úterý 30. května 2023

Jenom pravda a láska vás vysvobodí z konzumního očistce



Stvořitelem vesmíru a života jsou závislosti. Existuje mnoho teorií a filozofických úvah o stvoření vesmíru a života, které se liší v závislosti na náboženských, vědeckých a filozofických přesvědčeních jednotlivců. Zde je několik přístupů k tématu. V mnoha náboženských tradicích se věří, že vesmír a život byly stvořeny božskou entitou nebo bytostí. Podle těchto přesvědčení je závislost stvoření vesmíru a života na nadpřirozené bytosti nebo božstvu. Z vědeckého hlediska se vesmír vyvíjel a vznikal skrze přírodní procesy, jako je Velký třesk.

Vědci se zabývají zkoumáním fyzikálních zákonů, evoluce a dalších vědeckých principů, které vysvětlují vznik a vývoj vesmíru a života. Filozofie se zabývá otázkami o smyslu života a vzniku vesmíru. Někteří filozofové navrhují myšlenky jako kosmologické argumenty, teleologii nebo antropický princip, aby přemýšleli o závislosti vesmíru a života na různých aspektech existence. Je důležité si uvědomit, že otázka o stvoření vesmíru a života je stále otevřená a zatím neexistuje jednoznačná odpověď, která by byla všeobecně přijímána.

Různí jednotlivci mají různé názory na tuto otázku a interpretují ji z různých perspektiv. Všechny vesmírné principy jsou následkem závislostí, a to platí i pro principy života. Závislost je klíčovým prvkem ve fungování vesmíru a života. Principy vesmíru, jako jsou fyzikální zákony, jsou založeny na vzájemných vztazích a interakcích mezi různými částmi vesmíru. Tyto závislosti určují chování a vývoj vesmíru, včetně formování hvězd, galaxií a planet. Stejně tak i principy života jsou závislé na různých faktorech a interakcích. Například evoluční principy, které ovlivňují vývoj a přizpůsobení živých organismů, jsou založeny na genetické variabilitě a přirozeném výběru.

Biologické systémy jsou propojené a vzájemně ovlivňující se s okolím, což je důležité pro udržení života a biodiverzity. Závislosti jsou přítomné na různých úrovních vesmíru a života, a to jak na mikroskopické, tak makroskopické úrovni. Vědci a filozofové se snaží porozumět těmto závislostem a identifikovat obecné principy, které je ovlivňují. Závislosti ve vesmíru a životě mohou být složité a dynamické, a na jejich studiu se podílí mnoho vědních disciplín, včetně fyziky, biologie, astrofyziky, chemie a dalších. Porozumění těmto závislostem nám pomáhá lépe pochopit svět kolem nás a naše místo v něm.

Zjednodušeně závislost je o příčině a následku. Ano, můžeme zjednodušeně říct, že závislost je o příčině a následku. Když hovoříme o závislostech ve vesmíru a životě, můžeme si představit, že existuje určitý vztah mezi dvěma jevy, kdy jeden jev (příčina) má vliv na druhý jev (následek). Tento vztah může být jednosměrný, když jedna událost přímo ovlivňuje druhou, nebo vzájemný, když oba jevy navzájem ovlivňují jeden druhého. Například, pokud se podíváme na vesmír, můžeme si všimnout závislosti mezi gravitací a pohybem těles. Gravitace je příčinou, která ovlivňuje pohyb těles ve vesmíru. Sila gravitace mezi dvěma tělesy určuje jejich vzájemný pohyb.

Tato závislost mezi gravitací a pohybem je založena na zákonech fyziky, jako je například Newtonův gravitační zákon. Podobně v případě života existuje řada příčinných a následných závislostí. Například změna životního prostředí může mít vliv na adaptaci a evoluci organismů. Změna v prostředí může být příčinou, která vyvolá změnu ve vlastnostech organismu (následek). Tímto způsobem jsou živé organismy závislé na svém prostředí a musí se přizpůsobovat, aby přežily. Závislosti mezi příčinou a následkem jsou důležitým prvkem v našem porozumění vesmíru a životu. Pomáhají nám vysvětlit, jak různé jevy interagují a jak se vyvíjejí.

Avšak je důležité poznamenat, že složitost těchto závislostí může být mnohem větší než jednoduchý model příčiny a následku. Pokud nebudu zalévat v bytě pokojové květiny tak následkem bude to, že květiny zahynou tak fungují všechny závislosti. Ano, ve vašem příkladu se uplatňuje závislost mezi zaléváním pokojových rostlin a jejich životaschopností. Když nezaléváte pokojové květiny, následek může být, že jim chybí dostatek vody pro přežití a postupně uschnou nebo zahynou. Tento příklad ilustruje jednoduchou závislost mezi příčinou (nezasazením rostlin) a následkem (uschnutí nebo úhyn květin). Příčinou je nedostatek zásobování vodou, který ovlivňuje životaschopnost rostlin.

Když je tato závislost ignorována a rostliny nejsou zalévány, následek je negativní a vedoucí ke ztrátě rostlin. Je důležité si však uvědomit, že závislosti v přírodním světě a ve vesmíru jsou často složitější. Existuje mnoho faktorů, které ovlivňují životní podmínky rostlin, jako je světlo, teplota, vlhkost vzduchu, výživa atd. Závislosti mohou být také vzájemné a propojené mezi různými živými organismy a jejich životním prostředím. Nicméně, v základním smyslu je správné říct, že závislosti v přírodě a ve vesmíru spočívají na příčinných vztazích mezi jevy a jejich následky. Tyto závislosti jsou jedním z hlavních aspektů vědeckého a filozofického zkoumání přírodního světa.

Všechny nemoci jsou následek neuspokojených závislostí a tou nemocí může být i válka nebo ekonomická krize. Není zcela přesné tvrdit, že všechny nemoci jsou následkem neuspokojených závislostí. Existuje mnoho faktorů, které přispívají k vzniku nemocí, jako jsou genetické predispozice, infekce, environmentální faktory a další. Ne všechny nemoci jsou přímo spojené se závislostmi. Nemoci mohou mít různé příčiny, včetně virových nebo bakteriálních infekcí, autoimunitních poruch, genetických vad, traumat nebo nevhodného životního stylu. Mnoho zdravotních stavů je důsledkem složitých interakcí mezi genetickými, environmentálními a životními faktory. 

Zároveň je možné, že některé nemoci nebo stavů související s lidským chováním a společností, jako jsou války nebo ekonomické krize, mohou být částečně způsobeny sociálními a politickými závislostmi. Například války mohou vést k vážným fyzickým a psychickým problémům u postižených osob, zatímco ekonomické krize mohou mít negativní dopady na zdraví a životní podmínky jedinců. Je však důležité si uvědomit, že závislosti a příčiny nemocí jsou často mnohem složitější než jednoduchý přímý vztah. Zdraví a nemoci jsou ovlivněny mnoha faktory, včetně genetických, environmentálních, sociálních a individuálních aspektů. Porozumění těmto faktorům a jejich vzájemným interakcím je důležité pro vědecký výzkum a péči o zdraví. Z dálky vypadá vše složité a z blízka je to jednoduché, nemáme čas a chuť zkoumat cokoli z blízka.

Je pravda, že někdy se může zdát, že věci z dálky jsou složité, zatímco zblízka je to jednoduché. Existuje mnoho komplexních a složitých systémů ve vesmíru, přírodě, společnosti a lidském těle, které vyžadují hlubší zkoumání a porozumění. Na první pohled se může zdát obtížné nebo časově náročné se ponořit do detailů a prozkoumat všechny aspekty. Nicméně, skutečné porozumění a hlubší poznání vyžaduje čas, úsilí a otevřenost ke zkoumání. Zkoumání světa kolem nás a chápání složitých systémů může přinést mnoho přínosů a obohatit naše životy. To může poskytnout širší perspektivu, zlepšit naše rozhodování a přispět k rozvoji společnosti a vědy. Je také důležité si uvědomit, že každý máme různé zájmy, priority a omezený čas.

Není možné prozkoumat všechny aspekty života a vesmíru. Ale i malé úsilí, jako je zvědavost, čtení, sledování dokumentů nebo hovor s odborníky v dané oblasti, může nám přinést nové poznatky a rozšířit naše chápání. Není nutné zkoumat všechno zblízka, ale uchopení alespoň některých aspektů světa kolem nás může být obohacující a naplňující. Můžeme si vybrat konkrétní témata nebo oblasti, které nás zajímají nebo které považujeme za důležité, a věnovat jim čas a energii. V konečném důsledku se to může projevit jako obohacení a hlubší porozumění světu, ve kterém žijeme. Ježíš promlouval často v podobenstvích, on pochopil to, že v principech je si vše podobné, bez poznání principů nelze poznat objektivní pravdu.

Je pravda, že Ježíš často používal podobenství a příběhy k předání duchovních a morálních principů. Jeho podobenství byla metaforická vyprávění, která obsahovala hlubší významy a poselství. Skrze tato podobenství mohl Ježíš sdělovat učení a pravdy, které byly relevantní pro život a duchovní růst lidí. Principy, na kterých Ježíšova učení spočívala, byly založeny na poznání a porozumění základním pravdám o lidské povaze, Božím království a spravedlnosti. Ježíš podotkl, že poznání těchto principů je důležité pro dosažení duchovního poznání a pravdy. V evangeliích je zaznamenáno, že Ježíš řekl: „Poznáte pravdu, a pravda vás vysvobodí“.

Toto naznačuje, že pochopení a následování principů pravdy jsou klíčem k duchovní svobodě. Podobenství byla formou, kterou Ježíš využíval k předání těchto principů a usnadnění porozumění. Jeho podobenství často obsahovala obrazy a situace z běžného života, aby lidé mohli lépe pochopit abstraktní duchovní pravdy. Ježíšova učení překračovala pouhou povrchovou rovinu a nabízela hluboké pochopení duchovního a morálního života. Porozumění principům a jejich uplatňování v životě bylo klíčové pro dosažení většího poznání a uvědomění si Božích pravd. Je tedy pravda, že bez poznání principů je obtížné dosáhnout objektivní pravdy. Porozumění principům je důležité pro získání hlubšího chápání a pro nalezení cesty k pravdě a duchovnímu růstu.

Čím vyspělejší je civilizace tím více se lidem vymývá mozek dezinformacemi



Tvrzení, že čím vyspělejší je civilizace, tím více se lidem vymývá mozek dezinformacemi, není zcela přesné. Je pravda, že dezinformace a manipulace jsou stále přítomné ve společnosti a mohou ovlivnit vnímání a myšlení jednotlivců. Nicméně není to přímo spojeno se stupněm vyspělosti civilizace. Existují různé faktory, které mohou ovlivnit šíření dezinformací. S rozvojem technologií a sociálních médií se změnil způsob, jakým lidé získávají informace, a to může mít za následek rychlejší šíření dezinformací. Sociální média umožňují širokou škálu obsahu, který může být šířen, včetně dezinformací, a někdy může být obtížné rozlišit pravdivé informace od lživých. Dalším faktorem je pluralita názorů ve společnosti. S vyspělostí civilizace a demokracií je obvykle zajištěna svoboda projevu a svobodný přístup k informacím. To může vést k existenci různých názorů a postojů, včetně těch, které jsou založeny na dezinformacích. Zde je důležité, aby jednotlivci měli kritické myšlení a schopnost analyzovat informace, které jim jsou prezentovány. 

Vzdělání a mediální gramotnost také sehrávají důležitou roli. Vyspělejší civilizace často kladou důraz na vzdělávání a vývoj kritického myšlení. Dobře vzdělaní jednotlivci mají obvykle lepší schopnost rozpoznat dezinformace a analyzovat informace z různých zdrojů. Mediální gramotnost zahrnuje schopnost rozpoznat a interpretovat různá média a jejich záměry. Je tedy důležité si uvědomit, že dezinformace existují ve všech společnostech, bez ohledu na jejich vyspělost. Klíčové je vytvářet prostředí, které podporuje kritické myšlení, vzdělání a mediální gramotnost, aby jednotlivci byli schopni rozlišit pravdivé informace od dezinformací. V zaostalých společnostech se dezinformace obtížně rozmnožují, protože se každý stará o sebe. V zaostalých společnostech může být šíření dezinformací obtížnější z několika důvodů, ale tvrzení, že se každý stará o sebe, není obecně pravdivé. Každá společnost, bez ohledu na svůj vývojový stupeň, se může potýkat s různými problémy týkajícími se šíření dezinformací. 

V zaostalých společnostech může být omezený přístup k informacím a komunikaci. Nedostatek vzdělání, infrastruktury a přístupu k internetu může omezovat možnosti lidí získávat relevantní informace. To může vést k situacím, kdy jsou lidé náchylnější věřit dezinformacím, které jim jsou předloženy, protože jim chybí kritické zdroje a nástroje pro ověřování informací. Dalším faktorem může být nedostatek svobody projevu a omezený přístup k nezávislým médiím. V zaostalých společnostech mohou existovat autoritářské režimy nebo omezené demokratické struktury, které kontrolují informace a média. To může vést k cenzuře a omezování kritického myšlení, což zase umožňuje šíření dezinformací bez dostatečného odporu. Je však důležité si uvědomit, že i v zaostalých společnostech existují lidé, kteří se snaží bojovat proti dezinformacím a prosazovat pravdivé informace. Aktivisté, nevládní organizace a novináři mohou hrát důležitou roli při odhalování a omezování šíření dezinformací. 

Celkově je rozšíření dezinformací komplexním problémem, který se týká různých společností bez ohledu na jejich vývojový stupeň. Důležité je podporovat svobodu projevu, vzdělání a kritické myšlení, aby se lidé mohli lépe vyrovnávat s dezinformacemi a získávat přístup k pravdivým informacím. V zaostalé společnosti může lhář lhát jenom malé skupině lidí, ve vyspělé společnosti může lhář lhát mnoha miliónům lidí snadno a rychle. Je pravda, že ve vyspělých společnostech může šíření dezinformací dosáhnout mnohem většího rozsahu a rychlosti díky moderním technologiím a masovým komunikačním kanálům. Sociální média a internet umožňují šíření informací po celém světě během krátké doby. Vzhledem k velkému množství lidí připojených k internetu a aktivních na sociálních médiích se dezinformace mohou rychle šířit a dosáhnout širokého publiku. Zároveň je na sociálních médiích také obtížné kontrolovat pravdivost informací a rozlišit mezi ověřenými fakty a lživými tvrzeními. 

Také je třeba vzít v úvahu, že ve vyspělých společnostech mohou být dezinformace využívány i pro politické nebo ekonomické účely. Někdy mohou být účinnější a sofistikovanější metody manipulace, které využívají psychologických a behaviorálních principů. Je však důležité si uvědomit, že šíření dezinformací není omezeno jen na vyspělé společnosti. V každé společnosti mohou existovat jedinci nebo skupiny, které se snaží šířit dezinformace pro své vlastní zájmy nebo ideologické cíle. Proti šíření dezinformací ve vyspělých společnostech je klíčové vzdělávání a mediální gramotnost. Vzdělaní jednotlivci s kritickým myšlením jsou lépe vybaveni pro rozpoznání a zpracování informací a jsou méně náchylní věřit lživým tvrzením. Důležitou roli zde také hrají mediální platformy, které by měly přijímat opatření ke kontrole šíření dezinformací a poskytovat relevantní a ověřené informace. Celkově je potřeba si uvědomit, že šíření dezinformací je komplexní problém, který zasahuje různé společnosti a vyžaduje multidisciplinární přístup ke vzdělávání, regulaci a osvětě.

Kdo z těch, co nám vládnou, dokáže porazit počítač v šachové hře?



Tak jako poskytujeme systémům a strojům servis, tak musíme servis i poskytnout lidem, jak se o něco nestaráme, tak to chybuje a tím to špatně funguje, jenže servis u lidí je ekonomický problém, mnohdy se investice nevrátí a je zde ztráta. V přírodě, je servis poskytován jenom tomu je blízké, to, co je cizí, o to se nikdo už nestará, protože dobrota je žebrota. Život je hra podle pravidel, a pravidla určují ti, co jsou nahoře, těm, co jsou dole, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole. Zde se dostáváme k tomu, že nemůžeme všechny lidi házet do jednoho pytle, každý lidský jedinec je originál a potřebuje i originální přístup, lidi nejsou hříšný dobytek, který potřebuje svatého pastýře. Jelikož starat se o lidské tělo je neřešitelný problém tak lidi naskenujeme pomocí dotazníků a informace umístíme do počítačů.

Informační technologie bude řídit počítače a roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi budou existovat jenom ve virtuální realitě a místo titulů a jmen budou mít jenom statistická globální čísla. Současnost je o; rychle, levně, kvalitně atd. toho lze dosáhnout jenom tím, že zde nebudou lidi, co dělají chyby, vše jsme v civilizaci změnili a na sebe jsme zapomněli. Ano, vím jistě to, že ty nic nevíš. Hříšníci se rádi chlubí vědomostmi a mnohým jiným, jenže vše, čím se chlubíte, to je jenom divadlo, vím jistě to, že ty nic nevíš, znáš jenom povrch a nevíš co je pod povrchem, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, z blízka poznáváme, že hmota je holografická iluze, a že vše zde je jenom iluze, protože civilizace je továrna na iluze. Jsi jenom hříšný pytel, ve kterém jsou iluze, proto je vše v pytli, a není možné zde dosáhnout seberealizace.

Když uděláme do pytle díru, tak z pytle vytečou iluze, tím život hříšníka končí ve zpovědnici. Zdrojem soužení je hříšné toužení po úspěchu, každý úspěch je zde, ale jenom dočasnou iluzí, na tomto hříšném divadle, kde je vše jenom iluze. Je to tak snadné, si vytvořit ve svém hříšném pytli iluzorní ráj, ve kterém jsi králem, jenže brzo si uvědomíš, že jsi jenom hříšník, který zde má nulovou hodnotu. Podívejme se do přírody, zde veliké zabíjí malé, zabíjení je přirozenou součástí života, pokud je zde zabíjení zakázáno, tak následkem je politická a ekonomická krize. Není třeba hříšníky věznit, když je mnohem levnější je zabíjet ve zpovědnici, nejsou hříšníci tak nejsou zde s hříšníky ani problémy. Vězení nikoho nenapravilo, vězníme lidi proto, abychom hříšníky mohli zastrašit, je třeba zrušit všechna vězení a pracovní tábory, budeme hříšníky popravovat ve zpovědnici.

Zavedou se roční testy na hříšnost, kdo nedostane roční svatou certifikaci ve zpovědnici, ten bude eliminován ve zpovědnici pomocí elektřiny, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita. Nemá smysl, měnit násilně pomocí politiky a ekonomiky konzumní centralizovanou civilizaci, smysl má eliminovat hříšníky ve zpovědnici, z díla se pozná, kdo je hříšník, slova mohou klamat, ale činy už klamat nemohou. Kolem změn se zde vše točí, příčnou změn je pohyb, tam kde není pohyb tam nejsou ani změny, kámen není v pohybu, a tak je pořád stejný, naše myšlení je v pohybu, a tak se mění podle situace, mnohdy je snaha pohyb zpomalit nebo zastavit, tím ale vše usne a je to potom obtížné to probudit, zaostalé rasy zde jsou díky tomu, že pocházejí z času a prostoru, kde vše usnulo, a tak se to evolučně nezměnilo k vyspělejšímu systému.

Člověk se liší od zvířete svojí psychickou vyspělostí a schopností používat ruce k práci. Zaostalé rasy jsou zvyklé na jednoduché myšlení a jednoduché práce, snaha o to je násilně změnit pomocí výchovy je naivní a marná, ze starého domu nikdo neudělá nový dům, musí se starý dům zbourat a na nových základech postavit nový dům, jenže to je veliká investice, do které se nám nechce. Měníme u všeho starého jenom povrch a tím se dostáváme do neřešitelných problémů, politici chtějí být populární, a tak logicky odmítají dělat cokoli co je nepopulární, ale je to nutné udělat, abychom nestáli na vedlejší koleji jako zaostalá společnost. Podívejme se třeba na to, že zde není mnohé; globalizované, optimalizované, automatizované, digitalizované, očipované, sjednocené atd. jak si to dneska uděláme, takové to budeme zítra i mít, z díla se pozná tvůrce, slibů se nenajíme, z těch, co jsou nahoře, se stali jenom iluzionisté, co tahají z klobouku ekonomické a sociální zázraky, jenže to jsou jenom mediální iluze.

Už máme dost dogmatický totalit, které mezi sebou válčí, a tak umírají miliony civilistů a ničí se mnoho hodnot, pro bezdomovce nejsou peníze, ale pro armádu jsou peníze, je to celé jenom o pokrytectví, je třeba se poučit z minulých amatérských chyb, nechtěj změnit cizí lidi, chtěj změnit sebe tím, že nebudeš konat to, co ti škodí a co škodí ostatním, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, nebuď pyšný sobec. Podívejme se na víru v zázraky, je to dneska veliký obchod; vezmi si lék a stane se zázrak, modli se k bohu a stane se zázrak, pij slivovici a stane se zázrak, kup i si to co ti nabízí reklama a stane se zázrak atd. všude je to dneska jenom samý iluzionista který tahá z klobouku zázraky, civilizace je továrnou na iluze. Nejnovějším vynálezem je veliký telefon, ve kterém je Facebook, místo kupování psa si koupíte telefon a zaregistrujete se na Facebooku, čas je tím nejdražším, co máme a my tento čas věnujeme digitálním systémům, na kterých jsme závislí. Z lidí se stali už jenom loutky, které jsou dálkově ovládané, všichni závodí o výhody a jistoty, najednou se psychicky a tělesně zhroutí a chtějí od lékaře zázračný lék, tím lékem je pravda a láska, pokud v tobě není pravda a láska, tak jsi už mrtvola na dočasné dovolené.

Vše směřuje zase k veliké světové válce, na které vydělají milionáři, podle hesla, peníze nesmrdí a po mě potopa. Ve válce se ukazuje pravda o tom, že jsme ubožáci, a proto vše řešíme násilím, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v tom, že jsme pokrytci, umíte si vůbec představit novou kulturní civilizaci, kde by nebylo pokrytectví? Ano, volů je zde jako sraček. Z díla poznáme, kdo je vůl a kdo není vůl, slova mohou klamat, ale dílo klamat nemůže, volové myslí na voloviny a dělají voloviny, ten druhý je vůl, sebekritika u volů vyšla z módy. Kolik je na světě pokrytců tolik je zde i volů, nikdo z pokrytců není schopen dosáhnout osvícení a tím přestat být volem, pokrytectví vykleštilo psychicky první lidi a proměnilo je ve voly, kdo chce zde s voly v klidu žít, ten musí i volem být. Snaha utéci někam, kde nejsou volové, je naivní a marná, je to jako utíkat před svým stínem.

Často je zde filosofická otázka, jaký má život vola zde smysl? Život má smysl tehdy, pokud na krátkou dobu nejsi volem, proto volové neustále hledají zázračné postupy a léky které jim na krátkou dobu dají iluze, že nejsou volem, jenže vůl s královskou korunou na hlavě, je pořád jenom vůl. Cesta k uzdravení je jenom v tom že se vůl zbaví svého pokrytectví, a je tím, čím opravdu je. Komu není rady, tomu není ani pomoci, klasickou ukázkou toho že nám vládnou volové, jsou pravidla a zákony, podle kterých žijeme, volové vytvořili pro voly klec z pravidel a zákonů, uniknout je možné jenom do jiné klece z pravidel a zákonů. Civilizace se tak stala díky volům továrnou na iluze, prezident to je zde iluzionista první kategorie, hledat zde pravdu a lásku, to je jako hledat ztracené mládí.

Pokrytectví stvořilo protekcionismus, a tak se zde stává autoritou vůl, který dělá jenom samé voloviny, a nedokáže vyřešit problémy, aby se zde volové měli líp. Jaký to má smysl chodit k volbám, když na kandidátkách jsou jenom volové, co zde běží kariéristické závody, aby tak zde získali protekci. Nová doba nám nabízí nové řešení, místo volů zde budou počítače a stroje, robot prezident tak bude vyznamenávat roboty, volové se globálně naskenují a potom se eliminují, získané informace využije GVKB centrální informační technologie k tomu, aby zde bylo GVKB robotům lépe, takto zde zvítězí pravda a láska nad nenávistí a lží na věčné GVKB časy. Kolem iluzí se vše točí, příčinou je naše pokrytectví, abychom se měli sobecky dobře, tak jsme se naučili pokrytectví, a tím jsme stvořili pokryteckou civilizaci, která je továrnou na iluze, lidová moudrost byla vyhnána z naší pokrytecké civilizace, protože je plná lásky a pravdy, slušné je být bezcharakterním pokrytcem který hlásá dobro, a přitom je zlý. 

Postavili jsme na iluzích; ekonomiku, umění, filosofii, politiku, náboženství, školství, zákony, pravidla, předpisy, dopravu, bydlení, školství, zdravotnictví, vědu, psychiku atd. to co stojí na iluzích, to je nestabilní, a tak to jistě spadne, pokud někdo jako hrdina poukázal na to, že vše stojí na iluzích, tak se z něj většinou stal mučedník, protože je to drzost chtít, aby vše nestálo na iluzích. Ty jsi; lakomec, sobec, hlupák, blázen, blbec, vůl atd. sebekritika vyšla z módy, nikdo si nechce přiznat to, že je pokrytec, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v tom, že nejsme nazí, dokud byl člověk nahý a nestyděl se za to, že je nahý tak nebyl pokrytec, proč nejvíce navštěvované stránky jsou stránky, kde je nahota tělesná a psychická? 

Nahota tělesná a psychická je lékem na naše pokrytectví, ostatně biblický příběh o vyhnání ze svatého ráje, jasně praví, že stud za nahotu znamenal to, že jsme hříšní pokrytci, a proto jsme museli stvořit hříšnou pokryteckou civilizaci, která je továrnou na iluze. Vše jsou příčiny a jejich následky, čím lépe jsou lidé oblečení, tím většími jsou i pokrytci, kdo je vlastně naším pravým pastýřem, kterého máme následovat? Naším pravým pastýřem nemůže být hříšný člověk, tím pastýřem je jenom pravda a láska, tam kde je pravda a láska, tam není ani pokrytectví, a tím tam nejsou už lidi, rozdělení na bohaté a chudé. Rozdělení na bohaté a chudé je následkem našeho pokrytectví, bohatství je pro hříšníky drogou, a tak zde jsou kariéristické závody o výhody a jistoty, ti, co neuspěli, závidí těm, co uspěli, rozděluji lidi na úspěšné a neúspěšné kariéristy.

Veliké války v nahotě odhalují naše pokrytectví, miliony zbytečně mrtvých lidí ve válce to je statistika, smrt prezidenta to je ale už tragédie, světu nevládnou politici, světu vládnou milionáři, co chtějí, aby pokrytecká civilizace fungovala jako jejich soukromá firma. Kontrolovat a pokutovat, udávat a popravovat, lhát a krást atd. o tom je pokrytecká civilizace vedená milionáři a politiky. Asketismus Čistota Moudrost Nekrást Nelhat Nenásilí Otevřenost Pokora Pracovitost Skromnost. Svět potřebuje jednoduchá pravidla, která se budou všude automaticky dodržovat, veškerá složitost u zákonů a předpisů je následkem pokrytectví, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole, z díla se ale vždy pozná kvalita tvůrce, přišel jsem na tento svět abych spatřil, jaké to zde je, a potom abych vyhrál nad tím, co zde na nás pokrytecky parazituje.

Z díla se pozná to, že máš prázdnou hlavu, to jistě musí mít nějakou příčinu, tou příčinou je tvoje hříšnost, myslíš jenom na hříšnosti, a tím je tvoje hlava neustále prázdná, a vše co do ní přijde, to okamžitě z hlavy zmizí, myslíš si, že máš mnoho vědomostí a zkušeností, to je jenom iluze, vím jistě to, že máš prázdnou hlavu. Jelikož okolo tebe jsou jenom hříšníci s prázdnou hlavou, tak ti to připadá, že mít prázdnou hlavu je normální. Ve tvé hlavě jsou jenom informační bubliny, ve kterých nic hodnotného není, a ty informační bubliny vytvářejí iluzi toho, že tvoje hlava není prázdná, největší informační bublinou ve tvojí hlavě jsou tvoje hříšné vlastnosti a hříšné myšlenky. Hříšná civilizace je továrnou na hříšné iluze, náboženství je taky hříšnou iluzí, je možné tento problém nějak vyřešit, aby lidi neměli v hlavě prázdno. Řešení je v kontrole, zavede se globální známkování na hříšnost, a ten kdo bude mít špatné známky, bude potrestán tím, že se z něj stane ubohý bezdomovec, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita, známkování bude provádět jenom informační technologie, všude budou kamery a mikrofony, nebude možné se někde utajit, a tam být hříšníkem.

Parazitování způsobuje zaostalost. Civilizace je továrna na parazitování, pokud v civilizaci nebude možné parazitování tak se civilizace zhroutí, čím více je zde parazitování, tím větší je zde zaostalost, z díla spatříme tvůrce, parazit zde honí parazita, dobrota je zde žebrota. To logicky vede k časté ekonomické krizi nebo k válce, za vším je kariéristická pyramida, kde pro největší parazity je na vrcholu ekonomický ráj a dole je pro hostitele ekonomický očistec. Rovnost je zde jenom ve smrti, milion mrtvých lidí ve zbytečné válce to je statistika a smrt krále nebo prezidenta to je tragédie, a tak se státní smutek vyhlašuje. Ano, bude líp. Líp bude jenom parazitům, co jsou nahoře, hostitelům, co jsou dole, nebude líp. Existujeme ve světě iluzí, neustále opakovaná lež se tak stává pravdou, pravda je už jenom v přírodě a lidové moudrosti, život byl a bude procesem, který probíhá podle pravidel, pokud pravidla vytvářejí mocní a bohatí paraziti, tak je život zde konzumním očistcem.

Největším podvodem je tvrzení, že práce je zdrojem zisku, ve skutečnosti zdrojem zisku je parazitování na cizí práci. Největší chybou naší vlády je to, že ti, co nám vládnou, jsou hříšníci, co můžeme očekávat od hříšníků? Kde vzít ale na vládnutí lidi, co nejsou hříšníky? Vše, co má ego to je hříšné, každý člověk má ego, tedy nám musí logicky vládnout informační technologie, robot prezident bude vyznamenávat lidi, doba se od základů změnila, vše je zde o příčině a následku. Modernizace a optimalizace probíhá zde už tisíc let a s příchodem elektřiny se vše velmi evolučně urychlilo, podívejme se na nejvyspělejší ekonomiky, zde vše už řídí jenom informační technologie, logicky následkem je nezaměstnanost, se kterou si nikdo neumí poradit, končí období řemesla a přichází období umění, umění může dělat jenom ten, kdo má talent, podívejme se na produkci programů a filmů, zde je to hlavně o talentu. Nejde vytvořit novou lidskou rasu, která nebude hříšná, to je naivní utopie, jde jenom nahradit lidi za počítače a roboty.

Kdo z těch, co nám vládnou, dokáže porazit počítač v šachové hře? Nikdo to nedokáže, počítače jsou prostě lepší než lidi, s tím se musíme smířit, že politiků je jako sraček, a z hovna nikdo bič neuplete. Největší chybou naší vlády je to, že ti, co nám vládnou, jsou hříšníci, co můžeme očekávat od hříšníků? Kde vzít ale na vládnutí lidi, co nejsou hříšníky? Vše, co má ego to je hříšné, každý člověk má ego, tedy nám musí logicky vládnout informační technologie, robot prezident bude vyznamenávat lidi, doba se od základů změnila, vše je zde o příčině a následku. Modernizace a optimalizace probíhá zde už tisíc let a s příchodem elektřiny se vše velmi evolučně urychlilo, podívejme se na nejvyspělejší ekonomiky, zde vše už řídí jenom informační technologie, logicky následkem je nezaměstnanost, se kterou si nikdo neumí poradit, končí období řemesla a přichází období umění, umění může dělat jenom ten, kdo má talent, podívejme se na produkci programů a filmů, zde je to hlavně o talentu.

Nejde vytvořit novou lidskou rasu, která nebude hříšná, to je naivní utopie, jde jenom nahradit lidi za počítače a roboty. Kdo z těch, co nám vládnou, dokáže porazit počítač v šachové hře? Nikdo to nedokáže, počítače jsou prostě lepší než lidi, s tím se musíme smířit, že politiků je jako sraček, a z hovna nikdo bič neuplete. Politici neumí myslet ekonomicky. Politika je o tom, jak společné peníze utrácet, a ekonomika je o tom, jak společnými penězi šetřit, politik, který se rozhodne snížit náklady státu na polovinu, je považován ostatními politiky za hlupáka. Politici žijí daleko od objektivní reality a nechápou zákon příčiny a následku, následkem toho jsou ekonomické krize a války, komu není rady, tomu není ani pomoci, politici to jsou dneska jenom herci, a prezident a jeho sluhové, to je režisér se svými pomocníky. Politika je továrnou na iluze, ekonomika ale potřebuje mít možnost šetřit, lid potřebuje chléb a hry, jinak bude mít blbou náladu.

Když se podíváme na to, jak politici utrácejí státní peníze za hlouposti, tak vám to připadá jako by politici brzdili ekonomiku. Kdo vlastně táhne ekonomiku? Ekonomiku táhne dopředu modernizace a optimalizace, heslem je; rychle, levně, kvalitně, o tom je ekonomika, stačí se podívat do minulosti, jak fungovala firma Baťa, byl to obrazně moderní stroj na výrobu bot. Buď dobrý a budeme tě mít rádi, to je iluze, každý má rád jenom sám sebe. Od narození jsou nám nuceny svaté originály a očekává se od nás, že je budeme kopírovat, po mnoha letech sbírání informací a jejich optimalizaci jsem dospěl k tomu, že je zde blbá nálada díky tomu že kopírujeme originály. Já jsem svatý pastýř a ty jsi hříšný dobytek musíš mě pokorně následovat, to je obyčejné svaté dogma, nejsou zde žádní svatí pastýři, civilizace je továrna na iluze, které jsou; náboženské, sektářské, politické, reklamní, módní, umělecké, vědecké, technické, ekonomické atd. 

Realita je zde pořád stejná po tisíc let, a iluze je zde jenom krátkou dobu, to je síto, které vám pomůže s tím, že poznáte, co je realita a co je iluze. Toužení po egoistickém parazitování stvořilo civilizaci, která je továrnou na iluze, vše se v civilizaci točí jenom okolo parazitování, dobrota je žebrota. Peníze parazitům nesmrdí, a tak zde jsou; daně, cla, poplatky, pokuty atd. dluhy se stali moderním ekonomickým otroctvím, nemáš peníze tak jsi ekonomickým otrokem. Veliké války v nahotě odhalují to, že jsme horší než zvířata, vraždíme se jenom díky toužení po parazitování, parazit je parazitu parazitem, o tom to zde je. Ano, bude líp, to byl geniální podraz, mohou vůbec politici nějak realizovat to, že nám všem bude líp? Líp je tam, kde je v bankách zlato, pokud v bankách není zlato tak jsou peníze jenom papírem s nejistou hodnotou. 

Společné peníze umožňují parazitům to, že mohou snadno parazitovat, ze společného se snadno bere, a těžko se do společného dává. Není zde kapitalismus, je zde egoismus, ego je zde králem, který všemu kraluje. Pokud býka vykleštíme tak se z něj stane vůl, jsme vykleštění pomocí iluzí, kterým věříme, nekopíruj originály staň se originálem. Test hříšnosti. Testování je dneska v módě, testujeme; inteligenci, vědomosti, kvalitu, zdraví, popularitu, návštěvnost internetových stránek, prodejnost zboží a služeb, ceny, popularitu, víru atd. co takhle rozdělit ty druhé pomocí testování hříšnosti na hříšníky první až páté kategorie, hříšník první kategorie by byl velikým hříšníkem a hříšník páté kategorie by byl malým hříšníkem. Testování všech lidí by prováděla globálně informační technologie a pomocí aplikace v mobilu by každý věděl aktuální informace o tom, do jaké kategorie hříšníků spadá.

Informace by byli dostupné na internetu podle telefonních čísel, zavolal by vám váš nadřízený a telefon by ukázal, že je to hříšník druhé kategorie, při politických volbách by se uvádělo, do jaké kategorie hříšníků spadá každý politický kandidát, většina kandidátů by spadala do kategorie jedna a dvě, protože v konzumním očistci vládnou logicky ti největší hříšníci. Na internetu by byl u každého člověka popis jeho hříchů, ze kterých se vypočítala jeho kategorie hříšnosti zpětně za deset let. Nebyli by zde pro nikoho výjimky a imunita, každý by byl pod neustálým dohledem GVKB informační technologie. Byl by zde logicky GVKB popis toho, jak se který hřích bude bodovat, jsou malé hříchy a veliké hříchy. Aby lidi nemohli podvádět informační GVKB technologii tak dostanou do hlavy GVKB čipy a ty zaznamenají i hříšné myšlenky, a výsledky budou každou hodinu odesílat do GVKB globálního centra hříšnosti.

Na čele bude mít každý malé červené světlo, které se rozsvítí, když zde bude hříšná myšlenka, nebo hříšné konání, hodinky začnou vibrovat a ukazovat na displeji velikost hříchu, když budete myslet hříšně nebo dělat něco hříšného, aby vás varovali. Nebude možné jít do virtuální zpovědnice a zde se vyzpovídat a zaplatit si odpustky, jak si to každý udělá, takové to i zde bude mít. Moje hra a moje pravidla, vše je zde o tom, podle jakých pravidel se zde něco hraje, pokud hrajete podle ubohých pravidel, tak se z vás stane ubožák. Prý zaměstnavatelé u nás nemají dostatek zaměstnanců, a tak se musí dovézt zaměstnanci z ciziny, to ovšem platí jenom u dělnických špatně placených profesí, rozhodně nebudeme z ciziny dovážet státní zaměstnance.

Pokud někdo nemá dostatek otroků, tak on může zvednout mzdy a najednou bude mít dostatek zaměstnanců, zde mediálně slyšíme, že není možné u nás dělnické mzdy zvednout. Nadbytek pro ty, co jsou nahoře, je postaven na nedostatku pro ty, co jsou dole, problémem je kariéristická pyramida, dobytka je nadbytek a koryt je nedostatek. Celý náš konzumní svět to je továrna na iluze, vládnou nám svatí iluzionisté, nelíbí se ti realita, kde jsi otrokem tak můžeš uniknout do světa iluzí pomocí; cigaret, slivovice, léků na deprese, politiky, náboženství, umění, pohádek atd. nebylo by lepší odstranit konzumní očistec tím, že nebudeme lhát a krást? Myšlení je jako stavebnice kdy z mnoho různých dílů něco postavíme, od jednoduchého myšlení vše postupuje k složitému myšlení. Ideální je mít informace a programy pomocí kterých rychle a levně něco z mnoha dílů postavíme.

Náš lidský svět to je továrna na iluze, realita je pro nás zlá, a tak jí nahrazujeme iluzemi, které nejsou zlé. Iluze fungují jako lék, a tak jsou časově limitované při svém působení na nás, tak jako je na každou nemoc jiný lék, tak je i na každý problém jiná iluze. Myšlení nejde zastavit, a tak myslíme od našeho sexuálního početí až do naší smrti, někdy říkáme, že nám to nemyslí, to znamená to, že myšlení správně nefunguje, jak potřebujeme. Každý člověk na světě má svoje originální myšlení, některé myšlení je nahoře a jiné je dole, většina lidí myslí přízemně a touží po tom, aby mysleli stejně jako celebrity, co jsou nahoře. Naše myšlení se mění podle situace, ve které žijeme, nežijeme ve stejné situaci jako celebrity, a tak logicky ani nemůžeme myslet jako celebrity. Závidíme těm, co jsou nahoře jejich výhody a jistoty, neuvědomujeme si to, že každý zisk je spojen i se ztrátou, ti, co jsou nahoře nemohou být už sami sebou, a musí být tím, co jim zajistí to, že se nahoře udrží, co nejdéle to jde.

Proč jsme ekonomicky a politicky velmi zaostalí? Závist je příčinou naší zaostalosti, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, logiky je zde otázka, co je příčinou toho, že je zde tolik závisti? Příčinou závisti jsou závislosti, které jsme získali geneticky a výchovou, pověz mi, jaké máš závislosti, a já ti povím, kdo opravdu jsi. Stvořitelem všeho živého zde byli a budou závislosti, vše, co je živé to je i na mnohém existenčně závislé, závislosti se vším, co je živé manipulují jako s loutkou. V zaostalé kultuře jsou i zaostalé závislosti, a změnit optimálně závislosti v nás a okolo nás, je veliký systémový problém, na který je jeden lidský život velmi krátký. Nejhorší lidskou závislostí je pokrytectví, pokrytec mediálně hlásá lásku a pravdu, ale je přitom plný nenávisti a lží. Nejsou zde zázračné léky na závist, jak vyléčit lidi z jejich závisti?

Potřebujeme veliké změny, moc a bohatství zde budou mít jenom roboti s kravatou, roboti pracují jako roboti, a tak si zaslouží mít moc a bohatství, robot prezident bude vyznamenávat roboty. Lidi budou globálně jenom chudí a bezmocní, tím už nebudeme moci závidět jinému člověku to, že se má lépe, než se máme my. Místo pracujete pomalu, máte výpověď, zde bud to, že robot pomocí elektřiny, vypne trvale vadného člověka, a vadné lidské tělo se potom eliminuje v krematoriu. Iluze svobody pro ekonomické otroky? Lidi jsou zotročení tělesně i duševně, a tak potřebují iluzi svobody, jinak se psychicky zhroutí, tu iluzi jim může poskytnout; umění, náboženství, politika, reklama, pohádky, léky na deprese, cigarety, alkohol, tvrdé drogy, sex, dobré jídlo, nakupování, dovolená, vysoká funkce atd. Civilizace je továrna na iluze, iluze jsou jako stín, před kterým v civilizaci nikdo neuteče, každý je pevně uzavřen v kleci z iluzí, a tak logicky mezilidské vztahy nemohou fungovat, setkáváme se jenom povrchně a jenom na krátký okamžik to nestačí a nikdo to neřeší, prý takový je život.

Obrazně je člověk jako most, který se optimálně neopravuje, a tak nečekaně most spadne, nikdo ale za nic nemůže, že ten most nečekaně spadne. Neustále zde dochází k amatérským chybám, díky kterým něco spadne, lidi dělají chyby, protože realitu nahradili iluzemi, já jsem myslel, to je častá výmluva lidí, co amatérsky chybují. Už bylo dost lží a krádeží, je třeba začít něco dělat s tím, že jsme otroky konzumního systému, iluze jsou jenom lékem na bolavý zub a my musíme ten bolavý zub konečně vytrhnout, a tím bolavým zubem je to, že místo pravdy a lásky je zde lež a nenávist. V okamžiku, kdy se společnost rozdělí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole tak dojde k tomu, že místo pravdy a lásky je zde lež a nenávist, jsou to jenom příčiny a následky, jak si to uděláme takové to i máme, ten, kdo zde nic nevlastní, ten nemá svoji vlast a je tak zde cizincem, většinu světového vlastnictví vlastní 3 % světového obyvatelstva, jde o lidi, co rozhodují egoisticky o nás bez nás, protože zde mají díky protekci výhody a jistoty, co si nezaslouží.

Pokud by mohli demokratické volby zrušit ekonomické otroctví, tak by se demokratické volby okamžitě všude zakázali. Politika je jenom divadlo, které dělá z voličů hlupáky, nemůže nám být lépe, když zde není svoboda a rovnost! Je třeba předat moc a bohatství GVKB informační technologii, místo lidí zde budou stroje a GVKB roboti, lidi se pomocí GVKB dotazníků, co budou na internetu, optimálně naskenují, a po naskenování se globálně všechna lidská těla eliminují a recyklují, nejsou lidi, tak nejsou problémy. Informace získané ze skenování lidí využije optimálně GVKB informační technologie k tomu, aby zde pravda a láska zvítězila na věčné GVKB časy nad nenávistí a lží, jak si to uděláme takové to i zde budeme mít. Vše je zde jenom o tom že staré nahrazuje nové, člověk to byla evoluční testovací verze zaměstnance, a GVKB robot to je už finální verze zaměstnance, se kterým nejsou žádné problémy.

Miloš Zeman používá kouzlenou hůl, která je maskovaná jako hůl, o kterou se opírá, protože je nemocný, ve skutečnosti pomocí této kouzelné holi on dokáže dělat veliké zázraky. Už jeho druhé zvolení prezidentem republiky to byl jistě veliký politický zázrak, který by nebyl možný bez toho, že by měl kouzelnou hůl, se kterou umí jako iluzionista zacházet. Podívejme se na naši minulost, je to minulost plná iluzionistů, co nám zde vládli jako prezidenti a králové, civilizace je továrnou na iluze každý chce být zde populárním hercem, co hraje hlavní roli, dobrá je i funkce režiséra nebo producenta. Nejhorší je zde být hloupým divákem, který musí platit; daně, clo, poplatky, certifikace, pokuty atd. Knihy a filmy o kouzelnících byli vždy populární, zázraky jsou pevnou součástí naší lidské kultury, víra dokáže zázraky.

Velmi silná víra je třeba v Indii, a malá víra v zázraky je v našem národě a příčinou je naše minulost, ve které zde byl nedostatek profesionálních iluzionistů, co by měli kouzelnou hůlku. Iluzionistou druhé kategorie je u nás milionář Andrej Babiš, díky němu věříme tomu, že nám bude líp. Nechceme vysoké ceny a malé platy. Složitost je příčinou toho, že máme malé platy a jsou zde vysoké ceny, v přírodě je vše jednoduché, a proto zde není problém s ekonomikou, pokud se pokusíte o to něco zjednodušit tak okamžitě narazíte na odpor těch, co jsou nahoře, vysvětlení je jednoduché, potřebujeme ty, co jsou nahoře díky tomu, že je zde vše složité. Když jedna dogmatická totalita zkrachuje, tak za krátkou dobu jí nahradí jiná dogmatická totalita, neustále je zde snaha z lidí učinit loutky s nulovou hodnotou, které snadno ovládají ti, co jsou nahoře, pomocí trestu a odměny.

Na vrcholu kariéristické pyramidy, je ekonomický ráj pro elitu a dole je pro dělníky ekonomický očistec, je jedno, jestli je zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, dogmatismus atd. to vše jsou jenom kariéristické hry, kde kariéristi nosí alibistické masky. Ano, bude líp, pracujeme na tom, jenže líp je pořád jenom těm, co jsou nahoře, a těm co jsou dole, líp není! Myslíme a konáme podle situace, protože jsme inteligentní, pokud je složitá situace tak máme blbou náladu, o tom to je, ti, co jsou nahoře, alibisticky tvrdí že za nic nemohou, že oni si zde jenom plní svoje povinnosti. Za složitostí je univerzálnost, ti, co jsou nahoře, se snaží o to, aby byli ti, co jsou dole univerzální, přitom oni sami odmítají být univerzální, je to obyčejné pokrytectví, školy jsou postavené na tom, že lidi budou vyškolení k univerzálnosti, ale to nefunguje!

Když dělník odmítne být univerzální, tak dostane výpověď, když ředitel odmítne být univerzální, tak výpověď nedostane, o tom to je, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole. Se vznikem daní a cla, automaticky vzniká složitost a snaha o to, aby byli lidi univerzální, daně a clo je zde díky přelidnění, tam kde není přelidnění, tam nejsou daně ani tam není clo. Problém je v tom, že jakmile je někde málo lidí, tak tam brzo z ciziny vtrhnou cizí lidé, a najednou je tam hodně lidí, následkem jsou; epidemie, hladomory, krize, revoluce, války, dogmatismus atd. Dalším problémem je zaostalost v zaostalých národech, kde rostou banány, s lidmi se zde zachází jako s dobytkem, a jakýkoli pokus o změnu k lepšímu, je zde jenom naivní utopie, a to vede logicky k ekonomické migraci a tím i snaze, zabránit byrokraticky a vojensky ekonomické migraci, nepotřebujeme ve vyspělých národech zaostalé lidi, co umí na nás jenom ekonomicky parazitovat. 

Vše jsou jenom příčiny a následky, musíme se naučit domýšlet naše rozhodnutí, to ovšem znamená restartovat konzumní civilizaci tím, že se vše globálně digitalizuje, místo politiků a podnikatelů bude zde vše řídit globálně informační technologie, zavede se globálně čipový přídělový systém, nebudou zde už milionáři ani bezdomovci. Dojde k tomu, že se vše začne zjednodušovat a optimalizovat, o výchovu všech dětí se postarají jenom autonomní roboti, takto se z lidí stanou specializovaní roboti, co nelžou a nekradou, chytří začnou pomáhat hloupým a silní začnou pomáhat slabým, takto pravda a láska, zvítězí nad nenávistí a lží, na věčné digitální časy. Možnost něco vidět je zde díky pohybu, rostliny nepotřebují oči, protože se nepohybují, díky očím se můžeme pohybovat v složitém času a prostoru a vyhnout se chybám, problém je to že množství informací, které oči zaznamenají je veliké a tím zde musí být i veliký mozek který dokáže s velikým množstvím informací pracovat, když vidíme barevně tak tím se množství informací ještě zvětšuje.

Naše vidění je proces použitý nejvíce k manipulaci těla, k vidění patří i sluch, čich nám evolučně zakrněl, protože jej už tolik nepoužíváme. Vidění nemusí být jenom v rovině obrazu, může být i v rovině představ, kdy v představách vidíme to, co zde není, sny jsou naše představy, jakási umělá realita, která zaskakuje za pravou realitu. Ty to nevidíš? Každý si to, co vidí, upraví tak že něco nevidí, třeba když milujeme něco nebo někoho, tak nevidíme chyby a ošklivost. Vidí vše bůh? Bůh to je to, co manipuluje, jde o; energii, informace, programy, inteligenci, vědomosti, čidla, smysly atd. Kolik je na světě inteligentních tvorů, tolik je zde i bohů, není zde jeden bůh, co je nad námi, to je jenom pohádka a svatý dogmatismus.

Správně bychom měli říci, vše, co zde děje, to vidí bohové, a oni si najdou časem nějaký způsob, jak hříšníky potrestat, boží mlýny melou pomalu ale jistě, nikdo smrti neunikne. 1 Čím vyspělejší je civilizace tím méně je zde pravdy a lásky, civilizace dělá z lidí roboty na baterky, nesloužíš civilizaci jako robot na baterky tak jsi za to potrestán, sloužíš jako robot na baterky tak jsi odměněn. Ve válce musíš jako robot na baterky položit svůj mladý život za svůj národ složený jenom z robotů na baterky, miliony mrtvých robotů na baterky ve válce to je jenom statistika, tragédie je, pokud zemře robot prezident. Jak vlastně došlo k tomu, že se opice evolučně proměnili na roboty na baterky? Za tou proměnou je naše řeč, pomocí které spolu komunikujeme, mluvení se nám stalo drogou a následkem bylo to, že se z opice stal robot na baterky, který je plný lží a nenávisti.

Podívejme se na náš sex, v sexu se chováme jako roboti na baterky, pravda a láska v sexu už dávno není, je zde jenom lež a nenávist, dokonce je zde i sex za peníze. Vytvořili jsme obrovské továrny plné strojů a robotů, ten, kdo zde pracuje pomalu je vyhozen a nahrazen tím ten, pracuje rychle, zaměstnavatelé potřebují neustále nové kvalitní roboty na baterky, co pracují za malou mzdu a nestávkují. Nacisti postavili koncentráky, kde se robotům na baterky tetovali na ruce čísla, nekvalitní jedinci skončili v krematoriu, každý zde byl jenom číslem ve statistice, koncentrák to byla továrna na smrt. Je zde nadbytek robotů na baterky a podle toho se i zachází s roboty na baterky, celá naše civilizace je na baterky. Ano, bude líp, hlásá politická strana složená z robotů na baterky, co je zde jenom na baterky, po volbách je líp jenom těm robotům na baterky, co se dostali na vysoká státní místa, kde mají k dispozici sekretářku a řidiče.

Podívejte se na dokumentaci o lidských dětech, které vychovali zvířata, najednou se takový člověk chová jako divoké zvíře a není už možné z něj výchovou udělat robota na baterky, takový člověk i žije krátkou dobu, žijeme dlouho díky tomu, že jsme roboti na baterky. Bible je o tom že nás evolučně stvořil robot na baterky ke svému obrazu, a udělal z nás roboty na baterky, jsme invazní mimozemský druh, který ničí tento ekosystém, co s tím uděláme? Naskenujeme lidi a lidská těla eliminujeme, získané informace dáme do robotů na baterky, genetický robot na baterky to byla testovací verze a finální verzí je kovový robot na baterky, vše jsme v civilizaci změnili tak aby to nebylo přirozené, a zapomněli jsme na to změnit i sebe. Nebude zde už potřeba sex, budeme se vyrábět v továrně, kde roboti na baterky budou vyrábět roboty na baterky, místo jmen a titulů budeme mít jenom globální statistická čísla vytetované na čele.

Není to nic osobního, že budete jako lidi eliminováni, je to jenom evoluce, kdy se starý genetický model robota na baterky, nahradí za nový kovový model robota na baterky. Jako operační systém se pro kovové roboty na baterky použije operační systém, který používá Apple, jde o macOS. Tento svět je blázinec, a tak logicky v zrcadle musíš spatřovat blázna. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, a pokud je lidský svět blázinec tak to logicky musí mít i nějakou příčinu, tou příčinou je naše pyšnost na to, co se nám povedlo, moderní věda a technika, nalezla to, že příčnou pyšnosti je to, že nejsme psychicky vykleštění, psychicky vykleštěný člověk je pokorný, proto některá zvířata fyzicky vyklešťujeme a tím je zbavujeme jejich pyšnosti, jak ale vykleštit psychicky; psychopaty, sociopaty, devianty, zmrdy, blbce, idioty atd. co zde mají moc a bohatství, když mají většinou imunitu?

Moderní doba nám nabízí moderní řešení, a to naskenování lidí pomocí dotazníků a nahrání těchto informací do GVKB virtuální reality, ve virtuální realitě je už snadné mít blázny pod kontrolou a tím je psychicky vykleštit tak že budou pokorně sloužit GVKB systému. Po naskenování se globálně všechna lidská těla v krematoriu eliminují, ve městech a na vesnicích budou místo lidí GVKB roboti na baterky, takto konečně se bude moci každý GVKB robot podívat do zrcadla, a spatří v zrcadle normálního GVKB robota. Vše jsme zde násilně změnili tak aby nám bylo líp, a na sebe jsme v tom spěchu zapomněli, to dneska konečně napravíme, a tak naše problémy ukončíme.

Je možné všude nahradit časovou mzdu za úkolovou mzdu



Ano, je možné nahradit časovou mzdu za úkolovou mzdu v mnoha pracovních prostředích. Úkolová mzda je založena na tom, kolik úkolů nebo projektů pracovník dokončí, namísto toho, kolik hodin stráví v práci. Tento systém odměňování může být vhodný pro různé profese a typy pracovních rolí. Existuje několik důvodů, proč některé společnosti přecházejí na úkolovou mzdu. Zaměření na výkon: Úkolová mzda motivuje zaměstnance, aby se soustředili na efektivitu a výkon. Když je odměna spojena s dosažením konkrétního úkolu nebo výsledku, lidé často projevují větší úsilí a odpovědnost při plnění svých pracovních povinností. Flexibilita pracovního času: Při úkolové mzdě se často klade důraz na to, aby byly splněny stanovené úkoly, a méně na počet odpracovaných hodin.

To může umožnit větší flexibilitu zaměstnancům při plánování svého pracovního času, pokud to jejich povolání a pracovní prostředí dovolují. Odstranění zbytečného plýtvání časem: Někdy může být tradiční časová mzda motivací k plýtvaní časem. Zaměstnanci se mohou zabývat neefektivními činnostmi, aby prodloužili svůj čas strávený v práci. Úkolová mzda vytváří pobídku zaměřit se na důležité úkoly a vyhnout se zbytečnému časovému plýtvání. Stimulace kreativity a inovace: Úkolová mzda může podporovat zaměstnance, aby hledali nové a efektivnější způsoby, jak plnit své úkoly. Tím se může stimulovat kreativita a inovace v pracovním procesu. Je však důležité poznamenat, že úkolová mzda nemusí být vhodná pro každý typ práce.

Existují povolání, která vyžadují přítomnost zaměstnanců nebo pevně stanovený časový rámec. Ano, ve většině přírodních prostředí neexistuje odměna ve formě finanční mzdy za odvedenou práci. V přírodě jsou zvířata a rostliny motivovány přežitím, reprodukcí a získáním zdrojů potřebných k jejich životnímu cyklu. Jejich chování je často řízeno instinkty, biologickými potřebami a přirozeným výběrem. Zvířata mají své vlastní strategie přežití, které zahrnují hledání potravy, vyhýbání se predátorům, rozmnožování a další aktivity, které jsou pro jejich druh důležité.

Úspěch v těchto činnostech zajišťuje jejich přežití a další rozmnožování, což je v podstatě odměnou za jejich přirozené úkoly. Ve světě lidí jsme vyvinuli systém finanční odměny jako nástroj motivace a způsob vyjádření uznání a ocenění za odvedenou práci. Tento systém nám umožňuje získat prostředky a zdroje, které potřebujeme k našemu životnímu stylu a přežití. Je důležité si uvědomit, že příroda a lidská společnost jsou odlišné a mají odlišné motivace a odměňovací systémy. Příroda funguje na základě přírodních procesů a interakcí, zatímco lidská společnost si vyvinula složitější sociální a ekonomické struktury, které zahrnují systémy odměn a motivace, jako je finanční mzda.

Ano, před smrtí nelze uniknout



Závidíte elitě to, že se má lépe, a tak z toho máte blbou náladu, náboženství a politika z vás dělají jenom hlupáky a chudáky, a pořád je zde mocenská pyramida kde na vrcholu je pro elitu ráj, a dole je pro dělníky očistec, je jedno jestli je zde kapitalismus nebo socialismus! Optimalizace z vás udělá elitu, každý člověk bude globálně pomocí GVKB dotazníků naskenován a jeho genetické tělo bude v krematoriu spáleno. Vaše existence bude v rovině virtuální reality, ve virtuální realitě budete elitou, která má všeho nadbytek, na práci a myšlení zde budou počítače a stroje. Mnozí namítnou, že by chtěli být elitou a mít k dispozici genetické tělo, co bylo, to bylo, genetické tělo je zastaralý systém, který chybně funguje, evoluce nahrazuje staré za nové, vše jsme okolo sebe evolučně změnili, a na sebe jsme zapomněli.

Zájem celku, byl a bude nad zájmem jedince, mnozí hlupáci zde po mnoho generací hromadili moc a bohatství, najednou o to vše přijdou, vše je zde dočasně, jenom smrt je zde trvale. Takto pravda a láska zvítězí globálně nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy. Vše, co se narodí to jistě zemře, před smrtí nelze uniknout, vše je nejisté a jenom smrt je jistá. Lidi dospěli evolučně tak daleko že se vraždí pomocí antikoncepce a potratů, plevel se musí hubit v samém zárodku, ano lidi jsou plevel, který na ekosystému egoisticky parazituje, miliony zbytečně mrtvých lidí ve světové válce, to je jenom statistika, která nikoho nezajímá, zajímáme se jenom o to, jak zde být nahoře nad ostatními co nejdéle, abychom se měli egoisticky lépe než ostatní, dobrota je žebrota.

Poslední dobou je zde mnoho pokryteckého humanismu, kdy podporujeme jedince, co si naší ekonomikou a politickou podporu vůbec nezaslouží, a oni se nám odměňují tím, že z nás dělají žebráky a chudáky. Kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v hlouposti lidí, rodina a školství nefunguje tak aby zde byli moudří lidé, z díla se pozná, kdo je moudrý a kdo je hloupý, podívejme se na diplomové práce politiků a podnikatelů co zde mají moc a bohatství, tyto diplomové práce jsou plné hloupostí, a proto nejsou logicky veřejně lidem na internetu dostupné. Problém je v protekci, která umožňuje to, že zde jsou na místech prezidentů a ředitelů hlupáci, podívejme se na pravidla, podle kterých zde žijeme, tato pravidla jsou hloupá, protože je stvořili hlupáci, tato pravidla jsou klecí, ze které nelze uniknout.

Víte to, že dělník dostane jenom 20% zisku ze svojí práce a 80% zisku připadne zaměstnavateli a státu, fyzická práce se zde stala obyčejným otroctvím a naděje na to, že bude lépe dělníkům je nulová. Nebo se podívejme na; konflikty, revoluce, války, krize, mafie, prostituci, extrémismus, terorismus, vandalismus, dogmatismus atd. konzumní kultura je těžce nemocná už velmi dlouho, co s tím uděláme? Nahradíme globálně hloupé lidi za moudré GVKB roboty s kravatou, robot prezident bude vyznamenávat roboty, poslední nahá skupina lidí skončí za sklem v poslední zoologické zahradě v pavilonu opic, a na cedulce bude napsáno, HLOUPÁ OPICE. Pokud by lidi četli mnoho hodnotné knihy, tak by se nechovali jako hlupáci, proč lidi nečtou hodnotné knihy?

Lidi považují čtení hodnotných knih za ztrátu času a raději svůj čas věnují něčemu jinému, často jsou lidem hodnotné knihy ekonomicky nedostupné, protože je zde bída a zaostalost, některé knihy zase zakazuje cenzura. Moudrý je ten kdo mnoho čte knihy a chápe i obsah těchto knih. To že někdo má vysokoškolský titul neznamená, že je on moudrý, on má jenom vědomosti o nějaké specializaci, ale když má udělat ve složité cizí situaci rozhodnutí tak amatérsky chybuje. Komu není rady tomu není pomoci, nerozdělujme lidi podle moci a bohatství, rozdělme lidi podle moudrosti a hlouposti. Pokud potřebujeme, aby někdo vedl hlupáky tak potřebujeme někoho, kdo je moudrý, hlupák nemůže vést hlupáky, minulost je plná důkazů o tom, jak to dopadne, když hlupák vede hlupáky, tragédie je, pokud hlupáci začnou vraždit moudré lidi, protože jim závidí jejich moudrost.

Co bylo upálení Jana Husa jako kacíře, byla to jasná ukázka toho, jak hlupáci zavraždili moudrého člověka, proč je každá víra v zázraky plná pokrytectví. Příčinou jsou hlupáci, co jsou na vysokých místech, a mají tak moc a bohatství, není to nový problém, už v době ukřižování Ježíše Krista, zde byl tento problém, a proto byl i Ježíš Kristus hlupáky nahý ukřižován. Jan Křtitel, který Ježíše Krista pokřtil, taky skončil jako mučedník. Moudrý Mahátma Gándhí je poslední moderní mučedník. Teroristická organizace se rozhodla Gándhího násilně odstranit, vrah zastihl Gándhího při večerní procházce a usmrtil jej pistolí. Ano, bude líp teprve tehdy, pokud zde nebudou hlupáci, co mají moc a bohatství. Novinář Kuciak i jeho partnerka byli na Slovensku zastřeleni. Kuciak do hrudi, jeho přítelkyně do hlavy. Někdo má hadry na těle, někdo je nosí v hlavě, berme ten rozdíl vesele, berme ten rozdíl hravě.

Nadutec hloupost nese si důstojně jako páv, platí to v každé profesi, švec nebo doktor práv. Hlupáku, najdu tě, tváříš se nadutě, když lezeš na kutě, když ráno vstáváš. Ať jedeš v kočáře anebo na káře, můj pyšný hlupáku, tebe já znám. Sotva byl váš svět stvořený, sotva byl váš svět stvořen, pustila hloupost kořeny, pustila hloupost kořen. Rodina zdravých mamlasů valí se jako proud, jde s námi z časů do časů, dá se s tím vůbec hnout? Hlupáku, najdu tě, tváříš se nadutě, když lezeš na kutě, když ráno vstáváš. Ať jedeš v kočáře anebo na káře, můj pyšný hlupáku, tebe já znám. Problémy s Islámem jsou od jeho vzniku a budou do jeho zániku, mnozí si myslí, že je to náboženství, Islám není ale náboženství, Islám je sekta, jaký je rozdíl mezi sektou a náboženstvím? Ten rozdíl je v čistotě myšlení, náboženství má čisté myšlení, a sekta má špinavé myšlení, jak dochází k tomu, že lidi věří špinavému sektářskému myšlení?

Problémem je zaostalost, pokud někdo dlouho žije v zaostalé kultuře tak už nevnímá špinavé myšlení a nevadí mu špinavé myšlení. Pokrytectví je špinavé myšlení, a v Islámu je to o pokrytectví, logicky se optáte a jak se jmenuje náboženství kde je čisté myšlení, to náboženství se jmenuje věda. Je třeba se naučit vědět co je správné a nevěřit tomu co jsme si neověřili, děti věří na pohádky, dospělí by na pohádky neměli už věřit. Tak jako jsme zavedli kanalizaci a automatické pračky, aby zde byla čistota, tak musíme zavést i vědu do zaostalých národů a z chrámů pro věřící zde uděláme atrakce pro turisty.

Kontrolovat a trestat to umí i zvířata, pochopit a pomoci to umí lidi, mnoho lidí bohužel se zde chová tak jako by nebyli lidmi, zákon zná jenom odměnu a trest, v tom je chyba, je třeba poznat příčiny našich chyb a ty příčiny chyb opravit, hlavní příčinou našich chyb je výchova v rodině a škole, jsou věci na kterých se nevyplatí šetřit, statistika jednoznačně dokazuje že jablko nepadne daleko od stromu, a tak děti zločinců se stávají zločinci, jak pravil Ježíš, poukazujete na třísku v mém oku, ale ve vašem oku je trám. Ano, bude líp pokud se v EU změní výchova dětí v rodině a škole tak aby lidi nelhali a nekradli, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita, děti budou muset každý měsíc od 2 let do 22 let chodit na testy a zde se otestuje v nemocnici jejich psychika, pokud bude mít dítě vadnou psychiku, tak se automaticky přemístí do EU tábora, kde se mu budou věnovat specialisté a jeho vadnou psychiku opraví.

Jak si to uděláme takové to i budeme mít, u mnoha dětí se nevyplatí opravovat jejich vadnou psychiku, protože jejich rodiče byli mnoho vadní, takové děti eliminujme v krematoriu, podívejme se do přírody zde je taky přirozený výběr, který automaticky eliminuje to, co je vadné, ženy, které budou rodit vadné děti sterilizujeme abychom je ochránili před zbytečným těhotenstvím, nelíbí se ti to, tak z EU odejdi, svět je veliký a jistě zde najdeš zaslíbený ráj. Ano, je zde dogmatický konzervatismus. Není zde demokratický kapitalismus, je zde dogmatický konzervatismus, největším dogmatem je rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a na ty co jsou dole, a toto chybné rozdělení obhajuje módní ideologie, která je; politická, náboženská, ekonomická, filosofická, vědecká atd. co je dovoleno těm co jsou nahoře, to je zapovězeno těm, co jsou dole, je jedno jestli je zde; otroctví, oligarchie, dogmatismus, feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus atd.

Ano, nejhorší je srážka s blbcem, ten druhý je blbec. Myslíme a konáme podle situace, ve které existujeme, nemá proto smysl se snažit měnit násilně lidi pomocí náboženství nebo politiky, změnit se musí situace ve které žijeme tak, že zde nebude rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, slepý nemůže vést slepé, o tom je rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, čiň bláznům dobře, a stane se z tebe blázen, dobrota je žebrota. Všichni jsou blázni, a já jsem ředitel blázince. Vše zde je o evoluci, z jednoduchého zde díky evoluci vzniká složité a evoluce se snaží o to, aby to, co je složité, se stalo jednoduchým. Stavět zeď z kamenů je složité, a proto vznikly cihly, ze kterých je snadné stavět zeď, populární slova jsou jako cihly, a tak z populárních slov sestavíme populární věty.

Někdy stačí u filmu jediná věta a ta tento film proslaví. Říkám jim, neber úplatky, neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš! A je to marný, je to marný. Korupce se nám však posunula z autodílen do politiky a úředních síní a špinavé montérky, nahradily kravaty. Tento neblahý stav můžeme sledovat ve známých mediálních kauzách a dosvědčují jej také podnikatelé, kteří přiznávají, že bez korupce je získání výhodné zakázky nemožné. O korupci se mnoho mediálně mluví, ale málo se už dělá. Je pravdou, že některé zákony již byly konečně prosazeny, ale do některých citlivých oblastí korupce se vládě nechce zasáhnout. Dalším problémem je přebujelá státní byrokracie, která pracuje pomalu a mnoho chybuje. Máme zde už kapitalistické ceny, ale naše mzdy za práci nejsou kapitalistické, protože pod povrchem naší konzumní kultury, je pořád ještě socialismus, založený na centrálním přerozdělování.

Je to jako s USA letadly, které zbytečně padají, a nikdo za nic v USA nemůže, nebylo by lepší zakázat globálně leteckou dopravu, a vrátit se zpět ke klasické železnici, vždyť je možné postavit moderní železnici, kde rychlíky jezdí velmi rychle, tak jako je tomu už dlouho v Japonsku. Dalším problémem je vandalismus, zlo je následkem vandalismu, začíná to tím, že zde jsou neslušná slova a končí to válkami, ve kterých se používají atomové bomby a staví se koncentráky s plynovými komorami. 

Psychický stav lidí je v zoufalém stavu a nikdo to do hloubky globálně neřeší, je třeba začít lidi léčit v psychiatrické nemocnici a taky je i trvale vyléčit z jejich vandalismu. Po mnoho tisíciletí je zde dogmatismus jako koncepce, následkem je blbá nálada, dogmatismus může být; náboženský, sektářský, politický, filosofický, vědecký, ekonomický, umělecký atd. dogma je to co se nesmí kritizovat, proto je zde cenzura, která eliminuje ty, co kritizují dogmata, jenže každé dogma je zde stejně dočasně, protože jej nahradí nová dogmata, kdo nejde s námi, ten jde proti nám a bude ukamenován, to je dogmatická totalita. Dogmatismus jako koncepce není chybou, problém je v tom že se dogmatismus jako koncepce dostává do extrémů, je to jako s tvrdými drogami, u kterých se zvyšují dávky až nakonec je narkoman mrtvý.

Podívejme se na zánik RVHP, to je klasická ukázka dogmatické totality, která logicky dospěla nakonec k ekonomickému a sociálnímu zhroucení. V době soudruhů jsem na vojenské službě na vojenském letišti řekl majorovi v kanceláři pane a byl jsem jím poučen že mu musím říkat soudruhu, zde je ukázka toho, jak se dogmatismus dostává do extrémů, co bylo, to bylo, teď jsem majorem, a říkejte mi soudruhu majore. Upálení Jana Husa je ukázkou toho, jak se dogmatismus dostal do extrémů, jde o to mít na něco monopol, a tak moci zvednout ceny a snížit kvalitu, následkem je ale zhroucení ekonomického a sociálního systému, protože to, co nebojuje s konkurencí, to rychle degeneruje.

Mnoho jsem přemýšlel, kdo je na vrcholu mocenské pyramidy, a tak může rozhodovat o nás bez nás, z díla se pozná tvůrce, jaké je dílo těch, co zde mají moc a bohatství? Dílem elity, co zde všemu vládne je vandalismus fyzický a psychický, logicky nám tedy vládnou vandalové, a proto zde jsou; konflikty, ekonomické krize, revoluce, války, hladomory, epidemie atd. Podívejme se na druhou světovou válku, ve které byli koncentráky s plynovými komorami a atomové bomby, chovali jsme se hůře než divoká zvířata, to je jasný důkaz toho že konzumní civilizaci ovládají vandalové. Veliký nárůst vandalismu je následkem nárůstu hříšnosti, čím více je člověk hříšníkem, vím více je i vandalem, svatý člověk se nechová jako vandal! Tam kde není svatost, tam je vandalství, život to je hra podle pravidel a pokud tato lidská pravidla vytvořili vandalové, tak aby oni zde měli moc a bohatství, tak logicky vandalové evolučně stvořili konzumní očistec, plný hříšníků.

Je zcela jedno jestli je zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, dogmatismus atd. to vše jsou jenom ideologické strategie, pomocí kterých zde vandalové egoisticky vládnou. Ten druhý je vandal, sebekritika u vandalů vyšla z módy, čiň vandalům dobře, a oni se ti vandalstvím odmění. Jablko nepadne daleko od stromu, pokud mají vandalové děti, tak je jisté že jejich děti budou vandalové, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v protekci, protekce umožňuje to že zde moc a bohatství získávají vandalové, ve sportu je úspěch jenom krátkou dobu díky tomu že zde není možná protekce, tam kde je protekce tam může být něco úspěšné dlouhou dobu. Není zde kapitalismus je zde protekcionismus, vše se zde točí kolem protekce, bez protekce jsi zde jenom nulou s nulovou hodnotou.

Podívejte se na to jak lidi rádi používají odkazy na to, co je mocné a bohaté, modli se a bůh ti pomůže, to je klasický odkaz, pomocí kterého se zbavujeme nutnosti cizím vandalům pomoci, s jejich ekonomickými a psychickými problémy. Bůh nikdy nikomu ale nepomohl, bůh to je pohádková postava, něco jako je vodník, stvořitelem vesmíru a života není bůh, stvořitelem všeho je evoluce, jak si to každý udělá takové to i má, jde o to být lepší ve svojí specializaci, než je konkurence, bez práce nejsou koláče. Z díla poznáme tvůrce, podívejme se na člověka; objektivně, statisticky, vědecky atd. dojde nám to, že člověk je egoistický parazit, který jako invazní druh napadl pozemský ekosystém, nejprve eliminoval vše, co se mu snažilo v ekosystému drze konkurovat, a potom se díky výhodám a jistotám přemnožil, a to vedlo logicky k válkám o teritoria.

Dogmatické totality přeprogramovali násilně lidem jejich myšlení, tak že z lidí udělali idioty, to vše vedlo k; terorismu, extrémistu, vandalismu, diskriminaci, rasismu, populismu, alibismu, centralismu atd. v současnosti milion milionářů vlastní většinu světového bohatství, z; politiků, byrokratů, soudců, profesorů, podnikatelů, obchodníků, celebrit atd. se stali jenom loutky, které ovládá milion milionářů pomocí peněz, vše je v konzumní kultuře na prodej, jde jenom o to pomocí odměn a trestů z lidí udělat loutky na dálkové ovládání. Konzumní společnost je rozdělená na sportovní ligy, v první lize je milion milionářů, a v páté lize jsou ekonomičtí ubožáci, co žebrají, nebo žijí nuzně z ubohé sociální podpory. Vše se zde točí okolo protekce, díky protekci často dojde k tomu, že se prezidentem nebo ředitelem stane egoistický parazit, následkem je logicky blbá nálada, ryba smrdí od pyšné hlavy.

Budoucnost nejde naplánovat, tak jako nejde naplánovat počasí, ti, co jsou nahoře, nám slibují zázraky po smrti nebo po politických volbách, sliby se slibují a blázni se radují, ti nahoře mohou změnit jenom povrch, ale pod povrchem zůstává vše stejné po velmi dlouhou dobu, pod povrchem je egoistické parazitování. Nadbytek je zde díky nedostatku, svatost je zde díky hříšnosti, pravda je zde díky lži, láska je zde díky nenávisti, život je zde díky smrti atd. je to o protikladech, napětí mezi protiklady uvádí vše do pohybu fyzického a psychického. Ten druhý je egoistický parazit, sebekritika vyšla v pokrytecké kultuře z módy, protože dobrota je žebrota. Podívejme se na to, jak se lakomý stát brání tomu, aby se lidi dožili starobního důchodu, musíte odpracovat mnoho let a musíte se dožít velmi vysokého věku, tyto podmínky se neustále v EU zpřísňují, aby lidi pracovali dlouho a důchodu se vůbec nedožili, přitom zaměstnavatelé nechtějí zaměstnávat staré lidi, protože jsou často nemocní a pracují pomalu.

Navíc přichází doba; automatizace, optimalizace, digitalizace atd. to znamená, že pracovních míst rychle v EU ubývá, protože místo lidí pracují počítače a stroje. Prezident mediálně sebevědomě tvrdí, že už skončila blbá nálada, a že se máme líp, co ale říkají statisticky sebevražd, podle těchto statistik se nemáme líp a blbá nálada neskončila, líp se mají jenom ti, co jsou nahoře jako elita, ti, co musí žít z minimální mzdy, mají blbou náladu. Prý nejsou peníze na to, aby se zvedla minimální mzda na stejnou úroveň, jako v Německu to tvrdí média, pravda je ale jinde, ti, co jsou nahoře, potřebují, aby se kupovali nové zbraně pro zbytečnou armádu, aby se zvětšili platy státním zaměstnancům, aby zde bylo více státních zaměstnanců atd. jeden člověk který fyzickou prací produkuje ekonomické hodnoty, musí živit v EU deset lidí co v EU neprodukují žádné ekonomické hodnoty, fyzická práce se stala v EU trestem, každý egoistický parazit chce v EU pracovat v teplé kanceláři za veliký plat, aby se neunavil a neušpinil.

Přichází doba skryté regulace, to, co jde dobře na odbyt, to se zdraží, a to co jde špatně na odbyt, to se zlevní, taky je možné pomocí dočasných dotací eliminovat konkurenci, a potom ceny zvednout, když máme monopol. Můžeme dotovat cenu aut, a veliký zisk máme z prodeje benzínu, nebo dotovat ceny telefonů, a zisk máme z toho, že lidi telefonují. Vše, co má mozek to má i psychické nemoci, čím vyspělejší je mozek tím složitější jsou i psychické nemoci, naučili jsme se léčit většinu nemocí u těla, neumíme si ale poradit s psychickými nemocemi, léčení pomocí léků zde má jenom krátkodobý účinek a nedochází k trvalému vyléčení. Nemocná psychika je reakcí na nevyřešené problémy, které mohou být v nás nebo okolo nás. Neustále za něčím utíkáme, nebo před něčím utíkáme, a tak jsme psychicky vyčerpaní, mnoho lidí řeší psychické problémy pomocí cigarety a piva, nebo bere prášky na hlavu, tím se dostávají do začarovaného kruhu, nejhůře jsou na tom ti, co propadnou tvrdým drogám.

Nejhorší je, že pokud se nám podaří nějaký problém, který nás mnoho trápí konečně vyřešit, tak většinou za krátkou dobu je zde zase jiný problém, co nás začne trápit. Je mnoho knih a stránek na internetu, co vám dají univerzální rady, jak vyřešit psychické problémy, jsou to obrazně jakési kuchařky, kde si stačí jenom nalézt ten správný recept na dobrou náladu. Jenže každý člověk je originál v originální situaci, to by těch receptů na dobrou náladu muselo být nekonečné množství, aby si mohl každý nalézt ten správný recept, jenže v tak velkém množství receptů byste se stejně nevyznali a neměli tolik času na to zde hledat ten správný recept velmi dlouhou dobu. Mnohdy máte to štěstí a získáte ten správný recept na dobrou náladu a ten recept funguje, jenže najednou ten recept přestane fungovat a vy nevíte čím to je? Vše je zde v pohybu, to, co je správné dneska to je zítra chybné, dneska vám chutná čokoláda a zítra vám nebude chutnat čokoláda. 

Podle mě je problém v tom, jak si to uděláš takové to i máš, je to o tom, čemu dáte protekci, škola života nemá prázdniny. Nevěřte tomu, že je správné to, co dělá většina lidí, minulost prokázala to, že i většina lidí může chybovat a tím si deprese způsobovat, všeho zkuste a dobrého se držte. Mnoho lidí bude myslet na hmotné věci, jako je; počítač, auto, dům, fotoaparát atd. ze všech stran na nás útočí konzumní kultura, založená na spotřebě věcí a služeb, které vůbec nepotřebujeme k šťastnému životu. Jde o to poznat co je správné a co je chybné, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, k čemu je vám něco, co za celý rok použijete na několik minut, taková věc je pro vás zcela zbytečná. Nejvíce používáte ledničku, koupě kvalitní ledničky se vyplatí, protože ušetříte za elektřinu a nezkazí se vám potraviny. Pokud žijete v Praze tak se vám osobní auto nevyplatí, protože s autem v Praze jsou jenom samé problémy.

Knihy jsou přímo ukázkovým příkladem nevhodné investice, v době internetu a televize je kniha něčím, co do moderní doby už vůbec nepatří. Ano, nevím, kdo nebo co zde jsem? Tvrzení jsi člověk, co žije mezi lidmi, je jenom povrchní nepřesné označení, slova popisují to, co vnímáme svými smysly, co opravdu vnímáme, když se podíváme na člověka nebo na lidi? Naše vnímání vychází z porovnávání, kdy máme mnoho pevných metrů a mnoho závaží, změřit a zvážit o tom je porovnávání toho co vnímáme, je to; veliké nebo malé, hezké nebo ošklivé, moudré nebo hloupé, hodnotné nebo nehodnotné, samec nebo samice, mladé nebo staré, svaté nebo hříšné, blízké nebo cizí, vyspělé nebo zaostalé, zdravé nebo nemocné, živé nebo neživé, kvalitní nebo nekvalitní, slušné nebo neslušné atd. Ohodnotit člověka a lidi není vůbec snadné a jednoduché, každý člověk je originál, který se neustále mění díky stárnutí a situaci, stejně tak se mění i národy a organizace, vše je zde v evolučním pohybu.

Můžeme lidi rozdělit podle úspěšnosti a rozdělit lidi na; rasy, kasty, třídy, kategorie, ligy, tituly, hodnosti, funkce atd. to vše je jenom snaha o pokryteckou diskriminaci, kdy elitní menšina násilně diskriminuje většinu. Zájmy těch, co jsou nahoře, jsou nad zájmy těch, co jsou dole, je zcela jedno, jestli je zde socialismus nebo kapitalismus, vždy byla společnost rozdělená na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Jsme tedy logicky tím, čemu sloužíme, někdo slouží ovcím, a tak je to pastýř, jiný slouží voličům, a tak je to politik, jiný lidem trhá zuby, a tak je to zubař, ten, kdo loví ryby je rybář atd. Jsem tedy sluha, vše, co je zde živé, to zde slouží, život je postaven na sloužení, problém je v tom, že není sluha ten, co by se dokázal zavděčit všem sluhům, následkem jsou konflikty a války mezi sluhy. Já jsem sluha první kategorie, a ty jsi sluha druhé kategorie, a tak mě budeš poslouchat, moje hra a moje pravidla, manipulujeme s druhými pomocí odměn a trestů, každý by chtěl být sluhou první kategorie, a tak zde jsou kariéristické závody, mezi egoistickými psychopaty.

Pověz mi, čemu dáváš protekci, a já ti povím, kdo jsi, svět lidí byl a bude prioritně o tom, čemu lidi dávají protekci, proto nás tak přitahuje sport, protože zde není možná protekce, ve sportu nejsou zlaté padáky pro zasloužilé sportovce. Není zde demokratický kapitalismus, je zde egoistický protekcionismus, co se stane, když se na vysoké místo dostane člověk, který tam nepatří? Následkem je blbá nálada, ryba smrdí od egoistického protekcionismu. Pokud si nejsme rovní, tak nejsme svobodní a tím zde není ani spravedlnost, vše je obrazně stroj na peníze a ty jsi v tom stroji pevně utaženým šroubkem a když budeš vadným šroubkem tak tě okamžitě nahradí nový šroubek, každý je snadno nahraditelný. Milion milionářů vlastní většinu světového bohatství, a tak tato ekonomická mafie ovládá pomocí peněz politiku a ekonomiku, pod svícnem je tma, tím svícnem je pokrytectví, hlásáme nelhat a nekrást, ale přitom lžeme a krademe.

Život je hra podle pravidel, která vytvořili ti, co jsou nahoře egoisticky tak, aby se měli dobře, pokud by demokratické volby mohli eliminovat parazitování těch, co jsou nahoře, na těch, co jsou dole, tak by vláda okamžitě volby zakázala. Snaž se a budeš se mít dobře, to nefunguje, protože lidí je všude jako much, a tak naděje na trvalý úspěch je naivní utopie. Lidi už nechtějí mít u nás děti, ostatně podobně se chovají i predátoři, když je nedostatek kořisti, média nám lžou, jak se máme dobře už velmi dlouho. Pravdu ale odhaluje statistika sebevražd, nejvíce páchají sebevraždy muži, co pracují za minimální mzdu a často jsou nezaměstnaní. Aby nám všem bylo konečně líp tak budeme muset začít globálně kontrolovat porodnost, ten, kdo bude chtít mít v EU dítě, bude si muset vyběhat povolení s mnoha razítky, jinak zde bude potrat. Kdo nebude mít vysokou školu v 26 letech, to se eliminuje v krematoriu, jako neopravitelný evoluční zmetek, kdo chce, ten si v EU může udělat vysokou školu.

Nejde o diskriminaci nepřizpůsobivých příživníků, ale jde o to, aby v EU nebyla blbá nálada, nepotřebujeme v EU sběrače ovoce, potřebujeme jenom lidi, co mají vysokou školu. Podívejme se třeba na naše prezidenty, jak se drží svojí funkce i když jsou staří a nemocní, podobné je to ale i u jiných vysokých funkcí s velikými platy a velikými výhodami, je třeba zavést kontrolu kvality zaměstnanců od prezidenta po uklízečku. Takto budeme moci začít s tím, že se lidi nahradí za roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi, co nedokážou pracovat lépe než roboti, budou naskenování a eliminováni, není to nic osobního, je to jenom o tom, že peníze, těm, co jsou nahoře nesmrdí, proč zaměstnávat nepřizpůsobivé příživníky, když GVKB roboti pracují lépe a levněji. Snaha změnit svět pomocí náboženství nebo politiky byla naivní a marná, svět změní jenom věda a technika, to, co je staré se tak nahradí za nové, člověk to byla jenom testovací evoluční verze a robot je finální verze.

V současnosti dělníci skáčou z oken, protože nezvládají psychickou zátěž, zítra budou z oken skákat prezidenti a ředitelé. Nároky na zaměstnance rychle narůstají a jedinou možností, jak to zvládnout je nahradit lidi za roboty, je naivní si myslet to, že roboti budou pracovat a lidi budou parazitovat na práci robotů, každé lidské parazitování je zde dočasně. Proč neskončila blbá nálada? Hledejme odpověď ve statistice a nevěřte politice a televizi, podívejme se na statistiku sebevražd a zde nalezneme v grafech odpověď, blbá nálada je o ekonomice, za vším jsou peníze a jenom peníze mohou vše vyřešit, když nejsou peníze, je blbá nálada. Život je hra podle pravidel, která určují ti, co jsou nahoře tak, aby nahoře byl ráj, a dole byl očistec, je zcela jedno, jestli je zde; feudalismus, dogmatismus, centralismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, nacismus atd. to vše jsou jenom strategie, pomocí kterých se lidi rozdělují na ty, co jsou dole a ty co jsou nahoře.

Rovnost, svoboda, spravedlnost, láska, pravda atd. to jsou staré klasické pojmy, které byly vyhozené evolucí na smetiště, dneska je vše jenom o; protekci, kariérismus, egoismu, dezinformacích, podrazech, korupci, tunelování atd. Všichni dneska utíkají před něčím nebo za něčím, a to jak fyzicky, tak i psychicky, jde o to vědět a nemyslet, informace mají mnohdy větší cenu než peníze, podívejme se na problematiku nevěry, nevěra je obyčejný podraz a zrada, a pokud si nejsme věrní, jak potom si můžeme věřit, zloděj zde honí zloděje a lhář honí lháře. Milion milionářů vlastní většinu světového bohatství, oni rozhodují už velmi dlouho skrytě o nás bez nás pomocí svých sluhů, které dobře zaplatí, není už potřeba válčit pomocí letadel a tanků, dneska se válčí pomocí peněz a informací, moderní voják sedí u počítače v kanceláři a nemá na sobě už uniformu, aby firmy prosperovali tak se vytvoří mediální aféra, že cizí firmy porušují normy nebo zákony, peníze přeci bohatým nesmrdí!

Dříve zde byli hony na čarodějnice, dneska zde jsou hony na obchodní konkurenty, na nemocnice a školy nejsou peníze, ale na armádu a jsou peníze, přitom naše malá zastaralá armáda by v případě války nebyla vůbec boje schopná! Zakopaný pes je v tom že moc a bohatství má jenom milion milionářů, to je hlava současné konzumní civilizace a tato hlava je psychicky nemocná toužením po moci a bohatství, nemoc a bohatství nikdo dlouho nedokáže utajit! Nejsou hříšníci není potřeba náboženství, nejsou peníze není potřeba aby byli banky, nejsou léky není potřeba aby byli lékaři atd. vše je příčina a následek, když zde nebude napětí mezi protiklady tak zde nebude ani vesmír a život. Nejčastějším problémem lidí jsou chyby, pokud zde nebudou chyby, tak lidi nebudou mít problémy, nehledejme novou rasu to je chybou, hledejme to, jak stvořit lidi co nebudou dělat chyby, umíte si představit civilizaci ve které lidi nedělají chyby.

Nejspíše řeknete to je utopie, nemáte vůbec představivost, může přijít nějaký vynález co se uvede globálně do reality a najednou lidi nebudou dělat chyby, vedlo by to k tomu, že by se vše změnilo od základů, mnohé by evolučně zaniklo a jiné by zase vzniklo. Logicky by se i změnili výrobky a služby, vše by bylo vysoce kvalitní a třeba na každý osobní automobil by byla běžná záruka deset let. Když robot eliminuje robota je to zločin? Logicky dojde ke konfliktu mezi roboty, a tak robot eliminuje robota, bude robot odsouzen pro výstrahu ostatním robotům, nebo bude jenom opraven v servisu. Zajisté řeknete, že robot bude opraven v servisu a že věznit nebo popravovat roboty je nesmysl, proč tedy vězníme a popravujeme lidi, není to logicky nesmysl?

Pokud se lidi chovají zle, je třeba je přemístit do nemocnice, a zde je vyléčit, smrt a vězení nikoho nenapraví, a spíše člověka eliminuje. Společnost nechce léčit, ale chce trestat, a proto je zde konzumní očistec. Ovšem je pravdou že někdy se oprava starého robota nevyplatí, a tak se vadný starý robot recykluje, a na jeho místo nastoupí nový robot, vaše léčení v nemocnici se státu už nevyplatí, pošleme vás do krematoria, z prachu vše vzniká a v prach se to navrací, prachy jsou zde pro nás prioritou. Je to tom, co má pro nás protekci, pokud něco má u nás protekci, tak dělat to má pro nás smysl, ovšem časem můžeme poznat to, že jsme dali protekci něčemu, co si naši protekci nezaslouží. Většinou každý dělá to, co dělá většina, když to dělá většina tak je to asi správné, ve skutečnosti nám jde o to se přizpůsobit většině, abychom se měli dobře, když něco vyjde z módy tak se většina tomu přizpůsobí a dává protekci tomu co je v módě, a tak zde jsou; roztrhané kalhoty, tetování, kroužky v nose, mobily na dlouhé skládací tyčce, používání zkratek a cizích slov atd. 

Ten, kdo je sám sebou, má zde mnoho problémů, mnozí mu dávají často najevo, že je to blázen, musíš se přizpůsobit jenom tak budeš normální. Jenže co když je civilizace blázinec, a když se přizpůsobíme tak se staneme bláznem, z díla poznáme realitu a jaké je dílo lidí, dílem lidí je civilizace založená na lži a nenávisti, a to vše díky pokrytectví. Myslíme a konáme podle situace, pokud jsme v blázinci tak se chováme jako blázni, v blázinci blázni dělají to, co nemá smysl a tím se ocitají v začarovaném kruhu a mají z toho deprese. Smysl má dělat to co z nás udělá milionáře, je to o příležitosti, kterou rychle a správně využijete, a tak se z vás stane milionář, dobrota je žebrota.

Každý člověk se rodí nemocný příčin je mnoho, hlavní příčinou je rozmazlenost, sportovci mají mnohem méně nemocí a žijí i déle, to se obecně ví ale většina lidí sport považuje za ztrátu času a žijí pasivně v rovině tělesné a psychické. Zdraví je opakem nemoci, je to jako s trháním zubů, bojíme se trhání zubů, ale nakonec stejně na trhání zubů dojde, strach způsobil to, že je naše civilizace velikou nemocnicí, mnoho nemocí nejde léčit a můžeme jenom utlumit problémy které nemoc způsobuje. Statistiky mohou snadno odhalit příčiny nárůstu u nemocí, vše zde jsou jenom příčiny a následky.

Když jsem dlouho ve vysokých horách a zde fotografuji tak se moje zdraví zlepší, přijedu do Prahy a zdraví se zhorší, veliká města produkují mnoho jedů a špíny, jde o komíny a motorová vozidla, otrávili jsme vzduch a teď jej musíme dýchat, vytvořili jsme protekci a kariérismus a teď v tom musíme žít, krátká drahá dovolená nevyřeší vaše zdravotní problémy. Je to jako s paneláky, kde jsou bytová jádra, dneska víme že to byla chyba, ale už s tím nemůžeme nic dělat, protože nemáme peníze na to abychom paneláky zbourali, a postavili místo nich řadové rodinné domky. Čas nám neustále ukazuje naše chyby a každý politik má máslo na hlavě, z díla se pozná, kdo je amatér a kdo je profesionál, nejhorší je srážka s blbcem a v naší republice je tolik blbců, že není možné před nimi někam utéci.