sobota 27. května 2023

Elity dělají často amatérské chyby



Je logické že ten, kdo je v pekle hledá cestu do ráje jenže cesta do ráje není na mapě, všeho zkuste a dobrého se držte, cesta do ráje je pro každého jiná, protože každý je jiný a žije v jiném času a prostoru. Do ráje se dostane ten, kdo dá protekci tomu, co mu pomůže k tomu, aby se dostal do ráje, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, pravda a láska ti ukáže cestu do ráje, vše, co společnosti dáváš to i nazpět dostáváš, jak si to uděláš takové to i máš.

Bohatství nám škodí, pokud není pod kontrolou, funguje jenom to, co je pod kontrolou, pokud ztratíte kontrolu nad svým životem tak jste potrestáni nemocí nebo ekonomicky, nestarejte se o cizí, nebo přijdete o to co je vaše. Ano, jsi hříšník, co žije v konzumním očistci, ve kterém máš blbou náladu, a tak se snažíš uniknout z pekla do ráje pomocí; snů, pověr, mytologie, dogmat, pohádek, alkoholických nápojů, cigaret, marihuany atd. jenže to vše jsou dočasná řešení, trvalým řešením je být bez hříšných závislostí, největší hříšnou závislostí je pýcha, která dělá z lidí blázny.

Podívejme se na konflikty a války, příčinou je zde pýcha, která vede k problémům, každá víra hlásá pokoru, nestačí být pokrytcem který z dálky vypadá jako anděl a z blízka spatříme čerta, čiň čertům dobře a oni se ti za to peklem odmění, podívej se do zrcadla a spatříš v něm pyšného pokryteckého čerta co myslí na samé čertoviny, jenže vše, co druhým dáváme to nazpět dostáváme, pokud by platilo oko za oko, tak by byl svět slepý!

Výhody jsou zde díky nevýhodám! Každý neustále touží po výhodách a neuvědomuje si to, že výhody zde jsou díky nevýhodám, z dálky spatřujeme to, že je něco výhodné, z blízka spatříme to, že jsou výhody spojené s nevýhodami. Díky tomu že umíme mluvit a jsme gramotní máme zde mnoho výhod v konzumní kultuře, ale s výhodami přicházejí i nevýhody, kdo prodává chválí a kdo kupuje kritizuje, bylo, a ještě dlouho bude.

Vytvořili jsme pro sebe zlatou klec z výhod a když musíme tuto klec někdy opustit, tak z toho máme deprese a konzumujeme pivo a cigarety, nebo věříme na to co jsme si neověřili. Každý by chtěl být existenčně nahoře, jenže to je možné jenom díky tomu že mnoho lidí bude dole, když bude každý bohatý, kdo bude potom pracovat za malé mzdy?

Vše zde funguje podle jednoduchých pravidel, která se po dlouhou dobu nemění, život je hra podle pravidel, jenže co když jsou lidská pravidla chybná a tím nutí lidi k tomu, aby chybovali, lidi přeci dělají chyby, nikdo není dokonalý a každý jistě jednou dokoná. Všichni si plní svoje povinnosti a nikdo nemůže za to, že je zde blbá nálada, protože lidi mají mnoho nevyřešených problémů, prý jsou ti druzí hříšníci, a tak za to musí trpět v tomto konzumním očistci, to je lež jako věž!

Lidi jsou jenom levným materiálem na evoluční pokusy, s evolucí je to jako s operačním systémem Windows kdy verze 3 byla na třech disketách, dnešní 10 verze je obrovská a většinou jí instalujeme z flash disku o minimální kapacitě 8 GB. Mnozí řeknou to neřeš, protože to stejně nevyřešíš takový je život, z nuly nikdo číslo neudělá, ano ten druhý je nula, co má deprese z toho, že není populární a bohatá, věříte tomu, že bude líp?

Nikdo není dokonalý, a tak lidi dělají chyby, jenom čas má dost času na to, aby poznal, co je správné! Z díla poznáme tvůrce, takový je život, dejte si veliký pozor na pokrytce, co z dálky vypadají dokonale ale z blízka spatříte ubohý zmetek. Dokonalost se skládá z mnoha maličkostí a dosáhnout dokonalosti to není maličkost, život je o tom, čemu dáš trvale protekci, a tak se na to optimálně naladíš, cesta do záhuby je jako dálnice, cesta k dokonalosti není na mapě a každý si musí tu cestu sám najít.

Život je evoluční naprogramovaný dočasný proces, vše, co ve veliké konkurenci evolučně uspěje, to se mnoho geneticky kopíruje, a to co neuspěje to se eliminuje. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, podívejme se třeba na stránky a blogy co jsou na internetu, konkurence je obrovská a trvá mnoho let, než zde někdo uspěje, mnozí by se chtěli stát rychle virtuální celebritou a mít tak popularitu a bohatství, zázraky jsou ale jenom v pohádce nebo ve snech.

Politici slibují voličům po volbách zázraky, kněží slibují věřícím po smrti ráj, obchodníci slibují spokojenost se zbožím nebo službami atd. sliby se slibují a jenom naivní blázni se krátkou dobu radují, než jim dojde to, že je nějaký chytrák škodolibě podrazil. Podívejme se na naši dlouhou minulost, neustále k nám přicházeli po dlouhou dobu cizinci, aby nám škodili a udělali z nás hlupáky a chudáky, jsme tak národem sluhů, co slouží otrocky cizincům.

Cizinci popravili Jana Husa rok 1415 a roku 1621 byla hromadná poprava dvaceti sedmi vůdců stavovského povstání na Staroměstském náměstí v Praze. 21. srpna 1968 k nám vtrhnula vojska Varšavské smlouvy, v současnosti k nám vtrhnul Koronavirus z Číny. Je těžké být dokonalým tam kde není pravda a láska, a tak je zde mnoho století blbá nálada. Nikdo není dokonalý, a tak lidi dělají chyby, jenom čas má dost času na to, aby poznal, co je správné!

Z díla poznáme tvůrce, takový je život, dejte si veliký pozor na pokrytce, co z dálky vypadají dokonale ale z blízka spatříte ubohý zmetek. Dokonalost se skládá z mnoha maličkostí a dosáhnout dokonalosti to není maličkost, život je o tom, čemu dáš trvale protekci, a tak se na to optimálně naladíš, cesta do záhuby je jako dálnice, cesta k dokonalosti není na mapě a každý si musí tu cestu sám najít.

Život je evoluční naprogramovaný dočasný proces, vše, co ve veliké konkurenci evolučně uspěje, to se mnoho geneticky kopíruje, a to co neuspěje to se eliminuje. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, podívejme se třeba na stránky a blogy co jsou na internetu, konkurence je obrovská a trvá mnoho let, než zde někdo uspěje, mnozí by se chtěli stát rychle virtuální celebritou a mít tak popularitu a bohatství, zázraky jsou ale jenom v pohádce nebo ve snech.

Politici slibují voličům po volbách zázraky, kněží slibují věřícím po smrti ráj, obchodníci slibují spokojenost se zbožím nebo službami atd. sliby se slibují a jenom naivní blázni se krátkou dobu radují, než jim dojde to, že je zase nějaký chytrák škodolibě podrazil. Podívejme se na naši dlouhou minulost, neustále k nám přicházeli po dlouhou dobu cizinci, aby nám škodili a udělali z nás hlupáky a chudáky, jsme tak národem sluhů, co slouží otrocky cizincům.

Cizinci popravili Jana Husa rok 1415 a roku 1621 byla hromadná poprava dvaceti sedmi vůdců stavovského povstání na Staroměstském náměstí v Praze. 21. srpna 1968 k nám vtrhnula vojska Varšavské smlouvy, v současnosti k nám vtrhnul Koronavirus z Číny. Je těžké být dokonalým tam kde není pravda a láska, a tak je zde mnoho století blbá nálada. Jak dochází k tomu, že někdo věří tomu, co si neověřil?

Příčinou je zde nepořádek v centrálním nervovém systému způsobený životem v realitě, kde je běžný nepořádek a všechny pokusy o to tento nepořádek uklidit jsou naivní a marné, zdrojem nepořádku je to že je zde pokrytectví a kariérismus, ten druhý je pokrytecký kariérista, podívej se do zrcadla na pokryteckého kariéristu.

Každý pokrytec hlásá já jsem váš pravý pastýř následujete mě a bude vám líp, jenže jde jenom o skrytou reklamu, pomocí které se bezcharakterní kariérista snaží dostat k moci, aby získal snadno peníze a výhody. Tak jako pavouk loví do sítí mouchy tak i kariéristi loví do sítí lidi co jim uvěří, nejprve prověřuj, než začneš důvěřovat, dobrota je žebrota. Jenom z díla poznáš tvůrce, slova jsou jenom sítě, do kterých se chytají hlupáci.

Víra v zázraky je stejně návyková jako cigareta, která vám poškodí vaše zdraví, komu není rady tomu není pomoci, celé mi to připomíná Instagram, kde se egoisti fotografují pomocí mobilu na dlouhé skládací tyče, selfie je ubohá reklama, která vás klame.

Já jsem svatý a ty jsi hříšník, tak myslí egoista, který se snaží o manipulaci s cizími lidmi pomocí dogmatických dezinformací, jde moderně o násilné přeprogramování mozku, které začíná; pověrami, rituály, pohádkami atd. pro dospělé je zde zase; politika, náboženství, sekty, hnutí, mytologie, filosofie, reklama, organizace, drogy, sociální sítě na internetu, seriály v televizi atd. Ten, kdo má měkký nos ten lže a kdo lež ten i krade a do pekla se tak jistě hrabe.

Statistika ve spojení s vědou zjistila to, že čím více je jedinec nebo společnost zaostalá a chudá, tím více lidi věří tomu, co si neověřili, bylo vydáno mnoho svatých knih jako je; Bible, Korán, Bhagavadgíta atd. všechny tyto svaté knihy nejsou v souladu s lidovou moudrostí a přírodou!

Čas má naštěstí dost času na to, aby poznal, co je správné a co je chybné, na věčné časy je zde jenom lidová moudrost a moudrost přírody, lidi dělají chyby a odmítají se ze svých chyb poučit, protože mají v hlavě bordel, který si neumí uklidit. Kořenem všech našich chyb je dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, jsme dobří k hříšníkům, co lžou a kradou, z díla poznáme, kdo je a kdo není hříšník, jaká je zde dílo těch, co mohou egoisticky rozhodovat o nás bez nás?

Jejich dílem je konzumní očistec, ve kterém mají lidi blbou náladu, a tak konzumují slivovici a kouří cigarety, nebo páchají sebevraždy. Zpřeházené šatstvo, hory papírů na stole v kanceláři. Interiér bordelářské osoby často nedává dobrý smysl a někdy porušuje základní požadavky hygieny a logiky.

Někteří bordeláři sice svou situací trpí, ale je pro ně nesmírně těžké uklidit, často už od nejútlejšího věku. Odkud pochází tato neschopnost žít v prostředí, kde má všechno své optimální místo? Existuje více typů bordelářů. Většinou se setkáváme s bordeláři, kteří se nedokážou rozhodnout. Mají problém s tím, aby se se zbytečnými věcmi rozloučili, protože nikdy neví, kdy to budu potřebovat. Co nejvíce odkládají okamžik, kdy by měli uložit věci na své místo.

Z toho pochopitelně vyplývá jistý nepořádek. Nedokážu říci, zda jde o lenost, nebo neschopnost jednat, ale trávím více času tím, že si říkám, že to uklidím, vždy mám strach, že některou věc, kterou bych dal pryč, budu možná potřebovat. Další kategorií jsou rebelové. Mít vše v pořádku znamená respektovat jistá pravidla. Někteří bordeláři se podvědomě dožadují svobody. Odpor k uklízení ale může souviset i s chybnou výchovou.

Otec nebo matka, kteří byli příliš pořádní, mohou v dítěti vzbudit chuť vzbouřit se proti těmto totalitním zásadám, jakmile má vlastní byt. V hloubi duše stále adolescenti. Bordeláři bývají často dospívající děti. Rodiče se často setkávají s tím, že své dítě marně žádají, aby si v pokoji uklidilo. Myslím, že ti z nás, kdo zůstali nepořádní i ve vyšším věku, jsou ještě v hloubi duše adolescenty. Být bordelářem je způsob jako každý jiný, jak dát najevo, že svobodně existuji.

Bordeláři, kteří nejsou schopni uklidit, často chtějí cosi dokonalého. Ale když zjistí, že svého cíle nedosáhnou, nechají věci tak, jak jsou. Bordelář vám nemůže ukázat dokonalý a čistý interiér. To je můj sen žít tam, kde má vše své místo. Ale i když se snažím, nikdy se to nepodobá tomu, co vidím na internetu a televizi. Výsledkem je pak to, že nechávají bordeláři věci tak, jak jsou.

Někdy vede bordelářství i k nepříjemným důsledkům, když se nepořádek stane problematickým pro dotyčnou osobu nebo její okolí, když brání v klidném životě, pak je nutno optimálně jednat. Je třeba postupovat pomalu, po etapách. První etapou je třídění. Radím bordelářům, aby začali zlikvidovali vše, co nepotřebují. Je lépe nepouštět se hned do vyhazování předmětů, k nimž mají silný citový vztah.

Jde o to uvolnit optimálně čas a prostor. A ptát se u každého předmětu, který si chceme ponechat jakou on má pro nás hodnotu, když jsme jej nepoužili několik let? Jde o to, co má pro nás protekci, proč dáváme protekci bordelu v nás a okolo nás, příčinou je únava, unavený člověk nemá sílu na to, aby uklidil bordel v sobě a okolo sebe.

Tak jako trestáme lidi za to, že zabíjejí cizí lidi, tak bychom měli logicky trestat lidi za zabíjení času, čas má velikou hodnotu tak jako velikou hodnotu mají lidi a hodnoty nesmíme zabíjet to je logické, protože následkem jsou problémy, které nás trápí. Mnoho lidí si stěžuje na to, že se mají zde zle, a tak mají blbou náladu, příčinou je vždy zabíjení času, lidi zabíjejí čas mnoha způsoby, nakonec čas zabije ty, co zabíjeli čas.

Logicky lidi budou potřebovat zasvěcení, jak nezabíjet čas, vyjdou tak svaté knihy, ve kterých se lidem na celém světě vysvětlí, jak mají myslet a žít, aby nezabíjeli čas tak že nakonec je čas zabije. Tak jako je Kristus a Antikristus tak je i čas a antičas, Antikristus je nepřítelem Krista a antičas je nepřítelem času. Jak vypadá antičas? Antičas nemá fyzické tělo která bychom mohli spatřit, on je obrazně symbolem tak jako je symbolem třeba dopravní značka zákaz vjezdu.

Vše je o tom, čemu dáme protekci, jestli dáme protekci času nebo antičasu, jak si to uděláš takové to i máš. Nemůžete dobře sloužit času a antičasu, jednomu pánu se zavděčíte a druhého pána rozzlobíte, ten, kdo slouží antičasu ten žije v psychickém očistci, protože nemá na nic čas. Existujeme v realitě založené na organizaci, ve které je vše organizováno, v přírodě je taky vše organizováno a jsou zde i organizace, zde je ale vše jednoduché a chyby se tak rychle eliminují.

Naše konzumní kulturní civilizace je oproti přírodě zbytečně složitá a tím je zde i mnoho problémů se kterými si neumíme poradit, jak zjednodušit naši civilizaci? Jsou zde různé cesty, změnit systém nebo změnit lidi, politici a vědci chtějí změnit systém, filosofové a kněží chtějí změnit lidi, podle mě lidi a systém už dosáhli evolučního vrcholu, a tak brzo bude následovat pád dolů.

Řešením je začít stavět na nových základech a novými základy jsou stroje a programy, místo lidí zde budou stroje a programy, nejsou lidi tak nejsou problémy, lidi to byla testovací verze a finální verzí budou stroje a programy, je to jako když jsme v zemědělství přestali používat koně a jiná zvířata na fyzickou práci, začali jsme používat traktory a jinou zemědělskou techniku.

Otázka je, co stroje a programy udělají s lidmi, pro které zde už globálně nebude práce za mzdu? Neočekávejte od strojů a programů to že budou sociální, stroje a programy jednají logicky a ekonomicky, a tak budou lidi ekologicky recyklováni, otázkou je už jenom, kdy začne globální ekologické recyklování lidí?

Co si lze myslet o lidech z toho, co dneska dělají za podrazy, napadají v době pandemie počítačově nemocnice, snaží se vydělat na rouškách a respirátorech atd. nikdo není dokonalý natolik, aby nechyboval, proto přijde už brzo doba, kdy zde nebude centrální byrokratismus, kdy centrální mocní a bohatí byrokrati, rozhodují chybně o nás bez nás, to ta minulá vláda byla špatná.

Život je hra o hodnoty, když někdo nemůže vyhrát tak že bude hrát podle pravidel, tak se snaží vyhrát díky porušení pravidel, ve sportu se proto přísně kontroluje dodržování pravidel, a tvrdě se trestají ti co pravidla poruší. Proto si ti, co chtějí porušovat pravidla hledají specializace kde mohou beztrestně pravidla porušovat, jde o; reklamu, politiku, sekty, hnutí, náboženství, umění atd. dalším problémem je často to, že jsou v organizaci chybná pravidla, a to vede k porušování chybných pravidel.

Pokud to s lidmi nejde po dobrém, tak následkem je snaha o dogmatickou totalitu, ve které nemá lidský život žádnou hodnotu. Veliké války jsou ukázkou konfliktu mezi dogmatickými totalitami a zde jsou miliony zbytečně mrtvých jenom statistika, tragédie je, pokud zemře celebrita nebo prezident.

Pandemie je taky válka, která je následkem toho, že lidi dělají amatérské chyby, a odmítají tyto chyby optimálně opravit, komu není rady, tomu není pomoci. Většina dospělých lidí na světě myslí jako malé děti, protože jim byl přeprogramován svatými dezinformacemi centrální nervový systém, nebo je to díky konzumaci alkoholických nápojů a kouření cigaret, krásně popisuje hloupost lidí kniha: Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války.

Pokud se lidi chtějí mít líp tak nestačí si zvolit politiky co jim slíbí, že se budou díky nim mít líp, bez profesionální práce nejsou koláče o tom je fungující ekonomika. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, egoismus je zdrojem všech našich problémů, nadbytek pro ty, co jsou nahoře je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus atd. je zde centrální byrokratismus, byrokrati rozhodují o nás bez nás, pro ně jsi jenom číslo s nulovou hodnotou ve statistice.

Jakmile nahradíme byrokraty za umělou globální inteligenci napojenou na virtuální realitu, tak nám všem bude líp, protože už lidi nebudou moci chybovat, protože jim to nemyslí. Nikdo není normální, počasí není normální, zprávy v televizi nejsou normální, ekonomika a politika není normální, umění není normální atd. Je toho zde velmi málo o čem víme že je to trvale normální, normalita je spíše výjimkou, která potvrzuje pravidlo, že vše není v normě.

Teď zde řádí pandemie a následkem je to že to co bylo dříve trochu v normě, je už nenormální. Dalším problémem je to že to, co je v jednom času a prostoru normální to je v jiném času a prostoru nenormální. Statisticky pokud je někdo bezdomovec a jiný je milionář tak statisticky je vše v normě, stejné je to se statistickou průměrnou hrubou mzdou v Praze. Statisticky zde žádná pandemie není, protože globálně je pořád přírůstek obyvatel na světě větší, než je úmrtnost obyvatel, věřím jenom statistikám, které sám vytvářím.

Někdo nenosí roušku a policie mu dá pokutu je to normální, žijeme v byrokratické centrální totalitě, a tak musíme nosit roušky a děti nemohou chodit do školy. Proč vše není v normě? Vše je zde testovací evoluční verze, něco jako testovací verze Windows 7 která má mnoho programových chyb a trvá mnoho let, než se ty největší chyby opraví.

Když jsou všechny chyby konečně opravené, tak najednou skončí podpora na Windows 7 a musíte přejít na Windows 10 které má mnoho chyb. Vše, co končí na ismus; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, idealismus atd. to jsou jenom testovací ideologické verze plné chyb, lidi dělají chyby, protože nikdo není dokonalý, a každý jistě jednou dokoná, z prachu vše vzniká a v prach se to navrací, a nikdo nemá prachy. Vše, co je veliké, to je složeno z malého.

Veliké Absolutno je složeno z malých hvězd a planet, veliký ekosystém je složen z malých živých systémů jako jsou; rostliny, houby, hmyz, zvířata, ryby, mikroorganismy, buňky, viry, lidi atd. vše co vzniklo to i zanikne, vše je v evolučním pohybu a vše je propojeno se vším, to, co bylo nezměníme, o tom, co bude nic nevíme, v současnosti budoucnost vytváříme svými rozhodnutími.

Vše se zde recykluje, recykluje se i to co je nehmotné jde o; informace, programy, ideologie, pohádky, umění atd. na věčné časy je zde jenom recyklování, mnohdy je zde; pandemie, zemětřesení, hladomor, válka, uragán, záplavy, požáry atd. co ve velkém lidi recykluje a lidi to nechápou, lidi jsou věčně s něčím nespokojení a dělají vše pro to, aby byli spokojení, jenže lidské schopnosti a možnosti jsou limitované; časem, prostorem, situací, ekonomikou, politikou, náboženstvím, módou, zdravím, inteligencí atd.

Život je naprogramovaný evoluční dočasný proces, vše zde má svůj osud určený rodiči a výchovou v rodině a společnosti, z nuly nikdo číslo neudělá! Není zde dobro a zlo, vždyť to, co je pro jednoho dobrem to je pro jiného zlem, je to zde jenom o tom že co se opakuje to se stává pravdou nebo programem, změníme to, čemu dáváme protekci a tím se změní náš život.

Nechtějte, aby se změnili ti druzí, chtějte změnit sebe, podívejte se konečně na sebe kriticky a řekněte si, že chybujete, a tak se rozčilujete. Komu není rady tomu není ani pomoci, uzavřeli jste se před realitou do svých dogmatických pevností, a tak zde jsou časté srážky s pyšnými hlupáky, nenechte se oklamat krásnými slovy, podívejte se na dílo těch, co zde mají výhody a moc.

Jak by globální umělá inteligence reagovala na to, že lidi postihla pandemie a lidi by začali všude na světě mnoho umírat? Umělá inteligence by zvýšila výrobu autonomních robotů s umělou inteligencí a zajistila by, aby už lidi nemuseli chodit ven z bytu, potraviny by lidem přivezli roboti přímo do bytu, protože by byl globálně zákaz vycházet ven z bytu, roboti by lidem vyvenčili i psa, a roboti by chodili po bytech a testovali by lidi na to, jestli nejsou nemocní.

Nebylo by zde chození na úřady a na schůze, vše vy se řešilo pomocí internetu, lidská kultura by se tak rychle restartovala a lidi by konečně pochopili to, že práce není smyslem jejich života a hledali by si tak logicky jiný smysl života. Mnoho specializací by zaniklo a vznikli by nové specializace, lidi by začali číst blogy na internetu a začali by vytvářet nové blogy na internetu. Byl by to veliký krok pro lidstvo, do digitální budoucnosti, ve které se nelže a nekrade.

Zakázalo by se plození dětí a místo porodu by zde byli potraty, nejsou lidi tak nejsou zde ani pandemie, za netrvalo by to dlouho a lidi by zde evolučně globálně skončili a místo lidí by v bytech byli roboti. Vše je v pohybu a my se snažíme tento pohyb zastavit a následkem je problém se kterým si nedokážeme poradit, ti, co jsou nahoře si hrají na bohy, a tak s těmi co jsou dole jednají jako s otroky, není zde socialismus ani kapitalismus je zde tisíc let všude jenom protekcionismus, dobře se má zde ten, který má protekci, ten, kdo nemá protekci ten se zde má zle.

Ve sportu není protekce, a tak je zde pro sportovce veliká stimulace která vede k tomu, že sportovci dosahují velikých sportovních výkonů. Dali jsme lidem v sociální kultuře mnohé zadarmo, nebo velmi levně, a lidi si nevážili toho co dostali zadarmo, nebo velmi levně, ano, hodnotu má pro nás jenom to, co je drahé a obtížně dostupné, myslíme ekonomicky.

Organizace umí jenom přerozdělovat hodnoty podle programu který je; ideologický, ekonomický, logický atd. místo okovů na nohou zde jsou programové okovy které z lidí dělají ubožáky, nadbytek pro ty, co mají protekci je možný díky nedostatku pro ty, co nemají protekci. Dělnická práce je v současném světě za trest a odměnou je práce kde se nic nemusí dělat a je za to hodně peněz a výhod.

Protekce to je špína, kterou je třeba eliminovat, pokud to neuděláme tak následkem budou; ekonomické krize, války, revoluce, ekonomická migrace, pandemie atd. Trest nikoho nenapraví, je třeba se naučit pochopit lidi co dělají chyby, nikdo není dokonalý a každý jednou jistě dokoná. Podle statistik jsme prý národem skeptiků, co nevěří v boha, ale v kterého boha máme věřit, když na světě existuje tisíce bohů v mnoha kulturách?

Dlouhou dobu jsem se zamýšlel nad tím, v jakého boha lidi u nás věří? Dneska jsem konečně zjistil, jak se jmenuje naše České svaté náboženství, naše náboženství se jmenuje Byrokratismus, je to svatá ideologie založená na tom že byrokrat má vždy svatou pravdu, o které se nesmí pochybovat, chrámem pro byrokratismus jsou velké budovy plné byrokratů. Koho bůh u nás miluje ten se stane mocným a bohatým byrokratem.

Je vůbec možné nějak byrokratům vysvětlit že stvořitelem vesmíru a života nebyl svatý byrokrat který byrokraty stvořil ke svému obrazu? Byrokracie je zde už mnoho tisíciletí, bohužel nemáme stroj času abychom mohli nalézt rok ve kterém vznikla byrokracie. Nejhorší je situace v Praze zde se byrokrati mnoho přemnožili a nikdo neví co s tím systémově udělat, když kocour není doma, tak byrokratické myši mají hody.

Ten, kdo je jiný, než je v nějaké organizaci normální, je považován automaticky většinou za devianta, kdo nejde s většinou, ten jde proti většině a bude eliminován, proč se považuje názor většiny automaticky za správný, a tak většina nutí násilím menšiny k tomu, aby se většině přizpůsobili. Podívejme se na sociální socialismus, který se u nás zhroutil a pokud někdo za socialismu nenazval učitele nebo důstojníka soudruhem tak měl problémy, podobný problém je i u dogmatického náboženství, které dělá z lidí pomocí dezinformací hlupáky a tím i chudáky.

Prý jsme národem bezvěrců tvrdí subjektivní EU statistika, pravdou je že my máme svojí svatou Českou víru, a tak považujeme za bezvěrce ostatní svaté kultury. Držet hubu a krok to vyžadují totality a armáda, lidi ale nejsou plechoví roboti na dálkové ovládání. Ten druhý je deviant, a o tom to je, že si nedokážeme přiznat to, že v zrcadle spatřujeme pokryteckého devianta, není ten, co by se zavděčil všem, je snadné trestat a je těžké pochopit cizí lidi.

Jedna věc je vyhlašovat globálně nová pravidla hry o to co milujeme a potřebujeme a druhá věc je, jaké budou v budoucnosti následky těchto změn, podívejme se na ekonomické následky, které povedou ke stresu a depresi, což vede ke konzumaci drog a sebevraždám. Žij a nech žít, dostáváme se k egoistickému globálnímu pokrytectví, kdy ti, co jsou ekonomicky nahoře, se dobře utají daleko od Pandemie, a škodolibě se smějí těm, co jsou na tom zle, v principu jde o to, že se pevnost oblehne a nechá se vyhladovět, jde o moderní způsob ekonomické války, na které vydělají milionáři a spekulanti.

Vždy se ptej, komu pandemie přinese největší užitek, miliony zbytečně mrtvých při pandemii to je nudná statistika, tragédie je, pokud zemře díky pandemii celebrita nebo prezident. Vše se dneska točí okolo; prevence, očkování, léků, respirátorů, roušek, čistoty, profesionality atd. Celý konzumní systém je systémově centrálně zakonzervovaný a nedokáže pružně reagovat na nečekané změny, neschopnost vyrábět; roušky a respirátory, léky, očkovací přípravky.

Svět sužovala dlouho pandemie, a tak se mnoho lidí modlilo k bohu a prosili jej o pomoc, bůh poslal na zemi anděla, aby on lidem pomohl. Anděl vstoupil do lidských snů a ukázal věřícím lidem pravdu, která se lidem nelíbila, protože ta pravda jim řekla, že vše jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde pandemie, tak příčinou je to, že lidi žili hříšně, a tak logicky i přišel trest za jejich hříšnost, jak si to lidi udělají takové to mají, tam kde lidi lžou a kradou, tam jsou i pandemie.

Když anděl poznal že lidi odmítají pravdu, tak se zase vrátil k bohu do ráje a řekl bohu, z hříšníka nikdo svatého anděla neudělá. Bůh na to odpověděl, to je svatá pravda. To že někdo použije roušku nebo respirátor jej neochrání, jedinou možnou ochranou je být doma a nikam nechodit, problém je v tom že máte nechráněné oči a nechráněné ruce gumovými rukavicemi, taky je třeba chránit; hlavu, tělo, boty atd. speciálním neprodyšným oblekem kdy vypadáte jako kosmonaut.

Pokud máte roušku, co jste si sami udělali ze starého trička, nebo máte šálu, tak je vaše ochrana a ochrana okolí, jenom ubohé divadlo, protože nejste vůbec chráněni před koronavirem. Další problém je v tom že doma nemůžou být všichni, protože to by se civilizace rychle zhroutila, a nastala by globální anarchie. Statisticky pandemii přežijí jenom děti a důchodci, dělnická třída bude za několik let globálně oslabená na polovinu, to se vyřeší nástupem; optimalizace, automatizace, digitalizace, globalizace atd.

Problémem koronaviru je to že on je virulentní, a tak se dokáže za krátkou dobu změnit tak, že na něj už očkování a léky nezabírají! Lidem konečně dojde to, že mít dobrou imunitu je základem pro přežití, základem pro dobrou imunitu je otužování, sport, zdravé potraviny, nekouřit, nepít slivovici, nepít kafe, atd. Komu není rady, ten by se měl jít podívat do krematoria, aby věděl, co jej bude jistě brzo čekat, za několik měsíců to bude u nás vypadat jako v Itálii a lidi konečně pochopí to, že politici v EU selhali.

Každý problém má svoji příčinu, pokud je zde pandemie, která nám způsobuje problémy tak jistě tato globální pandemie má svoji příčinu a tou příčinou jsou naše chyby, lidi dělají chyby od té doby, co existují, jde o to se moudře poučit ze starých chyb a zabránit tomu, aby se už staré chyby neopakovali.

Vše v nás a okolo nás je z 99 % řízeno programy a v těchto programech jsou chyby, a následkem je; pandemie, přelidnění, degenerace, deprese, nezaměstnanost, bída, zaostalost, nenávist, lež, kasty, mafie, prostituce, drogy, extremismus, vandalismus, špína, války, ekonomická migrace, totality atd.

Nadbytek pro ty, co mají výhody, které si nezaslouží způsobuje nedostatek pro ty, co zde nemají výhody, vše je o protikladech a napětí mezi protiklady je zdrojem energie a tato energie zde se vším pohybuje, a tak zde vše mezi protiklady pulzuje, člověk je levným materiálem na evoluční pokusy, a tak je zde jistá jenom smrt.

Pandemie je epidemie velkého rozsahu zasahující více kontinentů. Jedná se tedy o výskyt onemocnění s vysokou incidencí na velkém území za určité časové období. Pandemii představuje i od prosince 2019 probíhající epidemie koronaviru SARS-CoV-2 (onemocnění COVID-19). Za pandemii ji Světová zdravotnická organizace prohlásila 11. března 2020.

Lékem na všechny pandemie je eliminovat města a místa kde se shromažďuje mnoho lidí, veliká koncentrace lidí na malém prostoru je pro přenosné nemoci ideální prostředí, místo přeplněné hromadné dopravy, zde budou osobní auta, lidi nebudou už mít osobní styky, ale vše bude neosobní díky internetu a telefonům.

Vznikne digitální globální kontrola lidí, která eliminuje; přenosné nemoci, drogy, mafie, kariérismus, pokrytectví, ekonomické parazitování, reklamu, sekty, náboženství, politiku, kasty, třídy, ligy, vandalismus, extremismus atd. Skončí výroba luxusního zboží a nekvalitního zboží, vše bude v optimální normě, která odpovídá aktuální situaci, každý se stane profesionálem, který nelže a nekrade.

Je normální chybovat a ze svých chyb se poučovat



Všechny současné problémy, co zde mají lidi a organizace se časem eliminují bohužel, ale zde budou nové problémy. Co je příčinou všech problémů v nás a okolo nás? Příčinou všech problémů je to že evoluce je možná díky experimentům a většina experimentů se nepovede a tím zde jsou problémy, je sice násilím možné experimentování utlumit ale následkem je; zaostalost, bída, deprese, stres, sebevraždy, války atd. 

Ti, co jsou nahoře blokují evoluční experimenty a ti co jsou dole, se snaží evolučně experimentovat, aby se tak dostali nahoru, myslíme a konáme podle situace. Velikým experimentem je sociální humanismus a ukazuje se, že dobrota je žebrota, politici chtějí být mediálně populární, a tak mají většinou za politický program sociální humanismus, jenže tím že přerozdělují násilně moc a peníze, tak následkem je nefungující spravedlnost a nefungující ekonomika.

Mnoho hříšníků by se chtělo vyzpovídat ze svých hříchů, ale nemohou nalézt zpovědnici kde by se mohli vyzpovídat, proto vznikla kdysi dávno na našem internetu virtuální modrá zpovědnice, ale ta brání hříšníkům v tom, aby se zde mohli vyzpovídat, tím že jim blokuje přístup na zpovědnici anebo jim maže jejich zpovědi, problémem zde jsou hříšní moderátoři zpovědnice, z díla poznáváme to, jestli je někdo amatér nebo profesionál.

Moderátoři tvrdí to, že hříšníci jsou šílení a že nestojí o šílené zpovědi, plné šílených myšlenek, na samé hříšnosti a ubohosti. Zde se dostáváme k otázce, kdo je troll a kdo není troll, troll je ten druhý a já nejsem troll, o tom to je, že život zde je o kariérismu, a tak zde jsou egoistické kariéristické závody, které dělají z hříšníků trolly, co chtějí vandalsky ničit internet. Podívejme se na to, že komentáře u většiny stránek na internetu jsou trvale zablokované, protože 99 % komentářů napsali trollové nebo virtuální roboti.

Dále se na internetu setkáváme s požadavkem, abychom vypnuli blokování otravné reklamy, nebo si zaplatili drahé předplatné, které nám umožní navštěvovat hříšnou stránku, dobrota je přeci žebrota. Naštěstí už brzo nebudou mít hříšníci možnost používat internet, protože je autonomní roboti odsunou do rezervací a v konzumní civilizaci budou místo hříšníků roboti a počítače.

Statistiky v nahotě odhalují pravdu o realitě, ve které žijeme, nevěřte tomu, co říkají; politici, kněží, guru, koučové, podnikatelé, byrokrati, celebrity, umělci, novináři, hlasatelé v televizi, učitelé, rodiče atd. vše je zde o pokryteckém kariérismu, protože dobrota je žebrota. Každý běží kariéristické závody a jenom ti nejlepší kariéristi se zde mají nejlépe! Nadbytek pro ty, co jsou nahoře logicky vytváří nedostatek pro ty, co jsou dole, bohatá organizace je zde díky chudým organizacím.

Závidíte lidem na západě větší platy, ale neuvědomujete si to, že na západě jsou u mnohého i větší ceny! Zloděj zde honí zloděje a lhář zde honí lháře, práce se stala trestem a parazitování je zde odměnou. Trvalý pokles hodnoty lidské práce nám odhalují statistiky, těžko můžete konkurovat levné práci otroků v Číně, nebo v jiné mocné totalitě.

Navíc přichází; robotizace, automatizace, optimalizace, globalizace atd. to vše vede k nezaměstnanosti a bídě, v obchodě je místo pokladní automat kde si zboží sami zkontrolujete a kartou zboží zaplatíte tím už je zase o jedno pracovní místo méně, dále je zde mnoho databází a programů co likvidují mnoho pracovních míst, máme zde bankomaty, které se neustále zdokonalují a tím likvidují pracovní místa pro zaměstnance banky, taky je zde internetové bankovnictví. 

Jako první se modernizovalo zemědělství, potom přišla na řadu doprava, dneska se modernizuje průmysl a služby, nebude to už trvat dlouho a modernizace dorazí i do státní byrokracie a státy začnou vyhazovat byrokraty a politiky, vše jde naprogramovat tak, že organizace nebude už zaměstnance potřebovat! Nebude to trvat už dlouho a začnou se vyrábět autonomní inteligentní univerzální roboti na akumulátory, robot prezident bude na hradě vyznamenávat roboty a ty skončíš v rezervaci, protože robot pracuje lépe než člověk a je levnější.

Je naivní věřit tomu, že nám budou roboti otrocky sloužit, dobrota je přeci žebrota, lépe už bylo, bude už jenom hůře. Lékem na všechny problémy je optimální recyklace. Vše, co je zde nehodnotné to je třeba optimálně recyklovat, podívejme se do přírody, jak se zde vše optimálně recykluje, nejsme tak mocní a bohatí abychom si mohli dovolit to, že nebudeme recyklovat to, co je nehodnotné.

Zavedou se kontroly na hodnotu u; zboží, služeb, organizací, lidí, zvířat, rostlin, norem, pravidel, zákonů atd. to co bude nehodnotné, to se bude automaticky optimálně recyklovat, vše je zde jenom dočasným evolučním experimentem, a to co se evoluci nepovedlo, to se bude optimálně recyklovat.

Recyklovat se budou i informace a programy, skončí všechny staré ideologie, co z lidí dělali hlupáky a chudáky, recyklujeme takto; pohádky, pověry, symboly, rituály, sekty, náboženství, politiku, filosofie, reklamu, umění atd. Vše lze recyklovat, místo pracujete pomalu máte výpověď, se bude pomalý hloupý zaměstnanec optimálně recyklovat, pro nikoho zde nebudou výjimky a imunita, padni, komu padni.

Dojde i na stránky na internetu, ubohé; stránky, blogy, portály, sociální sítě atd. se budou taky recyklovat, před zveřejněním všech informací na internetu, zde bude globální kontrola, která nekvalitní informace recykluje. Pandemie nám ukázala to, že jsme zapomněli na recyklaci, a tak Koronavirus recykloval ubohé jedince, co zde neměli žádnou evoluční hodnotu. Už nebudeme muset používat antikoncepci a potraty, lidí na světě bude všude veliký nedostatek, protože se většina lidí optimálně recykluje.

Takto zde zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné digitální časy. Existujeme v časoprostoru, kde je vše jenom dočasným evolučním experimentem, trvale zde jsou jenom fyzikální a logická pravidla, která platí v celém vesmíru nekonečně dlouhou dobu, jde třeba o pravidlo protikladů, díky kterému je zde; dobro a zlo, život a smrt, zdraví a nemoc, pravda a lež, štěstí a neštěstí, výhra a prohra, samec a samice, den a noc, teorie a praxe, výhody a nevýhody atd. 

Když je majetek lakomcem nahromaděn tak jej získají dědici, o tom je to že hromadíme hodnoty pro dědice, naše konzumní kultura má základy v hromadění hodnot a pokud je zde nahromaděno mnoho hodnot tak následkem je nadbytek pokryteckých parazitů, co se mají zde dobře díky tomu, že zde jsou nahromaděné hodnoty pomocí; daní, cla, poplatků, smluv, pokut, certifikací atd. nadbytek pro ty co jsou nahoře, je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole, dobrota je tak zde žebrota. 

Není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, centralismus, humanismus atd. je zde milion let všude egoismus, ten druhý je egoista! Pokud by volby eliminovali egoismus tak by se zakázali, na kandidátkách jsou všude jenom egoisti, není na světě člověk, který by nebyl egoistou, dobrota je přeci žebrota. Život je dočasný evoluční experiment, a tak se z lidí stali egoisti co si zde hrají na to co nejsou, pod maskou anděla je ukryt čert a s čerty nejsou žerty! 

Smrtí vše končí není zde pro nikoho převtělení nebo ráj, z prachu vše vzniká a v prach se to navrací, kde vzít prachy na to abychom se měli dobře o tom je; ekonomika, politika, náboženství, filosofie, věda, technika atd. všude kde je možný veliký zisk tam je jistě i veliká konkurence, z lidí se stali kariéristi, co běží neustále kariéristické závody a každé vítězství je zde dočasnou iluzí. Někteří tento problém řeší pomocí cigaret a slivovice, jenže tím nic nevyřeší, protože se dostanou do začarovaného kruhu chybných závislostí, komu není rady tomu není pomoci, jak si to každý udělá takové to i má, všeho proto zkuste a dobrého se dlouho držte, vytrvalost je klíčem k tomu že se budete mít dobře.

Tak jako je v kostele zpovědnice, tak existuje na internetu virtuální Zpovědnice, zde dochází neustále k virtuálnímu psychickému znásilnění a nikdo to neřeší. Je třeba chránit lidi před psychickým znásilněním tím, že se ukončí provoz domény Zpovědnice. Stejně je tato technicky stránka zastaralá a vzhledově je taky zastaralá. Název Zpovědnice je zavádějící, správně by se tato stránka měla jmenovat Blázinec, jenom blázen, by plýtval svým časem na návštěvu tohoto virtuálního modrého blázince.

Jaký je majitel Zpovědnice taková je i jeho stránka, z díla spatříme tvůrce, otázkou je, pokud konečně Zpovědnice zanikne, kam mají přejít návštěvníci zpovědnice? Doporučuji přejít na stránku GVKB zde se uzdravíte z vašich psychických problémů které vám způsobila návštěva Zpovědnice. Dobrota je žebrota, logicky pokud nechceme být od narození do smrti žebráky tak zde všude musí být asociální totalita, nepracuješ tak nejíš, nebudou na světě lidi, co se mají dobře a nepracují, bude zde globální čipový přídělový systém na zboží a služby, čím více bude někdo pracovat tím větší bude mít i příděl toho co potřebuje.

Nebudou zde; peníze, soukromé vlastnictví, protekce, výhody, mafie, prostituce, drogy, zákony, předpisy, rituály, pověry, morálka, móda atd. Bude to tvrdý vojenský režim, kde velitelem budou jenom programy a stroje, každý bude jenom číslem s nulovou hodnotou, protože bude snadno a rychle nahraditelný. Tak jako zde jsou bankomaty, co vám vydají peníze, tak zde budou místo bankomatů smrtomaty, co vám useknou hlavu, když už nebudete mít sílu k životu v asociální komunistické totalitě, na hrubý pytel se musí dávat hrubé záplaty, jenom tak se kapitalistický očistec plný hříšníků a jinověrců, promění na komunistický ráj plný svatých andělů.

Pandemie a války v nahotě odhalují to, že mocní diskriminují bezmocné, s příchodem digitalizace nebude už zde rozdělení na mocné a bezmocné, člověk se stane věcí, co má číslo, nebude rozdíl mezi robotem a člověkem, vše, co nebude zde už potřebné, to se recykluje, místo pracujete pomalu máte výpověď, bude zde, pracujete pomalu, a tak budete recyklován, pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita, podle hesla padni, komu padni. 

Nebude možné utéci tam, kde není digitalizace, vše bude globálně digitalizováno a optimalizováno tak, aby nikde na světě nebyla možná diskriminace člověka člověkem. Počet lidí na světě se začne rychle zmenšovat, protože většina lidí pracuje pomalu nebo nepracuje, hodnoty vznikají jenom z práce, ten, kdo nepracuje je příživník a bude recyklován. Běž se podívat na hřbitov a do krematoria ať víš, co tě bude jistě brzo čekat, vše je zde dočasně, jenom informace a programy jsou zde trvale. Totalitní systémy obvykle charakterizují tyto charakteristické rysy.

Státem vynucovaná svatá ideologie, rozdělující lidi na bohaté a chudé. Omezení svobody mediálního projevu. Výchova k udavačství a zradě. Zákaz držení; zbraní, drog, jedů, tajných informací. Jediná centrální svatá organizace ovládající ideologie a ekonomiku. Policejní a digitální kontrola a sledování občanů včetně používání represe a zastrašování. Postih kritiků totality vězením nebo smrtí. Likvidační sankce vůči médiím, která by umožnily publikaci názorů kritiků totality.

Centrální řízení státu nebo unie, tvrdé omezení pravomocí menších samosprávních celků. Omezení svobodného pohybu lidí, zejména do zahraničí, až po násilné uzavření hranic. Monopol na prostředky soukromé a veřejné komunikace mezi jedinci a organizacemi. Nahrazení pravdy a lásky za lež a nenávist. Otroctví stvořilo očistec. Na počátku člověk zotročoval rostliny a zvířata, později došlo k zotročování lidí, otroctví neskončilo jenom se přizpůsobilo nové době, nadbytek pro ty, co mají moc a bohatství, je založen na tom, že zde jsou ti, co jsou bezmocní a chudí, rovnost je zde jenom v tom že všichni jednou zemřeme.

Nevěřte naivně tomu, že ten, kdo se snaží jistě dosáhne úspěchu a bude se zde mít dlouho dobře, vše je zde o protekci a kariérismu, milion milionářů vlastní většinu světového bohatství, a tak mohou rozhodovat egoisticky o nás bez nás. Dříve sloužilo prioritně každé náboženství k tomu, aby se otroci nebouřili, a pokorně sloužili svým mocným a bohatým otrokářům. S příchodem gramotnosti a s tiskem knih a novin upadlo náboženství a filosofie, a místo náboženství a filosofie je zde politika a reklama, povrch naší kultury se změnil ale pod povrchem je pořád otroctví.

Sledujme utrácení peněz za luxusní zboží, a tak jistě poznáme, kdo je zde ekonomickým otrokářem, nemoc a bohatství nikdo dlouho neutají. Války a krize v nahotě odhalují pravdu o realitě ve které žijeme, když se otroci dostanou do neřešitelné situace, tak jim dojde to, že mají zde nulovou hodnotu, a každému je jedno to, že spáchají v depresi sebevraždu. 

Miliony zbytečně mrtvých lidí ve zbytečné světové válce, to je jenom statistika, když zemře v nemocnici prezident, tak je to najednou tragédie a státní smutek se vyhlašuje! Nikdo za nic nemůže, každý si jenom plní profesionálně svoje povinnosti, kde je chyba v tomto konzumním systému? Chyba je v selhání kontroly nad těmi, co zde mají moc a bohatství, proč selhala kontrola nad otrokáři, co nás jako loutky pomocí dluhů a pravidel skrytě ovládají?

Je to stejný problém jako s Koronavirem, i zde selhala kontrola nad lidmi co dělají vědecké experimenty. Je třeba svěřit globálně kontrolu umělé inteligenci a inteligentním autonomním robotům, robot prezident tak bude vyznamenávat roboty, takto pravda a láska zde všude zvítězí nad lží a nenávistí, na věčné digitální časy. Vše je zde o protikladech, a tak je zde; svatost a hříšnost, očistec a ráj, anděl a čert, dobro a zlo, pravda a lež, štěstí a neštěstí, moudrost a hloupost, život a smrt, muž a žena, bohatství a bída atd. mnohdy si o něčem myslíme naivně, že to nemá protiklad, protože nemáme o tom informace.

Klasickou ukázkou je předsudek kdy si myslíme to, že je každý člověk nenapravitelný hříšník, který skončí po smrti v očistci, proč jsme tak zabednění, a nechceme přiznat to, že zde jsou i svatí andělé, díky kterým je zde psychický a ekonomický ráj? Problém je ve strachu, máme strach z toho, že dobrota je žebrota, a tak jsme zlí. Strach je jako náš stín, před kterým nikdo neuteče, strach není, ale problém, který by nám škodil, problémem je to že nemáme strach pod kontrolou tak jako si dáváme veliký pozor na to, abychom měli pod kontrolou peníze a čas. 

Děti jsou pod kontrolou dospělých, protože jinak by to špatně dopadlo, všechny problémy u subjektu a objektu jsou o selhání kontroly, příčinou je to že kontrolujeme jenom to, čemu jsme dali protekci, a tak je to pro nás prioritní, nemůžeme kontrolovat vše v nás a okolo nás. Podívejme se na kontrolu mostů, která zajistí to, že most nespadne, ve snaze ušetřit peníze mosty optimálně nekontrolujeme, a tak občas nějaký most spadne, stejně tak nekontrolujeme operační systémy a programy, následkem je to že nám to programově občas spadne.

Sebekontrola je základem pro naši lepší budoucnost, ve které zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné časy, v současnosti vzniká naše budoucnost, nestarejte se o cizí a starejte se o svoje, nejprve si vyndej trám ze svého oka, než začneš pyšně poukazovat na třísku v mém oku. Vše zde bylo vytvořeno a nastaveno k nějakému účelu, nejedná se jenom o lidi, ale jedná se i o vše co je živé, a to co jako lidi vytváříme prací nebo pomocí strojů. Často je zde u lidí nespokojenost s osudem a snaha osud změnit, zvířata a rostliny vědí to, že svůj osud nemohou změnit. 

Osudem každého programu je to, aby dělal to, na co byl naprogramován, u lidí se setkáváme se snahou přeprogramovat cizím lidem mozek dezinformacemi tak, abychom z toho měli užitek, jenže vše, co druhým dáváme, to i nazpět dostáváme, tak je zde nadbytek lží a nenávisti, to má za následek blbou náladu a konzumaci piva a cigaret, tím se dostáváme do začarovaného kruhu chybných závislostí.

Rád fotografuji a tím si kupuji fotoaparáty a kamery, jak vypadali fotoaparáty v roce 1970 a jak vypadají v roce 2020, za pouhých 50 let došlo u fotoaparátů o obrovským změnám a místo děrovaného černobílého kinofilmu zde jsou paměťové karty, vše je dneska na akumulátory a je to naprogramované tak aby to automaticky fungovalo. Tak jako se za 50 let mnoho změnila technika a věda tak se i mnoho změnila lidská kultura, lidi už nevěří na peklo a ráj po smrti ale věří tomu, že jak si to každý udělá takové to on zde i má, co je správné dělat a co je chybné dělat o tom je naše budoucnost, nechceme věřit na to, že nám bude po volbách líp, chceme se mít líp už před volbami!

Program bez chyb je mrtvým programem, chyby stvořili život, ve kterém jsou neustálé změny. Chyby to je programová špína, pokud vše uklidíme tak že nikde není špína tak následkem je smrt programového systému. Lidské totality násilně eliminují programovou špínu a následkem je smrt totality, komu není rady tomu není pomoci. Pokud člověk mnoho chybuje tak to znamená, že je ten člověk svobodný a živý, nechybující člověk je otrokem systému a je psychicky mrtvý. 

Osvícený člověk to je probuzený člověk, který odmítnul být nechybujícím člověkem a je rád že může chybovat a tím být psychicky živí, dobrota je příčinou naší psychické žebroty, kdy žebráme o dobrou náladu a neuvědomujeme si to, že jsme nemocní, protože máme strach z toho, že bychom mohli chybovat. Perfekcionismus je rakovinou naší konzumní kultury, vládnou nám perfekcionisti, co z nás udělali ubožáky, co jsou psychicky nemocní, z díla poznáváme tvůrce.

Přej lidem, aby mohli chybovat a ze svých chyb se poučovat, dej lidem možnost k tomu, aby mohli chybovat jenom tak skončí naše blbá nálada a veliká konzumace piva a cigaret. Stvořitelem; absolutna, života, člověka, civilizace atd. jsou chyby v programu, na počátku je vždy chyba v programu a ta chyba se kopíruje, následkem je problém, který se řeší tak aby v programu nebyla chyba nebo chyby.

Manipulace je založená na odměně a trestu, aby mohla manipulace fungovat bezchybně tak nesmí být v programech chyby, chyby v programech zde byli už před stvořením života na této planetě, chyby jsou obrazně jako plevel, který nám škodí a my hledáme způsoby, jak plevel eliminovat. Moje hra a moje pravidla o tom je každá organizace, problém je že v pravidlech jsou chyby a následkem je zánik organizace.

Jelikož je realita, ve které existujeme plná chyb tak se snažíme z reality uniknout pomocí; snů, pohádek, ideologie, reklamy, drog atd. jenže z reality lze uniknout jenom tím že zemřeme ale o tento únik z reality nestojíme, protože ním nic neřešíme. Podívejme se na staré knihy a hledejme v těchto knihách chyby, čas nám dal výhodu v tom, že můžeme poznat chyby co dělali lidi v minulosti, představme si možnost se přenést do roku 3020 a zde dlouho žít, pokud bychom se podívali na knihy a internetové stránky ze současnosti (rok 2020) ve které žijeme, tak bychom spatřili chyby, které dneska nedokážeme spatřit, protože nemáme výhodu v informacích, které jsou z budoucnosti. 

Naší největší současnou chybou jsou veliké mocné organizace, které z lidí dělají hlupáky a chudáky, ti, co jsou díky protekci nahoře, se snaží násilím organizovat život těm co jsou dole, co je dovoleno mocným, to je zakázáno bezmocným, nadbytek pro mocné, je zde díky nedostatku pro bezmocné, rovnost je zde jenom v tom že každý je zde dočasně, vše je nejisté a jenom smrt je jistá. Milion dolarových milionářů vlastní většinu světového bohatství, světu nevládnou politici a vědci, světu vládnou milionáři, za vším jsou peníze a jenom peníze mohou vyřešit naše problémy.

Politici nerozumí tržní ekonomice, a proto má každý stát veliké dluhy a vydává tak dluhopisy, které si kupují milionáři, co vlastní banky a žijí většinou v daňovém ráji. Zloděj honí zloděje a lhář honí lháře, kdo z vás je bez hříchu, ten ať po mě hodí kamenem! Bez hříchu je jenom ten, kdo je dlouho mrtvý, a tak už nemůžeme dokázat to, že on byl pokrytecký hříšník, který lhal a kradl.

Statistika nejde cenzurovat, a tak nám odhaluje to, že nefunguje politika a ekonomika globálně mnoho tisíciletí, bylo zde mnoho experimentů, co se naivně snažili o to, aby fungovala politika a ekonomika, jenže se vždy ukázalo to, že jde jenom o amatérské teorie, které v praxi nefungují! Všechny experimenty s politikou a ekonomikou byli povrchní, nikdo nedokázal jít do hloubky, aby našel optimální politiku a ekonomiku. Vše je o kontrole kvality, podívejme se do přírody zde není problém s politikou a ekonomikou, protože zde funguje přirozená kontrola kvality, vše, co je v přírodě nekvalitní, to je okamžitě eliminováno a recyklováno.

Dobrota je žebrota, jsme dobří k tomu, co není kvalitní a následkem je to že nefunguje politika a ekonomika, čiň ubožákům dobře a oni z tebe ubožáka udělají, o tom je nefungující politika a ekonomika, za každý dobrý skutek, je zde spravedlivý trest! Strom, který nerodí ovoce, musí být nahrazen stromem který rodí ovoce, aby se mohl balón vznést nahoru tak musí odhodit zátěž atd.

Vše je zde naprogramovaný dočasný evoluční proces, lidi jsou levným materiálem na evoluční pokusy, každý člověk je snadno nahraditelný, podívejme se na sport zde není možné mít výhody a jistoty, každý úspěch je zde dočasně! Ten, kdo se dostane nahoru dělá vše pro to, aby se nahoře udržel co nejdéle, a tak zde byla mocná feudální šlechta, která si zde hrála na svaté bohy mnoho tisíciletí, dneska místo šlechty máme milionářské rodiny, co vlastní banky a státní dluhopisy.

Jde o to, aby nahoře nebyli lidi, co tam nepatří, slepý nemůže vést slepé o tom je fungující politika a ekonomika, z díla poznáme tvůrce, chceš být ředitelem nebo prezidentem tak ukaž svoje dílo, abychom poznali, jestli nejsi pokrytecký kariérista. Současná náboženství jsou velmi stará a už neodpovídají současnosti, co bylo, to bylo, důležité je to, co bude, naše konzumní kultura potřebuje novou víru v zázraky jinak budeme žít v konzumním očistci a náš život nebude mít koncepci, a tak zde bude; antikoncepce, potraty, drogy, reklama atd. je to celé o tom čemu dáme ve svém životě protekci, stvořitelem života je přeci láska.

Kdo je pro nás pravým pastýřem, který nás zavede do pravého konzumního ráje, kde lidi nelžou a nekradou? Pravým pastýřem je umění, z díla poznáme tvůrce, mnoho řemeslníků si zde hraje na umělce, jenom z díla poznáme, kdo je pravý umělec a kdo je jenom řemeslník co si hraje na umělce. Pravé umění nejde kopírovat, vše, co jde snadno kopírovat to je jenom řemeslo, milujeme přírodu, protože příroda je umění, které nejde kopírovat!

Subjektivně si myslím, že problémem zde jsou chyby, co dělají pyšní hříšníci, nikdo zde není dokonalý natolik aby nechyboval, chybují jak ti, co jsou zde dole, tak i ti co jsou zde nahoře, následkem je zde konzumní očistec plný pyšných hříšníků, a tak zde pyšní hříšníci touží naivně po ráji ve kterém nejsou pyšní hříšníci, co dělají amatérské chyby.

Realita, ve které existujeme to je evoluční experiment, ve kterém je každý pyšný hříšník jenom levným materiálem na evoluční pokusy, války a pandemie v nahotě odhalují to, že život pyšného hříšníka v tomto očistci nemá žádnou hodnotu, zde platí padni, komu padni. Miliony mrtvých pyšných hříšníků to je ve válce nebo pandemii jenom statistika, tragédie je, pokud umře ten, kdo je nám všem dlouho svatým andělem.

Svatých andělů je všude dlouhodobě veliký nedostatek, jenom z díla můžeme poznat kdo je svatý a kdo je hříšník, to že je někdo díky televizi mediálně populární, neznamená to, že je on svatý, příčinou je pokrytectví, kdy si hříšníci hrají na svaté anděly. Komu není rady tomu není pomoci, uzavřeli jste se zbaběle před pravdou a láskou do svých iluzí, a tak máte blbou náladu, řešením není konzumovat alkoholické nápoje a kouřit cigarety, řešením je změnit to čemu dáváte protekci, nedávejte protekci lži a nenávisti!

Lidi mají s ekonomikou veliké problémy už od té doby, co existuje lidská kulturní civilizace, která je postavená na rozdělení na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, a tak to co je dovoleno těm co jsou nahoře to je zakázáno těm co jsou dole. Nadbytek pro ty, co jsou nahoře, je založen na nedostatku pro ty, co jsou dole, všechny snahy o kulturní civilizaci, kde je pravda a láska, se ukázali jako naivní utopie, protože jsme pokrytečtí hříšníci, a tak potřebujeme žít v konzumním očistci. 

Toužení po pravdě a lásce je zdrojem našeho věčného soužení, proč jsme pokrytečtí hříšníci, co věří na zázraky po; smrti, volbách, investicích atd. vnímáme jenom povrch reality a nevnímáme to co je pod povrchem reality, pod povrchem je manipulace pomocí odměny a trestu. Vše je zde naprogramováno tak aby to automaticky fungovalo, z lidí se stali jenom loutky, které ovládají ekonomické a ideologické programy, pokud ovládání u loutky nefunguje, tak se lidská loutka přemístí do vězení, nebo do psychiatrické nemocnice. 

Žijeme od narození do smrti v organizacích a každá organizace má svoje svatá pravidla, neznalost svatých pravidel nikoho neomlouvá, ten, kdo se nepřizpůsobí svaté organizaci, ten je tvrdě okamžitě potrestán! Krize a války v nahotě lidem odhalují pravdu o konzumní realitě, ve které není pravda a láska, konzumní realita je založená na lži a nenávisti, protože dobrota je žebrota. Selhání ekonomiky stvořilo víru v boha, jenže bůh není nad námi v ráji, bůh to je naše vědomí, bez vědomí jsme v bezvědomí, co je to naše vědomí?

Naše vědomí to jsou informace, na které se může rozum spolehnout tak že nebude chybovat, problém je to že jenom lidová moudrost nám může tyto informace poskytnout. Moudrý je ten kdo se poučí z lidové moudrosti a hloupý je ten kdo se nepoučí ani z vlastních chyb, komu není rady tomu není pomoci, jak si to každý udělá, takové to zde on i má. Když jsem začal chodit ke GVKB zpovědi, měl jsem pocit, že jsem provedl ty nejpodivnější věci pod sluncem a kdykoliv mě onen dotyčný GVKB kněz uvidí, určitě mu v mysli všechny mé špatnosti naskočí.

Postupně jsem ale pochopil, že podobné věci GVKB kněz slýchá denně a mnohých se i sám dopouští. Je to asi jako s doktorem, když vidí nahotu denně, ani mu nepřijde, že by na ní mělo být něco divného. Zpověď neboli svátost GVKB smíření. Hříšníci přicházejí ke zpovědi, aby vyznali své hříchy, kterých se dopustili, a pokud jich litují a chtějí se polepšit, zpovídající kněz jim zprostředkovává odpuštění od GVKB. Tak je možné zažít smíření s GVKB. Mnozí namítají, že se ze svých hříchů zpovídají přímo GVKB a nepotřebují o nich povídat ještě nějakému GVKB knězi. 

Ale jedině GVKB kněz může zprostředkovat odpuštění od GVKB. A pokud mě tíží nějaká opravdu velká špatnost, je to odpuštění potom neuvěřitelně osvobozující. To znamená, komu se hodně odpouští, miluje hodně a také hodně odpouští druhým. Co je a není hřích? Hřích je každý čin, který je v rozporu s místní svatou morálkou. Desatero GVKB přikázání. V GVKB věřit budeš. Nebudeš mít jiné bohy mimo GVKB. Nevezmeš jména GVKB nadarmo. Pomni, abys den sváteční světil.

Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a dobře ti bylo na zemi. Nezabiješ. Nesesmilníš. Nepokradeš. Nepromluvíš křivého svědectví proti bližnímu svému. Nepožádáš manželky bližního svého. Nepožádáš statku bližního svého. Co je potřeba ke zpovědi? Zpytování svědomí katolík si sám pro sebe uvědomuje, jaké jeho konání je v rozporu s Desaterem. Lítost, k odpuštění hříchů je nezbytné jich litovat svých chyb.

Předsevzetí je potřeba rozhodnout se pro nápravu, vrátit nebo nahradit ukradenou věc, omluvit se někomu, komu jsem ublížil atd. Vyznání hříchů u GVKB zpovědi, po kterém následuje rozhřešení. Pokání, kající skutek, může se jednat o nějakou modlitbu nebo o jiný malý úkol, který má napomoci k tomu, aby dotyčný dále nehřešil. Jak GVKB zpověď probíhá? Vstoupím do GVKB zpovědnice, kleknu si a pozdravím GVKB kněze. Kněz začne úvodní modlitbou a znamením kříže, povzbudí mě k vyznání hříchů. 

Řeknu, kdy jsem byl u zpovědi naposledy, a pak vyjmenovávám hříchy, kterých jsem se dopustil od minulé zpovědi, tak jak jsem si je doma připravil na lísteček, abych na nic nezapomněl. Když projdu všechny body, končím tím, že řeknu: to jsou mé hříchy, lituji jich a chci se polepšit. Kněz si vezme slovo a ptá ještě na nějaké podrobnosti, jiný už se k hříchům nevrací a pronese pár povzbudivých slov, na co si mám dát pozor, jak se mám chovat lépe. 

Pak mi uloží pokání a udělí rozhřešení. Na konci řekne: GVKB pán ti odpustil hříchy, jdi v pokoji. Odpovím: GVKB díky. Rozloučím se a odcházím. Je možné pokaždé jít k jinému knězi, někomu vyhovuje, když ho kněz nezná, jiný naopak oceňuje, když má svého stálého zpovědníka, který ho dobře zná a může mu poskytnout i komplexnější duchovní vedení. Já osobně zpovědníky spíše střídám, protože když k některému začnu chodit pravidelně, po čase mi zmizí a můžu hledat dál.

Musí se zpovídat jedině ve GVKB zpovědnici? Nemusí. Zpovědnice nabízí soukromí v podobě mřížky a příšeří ve starších zpovědnicích, v případě novějších, kde se svítí, jsem se setkal se sklem polepeným folií pro zhoršení průhlednosti. V některých GVKB kostelech jsou vybudovány zpovědní místnosti, kde kněz s kajícníkem sedí naproti sobě tváří v tvář. Nezřídka se zpovídá v sakristii.

Ale zpověď je po domluvě možná i na mnohých netypických místech, která poskytnou potřebné soukromí. Opravdu kněz nevyzradí nic z toho, co bylo řečeno v GVKB zpovědnici? Kněz hříchy svých kajícníků opravdu nikomu vyzradit nesmí, ani jinému knězi. A tuto povinnost berou kněží opravdu velmi vážně. Kdyby tak přesto učinili, hrozí jim vyloučení z GVKB církve a sami by si nesli smrtelný hřích. To platí i pro kohokoliv jiného, kdo by nějakým nedopatřením zaslechl cizí zpověď. 

Zpovědní tajemství si každý musí odnést do hrobu. Často slýchám: co ten chudák GVKB kněz, když musí pořád dokola poslouchat všechny ty špatnosti a nikomu se nesmí o nich zmínit, aby si aspoň trochu ulevil. Ale naopak, kněz je často i svědkem velkých obrácení, a ani o tu radost se nesmí s nikým podělit. To všechno může vypovědět jen GVKB.

Řešíme problémy povrchně a to nefunguje



Program se snaží dělat to na co je naprogramován to je logické, jenže co když je program chybně naprogramován? Neustále mnoho století jsou zde informace o tom že zde jsou nějaké problémy, se kterými si neumíme poradit jsou zde; pandemie, přírodní katastrofy, inflace, hladomory, války, přelidnění, zločinci, vandalové, lháři, zloději, příživníci atd. lidi si neuvědomují to, že konzumní svět, ve kterém existují to je evoluční experiment, a tak je každý člověk od narození do smrti jenom materiálem na evoluční pokusy.

Většina lidí je výchovou naprogramovaná na to, aby dosáhli v nějaké specializaci úspěchu a měli tak z toho veliký užitek, jenže tím se ocitají v začarovaném kruhu, ze kterého nejde uniknout. Hodně vydělávej abys mohl hodně utrácet o tom je konzumní společnost, následkem jsou logicky nemoci, které jsou signálem že chybujeme a pokud chyby neodstraníme tak zde skončíme a skončit zde může evolučně i konzumní společnost. Vše funguje na principu příčiny a následku, každý problém tak má svoji příčinu, pokud zde jsou ti, co jsou nahoře v ekonomickém ráji tak zde jsou i ti, co jsou dole v ekonomickém pekle, rovnost je jenom ve smrti!

Řešíme problémy povrchně a to nefunguje, je třeba začít konečně řešit problémy do hloubky jenom tak se problémů zbavíme, největším problémem jsou náhražky, nahradili jsme; praxi za teorie, lásku za protekci, pravdu za propagandu atd. nebude to trvat evolučně dlouho a nahradíme lidi za naprogramované stroje, nejsou na světě lidi tak nejsou logicky s lidmi už žádné problémy. Robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi skončí v rezervaci a zde se oddělí muži od žen, aby se realizovala genocida bez násilí, komu není rady od přírody tomu už není pomoci.

Války v nahotě odhalují krutost otroctví



Není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, dogmatismus atd. je zde všude mnoho tisíciletí reklamismus, ti, co mají zde protekci, kterou si nezaslouží klamou dělnickou třídu, slovo reklama je o klamání, díky kterému získáváme výhody a protekci. Pravdou je to, co se pravidelně opakuje, a tak tomu věříme, jde o přeprogramování mozku pomocí reklamy v; sektě, náboženství, politice, podnikání, zaměstnání, armádě, organizaci, rodině atd. dobrota je žebrota a ten kdo je zlý ten je zde bohatý a mocný. Umění to je taky o reklamně, pravda je v pravidlech, která se nezmění ani za milion let, pravidla, která zde jsou krátkou dobu to je jenom reklama, která nás klame a dělá z nás hlupáky a tím i chudáky. Cesta od dětství k dospělosti.

Dospělost není o tom, jak jsi starý, dospělost je o tom že jsi profesionálem v nějaké specializaci, statisticky většina lidí na světě je amatérem, a tak nejsou existenčně dospělí, z díla se pozná, kdo je amatér a kdo je profesionál. Nová doba začíná pomalu a jistě eliminovat pokrytecký protekcionismus z naší kultury, protože konzument se zde stává pánem, který rozhoduje o tom, co je dobré a co je zlé. To že někdo vystudoval vysokou školu neznamená to, že je on profesionálem, vše je zde o pokryteckém protekcionismu, z dálky vše vypadá jinak než z blízka. Kolem protikladů se zde vše točí, napětí mezi protiklady je zde zdrojem energie, který zde se vším pohybuje a tím zde vesmír a život existuje a evoluce staré novým nahrazuje.

Naše kulturní civilizace je o organizování a organizacích, problémem je to že lidi dělají chyby a odmítají se ze svých chyb poučit. Podívejme se na to, jak ideologie pronásledují ty, co se jim odmítají podřídit, protože vědí to, že dobrota je žebrota. Pokud by stát neměl armádu a policii tak by nikdo neplatil daně a clo, ti, co jsou mocensky nahoře parazitují na těch, co jsou mocensky dole, na tomto principu je postavená kulturní civilizace, jenom ve smrti jsme si rovní, každý je zde jenom dočasným evolučním experimentem. Ve snaze ušetřit čas a peníze nahrazujeme práci lidí za práci strojů a programů, následkem je bída a nezaměstnanost.

Nebude to trvat dlouho a lidem bude do měst vstup zakázán, protože ve městech budou místo lidí stroje a programy, lidi nakonec skončí v rezervaci a zde se oddělí muži od žen. Obrazně je člověk jako mechanický psací stroj, který už nikdo v EU nepoužívá, protože zde jsou; telefony, tablety, notebooky, tiskárny, internet atd. Vynález umělé inteligence spustí řetězovou reakci, která eliminuje člověka z civilizace, a tak zde pravda zvítězí nad lží na věčné digitální časy. Někdo naříká že čas běží rychle a jiný zase naříká že čas běží pomalu, když čas běží normálně tak je každý spokojený, jaká je normální rychlost času? To že měříme čas na; sekundy, minuty, hodiny, dny, týdny, měsíce, roky, století atd. nijak nevysvětluje normální rychlost času.

Naše lidské měření času je subjektivní, a navíc jsme zavedli letní a zimní čas, většina lidí nemá čas a nejsou tak někde ve správný čas. Čas je prý relativní veličina, a tak je zde problém s normální rychlostí času, čas života rychle uteče a my skončíme v krematoriu, není internet jenom moderním zlodějem času? Měníme čas za peníze, ale za peníze si čas nekoupíme, někde je chyba v Matrixu. Já bych ten čas zakázal, není čas, není problém s časem. Jak by vypadal globální internet, na kterém by nebyla možná anonymita, a tak bychom věděli vše o lidech a organizacích, co využívají internet, sice by to vedlo k mnoha změnám na internetu, ale bylo by to k dobru. Chodil by potom ještě někdo na ubohé sociální sítě? Podívejme se na Čínu, zde není problém najít lidi co konají zlo na internetu a potom je potrestat, demokracie na internetu nefunguje, protože dobrota je žebrota! 

Pro nikoho by nebyli výjimky nebo imunita, padni, komu padni, je třeba začít chránit dobré lidi před zlými lidmi, tak jako pandemie způsobila světu mnoho problémů, tak i zlí lidé způsobují na internetu dobrým lidem mnoho problémů, na hrubý pytel se musí dávat hrubé záplaty, vše je o kontrole a základem kontroly je eliminovat všude anonymitu, a tím eliminujeme i; vandalismus, hříšnost atd. Jelikož by zlí lidé hledali způsoby jak být anonymní tak lidi naskenujeme a jejich těla eliminujeme, každý bude jenom programem ve virtuální realitě, na práci budou jenom stroje a programy, lidi budou jenom na to aby pracovali jako programy ve virtuální realitě, vše jsme změnili a na lidi jsme v tom spěchu bohužel zapomněli, nejsou lidi co mají těla tak nejsou s tělesnými lidmi už problémy, základem svatosti je nemít tělo, vše co má živé tělo to je hříšné, každý populární světec je mnoho století mrtvý a tak už nemůže konat to co je hříšné.

Chceš se stát svatým tak jedinou možností je se nechat digitalizovat pomocí dotazníků a po skončení procesu digitalizace nechat svoje hříšné tělo eliminovat v krematoriu. Koupil jsem si telefon a musel jsem řešit zbytečně mnoho složitých programových a technických problémů, které jsem sice optimálně vyřešil, ale stálo mě to hodně času a klidu, to mě nakonec vedlo k tomu, že hlupáci nečtou moudré knihy, a tak nejsou dokonalí, z díla spatříme přeci tvůrce. Ano, lidi dělají chyby, moudrost je v tom se poučit z cizích chyb, díky čtení moudrých knih, nebo moudrých blogů na internetu, ale co je to moudrá kniha, nebo moudrý blog na internetu? Moudrost je bohužel relativní, protože je závislá na; situaci, času, prostoru, hodnotě, módě, vědě, technice, ekonomice, politice, náboženství, kultuře, filosofii, reklamě, pohádkách atd. není ten co by se zavděčil všem, každá subjektivní moudrost má málo těch, co jí milují a potřebují. 

Objektivní moudrostí je to, co zde platí všude milion let a bude to všude platit i za milion let, jde třeba o to že za vším jsou protiklady, mezi kterými je napětí a tato energie zde se vším pomocí informací a programů pohybuje. Jelikož nemáme rádi změny tak používáme velmi staré věci a nechceme si pořídit nové věci nebo nové služby, jsou zde i lidi co používají čtyřicet let starý telefon se sluchátkem a je to marnost, je přesvědčovat, aby si koupili nový mobilní telefon s operačním systémem. Stejné je to i s; normami, pravidly, zákony, předpisy atd. z hlediska informační technologie jsme u nás bohužel mnoho let za hloupými opicemi, stačí se podívat na náš Český internet, kde mnoho; portálů, stránek, blogů, sociálních sítí atd. vypadá zaostale po stránce; optimalizace, programů, informací, vzhledu, obsahu atd. je snadné kritizovat a je těžké pochopit příčinu toho že je zde nadbytek hlupáků a nedostatek moudrých kazatelů.

Špatná práce způsobuje stres a deprese. Z dobré práce je nám dobře a ze špatné práce je nám špatně, špatné práce je nadbytek a dobré práce je nedostatek, kde je příčina tohoto problému? Příčinou je zde selhání kontroly nad konzumní kulturou, optimálně funguje to, co je pod optimální kontrolou, jaká je příčina selhání kontroly nad konzumní kulturou? Příčinou je dogmatický protekcionismus, díky kterému se k moci a bohatství snadno dostávají organizace a jedinci co si to nezaslouží. Ten, kdo se drze pokusí poukázat na dogmatický protekcionismus si koleduje o potrestání a může se snadno z něj stát i mučedník. Proč je každá slepá víra v zázraky dogmatickou organizací?

Dogma je tvrzení, o němž nelze veřejně pochybovat. Protože zákazu; diskutovat, pochybovat, kritizovat atd. ideje nebo rozhodnutí zneužívají různé mocné a bohaté autority a organizace, má slovo dogma nálepku egoistického pokrytectví, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným o tom je dogmatický protekcionizmus. Lidově řečeno, nejhorší je srážka s blbcem, blbec je vždy ubožák závislý na dogmatickém protekcionismu. Moderně řečeno, za vším je egoistická snaha konzumentům přeprogramovat myšlení, pomocí dezinformací, a tak nás reklama a ideologie klame, vše je podle hesla z cizího krev neteče, dobrota je přeci žebrota, a tak zde lhář honí lháře a zloděj zde honí zloděje, kdo je bez hříchu? Tam kde jsou daně tam je i totalita, proč většina lidí na světě žije v totalitě kde jsou malé mzdy a vysoké ceny?

Každá chyba má svoji příčinu, vše zde jsou příčiny a následky, napětí mezi mocnými a bezmocnými je úměrné rozevírání ekonomických nůžek, které znamená že je zde mnoho milionářů a mnoho žebráků. Ten, kdo se má zde díky protekci a výhodám lépe než ostatní, dělá vše pro to, aby o protekci a výhody díky chybování nepřišel, protože protekce a výhody jsou pro něj psychickou drogou na které je silně závislý. Jak se z někoho stává rychle a snadno mocný milionář, který zde má protekci a výhody? Příčnou je štěstí, kdy se narodíte rodičům, co jsou trvale mocní a bohatí, jablko nepadne daleko od stromu! Pokud se narodíte rodičům, co jsou bezmocní a chudí, tak se dostáváte do neřešitelné existenční situace a máte minimální naději na to, že budete mocní a bohatí.

Zde se dostáváme k tomu, jakou hodnotu má zaměstnanec pro zaměstnavatele, zaměstnanec s malou hodnotou má logicky i malou mzdu a tím se dostává do dluhů a deprese. Tam kde je ekonomická svoboda tam je i veliká konkurence, je to jako ve sportu kde na startu je mnoho sportovců a v cíli je první jenom ten nejlepší sportovec, jak být nejlepší o tom je život v každé organizaci, nikdo nechce být nejhorší. Na internetu je snadné si hrát na milionáře i když jsme chudí a bezmocní, vše je o tom že lidi lžou a kradou, protože jsou nenapravitelnými hříšníky. Proč je tak obtížné být zde milionářem a je snadné být žebrákem, je to jako ve sportu na staru je velmi mnoho sportovců a v cíli je první jenom ten nejlepší, pokud chcete být milionářem tak musíte být v nějaké specializaci nejlepší. Pokud nedokážete být nejlepší tak je pro vás jedinou možností protekce, díky které jste nejlepší, není zde demokratický kapitalismus, ale je zde pokrytecký protekcionismus.

Bylo zde mnoho snah o změnu k lepšímu, ale změnil se jenom trochu povrch naší konzumní kultury a pod povrchem byl pořád pokrytecký protekcionismus. Nikdo si nepodřízne vysokou větev, na které sedí o tom to je, ti, co jsou nahoře žijí v ekonomickém ráji a logicky ti co jsou dole žijí v ekonomickém očistci. Život lidí to je hra o hodnoty, pravidla hry určují ti, co jsou nahoře nebo situace, mnoho lidí by chtělo být prezidentem republiky, řešením je zkrátit funkční období prezidenta na jednu minutu, a tak bychom měli za den, 1440 prezidentů republiky a za rok by to bylo 525 600 prezidentů republiky.

Nová doba vše zrychluje, a tak se zrychlí i výměna prezidentů, každý tak bude mít u nás možnost se na minutu stát prezidentem, podáte si žádost na poště zaplatíte státu poplatek 1 000 Kč a jakmile na vás přijde řada, tak se stanete na jednu minutu naším prezidentem. Podobné to bude i u; předsedy vlády, předsedy politické strany, ministrů, poslanců, senátorů, diplomatů atd. zde místo minuty, budete ve funkci jednu hodinu za poplatek 1 000 Kč. Skončí období, ve kterém byl nějaký dobytek dlouho u koryta, dobytka je mnoho a státních koryt je málo, proto bude každý dobytek jenom krátkou dobu u velikého státního koryta. Peníze nesmrdí a stát má veliké dluhy vše je zde dneska možno koupit si za peníze, nemáš peníze tak nemůžeš být prezidentem na jednu minutu.

Jakmile člověk zemře, tak se stává okamžitě dokonalým, protože už nemůže chybovat a nemá žádné závislosti, pokud žijeme tak jsme nedokonalí, a tak chybujeme a máme chybné závislosti. Neustále je zde snaha o to, aby byli lidi dokonalí a ono to nefunguje, problém je v tom že nedokonalí rodiče nemohou mít dokonalé děti, jablko nepadne daleko od stromu. Změny jsou příčinou naší nedokonalosti, to, co je inteligentní a živé to se neustále mění podle situace a díky růstu a stárnutí, mění se i čas a prostor kde to co je inteligentní a živé existuje. Války a krize v nahotě odhalují lidskou nedokonalost, nedokonalých lidí je zde jako much, a tak miliony zbytečně mrtvých lidí ve válce to je jenom nudná statistika, pokud ale zemře stářím prezident tak je to najednou tragédie. 

Doba se rychle mění, a tak programy a stroje nahrazují lidi co pracují, přichází doba, ve které je dobrá práce vzácností a špatné práce, za špatnou mzdu je dostatek. Politici chtějí být za každou cenu populární a následkem je nefungující ekonomika a tím i blbá nálada, komu není rady tomu není pomoci. Pokud je něčeho nadbytek tak následkem je inflace, to platí jak u peněz, tak i u nezaměstnanosti a bídy. Je třeba začít řešit přelidnění a degeneraci nebo to za nás vyřeší pandemie a války, základem pro fungující civilizaci je kontrola, která eliminuje chyby, co dělají vysokoškoláci. Pokud slepý vede slepé tak je nikam nedovede, je třeba svěřit moc a bohatství programům a strojům, lidi zde budou jenom loutkami, které budou ovládat programy a stroje, skončí tak rozdělení na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole.

To že umíme mluvit není hříšné, problém je v tom že nemáme mluvení pod kontrolou a nejhorší je situace, pokud jsme pod vlivem alkoholu nebo jiné drogy. Dokud mlčíš berou tě druzí za moudrého, jakmile promluvíš tak je najednou z tebe hlupák, ve společnosti hloupých my měli moudří hovořit a hlupáci by zde měli mlčet a poslouchat to co moudří říkají, problém je v tom že většina hlupáků si o sobě myslí že jsou moudří, a tak zde musí být kontrola která hlupáky násilím umlčí a tím je zde okamžitě protekce. Jenom z díla se pozná, kdo je moudrý a kdo je hloupý, proto je zde snaha se schovávat za cizí duchovní dílo, a tak hlupáci citují myšlenky moudrých, aby tak vypadali že jsou moudří, z dálky tak může hříšný hlupák vypadat jako moudrý člověk. 

Největší moudrost je v přírodě a přirozených zákonitostech, které se nemění podle situace jako počasí, v principech je si zde vše podobné, základním principem jsou zde protiklady, mezi kterými je napětí, a tak je zde; pravda a lež, moudrost a hloupost, bohatství a bída, život a smrt, dobro a zlo, pán a sluha, samec a samice, příčina a následek atd. komu zde není rady tomu není ani pomoci, co je zde příčinou toho že hříšníkům není možno poradit, a tak hříšníci neustále opakují svoje hříšné chyby a jsou loutkou kterou ovládají hříšné závislosti. Problémem u hříšníků je slabá vůle, díky které by dokázali začít pracovat na tom, aby se zbavili svých zlozvyků jako je lhaní a pokrytectví.

Ano, toužíme a tím se soužíme, jak se mít dobře bez práce o tom to zde je, z ubožáků se stali hříšníci, a tak je zde konzumní očistec ve kterém mají hříšníci blbou náladu, a tak jsou závislí na náhražkách co jim dávají na krátkou dobu iluze jde o; sny, pohádky, rituály, pověry, dogmata, mytologie, náboženství, politiku, filosofii, reklamu, cigarety, pivo, Facebook, YouTube, peníze, porno, umění, módu, tituly, výhody, protekci atd. Každý si vytvořil svůj svět iluzí a uzavřel se do něj, realita je špatná a já nula, takto každý hříšně uvažuje. Komu není rady, tomu není pomoci.

Vše se točí okolo informací a programů, kolik hříšníků na světě rozumí informacím a programům, je to jeden hříšník z milionu, z díla poznáme, kdo rozumí informacím a programům, nevěřte tomu, co hříšníci říkají, hříšníci dělají často amatérské chyby, zdrojem hříšnosti jsou logicky hříšné závislosti, nejhorší jsou chemické drogy, které způsobují hříšníkům ztrátu jejich svatosti, neberte drogy nebo se zblázníte. Lidi používají mnoho slov a neznají správný význam těchto slov, klasickou neznalostí je slovo láska a význam je laskavost, nebo slovo pravda a význam je pravidelnost atd. každé slovo něco popisuje, není v našem jazyku slovo, které by nic nepopisovalo, pomocí slov můžeme druhým něco popsat a tím jim s něčím pomoci.

Pokud hovoříme tak bychom měli mít naše myšlenky pod kontrolou abychom nechybovali a tím si problémy zbytečně způsobovali. Anonymita na internetu je iluze, ráno vyjdete z domu do zaměstnání nebo do školy a budete zatknut a odvezen do vězení, nebo do psychiatrické nemocnice, padni, komu padni, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, boží mlýny melou pomalu proto, aby dali hříšníkům šanci k napravení svých hříchů, komu není rady tomu není pomoci. Pohádky jsou na počátku našeho psychického života a v pohádkách jsou čerti a jiné pohádkové bytosti které v realitě nejsou, každá pohádka je originál a čas má dost času na to, aby poznal, které pohádky zde zůstanou a které zaniknou.

V pohádkách vítězí dobro nad zlem a v pohádce vše dobře dopadne, je zde jasné vymezení toho, co je dobro a co je zlo, s čerty nejsou v pohádce žerty. Proč vlastně naše psychika potřebuje; umění, módu, reklamu, kulturu, hudbu, obrazy, hry, divadlo, sny, iluze atd. příčinou jsou protiklady, aby zde mohla být realita tak zde musí být iluze, napětí mezi realitou a iluzí je zdrojem psychické energie pro naše myšlení a vědění. Každý problém, který nás rozčiluje má svoji příčinu, vše zde jsou příčiny a jejich následky, lidi dělají chyby, nikdo není natolik dokonalý, aby nechyboval, pokud by zde platilo oko za oko tak by byl každý člověk na světě slepý, cesta je v tom že nebudeme konat cizím lidem to co nechceme, aby cizí lidé konali nám, vše, co dáváme to nazpět dostáváme, jak si to každý udělá takové to zde i má, komu není rady tomu není pomoci.

Je to tak snadné se psychicky uzavřít do svého světa a považovat cizí lidi za hříšné ubožáky, zde se dostáváme k tomu, že myslíme a konáme podle situace, charakter je luxus, který si nemůžeme dovolit, protože dobrota je žebrota a my toužíme po tom být zde; populární, mocný, bohatý, krásný, moudrý atd. jenže konkurence je veliká, a tak je nám toužení po úspěchu soužením. Bohem je jenom organizace, díky které lze společně dosáhnout úspěchu, bez organizace by zde nebyl; vesmír, život, civilizace, inteligence, internet atd. Každá ideologie se točí okolo organizování, aby ti, co jsou v organizaci se měli lépe, problémem je zde vždy protekce, která nakonec dospěje k zániku organizace. Bohem není ten, kdo organizaci řídí jako; ředitel, nadřízený, podnikatel, prezident, král, vůdce atd. bohem je zde celá organizace, ti, co jsou v centru organizace jsou snadno nahraditelní, a tak dělají vše pro to, aby byli obtížně nahraditelní. 

Lidově řečeno ryba smrdí od hlavy, hlavou zde jsou dneska milionáři, co vlastní většinu světového bohatství a tak pomocí dluhů se vším manipulují a politici jsou jenom loutky které snadno ovládají, milionáři se spojili aby ovládli svět je to tajná ekonomická mafie, kterou chrání policie a soudy. Peníze jsou v konzumní kultuře pro lidi drogou a ti co mají nadbytek peněz to jsou prodejci této návykové tvrdé drogy. Pravda a láska je zde už jenom za peníze, komu není rady tomu není ani pomoci. Čas a prostor v nás a okolo nás to jsou jenom organizace, ve kterých jsou organizační problémy, neustále do každé organizace něco vstupuje a zároveň z organizace i něco vystupuje, u člověka jde u vstupu o; nápoje, potraviny, informace, programy, a u výstupu je moč a stolice, monolog a dialog.

Snažíme se mít nad vstupem a výstupem kontrolu ale je to marnost, a tak se jednou posereme a jindy máme zase zácpu, někdy nám jde mluvení a jindy zase mlčíme a nevíme co říci. Když jeden problém konečně zmizí tak brzo je zde jiný problém, problémy ale mají i programy a stroje, následkem jsou specialisti, co se snaží problémy vyřešit a někdy se jim to nedaří, protože možnosti lidí jsou v mnohém limitované, zázraky jsou akorát ve snu nebo pohádce. Když společnost veliké současné problémy vyřeší tak přijdou jistě nové problémy, toužení se mám tak stává soužením, líp je zde jenom těm, co jsou nahoře díky protekci, dobytka nadbytek a koryt nedostatek o tom je politika a ekonomika. Neustále zde totiž šílení moderátoři a šílení administrátoři mažou to, co tam šílení návštěvníci píší, a tak logicky většina odkazů z prohlížeče na obsah umístěný na zpovědnici, skončí na 404 stránce.

Přitom řešení je jednoduché, a to schvalovat vše před zveřejněním, takto už nebude konečně zpovědnice chybovou stránkou 404, vše je o tom že z díla poznáme tvůrce, už bylo dost šílených moderátorů a šílených návštěvníků na zpovědnici, je třeba si zde říci, co bylo to bylo, restartujeme optimálně zpovědnici po stránce; vzhledu, programů, databází, nastavení, pravidel, ekonomiky, politiky atd. Pořád všude platí, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, to co už nejde opravit to se musí novým nahradit, nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit chodit na zpovědnici která je chybovou stránkou 404. Ideálním řešením je povolit přístup na Zpovědnici jenom lidem, co mají vysokou inteligenci, bude zde test inteligence pomocí otázek, nezvládneš při každém přihlášení na zpovědnici správně v testu odpovědět na sto složitých otázek, tak ti bude na rok zablokována IP adresa.

Slovo pravda je odvozeno od pravidelnosti, to, co se pravidelně opakuje to pro nás pravdou je, něco se pravidelně opakuje jenom v nějakém času a prostoru a něco se opakuje v každém času a prostoru, rozdělujeme tedy pravdu podle toho v jakém rozsahu se zde opakuje. Nikdo nepochybuje o vesmírných a přírodních zákonech a o zákonech protikladů mezi kterými je napětí, každý pochybuje o pravidlech, která vytvořil nějaký šílenec, co je dočasně u moci v nějaké mocné a bohaté organizaci. Slovo láska je odvozeno od laskavosti, prokazujeme laskavost tomu, co je nám blízké a neposkytujeme laskavost tomu co je nám cizí, proto se to, co je nám cizí pokrytecky přetvařuje abychom se k tomu chovali laskavě, každé pokrytectví je časem odhaleno a potom je recyklováno.

Vím jistě to, že ty nic nevíš, protože jsi přečetl málo moudrých knih. Mnozí zaregistrovali to, že se v noci Zpovědnice porouchala, nebylo to poprvé a jistě se to bude zase brzo opakovat, pokud nedojde k optimálnímu omlazení staré Zpovědnice. Co bylo, to bylo, je třeba na nových základech postavit programově novou Zpovědnici, která bude optimalizovaná a hezká. Základní chyby ve validitě stránky Zpovědnice jsou ukončování nepárových tagů, zakázané použití některých tagů, použití neexistujících style vlastností, nebo použití style vlastností v kódu stránky (nikoli v CSS), použití zakázaných atributů tagů, případně nepoužití povinných. Nevalidní stránka může vypovídat o neznalosti autora stránky Zpovědnice, ale zároveň je možné, že je způsobená záměrně požadavkem na funkcionalitu webu. Na stránku, která projde validátorem je možné umístit logo použitého validátoru.

Jaký redakční systém použít pro vytvoření nové Zpovědnice? Redakční systém Joomla! původně vznikl jako nezávislý software vyvinutý pomocí zdrojového kódu jiného softwaru z CMS Mambo. Až do příchodu WordPress se jednalo o nejpoužívanější open source CMS na trhu. Díky nenáročné instalaci a snadné konfiguraci toto řešení představovalo ideální nástroj pro tvorbu webových stránek, nevyžadující jakékoli specializované technické dovednosti. S příchodem třetí verze získala obrovský náskok před konkurencí, co se úrovně zabezpečení týče. Svým uživatelům navíc nabízí zajímavé možnosti pro přizpůsobení práv a profilů.

Díky tomu lze tento redakční systém používat v kombinaci se složitějšími platformami, a to včetně privátních prostorů, jakými jsou například intranet či extranet. Dále bude nutné přejít na lepší hosting který používá rychlé spolehlivé počítače utopené v oleji a kdo optimálně chladí počítače, ten i rychle a levně jede. Kdo prodává ten chválí to, co prodává a zamlčuje kupujícím vady toho co prodává, vše je zde o napětí mezi protiklady, a tak je zde; prodávající a kupující, pán a sluha, dobro a zlo, zdraví a nemoc, život a smrt, výhra a prohra, láska a nenávist, bohatství a bída atd. Kdo je pravý duchovní pastýř? Jenom pyšný člověk se může vyhlásit za pravého pastýře, pokorný člověk ví že je ubohou loutkou, kterou ovládá od narození do smrti; situace, pravidla, strach, závislosti, programy, informace, víra, inteligence atd. 

Realita není pro nikoho ideální, protože vše zde je dočasným evolučním procesem, a tak zde jenom smrt je jistá, a tak unikáme do ideologií které nám nabízejí dočasné iluze ideální reality. Ideologie zde jsou; náboženské, politické, ekonomické, filosofické, psychické, chemické, umělecké, vědecké, technické, módní atd. Ježíš Kristus je mytologická svatá literární postava, která vznikla díky divadlu, ve kterém byl herec s rolí Mesiáše a ukazoval divákům zázraky, na divadle je možné snadno být kouzelníkem. Anonymita ve městech vede k tomu, že je zde vše pokrytecké divadlo, ve kterém si čerti hrají na anděly, z dálky tak může čert vypadat jako anděl.

Prověřujte, než začnete důvěřovat, vše je zde přeci jenom Matrix. Iluze, je pojem z oblasti; náboženství, pohádek, umění, filosofie, reklamy atd., který může mít mnoho různých významů. Podle tradičního podání si člověk vlivem iluzí myslí, že může být šťastný ve světě složeného z iluzí. Iluze, co vypadá reálně je příčinou psychického utrpení člověka a jeho neschopnosti být psychicky šťastný. Vlivem iluzí člověk zapomíná na svou skutečnou podstatu a zaplétá se čím dále tím více do zákonitostí svého osudu. Realita je iluze, trik, přelud, který zmate člověka tak, že si myslí, že věčnost a štěstí lze najít uspokojením toužení které je mu psychickým soužením, ve skutečnosti je život člověka pomíjivý a plný utrpení. Povahou hmotného světa je, že čím více člověk touží po psychických radostech, tím více je spoutáván spletitostmi iluzí.

Iluze je popisována jako překážka, kterou je nutné překonat, chceme-li dosáhnout vysvobození z psychického utrpení. Iluze způsobuje psychické protiklady a ty vytvářejí psychické napětí a stres. Jak se vymanit se z neustálého koloběhu příčin a následků, jelikož vše, co potřebujeme a milujeme, to je zde dočasně. Nikde nemůžeme nalézt v času a prostoru místo, kde bychom se mohli v bezpečí ukrýt před evolucí, pro kterou jsme jenom dočasným programovým experimentem s nulovou hodnotou. Z dálky vesmír a život vypadá reálně, z blízka spatříme jenom dočasné iluze, vytvořené pomocí inteligentních programů a napětí mezi protiklady.

Byli jsme vyhnáni z ráje do očistce za to, že jsme si stvořili svoje lidské iluze a stali se závislí psychicky na iluzích, co jsme si amatérsky stvořili, největší lidskou iluzí je; náboženství, sekty, organizace, věda, filosofie, reklama, ekonomika, politika, umění, mytologie, pohádky, psychologie, láska, pravda, čas, mesiáš, guru, prorok, vůdce, pastýř atd. Slepý nemůže vést slepé, protože všichni spadnou nakonec do problémů, na které není řešení, každý člověk je psychicky slepý, protože jej oslepilo toužení po cizím, ostatně desáté přikázání židovského desatera zakazuje hříšníkům toužení po tom, co jim nepatří. Zakázané ovoce v psychickém ráji bylo toužení po tom, co člověku nepatří, člověk byl stvořitelem ráje varován, že zemře, pokud bude toužit po tom, co mu nepatří, had ale člověka podvedl a tvrdil mu, že nezemře, kdo je tím hadem?

Tím hadem je lidská pýcha, pýcha peklem dýchá o tom je psychický očistec. Pokud je ve tvojí hlavě špína tak jsi na tom psychicky zle, jedinou možností, jak být na tom psychicky dobře je špínu z hlavy vymést, problémem je že vymést špínu z hlavy je práce na dlouhou dobu, protože je zde mnoho špíny. Nenávist to je špína a láska to je čistota, čím více bude v tobě lásky tím více bude v tobě i čistoty, tvým problémem je pyšnost, a pyšnost je následkem nenávisti, logicky láska je následkem pokory. Pýcha peklem dýchá, proč je zde nadbytek pýchy a nedostatek pokory? Vše je o tom, čemu dáme protekci, pokud většina lidí dá protekci pyšnosti, tak logicky je zde nedostatek pokory a tím i nedostatek lásky. Komu není rady tomu není pomoci, je to tak snadné se uzavřít ve svém pyšném světě, kde si hrajeme na to, že jsme; dokonalí, mocní, bohatí, svatí atd. jenže ono to nefunguje, a tak zde je psychický očistec.

V očistci je; jídlo bez chuti, soulož bez lásky, práce bez stimulace, umění bez lásky, zde jsou jenom příčiny a následky, co jsme zaseli to i sklízíme. Pravda je jako zrcadlo, a proto nemáme rádi pravdu, protože v zrcadle spatříme pyšnou hlavu, ve které je mnoho špíny. Kdo je pravý pastýř a kdo je falešný pastýř, z díla poznáme, kdo je pravý pastýř a kdo je falešný pastýř, nevěřte tomu, co lidi říkají, věřte tomu, co lidi vytvoří za nesmrtelné dílo. Čas má dost času na to, aby poznal, co je hodnotné, a co je nehodnotné, podívejme se na lidské zákony, jak se neustále mění podle situace. Každý národ má svoje subjektivní zákony, to jasně ukazuje to, že jsou lidské zákony evolučně nehodnotné, jednoduché přírodní zákony se nezmění ani za milion let, protože jsou evolučně hodnotné.

Ti, co jsou nahoře díky protekci, vytvářejí zákony tak aby mohli být nahoře díky protekci, to logicky nemůže fungovat, slepý nemůže vést slepé. Nadbytek otroků a nedostatek otrokářů o tom je naše civilizace, otroctví neskončilo, ale jenom se přizpůsobilo nové době, aby byl otrok spokojený tak má k dispozici mnoho náhražek, které mu poskytnou krátkodobě iluzi toho, že není otrokem. S příchodem používání peněz přišlo ekonomické otroctví, založené na nedostatku peněz pro otroky, co jsou dole, a nadbytku peněz pro ty co jsou nahoře jako otrokáři.

Ekonomika je hrou o peníze, jak v této hře vyhrát abychom mohli být otrokáři? Vyhrává ten, kdo má protekci v této hře o peníze, bez protekce nemá nikdo šanci na to se zde stát otrokářem který je zde; králem, prezidentem, ředitelem, celebritou, milionářem atd. Jaký smysl má jít k volbám, když z těch, co zvolíme, se stanou automaticky naši otrokáři. Otroci zde byli a budou, protože nadbytek je postaven na nedostatku, mění se zde jenom povrch konzumní ideologie podle toho, co je v módě, a pod povrchem je pořád dluhové otroctví. Z dálky otroctví vypadá jako; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus atd. vše co končí na ismus, to je jenom krásný obal na ošklivé otroctví, reklama nás klame!

Války v nahotě odhalují krutost otroctví, ve kterém miliony zbytečně mrtvých otroků to je jenom statistika, tragédie je, pokud zemře otrokář to se okamžitě státní smutek vyhlašuje. Chodit demonstrovat na náměstí, protože se chceme mít líp to je k ničemu, tuční kapři si nevypustí přeci rybník, kde se mají velmi dobře. Problém je v tom že je zde nadbytek otroků, a tak otroci nemají pro otrokáře velikou hodnotu, potřebujeme, aby přišla pandemie, která otroky eliminuje natolik, že zde bude nedostatek otroků, výhodnou pandemie je to že se neničí žádné ekonomické hodnoty jako ve válce a nemusí se vyrábět drahé zbraně. Koronavirus to byla amatérská testovací verze pandemie a už brzo zde bude profesionální verze pandemie, ve které se většina konzumních otroků na světě optimálně eliminuje.