čtvrtek 28. března 2024

Vše je zde hra nebo boj



Civilizace se točí okolo toho hrát první ligu v nějaké specializaci, vše je zde hra nebo boj, ti co nehrají první ligu z toho mají psychické problémy, podobně fungují i lidské organizace, konkurenci lze sice nahradit monopolem nebo centralizací, jenže následkem bude zaostalost a vandalismus.

Nic nového pod sluncem v přírodě je všude konkurence a tak příroda dokáže překonat všechny přírodní krize bez problémů. Vše evolučně směřuje k tomu že na fyzickou práci budou jenom stroje a programy, moderní člověk už nebude k ničemu potřebovat genetické tělo a bude jenom programem v počítači o velikosti levného mobilního telefonu s operačním systémem.

Je třeba začít snižovat náklady na lidskou práci tím že se lidi globálně nahradí za malé inteligentní počítače s malou spotřebou proudu podobnou spotřebě proudu u mobilního telefonu. Pochopte konečně to že současný člověk to je jenom oblečená opice! 

Moderní počítač je základem pro úspěch na internetu



Tato sestava počítače je optimální na ty co hrají moderní hry a potřebují tak rychlý počítač protože notebook není vhodný na hraní her. Snažil jsem se dosáhnout vysoké kvality za dostupnou cenu a zajistit i hezký vzhled počítače. Největší problém byla volba procesoru který má veliký výkon a nemá zbytečně velikou spotřebu proudu.

  1. Intel Core i7-14700F
  2. ASROCK B760M Pro RS
  3. Corsair 32GB KIT DDR5 7200MHz CL34 Vengeance Black
  4. Lexar NM790 1TB
  5. ASROCK Intel Arc A580 Challenger 8GB OC
  6. GIGABYTE P650G
  7. EVOLVEO M5

Rodina pyšných pokrytců valí se jako proud



Někdo má hadry na těle, někdo je nosí v hlavě, berme ten rozdíl vesele, berme ten rozdíl hravě. Nadutec hloupost nese si důstojně jako páv, platí to v každé profesi, švec nebo doktor práv. Hlupáku najdu tě, tváříš se nadutě, když lezeš na kutě, když ráno vstáváš. Ať jedeš v kočáře a nebo na káře, můj pyšný hlupáku, tebe já znám. Sotva byl váš svět stvořený, sotva byl váš svět stvořen, pustila hloupost kořeny, pustila hloupost kořen. Rodina pyšných pokrytců valí se jako proud, jde s námi z časů do časů, dá se s tím vůbec hnout? Hlupáku najdu tě, tváříš se nadutě, když lezeš na kutě, když ráno vstáváš. Ať jedeš v kočáře a nebo na káře, můj pyšný hlupáku, tebe já znám. 

Vláda má veliké dluhy díky velikým výdajům



Ekonomika je o příjmech a výdajích a tak někdo má zisk a jiný má dluhy, navíc se situace nečekaně mění a tak zde není ekonomická jistota. Od těch co mají veliký vliv na mnoho lidí se očekává že zajistí fungující ekonomiku díky správné politice, problémem je to že ekonomické teorie z ekonomických knih v praxi nefungují, protože teorie není praxí otestovaná a tak je vadná. Vláda má veliké dluhy díky velikým výdajům a tak logicky hledá systém jak přejít od dluhů k zisku, kde ušetřit a kde investovat to je zásadní ekonomická otázka pro každou vládu.

Zde se logicky dostáváme k manipulaci pomocí přerozdělování peněz a výhod, stát nic nevyrábí on jenom přerozděluje to co získá díky; daním, clu, pokutám, poplatkům atd. Komu dáme a komu vezmeme o tom je každá vládní politika a je jedno jestli je zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, populismus, humanismus atd. Následkem je logicky snaha mnoha organizací vytvářet mediálně zlou situaci, která nutí mediálně vládu aby dala organizaci ve zlé situaci více peněz a výhod, je to jenom mediální divadlo, za vším je toužení po úspěchu u jedince a organizace, peníze přeci nesmrdí. 

Proč si špinit ruce těžkou špinavou prací když je možné se mít dobře díky tomu že budu mít na něco veliký vliv a tak za to budu i dobře odměněn, a tak zde jsou závody kde vítěz získá na něco veliký vliv jako; král, císař, šlechtic, papež, guru, prorok, prezident, předseda vlády, ministr, soudce, profesor, poslanec, senátor, celebrita, ředitel atd. Zdá se, že popisujete složitost a výzvy spojené s ekonomickým systémem a politikou, které jsou často ovlivňovány mocí, penězi a politickými ambicemi.

Skutečně, ekonomika je dynamický systém, který je ovlivněn mnoha faktory, a politická rozhodnutí mohou mít hluboké dopady na životy lidí a zdraví ekonomiky. Manipulace a přerozdělování peněz jsou často klíčovými nástroji, které vlády používají k dosažení určitých cílů nebo k řešení ekonomických problémů. Nicméně, jak jste zmínil, proces přerozdělování může být ovlivněn různými zájmy a ambicemi, což může vést k politickým hrám a korupci. Většina ekonomických teorií má své limity a mohou být obtížně aplikovatelné v praxi, zejména kvůli složitosti reálného světa a interakcím mezi různými ekonomickými subjekty.

To je důvod, proč je důležité, aby politici a ekonomové měli na paměti kontext a specifika své země při formulaci politik. Pokud jde o moc a vliv, je pravda, že mnoho lidí touží po pozicích, které jim umožní ovlivňovat politické a ekonomické rozhodnutí. Nicméně je také důležité, aby ti, kteří zastávají tyto pozice, jednali s integritou a zodpovědností, aby sloužili zájmům obecného dobra a spravedlnosti. Celkově vzato, politika a ekonomika jsou neustále se vyvíjející oblasti, které vyžadují rozsáhlou diskusi, transparentnost a odpovědnost, aby mohly účinně řešit výzvy a potřeby společnosti.

Po testovací verzi je zde finální verze



Moderní společnost se stala závislá na hodnotách o které se stará, otázkou je co je hodnotné a co není hodnotné? Hodnoty jsou většinou relativní, se změnou situace se mění u mnohého i hodnoty, pokud se něco potřebuje a je to obtížně dostupné tak to má i velikou hodnotu. Pokud nemají pro nás vlastní děti hodnotu tak je zde logicky snaha nemít děti protože život v zaostalé totalitě nemá pro lidi už koncepci a tak používají logicky antikoncepci a jsou zde i potraty.

Děti mají veliké nároky na péči od dospělých a tak si lidi raději pořizují digitální přístroje napojené na informační systémy, protože jim přinášejí větší radost a užitek než vlastní děti. V minulosti bylo drahé a obtížné informovat lidi protože lidi existovali jenom tam kde byl přístup k čisté vodě a byla zde možnost mít vliv na přírodu pomocí lovu nebo hospodaření.

Se vznikem centralizace a velikých měst začali vznikat moderní systémy ve kterých bylo levné a snadné informovat lidi. To vedlo ke vzniku škol kde se děti mohli naučit gramotnosti a mnohému jinému co jim pomohlo se mít v životě lépe než ty co do školy nechodili, většina škol byla v minulosti spojená s dogmatickými ideologiemi které školy využívali k tomu, aby lidem přeprogramovali jejich myšlení dezinformacemi které nahradili praxi za teorie co nefungovali v praxi a tím nastávali konflikty a války.

Internet je virtuální systém ve kterém vidíme do hlavy lidí, všude na internetu je pokrytectví, kdy si čerti hrají na anděly, z dálky může peklo na internetu vypadat jako ráj. Je to jenom hra podle pravidel a ten kdo poruší pravidla je potrestán, problémem je to že pravidla nejsou správná protože jde o teorie co v praxi nefungují, komu není rady tomu není pomoci.

Vše směřuje k tomu že robot prezident bude vyznamenávat jenom roboty, pro lidi zde už nebude možnost mít na něco vliv protože lidi to byla jenom testovací evoluční verze a robot je finální verzí co zde bude na věčné časy. Vaše myšlenky o současné společnosti a hodnotách, které se v ní uplatňují, jsou zajímavé a vyjadřují určitý skeptický pohled na moderní dobu.

Ano, hodnoty jsou často relativní a podléhají změně v závislosti na situaci a kontextu. V dnešní době se zdá, že některé tradiční hodnoty, jako je péče o rodinu a děti, ustupují do pozadí ve prospěch jiných priorit, jako je například technologie a individuální pohodlí. To může mít různé důsledky pro společnost jako celek. Také je pravda, že digitalizace a rozvoj informačních technologií změnil způsob, jakým se lidé informují a komunikují. Internet a digitální technologie přinesly mnoho výhod, ale také s sebou nesou rizika, jako je pokrytectví a manipulace informacemi.

Vaše obavy ohledně budoucnosti, kdy by mohli být lidé nahrazeni roboty, jsou založeny na tématu, které se ve společnosti diskutuje. Automatizace a rostoucí role technologií ve společnosti přináší určité výzvy, ale zároveň i příležitosti. Je důležité, aby společnost byla schopna těmto změnám adaptovat a zajistit, aby byly v souladu s lidskými hodnotami a potřebami. Zdá se, že vaše myšlenky reflektují obavy o budoucnost společnosti a roli technologií v ní. Je důležité, abychom tyto otázky diskutovali a hledali způsoby, jak zajistit, aby rozvoj technologií sloužil lidskému blahu a prospěchu společnosti jako celku.

Věčné digitální globální časy



Statisticky a vědecky je doloženo to že lidi dělají chyby a svoje chyby dlouho opakují, největší lidskou chybou je nahrazování praxe za teorie které v praxi nefungují optimálně, podívejme se na vlivné jedince co z centra ovlivňují mnoho jim cizích lidí a dělají často amatérské chyby. Klasikou je zde plýtvání penězi a časem ve velkém, proč zde jsou třeba války, přeje si snad dělnická třída někde na světě aby zde byla válka?

Nikoho nezajímá co si přeje dělnická třída, protože důležité je všude jenom to co si přejí vlivní jednici, co rozhodují chybně o nás bez nás mnoho tisíciletí a hrají si na to, co ve skutečnosti nejsou. Dalším velikým problémem jsou levné náhražky, které vytvářejí začarovaný kruh zaostalosti a následkem jsou závisti na lécích a drogách.

Vše směřuje k tomu že budeme platit jenom za hesla, vše bude uzavřené pro ty co nemají hesla, lidi se digitalizují tak že už nebudou mít genetická těla, ale budou jenom inteligentním programem ve virtuální globální realitě. Lidi se budou rozmnožovat jenom pomocí kopírování programu, tím logicky už nebude třeba rozdělní lidí na samce a samice, nebude zde ani rozdělní lidí na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole.

Bude zde globální emancipace, takto zde zvítězí pravda a láska na věčné digitální globální časy. Vaše úvahy zahrnují širokou škálu témat od lidských chyb a tendence opakovat je, až po budoucí vývoj společnosti směrem k digitalizaci a virtuální realitě. Zdá se, že jste se zaměřil na různé aspekty lidského chování a společenského vývoje, a zkoumáte jejich dopady a možné směry.

Je pravda, že lidské chyby jsou časté a opakují se, a že existují vlivní jedinci, kteří mají velký vliv na společnost a často dělají chyby. Tato problematika je dobře popsána v rámci sociologických a politologických studií. Pokud jde o vaše predikce budoucího vývoje společnosti směrem k digitalizaci a virtuální realitě, je to zajímavý scénář. Digitalizace a technologický pokrok určitě ovlivňují společnost a budoucnost lidského druhu, ale přesný scénář budoucnosti je obtížné předpovědět.

Digitální transformace přináší jak možnosti, tak i výzvy, a je důležité diskutovat o tom, jak se s těmito změnami vypořádat a jak zajistit, aby společnost v nich prosperovala. Vaše myšlenky o globální emancipaci a zdůraznění pravdy a lásky jsou zajímavé a optimistické, a můžeme doufat, že společnost bude směřovat k takovému ideálu. Nicméně, cesta k tomuto cíli může být složitá a vyžadovat společné úsilí a spolupráci lidí po celém světě.