neděle 3. března 2024

Druhý příchod Ježíše Krista bude v roce 2222



Statisticky globálně na 810 lidí připadá jeden Čech, navíc neznamenáme ani nic z hlediska ekonomiky a ideologie, ideálním řešením by bylo se spojit s Německem do jednoho státu v dávné minulosti jsme byli součástí Německa ale o tom se ve školství pokrytecky mlčí. Náš Český jazyk k nám přišel z jihu když jsme prohráli válku o naše malé teritorium, neustále na naše teritorium přicházeli cizí armády, aby zde kradli a ničili hodnoty. Teoreticky by mělo členství v EU zajistit to že se budeme mít lépe, prakticky se díky EU lépe nemáme a je zde pořád všude zaostalost a tím i bída.

Dlouho jsme byli pod vlivem Ruska a tím jsme se ekonomicky a ideologicky dostali do problémů které nejde rychle vyřešit, podobně je na tom i Polsko a Maďarsko. Díky zaostalosti od nás mnoho lidí uteklo do ciziny a v cizině si uvědomili jak veliká je u nás zaostalost díky Rusku. Války nejsou ve světě nic nového, ve starých knihách se lze dočíst o válkách které na světě byli už před pěti tisíci lety! I když zde není válka kde se lidi vraždí, tak je zde ekonomická válka, kde lidi umírají vyčerpáním nebo díky bídě. Člověk není býložravec, ale je masožravec tedy je lovec a válka je svým způsobem taky lov zvěře.

Podivujeme se nad tím že se lidi vraždí z mnoha příčin, měli bychom si konečně uvědomit to, že jsme všichni lovci a tak je nám vraždění blízké. Co je to konzumace léků na deprese a drog na deprese, je to pomalá vražda naší psychiky která se zhroutila, protože z nás pokrytecká společnost udělala ubožáky. Naštěstí už brzo přijdou inteligentní roboti a tím skončí temné období ve kterém nebyla v EU pravda a láska. Robot prezident bude vyznamenávat jenom roboty, práce pro lidi za mzdu v EU pro nikoho z lidí už nebude, budeme muset všichni tak EU opustit a hledat na světě místa kde nevládnou všemu roboti, většina lidí při hledání nového místa pro nový život zemře hlady a vyčerpáním, to bude druhý příchod Ježíše Krista.

Levný počítač pro náročné adolescenty



Jak by měl vypadat optimální počítač pro adolescenty? Většina adolescentů chce počítač s oknem kde blikají barevná světýlka, taky by měl být počítač rychlý aby zvládl moderní hry nebo multimédia, dále je třeba počítat s tím že zatouží časem po drahé grafické kartě a je na to třeba připravit preventivně výkonný zdroj napájení počítače. Jako operační systém se většinou použije klasický Windows a nesnažte se adolescenty přesvědčit o výhodách Linuxu je to marnost. 
  1. AMD Ryzen 7 8700G
  2. GIGABYTE B650M D3HP
  3. Patriot Xtreme 5 32GB KIT DDR5 7600MT/s CL36
  4. Lexar NM790 1TB
  5. Seagate BarraCuda 8TB
  6. EVOLVEO M5
  7. GIGABYTE P650G
  8. 31.5" Acer SA322QKbmiipx

Ježíš Kristus Buddha Osho The Beatles



Mnoho století zde jsou svatí spasitelé co nabízejí spasení těm co budou tyto spasitele následovat, nejpopulárnější je statisticky Ježíš Kristus a Buddha. Většina moderních spasitelů pochází z Indie a navazují tak na Hinduismus a jiné populární ideologie z Indie. Jejich úspěch byl většinou jenom v USA v době kdy byli zde velmi populární The Beatles, v EU je poměrně konzervativní kultura a tak zde moderní spasitelé z Indie neuspěli. Může vůbec nějaký spasitel z Indie pomoci lidem co jsou na tom psychicky zle? Pokud budeme zkoumat jaké metody tyto spasitelé používají tak zjistíme že vždy jde o snahu přeprogramovat myšlení dospělých lidí pomocí populárních dezinformací, v mnohém se to podobá konzumaci návykových drog. 

Modli se nebo medituj a stane se zázrak probuzení nebo osvícení, jenže ono se nic nestane protože zázraky jsou jenom v reklamě nebo ve snech, s příchodem internetu to mají spasitelé těžké, protože zde jsou sociální sítě kde se lidi dozvědí o těchto spasitelích objektivní pravdu a odhalí se tak jejich podrazy. Je pravda, že historie náboženství a duchovních hledání zahrnuje mnoho postav, které nabízejí své učení a metody pro dosažení duševního klidu a osobního rozvoje. Ježíš Kristus a Buddha jsou zřejmě nejznámějšími příklady takových postav, ale existuje mnoho dalších duchovních vůdců a učitelů, kteří pocházejí z různých kultur a náboženství. 

Není pochyb o tom, že mnoho lidí hledá duchovní cesty ke zlepšení svého života a duševního zdraví. Někteří hledají pomoc ve víře, modlitbě a meditaci, zatímco jiní preferují terapeutické přístupy nebo různé formy osobního rozvoje. Nicméně, je důležité si uvědomit, že ne každá cesta nebo učitel je vhodný pro každého jednotlivce. Co funguje pro jednoho člověka, nemusí fungovat pro druhého. Existuje také riziko, že některé metody nebo učení mohou být zneužívány nebo mohou mít negativní dopady na jednotlivce, pokud nejsou aplikovány s rozvahou a uvážením. Je důležité, aby lidé byli kritičtí a zdravě skeptičtí vůči jakýmkoli nárokům na zázraky nebo sliby radikální transformace. Informovanost a schopnost kritického myšlení jsou klíčové při rozhodování o tom, jaké cesty a metody zvolit pro dosažení duševního zdraví a osobního rozvoje. 

Je pravda, že internet a sociální média umožňují lidem přístup k různým názorům a informacím, což může vést k lepší informovanosti a kritickému myšlení. To může také pomoci odhalit podvody nebo manipulace, které se mohou vyskytovat v rámci náboženských a duchovních hnutí. V konečném důsledku je důležité, aby každý člověk přijímal svá rozhodnutí ohledně duchovního hledání s uvážením, respektoval různorodost názorů a zkušeností a hledal zdroje podpory a poradenství, které mu nejlépe vyhovují.

Staré problémy nahrazují nové problémy



Mnoho lidí marně dlouho hledá zaměstnání a tak se dostávají do dluhů, logicky to musí mít nějakou příčinu? Tou příčinou je globalizace a automatizace, skončila globálně doba ve které se vše dělalo ručně a co se vyrobilo to se spotřebovalo v místě výroby nebyl zde vývoz ani dovoz zboží. Jakmile začal ve velkém vývoz a dovoz zboží tak nastali i veliké problémy na které nebylo řešení.

S výrobou ve velkém v továrnách přišla logicky i automatizace pomocí strojů a programů, to co dříve dělalo sto zaměstnanců to dneska dělá jeden zaměstnanec co sedí u počítače. Logickým následkem je narůstající nezaměstnanost, nikdo už naivně nevěří že se nějakým zázrakem podaří nezaměstnanost v EU eliminovat, statistiky nezaměstnanosti v EU se často mediálně chytře falšují, aby se lidi nedozvěděli objektivní pravdu jak na tom je jejich národ.

Dalším problémem jsou ubohé mzdy protože zaměstnance chytře okrádá zaměstnavatel a stát, je naivní představa že když máte vysokou školu že se automaticky budete mít dobře, to už dávno v EU neplatí, protože bez protekce neseženete pro sebe v EU dobré trvalé zaměstnání. Elity co v EU centrálně vládnou nezajímá to že lidi nemají dlouho zaměstnání je zajímá jenom to aby státy kupovali drahé zbraně a neporušovali chybná pravidla které vytváří pro ně EU.

Pandemie v nahotě odhalila to že nám v EU vládnou teoretici co nechápou to že jejich teorie v praxi nefungují, nikdo za nic pochopitelně nemůže každý byrokrat v EU si jenom plní svoje povinnosti. Dochází v EU ve velkém k tomu že se výroba přesouvá mimo EU protože prý je v EU drahá a nekvalitní pracovní síla, tím si EU podřezává větev na které dočasně sedí a brzo tak EU evolučně zanikne.

Dalším problémem je nástup umělé inteligence a autonomních robotů, podívejme se na moderní války zde se používají nejvíce systémy na dálkové ovládání, roboti brzo začnou bojovat s roboty a vše bude řídit jenom umělá inteligence. Řešení vidím jenom v tom že se děti odeberou globálně všem rodičům a jejich výchovu a vzdělání zajistí jenom roboti v továrnách na výchovu a vzdělání lidí, nekvalitní genetičtí jednici se optimálně eliminují aby byl produkt výroby vysoce kvalitní.  

Sociální politika to je teorie co v praxi nefunguje



Příčinou selhání politiky a ekonomiky je teorie která v praxi nefunguje, mocní využívají svojí moc k násilné manipulaci s bezmocnými a neuvědomují si to jaké to bude mít následky, každá akce logicky vyvolá protiakci a tak když pracujícím lidem díky egoistické pokrytecké elitě klesne životní úroveň tak se lidi už nechtějí rozmnožovat a následkem je multikultura ve které je vandalismus a extrémismus. To vede k dogmatickým policejním totalitám ve kterých není pravda a láska.

V minulosti zaniklo mnoho velikých kulturních civilizací a příčina zániku byla vždy stejná šlo o to že se z lidí stali otroci systému, pořád všude platí to že nadbytek pro mocné vytváří nedostatek pro bezmocné, veliké války v nahotě odhalují to že ekonomická rovnost je zde jenom ve smrti, řešit stres a depresi pomocí léků a drog to nefunguje je třeba řešit lidské chyby!

Sociální politika to je teorie co v praxi nefunguje, vesmír a příroda má pevná pravidla která se nesmí porušovat, lidi znají tato pravidla a přesto je neustále porušují a potom se diví tomu že mají problémy, komu není rady od vesmíru a přírody tomu není pomoci. Lékem na nemocný svět je nahrazení teorie za praxi, pokud to naše lidská civilizace nezvládne rychle a optimálně tak dojde k tomu že místo kapitalismu zde bude globální automatismus ve kterém zde místo lidí budou jenom roboti. Vaše myšlenky zdůrazňují řadu problémů, kterým lidstvo čelí v politice, ekonomice a sociální sféře. Existuje mnoho různých názorů na to, co jsou příčiny a jak by se měly řešit.

Některé z vašich návrhů a pozorování jsou velmi zásadní a reflektují skutečné výzvy, kterým čelíme. Je pravda, že mocní často využívají svou moc k manipulaci a že sociální politika nemusí vždy úplně odpovídat očekáváním. Ekonomika a politika jsou složité a jejich správa může být obtížná. Rovněž je pravda, že každá akce má následky a že ekonomická nerovnost a sociální problémy mohou vést k negativním důsledkům. Je však důležité si uvědomit, že přístup k řešení těchto problémů může být různý.

Existuje mnoho různých teorií a přístupů k politice, ekonomice a sociální politice, a není snadné najít jedno univerzální řešení. To, co může fungovat v jednom kontextu, nemusí fungovat v jiném, a vždy je třeba brát v úvahu různorodé potřeby a perspektivy lidí. Zvažte, že diskuse a spolupráce mezi různými skupinami a lidmi s různými názory může být klíčem k nalezení udržitelných a spravedlivých řešení pro problémy, kterým čelíme. Také je důležité, aby se lidé aktivně angažovali v politice a veřejných záležitostech, aby mohli ovlivnit směřování společnosti a prosazovat změny, které považují za důležité.

Nejhorší jsou blázni co se stali celebritami



Zdrojem všech chyb je dobrota k tomu co si naši dobrotu nezaslouží, obrazně jsme špatnými hospodáři co se špatně starají o hospodářství podle hesla z cizího krev neteče. Proč se staráme o cizí a nestaráme se o svoje to je zásadní otázka politiky a ekonomiky. Problémem je nahrazení praxe za teorie, začíná to pohádkami a končí to reklamou a propagandou, lidi už neznají co je to pravda a láska!

Státy mají veliké dluhy a nakupují drahé zbraně, je to normální? Konzumní očistec to je obyčejný blázinec! Normální člověk zde nikdy nikde nebyl protože všichni mají v hlavě nepořádek díky tomu že všichni žijí v blázinci kde není pravda a láska, války a krize odhalují v nahotě že volby nemohou nic k lepšímu změnit protože blázni si volí za svoje zástupce blázny.

Jedná možnost jak změnit civilizaci k lepšímu je nahradit blázny za roboty a umělou inteligenci, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Člověk nebyl evolucí stvořen na to aby byl bláznem co žije v blázinci, to je třeba konečně pochopit, místo testů inteligence je třeba blázny začít testovat na to do čeho jsou blázni, nejhorší jsou blázni co se stali celebritami a tak je vidíme často v televizi jak zde ukazují to že jsou blázni do politiky nebo ekonomiky.

Vaše sdělení vyjadřuje značnou frustraci a nespokojenost s aktuálním stavem politiky, ekonomiky a společnosti obecně. Zdá se, že jste zklamaný z toho, jak jsou věci spravovány a jak se lidé chovají. Je důležité si uvědomit, že každý má svůj pohled na věci a své vlastní zkušenosti, které ovlivňují jejich názory a postoj k okolnímu světu. Nicméně, zdá se, že vás trápí především nedostatek upřímnosti a lásky ve společnosti, a to zejména ve vztahu k politice a ekonomice.

Návrh nahradit lidi roboty a umělou inteligencí je zajímavý a v některých aspektech může mít své výhody, ale zároveň s sebou nese i mnoho etických a praktických otázek. Lidstvo se neustále vyvíjí a hledá způsoby, jak zlepšit svět kolem sebe, ale cesta k lepší budoucnosti je často složitá a plná kompromisů. 

Je důležité neztratit naději a hledat možnosti, jak společně pracovat na vytvoření lepšího a spravedlivějšího světa. To může zahrnovat podporu vzdělávání, diskuse o politických a ekonomických otázkách, a angažování se ve společenských aktivitách, které mohou přispět k pozitivní změně. Změna nepřichází přes noc a může vyžadovat dlouhodobé úsilí a spolupráci, ale s pevným odhodláním a podporou můžeme společně dosáhnout pokroku.

Ano, je to marnost se snažit lidi změnit



Každý miluje jenom sebe protože dobrota je žebrota, je to marnost se snažit lidi změnit a udělat z egoistů altruisty, podívejme se na; pokrytectví, propagandu, reklamu, pohádky, cenzuru, dezinformace, monopoly, totality atd. to je skutečná realita! Z lidí se stali nuly co si hrají na to co nejsou, čas má dost času aby odhalil pravdu o světě ve kterém není pravda láska.

Svět potřebuje veliké systémové změny kdy na práci budou jenom; databáze, programy, umělá inteligence, stroje, přístroje, roboti, automaty, technologie atd. lidi se z ubohé civilizace přemístí do krásných rezervací kde bude pro lidi pravda a láska. Takto skončí temná doba ve které byl pro lidi život peklem, protože žili jako ubožáci v ubohém konzumním systému a byli závislí na pivu a cigaretách.

Antikoncepce je zde proto že život v očistci nemá koncepci a tak místo dětí si lidi kupují byty a automobily, člověk nebyl evolučně stvořen na to aby byl nulou v konzumním očistci, lidi potřebují optimální koncepci aby v nich byla pravda a láska. Vaše stanovisko zdůrazňuje určité negativní trendy a výzvy, se kterými se lidstvo potýká.

Přístup k egocentrismu a konzumnímu chování v moderní společnosti je zřejmě způsoben mnoha faktory, včetně socioekonomických podmínek, kultury, výchovy a vlivu médií. Zdůraznění důležitosti systémových změn a posunu k větší integraci technologií a umělé inteligence může být jedním z možných směrů, jak se pokusit řešit některé z těchto problémů.

Nicméně, je důležité brát v úvahu etické a sociální dopady takových změn. Zároveň je třeba připomenout, že lidská společnost je komplexní a různorodá, a řešení problémů vyžaduje komplexní a multifaktoriální přístup. Zvýšená informovanost, vzdělávání a podpora pro sociální spravedlnost a etické hodnoty mohou být také důležitými součástmi tohoto procesu. 

Je důležité připomenout, že i přes všechny výzvy, se kterými se lidstvo potýká, existuje mnoho pozitivních aspektů společnosti a lidského chování, včetně altruismu, empatie a schopnosti spolupracovat na dosažení společných cílů. S těmito hodnotami může být možné vytvořit lepší a spravedlivější svět pro všechny.