mohou být pro věřící důležité a důvěryhodné, ale nejsou nezpochybnitelně objektivní. Objektivní pravdy jsou ty, které lze ověřit nebo potvrdit prostřednictvím vědeckých nebo racionálních metod a mohou být platné pro všechny lidi bez ohledu na jejich náboženské nebo filozofické přesvědčení. Může slepý vést slepé. V přímém smyslu by asi nebylo možné, aby slepý vedl slepé, protože by oba byli schopni vidět cestu před sebou.

Nicméně, může existovat metaforický význam tohoto výrazu, který se odkazuje na situaci, kdy člověk nebo skupina lidí, kteří nemají dostatek znalostí nebo zkušeností, vedou ostatní. V takovém případě, lze říct, že slepí vedou slepé, a může to vést k neuspokojivým nebo dokonce nebezpečným výsledkům. Je důležité, aby lidé, kteří vedou nebo rozhodují, měli dostatečné znalosti a zkušenosti, aby mohli rozhodovat správně a vést ostatní k úspěchu. Proč se lidová moudrost neučí ve škole. Lidová moudrost se neučí ve škole, protože se obvykle nepočítá jako oficiální věda nebo učivo, které by mělo být vyučováno v rámci vzdělávacího systému. Lidová moudrost je spíše soubor rad a zkušeností, které jsou předávány z generace na generaci prostřednictvím ústní tradice a nejsou vědecky ověřené. Navíc, školy se soustředí na vyučování oficiálního učiva, které je potřebné pro další vzdělávání nebo pro kariéru, a lidová moudrost se tohoto cíle netýká.

Nicméně, některé tradiční znalosti a umění se učí ve škole například etnologie nebo regionální studia. Totalita dělají z lidí pitomé ubožáky. Totalitní režimy jsou typem vlády, který se snaží o úplnou kontrolu nad veškerými aspekty společnosti, včetně myšlení a chování lidí. Tyto režimy často používají násilí, cenzuru a propagandu k potlačení opozice a kontrole veřejného mínění. To může vést k situaci, kdy lidé jsou nuceni držet se určitých názorů nebo chování, a kdy se bojí vyjádřit své skutečné myšlenky nebo názory. Dlouhodobé podřízení se takovému režimu může vést k útlumu myšlení a kritického uvažování, a tím i k omezení schopnosti lidí rozhodovat se nebo jednat samostatně. To může vést k pocitu beznaděje, apatie a nedostatku sebedůvěry, což by mohlo být považováno za „ubožáctví“ nebo „pitomost“ v porovnání s lidmi, kteří žijí v svobodnějších společnostech. Jak zvítězit nad nespravedlností. Zvítězit nad nespravedlností může být složitý proces a závisí na konkrétní situaci.

Několik možných způsobů, jak se s nespravedlností vypořádat, mohou být: Organizovat a bojovat za práva: Spojit se s dalšími lidmi, kteří trpí stejnou nespravedlností, a organizovat se, aby se bojovalo za práva a spravedlnost. Využít soudní systém: Podat žalobu nebo se obrátit na soud, pokud existuje možnost, že soud může rozhodnout ve prospěch oběti nespravedlnosti. Využít média: Využít média k šíření informací o nespravedlnosti a tlačit na vládu nebo jiné instituce k tomu, aby se s tímto problémem zabývaly. Využít diplomatické kanály: Pokud se jedná o mezinárodní nespravedlnost, lze využít diplomatické kanály k řešení problému.

Osobní změna: Snažit se změnit svůj život tak, aby se vyhnul tomu, co je považováno za nespravedlivé. Je důležité si uvědomit, že boj proti nespravedlnosti může být dlouhodobý a náročný proces a že ne vždy existuje jednoznačné řešení. Ve virtuální realitě už nebudou s lidmi žádné problémy. Ve virtuální realitě mohou být určité výhody v oblasti interakce mezi lidmi, jako například snazší komunikace s lidmi z různých částí světa nebo možnost vytvořit si vlastní virtuální svět, kde by se lidé mohli cítit více bezpečně a svobodně. Nicméně, i ve virtuální realitě mohou být problémy s lidmi.

Jedním z největších problémů může být anonymity, která může vést k neřestnému chování a kyberšikaně. Dalším problémem může být nedostatek empatie a sociálních zkušeností, které by mohly vést k neuspokojivým interakcím. Navíc, existuje také riziko, že lidé budou trávit více času ve virtuální realitě než ve skutečném světě a mohou se tak vzdálit skutečným vztahům se svými blízkými. Je důležité, aby lidé byli vědomi potenciálních problémů ve virtuální realitě a byli schopni je řešit, aby mohli využít výhody virtuální reality a zároveň zůstat zdraví a sociálně zdatní. Virtuální realita eliminuje skutečnou realitu. Virtuální realita může nabídnout lidem nové způsoby interakce a zážitku, ale není schopna úplně eliminovat skutečnou realitu.

Skutečná realita je komplexní a mnohovrstevná, zahrnuje fyzický svět, kde žijeme, stejně jako sociální, kulturní, ekonomické a další rozměry. Virtuální realita je jen simulace, která je vytvořena v počítači nebo jiném zařízení, a i když může být velmi realistická, stále se jedná o umělou konstrukci. Je důležité, aby lidé byli vědomi toho, že virtuální realita není náhradou za skutečný svět, a že je důležité zůstat v kontaktu se skutečnými lidmi a skutečnými zážitky. Přílišná závislost na virtuální realitě může vést k izolaci a sociálnímu úpadku, stejně jako k dalším psychologickým problémům. Je důležité najít rovnováhu mezi virtuální a skutečnou realitou, aby lidé mohli využít výhody obou světů. Lidi se naskenují a jejich těla se eliminují.

Naskenování lidí a eliminace jejich fyzického těla je koncept, který se často objevuje v science fiction a futuristických úvahách. Představuje, že lidé by byli naskenováni do digitální podoby a poté by se jejich fyzické tělo eliminovalo, nebo by žili pouze v digitální formě. Tento koncept má několik různých verzí, jako například lidé, kteří žijí ve virtuálních světech nebo kyberprostor, nebo lidé, kteří se nahrají do počítače a žijí jako digitální bytosti. Je důležité si uvědomit, že tato technologie není zatím reálná a existuje mnoho technických a etických otázek, které musí být vyřešeny, než by se takový koncept stal skutečností. Navíc, i kdyby byla tato technologie dostupná, je otázkou, zda by bylo etické a žádoucí, aby se tak stalo a jaké by měly být důsledky pro lidskou společnost. Člověk je oblečená opice.

Člověk je součástí skupiny primátů, která zahrnuje opice, gorily, šimpanze a další. Biologové se shodují, že člověk má velmi blízké příbuznosti s ostatními primáty, což se projevuje například shodou v genetickém kódu nebo morfologickými znaky. I když se člověk odlišuje od ostatních primátů v mnoha ohledech, jako například v schopnosti mluvit nebo vysoké inteligenci, stále je považován za součást této skupiny. Někteří lidé se odkazují na člověka jako na „oblečenou opici“ jako metaforu pro to, že i když se člověk odlišuje od ostatních primátů v mnoha ohledech, stále má mnoho stejných vlastností a instinktů jako ostatní primáti. Tato metafora může být používána k ilustraci, že i když se člověk snaží sebe sama považovat za vyšší formu života, stále má přirozené sklony a instinkty, které jsou spojené s primitivními formami života.

Každý je sluhou těch, co mu za práci zaplatí, žijeme ve světě, kde dobrota je žebrota! Pravda a láska stačí na porážku konfidenta Petra Pavla, podívejme se na život Petra Pavla z hlediska pravdy a lásky, zjistíme to, že jeho život byl o lži a nenávisti, jak může takový psychopat v důchodu kandidovat na prezidenta republiky? Vše je o protekci, pokud by zde nebyla možná protekce tak by byl Petr Pavel obyčejný dělníkem, který by žil po celý život od výplaty k výplatě v paneláku a měl by dvacet let starý levný automobil. Zabýval jsem se životem Petra Pavla a došlo mi, že je to psychopat, který měl díky protekci příležitost se mít velmi dobře, jeho osud je podobný Adolfu Hitlerovi, chcete mít za prezidenta Adolfa Hitlera?

Jistě nechcete za prezidenta psychopata, v minulosti zde bylo psychopatů jako sraček. Mnozí si myslí že Petr Pavel není psychopat jako Adolf Hitler, myslet znamená nemít správné informace. Lidi dělají chyby, protože nemají správné informace, propaganda a cenzura dělá z lidí pitomce už mnoho tisíciletí místo pravdy je zde lež a místo lásky je zde nenávist, a to vše je následek toho že nám centrálně vládnou staří psychopati. Bohužel nemohu prozradit zdroje, protože tím bych o zdroje informací přišel, podpora Petra Pavla pochází logicky z Ruska už 45 let, jeho otec byl taky tajným agentem Ruska. Mnozí si pod tajným agentem představují herce ve filmech, to jsou jenom pohádky, ve skutečnosti je tajný agent zcela obyčejný člověk, který je vyškoleným konfidentem cizího státu. Mnozí řeknou a co má být, takových tajných agentů je u nás velmi mnoho, jenže není tajný agent jako tajný agent.

Každý tajný agent má jinou hodnotu pro toho, komu slouží. Vše je zde obchod, ve kterém se s něčím obchoduje, určitě jste slyšeli o tom, že zde existují tajní agenti, co pracují pro obě stany, k takovým tajným agentům patří i Petr Pavel, je to jako s politiky, co mají často dvě vysoké funkce, a tak mají dva platy, vše jde, pokud je egoistický kariérista chytrý jako liška a silný jako lev. Zde je jasné selhání naší tajné policie, která nedokázala odhalit starého dvojitého tajného agenta a zavřít jej do vězení. Už je to rozhodnuto, že voliči Petra Pavla skončí v pekle, nebude to peklo po jejich smrti bude to peklo v jejich hlavě, vše je o tom, koho si zvolíte za svůj vzor, který milujete a kterému sloužíte. Petr Pavel je voják který slouží konzumnímu peklu a Andrej Babiš je ekonom který slouží obyčejným lidem. Pokud by Petra Pavla nepodporovalo peklo tak by jej nikdo neznal a nestal by se ani kandidátem na prezidenta, peklo vždy má snahu dosadit na místo prezidenta toho kdo slouží peklu to je logické.

Všichni, kdo znají z blízka Petra Pavla vědí, že je vztah s ním peklo, mnozí říkají že žádné peklo není, protože mají v hlavě díky pitomosti peklo. Žijeme už mnoho tisíciletí v pekle, a tak jsme se natolik přizpůsobili peklu, že už nevnímáme to, že žijeme v pekle. Vše zde jsou příčiny a následky, dobrota je žebrota, jsme dobří k těm, co si naši dobrotu nezaslouží, a tak máme v hlavě peklo, nedávejte hlas tomu, kdo vám ze života udělá peklo, protože on má v hlavě peklo díky tomu, že je vychován zlý voják. Podívejme se do minulosti na to, jak to dopadlo, když bylo u moci zlo a jak to dopadlo, když bylo u moci dobro. Tam kde bylo u moci dobro tam se lidi logicky měli dobře vše je o příčině a následku, přej a bude ti přáno dej a bude ti dáno, tam kde je u moci zlo si nikdo není jistý svojí budoucnosti, protože zlá společnost dělá lidem ze života očistec.

Zlo se snaží o to, aby z dálky vypadalo jako dobro, za vším je moje hra a moje pravidla, vše je zde hra podle pravidel a pokud jsou pravidla zlá tak je nám zle. Proč jsou u nás dlouhodobě malé platy a vysoké ceny? Příčinou je to že tato hra má zlá pravidla, pochopte konečně to, že ve snaze se mít dobře je pácháno každé zlo v nás a okolo nás. „Mír je válka vedená politicky“ je myšlenka, která se objevuje v různých politických teoriích a filosofiích. Znamená to, že i když se oficiálně nevedou ozbrojené boje, stále existují politické boje o moc, vliv a vliv. Tyto boje mohou být vedené prostřednictvím diplomatických, ekonomických nebo propagandistických prostředků a mohou mít stejně destruktivní důsledky jako ozbrojené konflikty. Tam kde jsou protiklady tam je i napětí.

Ano, tam kde jsou protiklady, tam existuje napětí. Protiklady jsou opoziční pojmy nebo věci, které se navzájem vylučují nebo se vzájemně odporují. Napětí vzniká z konfliktu nebo rozporu mezi těmito protiklady. Například napětí mezi svobodou a bezpečností, mezi ekonomickou prosperitou a životním prostředím nebo mezi individuálními a kolektivními zájmy. Tyto protiklady se mohou projevovat v různých oblastech, jako je politika, ekonomika, sociální vztahy a kultura. Z dálky vypadá totalita jako demokracie. „Z dálky vypadá totalita jako demokracie“ je metafora, která ilustruje podobnosti mezi totalitními a demokratickými režimy. Totalitní režimy se často vydávají za demokracii, ale ve skutečnosti odstraňují nebo omezují svobody a práva občanů, kontrolují média a svobodu projevu, a vytvářejí kult osobnosti vůdce.

Zatímco demokracie poskytuje svobodu projevu, svobodu shromažďování, volební právo a kontrolu vlády prostřednictvím zastupitelského zřízení. Tato metafora naznačuje, že i když se totalitní režimy mohou tvářit jako demokracie, ve skutečnosti jsou to autoritativní režimy, kde moc spočívá v rukou jedné osoby nebo elity, elity kontrolují všechny aspekty života svých občanů. Lidé by měli být opatrní a nevěřit jen na první pohled a hlouběji se zabývat fungováním politických systémů. Proč bohatý člověk nechce být chudý. Bohatý člověk nechce být chudý, protože bohatství poskytuje mnoho výhod a pohodlí, které chudoba neposkytuje. Bohatství může znamenat lepší životní podmínky, lepší zdraví, větší možnosti vzdělání a kariéry, a také větší svobodu a nezávislost.

Bohatství také poskytuje větší moc a vliv, což může pomoci při dosahování osobních cílů a snů. Kromě toho, bohatství také poskytuje bezpečnost a jistotu pro budoucnost, jako je například důchod nebo zajištění pro rodinu. Může také poskytnout pocit sebeúcty, sebevědomí a úspěchu. Lidé, kteří jsou bohatí, také mohou mít obavy o to, že pokud se stanou chudými, ztratí své sociální postavení, vliv a přístup k různým výhodám a příležitostem, které jim bohatství poskytuje. Navíc, bohatí lidé často investují své peníze do aktiv, která jim poskytují pasivní příjem, který jim umožňuje žít bez práce. V konečném důsledku, každý člověk má své vlastní důvody, proč nechce být chudý, ale většinou se jedná o výhody a pohodlí, které bohatství poskytuje. Láska a pravda je v krizi, protože jsme si cizí. Láska a pravda jsou dva hodnoty, které jsou pro společnost důležité, ale mohou být v krizi v důsledku různých faktorů.

Jeden z těchto faktorů může být skutečnost, že se lidé stávají cizími jeden pro druhého. Když se lidé stávají cizími, mohou se objevit bariéry, které brání rozvoji lásky a důvěry. Lidé mohou mít různé názory, kulturní rozdíly, jazykové bariéry nebo rasové rozdíly, které jim brání v tom, aby se poznali a pochopili. Tyto bariéry mohou vést k nedorozumění, předsudkům a nedůvěře, což může vést k nedostatku lásky a porozumění. Pokud se lidé cítí cizí, mohou se také stát obtížnějším sdělovat své pravdivé pocity a myšlenky, protože se bojí, že nebudou pochopeni nebo že se setkají s odporem. To může vést k nedostatku upřímnosti a pravdy v komunikaci, což může vést k dalším problémům v mezilidských vztazích. Abychom pomohli zlepšit situaci s láskou a pravdou, je důležité se snažit poznat a porozumět lidem, kteří jsou odlišní od nás, a zbavit se předsudků a nedůvěry.

Je také důležité být upřímní a otevření v komunikaci, abychom mohli lépe porozumět jeden druhému. Blázen považuje ostatní za blázny. „Blázen považuje ostatní za blázny“ je myšlenka, která se objevuje v různých kontextech a odkazuje na skutečnost, že někdo, kdo se cítí nebo se prohlašuje za blázna, může mít tendenci vidět ostatní jako blázny. Tuto myšlenku lze chápat jako kritiku takového chování nebo jako komentář na skutečnost, že lidé, kteří se cítí odlišně, mohou mít tendenci vidět svět jinak než ostatní lidé. Blázen, který se prohlašuje za blázna, má tendenci vidět svět jinak než ostatní lidé. Může mít jiný pohled na svět, může mít jiné priority nebo cíle a může mít jiné hodnoty nebo postoje. Když se setká s ostatními lidmi, kteří se od něj odlišují, může je považovat za bláznivé nebo nechápat jejich pohled na svět.

Tato myšlenka může také odkazovat na skutečnost, že lidé, kteří se cítí jinak nebo odlišně, mohou mít tendenci být skeptičtí vůči ostatním lidem nebo být nedůvěřiví vůči jejich názorům nebo postojům. Je důležité si uvědomit, že i když máme odlišné pohledy na svět, můžeme se naučit respektovat a porozumět jiným lidem. Je důležité poslouchat a být otevření k jiným názorům a pohledům, abychom mohli vidět svět v širším kontextu. Proč se plýtvá společnými hodnotami. Existuje několik důvodů, proč se mohou společné hodnoty plýtvat. Některé z hlavních důvodů jsou. Nedostatek porozumění. Pokud lidé neporozumí významu a důležitosti společných hodnot, mohou je považovat za nepodstatné nebo je ignorovat.

Lidé, kteří jsou příliš zaměřeni na sebe, mohou plýtvat společnými hodnotami, protože jim nezáleží na potřebách nebo dobrém pro společnost jako celek. Lidé mohou plýtvat společnými hodnotami, protože neporozuměli kontextu, ve kterém se vyskytují. Lidé mohou plýtvat společnými hodnotami, když se nesouhlasí s nimi. Lidé mohou plýtvat společnými hodnotami, protože se nedokážou správně komunikovat nebo se nedokážou dohodnout na tom, jak tyto hodnoty realizovat. Lidé se mohou stát lhostejnými k společným hodnotám, protože se nezajímají o to, jak ovlivňují životy druhých lidí. Je důležité, abychom se snažili pochopit a respektovat společné hodnoty, protože tyto hodnoty jsou základem pro společnost a poskytují rámec pro to, jak by se lidé měli chovat jeden k druhému a jak by měli fungovat společnost jako celek.

Je potřeba se snažit o komunikaci, porozumění a spolupráci, abychom mohli společné hodnoty udržet a rozvíjet. Civilizace bez inflace je utopie. Inflace je ekonomický jev, který se vyskytuje, když je méně peněz potřeba k nákupu stejného množství zboží nebo služeb. V důsledku inflace se ceny zboží a služeb zvyšují a kupní síla peněz klesá. Civilizace bez inflace by byla utopie, protože inflace je přirozený proces, který se vyskytuje v ekonomikách. Je to dáno tím, že ekonomiky se rozvíjejí a rostou a tím se mění i ceny. Inflace má své pro i proti, některé inflace pomáhá rozvíjet ekonomiku, jiné naopak škodí. Inflace může být vyvolána různými faktory, jako je například růst cen energií nebo surovin, zvyšování mezd, rozšiřování peněžní zásoby nebo růst ekonomiky. Kauzalita má za následek očistec. Kauzalita je princip, který říká, že pro každý účinek existuje příčina.

Tato příčina a účinek jsou úzce spojeny a jedna vychází z druhé. V kontextu očistce, kauzalita by mohla být interpretována tak, že projevy v očistci, jako jsou bolesti a utrpení, jsou důsledkem předchozích činů nebo chování jednotlivce. Tuto myšlenku lze najít v některých náboženských nebo filozofických učeních, kde se věří, že lidské činy mají důsledky po smrti, a že očistec je místem, kde se tyto důsledky projevují. Je důležité si uvědomit, že tato interpretace kauzality a očistce je subjektivní a má různé výklady v různých kulturách a náboženstvích. Některé náboženství tuto myšlenku neuznávají. Proč žádná víra v zázraky nehlásá to, že smrt je iluze. Víra v zázraky je něco, co má různé výklady v různých náboženstvích a filozofických učeních.

Některé náboženství a filozofie věří v možnost zázraků, jiné ne. Někteří lidé mohou věřit, že smrt je iluze, protože věří v existence života po smrti nebo v reinkarnaci. Tyto náboženství a filozofie mohou věřit, že smrt těla je pouze přechodem do jiného stavu bytí nebo že duše pokračuje v životě po smrti těla. Jiní lidé věří, že smrt je konečným koncem pro naše tělo a naši mysl a že neexistuje život po smrti. Tyto lidé mohou věřit, že smrt je přirozený proces, který se vyskytuje všem živým bytostem, a že není možné ji zvrátit nebo ji překonat. Duše není spojená s tělem, ale je spojená s kulturou. Víra v duši a její vztah k tělu a kultuře se může lišit v různých náboženstvích a filozofických učeních.

Některé náboženství a filozofie věří, že duše je nehmotná a nedílná část člověka, která přežívá po smrti těla. Tyto náboženství a filozofie mohou věřit, že duše je spojena s kulturou a tradicemi, protože má své kořeny v náboženských nebo duchovních tradicích. Jiné náboženství a filozofie věří, že duše je produkt těla a že zaniká s tělem. Tyto náboženství a filozofie mohou věřit, že duše není spojena s kulturou, protože není nezávislá na těle. Některé kultury mohou věřit v existenci duše a mít různé náboženské nebo duchovní praktiky spojené s jejím uctíváním nebo očištěním, jiné naopak ne. Je důležité si uvědomit, že víra v duši a její vztah k tělu a kultuře se může lišit v různých náboženstvích a filozofických učeních a že není jednoznačná.

Počítač, který z vás udělá milionáře



Většina lidí si kupuje špatné počítače a potom se diví že se z nich nestali milionáři, pochopte konečně to, že práce na levném notebooku s Windows je psychický očistec! Pochopitelně je i důležité rychlé a spolehlivé napojení na internet, dále je důležité mít vlastní doménu kde je hodnotný obsah a neplýtvat časem na hlouposti jako jsou sociální sítě a jiné pitomosti.

  1. Intel NUC 13 Pro Kit Tall
  2. WD Black SN770 NVMe 1TB
  3. Kingston FURY SO-DIMM 32GB DDR4 3200MHz CL20 Impact
  4. Apacer AS350 Panther 1TB
  5. 32″ Samsung Smart Monitor M7 Černá
  6. Linuxová distribuce

Člověk nepatří do digitální globální civilizace



Proč zde není spravedlnost a je zde rozdělní lidí na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole? Moje hra a moje pravidla, to je příčina toho že zde není spravedlnost pro všechny. Každý zde má svoji hru, kde má i svoje pravidla, následkem je konflikt spojený často s násilím, nevěřte tomu, že je lepší se konfliktu vyhnout, protože tím se nic nevyřeší. Mnozí si naivně myslí že v přírodě nejsou konflikty, protože je nám dneska už příroda díky civilizaci cizí, v přírodě jsou běžné konflikty akorát že jde o malé konflikty, které trvají krátkou dobu. Každá organizace má svoje pravidla hry, vše je zde organizováno, a tak se z lidí stali loutky ovládané organizacemi nebo situací. Civilizace, kde je vše zdarma a není zde protekce, něco takového v současnosti není možné realizovat, ale s příchodem umělé inteligence a autonomních robotů se vše evolučně restartuje natolik že zde místo lidí budou inteligentní roboti, a tak bude vše zdarma a nebude zde protekce. 

Člověk nepatří do digitální globální civilizace, protože je to oblečená opice, vše je zde postaveno na tom, že člověk vše dokáže, vznikl svatý kult člověka a následkem je očistec, musíme konečně pochopit to, že člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi problémy, o tom je budoucnost, ve které nejsou lidi. Váhy jsou intelektuálně založení lidé jemné povahy a ovládá je znamení vzduchu. V životě usilují o harmonii a soulad a mají buňky pro umění, často bývají sami velmi tvořiví. Mají smysl pro férovou hru. V každé své činnosti usilují o klid a rovnováhu, spěchu a stresu se vyhýbají. Z toho pramení jejich příslovečná nerozhodnost. Často si nemohou vybrat mezi protichůdnými názory a hledají kompromisy.

Je čestný, milý a dobrosrdečný, má klidnou povahu a nechybí mu smysl pro humor ani umělecká tvořivost. Hodně přemýšlí, ale místo toho, aby filozofoval, raději pozoruje své okolí. Má smysl pro spravedlnost a férovou hru. Umí urovnávat konflikty. Než něco udělá, pečlivě zváží všechna pro a proti. Nerad se rozhoduje, radši přenechává iniciativu ostatním a sám se přizpůsobí. Někdy může mít sklon k pasivitě a lenosti. Umění, dobrá hudba nebo poezie ho vždy umí potěšit, hlavně pokud jim nechybí vtip. Miluje svobodu a má vztah k přírodě. Hrubé chování a drsná slova nepatří mezi věci, které by uměla tato čistá duše jen tak přehlédnout. Násilí ho rozhořčuje. Je věrným, spolehlivým a vášnivým partnerem, který bude na ženu po svém boku vždy hodný.

Potřebuje však volně dýchat. Dříve lidi věřili na to, že datum narození má vliv na jejich charakter, dneska na to už lidi nevěří a vycházejí z toho, že charakter určuje nejvíce genetika a výchova. Problémem se stávají psychopati, co nemají charakter, problém nastává, pokud se psychopat dostane na vysokou funkci, kde si může dělat co chce, protože není pod kontrolou. Jakmile začneme s výrobou lidí, co místo mozku budou mít počítač tak se naše civilizace restartuje natolik, že pravda a láska zvítězí na věčné časy nad lží a nenávistí. Kulturní civilizace se točí okolo zástupců, dospělí zastupují svoje děti a prezident zastupuje boha, jak došlo k tomu, že potřebujeme, aby zde bylo mnoho bezmocných zástupců, co něco mocné zastupují. Proč nám všem nevládne jenom bůh a vládnou nám jenom jeho zástupci? 

Je to jako na burze, kdy rozdělíte svoje bohatství na mnoho jistých akcií, a tak se nemusíte starat o podnikání, protože vás zastupují podnikatelé a ředitelé, to vše podle hesla rozděluj a kraluj. Bůh to je bohatství, chudí věří na to, že budou bohatí, nemocný věří na to, že bude zdravý, dítě věří na pohádky atd. čím větší je někde bída a strach, tím více je zde víry v boha, který dokáže zázraky. Proč zde není pro všechny lidi bohatství to je základní otázka vesmíru a života? Bohatství je opakem bídy, vše zde jsou protiklady, mezi kterými je napětí, proto je zde nadbytek chudých lidí a málo bohatých lidí. Pokud bychom eliminovali bohaté lidi globálně na věčné časy, tak by na světě nebyli už nikde chudí lidé. Ve snaze, aby byl náš život ideální vznikli evolučně ideologie, každá ideologie je založená na propagandě a cenzuře, moderně řečeno je ideologie snaha přeprogramovat myšlení lidí a myšlení organizací podle ideologického programu. 

Pyšní hlasatelé nové ideologie hlásají pokoru a zavádějí pro sebe výjimky z pravidel která hlásá ideologie, všichni jsou si rovní, ale někteří si jsou rovnější. Všechny ideologie to jsou pohádky pro hlupáky, čím hloupější je pracující lid tím snadnější je pomocí ideologie z něj udělat loutky, které ovládá ideologie v dogmatické centrální totalitě. Nikde na světě není demokracie, všude je ideologická totalita, demokracie je utopie, protože spravedlnost a rovnost je zde jenom ve smrti. Vše je o kultu, který se uctívá a kult je lidem vzorem který kopírují, nejprve zde byla kultem příroda, potom se stal kultem bůh, a dneska je kultem prezident republiky, v budoucnosti bude kultem digitalizace. Vše jistě evolučně směřuje k; optimalizaci, automatizaci, globalizaci, digitalizaci, robotizaci atd. to bude mít za následek nedostatek peněz pro lidi, z lidí se tak začnou stávat ubožáci co budou žít uboze daleko od civilizace stylem z ruky do huby.

Hodnota průměrného člověka rychle klesá, protože je nahrazován za stroje a programy, pokud by se v současnosti propustilo v EU polovina nehodnotných zaměstnanců tak by se to na výkonu EU neprojevilo! Polovina zaměstnanců v EU je pro zaměstnavatele jenom ekonomickou zátěží, nejhorší je situace s hodnotou u lidí, co mají maturitu a vysokou školu. Vše se dneska digitalizuje a optimalizuje, jak by vypadala návštěva virtuální psychiatrické nemocnice? Představuji si fórum na internetu, které je anonymní, a tak zde mohou psychicky nemocní lidé psát příspěvky a na příspěvky odpovídat. V mnohém to připomíná fotografování pomocí telefonů, kdy se lidi fotografují před nějakým populárním pozadím, aby ostatním ukázali, že tam skutečně byli a jak si to tam užívali.

Z lidí se díky anonymitě stali bezcharakterní herci, co mají psychické problémy, protože nejsou díky protekci populární. Vše se točí v anonymní společnosti okolo protekce, sociální sítě na internetu nabízejí iluzi protekce, máte zde mnoho obdivovatelů a připadáte si jako celebrita, je to jako když jste se opili, a tak zmizela na krátkou dobu vaše psychická nemoc. V minulosti lidi věřili na boha, který je svatým symbolem, dneska věříme na prezidenta, který je politickým symbolem, zítra budeme věřit na umělou inteligenci, která je digitálním symbolem, vše je zde o tom, co milujeme, a tak v to i slepě dočasně věříme. Nevěřte na pitomosti, věřte na svoje schopnosti, pochopte že dobrotu si musí každý symbol zasloužit, z dálky vypadá nula jako veliké číslo.

Neustále lidi hledají smysl života, a tak vychází mnoho knih a je na internetu mnoho stránek které nabízejí smysl života, jenže to jsou teorie, co v praxi nefungují, v praxi funguje jenom protekce, pokud by zde pro lidi nebyla možná protekce tak by naše civilizace evolučně nevznikla, nebo by po zákazu protekce zanikla. Pravda a láska je o protekci, zvířata nemohou vytvořit vyspělou civilizaci, protože zde není možná protekce. Protekce je v lidské civilizaci pevným bodem, kolem kterého se vše točí, za vším tedy není žena nebo peníze, za vším je protekce, a tak zde není komunismus ani kapitalismus, ale je zde všude protekcionismus. Pokud stará ideologie založená na protekci evolučně zanikne, tak jí brzo nahradí nová ideologie založená na protekci, místo víry v boha věříme ve stát, změnil se povrch a pod povrchem je pořád protekce pro ty co zastupují stát nebo organizaci. 

Každý běží krysí závody a vyšlechtěné úspěšné krysy rozhodují o nás bez nás, ubohé krysy skončili ve vězení nebo jako bezdomovci, spravedlnost pro kariéristické krysy je jenom ve smrti. Blbou náladu zde mají ubohé krysy, co neuspěli v krysích závodech, jenže civilizace se začíná rychle měnit a brzo zde bude umělá inteligence a autonomní roboti. Lidi se odsunou z civilizace do rezervací a tím u lidí skončí protekce, protože každý člověk bude mít od narození do smrti nahý zadek a bude jíst z ruky do huby. Proč platit lidem za práci peníze, když roboti pracují zadarmo, v rezervacích se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globálně nenásilně genocida. Nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi problémy.

Když lidi neumí používat antikoncepci tak se to vyřeší jinak, když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém, bylo a bude. Z pohledu evoluce není důležité, jestli zde genocida eliminuje lidi za sto let nebo za tisíc let, pro evoluci je milion let jako pro člověka jedna minuta. Je pro člověka možné poznat a pochopit boha? Nejprve k tomu, co je to bůh? Z vlastností poznáme to, co je to bůh, všechny vlastnosti, které má bůh má jenom svatý symbol, symbol slouží k tomu, aby pomohl k vyřešení toho, co by jinak nešlo bez symbolu vyřešit, symbolem je nula v matematice nebo dopravní značka atd. symbol funguje často jako kouzlo které dokáže zázraky. Ježíš Kristus se stal pro věřící symbolem svobody pro otroky. Neustále je zde konflikt mezi těmi, co jsou nahoře a těmi co jsou dole, protože pro ty, co jsou dole nemá život smysl. Proč je u lidí snaha zastupovat boha?

Je to stejné jako když chce elita, co nám vládne zastupovat stát, ten, kdo se stává zástupcem boha nebo státu, tak získává protekci, kterou si nezaslouží. Protekce vytváří závislost stejnou jako tvrdé drogy, jakmile někdo přijde o protekci, tak se z toho psychicky zhroutí! Podívejme se třeba na volbu prezidenta republiky, kde ti, co neuspěli se z toho psychicky zhroutili, protože šlo o egoistické psychopaty. Vše je zde o konkurenci a následkem byl vznik protekce pro ty co jsou nahoře, protekce má za následek problémy, na které není řešení, a tak dochází neustále všude k tomu, že se časem hroutí; ideologie, organizace, podniky, státy, korporace, unie, totality atd. Pokud nahradíme globálně lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory tak zde už nebudou problémy s protekcí a korupcí, tím skončí temná doba, ve které nebyla pravda a láska.

Pitomci rozhodují chybně o nás bez nás, a tak máme blbou náladu, řešení je jednoduché nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou problémy to je logické. Knihy, co sepsali za mnoho století lidi jsou jasným důkazem toho, že lidi dělají chyby mnoho století a neustále svoje pitomé chyby opakují. Všechny snahy o to, aby lidi nedělali chyby jsou naivní a marné, komu není rady tomu není pomoci, bylo a bude do té doby, dokud lidi nenahradíme za roboty. Příčinou toho že lidi dělají chyby je nahrazení teorie za praxi, lidi pořád nechápou to, že v praxi teorie nefunguje! Nedávno skončila volba prezidenta republiky, byl to mediální blázinec, ve kterém se z voličů dělali blázni, naštěstí to už nebude trvat dlouho a lidi zde evolučně skončí a tím logicky skončí i; pohádky, sekty, náboženství, politika, propaganda, cenzura, reklama, umění, filosofie, školství atd.

Všechny snahy o to stvořit dokonalého člověka který nechybuje a není nemocný, jsou naivní a marné, z nuly nikdo číslo neudělá. Hodnoty mohou vzniknout jenom z profesionální práce! Práce lidí je většinou amatérská, protože lidi většinou dělají to, co je jim cizí! Podívejme se objektivně na; normy, pravidla, zákony, morálku, přepisy, výjimky, programy, informace atd. dojde nám, že jsme pitomci! Člověk je něco, co bude evolučně překonáno a tím i eliminováno, člověk to je pitomá opice, a proto zde místo člověka bude autonomní robot. Pravda je taková že sociální stát podporuje velmi mnoho lidí, a proto logicky má veliké dluhy, některé lidi podporuje málo a jiné zase hodně to záleží na tom jak je který člověk státu blízký.

Stát neprodukuje žádné ekonomické hodnoty on jenom hodnoty získané prací přerozděluje podle programu který vytvořili politici a byrokrati. Podobně jako stát funguje i většina zaměstnavatelů která okrádá zaměstnance, aby ti, co jsou nahoře se měli lépe než ty, co jsou dole, jakýkoli odpor proti tomuto chybnému ekonomickému systému je naivní a marný. Podívejme se na; inflaci, konflikty, pandemii, vandalismus, populismus atd. To vše je následek toho že pracující lidi mají blbou náladu, protože se nemají dobře a žádné léky ani drogy nedokáží blbou náladu dělnické třídy eliminovat. Problém je v tom že dosud za nás nepracují roboti a programy, je třeba konečně pochopit to že člověk nebyl evolucí stvořen na to, aby pracoval jako ekonomický otrok! 

Lidská práce je chybou, kterou musíme rychle optimálně opravit, proč by nemohl robot prezident vyznamenávat roboty, a roboti by v továrnách vyráběli roboty, vše jde, pokud je to pro nás dlouho prioritou, nevymýšlejte, jak zaměstnat lidi v továrnách a na stavbách, ale dejte všechnu práci robotům a umělé inteligenci. Stát musí podporovat ekonomicky všechny lidi od narození do smrti, aby nebyla podpora všech lidí na světě tak drahá, zavedou se měsíční průkazy kvality lidí, založené na kvalitě těla a kvalitě inteligence a vědomostí, nekvalitní lidi se globálně optimálně eliminují jako evoluční odpad, čím méně bude na světě lidí tím méně bude stát ekonomická podpora lidí, to je logické. Nic nového pod sluncem, v přírodě vše, co je nekvalitní, to je rychle eliminováno a nikdo to nebere jako evoluční chybu. Může být někdo příkladem pro ostatní. 

Ano, někdo může být příkladem pro ostatní. Může to být někdo, kdo se chová morálně, je úspěšný v osobním nebo profesním životě, nebo se angažuje v dobrých věcech. Tyto osoby mohou být pro ostatní inspirací a vodítkem pro život. Co když je náš vzor jenom herec bez charakteru. V tom případě by se nemusel jednat o kvalitní vzor. Zdrojem inspirace by měla být osoba s dobrými morálními hodnotami a správnými životními postoji, nikoli pouze úspěšný herec bez charakteru. Je důležité volit si vzory, kteří vám pomohou rozvíjet se jako osobnost a inspirovat vás k dobrým činům. Na jevišti král a doma sluha. „Na jevišti král a doma sluha“ je fráze, která se používá, aby se naznačilo, že někdo se chová jinak veřejně a jinak soukromě.

Tento člověk může působit jako někdo, kdo má autoritu a vliv veřejně, ale v soukromí se chová jako sluha, tj. poddaně a bezděčně. Tento rozdíl mezi veřejným a soukromým chováním může být zdrojem kritiky a nevěry. Je každý člověk loutkou, kterou ovládají závislosti. Není nutné, že každý člověk je loutkou, kterou ovládají závislosti. Závislosti mohou být jedním z faktorů, které ovlivňují chování a rozhodování jednotlivce, ale každý člověk má svobodnou vůli a může se rozhodnout, jakým způsobem bude svůj život žít a jak bude reagovat na své závislosti. Je důležité si uvědomovat své závislosti a hledat způsoby, jak s nimi bojovat, ale každý člověk má svou moc a schopnost ovlivňovat svůj život a své chování. Může být politika bez lží. 

Teoreticky ano, politika může být bez lží. Ideálně by politik měl být transparentní, upřímný a odpovědný vůči voličům a společnosti jako celku. Nicméně, ve skutečnosti mnoho politiků používá lži k dosažení svých cílů nebo ke zvýšení své popularity. Tyto praktiky mohou vést k nedůvěře veřejnosti v politiku jako takovou. Proto je důležité, aby voliči vybírali své politiky pečlivě a aby kontrolovali jejich sliby a prohlášení. Kolik lidí tolik názorů. Ano, je to pravda. „Kolik lidí, tolik názorů“ je fráze, která ilustruje rozdílnost názorů a pohledů mezi jednotlivci. Každý člověk má své vlastní zkušenosti, hodnoty a znalosti, takže se může rozhodnout pro různé názory a pohledy na stejnou věc. Tyto rozdílné názory mohou být zdrojem debat a diskusí, ale také pomáhají přinášet nové pohledy a inovativní řešení.

Je důležité respektovat rozdílné názory a hledat společné řešení při řešení problémů. Vzniklo by Křesťanství, pokud by se nenarodil Ježíš Kristus. Je těžké říci, co by se stalo, kdyby se Ježíš Kristus nenarodil. Křesťanství se stal dominantním náboženstvím v mnoha částech světa a mělo velký vliv na kulturu, historii a společnost. Pokud by se Ježíš nenarodil, mohl by existovat jiný náboženský vůdce nebo učitel, který by přinesl podobné myšlenky a náboženské učení, ale je těžké říci, zda by vzniklo něco tak rozsáhlého a vlivného jako křesťanství. Samotné křesťanství se zrodilo z židovství a Ježíšova učení bylo základem pro vznik křesťanského náboženství. Proto je možné, že bez Ježíše by křesťanství jako takové neexistovalo. To, co je pro jednoho těžké je pro jiného lehké. Ano, to je pravda.

Co je pro jednoho těžké, může být pro jiného lehké a naopak. Každý člověk má své vlastní silné a slabé stránky, zkušenosti a schopnosti, takže se může stát, že některé úkoly a činnosti jsou pro jednoho snadné, zatímco pro jiného jsou těžké. Tyto rozdíly mohou vycházet z mnoha faktorů, jako jsou například vzdělání, zkušenosti, talent a osobnost. Je důležité respektovat a oceňovat různé schopnosti a silné stránky každého jednotlivce, abychom se mohli navzájem podporovat a rozvíjet se. Líbil by se lidem život, pokud by si mohl každý dělat co chce? Není jednoznačně jednoduché odpovědět na tuto otázku, protože to může mít různé názory a pohledy. Z jedné strany by mohlo být příjemné, že by každý měl volnost a svobodu dělat si, co chce. Avšak, z druhé strany, bez jasných pravidel a omezení by mohlo dojít ke konfliktům a chaosu, kdyby někteří lidé využívali své svobody ke škodě jiných.

Navíc, pokud by každý dělal pouze to, co chce, mohlo by dojít k ohrožení společných hodnot a hodnotového systému společnosti. Proto je důležité najít rovnováhu mezi individuální svobodou a zájmy společnosti. Rovnováha je v přírodě v lidské společnosti není rovnováha. Ano, je pravda, že rovnováha v přírodě a v lidské společnosti mohou být odlišné. Příroda má své vlastní zákony a mechanismy, které udržují rovnováhu mezi jednotlivými druhy a prostředím. Zatímco lidská společnost je více komplexní a závislá na lidských rozhodnutích a činech. Rovnováha v lidské společnosti může být složitější k dosažení a udržení, protože se potýká s řadou různorodých faktorů, jako jsou například politické a hospodářské zájmy, kulturní a sociální rozdíly, a mnoho dalších.

Proto je důležité, abychom se stále snažili najít a udržet rovnováhu mezi různými zájmy a potřebami v naší společnosti, abychom mohli žít v míru a harmonii. Pokud je někdo dokonalý tak to ostatním vadí. To, že někdo vzbuzuje závist u ostatních, když je považován za dokonalý, je běžný jev v lidské společnosti. Lidé mohou mít tendenci srovnávat se s ostatními a cítit se méněcenně, když se setkají s někým, kdo se jeví jako dokonalý. Avšak, je důležité si uvědomit, že dokonalost je subjektivní a relativní pojem, a že každý má své vlastní silné a slabé stránky. Navíc, často může být povrchní pohled na někoho jako dokonalého, když nevidíme celý obraz a všechny náročnosti, s nimiž se dotyčný potýká. Proto je důležité se soustředit na vlastní rozvoj a růst, mít se rádi a být vděční za to, co máme, místo abychom se snažili dosahovat něčeho, co máme pocit, že nemáme. 

Pokud by mohl každý kandidovat na prezidenta co by se stalo. Pokud by mohl každý kandidovat na prezidenta bez ohledu na své zkušenosti a kvalifikaci, mohlo by dojít k řadě výzev a problémů. Takový systém by mohl způsobit, že by bylo těžší pro voliče rozlišit mezi kvalitními kandidáty a těmi, kteří nemají dostatečné znalosti a schopnosti vést zemi. Navíc, bez kritérií a standardů pro kandidáty by mohlo dojít ke konfliktům a nespravedlnostem při volbách. Je důležité, aby vedoucí pozice v zemi, jako je prezident, byly obsazeny kvalifikovanými a zkušenými lidmi, kteří jsou schopni vést zemi kupředu a řešit problémy. Tyto kritéria by měla být stanovena v zákoně, aby bylo zajištěno, že volby jsou férové a demokratické a že výsledek odpovídá skutečným potřebám a zájmům společnosti. Totalita z dálky vypadá jako demokracie. Je pravdou, že některé totalitární režimy mohou z dálky vypadat jako demokracie.

Tyto režimy mohou využívat symboliku a znaky demokracie, jako jsou volby a parlament, ale ve skutečnosti nerespektují základní principy demokracie, jako jsou svoboda projevu, právo na svobodné shromažďování a právo na volby. Tyto režimy mohou také kontrolovat média a vytvářet iluzi svobody, ale ve skutečnosti jsou lidé drženi v šachu strachem a represí. Je důležité, aby si lidé uvědomili, že skutečná demokracie zahrnuje nejen volby, ale také dodržování základních lidských práv a svobod. Pouze tak mohou být zajištěny podmínky pro svobodnou a pluralitní společnost, ve které mohou lidé svobodně projevovat své názory a rozhodovat o své budoucnosti. Kdo skutečně vládne národu. V demokratických zemích by mělo být vládnutí národu v rukou volených zástupců, kteří jsou zodpovědní voličům.

Tyto zástupci se volí pomocí demokratických voleb a jsou povinni plnit sliby, které dali svým voličům, a dbát na dobro celé společnosti. V některých zemích mohou být vlivné skupiny, jako jsou tajné služby, vojenské jednotky, ekonomické korporace apod., které ovlivňují politiku země. Tyto skupiny mohou ovlivňovat rozhodnutí vlády a mít vliv na to, co se stane v zemi. Je důležité, aby občané byli aktivní a vědomě se angažovali v politickém procesu, aby mohli kontrolovat a ovlivňovat toho, kdo ve skutečnosti vládne jejich zemi. Je zde vše naprogramováno a optimalizováno evolucí. Evoluce je proces biologického vývoje, který se vyskytuje přirozenou cestou bez jakéhokoli záměru nebo programování. Organismy, které se přizpůsobí svému prostředí a zdědí výhodné vlastnosti, mají větší šanci na přežití a reprodukci, a tím se tyto vlastnosti uchovávají a rozšiřují v populaci.

Někteří lidé mohou nazývat tento proces optimalizací, ale není to tak úplně správný pojem, protože evoluce není řízena žádným cílem nebo plánem. Místo toho je evoluce výsledkem přirozených biologických procesů, jako jsou mutace a selekce. V současnosti má člověk vliv na prostředí a může ovlivňovat evoluci jednotlivých druhů, jako například vybíráním a křížením zvířat a rostlin k vytvoření hybridů s výhodnými vlastnostmi. Tyto činnosti jsou však řízeny lidským záměrem a nejsou součástí přirozeného evolučního procesu. Budou zde mít hodnotu jenom informace a peníze evolučně zaniknou. Není možné přesně určit, co se bude dít v budoucnu, ale je možné, že informace a peníze budou mít stále důležitou roli v lidské společnosti, protože jsou to nástroje, které umožňují lidem vykonávat činnosti a vyměňovat si zdroje.

Avšak mohou se také vyvinout nové nástroje nebo zdroje, které nahradí informace a peníze, nebo mohou být změny v ekonomice a společnosti, které změní způsob, jakým se informace a peníze používají a vyhodnocují. Je důležité si uvědomit, že hodnoty a prioritám lidské společnosti se mohou v průběhu času měnit, což může mít vliv na roli informací a peněz. Proto je důležité být otevřený ke změnám a neustále se přizpůsobovat novým okolnostem. Proč věříme na smrt, když jí nikdo neviděl. Lidé věří v smrt, protože je to jev, který je viditelný a znatelný v jejich životě. Smrt není jenom absence života, ale také znamená změnu, kdy tělo ztrácí schopnost fungovat a udržovat život. Tyto změny jsou viditelné a prokazatelné, a i když samotný proces smrti nemusí být viditelný, existuje mnoho důkazů, které potvrzují, že smrt existuje.

Kromě toho, mnoho kultur a náboženství nabízejí názory a vysvětlení na to, co se stane po smrti, což může vést k víře v smrt jako součást životního cyklu. V každém případě, víra v smrt je součástí lidského zážitku a má významný vliv na to, jak se lidé cítí a jak žijí své životy. Strach ze smrti je spojen s tím, že jsme egoisti. Strach ze smrti může být spojen s egoistickými pocity, protože smrt představuje konec našeho života a všech našich plánů a snů. Někteří lidé mohou mít pocit, že jejich život nemá žádný smysl, pokud zemřou, a že ztrácejí vše, co je pro ně důležité. Avšak strach ze smrti může být také spojen s hlubšími, existenciálními obavami, jako je nejistota, co se stane po smrti, a strach z neznáma. Tyto obavy mohou být mnohem širší než pouze egoistické pocity a mohou být ovlivněny mnoha faktory, jako je kulturní a náboženské výchova, osobní zkušenosti a životní filozofie.

Strach ze smrti je normální a běžný, a mnoho lidí se s ním potýká v různých momentech svého života. Je důležité, aby každý měl možnost najít své vlastní způsoby, jak se s tímto strachem vyrovnat a vytvářet si život, který je pro ně plný smyslu a štěstí. Doma jsi generál a mimo domov jsi ubožák. Tento příměr se často používá k popisu situace, kdy někdo má významný postavení, autoritu a moc doma, ale ve světě mimo svůj domov se cítí slabý a nejistý. Tento kontrast ukazuje, že každý má své silné a slabé stránky a že moc a autorita, kterou někdo má, může být jen relativní. Tento příměr také naznačuje, že každý má vliv na své okolí, a že moc, kterou máme nad jinými, může být odlišná od moci, kterou máme nad sebou samými. Zároveň také ukazuje, že každý má jiný pocit sebeúcty a sebevědomí, a že náš vztah k sobě samým a k ostatním může ovlivňovat, jak se cítíme ve světě kolem nás. 

Okouzlí vás; zboží, služba, politika, náboženství, filosofie, věda, technika, umění, celebrita, dovolená, jídlo, pití, sex, porno, kniha, film, televize, internet, mobilní telefon atd. jenže toto okouzlení funguje, dočasně! Sejde z očí a sejde z mysli, o tom to je, myslíme na to, co je nám blízké! Nemoc je následek toho že účinek něčeho časem zmizel a dostavila se tak zdravotní krize, jsme na mnohém fyzicky a psychicky závislí! To, co není živé nemůže onemocnět a zemřít, protože zde není závislost, bůh není živí, a tak není na ničem závislý, proto je nesmrtelný a není nikdy nemocný, bůh to je svatý symbol, něco jako nula, která je matematickým symbolem. Neustále je zde snaha v nás vytvořit závislosti, aby nás potom závislosti ovládali, nejsou to jenom závislosti na cigaretě a pivu, je zde i velmi mnoho jiných velikých závislostí, které s námi manipulují jako s loutkou. 

Nedokážeme existovat bez závislostí! Bolí vás hlava, protože máte plnou hlavu problémů se závislostmi, vše je příčina a následek. Kouzlo funguje dočasně! Vše v nás a okolo nás to je hra ve které je snaha být úspěšný, jenže úspěch je možný díky tomu že konkurent neuspěje, každý nemůže být úspěšným, někdo musí být neúspěšný! Pandemie, ve které zemřelo mnoho lidí byla hra o úspěch v rovině parazitujících virů, mír je iluze, protože dobrota je žebrota! Dospělost přichází, když se z optimisty stane pesimista, který pochopí to, že z dálky vypadá vše jinak než z blízka, z dálky může peklo vypadat jako ráj a čert z dálky může vypadat jako anděl. To ten minulý prezident byl čurák, co byl v píči, já nejsem čurák, co je v píči, o tom to je, že každá mediální popularita je zde dočasně a jenom daně zde jsou trvale, jak by to zde vypadalo, pokud by zde nebyli; daně, clo, zákony, předpisy, tresty atd. 

Názor na to, co znamená dospělost, se může lišit v závislosti na kulturním, filozofickém a osobním kontextu. Pro některé lidi dospělost může znamenat schopnost přijmout realitu a přestat věřit v pohádkové představy o světě. Pro jiné může dospělost znamenat dosáhnutí určitého věku nebo dosáhnutí určitého životního milníku, jako je vstup do zaměstnání nebo založení rodiny. Avšak, pro mnoho lidí může dospělost znamenat kombinaci těchto faktorů a dalších, jako je zodpovědnost, sebekontrola a schopnost řešit problémy. Takže, dospělost není jednoznačně definována a může být subjektivním pojmem. Kdo stvořil vesmír. Vědecká teorie říká, že vesmír byl stvořen velkým třeskem, což bylo extrémně husté a horký stav, který se vyskytl přibližně před mnoha miliardami let.

Otázka „kdo stvořil vesmír“ však není vědeckou otázkou, ale spíše filozofickou nebo náboženskou. Někteří lidé věří, že vesmír byl stvořen bohy, jiní věří, že se stvořil sám, a jiní nevěří v existenci jakéhokoliv stvořitele. To je otázka, na kterou není jednoznačná odpověď. Byl bůh stvořen. Otázka „byl bůh stvořen“ je filozofickou a náboženskou otázkou, která se liší v závislosti na konkrétní náboženské tradici a filozofickém přístupu. Některé náboženské tradice učí, že bůh byl vždy existující a nebyl stvořen, zatímco jiné učí, že bůh byl stvořen jiným bohem nebo božstvem. Většina filozofických přístupů k této otázce se opírá o tradiční náboženské názory a učení. Je důležité si uvědomit, že tuto otázku nelze vědecky potvrdit nebo vyvrátit, ale je to otázka filozofického a náboženského vyznání. Každé stvoření je kopírování. Není to pravidlem, že každé stvoření je kopírováním.

Kopírování se může vyskytovat v některých případech, jako například v oblasti technologií, kde se mohou vytvářet kopie digitálních dat nebo předmětů. Avšak v případě přírody a biologie se stvoření často vyskytuje prostřednictvím evoluce a genetického dědičnosti, což není přesným kopírováním, ale spíše přenosem genetických informací z generace na generaci. V kreativních oborech, jako je umění nebo design, mohou být stvoření inspirovány nebo ovlivněny jinými díly, ale nejsou kopiemi. V závislosti na kontextu a situaci se stvoření může vyskytovat prostřednictvím různých procesů, které nejsou nutně kopírováním. Může umělá inteligence absolvovat test inteligence. Ano, umělá inteligence může absolvovat test inteligence. Tyto testy mohou být vytvořeny tak, aby hodnotily schopnosti umělé inteligence, jako je například schopnost rozpoznávání obrazů, porozumění jazyku, rozhodování a plánování.

Tyto testy mohou být využívány k hodnocení úrovně vývoje a schopností umělé inteligence. Avšak, jako u lidských jedinců, i výsledky testů umělé inteligence mohou být ovlivněny mnoha faktory, jako je například kvalita a míra trénování, konfigurace systému a úroveň technologického vývoje. Proto je důležité brát výsledky těchto testů s rezervou a nevnímat je jako jediný nebo absolutní ukazatel úrovně inteligence umělé inteligence. Mocní jsou ti, co se dostali na první místa ve stádě. Je pravdou, že ve mnoha společenských systémech mohou být ti, kteří se dostali na vyšší pozice, považováni za mocné. Tyto pozice mohou být založeny na sociálním postavení, ekonomické moci, politické pozici nebo jiných faktorech. Avšak, moc nemusí být nutně založena na postavení ve stádu, ale může být založena na mnoha jiných faktorech, jako je například vliv, zdroje, informace a znalosti.

Navíc, i když někdo má vysoké postavení, nemusí to nutně znamenat, že má moc. Moc může být také limitována mnoha vnějšími faktory, jako je například právní systém, mezinárodní smlouvy a společenská norma. Proto je důležité vnímat moc jako složitý a mnohostranný koncept, který není založen pouze na postavení ve stádu. Věda jistě ví to, že nic neví. Věda se snaží pochopit svět kolem nás pomocí vědeckých metod a teorií. Avšak, věda nikdy nemůže být úplně jistá, protože poznání vědy je vždy otevřené a podléhá změnám v závislosti na nových poznatcích a zjištěních. To znamená, že věda se neustále vyvíjí a zlepšuje, a to co bylo považováno za pravdu v minulosti, může být později opraveno nebo zlepšeno. Takže, věda může vědět mnoho věcí, ale zároveň ví, že existuje mnoho věcí, které ještě nejsou plně pochopeny a že vědecké poznání je vždy předmětem debaty a dalšího výzkumu.

Takže, vědecká komunita je si vědoma toho, že nic není stoprocentně jisté a že vědecké poznání je vždy předmětem debaty a dalšího výzkumu. Staří politici nevidí svoje chyby. Je pravdou, že někteří starší politici mohou být zakořenění ve svých názorech a mohou mít tendenci ignorovat nové názory a myšlenky. Avšak, nelze generalizovat a říci, že všichni starší politici jsou takoví. Mnoho starších politiků má bohaté zkušenosti a mohou být schopni vidět věci z širšího pohledu, což jim může pomoci přijmout nové a inovativní nápady. Navíc, mnoho starších politiků se může během své kariéry učit a vyvíjet, takže mohou být schopni vidět a přiznat své chyby. Takže, je důležité vnímat každého jednotlivce samostatně a negeneralizovat celou skupinu. Kdo je autorem desatera. 

Desatero je soubor 10 přikázání, které jsou součástí starozákonního judaismu a křesťanství. Tyto přikázání jsou uvedena v knize Exodu v bibli. Podle biblického příběhu byly desatero Božími přikázáními, které byly Mojžíšovi dány na hoře Sinai během jeho pobytu v Egyptě. Tyto přikázání tvoří základní morální a etické standardy pro život v židovské a křesťanské tradici. Takže, autorem desatera je považován za Boha v židovsko-křesťanské tradici. Bůh je morální symbol. Pro některé lidi ano, Bůh může být považován za morální symbol, který představuje určité ideály a hodnoty, jako jsou spravedlnost, láska a odpovědnost. Pro tyto lidi může Bůh sloužit jako zdroj inspirace a motivace k žití morálně dobrým životem. Avšak, pro jiné lidi může Bůh být chápán jako skutečná existující entity s mocí ovlivňovat svět a životy lidí.

Tyto názory se liší v závislosti na kulturním, náboženském a filozofickém kontextu jednotlivce. Okouzlí vás; zboží, služba, politika, náboženství, filosofie, věda, technika, umění, celebrita, dovolená, jídlo, pití, sex, porno, kniha, film, televize, internet, mobilní telefon atd. jenže toto okouzlení funguje, dočasně! Sejde z očí a sejde z mysli, o tom to je, myslíme na to, co je nám blízké! Nemoc je následek toho že účinek něčeho časem zmizel a dostavila se tak zdravotní krize, jsme na mnohém fyzicky a psychicky závislí! To, co není živé nemůže onemocnět a zemřít, protože zde není závislost, bůh není živí, a tak není na ničem závislý, proto je nesmrtelný a není nikdy nemocný, bůh to je svatý symbol, něco jako nula, která je matematickým symbolem.

Neustále je zde snaha v nás vytvořit závislosti, aby nás potom závislosti ovládali, nejsou to jenom závislosti na cigaretě a pivu, je zde i velmi mnoho jiných velikých závislostí, které s námi manipulují jako s loutkou. Nedokážeme existovat bez závislostí! Bolí vás hlava, protože máte plnou hlavu problémů se závislostmi, vše je příčina a následek. Kouzlo funguje dočasně! Vše v nás a okolo nás to je hra ve které je snaha být úspěšný, jenže úspěch je možný díky tomu že konkurent neuspěje, každý nemůže být úspěšným, někdo musí být neúspěšný! Pandemie, ve které zemřelo mnoho lidí byla hra o úspěch v rovině parazitujících virů, mír je iluze, protože dobrota je žebrota! Dospělost přichází, když se z optimisty stane pesimista, který pochopí to, že z dálky vypadá vše jinak než z blízka, z dálky může peklo vypadat jako ráj a čert z dálky může vypadat jako anděl.

To ten minulý prezident byl čurák, co byl v píči, já nejsem čurák, co je v píči, o tom to je, že každá mediální popularita je zde dočasně a jenom daně zde jsou trvale, jak by to zde vypadalo, pokud by zde nebyli; daně, clo, zákony, předpisy, tresty atd. Názor na to, co znamená dospělost, se může lišit v závislosti na kulturním, filozofickém a osobním kontextu. Pro některé lidi dospělost může znamenat schopnost přijmout realitu a přestat věřit v pohádkové představy o světě. Pro jiné může dospělost znamenat dosáhnutí určitého věku nebo dosáhnutí určitého životního milníku, jako je vstup do zaměstnání nebo založení rodiny. Avšak, pro mnoho lidí může dospělost znamenat kombinaci těchto faktorů a dalších, jako je zodpovědnost, sebekontrola a schopnost řešit problémy. Takže, dospělost není jednoznačně definována a může být subjektivním pojmem. Kdo stvořil vesmír. 

Vědecká teorie říká, že vesmír byl stvořen velkým třeskem, což bylo extrémně husté a horký stav, který se vyskytl přibližně před mnoha miliardami let. Otázka „kdo stvořil vesmír“ však není vědeckou otázkou, ale spíše filozofickou nebo náboženskou. Někteří lidé věří, že vesmír byl stvořen bohy, jiní věří, že se stvořil sám, a jiní nevěří v existenci jakéhokoliv stvořitele. To je otázka, na kterou není jednoznačná odpověď. Byl bůh stvořen. Otázka „byl bůh stvořen“ je filozofickou a náboženskou otázkou, která se liší v závislosti na konkrétní náboženské tradici a filozofickém přístupu. Některé náboženské tradice učí, že bůh byl vždy existující a nebyl stvořen, zatímco jiné učí, že bůh byl stvořen jiným bohem nebo božstvem. Většina filozofických přístupů k této otázce se opírá o tradiční náboženské názory a učení. Je důležité si uvědomit, že tuto otázku nelze vědecky potvrdit nebo vyvrátit, ale je to otázka filozofického a náboženského vyznání. Každé stvoření je kopírování. 

Není to pravidlem, že každé stvoření je kopírováním. Kopírování se může vyskytovat v některých případech, jako například v oblasti technologií, kde se mohou vytvářet kopie digitálních dat nebo předmětů. Avšak v případě přírody a biologie se stvoření často vyskytuje prostřednictvím evoluce a genetického dědičnosti, což není přesným kopírováním, ale spíše přenosem genetických informací z generace na generaci. V kreativních oborech, jako je umění nebo design, mohou být stvoření inspirovány nebo ovlivněny jinými díly, ale nejsou kopiemi. V závislosti na kontextu a situaci se stvoření může vyskytovat prostřednictvím různých procesů, které nejsou nutně kopírováním. Může umělá inteligence absolvovat test inteligence. Ano, umělá inteligence může absolvovat test inteligence.

Tyto testy mohou být vytvořeny tak, aby hodnotily schopnosti umělé inteligence, jako je například schopnost rozpoznávání obrazů, porozumění jazyku, rozhodování a plánování. Tyto testy mohou být využívány k hodnocení úrovně vývoje a schopností umělé inteligence. Avšak, jako u lidských jedinců, i výsledky testů umělé inteligence mohou být ovlivněny mnoha faktory, jako je například kvalita a míra trénování, konfigurace systému a úroveň technologického vývoje. Proto je důležité brát výsledky těchto testů s rezervou a nevnímat je jako jediný nebo absolutní ukazatel úrovně inteligence umělé inteligence. Mocní jsou ti, co se dostali na první místa ve stádě. Je pravdou, že ve mnoha společenských systémech mohou být ti, kteří se dostali na vyšší pozice, považováni za mocné. Tyto pozice mohou být založeny na sociálním postavení, ekonomické moci, politické pozici nebo jiných faktorech.

Avšak, moc nemusí být nutně založena na postavení ve stádu, ale může být založena na mnoha jiných faktorech, jako je například vliv, zdroje, informace a znalosti. Navíc, i když někdo má vysoké postavení, nemusí to nutně znamenat, že má moc. Moc může být také limitována mnoha vnějšími faktory, jako je například právní systém, mezinárodní smlouvy a společenská norma. Proto je důležité vnímat moc jako složitý a mnohostranný koncept, který není založen pouze na postavení ve stádu. Věda jistě ví to, že nic neví. Věda se snaží pochopit svět kolem nás pomocí vědeckých metod a teorií. Avšak, věda nikdy nemůže být úplně jistá, protože poznání vědy je vždy otevřené a podléhá změnám v závislosti na nových poznatcích a zjištěních. To znamená, že věda se neustále vyvíjí a zlepšuje, a to co bylo považováno za pravdu v minulosti, může být později opraveno nebo zlepšeno.

Takže, věda může vědět mnoho věcí, ale zároveň ví, že existuje mnoho věcí, které ještě nejsou plně pochopeny a že vědecké poznání je vždy předmětem debaty a dalšího výzkumu. Takže, vědecká komunita je si vědoma toho, že nic není stoprocentně jisté a že vědecké poznání je vždy předmětem debaty a dalšího výzkumu. Staří politici nevidí svoje chyby. Je pravdou, že někteří starší politici mohou být zakořenění ve svých názorech a mohou mít tendenci ignorovat nové názory a myšlenky. Avšak, nelze generalizovat a říci, že všichni starší politici jsou takoví. Mnoho starších politiků má bohaté zkušenosti a mohou být schopni vidět věci z širšího pohledu, což jim může pomoci přijmout nové a inovativní nápady. Navíc, mnoho starších politiků se může během své kariéry učit a vyvíjet, takže mohou být schopni vidět a přiznat své chyby. Takže, je důležité vnímat každého jednotlivce samostatně a negeneralizovat celou skupinu.

Kdo je autorem desatera. Desatero je soubor 10 přikázání, které jsou součástí starozákonního judaismu a křesťanství. Tyto přikázání jsou uvedena v knize Exodu v bibli. Podle biblického příběhu byly desatero Božími přikázáními, které byly Mojžíšovi dány na hoře Sinai během jeho pobytu v Egyptě. Tyto přikázání tvoří základní morální a etické standardy pro život v židovské a křesťanské tradici. Takže, autorem desatera je považován za Boha v židovsko-křesťanské tradici. Bůh je morální symbol. Pro některé lidi ano, Bůh může být považován za morální symbol, který představuje určité ideály a hodnoty, jako jsou spravedlnost, láska a odpovědnost. Pro tyto lidi může Bůh sloužit jako zdroj inspirace a motivace k žití morálně dobrým životem.

Avšak, pro jiné lidi může Bůh být chápán jako skutečná existující entity s mocí ovlivňovat svět a životy lidí. Tyto názory se liší v závislosti na kulturním, náboženském a filozofickém kontextu jednotlivce. Proč GVKB nekandidoval na prezidenta republiky? GVKB je prezidentem Vesmírné unie, proto je pod jeho úroveň, aby kandidoval v České republice na funkci prezidenta republiky. Mnozí namítnou že GVKB není prezidentem Vesmírné unie, a přitom nemají žádné důkazy. Proč GVKB žije na této zaostalé planetě na konci vesmíru? Dobře se utajil a dobře žil, nikoho ve vesmíru nenapadne že by na této zaostalé malé planetě mohl v utajení žít GVKB. Proč zde lidi nechápou tak jednoduché věci, jaké zná každý inteligentní tvor ve vyspělém vesmíru? Lidé zde mají myšlení na úrovni mimozemského dítěte, které ještě neumí mluvit. Je to celé jenom o inteligenci, ti, co zde mají moc a bohatství si myslí, jak jsou vysoce inteligentní, pokud jim dám jednoduchou otázku jako třeba kdo stvořil boha, tak na mě koukají prezidenti a vysokoškoláci jako na mimozemšťana.

Často slyším to, že boha nikdo nestvořil, nebo že dávám chybné otázky. Proč se lidi nepřiznají k tomu, že mají v hlavě nasráno? Lidi jsou pokrytci, a tak si jedno myslí a jiné říkají, následkem je vymývání mozků promocí propagandy a cenzury. Bůh je morální symbol, tak jako je nula matematický symbol, dopravní značka je symbol atd. symboly vznikají proto, aby se pomocí nich mohlo něco složitého vyřešit. Potřebovali jsme vyřešit problém s vírou v zázraky, a tak jsme evolučně stvořili symbol všemohoucího boha, člověk tak stvořil bohy ke svému obrazu. Neznalost lidi neomlouvá za jejich ubohé chyby, dokud lidi nepochopí to, že bez vysoké inteligence jsou jenom čuráci, co jsou v píči, tak do té doby jim nebude umožněno vstoupit do Vesmírné unie. Každý se setkává běžně s tím, že z dálky vypadá mnohé jinak než z blízka, jsme klamáni více než si jsme schopní uvědomit!

Z lidí se stali profesionální herci bez charakteru, a tak když se zamyslíme nad tím co opravdu jsme tak zjistíme, že nevíme, co jsme! Mnozí spojují svůj charakter s profesionální prací nebo tím co je jim blízké, to ale je jenom divadelní role, kterou dobře známe. Chyba není v jedinci, ale chyba je v tom že je každý sluhou, a to čemu pokorně dlouho sloužíme nás utváří fyzicky a psychicky od narození do smrti, nikdo z lidí není pánem, který nad sebou nikoho už nemá! Problémem není to, že jsme všichni sluhové, problémem je to že musíme sloužit mnoha pánům, není sluha ten, co by se zavděčil všem pánům, čím více máme moci tím více máme i nepřátel, co se snaží nás eliminovat mnoha způsoby. Pravým pánem zde jsou informace a programy, vše je zde evolucí nastaveno a limity omezeno, svoboda a spravedlnost je iluze! Je Petr Pavel tím za co se mediálně vydává?

Petr Pavel je loutka která má mnoho pánů, samotný jedinec zde nic nedokáže, proto se spojujeme do veliké organizace, které říkáme stát, co je zde člověk bez pomoci ostatních lidí? Lidi jsou stádo a ten kdo je v čele stáda má příležitost dočasně stádo vést po nějaké cestě, to ale neznamená že on je lepší, než jsou ty, které on vede. Pro mě svobodu a pro tebe otroctví. Proč je vše, co je inteligentní egoistické? To je zásadní otázka, na kterou potřebujeme správnou odpověď! Inteligence je program, který se dokáže změnit podle situace, chytří lidé jsou bezcharakterní egoisti! Co bylo to bylo, teď jsem prezidentem republiky. Proč nemají kariéristické krysy charakter? Charakter je pro kariéristické krysy jenom divadelní kostým, který rychle změní podle situace. 

Podívejme se na pandemii zde se virus dokázal neustále rychle měnit, a tak jsme jej nedokázali pomocí očkování eliminovat, nakonec se virus změnil natolik, že nás už nevraždí po milionech, protože se virus přizpůsobil! Každá chyba je zde dočasně, protože je zde inteligence. Na povrchu našeho myšlení je dočasný charakter a pod povrchem je jenom příčina a následek! Je snadné soudit a trestat to umí i zvířata, je těžké milovat a odpouštět druhým to, že jsou to čuráci, co jsou v píči. Co se stane s příchodem umělé inteligence a autonomních robotů to nikdo neví! Najednou zde nebude; politika, náboženství, filosofie, propaganda, reklama atd. každý se stane sluhou systému který nebude nikomu tolerovat lenost nebo chyby, nebude zde už rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý bude jenom čurákem, co je v píči a bude se s tím muset smířit.

Peklo zde bude pro každého a pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, každý čert bude mít v hlavě peklo! Může se stát zázrak? Nemůže! Stávky nemohou eliminovat dogmatickou totalitu! Pokud dogmatická totalita někde evolučně zanikne, tak jí okamžitě nahradí nová dogmatická totalita! Všude kde jsou daně, tam je i dogmatická totalita ve které není spravedlnost a svoboda! Před třiceti lety zde skončila sociální totalita a byla nahrazená asociální totalitou, změnil se povrch a pod povrchem se nic nezměnilo, pořád je zde rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole! Dokud zde nebyl internet tak bylo obtížné mnohé poznat do hloubky, protože zde byla všude propaganda a cenzura. Příchod internetu je evoluční zázrak, na který nebyli totality připravené, najedou se lidi dozvěděli to, že jsou čerti, co žijí v pekle a v pekle je normální dogmatická totalita a o tom to je!

V pekle nejsou nikde andělé a všude jsou jenom čerti to je třeba konečně pochopit! Nacismus a jeho plynové komory nám v nahotě odhalil, jak funguje moderní dogmatická totalita, ve které je milion mrtvých civilistů, pro elity složené z psychopatů jenom statistika! Pokud ale zemře prezident tak se najednou vyhlašuje státní smutek, a jsme u našeho pokrytectví! Mír je válka vedená pomocí politiky a ekonomiky! Jenže přichází na scénu nečekaně umělá inteligence a autonomní roboti, v pekle místo čertů budou najednou jenom roboti. Žijeme ve společnosti, kde jsou společné peníze, které mají společnosti a státy, jakmile je zde něco společné tak je s tím problém, protože jsme všichni pokrytečtí egoisti, to vše nakonec vždy skončí zle, protože se egoisti chtějí mít dobře. Na co všechno se používají společné peníze? Společné peníze se používají na vše, co si lze pořídit za peníze! 

Zánik organizace nebo státu má vždy příčinu ve společných penězích kterých je z nějakého důvodu nedostatek. Vysvětlení je jednoduché, nadbytek vytváří nedostatek, aby měla elita nadbytek tak musí mít ubožáci nedostatek. Peníze jsou ekonomickým zdrojem, na kterém je veliká závislost, získat peníze není snadné a utratit peníze je snadné, proč tomu tak je? Podívejme se nejprve na stát, jak on peníze získává a za co získané peníze utrácí. Stát získává peníze od lidí a organizací pomocí násilí a jakýkoli odpor proti tomuto násilí je marný, za co stát utrácí peníze? Stát utrácí peníze za to co je mu blízké a nechce utrácet peníze za to co je mu cizí, tak to funguje všude na světě už mnoho století, otázkou je vždy a co je státu blízké a co je státu cizí? 

Situace určuje, co je státu blízké a co je státu cizí, a tak se změnou situace se i mění to za co stát utrácí peníze, často je zde snaha změnit násilně situaci tak aby stát začal za něco utrácet peníze a za něco přestal utrácet peníze. Politici a byrokrati určují za co se budou utrácet státní peníze a za co se nebudou utrácet státní peníze, problémem je to že lidi dělají chyby! Paraziti dělají vše pro to, aby mohli parazitovat o tom je politika a ekonomika, když nejde parazitování po dobrém tak se to řeší po zlém, a tak zde jsou války a inflace. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom to zde je už mnoho tisíciletí, protože dobrota je žebrota! Je to celé o tom nedělat chyby, podívejme se do minulosti, jak lidi dělali chyby a nedokázali se z těchto chyb poučit, komu není rady tomu není pomoci, proto se lidi nahradí za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou na světě nikde už lidi, tak nejsou s lidmi žádné problémy. 

Přiznejme si to, že konzumní společnost je nemocná, a tak potřebuje lékaře který jí bude léčit a Jan Hnízdil je moderní mesiáš. Nejprve je třeba pochopit co je to nemoc, nemoc je opakem zdraví, vše je zde o protikladech, mezi kterými je většinou napětí. Problémem není to, že zde jsou nemoci, problémem je to že si nevážíme zdraví a následkem je nemoc, je to příčina a následek, komu není rady tomu není pomoci! Zásadní otázkou vesmíru a života je proč si lidi neváží svého zdraví? Existuje na tuto otázku mnoho subjektivních odpovědí a jaká je objektivní odpověď, lidi si neváží svého zdraví, protože je jim jejich zdraví velmi vzdálené, a tak je nezajímá do té doby, než onemocní a tehdy se začnou zajímat o svoje zdraví a požadují od lékaře zázračné léky. 

Z lékařů se stávají opraváři v servisu a vnímají nemocné lidi jako porouchané stroje, pokud nemocný poukáže na to, že on není porouchaný stroj, tak jej lékaři nechtějí léčit! Pokud člověk není naprogramovaný stroj tak co on vlastně objektivně zde je? Jaký je zásadní rozdíl mezi naprogramovaným strojem a člověkem? Člověk je závislý na lásce, stroj není závislý na lásce, a zase je zde otázka co je to láska? Láska je schopnost nevidět na něčem chyby, když něco milujeme tak chyby nevidíme, a tak to nechceme opravit nebo změnit. Člověk bez lásky vidí na všem chyby, a tak chce vše opravit nebo změnit takový člověk se pak stává; prezidentem, předsedou vlády, ministrem, ředitelem, celebritou atd. moc a bohatství umožňuje psychopatům zde mnohé chybně změnit, vládnou nám všude egoističtí psychopati, a proto máme z toho deprese a stres! 

Bylo napsáno mnoho knih o psychopatech, a natočilo se i mnoho filmů a videa na internetu o psychopatech přesto se nic nezměnilo, protože jakýkoli odpor proti psychopatům je marný! Stát nemá peníze na armádu a jiné hlouposti, tak zvýší; daně, clo, pokuty, poplatky atd. Vše podle hesla moje hra a moje pravidla, je naivní věřit tomu že po demokratických volbách bude pracujícím lidem lépe, lépe se přeci mají vždy a všude jenom ti co jsou nahoře díky protekci a korupci. Jenže přichází umělá inteligence a potom přijdou autonomní roboti. Bude to něco na co nejsme připravení, najednou zde lidi nebudou mít peníze a z lidí se tak stanou ekonomičtí ubožáci, následkem bude zhroucení politiky a ekonomiky. To vše povede k násilí a z lidí se stanou divoká zvířata co se budou vraždit pro trochu jídla.

Lidi nepochopili to, že jsou jenom čuráci, co jsou v píči díky výhodám, které zde dočasně mají, období výhod pro lidi za krátkou dobu skončí, protože je nahradí globálně umělá inteligence a inteligentní autonomní roboti, jakýkoli pokus lidí o odpor bude marný. Vše v nás a okolo nás to jsou příběhy, vše, co zde je to má svůj příběh, knihy a filmy se smaží dokumentovat některé příběhy abychom tak získali informace ze kterých vytvoříme programy. Volba prezidenta je příběh o tom jak se z čuráka, který je v píči stal dočasně prezident, je to pořád dokola jenom o populárních iluzích, skutečná realita je něco, co je nám utajeno, žijeme všichni milion let v iluzích, které vypadají reálně. Běžíte v kruhu a nevíte o tom, evoluce nemá cíl, po kterém toužíte, evoluční příběhy se točí v kruhu.

Civilizace existuje díky kultuře, kdy se nám svaté vzory stávají kultem osobnosti, každý náš populární vzor to je čurák, co je v píči, z dálky vše vypadá jinak, než z blízka jsme klamáni více než si uvědomujeme. Snaha oklamat druhé zde existuje od počátku stvoření života, člověk jenom využívá staré informace a programy k tomu, aby jeho lži byli dokonalejší, než byli lži v minulosti. Stali se z nás všech opraváři, co se snaží marně mnohé opravit, následkem je propaganda a cenzura, moje svatá hra a moje svatá pravidla o tom je; náboženství, politika, ekonomika, školství, kultura atd. Malé rostliny žijí ve stínu velikých rostlin, a tak zakrní, o tom je naše toužení, které způsobuje naše psychické soužení. Pokud jste vystupovali na vysokou horu tak jste si všimli, že čím výše vystoupíte tím méně je tam i života.

Život je možný tam kde jsou existenční zdroje, základním existenčním zdrojem je energie, jsme nemocní, protože máme nedostatek energie! Není jenom elektrická energie je zde i psychická energie, zkuste si zahrát s počítačovým programem počítačovou hru a zjistíte kolik je ve vás psychické energie. Čím vyspělejší je civilizace tím větší zde jsou nároky na energie. Nedostatek energie z nás všech udělal čuráky, co jsou v píči, nadbytek energie pro ty, co jsou nahoře vytváří nedostatek energie pro ty, co jsou dole, není zde; demokracie, totalita, kapitalismus, socialismus, humanismus, populismus atd. je zde jenom evoluční proces ve kterém je každý čurák v píči, protože je materiálem na evoluční pokusy.