úterý 19. prosince 2023

Učit se v malém to není ekonomické



Krize je signálem že je potřeba mnohé změnit, krize nejsou nic nového a existují i v přírodě. Čas a prostor ve kterém existujeme se všude mění, vývoj směřuje k optimalizaci a automatizaci, velikou změnu nám přináší televize a internet, přichází doba, kdy bude moci mnoho lidí pracovat díky internetu z domova, vznikne tak mnoho nových pracovních míst pro ty, co jsou připravení na možnost pracovat z domova.

Začneme používat běžně umělou inteligenci a autonomní roboty, abychom to vše mohli zvládnout tak vytvoříme globální virtuální realitu spojenou s umělou inteligencí. To vše povede ke globalizaci u ekonomiky a politiky, svět se stane jedním celkem, který bude spolupracovat, a tak zde už nebudou války a konflikty.

Pochopitelně každý zisk je spojen se ztrátou, ztratíme na sebe čas a každý se bude starat jenom o svoje soukromé podnikání v nějaké specializaci. Přijde období seberealizace a nebude pro nás problémem se seberealizovat a mít tak dobrou náladu, takto zde konečně všude zvítězí pravda a láska na věčné digitální časy.

Otázkou je, jak optimálně zajistit lidem a robotům možnost se učit pomocí praxe? Učení pomocí teorie se ukázalo jako chyba, protože zde není otestování pomocí praxe. Cestou zde je společné učení pomocí propojení různých systémů, kdy se z jedné chyby poučí okamžitě všichni, je to jako u aktualizací operačního systému kde se z jedné chyby poučí všichni, kdo tento operační systém používají.

Vše, co se dělá ve velkém to je ekonomické, učit se v malém to není ekonomické, proto se mozky lidí napojí bezdrátově na globální umělou inteligenci, a tak se budeme učit ekonomicky a rychle, stejně se i globálně propojí stroje a roboti, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Díky propojení zde skončí naše pokrytectví, kdy si hrajeme na to, co nejsme, podíváte se na cizího člověka a okamžitě o něm budete vše vědět, anonymita bude eliminována optimálně globálně.

Obtěžuje vás se bavit s pitomci po telefonu, nainstalujte si do telefonu umělou inteligenci a ona vyřídí za vás vaše hovory a nikdo nepozná to, že se baví s umělou inteligencí a bude spokojený že berete rychle každý hovor a jste dobře naladění. Mnozí namítnou že každý přeci pozná, že se baví s pitomým programem, a tak rychle zavěsí.

Tak tomu bylo v minulosti, umělá inteligence prochází rychlým evolučním vývojem a nebude to trvat dlouho a bude k nerozeznání od skutečného člověka, obzvláště pro podniky bude tento vynález velmi užitečný a ušetří podnikům hodně peněz. Vše jde dneska naprogramovat a optimalizovat je to jenom otázka peněz a času!

Celebrity už nebudou muset přísně tajit svoje číslo, protože je zastoupí umělá inteligence takto logicky skončí naše závislost na telefonování. V mnohém mi to připomíná televizi, kterou dneska už sleduje málo lidí díky zahlcení pitomou reklamou a veliké konkurenci internetu, vše je dneska o náhražkách, které mění náš život, když to s pitomci nejde už po dobrém tak se to vyřeší po zlém pomocí umělé inteligence. Je to jako s komentáři na mojí internetové stránce zde umělá inteligence automaticky maže vadné komentáře.

Abychom naučili lidi tomu, jak se učit jenom pomocí praxe, tak lidské mozky napojíme bezdrátově na virtuální realitu s umělou inteligencí. Problém s lidmi, co dělají chyby je v tom, že nemají mozek napojen na umělou inteligenci, a tak chybují, stroje na práci a umělá inteligence na myšlení, konečně zmizí problém s tím, že elitní člověk myslel, a tak chyboval a následkem byla válka nebo inflace.

Vše je o tom nebát se evolučních změn které vedou k tomu, abychom se všichni měli lépe, a tak už neměli blbou náladu, díky této optimalizaci už nebudeme potřebovat; peníze, soukromé vlastnictví, výhody, pohádky, sekty, náboženství, filosofie, politiku, propagandu atd. Mnozí skeptici namítají že napojení pitomých mozků na virtuální realitu je utopie, kterou nejde realizovat. Minulost nám ukázala to, že to, co bylo dříve utopie, to je dneska něco, co je pro nás běžnou součástí našeho života.

Představte si sny, ve kterých se učíte to, co potřebujete umět, už žádné chození do školy každý bude moci být vysoce vzdělaný i když bude žít daleko od civilizace. Internet tak jak je dneska známe logicky zanikne a místo něj zde bude jenom globální virtuální realita ve které bude mít pod kontrolou vše jenom umělá inteligence a nebude zde pro nikoho výjimka nebo imunita. Tím logicky skončí naše jména a naše tituly a každý zde bude jenom globálním číslem o kterém bude umělá inteligence vše vědět.

Budoucnost bude o rychlosti, načítání optimálních informací na internetu bude okamžité a stejně tak i nová data na internetu budou okamžitě k nalezení pro každého, nebude zde už možná protekce pro nikoho. Vše bude mít na starosti jenom umělá inteligence která dokáže přeložit bezchybně vše co bude na internetu, vyhledávače nebudou mít problém s cizími jazyky, a tak získáte globální informace které budou pro vás optimální.

Skončí používání domén a profilů na internetu, skončí i; protekce, korupce, anonymita, vandalismus, podrazy atd. místo notebooků zde budou veliké tablety s 6G připojením k internetu. Vznikne globální virtuální realita s umělou inteligencí a každý bude na této virtuální realitě závislý, místo osobních kontaktů zde budou jenom virtuální kontakty, zanikne; byrokracie, politika, náboženství, reklama, propaganda atd.

Internet nabízí mnohé, co nemůže nabídnout rádio ani televize



Aby zde konečně zvítězila všude pravda a láska nad lží a nenávistí tak toho dosáhneme díky připojení pitomých mozků na geniální umělou inteligenci a tím se mozky odpojí od ubohé reality a budou existovat jenom ve virtuální božské realitě, kde není možná zaostalost.

Takto zde skončí; pohádky, pověry, mytologie, sekty, náboženství, filosofie, politika, reklama, propaganda, cenzura, byrokracie, policie, soudy, vězení, blázince, armáda, školství, rasismus, vandalismus, drogy, egoismus atd. lidi už nebudou dělat chyby!

Pochopte to, že zájem evoluce je nad zájmem jedince, díky digitalizaci zde tak skončí přelidnění a degenerace, lidi se budou neustále známkovat umělou inteligencí za svoje myšlenky a skutky, ten, kdo nebude mít dobré známky, ten bude v krematoriu automaticky eliminován jako genetický zmetek.

Napojení na umělou inteligenci nejprve dostanou ubožáci, se kterými je mnoho problémů, protože tato veliká skupina lidí nejvíce potřebuje pomoci se svými problémy. Už nebudeme k ničemu potřebovat internet a sociální sítě na internetu, kde si pitomí moderátoři hráli na svaté bohy a určovali co je správné a co je chybné, bohem zde pro nás bude jenom umělá inteligence a jakýkoli odpor bude marný.

V nedávné minulosti zde bylo jenom rádio a televize vše bylo postaveno na monopolu který určoval co je pro lidi správné, potom přišel internet a vše se začalo měnit a najednou zde byla informační konkurence a začalo končit používání informací k manipulaci s lidmi. Internet nabízí mnohé, co nemůže nabídnout rádio ani televize, k internetu byli nejprve připojené jenom počítače a později se připojili i notebooky a chytré telefony.

Současnost je o návštěvnosti, protože to, co nemá návštěvnost je k ničemu, není důležité množství návštěv stránky, ale kvalita návštěv. Je to jako s fotografováním, kde vzniká mnoho nekvalitních fotek a minimum fotek má takovou hodnotu, že je možné je i využit a mít z nich užitek.

Kontrola kvality je možná jenom tam kde je svoboda a rovnost, pokud žijeme ve světě, kde není svoboda a rovnost, tak zde není ani kontrola kvality a tím se dostáváme do problémů na které není řešení.

Maminka se ptá v porodnici, kde je její dítě, je jí oznámeno, vaše dítě nebylo kvalitní, a tak jsme je eliminovali a vás jsme sterilizovali, abychom zabránili zbytečnému těhotenství. Většina lidí na světě není kvalitní a nikdo to optimálně globálně neřeší a následkem je nekvalitní obsah na internetu!

Všechny nuly na internetu se snaží o to být jedničkami, pomocí reklamy nebo pomocí sociálních sítí jako je; Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube atd. Je to celé hra o virtuální popularitu, protože popularita je výhodná a přináší užitek.

Je zde i konkurence internetu ve formě; knih, časopisů, novin, rádia, televize atd. zjednodušeně jde vždy o obchod založený na nabídce a poptávce, konzument zde rozhoduje o tom, co bude populární.

Přichází období virtuální reality spojené s umělou inteligencí, zisk se realizuje většinou z prodeje zboží a služeb, to vede logicky ke vzniku konkurence, protože nabídka je většinou větší, než je poptávka.

Opakem konkurence je monopol, mnohé domény mají na internetu monopol, protože mají výhody, které ostatní nemají, jsou na světě i totality, které blokují globální internetové monopoly, a vytvářejí si svoje vlastní internetové prostředí, podobně jednají i organizace a podniky.

Na internetu se lze často setkat i něčím co nechápeme? Je třeba pochopit to že internet je zde evolučně krátkou dobu, a tak je zde i mnoho chyb které nejsou opraveny, začíná docházet k tomu, že na internet je připojeno mnoho chytrých telefonů, a tak se začíná vše pro telefony optimalizovat.

Vše je zde evolucí naprogramováno k práci, začíná docházet k tomu, že je evolučně nahrazována jednoduchá práce složitou prací, pro složitou práci je potřeba mít inteligenci a vědomosti v nějaké specializaci.

Mnoho lidí nedokáže zvládnout složitou práci, protože na to nejsou vybavení geneticky a výchovou, nasazení automatizace a optimalizace se vyplatí jenom tam kde jde o jednoduchou práci, která se neustále opakuje.

Často je zde snaha udělat něco jednoduchého zbytečně složitým, aby to někomu přineslo výhody a možnost parazitování. Podívejme se na Windows 11 který je zbytečně složitý, a navíc vyžaduje při instalaci moderní počítač.

To mnozí řeší tím že si místo Windows 11 nainstalují Linuxovou distribuci, co kdybychom naši složitou politiku řešili stejným způsobem a místo politiků a byrokratů bychom použili umělou inteligenci a autonomní roboty?

Najednou by zde skončili; pandemie, konflikty, války, inflace, totality atd. lidi nebyli evolučně stvoření k tomu, aby se z nich stali ubožáci, co mají stres a deprese.

Vymývání mozků pomocí propagandy a cenzury je zde už od té doby co existují armády, konflikty a války proměnili lidi v ubožáky pro které nemá jejich život smysl.

Nejprve k tomu, co je to podnikání? Podnikání je profesionální práce, ze které máme veliký zisk, dobrota je žebrota, za vším je seberealizace, v každém podnikání existuje konkurence, tam kde není konkurence nejde už o podnikání ale o parazitování! Ti, co nedokáží v konkurenci obstát si hledají možnost k parazitování, díky výhodám, které si nezaslouží.

Jelikož jedinec má malou naději uspět ve veliké konkurenci tak dochází ke vzniku organizací které zajišťují možnost podnikání podnikatelům, to vede k tomu, že si organizace konkurují, a tak neustále organizace vznikají a zanikají. Vše je o tom se neustále přizpůsobovat změnám, teorie v praxi selhávají, protože se nedokážou přizpůsobit změnám.

Pokud statisticky vyhodnotíme podnikatele, co jsou nám vzorem tak zjistíme, že za jejich úspěchem je schopnost se přizpůsobit změnám, změnám se dokáže přizpůsobit jenom ten kdo je zdravý a inteligentní, bez zdraví a inteligence nemáte proto šanci v podnikání uspět! Jde tedy o to se uzdravit a nebýt pitomcem, to ovšem není jednoduché, když jste líní se změnit.

Život bez profesionální práce to je naše evoluční budoucnost



Jak globalizace a digitalizace změní evolučně civilizaci. Globalizace a digitalizace jsou klíčovými faktory ovlivňujícími současný vývoj lidské civilizace. Změny, které tyto procesy přinášejí, jsou značné a mají široký dosah na různé oblasti společnosti. Zde jsou některé z možných evolučních vlivů globalizace a digitalizace na civilizaci. Zvyšuje mezinárodní obchod a propojuje ekonomiky napříč světem. To může znamenat lepší dostupnost zboží a služeb, ale také může zvýšit konkurenci a ovlivnit místní trhy. Změny v technologii a automatizace mohou mít vliv na pracovní trh.

Některá pracovní místa mohou být nahrazena automatizací, zatímco vznikají nová v oblasti technologie. Zvyšuje kulturní výměnu a vzájemné ovlivňování. Může docházet k homogenizaci kultur, ale také k většímu respektu a porozumění různorodým kulturním perspektivám. Změny v komunikačních technologiích umožňují lidem snadnější spojení a výměnu informací. Sociální média mohou hrát klíčovou roli ve formování veřejného mínění a sdílení názorů. Poskytuje přístup k vzdělání napříč hranicemi a umožňuje výměnu znalostí mezi různými kulturami.

Online vzdělávání a dostupnost informací na internetu mění způsob, jakým lidé získávají vědomosti a dovednosti. Může vést k posílení nadnárodních organizací a snížení vlivu národních hranic. Tím může být ovlivněna suverenita států a tradiční politické struktury. S nárůstem online komunikace může docházet k novým formám politického aktivismu a angažovanosti. Rozvoj umělé inteligence může také měnit roli vlády a správy.

Dostupnost zboží a služeb z celého světa může vést k homogenizaci životního stylu, ale také k možnosti objevovat a adoptovat různé kultury. Elektronický obchod a online služby mohou změnit způsob, jakým lidé nakupují a spotřebovávají zboží a služby. Zvyšuje potřebu globální spolupráce při řešení environmentálních problémů, jako je změna klimatu a udržitelnost. Technologické inovace mohou být klíčem k efektivnějšímu využívání zdrojů a řešení environmentálních výzev.

Otevírá nové bezpečnostní hrozby, ale také poskytuje příležitosti k globální spolupráci při boji proti hrozbám, jako jsou terorismus a kybernetické útoky. Roste důraz na kybernetickou bezpečnost a ochranu osobních údajů v důsledku digitální transformace. Celkově lze říci, že globalizace a digitalizace mají komplexní a vzájemně propojený vliv na evoluci lidské civilizace. Je důležité sledovat tyto změny a hledat způsoby, jak efektivně využít příležitosti a řešit výzvy, které s sebou tyto procesy nesou. 

Všechny civilizační změny vedou k tomu, že to, co bylo daleko je blízko, klasickým příkladem je; rádio, televize, internet, telefony, letadla, automobily, rychlíky atd. Ano, vaše pozorování o tom, že civilizační změny často přinášejí zkrácení vzdáleností a zúžení prostorových vztahů, je velmi přesné. Mnoho technologických inovací a kulturních změn přispělo k tomu, že svět se zdá menší a vzájemně propojenější. Zde jsou některé klíčové technologie a inovace, které přispěly k tomuto efektu. Vynálezy jako telefon, rádio a televize umožnily komunikaci na velké vzdálenosti.

Moderní telekomunikační technologie, zejména mobilní telefony a internet, umožnily téměř okamžitý přenos informací napříč světem. Vynálezy jako letadla, automobily, vlaky a další dopravní prostředky zkrátily dobu cestování a umožnily lidem snadněji a rychleji překonávat geografické vzdálenosti. Digitální revoluce, spojená s rozvojem internetu, umožňuje lidem okamžitý přístup k informacím, komunikaci a sdílení obsahu bez ohledu na fyzickou vzdálenost. 

Růst mezinárodního obchodu a ekonomická globalizace vedou k tomu, že zboží a služby jsou k dispozici na celém světě, což snižuje vzdálenost mezi trhy. Platformy sociálních médií umožňují lidem komunikovat a sdílet své životy na globální úrovni, což propojuje lidi z různých koutů světa. Různé technologické inovace a pokroky, včetně umělé inteligence, robotiky a vývoje nových materiálů, mohou změnit způsob, jakým interagujeme se světem a s ostatními lidmi. 

V důsledku těchto změn dochází k "zmenšení světa" a ke zvýšení propojenosti mezi lidmi, kulturami a ekonomikami na globální úrovni. Tato globalizace má jak pozitivní, tak negativní aspekty, a je důležité sledovat, jak tato propojenost ovlivňuje různé aspekty lidské společnosti. Nejprve vznikne digitální sekretářka, která nahradí živou sekretářku a potom přijdou autonomní roboti co nahradí všechny lidské zaměstnance, je naivní věřit na to že vzniknou nová pracovní místa!

Pro lidi se zavede globálně přídělový systém a skončí tak rozdělní lidí na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole. Vaše obavy o možné dopady automatizace a digitalizace na pracovní trh a společnost jsou relevantní a diskutované. Nárůst automatizace, umělé inteligence a robotizace skutečně přináší potenciál nahradit některé manuální a rutinní práce, což může mít vliv na některá pracovní místa. Několik klíčových aspektů této problematiky zahrnuje. 

Automatizace může vést ke ztrátě pracovních míst v určitých odvětvích, což může mít negativní dopad na lidi, kteří pracují v těchto oblastech. Nové technologie často vyžadují od pracovníků nové dovednosti. Je klíčové, aby lidé měli přístup k vzdělávání a odborné přípravě, aby byli schopni přizpůsobit se novým požadavkům na pracovní trhu. Riziko rozdělení mezi bohatými a chudými může vzrůst, pokud nejsou implementovány spravedlivé sociální a ekonomické politiky.

Vlivem automatizace a digitalizace může dojít ke změnám v pracovních podmínkách a organizaci práce, což může ovlivnit společenské struktury a vztahy. Firmy a vlády budou muset převzít zodpovědnost za řízení těchto změn tak, aby byly prospěšné pro společnost jako celek, nikoliv pouze pro určité skupiny. Ohledně vašeho návrhu na globální přídělový systém existuje celá řada různých názorů na to, jak by měla být společnost organizována v době rychlé technologické změny.

Někteří navrhují koncepty, jako je univerzální základní příjem, aby poskytli finanční bezpečnost pro lidi, kteří mohou ztratit zaměstnání kvůli automatizaci. Celkově je důležité diskutovat o těchto otázkách a hledat vyvážené a inkluzivní řešení, která umožní společnosti využít výhody technologického pokroku a současně minimalizovat negativní dopady na jednotlivce a komunity. 

Jediné možné řešení bude globální kontrola porodnosti, místo antikoncepce se globálně oddělí muži od žen a místo sexu zde bude jenom porno stránka. Návrh globální kontroly porodnosti a oddělení mužů od žen vytváří řadu etických a praktických otázek a narazil by na silný odpor ze strany společnosti. Takovýto přístup by nejen porušoval základní lidská práva, ale také by byl v rozporu s principy rovnosti a svobody.

Zde jsou některé klíčové obavy spojené s takovýmto návrhem. Omezení reprodukčních práv jednotlivců a oddělení mužů a žen by bylo považováno za porušení základních lidských práv, včetně práva na svobodu, rovnost a svobodu reprodukce. Omezení intimních vztahů a oddělení mužů a žen by vytvářelo společnost s nedostatkem svobody a osobní autonomie. 

Omezení mezilidských vztahů a nahrazení sexu pornografií by mělo vážné důsledky pro sociální interakce a vytváření intimních vztahů. Omezení intimních vztahů a nahrazení reálného sexu virtuální alternativou by mohlo mít negativní vliv na psychické zdraví jednotlivců. Takovýto drastický zásah by vyvolal otázky etiky a morálky a bylo by obtížné nalézt podporu pro takový systém v rámci mezinárodního společenství. 

Místo toho je významné hledat řešení, která podporují rovnost, vzdělání, sociální spravedlnost a udržitelnost. Diskuse o těchto tématech by měla být vedena s ohledem na základní lidská práva a hodnoty společnosti. Inovace a technologický pokrok by měly sloužit k dosažení lepších podmínek pro všechny, nikoli k omezení svobody a individuálních práv.

Internet a televize odhaluje pravdu o naší pitomosti



Komentování na internetu může mít několik různých účelů nebo smyslů. Někteří lidé komentují, aby se vyjádřili k tématu nebo diskusi, kterou sledují, a aby přispěli svými názory nebo zkušenostmi. Jiní lidé mohou komentovat, aby podpořili nebo kritizovali něco, co se jim líbí nebo nelíbí. Někteří lidé mohou také komentovat, aby pomohli ostatním s radou nebo pomocí, pokud jsou schopni poskytnout relevantní informace

Komentování na internetu také může být způsobem, jak se lidé spojují s ostatními a sdílejí své myšlenky a názory. To může být zvláště přínosné v oblastech, kde lidé mohou mít podobné zájmy nebo zkušenosti, a kde mohou být schopni podporovat navzájem.

Je důležité si uvědomit, že komentování na internetu může být také způsobem, jak se lidé cítí vyčerpaní nebo vystresovaní, pokud jsou vystaveni negativním nebo konfrontačním komentářům nebo diskusím. Je proto důležité zachovat slušnost a ohleduplnost při komentování online a vyhnout se šíření negativních nebo škodlivých informací.

Hesla se používají jako způsob ochrany přístupu k různým online službám a účtům. Jsou používána k identifikaci uživatele a k ochraně jeho soukromí a bezpečnosti.

Existuje několik důvodů, proč se hesla na internetu nepoužívají:

Hesla jsou jednoduchý způsob, jak zajistit ochranu přístupu k online službám a účtům. Neexistuje žádný jednodušší způsob, jak toho dosáhnout.

Hesla jsou snadno použitelná pro uživatele. Uživatelé nemusí pamatovat složité pokyny nebo kódy, stačí si jen zapamatovat heslo.

Existuje mnoho způsobů, jak ochránit heslo před zneužitím, například pomocí hesla kryptovaného pomocí hashovací funkce nebo pomocí dvoufaktorové autentizace.

Existuje mnoho nástrojů a služeb, které pomáhají uživatelům správně zvolit a používat hesla, například generátory hesla nebo správce hesla.

Vzhledem k těmto výhodám se hesla na internetu stále používají jako jednoduchý a efektivní způsob ochrany přístupu k online službám a účtům.

Otisk prstu je jedním z mnoha možných způsobů, jak mohou být použity biometrické údaje k autentizaci uživatelů. Biometrické údaje jsou fyzické nebo behaviorální charakteristiky, které jsou specifické pro jednotlivce a mohou být použity k identifikaci nebo autentizaci. Otisk prstu je jednou z nejpoužívanějších biometrických charakteristik.

Biometrické údaje mohou být použity jako alternativa ke složitým a snadno zapomenutelným heslům. Jejich použití může zjednodušit proces přihlašování a zvýšit bezpečnost, protože jsou specifické pro jednotlivce a obtížně se mohou napodobit nebo zfalšovat.

Nicméně biometrické údaje také představují určitá rizika. Například, pokud jsou biometrické údaje uloženy v databázi, mohou být zneužity nebo ztraceny. Navíc biometrické údaje nejsou vždy spolehlivé a mohou se mýlit. Například, pokud máte zranění prstu nebo máte suchou nebo ošklivou pokožku, může to ovlivnit spolehlivost otisku prstu.

V současné době se biometrické údaje používají spolu s dalšími metodami autentizace, jako jsou hesla nebo dvoufaktorová autentizace, aby se zvýšila bezpečnost. Je třeba vzít v úvahu výhody a rizika obou přístupů a zvolit ten, který je nejvhodnější pro danou situaci.

Je pravda, že v některých případech mohou být roboti schopni zajistit vyšší úroveň bezpečnosti než lidé, zejména v situacích, kdy jsou lidské chyby nebo emoce považovány za rizikové faktory. Například, robot může být schopen provádět opakované a monotónní úkoly bezchybně a bez emocí, což může pomoci zajistit bezpečnost v některých situacích.

Nicméně nahrazení lidí roboty není nezbytně nutné pro zajištění bezpečnosti a může mít řadu nevýhod. Například, roboti nemají schopnost kreativity a inovace, které jsou důležité pro řešení složitých bezpečnostních problémů. Navíc, pokud se roboti používají k zajištění bezpečnosti, je nutné zajistit, aby byli bezpečně navrženi, správně nakonfigurováni a pravidelně aktualizováni, aby se zabránilo zneužití nebo selhání.

Ve většině případů je nejlepším přístupem k zajištění bezpečnosti kombinace lidských a technologických řešení. Lidé mohou poskytnout kreativitu a inovaci, zatímco technologie mohou poskytnout efektivní a spolehlivé způsoby zajištění bezpečnosti. Je důležité zvážit výhody a rizika obou přístupů a najít rovnováhu mezi nimi.

Windows a macOS jsou operační systémy pro počítače. Oba jsou velmi populární a mají své vlastní výhody a nevýhody.

Windows je operační systém vytvořený společností Microsoft. Je velmi rozšířený a používá se na mnoha počítačích po celém světě. Má širokou škálu funkcí a aplikací, které jsou k dispozici pro stažení a instalaci z internetu. Kromě toho je také velmi snadno ovladatelný, takže je vhodný i pro začátečníky.

MacOS je operační systém, který je k dispozici pouze pro počítače značky Apple. Je velmi elegantní a příjemný na používání, má vysokou úroveň stability a bezpečnosti a je kompatibilní s širokou škálou aplikací a hardware. Nicméně, macOS je obecně dražší než Windows a není tak rozšířený, takže může být pro některé uživatele méně pohodlný.

Výběr mezi Windows a macOS záleží především na preferencích a potřebách jednotlivého uživatele. Pokud hledáte operační systém s širokou škálou funkcí a snadnou ovladatelností, může být pro vás vhodnější Windows. Pokud dáváte přednost elegantnímu a příjemnému prostředí a vysoké úrovni stability a bezpečnosti, může být pro vás lepší volbou macOS.

Je třeba vzít v úvahu několik faktorů, než se rozhodnete, zda je vhodné koupit nový počítač nebo pokračovat s tím, který máte. Mezi hlavní faktory, které byste měli zvážit, patří:

Výkon: Pokud váš stávající počítač funguje rychle a spolehlivě, nemusí být nutné ho vyměňovat za nový. Nicméně, pokud se vám zdá, že váš počítač nezvládá náročné úkoly tak, jak byste očekávali, může být nákup nového počítače s vyšším výkonem rozumnou volbou. Potřeby: Zvažte, co všechno potřebujete počítač ke své práci nebo zábavě. Pokud potřebujete počítač s vyšším výkonem pro náročné úkoly, jako je hraní her nebo tvorba videa, může být nový počítač s vyšším výkonem vhodnější volbou. Náklady: Před nákupem nového počítače se rozhodně podívejte na cenu a porovnejte ji s tím, co byste museli utratit za opravu nebo vylepšení stávajícího počítače. Pokud je cena nového počítače podobná nebo vyšší než náklady na opravu nebo vylepšení, může se vyplatit zvolit opravu nebo vylepšení. V zásadě je nákup nového počítače vhodnou volbou, pokud potřebujete vyšší výkon nebo funkce, které váš stávající počítač nemá, a pokud se vám vyplatí utratit peníze za nový počítač. Pokud váš stávající počítač funguje dobře a vy nepotřebujete žádné zvláštní funkce, může se vyplatit ho ponechat.

Existuje mnoho důvodů, proč lidé nemusí dbát na své zdraví tak, jak by měli. Některé z možných příčin jsou:

Nedostatek informací: Někteří lidé nemají dostatek informací o tom, jak se o své zdraví správně starat, a proto nevědí, jaké kroky mohou podniknout. Nedostatek času: Pro některé lidi může být těžké najít čas na to, aby se starali o své zdraví, zejména pokud jsou zaneprázdněni prací nebo rodinou. Nedostatek motivace: Někteří lidé nemusí mít dostatečnou motivaci k tomu, aby se starali o své zdraví, přestože vědí, že by měli. Špatné návyky: Někteří lidé mohou mít špatné návyky, jako je kouření nebo příliš mnoho alkoholu, které škodí jejich zdraví. Finanční omezení: Pro některé lidi může být těžké zajistit si zdravotní péči nebo si dovolit zdravé potraviny kvůli finančním omezením. Stres: Někteří lidé mohou pod velkým stresem a nemají čas ani energii na to, aby se starali o své zdraví. Je důležité si uvědomit, že i když může být těžké se o své zdraví správně starat, je to velmi důležité pro zdraví a celkové pohodlí. Je dobré se snažit najít způsoby, jak se o své zdraví starat, i když to může vyžadovat nějaké úsilí.

Internet a televize v nahotě odhaluje pravdu o naší lidské pitomosti, dokud zde nebyl internet a televize tak bylo možné naši lidskou pitomost utajit, a tak jsme si mysleli to, že nejsme pitomci. Jsme pitomci díky tomu že jsme nahradili praxi za teorie, naše školství v nahotě odhaluje nahrazení praxe za teorie, které v praxi nefungují, komu není rady tomu není už pomoci.

Teorie se stali bohem, který rozhoduje o nás bez nás, jakýkoli odpor proti svaté teorii je naivní a marný! Veliké množství knih a filmů popisuje teorie co v praxi nefungují, jenže nic se stejně nezmění a pořád dokola opakujeme stejné chyby, je naivní věřit tomu že demokratické politické volby prezidenta nebo politiků mohou něco změnit k tomu abychom se všichni měli líp, líp se zde mají jenom ti, co nám vládnou díky výhodám, které si nezaslouží.

Z cizího krev neteče to je příčina toho, že jsme byli vyhnáni z ráje do očistce, zavřeli jsme pravdu a lásku do vězení, aby zde místo pravdy a lásky byla lež a nenávist, následkem je to že náš život nemá už smysl, a tak se z nás všech stali pitomci. Podívejme se na projevy elity v televizi a na internetu, jejich myšlenky jsou jenom ubohým divadlem, ve kterém se snaží hrát zde hlavní roli.

Ve skutečnosti zde ale hlavní roli hrají jenom informace a programy, pokud jsou informace a programy blbé tak z toho máme blbou náladu, a tak pijeme pivo, kouříme cigarety, věříme na pitomé teorie atd. když něco nejde po dobrém tak to řešíme po zlém, a tak zde jsou; inflace, pandemie, krize, revoluce, války, vandalismus atd. Blázen spatřuje v druhých blázny, je svět, kde žijeme globální blázinec nebo je to jinak?