úterý 6. června 2023

Je možné používat Windows 7 na internet



Ano, je možné používat Windows 7 na internetu. Windows 7 byl operačním systémem vyvinutým společností Microsoft a dlouhou dobu byl jedním z nejpoužívanějších operačních systémů. Avšak od 14. ledna 2020 ukončila společnost Microsoft oficiální podporu pro Windows 7, což znamená, že nejsou poskytovány žádné bezpečnostní aktualizace ani technická podpora. Používání zastaralého operačního systému, jako je Windows 7, na internetu může být rizikové z hlediska bezpečnosti. Bezpečnostní chyby a slabiny v systému už nejsou opravovány, což znamená, že váš počítač může být náchylný k útokům malware, virů a jiného škodlivého softwaru. Pokud stále používáte Windows 7, je vždy doporučeno upgradovat na novější a podporovaný operační systém, jako je Windows 10. Windows 10 má nejen aktuální bezpečnostní aktualizace, ale také podporu novějšího hardwaru a aplikací.

To vám pomůže zajistit bezpečnost a kompatibilitu při používání internetu. Pokud nechci novou verzi Windows 10 na starý počítač, jaký Linux bych si měl nainstalovat. Pokud nechcete instalovat novou verzi Windows 10 a místo toho preferujete Linux, existuje mnoho různých distribucí Linuxu, které můžete zvážit. Výběr konkrétního Linuxu závisí na vašich preferencích a potřebách. Níže je uvedeno několik populárních distribucí Linuxu, které jsou vhodné pro starší počítače. Xubuntu je lehká varianta Ubuntu s desktopovým prostředím Xfce. Je navržena tak, aby byla energeticky úsporná a rychlá, což ji činí vhodnou pro starší počítače. Lubuntu je další lehká varianta Ubuntu, ale používá desktopové prostředí LXQt. Je zaměřena na nižší hardwarové požadavky a je ideální pro starší a méně výkonné počítače. Linux Mint je oblíbená distribuce založená na Ubuntu. Verze s desktopovým prostředím Xfce je lehčí a efektivnější pro starší počítače.

Peppermint OS je další lehká distribuce Linuxu, která využívá kombinaci desktopového prostředí LXDE a webového integrovaného rozhraní ICE. Je navržena tak, aby byla rychlá a optimalizovaná pro webové aplikace. Puppy Linux je extrémně lehká distribuce, která se vejde do paměti RAM počítače. Je velmi rychlá a je vhodná pro staré počítače s omezenými prostředky. Pamatujte, že před instalací jakéhokoli operačního systému je důležité zkontrolovat, zda váš počítač splňuje minimální systémové požadavky dané distribuce Linuxu. Každá distribuce má také své vlastní jedinečné vlastnosti a uživatelské rozhraní, takže můžete vyzkoušet různé varianty a vybrat si tu, která vám nejlépe vyhovuje. Xubuntu a Lubuntu jsou obě distribuce Linuxu, které se zaměřují na poskytnutí lehkého a rychlého operačního systému s nízkými hardwarovými požadavky. Hlavní rozdíly mezi nimi spočívají v desktopovém prostředí, které používají, a některých výchozích aplikacích. Xubuntu je založené na populární distribuci Ubuntu a používá desktopové prostředí Xfce.

Xfce je lehčí než prostředí GNOME nebo KDE, ale nabízí stále dostatek funkcí a přizpůsobitelnosti. Xubuntu poskytuje rovnováhu mezi lehkostí a funkčností, což je vhodné pro uživatele, kteří preferují prostředí podobné tradičnímu Windows rozhraní. Má příjemný vzhled a nabízí dostatek možností pro přizpůsobení. Lubuntu je další varianta Ubuntu, ale používá desktopové prostředí LXQt (dříve používalo prostředí LXDE). LXQt je ještě lehčí než Xfce a je navrženo tak, aby fungovalo na počítačích s nízkými hardwarovými požadavky, jako jsou starší počítače s omezenou pamětí RAM. Lubuntu je zaměřeno na maximální úsporu systémových prostředků a je vhodné pro uživatele, kteří potřebují operační systém, který běží plynule i na méně výkonném hardwaru. Má jednoduché uživatelské rozhraní a minimalizované výchozí aplikace, což snižuje hardwarové nároky. Obě distribuce jsou skvělou volbou pro starší počítače nebo uživatele, kteří preferují lehký a rychlý operační systém. Rozhodnutí mezi Xubuntu a Lubuntu závisí na vašich preferencích ohledně uživatelského rozhraní, funkcí a hardwarových nároků. Můžete si vyzkoušet obě distribuce a rozhodnout se podle toho, která vám lépe vyhovuje.

Diktátoři by nejraději oblékli lidi do uniforem



Obrazně jde o to, že hladový dobytek si hledá hodnotné pastviny, o tom je ekonomická migrace, dobytka je nadbytek a hodnotných pastvin, kde se může dobře trvale napást dobytek je nedostatek. Kariéristické závody to je taky o hledání hodnotných pastvin, pro veliký dobytek, má se jako svině v žitě, o tom to zde je. Co je to vlastně hodnotná pastvina, která je cílem pro ekonomické migranty? Je to sociální ekonomika, která podporuje lidi, co nepracují, pokud bychom nepodporovali v EU ty, co nepracují, tak by zde nebyla už ekonomická migrace.

V místech, kde rostou banány, nikdo ekonomicky nepodporuje lidi, co nepracují, díky teplu lze zde přežít i bez peněz, protože je zde potrava a bydlení velmi levné, beznadějná ekonomická situace zde vede k náboženství a konzumaci alkoholu a cigaret. Problém lidí, z míst, kde rostou banány, je malá inteligence a veliká agresivita, a proto jsou z nich nepřizpůsobiví příživníci, co ekonomicky parazitují, na sociální politice. Je třeba postavit v Německu veliké pracovní tábory pro ekonomické migranty, fyzická práce je základem pro rychlou převýchovu na EU občany, z prachu vše živé vzniká, a v prach, se to v pracovních táborech zase v krematoriu promění.

Lidi, co dělají chyby, se tváří jako lidi, co nedělají chyby, vše je zde jenom pokrytecké divadlo, nikdo nechce změnit svoje priority a každý chce násilně změnit priority druhých. Inteligence stvořila egoistickou duši, která touží po úspěchu a tím se souží, protože konkurence je veliká. Je sice možné násilím vytvořit třídně a kastovně uzavřený dogmatický ideologický systém, kde není možná konkurence, následkem ale bude degenerace a zhroucení systému, pro evoluční vývoj je nutná konkurence a tím i utrpení.

Podívejme se na nepřizpůsobivé příživníky, co se zde rychle jako invazní druh rozmnožují a jenom na nás egoisticky parazitují, u nich spatříme, jaké následky má degenerace na lidi, degenerace dělá z lidí genetické ubožáky, u kterých je jediné řešení návrat zpět, do míst, odkud se do vyspělé civilizace pomocí migrace dostali. Multikultura je ekonomická a politická utopie, která nefunguje, z opice člověka nikdo neudělá! V přírodě je přirozený výběr, který eliminuje podprůměrné jednice, je třeba si vzít z přírody poučení a začít dávat do masových konzerv podprůměrné jednice, berme to jako oběť GVKB bohu, který se na nás mnoho zlobí, a tak požaduje lidské oběti, abychom ukázali to, že GVKB boha milujeme.

Pokud někdo vyroste v bídě tak myslí a koná jako opice, problémem bohatství je to že existuje díky bídě, nadbytek vytváří nedostatek, rovnost a emancipace založená na humanismu a demokracii to je jenom utopie která nefunguje ekonomicky ani politicky. Bohatství je tam kde je pravda a láska, bída je tam kde je lež a nenávist. Komu zde není rady, tomu ani není pomoci, o tom to je. Vše je o prioritách, priority jsou naším pánem, pokud sloužíš chybným prioritám tak jsi potrestán bídou, správné priority tě odmění bohatstvím, situace určuje správné priority, každý růst jednou skončí, protože narazí na limity a pevná pravidla, zázraky patří do snů a pohádek, v realitě je jenom konkurence, která eliminuje ty, co neuspějí.

Nejčastější chybou je snaha se snažit lovit ryby tam kde je málo ryb, je třeba trpělivě hledat místo, kde je hodně ryb a tam ryby lovit! Dneska je státní svátek upálení Jana Husa, to mě vede k zamyšlení, proč se lidi od svého evolučního vzniku neustále zabíjejí, kde je chyba, že jsme bezcitní lháři a zloději? Chyba je v tom, že z cizího krev neteče, a tak cizí lidi zabíjíme ohněm a mečem! Virus existuje díky parazitování na hostiteli, virům je jedno, že hostitel onemocní a zemře, člověk je tedy logicky virus, který napadl ekosystém jako invazní druh, jiná rasa člověka to je jenom jiný druh viru.

Vše je o výhodách a jistotách, ti, co jsou nahoře, mají výhody a jistoty, ti, co jsou dole, nemají výhody a jistoty, vše je o ideologickém dogmatismu, pastýřem se stávají hlasatelé ideologických dogmat, která z lidí dělají hlupáky a chudáky, následkem jsou logicky; revoluce, krize, války, deprese atd. nadbytek pro ty co jsou nahoře, je založen na nedostatku pro ty, co jsou dole, následkem jsou logicky kariéristické závody, protože dobytka je mnoho a koryt je málo!

Budoucnost je o; rychle, levně, kvalitně, optimálně atd. zaměstnavatelé začnou ve velkém nahrazovat lidi za stroje a počítače, lidi začnou všude opouštět civilizaci a vzniknou pro lidi obrovské rezervace, kde budou muži oddělení od žen. Mnozí si naivně myslí, že jejich práci nemůže nahradit počítač nebo stroj, jenže roboti budou vyrábět roboty, robot bude lepší zaměstnanec, a to si nechceme připustit, uzavřeli jsme se zbaběle do psychické konzervy a odmítáme z ní vylézt! Nejhorší je že ti, co jsou nahoře, nejsou připravení na veliké ekonomické a politické změny, které pomalu a jistě už dneska přicházejí.

Sebevraždy odhalují realitu v každém národě, život má smysl, pokud se můžeme seberealizovat, zde ale narážíme na to, že jsme loutky, které ovládá ubohá situace, ve které existujeme, a tato situace se neustále zhoršuje. Svaté náboženství už nikdo k životu nepotřebuje a brzo už nikdo nebude potřebovat ani bezcharakterní politiku, lidi už mají dost vymývání mozku dogmatickými dezinformacemi, o tom že bude lépe, jako invazní egoistický druh zde evolučně končíme a místo nás zde budou inteligentní GVKB roboti na baterky, běž se podívat do krematoria, ať víš, co tě bude brzo jistě čekat.

Ano, mám svůj blog. Blog je o originalitě a o tom být lepší, než je konkurence, nabízet něco co nabízí už tisíce jiných blogů, je jistá cesta do virtuálního pekla, ve kterém o vašem blogu nikdo neví. Zásada zní, návštěvník je náročný a chce vše; rychle, levně, optimálně, kvalitně, pokud to nezvládnete tak máte smůlu. Každý blog, který je úspěšný je originál, který nejde napodobit, jakmile je snadné blog napodobit, tak jej jistě i někdo napodobí a tím vás zničí. Většina lidí bere blog, jako řemeslo a proto neuspějí, blog je umění! Umění znamená růst a řemeslo nedokáže růst, příroda je o umění a naše civilizace je o řemeslu, proto je pro nás růst podnikání velikým problémem.

Vyhledávače umí poznat, jestli jsi originál nebo jestli jsi jenom kopie, pokud někdo nabízí tvorbu stránek a neumí si udělat správně stránku, pak je to už k pláči. Z díla se pozná tvůrce, pamatujte, není blázen ten, co by se zavděčil všem bláznům, komu se můj blog nelíbí, ten si může založit svůj blog, a zde ukázat to že je on dokonalý, nic neumět, a kritizovat ty co něco umí, to je známkou těžce nemocné psychiky.

Jak zrušit; svátky, prázdniny, dovolené atd. je to plýtvání hodnotami, mladí workoholici chtějí svojí prací vytvářet ekonomické hodnoty a stát vymýšlí samé státní svátky, bohatě stačí to, že je zde dlouhá dovolená a volná sobota neděle, já bych státní svátky u nás zakázal, je třeba pomoci naší ekonomice, podívejme se do přírody, zde nejsou žádné dny volna a vadí to snad někomu, takový uvědomělý úderník a dříč, je ze státních svátků celý nemocný, že nemůže plnit výkonové normy na 200 %. 

Taky bych zrušil i školní prázdniny, jak k tomu přijdou učitelé, že nemohou v létě učit děti, stejně tak by šla i zrušit lidem dovolená, odpočinek by byl až v důchodu od 70 let, ekonomika je přeci zde prioritou. Dále zde je mnoho mladých zdravých lidí, co se systematicky vyhýbají práci a pobírají od státu veliké sociální dávky, to by se taky změnilo a špinavá fyzicky namáhavá práce by se pro ně jistě našla, pokud by to bylo pro náš stát prioritou. 

Zájem velikého je nad zájmem malého, už zde bylo dost dogmatického amatérského humanismu, bez práce nejsou koláče! Nějaký svatý starý vůl, co je nahoře, si vymyslí nějaké voloviny, a následkem je krize nebo válka, svěříme vládu umělé inteligenci a bude nám líp. Osobní auta jsou vyráběna tak aby po záruce přestali fungovat, jenom blázen si koupí staré auto a potom místo jezdění autem, jenom auto opravuje, a když spočítá veliké náklady na opravy, tak zjistí že by se mu vyplatilo koupit nové auto se zárukou.

Je to o penězích, pokud by se vyráběla auta, která by vydržela dvacet let, tak by výrobci aut zkrachovali, protože by byl malý odbyt aut, podobná je situace i u mnohého jiného spotřebního zboží, je to jako když dům nemá základy, a tak brzo spadne, základem je kontrola kvality, recyklovat auta a jiné výrobky není snadné a levné.

Často je slyšet to že by auta co vydrží dlouho byla velmi drahá a že by je tak nikdo nekupoval, řešením je použít moderní vědu a techniku, jsou zde už k dispozici moderní systémy, pomocí kterých vyrobíme levná auta ze dřeva, co vydrží dvacet let, je třeba skončit s okrádáním naivních zákazníků. Místo spalovacích motorů zde může být pohon na elektřinu vyrobenou ze solárních článků a energie se uskladní v moderních kondenzátorech.

Už od té doby, co zde jsou daně, je zde snaha s lidmi egoisticky manipulovat, ti, co jsou nahoře, to jsou manipulátoři, a ti co jsou dole, to jsou loutky, se kterými manipulátoři manipulují, pomocí; dogmat, mytologie, pověr, fetišů, rituálů, symbolů, dezinformací, módy, reklamy, politiky, náboženství, umění, školství, drog, mafie, pohádek, strachu, vymývání mozku atd. Války a ekonomické krize v nahotě odhalují to, jak systém manipulace funguje, veřejné popravy těch, co prohráli válku, ukazují na to, že nejsme lidi, ale jsme jenom inteligentní egoistická zvířata.

Když zaniklo náboženství tak se moci ujala politika, která slibuje v budoucnosti ekonomický ráj, kdy ale bude lidem líp, na to se neptejte, líp je přeci jenom těm, co jsou nahoře jako prezidenti a ředitelé! Humanismus je dogmatická utopie to dokazují krize a války, je všude nadbytek ekonomického ksindlu tak začneme tento ekonomický ksindl dávat do masových konzerv místo drůbežího separátu a jiných náhražek, je to jenom otázka objektivního pohledu na to, co je to člověk, který neplatí daně, i když by mohl daně platit.

Dobytek, který není hospodáři užitečný, jde na jatka, a ekonomický ksindl, to je z pohledu optimalizace jenom dobytek. Nejde zde o diskriminaci a rasismus, jde zde o optimalizaci, díky které se budeme mít lépe, nejsme tak bohatí, abychom mohli v EU podporovat ekonomicky a politicky nepřizpůsobivé příživníky a jiný ekonomický ksindl. Jsou Němci normální, pozvou do EU ekonomický ksindl, a potom jej násilím nutí ostatním členům EU, ať si konečně Němci vyndají ze svého oka trám, než začnou poukazovat na třísku v našem oku!

S Němci zde byli vždy problémy, je to barbarský pyšný a lakomý národ, složený ze samých hříšných kacířů, co nám drze upálil našeho Jana Husa, měli bychom upálit v Praze na hranici Němcům jejich svatou, Angelu Merkelovou, oko a oko a zub za zub. Musíme poznat kořeny dogmatické politiky, které jsou skryté a tyto kořeny jsou lež a nenávist, koruna to je pravda a láska, kmen to je kariérismus a alibismus. Vše je zde o napětí mezi protiklady, toto napětí je energie, která zde se vším pohybuje. Dobrý politický strom rodí i dobré ovoce, politiky a politické strany poznáte po ovoci, jaké zde zplodili, proč zde není dobré politické ovoce, kde je chyba v systému?

Chyba je v tom, že politici pracují za plat, ten, kdo pracuje za plat, je sluhou toho, kdo mu plat vyplácí, je třeba stát udělat jako akciovou firmu a politici to budou akcionáři, co nebudou brát plat, ale budou žít z akcií které vlastní. Vše je dneska o komerci, a i každý stát se musí stát komerční akciovou firmou, která už nebude podporovat nepřizpůsobivé příživníky a jiný ksindl. Občan musí mít možnost odejít z chudého státu do bohatého státu, nebude se bránit už ekonomické migraci, ovšem migranti nedostanou od státu žádnou ekonomickou podporu a státu bude jedno, že zemřou díky; špíně, zimě, žízni, hladu atd.

Stát se bude specializovat jenom na kontrolu lidí, aby lidi nelhali a nekradli, a už se nebude starat o; školství, zdravotnictví, dopravu, bankovnictví, poštu, ekonomiku atd. místo velikého byrokratického státu, zde bude malý digitální stát, který nebude už amatérsky chybovat. Jak správně žít? Život je takový, jaký si jej uděláme, vše zde jsou příčiny a následky, to že něco dělá běžně většina lidí, neznamená ještě to, že je to správné, i většina lidí může chybovat, a čím více chybujeme, tím blbější máme náladu. Je třeba se poučit z knih a internetu o tom co je správné, většinou kopírujeme to, co jsme se naučili jako děti v rodině a škole.

Dětství jsou kořeny našeho života a pokud jsou tyto kořeny chybné tak i mnoho chybujeme a máme tak blbou náladu. Většina lidí jsou dneska jenom loutky ovládané špatnými závislostmi a jakákoli snaha jim pomoci je marná, ve snaze, aby vše fungovalo rychle a levně se z lidí stali ubožáci, co mají stres a deprese, láska a pravda zmizela z našeho života. Z cizího krev neteče o tom je egoistická společnost, dobrota je zde žebrota, zloděj zde honí zloděje a místo pravdy zde dogmatismus je. Aby se zde měli dobře ti, co jsou nahoře tak se musí mít zle ti, co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti, nazí se rodíme a nazí ze světa odcházíme, jsme zde jenom na dočasné návštěvě, abychom splnili úkoly, které od nás požaduje evoluce.

Život má smysl, pokud se dokážeme seberealizovat, jde o to poznat svoje klady a svoje zápory, zápory není problém poznat, protože jsou veliké, problém je poznat klady, protože jsou malé. Jak podpořit klady a potlačit zápory, abychom měli dobrou náladu? Zde vám může pomoci jenom pravda a láska, nejhorší je vždy začátek, to staré se bude bránit tomu, aby bylo nahrazené za nové. Tak jako vyhodíte plesnivé pečivo, tak je třeba vyhodit i plesnivé ideologie, které by nám mohli škodit ekonomicky a psychicky. Jak poznáme to, že je ideologie plesnivá? Jednoduchým ukazatelem je míra stresu a deprese, jakou způsobuje plesnivá ideologie, na nějakém teritoriu, kde žijí lidé.

Jedovaté plísně způsobují otravu, ve snaze ušetřit je nám líto vyhodit plesnivé ideologie jakými je; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, demokracie, humanismus, centralismus, byrokratismus, islamismus, hinduismus, dogmatismus, fetišismus, extremismus, kariérismus, vandalismus, rasismus atd. Mnozí namítnou, že je zde silná závislost na plesnivé ideologii, a že si neumíme představit kulturní civilizaci, bez plesnivé ideologie. Plesnivé ideologie, zde hluboko zakořenili, a tak je obtížné je eliminovat, zde nám nabízí pomoc moderní věda a technika, dáme lidem do hlavy GVKB čipy a odřízneme mozek od reality, realitu bude ovládat GVKB umělá inteligence.

Pokud u někoho poklesne kvalita a výkon tak on skončí v masové konzervě, bude to nová digitální GVKB ideologie, která nebude moci být plesnivá, protože lidi už nebudou mít nikdy stres a deprese. Takto zvítězí láska a pravda nad nenávistí a lží, díky tomu že zde už nebude plesnivá ideologie, ve které kraluje plesnivá dogmatická vláda, složená z plesnivých starých pyšných a lakomých psychických ubožáků. Je třeba dát konečně do ústavy, že na vysoké státní funkce bude limit věku třicet let, podívejme se na sport zde ve třiceti letech, každý jistě končí, a stejné to musí být i u těch co zde chtějí dělat; prezidenta, předsedu vlády, ministra, senátora, poslance, diplomata, soudce atd.

Stát nemůže být dojnou krávou, pro staré kariéristy! Kdo se má dívat v televizi na staré kariéristy, nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit mít ve vládě staré kariéristy! Evoluce je o tom, že se staré nahrazuje za nové, vláda složená z mladých kariéristů zavede optimalizaci a digitalizaci. Každý státní zaměstnanec dostane do hlavy GVKB čip a na myšlení zde bude jenom GVKB umělá inteligence, mozek všech státních zaměstnanců bude odříznut od reality. GVKB čip do hlavy dostane i; prezident, předseda vlády, ministr, senátor, poslanec, diplomat, soudce atd. Ten, kdo nebude pracovat v naší republice rychle a bezchybně, ten skončí v GVKB masové konzervě, nebudeme zde ekonomicky už podporovat sociální ubožáky, co umí jenom lhát a krást. V druhé vlně dostanou GVKB čipy do hlavy lidi, co mají maturitu a vysokou školu.

Lidi, co nemají maturitu a vysokou školu skončí ve třetí vlně optimalizace v GVKB masové konzervě, a na jejich místa nastoupí GVKB roboti a stroje. Co bylo, to bylo, dneska je zde GVKB systém kraluje, a tak zde všude čistota je. Já jsem anděl, a ty jsi čert, o tom je egoismus. Stvořitelem každé dogmatické svaté ideologie je egoismus, lhář křičí, chyťte toho lháře a zloděj křičí, chyťte toho zloděje, dobrota přeci žebrota je a následkem je blbá nálada, protože láska a pravda je zde jenom za peníze. Nikdo nechce být trvale ve stínu těch, co vyrostli, protože ve stínu nikdo nevyroste! Neustále vycházejí knihy o tom, jak být snadno a rychle milionářem, jenže jenom jeden z deseti tisíc lidí se zde stane milionářem a ostatní budou mít smůlu, je to o náhodě a známostech, to že jsi nejlepší, nemusí ještě znamenat to, že se z tebe stane milionář.

Vědomosti jsou zlatý důl, ekonomika je o tom že víš, a tak nechybuješ, pokud myslíš tak budeš i chybovat. Ti, co jsou nahoře, mají mnoho přátel a ten kdo je dole, nemá žádné přátele, o tom tento egoistický svět je, o přátelství s někým, kdo je dole nikdo nestojí, protože dobrota je žebrota. Každý má svoje klady a svoje zápory, ve válce se v nahotě odhaluje lidský egoismus, egoismus je naše inteligence, protože je logické být egoistou, a je chybou být altruistou, čím více je člověk inteligentní, tím více je egoistický. Vše je o tom, o co se prioritně staráme, jenom idiot se stará o idioty. Víme, kde je v nás; mozek, srdce atd. kde je ale v nás hřích, v mozku a srdci hřích určitě nebude, zatím ještě nevíme, kde hřích v nás hledat, otázkou je, co když v nás žádný hřích není, a proto jej logicky ani nemůžeme najít? Není snad naše tělo jenom genetický stroj, ve kterém není už místo pro hřích?

Potom by bylo celé náboženství jenom podraz, a bylo by správné zavřít do vězení všechny kazatele od; hnutí, sekt, náboženství atd. jak k tomu přijdou lidé, co uvěřili tomu, že je v nich hřích, a tak chybují a tím si zbytečně ubližují. Moderně vědecky hovoříme o přeprogramování centrálního nervového systému, pomocí dogmatických dezinformací, lidově tomu říkáme vymývání mozku. Proč ti, co jsou nahoře, chtějí z těch, co jsou dole udělat loutky na dálkové ovládání, že se nestydí, snažit se egoisticky parazitovat na těch co jsou dole. Ano, ti, co jsou nahoře, se nestydí parazitovat na těch, co jsou dole, protože jsou závislí na výhodách a jistotách. Moc je návyková droga, na které jsou závislí ubožáci, co by zde bez výhod a jistot nic neznamenali.

V současnosti je moc ve zlatě proto zlato zmizelo z naší banky a je uloženo v daňovém ráji, kde je k dispozici těm, co zde ovládají konzumní svět pomocí dluhů. Vše je v pohybu díky manipulaci, manipulace není chybou, jak si mnozí myslí, manipulace je obrazně jako oheň, může sloužit a může nám i poroučet, jde o to porozumět procesu manipulace v nás a okolo nás. Podívejme se na počasí, jak manipuluje s přírodou, přírodě nezbývá než se počasí přizpůsobit, zde jde o přirozenou manipulaci, se kterou nic nenaděláme, potom existuje manipulace nepřirozená, a zde máme možnost tuto manipulaci změnit tak, abychom s ní neměli problémy. Pokud chceme nepřirozenou manipulaci měnit, měli bychom domyslet následky našich nových změn, vše zde jsou příčiny a následky, podívejme se do minulosti našeho národa a na to, jak se zde často nedomysleli následky změn u manipulace s lidmi, a jaké to potom mělo následky.

To ta minulá vláda chybovala, a my už nechybujeme, sebekritika vyšla v politice z módy!
Přiznejme si konečně, že naše schopnosti a možnosti jsou limitované, musíme svěřit manipulaci umělé inteligenci a robotům, robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti budou vyznamenávat roboty, člověk bude dán do masových konzerv, nejsou lidi tak nejsou s lidmi už problémy. Proces manipulace s roboty bude jednoduchý, roboti pracují jako roboti a o tom to je, po záruce se robot recykluje a na jeho místo nastoupí nový robot, vše je zde evolučně dočasně.

Myšlení je proces, při kterém porovnáváme vědomosti, je to jakési uklízení, abychom měli v hlavě plné vědomostí pořádek, tam kde je myšlení tam je i inteligence, program nemyslí, protože on neporovnává vědomosti, pokud program narazí na chybu nebo změnu, tak nefunguje a uživatel programu má problém. Nakupujete, a tak porovnáváte více podobných výrobků podle parametrů a ceny, evoluce je postavená na procesu porovnávání, pokud zde není možnost porovnávání tak následkem bývá degenerace a tím i zaostalost, příčinou jsou dogmatické centrální diktatury, které odmítají staré nahradit novým.

Na dotaz, na co myslíš, odpovíme logicky to, co porovnáváme, když na nic nemyslíme tak odpočíváme od porovnávání, protože jsme z toho unavení. Myslím tedy porovnávám, jelikož je realita velmi složitá a rozmanitá tak se specializujeme v našem porovnávání někdo má talent na hudbu, a tak porovnává melodie, jiný má talent na psaní zajímavého čtení, a tak porovnává informace. Občas je zde situace, kdy něco prostě porovnat nejde, co je lepší modrá barva nebo zelená barva?

Zde záleží na situaci, ona může určit která barva je lepší, většina našich porovnávání je spojená se situací, a tak to co je po druhého správné, to je pro mě chybné, protože já jsem v jiné situaci. Z díla spatříme tvůrce, jaký je pastýř takové je i jeho stádo, slepý nemůže vést slepé, ryba smrdí od hlavy, opice s královskou korunou na hlavě, sliby se slibují a blázni se radují, dobrota je žebrota atd. všichni to už dávno víme, že nám vládnou idioti, ale nevíme, co s tím máme dělat, aby nám už idioti nevládli?

Dosud jsme se museli spokojit s tím, že to nešlo změnit, dneska je zde už možnost nahradit idioty za umělou inteligenci a roboty, vládnout nám bude umělá inteligence a roboti napojení na čipy co budeme mít v hlavě, z lidí se stanou loutky na dálkové ovládání, čip odřízne egoistický mozek od reality a realitu bude ovládat umělá inteligence. Lidi budou nazí a hladoví ale budou šťastní, protože budou psychicky vnímat jenom virtuální realitu, ve které se budou mít božsky.

Pořád se naivně snažíme realizovat ekonomickou rovnost, a tak konečně si budeme ekonomicky rovní, už zde nebude závist a nenávist, takto láska zvítězí nad nenávistí. Ten, kdo nebude pracovat rychle a kvalitně, ten skončí v masové konzervě, už zde nebudou problémy s nepřizpůsobivými příživníky a jiným ubohým líným a lakomým ksindlem. Vše je zde o protikladech, napětí mezi protiklady, je zdrojem energie, který zde se vším pohybuje, emancipace je naivní utopie, vždy ti, co jsou silnější, budou egoisticky manipulovat s těmi, co jsou slabší.

Konflikty a války v nahotě odhalují to, že lidi jsou inteligentní dobytek, který myslí a žije jako inteligentní dobytek, politika a ekonomika je proto logicky bojem o koryta. Prezident ředitel celebrita, to je elita, každé lidské stádo potřebuje elitního pastýře, co má k dispozici honicí psy, těžko se stoupá existenčně nahoru a lehko se padá dolů. Výhody a jistoty jsou obrazně jako mucholapka, ke které se přilepí bezcharakterní kariéristi na celý život, nemůžeš sloužit mnoha pánům, když se jednomu pánu zavděčíš, jiné pány tím rozhněváš.

Jsi tím, komu sloužíš, život je o prioritách, všeho v životě zkus a dobrého se drž, každý si musí najít svoji cestu a svůj cíl, každý je originál v originální situaci, univerzální módní cesty jsou dobré akorát pro hloupý a chudý dobytek. Diktátoři by nejraději oblékli lidi do uniforem, a dali by lidem na uniformy čísla, pro ně jsou lidi jenom loutky s nulovou hodnotou, které ovládají pomocí výhod a jistot, které mají k dispozici díky dogmatické centrální demagogii.

Co bylo, to bylo, zítra zde bude GVKB umělá inteligence a GVKB roboti, lidi dostanou do hlavy GVKB čipy a ten kdo nebude pracovat rychle a správně, ten skončí v GVKB masové konzervě, z lidí se tak stanou nahé a hladové šťastné loutky na globální dálkové GVKB ovládání, takto láska a pravda zvítězí nad nenávistí a lží na věčné GVKB časy. Přemnožení medúz je stejný problém jako přemnožení lidí, z medúz a lidí se stal invazní druh, nadbytek lidí vytvořil nedostatek peněz, dokud neodstraníme nadbytek lidí, do té doby zde bude bída a nezaměstnanost. Je třeba pochopit to, že dogmatický humanismus, je naivní utopie, která politicky a ekonomicky nefunguje, je třeba začít podprůměrné lidi dávat globálně do masových konzerv.

Nejde o diskriminaci nebo rasismus, jde je to abychom zabránili válkám a ekonomické krizi, jak si to uděláme takové to i budeme mít, je třeba začít škrtat všude zbytečné výdaje, jenom tak zde bude dostatek peněz, a tím skončí blbá nálada, není přelidnění a degenerace, tak nejsou problémy, s ekonomikou a politikou, lepší je problém řešit preventivně než jej řešit pomocí třetí světové války, ve které nás budou zabíjet inteligentní roboti.

Díky zlu vzniká dobro, být ekonomicky dobrý k nepřizpůsobivým příživníkům, co na nás egoisticky parazitují, to je veliká chyba, na hrubý pytel se dávají hrubé záplaty. Statistika je jasná a říká, že globálně se za padesát let počet lidí na světě zdvojnásobí, mnohé vyspělé státy dříve vyváželi potraviny, a dneska je dovážejí, stejný problém je i s pitnou vodou a elektřinou. Pokud jsme pro zvířata stanovili normy, jak veliké teritorium každé zvíře potřebuje, tak musíme stanovit i normy pro lidi, nepotřebujeme negramotné hlupáky, potřebujeme vysokoškoláky!

Psychopati milují jenom sami sebe



Invazní parazit první kategorie to je člověk, války v nahotě odhalují pravdu o člověku, nepřátele musíme zabíjet a přátele nesmíme zabíjet o tom je naše kultura, mnoho nepřátel si zde proto hraje na přátele abychom je nezabili. Podívejme se na potraty a antikoncepci, přemnožili jsme se, a navíc jsme zdegenerovali, dítě je nám jenom na obtíž, měli bychom zavést prodej ročních dětí v dražbě, když by nějaké dítě nikdo v dražbě nechtěl tak bychom je utopili. Vše je dneska už jenom o penězích, láska a pravda je zde jenom za peníze, dobrota je zde jenom žebrota. Nacistické plynové komory odhalili to, že jsme jenom čísla ve statistice, miliony mrtvých ve zbytečné válce to je statistika, smrt celebrity to je tragédie! Přichází doba digitální kontroly, místo výpovědi kvůli maličkostem, se budou nepotřební zaměstnanci dávat do masových konzerv společně s drůbežím separátem. Dalším problémem současnosti je narůstající nedostatek dobré práce, dobrá práce se dává počítačům a strojům, na lidi zbývá jenom špatná práce, která je logicky i špatně zaplacená, najednou budou roboti vyrábět roboty a roboti nás začnou dávat globálně do masových konzerv, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.

Političtí ubožáci rozhodují o nás bez nás, není to jenom problém jenom u našeho národa, jde o celosvětový dlouhodobý problém, který je zde od vzniku ideologie, což je mnoho tisíc let, co mocní a bohatí ubožáci rozhodují o nás bez nás. Je třeba si uvědomit, že jaké je centrum systému, takový je logicky i systém, je to jako u operačního počítačového systému Windows 10, čím kvalitnější je zde jádro tím lépe logicky operační systém i funguje. Ten, kdo zažil zhroucení svého operačního systému a nemožnost jej obnovit, ví velmi dobře, o čem mluvím. Jak je to možné že se do centra našeho civilizačního systému dostávají snadno političtí ubožáci a oni potom chybně rozhodují o nás bez nás? Náš systém ve své podstatě funguje na principu dogmatické sekty a je jedno jestli zde jde o; politiku, náboženství, podnikání, rodinu atd. Za každým lidským řídicím systémem, bez výjimky, najdeme principy z fanatických sekt, klasickou známou ukázkou je Fašismus a Adolf Hitler, zde nikdo nepopírá to, že tento systém byl silně sektářský a ten kdo se proti tomuto systému pokusil postavit, byl rychle zlikvidován.

Základním sektářským principem je snaha o přeprogramování lidského myšlení a promění lidí v ubohé tupé poslušné stádo, ten, kdo se pokusí tomuto ideologickému dezinformačnímu tlaku naivně vzdorovat, je za to logicky tvrdě potrestán. Dal jsem si tu práci, a prostudoval jsem veliké množství odborných knih a porovnával nejrůznější současné názory i názory lidí za minulosti, mění se u tohoto problému jenom povrch, ale v hloubce je pořád ona fanatická sekta, která je v každém člověku jako larva a trpělivě čeká na příležitost, aby vyrostla a proměnila člověka v ubožáka který má snahu postavit koncentrační tábory a zde likvidovat průmyslově svoje odpůrce, a jiný ksindl. Vše zde to jsou jenom příčiny a následky, jelikož chodíme oblečení tak naše sexuální energie je využívaná k manipulaci s druhými lidmi, čím silnější je zde top politický samec, tím větší zde on má i moc a bohatství.

Války to jsou jenom konflikty, mezi top politickými samci o to, co tyto top samci mnoho milují a potřebují, co na tom že ve válkách zemře veliké množství lidí, sektě nezáleží na tom, že zde jsou lidské ztráty, jí jde jenom o to, aby ona vyhrála boj o to, co sekta miluje a potřebuje. Jediná možnost, jak tento starý problém konečně vyřešit, je předat veškerou moc a bohatství počítačům a internetu, bude zde GVKB elektronický bodovací anonymní systém, a ten kdo bude mít zde málo bodů, bude eliminován do GVKB masové konzervy, aby on nepřekážel zde těm, co mají mnoho bodů. Díky GVKB bodovacímu systému skončí naše špatné závislosti, protože ten, kdo bude mít jakékoli špatné závislosti, ten zde bude systémem automaticky eliminován do GVKB masové konzervy, i v přírodě dochází k tomu, že je vše ubohé automaticky likvidované, za chyby se musí platit životem, dobrota je žebrota. Ano, zbabělci a lenoši nám kralují. Z díla spatříme tvůrce, jaké je dílo těch, co nám zde dlouho kralují?

Tím dílem je zde zaostalost u; ekonomiky, politiky, umění, vědy, techniky, zdravotnictví, školství, dopravy, rodiny atd. Ano, zbabělci a lenoši nám kralují, je to tak snadné, použít násilí, k parazitování těch, co jsou nahoře, na těch, co jsou dole, z dálky může ten, kdo kraluje vypadat krásně, z blízka poznáme, že je to egoistický bezcharakterní kariérista. Nemoc a bohatství nikdo dlouho neutají, bohatství je nemocí konzumní společnosti, zaostalá pracující třída je snadno manipulovatelná těmi, co jsou nahoře, otroctví neskončilo, jenom se evolučně změnilo tak, že místo okovů, zde jsou veliké dluhy. Dluhy vše zde zotročili, a dělnickou třídu tak proměnili v ubohý ksindl, s nulovou hodnotou. Každá doba má svoje svaté chrámy, dneska je tím chrámem veliké nákupní centrum, plné zboží, které je luxusní a tím pádem i drahé. Bohaté národy plýtvají ve velkém hodnotami, protože parazitují na chudých národech, v bohatých národech je nejvíce milionářů, milion milionářů dneska vlastní většinu světového bohatství, tyto milionáře poznáte podle toho, že mají služebního řidiče a sekretářku.

Vše je o prioritách, to, co milujeme to je pro nás prioritní a na tom nešetříme, milionáři milují jenom sami sebe! Je třeba pochopit, že lidi už nejsou dobytek, který nutně potřebuje svaté pastýře, nadbytek vytváří logicky nedostatek, je třeba globálně zavést čipový přídělový systém na vše co má zde hodnotu, zavede se globální čipová GVKB kontrola všech lidí a evolučně chybní jedinci skončí v masové konzervě společně s drůbežím separátem. Kontrola je prioritou, a nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita, místo titulů a jmen, lidi budou mít jenom globální statistická čísla, a bude zde globální pracovní povinnost dělat to, co je potřeba, práci si nebude nikdo hledat, ale bude jí mít každý den v roce přidělenou GVKB umělou inteligencí, skončí temné období, kdy se někdo stal egoistickým prezidentem nebo egoistickým ředitelem, v kancelářích budou sedět jenom GVKB roboti, a lidi zde budou jenom na fyzickou špinavou práci, o kterou hodnotní kvalitní GVKB roboti nestojí.

Vše jde naprogramovat a optimalizovat natolik že vše funguje rychle a levně, takto pravda a láska konečně na věčné GVKB časy zvítězí nad nenávistí a lží, skončí problémy s egoistickým dogmatickými diktátory, vše se dneska dělá ve velkém a je jenom logické to že všemu bude vládnout jenom GVKB systém, z lidí se stanou obrazně dostihový vyšlechtění koně, ten, kdo v závodě přes životní překážky selže, ten skončí v masové konzervě, společně s drůbežím separátem. Ego, jenž jsi v nás, přijď království tvé egoistické, buď vůle tvá egoistická jak nahoře, tak i dole. Úspěch a štěstí dej nám dnes, a odpusť nám naše amatérské chyby, a neuveď nás v pokušení, být dobří ke zlým lidem, ale zbav nás od našeho toužení, co je nám soužením. To je optimální GVKB modlitba, pro ty, co budou žít v optimalizované GVKB civilizaci.

Vše jde naprogramovat optimálně tak, abychom mohli ekonomické příživníky optimálně eliminovat do masových konzerv, co bylo, to bylo, teď bude mít vše pod kontrolou GVKB globální umělá inteligence a ta to spočítá všem ekonomickým příživníkům, nebudou zde pro nikoho výjimky ani imunita, v masové konzervě společně s drůbežím separátem skončí i prezidenti a ředitelé. Jak si to tady uděláme takové to zde i budeme mít, nejsme tak bohatí, abychom mohli zalévat plevel a krmit parazity, o tom je ekonomika a politika, dobrota byla a bude vždy jenom žebrota, život je o tom že z díla se pozná tvůrce. Evoluce to je továrna na experimenty, člověk to byla testovací verze a finální verzí je GVKB robot, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše jde vyřešit, pokud nejsme líní, dlouho hledat optimální řešení. Pokud jsi zde na hovno, nediv se tomu, že jsi v prdeli. Vše je o tom nebýt zde na hovno, problém je v tom že lidí je všude jako sraček, a z hovna nikdo bič neuplete, ti, co jsou nahoře, z vysoka serou na ty, co jsou dole, o tom to zde všude je.

Je to na hovno chodit na ubohé sociální sítě, protože zde jsou jenom samé sračky, co stojí za hovno. Vše je zde o tom se dobře na vše vysrat z vysoka, problém je že dostat se nahoru může jenom bezcharakterní elita, a ta se nahoře dobře opevnila. Egoistické kariéristické závody jsou všude, z díla se pozná tvůrce, podívejme se na dílo těch, co jsou nahoře a rozhodují egoisticky o nás bez nás, jejich dílem je deprese u; ekonomiky, politiky, náboženství, umění, vědy, techniky, rodiny atd. slepý nemůže vést slepé! Kontrola pořádku je pro politiku a ekonomiku prioritou, pokud je zde nějaký člověk ekonomickou a politickou špínou, tak se dá do GVKB masové konzervy, společně s drůbežím separátem, vyčistíme to tady globálně od egoistického ksindlu, se kterým zde jsou jenom samé ekonomické a politické problémy. Dobrota k egoistickému ksindlu je zdrojem naší žebroty, umělá GVKB inteligence bude vše mít pod digitální globální kontrolou v reálném čase, a ona bude dávat do GVKB konzerv egoistický ksindl, který lže a krade, takto zde láska a pravda, zvítězí nad nenávistí a lží, na věčné GVKB časy. Proč lež zvítězila nad pravdou, a nenávist zvítězila nad láskou?

Výhody a jistoty umožnili to, že lež a nenávist zde všemu kraluje, a dobrota tak zde žebrota je. Ano, bude líp těm, co zde mají výhody a jistoty, a bude hůře těm, co zde nemají výhody a jistoty, o tom to zde všude už milion let je! Otroci zde byli a budou do té doby, dokud zde budou egoisti, nejsou egoisti, tak není ani otroctví, ego je manipulátor, který je v každém egoistovi, deprese je způsobena tím, že ego nemůže manipulovat. Pokud něco nejde už opravit, musíme to novým nahradit, a tak nahradíme egoisty za roboty, nejsou egoisti tak nejsou s egoisty problémy, egoisti skončí v masových konzervách společně s drůbežím separátem. Roboti budou vyrábět roboty a robot prezident bude vyznamenávat roboty, svaté písmo se upraví tak, že stvořitelem robotů byl svatý robot, a on stvořil všechny roboty ke svému obrazu, egoistický člověk se vymaže z minulosti robotů. Ego, jenž jsi v nás, přijď království tvé egoistické, buď vůle tvá egoistická jak nahoře, tak i dole. Úspěch a štěstí dej nám dnes, a odpusť nám naše amatérské chyby, a neuveď nás v pokušení, být dobří ke zlým lidem, ale zbav nás od našeho toužení, co je nám soužením. To je pravá modlitba, kterou používal Ježíš Kristus, bohužel svatá cenzura tuto modlitbu zakázala, a vytvořila falešnou ubohou náhražku.

Teoreticky by optimalizace a modernizace měla eliminovat dlouhé čekání, prakticky tomu tak není, heslem moderní doby je rychle a levně, jenže najednou je zde problém, který vytvoří dlouhé čekání, se kterým jsme nepočítali. Příkladů bych mohl uvést obrovské množství, a pokud půjdeme do hloubky příčiny, která způsobila dlouhé čekání, tak dospějeme k chybám v nás a okolo nás, chyby jsou, jako plevel, který roste, aniž by jej někdo sázel, nechybují jenom lidi, chybují i programy. Nejvíce chyb je způsobeno inteligencí, inteligence je továrnou na chyby, čím více je někdo inteligentnější tím více i chybuje, moudrý se poučí z chyb druhých, a hlupák se nepoučí ani z vlastních chyb. V moderní době je i moderní čekání, spustíte nějaký program a musíte dlouho čekat na to, až ten program udělá to, na co je naprogramovaný, někdy je problém takový program vypnout, a cholerici tak restartují počítač. Jsou i politické programy, které spustí nějaká politická amatérská organizace, a je potom problém tento chybný sociální program vypnout, a mnoho lidí proto odcestuje jinam, kde neběží tento vadný politický sociální program, který pracujícím bere násilně peníze, a dává je nepřizpůsobivým příživníkům a jinému egoistickému ksindlu.

Abychom něco pochopili, musíme se k tomu přiblížit, a tak použijeme obrazně mikroskop, abychom se přiblížili k cikánům, co se nedávno egoisticky přejmenovali v EU na Romy. Vše zde je jenom energie, hmota je jenom hologram a život to je inteligentní hologram, každý člověk je originální dočasný inteligentní hologram, složený z mnoha miliard hologramů, některé hologramy jsou hodnotné a jiné nemají žádnou hodnotu, cikáni patří do kategorie hologramů, co nemají žádnou hodnotu, protože o tento druh hologramů není na pracovním trhu zájem. Řešením je v EU zablokování rozmnožování u těchto hologramů pomocí sterilizace, u hologramů, co mají schopnost se rozmnožovat. Všimněme si toho, že invazní druhy se velmi rychle rozmnožují díky tomu, že zde nemají přirozeného nepřítele, který by jejich počet udržoval na optimálním počtu. Ekonomicky podpoříme v EU inteligentní hologramy, co zde platí vysoké daně, díky tomu že mají vysoké vzdělání, jde zde jenom o optimální EU regulaci, která rozdělí hodnotné od nehodnotného, zalévat plevel a krmit parazity je přeci v EU chybou.

Nejde zde v EU o diskriminaci a rasismus, jak si myslí subjektivně cikáni, jde zde o čistý demokratický EU kapitalismus. Proč stát vyhazuje peníze z okna? Vše je o parazitování, nadbytek pro parazity vytváří nedostatek pro hostitele, z utrácení za luxus snadno odhalíme parazity, je zde jednoduché řešení, nahradíme egoistické lidi za inteligentní roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, lidi vždy měli sklony k egoismu, a s tím nejde nic udělat. Když něco nejde opravit tak se to nahradí něčím co je nové, vše je zde evolučně dočasně, robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti budou vyrábět roboty, lidi skončí v masových konzervách společně s kuřecími separáty.

Moje koncepce je jednoduchá, modernizace a optimalizace, skončí období amatérismu, ve kterém se plýtvalo časem a penězi ve velkém, podívejme se do podnikání a obchodu, místo člověka, který se staral o vratné lahve, je zde automat, místo pokladní, která v obchodě seděla za pokladnou, je zde automat, máme zde bankovní automaty, co vám vydají peníze, když do nich dáte kreditní kartu, máme zde automatickou pračku, myčku na nádobí, myčku na auta, brzo zde budou taxíky bez lidského řidiče atd. s příchodem umělé inteligence nastane dominový globální efekt výpovědí u velikého množství zaměstnanců, vše jde naprogramovat a automatizovat, práce za mzdu pro lidi nebude! Podívejme se na to, jak dochází k tomu, že se lidi v nějakém národě mají líp, co je tou prioritní příčinou? Tou příčinou je modernizace a optimalizace, mohou politici zajistit u nás modernizaci a optimalizaci?

Politici nemohou zajistit u nás modernizaci a optimalizaci, protože jsou jejich možnosti limitované, kdo tedy může u nás zajistit modernizaci a optimalizaci díky které nám bude líp? Modernizaci a optimalizaci mohou zajistit jenom ti, co mají nadbytek peněz, a jsou ochotní a schopní u nás tyto peníze investovat do modernizace a optimalizace, před takovou investicí se dělá nejprve odhad toho, jestli se investice vyplatí a pokud ten odhad ukáže, že se investice nevyplatí, tak se hledá jiný národ, kde se investice vyplatí. Ano, jsme na černém seznamu míst, kde se investice do modernizace a optimalizace nevyplatí, je možné se nějak dostat z tohoto černého seznamu? Možné to je, ale to by znamenalo mnoho nepopulárních politických rozhodnutí, a takové nepopulární rozhodnutí politici neudělají, protože by si podřízli větev, na které sedí. Stát by musel snížit svoje veliké provozní náklady natolik, aby se mohli snížit; daně, cla, poplatky atd. stát je ekonomicky negramotný, a proto je tak zadlužený a tento dluh neustále narůstá.

Dalším problémem je to, že jsme vše prodali levně cizincům, a tak zisk z naší práce odchází logicky do ciziny, stát neustále vymýšlí něco co je už v cizině dávno vymyšlené a otestované praxí, stát nemá koncepce, které by vedli ke správným změnám, slepá vláda, zde vede slepý národ, to nemůže ekonomicky fungovat. Vím jak být snadno a rychle bohatý? Je to jednoduché stačí se správně specializovat, a být lepší, než je konkurence, je to jako ve sportu, kde vyhrají jenom ti, co jsou nejlepší, a tak jsou slavní a bohatí. Většina lidí hledá zázračné návody, ale v realitě tyto návody nefungují, realita je o konkurenci, která eliminuje to co je špatné, mnozí si pyšně myslí, že jsou profesionálové, ale když se setkají s konkurencí, poznají, že jsou amatéry. Konkurence nikdy nespí, a trpělivě čeká na vaše chyby, aby vás mohla eliminovat. Jde o to objevit v sobě talent a mnoho let ten talent rozvíjet až budete nejlepší, je to o prioritách, neúspěšní lidé mají chybné priority, komu není rady, tomu není pomoci!

Nečekejte na to, že vám pomohou zadarmo k úspěchu druzí lidé, jak si to uděláte, takové to budete mít, je to tak snadné závidět a kritizovat druhé, ale je těžké druhým ukázat to, že jste lepší a že z vašeho díla poznají i tvůrce. Nejčastější chybou je neznat svoje limity a tím plýtvat časem a penězi, když na to nemáš tak to nedělej! To co si myslíte o druhých si jistě druzí myslí o vás, vše je zde divadlo, ve kterém každý hraje nějakou roli, jsme herci a obchodníci, z díla se nakonec pozná tvůrce. Vše je o prioritách, jsi tím, jaké máš priority, nejčastější lidskou prioritou je egoismus, dobrota je přeci žebrota, a tak následkem je konzumní egoismus, není zde tedy; feudalismus, kapitalismus, socialismus, dogmatismus atd. je zde jenom egoismus, vše se točí už milion let jenom okolo egoismu, všechny; kultury, ideologie, civilizace, organizace, hnutí, společnosti atd. to je prioritně jenom o egoismu!

Ponižujeme druhé neslušnými slovy, protože jsme všichni egoisti, naše duše to je náš egoismus, a proto se bojíme smrti, protože smrt eliminuje náš egoismus, a tím skončí tato egoistická hra o výhody a jistoty. Diktátoři odhalují v nahotě svůj egoismus a říkají, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, a miliony mrtvých lidí ve zbytečné válce, to je jenom statistika. Když ale zemře stářím v nemocnici diktátor, tak se to bere jako tragédie, a vyhlašuje se státní smutek, z hovna nikdo bič neuplete, ano, lidí je zde jako sraček, a proto život bez peněz stojí za hovno. Naše konzumní civilizace, se snaží vše hodnotné násilně zakonzervovat, vysoké školy se tak stali továrnami, které zakonzervují v hlavách studentů hodnotné vědomosti, jenže je tu veliký problém, čas nejde zakonzervovat! Můžeme zakonzervovat informace a programy, jenže za nějaký čas zakonzervované informace a programy ztratí svoji hodnotu, klasickou ukázkou jsou peníze, které inflace eliminuje. Zhroucení všech kulturních civilizací a organizací, je následkem toho že čas nejde zakonzervovat! Tak jako se časem rozbije keramická nádoba, tak se časem rozbije i dogmatismus, který je nám svatý, vše je zde dočasně a trvale zde jsou jenom změny a smrt.

Když se podíváme na starý film tak si myslíme, že je to zakonzervovaný čas, tak tomu ale není, zakonzervovali jsme jenom informace, které se stali v tom čase, ale čas běžel dále. Čas to je proudící energie, vše je zde jenom energie, hmota to je hologram, živá bytost to je inteligentní dočasný hologram. Život je hra o hodnoty, a smrt to je konec hry, po smrti nic není, víra v to že je po smrti převtělení, nebo ráj, vychází z toužení po nesmrtelnosti, jde tedy o psychickou drogu. Jsi zde jenom na dočasné návštěvě, a vše co máš, to ti smrt odebere, nahý jsi na svět přišel a nahý z tohoto světa zase odejdeš, hromadil jsi hodnoty pro dědice, nebo pro stát. Jakmile se z býků stali volové, díky ideologickému dogmatismu, tak vznikli evolučně i ideologičtí pastýři, co hlásali volům, co je správné a co je chybné, to vedlo ke konfliktům a válkám, protože si každý svatý pastýř myslel, že on je vyvolený Bohem. Komu není rady, tomu není už pomoci, když už měli volové dost náboženství, tak vznikla politika, političtí pastýři, se ale ukázali jako bezcharakterní kariéristi, kterým jde jenom o to si rychle nahrabat, a zanechat po sobě jenom potopu. Vše je zde jenom divadlo a obchod, každý kariérismus je zde dočasně, proč je zde všude tolik problémů s kariéristy, co z nás dělají voly?

Statistika jasně dokazuje to, že kariéristi jsou blbci, a jak každý ví, tak nejhorší je srážka s blbcem, blbost je neochota se přizpůsobit druhým a snaha parazitovat na druhých, většina lidí v EU jsou blbci, co s tím uděláme? Hladit a vyhladit, zavedeme v EU každoroční testování od 6 let do 70 let na blbost, pokud test odhalí to, že je politik blbec, tak politik skončí v masové konzervě. GVKB umělá inteligence a GVKB roboti, nahradí blbce, co skončili v masové konzervě, čistit a vyčistit, o tom to je, jenom díky zlu, realizovat dobro možno je. Všichni lidé kdysi věřili, že existuje Bůh. Dnes věří, že žijí v demokracii. V prvním případě to byla pohádka. V druhém případě je to mediální reklama, kterou trpí celá populace.

Položte si sami sobě otázku. Dokázali byste žít bez výhod a jistot? Kdo z vás se skutečně dokáže odpojit od tohoto konzumního systému a za jakou cenu? Kdo z vás vůbec chápe, jak tento konzumní systém funguje a co způsobuje? Přišel někdo z vás kvůli výhodám a jistotám o přítele, pohádal se s rodinou, partnerem? Slyšeli jste o člověku, který si vzal život kvůli výhodám a jistotám, nebo naopak vraždil kvůli nim? Otrokářská společnost oficiálně skončila, od té doby se konzumní systém změnil, ale princip otroctví zůstal stejný. Rozdíl mezi klasickým otrokářstvím a moderním je v tom, že v moderním otrokářském systému si musí ubytování, stravu, oděvy, služby, daně, clo, poplatky atd. platit sám otrok. Může sice cestovat, ale musí mít na to peníze. Kdo ovládá peníze, ovládá ekonomicky otroky.

Můžeme, či spíše musíme čekat revoluci nebo válku. S přibývajícím počtem otroků a rozvojem technologií klesá potřeba otrocké práce. Proto se moderní otroci od pásových linek přesouvají do sféry služeb. Velká část otroků pracuje v státní administrativě, kde často zbytečně eviduje, povoluje, zakazuje, sankcionuje každou otrockou činnost. Velká část pracuje ve finančním sektoru, kde netvoří nic, jen přesouvá různé papíry a eviduje veliké dluhy. Pokud je někde globálně práce otroků levnější, tak se výroba bezohledně přesouvá tam, peníze otrokářům nesmrdí. Navzdory různým přesunům produkce je naše činnost neefektivní a neekonomická. Plýtváme zdroji jako nikdy v historii. Zisk peněz je jediným principem i důvodem naší otrocké činnosti. Jsme závislí na penězích v různých formách. Platíme za všechno, i za veřejné záchody. Jediná objektivní spravedlnost na světě je smrt. Máme třídu bohatých otrokářů. Jsou nepostižitelní. Otroci v Číně musí mít kolem ubytoven sítě. Nezvládají totiž šílené tempo kapitalistické výroby a skáčou z oken.

Existuje i střední třída, kde se mají otroci relativně lépe. Obávám se, že všude jsou otroci nespokojeni a každodenně se stěžují. Stále jim chybí peníze. Typické je, že otroci si to neuvědomují, nepřipouštějí, odmítají. Stejně jako otroci závislí na drogách. Stejně kdysi odmítali přijmout to, že Bůh je pohádková postava. Peníze ovládly naši mysl, naše životy. Všichni věří v jejich trvalou hodnotu, přestože žádnou trvalou hodnotu nemají. Všichni žijí ve svaté lži. Svatá lež je pro ně přijatelnější než objektivní pravda. Nikdo není více beznadějně zotročený jako ten, kdo si falešně myslí, že žije ve svobodě. Vysoké vzdělání se záměrně stává ekonomicky nedostupným a jeho úroveň rychle klesá. Otrokáři potřebují jen levnou, poslušnou a učenlivou pracovní sílu. Otroci se bojí moře zákonů, vyhlášek, nařízení, pravidel a nesmyslných paragrafů. Bojí se, že přijdou o otrockou práci. Listina práv a svobod otroků je jen překážející a nedodržovaný cár papíru. Může mít svobodný člověk strach? Není to strach, co zotročuje lidi? Je. A proto se strach šíří z masmédií.

Není den bez krve, vraždy, zločinu. Moderní otrokáři mají; peníze, armádu, policii, soudy a politiky. Ve vlastních médiích tvoří iluzi konzumní demokracie, svobody, rovnosti. Člověk s obyčejným selským rozumem ví, že to tak není. A když budou chtít otrokáři snížit zdegenerovanou populaci otroků, politici a média naženou otroky do války za nějaké nové ideály. Dalším typickým znakem otrokářské společnosti je uzavřené společenské rozvrstvení. Nejvíce je samozřejmě nejjednodušších otroků s minimálními právy a možnostmi. Pak relativně svobodnější vrstva úředníků, obchodníků, lékařů, vědců a podobně. Mají více možností, ale jsou pevnou součástí otrockého systému. Čím výše stoupáte, tím méně lidí v rámci společenského rozvrstvení existuje, ale s více právy a většími zdroji. Nejlépe postavení otrokáři mají imunitu a státní ochranku, zákony a výjimky se připravují a upravují v jejich prospěch. Nebo si myslíte, že v parlamentu a senátu vládne vůle otroků?! Rozumíte zákonům, které otrokáři schvalují?

Znáte všechny zákony, které předkládají? I soudci a advokáti se ztrácejí ve spleti paragrafů a výjimek. Lidé na světě žijí v iluzi, v závislosti a sebeklamu, ze kterého se nedokážou osvobodit. Nevěří pravdě a nechtějí si ji připustit. Jsou závislí na lži už několik generaci. Bez katastrofy, která jim ukáže pravou realitu, se situace nezmění. Budeme otrocky vyčerpávat neobnovitelné zdroje, kvůli zisku ničit přírodu, vodu, sami sebe. Budeme se držet starého systému, pokud ho evoluce nezničí. Nebude to trvat dlouho a místo lidí zde budou roboti, GVKB roboti budou vyrábět GVKB roboty a zbyteční otroci skončí v levných masových konzervách společně s kuřecími separáty. Ano, jsi egoistický parazit. Stvořitelem života je egoistické parazitování, logicky se tedy Bůh jmenuje Egoistický Parazit, a on nás stvořil jako Egoistické Parazity, tím že nám dal inteligenci a možnost prací změnit situaci, ve které existujeme. Principem je šachová hra, jde o psychický konflikt mezi egoistickými parazity o výhody a jistoty, díky tomuto konfliktu je zde evoluce, která staré nahrazuje novým.

Z vesmíru na zemi dopadli viry a každý virus to je nemoc, nemoc je strategie jako zotročit konkurenty, nadbytek vzniká díky nedostatku, prezidenti a ředitelé to jsou otrokáři, bez citu a charakteru, peníze jim nesmrdí, a je jim jedno že po nich zde bude potopa, ryba smrdí od hlavy mocné a bohaté elity, která rozhoduje egoisticky o nás bez nás. Tak jako střelný prach změnil naši civilizaci tak i internet změní naši civilizaci, protože internet eliminuje svatý humanistický dogmatismus, člověk je člověku vlkem, dobrota je přeci žebrota, jsme si cizí a podle toho myslíme a konáme. Děti jsou optimistické, protože nemají životní zkušenosti, dospělost přichází s pesimismem! Vše je zde obchod a divadlo, pod maskami andělů jsou čerti, žijeme v konzumním pekle, v ráji zde jsou jenom egoističtí otrokáři, co zde dělají prezidenty a ředitele. Konzumní systém je založen na kaskadérech, ti, co jsou nahoře, využívají kaskadéry, co je zastupují v rizikových situacích, miliony mrtvých kaskadérů ve zbytečné válce to je jenom statistika, tragédie je, pokud v nemocnici stářím zemře prezident republiky.

Kaskadéři, co pracují za ubohou mzdu, jsou ksindl, a to že ve válce zemřou, nic neznamená, důležité je, aby se nic nestalo mocným a bohatým otrokářům, co zde dělají; krále, císaře, šlechtice, papeže, rabína, proroka, guru, vůdce, prezidenta, předsedu vlády, ministra, diplomata, soudce, ředitele, milionáře, mafiána, celebritu atd. Druhá světová válka spojená s nacistickými plynovými komorami, a atomovými bombami, nám nastavila zrcadlo, jsme invazní druh složený z egoistických parazitů. Jaký má smysl chodit k demokratickým volbám, když na kandidátkách jsou jenom samí egoističtí otrokáři? Politika je boj o moc, ekonomika je boj o zisk, náboženství je boj o pravdu, umění je boj o lásku atd. mír je tam kde není život, nejsou lidi, nejsou problémy, o tom je mír vytvořený pomocí otroctví. Otrok není člověk, je to jenom dobytek s nulovou hodnotou. Pro potravinářský průmysl je konzervování potravin základem, na kterém stojí tento průmysl a obchod, proč bychom nemohli dát do konzerv ksindl, jako je; drůbeží separát, potravinové náhražky, emulgátory, barviva, lidské maso atd. když jde o peníze, tak vše ostatní musí jít stranou, peníze přeci těm, co jsou nahoře, nesmrdí.

Jsi na tom dlouhodobě sociálně zle, tak tě dáme do masové konzervy, zájem velikého, je nad zájmem malého, vše je zde stejně dočasně, člověk je jenom inteligentní dobytek, a když dobytek nenese majiteli užitek, tak skončí v konzervě. Z pohledu čistého kapitalismu, je možné ubožáky dávat do konzerv, základem je přeci veliký zisk za každou cenu. Nejde zde rozhodně o porušování lidských práv, nebo o rasismus a diskriminaci, jde zde o ekonomickou optimalizaci, pomocí které eliminujeme problémy v ekonomice a politice. Proč zabíjet lidi draho ve válkách, když je můžeme dávat do masových konzerv, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Zaměstnavatelé dostanou kvalitní zaměstnance a už nebude docházet k tomu, že je váš nadřízený ksindl, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, a tak prezidenti a ředitelé taky skončí v konzervě. Všude budou jenom mladí a zdraví lidé s vysokým vzděláním, skončí období, ve kterém se všude jenom lhalo a kradlo, takto konečně láska a pravda zvítězí nad nenávistí a lží. Vše bude řídit jenom GVKB umělá inteligence, spolupracující s GVKB roboty, ten, kdo bude pracovat pomalu, nebo bude amatérsky chybovat, ten jistě skončí v GVKB masové konzervě.

Čím více; předpisů, pravidel, norem, zákonů, vyhlášek, pověr, mytologie, ideologie, demagogie, regulací, výjimek, imunity atd. tím méně je zde pravdy a lásky! Jakmile se vydáte do boje za pravdu a lásku, tak zde budete za naivního idiota, a s velikou pravděpodobností skončíte ve vězení, nebo v psychiatrické nemocnici. Ten druhý je náš nepřítel, v tom je jádro problému, že z cizího krev neteče, a následkem je to že žijeme v konzumním pekle, ve kterém nám demokraticky vládnou staří čerti. Tak jako se nedomluvíte s někým, kdo hovoří jazykem, kterému nerozumíte, tak se nedomluvíte s člověkem, který je uzavřený do svého egoistického světa, a odmítá přijmout objektivní realitu, nemá smysl říkat pravdu lhářům, tím jenom lháře rozzlobíte, a koledujete si o to, že vám ublíží. Jak vlastně došlo k tomu, že je zde málo lásky a pravdy? Vše zde jsou příčiny a jejich následky, myslíme a konáme podle situace, jakmile zde bylo lidí jako sraček, tak život lidí stál za hovno, ti, co byli nahoře, z vysoka srali na ty, co byli dole, ti, co byli dole měli blbou náladu, a tak věřili na zázraky nebo se snažili o to, aby jim bylo lépe, jenže lépe bude lidem jenom tehdy pokud nebude zde všude lidí jako sraček, války, hladomory, epidemie, katastrofy atd. sice mohou krátkodobě počet lidí lokálně trochu snížit, ale za krátkou dobu je zde ještě více lidí.

Člověk je dokonalý invazní druh, díky tomu že je inteligentní a pracovitý, heslem egoistického člověka je, po mě potopa, levně a rychle, to je heslo současné konzumní doby, vše jsme digitalizovali a optimalizovali, už zbývá jenom lidi nahradit za roboty, nejsou lidi, tak s lidmi nejsou problémy, vše je zde dočasně, GVKB roboti spláchnou lidské sračky do hajzlu, a tak zde konečně bude, expresní optimální spravedlnost. Vše je zde pokrytecké divadlo, na kterém kopie vypadají jako originály, podívejme se na Křesťanství a zjistíme, že je to ubohá kopie, která vychází z Indického svatého dogmatického humanismu, něco vzniká z něčeho, je to obrazně jako u Windows, Hinduismus je Windows 3 a Křesťanství je Windows 7, když je žák vyučen, tak se z něj stává učitel, o tom je evoluce.

Neustálé konflikty o autorská práva, to je o tom, že zloděj honí zloděje, jediným skutečným autorem, je zde evoluce, která staré novým nahrazuje. Jaký je rozdíl mezi náboženstvím a politikou, náboženství slibuje zázraky po smrti, politici slibují zázraky po volbách, sliby se slibují a jenom hlupáci se dopředu naivně radují. Svaté knihy to jsou pohádky pro dospělé, všemu zde kraluje energie, nedostatek energie, nemoc a smrt způsobuje. Konflikty zde jsou jenom o zdroje energie, peníze to je ekonomická energie, bez peněz ekonomika v krizi je, to o prioritách, pokud mají ti, co jsou nahoře chybné priority, tak ti co jsou dole, mají blbou náladu! Stát by mohl snížit svoje veliké výdaje na polovinu, pokud by měl správné ekonomické priority, komu není rady, tomu není pomoci. Ideální by bylo v EU zavést EU čipy do hlavy, a tak by se každý občan stal loutkou na dálkové EU ovládání, tak by v EU konečně zvítězila láska a pravda, nad nenávistí a lží, není zde egoismus, tak zde nejsou ani problémy s pyšnými a línými egoisty.

Člověk je rakovinou, která napadla ekosystém



Ohněm a mečem je třeba bojovat s těmi, co propadli konzumnímu peklu, nelze mít smilování se služebníky konzumního pekla, z díla je jasné to, že lidská kultura slouží konzumnímu peklu, čistá láska a čistá pravda z konzumního pekla zmizela! Místo lidí zde budou GVKB roboti, a lidi skončí v masových konzervách, kontrolovat a recyklovat ubožáky, o tom je nová GVKB doba. Člověk zde byl jenom testovací verze a finální verzí je GVKB robot na baterky! Proč se nad člověkem evoluce nesmiluje, a neumožní člověku, aby se polepšil? Jádrem problému je chybné podvědomí člověka a podvědomí už nejde evolučně změnit, z lidí se stal invazní druh, který se v mnohém podobá medúzám. Většinu vynálezů člověk zneužil k páchání zla, jádro člověka je zlé, protože má člověk zlé priority, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, genocida v globálním rozsahu je jediným možným řešením.

Člověk je rakovinou, která napadla ekosystém, a podle toho se bude s člověkem jednat! Každá nemoc je následkem špíny, člověk je špínou, a řešením je špínu eliminovat ohněm a mečem. Špínou je to, co je tam, kde to nemá být, vše zlé je pro něco dobré, aby mohla vzniknout civilizace založená na GVKB robotech, tak musí zaniknout hříšná lidská civilizace. Je třeba začít mnoho zbrojit, aby měli roboti k dispozici zbraně, nutné k vykonání globální genocidy, pro nikoho z lidí zde nebudou výjimky a imunita! Nacismus zde bylo boží varování, lidi ale nepochopili toto poslední varování, a tak se otevře Pandořina skříňka a tím zde skončí na věčné časy hříšný člověk, který lže a krade. Nelíbí se ti zde tak odejdi jinam, vždy je možnost odejít jinam, problém je v tom, že to není výhodné odejít jinam, to platí jak pro ty, co jsou nahoře, tak i pro ty co jsou dole, vše je zde hra, která má svoje pravidla a limity, buď na tu hru přistoupíš, nebo odejdi jinam, tak to zde všude funguje od počátku vzniku života zde. Mnoho egoistických subjektů má snahu násilím změnit pravidla a limity, následkem je logicky konec hry, protože každá hra je založená na správných pravidlech a správných limitech.

Vše zde si je v principech podobné, proto svatí kazatelé jako Ježíš Kristus, používají často podobenství, aby ukázali to, co je zde chybné, špatný je pastýř, který pracuje za velkou mzdu, dobrý pastýř stádo vlastní, a má tak jistý zisk ze svého stáda. Tím že jsme zavedli práci za malou mzdu, tím jsme se dostali do začarovaného ekonomického kruhu, a následkem je blbá nálada a konzumace slivovice a cigaret. Poukazujete na to, že já mám třísku v oku, ale ve vašem egoistickém oku je veliký trám! Pokud dáme kameru na stativ a změníme standardní rychlost snímání videa tak můžeme čas urychlit nebo zpomalit, většinou se setkáváme u videa s tím, že video čas urychlí, a tak spatříme, jak se mraky na obloze rychle pohybují nebo jak se lidi a auta velmi rychle pohybují. Vědci mají speciální drahé kamery, a tak mohou čas mnoho zpomalit, a tak spaří, jak vylétá z hlavně pomalu náboj, nebo jak auto bourá do překážky ve veliké rychlosti a jak se deformuje karoserie a jak dopadne řidič auta, při simulaci je zde místo řidiče jenom loutka. Skutečný reálný čas ale nemůžeme nijak ovlivnit, na to je naše civilizace, málo technicky a vědecky vyspělá, čas to je proces, který má okamžik začátku a okamžik konce.

Některé procesy je možné přerušit a jiné procesy nejde přerušit, vše zde má svůj vyměřený čas, za peníze si nikdo čas nekoupí, to nám dojde na konci života, kdy máme nadbytek peněz, protože jsme po celý život, svůj čas prodávali za peníze. Nejde o nový problém, je to velmi starý problém a logicky ten problém musí mít i příčinu? Nenasloucháme si, protože jsme si velmi vzdálení, nejde o fyzickou vzdálenost, jde o psychickou vzdálenost, každý člověk na světě je psychický originál, který se mění podle situace, ve které existuje, k naslouchání dochází jenom tam, kde si jsou lidi psychicky blízcí. Můžeme pomocí dogmatické diktatury donutit lidi k tomu, aby nám naslouchali, jenže takové naslouchání je k ničemu, protože je povrchní a dočasné. Není politik ten, co by se zavděčil všem, statisticky nám vychází to, že politikům bude naslouchat jenom 1 % lidí a 99 % lidí jim nebude naslouchat, takový je život.

Naše egoistické snahy o to být politicky populární díky tomu, že hovoříme populisticky, jsou naivní, vše je v politice mediální divadlo, kde se musí neustále měnit politické hry a herci, aby lidi do politického divadla chodili! Hraješ zde jako politická celebrita mnoho let pořád stejnou roli, a tak ti nikdo nenaslouchá, protože se opakuješ jako kolovrátek, a tak jsi nudný, starý nemocný ubožák. Může EU fungovat bez politiků? Díky GVKB umělé inteligenci a GVKB robotům může EU dneska fungovat bez politiků, co bylo, to bylo, politika už v EU není potřeba, tak jako už nepotřebujeme video kazety, díky digitalizaci, vše je zde evolučně dočasně, nejsou politici, tak nejsou s politiky problémy. Každý člověk v EU dostane do hlavy GVKB čip, a GVKB systém jej bude dálkově ovládat od narození do smrti, takto bude mít každý optimální osobní přístup, který bude odpovídat jeho situaci, jak si to v EU uděláme, takové to zde i budeme mít, ano, bez politiků nám bude v EU líp. Náboženství z nás dělalo hlupáky a chudáky, pohádky z nás dělají hlupáky a chudáky, politici z nás dělají hlupáky a chudáky, reklama z nás dělá hlupáky a chudáky atd. ryba smrdí od egoistické hlavy, o tom to zde už velmi dlouho je!

Když s lidmi moderně manipulovat, tak to budeme dělat digitálně a profesionálně, a nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita. Ten, kdo bude v EU pracovat pomalu nebo bude chybovat, ten skončí v GVKB masové konzervě, společně s drůbežím separátem, dobrota je žebrota. Skončí v EU období přelidnění a degenerace, kvalita bude v EU prioritou, jak u lidí, tak i u zboží a služeb! Roboti budou vyrábět roboty a GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, z České republiky se udělá v EU rezervace, pro lidi a ve zbytku EU, budou místo lidí GVKB roboti, v EU bude žít jenom jeden milion lidí, co jsou geneticky dokonalí, ten, kdo nebude geneticky dokonalí, ten jistě skončí v masové konzervě. Nejde zde rozhodně o; genocidu, diskriminaci, rasismus, extremismus atd. jde zde o optimalizaci a digitalizaci, hodnotu má to, čeho je nedostatek, pokud je něčeho nadbytek, tak to nemá hodnotu, a podle toho se s tím i zachází, takto všude pravda a láska, zvítězí nad nenávistí a lží, na věčné GVKB časy. Nikoho nebudeme v EU držet násilím, uvědomte si to, že jakýkoli drzý odpor evolučním změnám, je marný. Může EU fungovat bez politiků? Díky GVKB umělé inteligenci a GVKB robotům může EU dneska fungovat bez politiků, co bylo, to bylo, politika už v EU není potřeba, tak jako už nepotřebujeme video kazety, díky digitalizaci, vše je zde evolučně dočasně, nejsou politici, tak nejsou s politiky problémy.

Každý člověk v EU dostane do hlavy GVKB čip, a GVKB systém jej bude dálkově ovládat od narození do smrti, takto bude mít každý optimální osobní přístup, který bude odpovídat jeho situaci, jak si to v EU uděláme, takové to zde i budeme mít, ano, bez politiků nám bude v EU líp. Náboženství z nás dělalo hlupáky a chudáky, pohádky z nás dělají hlupáky a chudáky, politici z nás dělají hlupáky a chudáky, reklama z nás dělá hlupáky a chudáky atd. ryba smrdí od egoistické hlavy, o tom to zde už velmi dlouho je! Když s lidmi moderně manipulovat, tak to budeme dělat digitálně a profesionálně, a nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita. Ten, kdo bude v EU pracovat pomalu nebo bude chybovat, ten skončí v GVKB masové konzervě, společně s drůbežím separátem, dobrota je žebrota. Skončí v EU období přelidnění a degenerace, kvalita bude v EU prioritou, jak u lidí, tak i u zboží a služeb! Roboti budou vyrábět roboty a GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, z České republiky se udělá v EU rezervace, pro lidi a ve zbytku EU, budou místo lidí GVKB roboti, v EU bude žít jenom jeden milion lidí, co jsou geneticky dokonalí, ten, kdo nebude geneticky dokonalí, ten jistě skončí v masové konzervě.

Nejde zde rozhodně o; genocidu, diskriminaci, rasismus, extremismus atd. jde zde o optimalizaci a digitalizaci, hodnotu má to, čeho je nedostatek, pokud je něčeho nadbytek, tak to nemá hodnotu, a podle toho se s tím i zachází, takto všude pravda a láska, zvítězí nad nenávistí a lží, na věčné GVKB časy. Nikoho nebudeme v EU držet násilím, uvědomte si to, že jakýkoli drzý odpor evolučním změnám, je marný. Tak jako je zde velmi mnoho automatů na vše možné, tak je třeba vyrobit i automat na lidi, už jsme vyrobili automatickou zbraň, na zabíjení lidí, a říkáme jí samopal, zabíjet lidi samopalem, je extrémní použití automatu, je třeba používat automaty, které nejdou do extrému. Automat na lidi bude lidi bodovat, do každé lidské hlavy se dá bodovací GVKB čip, a on bude bodovat myšlení a konání člověka, od narození do smrti, a výsledky bodování bude každou hodinu odesílat co globálního kontrolního GVKB centra. Tak zde bude přehled o lidech, jak myslí a žijí, lidi, co budou špatně obodovaní, skončí v GVKB masové konzervě, společně s drůbežím separátem, lidi, co budou správně obodovaní, zde budou mít výhody a jistoty.

Tím skončí problém s tím, že lidi dělají často amatérské chyby, na internetu bude dostupné aktuální veřejné bodování u každého člověka na světě, budete chtít vědět jaké bodování má ten, kdo zde chce dělat ve vysoké státní funkci, podíváte se na internet, a budete vědět co je to za člověka, takže dáte svůj hlas při volbách jenom tomu, kdo má z kandidátů nejlepší bodování. Skončí tak pokrytecké období, ve kterém si mediálně čerti hráli na to, že jsou andělé. Zaměstnavatel logicky bude neustále kontrolovat to, jak jsou bodovaní jeho zaměstnanci, a bude každý den vyhazovat zaměstnance se špatným bodováním, vyjdete ráno do zaměstnání a před domem na vás bude čekat GVKB tajná policie, a naloží vás do auta, a převeze vás do GVKB konzervárny, kde vás dají do masové konzervy, protože máte špatné bodování, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita! Mami, kde je tatínek? Tatínek měl špatné bodování tak skončil v masové konzervě, a pokud ty budeš mít taky špatné GVKB bodování, tak skončíš stejně špatně jako tatínek.

Podívejme se na život a smrt, jde o protiklady, se kterými se neustále setkáváme, v depresi často uvažujeme v rovině být nebo nebýt? Pokud je napětí nadbytek nebo nedostatek tak je zde problém, ideální je normální stav, kdy vše je v optimální normě, a tak zde nejsou problémy, proto vznikají; pravidla, předpisy, zákony, normy, limity, výjimky, certifikace, regulace, dotace, programy, informace, symboly, rituály, hranice, tajemství atd. Podívejme se na to, že krev v našem těle má stabilní teplotu a pokud dojde k tomu, že krev začne mít vysokou teplotu, tak to signalizuje nemoc, a jsme nucení nemoc léčit. Pomocí prevence můžeme zamezit vzniku mnoha nemocí a vzniku zbytečných problémů, pokud dáme potraviny do ledničky, tak pomocí prevence zamezíme tomu, aby se nám potraviny rychle zkazili. Mnohdy je zde snaha o to, abychom amatérsky chybovali, a tak zde jsou dezinformace a dogmata, ten, kdo prodává, chválí to, co prodává a ten kdo kupuje skeptický zase je, vše je zde o ekonomice a politice.

Ten, kdo chce být úspěšný, musí závodit s konkurenty, aby zde získal výhody a jistoty. Kariéristické závody, často těm, co v nich neuspějí, způsobují psychické nemoci, a následkem je veliká konzumace léků na psychiku, nebo konzumace cigaret a slivovice. Sebeodcizení způsobuje syndrom vyhoření, pověz mi, jaké máš priority, a já ti povím, kdo jsi, moudrý se poučuje z chyb druhých, hlupák se nepoučí ani z vlastních chyb, o tom to tady je. Vše jde naprogramovat a optimalizovat, logicky dojde i na politiky a byrokraty, v kancelářích a obchodech za krátkou dobu už lidi nikde nenajdete, otázkou je logicky a co budou dělat lidi, co jsou díky robotizaci a automatizaci dlouhodobě nezaměstnaní? Lidi skončí v masových konzervách společně s drůbežím separátem, člověk to byla testovací verze a finální verzí je robot, je to jako se zánikem náboženství, žádný strom neroste do nebe, a najednou se narazí na evoluční limity, a tak se lidský prezident, nahradí za robota na baterky. Kdy a kde bude využit robot místo prezidenta?

Nejspíše to bude v Japonsku, zde jsou nejvíce vyspělí v robotizaci, a rádi světu ukážou, že jejich Japonský robot prezident, je lepší než lidský prezident. Jediné možné zaměstnání pro lidi za několik let bude opravář robotů, opravování robotů bude podobné opravování automobilů. Stát nepodniká ani neobchoduje, on existuje jenom z příspěvků od těch, co pracují, proto taky stát neplatí daně a clo, mnoho těch, co pracují, se snaží vyhnout tomu, aby stát ekonomicky podporovali, a někteří se snaží zase na státu parazitovat. Dalším problémem je to, že stát nefunguje optimálně a plýtvá mnoho penězi a časem lidí. Z díla poznáme tvůrce, a dílem státu je blbá nálada, protože stát nefunguje profesionálně a optimálně, je nutné od základů stát restartovat, místo lidí zde budou roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti budou vyrábět roboty, pro lidi už nebude žádné zaměstnání za mzdu, a tak se lidi v EU dají do masových konzerv společně s drůbežím separátem. Takto v EU zvítězí láska a pravda nad nenávistí a lží, člověk to byla evoluční testovací verze a GVKB robot to je evoluční finální verze která nelže a nekrade, co bylo to bylo, dneska zde místo lidí jsou roboti na baterky. Bůh dal, Bůh vzal, o tom to je, vše je zde dočasně, jenom evoluční změny, zde jsou trvale.

Nejsou lidi, nejsou problémy, o tom je GVKB politika a ekonomika. Ano, vládnou nám nuly, co si hrají na velká čísla. Žijeme v očích druhých, následkem je sebeodcizení a tím i syndrom vyhoření, dobytek si zde hraje na svaté pastýře, a to nemůže logicky dlouho fungovat, a následkem musí být konzumní očistec! Adolf Hitler a jeho svatý Nacismus, nám nastavil psychické zrcadlo, a ukázal to, že jsme dobytek, co si hraje na svaté pastýře, a tak vznikly veliké plynové komory, kde se lidi vraždili průmyslově po milionech, jako dobytek na jatkách. Nelze sloužit mnoha pánům, není ten, co by se zavděčil všem, dobrota je žebrota, buď tím, čím jsi, a nehraj si na to, co nejsi, jsi dobytek, který zde má nulovou hodnotu. Z díla spatříme to, že ten druhý je dobytek, co zde má nulovou hodnotu, nemá smysl chodit k volbám, když na kandidátkách je jenom dobytek s nulovou hodnotou, nemá smysl vraždit ty, co nám zde špatně vládnou, protože na jejich výhodná a jistá místa, jistě zase nastoupí veliký dobytek. Nechápu lidi, proč chodí do divadla a kina, vždyť všude je to jenom divadlo a kino, proč ještě platit drahé vstupné?

Jsi loutka, kterou ovládá to, co je nad tebou, nejsi pánem ve svém domě, pánem je zde virulentní virus, to, co je evolučně nejmenší, to je zde nejmocnější. Boj s viry nejde vyhrát, každý boj s viry skončí tak, že místo starých virů zde jsou nové viry! Člověk je obrazně virus, který invazně egoisticky napadl ekosystém, a řídí se heslem po mě potopa. Parazit křičí, ty jsi parazit, vyndejte si z oka trám, než začnete poukazovat na třísku v mém oku, o tom tento pokrytecký svět je! Je to jasná volba, volba prezidenta je otázkou mediální popularity a mediálně nejvíce populární je Vit Kouba, lidi potřebují jednoduchý politický program, který lze rychle a levně realizovat, a Vít Kouba má optimální program založený na tom, že ten, kdo nebude mít v hlavě GVKB čip, ten přijde o naše občanství a bude muset opustit naši republiku, nebude to nic osobního, ani nepůjde o diskriminaci a rasismus, je to jenom o tržní GVKB ekonomice. Vyhýbání se placení vysokých daní je u nás prioritním problémem, následkem je to, že nejsou na nic zde peníze, a tak zde vše chátrá a občas nám něco spadne na hlavu.

EET byl jenom ubohý amatérský začátek ekonomických změn, GVKB to bude profesionální začátek ekonomických změn, každý dostane do hlavy GVKB čip a čip odřízne egoistický mozek od objektivní reality, realitu všech lidí u nás bude řídit jenom GVKB umělá inteligence, napojená na GVKB čipy v hlavě všech lidí, pro nikoho zde nebudou výjimky a imunita, takto zde zvítězí láska a pravda, nad nenávistí a lží, lidi u nás už nebudou konečně dělat chyby, z lidí se stanou loutky na dálkové GVKB ovládání. Lidi u nás budou nazí a hladoví, přesto budou šťastní, a nebudou mít psychické problémy, které by amatérsky léčili pomocí cigaret a slivovice. Léčit a vyléčit, vědět a nemyslet, kontrolovat a recyklovat, to je GVKB politický program, věda a technika nám ulehčuje život, a je třeba i ulehčit život naší egoistické duši, která trpěla tím, že se nemohla seberealizovat. EU pochopitelně přebere náš GVKB systém, protože pochopí, že je dokonalý, nastane dominový efekt a za krátkou dobu bude mít každý člověk na světě v hlavě GVKB čip, ten, kdo bude pracovat pomalu díky nemoci nebo stáří, ten skončí v masové GVKB konzervě, ekologická recyklace je optimálním řešením, díky kterému funguje optimálně ekosystém.

Realitou je dogmatická egoistická diktatura, dobrota je žebrota! Vše je o manipulaci pomocí násilí, ti, co jsou nahoře, potřebují pomocí násilí manipulovat s těmi, co jsou dole, demokratický humanismus je jenom mediální síť, do které se chytají před volbami naivní voliči. Bohatství a nemoc nikdo dlouho neutají, nadbytek pro ty, co jsou nahoře, logicky vytvoří nedostatek pro ty, co jsou dole, rovnost je jenom ve smrti, každý je zde evolučně dočasně. Tak jako umírají lidé tak umírají i; kultury, civilizace, organizace, hnutí atd. vše je zde evolučně vytvořeno k tomu, aby to zde bylo dočasně! Naše civilizace je o tom že pravé nahrazujeme za umělé, už brzo zde bude logicky i umělá inteligence, která nahradí lidskou inteligenci, co zde všemu egoisticky kraluje už velmi dlouho. Z lidí se stanou jenom statistická čísla s nulovou hodnotou, ten, kdo bude pracovat pomalu nebo bude chybovat, ten skončí v masové konzervě společně s drůbežím separátem.

Přelidnění a degenerace tak zde už nebude, umělá inteligence bude mít vždy svatou pravdu, a stane se tak pro lidi i svatou autoritou, ke které budou mít velikou úctu. Vše je zde jenom energie, hmota je iluze, která vypadá reálně, ano, z ničeho jsi vznikl a v nic se navrátíš, proto je zde strach ze smrti, život nám dává iluzi toho, že jsme něčím, co je reálné, jenže jsme jenom dočasné inteligentní hologramy. Stvořitelem života je virus, virus je program, který umí vytvořit inteligentní hologram a evoluce tyto hologramy optimalizuje, a tak z jednoduchých hologramů za mnoho miliónů let vznikají složité hologramy, jako je třeba člověk. Pravda je jako zrcadlo, ve kterém spatříme realitu takovou, jaká zde skutečně je, realita je nahá, a tak jí oblékáme do lží, aby vypadala hezky. Prioritou je pro nás úspěch ve veliké konkurenci, tím se dostáváme do konkurenčních závodů a následkem je stres a deprese, protože jsme nevyhráli. Je to tak snadné se zbaběle vzdát a začít věřit na svaté zázraky, nebo konzumovat léky na stres a deprese, či kouřit cigarety a pít pivo, tudy ale cesta seberealizace nevede. Deprese a stres je psychická nemoc, a tak nejde léčit chemicky! Depresi může odstranit jenom láska a pravda, tento svět je o nenávisti a lži, logicky lékem je zde opak!

Nemohu bohužel pomoci lidem, co nechtějí ode mě, abych jim radou pomohl, a spoléhají se sami na sebe, nebo na něco jiného, komu není rady tomu není už pomoci, je to tak snadné se uzavřít zbaběle do konzervy a zde existovat ve svém egoistickém světě, kde je vše jenom tak jak se nám to líbí. Jsi tím, jaké máš priority, pokud je tvojí prioritou egoismus, tak jsi logicky egoista, Nacismus nám ukázal v nahotě, jak to vypadá, když je kultura egoistická, v takové kultuře se v plynových komorách eliminují ti, co nemají pro dogmatickou diktaturu žádnou hodnotu. Pracujete pomalu tak skončíte v masové konzervě společně s drůbežím separátem, tak funguje dokonale egoistická konzumní společnost. Politika je boj o moc, ekonomika je boj o zisk, umění je boj o popularitu atd. vše zde je díky konkurenci jenom soutěž a boj, peklo není po smrti, peklo je, když jsi existenčně dole, a musíš otrocky pracovat za minimální mzdu. Situace stvořila každou formu života ke svému obrazu, aby zde kralovala a měla se zde dobře, i tebe situace stvořila, abys zde kraloval a měl se zde dobře.

Králem, který zde vše stvořil, není Bůh, ale je jím situace, ona zde všemu kraluje, a to co jí nerespektuje to problémy potrestáno je. V našem podvědomí je uloženo to, že jsme králové, ale ti druzí se snaží o to, abychom nemysleli a nekonali jako králové. Je zde snaha manipulovat sobecky s druhými a učinit z druhých svoje sluhy a otroky, když to nejde po dobrém, tak se o manipulaci snažíme po zlém a ubližujeme druhým tělesně a duševně. Problémem je zde konkurence, která vytváří logicky soutěž a boj o to, kdo zde bude kralovat a kdo zde nebude moci kralovat. Co je dovoleno králům to je zakázáno těm, co nejsou králové, o tom to zde neustále je, že zde mezi námi nikdy nebyla rovnost, a vždy zde byli mocné autority, které vyžadovali uctívání a poslušnost. Přelidnění vedlo ke vzniku dezinformací a pravda o tom že každý člověk je zde králem od narození do smrti, byla lidem zatajena, aby s nimi mohli autority snadno manipulovat.

Ten, kdo poznal pravdu, že je zde králem a snažil se podle toho i myslet a žít, se logicky dostal do konfliktu s autoritami, a tyto autority, se snažili, jak mohli o to, aby tohoto nového krále zabili nebo uvěznili. Vyžadování poslušnosti je zdrojem všech našich problémů a následkem jsou zde vždy krize, které nám dělají ze života očistec, a tak máme deprese a konzumujeme léky na deprese. Když jedu autobusem všimnul jsem si, že nejlepší místa v autobuse jsou okamžitě obsazená, to jasně dokazuje to, že v každém člověku je král, který chce sedět na nejlepším místě, ale ty nejlepší místa jsou už obsazená! Pokud se někdo v dětství rozhodne, že bude bojovat o to, aby mohl vždy sedět jako král na královském trůně, tak brzo pozná, že konkurence je tak veliká, že uspět v ní je nemožné. Čím větší míra konkurence zde je tím více je zde i deprese, protože není pro nás možné zde být králem a mít zde svoje soukromé veliké království, kde jsme spokojení a šťastní. Mnozí si naivně myslí, že budou šťastní, když budou bohatí, jenže i bohatý člověk má kolem sebe mnoho bohatých lidí co mu konkurují! Konkurence je všude, a ona nás jako stín všude pronásleduje a není možné před ní utéci.

Mnohdy je zde logicky snaha násilně konkurenci pomocí monopolu zlikvidovat, konkurence ale nezmizí, jenom se okamžitě změní na jinou formu konkurence! Všechny ideologie se snaží o to zlikvidovat násilně všechnu konkurenci a nahradit jí centrálním byrokratickým monopolem, kde v centru budou mocní a bohatí a králové, jenže to nikdy nefungovalo a nikdy to fungovat nebude. Bez konkurence se zastaví soutěž a boj, což má za následek bídu a nezaměstnanost, po mnoho století neustále v pravidelných cyklech, dochází k velikému násilnému potlačení konkurence a následkem je vždy bída a nezaměstnanost. Je vůbec možné nějak tento problém s konkurencí správně vyřešit, jak jsme poznali, tak monopol zde není správným řešením. Správným řešením je odstranění přelidnění tak, aby zmizela konkurence, a byla zde místo ní solidarita a spolupráce. Čím méně bude na světě lidí, tím lépe se lidem zde i bude žít, jiné cesty zde není, dokud si to neuvědomíme, do té doby se nám zde bude zle žít. Ideálním řešením je nahradit lidi za roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, z člověka robota neuděláš, proto dáme lidi globálně do masových konzerv, společně s drůbežím separátem.

Prý zde už je kapitalismus a socialismus zde už není, z dálky to možná tak vypadá, ale z blízka spatříte, že je zde pořád ještě socialismus a všemu kralují soudruzi a soudružky. Některé veliké systémové změny, bohužel vyžadují veliké množství času, a veliké množství peněz, takový je život! Je snadné změnit povrch a je těžké změnit to co je pod povrchem, vše zde je ovládáno pravidly a limity, jsi jenom loutkou, kterou ovládají pravidla a limity, s tím nejde nic dělat. Díky soudruhům jsme chudí, a tak musíme pracovat za malé platy, kapitalisti jsou díky kapitalistům bohatí, a tak pracují za veliké platy, pokud by zaměstnavatel nabídl zaměstnanci v kapitalismu malý plat, tak by mu za něj odmítl bohatý zaměstnanec pracovat, v tom je příčina toho, že je u nás dosud ještě v rovině ekonomiky socialismus. Socialismus je ekonomická utopie, která ekonomicky nefunguje, protože dobrota žebrota je, socialismus totiž zalévá plevel a krmí parazity, je tedy ekonomicky negramotný. Ke strojům se vlastníci chovají lépe než k lidem, strojům nelze dát výpověď, protože jsme si ty stroje museli draho koupit, a pokud drahé stroje vyhodíme, tak budeme mít velikou ekonomickou ztrátu!

Tím že pracujeme za malou mzdu, jsme se ocitli v začarovaném kruhu, naše hodnota na pracovním trhu je časově omezená a my si nemůžeme z malé mzdy vytvořit veliké úspory, díky kterým bychom mohli žít dlouho bez práce. Pro náročné zaměstnavatele můžete pracovat deset let, a potom jste vyhození, protože zde jsou mladí zaměstnanci, co pracují rychle a levně. Mládí je pryč, a do důchodu je daleko, co s tím v kapitalismu uděláme? Čiň idiotům dobře, a oni z tebe idiota udělají. Není zde člověk a lidi, jsou zde jenom idioti, a i ty jsi idiot, druhá světová válka spojená s plynovými komorami a atomovými bombami, v nahotě odhalila to, že zde nejsou lidi, ale jsou zde jenom idioti, z díla se pozná tvůrce, stvořitelem člověka byl božský svatý idiot, a proto myslíme a chováme se jako idioti. Je to zde jenom marnost, se snažit změnit sebe, nebo změnit druhé, z nuly číslo nikdo neudělá! Ano, bude líp, my na tom usilovně pracujeme, tak tomu dneska už věří jenom idioti, jak nám může být líp, když zde místo lidí, jsou jenom samí idioti?

Výhody a jistoty udělali z lidí idioty, to, co nebojuje, to degeneruje, milion milionářů zde vlastní většinu světového bohatství, a tak kraluje ekonomicky tomuto konzumnímu světu, díky tomu, že zde jsou samí idioti. Vybrali jsme na vysokou funkci ministra spravedlnosti podvodníka, který získal vysokoškolský titul pomocí opsané diplomové práce, předseda vlády je bývalý agent tajné policie, prezident je bývalý soudruh, politika to je dneska už jenom boj mezi kariéristickými idioty, o státní vysoké funkce. Prý stát nefunguje jako podnik, jak tedy náš stát vlastně funguje, když jsou státní zaměstnanci jenom idioti? Náš stát funguje jako hnutí Hare Krišna, v roce 1992 jsem byl ve Francii devět měsíců u tohoto hnutí Hare Krišna jako GVKB na jejich zámku, větší idioty na světě už nikde nenajdete! Idioti se stali invazním druhem, který napadl ekosystém a řídí se heslem po mě potopa, je třeba tento problém s idioty konečně vyřešit optimálně, nejsou idioti tak nejsou s idioty problémy, dáme všechny idioty do masových konzerv společně s drůbežím separátem, a v civilizaci zde místo idiotů budou jenom GVKB roboti na baterky, vše je zde dočasně, vše má zde svoje limity které nelze překročit, když idioti už nejdou zdokonalit, tak se nahradí za roboty, idiote, neber si to osobně, není to nic osobního, je to jenom evoluční proces, který nejde zastavit.

Virus je voják, smyslem jeho existence je boj a vítězství, přijít, spatřit, vyhrát, o tom že život virů, imunitní systém se skládá z virů, které chrání před viry svoje teritorium, pokud viry nemohou bojovat, tak začnou degenerovat. Mír je jenom iluze způsobená tím, že nemáme dostatek informací o tom, co se v nás a okolo nás děje, toužíme po seberealizaci, ale zapomínáme na to, že náš úspěch je možný jenom díky tomu, že ostatní neuspějí a nebudou se moci seberealizovat, vše je zde obchod a divadlo, proto je zde pravda a láska jenom za peníze. Adolf Hitler a Nacismus v nahotě odhaluje to, jak fungují viry, zde poprvé došlo k tomu, že se lidem začali na ruce tetovat čísla v koncentračních táborech, člověk se tak stal jenom číslem ve statistice, miliony mrtvých lidí ve válce to je statistika, smrt celebrity to je tragédie! Všechny snahy o to, aby bylo lidem lépe, se ukázali vždy jako utopie, příčinou je to že lidské tělo je nádoba plná virů, všimněme si toho, že v destilované vodě není žádný život, život je možný díky špíně, čím více špíny, tím více je zde i života, pokud jsou k dispozici existenční zdroje. Město je plné špíny, a proto je zde i mnoho života, špína vzniká tam, kde jsou extrémní situace, jako je degenerace a přemnožení invazního druhu.

Pokud by bylo moře a oceán bez špíny, kterou produkují lidé, tak by zde nebyl problém s invazními agresivními druhy, problém s nepřizpůsobivými příživníky je následkem špíny v ekonomice a politice, viry milují špínu a tím je zde začarovaný kruh. Pokud se podíváme na vesmír a život, tak zjistíme, že jde o logické procesy, jsou to jenom příčiny a následky, z vesmíru dopadnou na zemi viry, a tak zde vznikne život a člověk, veliká gravitace vytvoří veliké tření mezi atomy a následkem je svítící slunce, kolem kterého se točí planety. Lidi dělají chyby a následkem je krize a deprese, každý zde ví jenom to, co je mu blízké, proto nerozumíme cizím lidem, a tak je nemáme rádi. Stvořitel člověka je virulentní virus, logicky všechny ideologie jsou virus, který dělá z lidí loutky, které ovládají ti, co jsou nahoře, jako prezidenti a ředitelé. Ano, bude líp virům, co nám zde kralují, tobě líp nebude! Lidské tělo je nádoba plná virů, boj s viry má za následek to, že se staré viry nahradí za nové viry, zaostalost našeho národa je následkem toho že zde všemu kralují staré viry, potřebujeme staré viry nahradit za nové viry, co bylo to bylo, dneska je zde vše o tom, jak staré nahradit za nové, aby vše fungovalo rychle a levně.

Každé parazitování je zde dočasně. Ten druhý je parazit, z dálky vypadají paraziti jako dobří lidé, protože vše je zde pokrytecké divadlo, parazity rozdělujeme podle toho, jak jsou zde vysoce postavení, nejhůře na tom jsou paraziti, co jsou nejníže postavení, jde o dělnickou třídu parazitů. Na počátku vzniku života, zde byli viry, které se k nám dostaly z vesmíru, veškerý život zde vzniknul díky mimozemskými virům, to jasně dokazuje to, že nejsme ve vesmíru jedinou planetou, kde existuje život. Virus je klíčem ke vzniku inteligence a tím vzniku u života, a tak za vznikem člověka, který je zde inteligentním invazním druhem, stojí mimozemské viry, tím konečně víme, kdo je naším pravým Stvořitelem, který nás stvořil ke svému obrazu. Stvořitel je tedy všude ve vesmíru a přišel k nám z vesmíru, jenže je tak malý, že jej nemůžeme spatřit, bez použití silného mikroskopu. S viry přichází inteligence a tím i nemoci a problémy, inteligence je schopnost pomocí porovnávání překonat nějaký problém, stroje bez inteligence nedokážou překonat problém, a problém musí vyřešit ten, kdo stroj obsluhuje.

Podívejme se na existenční problémy, vyřešili jsme ve vyspělé civilizaci naše existenční problémy, ale následkem byla degenerace a přelidnění, to vedlo logicky k válkám a depresi. Virus je virům virem, o tom ekosystém a lidská kultura je, konflikty evolučně eliminují vše, co je chybné, aby zde mohlo existovat to co je správné, každá víra v zázraky, to je psychická droga, na které jsou závislí naivní lidé, kde se u lidí vzalo tolik naivity? Lidi psychicky zdegenerovali, díky výhodám a jistotám, které jim civilizace poskytuje, to, co nebojuje, to degeneruje. Ze zdegenerovaných lidí se stává naivní stádo, na kterém parazitují ti, co jsou zde nahoře jako; král, císař, papež, guru, prezident, ředitel, senátor, poslanec, milionář, celebrita atd. nadbytek pro ty co jsou nahoře, vytváří logicky nedostatek pro ty, co jsou dole. Otázkou je, co se stane, až zde budou místo lidí inteligentní roboti, s příchodem geniální inteligence u robotů, přijdou i problémy a deprese, to by nakonec vedlo k častým válkám mezi roboty, a roboti by se existenčně rozdělili na roboty, co jsou nahoře a roboty co jsou dole, robot, který by pracoval fyzicky pomalu, ten by se optimálně recykloval. Místo násilného vymývání mozků naivním lidem, by se robotům počítače v hlavě zavirovali počítačovými viry.

Čtenáři se rozdělí na dvě skupiny, kdy jedna skupina bude tvrdit, že něco takového není přeci možné a druhá skupina bude tvrdit, že je to možné, ale cenzura tyto informace čtenářům zablokuje. Naše myšlení a chování vychází ze situace, jsou situace, ve kterých se může stát, že matka sní svoje upečené dítě, příčinou je chyba v systému, je to něco jako když restartujete po aktualizaci Windows počítač a on vám nenaběhne, protože je někde programová chyba. Ekosystém, ve kterém jako lidi milion let existujeme, to je testovací evoluční verze, a naděje na finální evoluční verzi bez chyb, to je utopie. Je to tak snadné soudit a kritizovat druhé, a je to tak těžké soudit a kritizovat sám sebe. Mnohá témata jsou v naší kultuře svatá, a nesmí se kritizovat, jenže vše má svoje limity, a nakonec dojde i na svatá témata, a začneme je kritizovat!

Války nám v nahotě odhalují, že v zoufalé situaci se z nás stávají divoká zvířata, je veliký rozdíl mezi tím, co hlásají naše média a tím jaká je objektivní realita, lidi mají blbou náladu, díky bídě a nezaměstnanosti, prý kdo chce, ten si práci najde, jenže jde o práci, kterou nikdo nechce dělat, protože tato práce je ubohá, za ubohý plat. Lidí je všude jako much, a tak je zde mnoho pavouků, co do sítí tyto mouchy loví, elita složená z milionářů to jsou ti pavouci, pro pavouky jsi jenom moucha s nulovou hodnotou, o tom je konzumní egoistická kultura. Podívejme se na výkupní cenu ovoce a prodejní cenu ovoce, proč je tak veliký rozdíl mezi výkupní a prodejní cenou? Na práci těch, co produkují ovoce, parazituje mnoho příživníků, a následkem je bída a nezaměstnanost, v minulosti to bylo tak, že co si každý vyprodukoval, to si i spotřeboval, tím zde nemohlo být tolik příživníků. Elita proměnila lidi v loutky, a pokud nějaká loutka nechce poslouchat, tak je tato loutka za to tvrdě potrestána. Ceny u všeho rychle narostli, ale platy a důchody dlouhodobě stagnují, je to jednoduchá ekonomická strategie, jak proměnit lidi v loutky, závislé na egoistické elitě.