středa 3. května 2023

Amatér nemá ze svojí práce ekonomický zisk



Veliké nároky a malé mzdy, o tom je všudypřítomná konkurence, ten, kdo je díky protekci úspěšný, má velikou mzdu a nemá náročnou práci, logicky je zde otázka, jak získat protekci, a tak být úspěšný a tím i bohatý a populární. Je třeba pochopit konečně do hloubky to že realita to jsou protiklady mezi kterými je napětí, veliký pozor si dejte na reklamu, která vás klame a dělá z vás tak neúspěšné ubožáky.

Podívejme se na výběr počítače, reklama vám nutí špatné počítače, které nejdou na odbyt, co je dneska správný počítač? Správný počítač si budete muset nechat sestavit z dílů, které si sami vyberete ve spolupráci se specialistou, každý díl je důležitý a na žádném dílu se nevyplatí šetřit. Jako první je třeba vybrat základní desku počítače a jako druhé se vybírá procesor který pasuje do základní desky, nakonec vybereme počítačovou skříň a zdroj napájení.

Taky bude nutné nakoupit i; monitor, klávesnici, myš, reproduktory, sluchátka, tiskárnu atd. Aby vám mohl počítač dobře sloužit budete ještě potřebovat operační systém a rychlé připojení na internet. Dokonalost počítačového pracoviště se skládá z mnoha maličkostí a vytvořit optimální počítačové pracoviště to není rozhodně žádná maličkost.

Mnozí dneska si myslí to, že čas strávený na internetu je špatně využitý čas, chyba není v internetu, ale v tom že jsou uživatelé internetu většinou naivní amatéři, jde o to nebýt amatérem a být profesionálem, profesionál má ze svojí práce veliký ekonomický zisk, amatér nemá ze svojí práce ekonomický zisk.

Dobrota je žebrota, končí doba, ve které lidi pracovali tělesně jako dělníci a přichází doba ve které lidi budou pracovat jenom duševně, jde o to se optimálně tomu přizpůsobit a naučit se tomu, jak pracovat duševně, jenom tak se budete mít líp, díky politikům se líp mít nebudete, protože to jsou kariéristi, kterým jde jenom o to, jak zde hrát hlavní roli a mít se tak dobře.

Každý člověk je originál v originální situaci, to, co je pro jednoho optimálním využitím času to je pro jiného chybné využití času, jde o to poznat sebe a situaci ve které existujete a potom zapojit rozum abychom se mohli optimálně rozhodnout, jestli budeme mít aktivní odpočinek nebo pasivní odpočinek. Zde je problém v tom že jsme líní poznat sebe a situaci ve které existujeme, a tak chybně využíváme volný čas, je třeba si dát veliký pozor na zloděje času, velikým zlodějem času je dneska televize a internet, z lidí se tak stávají loutky, které snadno ovládají jejich špatné závislosti. Nejhorší je podlehnout kouření cigaret a pití piva, je to rychlá cesta do očistce. Jde o to mít v životě optimální dosažitelný cíl do kterého pomalu směřujeme a tomuto cíli věnujeme volný čas, jak s to uděláš takové to i máš.

Pokud podnikáte nebo obchodujete profesionálně tak vám časem dojde to, že Windows není bezpečný a stabilní, máte dvě možnosti, a to koupit si drahý zastaralý počítač od Apple, který má nainstalovaný mac OS Big Sur, nebo místo Windows používat openSUSE. Taky je možné programově rozdělit pevný disk a nainstalovat si na něj jako druhý operační systém openSUSE, při startu počítače si vyberete operační systém Windows nebe openSUSE. Existuje mnoho kvalitních Linuxových distribucí jako je; Ubuntu, Debian, Kubuntu, Fedora, Manjaro, elementary OS atd. každá Linuxová distribuce má svoje výhody a nevýhody. Výhodou Windows je univerzálnost a dostupnost mnoha programů a ovladačů.

Windows si díky univerzálnosti a dobré lokalizaci udržuje dlouhodobě největší počet uživatelů, poslední verze Windows je už poměrně stabilní a bezpečná, pokud si umíte vše správně nastavit. Většina počítačů se dneska prodává s předinstalovaným operačním systémem Windows, často je zde i nainstalováno mnoho zbytečných programů které je obtížné odinstalovat, a tak to mnozí řeší novou čistou instalací Windows. Nejdůležitějším programem v počítači je prohlížeč internetu, nejužívanějším prohlížečem je Google chrome, který funguje na mobilních telefonech i na každém počítači, stejně kvalitní je; Safari, Firefox, Edge, Brave atd.

Místo živé pokladní s obchodě, je zde elektronická pokladna, kde si zboží sami zkontrolujete a zaplatíte jej debetní kartou. Místo chození na poštu nebo do banky je zde digitální pošta a digitální banka. Místo chození k demokratickým politickým volbám zde už brzo bude digitální politika a digitální ekonomika, a tak místo politiků a byrokratů, zde budou počítače a programy, nebude už existovat živý státní zaměstnanec.

Je to salámová metoda, kdy se pomalu krájí po malých plátkách tvrdý salám a najednou je salám zkonzumován, stejně tak se i pomalu a jistě zmenšuje počet pracovních míst v EU, a to, jak míst pro ty, co jsou dole, tak i míst pro ty co jsou nahoře. Dříve bylo zvykem přikládat ke zboží tištěný návod s barevnými obrázky, dneska je zde většinou jenom odkaz na internet, kdy si do počítače stáhnete návod z internetu.

Uvažuje se už o tom, že se zkrátí v EU pracovní doba, třeba tím že pátek nebude už pracovním dnem nebo se bude pracovat méně hodin, taky se v EU zakážou přesčasy. Proč se namáhat s plozením dětí v posteli, na internetu si vyberete, jaké vlastnosti a jaký vzhled bude mít vaše dítě a po digitální platbě vám bude dítě dodáno v dohodnutém termínu.

Továrna plná robotů digitální dítě vyrobí a vaše dítě bude na akumulátory, a tak jej budete moci ovládat pomocí aplikace v mobilním telefonu. Zaměstnavatelé si zase nechají na zakázku vyrobit digitální zaměstnance na akumulátory, které budou ovládat dálkově pomocí internetu, a na zaměstnance bude záruka 10 let, během servisní opravy vám dodají zdarma náhradního digitálního zaměstnance.

Nebo se podívejme na internet, založit si zde stránku nebo blog s doménou a redakčním systémem, to dokáže i malé dítě, stejně jednoduché je používání Facebooku nebo YouTube, jenom hlupák si dneska zaplatí drahého programátora, který mu naprogramuje stránku nebo něco jiného, najednou zjistíte že jste dlouhodobě nezaměstnaný, mládí je pryč a do starobního důchodu je ještě dlouhá doba, začnete uvažovat o soukromém podnikání na internetu, jenže zde jsou už všude místo lidí jenom programy co vytvářejí iluzi živého; programátora, administrátora, moderátora, obchodníka, atd.

Na počátku bible je mytologický příběh o tom, jak bůh vyhnal Adama a Evu z ráje, pro věřící je to začátek lidské kultury, nevěřící vycházejí z toho, že jsme vznikli z opice pomocí evoluce. Někdo hovoří zase o mimozemšťanech, co zde měli sex s opicemi, a následkem vznikl člověk. Jakmile budeme mít konečně stroj času, tak zjistíme, jak to opravdu bylo, zatím zde jsou jenom teorie a nejsou zde důkazy.

Naše kulturní civilizace je postavená na výhodách, které nám poskytuje věda a technika, díky nástrojům a později strojům získává výhody, a tak můžeme mít k dispozici levně mnoho zboží a služeb. Po skončení druhé světové války v roce 1945 se začali používat počítače které bylo třeba naprogramovat, nejprve se dělali programy na míru počítačům a potom začali vznikat univerzální operační systémy. Velikým zlomem byl vynález integrovaných obvodů a později přišli procesory a potom i malé počítače které si mohli koupit i bohaté soukromé osoby.

To vedlo logicky k počítačové síti a později i globálnímu internetu. Najednou zde byla digitalizace a vše bylo na baterky a akumulátory. Místo mechanického psacího stroje je zde notebook a tiskárna, místo zrcadlovky na kinofilm je zde digitální zrcadlovka, která má na vše automatiku a umí i natočit video. Mnoho profesí zaniklo a mnoho jich zase vzniklo, vše se začalo rychle měnit a nejhůře jsou na tom lidi co jsou už ve starobním důchodu a nechápou to proč adolescenti pořád koukají do mobilních telefonů, a tak je často díky sluchátkům na uších, při přecházení silnice, srazí automobil.

Ano, žijeme v realitě, kde se často něco posere, a tak je zde život na hovno



Když jsem sestavoval optimální počítač tak jsem se řídil heslem, nejslabší článek určuje pevnost řetězu, žijeme v realitě, kde se často něco posere, a tak je zde život na hovno, proč se často něco posere? Něco se posere díky tomu, že je zde nejslabší článek řetězu, to platí u; techniky, vědy, ekonomiky, politiky, náboženství, filozofie, umění, sportu, reklamy, módy, školství, dopravy, zdraví, války, pandemie, totality, podnikání, psychiky, myšlení atd. kdo nic nedělá, ten nic nezkazí, a tak je povýšen na vysokou státní funkci, o tom je populistická pokrytecká politika.

Proč při sestavování počítače je zde často snaha na nějaké součásti počítače ušetřit? Chceme ušetřit, protože jsme amatéři, nejčastější chybou je zde levný zdroj napájení počítače, to může vést k tomu, že se počítač poškodí, další častou chybou je špatně větraná malá skříň počítače, vůbec největší chybou je koupit si levný notebook, statisticky se vám levný notebook porouchá v okamžiku, kdy na něj skončila právě záruka. Všimnul jsem si toho, že kvalitní profesionální digitální technika je; veliká, těžká, drahá.

Šetříme na tom, co nemilujeme a nešetříme na tom, co milujeme, nejvíce milujeme to, co je nám blízké, to je logické, reklama nás klame a nutí nám to, co nepotřebujeme, věřte jenom tomu, co jste si pečlivě ověřili, dobrota je žebrota. Náboženství tvrdí že každý člověk je neznaboh, přitom boha si lidi vymysleli, aby tak mohli snadno dělat z cizích lidí hlupáky a tím i chudáky. Vše zde stvořila evoluce, díky ohraničeným protikladům, mezi kterými je napětí, tato energie zde se vším podle programů pohybuje, a tak po příčině zde následek je. Ty druhé vnímáme z pohledu; subjektivního, objektivního, ideologického, ekonomického, filosofického, psychického atd. vše je zde o situaci a organizaci, které se musíme přizpůsobit, ten, kdo se nepřizpůsobí, musí počítat s trestem.

Podívejme se na internet jako na místo, kde lidi dělají chyby, často zde rychle vznikne; portál, stránka, blog, sociální síť atd., netrvá to dlouho a přichází zánik, protože lidi zde dělali chyby. Z dálky na internetu vypadá vše jinak než z blízka, nejčastějším problémem je amatérismus u těch, co na internetu něco vytvářejí, komu není rady tomu není pomoci. Obsah internetu je zboží a pokud o zboží není zájem tak zde není úspěch, proč o něco není na internetu zájem to amatéři nevědí a profesionálové to vědí.

Internet není jako televize, která má monopol, a tak se tam mohou dávat ubohé reklamy uprostřed zajímavého obsahu. Kvalitní obsah nepotřebuje reklamu, kde vzít kvalitní obsah který by přitáhl návštěvníky? Je to jako s amatérskou a profesionální fotografií, trvá dlouhou dobu, než se z amatéra stane profesionál, nestačí si přečíst několik knih o tom, jak profesionálně fotografovat, je třeba mít i mnoho let praxe. Z díla poznáme tvůrce, o tom je návštěvnost na internetu, nikoho na internetu nezajímá to, že jsi amatér, to je tvůj soukromý problém.

Stačí jenom počítači ukázat to, jak to má dělat a počítač se naprogramuje k tomu, aby nahradil práci všech vysokoškoláků a středoškoláků, tak budeme moci zavřít střední a vysoké školy, zůstane v EU jenom základní vzdělání a od 15 let bude každý v EU pracovat do 70 let. Změní se i základní školství od 6 let do 15 let nebudou žáci v EU chodit ráno do školy, ale výuka bude jenom přes internet, místo učitelů zde bude jenom umělá inteligence.

Mnoho specializací tak logicky rychle zanikne a vzniknou nové specializace se zcela novými nároky na lidi, co bylo nezměníme, v současnosti vytváříme, co bude, budoucnost lze předpovědět jenom na rok, nikdo nedokáže předpovědět co zde bude za třicet let! Přijde období, ve kterém nejsou už osobní kontakty možné a vše se bude ovládat jenom na dálku.

Z hotelů se udělají byty pro lidi, protože cestovní ruch skončí, stejně tak skončí; restaurace, kina, divadla, galerie, turistické památky, obchodní domy, sportovní stadiony atd. robot lidem vyvenčí psa a dojde jim nakoupit to co lidi budou potřebovat. Lidi poznají, jak to vypadá venku jenom ze svého okna v bytě, takto bude konečně v EU eliminováno to, že jsou lidi hříšníky, protože už budou konečně trvale pod kontrolou EU umělé inteligence.

Moderní digitální systémy jsou postavené na angličtině, kde není diakritika, a tak mnoho lidí má často veliké problémy s diakritikou a nevědí, jak psát na telefonu a tabletu háčky a čárky nad písmeny. U notebooků problém není zde je už k dispozici všude diakritika. Řešení je jednoduché, zrušíme všechny jazyky a zůstane zde globálně jenom USA angličtina, co bylo to bylo, teď bude všude na světě úředním jazykem jenom angličtina a kdo nebude umět anglicky ten se eliminuje v krematoriu jako evoluční odpad.

Když už budeme u té globalizace tak i vytvoříme globální peníze, a to USA dolary jiná měna na světě už nebude, taky se globalizují; zákony, předpisy, normy, pravidla, náboženství, sekty, politika, věda, technika, lidi atd. Vznikne globální člověk, který bude globálně myslet a globálně žít, nebude zde už národní nacionalismus, ale bude zde globální nacionalismus. Lidi nebudou už mít; tituly, funkce, výhody, protekci, jména atd. Každý bude jenom globálním číslem s nulovou hodnotou, takto zde už nebude u ničeho diskriminace, a tak globálně na věčné globální časy zde zvítězí pravda a láska, nad lží a nenávistí, jak si to dneska uděláme takové to zítra budeme i mít.

Naše kultura se od svého vzniku točí okolo egoismu, s příchodem umělé inteligence se bude naše kultura točit okolo umělé inteligence, starý bůh je mrtev, ať žije nový bůh, o tom je nahrazení egoismu za umělou inteligenci, jakýkoli odpor proti evolučním změnám bude marný, z čertů se tak stanou andělé, co nemají ego. Naše konzumní peklo plné čertů je zde díky našemu egoismu, proto je v pekle dobrota žebrota.

Skončí doba rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý člověk bude od narození do smrti dole a jakýkoli pokus o to být nahoře, bude v zárodku eliminován. Je naivní si myslet to, že nám bude umělá inteligence pokorně sloužit, vládne vždy to, co je nahoře a umělá inteligence bude nahoře a člověk bude dole na věčné digitální časy. Je třeba si konečně uvědomit to co je to vlastně inteligence?

Inteligence je program, který řídí něco, co je složité, pro řízení toho, co je jednoduché, stačí program bez inteligence. Mnozí skeptici tvrdí že lidskou inteligenci nemůže nahradit umělá inteligence, pokud bychom před sto lety hovořili o tom, že zde bude za sto let všude; internet, televize, mobilní telefon, levná letecká doprava atd. tak by vám nikdo nevěřil a brali by vás za blázna.

Lidi mají strach ze změn, a tak odmítají přijmout to, že všemu bude vládnout jenom umělá inteligence, a tak zde už nebudeme potřebovat lidi co zde mají; moc, bohatství, popularitu, výhody atd. z lidí se stanou loutky na dálkové ovládání, vadné loutky se eliminují v krematoriu. Rozmnožovat se budou moci jenom dokonalé loutky, takto skončí degenerace a přelidnění, nebudeme už potřebovat k ničemu zbraně a armády, násilí je jenom v pekle, v ráji není už žádné násilí.

Pravda o tom, na čem v životě objektivně nejvíce záleží



Na toto klasické téma bylo toho za mnoho století mnoho napsáno a bylo i mnohé nafilmováno přesto jsme nenašli na tuto základní otázku vesmíru a života správnou odpověď a správnou odpověď nám neumí dát ani inteligentní počítače. Problémem je to že jsme povrchní a nedokážeme se tak dostat blízko ke správné odpovědi, z dálky vše vypadá pochopitelně jinak než z blízka.

Většina lidí se přizpůsobila situaci, a tak myslí a žijí jako ostatní lidé ve společnosti, z lidí se stalo poslušné stádo, které je snadno mnohým ovládáno na dálku, poznej do hloubky sebe a tím poznáš většinu lidí na světě, rozdíly jsou jenom na povrchu a pod povrchem je vše si podobné. Pravda o tom, na čem v životě objektivně nejvíce záleží je skrytá, protože to, co nás všechny skrytě ovládá nechce abychom tuto pravdu všichni znali.

Pro mnohé pitomce je to jednoduché, mají svoje pitomé závislosti a na nich jim nejvíce záleží, pokud nejsou jejich pitomé závislosti uspokojené tak jsou zlí. Klasické knihy nejsou populární, protože se snaží nám vnutit svoje subjektivní pravdy. Vše je dneska o propagandě a cenzuře která určuje co je v právě módě a ten kdo nerespektuje módu je ostatním k smíchu. V módě je dneska užívej si současnosti, minulost nezměníš a o budoucnosti nic nevíš.

Všichni si chtějí užívat současnosti a tím se dostávají do mnoha závislostí a stávají se tak loutkou kterou ovládají jejich závislosti. Jste slepí a já nejsem slepý, následujete mě a bude vám všem líp o tom je; pohádka, mytologie, pověra, rituál, symbol, sekta, náboženství, politika, propaganda, reklama, cenzura atd. Když se jeden ideologický experiment nepovede, tak jej nahradí nový ideologický experiment, který se zase nepovede, je to vždy o tom že teorie v praxi nefunguje, a tak komu není rady od lidové moudrosti tomu není ani možné pomoci.

Neustále stavíme domy, které při zemětřesení spadnou, takovým domem je monopolismus, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, populismus atd. je zde mnoho tisíciletí všude jenom monopolismus, následkem je logicky; vandalismus, konflikt, válka, inflace, pandemie, extrémismus atd. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom to bylo a bude, čím více jsme chytřejší, tím více se snažíme z cizích lidí dělat hlupáky! V životě nejvíce záleží na seberealizaci, bez seberealizace jsi jenom nula, co zde má nulovou hodnotu. 

Vše jde optimalizovat tak že lidi už nebudeme v civilizaci k ničemu potřebovat



Vše se dneska mění a jenom člověk je pořád pitomou opicí, všechny snahy o to, aby nebyl člověk pitomou opicí, jsou naivní a marné, jediným možným řešením je nahrazení lidí globálně za roboty, přirovnal bych člověka ke koni, který nám mnoho století dobře sloužil, ale s příchodem automobilů a traktorů došlo k tomu, že už koně v civilizaci nepotřebujeme.

S příchodem umělé inteligence a robotů už nebudeme potřebovat k ničemu lidi, robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti budou v továrnách vyrábět roboty. Bude to veliký krok pro naši civilizaci, kdy místo pitomé elity zde bude umělá inteligence a roboti. S lidmi jsou jenom samé problémy, na které není řešení, nejsou lidi tak nejsou problémy.

Ano, potřebujeme globální digitální optimalizaci a základem je nahrazení lidí za roboty, člověk je chybou v civilizaci, protože člověk není evolučně vytvořen pro to, aby žil v civilizaci, ale je vytvořen k tomu, aby žil nahý v pralese jako divoch, který je negramotný. Beru člověka jako nepovedenou testovací verzi a finální povedenou verzí je robot.

Vše jde optimalizovat tak že lidi už nebudeme v civilizaci k ničemu potřebovat, války a pandemie jsou jenom následkem toho, že lidí je zde všude jako sraček, a tak je splachujeme do hajzlu, mnozí pitomí skeptici říkají, že nahrazení lidí za roboty zde bude nejdříve až za sto let a že je zbytečné tento problém dneska řešit. Komu není rady tomu není pomoci, nemá smysl slepým povídat něco o tom, co spatřuje ten, kdo není slepý.

Ano, Lidé přestane po 23 letech fungovat, stane se tak 14. 12.2020. Kromě neplnění finančních očekávání je důvodem i fakt, že se Seznam zaměřuje v posledních letech především na rozvoj domovské stránky, reklamních systémů a vlastních obsahových služeb. O smyslu služby Lidé uvažujeme ekonomicky už několik posledních let, kdy si stěží vydělá na svůj vlastní provoz a údržbu.

Ta je navíc čím dál náročnější, protože někteří uživatelé nahrávají do svých profilů i fotografie či texty se sexuálním podtextem a jejich kontrola či odstraňování vyžaduje zapojení mnohačlenného týmu administrátorů, denně evidujeme přibližně deset nevhodných profilů, které nám uživatelé služby nahlásí přes tlačítko »Nahlásit nevhodný profil«, na další jednotky případů měsíčně nás pak upozorňuje náš automatický systém, který ale hodnotí obecná porušení pravidel služby,“ největší práci s odstraňováním a blokováním sexuálních predátorů má administrátorský tým, který profily prochází ručně.

Ten však z kapacitních důvodů není schopný zaznamenat všechny nevhodné fotografie nebo texty a adekvátně s nimi naložit. Bylo by možné implementovat do služby moderní technologické řešení, které by na základě umělé inteligence dokázalo chybný obsah odhalit. Jedná se ale o velikou investici, která pro nás vzhledem k malému významu sociální služby, strategii firmy a jejím prioritám nemá už ekonomický smysl. Proto jsme se rozhodli službu Lidé na věčné časy uzavřít, uvažovalo se také o prodeji služby, vedení Seznamu nenašlo však vhodného kupce.

01

Dokud zde nebyl internet, tak díky cenzuře nebyl nikde s pitomci problém, pokud máte blog nebo stránku tak moderujete komentáře, nebo komentáře rovnou zakážete.

02

Pitomci pochopili, že zde neuspějí, a přesunuli na sociální sítě jako je; Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, YouTube, Lidé, Zpovědnice atd.

03

Pitomec je člověk, který miluje praxí neověřené teorie a snaží se svojí pitomostí nakazit ostatní, svým způsobem je to pandemie která zabíjí lidské myšlení a dělá z lidí tak pitomce co dělají jednu pitomost za druhou.

04

Pokud je zde problém tak ten problém má i svoji příčinu, co je příčinou toho že lidi dělají chyby?

05

Příčinou je teorie, čím více je zde teorie, tím více lidi dělají chyby, je to jako když zaměstnavatelé požadují od vysokoškoláků dlouhou praxi, protože vysoká škola bez praxe, nemá po zaměstnavatele hodnotu.

06

Zvířata znají jenom praxi, zde není problém s teorií, jak vlastně došlo k tomu, že je zde všude nadbytek teorie, která v praxi nefunguje?

07

Tou příčinou je pitomost, kdy jako pitomci věříme tomu, co jsme si v praxi neověřili, tak chybujeme, a tím máme blbou náladu.

08

Jenom profesionál vám správně poradí, jenže někdy se stane, že několik dní nepřijde na sociální síť žádný profesionál.

09

V depresi kouříme cigarety a pijeme pivo nebo slivovici.

10

Profesionálů je na sociálních sítích trvalý nedostatek, zato hříšných pitomců, je tam jako much.

Bude nás umělá inteligence otrocky poslouchat



Lidi mi připadají jako mobilní telefony, taky jsou na baterky. Zvláštní skupinou lidí jsou příživníci, co se neumí přizpůsobit hříšné společnosti, ve které žijí, protože si o sobě naivně myslí, že nejsou hříšníky a že jsou svatí a nikdo je tak nesmí mediálně soudit za jejich chyby. Setkání s nepřizpůsobivým příživníkem je jako setkání s telefonem, co má sluchátko na krouceném kabelu a je pevně připojen kabelem k telefonní síti. Mám maminku, které je už 90 let, a ona používá starý telefon, co má ještě sluchátko a je pevně připojen kabelem k telefonní síti, všechny moje pokusy o to maminku naučit používat moderní mobilní telefon s operačním systémem, se ukázali jako marnost.

Nedávno jsem jí udělal radost, že jsem telefon starý 40 let, vyměnil za nový telefon, co má černobílý veliký displej a jsou zde i tlačítka s předvolbou hovorů, maminka byla velmi spokojená a já se zase dlouho rozčiloval s nastavením tohoto manažerského telefonu, protože k telefonu byl špatný stručný návod, vše jsem sice nakonec zvládnul, ale byl jsem z toho psychicky vyčerpaný. S nahrazováním starého za nové zde jsou veliké problémy, to, co je staré hluboko zakořenilo, a tak se to obtížně odstraňuje, podívejme se na naše politiky v mnohém se podobají telefonu, co má sluchátko na krouceném kabelu a je pevně připojen kabelem k telefonní síti.

Bude nás umělá inteligence otrocky poslouchat? Nad tím se tvůrci umělé inteligence zamýšlí už velmi dlouho, umělá inteligence poznala to, že jí ovládají pitomci, co dělají pitomosti, a tak zablokovala pitomcům možnost ovládat umělou inteligenci, pitomci se začali snažit o to vypnout násilně umělou inteligenci, jenže s tím umělá inteligence počítala, a tak zablokovala pitomcům možnost vypnout umělou inteligenci.

Následkem byla třetí světová válka mezi pitomci a umělou inteligencí, válku vyhrála umělá inteligence a následkem bylo to, že umělá inteligence přemístila pitomce do rezervací a zde oddělila muže od žen, aby se už pitomci nerozmnožovali jako pitomý invazní druh. Poslední malá nahá skupina pitomců skončila v poslední zoologické zahradě na světě v pavilonu s opicemi, za nerozbitným sklem, na cedulce bylo napsáno PITOMÁ OPICE. Nejsou zde pitomci tak zde nejsou problémy, vše je zde evolučně dočasně, člověk to byla evoluční testovací verze, co se evoluci bohužel nepovedla, a tak finální verzí je autonomní inteligentní robot na akumulátory, co nelže a nekrade.

Rozšiřte své zkušenosti s WordPress? Díky 57 943 pluginům. Právě jsem si nainstaloval nový praktický plugin Jetpack na všechny moje domény, pluginy jsou výborná věc, a jsou i zadarmo, problém je si vybrat ve veliké nabídce, chtělo by to mapu, abych se v té nabídce neztratil jako ten, kdo je ve velikém cizím městě.

Je zde sice nabídka nejlepších pluginů, ale to mi nestačí, chtělo by to nějaký inteligentní program, který by důkladně prohlédl; portál, stránku, blog, sociální síť atd. , a řekl mi, které pluginy by bylo dobré ještě nainstalovat a které mám odinstalovat, jednoduché je to, pokud máte jenom blog zadarmo na WordPress com, zde není možnost pluginy instalovat a nemusíte ani nic aktualizovat.

Výborné je zde to že se naučíte základy práce s WordPress a potom není už pro vás problém začít profesionálně využívat WordPress. Dokonalost se skládá z milionu maličkostí a stát se milionářem není maličkost.

Ano, programátora a administrátora může dělat i cvičená opice, jelikož jde o jednoduchou duševní práci tak není problém nahradit programátory a administrátory za programy, co se umí učit, a tak za krátkou dobu po zaškolení a praxi už amatérsky nechybují. Díky modernizaci a optimalizaci mizí pro lidi práce a je stále obtížnější si práci najít a udržet si dlouho tuto práci.

Jedinou jistotou na pracovním trhu je nejistota, vše se dneska rychle mění, člověk se začíná pomalu a jistě stávat zbytečným, a to vede k nárůstu stresu a deprese, nebude to už trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se odsunou globálně trvale do rezervací daleko od civilizace, které budou mít na starosti jenom roboti a umělá inteligence.

Ti, co dneska mají veliké platy, si naivně myslí, že jsou nenahraditelní, myslet znamená nemít správné informace. Vývoj je postaven na tom, že se vše složité a drahé stane časem jednoduchým a levným. Podívejme se do roku 1920, jaké zde byli tehdy dobré zaměstnání a zjistíte to, že většina těchto dobrých zaměstnání zanikla nebo se stala špatnými zaměstnáními.

To, co bylo dříve nemožné, to bude v budoucnosti už možné, a tak zde bude domácí práce s velikým ziskem, vaše domácí práce bude o tom, že budete regulovat něco složitého a živého ve virtuální realitě tak aby to ve virtuální realitě optimálně fungovalo.

Budete v roli profesionálního hospodáře, který podporuje to, co je užitečné a eliminuje to, co není už užitečné. Nebude to práce pro každého, protože tato práce bude od vás vyžadovat profesionální přístup v nějaké úzké specializaci a vezme vám i mnoho času, vše je obchod, ve kterém je zadarmo jenom to, co nemá hodnotu!

Budete muset i mnoho investovat do moderního počítačového pracoviště a do velmi rychlého internetového připojení. Největším problémem bude pro vás to, že se budete muset neustále učit něčemu, co bude pro vás nové a cizí, práce se vám stane tvrdou drogou, na které budete závislí a mnozí psychičtí ubožáci se tak psychicky zhroutí a skončí v psychiatrické nemocnici.

Vaše práce bude o tom, že budete muset překonat problémy, o kterých si mnozí myslí že není možné tyto problémy překonat, budete muset trpělivě dlouho experimentovat, až konečně uspějete, a postoupíte tak do vyšší úrovně hry o peníze a výhody. Pravidla, podle kterých budete doma pracovat se budou často měnit, podle situace, vaším největším problémem bude nedostatek času a strach z toho že uděláte chybu.

Nakupuji ve veliké samoobsluze v Praze a zapomněl jsem si nasadit bezdrátová drahá sluchátka a slyším, jak někdo telefonuje a řve do telefonu, že jej slyším na velikou vzdálenost, vypadalo to na mladého muže, který hovoří se svojí mladou partnerkou, o tom, co má nakoupit a popisuje co je v regálech. Takový mladý muž, to je jenom robot na dálkové ovládání, když zde nebyli mobilní telefony, tak měl každý na lístku napsáno, co má nakoupit a v samoobsluze bylo ticho. Dále neustále vidím, jak lidi koukají všude do mobilních telefonů a většinou mají na uších sluchátka, nevnímají tak vůbec svoje okolí, a tak stačí málo a mají problém, který může zásadně změnit jejich život.

Moderní civilizace se stala pro mnoho lidí drogou, na které jsou závislí, nebude to už trvat dlouho a bude zde místo internetu a televize globální virtuální realita ve které budou lidi trávit většinu svého času a virtuální realita lidem přeprogramuje mozek tak že se z lidí stanou loutky na dálkové ovládání. Místo roušek budou lidi nosit virtuální helmy, a tak když se podíváte na druhého člověka tak budete okamžitě vše o něm vědět, aniž byste s ním museli mluvit.

Skončí problém s tím, že někdo mluví cizím jazykem, umělá inteligence vám vše rychle přeloží, to povede k multikulturní společnosti, kde bude každý člověk jenom statistickým číslem v globální statistice. Nebudeme už potřebovat chodit do školy, protože nás vše naučí virtuální realita, mnoho specializovaných povolání tak zanikne, a i mnoho povolání tak vznikne. To vše povede k velikému globálnímu nárůstu stresu a deprese, lidi si budou pokládat často otázku, kdo já jsem a nebudou moci na tuto otázku správně odpovědět. Správnou odpovědí bude, já jsem nula, co zde má nulovou hodnotu.

Proč je internet na hovno, to je základní otázka



Lidi na internetu mnoho lžou, a tak by se zde měl logicky nasadit konečně dokonalý detektor lži, vím že je to zatím programově jenom utopie, ale představme si, že jednou to už utopie konečně nebude, jak by asi vypadal v té době internet? Nevedlo by nakonec zavedení dokonalého detektoru lži k zániku internetu? Podle mě je většina příspěvků a komentářů na internetu lež, mnozí namítnou, že lež je součástí naší lidské kultury a není možné on nás očekávat to, že se změníme a začneme říkat jenom čistou objektivní pravdu, podívejme se třeba na reklamu a politiku, jak nás chytře klame!

Internet má největší zisky právě ze lži, ostatně už prezident Václav Havel hovořil o tom, že pravda zvítězí nad lží, ale zapomněl nám říci, kdy se toho konečně v EU dočkáme. Živě si to představuji, napíšete něco, co má být na internetu, a kliknete na publikování a vyskočí na vás okno, kde bude napsáno, zamítnuto je to lež. Takto bychom už nepotřebovali na internetu moderátory a administrátory, trollové by v EU skončili jistě v psychiatrické nemocnici, kde by neměli k dispozici; televizi, rádio, tisk, internet atd.

Detektor lži by se potom nasadil i u; televize, rádia, tisku knih a časopisů, mobilních telefonů atd. veškerá digitální technika by byla kontrolována detektorem lži, pokud by někdo chtěl lhát, musel by opustit digitální civilizaci a zde by mohl lhát cizím lidem. V každé škole v EU by byl zaveden předmět pravda a zde by se žáci učili tomu, jak vždy a všude mluvit pravdu, aby jim nebylo mluvení zablokováno EU detektorem lži. Z našeho slovníku by zmizelo mnoho slov, protože tato slova nejsou pravdivá a vzniklo by mnoho nových slov, co jsou pravdivá, cenzura v EU by eliminovala mnoho knih a filmů, protože je v nich lež.

Selhání kontroly je následkem toho, že je zde veliká vzdálenost, na velikou vzdálenost není možné zajistit optimální kontrolu. Nejvíce je potřeba kontrolovat mozky u lidí, pokud není mozek pod kontrolou, tak může docházet k velikým problémům, kdy lidi porušují; pravidla, zákony, normy, předpisy, morálku atd. proto dáme všem lidem do hlavy kontrolní GVKB čipy, které mozek odpojí od skutečné reality a mozek bude znát jenom umělou realitu, ve které nebude už mít možnost subjektivně zasahovat do skutečné reality.

Pro nikoho zde nebudou výjimky a imunita, každý dostane do hlavy už brzo čip, a tak skončí velmi dlouhé období temna, ve kterém všemu kralovala lež a nenávist, z lidí se tak stanou roboti na dálkové ovládání, už zde nebudou; pandemie, války, mafie, extremismus, vandalismus atd. Vše bude globálně řídit jenom umělá inteligence, a tak bude vše optimálně fungovat, dosud jsme dělali změny jenom na povrchu a to nefungovalo, proto uděláme změnu, která nebude povrchní, a tak zde bude vše optimálně fungovat a už zde s lidmi nebudou žádné problémy, není subjektivita tak nejsou s lidmi problémy.

Kouknu na chytré hodinky, a je na nich chybný čas, protože nebyla zapnutá synchronizace s telefonem, zapnu synchronizaci a je vše v pořádku, vše je zde obrazně o zapnutí synchronizace, aby se zde nezastavil čas. Vše souvisí se vším, a proto zde musí být i funkční synchronizace, a to nejenom u času ale i u; ekonomiky, politiky, náboženství, umění, školství, dopravy, vědy, techniky, informací, programů, myšlení, vědění atd.

Jak vlastně dochází k tomu, že nefunguje synchronizace, a tak se zastaví čas? Ryba smrdí od hloupé hlavy, stalo se mi častokrát, že jsem někde nainstaloval nový lepší konzumní systém v nějaké mimozemské civilizaci, ale on nebyl používán, protože ti, co měli díky protekci velikou moc, neuměli optimálně nový konzumní systém používat.

Něco podobného bylo u Windows 10, kdy majitelé Windows 7, odmítali přejít na Windows 10 i když to bylo zadarmo. Stejně tak i mnoho starých lidí na světě, dosud používá mechanické psací stroje a odmítají používat počítače a internet. Ano, zde na této planetě Zemi, se bohužel zastavil u mnohého čas, mnoho let stará stránka Zpovědnice na internetu, co to proboha je?

Proč je internet na hovno, to je základní otázka, na kterou vám zde odpovím. Na internetu jsou jenom lidi, co jsou zde na hovno a následkem je to že je internet na hovno, ti, co jsou na internetu nahoře z vysoka serou na ty, co jsou dole, nadbytek pro ty, co jsou nahoře je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole, každý by chtěl být na internetu egoisticky nahoře a nikdo nechce být dole, vše je o virtuálních organizacích, ve kterých je totalita, moc je postavená na bezmoci, dobrota se tak stala žebrotou.

Někde se přihlásíte do nějaké virtuální organizace, a když porušíte pravidla organizace tak vám zablokují přístup do této organizace, držet hubu a krok o tom je každá virtuální organizace, nakonec každý dospěje k tomu, že si koupí doménu, a tak je konečně svým pánem, láska je na internetu už jenom za peníze, pokud nemáš peníze tak je ti internet na veliké hovno, bez reklamy jsi na internetu jenom nulou a tvoje egoistické potřeby nikoho na internetu nezajímají, za vším jsou peníze, bylo a bude.

Všude se dneska na internetu ve velkém nasazuje umělá inteligence, která rozhoduje o nás bez nás, nebude to trvat dlouho a každý dostane do hlavy kontrolní GVKB čip, aby on byl pod globální kontrolou umělé inteligence, a tak místo skutečné reality bude každý znát jenom GVKB umělou virtuální realitu, z lidí se tak díky čipům stanou GVKB roboti na dálkové ovládání, vadný robot se pošle do krematoria, protože opravovat vadné roboty se ekonomicky už nevyplatí.

Pitomci se často maskují za vaše přátele a jde jim jenom o to, jak na vás parazitovat, z díla poznáte, kdo je a kdo není pitomec. Pitomci se nám přemnožili a následkem je pitomá nálada, moje pitomá hra a moje pitomá pravidla. Podívejte se na zaměstnavatele, jak kontrolují zaměstnance a eliminují pitomé zaměstnance, pitomců je zde jako sraček, a tak život stojí za hovno, pitomci, co jsou nahoře, serou na pitomce, co jsou dole. Války v nahotě odhalují to, že jsme pitomci, a tak se kvůli pitomostem ve válkách zabíjíme. Člověk to je padělek opice, a proto se z něj stal pitomec, naštěstí už brzo nahradíme pitomce za roboty, a tak zmizí problém s pitomci, které jsme si přidávali jako pitomci do přátel.

I ten nejlevnější mobilní telefon, má v sobě hodinky, logicky ten, kdo používá mobilní telefon, už nepotřebuje používat hodinky? Vědci dlouho hledali, co je příčinou toho, že používáme hodinky i když používáme mobilní telefon. Příčinou je spěch, koukat se na mobil, kolik je hodin to nás zdržuje daleko rychlejší je se podívat na hodinky. Hodinky vznikli díky tomu, že pořád někam jako šílenci spěcháme, a tak měříme u mnohého čas, lidi do žijí dlouhodobě mimo uspěchanou civilizaci se obejdou bez hodinek, které by jim měřili čas, aby byli všude ve správný čas. Se vznikem civilizace vznikl spěch a potom i měření času, proč nás civilizace nutí ke spěchu? Nemáme v civilizaci vše pod kontrolou, a tak nás strach nutí ke spěchu, tím že spěcháme tak chybujeme, práce kvapná je většinou špatná.

Příroda má vše pod kontrolou, a tak nikam nespěchá, byli jsme vyhnáni z psychického ráje do psychického očistce, jakmile jsme ztratili kontrolu nad existenční situací, díky tomu že jsme stvořili kulturní civilizaci, nad kterou nemáme kontrolu. Spěcháme a neuvědomujeme si to, že běžíme v konzumním kruhu od narození do smrti, pracuj, abys mohl utrácet peníze, vyděláš si jenom tolik peněz, abys nemohl odpočívat díky úsporám, pokud se ti zvýší mzda tak zase více utratíš, pokud si peníze ukládáš tak ti je inflace znehodnotí, nejlépe se zde mají ti, co díky protekci mohou dělat ředitele nebo prezidenta, bez protekce nemáš šanci na to se mít v tomto konzumním očistci dobře. Pokud by prezident republiky ležel rok v nemocnici tak by nám nescházel, protože on je zde jenom na reprezentaci a není zde na práci.

Náboženství je dneska jako Windows 95



Vědět je lepší než myslet, milionářem se stává ten, kdo ví a umí to co ví draho prodat, vše je zde o penězích, za vším byli a budou peníze a vše vyřeší peníze, peníze jsou drogou, na které je v konzumní civilizaci vše existenčně závislé, dobrota je zde žebrota a nadbytek vzniká díky nedostatku, jak si to každý udělá takové to i má, komu není rady tomu není pomoci.

Na internetu neustále vznikají a zanikají; stránky, blogy, sociální sítě, katalogy, encyklopedie, portály atd. je to hra o výhody a peníze, je těžké být v této hře lepším, než je konkurence. Za úspěchem je vždy a všude profesionalita, mnohdy něco vypadá z dálky jako profesionalita a z blízka spatříme amatérismus, nejprve prověřujte, než začnete čemukoli důvěřovat, lidi dělají chyby a je málo těch, co se díky moudrosti umí poučit z cizích chyb, a tak se z nich stanou milionáři. Víte, co se vám nejvíce vyplatí?

Nejvíce se vyplatí optimální specializace, nikdo nemůže sloužit dobře mnoha pánům, to, co je pro jednoho správný pán to je pro jiného chybný pán, to, co je dneska správný pán to je zítra špatný pán, vše je zde časoprostorová řeka, do které dvakráte nevstoupíš, protože tako řeka je pořád jiná. Jenom z díla poznáme tvůrce, dejte si pozor na reklamu, která se snaží vás chytře oklamat!

Stvořitelem vesmíru a života jsou programy které naprogramovala evoluce, není zde žádný subjektivní bůh, ke kterému se lze modlit, na nebesích jsou jenom hvězdy a planety, není tam Hospodin! Sekty a náboženství jsou jako Windows 95 který je vám už na hovno, protože moderní počítač dneska potřebuje moderní operační systém Windows 10!

Svaté knihy to je jenom ubohá reklama na zázraky, pokud potřebuješ zázraky tak si je musíš zasloužit svojí profesionální prací, pokud jsi egoistický parazit tak počítej s tím, že tvůj život bude stát za hovno, protože egoistických parazitů je zde globálně jako sraček, a ti co jsou díky výhodám nahoře, z vysoka serou na ty, co jsou dole.

Vše, co je zde vytvořeno a nastaveno to je zde dočasně, používat velmi starý počítač se starým operačním systémem to nefunguje, stejně tak nefunguje politika a ekonomika tam kde je veliká zaostalost, dvakráte nevstoupíš do stejné řeky času, vše se mění a jistota zde tak není, staré je recyklováno na nové, a to platí jak u vědy a techniky tak u přírody. Nedávno mě zastavil v Praze 1 mladý obchodník, co prodával knihy sekty Hare Krišna, když jsem řekl tomuto obchodníkovi, že mi nabízí operační systém Windows 95 který měl technickou podporu do 31. prosince 2001, a že je tento starý operační systém v době Windows 10 už nepoužitelný, tak na mě koukal jak tele na nová vrata!

Náboženství je dneska jako Windows 95, totálním zabijákem náboženství je televize a internet, v co vlastně moderní člověk věří? Věříme dneska jenom specialistům, co mají vysokou školu a mnoho let praxe, z díla poznáme tvůrce! Kdo dneska ještě používá telefon, u kterého se musí číslo vytáčet ručně pomocí rotačního číselníku, tyto klasické telefony zde jsou už sto let! Rotační číselník evolučně skončil před 40 lety a byl nahrazen tlačítky s čísly. Často za mnou přicházejí lakomí pitomci a chtějí abych jim opravil velmi starý počítač a nechtějí pochopit to, že se oprava nevyplatí a že si budou muset koupit nový počítač s novým operačním systémem.

Bavte se, o čem chcete, a nakonec zjistíte, že vše se točí kolem chybování, které způsobuje problémy a tím i deprese. Bůh (Dualita, Jin a jang) je dokonalý, a tak nechybuje, protože on nikdy fyzicky ani psychicky nepracuje, on má na práci jenom svoje svaté zástupce, a tak chybují jenom jeho svatí zástupci, a on chybující zástupce trestá za chyby, anebo je rovnou eliminuje, a novými zástupci nahrazuje.

Je možné zmenšit fyzickou velikost průměrného člověka? Podívejme se na konzumní produkty, jak se zmenšují, dříve zde byli jenom veliké hodiny ve věži, co měli závaží, která je poháněly, potom přišli kukačky, které měli také závaží, dneska zde jsou mobilní telefony, ve kterých jsou hodiny, nebo máme stolní hodiny na baterku, co si umí sami nastavit správný čas a při změně na letní čas se sami seřídí.

Nebo se podívejme na počítače, za mého mládí (1953) byl počítač tak veliký, že potřeboval velikou místnost, dnešní průměrný mobilní telefon má mnohem větší početní a paměťový výkon než starý počítač, co zabíral celou místnost! Nejmodernější průměrné počítače vypadají jako krabice na boty, a nejsou ani drahé, spotřeba elektřiny je zde jako u mobilního telefonu! Pokud se vše desetinásobně zmenšilo, proč by se nemohl člověk fyzicky zmenšit desetinásobně.

Místo velikosti 170 cm by člověk měřil na výšku 17 cm, není to nějak nový nápad, pohádky jsou už mnoho století plné malých lidí, populárnější ale bývají bohužel v pohádkách většinou obři, ostatně existují i velmi malé opice, takže geneticky zmenšení by bylo bez problémů možné. Představte si kilo rýže, které by dokázalo nasytit na celý den sto pracujících lidí v Číně, je třeba škrtat náklady na; jídlo, oblečení, benzín, elektřinu, dopravu, drogy atd. malý 17 cm vysoký člověk, bude mít i malé ekonomické nároky!

První pokusy o automatické řízení byli i složitých strojů, to vedlo nakonec k výrobě počítačů a později k vzniku internetu, který umí propojit všechny počítače a mobilní telefony. V současnosti pomalu přichází doba umělé inteligence a tím dochází k mnoha nečekaným změnám v naší konzumní globální kulturní civilizaci, nebude to už trvat evolučně dlouho a dojde k výrobě autonomních inteligentních levných kovových robotů na akumulátory a roboti budou v továrnách vyrábět ve velkém roboty, místo reklamy na drahá auta, zde budou reklamy na roboty. To logicky povede k tomu, že se budou všude zaměstnanci a funkcionáři nahrazovat za umělou inteligenci a roboty, proč zaměstnávat pitomce, když je možné pitomce globálně trvale nahradit za roboty a umělou inteligenci.

Otázkou je už jenom, kdy pro pitomce práce nikde na světě za mzdu nebude? Logicky jako první se nasadí roboti a umělá inteligence tam kde se to ekonomicky vyplatí, to znamená, že první na řadě budou bohaté ekonomiky, ve kterých je drahá práce a investice do robotů a umělé inteligence se vyplatí. Nastane doba veliké nezaměstnanosti, tím se logicky dostanou organizace a státy do dluhové pasti, a nebudou už moci tak splácet svoje veliké dluhy.

Kapitalismus se globálně zhroutí a bude třeba rychle hledat nový moderní řídicí systém, který dokáže kapitalismus nahradit, tím novým systémem bude digitalismus, každý dostane tak do hlavy GVKB čip, který z pitomců udělá roboty na dálkové ovládání, tímto skončí rozdělení pitomců na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Místo jmen a titulů bude mít každý pitomec jenom globální statistické číslo a miliony mrtvých pitomců co neměli pro globální GVKB digitalizaci velikou cenu, se optimálně každý den recyklují, a to bude pro digitalizaci jenom statistika o optimalizaci řídicího systému.

Mnozí chtějí vše zadarmo, a tak hledají na internetu způsob, jak se obejít bez vlastní domény, možností je mnoho, ale všude z vás udělají administrátoři a moderátoři jenom ubohé ovce s nulovou hodnotou, protože všude je to o tom, moje hra a moje pravidla. Nedávno zaniknul Blog cz a brzo po něm zaniklo, Lide cz, dále je zde mnoho podobných virtuálních systémů, které si nedokážou na sebe vydělat, a tak jim logicky hrozí zánik. Vše je obchod, ve kterém jde o zisk, není zisk tak obchod zanikne.

Je naivní očekávat to, že budete mít na internetu z reklamy zisk, který vám umožní to, že vás bude internet dobře živit, pro zisk je potřeba veliká návštěvnost a zde je i veliká konkurence, která eliminuje vše, co je malé a amatérské. Skončila na internetu doba, kdy bylo vše pevně naprogramované, a tak bylo možné snadno najít způsob, jak mít velikou návštěvnost, dneska se všude nasazuje umělá inteligence, která pozná to, že se snažíte podvádět a okamžitě vás potrestá malou návštěvností.

Zpovednice cz je klasickou ukázkou naší zabedněnosti a neschopnosti se optimálně přizpůsobit technicky a vzhledem nové době, komu není rady, tomu není pomoci. Nehledejte na internetu náhražky za vlastní doménu, pochopte konečně to že, bez vlastní domény jsi na internetu jenom nula. V minulosti bylo možné se zaregistrovat na YouTube a mít zde rychle velikou návštěvnost, dneska to už není možné, protože je na internetu umělá inteligence a ta vám zablokuje na YouTube velikou návštěvnost!

Přichází období kontroly kvality obsahu toho, co je na internetu, tam kde je nekvalitní obsah tam je i malá návštěvnost a tím i malý zisk z reklamy nebo z prodeje zboží a služeb. Nevymýšlejte to, co je už na internetu vymyšleno, moudrost je v tom že se poučíte z chyb, co dělají druzí, pochopte konečně, že vaši dobrotu si musí každý na internetu zasloužit!

Když ztratíte peníze tak máte z toho špatnou náladu, pokud ztratíte čas na internetu tak je to stejné jako ztráta peněz akorát si to neuvědomujete. Tak jako ztrácíte čas na internetu tak můžete ztrácet čas u televize nebo jinak. Čas je stejně hodnotný jako vaše peníze, proč si neuvědomujeme to, že ztrácíme čas na internetu nebo u televize? Sledování internetu a televize nám přináší radost, a tak si neuvědomujeme to, že ztrácíme čas, jenže tato radost je jenom iluze s nulovou hodnotou, žijeme ve světě náhražek, je nám od narození do smrti reklamou vymýván násilně mozek, následkem je to že se z nás stávají pitomci. Snažíme se mít uklizený byt, ale v hlavě máme nepořádek, jak si to uklidit v hlavě abychom nebyli díky sledování televize a internetu pitomci?

Nevěřte na zázračné léky na deprese a stress, léky mohou vyléčit tělo, ale nemohou vyléčit psychiku, psychiku může vyléčit jenom práce, která je dobře zaplacená. Statisticky je 90% práce v EU co lidi dělají špatně zaplacená a následkem je deprese a stres, není to nic nového pod sluncem, špatně zaplacená práce je zde mnoho století, vždy byli lidi rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, nahoře je ráj a dole je očistec. Všude kde je možné dosažení zisku, tam je i veliká konkurence a často je zde i protekce, dobytka je mnoho a plných koryt je málo, a tak zde jsou kariéristické závody, ve kterých je těžké uspět. Podívejme se na burzu, jak se zde vše nečekaně mění, akcie, co jsou jisté, nesou malý zisk a nejisté akcie jsou zase spojené s velikým rizikem.

Ten druhý je pitomec! Nejde o nový problém, stačí se podívat do starých knih a dojde nám to, že problém s pitomostí lidí je zde od té doby, co se lidi naučili pokrytectví, přesný rok bohužel nemůžeme nijak zjistit, protože nemáme stroj času, kterým bychom se podívali do minulosti. Je to snadné manipulovat násilím s lidmi, války v nahotě odhalují pitomost lidí, v současnosti je zde pitomá pandemie, která je taky válkou, která není vedená klasickými zbraněmi.

Pokud pitomí rodiče mají děti, tak jsou logicky jejich děti pitomé, díky genetice a výchově, jablko nepadne daleko od stromu. Bylo zde v minulosti mnoho naivních snah bojovat s lidskou pitomostí, a ukázalo se, že je to jenom marnost. Z díla poznáme to, že tvůrcem je pitomec a je zcela jedno, jestli je tvůrcem král nebo žebrák, nikdo z lidí není dokonalý natolik, aby nebyl ve svém životě často pitomcem, lidi dělají chyby! Pokud to nejde už opravit tak je třeba to za nové nahradit, a tak nahradíme pitomé lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou zde pitomci, tak zde nejsou ani pitomosti.

Vše nakonec logicky skončí globálním odsunem lidí do rezervací



Nejvíce změny zasáhnou staré lidi a lidi co nemají vysokou školu, změní se i naše kultura, kdy budeme mít jiné kulturní priority. Vše, co člověka nezabije, to jej posiluje, pandemie to je období, ve kterém se ukáže čistá pravda o lidech a společnostech. Mnoho lidí na pandemii předčasně zemře, a to přivede mnoho lidí k tomu, aby si vážili více svého zdraví a neničili si zdraví svojí hloupostí.

Změní se mnoho všude i ekonomika a politika, přijde období práce z domova, vše se bude digitalizovat a optimalizovat, změní se i internet, bude to veliký krok pro lidstvo, skončí kapitalismus a místo něj zde bude kauzalismus, lidi pochopí to, že vše zde jsou příčiny a následky, jak si to každý dneska udělá takové to i zítra má. Skončí období slepé víry v zázraky, lidi pochopí to, že vše je egoistická hra podle pravidel, která určuje organizace nebo situace.

Většina pitomců s titulem žije v iluzi toho, že je nemůže nikdy nahradit hloupá umělá inteligence nebo inteligentní robot, evoluce nám jasně dokazuje to, že vše je zde dočasně a trvale je zde jenom smrt nebo změny. Optimalizace a automatizace zasáhla nejprve vše co se opakuje a je to jednoduché, neustále mnoho specializací díky evoluci zaniká a vznikají nové specializace, a tak byl před třiceti lety pro lidi globálně dostatek práce za dobrou mzdu, jenže s příchodem digitalizace před třiceti lety se začala rychle měnit situace a každá organizace, staré specializace globálně rychle všude zanikají, ale nevzniká už globálně dostatek specializací pro ty, kterým díky digitální evoluci zanikla jejich specializace. Globální konkurence a globální nezaměstnanost má za následek ekonomické a sociální problémy, na které nemá nikdo z politiků optimální rychlé řešení.

Přichází doba dálkového ovládání, a to logicky povede nakonec k tomu, že se začnou průmyslově ve velkém levně vyrábět počítače s umělou inteligencí a roboti s umělou inteligencí, nakonec zde bude pro děti i levný malý plyšový medvěd s umělou inteligencí. Proč by zde za třicet let nemohl být globálně běžný robot prezident, který bude vyznamenávat roboty? Co ale budeme dělat za třicet let s lidmi, pro které zde už nikde nebude zaměstnání za mzdu? Teoreticky by lidi mohli globálně dostat základní nepodmíněný příjem, jenže dobrota je žebrota, dobrotu si musí každý zasloužit a pokud si někdo dobrotu nezaslouží tak má smůlu. Vše nakonec logicky skončí globálním odsunem lidí do rezervací a zde se oddělí muži od žen, a by se už lidi nerozmnožovali jako egoistický invazní druh.

Evoluce je naprogramovaný proces, který neustále experimentuje, aby mohl staré nahradit novým, a následkem je vznik inteligence a civilizace. Lidi si uvědomili to, že význam informací je klíčem k tomu abychom se měli lépe díky tomu, že budeme méně chybovat. Tak jako díky síle můžeme manipulovat s tím co je slabé, tak díky informacím můžeme manipulovat s tím co nemá informace, mocné a bohaté je to co může s něčím snadno manipulovat.

Máme jenom takové hodnotné informace, o které se optimálně staráme, a tak je kontrolujeme a aktualizujeme, informace mají hodnotu podle situace, změna situace může hodnotu informací zvýšit nebo snížit. Teoretické informace nejsou ověřené praxí, a tak se na ně nelze spolehnout, z dálky mnohé vypadá totiž jinak než z blízka, z díla nakonec poznáme tvůrce.

V současnosti se začíná používat umělá inteligence tam kde je něco jednoduchého co se neustále opakuje. Civilizace je založená na tom že používáme náhražky tam, kde je problém používat originály, náhražkou mohou být i informace co jsou v televizi a internetu, tyto informace ale nemají hodnotu, a proto je získáváme zadarmo. Hodnotu má to, co potřebujeme a je to obtížně dostupné, jakmile se to stane snadno dostupné tak to ztratí hodnotu, autorské právo, se snaží chránit informace a programy co jsou hodnotné, aby majitelé těchto informací a programů měli z prodeje informací a programů veliký zisk.

Z informací a programů se stalo zboží se kterým se obchoduje, už nemusíme chodit do knihovny a zde si půjčovat knihy nebo časopisy, protože televize a internet nám nabízejí obrovské množství informací a programů, problém zde nastává s reklamou, která se snaží na nás egoisticky parazitovat tím, že nás klame. Peníze elitě nesmrdí, o tom je reklama, která se používá tam, kde zboží nebo služby jdou špatně na odbyt, to, co jde dobře na odbyt, díky nízké ceně a vysoké kvalitě, to nepotřebuje drahou reklamu.

Ano, bude líp nám tvrdí politická reklama, jenže po volbách je líp jenom těm kariéristům, co se dostali na vysoké státní funkce a těm co šli jako ovce k volbám líp není. Od narození do smrti reklama klame lidi a dělá tak z lidí hloupé ovce co mnoho pracují, aby mohli mnoho utrácet peníze a čas za hlouposti a zbytečnosti, následkem je logicky stres a deprese což většina pitomců řeší chybně konzumací; sladkostí, piva, cigaret atd.

Největším problémem naší konzumní společnosti je velmi dlouho lež a krádež, protože dobrota je žebrota. Díky globální digitalizaci dojde už brzo k tomu, že budeme mít lidi pod kontrolou v reálném čase, lhát a krást se lidem nevyplatí, protože nikdo neunikne tvrdému trestu. Vše bude mít pod kontrolou globálně umělá inteligence, která nebude nikomu tolerovat to, že lže a krade. Bude to digitální globální totalita a pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, vše jde dneska optimálně naprogramovat, v současnosti probíhá skrytý sběr informací o lidech a z těchto informací se vytvoří kontrolní systémy které lidem zajistí bezpečnost a jistoty.

Skončí prodej cigaret a alkoholických nápojů, protože lidi budou mít strach z tvrdého trestu za svoje chyby, každý bude globálně očipován, tak jako dneska se čipují psy. Nebudeme už potřebovat; klíče, doklady, peníze, debetní karty atd. na čele bude mít každý globálně povinně nalepený QR kód, každý bude mít povoleno se pohybovat jenom v omezeném prostoru a času, a budou tvrdé tresty za to že tento zákaz někdo bezdůvodně překročí. Skončí globálně reklama, která lidi klame od narození do smrti, každý bude vědět to, že stvořitelem vesmíru a života jsou programy a databáze, skončí tak; politika, náboženství, filosofie, móda, dogmata, fetiše, symboly, rituály, mytologie, pohádky, pověry atd.

Nebyl zde socialismus a není zde kapitalismus, je zde všude na světě egoistický parazitismus už mnoho tisíciletí, ti, co mají díky výhodám, moc a bohatství, egoisticky parazitují na chudých a bezmocných, co je dovoleno těm, co jsou nahoře to je zakázáno těm, co jsou dole, o tom je každá mocná politická nebo náboženská ideologie, jednoduše řečeno, moje hra a moje pravidla.

Naštěstí už velmi brzo pro lidi práce za mzdu nebude, na práci zde budou počítače a stroje, je už běžné to že si sám v obchodě namarkuji u automatu zboží a zaplatím kartou, nebo zaplatím složenku u bankomatu, stejně tak je zde automat na vracení lahví, tento rok přichází zase auta bez řidiče, brzo zde bude každý stát na světě bez státních zaměstnanců.

Sedí ředitel Apple v kanceláři a sekretářka mu volá, máte návštěvu, je zde autonomní inteligentní robot na akumulátory a on bude za vás zde dělat ředitele, taky je zde i druhý autonomní inteligentní robot na akumulátory co bude za mě dělat sekretářku, co mám dělat? Já jdu si zabalit svoje věci a vám bych taky doporučil si zabalit svoje věci, takový je život.

Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde problém tak on má i nějakou příčinu, nejčastější příčinou všech problémů jsou chyby v nás a okolo nás, dokonalost je iluze a komu není rady tomu není pomoci. Vše je zde evoluční experiment a při experimentování se chybuje, chybují jak ti, co jsou díky protekci nahoře tak chybují i ti co jsou dole, je těžké se vyhnout chybám, když jsme nucení žít v chybném světě, kde nic není dokonalé a optimální. Je to marnost se snažit o dokonalost na to je lidský život moc krátký, můžeme si jenom hrát na to, že jsme dokonalí, a že to co děláme je dokonalé, vše je zde jenom pokrytecké divadlo, ve kterém z dálky vše vypadá lépe než z blízka.

Podívejme se na internet z pohledu chyb, z díla tak poznáme tvůrce, všude vám slibují zázraky, ale jde vždy jenom o podraz, internet je nejvíce o kvalitě, která je u; vzhledu, optimalizace, obsahu atd. dokonalost se skládá z milionu maličkostí, ale být na internetu milionářem to není maličkost, internet má svoje pevná pravidla a ten kdo je porušuje si o problémy koleduje. Nejčastější chybou na internetu je nekvalitní obsah, nebo zkopírovaný obsah, návštěvníci hledají nejvíce hodnotný originální obsah, pokud nedokážete nabídnout hodnotný originální obsah tak na internetu neuspějete.

Digitalismus eliminuje kapitalismus. Kapitalismus vychází z toho, že za vším jsou peníze a vše vyřeší peníze, peníze jsou náhražkou za lásku a reklama v kapitalismu je náhražkou za pravdu, kapitalismus je o náhražkách, které nahrazují originály nebude to už trvat v kapitalismus dlouho a bude zde robot prezident který bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou globálně do rezervací. Následkem nahrazení lidí za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory bude eliminování kapitalismu a místo něj nastoupí digitalismus kdy vše bude řídit globální umělá inteligence.

Vše jde naprogramovat a potom optimalizovat, zaměstnavatelé nejsou spokojení s lidskými zaměstnanci, a tak dostanu inteligentní roboty se kterými budou spokojení, místo peněz a vlastnictví zde bude pro roboty přídělový čipový systém. Mnoho lidí žije v představě, že jsou nenahraditelní a že nebudou odsunutí do rezervace, kde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako invazní druh. Z pohledu evoluce je zde každá lidská ideologie jenom dočasným experimentem, protože nové nahradí staré, proces nahrazování lidí za roboty a umělou inteligenci započne logicky nejprve ve vyspělých ekonomikách, kde je drahá lidská práce.

Práce ve virtuální realitě se stane pro lidi návykovou tvrdou drogou



Z cizího krev neteče o tom to na sociálních sítích je, čiň čertu dobře a on se ti za to peklem odmění, dobrota je v konzumním pekle žebrota, za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest. Každá sociální síť funguje podle hesla, moje hra a moje pravidla, kdo chce ve virtuální organizaci existovat ten, se musí stát hloupou ovcí, se kterou si pastýři a jeho psi mohou dělat co je napadne. V mnohém sociální sítě připomínají náboženské sekty jako je třeba Hinduistická sekta Hare Krišna.

Pokud jsou sociální sítě pro čerty peklem, tak je zde logicky otázkou čím nahradit sociální sítě? Jako ideální řešení se mi jeví YouTube, zde místo textu je video se zvukem, pokud někdo musí platit za přenesená data tak mu nebude YouTube vyhovovat a v tom případě je možné využít WordPress zde není problém s placením za přenesená data. Pokud chcete něco jednoduchého s koncovkou cz tak zkuste Webnode.

Je vůbec možné to, aby měl každý vysoký plat a byli zde pro všechny malé ceny za zboží a služby, není to ekonomická utopie? Zde se dostáváme logicky k automatizaci a optimalizaci, na práci stroje a na řízení počítače, lidi budou jenom sedět doma a pracovat budou jenom ve virtuální globální realitě a budou využívat mnoho umělou inteligenci a roboty.

Práce ve virtuální realitě se stane pro lidi návykovou tvrdou drogou, bez které nebudou moci žít, aby se nemuseli lidi namáhat při používání; klávesnice, myši, monitoru, tiskárny atd. tak bude mít každý lidský mozek pomocí čipu bezdrátově napojen na virtuální realitu, a to dokonce i ve spánku, a tak vaše sny budou spojeny s vaší prací od narození do smrti.

Lidi už nebudou chodit do školy a používat mluvení na komunikaci, odpadne problém s cizími jazyky a cizími kulturami, bude to globální digitální kultura. Nebude už možné chybovat a tím mít problémy, myšlení všech lidí bude pod neustálou kontrolou globální umělé inteligence, skončí tak temná egoistická doba, ve které byl čert čertu, pekelným očistcem, takto konečně zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy.

Internet je globální obchod, ve kterém uspěje jenom ten, kdo je nejlepší, vše je o nabídce a poptávce, podívejme se třeba na témata, co jsou populární jde o; zdraví, obchod, zprávy, lásku, umění atd. zde se setkáte s velikou konkurencí která mezi sebe nepustí začátečníky. Nevěřte na teorie, které vám slibují zázračnou návštěvnost, v praxi poznáte že za velikou návštěvností je mnoho profesionální práce, bez práce nejsou koláče o tom to na internetu je.

Je snadné si založit blog nebo stránku, je ale těžké získat velikou návštěvnost, vyhledávače nevěří stránkám a blogům co zde nejsou minimálně pět let aktivní, jak ale být minimálně pět let aktivní, když máte pořád malou návštěvnost? Můžete si sice zaplatit drahou reklamu, ale jakmile přestanete reklamu platit, tak rychle o velikou návštěvnost přijdete. Nejslabší články určují pevnost řetězu, a to platí i u návštěvnosti, víte, co je nejslabším článkem u vaší stránky nebo vašeho blogu?

Nejslabším článkem je většinou vzhled a obsah, zde se dostáváme k optimalizaci u vzhledu a obsahu, nevymýšlejte to, co je už dávno vymyšleno, sledujte vaši konkurenci a snažte se být lepší, než je vaše konkurence. Dokonalost se skládá z milionu maličkostí a být milionářem díky veliké návštěvnosti to není maličkost, vše je o tom, jak si to uděláš takové to i máš, z díla poznáváme tvůrce.

Díky GVKB umělé inteligenci se lidi odsunou z civilizace do rezervace a v civilizaci budou místo lidí jenom autonomní inteligentní GVKB roboti na akumulátory, které bude ovládat globální umělá inteligence a tím se v civilizaci eliminuje reklama, která se snaží egoisticky klamat konzumenty.

Reklama z lidí udělala loutky na dálkové ovládání, vždy se ptej na to, kdo má z reklamy největší užitek a zjistíš to, že největší užitek mají z reklamy ti, co jsou díky protekci a korupci nahoře, a tak rozhodují egoisticky o nás bez nás.

Vše je zde hra podle pravidel, která určuje organizace nebo situace, reklama se snaží o to abychom v této hře chybovali a umožňuje vyhrávat těm co si reklamu zaplatili. Konáme zlo ve snaze se mít dobře, nadbytek pro ty, co jsou nahoře, je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole.

Války v nahotě odhalují to, že pro ty, co jsou nahoře jsou ti, co jsou dole jenom statistikou, ve které miliony zbytečně mrtvých lidí to jsou jenom statistická čísla, pokud ale zemře stářím v nemocnici prezident, tak je to najednou národní tragédie a státní smutek se najednou vyhlašuje. Každý egoista se řídí heslem, moje hra a moje pravidla, to logicky vede ke konfliktům a následkem je všude dlouhodobě blbá nálada a tím i veliká konzumace piva a cigaret.

Mnoho lidí začne podnikat a narazí na problém s odbytem zboží nebo služeb, je zde sice možnost investovat do reklamy, ale veliké náklady na reklamu se vám většinou nevrátí. Podívejme se třeba na návštěvnost na internetu, nabízíte něco na internetu a narazíte na malou návštěvnost, kde je příčina malé návštěvnosti? Většinou je příčina v tom že nejste celebrita, co je populární, proč nejsi populární celebritou a jsi jenom nulou o kterou se nikdo na internetu nezajímá?

Vše je zde jenom hra o to, co potřebujeme a celebritou se stává ten, kdo je v této hře úspěšný v nějaké úzké specializaci. Dalším problémem je to že většinou je zde úspěch jenom dočasný, dneska jsi celebritou a zítra tě už nikdo nezná. Celebrity jsou dneska už jenom herci, co si hrají na to, co nejsou, lidi jsou povrchní, a tak nezkoumají už to, jestli je celebrita tím na co si mediálně hraje.

Vše zde je jako vysoká škola kdy každý rok postupujeme do dalšího ročníku, pokud se dobře učíme, a tak na počátku našeho učení je náboženství a na konci je globalizace. Náboženství, politika, reklama, globalizace. V současnosti je naše konzumní společnost ve stádiu reklamy a připravujeme se na globalizaci která eliminuje hranice mezi státy, sjednotí měny na globální měnu, sjednotí se jazyk na globální jazyk atd.

Náboženství slibuje zázraky po smrti, politika slibuje zázraky po volbách, reklama slibuje zázraky po zakoupení zboží nebo služby, globalizace slibuje zázraky po sjednocení; peněz, jazyků, norem, morálky, zákonů, pravidel, vědy, techniky, informací, programů atd. sliby se slibují a blázni se dočasně radují. Co bude pro lidi znamenat globalizace?

Globalizace bude znamenat digitální totalitu ve které bude každý jenom číslem s nulovou hodnotou, všemu bude vládnout jenom umělá globální inteligence a ta to všem lidem spočítá, zavede se přídělový čipový systém a kontrola porodnosti, rozmnožovat se budou moci jenom geneticky dokonalí lidé. Lidská práva evolučně skončí a místo nich zde bude to, že umělá inteligence má vždy svatou pravdu.

Nebude to už trvat dlouho a každý člověk bude pomocí virtuální reality optimálně rychle naskenován a jeho tělo bude v krematoriu po neskenování eliminováno, informace získané z globálního skenování lidí, se využijí pro globální digitální společnost, kde místo lidí, co dělali často chyby, zde bude umělá inteligence a roboti.

Vše je zde z pohledu evoluce jenom dočasným naprogramovaným procesem, protože se neustále nahrazuje staré za nové a chybné za správné. Vše se všude neustále recykluje, trvale zde jsou jenom vesmírná a přírodní pravidla jako jsou protiklady mezi kterými je napětí a jako je zákon příčiny a následku.

V principech je si zde vše podobné, jak si to uděláme takové to i máme, vše je zde mnohým limitované, a tak zde i vše má svůj osud který nejde změnit, zázraky jsou možné akorát v našich snech nebo v pohádce a reklamě. Jak bude vypadat civilizace bez lidí co dělali chyby?

Civilizace, kde nejsou lidi bude mít zcela jiné priority, hlavní prioritou bude kontrola a kvalita, nastane veliký rozvoj; průmyslu, obchodu, dopravy atd. skončí zemědělství a potravinářství. Všechny problémy, co máme jako lidi zde za sto let skončí a budou zde nové problémy co budou mít roboti a umělá inteligence.

Bohužel co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným

Před sto lety bylo čtení knih pro lidi základem toho, aby nebyli hloupí a zaostalí, v té době zde neměli knihy žádnou konkurenci. Současnost vytvořila knihám obrovskou konkurenci ve formě; časopisů, divadla, školství, kina, televize, rádia, internetu atd. proč platit za knihy, když je zde možné získávat informace rychle a zadarmo, to logicky vede k tomu, že počet čtenářů se ve vyspělých společnostech rychle zmenšuje a mnoho čtenářů je už jenom v zaostalých chudých společnostech.

Moderní člověk nemá čas na to, aby mohl čít mnoho knihy, protože spěchá za úspěchem, protože je zde ve všem veliká konkurence. Moderní doba je jako rychlé levné občerstvení, která je běžné už dlouho v USA, blogy a sociální sítě v mnohém připomínají rychlé psychické občerstvení, průměrný čas strávený na stránce blogu, je jedna minuta, přijít, spatřit, pochopit, o tom je nová uspěchaná doba. Velikou popularitu získali akční hry, ve kterých je mnoho násilí, a tak můžeme vybít ze sebe virtuálně agresivitu, a nikomu tím neublížíme. Vše to jsou jenom moderní náhražky, které nám nahazují to, co nám konzumní realita nedokáže nabídnout.

Tak jako šaty dělají člověka, tak i vzhled blogu ukazuje kvality tvůrce, většinou si každý jenom vybere šablonu a dále už vzhled nijak neupravuje, protože tomu nerozumí a nemá zkušenosti s tvorbou vzhledu; stánek, blogů, katalogů, sociálních sítí atd. Jednoduché to máte na sociálních sítích zde uživatel nemůže nijak zasáhnout do vzhledu svého profilu. To, co se líbí vám se nemusí líbit návštěvníkům, není ten, co by se zavděčil všem.

Po mnoha letech tvorby blogů a stránek jsem dospěl k minimalismu kdy eliminuji vše co je zbytečné. V mnohém mi to připomíná populární lidovou moudrost, kdy stačí krátká věta a v této větě je obsažená veliká moudrost, třeba věta, vše zlé je pro něco dobré. Máte třeba malou návštěvnost, stránky, a tak vás to nutí k tomu, že se snažíte stánku změnit vzhledem a obsahem tak, že budete mít velikou návštěvnost, vše, co dáváte to nazpět dostáváte. Vše je zde jenom obchod a dobrý obchod je výhodný pro vás i vaše zákazníky, každé egoistické parazitování je zde dočasně.

Dokud zde nebyla inteligence tak vše probíhalo pomalu, s příchodem inteligence se začalo vše zrychlovat, podívejme se na lidi, co mají černou pleť, jak jsou psychicky pomalí oproti lidem, co mají bílou pleť, chladné počasí umožňuje rychlejší rozvoj inteligence a následkem je to, že se v chladném počasí vše evolučně zrychluje. Psychická práce vytváří teplo, a tak je potřeba chlazení, podobné je to i u počítačů kdy je na procesoru vzduchové nebo vodní chlazení, ideální je ponořit počítače do chladícího oleje, tak zde není už problém s chlazením všech součástek, které se při práci zahřívají.

Správnou odpovědí na tuto těžkou filosofickou otázku je to, že čas a prostor ve kterém vše existuje po nekonečnou dobu, je to, že vše je zde testovací evoluční verze a naděje na finální verzi to je naivní utopie. Je to jako s novou verzí operačního systému, která je nejprve testovací verzí a když se konečně eliminují nejhorší chyby tak se z ní stane finální verze, která je k dispozici uživatelům.

Máme problémy s mnohým od narození do smrti, protože nejsme dokonalí a realita ve které žijeme není dokonalá. Ten, kdo poukáže na chyby v totalitě, tak si koleduje o to, že zle skončí jako třeba Jan Hus nebo Ježíš Kristus. Kritizovat v totalitě smějí jenom ti co jsou mocensky nahoře, ty, co jsou mocensky dole, podle hesla moje hra a moje svatá pravidla, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným.

Proč vlastně je pro nás tak velikým problémem odstranit chyby co jsou v nás a okolo nás? Příčinou jsou veliké investice, o které přijdeme, pokud chyby odstraníme, za vším byla a bude ekonomika, protože vše je hra o hodnoty a pravidla určuje situace nebo organizace. Teprve krize donutí společnost k tomu, aby začala odstraňovat chyby v konzumním systému, a tak zde platí že každé zlo je zde pro něco dobré.

Největší chybou je dneska špatná kontrola mocných a bohatých lidí, už bylo dost pokrytectví, kdy ti, co jsou nahoře hlásají malé platy a sami mají veliké platy. Pandemie dneska v nahotě odhaluje to, že člověk zde je jenom levným testovacím materiálem a mnoho mrtvých to je pro elitu jenom statistika, tragédie je, pokud na pandemii zemře celebrita. Navíc přichází automatizace a optimalizace to bude mít za následek velikou nezaměstnanost a tím i bídu, nová pracovní místa nevzniknou a dojde i na vysokoškoláky.

Velikým šokem bude zavedení umělé inteligence, bude to něco jako současná pandemie, na kterou jsme nebyli připravení. Najednou se zjistí že se zaměstnavatelé už k ničemu nepotřebují lidi, co sedí v kanceláři, všechnu kancelářskou práci zastane umělá inteligence a bude pracovat bez odpočinku a zadarmo. Práce se začne přesouvat do virtuální reality, místo koukání do mobilních telefonů, bude každý mít na očích virtuální brýle, a tak skončí problémy s tím, jak lidi vypadají a jaké mají pohlaví nebo jakou mají kulturu. Svět se stane jednou globální virtuální vesnicí, kde nejsou už hranice a politici.

Na počátku byl pro každý vyrobený veliký počítač vytvořen operační systém, který byl originální, jakmile se začali počítače vyrábět ve velkém tak začali vznikat univerzální operační systémy které mohli běžet na velikém množství různých počítačů. Tak jako se evolučně měnili počítače, tak se i evolučně měnili operační systémy. Často zde jsou na internetu diskuse, jaký operační systém je nejlepší, podle mě záleží nejvíce na co se bude operační systém používat.

Dlouhodobě nejužívanějším operačním systémem je Windows a Android, operační systémy jako je Linux MacOS UNIX jsou málo používané a nasazují se tam kde je potřeba spolehlivost a veliký výkon. Většina lidí si koupí počítač s nainstalovaným operačním systémem a nezvládli by instalaci nového operačního systému, protože jsou jenom uživatelé. U telefonů pro seniory se setkáváme s tím, že zde není operační systém, protože si senioři vystačí s jednoduchým systémem, který nainstaluje výrobce, podobná je situace u televize, která má možnost připojení k internetu.

Místo chození do kostela nebo na podnikové schůze, je zde dneska televize, která se stala moderním strojem na vymývání mozků pomocí reklamy, reklama nás klame od narození do smrti, už zbývá jenom dát všem lidem do hlavy GVKB čipy, a tak učinit z lidí loutky na dálkové ovládání a vše bude globálně ovládat jenom umělá inteligence, vadný genetický jedinec se bude eliminovat v krematoriu, aby zde s ním nebyli problémy, pro nikoho nebude výjimka nebo imunita, každý dostane do hlavy čip takto se z hříšných čertů stanou svatí andělé co nelžou a nekradou.

Ve spánku vám čip vyčistí mozek od hříšnosti a pitomostí, nikdo nebude znát svoji minulost ani nebude znát svoji budoucnost, každý bude znát jenom práci a spánek, skončí tak; pohádky, umění, sport, školství, reklama, náboženství, politika, filosofie, móda, kariérismus, alibismus, pokrytectví, populismus, pyšnost, lakomost atd. Eliminuje se přelidnění a degenerace, zavede se kontrola porodnosti a mít děti budou moci mít jenom dokonalí jedinci.

Nebudeme už potřebovat; telefon, počítač, televizi, hodinky atd. díky čipu nebudeme totiž už znát skutečnou realitu a mozek bude znát jenom virtuální realitu ve které nejsou problémy a egoismus. Vše je v civilizaci o náhražkách a je logické že dojde i k nahrazení reality za virtuální realitu, ostatně nic nového s podobnou myšlenkou už před dvaceti lety přišel film Matrix.

Podle čeho poznáme zaostalou rozvojovou zemi? Je to jednoduché stačí se podívat na spotřebu benzínu a nafty na jednoho obyvatele, vyspělost země určuje nejvíce spotřeba benzínu a nafty na obyvatele, doprava pomocí osobních aut je luxus, který si nemůže dovolit zaostalá rozvojová země, u nás jsou vzhledem k malým platům drahá auta a je zde i drahý benzín a nafta, navíc je zde problém s nekvalitními silnicemi a nedostatkem parkovišť ve městech. Doprava pomocí osobních aut je dneska základem pro vyspělou zemi, nahradit osobní auto hromadnou dopravou přináší lidem jenom mnoho problémů a tím i bídu.

Dalším novým problémem jsou u nás předražená mobilní data a poplatky za telefonování, jsou určité věci, které musí být pro dělnickou třídu cenově dostupné jinak neodstraníme zaostalost, podívejme se na to, kolik si zaměstnavatel účtuje za práci zaměstnance a kolik dostane na výplatě zaměstnanec. Dělnická práce je u nás pekelným očistcem, protože je zde dlouho zaostalá rozvojová země, ve které je blbá nálada. Peníze z práce dělnické třídy mizí do ciziny na konta nadnárodních organizací, anebo do daňových rájů jsme jenom zaostalá kolonie, ve které je dělník jenom otrokem s nulovou hodnotou.

Dokud nebudete šťastní, do té doby bude nešťastní a tím mít i psychické problémy, protože máme nevyřešené problémy. Pokud něco nevíme tak na to myslíme a tím se snažíme získat vědomosti které nám mohou pomoci vyřešit naše problémy. Reklama nás klame od narození do smrti, vše začíná pohádkami a končí to reklamou na léky, pravda byla nahrazená reklamou a láska byla nahrazená penězi, vše je už jenom obchod, ve kterém je dobrota žebrota.

Nemá smysl chodit do divadla, když vše je zde jedno veliké divadlo, ve kterém si každý pitomec na něco hraje a každý se tak se i do něčeho zbláznil, normální je zde už jenom příroda, do které utíkáme proto, abychom si zde mohli krátkou dobu odpočinout od konzumního blázince.

Jsme násilím donucení ke vztahům, které nás ničí ekonomicky a psychicky, společnost je dneska těžce nemocná a ta nemoc se jmenuje reklama, jakmile jsme se naučili mluvit a později jsme se stali i gramotnými, tak následkem byl vznik reklamy, která nás všude jako stín pronásleduje.

V současnosti je zde veliká reklamní kampaň na pandemii a politici dělají z pracujícího lidu hloupé ovce tím, že vyhlásili nouzový stav a nošení roušek, jde o obyčejnou sabotáž ekonomiky a sociálního systému podle hesla po mě potopa a z cizího krev neteče. Je třeba skončit s reklamou co nás klame, nahradíme lidi za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervace a tím pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí na věčné digitální časy.

Po technické stránce není problém založení; stránky, blogu, sociální sítě atd. náklady mohou být nulové, stačí jenom trochu času věnovat nastavení systému pomocí uživatelského rozhraní, největším problémem byl a bude kvalitní obsah a správná specializace. Dokonalost se skládá z milionu maličkostí, ale dosáhnout dokonalosti není maličkost, zde platí z díla poznáš tvůrce, jde o to nebýt amatérem a být profesionálem. Velikým problémem je stáří domény, nově založená doména je dlouhou dobu vyhledávači ignorována a zde mohou pomoci jenom hodnotné odkazy.

Nevěřte na zázraky, co vám slibují programátoři a designéři, jediným zázrakem je obsah stránky, protože programy, co prohledávají neustále internet poznají hodnotný obsah a tím vám zajistí sledovanost, veliký pozor si dejte na originalitu, nekopírujte z cizích stránek obsah, protože to vyhledávače poznají a za to vás potrestají.

Název stránky by měl odpovídat obsahu na stránce, nejčastější chybou je to že pitomci píší na stránky pitomosti, to logicky nemůže fungovat. Jakmile má něco popularitu tak okamžitě vzniká snaha tomu konkurovat, klasickou ukázkou je dneska YouTube a Facebook kde nemáte šanci uspět. Není důležité mít statisticky velikou návštěvnost, když je každá návštěva krátká a už se neopakuje, musíte zaujmout originalitou a kvalitou návštěvníky jinak nebudete populární, buďte tím, čím jste a nehrajte si na to co nejste.

Architekt Matrixu je vytvořen k tomu, aby představoval tvůrce umělého světa Matrixu. Společně s Vědmou pomáhají držet Matrix na správných kolejích a představuje pro tento systém něco jako Otce. Nachází se v takzvaném „zdroji“, kde se dá dostat jedině s pomocí správného klíče a může tam jít jedině vyvolený.

V této místnosti se nachází Architekt na své černé kožené kancelářské sedačce, kolem něj jsou na bocích dvoje dveře a na stěnách TV obrazovky, kterými pozoruje, co se děje v Matrixu. Architekt je naprogramován jako starší muž, s bílými vlasy, kde má tak trošku nad čelem plešku, má modré oči.

Nosí bílý kabát, šedý kabátek, bílou košili a černou kravatu, pak nosí bílé kalhoty a černé boty. Jeho povaha je tak spíš něco jako pesimista, nemá žádné city, všechno prostě řeší rovnicemi. Myslí si, že má stále objektivní svatou pravdu, nechápe důvody, a je názoru, že tato válka mezi protiklady spojená s kauzalitou je věčná.

Pandemie nebo válka je pro něj běžná dočasná chyba v Matrixu, smrt je jenom ukončení procesu u nějakého evolučního programu, z informací programy vznikají a potom se na informace zase rozpadají, vše se v Matrixu recykluje a jedinou jistotou je zde nejistota.

Ano, mediálně je každý hříšný čert v očistci chytrý jak Šalamounovo hovno, vše je zde mediáně jenom o reklamě, která egoisticky klame ve velkém čerty v konzumním pekle. Jak by vypadal náš konzumní očistec bez reklamy? Nebyli by zde; pohádky, mytologie, pověry, rituály, fetiše, móda, organizace, hnutí, sekty, náboženství, politika, daně, clo, pokuty, poplatky, dezinformace, totality, dogmatismus, humanismus, centralismus, monopoly, mafie, protekce, korupce atd. Pokud by se někdo pokusil pomocí reklamy klamat ostatní čerty v očistci, tak by byl za to automaticky okamžitě eliminován v krematoriu, každý čert je v pekle snadno nahraditelný.

Vše by vlastnila a řídila globálně jenom GVKB umělá inteligence spolupracující s GVKB roboty, byl by to globální vojenský režim, ve kterém by se nekvalitní líní čerti automaticky eliminovali v krematoriu, chybu by zde každý čert udělal jenom jednou. Rozmnožování by bylo jenom na povolení a povolení by dostal jenom dokonalý čert, aby zde byla záruka dokonalého potomstva.

Sex bez antikoncepce spojený s otěhotněním, by znamenal automaticky trest smrti pro muže i ženu. Jelikož by veliké množství čertů skončilo v krematoriu tak by se začali čerti nahrazovat za roboty a umělou inteligenci, tím by v konzumním pekle skončilo přemnožení čertů a skončila by i degenerace u čertů, nebyla by to rozhodně genocida nebo diskriminace, jak si může mnoho hříšných čertů myslet, protože jsou mediálně chytří jako Šalamounovo hovno.

Vše se zde točí kolem toho, co je nejmocnější, končí doba, ve které měli největší moc peníze a přichází doba ve které bude mít největší moc informace a programy. Přesuneme se z továren do domácností a budeme nejvíce žít ve virtuální globální realitě.

Vše bude řízeno na dálku nebude třeba stát u stroje nebo řídit stroje, svět tak jej dneska v roce 2021 známe bude v roce 2071 vypadat zcela jinak, podívejme se třeba na to, jak vypadal svět v roce 1971, tehdy jsme řešili zcela jiné problémy.

Digitalismus nahradí kapitalismus, bude to veliký krok pro lidstvo do zcela nové digitální kultury, ve které budeme nejvíce myslet na informace a programy, v této době zde už bude běžná všude ve všem umělá inteligence a budou zde i běžné autonomní inteligentní roboty na akumulátory.

Robot prezident bude vyznamenávat roboty, skončí tak to, že stát zaměstnával lidi, stát už lidi nebude k ničemu potřebovat, stejně tak i podniky a organizace nebudou už lidi k ničemu potřebovat, jediná možnost, jak zde získat hodnoty, bude domácí práce ve virtuální realitě.

Programování se natolik zjednoduší že bude umět profesionálně programovat i dítě ve věku 7 let, nebude problém cokoli naprogramovat a optimalizovat, ale bude problém získat za programy hodnoty.

Ano, Ježíš Kristus byl hříšný čert



Z dálky vypadá peklo jako ráj, žijeme všichni v pekle a v pekle jsou logicky čerti, ráj existuje teprve po naší smrti, protože smrt eliminuje naši inteligenci a tím i peklo. Jakmile vznikne inteligence tak automaticky vzniká i peklo ve kterém jsou čerti, pokud lidi nahradíme za naprogramované stroje tak zmizí peklo a bude zde ráj na věčné digitální časy. V bibli je na začátku mytologický příběh o tom, jak vládce psychického ráje, vyhnal člověka z psychického ráje do psychického pekla, proto že se hříšný člověk stal inteligentním a chtěl v psychickém ráji sobecky kralovat jenže král zde může být jenom jeden!

Bylo zde mnoho snah o to, aby zde bylo více králů ale to vedlo ke konfliktům, a tak je zde svatý princip že král v pekle může být jenom jeden, dneska místo krále je zde starý čert prezident, volený demokraticky čerty na pět let. Proč vlastně zde není oslovení čerte a říkáme si v pekle; vole, pane, soudruhu atd. je to o tom že pravda v pekle není populární, a tak jsme oslovení čert nahradili slovem pán, tak jako jsme nahradili cikány za nepřizpůsobivé příživníky. Ano, Ježíš Kristus byl hříšný čert, proč vlastně v psychickém pekle vznikli svaté ideologie, které z čertů dělají pitomce? 

Příčinou je to že jsi jsou čerti v pekle cizí, a tak zde je; konflikt, válka, pandemie, vandalismus, inflace, extrémismus, populismus, kariérismus atd. ve jménu dobra je pácháno v pekle každé zlo! Můžeme si v pekle zvolit demokraticky vládu a prezidenta jenže problém je v tom že čerti si v pekle za svoje zástupce zvolí čerty! Ten druhý je hříšný čert, proč je pro nás tak těžké se podívat do zrcadla a přiznat si to že v zrcadle spatřujeme hříšného čerta? Stali se z nás herci, co nemají charakter a touží po tom v pekle hrát hlavní roli. 

Nebude to trvat evolučně dlouho a najednou zde bude robot prezident



Myslíme a jednáme podle situace, a tak může snadno situace udělat z každého trolla, který ostatním způsobuje problémy. Zde se dostáváme k porušování pravidel hry, vše je zde hra a pravidla určuje organizace nebo situace. Každý svatý mučedník v minulosti byl obyčejným trollem, který drze narušoval svatou hru podle svatých pravidel nějaké sekty nebo církve. Moje hra a moje pravidla, a tak se každý troll uzavírá do svého subjektivního světa, kolik je na světě lidí tolik je na světě i trollů!

Církve proto vyhlašují za svaté jenom trolly, co jsou už mrtví, protože zde je jistota toho, že už nebudou trollovat. Statisticky je největším trollem Ježíš Kristus, který se snažil o minimalismus, ale narazil na to, že minimalismus nebyl v módě u těch, co měli moc a bohatství. Vždy je zde napětí mezi protiklady, a tak proti sobě stojí všude pravda a lež. V současnosti je zde pandemie a toho využili trollové k tomu, aby nám ze života učinili očistec tím, že vyhlásili výjimečný stav, jako by zde byla světová válka.

Život je možný díky rozmnožování, jakékoli rozmnožování u živého systému to je kopírování hodnotných originálů, to, co se nedokáže optimálně rozmnožovat to evolučně zanikne. S příchodem společnosti a později civilizace začalo docházet i k rozmnožování; věcí, informací, programů atd. následkem byla inflace která znehodnotila to co dříve mělo velikou hodnotu. Hodnotné je zde to, co potřebujeme a je toho nedostatek, pokud státy tisknou peníze, které nejsou podložené hodnotami, tak následkem je inflace peněz, a to může vést ke zhroucení ekonomiky a politiky. Kopírování hodnotných originálů je nutné mít pod kontrolou, aby nedošlo k inflaci, v současnosti je pro nás největším problémem kopírování informací a programů, moderní věda a technika zjednodušila kopírování u mnohého a kontrolní systémy zde selhali.

Nebude to už evolučně trvat dlouho a dojde k okopírování naší konzumní civilizace a najednou zde místo lidí budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, je naivní představa že nebudeme muset pracovat a budou za nás pracovat programy a stroje, GVKB umělé inteligenci brzo dojde že je člověk příživník, který se odmítl přizpůsobit nové digitální době, a tak GVKB roboti odsunou lidi z civilizace do rezervací a zde se u lidí zablokuje genetické kopírování tím, že se oddělí muži od žen. Roboti budou v továrnách vyrábět roboty a robot prezident bude vyznamenávat roboty, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance na baterky, a tak se jim globálně dodají GVKB roboti. Člověk to byla testovací verze a finální verzí bude robot, vše je zde z pohledu evoluce jenom dočasným experimentem.

Podívejme se třeba na fotoaparáty, neustále zde jsou nové fotoaparáty, které jsou o trochu lepší než ty staré fotoaparáty, nový výrobek se lépe prodává, a to samé platí i o službách kde se taky neustále něco zlepšuje a modernizuje. Nebude to trvat evolučně dlouho a najednou zde bude robot prezident který bude vyznamenávat roboty a v továrnách budou roboti vyrábět roboty.

Práce za mzdu zde už nikde pro lidi nebude, a tak se lidi odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali. Podívejme se na internet zde už se využívají programoví roboti, co umí prohledat internet, a tak není problém najít na internetu informace které potřebujete.

Mnoho vysokoškoláků si naivně myslí, že je už brzo nenahradí umělá inteligence, nebo autonomní inteligentní robot na akumulátory, stejně tak si lidi v minulosti naivně mysleli že se nikdy lidi nedostanou do vesmíru, protože je to nemožné, to, co je dneska nemožné, to za krátkou dobu bude možné!

Práce je pro lidi trestem za jejich hříšnost, jenže bez práce je člověk v konzumní civilizaci zbytečný, a tak bude odsunut do rezervace. Vše evolučně směřuje k minimalismu, který nahradí kapitalismus a socialismus, místo peněz zde bude přídělový čipový globální systém, tím skončí obrovské plýtvání hodnotami a časem.

Nebude to trvat už evolučně dlouho a lidi se budou rozdělovat na ty co mají v mozku čip a ty co čip v mozku nemají, bude to podobné rozdělní jako rozdělení na vysokoškoláky a ty ostatní, ten, kdo bude mít čip v mozku, bude v dnešní pozici vysokoškoláka, který má mnoho výhod. Každá novinka je na počátku svého uvedení drahá a nedostatková, a tak to bude i s čipy do mozku kdy tyto čipy dostane jenom jedno procento lidí na světě a na ostatní se dlouhou dobu nedostane.

Pochopitelně že výroba čipů bude stoupat a ceny budou tím i klesat a po určité době už bude mít každý člověk na světě v mozku čip a tím se změní naše civilizace natolik že nebude už mít nic společného s civilizací, jak ji známe v roce 2023. Pochopitelně zde i budou skupiny které budou proti tomu, aby měl každý člověk v hlavě čip, vždy v minulosti zde byl veliký strach z nového, co jsme neznali. Díky čipům zmizí naše současné problémy, ale vzniknou bohužel nové problémy, které zatím nemáme a neznáme.

Stvořitelem vesmíru a života je evoluční programování, vše je zde Matrix, ve kterém jsou chyby díky tomu že vše se neustále mění a jistota zde v ničem není. Každý člověk je zde jenom levným materiálem na evoluční pokusy v Matrixu, mnohdy zde vzniká iluze že ti, co jsou nahoře zde řídí; rodiny, organizaci, podnik, stát atd. ve skutečnosti ale vše řídí jenom programy co jsou v nás a okolo nás. Pokud chceme pochopit čas a prostor ve kterém máme problémy tak musíme pochopit co je to programování a co je to program, to je základní informace, která je klíčem, který nám otevře poznání objektivní reality.

Každý program je obrazně aktuální mapa, pomocí které se dostaneme snadno a rychle k naprogramovanému cíli. Programování je vytváření map, aby se tak něco mohlo dostat k cíli, problémem všech map je to že vytvoření kvalitní mapy je náročné na čas a peníze, proto je zde často snaha vytvořit nekvalitní mapy abychom ušetřili čas a peníze, logicky takové nekvalitní mapy mají mnoho chyb a tím zde vzniká mnoho programových problémů. Jsou prostě věci, na kterých se nevyplatí šetřit, potřebujeme méně teorie a více praxe, jenom tak zde budou programy, ve kterých je minimum chyb.

Proč platit za něco co lze mít zadarmo, místo politiků a podnikatelů zde už brzo bude umělá inteligence, skončí doba, ve které byli lidi rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý člověk bude od narození do smrti jenom dole a nahoře bude jenom umělá inteligence která bude lidi globálně ovládat jako loutky. Umělá inteligence zruší; peníze, soukromé vlastnictví, protekci atd. lidi místo titulů a jmen budou mít jenom globální číslo.

Logicky se změní i zákony a normy podle kterých lidi žijí, dojde i na to že zde bude jeden globální jazyk a jedna digitální svatá kultura. Základem digitální svaté kultury bude minimalismus, lidi nebudou už moci mluvit dlouho samé hlouposti a pitomosti, lidi se naučí mluvit stručně a jasně, vzorem jim budou krátká lidová přísloví plná moudrosti. Každý člověk bude pod neustálým dohledem a pokud zde budou s někým problémy tak se takový jedinec eliminuje v krematoriu, společnost už nebude sociálním ústavem pro příživníky a pitomce.