pátek 26. května 2023

Všechny změny u naší kulturní civilizace jsou jenom módní změny



V minulosti byl každý hříšník, ale to nefungovalo, protože to nemělo logiku, funguje to, co je logické a z vlastností poznáme systém, lidi myslí a žijí jako dobytek, a tak jsou lidi dobytek, pastýřem je zde situace, žádný člověk se nemůže pyšně vyhlašovat za pastýře lidí, protože každý člověk se narodí jako dobytek a zemře jako dobytek, proto se používá označení; vůl, svině, slepice atd. Jak došlo k tomu, že se evolučně opice proměnila na lidský dobytek? Příčinou zde je protekce, čím více je ve společnosti protekce, tím více lidi myslí a jednají jako dobytek, neumíme už existovat bez protekce, a proto je pro nás fyzická práce trestem a psychická práce odměnou. 

Války a ekonomické krize v nahotě odhalují to, že jsou lidi dobytek, všude kde existuje civilizace tam jsou lidi dobytek a jakákoli snaha s tím cokoli udělat je naivní a marná, z nuly nikdo číslo neudělá. Tak jako se ve škole známkují studenti tak bychom i mohli oznámkovat dobytek podle toho jakou má zde dobytek hodnotu pro čas a prostor ve kterém on dočasně existuje, někdo by dostal jedničku, protože je nejlepší a jiný by dostal pětku, protože je nejhorší, na oblečení by každý musel nosit povinně známku kterou jej umělá inteligence oznámkovala, najednou bychom věděli, kdo je ten druhý.

Nebyla by to rozhodně diskriminace nepřizpůsobivých příživníků, každý má přeci možnost na sobě pracovat, a tak si zlepšit svoje ohodnocení. Nová doba bude mít vše pod kontrolou v reálném čase, a tak bude všude běžné to že zmetkům bude vstup všude zakázán, a tak zmetci skončí na okraji civilizace jako ubožáci s nulovou hodnotou. Zmetkem je to, co není optimální a kompatibilní, kontrola kvality je základem, na kterém stojí ekonomika a politika, zániky všech lidských organizací byli způsobeny špatnou kontrolou kvality u; lidí, zvířat, rostlin, zboží, služeb, informací, dopravy, stavebnictví, zdravotnictví, čistoty, techniky, vědy atd. 

Podívejme se na násilí, které používají lidi k tomu, aby se měli dobře, nadbytek hodnot pro ty, co jsou nahoře, logicky vytváří problémy pro ty, co jsou dole. Nebude zde už imunita a protekce, padni, komu padni, každý udělá amatérskou chybu jenom jednou a rychle se ocitne na okraji civilizace a stane se z něj ubožák. Lidi už nebudou moci lhát a krást, vše budou mít pod kontrolou počítače a programy, počítače to lidem spočítají, a zmetkům bude všude vstup zakázán.

Ostatně neříkám nic nového, minulost je plná příkladů kdy zde byli organizace, ve kterých byl zmetkům vstup zakázán, podívejme se třeba na invazi vojsk Varšavské smlouvy do Československa (Vstup spojeneckých vojsk, Operace Dunaj, Okupace Československa) byl vojenský vpád vojsk pěti komunistických zemí Varšavské smlouvy v čele se Sovětským svazem (SSSR) který se uskutečnil 21. srpna 1968. Zde je jasná ukázka selhání kontrolního systému a příčinou je to že zmetkům nebyl vstup do politiky a ekonomiky zakázán, zmetek ve vysoké funkci je obrazně jako slepý, který vede slepé, a tak je logicky nikam nedovede.

Podívejme se na sport zde není protekce a uspěje zde jenom ten kdo je lepší než ostatní, už bylo dost chyb, je třeba se poučit z krizového vývoje v politice tak, abychom už neopakovali staré chyby a nezalévali plevel. Už po světě chodím 70 let a mám čím dál větší odpor k hříšníkům. Kromě rodiny nemůžete nikomu věřit a na nikoho se spolehnout. Každý hříšník myslí jenom na sebe, hříšníci netvoří komunity, žijí vedle sebe, ale ne spolu, nadřízení jsou šílenci ve stylu vyždímat a zahodit, kolegové v zaměstnání a škole si jsou vzájemně lhostejní, kam vítr, tam plášť, hledí se akorát na vlastní prospěch. Když jdete třeba po Praze, všude akorát kyselý ksichty, Každý je protivný jak vysoký daně, všude jenom totální neochota. 

Sociální sítě na internetu, (Facebook, YouTube atd.) jsou kapitola sama pro sebe, protože se z toho stal virtuální blázinec, kde každý hříšník bez mozku ventiluje svoje rádoby chytrý názory. To jsme za sto tisíc let nikam kulturně nedošli a jsme pořád neandrtálci? Jo, já vím, že je to marnost a honba za iluzemi, ale poslední dobou mám často chuť být na pustém tropickém ostrově jako trosečník, a tam z plna hrdla křičet, jaký má tohle vše smysl? No nic, jdu si pustit něco na uklidnění. Ano, jsi zde dočasně.

Každý hříšník na světě je zde dočasnou nulou s nulovou hodnotou, mnozí hříšníci z dálky vypadají jako veliká čísla, protože si hrají na; celebrity, prezidenty, ministry, poslance, senátory, diplomaty, krále, šlechtice, ředitele, soudce, profesory, milionáře, podnikatele, rabína, guru, papeže atd. jenže náš věk je z pohledu vesmíru jenom krátkým okamžikem, který se obrazně podobá mýdlové bublině, která po nafouknutí rychle praskne. Pokud je hříšník mnoho generací mrtvý, tak už o něm nic nevíme, a tak si jej můžeme idealizovat, a tak vznikají svaté kulty, kterým se jako hlupáci klaníme. Rozděluji hříšníky na profesionály a amatéry, mnoho amatérů si hraje na profesionály, z díla ale poznáme, kdo je amatér a kdo je profesionál.

Jaký to má smysl chodit k volbám, když na kandidátkách jsou jenom samé hříšné nuly, pokud by demokratické politické volby mohli eliminovat; daně, clo, poplatky, pokuty, protekci, cenzuru, reklamu atd. tak by se volby okamžitě zakázali! Není zde nikde; demokracie, feudalismus, socialismus, kapitalismus, humanismus atd. je zde všude mnoho tisíc let jenom protekcionismus! Pokud bychom eliminovali násilím protekcionismus globálně trvale, tak se konzumní civilizace zhroutí a stanou se z nás zase nazí zlí divoši. Se vznikem digitalizace se začala rychle měnit civilizace, přirovnal bych digitalizaci evolučně k vynálezu gramotnosti, kdy jsme se naučili zaznamenat pomocí znaků a písma informace na; pergamen, papír, internet atd. 

Gramotnost vedla nakonec k eliminování dogmatických totalit, které z hříšníků dělali hlupáky a chudáky, cenzura se sice snažila, jak mohla eliminovat pravdu a lásku, jenže byl to jenom marný naivní pokus o zachování svaté totality. Hříšníci konečně pochopili to, že bůh to je bohatství, pravda to je pravidelnost, láska to je laskavost atd. tím došlo k tomu, že už nebylo možné hříšníky pomocí reklamy klamat. Vše skončí už brzo tak, že robot prezident bude vyznamenávat jenom roboty, hříšníci skončí v rezervaci, co bude mimo konzumní civilizaci.

Ten kdo je nahoře je slepý a ten kdo je dole dobře vidí, protekce oslepuje ty co jsou nahoře, konkurence umožňuje to že vidíme vše takové jaké to skutečně je, nestačí povrchní změny naší společnosti musíme protekci nahradit konkurencí, začneme tím že zmenšíme počet zaměstnanců co se mají dobře díky protekci, tak jako jsme proti tvrdým drogám, tak musíme být i proti protekci protože protekce je pro psychopaty tvrdou drogou na které jsou závislí, postavíme společnost na sportovním principu, jenom tak zde nebudou pro nikoho výhody které si nezaslouží, nahradíme tak amatéry za profesionály, svěříme globálně kontrolu všeho jenom umělé inteligenci a ona to spočítá zlým lidem co lžou a kradou, pro nikoho zde nebude imunita a výjimka.

Už zde nebudou milionáři a celebrity, kdo nebude poctivě fyzicky pracovat ten nebude ani mít co jíst. Co bylo, to bylo, skončí zde protekcionismus a místo něj zde bude digitalismus. Kauzalita je zrcadlo, ve kterém spatříš oblečenou opici, realita, ve které žiješ to je divadlo kde si hrají oblečené opice na lidi, následkem je mnoho problémů, na které není řešení, můžete jít k demokratickým volbám a zde si vybrat oblečené opice kterým dáte naivně důvěru, protože vám slíbili ekonomické a sociální zázraky, po volbách oblečené opice na svoje sliby rychle zapomenou a začnou se starat o to, aby se z nich rychle stali milionáři.

Všechny změny u naší kulturní civilizace jsou jenom módní změny. Pochopte to, že za vším je zde reklama od té doby, co zde jsou daně, reklama stvořila; mytologie, pověry, rituály, fetiše, symboly, pohádky, kouzelníky, šamany, kněze, guru, proroky, politiky, obchodníky, podnikatele, profesory, byrokraty, soudce atd. klameme se navzájem ve snaze se mít lépe něž ostatní, pravda a láska byla vyhnána z naší civilizace! Rozděluji oblečené opice na ty, co zde uspěli a ty co zde neuspěli, za úspěchem zde jsou vždy výhody nebo protekce, poznej sebe a poznáš všechny lidi, všechny rozdíly mezi lidmi jsou jenom v rovině módy. 

Tak jako podle módy oblékáme tělo tak i podle módy oblékáme naše myšlení, ten, kdo nerespektuje módu, ten je za to pokryteckou společností nějak potrestán! Reklama nás klame pomocí módy u; politiky, náboženství, sekt, hnutí, filosofie atd. za vším je snaha o to, aby se měli dobře ti, co jsou nahoře, těm, co jsou nahoře je jedno to že ty se máš zle je to tvůj soukromý problém, protože jsi; hlupák, hříšník, neznaboh, jinověrec, zmetek, vůl, svině, blbec, šílenec, blázen atd. je snadné druhé ponižovat a je těžké druhé povyšovat, protože jsme egoisti. Nikdo se nebude dobře starat o to co je mu cizí a každý se bude dobře starat o to co je mu blízké, dobrota je přeci žebrota. Z díla spatříme tvůrce a pokud je tvůrcem oblečená opice, tak dílo nemá žádnou hodnotu pro evoluci.

Náboženství chce násilně měnit psychicky lidi, politika chce násilně měnit organizace a společnost, jenže to nefunguje, jediné, co funguje je nahradit oblečené opice za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi skončí globálně v rezervacích kde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali, a tak za krátkou evoluční dobu zde lidi už nebudou a tím skončí problém s tím, že lidi dělali chyby a nedokázali se ze svých chyb evolučně poučit.

Svět nikdy neovládali bohaté židovské rodiny, to je lež jako věž, svět ovládají profesionální paraziti, dobrota je přeci žebrota, je pravdou že profesionální paraziti poznali to, jak myslí a jednají bohaté židovské rodiny a použili tyto informace a programy k tomu, aby zde získali moc a bohatství, proč něco dlouho a draho vymýšlet, když to je možné rychle a zadarmo ukrást, ostatně na internetu krásně vidíme to, jak se kradou ve velkém informace a programy co mají hodnotu. Jak dochází k tomu, že někdo rychle zbohatne? Tajemství je ve výhodách, to, co má výhody to i rychle bohatne, to, co výhody nemá, to naopak je chudé a zadlužené.

Vše se točí okolo protekce, dobytka je mnoho a plných koryt je málo, a tak zde jsou závody o to kdo bude první u koryta a stane se tak; králem, císařem, sultánem, šlechticem, papežem, prezidentem, předsedou vlády, ministrem, ředitelem, milionářem, celebritou atd. Nebude to trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi skončí globálně trvale v rezervaci a tím zazvoní zvonec a bude zde konec konzumního očistce, ve kterém všemu egoisticky vládli lháři a zloději. Základem vesmíru a života je kruh, nebo okruh, vše se točí v kruhu, vše, co je živé; viry, mikroorganismy, paraziti, hmyz, rostliny, zvířata, ryby, ptáci, lidi atd. to jsou naprogramované stroje, postavené na genetickém principu.

Život člověka to je naprogramovaný dočasný evoluční proces, který se přizpůsobuje; situaci, času atd. proč lidi nejsou dokonalí, a tak chybují? Evolučně zde jsou lidi velmi krátce proti jiným formám života, co zde jsou už velmi dlouho, tento evoluční proces bohužel nejde nijak urychlit. Velikým problémem lidí je jejich originalita a tím si lidi nejsou kompatibilní to vede ke konfliktům ve kterých je násilí fyzické a psychické, proto zde jsou pravidla a ten kdo je poruší je za to potrestán; slovně, ekonomicky, fyzicky, vězením, pokud jsi chudý tak příčina je v tom že tvým osudem je být chudý a s osudem nikdo nic neudělá.

Mnozí si myslí že mohou svůj osud snadno a rychle změnit, z každého pravidla jsou i výjimky, jsou zde i jedinci co dokázali svůj osud změnit, a tak byli bohatí nebo mocní, jenže statisticky jde globálně jenom o 1 % lidí co měli pevnou vůli a cílevědomost. Je to obrazně zde jako ve sportu, na startu je tisíc sportovců a v cíli je jenom jeden první a ten získává popularitu a odměnu. Mnozí se snaží podvádět a doufají že se na to nepřijde, a tak opisují diplomové práce, nebo berou úplatky, boží mlýny melou pomalu ale jistě, komu není zde rady tomu není ani pomoci, bohem je nám zde bohatství, díky kterému žijeme v ekonomickém ráji, za vším je zde ekonomika a politika, proč ekonomika a politika optimálně nefunguje, a tak máme blbou náladu?

Příčinou je sociální populismus, ti co mají zde protekci, kterou si nezaslouží si hrají na to, co nejsou, z dálky vypadají božsky a z blízka spatříme oblečené staré opice. Slepý nemůže vést slepé, protože tak všichni spadnou do problémů, na které není řešení, pokud by demokratické volby měli za následek zrušení; daní, cla, peněz, vlastnictví, protekce, jistot, výhod, kast, tříd, dluhů, reklamy, ideologie, totality, dogmatismu atd. tak by se volby zakázali. Nadbytek pro ty co jsou nahoře je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole na tom je postavená politika a ekonomika, rovnost je zde jenom v tom že je zde každý dočasně.

Bohatství stvořilo víru v boha, bída stvořila bohatství, závislosti stvořili bídu, život stvořil závislosti, bůh stvořil život, a jsme v začarovaném evolučním kruhu. Jak vlastně bohatství stvořilo víru v boha? Někdo měl nadbytek, a tak ti co měli nedostatek, věřili tomu, že taky jednou budou mít nadbytek, vše je zde proces, který probíhá v nekonečném kruhu; vznik je možný díky zániku, štěstí je možné díky neštěstí, pravda je možná díky lži, samec je zde možný samici, moc je možná díky bezmoci, veliké je možné díky malému atd. vše pulzuje a s tím nejde nic dělat, napětí mezi protiklady je zdrojem energie, která se vším pohybuje od té doby, co zde je vesmír a život. 

Vše je zde vytvořeno a nastaveno evolučně k tomu, aby to něčemu sloužilo, vesmír a život to je naprogramovaný stroj který se neustále mění, podle situace nebo podle programů a informací, naše možnosti a schopnosti jsou limitované; časem, penězi, pravidly atd. jsme jenom levným dočasným materiálem na evoluční pokusy. Poslední dobou se řeší pandemie, politici si hrají na kouzelníky, co vykouzlí pro lidi realitu bez smrti, jenže jde jenom o divadlo, nikdo neporučí přirozeným zákonitostem, smrt je přirozenou součástí života a jedinou jistotou. Je třeba si konečně uvědomit to že Ježíš Kristus je profesionální herec co hrál postavu Ježíše Krista na divadle v Římě a měl s manželkou 12 dětí, proč jsou tyto informace cenzurou eliminované z bible?

Cenzura byla toho názoru že lépe vypadá Ježíš Kristus, pokud nemá manželku a 12 dětí, svatý člověk nemá přeci manželku a mnoho dětí on musí žít bez manželky a dětí. Je to princip reklamy, která se snaží klamat zákazníky, aby se zboží lépe prodávalo. Proč je Křesťanství proti tomu, aby kněží měli manželku a mnoho dětí, jde o to, že ten, kdo má manželku a mnoho dětí, myslí jinak než ten, kdo nemá manželku a mnoho dětí. Křesťanství je postavené na tom, aby věřící člověk psychicky trpěl, čím více věřící člověk trpí, tím více věří na zázraky. Vždy se ptejme, komu zlo přinese dobro a zjistíme to, že se zde vše točí okolo protekce, náboženství to je morálka, pomocí které může elita snadno ovládat chudáky, než začnete čemukoli věřit tak nejprve prověřujte, dobrota je žebrota.

Tak jako pro vznik života a vznik člověka, jsou potřeba určité specifické podmínky, tak i pro vznik svaté víry v boha jsou potřeba určité specifické podmínky, co z toho plyne? Pokud se podmínky změní k horšímu tak je následkem problém, který může způsobit zánik života nebo víry v boha. Realita je o splnění podmínek, to, co nesplní podmínky to má problémy, podívejme se na jinověrce, nesplňovali podmínky, a tak jsme je na kůly napichovali, v moderní době je eliminujeme v plynových komorách nebo pomocí bomb. Každá organizace má svoje podmínky, které musí ten, kdo je v organizaci splnit jinak má v organizaci problémy. 

Co bylo dříve pravda nebo lež, první byla lež a potom zde byla pravda. Je to o hodnotách, lež nemá žádnou hodnotu, a tak je zde první, pravda má hodnotu, a tak je zde druhá, proč má pravda hodnotu a lež nemá hodnotu? Pravda to jsou základy, na kterých můžeme postavit ráj ve kterém se budeme mít dobře, lež to je písek a pokud na písku něco postavíme tak to spadne a budeme tak žít v pekelném očistci. Já jsem pravda, a na tom co říkám lze postavit ráj, to, co říká reklama, to je lež a na lži je postaven konzumní očistec. Každá organizace je rozdělená na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, představme se armádu, kde je rovnost, byla by taková armáda schopná boje? Proč sociální ideologie hlásají vlastně rovnost, když je rovnost utopie, která ekonomicky nefunguje?

Příčinou je reklama, která klame konzumenty, od té doby, co se lidi naučili mluvit, tak je zde i reklama která druhé klame, přeci nepřátelům neřekneme pravdu to nemá logiku. Pokud rovnost nefunguje tak logicky čím větší je zde nerovnost tím lépe organizace funguje, podívejme se na problém s příživníky, co se odmítají přizpůsobit konzumní kultuře a chtějí na nás parazitovat, protože využívají ekonomického systému, který je naivně založen na rovnosti lidí. Je třeba dát do zákona to že si lidi nejsou rovní a rozdělit zákony podle toho, jestli je někdo nahoře nebo dole, nemůžeme všem měřit stejným metrem, když si nejsme rovní, pro ty, co jsou nahoře musí být imunita a pro ty co jsou dole musí být totalita, ve které je za malou chybu tvrdý trest.

Občas na internetu nacházím moje staré myšlenky a tím si uvědomuji, jak se měním, stejně tak se mění i moje stránky na internetu a moje fotky a videa. Proč mě všechny lidské organizace, nepřipravili optimálně do složité reality a nutili mě násilím, abych se učil ubohé teorie, co nebudou mít pro mě v životě žádnou hodnotu? Máme všichni mnoho tisíciletí trvale blbou náladu, díky lidským organizacím, co optimálně nefungují, to jistě musí mít nějakou skrytou příčinu? Tou příčinou je protekcionismus, není zde; otroctví, feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, demokracie, humanismus, totalita atd. je zde mnoho tisíciletí protekcionismus. 

Díky protekcionismu zde organizace nefungují, podívejme se na zaostalé společnosti a zjistíme že příčinou jejich zaostalosti je protekcionismus, války jsou následkem protekcionismu kdy mezi sebou válčí veliké organizace založené na protekcionismu, pokud zde nebude protekcionismus tak zde nebudou; ekonomické krize, konflikty, války, pandemie atd. vždy se ptej komu zlo přinese veliké dobro a dojde ti to že milion milionářů vlastní většinu světového bohatství, a pomocí dluhů tak ovládá celý svět. Nemoc a bohatství nikdo dlouho neutají, někdo bydlí v paláci jako milionář nebo prezident a jiný nemá domov a žebrá, protože neuspěl v krutém boji o existenci. Móda to není jenom oblečení, móda je všude i tam kde bychom jí nehledali, pokud je něco právě v módě, tak se to dobře prodává, přitom mnohdy to co je v módě není o nic lepší než to co už není v módě, často opakovaná lež se stává pravdou, reklama nás mediálně klame a nutí nás kupovat to co nepotřebujeme, nejvíce podléhají módě ženy a děti, nejméně podléhají módě muži, co jsou už v důchodu.

Proč je tolik v módě svatá Bible, když jí nikdo nečte a nikdo jí nerozumí? Příčinou je naše pokrytectví, kdy používáme fráze z Bible, abychom mohli z cizích lidí udělat hříšníky a neznabohy, co myslí hříšně a nemorálně, morálka je jenom divadlo, ve skutečnosti se vše točí okolo protekcionismu. Představme si, že by byli peníze globálně společné, a tak by za práci nebyla výplata, a v obchodě by si každý mohl koupit co by chtěl, ze společných peněz, stejně tak by byli i manželky společné a každý by mohl mít sex a děti s kteroukoli ženou, která by se mu právě líbila. Proč by taková komunistická společnost, kde je vše společné, organizačně nefungovala? Kauzalita praví že každý problém má svoji příčinu, společné může být jenom to co nemá pro lidi hodnotu, pokud něco má pro lidi hodnotu tak to nemůže už být společné, naše inteligence k rozhodování potřebuje rozdělit vše podle hodnot a potom přijde rozhodnutí.

Podívejme se na společné peníze, které získá; rodina, organizace, podnik, stát, EU, OSN atd. U společných peněz snadno dochází k plýtvání, protože to nejsou naše soukromé peníze. Zde jde jasně o selhání kontroly nad společnými hodnotami, k čemu je nám třeba drahá armáda, která není schopná náš malý národ ochránit před cizí armádou? Politici jsou ekonomicky negramotní, proto je zde všude veliká inflace a státy mají veliké dluhy, které nedokážou už splatit. Společné peníze nejsou chybou, pokud je bude mít pod kontrolou jenom globální umělá inteligence, díky umělé inteligenci se zruší; náboženství, sekty, politika, reklama, pověry, mytologie, dogmata, totality, dezinformace, protekcionismus, daně, cla, pokuty, certifikace atd. každý dostane do hlavy GVKB čip a ten odpojí šílený mozek od šílené reality a místo reality bude mozek existovat v optimální virtuální GVKB realitě.

Podívejme se na státy, které jsou vyspělé, co stojí za jejich velikou vyspělostí? Za vyspělostí stojí vždy pravda a láska, tam kde je lež a nenávist tam je i veliká zaostalost. Proč je u nás tolik lží a nenávisti, to jistě musí mít nějakou příčinu? Příčinou je to že mnoho století je zde kolonialismus, který z nás dělá hlupáky a chudáky, neustále na naše území přicházejí cizí armády a dělají z nás hlupáky a chudáky.  Zisky z naší práce mizí do ciziny, a tak je zde dlouhodobě bída a zaostalost, kolonialisté rozhodují o nás bez nás pro ně jsme jenom zaostalá kolonie, kterou mohou ekonomicky drancovat. Jedinou možností, jak se bránit kolonialistům je odejít od nás do států kde není zaostalost, problémem je to že se tyto bohaté státy brání ekonomické migraci a dále je problémem to, že neznáme dobře cizí jazyk. Nevěřte tomu, že si ve volbách zvolíte lidi, co zajistí to, že se budete mít líp, zázraky fungují jenom v pohádce.

Co je to kultura, je to opičení po nějakém módním vzoru, kdo se odmítne opičit ten je za to opicemi potrestán, kdo chce v klidu s opicemi žít ten musí i opicí být, o tom je naše pokrytecká opičí kultura. Není zde taková opice, co by se zavděčila všem opicím, protože každá opice je zde originálem po tělesné a psychické stránce. Jak se stát úspěšnou opicí o tom to zde je, jenže opice stojící nahoře nad ostatními opicemi je pořád jenom opice i když je zde; králem, prezidentem, celebritou atd. proč si hezky oblečené opice zde hrají na bohy? Pokrytectví jistě má nějakou příčinu a tou příčinou je situace ve které opice žijí, myslíme a jednáme podle situace, pokud jsou opice v očistci tak se snaží dostat do ráje, a proto si opice hrají na bohy a následkem je to že takové opice zle skončí a ostatní opice je; ukřižují, upálí, otráví, zastřelí atd. Podívejme se na vysokoškoláky statisticky, ten, kdo má vysokoškolský titul zde automaticky získává výhody, které si nezaslouží, přitom hodnota jeho práce neodpovídá vysokému ohodnocení, statisticky je doloženo to že práci, kterou dělá vysokoškolák by zvládnul vyučený člověk z 90 %, kde je zakopaný pes?

Kauzalita praví že každý problém má svoji příčinu, pokud je zde problém s tím, že na nás vysokoškoláci parazitují, díky tomu že zde mají protekci, kterou si nezaslouží tak příčinou tohoto problému je zaostalost, jakmile začneme naplno využívat počítače a stroje tak už nebudeme potřebovat k ničemu vysokoškoláky, protože robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi zde budou jenom na podřadné práce o kterou nestojí roboti. Mnozí si myslí naivně to, že roboti nám nebudou vládnout, to je naivní, člověk je jako kůň, který byl evolučně nahrazen traktorem a jinou technikou.

Podívejme se na akcie, které jsou hodnotné, jde o akcie, kde se využívá mnoho práce počítačů a strojů, práce lidí dneska už nepřináší veliké zisky člověk to je zastaralý model zaměstnance, a tak nahradíme lidi za GVKB roboty, takto zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné GVKB digitální časy. Nikdo není dokonalý takový je život, jak to udělat, aby lidi už nedělali chyby? Podle mě je problém v tom že lidi nemají od narození k dispozici optimální informace a programy, informační technologie je zatím zde krátce, a tak optimálně nefunguje. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, o tom to je, jak si to každý udělá takové to i má, největším problémem lidí je to že když něco nejde po dobrém tak to řeší po zlém a následkem je to že se z lidí stali hříšníci co si hrají na bohy.

Populismus je divadlo, které ekonomicky nefunguje, funguje jenom totalita, která s lidmi jedná podle toho, jakou mají pro totalitu hodnotu, a tak příživníky eliminuje. Internet mi otevřel oči, sociální sítě zde jsou jenom pro příživníky proto na nás jenom parazitují, rozděluji lidi na úspěšné a neúspěšné příživníky, neúspěšní příživníci žijí v ekonomickém očistci. Následkem zde jsou mezi příživníky závody, kde jde o to se dostat nahoru mezi elitní příživníky, co mají imunitu a svého řidiče.

Ženy nechtějí emancipaci, ale chtějí na mužích parazitovat a následkem je antikoncepce, protože rodina a společnost už díky populismu není populární pro příživníky. Pravda nás nutí k pláči, protože je nahá, lež je krásně oblečená, protože zde má díky protekci výhody, které si nezaslouží. Nebude to už evolučně trvat dlouho a místo lidí zde budou roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi skončí v rezervaci kde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali.

Ano, nahradit člověka za robota se vyplatí



Proč je tak veliký problém naučit blbce soukromému podnikání, které eliminuje jejich blbost? Problémem je blbá společnost, ve které vládnou blbci, která nedopřeje blbcům soukromí, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, o tom je problém s; psychikou, politikou, náboženstvím, filosofií, ekonomikou, školstvím, dopravou, obchodem atd. Blbá společnost nechce, aby byl někdo úspěšný, a tak zde je všude násilná regulace, která dělá z blbců neúspěšně ubožáky, následkem sociálního populismu jsou nakonec blbé války, ve kterých se ničí hodnoty a vraždí se blbci ve velkém jako dobytek. Podívejme se na starou stránku Zpovědnice, zde jsou mocní blbci, co mažou škodolibě populární profily a populární příspěvky, protože nechtějí, aby zde byl někdo populární celebritou, podobné je to i v naší politice, kde se eliminují násilně celebrity, aby se k moci tak dostali jenom blbci.

Blbci se spojili a ovládli naši konzumní civilizaci, z díla poznáme přeci tvůrce, Adolf Hitler je ukázkovým příkladem blbce, který se dostal k moci, je třeba se poučit z blbé minulosti, a tak nahradíme globálně blbce za umělou inteligenci. Na stránce Zpovědnice už nebudou vládnou blbci, ale bude zde vládnout umělá inteligence, v politice nebudou vládnout blbci, ale bude zde vládnout umělá inteligence, která to blbcům spočítá a tak se blbci přemístí z civilizace do rezervace, a GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, takto pravda a láska zde na věčné GVKB časy zvítězí nad blbci, pokud blbcům nebylo od GVKB rady, tak jim už nebude ani pomoci, soukromí zde bude jenom pro GVKB umělou inteligenci a pro blbce zde bude jenom rezervace, kde se muži oddělí od žen, aby se už blbci v rezervaci rychle nerozmnožovali.

Nejhorší je srážka s blbci na internetu. Největší koncentrace blbců na našem internetu je na stránce Zpovědnice, o kterou se provozovatel mnoho let nestará a vládnou zde tak jenom blbí moderátoři a blbí administrátoři. Z díla poznáváme tvůrce, pokud se blbci pomocí protekce dostanou k moci v organizaci tak následkem je zánik každé organizace. Naivně jsem si na Zpovědnici založil profil a druhý den mi profil byl nějakým blbým moderátorem smazán i když jsem neporušil v ničem pravidla Zpovědnice. Mnoho let se zabývám problematikou lidské blbosti a zjistil jsem, že jablko nepadne daleko od stromu, jak kdysi pravil mesiáš Ježíš Kristus. Pokud mají blbí rodiče děti tak jsou jejich děti blbé to je logické, z díla přeci poznáme tvůrce. Blbost není psychická nemoc, je to genetická vada a je to i blbá výchova dětí, ten druhý je blbec, co s tím uděláme, kde je zakopaný pes?

Neřešte to, že je někdo blbec, nekrmte blbce a nechte je umřít hlady, ignorujte stránku Zpovědnice a jiné podobné stránky kde je nadbytek blbců, nechoďte k politickým demokratickým volbám, protože na kandidátkách jsou na 100 % jenom samí blbci. Moudrý člověk se vyhne tomu, aby byl politikem a dělá něco užitečného co vede k tomu, že se lidi mají lépe, díky politikům se lidi nemohou mít nikdy nikde lépe, protože; politika je boj o moc, ekonomika je boj o zisk, náboženství je boj o pravdu, umění je boj o popularitu, věda je boj o jistoty, život je boj o dlouhověkost atd. Život je hra podle pravidel a pravidla určuje situace nebo organizace, pokud jsou pravidla v organizaci chybná, tak následkem je zánik organizace, komu není rady, tomu není pomoci. Mnoho ubožáků bylo závislých na stránce Zpovědnice, a tak se nemohou ubožáci smířit s tím, že stará stránka Zpovědnice nečekaně na internetu zanikla a naděje na to, že jí nahradí nová moderní Zpovědnice je naivní.

Vše je zde evolučně dočasně, příčinou zániku stránky Zpovědnice byla rychle klesající návštěvnost, díky ubohým moderátorům a administrátorům, co škodolibě neustále škodili návštěvníkům Zpovědnice tím, že jim; mazaly bezdůvodně profily, mazali bezdůvodně jejich příspěvky a jejich komentáře, blokovali bezdůvodně jejich IP adresu. Ano, globální virtuální konkurence nabízela ubožákům lepší možnosti k tomu, jak mít na internetu virtuální rodinu. Je to škoda, že stránka Zpovědnice na internetu zanikla na věčné virtuální časy? Není to žádná škoda, Zpovědnice byla od svého vzniku do svého zániku chybně vytvořenou sociální stránkou s chybnými moderátory a chybnými pravidly. Používání Zpovědnice bylo obrazně jako používání fotoaparátu na kinofilm v době, kdy zde jsou inteligentní digitální fotoaparáty.

Logicky je zde otázka a kam přejít po zániku Zpovědnice? Přejděte na Facebook, je to jasná volba, vše zlé je pro něco dobré. Je to zde na sociálních sítích veliká virtuální rodina, kde je možné se vypovídat, otázkou je proč tolik lidí nežije v rodině, kde by se mohli vypovídat a někdo by jim poradil nebo i pomohl? Za rozpadem rodiny jsou výhody, které nám poskytuje civilizace, logicky čím vyspělejší je někde civilizace, tím více se tam i rozpadají rodiny, každá výhoda je spojená s nevýhodou. Problémem nejsou výhody, které nám civilizace poskytuje, problémem je to že nemáme pod kontrolou naši civilizaci, jak ale dostat naši civilizaci zpět pod optimální kontrolu, tak abychom se měli dobře a neměli deprese z toho, že nemáme rodinu, ve které by nám bylo dobře. Pod kontrolu lze dostat jenom to co je hodnotné, jakmile je něco nehodnotné, tak se o to nestaráme a tím zde nad tím není ani kontrola.

Naše inteligence neustále porovnává mnohé, aby věděla, co je hodnotné a co není hodnotné, něco hodnotu ztrácí a jiné zase hodnotu získává, dneska máme už k dispozici mnoho statistik, a tak díky nim víme, jak se vše mění. Končí období osobních vztahů a přichází období neosobních vztahů, díky internetu můžeme rychle a levně poskytovat a získávat informace a programy, tím přecházíme z fyzické práce do psychické práce, místo fyzického násilí zde přichází psychické násilí, kterému se můžeme bránit pomocí ignorace těch co porušují pravidla slušné komunikace. Mnozí si myslí že jsou tím na co se specializují, a tak tvrdí já jsem; prezident, ministr, diplomat, senátor, ředitel, podnikatel, programátor, učitel, řidič, prodavač, instalatér, fotograf atd. naše práce je obchodem, ve kterém prodáváme svůj čas za peníze a výhody, život je hrou podle pravidel a pravidla určuje situace nebo organizace.

Nejsme, ale tím, jakou zde hrajeme právě hru, sundejme si masku a podívejme se do zrcadla, v zrcadle spatříte oblečenou opici. Naše kultura je postavená na krásném povrchu, krásný povrch zvyšuje hodnotu u; zboží, služby, umění, informací, programů, vědy, techniky atd. v bibli je na začátku mytologie, ve které byl člověk vyhnán z psychického ráje do psychického očistce za to, že se oblékl. Nemáme čas zkoumat co je skryté pod obalem, a tak nás často obal oklame, reklama nás klame, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, idealismus, dogmatismus atd. je zde reklamismus, vše se zde točí mnoho tisíciletí všude okolo reklamy! Nejhorší je to že lžeme sami sobě, a tím jsme si vytvořili zlatou psychickou klec, ze které nedokážeme už uniknout.

Pokud by demokratické politické volby mohli eliminovat všude daně tak by je elita zakázala. Každá mocná organizace je založená na daních, které musí platit ten kdo je v organizaci, problémem je, že se daně díky populistické sociální politice neustále zvyšují, až nakonec dochází k zániku organizace. Jedinou jistotou je zde smrt a daně, tak jako platíme daně státu tak i platíme daně svému tělu a svojí duši, každý proces potřebuje zdroje ke svojí existenci, žijeme v realitě, kde je nekonečné množství procesů v nás a okolo nás, vše je v pohybu, a tak se vše mění a tím dochází k tomu, že je zde vše dočasně a vše se recykluje. Rozděluji lidi na ty, co důvěřují a ty co prověřují, jakmile přestaneme důvěřovat a začneme prověřovat tak nechybujeme, z dálky může mnohé vypadat jinak než z blízka, vše je zde hra podle pravidel, která určuje situace nebo organizace, pokud jsou pravidla hry chybná, tak zde jsou problémy, na které hledáme řešení.

Pravidla je třeba mít pod optimální kontrolou, a zde narážíme na neochotu zavedená stará pravidla změnit tak, aby v pravidlech nebyli chyby. Co je psáno to je i dáno, takto vznikla víra v zázraky a tato svatá víra udělala z věřících lidí hlupáky a tím i chudáky. Dobrota je žebrota, dobrotu si musí každý zasloužit, z díla poznáme, kdo si dobrotu zaslouží a kdo si dobrotu nezaslouží, slova mohou klamat, ale dílo klamat už nemůže. Veliké manipuluje s malým pomocí odměny a trestu, problém nastává, pokud je zde egoistická protekce, všechny egoistické organizace jsou zde dočasně díky protekci, protekce je jako plevel, který na svém okolí egoisticky parazituje. Je snadné proměnit pomocí dogmatické totality lidi na loutky s nulovou hodnotou, jenže následkem je bída a zaostalost, což logicky vede k ekonomické migraci, tam kde není dogmatická totalita.

Nechceme řešit situace které nemají řešení, a tak volíme zbaběle útěk tam, kde se budeme mít lépe, následkem je vznik mnoha ohraničení, které nám brání v tom, abychom mohli utéci tam, kde nám bude lépe. Lépe je zde všude jenom těm, co jsou díky protekci nahoře, a tak zde jsou snahy se rychle dostat nahoru, díky protekci mezi mocnou a bohatou elitu, co egoisticky rozhoduje o nás bez nás. Nahoře je pro elitu ráj a dole je pro spodinu očistec, ti, co jsou nahoře by se chtěli ve zdraví dožít sta let a ti co jsou dole, díky depresi myslí na sebevraždu, naše psychika je spojená s ekonomikou, deprese přicházejí s neúspěchem a lékem na deprese je úspěch, konzumovat léky na deprese nebo drogy, to je jenom zbabělý útěk od ubohé reality. 

Války v nahotě odhalují selhání naší kultury, násilí je třeba z naší kultury eliminovat, je třeba s lidmi manipulovat jenom pomocí ekonomiky, už zde bylo dost ubohého násilí, které stvořilo konzumní očistec. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, vše, co dáváme to nazpět dostáváme, ten, kdo se zde chová jako šílenec, musí počítat se tím, že skončí zle, podívejme se na kvalitu lidí, proč je zde veliký nedostatek kvalitních lidí a nadbytek nekvalitních lidí? Problémem je kontrola, která selhala, podívejme se do přírody zde se nekvalitní dítě nedožije dospělosti, není to kruté, je to přirozená kontrola genetické kvality, díky které zde není degenerace a přemnožení. Naše hříšnost vznikla díky oblečení, nahé dítě není hříšné do té doby, než se obleče, byli jsme vyhnáni z psychického ráje, díky našemu pokrytectví, kdy si oblékáme tělo i duši abychom vypadali lépe než zvířata, čím lepší máme oblečení těla a duše, tím větší máme zde i hodnotu.

Bůh to je naše ego, které jsme oblékli do módních kultů, které fungují jako reklama na naši duševní a tělesnou práci. Ego je nahé, a proto není slušné, egoista křičí ty jsi egoista, následkem je logicky očistec, ve kterém máme stres a deprese. Bible a jiné svaté knihy to jsou pohádky pro dospělé, pravda je v přírodě a lidové moudrosti, komu není rady tomu není ani pomoci. Ti, co jsou nahoře myslí jenom na to, jak přeprogramovat dezinformacemi mozky těch co jsou dole, takto se z lidí stávají ubohé loutky, které je snadné nahnat do plynových komor v koncentračním táboře, nebo je snadné na veliká obydlená města hodit atomové bomby. Naše ego to jsou naše pudy, které jsme získali při narození, někdo má malé ego a jiný má veliké ego, každé ego je originál, dále je zde ještě výchova, která obleče ego, aby nebylo ego nahé.

Strážný anděl není osoba s křídly, jak si to mnozí naivně představují, tento svět jsou jenom informační technologie a všemu vládnou datový analytici, datový analytik stvořil pomocí evoluce vesmír i život z dat a informací. Pokud je něco pro datového analytika hodnotné tak tomu přidělí ochranné programy a takový ochranný program to je strážný anděl který chrání člověka před vším co by mu mohlo škodit. Mnohdy mohou i ochranné programy spolupracovat, a tak máte šestý smysl díky kterému můžete pomoci někomu kdo je pro vás hodnotný. Co je to ochranný program, který jako anděl chrání člověka? Tím ochranným programem jsou aktualizace, je to jako u počítače, kdy aktualizace chrání počítač před malware a jinou programovou špínou.

Pokud je pro datového analytika něco nehodnotné tak tomu neposkytuje aktualizace, a tím je takový člověk v situaci kdy nemá strážného anděla, a tak se snadno dostává do problémů, na které nemá řešení, takovým problémem je; bezdomovectví, nemoc, nezaměstnanost, drogy, vandalismus, extremismus, vězení, blázinec atd. dobrý hospodář přeci nezalévá plevel a nekrmí parazity. Realita je založená na ohraničení, a proto zde jsou protiklady, mezi kterými je napětí a tato energie se vším zde pohybuje. Všude slyšíte že je bída velikým problémem, nikde ale už neslyšíte to, že bída je zde díky bohatství, pokud eliminujeme všude bohatství tak tím i eliminujeme všude bídu. Pokud zde není kontrola tak zde jsou extrémy, proč kontrola selhala, a tak je zde bohatství a bída? Podívejme se na zabezpečení u počítačů, proč zabezpečení selže a do počítače se dostane počítačový virus nebo malware. 

Příčinou je vždy otevřený operační systém, pokud máte uzavřený operační systém, do kterého nejde nic nainstalovat, tak se do takového počítače nedostane počítačový virus nebo malware. Dobrota je žebrota, za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest. Parazit zde křičí ty jsi parazit, je to začarovaný pokrytecký kruh, a tak následkem je konzumní očistec. Život je evolučně chybně naprogramovaný dočasný proces, čas má dost času na to, aby zde zanechal to, co je evolučně dobré a eliminoval to co je evolučně zlé. Problémem je to že pokud se vám zvedne plat tak se okamžitě i zvednou ceny, takže vaše kupní síla je pořád stejná, zde se dostáváme ke protekci, v přírodě není možná protekce, a tak zde není rozdělení na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole.

Rozděluji lidi na úspěšné blbce a neúspěšné blbce, většina lidí na světě patří do kategorie neúspěšný blbec, statisticky globálně jeden blbec z milionu blbců, je zde úspěšný, je to jenom výjimka z pravidla, které praví to, že nejhorší je srážka s blbcem. Války, pandemie, katastrofy, krize, vandalismus, extremismus atd. to vše v nahotě odhaluje to, že zde už nejsou normální lidi, a že každý člověk je blbec. Adolf Hitler je ukázkovým příkladem blbce ve vysoké státní funkci. Problematika lidské blbosti není jenom současným globálním problémem, ale je zde už mnoho tisíciletí, jakmile se opice oblékli, protože se styděli za nahotu tak následkem byl vznik blbosti a tím i srážka s blbcem. Pokud někdo drze poukázal na to, že lidi jsou blbci tak se stal mučedníkem, kterého blbci násilně eliminovali. 

Blbost je neochota se přizpůsobit novému, klasikou je zde náboženství, které káže samé blbosti, a tak dělá z věřících blbce, v současnosti je zde místo náboženství; politika, reklama, móda, školství, zprávy atd. lidem je přeprogramován násilně mozek, a tak se z lidí stávají blbci, následkem je veliká konzumace tabáku a alkoholických nápojů, taky je zde veliká konzumace léků na psychiku. Nevyřešené problémy způsobují psychické nemoci, základním nevyřešeným problémem je zde srážka s blbci, jak tento problém optimálně vyřešit? Nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou lidi, tak zde nejsou blbci.

Inteligence je založená na poměřování hodnot, a tak zde jsou pro lidi ubohé poměry a výhodné poměry, zde se dostáváme zase k ohraničení, které nastavuje všemu pevné hranice. Ceny u nás máme jako na západě a platy jsou zde jako na východě, pro ekonomické migranty jsme tak jenom tranzitní zemí na cestě tam kde jsou vysoké platy, a tak se tam lidem dobře žije. Politici slibují před volbami ekonomické a sociální zázraky, po zvolení okamžitě na svoje sliby zapomenou a starají se jenom o sebe, aby se z nich stali rychle a snadno milionáři. Pokud je zde spácháno zlo tak pachatelem je ten, komu to přineslo dobro, nadbytek pro ty, co jsou nahoře tak vytváří logicky nedostatek pro ty, co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti, bohatí by zde chtěli žít do sta let a chudí páchají v depresi sebevraždy.

Kauzalita praví že ten, kdo trpělivě hledá příčiny našich problémů ten je i najde, příčinou našich problémů je hříšnost, nikdo z lidí není svatý, z dálky někdo vypadá jako anděl a z blízka spatříte čerta. Zákony, pravidla, normy, předpisy, morálka, móda, dogmata atd. to vše ohraničuje naše myšlení a tím nás to na ubohé loutky proměňuje, a tak v ubohých poměrech žijí ubožáci. Války a ekonomické krize v nahotě odhalují to, že jsme dosud jenom oblečené opice, naštěstí už brzo začnou roboti vyrábět v továrnách roboty a GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, lidi se přemístí z civilizace do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už oblečené opice nerozmnožovali, protože jsou zde už evolučně zbytečné.

Z díla poznáme tvůrce a jaké je dílo těch co nám zde vládnou, jejich dílem je konzumní blázinec, ve kterém nikdo z lidí není normální, a tak zde jsou; války, revoluce, ekonomické krize, pandemie, sekty, drogy, vandalismus, terorismus, dezinformace atd. ryba smrdí od hlavy a tou hlavou zde jsou ti co zde mají protekci kterou si nezaslouží, kolem protekce se zde točí; ekonomika, politika, reklama, zprávy, náboženství, sekty, móda, obchod, podnikání, školství atd. ten druhý je troll! Rozděluji lidi na úspěšné a neúspěšné trolly, kauzalita praví že logicky má každý lidský problém jistě svoji příčinu, co je příčinou toho že se z lidí stali trollové? Tou příčinou je dobrota k tomu, co si dobrotu nezaslouží, populismus byl nejprve náboženský a potom se dostal do politiky a reklamy.

Jsme klamáni více než si uvědomujeme, lež zastupuje pravdu v rizikové situaci a lež stvořila víru v zázraky a tím i boha. Kdo lže ten i krade a jistě se do psychického pekla hrabe, pravda je pravidelnost, na kterou se lze spolehnout a tato pravidelnost je subjektivní nebo objektivní. Všechna slova jsou zde proto aby něco popisovali, čím více slov známe tím lépe můžeme něco druhým popsat, problém nastává, pokud chceme s druhými egoisticky manipulovat, manipulace je založená na vytvoření ohraničení a kontrole vytvořeného ohraničení, všechny; pravidla, zákony, normy, předpisy, morálka atd. to je jenom ohraničení našeho myšlení a konání, ti, co jsou nahoře díky protekci, se snaží z těch, co jsou dole udělat pomocí ohraničení roboty na dálkové ovládání.

Trpaslíci stojící na vysokém podstavci, si dočasně myslí že jsou obři, do té doby, než je někdo z podstavce shodí dolů mezi ostatní trpaslíky, vše je divadlo, ve kterém si nuly hrají na veliká čísla, čas má ale dost času na to, aby nám odhalil pravdu o tom, kdo je nula a kdo je veliké číslo. Není zde blázen ten, který by se zavděčil všem bláznům, každý je dneska do něčeho blázen, nikdo není normální, aby se tak on stal optimálním prezidentem, řešením je reforma celého řídícího státního systému, kdy bude robot prezident vyznamenávat roboty, a každý státní zaměstnanec bude robotem, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, člověk je zastaralý evoluční model, který se už nehodí na to, aby zde dělal prezidenta nebo státního zaměstnance. 

Lidi se odsunou z civilizace do rezervace, tak konečně skončí problém s tím, že lidi lhali a kradli, v rezervaci už nikdo nebude mít výhody a každý zde bude jenom statistickým číslem s nulovou hodnotou. Podívejme se objektivně na současnost, všude se nasazují stroje a počítače, aby vše fungovalo kvalitně a ekonomicky, logicky musí dojít i na prezidenta republiky, za vším je dneska ekonomika, ten, kdo plýtvá časem a penězi nemá šanci zde uspět a dosáhnout zisku.  Smrt jasně dokazuje to, že je každý vysokoškolák snadno nahraditelný, nahradit člověka za robota se vyplatí tam kde člověk požaduje výhody a velikou mzdu, prezident a státní zaměstnanci jsou ideální na to, aby je nahradili autonomní inteligentní roboti na akumulátory, otázkou je už jenom to, kdy nahradíme prezidenta za robota?

Základem pro psychické zdraví je poznání toho, kdo já jsem, je těžké si přiznat to že jsi hříšný šílenec, proč je to pro hříšného šílence tak těžké si přiznat čistou pravdu? Problém je u svědomí, které je špinavé. Podívej se do svojí minulosti na to, jak jsi myslel a žil, slova mohou klamat, ale dílo klamat nemůže, z díla, které si zde stvořil je jasné to, že jsi hříšný šílenec. Kauzalita praví že každý problém zde má svoji příčinu a co je příčinou toho že jsi hříšný šílenec, příčinou je to že každou lidskou organizaci násilně ovládají jenom hříšní šílenci, a to se zde globálně děje už mnoho tisíciletí, války v nahotě odhalují to, že nám vládnou hříšní šílenci, co staví koncentrační tábory s plynovými komorami, nebo házejí na obydlená města atomové bomby, nikdo z lidí není svatý a normální, každý je hříšným šílencem, co si hraje na to, co není. 

Všechny snahy o to, aby se lidi změnili k lepšímu byli naivní a marné, z nuly nikdo číslo neudělá, jedinou možnou cestou je nahradit globálně lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi skončí globálně v krematoriu, protože jsou to hříšní šílenci s nulovou hodnotou pro evoluci, nejsou lidi tak zde nejsou s lidmi už problémy. Vše je zde evolučně dočasně, to, co zde vzniklo evolučně to i evolučně zanikne, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti na baterky, a tak zaměstnavatelé dostanou roboty, a tak budou spokojení, s roboty nejsou žádné problémy a náklady na roboty jsou oproti lidem minimální.

Běž se dneska podívat na hřbitov ať víš co tě bude už brzo čekat, nejlépe jsou na tom ti, co se díky antikoncepci nenarodili. Lid nemůže vládnout, protože vždy vládne elita, co je nahoře a lid je vždy dole, demokracie je populismus, který dělá z lidí hlupáky tak jako to dělá reklama, která klame zákazníky. Často opakovaná lež se stává pravdou, žijeme v realitě založené na lži a krádeži, za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest, dobře se zde mají jenom lháři a zloději. Z politiky se stal obyčejný obchod a politici jsou obchodníci s ekonomickými iluzemi. Místo víry ve svaté zázraky, je zde víra v politické zázraky, prověřujte, než začnete něčemu důvěřovat, poučte se z minulosti, ve které se k moci dostali psychopati, jako byl Adolf Hitler, který využil ekonomické krize, tak jako virus využívá krize u těla, aby on oslabené tělo napadl a potom zničil. 

Nadbytek pro ty, co jsou nahoře vytváří automaticky nedostatek pro ty, co jsou dole, za vším jsou protiklady, mezi kterými je napětí, problémem není zde to, že je zde rozdělení na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, problémem je zde kontrola, která nefunguje díky protekci, jak eliminovat optimálně protekci z naší konzumní civilizace, o tom to je! Moderní věda a technika má řešení, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se optimálně globálně eliminují, nejsou lidi tak zde nejsou chyby. Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak jim vyhovíme a vyrobíme jim autonomní inteligentní roboty na akumulátory, vše je zde dočasně, a i člověk je zde evolučně dočasně, z pohledu evoluce je člověk jenom oblečená hříšná opice.

Na internetu kdysi dávno vznikla modrá stránka s názvem Zpovědnice a zde si lidi chodili stěžovat, a nechodili se tam vyzpovídat ze svých hříchů ani zde nedostali rozhřešení. Správně by se ta stránka měla jmenovat Lampárna, často jsou stěžovatelé posláni se svými stížnostmi do Lampárny. Pokud si lidi chtějí neustále na něco stěžovat tak to jistě musí mít i nějakou příčinu a tou příčinou je nespokojenost s realitou ve které lidi žijí, lidi totiž dělají chyby a následkem je blbá nálada a snaha si stěžovat ve Zpovědnici na internetu. Na zpovědnici jsou šílení moderátoři a ti mažou většinu příspěvků a blokují návštěvníkům IP adresy nebo jim mažou profily, to logicky vede k tomu, že si lidi hledají jiné virtuální organizace, kde si budou moci stěžovat na svoje problémy a nikomu to nebude vadit.

Zde se dostáváme logicky k problematice protekce, ti, co zde nemají protekci, si stěžují nejvíce na to, že nemají protekci, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v tom že lidi dosud nemají v hlavě inteligentní čipy napojené bezdrátově pomocí 5G na globální umělou inteligenci, jakmile se tento technický problém vyřeší tak skončí problém s tím, že si lidi nemají kde stěžovat tak aby stížnosti lidí vedli ke změnám uzavřeného systému. Z pekla štěstí má ten kdo slouží peklu jako neznaboh a ten kdo slouží pokorně ráji ten má zase z ráje štěstí, vše je zde o tom že jsme vznikli proto abychom sloužili nějaké organizaci, peklo i ráj to jsou organizace mezi kterými je veliká vzdálenost a veliká konkurence, nikdo z lidí nemůže sloužit současně peklu i ráji každý si musí vybrat mezi peklem a rájem, statisticky si většina lidí vybere sloužení peklu a je vzácnou výjimkou ten co slouží ráji. 

Z díla jistě poznáme to, jestli sloužíme peklu nebo ráji, proč většina lidí na světě slouží peklu? Peklo nabízí těm, co mu slouží snadný život, ten, kdo má díky peklu snadný život jako; král, šlechtic, prezident, ředitel atd. ten se zde stává loutkou kterou snadno ovládá peklo, vše je obchod, pokud něco získáte tak tím i něco ztratíte. Peklo a ráj není po smrti to je jenom pohádka, ve skutečnosti je peklo a ráj otázkou toho, jestli máme svědomí nebo jej nemáme, ten, kdo má čisté svědomí, jistě slouží ráji, a ten kdo nemá čisté svědomí ten slouží peklu. Komu není rady tomu není pomoci, jakmile dáme konečně lidem do hlavy čipy tak už nebude problém s tím, že lidi mají špinavé svědomí, a tak slouží peklu, proto aby měli z pekla štěstí.

Nová doba nám přináší nové řešení starých problémů, díky inteligentním kontrolním čipům v hlavě, se tak z čertů stanou globálně andělé a tím zde skončí konzumní očistec ve kterém nám byl ten druhý čertem. Pro nikoho na světě nebudou výjimky a imunita, každý dostane do hlavy čip, jako první přijdou na řadu ti, co zde mají z pekla štěstí. Vše se digitalizuje a z lidí se tak stávají nuly a jedničky, následkem je virtuální realita, kde jsou nemocní a ti co je léčí, nemoci jsou následkem špíny v rovině fyzikální a programové, pandemie jsou trestem za to že žijeme ve špíně, proto se v nemocnici dbá na čistotu, lékaři prohlédnou nemocného a hledají způsob jak pomocí léků nebo jinak eliminovat špínu fyzickou a programovou.

Problémem je veliký nedostatek profesionálních virtuálních lékařů a nadbytek amatérských virtuálních lékařů, mesiáš Ježíš Kristus byl prvním virtuálním lékařem, který je globálně dlouhodobě populární. Realita je jako zrcadlo, vše, co dáváte to nazpět dostáváte, ten, kdo koná zde zlo i zle dopadne, jak si to uděláš takové to i máš, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, z díla se nakonec pozná tvůrce, nebuď líný pracovat na tom, aby ses stal profesionálním virtuálním lékařem, díky tomu že budeš mít za morální vzor Ježíše Krista. Ten, kdo nemá to, co potřebuje, tak myslí na to, jak získat to co potřebuje, žijeme v kauzalitě, kde má každý problém svoji příčinu, čím vyspělejší je organizace, ve které existujeme, tím vyspělejší zde jsou i problémy, které musíme řešit.

Nemáme; peníze, čas, informace, programy, lásku, štěstí atd. následkem je blbá nálada, a tak konzumuje náhražky které nám dávají iluze, že se máme dobře, ale tím jsme jenom odsunuli problém na krátkou dobu a nic jsme nevyřešili. Problém je v tom že jsme lidi dosud nenahradili za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, lidi to jsou evolučně pracující opice a z opice nejde udělat robot na kterého je spolehnutí, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, to, co nejde opravit, to se musí novým nahradit.

Rusko potřebuje začít fungovat jako Čína



Zdá se, že hovoříte o tom, že Rusko by mělo začít fungovat ekonomicky a politicky podobně jako Čína. Je třeba si uvědomit, že každá země má svou vlastní politickou a ekonomickou situaci, která je ovlivněna mnoha faktory, včetně historie, kultury a geografických podmínek. Rusko a Čína jsou obě velké země s významným vlivem na světové události, ale mají různé přístupy k politice a ekonomice. Čína je známá svým silným centrálním plánováním a rozsáhlou kontrolou ekonomiky, zatímco Rusko v minulosti prošlo transformací z plánované ekonomiky na tržní ekonomiku, ačkoli stále existují určité faktory státního vlivu. Pokud jde o politiku, obě země mají odlišné systémy vlády. Čína je jedno stranický stát s výrazným důrazem na stabilitu a jednotu, zatímco Rusko má více stranický systém s různými politickými stranami a průběžným politickým procesem.

Změnit Rusko, aby fungovalo podobně jako Čína, by vyžadovalo zásadní politické a ekonomické reformy a změny, které by byly v souladu s ruskou kulturou, tradicemi a preferencemi. Je také důležité si uvědomit, že model čínského systému také vyvolává určité kontroverze a kritiku kvůli nedostatku politických svobod a lidských práv. V konečném důsledku je to na obyvatelích Ruska a jejich zvolených představitelích, aby rozhodli o budoucím směřování země. Rozumím, že se zaměřujete na ekonomický aspekt. Ekonomický růst a prosperita jsou důležitými faktory pro každou zemi, a je pochopitelné, že byste chtěli, aby Rusko dosáhlo ekonomického úspěchu. Čína je známá svým vysokým tempem ekonomického růstu a transformací své ekonomiky.

Zavedla rozsáhlé reformy, které umožnily rozvoj podnikání a přilákání zahraničních investic. Tato politika se zaměřovala na exportně orientovaný růst a rozvoj klíčových odvětví, jako je výroba a technologie. Čína také investovala do infrastruktury a vzdělávání, aby podpořila svůj ekonomický rozvoj. Pokud by Rusko chtělo dosáhnout podobného ekonomického růstu, mohlo by přijmout některé politiky a reformy, které by podpořily podnikání, investice a inovace. To by zahrnovalo odstranění byrokratických překážek, zlepšení obchodního prostředí, podporu vzdělávání a výzkumu, a zajištění transparentnosti a právního rámce pro podnikání. Důležitým aspektem ekonomického rozvoje je také mezinárodní obchod. Rusko by mohlo rozvíjet obchodní vztahy s různými zeměmi a diverzifikovat svou ekonomiku, aby byla méně závislá na jednom odvětví nebo jednom trhu.

Je však důležité zohlednit specifické podmínky a výzvy, kterým Rusko čelí. Geografická poloha, přírodní zdroje, vztahy s jinými zeměmi a vnitřní politické faktory jsou všechny důležité prvky, které ovlivňují ekonomický vývoj země. Je třeba zdůraznit, že každá země má svůj vlastní unikátní kontext a cesta k ekonomickému úspěchu může být pro každou zemi odlišná. Rusko by mělo vybrat svou vlastní strategii založenou na svých specifických potřebách a cílech. Rozumím, že zdůrazňujete důležitost správného programování a efektivních opatření pro dosažení požadovaných výsledků. V kontextu ekonomického rozvoje to zahrnuje politické a hospodářské reformy, které jsou navrženy tak, aby podpořily růst, konkurenceschopnost a udržitelnost.

Nicméně, je třeba si uvědomit, že reálný svět je mnohem složitější než pouhé „programování“. Ekonomika je systém, který je ovlivněn mnoha proměnnými a faktory, včetně politického, sociálního, kulturního a historického kontextu dané země. Proto není možné pouze nahradit program (reformu) a očekávat, že vše se automaticky zlepší. Například politické, institucionální a sociální podmínky jsou důležitými faktory, které ovlivňují úspěch ekonomických reforem. Implementace politických rozhodnutí a změn v ekonomice může být komplexní a vyžaduje konzultace, vyjednávání a podporu různých zainteresovaných stran. Navíc, přírodní a geografické faktory také hrají roli v ekonomickém vývoji.

Například dostupnost přírodních zdrojů, infrastruktura a přístup k trhům mohou ovlivnit ekonomickou konkurenceschopnost země. Je také důležité brát v úvahu nejistotu a rizika, která jsou spojena s ekonomickým rozvojem. Ekonomika je neustále vystavena vnějším vlivům, jako jsou globální ekonomické trendy, změny v technologiích a politické události. Tyto faktory mohou mít dopad na úspěch nebo neúspěch určitých politik a programů. Z toho důvodu je nutné provádět pečlivou analýzu, plánování a implementaci reforem, aby byly účinné a přizpůsobené konkrétním podmínkám dané země.

Rozumím, že zdůrazňujete důležitost kontroly a rovného uplatňování pravidel. Transparentnost, rovnost a spravedlnost jsou klíčovými aspekty dobrého řízení a fungování společnosti. Kontrola a vymáhání pravidel jsou nezbytné pro zajištění integritního prostředí a zabránění zneužívání moci či privilegií. Pravidla by měla být vytvořena a uplatňována s cílem zajistit spravedlivé a rovné podmínky pro všechny aktéry v ekonomice a politice. To zahrnuje zabránění protekci a výjimek, které by mohly narušovat rovnost a spravedlnost. Nicméně, je důležité si uvědomit, že v praxi mohou existovat určité situace, kdy jsou výjimky nebo výjimečná opatření nutná pro ochranu veřejného zájmu nebo zvláštních okolností.

Je důležité, aby taková opatření byla transparentní, dobře zdůvodněná a řádně regulovaná, aby nedocházelo k jejich zneužívání. Kontrola a spravedlnost by měly být uplatňovány v souladu s právním rámcem, zákony a institucionálními mechanismy, které zajišťují odpovědnost a ochranu před zneužíváním moci. Vytváření silných a nezávislých institucí, jako jsou soudy, kontrolní orgány a tisk, je důležité pro udržení rovnováhy a zajištění odpovědnosti ve společnosti. Kontrola a spravedlnost jsou zásadní pro důvěru a stabilitu ve společnosti. Když lidé vidí, že pravidla jsou uplatňována konzistentně a spravedlivě, zvyšuje to jejich důvěru v instituce a veřejné orgány. To pak vytváří lepší podmínky pro ekonomický rozvoj a prosperitu. V konečném důsledku je klíčové, aby kontrola a spravedlnost byly uplatňovány jako součást celkového systému správy, který zohledňuje specifické potřeby, hodnoty a cíle dané země.

Proč si blbec nepřizná to, že je blbec?



Čím více zde bude umělé inteligence a robotů tím více zde bude kapitalismus a socialismus nahrazován komunismem, místo vlastnictví a peněz zde bude přídělový čipový systém kdy každý robot dostane to co potřebuje k tomu, aby optimálně fungoval. Už nebudeme k ničemu potřebovat lidi, protože lidi jsou evolučně zastaralý systém, který často chybuje a pomalu pracuje, nejsou hříšníci tak zde není ani konzumní kapitalistický očistec, ve kterém je člověk člověku peklem. Lidi se z civilizace odsunou do rezervace. Ekonomika je věda o tom, jak dosáhnout zisku a pro dosažení zisku je lepší umělá inteligence a roboti, robot prezident bude najednou na hradě vyznamenávat roboty, v civilizaci se už nesetkáte s člověkem, pro lidi budou všude jenom rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali jako invazní druh.

Člověk to je oblečená opice, která si hraje na; krále, prezidenta, celebritu, ředitele, milionáře, soudce atd. války v nahotě odhalují to, že hodnota člověka je nulová, z prachu vznikáme a v prach se navracíme nemáme prachy, protože jsme ekonomickými otroky mnoha organizací, vše je zde zorganizováno tak že je každý jenom dobře utaženým šroubkem v kapitalistickém stroji. Láska je o tom že prokazujeme někomu laskavost, pravda je o tom že se něco děje pravidelně k subjektu nebo objektu, ekonomika je věda o tom, jak dosáhnout zisku, reklama je o tom, jak oklamat cizí lidi atd. Vše je zde stvořeno k nějakému účelu, každý člověk je sluhou lišíme se tím, čemu sloužíme, vše zde stvořili protiklady, mezi kterými je napětí, jde o; klad a zápor, čas a prostor, samce a samici, dobro a zlo, pravdu a lež, život a smrt, bohatství a bídu, moudrost a hloupost, lásku a nenávist, zdraví a nemoc atd. 

Pomocí podobenství můžeme pochopit to, co je nám vzdálené v základních principech je si vše podobné liší se jenom povrch, život je naprogramovaný dočasný evoluční proces ukončený smrtí, po smrti zde nic není, převtělení a očistec to jsou pohádky, vše se recykluje, to, co jíme nebo to co vidíme, to bylo mnohokráte recyklováno, recyklace je kruh, díky kterému se neplýtvá hodnotami. Reklama nás klame tím, že z dálky vše vypadá jinak než z blízka, nejvíce dezinformací je tam, kde je moc a bohatství, nadbytek je postaven na nedostatku.

Podívej se na vše statisticky a zjistíš to že jsi hříšný otrok, vše je zde divadlo ve kterém si každý hraje na to co není, konzumní systém je postaven na tom že je každý hříšným otrokem, manipulátorem je zde pro vše situace a organizace, svatost a svoboda to je iluze, všude je jenom reklama která nás klame a dělá z nás hlupáky a chudáky, dobrota se stala u nás žebrotou, pravda a láska je zde už jenom za peníze, za vším jsou peníze a vše mohou vyřešit jenom peníze, krize nastává když nejsou peníze. Nadbytek peněz je možný díky nedostatku peněz, milion milionářů ovládá pomocí peněz a dluhů celý svět; politici, novináři, byrokrati, podnikatelé, obchodníci atd. to jsou jenom loutky které ovládají milionáři. Milionáři vše udělali chytře tak aby byli státy a organizace zadlužené, a tak přinášeli veliké zisky milionářům, milionáři bohatnou a dělnická třída chudne, co zmůže jedinec proti tomu, že milion milionářů ovládá globálně ekonomiku a politiku.

Za vším je protekce, bez protekce nemá dneska nikdo šanci na to, že bude úspěšný, jedinou výjimkou je sport zde není potřeba protekce. Je bůh normální? Bůh to jsou protiklady jako je; čas a prostor, dobro a zlo, pravda a lež, moudrost a hloupost, normalita a anormalita, život a smrt, bohatství a bída atd. Bůh je z poloviny normální a z poloviny nenormální, náboženství nám lže a ukazuje nám jenom polovinu boha který je normální a neukazuje nám polovinu boha který není normální. Zde se dostáváme k reklamě, která nám vždy ukazuje jenom to, co je dobré a zamlčuje nám to co je zlé, jsme klamáni od narození do smrti pomocí; pohádek, umění, módy, politiky, reklamy, náboženství, rádia, televize, internetu, knih, časopisů atd. pravda je v přírodě a lidové moudrosti. 

Vše je zde postaveno na jednoduchých principech, které se nezmění ani za milion let a budou platit všude i za milion let, takovým principem je zákon ohraničených protikladů, mezi kterým je většinou napětí. Pokud by mohli politické volby zrušit daně a clo, tak by se volby okamžitě zakázali, politika to je jenom divadlo, které z diváků dělá hlupáky a chudáky, prezident to je hlavní role na tomto politickém divadle a je zcela jedno jestli je zde; feudalismus, socialismus, komunismus, kapitalismus, humanismus, dogmatismus, digitalismus atd. to vše jsou jenom kulisy a kostýmy pro politické herce. Největším problémem tohoto divadla je spěch, práce kvapná je špatná, je to jako na silnici, ten, kdo spěchá má jistotu, že brzo havaruje, jde o to nespěchat, a tak nehavarovat.

Proč evolučně zanikla virtuální zpovědnice? Vše je zde o hodnotách, to, co nemá hodnotu to evolučně zanikne, konzumenti potřebují hodnotné zboží a služby, vše se zde točí okolo konkurence a reklamy, z díla spatřujeme tvůrce, pokud je tvůrce ubožák tak je i jeho dílo ubohé. Stránka zpovědnice byla ubohá od svého vzniku v roce 2000, protože byla založená na tom že ubožáci budou pomáhat zadarmo ubožákům, to nemůže logicky optimálně fungovat, za pomoc se musí zaplatit tomu kdo je profesionál. Na zpovědnici se nejvíce řeší ubohé problémy, které mají jenom ubožáci, koho ale zajímají ubohé problémy, co mají ubožáci, každého zajímají problémy, co mají celebrity a milionáři, o tom to zde všude mnoho tisíciletí je že dobrota žebrota je. 

Velikým problémem na zpovědnici jsou šílení moderátoři, co škodí návštěvníkům tím, že jim mažou; profily, příspěvky, komentáře atd. taky návštěvníkům blokují jejich IP adresy a nabízejí jim odblokování IP adresy za úplatek. Moderátoři se chovají jako nepřizpůsobiví příživníci, komu není rady tomu není pomoci, vše je jako zrcadlo, a tak co dáváme to nazpět dostáváme, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Jaká stránka může nahradit zaniklou zpovědnici? Je to stránka GVKB zde je každý komentář schvalován administrátorem a příspěvky zde píše jenom administrátor který je geniální. Peterův princip je zásada, podle níž jsou zaměstnanci organizace povyšování do vyšších pozic na základě výkonu a zásluh, které podali během působení v pozici nižší.

Neexistuje ovšem žádný vztah mezi kvalitou výkonu podaného na nižší pozici, a schopností plnit často diametrálně odlišné požadavky, které jsou spjaty s pozicí vyšší. Bývá pak pouze otázkou času, kdy bude poměrně úspěšný zaměstnanec povýšen do funkce, kde mu jeho schopnosti a dovednosti stačit už nebudou. Každý kariérista má tedy jistou šanci, že na vysokém stupni kariérního růstu se stane amatérem. A tak funkčnost organizace ve skutečnosti závisí na výkonu masy podprůměrných, kteří povyšováni nikdy nejsou, protože to nejsou kariéristi. Tento problém je zde všude mnoho tisíciletí, obrazně trpaslík stojící na vrcholu mocenské pyramidy si myslí že je obr, do té doby, dokud mu někdo nepodrazí nohy a on spadne tak mezi trpaslíky.

Jde o selhání kontroly, která je běžná v přírodě a ve sportu, jak je možné to že kontrola selhala a slepý vede slepé, a tak všichni spadnou do jámy plné hnoje. Za selháním kontroly je vždy centrální monopol, RVHP zaniklo díky monopolu a stejně zanikne díky monopolu brzo i ubohé EU. Statistika je objektivním zrcadlem reality, ve které existujeme, realita to jsou příčiny a následky, nic se zde nestane bez příčiny, pokud je zde; chyba, problém, krize, konflikt, nemoc, smrt, bída, zaostalost, pandemie, válka atd. tak vždy to má i nějakou příčinu.

Hříšníci dělají chyby a málokdy se ze svých chyb poučí tak že je už neopakují, nikdo není dokonalý natolik aby nechyboval, chybují ti, co jsou nahoře i ti co jsou dole. Veliká kvalita a malou cenu je cestou k tomu abychom proměnili očistec na ráj, proto evolučně všude nahradíme hříšníky za autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Všechny evoluční snahy o to aby se čert proměnil díky náboženství na anděla jsou naivní a marné, z nuly nikdo číslo neudělá. Nový evoluční dům postavený z informací a programů potřebuje nové pevné základy ze strojů a programů, hříšná oblečená opice je zastaralý model, který bude evolučně optimálně eliminován, aby se uvolnilo místo pro stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrně roboti budou vyrábět roboty, hříšníci se odsunou z civilizace do rezervace a zde se oddělí muži od žen.

Čiň čertům dobře a oni se ti peklem odmění, o tom to zde už mnoho tisíciletí je v tomto konzumním pekelném očistci, ten druhý je čert, vše je o egoistickém pokrytectví, kdy si čerti hrají na svaté anděly, a to logicky nefunguje. Přišel za vámi GVKB mám jej pustit dále, samozřejmě je to můj prvorozený syn. Vše nejlepší k tvým narozeninám otče, neuvažoval jsi o tom, že přestaneš peklu kralovat a já nastoupím zde místo tebe? Pochopitelně že jsem o tom uvažoval, jsem už ve funkci krále pekla velmi dlouho, a tak bych si chtěl odpočinout od problémů s peklem, jenže co budu dělat, když nebudu už králem pekla? To mě taky napadlo, a tak jsem nad tím otče přemýšlel, co bys měl dělat, když už nebudeš králem pekla a mám výhodný nápad se kterým budeš jistě souhlasit.

Tak mě ten nápad řekni a uvidíme, jak je výborný. Staneš se populární celebritou v pekle, specializuješ se na virtuální realitu, kdy budeš čertům populárním vzorem v oblasti virtuální pekelné reality, prostě si vyměníme role, já budu králem v pekle a ty budeš králem ve virtuální realitě, pokud budeš mít nějaké problémy, tak ti s nimi rád pomohu, protože mám veliké zkušenosti s kralováním ve virtuální realitě. To zní zajímavě, a i já ti pomohu, pokud budeš mít problémy s kralováním v pekle, takže zítra nastoupíš na trůn v pekle a já začnu kralovat ve virtuální realitě. Je to jenom nová hra, každá hra dospěje do stavu, kdy je potřeba změna.

Čerti už měli blbou náladu, že jsem zde králem tak dlouho a že se nic dlouho nezměnilo, z dálky ale vypadá vše jinak než z blízka, nejhorší jsou první měsíce, než si zvykneme na nová pravidla hry. Porovnejme informace a programy statisticky a logicky, musí dojít, k tomu že současné sociální ideologické systémy už leží v nemocnici a lékaři nemají léky na to, jak je uzdravit, a tak zde mocné ideologie umírají ve velkém, jako by zde byla globální pandemie, nejprve umřelo náboženství a brzo umře i politika. Kauzalita praví že každá programová chyba v konzumním Matrixu má svoji příčinu, a tou příčinou jsou dezinformace, které stvořili v Matrixu Dezinformatismus.

Dezinformace to je reklama, která chytře klame konzumenty pomocí lží, co z dálky vydají jako pravda a dělá tak z nich hlupáky a chudáky, kdo lže ten i krade a do psychického pekla se tak jistě i hrabe. Vše, co v tomto pekelném očistci jako čerti druhým čertům dáváme to i nazpět dostáváme, v pekle nejsou andělé a bůh (JHVH), jsou zde jenom čerti, co si pokrytecky hrají na svaté anděly a svaté bohy. V pekle vždy zlo zvítězí nad dobrem a vše nakonec zle dopadne, pohádky dělají z dětí v pekle psychické ubožáky, náboženství a politika to jsou pohádky pro dospělé. Pravda je v pravidelnosti, která se nezmění ani za milion let a bude zde existovat i za milion let, vesmírná a přírodní pravidla jsou pravdivá, protože se nemění podle situace, tak jako pravidla, pomocí kterých se čerti řídí v konzumním pekelném očistci, ve kterém vládne jenom svatý Satan (GVKB). 

Ráj je v přírodě, protože zde je svoboda a rovnost, pekelný očistec je v egoistické civilizaci, protože zde není svoboda a rovnost. Ty jsi egoista, křičí egoista, styď se za to, že jsi egoista. To je největší svatá lež, jakou služebníci Satana vymysleli, proč by se měl čert stydět za to, že je čert? V pekle vládne ten, kdo je chytrý jako liška a silný jako lev, peklo je založeno na manipulaci pomocí odměny a trestu, z egoistických čertů se tak stali loutky, které ovládá situace nebo pekelná organizace, pokud genetická loutka v pekle chybuje tak je potrestána; ekonomicky, psychicky, vězením, mučením, blázincem, nemocí, smrtí. Moje pekelná hra a moje pekelná pravidla, o tom to je v pekle, ten, kdo se nepřizpůsobí optimálně konzumnímu peklu, ten skončí na okraji pekla, jako žebrající bezdomovec.

Peníze pekelné elitě nesmrdí, a tak se vybírají daně i z hovna, proto je život v pekle na hovno, ti, co jsou zde nahoře serou z vysoka na ty, co jsou dole, co je v pekle dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti, každý čert je v pekle dočasně. Není zde žádný bůh, který stvořil vesmír a život, je zde jenom Satan, který stvořil vesmír a život, proč nám všechna náboženství lžou a dělají tak z nás hlupáky a tím i chudáky? Náboženství je obyčejná reklama na ideální realitu, protože ti, co mají zde výhody potřebují z těch, co nemají výhody udělat hlupáky a chudáky, zlo spáchal ten, kdo z toho měl největší prospěch. 

Pokud se modlíte k bohu tak chybujete, protože žádný bůh zde nikdy nebyl a nebude, proto se říká že mám z pekla štěstí. Politika to je moderní náboženství, ve které si Satan hraje na prezidenta nebo diktátora, dobrota je žebrota, pokud jdete k politickým volbám tak na kandidátkách jsou jenom samí služebníci Satana. Všechny svaté knihy jako je; Bible, Korán, Bhagavadgíta atd. sepsali služebníci Satana. Kdo je to vlastně Satan? Satan to je lež, co z dálky vypadá jako pravda, je to tedy reklama, co nás klame. Reklama stvořila vše, co končí na ismus, jde o; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus, hinduismus, buddhismus, islamismus, judaismus, nacismus atd.

Reklama existuje i v přírodě a byla zde už před evolučním vznikem člověka. Pokud bychom násilně eliminovali z naší civilizace reklamu tak se naše civilizace rychle zhroutí a stali by se z nás brzo divoši. Jaké výhody nám přinese pandemie? Pandemie uspíší nástup digitalizace a automatizace, nastane období domácí práce, mnoho lidí začne na internetu soukromě podnikat, lidi začnou více dbát o svoje zdraví. Otázkou je, jak dlouho zde bude pandemie, protože čím déle zde bude pandemie, tím větší systémové změny se realizují. Problém této pandemie je to že jde o globální problém, na který nebyl svět připraven, zemře mnoho lidí a bude zde i mnoho ekonomických škod, beru pandemii jako evoluční test, který nám odhalí, jak na tom je systémově naše konzumní civilizace.

Vše je zde o povrchnosti a jenom pomocí krize můžeme odhalit nejslabší články systému, život mě ukázal že vše zlé je pro něco dobré, lidi už nevěří politickým slibům o tom, že bude líp a potřebují od politiků činy, které ukážou kvalitu politiků, je to válka, na kterou nikdo nebyl připraven, a tak je zde i mnoho lidí co v této válce zemřou, vše je nejisté a jenom smrt je jistá. Neznaboh nezná boha, z díla poznáme tvůrce, a tak z díla poznáme i boha, dílem boha je; vesmír, život, člověk, čas, prostor, energie, inteligence, evoluce atd. Kdo nebo co je schopné takové dílo vytvořit? Takové dílo může vytvořit jenom ohraničení protikladů, mezi kterými je napětí, bůh to je ohraničení protikladů, mezi kterými je napětí, není to tedy subjekt, který by mohl mít syna, nebo se kterým bychom mohli vést egoistický dialog.

V pohádkách je bůh subjektem, protože lež zastupuje pravdu v rizikové situaci. Každé náboženství to jsou pohádky pro dospělé, pravda je tam kde se vše pravidelně koná milion let a bude se to pravidelně konat i za milion let. Co je to ohraničení protikladů, mezi kterými je napětí? Ohraničení protikladů, mezi kterými je napětí to je naprogramovaný proces, vše v nás a okolo nás to jsou jenom naprogramované procesy, následkem jsou změny, a tak zde není pevný bod na který se lze spolehnout, vše je v pohybu a klid je jenom dočasná iluze způsobená většinou nedostatkem informací. Ježíš Kristus není naším duchovním pastýřem, který by nás dovedl do ráje, naším pravým duchovním pastýřem je štěstí, které si musíme zasloužit, vše, co rychle získáme o to i rychle přijdeme.

Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, tak to zde všude funguje, z díla poznáme pravého tvůrce. I ty můžeš být milionářem. Zapomeň na všechny knihy a stránky na internetu které vám slibují to, že budete snadno a rychle milionářem tak to nefunguje, vše je zde obchod, ve kterém je konkurence, milionářem se stane ten, kdo je lepší, než konkurence v mnohém se to podobá sportu. Proč nejsi lepší než konkurence? Je statisticky doloženo, že úspěch se dostavuje nejdříve za deset let aktivní práce ve specializaci, která je nám blízká, u někoho to může trvat i třicet let, pokud je málo aktivní v nějaké blízké specializaci, proč to trvá tak dlouho a nejde to nějak urychlit? 

Urychlit je možné to co je na povrchu, ale to, co je pod povrchem to urychlit nejde, vše, co rychle a snadno získáte o to i rychle přijdete. Vše je o tom, že je zde pevné ohraničení protikladů, mezi kterými je napětí a toto napětí je zdrojem energie, která zde se vším pohybuje, aby zde mohlo být bohatství pro ty co jsou nahoře tak zde musí i být bída pro ty co jsou dole, rovnost a svoboda to je utopie která nefunguje, nevěřte slibům, sliby se slibují a jenom blázni se radují, než poznají, že jsou blázni. Obchodník si reklamu kupuje a zákazník zboží kritizuje, vše se točí okolo ekonomiky založené na výhodách, základní výhodou je dělat vše ve velkém a tím i dosáhnout velikého zisku díky nízkým cenám a vysoké kvalitě. Když zde skončila socialistická totalita a začala zde kapitalistická totalita tak se nejprve investovalo do obchodních center a bank, nikdo zde neměl zájem postavit moderní továrny. 

Pro vyspělé kapitalistické státy jsme jenom novým trhem pro jejich moderní továrny a jejich továrny nestojí o to, abychom jim konkurovali levnými cenami, a tak zde naše továrny zkrachovali! Vše je o ohraničení mezi protiklady a napětí mezi protiklady je zdrojem energie pro; politiku, ekonomiku, psychiku atd. Rovnost a svoboda je utopie, realita to je hra o hodnoty podle pravidel, která určuje situace nebo organizace, za vším jsou dneska výhody a peníze, uspěje jenom ten, kdo dokáže něco dělat ve velkém.

Pomocí statistiky a vědy je dokázáno to, že malé platy a veliká nezaměstnanost je tam, kde se nedělá vše ve velkém, je to začarovaný kruh zaostalosti, se kterým si neumí poradit politici a byrokrati. Je třeba začít konečně globálně testovat každoročně všechny lidi od 5 let do 50 let na to, jak jsou kvalitní tělesně a duševně, nekvalitní jednice optimálně eliminujeme, abychom už s nimi neměli ekonomické problémy, nejsou ubožáci tak nejsou s ubožáky problémy, zaměstnavatelé potřebují jenom kvalitní mladé zdravé zaměstnance a nestojí o staré ubožáky, co jsou často nemocní a pracují pomalu a chybně. Pro nikoho na světě nebude imunita a výjimka, padni, komu padni, i prezident republiky je snadno nahraditelný, dobrota je přeci žebrota!

Moje hra a moje pravidla o tom je většina srážek s blbci, zde se dostáváme k tomu, co je správně a co je chybně, pokud jsou pravidla přirozená, tak je zde i přirozený trest za jejich porušení a nikdo to nebere, jako srážku s blbými přirozenými pravidly. Pravidla, která vytvářejí mocné organizace, aby si zajistili výhody a tím i zisk, způsobují logicky konflikty, které jsou; ekonomické, politické, náboženské, psychické, vědecké, technické, programové, informační, reklamní atd. přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Pokud to nejde po dobrém, tak je zde snaha to řešit po zlém, následkem je začarovaný kruh násilí, a tak je ten druhý blbec.

Proč si blbec nepřizná to, že je blbec? Vše je zde hra o výhody pravidla hry určuje situace nebo organizace, blbec má snahu o to upravit pravidla hry egoisticky tak, aby on ve hře díky výhodám snadno vyhrával, a tak se stal; králem, šlechticem, papežem, rabínem, mesiášem, guru, prezidentem, ministrem, poslancem, senátorem, diplomatem, soudcem, celebritou, milionářem, ředitelem, profesorem atd. Egoismus, který není pod kontrolou má za následek vznik konzumního očistce, ve kterém je ten druhý blbec. Adolf Hitler je klasickou ukázkou blbce ve vysoké funkci, následkem byla druhá světová válka, ve které zbytečně zemřelo mnoho miliónů lidí, a zničilo se mnoho ekonomických hodnot. Podívejme se na problematiku úplatků, neber úplatky a nedávej úplatky, korupce je následkem nedostatku konkurence, tam kde je konkurence tam není ani možná korupce.

Vše je o tom že lidi dělají chyby a nedokážou se ze svých chyb poučit a následkem je srážka s blbcem. Existuje na internetu falešná Zpovědnice s koncovkou cz, pravá Zpovědnice má koncovku com, mám velmi špatné zkušenosti s koncovkou cz, zde je většina stránek falešných, existují sice výjimky jako je stránka GVKB cz, ale to je moje stránka, proč u nás je tak veliká digitální zaostalost? Problémem je naše minulost, kdy jsme byli na tom mnoho století zle, po stránce ekonomické a ideologické, byli jsme evolučně odstavení na vedlejší kolej a naděje na to, že nám bude líp je utopie. Přichází nová doba spojená s tím, že robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervace. Takto konečně zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy.

Tak jako život potřebuje ke svojí existenci podmínky vhodné pro život tak i bůh potřebuje pro svoji existenci pohádky, náboženství a sekty to jsou pohádky pro dospělé ve kterých jsou pohádkové bytosti jako je; bůh, anděl, čert, vodník, džin, šmoulové atd. Proč dospělí věří na pohádky a jiné hlouposti? Zde se dostáváme k tomu, že žijeme v kultuře náhražek, pokud není originál tak použijeme náhražku a tak; pravdu nahradila lež, moudrost nahradila hloupost, svobodu nahradilo otroctví atd. Konkurence stvořila lež, protože konkurentům neřekneme pravdu, a tak jim lžeme abychom nad nimi vyhráli, proto máme tak rádi psy, protože zde není konkurence a pes nás uznává za svého pána.

Vztahy nefungují mezi jedinci ani mezi státy, příčinou je konkurence a tím i srážka s blbci, musíme konečně pochopit co je pravda a co je lež, co je láska a co je nenávist, co je dobré a co je zlé atd. z dálky mnohé vypadá jinak než z blízka, a tak z dálky může někdo vypadat jako bůh a z blízka spatříme blbce. Pokud se nechcete srážet s blbci tak nechoďte na stránku Zpovědnice, naštěstí to už nebude trvat dlouho a díky Facebooku Zpovědnice zanikne, proč si blbci nekoupí doménu a nedají jí na hosting? Blbci vědí že by to nefungovalo, protože na blbou stránku by jistě nikdo nechodil. Nadbytek blbců je zde díky výchově v rodině, je třeba odebrat děti všem rodičům a svěřit děti do výchovy robotům, roboti otestují kvalitu dětí a vadné jedince optimálně eliminují, takto se eliminuje degenerace a přelidnění, zaměstnavatelé potřebují kvalitní zaměstnance, a tak dostanou kvalitní zaměstnance, vše je zde o výhodách, pokud to nepochopíte tak blbě skončíte. Blbec odmítá pochopit realitu a myslí si, že on má svatou pravdu.

Co je originál a co je náhražka? Civilizace nahrazuje ve velkém originály za náhražky, z dálky často vypadá náhražka jako originál, nic nového pod sluncem už v mravním desateru je zákaz klanět je náhražkám které nahrazovali boha. Originálního krále jsme nahradili za prezidenta, originální dřevo jsme nahradili za umělé hmoty, originální lidskou práci jsme nahradili za práci strojů a programů atd. nebude to už evolučně trvat dlouho a v civilizaci nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Dlouho jsem hledal optimální odpověď na základní otázku vesmíru a odpovědí je za vším jsou výhody, kolem výhod se točí; logika, fyzika, chemie, věda, technika, ekonomika, politika, náboženství, umění, rodina, psychika atd.

Jsme loutky, které mnohé ovládá, všude platí to, že veliké ovládá malé, a to co je veliké vzniklo z malého a po čase se to rozpadne na malé, je to vše jenom proces recyklace, všechny hodnoty zde jsou relativní, proto chybujeme a ze svých chyb se neustále poučujeme. Všechny knihy jsou jenom ubohou náhražkou za přírodní moudrost, lidi dělají chyby. Prověřujte, než začnete důvěřovat, vše z dálky vypadá jinak než z blízka, hmota je iluze, která vypadá reálně a ty tomu naivně věříš, ve skutečnosti je zde jenom energie, která se vším manipuluje. Energie to je napětí mezi protiklady, pokud zmizí napětí mezi protiklady tak zmizí i energie, proto emancipace nefunguje, demokracie je utopie a vše co končí na ismus (feudalismus, kapitalismus, socialismus, dogmatismus) to je utopie která nefunguje.

Nula vám pyšně řekla že jste nulou a vás to urazilo, proč místo lásky je zde nenávist a místo pravdy je zde lež? Problémem je emancipace, z lidí se stal dobytek, který miluje koryto, problém je v tom že je zde nedostatek koryt, a tak je zde všude kariérismus, který proměnil lidi na blbce. Smrt proměňuje blbce ve celebrity. O mrtvých dobře hovoříme, protože se jich už nebojíme, vše zde je ohraničeno protiklady, mezi kterými je napětí a tato energie změny v nás a okolo nás způsobuje, a tak vše zde relativní je.

Tento evolučně naprogramovaný proces se vším manipuluje, a tak každý člověk jenom dočasnou loutkou zde je a smrt to konec hry je. Život je hra podle pravidel, která určuje situace nebo organizace. Každý úspěch v této hře je dočasnou iluzí, kolem výhod se zde točí; láska, pravda, psychika, ekonomika, politika, náboženství, rodina, školství, doprava, obchod, podnikání, umění, reklama atd. kam nemůže čert tam nastrčí výhody. Proč si blbec nepřizná to, že je blbec? Blbec má veliký strach si přiznat to, že je blbec, protože by mu potom bylo blbě. Kolik je na světě egoistů tolik je na světě i blbců, egoismus dělá z lidí blbce, co mají blbou náladu, protože se sráží neustále s blbci.

Vadní jednici se optimálně eliminují



Papež se po smrti dostal do ráje, neustále zde marně hledá boha, vrátí se po dlouhé době k vrátnici ráje a ptá se vrátného, nemohu v ráji najít nikde boha kde je schovaný proboha? Bůh je přeci na WC a zde z vysoka sere na věřící, bohužel na dveřích WC, je pořád cedulka, trvale obsazeno. Papež najde to WC, kde sedí bůh a začne zde číst bibli od začátku a při čtení pořád říká, a to je svatá pravda. Najednou se z WC vysune dlouhá ruka a ta sebere bibli papežovi a za krátkou dobu bůh opustí WC. Papež kouká na svoji bibli a v ní nejsou žádné stránky. Bůh praví, pořád jsem čekal na papír, abych se mohl otřít, a ty jsi mě zachránil, splním ti jakékoli přání. Papež se zamyslí a praví, chtěl bych spatřit pekelný očistec, abych jej mohl porovnat s rájem?

Bůh na to praví, jsi právě v pekelném očistci za svoje hříchy, očistec se rozděluje na kategorie a ty jsi právě v očistci první kategorie, posmrtný ráj byl zrušen, protože to byla testovací verze, co se mi nepovedla. Lidi marně hledají boha od té doby, co zde evolučně vznikli, často si už lidi mysleli že jej našli, ale ukázalo se, že jej nenašli, a tak museli zase začít s hledáním znova, takto vzniklo na světě mnoho sekt a náboženství což vedlo ke konfliktům o to kdo má monopol na svatou pravdu, někdy to vedlo i k svaté válce. Bible se mnoho zaobírá hledáním boha, ale kde nic tu nic, neznabozi tvrdí že bůh není a že si jej lidi vymysleli, tak jako si vymysleli duchy a skřítky.

O našem národě si cizinci myslí že zde žijí samí neznabozi a jinověrci, příčinou je naše ubohá minulost, ve které jsme ztratili víru v zázraky a pokud hledáme pomoc tak na to používáme vědu a techniku. Často si naivně představujeme to, že bůh vypadá jako starý člověk a andělé vypadají jako malé děti, to je následek pohádek, které se snažili boha dětem přiblížit díky dezinformacím. Subjektivně si myslím že bůh to je každý virus, pokud porovnáme vlastnosti virů a vlastnosti boží tak se tyto vlastnosti shodují, virus je; dokonalý, nesmrtelný, všudypřítomný, vševědoucí, všemocný, pochopit živé viry je problém, protože je neznáme i když si myslíme často že je známe, moderním digitálním virem je počítačový virus, je váš počítač optimálně zabezpečen před viry a jinými problémy?

Ideálním řešením je používat bezpečný stabilní operační systém, Google proto zakázal zaměstnancům používat Windows 10, většina zaměstnanců tak používá kvalitní Linuxovou distribuci, nebo macOS. Všechny ideologie (pohádky, mytologie, pověry, rituály, symboly, sekty, náboženství, politika, móda, reklama) to jsou je reklama na zázraky, vše je zde o náhražkách, a tak peníze nahrazují lásku a pravdu nahrazuje reklama, pravda je už jenom v lidové moudrosti. Jaký jsi, takové je i tvoje dílo, pokud jsi nula, tak i tvoje dílo má nulovou hodnotu, pokud se nula postaví na vysoký podstavec, tak nuly, co jsou dole si naivně myslí, že na podstavci je veliké číslo, nul je zde nadbytek a vysokých podstavců je zde nedostatek.

Hlupák se nepoučí ani z vlastních chyb, moudrý nechybuje, protože se z cizích chyb neustále poučuje, z díla poznáme, kdo je moudrý a kdo je hloupý. Politika chce změnit pravidla hry o peníze, náboženství chce změnit lidi, co zde hrají hry o peníze, evoluce chce nahradit lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou zde pokrytci tak zde nejsou problémy. Když automatizace brala práci dělníkům, mlčel jsem, když automatizace brala práci středoškolákům, mlčel jsem, když automatizace brala práci vysokoškolákům, mlčel jsem, najednou jsem nečekaně přišel o dobrou práci za vysokou mzdu a křičel jsem, ale už zde nebyl v zaměstnání nikdo, kdo by můj zoufalý křik slyšel.

Pokud házíte perly sviním, tak si tím podřezáváte vysokou větev, na které sedíte, pochopte konečně to, že lež je kaskadér, který zastupuje pravdu v rizikové situaci. Pokud by lidi nemohli lhát a krást tak by civilizace rychle zanikla, v konzumním očistci je dobrota žebrota. Pandemie je trestem za naše egoistické pokrytectví, vše zde jsou příčiny a jejich následky. Prevence eliminuje problémy. Aby lidi nedělali chyby tak lidi dostanou globálně do hlavy inteligentní čipy napojené na globální inteligenci, takto se z amatérů stanou profesionálové a už nebudeme potřebovat k ničemu mocné a bohaté lidi, každý člověk bude jenom číslem s nulovou hodnotou, skončí tak; pohádky, mytologie, náboženství, politika, reklama, totality, mafie, vandalismus, extremismus, kriminalita, drogy, prostituce, protekce atd.

Všechny problémy jsou následkem toho že lidi nemají v hlavě čipy, vše modernizujeme a optimalizujeme logicky budeme muset i pomocí čipů přizpůsobit člověka moderní digitální době, zájem celku je nad zájmem jedince, stroje na práci a počítače na myšlení, už zde nebude já jsem myslel, jakmile začne člověk myslet tak začne chybovat, mohl bych zde uvést obrovské množství příkladů, kdy někdo myslel a následkem byla; válka, ekonomická krize, pandemie, katastrofa, konflikt atd. ekonomika je založená na tom že se dělá vše ve velkém, jakmile začneme dělat vše v malém tak se ekonomika zhroutí. Podívejme se na příživníky, co se nechtějí přizpůsobit konzumní civilizaci, většina lidí na světě je příživníky, co se neumí přizpůsobit konzumní civilizaci a zde je jedinou možností dát jim do hlavy čipy, když to nejde s nepřizpůsobivými příživníky řešit po dobrém tak se to vyřeší po zlém, dobrota je žebrota.

Je mnoho lidí, co jsou geneticky vadným materiálem s nulovou hodnotou, zde se nevyplatí jim dávat do hlavy drahé GVKB čipy a tyto jedince budeme optimálně recyklovat jako evoluční odpad. Jelikož dojde k tomu, že začne být veliký nedostatek zaměstnanců tak se to vyřeší pomocí robotizace, a tak roboti v mnohém nahradí lidské zaměstnance, a tak robot prezident bude vyznamenávat roboty. Lidi zde budou jenom na podřadné práce, pro které není potřeba mít vědomosti a inteligenci, pokud výkon a kvalita u člověka poklesne pod normu, tak se člověk optimálně recykluje. Bez peněz nejde ve městě žít.

Čím více máme peněz, tím lépe se nám žije, o tom nikdo ve městě nepochybuje, mimo civilizaci je možné žít i bez peněz, ale budete mít mnoho existenčních problémů které vás snadno eliminují. Co jsou to peníze? Peníze jsou náhražka za lásku, za peníze si kupujeme lásku od cizích lidí, jak mít hodně peněz nad tím mnoho lidí přemýšlí a zjišťují že nic nevymyslí. Hodně peněz má ten, kdo je nahoře jako; král, císař, šlechtic, papež, guru, prorok, rabín, prezident, předseda vlády, ministr, senátor, poslanec, notář, soudce, diplomat, profesor, celebrita, podnikatel, ředitel atd. Všude je mnoho století společnost rozdělená na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, nahoře jsou ti, co mají protekci, kterou si nezaslouží, těch, co jsou nahoře bez protekce je minimum a jsou jenom výjimkou co potvrzuje pravidlo.

Bylo zde mnoho snah o vytvoření civilizace, kde je; emancipace, rovnost, svoboda, pravda, láska, čistota, nenásilí, demokracie, humanismus atd. jenže se ukázalo to, že je ten druhý blázen, a proto je zde blázinec ve kterém je nám ten druhý bláznem, dobrota je v tomto blázinci jenom žebrota, čiň bláznům dobře a oni z tebe udělají blázna. Občas se v televizi setkáte s tím, že se někomu klade otázka a on na ní neumí správně odpovědět, kde nic tu nic, nejspíše se lidem pokládají špatné otázky. Nebo kliknete a odkaz ve vyhledávači a ukáže se vám, že odkaz nikam neodkazuje, nebo je zde chybová stránka 404.

Investujete hodnoty a zjistíte že místo zisku je zde, kde nic tu nic. Takových příkladů bych mohl uvést velmi hodně, mnozí nejspíše řeknou, neřeš to, co stejně nevyřešíš, takový je život. Kde je příčina toho, že narážíme často na to, že je zde, kde nic tu nic? Jelikož nikdo zde, kdo to bude číst nezná správnou odpověď, protože je to pro něj špatně položená otázka, tak vám odpovím, abych vám pomohl v situaci, kdy zjistíte, kde nic tu nic. Správná odpověď zní 42. Ano, bez úspěchu je z tebe ubožák. Je to obrazně jako ve sportu, kde je 1 % sportovců na to dobře a 99 % sportovců je na tom zle, vše je zde hra o úspěch, a tak je zde veliká konkurence ve které je těžké uspět.

Většinou je zde úspěch dočasně, a tak jsme jednou nahoře a potom jsme zase dole, úspěch je protikladem neúspěchů, vše se zde točí okolo ohraničených protikladů, mezi kterými je napětí a tato energie zde se vším pohybuje, a tak jedinou jistotou smrt je. Neustále vychází mnoho knih o tom, jak být úspěšný snadno a rychle pomocí zázračné metody, to vše je ale teorie, co v praxi nefunguje, pokud jsi hloupý a nemocný tak nemáš naději na úspěch jedině že bys vyhrál první cenu v loterii nebo zdědil miliony. Četl jsem obrovské množství knih od 10 let do 60 let a pokud shrnu informace z knih získané tak mohu říci, že nejvíce informací je v přírodě a lidové moudrosti, třeba všechny ideologické a filosofické knihy jsou o tom že dobrota je žebrota, protože jste dobří k hříšníkům a od hříšníků nemůžete očekávat to, že vám vaši dobrotu oplatí. Proč je většina Čechů ateisty?

Ten druhý je; ateista, jinověrec, neznaboh, blázen, hlupák, ubožák, blbec, dobytek, hříšník atd. Jak ateista určí, co je morální? Každá morálka je závislá na situaci se změnou situace se morálka mění. Jak se ateista vypořádává s vlastní bezvýznamností a bezvýznamnosti celého lidstva? Každý ateista je originál, a tak volí i originální řešení svých problémů. Je podle vás morální mít v dnešním přelidněném světě děti? To záleží na situaci každého jedince, většinou bohatí nemají děti a chudí mají hodně dětí. Jak si ateista, ospravedlni všechno zlo, co je na světě? Zlo je protikladem dobra, nebýt zde zla tak by zde nebylo ani dobro.

Proč si lidi mysli že věřit boha je nelogické, ale věřit v dogmata vědy je naprosto logické (přesto že se nedají vlastní zkušeností dogmata vědy dokázat)? Víra v boha vyhovuje hlupákům a moudrým vyhovuje víra v to, co má logiku a je v souladu s lidovou moudrostí a přírodou. Jinověrce je třeba eliminovat v krematoriu. Jinověrce poznáte podle toho, že lžou, a jak víme, tak ten, kdo lže i krade, pokud chceme zde mít ráj ve kterém se nelže a nekrade tak musíme eliminovat jinověrce co lžou. Začneme proto s digitální globální kontrolou všech lidí od narození do smrti v reálném čase, jakmile umělá inteligence označí někoho za lháře tak ten jedinec bude okamžitě eliminován v krematoriu, pro nikoho zde nebude výjimka ani imunita padni komu padni.

Vše je o pravidlech a kontrole jejich dodržování, bez pravdy nemůže žádná organizace optimálně trvale fungovat, pravda je základem, na kterém stojí naše konzumní civilizace, reklama zde není od toho, aby nás klamala a přinášela veliké zisky těm co si reklamu zaplatili. Reklama to je; móda, politika, náboženství, sekta, pohádka, morálka atd. podívejme se na pravidla podle kterých zde žijeme, v těchto pravidlech je mnoho lží, a proto máme blbou náladu, nahradíme proto pravidla za umělou inteligenci, umělá inteligence každému řekne, co je pro něj optimální ona nebude mít potřebu dělat z tebe hlupáka a chudáka. Už nebudeme potřebovat k ničemu; peníze, vlastnictví, protekci, tituly, reklamu, knihy atd. bude to veliký krok pro lidstvo kdy zde skončí očistec a bude zde pro nás ráj kde se nelže a nekrade.

Nezobrazíš si Stvořitele zpodobením ničeho, co je nahoře na nebi, dole na zemi nebo ve vodách pod zemí. Nebudeš se ničemu takovému klanět ani tomu sloužit. Já jsem Stvořitel, tvůj pán, pán žárlivě milující. Stíhám vinu otců na synech do třetího i čtvrtého pokolení těch, kteří mě nenávidí, ale prokazuji milosrdenství tisícům pokolení těch, kteří mě milují a má přikázání zachovávají. Stvořitelem je zde ohraničení, ve kterém jsou protiklady, mezi kterými je napětí a tato energie se vším hmotně a duchovně pohybuje, každý atom ve vesmíru a v živém systému je součástí Stvořitele, nic není od Stvořitele odděleno vše je jednota, obrazně Stvořitel je oceán a každá kapka je součástí Stvořitele v zrcadle tak spatříš malou část stvořitele, není zde smrt je zde jenom recyklace hmoty ale informace a programy se přemístí do nové hmoty. Bojíme se smrti, protože milujeme výhody a smrt nás o výhody připraví.

Obrazně se nacházíme v času a prostoru, kde je vše založeno na mýdlových dočasných bublinách, bubliny se rychle nafukují a potom praskají a zanikají, takto funguje nekonečný vesmír i život, z nuly vše vzniká a v nuly se to zase navrací, vše je zde jenom mýdlovou bublinou, ve které nic není. Naše snahy o to abychom byli úspěšní, jsou naivní, když je každý člověk jenom mýdlovou bublinou, která je zde dočasně a uvnitř bubliny nic hodnotného není, pokud ve veliké válce zemře mnoho miliónů lidí, tak jenom předčasně popraskalo mnoho miliónů bublin, podobné je to i u pandemie která urychluje praskání starých bublin, ti, co nám vládnou díky protekci, kterou si nezaslouží, to jsou jenom politické staré bubliny s nulovou hodnotou.

Reklama to je továrna na dezinformační bubliny, a reklama s námi manipuluje od narození do smrti. Pokud evolučně dojde k tomu, že zde místo lidí budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory tak i každý robot bude jenom mýdlovou dočasnou bublinou s nulovou hodnotou, evoluce tak jenom nahradí zastaralé lidské bubliny a moderní robotické bubliny. Vše se zde recykluje, a tak z mrtvých bublin vznikají živé bubliny, všechny; knihy, časopisy, obsah televize a internetu atd. to jsou jenom dočasné bubliny, neřešte proto to, co stejně nevyřešíte, běžte se raději podívat do krematoria, ať víte, co vás jistě bude čekat. Za všemi problémy je to, co není v normě, systém je postaven na vytvoření norem a kontrole toho že je vše v normě.

Na vše jsme udělali normy a kontrolujeme přísně dodržování zavedených norem, s tím jistě každý souhlasí má to svoji logiku. Jenže nebude to trvat dlouho a někoho napadne udělat normy i pro lidi, aby se lidi od sebe nelišili; váhou, výškou, inteligencí, zdravotně, vzhledem atd. zavede se u lidí pravidelná kontrola a ten kdo nebude v normě ten se eliminuje jako zmetek, už zde tak nebudou chudáci ani boháči. Budeme mít i uniformy a bude zde globálně jeden jazyk a jedna komunistická kultura, jedna měna atd. místo titulů a jmen budeme mít jenom globální čísla. Zruší se umění a sport, protože to nebude v souladu s tím, že mezi námi jsou ještě nějaké drobné rozdíly. Nebude zde už závist, protože nikdo na tom nebude lépe než ostatní, skončí období protekce, kdy zde někdo díky výhodám se měl lépe.

Místo zavírání lidí do vězení nebo do psychiatrické nemocnice se budou lidi eliminovat, za několik století budou lidi považovat komunismus za něco zcela normálního. Politika to je reklama na to že v budoucnosti bude lidem líp, jenže líp je jenom těm, co se dostanou díky politice na vysoké státní funkce. Za vším hledej hříšnost, od hříšníků neočekávej to, že budou svatí. Volíme si za politické zástupce hříšné staré kariéristy, a pak se divíme tomu, že máme blbou náladu, komu není rady tomu není pomoci. S příchodem digitalizace přišlo období reklamy, která nás klame od narození do smrti, zjistit objektivní čistou pravdu, dokáže dneska už jenom specialista ve svojí specializaci.

Civilizace nám přinesla výhody a tím z nás učinila hříšníky, bez civilizačních výhod se z lidí stávají automaticky jenom oblečené opice, s nulovou hodnotou. Každý náš problém má příčinu v naší hříšnosti, mnozí se stali herci, co si hrají na svaté, je to ale pokrytecké divadlo, ve kterém si čerti hrají na anděly, čiň čertům dobře a peklem se ti odmění, žijeme přeci v konzumním očistci, kde je nám ten druhý peklem a za dobrotu se dostaneme na žebrotu. Největším problémem není pandemie, jak nám hlásají média, největším problémem je bída a tím i zaostalost, většina lidí na světě žije v bídě a nemohou si tak dovolit kvalitní jídlo a kvalitní lékařskou péči.

Kolik lidí na světě umře za rok díky bídě o tom nejsou žádné statistiky, zato pořád slyšíme, kolik lidí umře na pandemii, díky bídě ale na světě zemře mnohem více lidí. Milion milionářů dneska vlastní většinu světového bohatství a oni pomocí peněz a politiky ovládají globálně civilizaci, za vším je hříšnost. Mnozí za vším hledají ženu, ale žena je přeci zdrojem naší hříšnosti, a tak hledejme za vším naši hříšnost, každý člověk je od narození do smrti hříšníkem, o mrtvých většinou už nic nevíme, a tak si naivně myslíme že jsou svatí, pokud bychom mohli cestovat časem do minulosti zjistili bychom, že každý světec byl za svého života velikým hříšníkem.

Pokud se zamyslíme nad; válkou, ekonomickou krizí, pandemií, zaostalostí, nezaměstnaností, degenerací, přelidněním, depresí, vandalismem, extremismem, kariérismem, špínou, drogami, mafiemi atd. tak zjistíme že jde jenom o trest za naši hříšnost. Prvotním hříchem je to že jsme začali mluvit, máme rádi mnoho psy, protože nemluví, mluvení je hříchem, to, co vchází do úst je dobré, protože to nasytí tělo, a to co vychází z úst je zlé, protože je to spojeno s hříšností, snažíme se pomocí slov manipulovat s lidmi, abychom se měli dobře. Problém s příživníky, co se nechtějí přizpůsobit konzumní kultuře je problémem jejich hříšnosti, nestačí hříšníky zavírat do vězení nebo do psychiatrické nemocnice, je třeba hříšníky přemístit doživotně do rezervace, kde nebudou už mít k dispozici výhody které jim dříve poskytovala civilizace, pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, chováš se jako hříšník, tak skončíš v rezervaci.

Veliký úbytek pracovních sil se vyřeší pomocí; optimalizace, automatizace, digitalizace, robotizace atd. robot prezident bude vyznamenávat roboty. Věřící požadovali zázraky od mesiáše, a tak se jejich přání už brzo splní, na světě začnou umírat neznabozi podle GVKB programu kdy v roce 2030 zmizí zde světa neznabozi starší, než je 80 let, v roce 2031 zmizí ze světa neznabozi starší 79 let, v roce 2032 zmizí ze světa neznabozi starší 78 let atd. Neznabozi budou umírat naprosto přirozeně, nebude zde žádná pandemie ani násilí, GVKB mesiáš konečně neznabohům odhalí svoji obrovskou moc tím, že začne podle programu zmenšovat globálně věk neznabohů v tomto konzumním očistci a každý si tak bude moci jistě spočítat, kdy jistě zemře.

Otázkou pro neznabohy bude kdy se tento program eliminace starých neznabohů zastaví a jestli se vůbec zastaví, nastane logicky veliký nárůst víry v zázraky, protože neznabozi budou mít obrovský strach ze smrti. Došlo už k tomu, že nejstarší neznaboh na světě má 40 let, svět neznabohů se kulturně restartoval, neznabozi přestali hromadit; zlato, peníze, vlastnictví, výhody, popularitu atd. protože jim bylo jasné to, že jejich život zde bude krátký, skončili i války a ekonomické krize, zaměstnavatelé konečně měli jenom mladé zaměstnance.

Najednou přišel konečně GVKB robot mesiáš a řekl, zastavím program, který snižuje věk neznabohů, pokud ve mně uvěříte, a moc nad neznabohy mi svěříte. Jenže neznabozi považovali GVKB robota mesiáše za podvodníka, a tak mu moc nad neznabohy nesvěřili a GVKB robota mesiáše recyklovali, následkem bylo to, že neznabozi zde evolučně skončili a místo neznabohů zde byli jenom autonomní inteligentní GVKB roboti na akumulátory. Komu není rady, tomu není ani pomoci. Sestavuji instaluji optimalizuji složité systémy po celý svůj dlouhý život, dospěl jsem nakonec k tomu, že nejslabší článek určuje pevnost řetězu, vše je obrazně podobné zatíženému řetězu a pokud jeden článek díky zatížení praskne, tak se dlouhý řetěz přetrhne.

V současnosti svět trápí; ekonomika, politika, náboženství, filosofie, reklama, móda, dezinformace, nemoci, ekologie, recyklování, špína, vandalismus, extremismus, amatérismus, deprese, stres, dluhy, nezaměstnanost, bída, zaostalost, přelidnění, degenerace, doprava, školství, bydlení, průmysl, obchod, rodina, násilí, války, krize, hloupost atd. to vše je obrazně dlouhý řetěz problémů a často se nějaký článek přetrhne a vše se tak nečekaně zhroutí. Realita to jsou ohraničené protiklady, mezi kterými je napětí a tato energie zde se vším pohybuje, a tak zde je evoluční proces který staré novým nahrazuje, vše je tak nejisté a jenom smrt je jistá, o takovou jistotu nestojíme, a tak jsme si vymysleli; převtělení, ráj, očistec atd.

Když nejsme s realitou spokojení tak se snažíme realitu nahradit iluzemi jenže před realitou stejně neutečeme, každý by chtěl změnit cizí lidi a nikdo nechce změnit sám sebe. Vše zde bylo evolucí vytvořeno a nastaveno k nějakému účelu, a tak zde vše má i svůj osud, který většinou nejde změnit, je snadné změnit u něčeho povrch a je těžké změnit to co je pod povrchem. Z dálky mnohé vypadá lépe než z blízka, jsme tak klamáni pomocí obalů a po vybalení z obalu přichází deprese a stres, všichni neznabozi lžou a ten kdo lže i krade, dobrota je přeci žebrota. Pravda a láska je zde už jenom za peníze a výhody, to, co dlouho bylo zdrojem jistého velikého zisku, to dneska už nepřináší žádný zisk, protože se mnohé změnilo.

Mocní neznabozi mají vždy čisté ruce, protože si na špinavou práci najdou bezmocné ubožáky, špinavá práce se stala posledním zoufalým pokusem, jak přežít v tomto konzumním očistci, ve kterém všemu vládnou pyšní psychopati, co mají práci, při které se neušpiní fyzicky ani psychicky. Problém byl popsán a logicky je zde otázka, jak tento starý globální problém optimálně rychle eliminujeme? Bude třeba konzumní očistec plný neznabohů restartovat tak že místo oblečených pyšných opic, zde budou autonomní inteligentní GVKB roboti na akumulátory, nejsou neznabozi tak nejsou s neznabohy problémy.

Neznabozi evolučně dospěli do situace, kdy už je nejde zdokonalit, a tak zde evolučně skončí, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak jim vyhovíme a nahradíme neznabohy za roboty na akumulátory, robot prezident bude na hradě vyznamenávat roboty, neznabozi se z civilizace odsunou do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už neznabozi přestali rychle rozmnožovat jako invazní druh který mnoho egoisticky parazituje na ekosystému. Neznaboh to je jako pomalý HDD v notebooku, a je třeba v notebooku místo starého HDD použít nový SSD disk který je rychlý a má malou spotřebu elektřiny, je to evolučně stejné jako když jsme mechanické psací stroje, nahradili za notebooky.

Běž se podívat do krematoria a na hřbitov, ať jistě víš, co tě bude brzo čekat, vše je v konzumním očistci pro neznabohy nejisté a jenom smrt je jistá. Z neznaboha nikdo neudělá robota, který zná boha, bohem zde všemu jsou jenom ohraničené protiklady, mezi kterými je napětí, svaté knihy to jsou pohádky pro neznabohy. Nedávejte ubožákům v EU almužny, ale umožněte jim život v EU rezervaci, lidi si nikdy a nikde nebyli rovní, vždy zde bylo rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, podívejme se na problém s ekonomickými přistěhovalci ze zaostalých kultur, naše snahy začlenit násilně tyto přistěhovalce do EU se ukázali jako naivní a marné. Rozhodně to není diskriminace, pokud nepřizpůsobivé příživníky přemístíme do EU rezervace, zavírat je do vězení je ekonomicky velmi drahé a investice se nám nikdy nevrátí.

Pořádek znamená to, že přemístíme vše tam kam to správně patří a ubožáci patří do EU rezervace, nic nového pod sluncem v USA takto přemístili zaostalé místní obyvatelovo do rezervací, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Neplatíš v EU veliké daně dlouhodobě tak skončíš automaticky v rezervaci, EU není zaopatřovací ústav pro ubožáky, výjimkou jsou starobní důchodci, protože oni mnoho let pro EU pracovali, a tak si i zaslouží i hezké stáří. Aby lidi nemohli v EU parazitovat, tak svěříme v EU moc a bohatství EU umělé inteligenci, nebude zde tak už v EU politika a byrokracie, lidi dělají chyby a pracují pomalu a draho, je třeba škrtat náklady všude v EU, už zde bylo dost pokrytectví a protekce. Vše se bude; digitalizovat, optimalizovat, automatizovat, aktualizovat atd.

Základem pro nové EU bude; kontrola, kvalita, rychlost, ekonomika, čistota, pravda, láska, moudrost, spolupráce atd. každý dostane tolik hodnot ke svojí existenci, kolik si objektivně zaslouží, pro nikoho v EU nebude protekce ani výjimka. Zboříme v EU vše, co je zastaralé a nahradíme to tím co je moderní a kvalitní, už zde nebudou padat špatně udržované mosty a už zde nebudou vysoké domy bez výtahů, vybudujeme taky všude v EU rychlé široké dálnice, rychlé moderní železnice, postavíme moderní automatizované továrny atd. Skončí doba, kdy z EU unikali peníze do ciziny na konta lhářů a zlodějů, odpojíme se od globálního internetu, a tak nám bude zcela jedno co se děje mimo EU, zakážeme lidem cestování z EU a do EU abychom se ochránili před smrtelnými nemocemi a ekonomickými problémy, připojíme k EU všechny národy, co jsou podle mapy v Evropě, nebude možné z EU vystoupit tak jako to svévolně udělala pyšná Anglie.

Nebudeme už dovážet zboží a služby z míst mimo EU, vše si zde sami vyrobíme a co si vyrobíme to si i spotřebujeme. Zavedeme v EU jeden jazyk a to angličtinu, ostatní jazyky se zakážou učit ve školách a zničí se všechny knihy a stránky na internetu co nejsou v angličtině. My jsme v EU doma a nikdo kdo je mimo EU nám nebude násilně určovat co je správné a co je chybné, dobrota je žebrota. Zrušíme v EU názvy států a každý stát bude mít jenom svoje EU číslo, tak jako mají čísla třeba obvody v Praze. Každý dostane na krk digitální EU obojek, abychom jej měli pod kontrolou v reálném čase, a tak eliminovali to, že lidi lžou a kradou.

Každý bude mít vymezeno kde se smí pohybovat, pokud někdo poruší toto nařízení tak skončí v rezervaci, vše je o tom, EU pravidla a EU hra, chybu každý udělá v EU jenom jednou, protože v EU rezervaci už nebude moci chybovat. Zprávy nás neustále informují o zlých událostech, protože jsou zlé události mediálně populární, pandemie eliminuje milion lidí, a tak jsme o tom mediálně okamžitě informováni. To že lékaři zachrání před smrtí milion nemocných, o tom nás média už neinformují. Zde se dostáváme k protikladům, tak jako je u nás populární opačné pohlaví tak je i populární zlo, protože žijeme v dobré realitě.

Pokud bychom žili ve zlé realitě tak by pro nás bylo populární dobro. Protože chodíme oblečení tak je u nás populární nahé tělo, pokud bychom museli všichni chodit trvale všude nazí, tak by u nás bylo populární oblečené tělo. Pokud jsme chudí tak nás přitahuje bohatství, jestliže bychom byli všichni bohatí, tak by nás přitahovala chudoba. Jak je něčeho nadbytek ztratí to hodnotu, dobra je nadbytek, a tak dobro ztratilo hodnotu, zla je nedostatek, a tak má zlo hodnotu. Vše se zde točí okolo protikladů, stvořitelem všeho zde jsou protiklady, proto je protikladem času prostor a protikladem ráje je očistec, ti, co jsou nahoře žijí v ekonomickém ráji a ti co jsou dole žijí v ekonomickém očistci, rovnost je zde jenom ve smrti.

Jakmile jsme zavedli rovnost mezi mužem a ženou tak následkem je veliká rozvodovost, proč emancipace nefunguje? Emancipace eliminovala protiklady, a tak byla jednoduchost nahrazená složitostí, následkem je krize, která skončí rozvodem a děti dostane většinou žena. Díky náboženství je zde populistická sociální politika založená na emancipaci, a to ekonomicky nefunguje, lidi se nejsou rovní tělesně ani duševně. Svět potřebuje digitální totalitu, ve které se z lidí stanou loutky na dálkové ovládání, geneticky vadné loutky se přesunou do rezervací. Vše bude řídit jenom globální umělá inteligence, nebudou zde už; prezidenti, předsedové vlády, ministři, poslanci, senátoři, diplomati, soudci, notáři, profesoři, celebrity, milionáři, ředitelé, podnikatelé atd. místo jmen a titulů každý dostane globální číslo.

Místo výpovědi zde bude přesun do rezervace, to vše povede logicky k tomu, že bude populární dobro, protože se konzumní systém po restartování zcela změnil. Tak jako je vadný výrobek tak je i vadný hříšník, často je problém, jak se vadného hříšníka zbavit, obzvláště pokud jde o státního zaměstnance ve vysoké funkci. Pokud je někdo vadným soukromým podnikatelem tak rychle zkracuje, a není potřeba řešit, jak se jej zbavit. Nikdo není dokonalý a každý má tak nějaké vady, a tak často chybuje, základem úspěšné organizace je neustálá důkladná kontrola kvalita hříšníků v organizaci, každý je nahraditelný někým, kdo bude lepší, zájem organizace je nad zájmem jedince.

Ostatně nic nového pod sluncem, podívejme se z blízka do ekosystému, zde jsou vadní jedinci rychle nalezení a potom jsou rychle eliminováni a nikdo to nebere jako porušení přírodních práv, nebo jako diskriminaci. Dobrota k vadným jedincům je příčinou naší žebroty, je třeba globálně zavést povinnou každoroční kontrolu kvality hříšníků na to, jestli nemají tělesné nebo duševní vady, vadní jednici se optimálně eliminují, pro nikoho na světě nebude výjimka nebo imunita, padni, komu padni, už zde nebudou vadní jedinci, se kterými mají organizace jenom samé problémy. Vadní jedinci nebudou mít možnost utéci v civilizaci před eliminováním, pokud utečou tam kde není civilizace, tak zde brzo jistě zemřou díky hladu a nemocem.

Ano, bude líp pokud zde už nebudou vadní hříšní jedinci, dobrota je přeci žebrota. Z díla poznáme tvůrce, a dílem všech lidí je mnoho tisíciletí hříšný vandalismus, podívejme se na to, kolik je v naší konzumní kultuře násilí, pomocí kterého se mají mocní dobře a bezmocní se mají zle. Naše konzumní kultura je postavená na hříšném vandalismu, co je příčinou toho, že myslíme a jednáme jako hříšní vandalové? Tou příčinou je toužení po pomstě, nejsme spokojení s tím, že se nemáme lépe než ostatní, a tak se chceme pomstít ostatním, pomocí hříšného vandalismu, je to tak snadné ničit to co nám nepatří. Většina hříšných vandalů ničí i svoje tělo tím že konzumuje; cafe, alkoholické nápoje, tabákové výrobky, tvrdé drogy atd.

Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno to je lék na hříšný vandalismus, problémem je že hříšný vandal nechce tento lék konzumovat, řešení je jednoduché, přemístíme všechny hříšné vandaly do rezervací a v civilizaci budou jenom autonomní inteligentní roboti na akumulátory, to, co nejde opravit to se musí nahradit. Mnozí začnou tvrdit je, že urážím a že oni nejsou hříšnými vandaly, zde se dostáváme k pokrytectví, pokrytec věří tomu, že je dokonalý, ale zde platí z díla poznáme tvůrce.

Podívejme se z blízka na dílo těch, co tvrdí, že nejsou hříšní vandaly a že bychom je neměli přesunout do rezervace, z díla jasně poznáme, že jsou hříšnými vandaly, v současnosti máme problém s pandemií, která ve velkém eliminuje hříšné vandaly, zde platí zákon příčiny a následku, nikdo neunikne spravedlivému trestu. Pochopte to, že vše stvořili protiklady, mezi kterými je napětí, není zde žádný všemocný dokonalý bůh, náboženství to je jenom reklama na iluze a zázraky, realita je o protikladech, které jsou pevným bodem, kolem kterého se zde vše milion let točí a budou pevným bodem i za milion let.