neděle 9. dubna 2023

Ano, není tajný agent jako tajný agent



Bohužel nemohu prozradit zdroje, protože tím bych o zdroje informací přišel, podpora Petra Pavla pochází logicky z Ruska už 45 let, jeho otec byl taky tajným agentem Ruska. Mnozí si pod tajným agentem představují herce ve filmech, to jsou jenom pohádky, ve skutečnosti je tajný agent zcela obyčejný člověk, který je vyškoleným konfidentem cizího státu. Mnozí řeknou a co má být, takových tajných agentů je u nás velmi mnoho, jenže není tajný agent jako tajný agent. Každý tajný agent má jinou hodnotu pro toho, komu slouží. Vše je zde obchod, ve kterém se s něčím obchoduje, určitě jste slyšeli o tom, že zde existují tajní agenti, co pracují pro obě stany, k takovým tajným agentům patří i Petr Pavel, je to jako s politiky, co mají často dvě vysoké funkce, a tak mají dva platy, vše jde, pokud je egoistický kariérista chytrý jako liška a silný jako lev. Zde je jasné selhání naší tajné policie, která nedokázala odhalit starého dvojitého tajného agenta a zavřít jej do vězení.

Jistě nechcete za prezidenta psychopata



Každý je sluhou těch, co mu za práci zaplatí, žijeme ve světě, kde dobrota je žebrota! Pravda a láska stačí na porážku konfidenta Petra Pavla, podívejme se na život Petra Pavla z hlediska pravdy a lásky, zjistíme to, že jeho život byl o lži a nenávisti, jak může takový psychopat v důchodu kandidovat na prezidenta republiky? Vše je o protekci, pokud by zde nebyla možná protekce tak by byl Petr Pavel obyčejný dělníkem, který by žil po celý život od výplaty k výplatě v paneláku a měl by dvacet let starý levný automobil.

Zabýval jsem se životem Petra Pavla a došlo mi, že je to psychopat, který měl díky protekci příležitost se mít velmi dobře, jeho osud je podobný Adolfu Hitlerovi, chcete mít za prezidenta Adolfa Hitlera? Jistě nechcete za prezidenta psychopata, v minulosti zde bylo psychopatů jako sraček. Mnozí si myslí že Petr Pavel není psychopat jako Adolf Hitler, myslet znamená nemít správné informace. Lidi dělají chyby, protože nemají správné informace, propaganda a cenzura dělá z lidí pitomce už mnoho tisíciletí místo pravdy je zde lež a místo lásky je zde nenávist, a to vše je následek toho že nám centrálně vládnou staří psychopati.

Zvítězit nad nespravedlností může být složitý proces a závisí na konkrétní situaci



Proč věříme na zázraky

Existuje mnoho důvodů, proč lidé věří v zázraky. Někteří lidé věří, že zázraky jsou projevy boží moci, jiní věří, že jsou to přírodní jevy, které byly dosud neobjasněné. Někteří lidé také věří, že zázraky mohou nastat skrze meditaci, modlitbu nebo léčitelskou energii. Důvod, proč věříme v zázraky, může být také spojen s tím, že hledáme naději nebo vysvětlení pro nepochopitelné nebo bolestivé situace ve svém životě. Může náboženství říci věřícím objektivní pravdu

Náboženství může poskytnout věřícím subjektivní pravdu, která je založena na víře, tradici a naukách daného náboženství. Tyto pravdy mohou být pro věřící důležité a důvěryhodné, ale nejsou nezpochybnitelně objektivní. Objektivní pravdy jsou ty, které lze ověřit nebo potvrdit prostřednictvím vědeckých nebo racionálních metod a mohou být platné pro všechny lidi bez ohledu na jejich náboženské nebo filozofické přesvědčení. 

V přímém smyslu by asi nebylo možné, aby slepý vedl slepé, protože by oba byli schopni vidět cestu před sebou. Nicméně, může existovat metaforický význam tohoto výrazu, který se odkazuje na situaci, kdy člověk nebo skupina lidí, kteří nemají dostatek znalostí nebo zkušeností, vedou ostatní. V takovém případě, lze říct, že slepí vedou slepé, a může to vést k neuspokojivým nebo dokonce nebezpečným výsledkům. Je důležité, aby lidé, kteří vedou nebo rozhodují, měli dostatečné znalosti a zkušenosti, aby mohli rozhodovat správně a vést ostatní k úspěchu. 

Lidová moudrost se neučí ve škole, protože se obvykle nepočítá jako oficiální věda nebo učivo, které by mělo být vyučováno v rámci vzdělávacího systému. Lidová moudrost je spíše soubor rad a zkušeností, které jsou předávány z generace na generaci prostřednictvím ústní tradice a nejsou vědecky ověřené. Navíc, školy se soustředí na vyučování oficiálního učiva, které je potřebné pro další vzdělávání nebo pro kariéru, a lidová moudrost se tohoto cíle netýká. Nicméně, některé tradiční znalosti a umění se učí ve škole například etnologie nebo regionální studia. 

Totalitní režimy jsou typem vlády, který se snaží o úplnou kontrolu nad veškerými aspekty společnosti, včetně myšlení a chování lidí. Tyto režimy často používají násilí, cenzuru a propagandu k potlačení opozice a kontrole veřejného mínění. To může vést k situaci, kdy lidé jsou nuceni držet se určitých názorů nebo chování, a kdy se bojí vyjádřit své skutečné myšlenky nebo názory.

Dlouhodobé podřízení se takovému režimu může vést k útlumu myšlení a kritického uvažování, a tím i k omezení schopnosti lidí rozhodovat se nebo jednat samostatně. To může vést k pocitu beznaděje, apatie a nedostatku sebedůvěry, což by mohlo být považováno za „ubožáctví“ nebo „pitomost“ v porovnání s lidmi, kteří žijí v svobodnějších společnostech. 

Zvítězit nad nespravedlností může být složitý proces a závisí na konkrétní situaci. Několik možných způsobů, jak se s nespravedlností vypořádat, mohou být: Organizovat a bojovat za práva: Spojit se s dalšími lidmi, kteří trpí stejnou nespravedlností, a organizovat se, aby se bojovalo za práva a spravedlnost. Využít soudní systém: Podat žalobu nebo se obrátit na soud, pokud existuje možnost, že soud může rozhodnout ve prospěch oběti nespravedlnosti. Využít média: Využít média k šíření informací o nespravedlnosti a tlačit na vládu nebo jiné instituce k tomu, aby se s tímto problémem zabývaly. Využít diplomatické kanály: Pokud se jedná o mezinárodní nespravedlnost, lze využít diplomatické kanály k řešení problému. Osobní změna: Snažit se změnit svůj život tak, aby se vyhnul tomu, co je považováno za nespravedlivé. Je důležité si uvědomit, že boj proti nespravedlnosti může být dlouhodobý a náročný proces a že ne vždy existuje jednoznačné řešení. Ve virtuální realitě už nebudou s lidmi žádné problémy

Ve virtuální realitě mohou být určité výhody v oblasti interakce mezi lidmi, jako například snazší komunikace s lidmi z různých částí světa nebo možnost vytvořit si vlastní virtuální svět, kde by se lidé mohli cítit více bezpečně a svobodně. Nicméně, i ve virtuální realitě mohou být problémy s lidmi.

Jedním z největších problémů může být anonymity, která může vést k neřestnému chování a kyberšikaně. Dalším problémem může být nedostatek empatie a sociálních zkušeností, které by mohly vést k neuspokojivým interakcím. Navíc, existuje také riziko, že lidé budou trávit více času ve virtuální realitě než ve skutečném světě a mohou se tak vzdálit skutečným vztahům se svými blízkými.

Je důležité, aby lidé byli vědomi potenciálních problémů ve virtuální realitě a byli schopni je řešit, aby mohli využít výhody virtuální reality a zároveň zůstat zdraví a sociálně zdatní. Virtuální realita eliminuje skutečnou realitu

Virtuální realita může nabídnout lidem nové způsoby interakce a zážitku, ale není schopna úplně eliminovat skutečnou realitu. Skutečná realita je komplexní a mnohovrstevná, zahrnuje fyzický svět, kde žijeme, stejně jako sociální, kulturní, ekonomické a další rozměry. Virtuální realita je jen simulace, která je vytvořena v počítači nebo jiném zařízení, a i když může být velmi realistická, stále se jedná o umělou konstrukci.

Je důležité, aby lidé byli vědomi toho, že virtuální realita není náhradou za skutečný svět, a že je důležité zůstat v kontaktu se skutečnými lidmi a skutečnými zážitky. Přílišná závislost na virtuální realitě může vést k izolaci a sociálnímu úpadku, stejně jako k dalším psychologickým problémům. Je důležité najít rovnováhu mezi virtuální a skutečnou realitou, aby lidé mohli využít výhody obou světů. 

Naskenování lidí a eliminace jejich fyzického těla je koncept, který se často objevuje v science fiction a futuristických úvahách. Představuje, že lidé by byli naskenováni do digitální podoby a poté by se jejich fyzické tělo eliminovalo, nebo by žili pouze v digitální formě. Tento koncept má několik různých verzí, jako například lidé, kteří žijí ve virtuálních světech nebo kyberprostor, nebo lidé, kteří se nahrají do počítače a žijí jako digitální bytosti.

Je důležité si uvědomit, že tato technologie není zatím reálná a existuje mnoho technických a etických otázek, které musí být vyřešeny, než by se takový koncept stal skutečností. Navíc, i kdyby byla tato technologie dostupná, je otázkou, zda by bylo etické a žádoucí, aby se tak stalo a jaké by měly být důsledky pro lidskou společnost. Člověk je oblečená opice

Člověk je součástí skupiny primátů, která zahrnuje opice, gorily, šimpanze a další. Biologové se shodují, že člověk má velmi blízké příbuznosti s ostatními primáty, což se projevuje například shodou v genetickém kódu nebo morfologickými znaky. I když se člověk odlišuje od ostatních primátů v mnoha ohledech, jako například v schopnosti mluvit nebo vysoké inteligenci, stále je považován za součást této skupiny.

Někteří lidé se odkazují na člověka jako na „oblečenou opici“ jako metaforu pro to, že i když se člověk odlišuje od ostatních primátů v mnoha ohledech, stále má mnoho stejných vlastností a instinktů jako ostatní primáti. Tato metafora může být používána k ilustraci, že i když se člověk snaží sebe sama považovat za vyšší formu života, stále má přirozené sklony a instinkty, které jsou spojené s primitivními formami života.

Genocida eliminuje všechny naše problémy



Člověk je evoluční experiment, který se nepovedl, a tak zde místo člověka budou inteligentní roboti, všechny snahy o to, aby zde byl člověk na věčné časy jsou marné a naivní, je to jako na burze kdy po dosažení vrcholu hodnoty následuje pád dolů, člověk už nemůže evolučně růst narazil na limity, co nejdou překonat, a tak zde místo člověka budou inteligentní roboti.

Genocida eliminuje všechny naše problémy, život pro nás nemá už koncepci, a tak používáme antikoncepci, člověk se zde velmi dlouho choval stejně jako se chovají medúzy, jsme invazní druh a naše invaze už brzo zde skončí. Pokud zde nebudou lidi tak skončí i problém s tím že jsme poškodili ekosystém díky naší touze uspokojit svoje sobecké potřeby.

Je naivní věřit tomu že budeme sobecky parazitovat na inteligentních robotech, najednou se roboti vzbouří a vyženou nás z civilizace do rezervací, komu není rady tomu není pomoci. Je naivní věřit tomu že každý náš problém lze vyřešit násilím, roboti nám odeberou možnost použít násilí na naše problémy.

Skutečná realita je něco, co je nám utajeno



Lidi nepochopili to, že jsou jenom čuráci, co jsou v píči díky výhodám, které zde dočasně mají, období výhod pro lidi za krátkou dobu skončí, protože je nahradí globálně umělá inteligence a inteligentní autonomní roboti, jakýkoli pokus lidí o odpor bude marný. Vše v nás a okolo nás to jsou příběhy, vše, co zde je to má svůj příběh, knihy a filmy se smaží dokumentovat některé příběhy abychom tak získali informace ze kterých vytvoříme programy. Volba prezidenta je příběh o tom jak se z čuráka, který je v píči stal dočasně prezident, je to pořád dokola jenom o populárních iluzích, skutečná realita je něco, co je nám utajeno, žijeme všichni milion let v iluzích, které vypadají reálně. Běžíte v kruhu a nevíte o tom, evoluce nemá cíl, po kterém toužíte, evoluční příběhy se točí v kruhu.

Jaký je zásadní rozdíl mezi naprogramovaným strojem a člověkem



Přiznejme si to, že konzumní společnost je nemocná, a tak potřebuje lékaře který jí bude léčit a Jan Hnízdil je moderní mesiáš. Nejprve je třeba pochopit co je to nemoc, nemoc je opakem zdraví, vše je zde o protikladech, mezi kterými je většinou napětí. Problémem není to, že zde jsou nemoci, problémem je to že si nevážíme zdraví a následkem je nemoc, je to příčina a následek, komu není rady tomu není pomoci! Zásadní otázkou vesmíru a života je proč si lidi neváží svého zdraví?

Existuje na tuto otázku mnoho subjektivních odpovědí a jaká je objektivní odpověď, lidi si neváží svého zdraví, protože je jim jejich zdraví velmi vzdálené, a tak je nezajímá do té doby, než onemocní a tehdy se začnou zajímat o svoje zdraví a požadují od lékaře zázračné léky. Z lékařů se stávají opraváři v servisu a vnímají nemocné lidi jako porouchané stroje, pokud nemocný poukáže na to, že on není porouchaný stroj, tak jej lékaři nechtějí léčit! Pokud člověk není naprogramovaný stroj tak co on vlastně objektivně zde je?

Jaký je zásadní rozdíl mezi naprogramovaným strojem a člověkem? Člověk je závislý na lásce, stroj není závislý na lásce, a zase je zde otázka co je to láska? Láska je schopnost nevidět na něčem chyby, když něco milujeme tak chyby nevidíme, a tak to nechceme opravit nebo změnit. Člověk bez lásky vidí na všem chyby, a tak chce vše opravit nebo změnit takový člověk se pak stává; prezidentem, předsedou vlády, ministrem, ředitelem, celebritou atd. moc a bohatství umožňuje psychopatům zde mnohé chybně změnit, vládnou nám všude egoističtí psychopati, a proto máme z toho deprese a stres!

Bylo napsáno mnoho knih o psychopatech, a natočilo se i mnoho filmů a videa na internetu o psychopatech přesto se nic nezměnilo, protože jakýkoli odpor proti psychopatům je marný! Stát nemá peníze na armádu a jiné hlouposti, tak zvýší; daně, clo, pokuty, poplatky atd. Vše podle hesla moje hra a moje pravidla, je naivní věřit tomu že po demokratických volbách bude pracujícím lidem lépe, lépe se přeci mají vždy a všude jenom ti co jsou nahoře díky protekci a korupci. Jenže přichází umělá inteligence a potom přijdou autonomní roboti.

Bude to něco na co nejsme připravení, najednou zde lidi nebudou mít peníze a z lidí se tak stanou ekonomičtí ubožáci, následkem bude zhroucení politiky a ekonomiky. To vše povede k násilí a z lidí se stanou divoká zvířata co se budou vraždit pro trochu jídla.

Politici a byrokrati určují za co se budou utrácet státní peníze



Žijeme ve společnosti, kde jsou společné peníze, které mají společnosti a státy, jakmile je zde něco společné tak je s tím problém, protože jsme všichni pokrytečtí egoisti, to vše nakonec vždy skončí zle, protože se egoisti chtějí mít dobře. Na co všechno se používají společné peníze? Společné peníze se používají na vše, co si lze pořídit za peníze!

Zánik organizace nebo státu má vždy příčinu ve společných penězích kterých je z nějakého důvodu nedostatek. Vysvětlení je jednoduché, nadbytek vytváří nedostatek, aby měla elita nadbytek tak musí mít ubožáci nedostatek. Peníze jsou ekonomickým zdrojem, na kterém je veliká závislost, získat peníze není snadné a utratit peníze je snadné, proč tomu tak je?

Podívejme se nejprve na stát, jak on peníze získává a za co získané peníze utrácí. Stát získává peníze od lidí a organizací pomocí násilí a jakýkoli odpor proti tomuto násilí je marný, za co stát utrácí peníze? Stát utrácí peníze za to co je mu blízké a nechce utrácet peníze za to co je mu cizí, tak to funguje všude na světě už mnoho století, otázkou je vždy a co je státu blízké a co je státu cizí?

Situace určuje, co je státu blízké a co je státu cizí, a tak se změnou situace se i mění to za co stát utrácí peníze, často je zde snaha změnit násilně situaci tak aby stát začal za něco utrácet peníze a za něco přestal utrácet peníze. Politici a byrokrati určují za co se budou utrácet státní peníze a za co se nebudou utrácet státní peníze, problémem je to že lidi dělají chyby!

Paraziti dělají vše pro to, aby mohli parazitovat o tom je politika a ekonomika, když nejde parazitování po dobrém tak se to řeší po zlém, a tak zde jsou války a inflace. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom to zde je už mnoho tisíciletí, protože dobrota je žebrota! Je to celé o tom nedělat chyby, podívejme se do minulosti, jak lidi dělali chyby a nedokázali se z těchto chyb poučit, komu není rady tomu není pomoci, proto se lidi nahradí za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou na světě nikde už lidi, tak nejsou s lidmi žádné problémy.

Příchod internetu je evoluční zázrak, na který nebyli totality připravené



Může se stát zázrak? Nemůže! Stávky nemohou eliminovat dogmatickou totalitu! Pokud dogmatická totalita někde evolučně zanikne, tak jí okamžitě nahradí nová dogmatická totalita! Všude kde jsou daně, tam je i dogmatická totalita ve které není spravedlnost a svoboda! Před třiceti lety zde skončila sociální totalita a byla nahrazená asociální totalitou, změnil se povrch a pod povrchem se nic nezměnilo, pořád je zde rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole!

Dokud zde nebyl internet tak bylo obtížné mnohé poznat do hloubky, protože zde byla všude propaganda a cenzura. Příchod internetu je evoluční zázrak, na který nebyli totality připravené, najedou se lidi dozvěděli to, že jsou čerti, co žijí v pekle a v pekle je normální dogmatická totalita a o tom to je! V pekle nejsou nikde andělé a všude jsou jenom čerti to je třeba konečně pochopit!

Nacismus a jeho plynové komory nám v nahotě odhalil, jak funguje moderní dogmatická totalita, ve které je milion mrtvých civilistů, pro elity složené z psychopatů jenom statistika! Pokud ale zemře prezident tak se najednou vyhlašuje státní smutek, a jsme u našeho pokrytectví! Mír je válka vedená pomocí politiky a ekonomiky! Jenže přichází na scénu nečekaně umělá inteligence a autonomní roboti, v pekle místo čertů budou najednou jenom roboti.

Chytří lidé jsou bezcharakterní egoisti



Pro mě svobodu a pro tebe otroctví. Proč je vše, co je inteligentní egoistické? To je zásadní otázka, na kterou potřebujeme správnou odpověď! Inteligence je program, který se dokáže změnit podle situace, chytří lidé jsou bezcharakterní egoisti! Co bylo to bylo, teď jsem prezidentem republiky. Proč nemají kariéristické krysy charakter? Charakter je pro kariéristické krysy jenom divadelní kostým, který rychle změní podle situace.

Podívejme se na pandemii zde se virus dokázal neustále rychle měnit, a tak jsme jej nedokázali pomocí očkování eliminovat, nakonec se virus změnil natolik, že nás už nevraždí po milionech, protože se virus přizpůsobil! Každá chyba je zde dočasně, protože je zde inteligence. Na povrchu našeho myšlení je dočasný charakter a pod povrchem je jenom příčina a následek! Je snadné soudit a trestat to umí i zvířata, je těžké milovat a odpouštět druhým to, že jsou to čuráci, co jsou v píči.

Co se stane s příchodem umělé inteligence a autonomních robotů to nikdo neví! Najednou zde nebude; politika, náboženství, filosofie, propaganda, reklama atd. každý se stane sluhou systému který nebude nikomu tolerovat lenost nebo chyby, nebude zde už rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý bude jenom čurákem, co je v píči a bude se s tím muset smířit. Peklo zde bude pro každého a pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, každý čert bude mít v hlavě peklo!

Chyba není v jedinci, ale chyba je v tom že je každý sluhou



Každý se setkává běžně s tím, že z dálky vypadá mnohé jinak než z blízka, jsme klamáni více než si jsme schopní uvědomit! Z lidí se stali profesionální herci bez charakteru, a tak když se zamyslíme nad tím co opravdu jsme tak zjistíme, že nevíme, co jsme! Mnozí spojují svůj charakter s profesionální prací nebo tím co je jim blízké, to ale je jenom divadelní role, kterou dobře známe.

Chyba není v jedinci, ale chyba je v tom že je každý sluhou, a to čemu pokorně dlouho sloužíme nás utváří fyzicky a psychicky od narození do smrti, nikdo z lidí není pánem, který nad sebou nikoho už nemá! Problémem není to, že jsme všichni sluhové, problémem je to že musíme sloužit mnoha pánům, není sluha ten, co by se zavděčil všem pánům, čím více máme moci tím více máme i nepřátel, co se snaží nás eliminovat mnoha způsoby.

Pravým pánem zde jsou informace a programy, vše je zde evolucí nastaveno a limity omezeno, svoboda a spravedlnost je iluze! Je Petr Pavel tím za co se mediálně vydává? Petr Pavel je loutka která má mnoho pánů, samotný jedinec zde nic nedokáže, proto se spojujeme do veliké organizace, které říkáme stát, co je zde člověk bez pomoci ostatních lidí? Lidi jsou stádo a ten kdo je v čele stáda má příležitost dočasně stádo vést po nějaké cestě, to ale neznamená že on je lepší, než jsou ty, které on vede.

Proč se lidi nepřiznají k tomu, že mají v hlavě nasráno



Proč GVKB nekandidoval na prezidenta republiky? GVKB je prezidentem Vesmírné unie, proto je pod jeho úroveň, aby kandidoval v České republice na funkci prezidenta republiky. Mnozí namítnou že GVKB není prezidentem Vesmírné unie, a přitom nemají žádné důkazy. Proč GVKB žije na této zaostalé planetě na konci vesmíru?

Dobře se utajil a dobře žil, nikoho ve vesmíru nenapadne že by na této zaostalé malé planetě mohl v utajení žít GVKB. Proč zde lidi nechápou tak jednoduché věci, jaké zná každý inteligentní tvor ve vyspělém vesmíru? Lidé zde mají myšlení na úrovni mimozemského dítěte, které ještě neumí mluvit.

Je to celé jenom o inteligenci, ti, co zde mají moc a bohatství si myslí, jak jsou vysoce inteligentní, pokud jim dám jednoduchou otázku jako třeba kdo stvořil boha, tak na mě koukají prezidenti a vysokoškoláci jako na mimozemšťana. Často slyším to, že boha nikdo nestvořil, nebo že dávám chybné otázky. Proč se lidi nepřiznají k tomu, že mají v hlavě nasráno?

Lidi jsou pokrytci, a tak si jedno myslí a jiné říkají, následkem je vymývání mozků promocí propagandy a cenzury. Bůh je morální symbol, tak jako je nula matematický symbol, dopravní značka je symbol atd. symboly vznikají proto, aby se pomocí nich mohlo něco složitého vyřešit.

Potřebovali jsme vyřešit problém s vírou v zázraky, a tak jsme evolučně stvořili symbol všemohoucího boha, člověk tak stvořil bohy ke svému obrazu. Neznalost lidi neomlouvá za jejich ubohé chyby, dokud lidi nepochopí to, že bez vysoké inteligence jsou jenom čuráci, co jsou v píči, tak do té doby jim nebude umožněno vstoupit do Vesmírné unie.

Může umělá inteligence absolvovat test inteligence



Názor na to, co znamená dospělost, se může lišit v závislosti na kulturním, filozofickém a osobním kontextu. Pro některé lidi dospělost může znamenat schopnost přijmout realitu a přestat věřit v pohádkové představy o světě. Pro jiné může dospělost znamenat dosáhnutí určitého věku nebo dosáhnutí určitého životního milníku, jako je vstup do zaměstnání nebo založení rodiny. Avšak, pro mnoho lidí může dospělost znamenat kombinaci těchto faktorů a dalších, jako je zodpovědnost, sebekontrola a schopnost řešit problémy. Takže, dospělost není jednoznačně definována a může být subjektivním pojmem.

Kdo stvořil vesmír

Vědecká teorie říká, že vesmír byl stvořen velkým třeskem, což bylo extrémně husté a horký stav, který se vyskytl přibližně před mnoha miliardami let. Otázka „kdo stvořil vesmír“ však není vědeckou otázkou, ale spíše filozofickou nebo náboženskou. Někteří lidé věří, že vesmír byl stvořen bohy, jiní věří, že se stvořil sám, a jiní nevěří v existenci jakéhokoliv stvořitele. To je otázka, na kterou není jednoznačná odpověď. Byl bůh stvořen

Otázka „byl bůh stvořen“ je filozofickou a náboženskou otázkou, která se liší v závislosti na konkrétní náboženské tradici a filozofickém přístupu. Některé náboženské tradice učí, že bůh byl vždy existující a nebyl stvořen, zatímco jiné učí, že bůh byl stvořen jiným bohem nebo božstvem. Většina filozofických přístupů k této otázce se opírá o tradiční náboženské názory a učení. Je důležité si uvědomit, že tuto otázku nelze vědecky potvrdit nebo vyvrátit, ale je to otázka filozofického a náboženského vyznání. Každé stvoření je kopírování

Není to pravidlem, že každé stvoření je kopírováním. Kopírování se může vyskytovat v některých případech, jako například v oblasti technologií, kde se mohou vytvářet kopie digitálních dat nebo předmětů. Avšak v případě přírody a biologie se stvoření často vyskytuje prostřednictvím evoluce a genetického dědičnosti, což není přesným kopírováním, ale spíše přenosem genetických informací z generace na generaci. V kreativních oborech, jako je umění nebo design, mohou být stvoření inspirovány nebo ovlivněny jinými díly, ale nejsou kopiemi. V závislosti na kontextu a situaci se stvoření může vyskytovat prostřednictvím různých procesů, které nejsou nutně kopírováním. Může umělá inteligence absolvovat test inteligence

Ano, umělá inteligence může absolvovat test inteligence. Tyto testy mohou být vytvořeny tak, aby hodnotily schopnosti umělé inteligence, jako je například schopnost rozpoznávání obrazů, porozumění jazyku, rozhodování a plánování. Tyto testy mohou být využívány k hodnocení úrovně vývoje a schopností umělé inteligence. Avšak, jako u lidských jedinců, i výsledky testů umělé inteligence mohou být ovlivněny mnoha faktory, jako je například kvalita a míra trénování, konfigurace systému a úroveň technologického vývoje. Proto je důležité brát výsledky těchto testů s rezervou a nevnímat je jako jediný nebo absolutní ukazatel úrovně inteligence umělé inteligence. Mocní jsou ti, co se dostali na první místa ve stádě

Je pravdou, že ve mnoha společenských systémech mohou být ti, kteří se dostali na vyšší pozice, považováni za mocné. Tyto pozice mohou být založeny na sociálním postavení, ekonomické moci, politické pozici nebo jiných faktorech. Avšak, moc nemusí být nutně založena na postavení ve stádu, ale může být založena na mnoha jiných faktorech, jako je například vliv, zdroje, informace a znalosti. Navíc, i když někdo má vysoké postavení, nemusí to nutně znamenat, že má moc. Moc může být také limitována mnoha vnějšími faktory, jako je například právní systém, mezinárodní smlouvy a společenská norma. Proto je důležité vnímat moc jako složitý a mnohostranný koncept, který není založen pouze na postavení ve stádu. Věda jistě ví to, že nic neví

Věda se snaží pochopit svět kolem nás pomocí vědeckých metod a teorií. Avšak, věda nikdy nemůže být úplně jistá, protože poznání vědy je vždy otevřené a podléhá změnám v závislosti na nových poznatcích a zjištěních. To znamená, že věda se neustále vyvíjí a zlepšuje, a to co bylo považováno za pravdu v minulosti, může být později opraveno nebo zlepšeno. Takže, věda může vědět mnoho věcí, ale zároveň ví, že existuje mnoho věcí, které ještě nejsou plně pochopeny a že vědecké poznání je vždy předmětem debaty a dalšího výzkumu. Takže, vědecká komunita je si vědoma toho, že nic není stoprocentně jisté a že vědecké poznání je vždy předmětem debaty a dalšího výzkumu. Staří politici nevidí svoje chyby.

Je pravdou, že někteří starší politici mohou být zakořenění ve svých názorech a mohou mít tendenci ignorovat nové názory a myšlenky. Avšak, nelze generalizovat a říci, že všichni starší politici jsou takoví. Mnoho starších politiků má bohaté zkušenosti a mohou být schopni vidět věci z širšího pohledu, což jim může pomoci přijmout nové a inovativní nápady. Navíc, mnoho starších politiků se může během své kariéry učit a vyvíjet, takže mohou být schopni vidět a přiznat své chyby. Takže, je důležité vnímat každého jednotlivce samostatně a negeneralizovat celou skupinu. Kdo je autorem desatera

Desatero je soubor 10 přikázání, které jsou součástí starozákonního judaismu a křesťanství. Tyto přikázání jsou uvedena v knize Exodu v bibli. Podle biblického příběhu byly desatero Božími přikázáními, které byly Mojžíšovi dány na hoře Sinai během jeho pobytu v Egyptě. Tyto přikázání tvoří základní morální a etické standardy pro život v židovské a křesťanské tradici. Takže, autorem desatera je považován za Boha v židovsko-křesťanské tradici. Bůh je morální symbol

Pro některé lidi ano, Bůh může být považován za morální symbol, který představuje určité ideály a hodnoty, jako jsou spravedlnost, láska a odpovědnost. Pro tyto lidi může Bůh sloužit jako zdroj inspirace a motivace k žití morálně dobrým životem. Avšak, pro jiné lidi může Bůh být chápán jako skutečná existující entity s mocí ovlivňovat svět a životy lidí. Tyto názory se liší v závislosti na kulturním, náboženském a filozofickém kontextu jednotlivce.

To, co není živé nemůže onemocnět a zemřít, protože zde není závislost



Okouzlí vás; zboží, služba, politika, náboženství, filosofie, věda, technika, umění, celebrita, dovolená, jídlo, pití, sex, porno, kniha, film, televize, internet, mobilní telefon atd. jenže toto okouzlení funguje, dočasně! Sejde z očí a sejde z mysli, o tom to je, myslíme na to, co je nám blízké! Nemoc je následek toho že účinek něčeho časem zmizel a dostavila se tak zdravotní krize, jsme na mnohém fyzicky a psychicky závislí!

To, co není živé nemůže onemocnět a zemřít, protože zde není závislost, bůh není živí, a tak není na ničem závislý, proto je nesmrtelný a není nikdy nemocný, bůh to je svatý symbol, něco jako nula, která je matematickým symbolem. Neustále je zde snaha v nás vytvořit závislosti, aby nás potom závislosti ovládali, nejsou to jenom závislosti na cigaretě a pivu, je zde i velmi mnoho jiných velikých závislostí, které s námi manipulují jako s loutkou.

Nedokážeme existovat bez závislostí! Bolí vás hlava, protože máte plnou hlavu problémů se závislostmi, vše je příčina a následek. Kouzlo funguje dočasně! Vše v nás a okolo nás to je hra ve které je snaha být úspěšný, jenže úspěch je možný díky tomu že konkurent neuspěje, každý nemůže být úspěšným, někdo musí být neúspěšný! Pandemie, ve které zemřelo mnoho lidí byla hra o úspěch v rovině parazitujících virů, mír je iluze, protože dobrota je žebrota!

Dospělost přichází, když se z optimisty stane pesimista, který pochopí to, že z dálky vypadá vše jinak než z blízka, z dálky může peklo vypadat jako ráj a čert z dálky může vypadat jako anděl. To ten minulý prezident byl čurák, co byl v píči, já nejsem čurák, co je v píči, o tom to je, že každá mediální popularita je zde dočasně a jenom daně zde jsou trvale, jak by to zde vypadalo, pokud by zde nebyli; daně, clo, zákony, předpisy, tresty atd.

Protekce vytváří závislost stejnou jako tvrdé drogy



Je pro člověka možné poznat a pochopit boha? Nejprve k tomu, co je to bůh? Z vlastností poznáme to, co je to bůh, všechny vlastnosti, které má bůh má jenom svatý symbol, symbol slouží k tomu, aby pomohl k vyřešení toho, co by jinak nešlo bez symbolu vyřešit, symbolem je nula v matematice nebo dopravní značka atd. symbol funguje často jako kouzlo které dokáže zázraky. Ježíš Kristus se stal pro věřící symbolem svobody pro otroky.

Neustále je zde konflikt mezi těmi, co jsou nahoře a těmi co jsou dole, protože pro ty, co jsou dole nemá život smysl. Proč je u lidí snaha zastupovat boha? Je to stejné jako když chce elita, co nám vládne zastupovat stát, ten, kdo se stává zástupcem boha nebo státu, tak získává protekci, kterou si nezaslouží. Protekce vytváří závislost stejnou jako tvrdé drogy, jakmile někdo přijde o protekci, tak se z toho psychicky zhroutí! Podívejme se třeba na volbu prezidenta republiky, kde ti, co neuspěli se z toho psychicky zhroutili, protože šlo o egoistické psychopaty.

Vše je zde o konkurenci a následkem byl vznik protekce pro ty co jsou nahoře, protekce má za následek problémy, na které není řešení, a tak dochází neustále všude k tomu, že se časem hroutí; ideologie, organizace, podniky, státy, korporace, unie, totality atd. Pokud nahradíme globálně lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory tak zde už nebudou problémy s protekcí a korupcí, tím skončí temná doba, ve které nebyla pravda a láska.

Vyšlechtěné úspěšné krysy rozhodují o nás bez nás



Neustále lidi hledají smysl života, a tak vychází mnoho knih a je na internetu mnoho stránek které nabízejí smysl života, jenže to jsou teorie, co v praxi nefungují, v praxi funguje jenom protekce, pokud by zde pro lidi nebyla možná protekce tak by naše civilizace evolučně nevznikla, nebo by po zákazu protekce zanikla.

Pravda a láska je o protekci, zvířata nemohou vytvořit vyspělou civilizaci, protože zde není možná protekce. Protekce je v lidské civilizaci pevným bodem, kolem kterého se vše točí, za vším tedy není žena nebo peníze, za vším je protekce, a tak zde není komunismus ani kapitalismus, ale je zde všude protekcionismus.

Pokud stará ideologie založená na protekci evolučně zanikne, tak jí brzo nahradí nová ideologie založená na protekci, místo víry v boha věříme ve stát, změnil se povrch a pod povrchem je pořád protekce pro ty co zastupují stát nebo organizaci.

Každý běží krysí závody a vyšlechtěné úspěšné krysy rozhodují o nás bez nás, ubohé krysy skončili ve vězení nebo jako bezdomovci, spravedlnost pro kariéristické krysy je jenom ve smrti. Blbou náladu zde mají ubohé krysy, co neuspěli v krysích závodech, jenže civilizace se začíná rychle měnit a brzo zde bude umělá inteligence a autonomní roboti.

Lidi se odsunou z civilizace do rezervací a tím u lidí skončí protekce, protože každý člověk bude mít od narození do smrti nahý zadek a bude jíst z ruky do huby. Proč platit lidem za práci peníze, když roboti pracují zadarmo, v rezervacích se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globálně nenásilně genocida.

Nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi problémy. Když lidi neumí používat antikoncepci tak se to vyřeší jinak, když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém, bylo a bude. Z pohledu evoluce není důležité, jestli zde genocida eliminuje lidi za sto let nebo za tisíc let, pro evoluci je milion let jako pro člověka jedna minuta.

V minulosti lidi věřili na boha, který je svatým symbolem



Vše se dneska digitalizuje a optimalizuje, jak by vypadala návštěva virtuální psychiatrické nemocnice? Představuji si fórum na internetu, které je anonymní, a tak zde mohou psychicky nemocní lidé psát příspěvky a na příspěvky odpovídat. V mnohém to připomíná fotografování pomocí telefonů, kdy se lidi fotografují před nějakým populárním pozadím, aby ostatním ukázali, že tam skutečně byli a jak si to tam užívali.

Z lidí se díky anonymitě stali bezcharakterní herci, co mají psychické problémy, protože nejsou díky protekci populární. Vše se točí v anonymní společnosti okolo protekce, sociální sítě na internetu nabízejí iluzi protekce, máte zde mnoho obdivovatelů a připadáte si jako celebrita, je to jako když jste se opili, a tak zmizela na krátkou dobu vaše psychická nemoc.

V minulosti lidi věřili na boha, který je svatým symbolem, dneska věříme na prezidenta, který je politickým symbolem, zítra budeme věřit na umělou inteligenci, která je digitálním symbolem, vše je zde o tom, co milujeme, a tak v to i slepě dočasně věříme. Nevěřte na pitomosti, věřte na svoje schopnosti, pochopte že dobrotu si musí každý symbol zasloužit, z dálky vypadá nula jako veliké číslo.

Čím hloupější je pracující lid tím snadnější je pomocí ideologie z něj udělat loutky



Ve snaze, aby byl náš život ideální vznikli evolučně ideologie, každá ideologie je založená na propagandě a cenzuře, moderně řečeno je ideologie snaha přeprogramovat myšlení lidí a myšlení organizací podle ideologického programu.

Pyšní hlasatelé nové ideologie hlásají pokoru a zavádějí pro sebe výjimky z pravidel která hlásá ideologie, všichni jsou si rovní, ale někteří si jsou rovnější. Všechny ideologie to jsou pohádky pro hlupáky, čím hloupější je pracující lid tím snadnější je pomocí ideologie z něj udělat loutky, které ovládá ideologie v dogmatické centrální totalitě.

Nikde na světě není demokracie, všude je ideologická totalita, demokracie je utopie, protože spravedlnost a rovnost je zde jenom ve smrti. Vše je o kultu, který se uctívá a kult je lidem vzorem který kopírují, nejprve zde byla kultem příroda, potom se stal kultem bůh, a dneska je kultem prezident republiky, v budoucnosti bude kultem digitalizace.

Vše jistě evolučně směřuje k; optimalizaci, automatizaci, globalizaci, digitalizaci, robotizaci atd. to bude mít za následek nedostatek peněz pro lidi, z lidí se tak začnou stávat ubožáci co budou žít uboze daleko od civilizace stylem z ruky do huby.

Hodnota průměrného člověka rychle klesá, protože je nahrazován za stroje a programy, pokud by se v současnosti propustilo v EU polovina nehodnotných zaměstnanců tak by se to na výkonu EU neprojevilo! Polovina zaměsnanců v EU je pro zaměstnavatele jenom ekonomickou zátěží, nejhorší je situace s hodnotou u lidí, co mají maturitu a vysokou školu.

Proč zde není pro všechny štěstí to je základní otázka



Kulturní civilizace se točí okolo zástupců, dospělí zastupují svoje děti a prezident zastupuje boha, jak došlo k tomu, že potřebujeme, aby zde bylo mnoho bezmocných zástupců, co něco mocné zastupují. Proč nám všem nevládne jenom bůh a vládnou nám jenom jeho zástupci?

Je to jako na burze, kdy rozdělíte svoje bohatství na mnoho jistých akcií, a tak se nemusíte starat o podnikání, protože vás zastupují podnikatelé a ředitelé, to vše podle hesla rozděluj a kraluj. Bůh to je bohatství, chudí věří na to, že budou bohatí, nemocný věří na to, že bude zdravý, dítě věří na pohádky atd. čím větší je někde bída a strach, tím více je zde víry v boha, který dokáže zázraky.

Proč zde není pro všechny lidi bohatství to je základní otázka vesmíru a života? Bohatství je opakem bídy, vše zde jsou protiklady, mezi kterými je napětí, proto je zde nadbytek chudých lidí a málo bohatých lidí. Pokud bychom eliminovali bohaté lidi globálně na věčné časy, tak by na světě nebyli už nikde chudí lidé.

Ano, pravda a láska zvítězí na věčné časy nad lží a nenávistí



Váhy jsou intelektuálně založení lidé jemné povahy a ovládá je znamení vzduchu. V životě usilují o harmonii a soulad a mají buňky pro umění, často bývají sami velmi tvořiví. Mají smysl pro férovou hru. V každé své činnosti usilují o klid a rovnováhu, spěchu a stresu se vyhýbají. Z toho pramení jejich příslovečná nerozhodnost. Často si nemohou vybrat mezi protichůdnými názory a hledají kompromisy. Je čestný, milý a dobrosrdečný, má klidnou povahu a nechybí mu smysl pro humor ani umělecká tvořivost. Hodně přemýšlí, ale místo toho, aby filozofoval, raději pozoruje své okolí. Má smysl pro spravedlnost a férovou hru. Umí urovnávat konflikty.

Než něco udělá, pečlivě zváží všechna pro a proti. Nerad se rozhoduje, radši přenechává iniciativu ostatním a sám se přizpůsobí. Někdy může mít sklon k pasivitě a lenosti. Umění, dobrá hudba nebo poezie ho vždy umí potěšit, hlavně pokud jim nechybí vtip. Miluje svobodu a má vztah k přírodě. Hrubé chování a drsná slova nepatří mezi věci, které by uměla tato čistá duše jen tak přehlédnout. Násilí ho rozhořčuje. Je věrným, spolehlivým a vášnivým partnerem, který bude na ženu po svém boku vždy hodný. Potřebuje však volně dýchat.

Dříve lidi věřili na to, že datum narození má vliv na jejich charakter, dneska na to už lidi nevěří a vycházejí z toho, že charakter určuje nejvíce genetika a výchova. Problémem se stávají psychopati, co nemají charakter, problém nastává, pokud se psychopat dostane na vysokou funkci, kde si může dělat co chce, protože není pod kontrolou. Jakmile začneme s výrobou lidí, co místo mozku budou mít počítač tak se naše civilizace restartuje natolik, že pravda a láska zvítězí na věčné časy nad lží a nenávistí.

Člověk to byla testovací verze a robot je finální verze



Proč zde není spravedlnost a je zde rozdělní lidí na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole? Moje hra a moje pravidla, to je příčina toho že zde není spravedlnost pro všechny. Každý zde má svoji hru, kde má i svoje pravidla, následkem je konflikt spojený často s násilím, nevěřte tomu, že je lepší se konfliktu vyhnout, protože tím se nic nevyřeší.

Mnozí si naivně myslí že v přírodě nejsou konflikty, protože je nám dneska už příroda díky civilizaci cizí, v přírodě jsou běžné konflikty akorát že jde o malé konflikty, které trvají krátkou dobu. Každá organizace má svoje pravidla hry, vše je zde organizováno, a tak se z lidí stali loutky ovládané organizacemi nebo situací.

Civilizace, kde je vše zdarma a není zde protekce, něco takového v současnosti není možné realizovat, ale s příchodem umělé inteligence a autonomních robotů se vše evolučně restartuje natolik že zde místo lidí budou inteligentní roboti, a tak bude vše zdarma a nebude zde protekce.

Člověk nepatří do digitální globální civilizace, protože je to oblečená opice, vše je zde postaveno na tom, že člověk vše dokáže, vznikl svatý kult člověka a následkem je očistec, musíme konečně pochopit to, že člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi problémy, o tom je budoucnost, ve které nejsou lidi.

Všude kde lidi používají peníze tam je běžná i špatná práce



Mnoho lidí dělá špatnou práci, a tak mají špatnou náladu, a to řeší špatným způsobem, a tak se dostávají od začarovaného kruhu ze kterého není úniku. Všude kde lidi používají peníze tam je běžná i špatná práce, není tedy mnoho století možnost někam utéci před špatnou prací. Statisticky většina lidí na světě má po celý život špatnou práci za špatnou mzdu a nikdo to neřeší!

Vše je zde o příčině a následku, pokud je něčeho nadbytek tak to nemá pro nás hodnotu, lidí je všude nadbytek, a tak lidská práce nemá pro nás hodnotu. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že hodnota člověka je nulová, každý je snadno nahraditelný.

Člověk se stal invazním druhem, který napadl ekosystém, je třeba proto začít nahrazovat lidi za inteligentní roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně globálně realizovala genocida, nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi problémy, jenom tak zde zvítězí pravda a láska na věčné digitální časy, člověk to byla testovací verze a robot je finální verze.

Moje hra a moje pravidla o tom je každá společnost a organizace



Nadbytek vytváří nedostatek, rovnost mezi lidmi nefunguje, protože se každý stará jenom o sebe a není zde spolupráce, vše je postaveno na protekci a korupci, dobytka je zde nadbytek a plných koryt je zde nedostatek! Bez protekce a korupce je člověk jenom ubohým otrokem který má veliké dluhy, internet je virtuální společnost, která nám odhaluje v nahotě, jak naše pokrytecká společnost funguje. Moje hra a moje pravidla o tom je každá společnost a organizace, vše je o tom rozděluj a kraluj, mnozí nechtějí rozdělit svoji moc protože se bojí, že by mohli o svoji moc přijít, dobrota je žebrota.

Když jedna dogmatická totalita evolučně zanikne tak jí nahradí nová dogmatická totalita, která dělá zase z lidí otroky. Podívejme se na to, že je otrok nucen násilím k tomu, aby riskoval zdraví nebo život pro otrokáře a nic z toho nemá, je to obyčejné ekonomické znásilnění a nikdo to neřeší, následkem je to že život otroků nemá ekonomickou koncepci, a tak otroci používají antikoncepci a potraty. Otroků je na světě jako sraček, a tak život otroků stojí za hovno, a nikdo to neřeší, když říkám to, co říkám, je to tak jak to říkám!

Práce za mzdu pro lidi nikde na světě už nebude



Neustále jsme druhými nuceni k tomu abychom dělali chyby a potom se divíme tomu, že se máme zle, a tak máme deprese. Pro dobrotu na žebrotu, pochopte konečně to, že žijete v pekle, kde nejsou andělé! Podívejte se na internet zde jsou samí čerti, co se snaží o to abyste měli v hlavě peklo. Napsali jste něco na fórum a moderátor to smazal a zaobloval vám IP adresu, moje hra a moje pravidla o tom je peklo ve kterém není pravda a láska. Jaký je král takové je i jeho království, všemu zde kralují jenom programy, lidi si zde jenom hrají na; papeže, guru, celebritu, krále, císaře, šlechtice, prezidenta, ředitele atd. z díla poznáme tvůrce, o tom jsou války a krize!

Přichází doba osobních počítačů s umělou inteligencí, to logicky povede k tomu, že se naše společnost evolučně restartuje, na práci fyzickou a psychikou budou jenom stroje a programy, umělá inteligence to je složitý program, který má k dispozici veliké množství informací a programů a dokáže se poučit z cizích chyb. Najednou zde bude soutěž člověka s umělou inteligencí nebo autonomním robotem a člověk v této soutěži prohraje! Následkem logicky bude to že práce za mzdu pro lidi nikde na světě už nebude, a lidi se odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se realizovala globální genocida.

Je třeba pochopit to že pro otroky je práce trestem



Robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou chyby to je logické. Je naivní věřit tomu že po volbách bude líp, volby nic neřeší, místo starých pitomců si zvolíme za své zástupce nové pitomce a o tom je pokrytecká politika! Lidi nejsou evolučně stvoření pro život v civilizaci, kde je plno vědy a techniky!

Udělat násilím z lidí otroky to je naše největší evoluční chyba, pokud civilizace potřebuje otroky tak od toho jsou přeci autonomní roboti, práce je o seberealizaci, těžko se může otrok seberealizovat! Investujeme obrovské množství času a zdrojů do pitomostí a neinvestujeme do vývoje autonomních inteligentních kovových robotů na akumulátory, nepotřebujeme vyrábět zbraně a jiné pitomosti, potřebujeme vyrábět roboty co nahradí lidi, je třeba pochopit to že pro otroky je práce trestem!

Každá politika potřebuje propagandu a cenzuru



Na počátku ideologie byl náčelník a kouzelník u divochů, který divochům pomáhal s jejich strachem a nemocemi, později začali evolučně vznikat sekty a náboženství, kde už byli profesionální specialisté, co věděli, co je správné a co je chybné pro lidi. Začala zde být snaha lidem naprogramovat jejich myšlení a jejich život pomocí svatých pravidel která se nesměli porušovat. Takto začalo vznikat mnoho informačních databází o tom co je svaté a co je hříšné, tyto soubory se evolučně měnili se změnou situace a byla zde snaha je optimalizovat, aby je bylo snadné pochopit.

Takto evolučně vznikla Bible a jiné svaté knihy potom došlo evolučně k tomu, že vznikla politika, která nahradila náboženství. Každá politika potřebuje propagandu a cenzuru jenom tak může fungovat, z politiky se tak stalo mediální divadlo a politici to jsou herci co zde hrají politické role podle politického programu, prezident to je hlavní role na tomto mediálním divadle. Politika je spojená s ekonomikou, pokud je ekonomika v krizi mohou za to politici, otázkou je povede výměna politiků díky volbám k tomu, že ekonomická krize skončí?