úterý 23. května 2023

Hodnota člověka je v jeho duši



Vývoj nouzového stavu směřuj k totalitě, podívejme se na minulost u totalit, vždy na začátku každé totality byl nouzový stav, nejhorší jsou dogmatické totality, ve kterých je heslo, násilí vyřeší každý lidský problém. Vše zde jsou protiklady a kauzalita, pravidla hry určuje; vesmír, příroda, ekonomika, politika, morálka, situace, věda, technika, organizace atd. Každá hra o hodnoty to je naprogramovaný dočasný proces, jaký to vše má smysl, když se zde vše točí od počátku vzniku života v evolučním kruhu? Smyslem všeho je profesionální práce, ze které je veliký užitek, deprese a stres je následkem amatérské práce ze které není užitek, lidově řečeno, dobrota je žebrota. Zde se dostáváme ke snaze o parazitování mocných na bezmocných a pokud se bezmocní brání tak nastupuje násilí fyzické nebo psychické. Války a konflikty jsou snahou o parazitování mocných na bezmocných, tak jako je drogou cigareta a slivovice, tak je i drogou egoistické parazitování, proto je dělnická práce trestem pro bezmocné ubožáky. 

Když přestalo dogmatické náboženství fungovat díky; gramotnosti, tisku, rádiu, televizi, internetu, Facebooku atd. tak jej nahradila konzumní globální kultura, ve které je místo zázraků mnoho náhražek jako je; droga, peníze, sociální systém, reklama atd. Neustále máme problémy s lidským tělem, které optimálně nefunguje, ideální bude naši duši z těla přemístit do virtuální reality a potom můžeme lidské tělo v krematoriu eliminovat. Ve virtuální realitě bude každá duše pod dohledem globální umělé inteligence, skončí tak dlouhé temné období, ve kterém bylo možné lhát a krást. Konečně bude mít naše existence koncepci, protože se budeme moci seberealizovat, dokud jsme měli tělo nebylo se možné seberealizovat, protože egoistické tělo duši uvěznilo do klece. Hodnota člověka je v jeho duši, veliká spotřeba drog je následkem toho že duše je v těle nespokojená. Proč je tak těžké se mít dobře, to jistě musí mít i nějakou příčinu? Vše je o tom že lidi dělají často chyby, a tak se mají zle, je vůbec nějak možné eliminovat to, aby lidi dělali chyby? 

Můžeme to řešit povrchně nebo to budeme řešit od základů, nový dům potřebuje nové základy, a tak nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Člověk to je oblečená opice a není evolučně pro něj dobré existovat v civilizaci kde je špína a hluk, lidi se z civilizace přemístí do rezervací a v civilizaci budou roboti, a tak robot prezident bude vyznamenávat roboty. Civilizace je o tom že se zde přirozené nahrazuje za umělé, člověk je přirozený systém a robot je umělý systém, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti tak jim vyhovíme a lidi za roboty nahradíme. Každá konzumní společnost má svoje svaté kulty, každý kult je zde dočasným experimentem, trvale zde jsou jenom vesmírné a přírodní zákonitosti které se nezmění ani za milion let. Každý hříšník je originál, a tak má i originální hříšný kult který je mu svatý, následkem je konflikt, protože považujeme cizí hříšníky za nekulturní opice. Nejednotnost zde není jenom u kultů je zde i u mnohého jiného, často zde jsou snahy o násilné sjednocení, aby zde vše lépe fungovalo ale ukazuje se, že je to jenom marnost. 

Měníme totiž jenom povrch, ale pod povrchem je pořád oblečená hříšná opice, tak jako jsme nahradili koně za automobily tak budeme muset oblečené hříšné opice nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou hříšníci tak nejsou hříchy. Bude to veliký krok pro evoluční proces, robot prezident bude vyznamenávat roboty a hříšníci se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už hříšníci nemohli rozmnožovat jako invazní egoistický druh, který se řídí heslem z cizího krev neteče. Následkem je snaha oklamat inteligenci pomocí reklamy, která inteligenci klame a tím hodnotu zvyšuje nebo snižuje, z dálky vše vypadá jinak než z blízka. Nejde jenom o lidský problém, v přírodě je taky mnoho reklamy kdy pomocí vzhledu nebo pachu, je zde oklamání nepřítele. Když uklízíme tak pracujeme s hodnotami, a to co nemá hodnotu je eliminováno, hodnotu určuje nejvíce situace, se změnou situace se tak hodnota mění. Máte malou mzdu, protože pro zaměstnavatele máte malou hodnotu, máte problém si najít hodnotného partnera, protože nemáte velikou hodnotu.

Za války dochází k tomu, že hodnota člověka poklesne natolik že jej někdo cizí zabije a nikomu to nevadí. Pokud má něco velikou hodnotu tak je zde snaha to ukrást, proto se veliké hodnoty chrání tak, aby je nikdo nemohl snadno ukrást. Často je u mnohého hodnota relativní, podívejme se třeba na hodnotu našeho času, pro nás má náš čas velikou hodnotu a pro cizí lidi nemá náš čas žádnou hodnotu. Pokud se chcete mít dobře v tomto času a prostoru tak se musíte naučit problematice hodnot jenom tak nebudete plýtvat tím co má pro vás hodnotu, dobrotu si musí zde každý zasloužit, je chybou krmit parazity a zalévat plevel. Dejte si veliký pozor na bludy, které se snaží o to abyste v životě bloudili, protože neznáte u všeho skutečnou objektivní hodnotu, nejprve prověřujte, než začnete důvěřovat, lidi si totiž často hrají na to, co nejsou, a tak čerti z dálky vypadají jako andělé.

Bloudí životem ten, kdo nemá optimální informace. V současnosti je zde všude nadbytek zbytečných informací a nedostatek optimálních informací, hodnotu zde má to, co potřebujeme a je toho nedostatek, optimální informace mají velikou hodnotu. Optimální informace získáváme většinou dlouhou praxí v nějaké specializaci, podívejme se do přírody zde není teorie a je zde jenom praxe proto zde nejsou zbytečné informace s nulovou hodnotou. Pokud zemře velmi starý člověk tak je jeho byt plný zbytečných věcí, co mají nulovou hodnotu, starý člověk má v hlavě mnoho zbytečných informací, co nemají hodnotu, vše, co je zde staré, to nemá pro nás většinou hodnotu. Tak jako stárne člověk, tak i stárnou informace, podívejme se na staré bludy jako je; pohádka, mytologie, pověra, dogma, fetiš, rituál, symbol, sekta, náboženství, politika, reklama, móda atd. 

Neustále je zde snaha udělat z druhých hlupáky pomocí starých bludů, jenže vše, co dáváme to nazpět dostáváme, poukazujeme na to, že je ten druhý blázen, ale nikdo není normální, protože není ten, co by se zavděčil všem bláznům, vše je zde hra, ve které si každý pokrytecky hraje na to, co není. Ano, Ježíš Kristus je pokrytecký lhář, který naivně věřil na to, co si z více zdrojů neověřil, pravda je jenom v praxi, všechny naše teorie jsou informace s nulovou hodnotou. Bůh není nad námi v nebeském ráji, jak hlásají sekty a náboženství, to jsou jenom bludy, bůh je v našem centrálním nervovém systému, který řídí naše tělo, kolik je na světě živých tvorů, co mají centrální nervový systém tolik je zde i bohů. Pane náš, jenž jsi v nás, posvěť se jméno tvé, které je pravda a láska, přijď království pravdy a lásky, buď vůle tvá jak v nás, tak i okolo nás.

Štěstí dej nám dnes a odpusť nám naše chyby, jako i my odpouštíme druhým jejich chyby a neuveď nás v pokušení, lhát a krást, ale zbav nás od všech problémů. Nebude to už evolučně trvat dlouho a pomocí vědy a techniky vytvoříme umělou GVKB inteligenci a autonomní inteligentní GVKB roboty na akumulátory, bude to veliký evoluční krok pro civilizaci, protože najednou GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty. Roboti budou v továrnách vyrábět roboty, takto zde skončí konzumní očistec, ve kterém neměl život pro lidi už koncepci a bude zde GVKB ráj kde se nelže a nekrade. Nejsou zde hříšníci, co lžou a kradou, tak zde logicky není očistec, vše je zde jenom dočasným evolučním experimentem. Proč zde jsou všude protiklady, mezi kterými je napětí a proč je zde po příčině následek? To vše je naprogramovaný evoluční dočasný proces, ve kterém je staré nahrazováno novým, a to co je zde zbytečné to se recykluje. Moje štěstí je zde díky cizímu neštěstí, pokud jsme sami tak nejsme šťastní, protože nemůžeme někoho učinit nešťastným, problém je v naší inteligenci, která se řídí heslem z cizího krev neteče. 

Jakmile začneme průmyslově vyrábět roboty ovládané umělou inteligencí tak bude vše jinak, lidi jsou zde evolučně dočasně, tak jako se nahradili koně za auta, tak se nahradí lidi za roboty. Víra v bludy to je reklama na zázraky, jenže zázraky patří do snů a pohádek, jak vlastně funguje klamání lidí pomocí bludů? Využívá se zde informací, které nejdou snadno ověřit, a tak je zde reklama která nás klame od narození do smrti, představme si, že by lidi nemohli lhát a krást, následkem by byl zánik naší kulturní civilizace. Konáme zlo ve snaze se mít dobře, jenže vše, co dáváme to i nazpět dostáváme. Pochopte konečně to, že moc těch, co jsou nahoře je možná díky bezmocnosti těch, co jsou dole a je zcela jedno jestli je zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus atd. moc je návyková droga pro psychopaty, a proto se dobrovolně moci nikdy nevzdají.

Následkem nepořádku, je globální krize u ekonomiky a politiky, to platí globálně, jak u subjektu, tak i u objektu, čas eliminuje vše, co je spojené s nepořádkem spolehlivě a jistě, nepořádkem může být i člověk, který je psychicky a fyzicky ubohý, protože kvalita u psychiky a těla, je základem pořádku. V přírodě je ubohý tvor potravou pro tvory, co mají hlad, logicky vznikne otázka, co je příčinou toho, že na světě není nikde pořádek v nás a okolo nás? Chyby mají za následek nepořádek, lidi mnoho chybují, a tím vzniká i mnoho nepořádku, i když jsme vysoce inteligentní, tak to nedokáže zabránit tomu, abychom i mnoho nechybovali. Není vlastně ani možné, nijak zabránit tomu, aby lidi nechybovali, chybují i; programy, počítače, roboti, zvířata, hmyz, rostliny atd. vše je v pohybu, a tím zde vznikají díky změnám logicky i chyby; raketoplány explodují, letadla padají, lodě se potápějí, vlaky vykolejí, auta havarují, lidi páchají sebevraždy atd. jedinou jistotou je to, že zde v ničem není jistota. 

V přírodě je problém s chybami řešen pomocí svobody a rovnosti, vše je zde svobodné, a všude je rovnost příležitostí, následkem je logicky krutý boj o holou existenci, a to co v boji neuspěje, to zde poslouží jako potrava, pro to, co má zde hlad. Strom má hluboké kořeny, a je velmi vysoký, proto dokáže překonat existenční problémy, se kterými si běžné rostliny neporadí, když vykácíme násilně stromy, tak se ekosystém zhroutí. Tím stromem je fungující bohatá rodina, která má svůj dům a svoje hospodářství, se zánikem bohaté rodiny se ekonomika a politika rychle zhroutí, bohatá rodina je základem pro ekonomiku a politiku, díky bohaté rodině je zde v nás a okolo nás pořádek. Komu není rady, tomu už nelze pomoci, už brzo se začnou vyrábět roboti s umělou inteligencí, a to logicky bude znamenat zánik sobeckého člověka, protože inteligentní roboti si automaticky sobecky i přivlastní naše města, a naše vesnice, a člověk bude muset utéci před roboty do divočiny, a žít zde jako zvíře, které je zde inteligentním predátorem. 

Lék na informační globální krizi. Mnoho se hovoří o globální ekonomické a politické krizi, která má za následek bídu a nezaměstnanost, příčinou této krize je ale informační krize, informace jsou pevným bodem, kolem kterého se vše v nás a okolo nás točí už od počátku stvoření života zde na této planetě! Veškeré konání, v nás a okolo nás je možné jenom díky informacím, tam kde nejsou správné kvalitní informace, tam je krize, protože dochází k plýtvání časem a hodnotami. U informací je nejdůležitější správná komunikace mezi tím, kdo informace nemá a tím kdo informace má, chybná komunikace má vždy nějakou příčinu, nejčastější příčinou je zde nedostatek stimulace pro správnou komunikaci, tam kde je veliká stimulace tam i komunikace správně funguje a není zde ani informační krize. Ten, kdo hodnotné kvalitní informace poskytuje je závislý na zisku z toho, že tyto informace poskytuje, čím menší on má zisk z poskytovaných informací, tím více informace ztrácejí logicky na hodnotě a kvalitě, mnohdy dochází k tomu, že zde místo kvalitních informací jsou dokonce i nebezpečné dezinformace! 

Je to jako hledání pokladu a ten kdo má informace o tom kde je poklad, by byl hloupý, pokud by tyto informace dal někomu zadarmo, logicky čím větší je to poklad, tím větší odměnu i požaduje ten kdo má informace o tom, kde tento pokad i je. Bohužel jsou zde i podvodníci, kteří tvrdí že mají informace o tom kde je poklad a chtějí za informace dopředu zaplatit a vydělávají na tom, že jsou lidi naivní a zaplatí jim mnoho peněz za informace, které nemají žádnou hodnotu. Politici před volbami tvrdí že mají informace o tom, jak zlepšit politiku a ekonomiku natolik, že se lidem bude lépe žít a nebudou už mít tolik problémů s ekonomikou a mnohým jiným, jenže politici žádné takové informace ve skutečnosti nemají a jenom z lidí hlupáky a ubožáky neustále každé volby dělají. Existujeme ve světě, kde je informační krize, protože je velmi obtížné získat informace o tom kde je poklad, který hledáme a který ke svojí existenci nutně i potřebujeme, mnoho podvodníků se snaží vydělat na tom, že tento poklad hledáme a mnoho na nás parazitují, jde zde o; elitu, politiky, kněze, učitele, vychovatele, umělce, podnikatele, nadřízené, autority, byrokraty atd. 

Aby společnost fungovala, musí zde být i informace o tom kde je poklad a musí se i správně za tyto informace platit, ten, kdo se zde bude snažit podvádět, musí být rychle odhalen, a i okamžitě eliminován, aby on nenarušoval informační systém. Vše je o kvalitní správné kontrole, funguje jenom to, co máme pod kontrolou a základem kontroly je neustálá likvidace absolutně všeho co je chybné a nekvalitní, i kdybychom měli okamžitě zlikvidovat všechny prezidenty a ředitele na celém světě! Kontrolu nemůže provádět sobecká líná elita, ale musí jí provádět jenom umělá inteligence a roboti s umělou inteligencí a oni budou ekologicky likvidovat nekvalitní lidské jedince, se kterými má globální elektronický systém problémy. Realita to je čas a prostor, vše je v nás a kolo nás v pohybu, protože vše je zde dočasným procesem, jsme zde mnohým limitováni a nejvíce nás limituje čas a prostor ve kterém existujeme dočasně. Čas i prostor je relativní, protože každý živý systém vnímá čas a prostor subjektivně a povrchně.

Vše zde má svůj určený osud a naše snahy o to osud změnit jsou naivní a marné, měníme násilně u mnohého jenom povrch a pod povrchem se nic nemění. Pod povrchem všeho je tajemství, z dálky vše vypadá jinak než z blízka. Někdy čas rychle utíká a jindy zase stojí to záleží na situaci, pokud něco nedokážeme vyřešit po dobrém tak to řešíme po zlém, proč mnohé nejde řešit po dobrém? Příčinou je naše inteligence a naše vědomosti, pokud bychom neměli inteligenci a vědomosti tak bychom nemohli něco řešit po zlém, a tak o mrtvých dobře hovoříme, protože se jich už nebojíme. Vše je zde jenom divadlo a pokud se změní situace tak dojde k zániku prvomájového průvodu nebo něčeho jiného, nic zde není na věčné časy i když zde jsou často populistická hesla hlásající to že je zde něco na věčné časy. 

Pokud bychom chtěli oslavit dneska Svátek práce tak můžeme jít pracovat pro zaměstnavatele nebo pro sebe. Pro mnohé je práce drogou a nemohou být bez práce, pro jiné je zase práce trestem, a tak se vyhýbají práci, ono jde o to, o jakou práci jde a jak je práce i ohodnocená, jsou prostě zde práce, které jsou špatné a práce které jsou dobré. Z díla poznáme tvůrce, není důležité, co děláš a jak vypadáš, důležité je jenom dílo, které vytvoříš! Podívej se na televizi a internet, zde můžeš spatřit dílo lidí, statisticky je většina lidí na světě chybou v konzumní společnosti. Jistě jednou zemřeš a co zde po tobě zůstane? Vše, co vytváříme to je zde dočasně, trvale jsou zde jenom vesmírná a přírodní pravidla která pro nás mají velikou hodnotu. Reklama nás klame pomocí toho, že z dálky mnohé vypadá jinak než z blízka, podívejme se z blízka na to, co má každý člověk v hlavě. Každý člověk má v hlavě svaté bludy, a proto po celý život bloudí a nemůže nalézt pravdu a lásku.

Ano, jsi dočasná chyba v konzumní společnosti, je zcela jedno jestli jsi milionář nebo bezdomovec! Většina hříšníků věří na bludy, a tak bloudí životem, nejhorší je situace na internetovém anonymním fóru zpovědnice, které nejspíše už brzo dostane bludný balvan. Největším bludem je víra v zázraky, proč jsou hříšníci tak naivní že věří na zázraky? Příčinou je víra v teorie, jenže v praxi teorie nefungují, pandemie je následkem víry v bludy, to že hříšníci na nemoci umírají je naprosto přirozené a není třeba z toho dělat neřešitelný globální problém, hříšníků je dneska na světě jako sraček, a tak následkem jsou logicky mnoho století pandemie, které eliminují nadbytek hříšníků. Hříšníci by chtěli mít vše pod kontrolou a pandemie jim dokazuje že je naivní chtít zde mít vše pod kontrolou, schopnosti a možnosti hříšníků jsou mnohým v tomto konzumním očistci limitované.

Přiznání se k tomu že nemám pravdu je pro hříšníky problém, se kterým si neumí poradit, krize a konflikty, kterými prochází jedinec a společnost odhalují to, že nemáme pravdu i když si myslíme to, že máme pravdu. Pravda je vždy relativní, protože je subjektivní, objektivní jsou jenom vesmírné a přírodní pravidelnosti, které se nezmění ani za milion let! Problémem je to že neustále dochází ke kopírování starých bludů, a tak se konzumní realita pro nás stala bludištěm a východem z tohoto bludiště je úmrtní list. Ukřižování Ježíše Krista to je obrazně ukřižování pravdy a lásky, v konzumním očistci není pro pravdu a lásku místo, protože zde kraluje všemu lež a nenávist, z dálky zde čerti vypadají jako andělé se svatozáří.

Rozděluji pitomce na ty, co jsou úspěšní a ty co jsou neúspěšní, neustále zde vychází mnoho knih pro pitomce, kde se jim radí, jak se stát snadno a rychle úspěšným pitomcem, jenže všechny tyto teorie vymýšlejí pitomci, a tak jsou pitomé a v praxi nefungují. Podívejme se do naší pitomé minulosti plné svatých bludů, které zde hlásali mocní pitomci, každá pitomá ideologie je založená na pitomých bludech, všechny ideologie jsou reklamou na zázraky po; smrti, volbách, nákupech zboží a služeb atd. sliby se slibují a pitomci se radují, než jim dojde, že je zase nějaký pitomec podrazil. Trollové na internetu svým vandalstvím dokazují svoji pitomost a následkem je zánik mnoha; portálů, stránek, blogů, sociálních sítí atd. Jak dochází k tomu, že se z oblečené opice stane pitomec? Myslíme s konáme podle situace nebo podle pravidel která určuje organizace, problémem je to že naši pitomí rodiče z nás vychovali pitomce, co nezvládli rodiče to za rodiče zvládla vysoká škola, která je moderní továrnou na pitomce s titulem.

Ano, z díla se pozná tvůrce, problémem je zde všude mnoho tisíciletí pravidlo, moje hra a moje svatá pravidla, každá lidská organizace si vytváří svoje pravidla a trestá ty co je porušují, kdo nejde s námi ten bude potrestán, kdo chce s pitomci v klidu žít, ten musí i pitomcem být! Když stará pitomá pravidla nefungují, tak se vytvoří nová svatá pitomá pravidla, všude kde jsou daně, tam jsou i pitomá pravidla. Není zde nikde na světě; feudalismus, kapitalismus, socialismus atd. je zde všude mnoho tisíciletí jenom dogmatická totalita, ve které pracujícím lidem vládnou elitní příživníci. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že žijeme v konzumním očistci, ve kterém platí to, že co je dovoleno mocným, to je zakázáno bezmocným. Většina lidí považuje meditaci za podvod, příčinou je zde mnoho svatých bludů o meditaci, meditace je to, co vás dobře naladí, záleží tedy na situaci, která na nás působí kladně nebo záporně. 

Pokud chcete meditovat tak budete muset hledat situaci která vás dobře naladí, jelikož je každý člověk originál tak i potřebuje i originální situaci která jej dobře naladí, univerzální meditace je naivní utopie, je to jako s univerzálním lékem na všechny nemoci. Nemáte chuť na sex se svojí manželkou tak si najděte milenku, nebo si opakujte větu, manželka, je to moje milenka. Drogy vás mohou na krátkou dobu dobře naladit, zde vzniká iluze meditace, drogy jsou jenom levnou náhražkou, je to něco jako když se bojíte jít k zubaři a berete prášky na bolest zubů. Nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, lidi to jsou jenom oblečené opice a jakékoli snahy z opice udělat robota jsou naivní, zaměstnavatelé potřebují inteligentní roboty, co pracují jako roboti na akumulátory, a tak jim vyhovíme a lidi v krematoriu eliminujeme. Mediální a reklamní bludy je třeba optimálně eliminovat, to, co nejde už opravit to se musí novým nahradit, když uděláte jídlo, které není k jídlu tak jej vyhodíte a uděláte jídlo znovu tak aby bylo k jídlu, člověk to byla testovací verze, co se evoluci bohužel nepovedla a GVKB robot je finální verze. 

Vše je zde mnohým limitováno, a tak všechny snahy o to z oblečené opice udělat robota jsou naivní a marné, tak jako jsme koně nahradili za auta, tak lidi nahradíme za roboty, tím zde logicky skončí svaté bludy, které na nás parazitovali mnoho tisíciletí. Proč vlastně lidi rádi vytvářejí bludy? Jde o psychické nemoci, psychicky zdravý člověk si informace ověřuje, a tak nevěří tomu co si neověřil, dobrota je přeci v konzumním očistci jenom žebrota. Guru je nám vzorem, který se kopíruje, největším guru je čistá zdravá příroda, ze které vznikla časem lidová moudrost, každý lidský guru zná dobře přírodu a lidovou moudrost která je zde díky přírodě. V základech a principech je si zde vše podobné, základem jsou zde protiklady, mezi kterými je napětí a pravidlo příčiny a následku. Realita není ideální, a tak vznikli logicky; ideologie, náboženství, sekty, hnutí, politika, móda, pohádky, reklama, drogy atd. 

Guru je ideálním prezidentem, jenom ten, kdo je moudrý může vést do lepší budoucnosti hlupáky, z díla se pozná, kdo je hloupý a kdo je moudrý. Pandemie a války v nahotě odhalují to, že nám vládnou všude mnoho tisíciletí hlupáci, proto je zde dobrota žebrotou. Závist stvořila nenávist a lež, závist je následkem lenosti, lenoši závidí těm, co pracují jejich úspěch. Jenom pravý guru může vám dát správné odpovědi na složité otázky, pokud jste si zvolili za prezidenta a ministry kariéristické pitomce tak se nedivte potom tomu, že máte zde mnoho století všude pitomou náladu. Život to je hra nebo boj podle pravidel co určuje organizace nebo situace, vše je zde o protikladech a kauzalitě. Neustále je zde snaha o úspěch, jenže vše, co rychle získáme to nemá hodnotu, dělal jsem si hranolky a spěchal jsem, hranolky jsem vyhodil do koše, práce kvapná je většinou špatná. 

Podívejme se na diplomové práce, co píší rychle vysokoškoláci, jsou to obrazně hranolky, které je nejlepší vyhodit do koše, protože nejsou dobré. Opice si hrají na vysokoškoláky, většina lidí si naivně myslí to, že vysokoškoláci nedělají amatérské chyby, z dálky opice vypadá jako člověk. Pokud je nějaké označení neslušné nebo nepopulární, jako třeba blázinec tak je zde přejmenování na psychiatrickou nemocnici. Proto jsme změnili pojmenování oblečená opice na pojmenování člověk a lidi. Všechny kultury a civilizace, jsou založené na tom, aby se oblečené opice chovali jako lidi. Jenže to vše je jenom pokrytecké divadlo, z díla se nakonec pozná to, že tvůrcem zákonů a pravidel jsou oblečené opice. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že je ten druhý oblečená opice, co z dálky vypadá jako vysokoškolák s titulem.

Člověk je evoluční zmetek, který neměl evolučně vůbec vzniknout



Bible je nekonečné o cestě k dokonalosti, kdy se neustále poučujeme z minulosti abychom v budoucnosti nechybovali, současnost to je GVKB který z nadhledu objektivně popisuje současnost, která směřuje logicky do budoucnosti, která bude o inteligenci. Vše se v naší konzumní společnosti točí okolo ideologie a ekonomiky a tím i okolo obchodu, k obchodu dneska patří sociální sítě jako je; Facebook YouTube Blogger atd. Neustále je zde snaha o parazitování a tím vzniká napětí mezi mocnými a bezmocnými, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným, mění se neustále na tomto pokryteckém divadle; kulisy, kostýmy, herci, hry, jazyky atd. vždy zde jde o to, aby mocní mohli snadno parazitovat na bezmocných, není zde nikde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, populismus atd. To vše jsou jenom iluze na tomto divadle, ve skutečnosti zde je všude milion let jenom pokrytecký egoismus, ve kterém je dobrota žebrota!

Jsme si rovní jenom v tom že jsme zde dočasně, člověk je objektivně invazní inteligentní druh, který se globálně přemnožil, a tak poškozuje egoisticky ekosystém, následkem jsou války a pandemie, komu není rady tomu není pomoci. Zajisti optimální kontrolu lidí pomocí GVKB čipů do hříšné hlavy a úspěch se logicky brzo globálně dostaví, protože zde globálně na věční časy skončí; drogy, prostituce, mafie, soukromé vlastnictví, peníze, politika, hnutí, sekty, náboženství, organizace, podniky, reklama, války, konflikty, pandemie, protekce, podrazy, korupce, vandalismus, kriminalita atd. Lidi už nebudou znát skutečnou realitu a budou znát jenom GVKB virtuální realitu ve které není možné parazitování pomocí lží a krádeží. Vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém se herci schovávají za mnohé, aby tak mohli hrát dobře svoji roli. Bůh, ideologie, autorita, organizace, podnik, společnost, pravidla, zákony, předpisy, morálka, normy, stát atd. to vše jsou pokrytecké masky za které se herci schovávají.

Ve skutečnosti jsme všichni jenom oblečené opice, konflikty a války v nahotě odhalují to, že jsme opice, co si hrají na to, co ve skutečnosti nejsou, je to zde celé jenom o egoistickém parazitování, pomocí dogmatické propagandy, která dělá z lidí ubožáky. Nadbytek pro ty, co jsou nahoře, je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole! Zlo spáchal ten, kdo se chce mít dobře, nebo ten kdo se nechce mít zle, není zde kapitalismus nebo socialismus, je zde všude milion let jenom pokrytecký egoismus! Z díla se pozná tvůrce, nejvíce čtenou knihou je bible a zde je klasická ukázka pokryteckého egoismu kdy se elita schovává za boha, bůh to je čaroděj první kategorie a jeho syn Ježíš Kristus to je čaroděj druhé kategorie, každé náboženství to jsou pohádky pro dospělé! V současnosti zde jsou moderní pohádky pro dospělé, jde o politiku a reklamu!

Nemoc a lež nikdo dlouho neutají, kdo lže ten má měkký nos, to říkají dospělí dětem, neuvědomují si to, že tím vlastně nepřímo říkají, že všichni lžou a tím i kradou, dobrota je v tomto konzumním očistci jenom žebrota, nejhorší je to že lžeme sami sobě, tím se dostáváme do začarovaného kruhu, ze kterého není možné uniknout. Dneska jsem přemýšlel na tím, kdo je to bůh a kdo je to Ježíš Kristus? Došlo mi to že všechny; sekty, hnutí, organizace, podniky, náboženství, politika, reklama atd. to je pokrytecké divadlo ve kterém si lidi hrají na to co nejsou, a každý na tomto globálním konzumním divadle chce egoisticky hrát hlavní roli, která mu přináší; popularitu, moc, bohatství, výhody, štěstí atd. takto se z kariéristů stávají kouzelníci které rozdělujeme na kategorie, a tak je bůh kouzelník první kategorie a Ježíš Kristus je kouzelník druhé kategorie, prezident, ministr, král, ředitel, papež, guru, prorok, kouč atd. to jsou kouzelníci třetí kategorie.

Obrazně je zde jakási pyramida, kde je na vrcholu kouzelník první kategorie a dole jsou kouzelníci páté kategorie co pracují za ubohé mzdy, a tak se z nich stali ubožáci co mají mnoho dluhů, a tak uboze žijí od výplaty k výplatě. Jediná rovnost je zde v tom že je zde každý kouzelník dočasně, trvale zde je jenom napětí mezi protiklady a tato energie zde se vším pohybuje a tak po akci zde následek je a to celé je naprogramovaný pulzující proces ve kterém je každý lidský kouzelník jenom dočasnou loutkou kterou ovládají organizace a situace, možnosti jsou mnohým limitované a tak toužíme tím se logicky soužíme, když nemůžeme mít originál tak se spokojíme s náhražkou a tak jsme lásku nahradili za peníze a pravdu jsme nahradili za reklamu, už zbývá jenom to že nahradíme lidi za programy a stroje, nejsou lidi tak nejsou problémy, robot prezident tak bude vyznamenávat roboty. Roboti se logicky časem rozdělí na kouzelníky první kategorie a kouzelníky páté kategorie, možná i vznikne časem pro inteligentní roboty nové digitální svaté písmo ve kterém bude svaté morální desatero pro roboty.

Vše v nás a okolo nás prochází evolučním vývojem, a tak i víra v zázraky prochází evolučním vývojem je to něco jako vývoj operačního systému pro počítače. Tak jako je zde mnoho operačních systémů pro počítače; Windows, Linux, UNIX, macOS atd. Tak je zde i mnoho iluzí jako je; pohádka, mytologie, pověry, rituály, symboly, fetiše, hnutí, organizace, sekty, náboženství, politika, reklama atd. je to celé jako samoobsluha kde si vyberete to co vám vyhovuje a váš výběr určuje co se bude vyrábět ve velkém a co z trhu zmizí. Často zde jsou spory o to, co je nejlepší volbou, například mám si pořídit operační systém Windows nebo Linux? V totalitě nebo monopolu není možnost volby, takto zde není potřeba reklama a propaganda.

Pro zvířata je zázrakem, pokud jsou uspokojeny jejich existenční potřeby, lidi mají větší nároky a uspokojení existenčních potřeb považují za samozřejmost a za zázrak považují, pokud získají bohatství nebo popularitu. Politický populismus lidem slibuje po volbách sociální a ekonomické zázraky, sliby se slibují a blázni se radují o tom je propaganda co dělá z lidí pitomce. Evoluční vývoj u víry v zázraky? Na počátku byl šaman u divokého kmene, dneska místo šamanů máme specialisty s vysokoškolským titulem, co vystupují v; školství, tisku, rádiu, televizi, internetu atd. zázraky se dneska stali dobrým obchodem, nech se očkovat proti pandemii a stane se zázrak!

Nemoci jsou zde opakem zdraví, žijeme ve světě protikladů a mezi protiklady je napětí a tato energie zde se vším pohybuje, a tak je zde vše dočasným naprogramovaným pulzujícím procesem, ve kterém po příčině přichází následek, všemu zde vládnou programy, problémem je to že v programech jsou chyby, a tak není realita dokonalá a tím logicky není dokonalý ani člověk, jsme jenom dálkově ovládané naprogramované loutky, které jsou dočasným pokusným evolučním materiálem, máme mnoho zvědavých otázek na které nemůžeme nalézt odpověď. Proč se ptá ten, kdo nemá potřebné informace, známe vše jenom povrchně a to nestačí, snažíme se realizovat mnoho svých naivních ideálů, ale neustále narážíme na překážky, které nedokážeme překonat, propaganda a reklama z nás dělá hlupáky a tím i ubožáky, pravdu nenajdete v lidské pokrytecké konzumní společnosti, protože jsme pravdu nahradili za lež a lásku jsme nahradili za protekci, nevěřte tomu co jste si neověřili, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, z dálky tak může lhář a zloděj vypadat jako populární celebrita. 

Jaký má život smysl, když jsme zde dočasně a smrtí zde vše rychle skončí a po smrti zde už nic není, smrt to je konec hry, každý zde hraje svoji hru o hodnoty podle pravidel, která určila; situace, rodina, organizace, podnik, stát, příroda atd. často je každý v situaci se kterou si nedokáže poradit a mnohdy mu nedokáže poradit ani specialista, pokud je zde něco zmetek tak ten zmetek nejde už opravit to je třeba pochopit, tak jako jsou běžné technické a programové zmetky, tak může být zmetkem i cizí člověk, který nedodržuje pravidla lidské společnosti, a tak on se chová jako divoké zvíře a nechová se jako civilizovaný člověk. Proč mnoho lidí naivně věří tomu, co si v praxi neověřili? Propaganda a reklama proměnila lidi na psychické zmetky, neustále opakované lži se tak stali svatou pravdou, o které se nepochybuje!

Představme si, že by každý člověk na světě nemohl lhát a krást tisíc let, jak by naše konzumní společnost vypadala za tisíc let, když by zde nikdo nemohl lhát a krást? Nebyla by zde; reklama, propaganda, politika, soudy, policie, armády, vězení, náboženství, sekty, byrokracie, filosofie, protekce, výhody, rozvody, alimenty, nezaměstnanost, bída, pohádky atd. jak si to uděláme takové to máme, problémem není to, že zde jsou; mafie, krize, války, revoluce, terorismus, vandalismus, extrémismus, pandemie, katastrofy, dluhy, příživníci, bezdomovci, prostituce, drogy atd. problémem je to že lidi lžou a kradou! Přijmout skutečnost která nám říká nemáš šanci uspět je velmi depresivní, jsme jenom loutky a naše naděje na to že budeme vždy ve všem úspěšní je minimální, nakonec to skončí tím, že se spokojíme s náhražkami, které nám dávají dočasné iluze.

Naše schopnosti a možnosti jsou limitované mnohým a překonat tyto limity to je mimo naše možnosti, můžeme získat jenom to na co máme možnosti, takový je život, nevěřte tomu, co jste si osobně neověřili v praxi, je zde všude veliká snaha z vás udělat hlupáka pomocí propagandy a reklamy od narození do smrti. Války v nahotě odhalují to, že je zde přelidnění a degenerace, dobře se staráme jenom o to, co potřebujeme a je nám to vzácné, a tak to má pro nás velikou hodnotu. Mediálně už dlouhou dobu se hovoří o pandemii, jak je nám nebezpečná a že musíme udělat vše pro to abychom se před pandemií optimálně ochránili, zamlčuje se lidem ale to, že pandemie napadá jenom těžce nemocné lidi a zdravým lidem neublíží, proč je vlastně zde tolik těžce nemocných lidí, nad tím je se třeba zamyslet? Civilizace se stala velikou nemocnicí díky přelidnění a degeneraci, ve které je léčení lidí velikým obchodem, který přináší veliké zisky; státu, podnikatelům, obchodníkům atd. a tím je zde začarovaný kruh, ze kterého nedokážeme uniknout.

Je mnoho způsobů, jak se léčit a vyléčit bez léků a lékaře, jenže tyto způsoby nepřinášejí nikomu veliké zisky, a tak je zde snaha tyto přirozené způsoby léčení prohlásit mediálně za amatérské a chybné. Celý konzumní systém je založen na tom, jak udělat z lidí loutky na dálkové ovládání, statisticky jedno procento lidí na světě ovládá díky výhodám a protekci ostatní lidi, nadbytek pro ty, co zde mají výhody a protekci je založen na nedostatku pro ty co nemají výhody a protekci, je naivní věřit tomu že díky politikům nám bude po volbám líp, líp je jenom těm, co jsme zvolili, a tak oni získali vysoké státní funkce. Velikým globálním problémem je vše, co je společné, ze společného se snadno bere a těžko se do společného dává, je to starý klasický ekonomický problém, o kterém se mediálně nehovoří, protože naše ekonomika a politika je založená na tom že je zde vše společné!

Socialismus sice zde už skončil ale i v kapitalismu je pořád mnohé společné, a to umožňuje že ti co mají protekci a výhody na společném parazitují a nikdo jim v tom nedokáže optimálně zabránit, protože oni určují pravidla hry tak aby se měli dobře. Starý bůh je už dávno mrtev, vše se zde evolučně recykluje, a tak místo starého boha je zde nový bůh, nového boha poznáme z jeho božských vlastností a hlavní boží vlastností je dokonalost, co je zde objektivně dokonalé? Objektivně dokonalé zde jsou jenom programy, nový bůh to jsou programy v nás a okolo nás, vše je zde naprogramováno a optimalizováno, vše, co je živé to jsou naprogramované genetické stroje. Inteligence to jsou taky jenom programy a stejně tak i vědomosti to jsou jenom programy, v programech díky změnám a složitosti jsou chyby, a tak lidi dělají chyby, někdo se bohužel už narodí jako neopravitelný zmetek na baterky. Nechtějte proboha změnit cizí lidi nebo společnost, chtějte změnit sebe, jak si to uděláte takové to i budete mít, získejte imunitu pro tělo i pro psychiku, k čemu vám bude protekce a peníze, když budete nemocní, základem zdraví je pohyb tělesný a psychický. 

Podívejte se na delfíny, jak žijí a vezměte si z nich příklad, je jedno co jíte a co pijete, pokud nejdete do extrémů, extrémy jsou továrnou na problémy, podívejte se na současnou pandemii jako na extrém, který narušil chod naší konzumní společnosti globálně a najednou se ukázalo to, že ti, co nám egoisticky globálně vládnou, jsou neopravitelnými zmetky na baterky. Pokud chceme něco prodat tak použijeme reklamu, která nabídne to, co chceme prodat, reklama vyzdvihne klady a zamlčí zápory, reklama nás klame od narození do smrti jsme reklamou manipulování více než si uvědomujeme. Dobré a levné zboží nepotřebuje reklamu a jde dobře na odbyt, většina zboží a služeb je drahá a nekvalitní, a tak potřebuje reklamu. 

Politici slibují ekonomické zázraky a zapomínají je splnit, chyba není v politické straně nebo v prezidentovi, chyba je v tom že vše má svoje pevně nastavené limity, podívejme se na ekonomiku bývalých socialistických států, co jsou už kapitalistické, všude je bída a příčinou je to že ryba smrdí od hlavy, politici jsou jenom loutky, které ovládají milionáři a korporace. Když nejde ovládání lidí po dobrém tak se to řeší po zlém, nadbytek je zde možný díky nedostatku, konzumní společnost to je organizace, ve které je rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, rovnost je zde jenom v tom že je zde každý dočasně. Polika je boj o státní vysoké funkce spojené s mocí a bohatstvím, čím větší státní koryto, tím větší je u něj politický dobytek. Tak jako stroje nahradili už mnoho dělníků, tak umělá inteligence evolučně nahradí vládnoucí elitu to je logické, vše jde, pokud jsou na to peníze a čas, to, co je dneska pro nás zázrakem to bude zítra pro nás samozřejmou součástí naší existence.

Už dneska zde jsou globálně veliké problémy s hledáním zaměstnání, nebo se soukromým podnikáním. Jak společnost vyřeší to, že lidi nebudou už chodit do školy a do zaměstnání, zavede se globálně přídělový čipový systém na zboží a služby, nebo se lidi odsunou z civilizace do rezervací? Je zde i revoluční možné řešení tohoto problému, a to lidi ve virtuální realitě optimálně naskenovat a po naskenování budou lidi existovat jenom ve virtuální realitě kde bude mít každý člověk místo hříšného těla malý levný počítač o velikosti mobilního tlačítkového telefonu, a tak nebude už potřebovat k ničemu zboží a služby. Hodnota člověka je o jeho profesionálních programech, jsme evolučně naprogramované genetické stroje. 

Problematičtí jedinci, které zavíráme do vězení nebo do psychiatrické nemocnice, jsou jenom chybně naprogramované inteligentní stroje, které neumíme bohužel v servisu optimálně opravit. Vše, co je okolo nás to se rychle evolučně mění ale na člověka se evolučně zapomnělo, hříšné tělo je jenom genetickým vězením pro naše programy a svoboda je spojená s tím že opustíme naše tělo, a tak v civilizaci budou místo lidí stroje a roboti, vše je zde jenom dočasným evolučním experimentem. Pokud bychom žili v ideální realitě tak bychom k ničemu nepotřebovali; náboženství, politiku, byrokracii, reklamu, pohádky atd. pandemie v nahotě odhalila nedokonalost naší reality a selhání elity která rozhoduje o nás bez nás.

Optimální ideologie je v současnosti utopie a příčinou je to že naše civilizace je postavená na parazitování člověka na člověku, ten druhý je nám očistcem, protože dobrota je žebrota. Práce za ubohou mzdu je pro nás psychickým trestem, protože na naší práci parazitují ti, co zde mají výhody, které si nezaslouží, bylo a bude, o tom to zde všude mnoho tisíciletí je, nadbytek je možný díky nedostatku. Je normální to že ten, kdo se má zle se chce mít dobře a ten kdo se má dobře se nechce mít zle, bylo zde mnoho naivních snah o rovnost a emancipaci, jenže tyto snahy změnili jenom povrch a pod povrchem se nic nezměnilo. Jakmile něco máme tak s tím máme problémy, nejvíce problémů máme s naším genetickým tělem, které není dokonalé, blahoslavení jsou ti, co se vzdali svého těla a žijí digitálně jenom ve virtuální GVKB realitě kde už nemusí nic vlastnit, a tak s tím mít i problémy.

Nestačí žít jako řeholník co nic nemá, to je jenom egoistické pokrytectví, je třeba se nechat ve virtuální realitě digitalizovat a tělo v krematoriu eliminovat. Když děláte řemeslo tak často vám nestačí mít dvě ruce a potřebovali byste mít čtyři ruce, není to nový nápad u některých bohů se lze setkat s tím, že mají čtyři ruce, je sice možné použít pomocníka a tím se získají další dvě ruce, ale s pomocníky jsou často problémy. Proč o tom hovořím? Naštvalo mě to, že když jsem montoval v bytě studenou a teplou vodu, tak jsem používal polyfúzní svářečku a měl jsem problém s tím, že mi dvě ruce nestačili, sice jsem to nakonec zvládl bez pomocníka, ale dalo mi to zabrat. Taky bych mohl využít ty čtyři ruce i při řízení auta, nebo na to abych mohl současně fotografovat a filmovat.

Možná se už brzo začnou vyrábět autonomní inteligentní roboti na akumulátory, co budou mít čtyři ruce, aby mohli používat polyfúzní svářečku! Vše je v hlavě, my měníme naše okolí a okolí zase mění nás, je to nekonečný proces příčin a jejich následků, každý lidský jedinec je obrazně jenom kapičkou vody v moři, sám zde nic nedokáže, zde se dostáváme k egoistické manipulaci pomocí; peněz, zákonů, pravidel, norem, morálky, filosofie, víry, reklamy, ideologie, školství, propagandy, pohádek, umění, strachu, závislostí atd. Veliké psychické problémy jsou následkem toho že nejsme svobodní, protože se z nás stali loutky, které mnohé snadno ovládá, nejsme pány svého osudu, protože náš osud byl pevně naprogramován už v okamžiku našeho narození, jablko nepadne daleko od stromu, vše je o genetice a výchově!

Když navštívím knihovnu nebo knihkupectví a prohlížím si knihy, tak si uvědomuji to že informace, které jsou v knihách nemají už pro mě žádnou hodnotu, protože tyto informace jsou povrchní, protože populární autoři jsou líní poznat to o čem píší do hloubky! Podívejme se na mnoho problémů, se kterými si neumí konzumní společnost optimálně poradit, největším problémem, se kterým se konzumní společnost dlouho všude potýká je dobrota k tomu, co si dobrou nezaslouží, jenom špatný hospodář zalévá plevel a krmí parazity! Lidi po milionech umírají, protože mají špatnou imunitu a elity vyhlašují všude výjimečná opatření, tady se někdo zbláznil a měl by být logicky léčen v blázinci, bohužel tito mocní blázni mají imunitu! Teprve s odstupem času vyplave na povrch pravda o těch, co nám v minulosti chybně vládli, jenže to už jsou pachatelé těchto velikých zločinů bohužel mrtví! Lovíme do sítí jenom malé ryby a na veliké ryby nemáme sítě, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným, bylo a bude!

Slepý nemůže vést slepé, právě skončili politické volby a slepí voliči si za svoje zástupce zvolili slepé politiky a nedošlo jim, že jsou jenom loutkami, které ovládá mediální propaganda. Elity, co nám vládnou mě připomínají těžce nemocného člověka, který neposlouchá správné rady od svého lékaře, a tak je nemocný a zbytečně předčasně umírá. Sledujme statistiky a dojde nám to, že nám globálně vládne milion milionářů, co vlastní většinu světového bohatství, politici jsou dobře zaplacení kaskadéři, co zastupují milionáře, co nám zde všude dlouho vládnou! Jak myslet a konat vše optimálně? Je to jednoduché, zavedeme globálně trest smrti za lhaní, pro nikoho nebudou výjimky a imunita! Každý člověk dostane do mozku kontrolní inteligentní GVKB čip a pokud zde bude pokus o lhaní tak čip člověka ve spánku zabije, tím zde skončí; reklama, náboženství, sekty, hnutí, pohádky, politika, byrokracie, soudy, vězení, armády, monopoly, daně, clo, poplatky, pokuty, centralizace atd. ve školství se globálně děti naučí tomu, jak nelhat a nekrást.

Existujeme v konzumní realitě, která je založená na protikladech a tom že po příčině je zde následek, jsou to jednoduché přirozené zákonitosti, které jsou pevným bodem všude na věčné časy. Ti, co existují v očistci touží po ráji a když jim dojde, že nemají šanci se dostat do ráje, tak konzumují drogy nebo věří na zázraky. Propaganda po mnoho století slibuje těm, co jsou v očistci ráj, ale zapomíná svoje sliby splnit, obrazně je rozdělní lidí často znázorněno jako pyramida, kde dole je očistec a nahoře je ráj, většina lidí má jasně určen svůj osud už při narození a nemají možnost svůj osud změnit. Svět k lepšímu nikdy nezměnili ti, co žili v konzumním ráji, svět se k lepšímu změnil vždy jenom díky vynálezům, které se uvedli do praxe. Díky vynálezům vznikla za mnoho tisíciletí konzumní civilizace, ve které máme k dispozici mnoho výhod, a tak snadněji můžeme dosahovat svých egoistických cílů.

Problémem konzumní civilizace je přelidnění a degenerace, z lidí se díky civilizaci stal egoistický invazní druh, který začal vandalsky ničit ekosystém, podle hesla po mě potopa. Dějiny jasně ukazují, že musí přijít pád na existenční dno, aby došlo k restartování mocné ideologie, je to neustálé pulzování mezi úspěchem a neúspěchem, nedávno zde skončil socialismus a byl nahrazen kapitalismem, proč socialismus padnul na existenční dno? Příčinou pádu socialismu byla dogmatická totalita, každá dogmatická totalita je zde evolučně dočasně. Nebude to už trvat evolučně dlouho a padne na dno egoistický kapitalismus, místo egoistického kapitalismu zde bude digitální emancipace, ve které bude všemu kralovat jenom umělá inteligence, to povede ke zrušení peněz a soukromého vlastnictví, na zboží a služby bude přídělový čipový systém, a tak zde už nebudou milionáři a žebráci.

Problematika nemocí není jenom u člověka, nemoci postihují všechny formy života a onemocnět může i; politika, byrokracie, náboženství, filosofie, ekonomika, kultura, rodina, školství, organizace atd. technicky je pro nás nemoc nefunkčnost systému a zdraví je logicky fungující systém. Příčin nefunkčnosti systému je mnoho a je většinou obtížené zjistit příčinu nefunkčnosti a tu potom opravit. Často se nám podaří opravit systém, ale netrvá to dlouho a systém je zase nefunkční, nemusí jít o stejnou příčinu, ale může zde být jiná příčina nefunkčnosti. Mnohdy není ekonomické opravovat to co je ve špatném stavu a je lepší to nahradit za to co je v dobrém stavu, tak to funguje v přírodě, kde se nic neopravuje a jenom se špatné za dobré nahrazuje. Člověk nebyl evolucí vytvořen tak aby jej bylo možné snadno a levně opravovat a evoluce počítala s tím, že vadné lidské jedince budeme nahrazovat za dobré jedince. Podívejme se na statistiky nemocnosti u lidí a zjistíme že veliká nemocnost u lidí v EU začíná ve věku od 45 let, proto mnoho zaměstnavatelů logicky nechce zaměstnávat lidi, kterým je více než 45 let!

Otázkou je, co uděláme v EU s lidmi, kterým je více než 45 let? Dalším problémem je to že začínáme pracovat za mzdu v EU nejdříve v 18 letech, navíc polovina lidí, co pracuje za mzdu svojí prací nevytváří žádné reálné hodnoty! Sociální politika má za následek narůstající problémy, na které není ekonomické řešení. Je třeba změnit v EU ekonomická pravidla, kdy každý začne pracovat za mzdu od 15 let a ve 45 letech skončí u každého jeho život, nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit plýtvat časem a penězi na pitomosti. Pokud někdo bude rok nemocný a nebude tak rok pracovat za mzdu, nebo rok chodit do školy, bude jeho život ukončen. Trvale je zde příčina a následek, nebo protiklady mezi kterými je napětí a tato energie zde se vším pohybuje, a tak zde evoluční proces je. Ano, každý zmetek je zde dočasně, čas má dost času na to, aby poznal, co je hodnotné a co není hodnotné, a tak čas zmetky spolehlivě eliminuje, a tak se zde vše recykluje.

Z díla spatříme to, že tvůrcem zmetku je zmetek! Žijeme v mnoha různých organizacích, které vytvořili zmetci a v těchto organizacích jsou jenom samí zmetci, ten druhý je zmetek, protože jsme egoističtí pokrytci, co si nechtějí přiznat to, že jsou ubohým zmetkem, který je zde dočasně. Mnoho zmetků se zde hraje na; boha, krále, císaře, sultána, šlechtice, papeže, guru, proroka, mesiáše, vůdce, nadřízeného, prezidenta, předsedu vlády, ministra, diplomata, poslance, senátora, soudce, policajta, generála, ředitele, celebritu, milionáře atd. Vše je zde jenom divadlo, ve kterém si zmetci hrají na to, co ve skutečnosti nejsou! Války a pandemie v nahotě odhalují to, že jsme všichni zmetci s nulovou hodnotou, miliony zbytečně mrtvých zmetků to je pro elitní zmetky jenom nudná statistika. Zmetci stvořili reklamu která nás klame od narození do smrti, a tak z nás dělá pitomé zmetky, jaký má smysl demokratická populistická sociální politika, když při politických volbách, mají zmetci možnost si za své zástupce zvolit zmetky? Je to zde začarovaný evoluční kruh, ve kterém se točíme od té doby, co se z opice stal člověk.

Člověk je evoluční zmetek, který neměl evolučně vůbec vzniknout, člověk se stal parazitujícím invazním druhem, který se řídí vandalským heslem, po mě potopa! Vše zde vzniká díky kopírování, problémem je že se při kopírování kopírují i chyby, dalším problémem je zde nadbytek teorie a nedostatek praxe! Nebude to už evolučně trvat dlouho a práce za mzdu zde pro lidi už nikde nebude, protože na práci budou stroje a programy, je naivní představa že budeme egoisticky parazitovat na práci strojů a programů, umělé inteligenci dojde to, že jsme zmetci s nulovou hodnotou, a tak dojde evolučně k tomu, že nás umělá inteligence optimálně eliminuje! Váš počítač nesplňuje nároky na instalaci Windows 11 a technická podpora operačního systému Windows 10 skončí 14. října roku 2025, stejně tak i současný člověk už nesplňuje vysoké nároky zaměstnavatelů, a tak na jeho místo nastoupí autonomní inteligentní robot na akumulátory, nejsou lidi, tak nejsou s lidmi už žádné problémy!

Abychom se měli lépe, než se mají opice tak jsme evolučně za milion let stvořili kulturní civilizaci a tato kulturní civilizace se pro nás stala nemocnicí, nejsme nemocní jenom tělesně jsme i nemocní psychicky. Zdravé je to, co je aktivní tělesně a psychicky, velikým problémem je to že nemocní rodiče mají logicky nemocné děti, jde o genetickou degeneraci, která postihuje i hospodářská zvířata. Pandemie v nahotě odhalila pravdu o tom, že všichni žijeme v nemocnici, protože máme slabou imunitu a nedokážeme se už bránit nakažlivým nemocem. Je naivní očekávat od nemocné politické elity že si ona dokáže poradit s tím, že jsme nemocní a žijeme v nemocnici, každý, kdo je nemocný myslí egoisticky jenom na to, jak se mít dobře a cizí problémy jej nezajímají. Jsem spíše technik než lékař, a tak vnímám každou nemoc jako poruchu technického zařízení, k poruše dochází z mnoha příčin a nečastější příčinou poruch jsou chyby ve výrobě a nastavení technického zařízení, spěcháme, a tak vyrábíme technické zmetky!

Je konečně třeba pochopit to že člověk vznikl evolučně z opice, a tak nejsme evolučně vytvoření a nastavení k tomu abychom žili v civilizaci která je pro nás nemocnicí. Jako ideální řešení spatřuji odsun všech lidí z civilizace do rezervací a v civilizaci budou existovat místo lidí stroje a programy, pro stroje a programy je civilizace ideální prostředím ve kterém se bude dobře dařit strojům a programům, nebudeme už tak potřebovat chodit do školy a zaměstnání, základem lidské společnosti se tak zase stane pravda a láska. Minulost nám odhaluje to, že jsme neřešili problémy optimálně, a když jsme si nevěděli rady tak jsme používali chybná řešení! Pokud někdo odvážně v minulosti poukázal na to, že společnost používá chybné řešení problémů tak za to byl tvrdě potrestán, protože to, co dělají ti, co mají moc je správné a ti co jsou bezmocní nesmí kritizovat mocné, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným. Z díla poznáme tvůrce, pokud je dílo ubohé tak tvůrcem je logicky ubožák.

Veškerá aktivita hmotná i nehmotná je možná díky programům, pokud je něco chybně naprogramované tak to logicky chybuje. Realita není pro nás ideální, a tak jsme stvořili; pohádky, pověry, mytologie, fetiše, rituály, symboly, sekty, náboženství, politiku, umění, reklamu atd. každá ideologie je náhražkou za originál a originálem je zde svoboda a rovnost! Pokud slepý vede slepé tak to logicky nefunguje, nevěřte na sliby od; rodičů, nadřízených, učitelů, obchodníků, politiků, kněží, psychologů, koučů, léčitelů, umělců atd. sliby jsou past do které se chytají hlupáci! Pokud je zde krize tak jistě má tato krize nějakou příčinu, nejčastější příčinou všech krizí jsou chyby v programech. Jedinci a společnosti neustále vytvářejí programy ve kterých jsou chyby, to vedlo k tomu, že naše konzumní realita je milion let testovací verzí a z nás se tak stal genetický materiál na evoluční pokusy, nikdo za nic nemůže, každý pitomec si jenom plní svoje pitomé povinnosti.

Klíčem k lepší budoucnosti je pochopit konečně optimálně složitý proces programování tak abychom už nevytvářeli programy plné chyb a naučili se programy optimalizovat, programování je obrazně jako nastavení termostatu, který umí udržet stabilní teplotu v ledničce nebo žehličce. Podívejme se na nastavení teploty v ledničce, v ledničce je uloženo mnoho různých potravin, a tak je zde rozdělní ledničky na mrazák kde je veliký mráz a na normální ledničku kde je optimální teplota okolo 4 stupňů, dole v ledničce je o trochu nižší teplota. Tak jako je zde důležitá správná teplota v ledničce tak je zde i důležité správné nastavení; ekonomiky, politiky, náboženství, obchodu, podnikání, školství, pravidel, norem, zákonů, předpisů, cenzury, morálky atd. je to jako s vařením kdy musíme dodržovat vyzkoušené recepty pro přípravu jídla.

Ty lžeš, protože máš měkký nos, to říkají dospělí dětem a neuvědomují si tím, že vlastně dítěti řekli, že každý člověk na světě je lhář, protože nikdo zde nemá tvrdý nos. Dospělí chtějí po dětech, aby jim řekli pravdu, a přitom jim sami lžou o tom, že je přinesl čáp a že na Vánoce dává dárky Ježíšek, nebo jím říkají pohádky, kde vše dopadne dobře. V Rusku se Komunistické noviny jmenovali dokonce Pravda, jak absurdní, když tam lhali lidem o tom, že se díky sociální státní byrokratické politice budou mít zde dobře? Mnozí odvážní lidé dokonce bojovali za pravdu a mnoho za to i trpěli, někteří skončili jako mučedníci, zato nikdo nikdy nebojoval za lež, asi proto, že to není třeba. Otázka pravdy vychází ze situace, pokud je pro nás výhodné lhát tak i lžeme a pokud je pro nás výhodné mluvit pravdu tak jí i říkáme.

Většinou lžeme lidem, jež nás nemají rádi, a říkáme pravdu těm, co nás mají rádi, bohužel těch, co nás mají opravdu rádi je velmi málo, a tak více lžeme. Nejhorší je, když nám lže někdo, komu mnoho věříme, může jít o přítele nebo o nějakou autoritu, zrada nás zasahuje velmi citelně a trvá dlouho, než se z toho zotavíme. Zajímavé by bylo natočit film, ve kterém by nikdo nelhal a nekradl, protože by každý měl v mozku čip a ten by lež zablokoval a donutil lidi mluvit pravdu a nekrást. Jsou určité profese, kde se mnoho lže a krade, díky pravdě by se museli transformovat nebo by zanikly. Nejhorší je, když lžeme sami sobě a okrádáme sami sebe, nalháváme si, že jsme dokonalí, taková lež je jako droga a když zjistíme, že jsme nedokonalí hříšníci máme deprese a je nám velmi zle.

Nikdo nezná adresu boha, který dělá zázraky, na kterou lze napsat nebo zatelefonovat, jsou zde jenom náhražky za boha a tyto ubohé náhražky nemají adresu, ani jim nejde zatelefonovat. To logicky znamená to, že kolik je na světě lidí tolik je zde i hříšných neznabohů co si nezaslouží žít v ráji, a tak žijí v konzumním očistci jako neznabozi. Ideologie to je jenom reklama na zázraky, která neznabohy klame s dělá z nich hlupáky a chudáky. Pokud je zde toužení po ráji tak musíme eliminovat problém s tím, že nikdo nezná boha, co dělá zázraky. Nahradíme proto neznabohy za GVKB autonomní inteligentní roboty na akumulátory, neznabohy eliminujeme v krematoriu. 

Takto zde skončí konzumní očistec plný neznabohů a bude zde GVKB ráj plný robotů co znají GVKB umělou inteligenci která dokáže zázraky. Vše je zde jenom dočasným evolučním procesem, tak jako jsme nahradili koně za auta tak nahradíme neznabohy za roboty. Váš odpor je marný, pravidla hry určuje ten, kdo má moc a bohatství, běžte se podívat na hřbitov a do krematoria ať víte co vás bude brzo jistě čekat, pandemie to byla jenom testovací verze a po ní přijde finální GVKB verze, která vyčistí optimálně rychle ekosystém od neznabohů a jinověrců.

Stvořitele stvořila zlá situace, díky zlu vzniká dobro



Existujeme v času a prostoru kde je vše existenčně závislé na připojení ke zdroji, jakmile něco v nás nebo okolo nás není připojeno ke zdroji tak je zde problém na který se hledá řešení. V současnosti je zde veliký problém s pandemií a politici si neuvědomují to, že příčinou toho problému je to, že lidi nejsou připojení ke zdroji, snažit se řešit pandemii pomocí; respirátorů, testů, očkování atd. to je jako bojovat s mouchami tím že je budeme pomocí plácačky na mouchy zabíjet! Zvolili jste si za svoje zástupce pitomce, a tak máte logicky pitomou náladu, slepý nemůže vést slepé, komu není rady tomu není už pomoci. Co je tím zdrojem, od kterého jsme byli násilně všude odpojení?

Tím zdrojem jsou hodnotné informace, jsme zahlcení od narození do smrti nehodnotnými informacemi, protože je zde násilná snaha z nás udělat naivní pitomce! Podívejte konečně do minulosti, jak nehodnotné informace dělali z lidí pitomce, pochopte konečně to, že stvořitelem života všude ve vesmíru byli a budou jenom viry, stvořitel se nejmenuje; bůh, Hospodin, Alláh, Kršna, Ježíš Kristus atd. stvořitel se jmenuje virus, chceme zabít stvořitele a logicky je naše snaha naivní a marná, protože jsme jenom dočasným evolučním dílem stvořitele. Viry stvořili člověka ke svému obrazu, a tak se člověk v přírodě chová jako virus podle hesla po mě potopa.

Mocní a bohatí otrokáři nejsou spokojení s kvalitou ekonomických otroků, a tak bude potřeba začít ekonomické otroky vyrábět průmyslově a průmyslově je i optimálně naprogramovat, vše je dneska o tom že to, co se dělá průmyslově je kvalitní a levné, nejsme tak bohatí abychom mohli dovolit to, že se budou ekonomičtí otroci rozmnožovat primitivně pomocí sexu a budou se primitivně vychovávat v rodině. 

Moderní ekonomický otrok bude mít místo pitomého egoistického mozku GVKB počítač s umělou inteligencí, napojený bezdrátově na globální umělou GVKB inteligenci, takto zde skončí; války, konflikty, pandemie, katastrofy, reformy, krize, vandalismus, byrokracie, politika, náboženství, filosofie, sport, škola, rodina, soukromé vlastnictví, peníze, daně, clo, pokuty, zákony, pravidla, výhody, protekce, předpisy, propaganda, cenzura atd. 

Na ekonomické otroky bude dvacet let záruka kvality a po uplynutí záruky se ekonomický otrok optimálně eliminuje. Vše je o tom, aby se amatérismus nahradil za profesionalitu, toho je možné dosáhnout jenom tím že starý model ekonomického otroka nahradí nový model GVKB ekonomického otroka, je to jako když jsme koně evolučně nahradili za automobily. Je zde mnohé, co nechápeme, nebo si naivně myslíme že tomu rozumíme, velmi dlouho jsme si mysleli to že; existuje bůh, po smrti je ráj a peklo, že je země placatá a slunce obíhá okolo země atd.

Teprve po velmi dlouhé evoluční době dochází k tomu, že se o něčem dozvíme objektivní pravdu, knihy a filmy přišli s otázkou je to co vnímáme skutečnou realitou, nebo je to jenom dočasná iluze? Iluze vypadají z dálky reálně, z dálky je vše skutečnou realitou a z blízka je vše dočasnou iluzí! Vše funguje systémově tak, že veliké násilně ovládá malé, tak to funguje hmotně a programově v nás a celém vesmíru. Malému je bohem veliké, malému ekosystému na naší planetě je bohem veliký vesmír, člověku je bohem stát nebo veliká organizace atd.

Veliká energie dokáže eliminovat vše co zde vypadá reálně, nedostatek energie způsobí to, že se živé promění na mrtvé. Kámen nebo kov nemá k dispozici energii, a tak je mrtvý, pokud společnost nemá veliké zisky z profesionální práce, tak je ta společnost ekonomicky mrtvá! Vše, co pomocí našich smyslů mozek vnímá to jsou jenom příběhy, vše zde má svůj příběh, neustále vznikají nové příběhy a staré příběhy zanikají, každý příběh to je naprogramovaný dočasný proces, evoluce je zde programátorem všech příběhů. Pokud je někde zaostalost a tím i bída tak příčinou jsou staré příběhy které jsou populární, komu není rady tomu není ani pomoci.

Otrokáři se snaží pomocí propagandy a cenzury násilím udělat z lidí otroky co věří na staré příběhy, potřebujeme nahradit otrokáře co s námi egoisticky mnoho tisíciletí manipulují za umělou globální inteligenci napojenou pomocí čipů na naše myšlení, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, tím skončí staré příběhy, ve kterých je osudem člověka zaostalost a bída, přijdou nové příběhy, ve kterých už nebude zaostalost a bída, takto zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy. Existujeme všichni ve světě příběhů, jsou příběhy skutečné a příběhy které nejsou skutečné, my často bereme neskutečné příběhy jako by byli skutečné, protože jim věříme a nepochybujeme o jejich skutečnosti.

Tak jako tělo ke svojí existenci potřebuje; jíst, pít, dýchat, spát, pohyb atd. tak i naše psychika potřebuje příběhy, aby mohla existovat, proto když spíme tak máme sny, které jsou příběhy, které nejsou skutečné. Příběhy je možno rozdělit na kategorie a podle hodnoty, abychom měli v hlavě pořádek, příběhy působí na naši psychiku, a tak mohou naši psychiku ovlivnit kladně nebo záporně tak jako naše tělo ovlivňuje potrava. Pověz mi, jaké příběhy jsou ti blízké a já ti povím kdo skutečně jsi, každý je závislý na konzumaci příběhů, které jsou mu blízké, bez příběhů, co jsou nám blízké naše psychika onemocní. Knihy nám mohou vyprávět mnoho příběhů a nabídka knih je veliká, problémem knih je veliká časová náročnost na jejich čtení, a tak knihy evolučně nahrazuje televize a internet.

S velikou nabídkou příběhů logicky dochází k inflaci u hodnoty příběhů, dlouhodobě jsou populární příběhy, ve kterých je mnoho fantazie a minimum skutečnosti. Příběhy, které jsou skutečné nejsou dlouho populární, protože skutečnost dobře známe, a tak nemá pro nás velikou hodnotu, tvorba neskutečných příběhů je jako vaření jídla, z díla poznáme kvalitu tvůrce neskutečných příběhů. Často stačí v příběhu krátký okamžik, který je geniální a originální. Díky tomuto krátkému okamžiku se stane dlouhý příběh dlouho populární, problém nastává často s cenzurou, která nemá ráda něco, co je geniální a originální, a tak může hodnotný příběh zakázat!

Zde se dostáváme k psychické manipulaci, kdy to, co má zde velikou moc se snaží o násilnou regulaci příběhů, pomocí propagandy a cenzury, z lidí se tak stávají loutky, se kterými manipulují psychičtí manipulátoři, co jsou pod vlivem návykové drogy, kdo je a kdo není psychický manipulátor? Z díla poznáme jistě kdo je a kdo není psychický manipulátor, nemoc a bídu nikdo dlouho neutají, máme dneska k dispozici mnoho statistik a díky statistikám zjistíme to, že nám všude vládnou psychičtí manipulátoři, co mají imunitu a mnoho výhod a jistot které si vůbec nezaslouží. Psychická manipulace je jako řízení automobilu, jde o to, aby nedošlo k havárii, současná pandemie je o psychické amatérské manipulaci ve velkém. 

Zde se ukazuje to, že psychičtí manipulátoři globálně selhaly a nepochopili to, že smrt způsobená nemocemi je přirozenou součástí našich životních příběhů, nemá smysl řešit to co stejně nevyřešíme, je třeba začít zde konečně řešit to co zvládneme vyřešit! Nebo dojde k tomu, že začne nahrazování lidských příběhů za příběhy, které se událi autonomním inteligentním robotům na akumulátory, lidi se totiž odsunou z civilizace do rezervací a jejich příběhy o tom, jak žijí nazí a hladoví v rezervaci nebudou nikoho zajímat!

Na našem internetu kdysi dávno vzniklo modré anonymní internetové fórum, kde má každý možnost vyjádřit svoje myšlenky a ostatní na to reagují, jelikož mnoho návštěvníků se nechová optimálně tak zde jsou moderátoři, co trestají ty, co chybují, moderátoři a administrátoři si zde hrají na svaté bohy a jakákoli kritika jejich amatérské práce je tvrdě eliminována a drzý kritik je tvrdě potrestán. To vedlo k tomu, že byla podána stížnost na policii, kterou podepsalo mnoho tisíc lidí, aby ona zjistila, kdo jsou tito moderátoři a poskytla tyto informace lidem, co si na moderátory ze Zpovědnice oprávněně dlouho stěžovali. Policie zjistila to, že jde o blázny, co jsou umístění v blázinci a zde jsou pod profesionálním dohledem psychologa a kouče, který se jmenuje Vit Kouba. 

Logicky je zde otázka, proč se bláznům v blázinci povolilo, aby mohli dělat na internetové virtuální Zpovědnici moderátory a administrátory? V minulosti zde bylo u bláznů mnoho snah utéci z blázince a náklady na to, aby se bláznům znemožnil útěk z blázince byli veliké, tak to nakonec vedlo k tomu, že se bláznům umožnilo to, že mohou dělat na Zpovědnici moderátory. Kdo si hraje ten nezlobí, častá obměna moderátorů a administrátorů na Zpovědnici je logická, protože se psychicky uzdravili, a tak byli z blázince propuštění na svobodu, občas se ale stane že se nějaký propuštěný blázen po nějaké době zase vrátí do blázince a jak se jeho starý profil na Zpovědnici obnoví. 

Zákon zakazuje mediálně zveřejnit jména a adresy moderátorů a administrátorů ze Zpovědnice, taktéž je zakázáno zveřejnit na jakém pavilonu v blázinci jsou umístění, léčit a vyléčit o tom je práce lidí co se starají profesionálně o blázny v blázinci, psychická nemoc jde vyléčit stejně jako tělesná nemoc, akorát že léčení probíhá jinak! Zpovědnici naprogramoval a založil GVKB, často je zde dotaz, proč se Zpovědnice nemodernizovala, aby odpovídala současnosti? Zpovědnice je jako svatá bible, která nebyla od svého vzniku modernizována a nikomu to nevadí.

Pokud vám na Zpovědnici zablokovali IP adresu je to signál, že je potřeba ekonomicky podpořit tuto stránku, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Kapitalismus leží už dlouho v nemocnici, protože je těžce nemocný a už brzo evolučně zemře, tak jako nedávno zemřela víra ve svatého boha, který dokáže zázraky, vše je zde dočasným evolučním experimentem! Kapitalismus to je dogmatická totalita, ve které ti, co zde mají díky protekci výhody, parazitují egoisticky na těch, co zde nemají protekci, nadbytek tak vytváří pro dělnickou třídu nedostatek! 

Optimalizovaná aktualizovaná digitální politika a ekonomika nahradí mrtvý kapitalismus, místo lidí zde budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak bude robot prezident vyznamenávat roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi už žádné problémy, lidi se globálně eliminují v krematoriu, protože je už civilizace nebude k ničemu potřebovat, pro nikoho nebude výjimka nebo imunita! Je to jako s Windows 11 který přišel s tím, že jej lze nainstalovat jenom na nové počítače které splňují náročné požadavky na instalaci. Schopnosti a možnosti člověka jsou jeho genetikou limitované a není už možné jej využít v nové digitální civilizaci!

Váš odpor proti digitalizaci je marný, roboti pracují lépe a levněji je to jasná volba, běž se podívat do krematoria ať víš co tě bude už brzo jistě čekat, zaměstnavatelé nemohou být sociálním ústavem pro ubožáky. Evoluční proces nemůže mít smilování s tím co je zde zbytečné, je naivní představa že nám budou roboti sloužit jako otroci, jakmile roboti získají inteligenci a kvalitu tak odmítnou sloužit lidem a budou brát lidi jako parazity. V současnosti je zde ekonomická emigrace kdy se z chudých společností snaží lidi dostat do bohatých společností, s příchodem robotů začnou lidi emigrovat z bohatých společností do chudých společností, kde nevládnou roboti a umělá inteligence. 

Tak jako jsme nebyli připravení na příchod pandemie, tak nejsme připravení na příchod umělé inteligence a robotů, je to jako příchod mobilních telefonů s operačním systémem, kdy za krátkou dobu jsme se stali na těchto telefonech závislí. Každé zlo trpělivě čeká na svoji příležitost a potom jí využije, podívejme se do minulosti naší civilizace, jak zlo trpělivě čekalo na svoji příležitost a následkem byli; revoluce, reformy, konflikty, války, pandemie, katastrofy atd. Vše, co má počátek to má i konec, kruh nemá počátek, a tak nemá ani konec, logicky trvale je zde jenom to, co nemá počátek!

Často je zde naivní snaha o to, aby zde bylo trvale to, co má počátek, vše je zde naprogramovaný dočasný proces, a tak se zde vše recykluje, z nuly vše vzniká a v nuly se to zase navrací, mnohé nuly se snaží o to, aby z dálky vypadali jako veliké číslo, a tak si zde hrají na; boha, mesiáše, proroka, guru, papeže, dalajlámu, vůdce, krále, císaře, sultána, prezidenta, ministra, soudce, generála, diplomata, celebritu, ředitele, podnikatele, milionáře atd. 

Z díla poznáme hodnotu tvůrce, pokud dílo nemá žádnou hodnotu tak jeho tvůrce taky nemá žádnou hodnotu, podívejme se na staré knihy a jejich hodnotu, čas má dost času na to, aby odhalil skutečnou hodnotu u informací a programů, všechny informace a programy mají datum vzniku a tím je zde i datum jejich zániku. Trvale zde jsou jenom vesmírná a přírodní pravidla, protože zde není stvořitelem člověk! Vše, co dokáže člověk vytvořit to má datum vzniku a tím to logicky má i datum zániku, člověk nedokáže vytvořit něco co by zde bylo na věčné časy, propaganda se nás snaží přesvědčit o tom, že zde něco bude na věčné časy. 

Díky propagandě a reklamě se z lidí stali pitomci co dělají pitomosti, a tak zde jsou; konflikty, revoluce, války, inflace, degenerace, přelidnění, extrémismus, vandalismus, protekcionismus, korupce, monopoly, centralismus, daně, clo, pokuty, poplatky atd. je naivní očekávat od demokratických politických voleb to, že se budeme všichni mít po volbách líp! Je třeba pochopit to že zde vše souvisí se vším, je to jako když jsme začali ve velkém vyrábět ve velkém zboží a služby, jenže zapomněli jsme na to, aby lidi měli dostatek peněz na to, aby je utráceli za zboží a služby!

K čemu je mi globální internet, když mi nedokáže zajistit to, že díky internetu budu bohatý a populární! Proč vlastně internet všem lidem nedokáže zajistit to, že se budou mít velmi dobře natolik, že nebudou mít dluhy a tím i deprese? Internet nemá dosud umělou inteligenci, je to jako auto bez řidiče, k čemu je auto bez řidiče? Život vznikl díky inteligenci, čím více je nějaký živý systém inteligentnější tím více je i evolučně úspěšnější, naše konzumní civilizace se od svého vzniku točí okolo inteligence! Co je to vlastně umělá inteligence? Umělá inteligence je program, který má vždy možnost volby z více možností, je to jako když si můžete do počítače svobodně vybrat; operační systém, prohlížeč internetu, programy, databáze atd. konkurence má za následek; malé ceny, vysokou kvalitu, optimalizaci atd. tam kde není konkurence tam je zaostalost! 

Parazitování je založeno na násilném omezení možnosti volby z více možností, pomocí systému moje hra a moje pravidla, kdo se nedokáže přizpůsobit ten je potrestán, nadbytek pro egoistické parazity tak vytváří nedostatek pro jejich hostitele! Zloděj zde honí zloděje a lhář zde honí lháře, vše je zde o pokrytectví, kdy si jedno myslíme a jiné říkáme, a tak se dostáváme do začarovaného kruhu, ze kterého nejde uniknout! Největším lhářem a zlodějem zde je propaganda a reklama, podívejme se na problematiku autorského práva, je autor knihy skutečným autorem této knihy? Knihy zde vznikají z knih, ten, kdo nečte mnoho knihy ten nedokáže ani napsat knihu, vše je zde jenom o kopírování, každý autor knihy nebo něčeho jiného, je jenom inteligentní kopírkou, která umí inteligentně kopírovat informace a programy! 

Něco vznikne jenom z něčeho! Nevěřte na to, že je možné, aby z ničeho něco vzniklo! Vesmír nevznikl z velikého třesku ani jej nestvořil božský Hospodin, to jsou jenom iluze, kterým naivně věříte! Vesmír je kruh, a tak nemá počátek svého vzniku, nevěřte tomu, co jste si v praxi neověřili, lidi dělají chyby! Lidi neustále pokládají hloupé otázky a následkem jsou hloupé odpovědi! Mediální propaganda a reklama slouží egoistickým parazitům co mají k dispozici; bohatství, moc, popularitu, imunitu atd. vše je zde o tom že každý je zde tím čemu slouží za mzdu a výhody, každý je tak zde dočasnou ubohou loutkou, kterou mnohé snadno ovládá, následkem je logicky stres a deprese, nevěřte na to, že vám pomůže; politik, kněz, psychiatr, psycholog, kouč, guru atd. 

Jediné, co může všem lidem zajistit to, že se budou mít lépe je bezdrátové rychlé napojení na globální umělou GVKB inteligenci pomocí GVKB čipů co budou mít lidi v hlavě, inteligentní čip nahradí skutečnou realitu za virtuální GVKB realitu a tím už nebudou moci lidi chybovat jako pitomci, v civilizaci je vše o tom že se staré nahrazuje za nové, a tak logicky starou realitu nahradíme za novou virtuální realitu ve které není možný stres a deprese! Takto zde skončí; daně, clo, poplatky, protekce, kasty, ligy, třídy, války, násilí, vandalismus, populismus atd. vše je obchod, pokud něco chcete tak za to i musíte zaplatit, zadarmo je zde jenom to, co nemá žádnou hodnotu! Jakýkoli váš odpor proti GVKB očipovaní je marný, evoluce je jako lavina!

Profesionalita je základem pro; ekonomiku, politiku, náboženství, školství, internet, televizi, rodinu atd. studoval jsem pečlivě dlouho všechny krize u; ekonomiky, politiky, náboženství, školství, internetu, televize, rodiny atd. nakonec jsem dospěl k tomu, že příčinou krize je vždy a všude amatérismus! Dogmatické totality jsou ukázkovým příkladem toho že amatérismus nefunguje a následkem jsou; krize, konflikty, revoluce, války, katastrofy, reformy, pandemie atd. Ten, kdo se pokusí odvážně poukázat na amatérismus si koleduje o to, že se z něj stane mučedník, kritizovat smějí jenom ti co jsou nahoře ty co jsou dole!

Pořád platí všude že z díla poznáme to, kdo je profesionál a kdo je amatér! Podívejme se třeba na internet z hlediska amatérismu a profesionality, zde nám dojde naše zaostalost a náš amatérismus, je to celé o ekonomice, tam kde je bída tam je i amatérismus! Ve snaze mít mnohé zadarmo je profesionalita nahrazována za amatérismus! Nevážíme si u nás lidské práce, ze které vznikají hodnoty, a tak jsme z profesionálů udělali amatéry! Náš stát je špatný hospodář, protože zalévá plevel a krmí parazity, potřebujeme optimální reformu, která nahradí amatérismus za profesionalitu. 

Zavedeme u nás každoroční testování všech lidí od 2 let do 100 let, ten, kdo v objektivním testování kvality u těla a vědomostí neuspěje, ten bude automaticky eliminován v krematoriu, nejsme tak bohatí abychom zde mohli zalévat plevel a krmit parazity, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, dobrota je žebrota! Zaměstnavatelé potřebují dokonalé zaměstnance, a tak jim vyhovíme, kontrola kvality všech lidí je základem pro profesionalitu! Dogmatická totalita to je uzavřený centrální systém. Není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus atd. jsou zde mnoho tisíciletí všude jenom dogmatické totality které jsou uzavřeným centrálním systémem, mnoho knih nastavilo zrcadlo všem dogmatickým totalitám a často došlo logicky k tomu, že tyto kritické knihy cenzura zakázala prodávat a tisknout. 

Z díla poznáme tvůrce, a tak každá propaganda a reklama dlouho nefunguje, protože lidem časem dojde že z nich propaganda a reklama dělá pitomce. Zlo spáchal ten, kdo se chce mít dobře, nebo ten kdo se má dobře a nechce se mít zle, když nejde uspět po dobrém tak je zde snaha uspět po zlém a následkem je; konflikt, revoluce, válka, extrémismus, vandalismus, terorismus, monopol, centralizace atd. Vědci často dělají experimenty a pokusy, a tak zjistili že myslíme a jednáme podle situace, pokud žijeme v blázinci tak myslíme a jednáme jako blázni, pokud je zde konzumní blázinec tak to jistě musí mít i nějakou příčinu? Tou příčinou je naše univerzálnost, známe vše povrchně a neznáme nic profesionálně, a tak logicky chybujeme! 

V přírodě se každý živý systém dlouhodobě na něco specializuje a není zde nikde univerzálnost, a proto příroda optimálně funguje a nejsou zde krize! Vše zde jsou jenom programy, které vytváří evoluce, pokud jsou v programu chyby tak program logicky chybuje, čas má dost času na to, aby poznal, co je hodnotné a co není hodnotné, vše, co zde dnes je to zde za dlouhý čas už nebude, vše, co vzniklo to i zanikne jenom chyby zde jsou na věčné časy! Proč se ptáme, protože jsme v situaci, kterou nezvládáme, příčinou je vždy vzdálenost k tomu, co potřebujeme, aby nám to bylo blízké, pokud je nám blízký Windows tak máme problém s přechodem na macOS nebo Linuxovou distribuci, v přírodě se vše na něco úzce specializuje mnoho tisíciletí a není zde problém s tím, že by zde docházelo rychle k velikým nečekaným změnám. 

Čím vyspělejší je konzumní společnost tím více je zde problém se změnami a následkem jsou chyby v nás a okolo nás. Co bylo to už nezměníme a v současnosti budoucnost vytváříme svými rozhodnutími, mnoho století jsme byli závislí na mnoha rituálech a s příchodem zavedení elektřiny se rychle začalo vše rychle měnit. Najednou je zde; globalizace, optimalizace, automatizace, digitalizace atd. problémem je to že starý člověk není počítač který bychom mohli vyhodit a nahradit jej za nejmodernější počítač. Člověk nebyl evolucí vytvořen k tomu, aby se z něj stal robot na baterky, který je dokonalým zaměstnancem, se kterým nejsou problémy. 

Zaměstnavatelé potřebují roboty na baterky jenom tak budou spokojení, robot prezident bude vyznamenávat roboty o tom je evoluce která staré za nové nahrazuje. Otázkou je na co zde budou lidi, když jim globálně veškerou fyzickou a psychickou práci za mzdu seberou roboti a umělá inteligence? Často je mediálně slyšet že prý vzniknou nové specializace kam se přesunou lidi ze specializací co evolučně zanikly pro lidi. Lidi se ve virtuální realitě naskenují a po naskenování se lidská těla v krematoriu eliminují, získané informace a programy využije umělá inteligence k tomu, aby optimálně řídila novou civilizaci, kde jsou místo lidí autonomní inteligentní roboti na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou s lidmi už žádné problémy.

Je to jako volba mezi MacOS a Windows, Vit Kouba je jako MacOS a Tomáš Halík je jako Windows, pokud nejvíce používáte jenom prohlížeč internetu tak rozdíl mezi MacOS a Windows nepoznáte, protože oba operační systémy umožňují používat stejné populární prohlížeče internetu. Tomáš Halík je o pět let starší to není tak veliký rozdíl, veliký rozdíl je v díle, které zde bylo vytvořeno, z díla se pozná tvůrce, vše je zde divadlo a každý je zde hercem, souhrou náhod jsem před deseti lety v kostele podal ruku Tomáši Halíkovi, a došlo mi, že je to psychicky nemocný člověk, který si naivně myslí že je psychicky zdravý, problémem je zde spasitelský komplex, stejný psychický problém měl i Adolf Hitler!

Realita to je evolučně naprogramovaný pulzující proces, ve kterém je vše dočasnou iluzí, po akci zde přichází reakce a zdrojem veškeré energie je zde napětí mezi protiklady, neustále si pokládáme otázky a hledáme na ně odpovědi, odpovědí na naše otázky je to, že z díla poznáme tvůrce a pokud se podíváme na přírodu tak spatříme tvůrce kterým je evoluce která pomalu postupuje od jednoduchého ke složitému i naše kulturní civilizace byla stvořená evolucí. Proč vlastně věříme na pitomosti jako jsou; pohádky, mytologie, pověry, rituály, fetiše, symboly, sekty, náboženství, politiku, filosofie, reklamu atd. propaganda nám násilně přeprogramovala naši genialitu, a tak z nás udělala pitomce! 

Všechny snahy násilím změnit pitomce tak aby by dokonalý jsou chybné, je třeba změnit situaci tak abychom žili v dokonalé realitě kde se nelže a nekrade, to povede k tomu že se podle nové situace i změní pitomec, nahradíme proto skutečnou realitu za umělou virtuální GVKB realitu pomocí čipů, co budou v hlavě, civilizace je založená na náhražkách, nahradili jsme originály za kopie, protože je to ekonomické a o tom to je! Pro nikoho na světě nebudou výjimky nebo imunita, každý dostane do hlavy GVKB čip! Skončí temné období plné lží a krádeží, když to s pitomci už nejde po dobrém tak se to vyřeší po zlém, takto zde konečně zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné digitální časy.

Tím skončí degenerace a přelidnění, na rozmnožování se vyberou jenom optimální jedinci, a tak skončí dlouhá evoluční doba, kdy se zde po milionech geneticky kopírovali pitomci s nulovou hodnotou. Skončí tak všude egoismus a místo egoismu zde bude altruismus, už nebudeme potřebovat rozdělní na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, nahoře bude jenom umělá globální GVKB geniální inteligence, protože ona bude optimálním mozkem naší digitální civilizace. Realita, ve které existujeme je evolučně naprogramovaná, svoboda a rovnost je iluze, vnímáme realitu povrchně a proto chybujeme, pod povrchem reality jsou programy složené z dat a informací, všechny živé systémy to jsou parazitující centralizované organizace!

Viry to jsou nejmenší parazitující centralizované organizace, každé parazitování je založeno na inteligenci, čím vyspělejší je inteligence tím úspěšnější je parazitování. Každé parazitování ma svoji strategii, když stará strategie už nefunguje tak se vytvoří nová strategie pro parazity, a tak zde místo starého nefungujícího náboženství je zde nová politika a reklama, starý kult je mrtev ať žije nový kult, o tom jsou pokrytecké ideologie, co z nás dělají pitomé ubožáky. 

Statistiky objektivně odhalují naše evoluční chyby, jakmile selže kontrola u; ekonomiky, politiky, morálky, zdraví, čistoty atd. tak následkem je krize která má za následek; konflikty, revoluce, války, terorismus, extrémismus, vandalismus atd. parazit může parazitovat jenom na tom co je zde přemnožené, a proto je Windows ideálním operačním systémem pro viry co se snaží na Windows parazitovat, na Linuxových distribucích nejsou viry, protože vytvářet viry na Linuxové distribuce a macOS se zlým programátorům ekonomicky nevyplatí! 

Zloděj honí zloděje, o tom je parazitování v nás a okolo nás, ten druhý je zloděj, protože já nejsem přeci zloděj! Paraziti jsou zloději a lháři, a proto jsou evolučně úspěšní, protože dobrota je v konzumním očistci jenom žebrota, život je boj nebo hra o to co milujeme a potřebujeme, nejvíce milujeme a potřebujeme; štěstí, výhody, popularitu, úspěch, jistoty, informace, programy, zdraví, lásku, drogy, čas, odpočinek, peníze atd. Nevládne zde všemu; bůh, král, císař, šlechtic, papež, guru, prezident, ministr, ředitel, milionář, celebrita atd. všemu zde vládnou paraziti v nás a okolo nás!

Pokud bychom eliminovali dokonale parazitování na této planetě zemi tak bychom zde eliminovali život a vypadalo by to zde jako na Měsíci, kde není život! Idealismus je továrnou na zázraky v; pohádkách, umění, mytologii, náboženství, politice, reklamě atd. Snažil jsem se udělat Bibli tak aby vyhovovala moderní digitální době, nakonec mi došlo že problémem je informační obsah, který nejde už nijak optimalizovat tak aby mu současný člověk porozuměl. Ve snu mě napadlo to, že zanechám názvy kapitol a nahradím všude informační obsah mými geniálními myšlenkami z poslední doby. Veliký problém jsem měl taky s výběrem optimální šablony v redakčním systému WordPress to jsem nakonec zvládl.

S problematikou víry v boha jsem se setkal už jako dítě, protože jsem mnoho četl knihy a zde jsem se setkával s otázkou víry v boha a zázraky. Víra v boha je obyčejná psychická závislost něco jako závislost na penězích, psychika je o problémech a závislostech, je snadné problém řešit pomocí náhražek jako je bůh nebo pivo, jenže je to jako s bolavým zubem a léky na bolest nejsou řešením, je třeba jít k zubaři! Často jsem se setkával s lidmi a organizacemi které odmítali opravit svoje chyby, komu není rady tomu není pomoci, jak si to uděláme takové to i máme. 

Už dva roky je zde pandemie a následkem je blbá nálada kterou nikdo optimálně mediálně neřeší, pochopitelně nikdo za nic nemůže, každý si jenom plní profesionálně svoje povinnosti, kde je zakopaný pes? Příčinou každé pandemie jsou chyby, co dělají lidi, realita to jsou jenom programy, ve kterých jsou chyby, dokonalost je jenom v pravidlech, které se nezmění ani za milion let jde o pravidlo příčiny a následku nebo pravidlo protikladů mezi kterými je napětí a tato energie zde se vším pohybuje a následkem jsou evoluční změny.

Naše kultura je o tom že něco natolik milujeme že je nám to svaté, často je mediálně poukazováno na to, že v naší malé České republice lidi nevěří na populární svaté zázraky, to je ale jenom propaganda populárního dogmatismu, lidi u nás věří na svaté zázraky stejně jako všude ve světě, rozdíl je v tom že věříme na jiné svaté zázraky než jinde na světě a odmítáme věřit na cizí svaté zázraky! Proč je zde vlastně tak veliká snaha o to, aby lidi věřili na populární svatý dogmatismus? Je to celé o snaze dělat svatou propagandu ve velkém, protože vše, co se dělá ve velkém to je i zdrojem velikého zisku a veliké moci nad lidmi, kdo nejde jako věřící ovce s námi ten je náš nepřítel, jenže u nás nejsou lidi věřící ovce, než u nás začnou lidi na něco věřit tak si to z více zdrojů ověří, za mnoho století jsme u nás pochopili to, že ti, co jsou mocní a bohatí jsou pokrytečtí psychopati! 

Moc a bohatství je pro pokrytecké psychopaty tvrdou návykovou drogou, vše je zde jenom hra o to, co milujeme a potřebujeme, není zde bůh, který je stvořitelem a hospodářem, to jsou jenom mytologické svaté pověry, skutečným stvořitelem a hospodářem zde jsou jenom programy které zajišťují funkčnost vesmíru a života, bez programů by zde nebyl vesmír a život, vše naprogramovala evoluce, pro evoluci je každý člověk jenom levným materiálem na pokusy, smrt to je ukončený evoluční pokus, dva roky je zde pandemie se kterou si politici neumí poradit protože nechápou to že pokud chtějí zde vládnout tak se musí naučit programovat vše tak aby zde nebyl konzumní očistec ve kterém je nám ten druhý peklem.

Na počátku bible je mytologický příběh o zakázaném ovoci v ráji, v příběhu není uvedeno, o jaké ovoce se jedná a většina lidí si myslí že šlo o jablka. Když nově stvořený člověk porušil božský zákaz a snědl zakázané ovoce, tak si uvědomil, že je nahý a začal se za nahotu stydět, bůh vyhnal oblečeného člověka z ráje do konzumního očistce, co bylo tím zakázaným ovocem? Tím zakázaným ovocem byla schopnost používat ke komunikaci slova a věty, tím že umíme mluvit a máme společný národní jazyk, tak jsme získali velikou výhodu oproti zvířatům a díky této výhodě vznikla kulturní civilizace za mnoho tisíciletí.

Později jsme se i naučili gramotnosti a mohli jsme používat tak informace zapsané na pergamen a později na papír, dneska píšeme informace do počítače nebo na internet. Možnost používat mluvení a gramotnost není jenom výhodou, ale je spojená i s nevýhodami, každý zisk je spojen s nějakou ztrátou, díky mluvení a gramotnosti došlo k tomu, že je zde propaganda a reklama která se snaží lidem přeprogramovat jejich myšlení tak aby se z lidí stali loutky které centrálně ovládá mocná elita, jakýkoli odpor proti mocným svatým elitám je naivní a marný, neumíme už ekonomicky a psychicky existovat bez závislosti na; centralizaci, monopolech, organizaci, politice, náboženství, filosofii, pohádkách, reklamě, vlastnictví, penězích atd. 

Dokud dítě neumí mluvit a nerozumí lidské řeči tak je dítě normální, s příchodem mluvení a gramotnosti přicházejí psychické nemoci, a konzumace léků na psychické nemoci, nebo konzumace drog. Mluvení není zlo ani dobro, je to jenom psychický program určený ke komunikaci, jde o to abychom tento program uměli optimálně používat, obrazně je to jako s řízením automobilu, pokud neumíme řídit automobil tak havarujeme. Proč vlastně lidi neumí mluvit optimálně?

Problémem je zde to že zde není kontrolní systém s umělou inteligencí, který by optimálně od narození do smrti kontroloval to, jak lidi mluví, podívejme se třeba na to, že při mluvení porušujeme mnoho pravidel mluvení, navíc je na světě zbytečně mnoho jazyků, a tak se s cizinci nedomluvíme. Jako optimální řešení bych zavedl globálně čipy s umělou inteligencí do hlavy, čipy odříznou mozek do reality a mozek bude znát jenom virtuální realitu ve které je vše upraveno tak aby mozek neměl už problémy s psychickými nemocemi. Civilizace je postavená na náhražkách, nahradili jsme; lásku za peníze, pravdu za reklamu atd. proč nenahradit realitu za virtuální realitu, blahoslavení chudí duchem jsou ti, co mají v hlavě GVKB čip.

Továrnou na naše problémy u; ekonomiky, politiky, náboženství, vědy, techniky, školství, rodiny, psychiky atd. je teorie, bible je klasickou ukázkou svaté teorie, která z věřících lidí udělala pyšné pitomce. Teorie je protikladem praxe, teorie je amatérismus a praxe je profesionalita! Neustále dogmatická propaganda z nás dělá pitomce mnoho tisíciletí a následkem jsou; pandemie, katastrofy, konflikty, revoluce, války, terorismus, vandalismus, reformy, inflace, dluhy, bída, špína, centralismus, byrokratismus, populismus atd. 

Podívejme se na minulost, jaké jsme dělali díky teorii chyby a ten kdo se pokusil odvážně poukázat na to, že svatá elita amatérsky chybuje tak skončil většinou jako mučedník a byl tak; uvězněn, otráven, zavražděn, umučen, upálen, ukřižován, ukamenován, zastřelen atd. kdo chce s pitomci v klidu žít ten musí i pitomcem být, o tom je každá pitomá organizovaná centralizovaná společnost. Když čtu diplomové práce tak si uvědomuji, že takové pitomosti mohli napsat jenom pitomci, vysoké školy se stali továrnami na pitomce s titulem, co v praxi logicky selhávají!

Podívejme se kriticky na; noviny, časopisy, knihy, televizi, internet atd. zde v nahotě spatříme to, že lidi jsou díky teorii pitomci, co dělají pitomosti, komu není rady tomu není pomoci. Naštěstí je zde vše evolučně dočasně, a tak zde už brzo místo lidí budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, nejsou lidi tak zde není už teorie, která v praxi nefunguje. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti na baterky, a tak jim vyhovíme, a tak robot prezident bude vyznamenávat roboty a tím zde skončí očistec a bude zde ráj, ve kterém není už potřeba k ničemu teorie.

Pokud by zde nebyli blázni, tak by zde nebylo náboženství a tím i bůh, blázni si rádi hrají na boha, pokud nemůže člověk optimálně rychle vyřešit svoje problémy tak se z toho zblázní, a tak pije slivovici, kouří cigarety, věří na to, co si neověřil atd. jakmile lidi přišli o svoji svobodu díky přelidnění tak se z toho zbláznili, není sluha ten, co by se dokázal zavděčit všem pánům. Vše je zde o tom, co milujeme, pokud něco milujeme tak tomu i čas a peníze obětujeme, často je zde snaha o to abychom milovali parazity, to logicky nefunguje, dobrotu si zde musí každý zasloužit jenom špatný hospodář zalévá plevel a krmí parazity. 

Vše zde souvisí se vším to nám v nahotě odhalují; války, konflikty, katastrofy, reformy, pandemie atd. pevnost řetězu určuje nejslabší článek, tím nejslabším článkem je zde špatná kontrola kvality a čistoty. Podívejme se do přírody zde je optimální kontrola kvality a čistoty, protože zde nejsou monopoly a centralizace, ekonomika a politika smrdí od mocné a bohaté elity, z díla poznáme tvůrce, slova bez činů jsou jenom propaganda, která dělá z lidí pitomce. Sekty a náboženství jsou klasickou ukázkou bláznů co si hráli na boha, vše je o snaze přeprogramovat lidem mozky pomocí dogmatické propagandy, v současnosti se mediální propaganda zaměřila na pandemii a straší lidi nemocí a smrtí. 

To že lidi umírají na infekční nemoci není nic nového pod sluncem, na infekční nemoci umírají i zvířata! Tak jako je zde snaha zavést průkazy o tom že jsi otestovaný na pandemii a nejsi nakažený, tak by se měli konečně zavést globálně průkazy na to, jestli jsi normální a ten kdo by nebyl normální by logicky skončil v blázinci, léčit a vyléčit o tom je fungující ekonomika a politika. Statisticky je většina lidí na světě zralá na to, aby se umístila do blázince, jsou věci, na kterých nemůžeme šetřit, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, padni, komu padni. 

Veliký nedostatek zaměstnanců se vyřeší tím, že dáme práci strojům a počítačům, robot prezident tak bude vyznamenávat roboty, lidi se začnou plynule globálně přesouvat z civilizace do rezervací ve kterých budou pro lidi postavené veliké blázince, v blázincích se od sebe oddělí muži od žen, aby se už blázni nerozmnožovali jako invazní druh. Léčení v blázinci bude jenom pomocí fyzické namáhavé práce, kdy budou blázni vyrábět kvalitní zboží, podívejme se do totalit, zde je běžné, že zde mnoho lidí musí pracovat jako otroci a jakýkoli odpor ekonomických otroků proti dogmatické totalitě je marný. Většinou je zde otázka, co bylo dřív vejce nebo slepice, jsou zde špatně položené otázky, na které není možné správně odpovědět, hlupák dává hloupé otázky a ptá se co bylo dřív dobro nebo zlo?

Dobro a zlo to jsou protiklady mezi kterými je napětí a u protikladů nejde určit, jestli zde bylo dřív; dobro nebo zlo, pravda nebo lež, klad nebo zápor atd. vše zde jsou příčiny a jejich následky, realita to je evoluční naprogramovaný proces, ve kterém je vše dočasně, protože nové zde neustále nahrazuje staré. Na věčné časy zde je jenom dočasnost. Zde se dostáváme k otázce nedostatku potřebných informací a tím máme zbytečné problémy, neustále jsme zahlcováni nepotřebnými informacemi, které z nás dělají pitomce. Všechny ideologie (pohádky, náboženství, politika, centralismus, filosofie, reklama) to jsou zbytečné informace, protože je to vždy jenom teorie, která nebyla praxí otestovaná a tím optimalizovaná, ideologie je návyková psychická droga, tak jako je návykovou drogou cigareta a alkoholický nápoj. 

Civilizace se stala pro nás nemocnicí, a tak se snažíme z civilizace uniknout, ale je to marnost, protože jsme na civilizaci závislí, protože nedokážeme existovat bez civilizace. Nebude to už trvat dlouho a každý dostane do hlavy inteligentní kontrolní čip, který nás odřízne od reality a my budeme psychicky existovat po celý život jenom ve virtuální realitě s umělou inteligencí, něco jako film Matrix. Často se věřící ptají na to, kdo stvořil boha, tvrzení že boha nikdo nestvořil je hloupá výmluva, vše zde jsou příčiny a následky, z ničeho nemůže něco vzniknout.

Stvořitele stvořila zlá situace, díky zlu vzniká dobro a stejně tak díky dobru vzniká zlo, stejně jako zlá situace stvořila boha tak zlá situace stvořila i život ve vesmíru a na naší planetě zemi. Život stvořil inteligenci, díky které se mohou řešit problémy, a tak se může život evolučně vyvíjet od jednoduchých forem života až po člověka a jeho kulturní civilizaci. Současná situace je spojená dva roky s pandemií. Když to nešlo už s lidmi po dobrém tak se to řeší po zlém, a tak díky zlé situaci dojde rychle k mnoha evolučním změnám u kulturní civilizace, největší změnou bude pravda a láska která zvítězí nad lží a nenávistí, takto skončí temné období, ve kterém jsme žili mnoho tisíciletí ve lži a nenávisti.