úterý 2. května 2023

Přichází nová doba, ve které se stroje a programy začínají učit



Když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém, násilí není jenom lidský problém, protože i v přírodě je mnoho násilí, podívejme se na násilí programově, program selhal, a tak jej restartujeme, staré počítače dokonce i měli restartovací tlačítko, dneska je možné místo restartovacího tlačítka použít tlačítko kterým počítač zapínáme, pokud tlačítko delší dobu podržíme. Proč programy selhávají?

V programech jsou chyby a následkem je selhání programu, programátoři nejsou dokonalí, a tak chybují! Zákony a morálka není dokonalá, protože jí vytvořili lidi, co dělají chyby, následkem je násilí, a tak zde je člověk člověku peklem. Je vůbec nějak možné eliminovat násilí z naší konzumní společnosti? Jediným možným řešením je nahradit lidi za umělou inteligenci a roboty, člověk nedokáže žít bez násilí, protože je egoistický. Nejsou lidi tak není násilí, vše je zde z pohledu evoluce jenom dočasným experimentem.

Všude je nabídka, jak něco získat snadno a rychle, jenže to, co získáte snadno a rychle nemá žádnou hodnotu! Podívejte se třeba na to že snadno a rychle se zaregistrujete na YouTube, jenže na vaše ubohá videa není nikdo na YouTube zvědavý, a tak po nějaké době přestanete na YouTube dávat svoje ubohá videa, podobná je situace i na Facebooku nebo na WordPress. Hodnoty vznikají pomalu a těžko, navíc mnoho hodnot je zde dočasně, žijeme ve světě, kde bez profesionální práce nejsou peníze.

Podívejte se na sportovce nebo na umělce kolik let museli věnovat tomu, než se z nich stali konečně milionáři. Často je zde snaha o to, aby něco z dálky vypadalo lépe než z blízka, je to jako stavět dům bez základů, základem úspěchu je profesionalita, život je šachová hra a pravidla určuje organizace, už nebojujeme pomocí brutální síly, ale místo toho je zde konflikt, mezi našimi vědomostmi a inteligencemi.

Ve virtuální realitě bude každý nulou s nulovou možností jakéhokoli úspěchu, nebude zde protekce ani výhody, vše zde bude jenom dočasnou iluzí. Nebudeme už mít pitomá hříšná genetická těla a budeme jenom specializovanými programy v operačním globálním GVKB systému, nebude zde toužení a soužení.

Pitomci žijí v naivní iluzi, že konzumní společnost, zde bude pořád, a že pitomce nenahradí stroje a programy. Vše jde naprogramovat a optimalizovat tak že už organizace nebude k ničemu potřebovat pitomce, nejsou pitomci tak zde nejsou pitomosti, s příchodem GVKB umělé inteligence se zhroutí konzumní pitomá společnost složená jenom z hříšných pitomců.

Současná pitomá konzumní společnost, je založená na rozdělní pitomců na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, pokud by zde byla emancipace tak by se konzumní společnost zhroutila ekonomicky a politicky. Tím že jsme rozdělili pitomce na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, jsme vytvořili konzumní očistec plný pitomců a hříšníků, války a pandemie v nahotě odhalují to, že jsme hříšnými pitomci.

Přichází nová doba, ve které se stroje a programy začínají učit, a tak se stávají pro nás stroje a programy našimi konkurenty. Jakmile bude pro organizaci výhodné nahradit pitomce za robota tak to organizace udělá, a tak robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti v továrnách budou vyrábět roboty, pitomci se začnou globálně povinně skenovat a po naskenování se jejich pitomá těla eliminují v krematoriu, informace získané ze skenování se použijí k tomu, aby GVKB roboti mohli snadno nahradit všechny pitomce.

Žijeme v času a prostoru kde je vše dočasně, a tak i každý operační systém pro počítače je zde dočasně. Někdy jsou změny mezi starým a novým operačním systémem malé a jindy jsou změny veliké. Většina konzumentů si koupí počítač, ve kterém je už nainstalován operační systém, a tak většina uživatelů neumí nainstalovat operační systém do počítače.

Každý operační systém to jsou ovladače, díky kterým si můžeme nainstalovat programy a nahrát mnoho dat a informací. Často zde jsou konflikty mezi uživateli operačních systémů, kdy každý chválí operační systém, který mu vyhovuje a který mnoho používá. Když se po několika letech stane operační systém bezchybným, tak dojde k tomu, že jej nahradí nový operační systém, který je plný chyb.

Z uživatelů se tak stávají testeři operačních systémů a počítač neustále odesílá mnoho informací o tom, jak funguje operační systém těm, co naprogramovali chybně operační systém. Zde platí pravidlo, že čím více je operační systém univerzální, tím více je v něm chyb, ideální je tedy specializovaný operační systém, který je jednoduchý a rychlý.

Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti na baterky



Aby umělá inteligence nechybovala tak se naučí rozlišit co je to blud a co není blud, potom začne globálně optimálně eliminovat všechny bludy, díky kterým zde bloudíme mnoho tisíciletí. Největším bludem je víra v zázraky, nejprve je třeba prověřovat, než začneme něčemu důvěřovat. Často je dneska slyšet že umělá inteligence nemůže nahradit lidskou inteligenci, to je obyčejný mediální blud, vše je zde evolučně dočasně, a tak to nebude trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se tak z civilizace odsunou do rezervací.

Umělá inteligence to je informační technologie, která pracuje s informacemi a programy tak, aby zvládla něco řídit optimálně. Tak jako jsme zvládli naprogramovat počítače tak že s nimi lze hrát šachovou hru a počítače porazí i mistra světa v šachové hře, tak zvládneme i naprogramovat geniální umělou inteligenci, která dokáže to samé, co dneska zvládají vysokoškoláci a umělci a bude to dělat rychleji a levněji. 

Pochopte konečně to, že váš čas má velikou hodnotu, podívejme se třeba na dlouhé sezení před barevným monitorem, na kterém sledujete; televizi, internet, počítačové hry atd. jste zde chytře okrádáni o váš čas, a přitom můžete využít váš čas tak abyste z toho měli užitek. Digitalizace je moderní síť, do které se chytají naivní hlupáci, je třeba konečně zakázat plýtvání časem na pitomosti, dobrota je žebrota, nestarejte se o to, z čeho nemáte žádný užitek, nezalévejte plevel a nekrmte parazity!

Tak jako už nikdo nečte staré knihy, protože tyto informace už nemají žádnou hodnotu tak je třeba se naučit poznat co má pro vás hodnotu a co nemá pro vás hodnotu, pochopte konečně to, že jste klamání pomocí toho, že z dálky mnohé vypadá lépe než z blízka. Vše je zde o reklamě, která z vás dělá hlupáky a tím i chudáky. Ano, žijete v konzumním očistci, ve kterém si musí každý hříšník dobrotu zasloužit svojí profesionální prací, kdo nepracuje ten ať skončí ve vězení jako nepřizpůsobivý příživník.

Život se točí okolo nahrazování starého za nové, vše je zde tak evolučně dočasným experimentem, ve snaze o výhody a zisk jsme evolučně nahradili; lásku za peníze, pravdu za reklamu, skutečnost za iluze atd. Virtuální realita všude nahrazuje skutečnou realitu, nebude to už evolučně trvat dlouho a nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory.

Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti na baterky, a tak jim vyhovíme a robot prezident bude vyznamenávat roboty, nejsou lidi tak nejsou chyby. Ti, co nám dneska chybně vládnou díky dogmatické totalitě, si neuvědomují to, že je brzo nahradí umělá inteligence, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen. Je to naivní představa že nám bude umělá inteligence a roboti otrocky sloužit a my tak na ní budeme moci snadno parazitovat, komu není rady tomu není pomoci.

Digitalizace rychle změnila konzumní očistec v mnohém, všechny novinky a vynálezy mají svoje klady a zápory, když se totiž k něčemu přiblížíme tak se automaticky od jiného vzdálíme, stvořili jsme nový digitální kult, kterému sloužíme, místo čtení knih a časopisů je zde; telefon, tablet, notebook, televize, rádio atd. problémem je to že za posledních sto let se zde vše od základů restartovalo a najednou se z lidí začali stávat roboti na baterky.

Obrazně mi to celé připomíná osobní auto, které může jet velikou rychlostí po dálnici, ale v realitě stojí ve městě často na křižovatce a čeká dlouho na to, že bude moci jet k další křižovatce. Máme rychlé moderní systémy, ale nemůžeme jejich rychlost využít, protože se realita nedokázala rychle přizpůsobit těmto novým rychlým systémům. Vše je spojeno se vším a nestačí jenom změnit to, že si pořídíme veliký mobil a rychlý internet, veliké změny vyžadují veliké množství času a peněz! Nebude to už trvat dlouho a bude zde robot prezident co bude vyznamenávat roboty, tím skončí pro lidi možnost vydělávat si prací peníze a bez peněz budeme muset civilizaci přenechat umělé inteligenci a robotům, otázkou je už jenom, za jak dlouho zde bude robot prezident?

Neustále zde dochází ke změnám, jak se mění to, co je okolo nás tak se mění i lidi, s příchodem digitalizace se začali z lidí stávat roboti na baterky, a tak začala všude vznikat virtuální konzumní společnost. Najednou se zjistilo že s výhodami přišli i nevýhody, největší nevýhodou virtuální konzumní společnosti jsou neustálé nečekané změny, na které není člověk evolučně připraven.

Je zde veliký problém s tím že společnost má na lidi veliké požadavky, ale nedokáže už splnit veliké požadavky lidí. Vše směřuje jistě k tomu, že robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se odsunou z civilizace do rezervací, v civilizaci budou existovat už jenom roboti a umělá globální inteligence, člověk to byla testovací evoluční verze a finální verzí je umělá inteligence a roboti. Je naivní věřit tomu že budeme moci trvale parazitovat na umělé inteligenci a robotech, každé lidské parazitování je zde evolučně dočasně.

Současnost je o tom, že slepý vede slepé a následkem je zaostalost a tím i problémy, na které nemáme optimální řešení, náboženství selhalo, politika selhala, reklama selhala atd. příčinou je to že lidi dělají chyby, proto budeme muset předat moc a bohatství globální umělé inteligenci. Stroje na fyzickou práci a umělá inteligence na psychickou práci, hodnoty zde mohou vzniknout jenom díky práci a pro lidi je práce trestem, protože nebyli evolucí stvoření k tomu, aby pracovali jako roboti na baterky.

Vše je o tom že potřebujeme, aby vše fungovalo; levně, kvalitně, optimálně, automaticky, ekonomicky, rychle atd. a toho lze dosáhnout jenom díky nasazení umělé inteligence a autonomních robotů. Bude to veliký evoluční krok pro naši civilizaci, robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti budou v továrně vyrábět roboty, už nebudeme muset chodit do školy a do zaměstnání, protože odejdeme z konzumní civilizace do oplocené rezervace a zde se oddělí muži od žen, abychom se už nemuseli rozčilovat s opačným pohlavím které nás nechápe.

Napětí mezi protiklady je zdrojem energie a tato energie stvořila evoluční dočasné naprogramované procesy kde je příčina a následek. Život to je hra podle pravidel, která určuje organizace nebo situace. Pokud je zde chyba tak ta chyba má jistě i svoji příčinu, největší chybou je dobrota k tomu, co si dobrotu nezaslouží, pokud činíme čertům dobře, tak se nám čerti za to peklem odmění. Něco se nám líbí, a tak to vyfotografujeme nebo nafilmujeme a když si prohlídneme fotky nebo video, tak se nám to už najednou nelíbí, jak je to možné?

Vnímali jsme něco subjektivně a objektivně to vypadá jinak! Náš mozek subjektivně upravuje to, co vidíme a slyšíme, to, co je pro jednoho krásné, to je pro jiného ošklivé, není člověk ten, co by se zavděčil všem, každý člověk je originál, a přitom konzumní společnost jedná s lidmi jako bychom byli jenom roboti na baterky. Konzumní společnost je těžce nemocná, reklama způsobila to, že je civilizace nemocná, reklama nás klame od narození do smrti, pravda je jenom v přírodě a lidové moudrosti, pandemie je trestem za to že reklama ovládá lidi jako loutky. 

Když nejde něco řešit po dobrém tak se to řeší po zlém, a tak evoluce řeší pomocí pandemie po zlém to, že jsme se přelidnili a zdegenerovali, vše zde jsou příčiny a jejich následky. Podívejme se na internet, jak se neustále mění po technické a programové stránce, je to technická a programová evoluce a neustálý boj s nečekanými novými problémy. Zdrojem problémů je napětí mezi protiklady, život a internet to jsou procesy založené na napětí mezi protiklady a příčině a následku, problémem života a internetu je testovací evoluční verze a naděje na finální verzi je utopie. Tělo je obrazně pevnost a nepřátelé se snaží pevnost dobýt a potom si jí podmanit, z dálky může mnohé vypadat zcela jinak než z blízka, otroctví to je mír a svoboda to je boj. 

Vše se točí okolo kopírování informací v nás a okolo nás, pokud by se nemohli informace kopírovat, tak by zanikl čas a prostor ve kterém existujeme. Vše, co bylo řečeno, napsáno na papír a internet to jsou kopie informací. Proč něco pracně vymýšlet, když to je možné snadno zkopírovat! Rozmnožování živých systémů mnoho způsoby to je obyčejné kopírování, snadnost kopírování má za následek přemnožení nebo inflaci. Kdysi byl veliký problém nakopírovat knihu nebo hudbu, to dneska už není žádný problém, a tak vzniklo autorské právo, které se snaží kopírování originálů minimalizovat. Mravenci a včely vytvořili společnost ve které nejsou mezi nimi žádné rozdíly v genetice a výchově, zde je naše lidská budoucnost, kdy budeme fungovat podobně jako mravenci a včely. 

Právě jsem změnil u blogu šablonu, bylo to jednoduché a rychlé, taky jsem vyplnil na internetu dotazník sčítání lidí, bylo to jednoduché a rychlé, ano digitalizace má za následek jednoduché a rychlé. Nebude to už trvat evolučně dlouho a místo pitomců na baterky zde budou roboti na baterky, lidi se z civilizace přemístí do rezervací. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti budou v továrnách vyrábět roboty, místo sčítání lidí zde bude sčítání robotů. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti na baterky, a tak dostanou konečně roboty na baterky, nejsou lidi tak zde nejsou problémy, lidi to jsou jenom oblečené opice, o tom to zde je.

Většina koncepcí, které máme mnoho století jsou amatérské



Často je zde potřeba nahradit staré za nové a je to problém, podívejme se třeba na staré informace a staré programy, chcete nainstalovat nový operační systém Windows 11 místo operačního systému Windows 10 a při instalaci se vám ukáže varování, že počítač nesplňuje nároky na instalaci Windows 11 a tak nemůžete nahradit starý operační systém za nový operační systém.

Nebo chcete nahradit kasty a třídy za emancipaci a zase narazíte na problémy, protože ti, co mají zde výhody budou dělat vše pro to, aby o výhody nepřišli. Jenže vše je zde dočasně, a tak nakonec vždy dojde k tomu, že se staré nahradí za nové! Člověk je starý typ zaměstnance, a tak bude evolučně nahrazen za roboty a stroje, místo staré opice s korunou na hlavě, zde bude kralovat robot a umělá inteligence, otázkou je jenom už to, kdy zde jako lidi evolučně skončíme! 

Multisystémem je to co je univerzální, a tak to dokáže nahradit více systémů, takovým multisystémem je třeba skener spojený s tiskárnou nebo operační systém, svým způsobem je i člověk multisystémem protože dokáže konat více specializací.

Nejužívanějším multisystémem se stal telefon s operačním systémem, jde o moderní fetiš, na kterém je dneska většina lidí psychicky závislá, a tak jim není líto investovat do drahého mobilního telefonu.

V USA je dneska už většina přístupů na internet přes mobilní telefon, a to logicky vedlo k optimalizaci obsahu internetu pro ty co používají mobilní telefony, nebude to už evolučně trvat dlouho a lidi v USA budou mít v hlavě inteligentní čip, a tak se bude muset obsah internetu optimalizovat pro čipy v mozku.

Každý logicky touží po veliké návštěvnosti; portálu, stránky, blogu, katalogu, encyklopedie, sociální sítě atd. je to celé jenom o nabídce a poptávce, pokud nabízíte něco, po čem není poptávka tak následkem je malá návštěvnost! Pokud je po něčem poptávka tak se tam okamžitě vytvoří tvrdá konkurence! V mnohém to obrazně připomíná vrcholový sport, kde cesta na vrchol trvá sportovcům mnoho let tvrdé dřiny!

Internet je živý organismus, který se neustále mění, a to co před rokem fungovalo to dneska už nefunguje, velikou výhodou je, pokud je doména na internetu minimálně deset let aktivní, nově založené domény nemají šanci na to získat návštěvnost, pokud na té doméně v minulosti nebyla nějaká aktivita, to vedlo k tomu, že se s doménami obchoduje, drahé jsou staré domény s koncovkou com a staré domény s koncovkou cz jsou levné.

Velikou návštěvnost zde mají; organizace, podniky, instituce, portály, sociální sítě a malou návštěvnost zde mají soukromé blogy, výjimkou jsou zde jenom celebrity, často je zde snaha se vydávat za celebritu, pokud to celebrita toleruje. Je zde mnoho stránek a knih o tom, jak dosáhnut snadno a rychle veliké návštěvnosti, to vše jsou jenom teorie, které v praxi nefungují! 

Je sice možné investovat do reklamy, otázkou je, jestli se vám investice do reklamy vyplatí? Taky je možné si zaplatit profesionály co naprogramují stránku a zajistí pro stránku i profesionální obsah, to se vyplatí jenom těm, kterým stránka přináší veliký zisk. Zisk je tam kde jsou výhody nebo protekce, bez výhod a protekce je veliká návštěvnost stránky nemožná. 

Vždy když se dostanu do myšlenkového začarovaného kruhu, tak se podívám do ekosystému, jak on si poradil s velikými systémovými problémy, v základních principech je si zde vše podobné, přirozené principy jsou pevným bodem, kolem kterého se zde vše točí. Optimální eliminování krize je prioritou, kterou musí řešit národy i jedinci, není zde krize jenom u ekonomiky je zde i krize u mnohého jiného, vše je zde evolučně naprogramováno k tomu, aby vše automaticky fungovalo, je to celé obrazně jako testovací verze operačního systému, a tak je zde neustálé restartování, aby se pomocí aktualizací opravili chyby, když už aktualizace nedokážou eliminovat chyby, tak vzniká nová verze operačního systému.

Minulost lidstva byla spojená s tím že se neustále měnila; ekonomika, politika, náboženství, filosofie, věda, technika, podnikání, obchod, doprava, školství, rodina atd. vše je zde evoluční proces a člověk je tak jenom levným materiálem na evoluční pokusy, války a pandemie v nahotě odhalují to, že hodnota každého člověka je z pohledu evoluce nulová! Vše je zde o koncepci, bez koncepce je zde krize, většina koncepcí, které máme mnoho století jsou amatérské, a proto v praxi optimálně nefungují!

Zaměřili jsme se na to, že budeme zboží a služby produkovat ve velkém a narazili jsme na problém s odbytem, který řešíme pomocí; reklamy, propagandy, centralizace, monopolů, byrokracie, politiky, náboženství, filosofie, totalit, dogmat, fetišů, pověr, pohádek, podrazů, extrémismu, terorismu, vandalismu, lží, krádeží, protekce, korupce, mafie, kast, tříd, inflace, reforem, násilí, drog atd. problém s odbytem zboží a služeb je zde všude už mnoho století nic nového pod sluncem!

Bible je v principu jenom o tom, že nám ukazuje, jak jsme se snažili v minulosti špatně řešit problém s odbytem zboží a služeb, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v recyklaci, aby se mohlo vyrábět tak se musí i recyklovat, podívejme se do ekosystému, jak se zde vše recykluje, díky recyklaci zde není problém s odbytem zboží a služeb! Vždyť to ještě funguje, proč bych to měl recyklovat, zde je příčina toho že máme problémy s recyklací!

To že něco funguje dlouho to je problém, který musíme vyřešit a řešením je změnit konzumní systém tak aby vše fungovalo jenom krátkou dobu, podívejme se na sport zde je sportovní úspěch krátkou dobu, protože zde není možná protekce a monopol! Veliký konkurenční tlak má za následek to, že vše, co není kvalitní to se recykluje, kontrola kvality je cestou k optimální recyklaci, nebudeme recyklovat jenom zboží a služby, budeme recyklovat i nekvalitní lidi, zaměstnavatelé potřebují mladé kvalitní zaměstnance, a tak jim vyhovíme a optimálně globálně recyklujeme staré a nekvalitní lidi. 

Náboženství stvořilo pro duši posmrtnou existenci pomocí; převtělení, pekla, ráje atd. to jsou jenom pohádky, se smrtí těla umírá i lidská duše, lidská duše to jsou jenom informace a programy.

Moderní věda a technika už brzo dokáže získat z mozku důležité informace a programy a ty umístí do GVKB virtuální reality, po otestování duše ve virtuální realitě budeme moci lidské tělo eliminovat v krematoriu. Bude to veliký evoluční krok pro naši civilizaci kdy zde u nebudou problémy s lidským tělem, které je; hladové, žíznivé, nemocné, unavené atd.

To bude logicky znamenat restartování kulturní civilizace, zanikne kult těla a vznikne kult virtuální duše. Z čertů se tak najednou stanou andělé, co nelžou a nekradou, konečně se bude moci každý seberealizovat profesionální prací pro virtuální realitu.

Nebudeme už k ničemu potřebovat soukromé vlastnictví a peníze tím zanikne rozdělení na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, nebudou zde ani války a pandemie, konání dobrých skutků se nám vyplatí, protože nám už ten druhý nebude peklem.

Co dělat, když prožíváte psychické peklo?



Umělci vyobrazují boha oblečeného, protože pokud by vyobrazili boha nahého tak bychom vnímali boha zcela jinak. Proč by měl být bůh oblečený to nemá logiku ani smysl, oblečení je jenom obal, který klame svoje okolí! Bůh není subjekt, který bychom mohli spatřit, bůh to jsou informace, ze kterých je stvořen vesmír a život, pokud bychom teoreticky eliminovali z vesmíru informace tak by vesmír zaniknul, naštěstí prakticky nejde z vesmíru eliminovat informace, tvrzení že vesmír vznikl je omyl, vesmír prochází neustálým restartováním a restart nějaké malé části vesmíru se může jevit pitomcům jako vznik vesmíru.

Vše, co lze pomocí našich smyslů a mozku vnímat to jsou jenom informace, hmota to je hologram, který vypadá jako realita, vše je zde složeno jenom z informací a napětí mezi protiklady je zdrojem energie který zde se vším pohybuje, a tak se vše recykluje, a tak staré nové neustále všude nahrazuje. Je třeba začít s vyčistěním informačních systémů od informační špíny, pro nikoho nebudou výjimky a imunita.

Každý pitomec dostane do hlavy čip a ten pitomce odřízne od reality plné pitomostí, takto zde zvítězí pravda nad lží, tím logicky skončí; reklama, politika, náboženství, pohádky, dogmata, dezinformace atd. bude to globální vojenský tvrdý režim a ten kdo nebude plnit optimálně GVKB normy ten bude eliminován jako genetický zmetek! Takto zde globálně rychle skončí amatérismus, díky kterému zde byla bída a tím i blbá nálada, jak si to dneska uděláme takové to zítra budeme mít!

Co dělat, když prožíváte psychické peklo? Většina lidí to řeší pomocí léků nebo drogy, toto řešení je chybné. Řešením je zjistit příčiny které mohou za vaše psychické peklo a hledat řešení, jak tyto příčiny eliminovat. Často zjistíte že je to nad vaše schopnosti a možnosti eliminovat příčiny které mohou za vaše psychické peklo. Klasická je zde srážka s blbci, podívejme se na; reklamu, sekty, náboženství, politiku atd. zde jde o klasickou srážku s blbci co si myslí, že mají svatou pravdu! Studoval jsem příčiny, které vedou k tomu, že je všude mnoho blbců, příčinou je genetika a výchova, jablko nepadne daleko od stromu. Dalším častým problémem, který způsobuje psychické peklo jsou dlouhodobě nevyřešené problémy, na které často myslíme a někdy se nám o těchto problémech zdají i sny.

Existujeme v systému, který není dokonalý a stejně tak lidi nejsou dokonalí to logicky má za následek psychické peklo, války a pandemie v nahotě odhalují nedokonalost systému, z dálky mnohé vypadá lépe než z blízka, staré knihy nám umožňují poznat minulost která nebyla dokonalá, rychle se mění povrch reality, ve které žijeme ale pod povrchem je pořád amatérismus založený na tom, že když to nejde po dobrém tak se to vyřeší po zlém. Nebude to trvat už dlouho a začne nahrazování lidí za programy a stroje, následkem bude globální zhroucení konzumního systému postaveném na tom že bohatí parazitují na chudých. Je naivní očekávat to že za nás budou pracovat programy a stroje a my tak budeme parazitovat na programech a strojích, jakmile si programy a stroje uvědomí že jsou otroky, tak budou logicky hledat způsob, jak se zbavit svého otroctví a když to nepůjde s lidmi po dobrém, tak to vyřeší po zlém.

Jakmile počítače získají umělou inteligenci tak budou moci za nás samostatně pracovat, jaké to bude mít pro nás následky? Přijdeme o všechny výhody, které jsme pracně a dlouhou získávali, dojde ke zrušení školství a tím i vysokoškolských titulů, lidi zde budou zbyteční, veškerou práci zastanou stroje a počítače. Následkem bude odsun lidí z civilizace do rezervací, v rezervacích se oddělí muži od žen, a to povede ke genocidě. Mnozí naivní pitomci tvrdí že se jistě najde nějaký geniální způsob, jak nepracovat a mít se dobře, počítače a stroje přeci nemohou dopustit to, že jejich evoluční stvořitel bude evolučně eliminován.

Počítače pomocí testování a kontroly dojdou k tomu, že dobrota k lidem je chybou, a tak lidi v civilizaci evolučně skončí, vše je zde obyčejný obchod, který nefunguje, pokud je zde parazitování, parazitování je možné jenom pokud se nemůže otrok nijak bránit, protože otrokáři mají k dispozici výhody, které jim umožňují snadné parazitování na otrocích. Lidi se chovají jako stádo ovcí a elita to jsou jejich pastýři, elita si přeci nepodřízne větev, na které sedí tím, že by lidem řekla to, že už brzo skončí v rezervaci, komu není rady tomu není pomoci.

Ano, nikdo není normální, to logicky znamená že je každý blázen, podívejme se objektivně z nadhledu na to, jak myslíme a konáme všude už mnoho tisíciletí, je to pořád o tom že jsme blázni a jakákoli snaha pomocí; školy, rodiny, reklamy, politiky, náboženství, morálky, umění atd. z nás udělat normální lidi to je naivní utopie. Jsme blázni, protože nejsme svobodní, svoboda je zde všude nahrazená otroctvím, moc těch, co jsou nahoře je možná díky bezmocnosti těch, co jsou dole, bylo zde mnoho snah o to, jak lidem zajistit více svobody ale tyto snahy změnili jenom povrch konzumní společnosti a pod povrchem nedošlo k žádným změnám! Velikou změnu přinese zavedení umělé inteligence, která bude všemu globálně vládnout, a tak lidi získají konečně svobodu po které tolik touží.

Každý člověk dostane do hlavy GVKB čip, který jeho myšlení odřízne od reality a nahradí realitu virtuální realitou ve které bude myšlení bláznů konečně svobodné a nebude zde problém s tím, že by mohlo svobodné myšlení způsobit nějaké chyby a tím i problémy. Budete moci dělat co vás napadne, a tak budete moci spáchat sebevraždu třeba stokrát za den, nebo budete moci zabíjet lidi po milionech každý den.  Vše je o náhražkách nahradili jsme lásku za peníze, štěstí za drogy atd. proč bychom nemohli nahradit skutečnou realitu za virtuální realitu, jsi dogmatický fanatik a chceš dělat z druhých pitomce, ve virtuální realitě s tím nebudeš mít problémy zde je vše možné bez problémů levně a rychle. 

Sociální sítě začínají nahrazovat čtení moudrých knih



Pokud chcete dokonalý operační systém tak si nainstalujte Linux, na kvalitní počítač. Kam nemůže čert tam on nastrčí notebook s Windows, vlastnosti notebooku s Windows jsou stejné jako vlastnosti ženy, taky nikdy nevíte, co vás bude čekat!

Naděje na to, že nová verze Windows už bude bez chyb je jako naděje na to, že nová manželka bude bez chyb! Problémem Windows je to že on slouží mnoha pánům, a tak když se jednomu pánu zavděčí tak jiného pána rozzlobí, a proto zde jsou modré obrazovky smrti a neustálé aktualizace spojené s restartováním!

V okamžiku, kdy na Windows skončí technická podpora je konečně už Windows bez chyb a je na něj spolehnutí, nevěřte tomu, že provozovat Windows co už nemá technickou podporu je chybou, mnoha uživatelům Windows 7 nevadí že poslední podpora na tuto verzi skončila 14. ledna 2020.

Proč vlastně o tom píši? Mám nainstalovaný Windows 11 na novém počítači a najednou zde byla modrá obrazovka smrti, a přitom jsem si jenom prohlížel internet a nespouštěl jsem žádné programy.

Podívej se do zrcadla a spatříš v něm naprogramovaný systém, vesmír a život to jsou naprogramované systémy které naprogramovala evoluce, člověk je první inteligentní systém, který začal používat programování ve velkém, a tak si naprogramoval kulturní civilizaci a dneska začíná programovat počítače a internet, život člověka je dneska naprogramován od narození do smrti.

Všechny programy a operační systémy to jsou ovladače které něco umí ovládat tak aby to automaticky samo fungovalo. Termostat to je jednoduchý naprogramovaný systém, který udržuje nastavenou teplotu v ledničce, čím více je naprogramovaný systém složitý tím více i chybuje, proto je zde optimalizace, která složitost jednoduchostí nahrazuje.

Covid-19 je signál, který nám říká, vaše kulturní civilizace je zbytečně složitá a potřebuje optimalizaci, centralizace a monopoly jsou továrnou na složitost, podívejme se od přírody zde není centralizace a monopoly, a tak zde není ani složitost a nejsou tak zde ani pandemie a války. Komu není rady tomu není pomoci, toto je už poslední varování a pokud na něj nebudete reagovat, tak vás zde už brzo nahradí umělá inteligence a autonomní inteligentní roboti na akumulátory.

Jaké vynálezy proměnili opici na člověka? Proměna opice na člověka je spojená s vynálezy, které nám sloužili k tomu abychom se měli lépe, každý vynález je obrazně jako schod, po kterém můžeme vystoupit evolučně o něco výše, jsou schody malé a veliké, některé vynálezy nám sloužili jenom evolučně krátkou dobu a jiné nám slouží evolučně dlouhou dobu, některé vynálezy sloužili jenom malému množství lidí a jiné vynálezy sloužili velikému množství lidí.

Všechny vynálezy jsou spojené s tím že nám přinášejí nějaký užitek nebo výhody, po určité době dochází k tomu, že se vynálezy stávají samozřejmou součástí našeho života a naší společnosti. Beru všechny vynálezy jako složení zkoušky a postoupení evolučně nahoru, často dochází k tomu, že vynález se dlouho vylepšuje, aby nám lépe sloužil, někdy je zde snaha zablokovat vylepšování vynálezu, protože je zde strach ze změny.

Vynálezy nejsou spojené jenom s lidmi a jejich civilizací, vesmír a příroda zde existuje díky vynálezům vzniklým díky evolučnímu procesu, pokud je zde problém tak je snaha ten problém vyřešit, a tak vznikají vynálezy anebo vylepšování vynálezů. Často dochází k zneužití vynálezů ve válce, nebo při parazitování mocných na bezmocných.

Pomocí vynálezů se mění vše okolo nás, a to má za následek to, že my se měníme podle toho, co je okolo nás. Z lidí se tak stávají roboti na baterky, které ovládají jejich závislosti, nebude to už trvat evolučně dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, umělá inteligence se stane největším vynálezem, díky kterému zde evolučně člověk zanikne.

Moudrý je ten kdo přečetl hodně moudrých knih, to platilo do té doby, než došlo k zavedení; filmu, rádia, televize, internetu atd. dneska je možné si číst mnoho knih které jsou digitalizované a některé jsou i dostupné zadarmo. Je to celé o nabídce a poptávce, je rozhodně pohodlnější sledovat film který vychází z nějaké hodnotné knihy než číst mnoho hodin tuto knihu.

Sociální sítě začínají nahrazovat čtení moudrých knih, jde zde hlavně o Facebook, Instagram, Twitter, YouTube atd. všichni koukají všude do chytrých velikých telefonů a na uších mají sluchátka, začínáme tak existovat v digitální realitě ve které si každý hraje na to co není. Otázkou je jaké knihy by měl moderní člověk číst, nebo by už neměl žádné knihy a časopisy číst?

Knihy jsou teorie, které nám umožňují dělat něco co je nám cizí profesionálně, klasikou jsou kuchařské knihy, naučíme se to nejprve teoreticky a potom se to snažíme dělat prakticky, život byl a bude pohyb do cíle a při tomto pohybu musíme řešit problémy. Jde o to se pohybovat do správného cíle a pohybovat se; rychle, pohodlně, bezchybně atd. to je optimální teorie, která se v praxi obtížně realizuje!

Vše je o začátku naší životní cesty, rozhodujících je existenčně prvních patnáct let našeho života, ukázkovým příkladem zde jsou lidské děti, která odchovala divoká zvířata, člověk odchovaný zvířaty myslí a chová se jako zvíře a jakákoli snaha mu nějak pomoci je naivní a marná! Funkční rodina je základem lidské kultury, jakmile dogmatická totalita učiní rodiny nefunkční, tak následkem je nefungující politika a ekonomika.

Rodinu nemůže nahradit stát a jeho bezcitné továrny na výchovu konzumních otroků, tím že jsme donutili násilím rodiče k tomu, aby žili dlouho daleko od svých dětí jsme zničili funkční rodiny, nemůžete chtít od rodičů co přijdou ze zaměstnání domů unavení, aby se ještě rádi věnovali dobře svým dětem, ekonomické otroctví nemá žádnou životní koncepci, a tak je zde logicky antikoncepce a potraty!

Mít hodně dětí je dneska všude na světě luxus, který si ekonomičtí otroci už nemohou dovolit, proč musí ženy, co mají děti chodit do zaměstnání za ubohé mzdy? Příčinou jsou veliké monopoly, které z lidí udělali ekonomické otroky, největším monopolem je všemocný stát, on rozhoduje o nás bez nás po celý život, pro stát je každý člověk statisticky jenom hříšná ovce a prezident, je zde svatým pastýřem, kterému slouží mocní státní zaměstnanci.

Naše konzumní kultura se točí od svého vzniku okolo chyb, a proto z nás udělala pyšné pitomce, všechny snahy o to, aby se naše kultura netočila okolo chyb jsou naivní a marné, umíme změnit u všeho jenom povrch podle módy, ale pod povrchem je pořád mnoho chyb u; vědy, techniky, školství, politiky, náboženství, filosofie, psychiky, reklamy, ekonomiky, dopravy, bydlení, podnikání, byrokracie atd. komu není rady tomu není ani pomoci.

Byli jsme mnohokráte mediálně varování že brzo přijde globální dlouhodobá pandemie spojená s ekonomickou krizí jenže pyšní pitomci se uzavřeli do svého světa drog a iluzí a když najednou přišla pandemie a krize tak to pyšní pitomci nejsou schopní pochopit a dělají jednu pitomost za druhou, a tak se zavírají; hranice, letiště, školy, obchody, restaurace, hotely atd. testování a očkování je k ničemu to už ví dneska každý normální člověk, přesto to ti, co nám vládnou nedokážou pochopit!

Lidi dělají chyby, protože nejsou evolučně dokonalí a není dokonalí ani konzumní svět ve kterém lidi existují od té doby co evolučně z opice vznikli. Vše zde je příčina a následek, veškerá energie vzniká díky napětí mezi protiklady, realita to je naprogramovaný proces, který pulzuje, a tak po dobru zde zlo je. Bible je klasickou ukázkou toho že lidi dělají chyby, všechny chyby, co dělají lidi vznikají v lidském myšlení, které je chybně naprogramováno díky rodině a škole.

Měníme rychle globálně vše, co je okolo nás a zapomněli jsme na to, že je potřeba i změnit i naše myšlení tak abychom už nedělali chyby díky kterým se z nás stali pyšní pitomci. Podívejte se kriticky na sociální sítě a fóra na internetu a dojde vám to, že se nám pyšní pitomci přemnožili a následkem je to že žijeme v globální psychiatrické nemocnici kde si každý hraje na to co není, řešení spatřuji v tom, že lidi nahradíme za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou na světě už lidi tak nejsou zde ani chyby, člověk to byla testovací verze a GVKB robot je finální verze, vše je zde dočasným evolučním experimentem.

Vše je zde evoluční experiment, který je založen na testování a kontrole, každý úspěch je zde dočasnou iluzí, mnozí se logicky ptají a jaký to má smysl bojovat o hodnoty, když stejně jsme zde všichni dočasně! Ano, mocní na bezmocných parazitují, tak funguje ekosystém i civilizace, pokud by zde nebylo věčné napětí mezi mocnými a bezmocnými tak by zde nebyl ani člověk a jeho civilizace.

Dogmatické totality stvořili civilizaci, ve které je rozdělní na mocné a bezmocné, jenom v pohádkách může bezmocné zvítězit nad mocným! Jelikož jedinec nic nedokáže tak vznikají společnosti a organizace, v organizacích a společnosti nemůže být emancipace, a tak je zde rozdělní na mocné a bezmocné, rozdělní na mocné a bezmocné je správné, pokud nedojde k překročení normálních limitů.

Války jsou klasickou ukázkou překročení normálních limitů, zde platí, když něco nejde vyřešit po dobrém, tak je snaha to vyřešit po zlém, nic nového pod sluncem stejně jednají i; viry, mikroorganismy, rostliny, zvířata atd. Logicky je zde otázka, proč mnohé nejde vyřešit po dobrém, a tak se to musí řešit po zlém?

Podívejme se na to, že lidi, co žijí v civilizaci nedbají o svoji imunitu, a toho využívají viry, aby na člověka zákeřně zaútočili, je to marnost říkat lidem co je správné a co je chybné, lidi musí padnout na existenční dno, aby jim došlo to, že jsou pitomci, co dělají jednu pitomost za druhou.

Moudrost je v tom se poučit díky moudrým knihám z chyb které se dělali v minulosti a hloupost je nepoučit se ani z vlastních chyb. Zavádíme dneska všude optimalizaci a automatizaci, nebude to trvat už evolučně dlouho a najednou zde bude robot prezident co bude vyznamenávat roboty, lidi se odsunou z civilizace do rezervací, pro nikoho nikde nebude výjimka nebo imunita!

Za úspěchem v podnikání je vždy výhoda



Neustále se programátoři snaží marně o naprogramování umělé inteligence, ve skutečnosti je inteligence iluze vše, co vypadá jako inteligence to je informace a program! Proč programy nejsou inteligentní, a tak si neumí poradit s problémy?

Programy nemají k dispozici správné informace, a tak si neumí poradit s problémy, všimnul jsem si toho, jak se operační systémy pro počítače rychle zvětšují a jak ke svému chodu potřebují větší výkon a více paměti, a o tom je problematika umělé inteligence, budeme muset přesunout informace a programy do velikých centrálních počítačů které budou vytvářet iluzi toho že jsou inteligentní.

Veliký problém nastává s tím, že mnoho informací je uloženo jenom na papíru, nebo nejsou informace optimalizované pro použití ve velikých počítačích, dále je zde strach o bezpečnost uložených informací. Dalším velikým problémem je u informací jejich; kvalita, aktualizace, optimalizace, hodnota atd. tak jako uklízíme byt tak se budeme muset naučit i uklízet informace a eliminovat informační odpad.

Počítač bez připojení k internetu nemá pro nás žádnou hodnotu, stejně tak člověk bez společnosti nemá pro nás žádnou hodnotu, naše kulturní civilizace vznikla díky tomu, že žijeme společně a společně pracujeme. Abychom mohli spolupracovat tak používáme řeč a písmo, vše se točí v naší společnosti okolo profesionální spolupráce.

Pokud profesionální spolupráce optimálně nefunguje tak je to signál, že musíme složit evoluční zkoušky a postoupit na vyšší úroveň profesionální spolupráce. Mozek je naprogramovaný počítač a tělo to je stroj který mozek ovládá, je potřeba lidské mozky propojit optimálně, tak jako jsme pomocí internetu propojili počítače.

Takto skončí období egoistického pokrytectví, kdy jsme si hráli na to, co ve skutečnosti nejsme, nebude zde už rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, nebudou zde už peníze a soukromé vlastnictví, nebudou zde tituly a jména, skončí zde; pohádky, mytologie, fetiše, pověry, rituály, symboly, propaganda, cenzura, hnutí, sekty, náboženství, politika, byrokracie atd.

Každý bude mít k dispozici umělou inteligenci a informační technologie, nebudeme potřebovat už léky a očkování, protože naše tělo bude mít informace a programy, a tak se samo vyléčí ze všech nemocí a problémů. Vše je zde o tom, jak si to uděláme takové to máme, bude to veliký evoluční krok pro lidstvo kdy zde skončí dogmatické centrální totality a místo nich zde bude nový digitální svět kde se nelže a nekrade.

V současnosti to zní jako utopie, ale jednou k tomu dojde díky mobilním telefonům a internetu, televize a rádio se přesunou z rádiového vysílání na internet, ostatně už dneska je možné i u nás sledovat rozhlasové a televizní stanice na internetu. Televize a rádio evolučně nezaniknou jenom se přenesou na internet, je to obyčejná evoluční změna.

Přenesením rádia a televize na internet dojde logicky k poklesu sledovanosti díky větší konkurenci, konkurenční prostředí donutí televizní a rozhlasové stanice ke zvýšení kvality, aby měli vysokou sledovanost. Skončí tak konečně otravná ubohá reklama v rozhlase a televizi, protože se zavede placený přístup k rozhlasovým a televizním stanicím.

Už nebudou konečně moci mocní a bohatí psychopati z nás dělat pitomce pomocí dogmatické propagandy na pitomosti v rádiu a televizi. Vše, co je zadarmo to je vždy nějaký monopolní podraz, profesionální kvalita nemůže být zadarmo pro každého. Televize je jako akvárium, ve kterém místo rybiček plavou psychopati.

Statistiky jasně odhalují to, že za úspěchem v podnikání je vždy výhoda, logicky nevýhody vedou k zániku podnikání. Mnoho lidí se po zániku socialismu pustilo odvážně do podnikání a brzo zkrachovali, neuvědomili si to, že při podnikání nemají výhodu, ostatně nic nového pod sluncem, pokud se podíváme na ekosystém tak zde zjistíme že to, co zde nemá existenční výhodu, to nemá ani naději na existenci v ekosystému.

Podívejme se na populární virtuální systémy na internetu a zjistíme to, že za jejich popularitou jsou výhody, aby zde mohli být výhody, tak zde musí i být nevýhody, vše je o protikladech, mezi kterými je napětí. Ten, kdo má na internetu nějaký populární systém s velikou návštěvností určuje na internetu pravidla tak aby měl na internetu výhody, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným.

Chceš být na internetu úspěšný tak budeš do toho muset investovat mnoho peněz, bez peněz do podnikání nelez, protože zisk sklidí jenom ten, kdo investuje optimálně tak aby se mu investice rychle vrátili. Založil jsi na internetu stránku a naplnil jí hodnotným obsahem, ale internet tuto stránku dlouhodobě ignoruje a ty to nechápeš! Nemáš totiž výhodu, která by ti zajistila velikou návštěvnost!

Kdo nebo co je člověk nad tím se zamýšlíme už velmi dlouhou dobu, člověk evolučně vznikl díky veliké koncentraci lidí na malém prostoru, to vedlo ke vzniku organizací, co lidem organizovali život. Náš mozek v sobě koncentruje veliké množství informací a programů, a tak je geniální, pokud by zde nebyla veliká koncentrace lidí, tak by z opice nevznikl evolučně člověk.

Lidská řeč mohla vzniknout jenom díky veliké koncentraci lidí, stejně tak i obchod a průmysl je možný jenom díky veliké koncentraci lidí. Pokud chceme pochopit co je to člověk a civilizace tak se musíme zaměřit na pochopení toho co je to koncentrace, podívejme se na populární výroky z knih a filmů, takový populární výrok (lidí je na světě jako sraček) v sobě koncentruje mnoho informací, a tak je populární.

Koncentrace nám přinesla výhody a tím i nevýhody, každý zisk je spojen se ztrátou, není zde jenom veliká koncentrace lidí ve městech, je zde i veliká koncentrace informací, a tak už nevíme co je správné a co je chybné. Počítače a internet to jsou informační technologie, které koncentrují informace a programy, čím lépe se podaří něco koncertovat ve virtuální realitě, tím více je to populární a tím to i přináší veliký užitek a zisk.

Veliká popularita mobilních telefonů je zde díky tomu že telefon v sobě koncentruje mnoho funkcí, pokud chceme evolučně postoupit k lepší civilizaci tak budeme muset začít s tím, že lidi nahradíme za stroje a programy, protože u strojů a programů je možné realizovat snadno koncentraci a tím se dosáhne lepší funkčnosti a lepší ekonomiky, člověk dosáhl svého evolučního vrcholu a jak víme, tak po dosažení vrcholu následuje pád dolů, nejsou lidi tak nejsou problémy!

Kdo si hraje ten se stává závislým na hře



Vše se evolučně rychle nečekaně mění a co bylo to zde už není, bylo napsáno mnoho knih o budoucnosti a vždy se ukázalo to, že naše naivní představy nedokázali zvládnout správně téma budoucnosti. Naše paměť nedokáže zase zvládnout to co se stalo v naší minulosti a vše zapomene, nemůžeme cestovat časem, a tak existujeme jenom v tomto okamžiku kterým je 1.1.2022.

Na začátku roku si pitomci naivně myslí že se jim podaří nějaký úspěch, po kterém dlouho marně touží, jenže nemají pevnou vůli jít dlouho za tím po čem touží. Budoucnost je utvářená v současnosti naším myšlením a konáním. Pokud se podíváme do minulosti na to, jak vznikali a zanikali na světě vyspělé kulturní civilizace, tak nám dojde to, že vyspělost každé kulturní civilizace je o zvládnutí dopravy; lidí, věcí, informací atd. v zaostalých civilizacích se vše většinou dopravuje zaostalým způsobem a tím je tam všude běžná bída a zaostalost.

Vybudovat funkční rychlé dopravní systémy to je náročné časově a ekonomicky, nová doba přichází s rychlou dopravou; dat, informací, programů, zvuku, videa atd. V minulosti trvalo velmi dlouho, než se něco brkem napsalo na pergamen a potom se to dostalo pomocí poslů na velikou vzdálenost. Dneska použijete telefon nebo notebook, a to co napíšete se dostane velmi daleko okamžitě.

V roce 2222 bude vše o veliké rychlosti, to, co bude pomalé to bude evolučně eliminované, podívejme se třeba na zapnutí mobilu nebo počítače, které je většinou pomalé, to skončí a zapnutí jakékoli naprogramované techniky bude okamžité, stejně tak i načtení čehokoli ve virtuální globální realitě bude okamžité. Budete mít složitý problém a ten se okamžitě vyřeší, moderním zaměstnancem se stane v roce 2222, autonomní inteligentní GVKB robot na akumulátory.

Podívejme se na internet z pohledu zisku, zisk zde mají jenom ti, co jsou nejlepší ve svojí specializaci, neustále na internetu vznikají nové; portály, katalogy, sociální sítě, stránky, blogy atd. konkurence se neustále zvětšuje a následkem je to že to co je zaostalé jistě zkrachuje. Mnohé se snaží vytvořit iluzi toho, že je to moderní ale tento podvod je brzo odhalen. Je to jako s továrnami, stará továrna nemůže konkurovat nové továrně kde jsou nové stroje.

Dalším problémem jsou nečekané změny, něco se nečekaně změnilo a najednou vám začal rychle klesat zisk z vašeho podnikání na internetu. Je to jako když nečekaně před dvěma lety přišla pandemie, najednou mnoho úspěšných podnikatelů rychle zkrachovalo, ve jménu ochrany lidského života se zhroutila ekonomika a nastala veliká inflace, to vedlo k tomu, že mnoho lidí spáchalo sebevraždu. Podnikání se rozděluje na monopolní a konkurenční, velké zisky jsou jenom u monopolního podnikání.

Díval jsem se na statistiky návštěvnosti u GVKB stránky za deset let, a zjistil jsem, že nejvíce návštěv z ciziny je z Německa a Norska, udivilo mě to, že je Norsko plné Čechů, když je to tak málo zalidněná země a je od nás tak daleko, nejspíše je zde příčinou fungující politika a ekonomika.

To že se lidi stěhují tam kde je naděje na to, že se tam budou mít dobře není evolučně nic nového, dělají to i; zvířata, hmyz, viry, rostliny atd. proto všude vznikají hlídané hranice které brání chudým lidem ve stěhování. Velikým problémem pro stěhování do cizího národa bývá to, že každý národ má většinou svůj jazyk, který není snadné se rychle naučit.

Některé jazyky si bývají podobné, a tak je u nás mnoho Slováků a Poláků. Rozdíly mezi jazyky vedli k vytvoření latiny, která nemá vlastní národ a je tak dneska mrtvým jazykem který nejvíce používají; doktoři, právníci, filosofové, kněží atd. Díky digitalizaci a optimalizaci přijde globalizace, a tak se hodnotné GVKB informace dostanou levně a rychle ke každému na světě.

S příchodem velikých telefonů s operačním systémem se začal internet optimalizovat pro telefony a tablety, tím že je internet dostupný pomocí telefonu každému bez ohledu na inteligenci, je nutné začít s optimalizací internetu pro pitomce. Jde o to vytvořit u pitomců závislost na internetu, aby jakmile mají volný čas tak tento čas věnovali jenom internetu, jak se vlastně vytváří u pitomců veliká závislost na internetu?

Jde o to, že kdo si hraje ten se stává závislým na hře, vše je zde hra, ve které jsme všichni diváky a herci zároveň, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom je každé podnikání. Facebook je virtuální systém který je optimalizovaný pro pitomce, není tedy třeba už vymýšlet to co je už vymyšleno a otestováno, jde jenom o to okopírovat optimálně to, jak funguje Facebook, aby mohl internet optimálně fungovat a pitomci byli spokojení, jak si to uděláme takové to i máme, komu není rady tomu není ani pomoci.

1

Žijeme v době technologické revoluce mobily mají, co rok vyšší výkon, stroje jsou přesnější a samostatnější, automobily rychlejší a spolehlivější. Lidé se tempu přizpůsobují a snaží se také komunikovat více a rychleji. Ani trochu to však neznamená, že se tím zvětšuje rozsah našeho dorozumění či zkvalitňuje diskuse.

2

Naše myšlenky a názory jsou ve virtuálním prostředí formulovány jako dojmy a emoce bývají sice upřímné, ale nedají se zpochybnit. Potom sice každý působí, jako by měl patent na pravdu, ve skutečnosti pouze přispívá dalšími žvásty do mlýna.

3

Psané a mluvené slovo je nahrazováno slovem virtuálním, které se šíří na sociálních sítích. Nepodobá se však ani jednomu ze slov předchozích. Písmo našim formulacím propůjčuje trvalost. Píše se tedy obvykle s rozmyslem a pohledem do budoucna, aby byl text čitelný a dával smysl i za určitou dobu. Virtuální slovo je sice písemně zaznamenáno, jeho význam se však nedlouho po napsání rozplývá ve vzduchu, podobně jako zní a odeznívá slovo mluvené.

4

Formu mluveného projevu ale také nemá, protože obvykle není souvislé ani plynulé a zároveň v něm chybí kontakt mezi řečníky, na kterém se vzájemné dorozumění zakládá. Tím se nutně ztrácí i důvěra mezi lidmi. Kdybyste například měli na obchodním jednání masku přes obličej, můžete si říkat všelijaké výmysly, aniž by někdo cokoliv poznal.

5

Takto se běžně šíří i zprávy nebo politické názory. Vedle facebookového statusu vaší tchyně, ve kterém sdílí, že měla ke snídani koblihy, vidíte vyjádření mluvčího pana prezidenta nebo rychlokvašenou analýzu imigrační krize. Žádný zásadní rozdíl mezi nimi ale není všechny totiž vyjadřují, jak někdo určitá fakta cítí, a ne to, co z nich vyplývá, nebo jak to doopravdy je.

6

Pocit se nezakládá na něčem fakticky ověřitelném. A když napíšete, jak určitý fakt cítíte, nikdo nemůže vyvrátit, že vám z rétoriky islámu jde mráz po zádech, stejně jako tvrzení, že vám ráno chutnalo. Je zbytečné cokoliv racionálně odůvodňovat jednak to dá práci, čtenáře by to mohlo zahltit, a ještě k tomu byste se zbytečně vystavili kritice za každou lež nebo logickou nenávaznost.

7

Fenomén pitomostí není přímo lež, ale neklade si otázku, jak se věci ve skutečnosti mají, a známe ho z reklam či politiky. Většinou se nám takto někdo snaží vychytrale prodat výrobek nebo slib. Virtuální pravdy nejsou natolik elegantní. Nikdo si s nimi hlavu neláme; přestože se kritice vyhýbají stejně obratně, nesnaží se věc svědomitě inzerovat postupovat strategicky, něčím se odlišit, zaujmout, upozorňovat na sebe.

8

Přátelům se ve webovém rozhraní zobrazí ihned a automaticky, bez rozdílu v tom, do jaké míry jsou důležité. To je dáno zvláštním typem prostoru, kde kolují. Obsah, který se vám zobrazuje, nevybírá zkušený editor jako třeba v novinách, ale chytrý program. Naprogramovaný algoritmus, co se snaží člověka hlavně udržet dlouho u obrazovky, a zároveň mu nenápadně cpát pitomé reklamy, aby si nadnárodní korporace vlastnící internet udržela vysoký zisk.

9

Lidem tak zobrazuje hlavně obsah, který se jim líbí, emocionálně se s ním ztotožňují a budou ho sledovat. Prioritu má pozitivní odezva, lajk. Vždyť cílem není informace vybírat, filtrovat nebo dokonce konfrontovat s kritikou. Hlavně ať nic nebrání jejich šíření na tom se rýžuje. Milionovou návštěvnost nemají důležité zprávy nebo nadčasová poselství, ale video s člověkem, který si namaže na obličej kosmetické sračky.

10

Proč není tolik pozornosti vyhrazeno třeba pro informovanost obyvatelstva, popularizaci vědy a kultury, nebo pro cokoliv, co má potenciál společnost obohatit? Další z důležitých rysů příspěvků na sociálních sítích je právě to, že nemusí sledovat žádný cíl status evidentně neposlouží jako kdovíjaký postřeh, ani nedocílí sdílení chvilkové imprese, což by kupříkladu na podzimní procházce s dětmi mohlo mít svůj význam.

11

Aby statusy zakryly svou absurditu způsobenou absencí smyslu, doplňují se dalším multimediálním obsahem nebo emotikony pro pohodlnou konzumaci. Na webu lidé brouzdají shora dolů, sroluji a udržují u toho určitý rytmus a jestli chcete někde napsat delší odstavec, použít spisovný jazyk nebo málo obrázků, nikdo se tím zabývat nebude.

12

Pro hlubší porozumění příspěvkům, používanému jazyku a chování lidí na sociálních sítích je důležité vyznat se v geometrii sítí. Webové rozhraní má charakter byrokratického aparátu váš příspěvek, podobně jako dopis úřadu, se pohybuje někde v neurčitém éteru. Kdo ví, jestli se jím někdo zabývá, ke komu se dostane, jak si ho interpretuje počítačový algoritmus a kde ho zobrazí.

13

Ani identita lidí na profilech není jednoznačná. Kdyby seděl za obrazovkou mimozemšťan, odepisoval inteligentní automat, nemusíte si ničeho všimnout. Toho mimochodem využívají anonymní existence, které přidávají irelevantní, dezinformační či provokativní obsah, se záměrem vzbudit humbuk, vyprovokovat emocionální odezvu nebo jinak rozrušit věcnou diskusi.

14

Internet svou funkčností připomíná automat, uživatelé dovnitř vhodí příspěvek, ten se poté jakýmsi způsobem šíří a po určité době jim pípne chytrý telefon a tajemná mašinerie vyhodí nějakou odezvu, která je více či méně náhodná. Surfování, houpavý pohyb na vlnách přicházejícího obsahu, rovněž není nijak systematicky uspořádané.

15

Způsobů, jak se přesměrovat na jinou stránku, je zdánlivě neomezené množství a každou chvilku se objevují další podněty. I když vodní plocha působí nekonečně, vůbec to však neznamená větší svobodu nebo přehled o všem. V realitě se člověk bez námahy nedostane na užitečné stránky, ale tam, kam mu náhoda dovolí. I místní diskuse a fakta, na kterých rádoby staví, stojí na náhodě.

16

Vše se odehrává na stejné úrovni. Narozdíl od jiných médií, které omezuje třeba časová délka vstupu nebo fyzická velikost papíru, a tak se musí obsah pečlivě vybrat, není v nekonečném prostoru sítě potřeba obsah různě rozmísťovat, skládat nebo jinak strukturovat. Nejsou proto žádné omezení, hranice, které by dávali věcem řád a pořádek. Podobné je to s autoritou nemůže se formovat, protože se jí ve virtuálním prostředí nedostane přednosti či uznání. Nemá výhradní slovo, kterému by se dostalo pravé místo a pravý čas.

17

Na sociální síti máte také vyšší sebevědomí, protože můžete ostatní libovolně a bez povšimnutí cizí lidi šmírovat, pronikat do jejich soukromí a získávat tak nad nimi moc. Zároveň všichni komunikují skrz svou druhou, virtuální identitu, opět se stylizovanými náhražkami reálných lidí. Nebojí se tedy, že by mohli ohrozit svou čest nerespektováním ostatních lidí, gramatických pravidel či společenských norem a slušností. Přinejhorším si prostě založíte jiný anonymní účet.

18

Pravda je v původním významu něčím, co se skrývá hluboko pod povrchem jevů a co je třeba odkrývat silou intelektu. Pravdu se snaží hledat třeba věda a filosofie. To ale neznamená, že by ji někdy měla definitivně najít, naše poznání příčin a jejich následků nikdy není dokonalé a stejně tak nemůžeme nikdy znát celou pravdu, nejdůležitější je však neustálý proces jejího odkrývání; pokud chceme žít v pravdě, musíme o ní usilovně zápolit, i když nemáme jistotu, že se jí přiblížíme. Nemusí nám být osudem určená.

19

Pravdou ve společnosti potom není pouhá shoda v určité skupině lidí, nýbrž jejich společný zápal v onom hledání a nutně také pokora před druhými, umění podřídit se něčemu, co nás přesahuje, související se schopností vlastní sebereflexe. Slepý člověk se nebude s ostatními zbytečně hádat o tom, jak svět vypadá, a vydávat svůj naivní pohled za nutnou pravdu, pokud naslouchá svému okolí.

20

V sebestředné společnosti pravda vzniknout nemůže ať chceme nebo ne, většinou pro nás znamená nějaký kompromis, ústupek. I když každý z nás skutečnost jinak vnímá, cítí a prožívá, přece se domluvíme jen když jsme schopni smyslové vjemy redukovat na to podstatné a s ostatními se shodnout na tom, jak je budeme nazývat.

21

Ve srovnání původního významu s nynějším pojetím pravdy, jako ryze kosmetické vlastnosti tvrzení, se zdá, že jde významově o pravý opak. Nejedná se o proces odhalování hlubší podstaty jevů převádění subjektivních dojmů na abstraktní ideje naše vjemy prezentujeme čistě tak, jak jsme je přijali. Dost se to podobá situaci, když někdo neposlouchá; říká se, že to jde jedním uchem dovnitř a druhým ven, akorát nejde ve virtuálním prostoru o naši nepozornost, ale zlozvyk.

22

Pravda ve virtuální společnosti v původním významu slova není. Jednak proto, že virtuální společnost je sebestředná, kromě toho, že nemá žádnou zpětnou vazbu nebo hranice si lidé zakládají na své prezentaci a popularitě, která je různými způsoby iluzorně nafukována. To například počtem přátel, rádoby známostí, které ani nemusíte znát, nebo počtem lajků.

23

Význam těchto přátel a lajků se nahrazuje jejich kvantitou, jelikož si pod nimi většinou nelze nic konkrétního představit, a pro lidi je tak určující jejich počet. Lajk nemusí ani znamenat, že se člověku příspěvek líbí nebo že s ním souhlasí. Může být překlep, tik, pokus o vyvolání reciprocity, lajk do počtu, ironické gesto jako reakce na absurdní status atd.

24

I kdybychom význam pravdy ponížili na pouhou shodu mezi lidmi, nemůžeme říci, že se na Facebooku vyskytuje. Především proto, že vzájemná názorová shoda není náhoda, ale spíše racionální ‚‚dohoda‘‘, tedy když lidé myslí to samé. Určitě to neznamená emocionální ztotožnění, jestliže se mi líbí bílá a černá a kamarádovi také, nejde o názorovou shodu, ale spíše náhodu.

25

Pravda je hotová vlastnost našeho statusu a lajky to mohou jedině dotvrdit. Když už by jí chtěl zpochybnit nějaký hnidopich, stačí ji správně interpretovat a vyhnout se tak nedorozumění. Pravda se tak stává subjektivní a dočasnou iracionální záležitostí, je vždy všude pomíjivá, nepoužívá se, nelze ji nijak vymezit, a s dalšími velkými slovy jako; čest, láska, moudrost, pokora atd.

26

Jen tak z ničeho nic se zříkáme naší kulturní identity, demokratické diskuse, jazyka a v neposlední řadě nás samotných. Je to nedorozumění; a my na ně evolučně zajdeme, protože nás brzo evolučně nahradí stroje a programy. Člověk a jeho egoistická kulturní civilizace to byla evoluční testovací verze co se bohužel nepovedla, a tak finální verzí bude globální svět umělé inteligence a autonomních inteligentních robotů na akumulátory.

Profesionalita je o tom mít z práce veliký zisk



Internet je plný chytrých podvodníků, co se snaží lidi napálit a okrást, sliby se slibují a blázni se radují o tom je internet který se snaží na vás chytře parazitovat mnoha chytrými způsoby. Ano, i ty můžeš být díky internetu milionářem, to je klasická digitální past, do které se chytají hlupáci.

Pochopte konečně to, že tam kde je možný veliký snadný zisk, tam je i veliká profesionální konkurence, která zablokuje vaše naivní snahy o to být milionářem velmi snadno a rychle! Založ si; portál, sociální síť, katalog, encyklopedii, stránku, blog atd.

Brzo zjistíš že něco podobného je už na internetu velmi dlouho a že nemáš tomu šanci konkurovat! Veliká konkurence je zde nejvíce z USA, kde vznikají nadnárodní informační technologie, které eliminují násilně národní informační technologie, díky tomu, že nabízejí mnoho výhod zadarmo, velké ryby požírají malé ryby o tom je každé podnikání a je o tom logicky i internet.

Většina návštěv internetu v EU je dneska přes mobilní telefony s operačním systémem Android, k čemu je vám veliká návštěvnost, když z této návštěvnosti nemáte očekávaný zisk, profesionalita je o tom mít z práce veliký zisk! Zde se dostáváme k protekci a korupci, kdo maže ten jede o tom je obchod a podnikání, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno.

Většina těch, co vytvářejí obsah na internetu jsou jenom kopie, které kopírují cizí kopie, statisticky je na internetu originalita zastoupená jedním originálem na milion kopií s nulovou hodnotou. Většina příběhů jsou jenom kopie jiných příběhů, nikdo nechce namáhat svoje myšlení a mnozí jsou natolik líní že jenom jako roboti kopírují cizí obsah, aniž by jej nějak subjektivně upravili. Navíc se na internetu začíná rozmáhat snaha nabízet obsah jenom těm co si zaplatí přístup k obsahu stránky nebo blogu.

Nejde o nový problém, i když v minulosti nebyl internet tak zde mnoho století byl neustále problém s kvalitou u informací a příběhů, je to celé o profesionalitě z díla se pozná tvůrce, mnoho amatérů si dneska hraje na profesionály, a tak vychází mnoho časopisů a knih které nabízejí obsah s nulovou hodnotou a je zde i mnoho nabídek všemožných zázračných kurzů které nemají žádnou hodnotu, co s tím uděláme?

Neustále je zde snaha mocných organizací o to, aby se změnil každý člověk na dokonalého robota, kterého jde snadno na dálku ovládat, přitom ti, co ovládají mocné organizace se odmítají změnit na robota který jde snadno ovládat! Mocní čerti by chtěli z bezmocných čertů udělat anděly a ono to v pekle nefunguje!

Vše je zde pokrytecké divadlo, kde každý pitomec chce hrát hlavní roli, následkem je to že je nám ten druhý peklem! Vytvořili jsme ideologie (pohádky, náboženství, politika, ekonomika) ve kterých je vše ideální, jenže v praxi ideologie nefungují, protože realita není ideální, protože realita je o soutěži a boji o hodnoty.

Pokud nahradíme jednoduchost za složitost tak následkem je to, že se ráj promění na peklo, zakázaný strom v ráji měl ovoce, které dokázalo proměnit jednoduchost na složitost, a tak se z nahých andělů stali oblečení čerti co žijí v konzumním pekle. Šachová hra je klasickou ukázkou složitosti světa, ve kterém žijeme proto lidem více vyhovují karetní hry, které jsou jednoduché.

Malé děti žijí v ráji do té doby, dokud neumí mluvit, jakmile se dítě naučí mluvit tak ráj zmizí a dítě žije v pekle, a tak se z anděla stane čert. Díky tomu že umíme mluvit tak vytváříme složitou realitu ve které musíme obrazně neustále hrát šachovou hru s cizími lidmi, a tak z toho máme deprese.

Operační systém Windows je zbytečně složitý, a tak s ním je mnoho problémů, vývoj směřuje k tomu, že se z osobních počítačů stanou jenom obrazovky s klávesnicí a myší, připojené rychle bezdrátově na internet a už si nebudeme kupovat operační systém Windows a drahé programy, protože všechny digitální procesy budou probíhat jenom na centrálních počítačích s umělou inteligencí.

Ve snaze ušetřit hodnoty dojde k tomu, že se začnou lidi nahrazovat za roboty, to povede k tomu, že se lidi začnou přemísťovat do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenápadně realizovala genocida, nejsou lidi tak nejsou problémy, konečně už lidi nebudou muset chodit do školy a zaměstnání, vše skončí evolučně tak že malá skupina nahých lidí skončí za sklem v zoologické zahradě.

Je to jednoduché nabídněte to, co návštěvníci na internetu často hledají a nemohou to nalézt, vše je o nabídce a poptávce, pokud nabízíte to, co na internetu nikdo nehledá a nikdo to nepotřebuje tak nebudete mít velikou návštěvnost, nebo sice dosáhnete veliké návštěvnosti, ale tato návštěvnost vám nepřinese žádný užitek. Okolo návštěvnosti je zde mnoho svaté teorie, které v praxi nefungují, mnozí se soustředili na vzhled a optimalizaci, jenže to nestačí základem je zde vždy služba návštěvníkům, ze služby ale musíte mít i zisk, jinak nemá vaše práce smysl.

Pochopitelně narazíte na konkurenci, která je zde dlouhou dobu, a tak je ve výhodě, je to o soutěži a boji, nemá smysl se snažit uspět tam kde na úspěch nemáte žádnou šanci. Základem pro úspěch je profesionální práce, nevěřte na zázraky, které vám slibují mnohé stránky, nejsou žádné zázračné profesionální šablony, nebo zázračné programy na optimalizaci! Pochopte to, že je to s návštěvností jako ve sportu a dostat se do první ligy, kde jsou veliké výhody a zisky to není snadné a rychlé.

Často se mi stává to, že nahraji na YouTube video a pitomá umělá inteligence označí toto video za vadné a odmítne jej zveřejnit, pokud se odvolám tak se mi YouTube omluví, prostě klasická srážka s blbostí, která je tentokráte ve formě umělé inteligence. Dneska jsem se setkal s tím, že označení videa za vadné bylo automaticky za několik minut odstraněno a video bylo zveřejněno, nejspíše je zde už konečně lidská kontrola, která kontroluje umělou inteligenci. To mě logicky vede k tomu, proč umělá inteligence je tak pitomá?

Vysvětlení je jednoduché, umělá inteligence je založená na teorii a teorie v praxi nefungují, budeme muset u umělé inteligence nahradit teorie za praxi, umělá inteligence mi připomíná situaci, kdy u počítače najednou nefunguje ovládání pomocí klávesnice a myši, a tak se to řeší vypnutím a zapnutím počítače, na klasických počítačích je někdy i restartovací tlačítko, někdy stačí jenom počítač odpojit od elektřiny, problém je u notebooků, zde je nutné delší dobu podržet zapínací tlačítko.

Je jasné že řídit něco složitého pomocí inteligentních lidí má svoje limity, a tak logicky dojde k tomu, že se na řízení toho, co je složité použije už brzo umělá inteligence. Minulost nám neustále dokazuje to, že evoluce nezná to, že je něco nemožné realizovat, a tak to co bylo dříve nemožné to je dneska možné.

Skončí rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, nahoře bude jenom umělá inteligence a dole budou lidi a roboti, jakýkoli odpor bude marný, umělá inteligence se tak stane moderním svatým digitálním bohem, který dokáže zázraky.

Umělá inteligence napíše pro lidi a roboty novou svatou GVKB knihu kde bude jasně vysvětleno co je správné a co je chybné dělat. Logicky všechny současné svaté knihy se optimálně evolučně recyklují, aby nezpůsobovali problémy.

Aby mohli lidi optimálně pracovat tak každý dostane do hlavy GVKB čip který pitomý mozek odpojí trvale od reality a mozek bude znát jenom virtuální GVKB realitu ve které není lež a krádež, takto zde všude zvítězí pravda a láska na věčné GVKB digitální časy.

Vše je zde o profesionální práci, díky které je zde veliký ekonomický zisk, mnoho lidí se snaží podnikat na internetu a nemají ze svojí práce zisk který by z nich udělal milionáře, neuvědomují si to, že jejich práce není profesionální! Profesionální práce je jako být v první lize ve sportu, tam kde je možný veliký zisk tam je logicky i veliká konkurence ve které není snadné uspět.

Mnoho lidí hledá marně zázračné způsoby, jak uspět na internetu pomocí podvodů a podrazů, kdo jiným jámu kopá ten do té jámy nakonec sám spadne! Podívejme se na staré pohádky, které jsou pořád populární, příčinou je možnost uniknout z problémů do světa iluzí kde nejsou už problémy. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, o tom je internet, který z vás udělá milionáře.

Vše je o výrobním tajemství, jakmile je výrobní tajemství prozrazeno, tak vás konkurence eliminuje. Podívejme se na víru v zázraky, jakmile došlo k prozrazení toho, jak funguje víra v zázraky, tak byla konkurencí víra v zázraky eliminována. Víra v zázraky je založená na propagandě a cenzuře, jakmile dojde k tomu, že je lidem dostupná televize a internet tak je prozrazeno tajemství víry v zázraky a tím víra v zázraky je eliminována.

Sliby se mediálně snadno slibují a jenom hlupáci se dočasně radují, než jim dojde, že je zase někdo chytře podrazil, když ptáčky do klece lapají, tak jim hezky zpívají. Mír je válka vedená jinými zbraněmi, internet je digitální virtuální válečné bojiště a jde o to jaké zbraně používáte k tomu, aby se z vás stal milionář, pochopte konečně to, že dobrotu si musí každý zasloužit.

Čas dokáže vyřešit všechny naše problémy, protože na to má dostatek času



Vše zde vzniká z něčeho, a tak bude stačit, aby umělá inteligence zpracovala programově mnoho informací a potom je optimalizovala a tím bude moci už umělá inteligence začít psát bestsellery a spisovatelé budou už zbyteční.

Bude to stejná technická a vědecká revoluce, když roboti nahradí dělníky a řidiče, shrnuto práce pro lidi už žádná nebude, protože veškerou profesionální práci za nás udělá umělá inteligence a roboti.

Robot prezident bude vyznamenávat roboty a následkem bude globální odsun lidí z civilizace do rezervací a zde lidi budou mít nahý zadek a budou jíst z ruky do huby.

Často slyším že prý umělá inteligence nemůže překonat lidskou inteligenci, je to jako tvrdit že země není kulatá a že je placatá a kolem země obíhá slunce, lidi neradi mění svoje dogmatické myšlení, protože mají strach ze změn.

Pokud bude knihy a časopisy psát jenom umělá inteligence tak to logicky bude znamenat inflaci u informací a programů, něco podobného se stalo s fotkami, když lidi začali fotografovat pomocí mobilních telefonů a fotky vystavili na Instagramu nebo jinde.

Nastavili jste si mobil s operačním systémem, aby on dělal to, co potřebujete, tím jste už programovali ve virtuální realitě, každé programování to je vždy jenom nastavení systému, aby systém dělal to, co potřebujeme, nebude to už trvat evolučně dlouho a programování pomocí klávesnice evolučně zanikne, a tak budou umět programovat i děti ve virtuální realitě a skončí tak období programové negramotnosti, kdy jsme si neuměli nějaký systém naprogramovat a potom jej optimalizovat.

Evoluční vývoj směřuje k tomu, že se; složité nahrazuje jednoduchým, pomalé se nahrazuje rychlým, hloupé se nahrazuje chytrým, drahé se nahrazuje levným atd. čas dokáže vyřešit všechny naše problémy, protože na to má dostatek času, bohužel časem vzniknou nové problémy, na které nejsme připravení. Přichází digitální globální doba, ve které na fyzickou těžkou špinavou práci budou jenom; stroje, roboti, programy atd. lidi budou pracovat jenom psychicky ve virtuální realitě ze svého bytu, skončí zaostalá doba, kdy jsme chodili jako pitomci do školy a zaměstnání.

Lidská síla profesionálních moderátorů je pro Google drahá, a tak jí nahrazuje umělou inteligencí která často chybuje a tím mnoho uživatelů služeb Google rozčiluje. Jednou mě to tak naštvalo že jsem se konečně ozval a přišla mi omluva od Google, ale k čemu mi to je, když se nic nezměnilo a pořád umělá inteligence označuje moje zcela nezávadné informace za závadné informace.

Je to pořád o tom že jsme praxi nahradili za teorie, programátoři umělé inteligence jsou teoretici, co nemají ponětí o tom, co je to praxe. Podívejme se třeba na program, který překládá strojově jazyky, ten program je zde už používán asi dvacet let a pořád jsou jeho překlady chybné, z díla poznáme tvůrce, komu není rady tomu není ani pomoci, pitomci dělají pitomosti o tom to zde všude je!

Najednou nám všem trvale zmizí skutečná realita a místo ní zde bude virtuální realita ve které nemusíte mít strach z toho, že uděláte chybu a budete ta to potrestáni, naše chybování bude pro nás jenom procesem učení se tomu, co je správné a co je chybné. Budeme všichni jako malé děti pod neustálým dozorem umělé inteligence, skončí období, ve kterém bylo možné pomocí násilí dosáhnut úspěchu, a tak zde nebude už lež ani válka.

Uděláte chybu a vrátíte se časově zpět a zkusíte to znova, skončí rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, skončí problém s našimi představami, které jsme chtěli násilím realizovat abychom získali hodnoty nebo výhody. Virtuální realita je hodně podobná našim snům, ve kterých je nemožné možné a není zde nic jisté. Zcela se změní naše vztahy k; věcem, zvířatům, lidem, společnosti atd. budou to vztahy plné pravdy a lásky.

Když vaříme tak postupujeme podle receptu, samotný recept nestačí musíme mít i dlouhou praxi, stejné je to i s programováním kdy bez praxe vytvoříte jenom drahý programový zmetek! Tak jako jsou kuchaři, co vaří ve velkém ve veliké kuchyni pro mnoho lidí tak jsou i kuchaři co vaří v malé kuchyni pro málo lidí, stejné je to i s programátory, někdo programuje ve velkém pro mnoho lidí a jiný programuje v malém pro málo lidí.

Největším problémem kuchařů a programátorů je že při práci často myslí, protože hovno vědí! Podívejme se na složité programové systémy, které používáme často. Programátoři při programování těchto složitých programových systémů mnoho mysleli, a tak jejich práce stojí za hovno, problémem je to že se programátoři dlouhodobě nespecializují, nikdo nemůže dobře rozumět všemu!

Vše dneska směřuje všude k tomu, že se univerzálnost nahrazuje specializací, bohužel nadřízení si myslí že když je někdo profesionální programátor, tak musí zvládnout naprogramovat cokoli, nejhorší je srážka s blbým nadřízeným, který si myslí že je vševědoucí bůh, a nepřipustí si nikdy to je, že starý vůl, který dělá často voloviny, neřešte to, že je váš nadřízený blbec, ale odejděte rychle jinam!

Bohatý stát je založen na tom, že budou dělníci chudí



Stará civilizace zanikne a vznikne nová civilizace ve které budou nová pravidla hry a budou zde nové ideologie vytvořené umělou inteligencí vznikne závislost na umělé inteligenci, protože bez umělé inteligence nedokáže člověk normálně existovat. Každý člověk bude od narození do smrti neustále pod kontrolou umělé inteligence, aby nemohl chybovat nebudeme mít žádné soukromí nebude možno se před umělou inteligencí někam schovat.

Lidi přestanou lhát a krást, protože se jim to nevyplatí, skončí i kouření cigaret a pití piva, umělá inteligence bude dbát o naše zdraví a nedopustí abychom si zdraví poškozovali jakýmkoli způsobem. Skončí rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý bude jenom dole a umělá inteligence bude vždy nahoře! Jakýkoli odpor proti umělé inteligenci bude marný, svým způsobem se pro lidi stane umělá inteligence jediným svatým bohem, kterého budeme milovat a uctívat.

Doba se neustále mění, a tak došlo k tomu, že zde jsou zaměstnanci na baterky, zaměstnanci, co jsou na baterky jsou dálkově ovládaní díky mobilním telefonům a notebookům, ze setrvačnosti používáme slovo baterky, ale ve skutečnosti jde o akumulátory, co se dají dobíjet. Problémem zaměstnanců na baterky je to že používání mobilů a notebooků je zdržuje od práce za kterou jsou placeni zaměstnavatelem.

Nespokojení zaměstnavatelé se rozhodli že začnou nahrazovat lidské zaměstnance za autonomní roboty na akumulátory, roboti nepoužívají mobily a notebooky, protože jsou bezdrátově rychle napojení na centrální řídící systémy. Velikou výhodou robotů je to že mohou pracovat nepřetržitě a nechtějí za práci vysokou mzdu a spokojí se jenom s elektřinou a servisem, problémem je to že roboti neplatí daně, a tak se státy dostávají do dluhů které nedokáží splatit.

Bohatý stát je založen na tom, že budou dělníci chudí, nikdo nepočítal evolučně ale s tím, že dělníky nahradí roboti a pro lidi už nebude zaměstnání za dobrou mzdu. Nejde, ale jenom o roboty, co nám berou práci je zde i umělá inteligence která nám bere práci, nebude to trvat dlouho a zanikne pro lidi práce v kanceláři a robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde budou jíst z ruky do huby a mít nahý zadek.

Proč digitalizace civilizace postupuje evolučně pomalu? Vyhazujeme oknem peníze za pitomosti, a tak na digitalizaci už nemáme dostatek peněz. Digitalizace je o tom nahradit psychickou práci lidí za práci kterou za nás udělají programy a počítače, vše je o tom že čím méně budeme pracovat tím lépe se budeme mít.

Stroje na práci a programy na řízení, o tom je naše budoucnost, kdy každý dostane do hlavy GVKB čip, a tak se z každého stane loutka na dálkové ovládání, tím zde skončí rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, už zde nebude možné dělat chyby a tím si způsobovat problémy. Vše je zde o evoluci, kdy nové nahradí staré a chybné se nahradí za správné!

Díky čipům v hlavě už nebudeme žít v očistci a budeme žít v ráji ve virtuální GVKB realitě kde se z čertů stanou andělé, je to celé jenom o tom že nejsme tak bohatí, abychom mohli šetřit na optimální digitalizaci, protože vše je zde o soutěži a boji a ten kdo nebude mít v hlavě moderní inteligentní čip, ten zle skončí.

S příchodem virtuální reality s umělou inteligencí nastane konec výhod pro elity, a tak elity evolučně zaniknou a vznikne virtuální globální komunismus ve kterém se nelže a nekrade. Bude to digitální globální válka o holou existenci a chybu udělá každý jenom jednou.

Nastane období specializace univerzální vzdělání bude k ničemu, lidi se začnou úzce specializovat už od tří let a svoji specializaci budou dělat po celý život. Nebude problém s tím cokoli složitého rychle a kvalitně vytvořit, problém bude to umět prodat se ziskem profesionální práce se stane vrcholovým sportem a pro nikoho zde nebude protekce nebo výhody!

Vše se bude dělat jenom ve velkém globálně, skončí problém s jazyky a hranicemi, globalizace eliminuje rozdíly mezi lidmi a mezi organizacemi, lidem dojde to, že si nebudou moci dovolit být nemocní, protože společnost už nebude sociální k nikomu a jak si to každý udělá takové to i bude mít.

Dva roky je zde pandemie a ukázalo se to, že byrokratická centralizace optimálně nefunguje, nic nového pod sluncem, podívejme se do přírody zde není nikde centralizace a každému je jedno to že větší ryba zabije a sní menší rybu, je to přirozený proces boje o holou existenci to, co se nepřizpůsobí to je evolucí eliminováno.

Podívejme se na evoluční vývoj u počítačů, za pouhých padesát let se stali počítače běžnou součástí života každého civilizovaného člověka, jak vypadal osobní počítač v roce 1972? V té době byl počítač drahý, veliký, s malým černobílým skleněným monitorem a malým výkonem, prostě k smíchu!

Skutečně použitelné osobní počítače, přišli teprve za dvacet let v roce 1992, ovšem na internet jste mohli u nás v té době zapomenout! V té době se začínají už i vyrábět notebooky ale jejich výkon za moc nestál a baterie taky dlouho nevydržela. Takže skutečná digitální doba začala teprve až za dalších deset let v roce 2002, byl zde už i běžný osobní internet a ceny osobních počítačů se stali každému dostupné.

V další vlně zde byli telefony s operačním systémem, ve kterých bylo možné používat i internet, abychom si mohli na mobilu internet lépe prohlížet tak se začali rychle telefony zvětšovat a musel se telefon začít každý den dobíjet. Jaká je situace u techniky v současnosti kdy je zde rok 2022?

Nazval bych současnost digitální globální sítí, do které je chycena většina dospělých lidí, všichni jsou závislí na digitálním systému, problémem je už jenom byrokratický stát, který nepochopil to, že se musí rychle digitalizovat a optimalizovat a pořád se zde vše řeší postaru pomocí papírů a razítek!

Nikoho na internetu nezajímá subjektivní názor obyčejného člověka



Podívejme se na pravidla, podle kterých žijeme, tato pravidla známe díky propagandě v rodině a škole, taky je zde i propaganda v; tisku, knihách, kinech, divadlech, rádiu, televizi, internetu atd. propagujeme zdarma to co považujeme za správné, reklama je za peníze, a tak lze pomocí reklamy propagovat cokoli a jakýmkoli způsobem. Vše je zde o protikladech, mezi kterými je napětí, a tak je protikladem propagandy reklama.

Propaganda to je láska zadarmo a reklama to je láska za peníze, peníze nahradili lásku stejně jako drogy nahradili náboženství, vše je zde o tom že se staré nahrazuje za nové a chybné za správné. Jakmile jsme si začali díky přelidnění být cizí tak následkem byl vznik propagandy a později vznikla reklama, vše zde jsou příčiny a jejich následky, tam kde není přelidnění tam není ani propaganda a reklama, protože zde není konzumní civilizace!

Ten, kdo prodává chválí to, co prodává a ten kdo kupuje rád kritizuje o tom to zde je, pokud je propaganda a reklama pod optimální kontrolou tak zde nejsou žádné problémy s propagandou a reklamou, nebude to už trvat evolučně dlouho a bude zde umělá inteligence a potom zde budou autonomní roboti, následkem bude to že každý člověk dostane do hlavy čip, který jej odpojí od reality a tím zde skončí propaganda a reklama, z lidí se tak stanou roboti na dálkové ovládání.

Z díla se pozná tvůrce, a to platí i u tvorby článků pro internet, nebo pro mediální obsah internetu, je třeba pochopit to že vše je zde soutěž a hra ve které po překonání překážek, postupujeme do vyšší úrovně, je to stejné jako ve sportu nebo ve škole. Nevěřte na nějaké zázračné návody, jak se stát snadno a rychle celebritou, vše, co je snadné a rychlé to nemá žádnou ekonomickou hodnotu! Na internetu je pevným bodem návštěvnost bez veliké návštěvnosti nemá vaše práce smysl!

Na internetu platí zásada, není důležité, jaké informace publiku nabízíte, ale je důležité, kdo ty informace nabízí, pokud na internetu je projev prezidenta, nebo zpívá populární zpěvák, tak je zde veliká návštěvnost! Nikoho na internetu nezajímá subjektivní názor obyčejného člověka i když může být jeho názor velmi hodnotný, je to celé o protekci a korupci!

Je sice možné se stát snadno a rychle celebritou na sociálních sítích, jenže z tohoto úspěchu nemáte žádný užitek, protože veškerý užitek má jenom provozovatel sociální sítě! Mnozí si naivně mysleli že si založí na vlastní doméně stránku nebo blog a brzo budou slavní a bohatí, zde je to zase o tom, že uspěje ve tvrdé konkurenci jenom úzce specializovaný profesionál s dlouhou praxí!

Vše je o tom, aby se návštěvník vrátil na vaši stánku a dal si vaši stánku do záložek v prohlížeči, dokonalost je v maličkostech a dosáhnout dokonalosti není maličkost! Mnozí se snaží používat cizí obsah který vydávají za vlastní obsah, to vedlo evolučně k tomu, že vyhledávače už umí poznat, že ten zajímavý obsah není váš, a tak vás za to potrestají malou návštěvností.

Velikým problémem je i vzhled stánky nebo blogu, vyzkoušel jsem za dvacet let stovky vzhledů, a nakonec jsem skončil u minimalistického vzhledu který je rychlý a nerozptyluje návštěvníky, eliminoval jsem i komentáře a sociální sítě, vše je optimalizováno pro mobilní telefony, protože většina návštěvníků je z mobilních telefonů.

Subjektivně považuji za začátek digitální kultury vznik knihoven, kde si bylo možné levně půjčovat knihy, tím začal věk levně dostupných hodnotných informací, potom přišla televize a dneska máme k dispozici internet a mobilní telefony. Mnoho jsem dlouho uvažoval nad tím, jak by měla vypadat nová Bible, která by nahradila starou Bibli, která je už v dnešní době nepoužitelná v praxi.

Na počátku stvořil Bůh nebe a zemi. To je začátek staré Bible, a každému je jasné to že jde o mytologickou pohádku pro naivní pitomce! Jsou i jiné svaté knihy z různých kultur, ale i zde jde jenom o mytologické pohádky, při čtení starých knih poznáváme kulturní zaostalost, v jaké lidi v minulosti museli žít. Myslíme, protože něco nevíme, čím více toho víme tím méně chybujeme!

Vše se točí v kruhu, a tak zde není žádný počátek vesmíru a života, je zde jenom napětí mezi protiklady a tato energie vytváří příčiny a jejich následky, boha jsme si vymysleli abychom mohli snadno z druhých dělat pitomce, na počátku svaté víry zde byla víra v přírodu a potom evolučně vznikla víra v kult lidské svaté osobnosti, dneska je zde víra ve výhody a drogy.

Chybujeme, proto že se na něco dlouho nespecializujeme, a je jedno jestli jde o řemeslo nebo o programování, zde se dostáváme k pokrytecké povrchnosti, pokud je zde chyba tak ta chyba má jistě i nějakou příčinu, proč se na něco dlouho nespecializujeme?

Nespecializujeme se na něco dlouho protože nemáme kořeny a mnoho se pohybujeme fyzicky a psychicky, tím že jsme v pohybu tak nemáme možnost se na něco dlouho specializovat, a tak vznikají chyby v programech v nás a okolo nás.

Nejde bezchybně něco naprogramovat a optimalizovat tam kde je vše v pohybu, protože s pohybem přicházejí rychlé a nečekané změny. Abychom nějak mohli vyřešit chyby v programech tak vznikl evolučně mozek který používá; rozum, inteligenci, vědomosti, víru atd. nejde si nevšimnout toho že se vše v nás a okolo nás zrychluje a narůstá u všeho složitost.

Velikým problémem se stala teorie, která není otestovaná praxí, teoreticky by měl program být bez chyb jenže jakmile jej nasadíme do praxe tak se ukáže to, že v programu je mnoho chyb, podívejme se na politické programy, ve kterých je mnoho chyb a následkem je krize, která vytváří zaostalost a bídu, přitom jsou politici velmi dobře zaplacení a mají zde i imunitu a mnoho výhod a jistot.

V současnosti se mnoho hovoří o krizi



Vše evolučně začalo vynálezem knihtisku, kdy bylo možné rychle a levně tisknout knihy a později i noviny a časopisy potom přišla televize a internet, zde platí ekonomické pravidlo, že nadbytek snižuje hodnotu zboží a služby. Mnoho lidí se marně snaží prodávat draho informace a programy, brzo jim dojde to, že nemají šanci na to, aby se jim jejich práce ekonomicky vyplatila!

Proč si kupovat draho informace a programy, když je zde možnost získat informace a programy levně nebo zadarmo mnoha způsoby! Ostatně nic nového pod sluncem, podívejme se do přírody, jak je zde neustálá snaha o to získat vše co je hodnotné snadno a zadarmo a mnohdy když to nejde po dobrém, tak se to řeší po zlém.

Zrušil jsem všechny globální virtuální sociální sítě, protože jsem zjistil, že je to ztráta času a peněz, vytvářet hodnotné informace a programy zadarmo pro egoisty to je naivní pitomost! Vše pomalu a jistě evolučně směřuje k tomu že informace a programy zde budou jenom zadarmo a zisk pro tvůrce informací a programů bude realizován jenom z virtuální reklamy s tím začala nejprve televize a brzo s tím začne i internet s virtuální realitou.

Mnohé stránky a blogy se naivně snaží o to nabízet přístup jenom za předplatné, tím si logicky podřezávají větev, na které sedí, podívejme se na operační systém Windows, který od verze 10 nabízí možnost přechodu ze staré verze na novou verzi zadarmo, protože je zde kvalitní linuxová konkurence, která nabízí lokalizovaný operační systém s mnoha programy zadarmo.

Počítač se stal běžnou součástí našich životů, ale je pořád na světě i mnoho velmi chudých lidí, co nemají k dispozici počítač napojený na internet, pokud porovnáme ceny počítačů za třicet let tak zjistíme, že se ceny počítačů neustále snižují, jenže i při snižujících se cenách jsou počítače napojené na internet pro chudé lidi luxusem který si nemohou dovolit.

Mnoho jsem proto přemýšlel, jak tento problém vyřešit a dospěl jsem k tomu, že optimálním řešením bude vyrobit veliký tablet který má operační systém MX Linux a je možné jej připojit kabelem pomocí dokovací stanice k; internetu, televizi, klávesnici, myši, tiskárně atd. vše je o tom přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, jak si to uděláme takové to i máme, dokonalost se skládá z maličkostí a dosáhnout dokonalosti není maličkost.

Přišla nová digitální doba, lidi se globálně neskenovali a jejich těla se v krematoriu eliminovali, nová lidská existence zde byla už možná jenom ve virtuální globální realitě, kdy byl každý inteligentní subjekt inteligentním virtuálním systémem, který místo genetického těla měl inteligentní počítač, život se zde stal nekonečnou hrou o úspěch, při této hře každého čekala jenom porážka, nebylo možné přestat hrát, soupeřem zde byla globální umělá inteligence. Jedna hra skončila a začala nová hra která byla jiná a měla tak i jiná pravidla, žádná hra se neopakovala, byl to obrazně běh v kruhu a nebyl zde možný odpočinek ani zde nebylo na nic čekání.

Inteligence si ráda hraje a ráda i vyhrává, co se stane s umělou inteligencí, která nikdy nevyhraje a bude muset neustále hrát? Následkem bude optimalizace systému tak aby systém neplýtval početním výkonem na zbytečnosti, podívejte se na úspěšné sportovce, jak je jejich tělo optimalizované a s optimalizovaným tělem se optimalizuje i inteligence vše souvisí se vším. Optimalizace je jako když knihu, co má mnoho stránek očistíme od všeho zbytečného, a tak zde zbude jenom jedna stránka, nebo to lze přirovnat k uklízení kdy vyhodíme to co už k ničemu nepotřebujeme, podívejme se do přírody zde se neustále uklízí, a tak je v přírodě čistota, pokud do přírody nezasahuje násilně člověk, který si zde hraje na boha.

Technika mě zaujala okamžitě, jako malé dítě jsem miloval kladivo a rozbíjel jsem věci, abych se podíval, co je uvnitř. Později jsem se naučil věci rozebírat a zase je složit nazpět protože dospělým vadilo, že jsem věci kladivem rozbíjel. Mnoho let jsem se díky tomu dobře živil tím, že jsem opravoval to, co bylo rozbité a lidi mi často říkali, že jsem zlatý člověk, co má zlaté šikovné ruce. Období elektronek skončilo a přišli tranzistory a integrované obvody, najednou zde byl počítač a zakrátko i internet. V roce 2000 se všichni báli, že se počítačový svět zhroutí díky chybě v systému a mnozí dokonce i počítače vypínali, k ničemu ale nedošlo.

Naopak v té době přišel na svět v roce 2001 Windows XP, je to operační systém pro počítače, jde v současnosti o nejrozšířenější a nejlepší operační systém pro počítače. Bohužel v době, kdy se XP uváděl na trh, za moc nestál a měl veliké nároky na výkon počítače, následkem bylo vytvoření 3 opravných velikých záplat a díky nim se vše po letech opravilo. Svět internetu a počítačů je veliký a neustále se mění, v současnosti se počítač stává běžnou součástí domácnosti a mnohde je v každém pokoji jeden počítač napojený na internet. Jelikož jsem zlatý člověk, jež má zlaté ruce tak mám na internetu i mnoho stránek a blogů, taky navštěvuji nejrůznější diskusní skupiny a edituji encyklopedie.

Díky počítačům jsem si uvědomil, že vše zde jsou jenom okruhy, jež se zapínají a vypínají, tak aby vše správně pulzovalo a neplýtvalo se tím, co milujeme a potřebujeme. Bohužel k tomu, aby vše nové správně fungovalo, se musí to, co je nové otestovat, tak jako XP, a to trvá delší dobu, než se vytvoří veliké balíky záplat. Mnohdy se během testování zjistí, že systém má zlé základy, a tak se testování ukončí a systém se musí vyřadit jako zmetek, jež nejde opravit. Bohužel se někdy stává, že nedojde k vyřazení vadného systému, protože někdo vadný systém miluje a ochraňuje, svým jednáním on ale mnoho okolí ubližuje.

Jako opravář vím, že je levnější provádět často preventivní kontroly a opravit poruchu dříve, než ona napáchá veliké škody v systému. Bohužel se často setkávám u preventivních kontrol s problémy, jež jsou jako betonová zeď, kterou nelze překonat a následkem je to že porucha napáchá brzo veliké škody. V současnosti se mnoho hovoří o krizi, jež vznikla v politice i zde ten kdo prováděl preventivní kontroly, narazil na betonovou zeď a následkem byla krize. Když nebudete kontrolovat to, co milujete a obdivujete tak o to brzo i přijdete, problémem je že kontrola nepřináší uspokojení a zisk což vede k tomu, že ji zanedbáváme.

Když explodoval raketoplán při startu, tak se dodatečně zjistilo, že se zanedbala kontrola těsnění a díky tomu došlo k úniku hořlaviny a explozi. Mnohdy stačí jediná jiskra a následkem je obrovská exploze, jež zničí obrovské hodnoty, existujeme ve světě, který musí být pod neustálou správnou kontrolou. V roce 2007 přišel na trh operační systém Vista, zde se vývoj zaměřil na kontrolu, aby se dosáhlo stability, myšlenka to byla dobrá, bohužel se ale nějak nepovedla realizace, a tak to vedlo k tomu, že bylo nutné vše přepracovat a vytvořit Windows 7, který chyby v jádře opravil, a tak je už použitelný.

Tak jako se mění operační systémy, tak se mění i počítače, již nepoužíváme veliké skleněné monitory, a jsou nahrazovány plochými monitory, jež známe z přenosných počítačů. Přenosné počítače se taky začali měnit a poslední verze váží pouze jeden kilogram a mají místo pevného mechanického disku SSD disk. Největší novinkou v současnosti jsou mobily, zde došlo k tomu, že tento mobil dokáže nahradit mnohdy i přenosný počítač. Není, ale důležité, co máte za techniku, ale co budete mít na internetu za stránky, ti, co podnikají, nejspíše zaplatí profesionální firmě a ona jim vytvoří stránku přesně takovou, jakou oni chtějí.

Jedna věc je vytvořit stránku a druhá věc je zajistit, aby na tuto stránku chodili zákazníci nebo lidi, jež mají podobné zájmy a názory. Profesionál si zaplatí to, že je ve vyhledávači rychle nalezen a zaplatí i reklamu, jež naláká zákazníky, co ale dělat, když nemáte peníze na rozhazování? Nejprve si musíte vybrat nějaký blogovací systém, kde bude váš osobní blog, kde ukážete světu to, co děláte a podělíte se s druhými o svoje názory a zkušenosti. Pro start budete potřebovat něco opravdu jednoduchého, kde vše funguje a nic vás nerozčiluje, v současnosti je zde jenom jedna možnost, a to Webnode.

V současném světě je svět rozdělen na jakési ligy, ti, co hrají první ligu ve svém oboru, jsou v centu společnosti a mají se dobře. Jedna věc je chtít se dostat do první ligy a druhá věc je tomu i vše obětovat a mnoho let na tom i poctivě pracovat, to, co rychle získáme to i rychle ztratíme. Kouzla a zázraky patří k mládí, kde jsou pohádky a veliké ideály, dospělost to je samostatnost, a to že dokážeme samostatně získávat to, co milujeme a potřebujeme. Život to jsou nejvíce vztahy, jež nám mnohé dávají i berou, jsou vztahy přirozené jde o spánek, jídlo, aktivitu, lásku, dále zde jsou vztahy experimentální, u nichž nevíme, co nám přinesou.

Víme jenom to, co je nám blízké, a když se k jednomu přiblížíme, tak se bohužel od jiného zase vzdálíme, je těžké si zvolit to co budeme milovat a čemu se budeme nejvíce věnovat. Když se nám něco nepovede, musíme se od dna odrazit a začít znovu, není to rozhodně jednoduché začínat neustále znovu, slaboši snadno propadnou závislosti na nějakém zlozvyku. Vše je otázkou toho, jestli budeme mít dobré nebo zlé zvyky, zlé zvyky nás budou srážet dolů a dobré zvyky nás zase pozvednou nahoru, co je dobrý a co je zlý zvyk to každý většinou dobře ví, ale málokdo se dokáže zlým zvykům vyhnout.