sobota 1. dubna 2023

Jenom čas je zde na věčné časy vše ostatní je zde dočasně



Každý je zde dočasně, jenom smrt je jistá, a tak věříme na to, že je něco po smrti, jenže po smrti nic není, život je o přicházení a odcházení, neustále do nás mnohé přichází a mnohé z nás odchází, neustále někam přicházíme a potom odcházíme, nakonec odejdeme z tohoto světa do světa, kde není strach. Tam kde je život tam je i strach, na strachu je založen život, strach to je informace, která nám oznamuje chyby a říká nám, pokud budeš chyby opakovat tak zle dopadneš. Dočasnost je naším osudem, nic zde není na věčné časy!

Uplyne mnoho času a zmizí vše co zde dneska je a bude zde zcela nový svět ve kterém budou nová pravidla podle kterých zde bude vše fungovat, je mnoho knih a filmů co se snaží nám ukázat budoucnost, jde ale jenom o pohádky pro hlupáky! Budoucnost nejde odhadnout ani vypočítat pomocí počítačů, protože při odhadech a výpočtech logicky vždy vycházíme ze současnosti a naší subjektivity. Evoluce nahrazuje staré za nové, budoucnost je o tom že staré zanikne a bude zde vše nové.

Vše, co jsme pracně vytvořili to bude evolucí recyklováno! Budoucnost je o změnách, na které nejsme připravení, staré se zastaví a nové se rozeběhne, minulost nezměníme a o budoucnosti nic nevíme, každá současnost je zde dočasně! Tento výrok lze chápat různými způsoby, ale v základním smyslu je pravdivý. Čas je neustále plynoucí a nezastavitelný faktor, který je pro nás všechny stejný. Na rozdíl od něj jsou všechny věci a situace v našem životě dočasné a mohou se měnit v závislosti na okolnostech.

Vzhledem k tomu, že čas je neustále v pohybu, je důležité si uvědomit jeho hodnotu a naučit se ho správně využívat. Každá minuta, kterou strávíme, se nikdy nevrátí, a tak je důležité si uvědomit, jakým způsobem ji využijeme. Můžeme se například rozhodnout věnovat čas rodině a přátelům, učit se nové věci, relaxovat, pracovat na svých cílech a tak dále. Tento výrok nám také připomíná, že život je krátký a že bychom měli plně žít každý okamžik. Je důležité si uvědomit, co je pro nás skutečně důležité a co nás naplňuje, a investovat čas do věcí, které jsou pro nás smysluplné a hodnotné.

Pravda je jedna a lží je velmi mnoho



Ideologie je soubor přesvědčení nebo principů, které řídí jednání, rozhodnutí a chování jednotlivce nebo skupiny. Může to být komplexní pohled na svět, který formuje individuální chápání světa a jeho místa v něm, nebo to může být specifický soubor myšlenek nebo hodnot, které formují určitý aspekt života nebo chování jednotlivce. Ideologie mají často politický nebo sociální rozměr a mohou být použity k ospravedlnění určitých akcí nebo politik. Ideologie mohou mít významný dopad na společnost a mohou být použity k utváření sociálních a politických systémů, stejně jako způsobu, jakým lidé myslí a chovají.

Některé ideologie jsou komplexnější a všeobjímající, zatímco jiné jsou užší a specifičtější v zaměření. Ideologie mohou být použity k inspiraci a motivaci lidí, aby pracovali na společném cíli nebo na podporu změny, ale mohou být také použity k ospravedlnění a legitimizaci určitých akcí a politik, které nemusí být v nejlepším zájmu všech členů společnosti. Cesta, která vede do ráje, je pro nás peklem. Tato fráze může být vykládána mnoha různými způsoby v závislosti na kontextu, ve kterém je použita.

Zde je několik možných interpretací. Cesta do nebe může být pro některé lidi obtížná nebo náročná a boje a těžkosti, kterým na cestě čelí, se mohou cítit jako osobní peklo. Někteří lidé mohou věřit, že cesta do nebe vyžaduje, aby se vzdali určitých věcí, které jim přinášejí štěstí nebo potěšení v tomto životě, a oběť se může cítit jako osobní peklo. Cesta do nebe může zahrnovat čelit vlastním nedostatkům, chybám a nedokonalostem a proces sebezdokonalování a sebereflexe může být obtížný a bolestivý.

Někteří lidé mohou vidět cestu do nebe jako metaforu pro duchovní cestu nebo hledání a výzvy a překážky, kterým na cestě čelí, může být obtížné překonat. Celkově lze tuto frázi interpretovat jako komentář k výzvám a obtížím, kterým mohou lidé čelit, když usilují o dosažení vyššího duchovního nebo morálního cíle. Je něco pravdy na myšlence, že čím rychleji se pohybujeme, tím obtížnější může být dosažení našich cílů. Je to proto, že když se pohybujeme rychle, může být náročnější zaměřit se na detaily a nuance situace a můžeme být náchylnější k chybám nebo přehlížení důležitých faktorů.

Navíc, když postupujeme rychle, můžeme s větší pravděpodobností přehlížet nebo ignorovat potenciální důsledky našich činů, což může vést k neočekávaným problémům nebo překážkám. Na druhou stranu, pokud si uděláme čas na pečlivé plánování a zvážení našich akcí, můžeme s větší pravděpodobností dosáhnout našich cílů hladším a efektivnějším způsobem. Celkově je důležité najít rovnováhu mezi rychlostí a péčí při práci na našich cílech. Často je užitečné věnovat čas pečlivému plánování a přípravě a zároveň být dostatečně flexibilní a přizpůsobivý, abychom podle potřeby upravili náš kurz.

Pravda je jedna a lží je velmi mnoho. Tato fráze naznačuje, že mezi pravdou a lží je často obrovský rozdíl a že pravda může být obtížné rozpoznat uprostřed moře lží a dezinformací. Jinými slovy, řečník říká, že může být náročné oddělit fakta od fikce, zvláště když existuje tolik protichůdných nebo zavádějících tvrzení. V dnešním světě je důležitější než kdy jindy být schopen kriticky zhodnotit informace, se kterými se setkáváme, a hledat spolehlivé zdroje informací.

To nám může pomoci činit informovaná rozhodnutí, vyhnout se dezinformacím nebo propagandě a mít jasnější pochopení světa kolem nás. Vše je divadlo, ve kterém chce každý hrát hlavní roli. Ano, lidské chování může být často motivováno touhou po pozornosti a uznání od ostatních. Každý má rád, když je v centru pozornosti a může se chlubit svými úspěchy nebo talentem.

Tento způsob chování může být také spojen s touhou po moci nebo kontrole nad ostatními. V některých případech může být tato touha po pozornosti a uznání silnější než skutečné potřeby nebo cíle jednotlivce. Je důležité si uvědomit, že není nutné hrát hlavní roli ve všem, co děláme, a že můžeme být úspěšní i v menších rolích nebo ve skupinovém úsilí.

Křesťanství a mytologie i mesiáši kterým je Ježíš Kristus



Vytvořme simulaci, ve které je mesiáš Ježíš Kristus prohlášen soudem za nevinného, a tak se on stane králem Židů, měl by hodně dětí, a tak po jeho smrti by na trůn usedli logicky jeho děti na mnoho století. Logicky by nevzniklo Křesťanství a mytologie i mesiáši kterým je Ježíš Kristus by taky nevznikla, bible by neměla tak rozdělení na starou a novou část. Pokud by nebylo Křesťanství tak co by zde bylo za nevíce rozšířené náboženství?

Nejspíše by evolučně vzniklo náboženství založené na něčem zcela jiném, než je Křesťanství, možná by nevznikl ani Islám, co by vlastně vzniklo za nové světové náboženství? Každé náboženství je o víře v zázraky, proto se říká členům každého náboženství, že to jsou věřící, s vírou v zázraky je to jako s pitím vína, víno je lékem v malých dávkách a je problémem ve velikých dávkách.

Proto je ideální náboženství založeno na tom, že se víra v zázraky podává jenom v malých dávkách, aby bylo náboženství pro věřící lékem a je zde kontrolní systém který zablokuje podávání víry v zázraky ve velikých dávkách pomocí propagandy a cenzury.

Čím více jsme inteligentnější, tím více jsme i závislejší na informacích



Monopoly určují pravidla hry, vše se zde točí kolem monopolů od počátku naší kulturní civilizace. Konkurence je iluze, kterou mnohdy monopoly používají jako past, nebo jako maskování, pokud se zblízka podíváte na vše ve vás a okolo vás zjistíte, že všude jsou jenom monopoly a ony určují svatá pravidla, podle kterých zde vše automaticky funguje. Mnohokráte zde byla snaha nahradit monopoly konkurencí, ale nikdy se to nepovedlo a podle mě se to ani v budoucnosti nikdy nepovede. Můžeme jenom změnit povrch u monopolu, aby on z dálky vytvářel iluzi konkurence, mnoha naivním lidem stačí to, že je zde iluze konkurence a nepátrají už více po tom, jestli nebyli monopolem podvedeni. Mnozí si naivně myslí, že v moři u ryb není monopol a že je zde konkurence, z dálky to skutečně takto vypadá, ale z blízka zjistíte, že i zde je monopol a že zde není konkurence.

Tam kde hra má pevná pravidla, tam je i monopol, konkurence je jenom tam kde životní hra nemá žádná pravidla a každý si zde může dělat svobodně to, co chce. Pravidla to jsou informace a náš svět je založen na informacích a informace určují pravidla, podle kterých náš svět existuje a funguje, bez informací je zde náhoda a tím i nejistota o kterou nestojíme, a tak vznikají informace a pravidla abychom měli jistotu. Čím více jsme inteligentnější, tím více jsme i závislejší na informacích a tím více nás i informace zotročují a proměňují nás v otroky informací. Nemůžeme monopolům vyhlásit válku, protože naše porážka bude více než jistá, neustále ale vyhlašujeme monopolům válku a neustále logicky prohráváme a dostáváme se do krize.

Jediné, co můžeme je monopoly upřímně milovat a sloužit jim, není to snadná cesta, ale je to jediná možná správná cesta, monopol je jediný lék na problémy civilizace a na naše deprese, monopolní civilizace je tedy takovou civilizací kde monopoly stanovili na absolutně vše globální jasná pevná pravidla, která každý dodržuje. Monopol nemůže dopustit, aby na světě si pravidla v něčem odporovala, a to jak pravidla; politická, ekonomická, jazyková, kulturní, náboženská, rodinná, morální, sexuální atd. Jedna světová řeč, jedna světová politická ideologie, jedno světové náboženství, jedna světová měna, jeden druh oblečení, jeden operační systém do počítače atd.

Konkurence je očistec a krize, monopol je ráj, který funguje, monopol je dokonalý jako kruh proto stvořil absolutno a stvořil i zde život, bůh je jenom jeden a jmenuje se dokonalý monopol, dokud to lidi nepochopí, budou muset žít za trest o konkurenčním očistci!

Dobro a zlo jsou relativní pojmy a mohou se lišit v závislosti na kulturním a sociálním kontextu



Není pravidlem, že jsme dobří, protože máme strach ze zla. Lidé se mohou rozhodnout jednat dobře nebo špatně z různých důvodů a mohou mít různé motivace pro své jednání. Strach ze zla může být jedním z těchto důvodů, ale není to jediný nebo nutně nejdůležitější důvod. Dobrota je pozitivní vlastnost, která vychází ze schopnosti soucítění a empatie a může být projevována různými způsoby. Může být motivována třeba láskou k druhým, touhou po spravedlnosti nebo potřebou pomoci druhým.

Strach ze zla může být jedním z faktorů, které ovlivňují naše rozhodnutí, ale není to jediný nebo nutně nejdůležitější faktor. Je důležité si uvědomit, že dobrota a zlo jsou relativní pojmy a mohou se lišit v závislosti na kulturním a sociálním kontextu a na individuálních názorech a hodnotách jednotlivců. Je třeba se snažit porozumět různým motivacím a faktorům, které ovlivňují naše rozhodnutí, a snažit se jednat v souladu s našimi hodnotami a cíli. Není pravidlem, že zlo zastupuje dobro v rizikové situaci.

Zlo a dobro jsou subjektivní pojmy, které se mohou lišit v závislosti na kulturním a sociálním kontextu a na individuálních názorech a hodnotách jednotlivců. V rizikové situaci mohou lidé reagovat různými způsoby a mohou se rozhodnout jednat podle svých nejlepších schopností a hodnot. To může zahrnovat jednání s ohledem na dobro druhých, ale může to také zahrnovat jednání s ohledem na vlastní bezpečí nebo na bezpečí blízkých. V těchto situacích může být těžké určit, co je „dobré“ nebo „špatné“, a rozhodnutí mohou být složitá a náročná.

Je důležité si uvědomit, že v rizikových situacích mohou lidé reagovat různými způsoby a mohou se rozhodnout jednat podle svých nejlepších schopností a hodnot. To může zahrnovat jednání s ohledem na dobro druhých, ale může to také zahrnovat jednání s ohledem na vlastní bezpečí nebo na bezpečí blízkých. Není jednoznačné říci, že dobrota je největším problémem člověka. Dobrota může být pro někoho velkou výhodou a prospěšnou vlastností, zejména v kontextu sociálních vztahů a v mezilidských interakcích.

Je třeba také vzít v úvahu, že pojem „dobrota“ je subjektivní a může se lišit v závislosti na kulturním a sociálním kontextu. Je pravdou, že někdy může být dobrota spojena s obtížemi nebo problémy, například když se člověk snaží pomáhat druhým a zapomíná na sebe nebo když se snaží být příliš nápomocný a může tím někoho obtěžovat. V těchto případech může být užitečné najít rovnováhu mezi dobrotou a soběstačností a naučit se, jak pomáhat druhým bez toho, abychom sebe nebo druhé poškodili.

Je těžké představit si civilizaci bez dobroty, protože dobrota je jednou z klíčových lidských vlastností a má velký vliv na společnost a mezilidské vztahy. Dobrota je součástí mnoha kultur a společenských norem a je považována za důležitou pro udržení míru a soužití v rámci společnosti. Pokud by dobrota nebyla součástí civilizace, mohlo by to vést k většímu napětí a konfliktům mezi lidmi, protože by chyběla vůle k porozumění a toleranci vůči druhým.

Může to také vést k vyšší míře egoismu a sebestřednosti, což by mohlo mít negativní dopady na společnost jako celek. Je důležité si uvědomit, že dobrota je jednou z mnoha složek, které tvoří civilizaci a její chybění by mělo velké důsledky. Je třeba se snažit o udržení dobroty a dalších pozitivních vlastností, abychom mohli vytvářet zdravé a harmonické společnosti. Není pravdou, že dobrota dělá z lidí ubožáky. Dobrota je pozitivní vlastnost, která vychází ze schopnosti soucítění a empatie a může být prospěšná nejen pro druhé, ale také pro samotného člověka.

Například dobrota může pomoci udržovat dobré mezilidské vztahy a zlepšovat kvalitu života. Je pravdou, že někdy může být dobrota spojena s obtížemi nebo problémy, pokud se člověk snaží pomáhat druhým a zapomíná na sebe, nebo pokud se snaží být příliš nápomocný a může tím někoho obtěžovat. V těchto případech může být užitečné najít rovnováhu mezi dobrotou a soběstačností a naučit se, jak pomáhat druhým bez toho, abychom sebe nebo druhé poškodili.

V závěru je důležité si uvědomit, že dobrota je pozitivní vlastnost, která může přinášet mnoho prospěchů a přispět k lepšímu a šťastnějšímu životu pro sebe i pro druhé. Je pravdou, že válka může být velmi krutá a násilná a může vyvolat pocity beznaděje a frustrace. Může také být těžké vidět dobrotu v kontextu války, protože může být spojena s oběťmi a utrpením. Nicméně, i v těchto těžkých časech může být dobrota přítomna a může pomoci lidem překonat těžkosti a najít způsoby, jak se podporovat navzájem.

Dobrota je vlastnost, která je součástí lidské povahy a je přítomna v různých formách a kontextech. Může být obtížné ji vidět v konfliktních situacích, ale je důležité si uvědomit, že dobrota je možná a může pomoci lidem najít způsoby, jak překonat těžkosti a žít v míru a harmonii. Je třeba také vzít v úvahu, že pojem „dobrota“ je subjektivní a může se lišit v závislosti na kulturním a sociálním kontextu. Může tedy být užitečné mít na paměti, že dobrota může mít různé podoby a může být projevována různými způsoby v různých situacích.

Život bez pravdy a lásky je jako cesta bez cíle



Každý je zde dočasně, jenom smrt je jistá, a tak věříme na to, že je něco po smrti, jenže po smrti nic není, život je o přicházení a odcházení, neustále do nás mnohé přichází a mnohé z nás odchází, neustále někam přicházíme a potom odcházíme, nakonec odejdeme z tohoto světa do světa, kde není strach. Tam kde je život tam je i strach, na strachu je založen život, strach to je informace, která nám oznamuje chyby a říká nám, pokud budeš chyby opakovat tak zle dopadneš. Dočasnost je naším osudem, nic zde není na věčné časy! Uplyne mnoho času a zmizí vše co zde dneska je a bude zde zcela nový svět ve kterém budou nová pravidla podle kterých zde bude vše fungovat, je mnoho knih a filmů co se snaží nám ukázat budoucnost, jde ale jenom o pohádky pro hlupáky!

Budoucnost nejde odhadnout ani vypočítat pomocí počítačů, protože při odhadech a výpočtech logicky vždy vycházíme ze současnosti a naší subjektivity. Evoluce nahrazuje staré za nové, budoucnost je o tom že staré zanikne a bude zde vše nové. Vše, co jsme pracně vytvořili to bude evolucí recyklováno! Budoucnost je o změnách, na které nejsme připravení, staré se zastaví a nové se rozeběhne, minulost nezměníme a o budoucnosti nic nevíme, každá současnost je zde dočasně!

Tato věta vyjadřuje myšlenku, že pravda a láska jsou klíčové prvky pro naplnění života a pro nalezení smyslu a cíle. Bez těchto hodnot se život stává prázdným a bezúčelným, jako cesta bez jasně stanoveného cíle, která vede nikam. Pravda je důležitá pro to, aby se člověk dokázal orientovat ve světě a rozlišovat mezi tím, co je skutečné a co není. Bez pravdy je těžké se rozhodovat a dělat správná rozhodnutí, což může vést k nejistotě a ztrátě smyslu. Láska pak dává životu smysl a radost. Bez ní může být život osamělý a bezútěšný. Láska nám umožňuje rozvíjet vztahy s druhými lidmi a nacházet naplnění v různých aktivitách a zájmech. Celkově tedy tato věta zdůrazňuje důležitost pravdy a lásky jako základních hodnot pro naplnění života a hledání cesty k jeho smysluplnému žití.

 

Věda prokázala to, že blbcem se člověk už narodí



Logicky by měl být v monopolu jenom monopol a neměla by zde být možná konkurence, monopol ale potřebuje, aby zde byla možná evoluce, a tak vzniká v monopolu konkurence, a tak z dálky může monopol vypadat jako konkurenční systém. Pokud monopol v sobě zablokuje násilně konkurenci, tak si evolučně podřízne větev, na které sedí a tím zde skončí. Klasickým příkladem je zde náboženství, které zablokovalo v sobě konkurenci, a tak zde evolučně skončilo, socialismus je ekonomické náboženství, a proto se vždy všude zhroutí.

Stejné je to i s našimi psychickými nemocemi, kdy jsme v sobě zablokovali konkurenci, a tak jsme se psychicky zhroutili a stali se z nás blbci kterým už není možné pomoci. Moje hra a moje pravidla to je příčina toho že v monopolu je zakázaná konkurence a následkem je zánik monopolu, lidově se tomu říká srážka s blbcem. Jak se z člověka stane blbec? Věda prokázala to, že blbcem se člověk už narodí, je to psychická vada, která nejde vyléčit, v přírodě se vadní jedinci eliminují a nikomu to nevadí, technicky bychom řekli to, že blbec je neopravitelný zmetek!

Otázkou je, a kolik procent lidí na světě je neopravitelným zmetkem? Přesné číslo není možné statisticky určit, ale přibližně to vychází tak že většina lidí na světě je neopravitelným zmetkem příčinou je přelidnění, které má za následek degeneraci. Pořád platí klasická lidová moudrost, jenom z díla se pozná kvalita tvůrce, podívejme se na internet a zde spatříte dílo které zde lidi vytvořili, pokud je někdo blbec tak je i jeho dílo na internetu blbé, nejvíce blbosti nalézáme tam kde není možná v monopolu konkurence, mnohé stránky tak připomínají sekty.

Vše evolučně jistě směřuje k tomu, že nahradíme lidi za stroje a programy, zavedou se zdravotní digitální měsíční průkazy, ten, kdo nebude mít platný zdravotní průkaz se odsune z civilizace do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se nemohli ubožáci rozmnožovat. Dobrý hospodář nezalévá plevel a nekrmí parazity, jsme špatní hospodáři, protože jsme v monopolu nezavedli optimální konkurenci, a tak zde nedochází k evoluci, je třeba konečně pochopit to že dobrotu si musí každý zasloužit!

Často slyším že člověk není věc a že s ním nemůžeme jako s věcí zacházet, je to jenom pokrytectví, protože každá konzumní společnost s lidmi zachází jako by to byli věci, protože zde jsou; vězení, psychiatrické nemocnice, války, dluhy, bezdomovci atd. vše je o parazitování, rozděluji lidi na úspěšné parazity a neúspěšné parazity! Jaký má smysl jít k volbám prezidenta nebo politiků, když paraziti si volí za svoje zástupce parazity? Parazit parazituje na parazitech, hostitel to je neúspěšný parazit, proto jsou tak populární knihy, jak se stát milionářem!

Nejprve prověřujete, než začnete něčemu věřit dobrota je žebrota



Naše konzumní společnost je spojená s tím že si nejsme rovní, a tak ti co jsou nahoře rozhodují o těch co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti. Zájem těch, co jsou nahoře je jiný než zájem těch, co jsou dole, následkem je napětí mezi těmi, co jsou nahoře a těmi co jsou dole. Čas má dost času na to, aby mohl posoudit objektivně to, jak ti, co byli nahoře rozhodovali o těch, co byli dole, jenže co bylo to už nezměníme a o tom co bude nic nevíme, každé rozhodnutí těch, co jsou nahoře vychází ze situace, ve které se ti, co jsou nahoře nacházejí, logicky chybná situace má za následek to, že chybujeme.

Každé politické vládnutí je jako pilotování letadla, nejvíce chyb dělají piloti při startu a při přistání, protože jde o extrémní situaci. Politika je spojená s ekonomikou je to jako manželství, kde jsou časté hádky a následkem je to že se stává manželství nefunkční a skončí rozvodem. „Dobrota je žebrota“ znamená, že byste měli být obezřetní a nevěřit lidem nebo situacím pouze na základě jejich zdánlivé dobroty. Je důležité být obezřetný a prověřovat, zda jsou lidé a situace skutečně takové, jak se jeví než se na ně spoléhat. Tento postoj může být užitečný zejména v situacích, kdy jde o peníze nebo jiné cenné zdroje.

Propaganda a cenzura mohou mít vliv na to, co lidé vědí a jak přemýšlejí



Je těžké říci, proč by lidé mohli považovat plýtvání časem a penězi za něco, co dělají, zejména bez bližších informací o konkrétních situacích nebo osobách. Lidé mohou mít různé důvody pro to, že se rozhodnou utratit svůj čas nebo peníze způsobem, který by mohl považovat za plýtvání. Například mohou mít nějakou potřebu nebo touhu, kterou se snaží uspokojit, nebo mohou cítit potřebu získat nějakou výhodu nebo užitek ze svých investic. V některých případech mohou lidé plýtvat časem a penězi také kvůli nedostatečnému plánování nebo řízení. Například mohou mít problémy s rozpočtem nebo s plánováním svého času, což může vést k tomu, že se rozhodnou utratit své peníze nebo čas způsobem, který je méně efektivní nebo produktivní. Na druhou stranu, plýtvání časem a penězi nemusí nutně znamenat, že lidé jsou neinteligentní. Může to být důsledkem mnoha různých faktorů, jako je například osobní rozhodnutí nebo životní styl.

Není problém s naší inteligencí v tom, že je inteligence zavirovaná. Není přesné říci, že inteligence je „zavirovaná“ jako taková. Inteligence je složitý koncept, který zahrnuje mnoho různých schopností a dovedností, jako je například schopnost učit se, řešit problémy, komunikovat a uvažovat abstraktně. Pokud máte na mysli, že někteří lidé mohou být ovlivněni negativními faktory, které mohou snížit jejich schopnosti nebo potenciál, pak byste mohli mít na mysli něco jiného. Například někteří lidé mohou být ovlivněni špatným zdravím nebo špatnými životními podmínkami, což může mít vliv na jejich schopnosti a potenciál. Nicméně, i přes tyto faktory, inteligence je stále relativně komplexní a nesmírně složitá vlastnost, která je ovlivněna mnoha různými faktory, včetně genetiky, prostředí a vzdělání. Není možné ji redukovat na jediný faktor nebo považovat ji za „zavirovanou“ jako takovou. Propaganda a cenzura lidem vymyla mozek.

Propaganda a cenzura mohou mít vliv na to, co lidé vědí a jak přemýšlejí o určitých tématech. Propaganda je uměle vytvářená a šířená informace, která je navržena tak, aby podpořila určitý názor nebo cíl. Cenzura je proces, při kterém jsou určité informace nebo názory filtrovány nebo zakázány, aby se zabránilo jejich šíření. Obě tyto strategie mohou mít vliv na to, co lidé vědí a jak o určitých tématech přemýšlejí, zejména pokud jsou pravidelně vystaveni propaganda nebo cenzuře. Je důležité si uvědomit, že propaganda a cenzura mohou mít vliv na lidské myšlení, ale to neznamená, že „vymyjí mozek“ nebo že lidé jsou automaticky všemi takovými informacemi ovlivněni. Lidé jsou stále schopni vytvářet vlastní názory a přemýšlet samostatně, i když jsou vystaveni propaganda nebo cenzuře. Je důležité, aby lidé byli kritičtí k informacím, které přijímají, a snažili se získat co nejvíce různých názorů a informací o daném tématu, aby mohli vyvodit co nejlepší závěry.

Opakovaná lež se stává svatou pravdou o tom je ideologie. Ideologie je soubor názorů, přesvědčení a hodnot, které určují, jak se lidé dívají na svět a jakým způsobem se rozhodují o svém chování. Některé ideologie mohou být založené na lžích nebo na falešných informacích, které jsou opakovaně šířeny a prezentovány jako pravdivé. V takovém případě se může stát, že lež se stane „svatou pravdou“ pro ty, kteří v dané ideologii věří. Je důležité si uvědomit, že lež není pravda, i když je opakovaně šířena nebo prezentována jako taková. Je důležité být kritičtí k informacím, které přijímáme, a snažit se získat co nejvíce různých názorů a informací o daném tématu, abychom mohli vyvodit co nejlepší závěry. Je také důležité věnovat pozornost zdroji informací a zkoumat, zda jsou důvěryhodné a spolehlivé. Ježíš Kristus byl kritický k dogmatům a byl za to ukřižován. Ježíš Kristus byl historickou osobou, která žila v době římského impéria v Palestině.

Je znám jako zakladatel křesťanství a jeho učení jsou zaznamenána v evangeliích v Bibli. Podle křesťanské tradice byl Ježíš Kristus kritický k některým náboženským dogmatům a předpisům, které byly v té době běžné v judaismu, a také k některým politickým a společenským pravidlům, která byly v té době v Palestine platné. Podle křesťanské tradice byl Ježíš ukřižován za své učení a za to, že se postavil proti vládnoucímu římskému impériu a jeho spojencům v Palestine. Křesťané věří, že Ježíšovo ukřižování bylo součástí Božího plánu, a že Ježíš zemřel za hříchy lidstva a vstal z mrtvých po třech dnech, což je považováno za zázrak. Tento příběh je klíčovou součástí křesťanské víry a je považován za základ křesťanství. Zázraky patří do pohárek, realita má reálná pravidla. Zázraky jsou obecně považovány za něco, co překračuje běžné představy o tom, co je možné nebo pravděpodobné.

V některých náboženstvích jsou zázraky považovány za projevy boží moci nebo interakce s božskou bytostí. V jiných kontextech může být pojem „zázrak“ používán také pro výjimečné nebo neobvyklé události, které se objevují bez zřejmého příčinného vztahu nebo vysvětlení. Je pravda, že reálný svět má reálná pravidla a zákony, které určují, jak se věci dějí. Nicméně, někteří lidé mohou věřit, že zázraky jsou možné nebo že existují výjimky z těchto pravidel, které jsou způsobené božskou interakcí nebo jinými neznámými faktory. Tato víra může být pro některé lidi důležitá součást jejich náboženských nebo duchovních přesvědčení. Lidi věří že ve filmu jsou zázraky, protože nebyli u natáčení filmu. Je pravda, že lidé mohou věřit, že zázraky nebo výjimečné události se dějí ve filmech, i když sami nebyli přítomni při natáčení filmu. Tento způsob vnímání může být způsoben tím, že se lidé ztotožňují s postavami ve filmu nebo se s nimi identifikují, a také tím, že film je prezentován jako fikce nebo jako umělecké dílo.

Je důležité si uvědomit, že filmy jsou obvykle fikce a že mnohé zázraky nebo výjimečné události, které se v nich odehrávají, jsou vytvořeny pomocí triků nebo speciálních efektů, a nejsou skutečné. To neznamená, že filmy nemohou mít hlubší význam nebo představovat nějaké pravdy nebo hodnoty, ale je důležité rozlišovat mezi fikcí a skutečností a být kritičtí k informacím, které přijímáme ze všech zdrojů, včetně filmů. Jsou výprodeje jenom podvod na zákaznících. Výprodeje jsou obecně považovány za období, během kterých jsou zboží nebo služby nabízeny za nižší ceny než obvykle. Cílem výprodejů je obvykle prodej zboží nebo služeb, které jsou považovány za „starší“ nebo méně atraktivní, a také prodej zboží nebo služeb, které jsou přebytečné nebo které se neprodávají tak dobře jako obvykle. Výprodeje mohou být pro některé zákazníky příležitostí k nákupu zboží nebo služeb za nižší ceny, ale to neznamená, že jsou automaticky podvodem na zákazníky.

V mnoha případech jsou výprodeje legitimním způsobem, jak se zbavit zboží nebo služeb, které se již neprodávají tak dobře, nebo jak získat prostor pro nové zboží nebo služby. Je důležité být kritičtí k informacím, které jsou nám cizí. Jak být kritičtí, když je zde cenzura? Cenzura je proces, při kterém jsou určité informace nebo názory filtrovány nebo zakázány, aby se zabránilo jejich šíření. Cenzura může mít různé formy a může být vykonávána různými subjekty, jako jsou vlády, média nebo dokonce i soukromé společnosti. Pokud se vystavujete cenzuře, může být obtížné být kritičtí k informacím nebo názorům, protože můžete být omezeni na to, co vidíte nebo slyšíte. Nicméně, i v takových případech můžete stále zkoumat informace a názory, které vám jsou k dispozici, a snažit se získat co nejvíce různých názorů a informací o daném tématu.

Můžete také vyhledávat alternativní zdroje informací a snažit se získat co nejvíce různých názorů a pohledů. Je také důležité věnovat pozornost zdrojům informací a zkoumat, zda jsou důvěryhodné a spolehlivé. Pokud máte podezření, že se vám snaží někdo podstrčit falešné nebo zkreslené informace, můžete informace odmítnout.

Drogou je vše, co vytvoří závislost, a tak je bohatství drogou



Já jsem zde pro vás. Rád Vám pomůžu s cokoli, co potřebujete. Můžete mi napsat, co byste chtěli vědět nebo o čem byste potřebovali poradit, a já se pokusím poskytnout relevantní informace nebo pomoc. Můžete mi také napsat, pokud máte jakékoli další otázky nebo požadavky. Vše je zde o spolupráci. Ano, spolupráce je velmi důležitá pro úspěšné fungování mnoha různých typů organizací a projektů. Spolupráce se může vztahovat na práci ve skupině nebo s partnerem, sdílení informací a zdrojů, spolupracování na projektech nebo cílech a další. Je důležité, aby všichni zúčastnění byli schopni komunikovat efektivně, plánovat a organizovat společné úkoly a spolupracovat na řešení problémů. Spolupráce může pomoci zvýšit účinnost a efektivitu a přinést lepší výsledky. To, co je nemocné odmítá spolupráci.

Je pravda, že pokud je někdo nemocný, může to mít vliv na jeho schopnost spolupracovat s ostatními. Nemoc může způsobit fyzické omezení nebo změnu nálady, což může ovlivnit schopnost člověka spolupracovat s ostatními. Je důležité, aby se osoba postarala o sebe a dala si čas na zotavení, pokud je to potřeba, a aby se také snažila komunikovat s ostatními o svých potřebách a omezeních, aby se mohli přizpůsobit a pomoci s úkoly nebo projekty, na kterých spolupracují. Pokud má osoba problémy se spoluprací kvůli své nemoci nebo zdravotním omezením, může se obrátit na odborníka na zdravotní péči nebo na profesionála na pracovní poradenství, aby jí pomohl najít způsoby, jak spolupracovat s ostatními a zvládat své zdravotní potřeby. Bohatí jsou nemocní, protože nespolupracují s chudými. Není správné říci, že bohatí jsou nemocní kvůli tomu, že nespolupracují s chudými.

Nemoci a zdravotní problémy mohou postihnout lidi bez ohledu na jejich socioekonomický status nebo na to, zda spolupracují s ostatními lidmi. Je pravda, že určité faktory, jako je například přístup k zdravotní péči, mohou ovlivňovat zdravotní stav a riziko nemocí u různých skupin lidí, ale to není důsledek spolupráce nebo nespolupráce s ostatními lidmi. Je důležité zajistit, aby všichni lidé měli přístup k dobré zdravotní péči a aby byli schopni se postarat o své zdraví a dobrou pohodu. Bohatství je rakovinou naší civilizace. Je pravda, že bohatství může mít určitý vliv na společnost a může vést k sociálním a ekonomickým nerovnostem. Nicméně není správné říci, že bohatství samo o sobě je „rakovinou“ společnosti. Bohatství samo o sobě není nemocné nebo škodlivé. Může se stát, že někteří lidé zneužívají své bohatství nebo moc k tomu, aby získali výhody nebo poškodili ostatní, ale to není důsledek bohatství samotného.

Je důležité zajistit, aby byly k dispozici zdravé a spravedlivé způsoby, jak získávat a používat bohatství, a aby byly v place vhodné mechanismy, které pomáhají vyrovnávat sociální a ekonomické nerovnosti. Drogou je vše, co vytvoří závislost, a tak je bohatství drogou. Je pravda, že některé věci mohou vyvolat závislost a mohou být používány jako drogy. Drogou se obvykle myslí látka, která může ovlivňovat mysl a chování člověka a která může vyvolat fyzickou nebo psychickou závislost. Nicméně bohatství samo o sobě není drogou. Bohatství je spíše finanční prostředek nebo zdroj, který může být používán k nákupu různých věcí nebo služeb. Samotné bohatství nemůže vyvolat závislost nebo ovlivňovat mysl a chování člověka stejným způsobem jako drogy. Je důležité mít na paměti, že závislost může být vyvolána různými věcmi nebo aktivitami a že je třeba se vyvarovat všech formám závislosti, které mohou poškodit zdraví nebo kvalitu života.

Toužení po bohatství nás vyhnalo z psychického ráje. Není správné říci, že touha po bohatství nás vyhnala z psychického ráje. Psychický ráj je subjektivní pojem, který může mít pro každého jednotlivce odlišný význam. Někteří lidé mohou spatřovat psychický ráj v blaženém stavu mysli, který je dosažen pomocí meditace nebo jiných spiritualitou inspirovaných praktik, zatímco pro jiné může být psychický ráj spojen s harmonickými vztahy nebo vysoce kvalitním životním stylem. Touha po bohatství sama o sobě nemusí vést k odcizení od psychického ráje nebo k jinému negativnímu vlivu na psychiku. Může se stát, že někteří lidé mohou mít přehnanou touhu po bohatství nebo mohou používat nezdravé nebo neetické způsoby, jak bohatství získat, což může vést k problémům nebo stresu. Je důležité mít rozumné a zdravé cíle a způsoby, jak je dosáhnout, a také se snažit najít rovnováhu mezi touhou po bohatství a ostatními aspekty života. Přej a bude ti přáno.

Je pravda, že může být užitečné si přát, co bychom chtěli v životě dosáhnout, a pak se snažit těmto cílům věnovat pozornost a usilovat o ně. Přání může pomoci vést naši pozornost a úsilí směrem k tomu, co je pro nás důležité, a může nám poskytnout motivaci a odhodlání, abychom se snažili dosáhnout našich cílů. Nicméně není správné říci, že „přej a bude ti přáno“ ve smyslu, že naše přání se automaticky splní bez ohledu na to, co děláme nebo jak se na ně snažíme dosáhnout. Dosahování cílů vyžaduje úsilí, plánování a práci, a i když můžeme mít přání, nemusí se vždy splnit tak, jak si představujeme. Je důležité být ochotni přijmout, že se někdy můžeme setkat s překážkami nebo neúspěchy, a zároveň se snažit najít způsoby, jak pokračovat v práci na našich cílech a sny. Každý chce přijít k hotovému. Je pravda, že někteří lidé mohou toužit po rychlém úspěchu nebo po tom, aby měli vše „hotové“ bez nutnosti příliš mnoho úsilí nebo práce.

Je pochopitelné, že lidé mohou chtít dosáhnout úspěchu nebo cílů co nejrychleji, ale v životě se často setkáváme s překážkami a výzvami, které nás nutí pracovat tvrdě a získávat zkušenosti a dovednosti, abychom mohli dosáhnout našich cílů. Někdy může trvat delší dobu, než dosáhneme toho, co chceme, a může to vyžadovat mnoho úsilí a práce. Je důležité být ochotni přijmout, že proces dosahování cílů může být složitý a že někdy můžeme potřebovat trpělivost a odhodlání, abychom se dostali tam, kde chceme být. Je také důležité si uvědomit, že naše cíle a úspěchy nejsou jen o tom, co jsme dosáhli, ale také o tom, co jsme se naučili a jak jsme se rozvinuli po cestě.

Jakmile člověk získal paměť tak se ráj proměnil v očistec



Svět je těžce nemocný a řešením není brát léky, nebo věřit na to co jsme si neověřili, řešením je restartování konzumní reality, současná realita je založená na dobrotě k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, stali se z nás naprogramované stroje na akumulátory, proto si pořizujeme pokojové rostliny a psy, to ale nestačí! Je zde mnoho bezcitných systémů, co se snaží mít zisk z toho, že jste nemocní tělesně a psychicky. Už šedesát let hledám příčinu toho, že je svět lidí nemocný, příčinou je to že máme paměť, stroj nemá paměť, a tak nemůže onemocnět.

Každý složitý program se časem dostane do situace, kdy je v něm mnoho chyb, které nejdou opravit, protože on informace ukládá do paměti. Paměť je jako kniha, zde jsou informace trvale zapsané, jenže realita se neustále mění, a tak to co je zapsané v knize po určité době už neplatí! Potřebujeme vymazat člověku mozek od informací a programů, člověk se napojí na umělou inteligenci a ta jej bude řídit od narození do smrti, nebude zde už potřeba; náboženství, politika, byrokracie, reklama, propaganda, cenzura, škola atd.

Stroje na práci a programy na řízení strojů, mozek už nebude znát realitu, a tak se bude starat jenom o tělo, takto zde všude na věčné časy bude pro každého ráj, ve kterém nejsou hříšníci, všechny naše hříchy jsou následkem toho že máme paměť, a tak chybujeme. Zakázané ovoce v ráji byla paměť, jakmile člověk získal velikou paměť tak se ráj proměnil v pekelný očistec, blahoslavený chudý duchem je ten, kdo nemá žádnou paměť, a tak neřeší pitomosti jako pitomec.

Každé lidské divadlo je o propagandě a cenzuře



Pokrytectví způsobilo to, že z dálky vypadá monolog jako dialog, podívejme se na statistiky u informací, které na nás působí od narození do smrti, z dálky mohou tyto informace vypadat jako dialog, ale z blízka spatříme jenom monolog. Dialog je možný jenom tam kde je spravedlnost, pokud zde není spravedlnost tak zde logicky není ani možný dialog. Proč zde není spravedlnost, a tak zde není ani dialog?

Pokud by zde byla spravedlnost tak následkem by byl zánik kulturní civilizace, čím více je zde nespravedlnosti tím lépe kulturní civilizace funguje! Zhroucení sociální ideologie jasně dokazuje to, že emancipace je ekonomická utopie, protože vede k tomu, že se z lidí stává pitomý dobytek, všechny hodnotné informace, které existenčně potřebujeme jsou založené na dokonalém monologu, nelíbí se ti monolog tak odejdi jinam, pochop konečně to, že dialog je na hovno.

Problém s příživníky, co se nechtějí přizpůsobit naší společnosti je problém toho, že je zde s nimi dialog, pokud dialog nahradíme za monolog, tak okamžitě skončí problém s nepřizpůsobivými příživníky, přichází nová doba, ve které zde místo lidí budou autonomní roboti, které bude globálně ovládat umělá inteligence, bude to fungovat na monologu a dialog bude zakázaný, umělá inteligence bude mít vždy svatou pravdu.

Ano, bylo to krásné a bylo toho dost



Milí spoluobčané, setkáváme se již podesáté u vánočního poselství prezidenta republiky, a protože je to podesáté, je to také naposledy. Právě proto jsem rozdělil dnešní vánoční poselství do dvou částí. V té první bych se jako obvykle chtěl věnovat aktuálním událostem uplynulého roku, ale v té druhé bych chtěl shrnout 32 let v politickém životě, protože to pokládám za svoji samozřejmou povinnost, abych vám složil účty. Možná, že to bude trochu delší, prosím, abyste mi to prominuli, koneckonců je to naposledy. Pokud jde o aktuální události, nejvýznamnější z nich bezesporu byla ruská agrese vůči Ukrajině.

Byl jsem vždy stoupenec korektních ekonomických vztahů s Ruskou federací, zejména kvůli dodávkám relativně levných energetických surovin. Ale jsou situace, kdy ekonomické zájmy musí ustoupit zájmům bezpečnostním, a celosvětová bezpečnost, a tedy i bezpečnost České republiky je touto agresí ohrožena. Proto plně podporuji pomoc České republiky bojující Ukrajině a věřím, že tlak svobodných zemí dříve nebo později přiměje Rusko, aby území Ukrajiny opustilo.

Druhým problémem, který jsme v tomto roce museli řešit, byla energetická krize. I když ceny energií rostly již před ruskou agresí, tato agrese k jejich růstu významně přispěla. A dalším opomíjeným faktorem růstu cen energií je zelený fanatismus Green Deal. Pokusy zakázat auta se spalovacími motory, pokusy omezit ne jenom uhelné, ale jak ukazuje příklad sousedního Německa i jaderné elektrárny. A v poslední době i pokusy rozšířit emisní povolenky, které rovněž výrazně zvyšují cenu energie.

Třetím a posledním problémem, o kterém bych chtěl mluvit, je inflace, česky zdražování, které trápí naše domácnosti. Inflace má několik faktorů, jedním z nich, jak upozornil profesor Švejnar, je i zvyšování úrokových sazeb centrální bankou, protože úroky jsou náklad a náklad se promítá do ceny. Právě proto jsem využil svého zákonného oprávnění a mluvil jsem jak s guvernérem, tak členy bankovní rady z řad odborníků, kteří byli oponenty zvyšování úrokových sazeb.

Tyto sazby totiž prohlubují hypoteční krizi a snižují dostupnost úvěrů. Dalším faktorem inflace je deficit státního rozpočtu, který zvyšuje množství peněz v oběhu. Vetoval jsem novelu zákona o státním rozpočtu na rok 2022 se šíleným deficitem 375 miliard korun a domnívám se, že zejména na příjmové straně musí vláda přijmout návrhy ekonomů, které se týkají zejména daňové oblasti. A nyní už mi dovolte, abych přešel k hodnocení 32 let v politice. Takže za doby normalizace jsem byl spíše objektem než subjektem politiky.

Za svoje názory jsem byl několikrát vyhozen z práce poprvé kvůli nesouhlasu se sovětskou okupací a naposledy v září 89 kvůli kritickému článku v Technickém magazínu, který měl velký ohlas, rozmnožoval se, a tak snad alespoň trochu rovněž přispěl k listopadové revoluci. Po této revoluci jsem byl zvolen poslancem Federálního shromáždění a předsedou jejího rozpočtového výboru. A od té doby se rozpočtem zabývám celý svůj politický život. Na jaře roku 93 jsem byl zvolen předsedou sociální demokracie. Tato strana měla tehdy sedm procent voličské podpory.

Během pěti let tvrdé práce se nám podařilo zvýšit tuto podporu na 32 procent. Už v roce 1996 jsme uspěli ve volbách a byl jsem zvolen předsedou Poslanecké sněmovny. V roce 98 po dalších volbách jsem se stal předsedou vlády. Splnil jsem svůj slib, že sociální demokracie vstoupí do vládní budovy hlavním vchodem, nikoliv vchodem pro služebnictvo. Vláda v důsledku svého funkčního období uskutečnila tři zásadní reformy první byl vznik krajské samosprávy. Byli jsme jednou z mála zemí v Evropě, která krajskou samosprávu neměla a kde se všechno centralizovaně řídilo z Prahy.

Druhou reformou byla profesionalizace armády. Desetitisíce mladých mužů nemuselo absolvovat povinnou vojenskou službu a na druhé straně technologicky náročná armáda byla obsluhována profesionálními vojáky. A konečně třetí a poslední reforma byla privatizace. Státní banky byly zatíženy nesplatitelnými, často politicky motivovanými úvěry a stály před bankrotem. Nyní je bankovní sektor zdravý, možná až příliš zdravý. Během této vlády jsme vstoupili do Severoatlantické aliance a byla dokončena počáteční stavba temelínské jaderné elektrárny.

Vláda byla tolerována nejsilnější opoziční stranou za podmínky, že bude průběžně snižován deficit státního rozpočtu. Tato podmínka byla splněna. Na konci mé vlády činil tento deficit bez ztrát Konsolidační agentury deset miliard korun. V roce 2003 jsem na základě výsledků vnitrostranického referenda kandidoval na prezidenta republiky. V důsledku postojů některých vedoucích představitelů sociální demokracie jsem nebyl zvolen. Uchýlil jsem se tedy na deset let do Vysočiny, kde jsem prožil krásná léta. Když byla uzákoněna přímá volba, byl jsem poprvé i podruhé občany zvolen a chtěl bych za to poděkovat.

Jako prezident republiky jsem se v první řadě snažil hájit české národní zájmy a musíme si definovat, co to národní zájem je. Česká republika je malý až střední stát, kde 80 procent hrubého domácího produktu je tvořeno exportem. Naším národním zájmem kvůli zvyšování ekonomické výkonnosti, a tedy i životní úrovně je tedy podporovat export, prosazovat ekonomickou diplomacii a mít korektní vztahy s, pokud možno všemi významnými zeměmi světa. Podnikl jsem celou řadu zahraničních cest za doprovodu podnikatelských delegací.

Kromě toho jsem se snažil, aby Česká republika si uchovala svoji suverenitu a nepodlehla jakémukoli vnějšímu tlaku. Mám-li uvést aktuální příklad, tak je to úsilí, aby v rámci Evropské unie se rozhodovalo většinově, což by mohlo znamenat, že Česká republika ztratí část své suverenity, protože bude přehlasována většími zeměmi. Jsem odpůrcem tohoto řešení. Závěrem bych chtěl říci, že mojí srdeční záležitostí po celou dobu byl vztah s Izraelem.

Malý statečný národ, který dal lidstvu nesmírné množství vynikajících osobností, prošel strašnou tragédií a velkým utrpením, a proto jsem se snažil, aby naše vztahy s Izraelem byly nad rámec standardních mezinárodních vztahů s jakoukoli jinou zemi. I když jsem dostal řadu zahraničních vyznamenání, s pokorou a úctou jsem z rukou izraelského prezidenta nedávno přijal nejvyšší izraelské vyznamenání. Řád cti, který jsem údajně dostal jako první zahraniční politik.

Milí přátelé, po 8. březnu odejdu do starobního důchodu. Budu číst zajímavé knihy, a tak trochu budu i vzpomínat. Jako každý politik jsem se občas setkával přímo nebo zprostředkovaně i se závistivými i zakomplexovanými nulami, ať už mezi politickými komentátory, mezi neúspěšnými politiky i jinde. Na tyto nuly zapomenu první den svého starobního důchodu, a naopak budu vděčně a s úctou vzpomínat na všechny ty, s nimiž jsem měl tu čest pracovat pro republiku. Milí moji, je čas se rozloučit, a jak jinak než slovy básníka. A kdybychom se víckrát neviděli, bylo to krásné a bylo toho dost. Sbohem a šáteček.

Svět lidí je světem sluhů, každý člověk je od narození do smrti sluhou

 


Dneska začala volba prezidenta první kolo, mnozí si naivně myslí to, že prezident zde všemu u nás vládne, všemu vládnou ti, které mediálně neznáme, statisticky to u nás v České republice vypadá tak, že je zde asi tisíc lidí, co zde skrytě vládnou díky tomu, že jsou; bohatí, mocní, inteligentní, populární atd. vždy tomu tak bylo, že zde byla mocenská pyramida, kde na vrcholu byla malá všemocná elita a dole byli ubožáci. Jedinec nemůže vládnout národu, protože jeho schopnosti a možnosti jsou mnohým limitované, jedinec může ovládat maximálně deset lidí co jsou mu blízcí, protože je omezen svými schopnostmi a možnostmi.

Svět lidí je světem sluhů, každý člověk je od narození do smrti sluhou, oslovení pane nebo soudruhu je chybné, správné oslovení je sluho, sluhou je zde; bůh, papež, král, prezident, předseda vlády, ministr, ředitel, celebrita atd. Skutečným pánem zde jsou pravidla, která se nemění podle situace a platí všude. Politika je mediální divadlo, ve kterém si kariéristi hrají na to, co ve skutečnosti nejsou, jde o kariéristické závody o protekci, díky které se získává moc a bohatství. Pravda je jako zrcadlo, ve kterém spatříte čerty, co si hrají na anděly, pochopte konečně to, že v konzumním pekle nenajdete nikde anděla, andělé přeci žijí jenom v ráji, kde se nelže a nekrade.

Vše, co není v souladu s vesmírnými a přírodními pravidly to je evoluční chybou



Za vším je sebeláska, podívejme se na digitální virtuální svět z pohledu sebelásky, všechny naše kulturní ideologie pokrytecky hlásají abychom milovali naše konkurenty, ale dobrota je přeci chybou, která má za následek; inflaci, konflikty, války, pandemie, depresi, vandalismus atd. vše co není v souladu s vesmírnými a přírodními pravidly to je evoluční chybou, komu není rady tomu není pomoci.

Špatný; bůh, papež, guru, prorok, mesiáš, král, císař, sultán, šlechtic, prezident, ministr, poslanec, senátor, generál, soudce, ředitel, celebrita, milionář, moderátor atd. podporuje to, co na nás parazituje a následkem je zde blbá nálada už velmi dlouhou dobu, protože slepý zde vede slepé, a tak je do psychického ráje nedovede!

Volíme si za svoje zástupce bezcharakterní kariéristy, co jsou slepí k tomu, že se máme blbě, a tak z toho máme blbou náladu, nadbytek pro ty, co jsou ekonomicky a mocensky nahoře, vytváří logicky nedostatek pro ty, co jsou dole. Z cizího krev neteče o tom je začarovaný kruh naší společnosti, zloděj zde honí zloděje, protože kdo lže ten i krade! 

Vše evolučně směřuje k tomu, že zde lidi evolučně globálně skončí a místo lidí zde budou stroje a programy, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, jak pravil jeden mocný psychopat. Vše je zde o tom že co jsme si navařili to si i musíme sníst, podívejme se do minulosti, jak zde zanikali veliké mocné organizace, které zde byli dlouho, vše je zde dočasným evolučním experimentem, jedinou jistotou je příčina a následek.

Evoluce je proces, který se řídí přírodními zákony a principy, ale neexistuje jednoznačný standard, podle kterého by bylo možné určit, co je „správné“ nebo „špatné“ v evolučním smyslu. Evoluce se řídí principem přežití nejvíce přizpůsobených jedinců, což znamená, že různé strategie a vlastnosti se mohou vyvíjet v různých prostředích a kontextech.

Navíc, ne každá vlastnost, která je v souladu s přírodními zákony, je pro jedince nebo druh přínosná. Například některé mutace mohou vést ke vzniku chorobných stavů, nebo mohou být výhodné jen v určitých podmínkách. Proto je důležité si uvědomit, že evoluce není proces řízený nějakým cílem nebo ideálem, ale je to proces přizpůsobení se prostředí.

Většina vědců se shoduje na tom, že každý druh má své vlastní specifické vlastnosti a strategie, které se vyvinuly v průběhu jeho evoluce, a nelze je jednoduše posuzovat jako „správné“ nebo „špatné“. Všechny organismy jsou výsledkem svého vlastního evolučního vývoje a mají své specifické role v ekosystémech, které obývají.

Energii nelze zničit lze jí pouze transformovat



Bůh je subjekt, tedy bytost, která je schopná myšlení, cítění a vnímání. Bůh je také obvykle považován za nezávislou a samostatnou bytost, která má vlastní vůli a může působit na svět kolem sebe. Objekt je věc nebo entitou, která je vnímána jako předmět pozornosti nebo působení. Bůh tedy není objekt, ale subjekt. V různých náboženstvích a kulturách může být pojem „bůh“ chápán různými způsoby a může být popsán různými atributy nebo vlastnostmi. Některé náboženství může považovat boha za jediného a všemohoucího, zatímco jiné náboženství může uctívat více božstev nebo bohů s omezenějšími schopnostmi nebo mocí.

Ať už je pojem „bůh“ chápán jakkoli, obvykle je považován za subjekt, nikoli objekt. Pokud by byl bůh subjekt tak by muselo být nekonečně bohů. Některé náboženství a filozofické tradice skutečně učí, že existuje nekonečné množství božských bytostí nebo božstev. Například v řecké mytologii existovalo mnoho božstev, každé zodpovědné za různé aspekty přírody, historie a lidského života. V hinduismu existuje mnoho božstev, které jsou uctívány v různých kulturách a tradicích.

Nicméně, mnoho náboženství učí o existenci jediného božstva, které je všemocné a všudypřítomné. Například v monoteistických náboženstvích, jako je judaismus, křesťanství a islám, se učí o existenci jediného Boha, který je všemohoucí a všudypřítomný. Tyto náboženství se tedy liší od polyteistických náboženství, kde se uctívá více božstev. Je třeba si uvědomit, že pojem „bůh“ je velmi složitý a jeho význam se liší v různých kulturách a náboženstvích. Některé náboženství učí o existenci více božstev nebo božských bytostí, zatímco jiná učí o existenci jediného Boha.

Je třeba respektovat rozmanitost náboženských přesvědčení a nezaujímat žádné konkrétní stanovisko ohledně toho, zda existuje jeden Bůh nebo více božstev. Bůh je energie, protože všechny vlastnosti boží má jenom energie. Některé filozofické a náboženské tradice skutečně učí, že Bůh je nekonečná a všudypřítomná energie, která je základem všeho stvoření. Tyto tradice často vycházejí z představy, že Bůh je absolutní a nekonečný byt, který není omezen prostředím nebo časem a který má schopnost působit na svět kolem sebe. Je však třeba si uvědomit, že pojem „bůh“ je velmi složitý a jeho význam se liší v různých kulturách a náboženstvích.

Některé náboženství a filozofické tradice považují Boha za nehmotného a nadpřirozeného bytost, která je vyšší než fyzické a hmotné světy, zatímco jiné tradice považují Boha za součást přírody nebo za symbol vyššího principu, jako je láska nebo dobro. Je důležité respektovat rozmanitost názorů na Boha a nezaujímat žádné konkrétní stanovisko ohledně toho, jak Bůh je nebo co představuje. Bez energie by zde nebyl vesmír a příroda. Je pravda, že energie je základem všeho stvoření a že bez energie by nebylo možné vysvětlit vznik a fungování vesmíru a přírody.

Energie je schopnost působit nebo způsobit změnu a je klíčovým pojmem v mnoha oborech, jako je fyzika, chemie a biologie. Energie je také nezbytná pro všechny živé organismy, bez ní by nemohly fungovat a růst. Energii lze vysvětlit jako schopnost věcí měnit se nebo působit na sebe navzájem. Energie může být vysvětlována různými způsoby, například jako schopnost působit nebo pohybovat se, nebo jako schopnost způsobovat chemické reakce nebo šířit teplo. Energie může mít různé podoby, jako je například kinetická energie pohybujícího se tělesa, tepelná energie tepla nebo elektrická energie elektrických proudů.

Energie je tedy klíčovou součástí vesmíru a přírody a bez ní by nebylo možné vysvětlit mnoho z toho, co se v přírodě děje. Napětí mezi protiklady je zdrojem každé energie. Napětí mezi protiklady může být skutečně zdrojem energie v některých případech. Napětí mezi protiklady je stav, ve kterém se dvě protichůdné síly nebo faktory vzájemně ovlivňují nebo působí na sebe. Například v elektřině je napětí mezi kladnými a zápornými náboji zdrojem elektrické energie, která je schopná působit nebo způsobovat změny v okolí.

Je třeba si uvědomit, že napětí mezi protiklady není jediným zdrojem energie a že energie může mít mnoho různých podob a zdrojů. Například tepelná energie může být získávána ze spalování paliv nebo ze slunečního záření, a kinetická energie pohybujícího se tělesa může být získávána při pohybu nebo práci. Energie může být také získávána z různých přírodních jevů, jako je například gravitace nebo geotermální energie. Je tedy důležité vzít v úvahu širší kontext a nezaujímat žádné konkrétní stanovisko ohledně toho, co je zdrojem energie.

Energii nelze zničit lze jí pouze transformovat. Je pravda, že energie nelze úplně zničit, ale lze ji pouze přeměnit nebo transformovat z jedné podoby do jiné. Toto je princip, který je známý jako „první zákon termodynamiky“ nebo „zákon zachování energie“. Tento princip říká, že celkové množství energie v systému je konstantní a nelze ji ani přidat ani odebrat, ale lze ji jen přeměnit nebo transformovat z jedné podoby do jiné. Tento princip se týká všech forem energie, ať už se jedná o kinetickou energii pohybujícího se tělesa, tepelnou energii tepla nebo elektrickou energii elektrických proudů.

Energie se může přeměňovat nebo transformovat při různých procesech, jako je například spalování paliv, pohyb nebo práce. Energie může také být přeměňována nebo transformována v důsledku různých přírodních jevů, jako je například gravitace nebo geotermální energie. Je třeba si uvědomit, že přeměna nebo transformace energie obvykle není úplná a že při každé přeměně nebo transformaci se část energie ztrácí ve formě tepla nebo jiného odpadu. Je důležité chápat, že energie nelze úplně zničit, ale lze ji jen přeměňovat nebo transformovat z jedné podoby do jiné.

Energie je všude dostatek pokud máme informace, jak ji získat. Je pravda, že energie je všude kolem nás a že existuje mnoho způsobů, jak ji získávat a využívat. Energie je klíčovým pojmem v mnoha oborech, jako je fyzika, chemie a biologie, a je nezbytná pro všechny živé organismy, bez ní by nemohly fungovat a růst. Energie se může získávat z různých zdrojů, jako je například spalování paliv, sluneční záření nebo geotermální energie. Je důležité si uvědomit, že získávání energie obvykle není úplně účinné a že při každé přeměně nebo transformaci energie se část energie ztrácí ve formě tepla nebo jiného odpadu. Je tedy důležité chápat, že i když je energie všude kolem nás, je nutné ji efektivně získávat a využívat, abychom mohli v maximální míře využít její potenciál.

Lidi nepochopili to že veškeré zlo, které konají druhým jim druzí oplatí



Základní otázkou je pro nás, co je to lidský život? Dlouho jsem si myslel že život je hra a smrt je konec hry, z dálky to tak vypadá, z blízka zjistíte že život je o tom přijít a odejít, neustále něco v nás a okolo nás přichází a odchází, i my neustále někam přicházíme a potom odcházíme. Přišel, spatřil, vyhrál to je známý výrok, správě by ten výrok měl znít přišel a odešel, to, jestli vyhrajeme nebo prohrajeme není evolučně důležité! Podívejme se na sociální sítě na internetu, zde neustále lidi přicházejí a odcházejí, je to nekonečný proces hledání odpovědí na naše otázky!

Každý den na světě přichází na svět velmi mnoho lidí a velmi mnoho lidí z tohoto světa odchází, jsme zde bohužel všichni dočasným evolučním experimentem, smrt nakonec vyřeší dokonale všechny naše problémy se zdravím a ekonomikou! Mladí chtějí změnit sebe a svět, staří chtějí, aby se už nic neměnilo, protože jsou už z těch životních změn unavení. Minulost naší civilizace je plná vandalismu, ve jménu dobra se koná každé zlo, lidi nepochopili to že veškeré zlo, které konají druhým jim druzí oplatí, komu není rady tomu není pomoci. Brzo zde bude už umělá inteligence, která bude všemu kralovat a následkem bude odsun zlých lidí do rezervací a v civilizaci budou místo lidí hodní roboti co nelžou a nekradou, takto zde globálně zvítězí pravda a láska na věčné digitální časy.

Neexistuje žádný jednoznačný důkaz, že by veškeré zlo, které konají lidé druhým, se jim dříve či později vrátilo. Kromě toho by takové tvrzení mohlo mít mnoho výkladů a interpretací. Například, někdy se říká, že „co se děje kolem, to se vrací k nám“, což může být chápáno jako přirozený následek našeho chování a rozhodnutí. Pokud se chováme k druhým s respektem a empatií, můžeme očekávat, že nás budou lidé obklopující taktéž respektovat a být empatický k nám. Na druhé straně, pokud konáme zločiny nebo ubližujeme ostatním, můžeme očekávat, že toto chování se nám dříve či později vrátí v podobě následků nebo karma. Nicméně je také důležité si uvědomit, že ne všechny následky našeho chování jsou viditelné a okamžité, a také že mnoho lidí trpí nezaslouženým zlem. Proto bychom měli být opatrní při obviňování druhých z toho, že si způsobili vlastní utrpení, aniž bychom znali celou situaci.

Každý člověk na světě bude jenom statistickým číslem



Československo zaniklo po 74 letech od svého založení uplynutím 31. prosince 1992, kdy zanikla Česká a Slovenská Federativní Republika. Česká republika a Slovenská republika se tak 1. ledna 1993 staly jejími nástupnickými státy a samostatnými subjekty mezinárodního práva. Československo již během své historie jednou přestalo de facto existovat a to 1939 okupací Čech, Moravy a Slezska nacistickým Německem. Po skončení druhé světové války byl československý stát obnoven s plnou právní kontinuitou na první republiku, ovšem již bez Podkarpatské Rusi, které se zmocnil násilně Sovětský svaz.

To byla minulost a jaká nás čeká budoucnost? Přichází doba; umělé inteligence, autonomních robotů, globalizace, optimalizace, automatizace, digitalizace atd. následkem budou veliké změny na které nejsme připravení, největší změnou bude zrušení výhod, na které jsme byli zvyklí mnoho století, každý člověk bude jenom statistickým číslem a bude snadno nahraditelný, skončí tak protekce a korupce. Jakýkoli pokus o to lhát a krást bude okamžitě odhalen a pachatel bude tvrdě potrestán, skončí anonymita, která umožňovala zlým lidem se mít dobře díky výhodám které si nezaslouží.

Sociální sítě a lidová fóra jsou zloději vašeho času

Nahá pravda o úspěchu ve virtuální digitální realitě je o tom že kdo spěchá musí mnoho investovat hodně peněz do reklamy! Ten, kdo nespěchá si koupí správnou doménu s koncovkou cz a tu dá na správný hosting, každý den dává hodnotný originální obsah na doménu a za pět let je jeho doména populární, pokud zde on nemaže obsah svojí domény a nedělá začátečnické chyby. Jsi nula a myslíš si, že vyhledávače nepoznají to, že jsi nula, jenže vyhledávače jsou dneska inteligentní, a tak poznají to, že jsi nula a budou tě mnoho let ignorovat!

Podívejme se na volbu prezidenta, kdy je zde mnoho kandidátů a voliči rozhodnou o tom kdo se stane prezidentem na pět let, reklama se snaží o to, aby chytře manipulovala s voliči pomocí propagandy a cenzury, a tak ten kdo má nejlepší reklamu, ten většinou volby i vyhraje. Pokud se staneš prezidentem nebo celebritou tak má tvoje stránka velikou návštěvnost a o tvoji stránku se starají jenom profesionálové, nula nemůže hrát hlavní roli o tom je návštěvnost na internetu. Není důležité, co se na internet napíše, důležité je kdo to napsal!

Sociální sítě a lidová fóra jsou zloději vašeho času, zde obsah vytvářejí nuly a nuly tento obsah čtou, je to začarovaný kruh neúspěchu na internetu! Vše je o cestě, cesta vzhůru je obtížná a cesta po rovině je snadná, a tak většina pitomců jde po celý život po cestě co je na rovině, a tak si nekoupí doménu a nekoupí si tím ani hosting, stačí jim mít jenom účet na Facebooku kde mají mnoho virtuálních přátel, které nikdy osobně nepoznali je to celé jenom náhražka za rodinu a soukromé podnikání. Je zde mnoho knih a stránek na internetu s návody, jak být v něčem snadno a rychle úspěšní, jenže tyto teorie v praxi nefungují! Není na světě kapitalismus nebo socialismus, je zde všude mnoho tisíciletí jenom amatérismus!

Sociální sítě a lidová fóra mohou být časovými zloději, pokud se s nimi neumíte správně vypořádat. Pokud trávíte příliš mnoho času prohlížením sociálních sítí nebo čtením a psaním na fórech, může to ovlivnit váš produktivní čas a soustředění na důležité úkoly. Je důležité mít na paměti, že tyto platformy samy o sobě nejsou špatné nebo dobré, ale záleží na tom, jak je používáte. Pokud je používáte s měrou a pro určité účely, jako je například komunikace s přáteli a rodinou, získávání informací nebo vzdělávání, mohou být velmi užitečné a přínosné.

Je důležité být si vědom svých priorit a plánovat si čas tak, aby byl věnován nejdůležitějším úkolům. Pokud máte pocit, že se neumíte ovládat a strávíte příliš mnoho času na sociálních sítích nebo na fórech, může být užitečné stanovit si limity a použít například časové omezení na používání těchto platforem. Celkově platí, že je důležité najít rovnováhu mezi užitečným využíváním sociálních sítí a fór a svým časem, který chcete věnovat na jiné aktivity a povinnosti.

 

Poprava je v některých zemích stále považována za legální trest

Jaká je nejlepší hudební skupina. Toto je velmi subjektivní otázka, a to, co je pro někoho nejlepší hudební skupina, může být pro někoho jiného úplně jiné. Navíc, co se týče posledních let, to je velmi široké období a existuje mnoho skupin, které by mohly být považovány za „nejlepší“ v různých kategoriích nebo podle různých kritérií. Některé z populárních skupin jsou například The Beatles, The Rolling Stones, Queen, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Eagles, U2, a mnoho dalších. V závěru je třeba říci, že neexistuje jediná „nejlepší“ hudební skupina, a že všechny skupiny jsou oceňovány různými lidmi za různých důvodů.

Je moderní hudba lepší než stará hudba? Opět je třeba poznamenat, že tato otázka je velmi subjektivní a to, co je pro někoho považováno za „lepší“ hudbu, může být pro někoho jiného úplně jiné. Navíc, pojem „moderní“ hudby se může lišit podle toho, z jakého období se bavíme. V závěru je třeba říci, že každá hudba má své vlastní kouzlo a kvalitu, a že je důležité respektovat a oceňovat různé žánry a škály hudby. Proč se slaví nový rok ohňostroji. Nový rok se obvykle slaví ohňostroji, protože jsou to významné a atraktivní způsoby, jak oslavit přechod do nového roku. Ohňostroje jsou často používány k oslavám různých příležitostí po celém světě, včetně nového roku, a jsou oblíbené pro své krásné a ohromující efekty.

Ohňostroje jsou vyrobeny z pyrotechniky, která se skládá z různých chemických sloučenin a prvků, které jsou spouštěny do vzduchu, když jsou zapáleny. Tato chemická reakce vytváří různé barvy, tvar a efekty, které jsou viditelné z velké vzdálenosti. Ohňostroje jsou oblíbené pro svou krásu a vzrušení, které přinášejí, a jsou obvykle používány jako symbol nového začátku nebo oslavy úspěchů. Není zde začátek a konec roku je zde neustálý pohyb. Je pravda, že kalendářní rok je pouhý umělý koncept, který jsme si vytvořili, abychom mohli měřit čas. Kalendářní rok se skládá z 365 nebo 366 dní, v závislosti na tom, zda je přestupný rok, a je rozdělen do 12 měsíců.

I když jsou roky pouze umělým konceptem, stále mohou mít význam pro nás jako lidi, a slavení nového roku může být způsob, jak oslavit přechod do nového období a začít nové začátky. Každá politika je umělý koncept. Politika je obecně definována jako soustava pravidel a postupů, které jsou používány k řízení a regulaci jednání jednotlivců nebo skupin. V tomto ohledu lze říci, že politika je umělý koncept, protože je vytvořena lidmi a je používána k řízení lidských činností. Nicméně, i když je politika umělý koncept, může mít velký vliv na životy lidí a na fungování společnosti.

Politiky jsou obvykle vytvářeny a schvalovány na různých úrovních vlády nebo organizace, a mohou se týkat široké škály témat, jako je například zdraví, bezpečnost, životní prostředí, ekonomika atd. V závěru je třeba říci, že politika je důležitý nástroj pro řízení lidských činností a pro ovlivňování fungování společnosti. Vražda je závažný trestný čin, který je definován jako záměrné zabití jiného člověka. V mnoha zemích je vražda trestná činnost, a ti, kdo jsou obviněni z vraždy, mohou být souzeni a potenciálně odsouzeni k trestu odnětí svobody. V některých zemích, včetně mnoha států v USA, je trestem za vraždu i poprava. Poprava je trest, při kterém je odsouzený usmrcen státem.

Poprava je v některých zemích stále považována za legální trest, ale v mnoha jiných zemích je zakázána a považována za nelidský a krutý. Je důležité si uvědomit, že odsouzení a trest osoby za vraždu neznamená, že se vražda ospravedlnila nebo vyvážila. Vražda je vždy neodpustitelným zločinem, a i když může být odsouzený za vraždu potrestán, nikdy to nevyváží ztrátu života nebo bolest, kterou způsobil. Zvířata se vraždí a nikomu to nevadí. Je pravda, že zvířata jsou často vražděna z různých důvodů, a to může způsobovat bolest a utrpení zvířat i lidí, kteří o tom vědí. Například zvířata jsou často vražděna kvůli masu nebo kožešinám pro lidskou spotřebu, kvůli ochraně zemědělské půdy nebo kvůli ochraně lidských zdrojů.

V některých případech jsou zvířata také vražděna kvůli zábavě nebo kvůli sportu. Je důležité si uvědomit, že zvířata jsou citlivá bytosti a zaslouží si být chráněna před takovým utrpením. V mnoha zemích existují zákony a regulace, které mají chránit zvířata před nadměrným utrpením nebo vraždou, ale bohužel tyto zákony nejsou vždy dodržovány a zvířata jsou stále vystavena takovému utrpení. V závěru je důležité, abychom respektovali zvířata a chránili je před bolestí a utrpením, a abychom se snažili minimalizovat jejich vraždu, kde je to možné. Bůh vidí zlo a nijak nezasáhne. Názory na to, jak Bůh zasahuje do světa a proč, se liší mezi různými náboženskými tradicemi.

Někteří lidé věří, že Bůh má všemocnou moc a může zasáhnout v libovolném okamžiku, ale že se rozhodl nezasahovat, aby lidem dal svobodu volby a aby mohli zažít důsledky svých činů. Jiní lidé věří, že Bůh je přítomen v každém okamžiku a že jeho přítomnost a vedení jsou cítit v životních událostech, i když nejsou vidět. Je třeba poznamenat, že otázka, proč Bůh zasahuje nebo nezasahuje do světa, je velmi složitá a je těžké na ni odpovědět s jistotou. Každý má vlastní názor na to, jak Bůh působí ve světě a proč, a není možné s jistotou říci, co je pravda. Je důležité respektovat různé názory a víry ostatních lidí a uvědomit si, že mnoho otázek ohledně Boha a jeho působení ve světě zůstává nezodpovězených.

Všechny otázky jsou zodpovězené, problém je v tom že lidi očekávají jiné odpovědi. Je pravda, že existuje mnoho otázek, na které je těžké odpovědět s jistotou a na které se lidé různě dívají. Navíc, každý člověk má vlastní perspektivu a pohled na svět, a to může ovlivnit to, jaké odpovědi očekávají nebo jak interpretují odpovědi, které dostanou. Je důležité si uvědomit, že ne všechny otázky mají jednoduché nebo jednoznačné odpovědi a že je třeba být otevřený různým možnostem a pohledům. Je také důležité respektovat názory a pohledy ostatních lidí, i když se s nimi možná neshodujeme.

Nárůst cen při absenci zvýšení mzdy otroka zajišťuje skryté, nepozorovatelné okradení otroků



Může se zdát, že nemáme všichni obojky na krku, ale v moderním parazitním systému je člověk spoután na rukách a nohách mnoha jinými, ne železnými okovy. Neznalost, ideologie konzumu, ekonomická závislost a další úspěchy civilizace. Ekonomické donucení otroků k trvalé práci. Moderní otrok je nucen pracovat bez přestávky až do smrti, protože peníze vydělané otrokem za jeden měsíc stačí na zaplacení bydlení za měsíc, jídla za měsíc a cestování za jeden měsíc. Protože moderní otrok má dostatek peněz vždy jen na měsíc, je moderní otrok nucen pracovat celý život až do smrti.

Důchod je také velkou fikcí, protože otrok důchodce dá celý svůj důchod za bydlení a jídlo, a otrokovi důchodci nezbydou žádné peníze nazbyt. Druhým mechanismem skrytého nátlaku otroků k práci je vytvoření umělé poptávky po zboží, které se otrokovi vnucují pomocí televizní reklamy, práce s veřejností, umístěním zboží na určitých místech v obchodě. Moderní otrok je vtažen do nekonečného závodu o novinky, a proto je nucen neustále pracovat. Třetím skrytým mechanismem ekonomického nátlaku moderních otroků je úvěrový systém, s, pomocí kterého jsou moderní otroci stále více vtahováni do úvěrového otroctví, prostřednictvím mechanismu úroků z půjčky.

Čtvrtým mechanismem, jak zajistit, aby moderní otroci pracovali pro skrytého otrokáře, je mýtus o státě. Moderní otrok si myslí, že pracuje pro stát, ale ve skutečnosti otrok pracuje pro otrokáře, peníze otroka jdou do kapsy otrokářů a koncept státu se používá k vymývání mozků otroků, aby otroci nepokládali zbytečné otázky typu, proč otroci pracují po celý svůj život a stále jsou chudí? A proč otroci nemají podíl na zisku? A komu konkrétně se převádějí peníze, které zaplatili otroci ve formě daní? Pátým mechanismem skrytého nátlaku otroků je mechanismus inflace.

Nárůst cen při absenci zvýšení mzdy otroka zajišťuje skryté, nepozorovatelné okradení otroků. Tímto způsobem je moderní otrok chudším stále víc. Šestým skrytým mechanismem je donutit otroka, aby pracoval zdarma, zbavit otroka finančních prostředků na přestěhování a nákup nemovitostí v jiném městě nebo jiné zemi. Tento mechanismus nutí moderní otroky pracovat v jednom podniku a tolerovat otrocké podmínky, protože otroci prostě nemají jiné podmínky a nemají kam utéct.

Sedmý mechanismus, který nutí otroka pracovat zdarma, je utajování informací o skutečné hodnotě práce otroka, skutečné hodnotě zboží, které otrok vyrobil. A podíl platu otroka, který otrokář sebere prostřednictvím účetního mechanismu, přičemž využívá nevědomosti otroků a nedostatku kontroly nad přidanou hodnotou, kterou si otrokář bere pro sebe. Aby moderní otroci nepožadovali svůj podíl na zisku, nepožadovali vrácení toho, co vydělali jejich otcové, dědové, pradědové, prapradědové atd. Jsou zatajována fakta o rozkradení zdrojů do kapes otrokářů, tyto zdroje byly vytvořeny četnými generacemi otroků za tisíciletou historii.

Každá populární lidská ideologie je o propagandě a cenzuře



Nejvíce milujeme to, co nám dělá dobře nebo to co je nám vzorem, láska je vždy obchodní vztah, kterému dáváme priority, dobře se prodává to, co lidi milují, a tak to nepotřebuje reklamu. To, co lidi milují záleží na situaci nebo organizaci něco lidi milují krátce a jiné lidi milují dlouze. Velmi populární jsou dlouho mrtví spasitelé, co lidem nabízejí spasení pomocí jejich svatého učení, nejznámějším mrtvým spasitelem je božský stvořitel vesmíru a života kterého si náboženství vymysleli, aby mohli tak snadno dělat z věřících pitomce.

Každá populární lidská ideologie je o propagandě a cenzuře, začíná to pohádkou a končí to politikou ve které si neznabozi hrají na boha. Pravým spasitelem je jenom smrt, protože dokud máme tělo tak máme problémy, nechceš mít problémy tak odejdi trvale z tohoto pekelného očistce do ráje ve kterém není toužení a soužení, nevěřte tomu že pro vaše tělo a vaši duši existuje v pekle někde ráj který je dobře před vámi utajený.

Každý člověk je zde jenom materiálem na evoluční pokusy, a proto zde není pro nikoho za života ráj! V pekle jsou; války, revoluce, konflikty, soudy, vězení, mučení, popravy, pandemie, inflace, vandalismus, protekce, korupce, propaganda, cenzura atd. pochopte to, že v pekle nejsou nikde andělé a pokud jako čerti jdete k volbě prezidenta pekla, tak na kandidátkách jsou jenom čerti, proto po volbách není čertům v pekle líp.

Aby se v pekle mohli zaplatit moderní zbraně a moderní armády, tak se musí čertům v pekle zdražit to na čem jsou čerti závislí, zájem velikého je nad zájmem malého, v pekle není kapitalismus, v pekle je u moci kariérismus!

Proč je na otázku svaté víry tolik rozdílných názorů



Politika je náhražka za náboženství. Politika je lidská činnost, která se zabývá správou společnosti a řešením veřejných záležitostí. Náboženství je naopak náboženská víra a praktiky, které se zabývají otázkami vztahu člověka k Bohu a k duchovnímu světu. Politika a náboženství jsou tedy dvě odlišné oblasti, i když mohou být v některých případech propojené. Některé náboženství mohou mít vliv na politiku, pokud se jejich náboženské přesvědčení promítá do jejich politického chování nebo pokud je náboženství oficiálně zapojeno do politického života země.

Nicméně, politika a náboženství jsou stále dvě odlišné oblasti, a nelze je považovat za náhradu jedna za druhou. Politika a náboženství je ideologie. Politika a náboženství mohou být formou ideologie, ale samy o sobě nejsou ideologií. Ideologie je souhrn názorů, přesvědčení a hodnot, které jsou vyjádřené ve formě doktrín nebo teorií a které jsou používány k vysvětlení a zdůvodnění různých jevů ve společnosti. Politické ideologie se zabývají otázkami, jako je vláda, moc a zodpovědnost, a nabízejí různé názory na to, jak by měla být společnost uspořádána a řízena.

Náboženské ideologie se zabývají otázkami vztahu člověka k Bohu a duchovního světa a nabízejí různé názory na to, jak by měl člověk žít a co by měl věřit. Politika a náboženství mohou být součástí některých ideologií, ale samy o sobě nejsou ideologiemi. Na počátku naší kultury jsou rituály. Rituály jsou součástí mnoha kultur a jsou to opakovatelné činnosti nebo obřady, které jsou prováděny za účelem vyjádření určitého významu nebo symboliky. Mohou být spojeny s náboženstvím, ale také s jinými oblastmi života, jako jsou například tradice, rodina nebo společenské události.

Rituály mohou sloužit k vyjádření úcty, vděčnosti nebo posvátnosti, a mohou být prováděny individuálně nebo ve skupině. V mnoha kulturách jsou rituály považovány za důležité pro udržení spojení s minulostí a pro udržení společenského pouta mezi členy komunity. Je chytrý telefon moderním spojením s bohem. Chytrý telefon je moderní technologické zařízení, které slouží k přenosu hlasových a textových zpráv, připojení k internetu a ke spoustě dalších funkcí.

Není však spojením s Bohem nebo s nějakou nadpřirozenou silou. Je to pouze nástroj, který lidé používají k různým účelům a který jim může usnadnit život v mnoha ohledech. Někteří lidé mohou využívat chytré telefony k modlitbě nebo k přístupu k náboženským textům nebo aplikacím, ale samotný telefon není spojením s Bohem. Je to jen zařízení, které lze využít k různým účelům. Proč je na otázku svaté víry tolik rozdílných názorů. Je mnoho důvodů, proč jsou na otázku víry rozdílné názory. Jeden z hlavních důvodů je rozmanitost náboženství a víry, které existují na světě.

Každé náboženství má své vlastní přesvědčení a učení o tom, co je pravda a co je správné, a tato učení se mohou lišit od jiných náboženství nebo vír. Dalším důvodem je skutečnost, že lidé mají různé pozadí, zkušenosti a životní filozofie, což může ovlivnit jejich názory na víru. Někteří lidé se mohou opírat o racionální a vědecké poznatky, zatímco jiní mohou dávat přednost víře a duchovnímu přesvědčení. V neposlední řadě může být rozdílnost názorů na víru také způsobena tím, že lidé jsou prostě odlišní a mají různé názory na věci.

Je tedy přirozené, že se lidé budou na otázky týkající se víry lišit v názorech. Je možné že internet časem eliminuje víru v zázraky. Je možné, že internet a moderní technologie budou mít vliv na způsob, jakým lidé chápou a vnímají zázraky. Internet poskytuje přístup k širokému spektru informací a může být použit ke zkoumání a vysvětlení různých jevů, včetně těch, které by se mohly považovat za zázraky.

To může vést ke snaze vysvětlit tyto jevy pomocí vědy a racionálního uvažování, místo aby se na ně pohlíželo jako na něco nadpřirozeného nebo zázračného. Nicméně, i když může internet pomoci k lepšímu pochopení některých věcí, neznamená to, že automaticky eliminuje víru v zázraky. Víra v zázraky je v mnoha případech založena na duchovním přesvědčení a emocionálních pocitech, a tyto aspekty víry nemusí být ovlivněny internetem nebo technologií. Lidé budou i nadále mít různé názory na to, co je považováno za zázrak a co ne, a internet nemusí mít na tyto názory vliv.

Zvýšení minimální mzdy může pomoci zlepšit životní úroveň lidí



Pokud nemáme originál tak jej nahradíme něčím, co není originální. Ano, je pravdou, že v mnoha případech můžeme něco nahradit něčím jiným, pokud originál chybí nebo není k dispozici. Toto se často děje v různých oblastech, jako je technologie, medicína, výroba atd. Například, pokud potřebujete nějakou součást, která se už nevyrábí nebo není k dispozici, můžete ji nahradit něčím jiným, co splňuje stejné funkce nebo má podobné vlastnosti. To může umožnit pokračování v provozu nebo zlepšit funkčnost něčeho.

Je ale třeba mít na paměti, že náhražky nemusí být vždy plnohodnotné a mohou mít omezenou životnost nebo výkon oproti originálnímu produktu. Umělá inteligence je náhražkou za lidskou inteligenci. Umělá inteligence je technologie, která se snaží simulovat lidskou inteligenci a schopnosti, jako je učení, rozhodování, řešení problémů a adaptace na nové situace. Umělá inteligence může být použita ke zlepšení nebo automatizaci různých procesů a činností, ale není úplnou náhradou za lidskou inteligenci.

Umělá inteligence má své omezení a zatím není schopna plně nahradit lidské myšlení a schopnosti, jako je kreativita, empatie a sociální interakce. Je důležité si uvědomit, že umělá inteligence je nástroj, který může být použit ke zlepšení nebo ulehčení různých procesů a činností, ale nemůže plně nahradit lidské schopnosti a dovednosti. Je třeba využívat umělou inteligenci s rozvahou a zohledňovat její omezení a bezpečnostní rizika.

Jak vyřešit nezaměstnanost a bídu, Existuje mnoho způsobů, jak můžeme pomoci řešit problémy nezaměstnanosti a chudoby. Některé možnosti mohou zahrnovat. Podpora vzdělávání a tréninku. Poskytnutí vzdělávacích a tréninkových příležitostí může pomoci lidem získat dovednosti, které jsou potřebné pro zaměstnání. Zlepšení přístupu k zaměstnání. Pomoc s hledáním práce a poskytnutí přístupu k informacím o volných pozicích může pomoci lidem najít práci. Zvýšení minimální mzdy.

Zvýšení minimální mzdy může pomoci zlepšit životní úroveň lidí, kteří jsou zaměstnaní v nízkopříjmových pozicích. Zavedení podpůrných programů. Programy, jako je sociální dávky a příspěvky na bydlení, mohou pomoci lidem překonat překážky a zlepšit jejich životní úroveň. Podpora malých podniků. Podpora malých podniků může pomoci zvýšit zaměstnanost a rozvoj ekonomiky v místních oblastech.

Je důležité si uvědomit, že řešení problémů nezaměstnanosti a chudoby vyžaduje komplexní a koordinovaný přístup, který zahrnuje více než jen jednu opatření. Je třeba zvážit různé možnosti a přizpůsobit je konkrétním potřebám a okolnostem v různých oblastech. Pokud by zde byla nad lidmi dokonalá kontrola tak by lidi nelhali a nekradli. Je třeba si uvědomit, že lhaní a krádeže jsou složité sociální problémy, které jsou ovlivněny širokou škálou faktorů, včetně osobnostních vlastností, sociálního prostředí, kulturních hodnot a ekonomických okolností.

Nedokonalá kontrola nad lidmi sama o sobě není příčinou lhaní a krádeží, i když může být faktor, který může ovlivnit jejich výskyt. Je třeba mít na paměti, že lidská povaha je složitá a lidé se mohou chovat různým způsobem v závislosti na mnoha různých faktorech. Dokonalá kontrola nad lidmi by vyžadovala nesmírně komplexní a nákladný systém, který by musel být schopen ovlivňovat každý aspekt lidského chování, což je prakticky nemožné. Navíc, takový systém by měl velké bezpečnostní a etická rizika, včetně ztráty osobní svobody a privátnosti. Věda říká to nejde a potom přijde blázen a ono to jde.

Je pravda, že v historii se mnohokrát stalo, že vědci nebo vynálezci přišli s něčím, co se zdálo být nemožné nebo nereálné podle současného poznání nebo technologie. V některých případech mohou takové objevy přinést velké pokroky a změny v mnoha oblastech. Je ale důležité si uvědomit, že věda a technologie jsou stále se rozvíjející oblasti, a to co je dnes považováno za nemožné, může být za nějaký čas zcela běžné a reálné. Je důležité pokračovat v poznávání a zkoumání světa, abychom mohli objevovat nové možnosti a překonávat překážky.

Jaký je život kariéristy?



Jsme si rovní jenom ve smrti, společnost je všude rozdělená na ty, co jsou dole a ty co jsou nahoře. Jaký je život kariéristy? Život kariéristy je životem parazita, který chce být úspěšný, nadbytek je založen na nedostatku, člověk na člověku parazituje už mnoho tisíciletí a všechny snahy o změnu jsou naivní a marné.

Ve sportu nejsou kariéristi, zde je to o tom, že vyhraje ten, kdo je nejlepší, protože zde není protekce a korupce. Kariérismus je o protekci a korupci, zde vyhraje ten, kdo má protekci nebo využívá korupci, následkem je to že se na místa profesionálů dostávají amatéři. Je to jako s vydáním knihy, pokud knihu vydá někdo, kdo je populární tak je o knihu veliký zájem, logicky pokud by podobnou knihu vydal někdo, kdo není populární tak bude o knihu malý zájem.

Zde se dostáváme k propagandě a cenzuře, jsme naprogramování tak abychom dělali to, co od nás požaduje elita, zájem elity je tak nad zájmem obyčejného člověka. Války v nahotě odhalují pravdu o tom, že je naše konzumní společnost díky kariérismu nemocná, a tak vraždí lidi a ničí veliké hodnoty. Státy mají veliké dluhy a vyhazují veliké peníze za armádu a jiné pitomosti, následkem je logicky krize a potom následuje válka, příčinou je zase kariérismus!

Na nic není v dnešním světě spolehnutí, kde je chyba?



Virtuální realita nám umožňuje snadné navazování přátelství a lidi si neuvědomují že jde o skrytý obchod, za vším je hra, ve které se snažíme vyhrát, následkem jsou krysí závody, ve kterých není pravda a láska. Vše je zde jenom o tom že organizace a situace určují pravidla podle kterých žijeme, ten, kdo pravidla poruší je za to potrestán! Pokud je někdo dlouho mrtvý tak o něm dobře hovoříme, protože o něm už nemáme žádné ověřené informace, proto mnozí lidé se snaží o to, aby informace o sobě utajili, aby vypadali lépe, dobře se utajil a dobře i žil!

Podívejme se na to, že se dostali na veřejnost jména státních konfidentů, zde jde o totální selhání kontrolního systému, pokud někdo se stane konfidentem státu tak logicky očekává, že mu stát zaručí to, že se nikdo nikdy nedozví, že on byl státním konfidentem. Na nic není v dnešním světě spolehnutí, kde je chyba? Chyba je v tom že lidi dělají chyby! Je proto potřeba nahradit lidi za stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty, nejsou na světě už nikde lidi tak už lidi budou moci dělat chyby!

Kdo vejde skrze mne, bude zachráněn, bude vcházet i vycházet z organizace a nalezne smysl života



Pravím vám: Kdo nevchází do organizace dveřmi, ale přelézá ohradu, je zloděj a lupič. Kdo však vchází dveřmi, je sluha sluhů. Sluha mu otvírá a sluhové slyší jeho hlas. Volá své sluhy jménem a vyvádí je ze staré organizace. Když je má všecky venku, kráčí před nimi a sluhové jdou za ním, protože znají jeho hlas. Za cizím sluhou však nepůjdou, ale utečou od něho, protože hlas cizích sluhů neznají. Toto přirovnání jim moudrý sluha řekl; oni však nepochopili, co tím chtěl říci.

Řekl jim tedy moudrý sluha znovu; pravím vám, já jsem dveře pro sluhy. Všichni moudří sluhové, kdo přišli přede mnou, jsou zloději a lupiči. Ale sluhové je neposlouchaly. Já jsem dveře. Kdo vejde skrze mne, bude zachráněn, bude vcházet i vycházet z organizace a nalezne smysl života. Zloděj přichází, jen aby kradl, zabíjel a ničil. Já jsem přišel, aby měly sluhové život a měly ho v hojnosti. Já jsem dobrý moudrý sluha. Dobrý moudrý sluha položí svůj život za svoje sluhy.

Ten, kdo není moudrý sluha, pracuje jen za mzdu a sluhové nejsou jeho vlastní, opouští je a utíká, když vidí, že se blíží cizí zlí ozbrojení sluhové. Tomu, kdo je jako sluha najat za mzdu, na nich nezáleží. Já jsem dobrý sluha, znám své sluhy a ony znají mne, tak jako mě zná ten, komu sloužím a já znám svého všemocného sluhu kterému sloužím. A svůj život dávám za svoje sluhy.

Mám i jiné sluhy, které nejsou z mojí organizace. I ty musím přivést do mojí organizace. Uslyší můj hlas a bude jedna organizace, jeden moudrý sluha. Proto mě můj pán miluje, že dávám svůj život, abych jej opět přijal. Nikdo mi ho nebere, ale já jej dávám sám od sebe. Mám moc svůj život dát a mám moc jej opět znovu přijmout. Takový příkaz jsem přijal od svého všemocného pána, který je taky moudrým sluhou.

Proč je zde snaha dělat z lidí hříšníky a blázny?



Každý člověk je svatý a normální od narození do smrti, nikdo z lidí není hříšník nebo blázen! Proč je zde snaha dělat z lidí hříšníky a blázny? Příčinou je zde to že život je hra a každý touží po tom, aby vyhrával v této hře a následkem je snaha dělat z lidí hříšníky a blázny, když nemůžeme vyhrát, protože nám to pravidla hry nedovolí tak se snažíme pravidla hry porušit a následkem je konflikt. Jak by vypadala naše kulturní civilizace, pokud by zde byl kontrolní systém, který by nikomu neumožnil porušit pravidla hry?

Lidi by nemohli dělat chyby a museli by se naučit tomu, že zájem celku je nad zájmem jedince. Nebyli by zde už mezi lidmi a národy konflikty, protože by se dodržovali pravidla hry. Mnozí namítnou že něco takového je přeci utopie a nemá smysl se něčím takovým zabývat, protože nikdy zde nebude pro lidi svět, ve kterém by lidi nemohli dělat chyby. Jenže vše směřuje k virtuální globální realitě s umělou inteligencí a jakmile budeme všichni existovat ve virtuální realitě tak najednou zjistíme že jsme v situaci ve které lidi nemohou už dělat chyby.