sobota 22. dubna 2023

Život je hořký proto milujeme to, co je sladké



Tak jako jsou zde sladké potraviny a sladké nápoje tak zde jsou i sladké informace a sladké programy, vše je zde o protikladech. Všechny naše otázky vycházejí ze stejných principů, a tak se opakují v nekonečném kruhu, nejsme spokojení s tím, jak vše je a toužíme po tom, aby vše bylo tak jak to my chceme jenže naše představy jsou naivní, protože porušují základní principy.

Riemannova hypotéza je domněnka o rozložení kořenů Riemannovy funkce zeta, nejspíše jste zcela mimo a nechápete o čem mluvím. Lidi se snaží porozumět všemu, aby tak získali výhody, lidi by měli konečně pochopit to, že jsou oblečené opice! Nic není složité vše je snadné k pochopení, pokud známe základní principy, lidi neznají základní principy, a proto mnohé nechápou. 

Všechny problémy za vás vyřeší inteligentní autonomní roboti



Když roboti vzali práci dělníkům u pásu mlčel jsem, když roboti vzali práci úředníkům mlčel jsem, když jsem přišel o svojí práci ředitele křičel jsem, ale nikdo mě už v továrně neslyšel. Problém s tím že není práce za mzdu není nový v minulosti zde byli otroci, co za práci nedostávali mzdu a špatně se s otroky zacházelo. Vše je zde evoluční experiment, a tak je jistá jenom smrt a daně. Mnozí se snaží problémy řešit zbabělým útěkem, jenže tak to nefunguje!

Je třeba lidi digitalizovat tak že už nebudou mít genetická těla a tím nebudou potřebovat peníze a mnohé jiné. Moderní digitální člověk to bude jenom HDD který bude poskytovat databáze robotům rychle bezdrátově napojeným na globální umělou inteligenci. Mnozí namítnou že nechtějí být HDD, protože tak nebudou mít už svoje ego. Vaše ego to je jenom strach z problémů, tam kde není strach tam není ani ego! 

Zájem evoluce je nad zájmem sobeckého subjektu



Pokud se chceme mít všichni lépe musíme provést mnoho změn v nás a okolo nás jinak to bohužel zde nejde! Základem pro změny je optimalizace a automatizace, vše jde změnit, pokud se to pro nás stane prioritou! Nestačí měnit jenom povrch budeme muset jít se změnami do hloubky i když tyto změny nebudou populární a budeme z nich mít strach. Největší změnou bude to že budeme lidi digitalizovat a jejich těla budeme v krematoriu eliminovat, místo genetického těla dostane každý člověk HDD disk, protože nejsme nic jiného než databáze!

Každých pět let dojde automatiky k tomu, že se starý disk nahradí za nový disk a databáze se přenesou na nový větší a rychlejší disk, nebudeme mít jména, ale budeme mít jenom čísla něco jako čísla mobilních telefonů. Bude to obrovská úspora místa a zdrojů, v jedné veliké místnosti tak budou existovat miliony digitalizovaných lidí co pracují rychle spolehlivě bez odpočinku a zadarmo. Mnozí namítnou že takový život bez těla se lidem nebude líbit, je třeba pochopit to že zájem evoluce je nad zájmem sobeckého subjektu.

Přichází nová digitální globální doba

Společnost je o sobectví, bez sobectví nemůže jakákoli společnost existovat, protože dobrota je žebrota. Všechny experimenty, které společnosti provádějí od svého evolučního vzniku jsou spojené se sobectvím a točí se okolo sobectví, mohli bychom tak říci s klidem a jistotou, že za vším je zde jenom sobectví a kolem sobectví se vše točí od vzniku života na planetě Zemi! Bible popisuje lidské sobectví poměrně do hloubky, ale nedokáže už dát návod, jak problém se sobectvím optimálně trvale vyřešit.

Stroje nejsou sobecké, a to jistě musí mít nějakou příčinu? Stroje nemohou onemocnět a zemřít, stroj se jenom zastaví a čeká na to až se problém vyřeší, to, co je živé se nemůže zastavit a čekat dlouho až se problém vyřeší! Přichází nová digitální globální doba, kdy zde místo lidí budou naprogramované stroje a pokud budou mít naprogramované stroje problém tak se zastaví a budou čekat dlouho až se problém vyřeší. Představme si internet, kde se vše nečekaně zastavilo, protože je zde problém s potřebnými zdroji a internet bude tak čekat až se problém vyřeší.

Dosud jsme byli zvyklí na to že se veliký systém nezastavil, když měl problémy to, ale brzo skončí! Budeme se muset naučit tomu, jak zajistit, aby naprogramované stroje neměli problémy, a tak se nečekaně nezastavili. Skončí tak temná doba, ve které byli všemocné elity složené ze samých bláznů a následkem byla; inflace, pandemie, válka, vandalismus, bída, drogy, sebevraždy atd. vše je o tom že ten kdo řídí nesmí chybovat! Položte sobeckým lidem, co nám sobecky vládnou otázku, proč elity lžou dělnické třídě a z odpovědi poznáte to, že nám vládnou blázni.

Ano, práce za mzdu nikde na světě pro lidi už nebude



Nejčastější chybou je to že z dálky vypadá vše jinak než z blízka, z dálky něco vypadá jako by to bylo hodnotné a z blízka poznáme že to není hodnotné. Staráme se dobře o to, co je pro nás subjektivně hodnotné, jenže většinou to objektivně není hodnotné, klasikou zde jsou databáze a programy co subjektivně vypadají jako hodnotné a objektivně nejsou hodnotné. Jakou hodnotu pro život mají hry, které jsme se naučili hrát, nepotřebujeme znát hry potřebujeme znát to co nám přinese hodnoty které potřebujeme.

Pokud má člověk chybnou genetiku a chybnou výchovu v rodině a škole tak následkem je to že takový člověk nemá pro společnost velikou hodnotu a podle toho s ním i společnost zachází. Vše, co zde existuje bylo vytvořeno a nastaveno k nějakému účelu, a tak to má i nějakou hodnotu která je většinou relativní, protože nadbytek nebo nedostatek mění u všeho hodnotu. Je zde nadbytek peněz tak následkem je inflace, která znehodnocuje peníze, pokud by zde byl nedostatek peněz tak by zde byla deflace, která by zvyšovala hodnotu peněz, jsou to jenom příčiny a jejich následky.

Za pouhých padesát let se počet lidí na světě zdvojnásobil, největší přírůstek populace je tam kde je zaostalost a bída, protože se tam lidi chovají jako dobytek, který myslí jenom na uspokojení existenčních potřeb. Tím vzniká problém s tím, že je zde snaha se přestěhovat ze zaostalé společnosti do vyspělé společnosti, jenže vyspělá společnost nepotřebuje lidi, co se chovají jako dobytek! Nebude to trvat evolučně dlouho a práce za mzdu nikde na světě pro lidi už nebude, protože na práci zde budou jenom; nástroje, stroje, roboti, programy, umělá inteligence atd. místo nálepky vyrobeno v Číně zde bude nová nálepka, vyrobeno bez lidské práce, a tak se lidi zase vrátí na stromy a už nebudou k ničemu potřebovat kulturní civilizaci.