neděle 23. dubna 2023

Tvoje víra bude jednoduchá



Otče proč mě lidi ukřižovali? Přišel jsi bohužel v době, kdy nebyl tvůj příchod optimálně načasován, úspěch je vždy a všude o správném načasování je to něco jako v hudbě. S tím nejde než souhlasit, kdy ale bude správné načasování pro to abych na Zemi znovu přišel? Lidi dělají neustále pokusy a najednou jim z laboratoře unikne virus který se rychle globálně rozšíří a způsobí u všech lidí neplodnost, a tak nebudou zde už k dispozici otroci pro elity.

Lidi to začnou řešit tím, že začnou vyrábět naprogramované stroje co za ně budou otrocky pracovat, práce pro lidi tak nebude. Když nejmladšímu člověku na světě bude 33 let tak to bude signál pro to abys přišel na Zemi hlásat novou víru v zázraky.

Tvoje víra bude jednoduchá, nabídneš lidem možnost se nechat naskenovat digitálně a po naskenování se jejich tělo eliminuje optimálně, lidi budou existovat jenom ve virtuální realitě kde není možné žít v hříchu. Nestačí se jenom vzdát výhod a hodnot je třeba se vzdát i genetického těla, není tělo tak není problém s hříšností.

Krize u ekonomiky a politiky je následek chybného zastřešení



Krize v ekonomice a politice mohou mít mnoho různých příčin, a proto nelze jednoznačně říct, že jsou vždy následkem chybného zastřešení. Nicméně, špatné rozhodování politických či ekonomických představitelů může mít za následek negativní dopad na společnost a ekonomiku. To může být způsobeno nedostatečným zastřešením občanů, kdy jsou jejich zájmy ignorovány a politici jednají ve prospěch jiných zájmů. Například, politici mohou být pod vlivem zájmů velkých korporací a ignorovat potřeby obyčejných lidí, což může vést k nerovnoměrnému rozdělení bohatství a hospodářské nerovnováze. Podobně, ekonomická krize může být způsobena špatným rozhodováním podnikatelů a bankéřů, kteří riskovali příliš mnoho a přehlíželi možné důsledky svých činů.

Je důležité, aby politické a ekonomické rozhodování bralo v úvahu zájmy celé společnosti a bylo založeno na férovosti, rovnosti a zodpovědnosti. To může být dosaženo například prostřednictvím transparentnosti a odpovědnosti politických a hospodářských institucí, jakož i účastí občanů na rozhodovacích procesech. Ježíš Kristus jako tesař pracoval s dřevem, ale jeho poselství bylo hlubšího charakteru a nezaměřovalo se pouze na opravu chybného zastřešení svaté ideologie. Jeho poselství bylo o lásce, soucitu a spravedlnosti, o tom, jak žít dobře a správně v souladu s Božími zásadami.

Ježíšovo poselství bylo pro mnoho lidí nové a revoluční, ale zároveň kontroverzní a provokativní, a proto byl často nepochopen a odmítán. Jeho učení se často odporovalo tehdejším náboženským tradicím a zvyklostem, a mnoho lidí bylo skeptických vůči jeho učení a následování jeho cestou. Nicméně, Ježíšovo poselství mělo hluboký a trvalý vliv na světovou historii a dodnes inspirovalo mnoho lidí k životu v souladu s hodnotami jako láska, soucit a spravedlnost.

Za jak dlouho se změní myšlení lidí obsažené v knihách a filmech



Změna myšlení lidí, jak se odráží v knihách a filmech, může být rychlá nebo pomalá, závisí to na mnoha faktorech. Některé změny mohou být rychlé a dramatické, zejména pokud jsou spouštěny velkými společenskými změnami nebo technologickým pokrokem. Například změny v myšlení o lidských právech a rovnosti se v posledních desetiletích dramaticky změnily v mnoha zemích, což se promítá i do knih a filmů.

Na druhé straně mohou být některé změny velmi pomalé a postupné. Například názory na genderové role a stereotypy se postupně mění, ale tento proces může trvat mnoho let nebo dokonce desetiletí. Vývoj společnosti, vzdělání a kultura jsou faktory, které ovlivňují, jak rychle se myšlení lidí mění a jak se to odráží v knihách a filmech.

Je také důležité si uvědomit, že i když se myšlení lidí může změnit, knihy a filmy mohou zůstat populární i přes jejich zastaralé názory. Některé knihy a filmy jsou považovány za klasiky, i když zobrazují myšlenky a postoje, které jsou dnes považovány za zastaralé nebo dokonce problematické.

Celkově lze říci, že rychlost změny myšlení lidí obsažené v knihách a filmech se liší v závislosti na mnoha faktorech a nelze to jednoznačně určit.

Jaký je účel zákona?



Účel zákona je stanovit pravidla a normy, které mají regulovat chování jednotlivců a institucí v různých oblastech společnosti. Zákon má za cíl zajistit právní jistotu, ochranu práv a svobod jednotlivců a zároveň udržovat stabilitu a řád ve společnosti.

Zákon stanoví, co je povoleno a co zakázáno a v případě porušení předpisů upravuje způsoby postihů a nápravy. Důležitou funkcí zákona je také ochrana slabších členů společnosti, jako jsou děti, nemocní, starší lidé, sociálně slabší osoby, menšiny a další.

Zákon má vliv na mnoho oblastí společnosti, jako je právo, politika, obchod, ekonomika, sociální služby, zdravotnictví a další. Zákon pomáhá udržovat řád a stabilitu ve společnosti, což přispívá k rozvoji a prosperitě celého státu.

Pokud o něco přijdeme tak si uvědomíme, jakou to mělo pro nás hodnotu



Toto tvrzení je často pravdivé. Často si uvědomujeme hodnotu věcí a lidí, až když je ztratíme. Pokud o něco přijdeme, může to být bolestivé a těžké, ale zároveň to může být příležitostí k zamyšlení nad tím, co jsme měli a jak jsme to mohli lépe ocenit. Někdy je důležité naučit se cenit věci a lidi v našem životě, dokud je máme, abychom se vyvarovali zbytečného litování a smutku, když je ztratíme.

Ano, existují situace, kdy se snažíme zbavit se něčeho, co nás trápí, ale z nějakého důvodu to nejde. Nemoc může být dobrým příkladem tohoto typu situace. Někdy se snažíme udělat všechno, co je v našich silách, abychom se zbavili nemoci, ale i tak může být obtížné ji porazit. V takových případech je důležité se snažit najít způsoby, jak se s nemocí vyrovnat a zlepšit svůj zdravotní stav, i když nemoc úplně neodezní.

Je také důležité si uvědomit, že některé věci jsou mimo naši kontrolu, ačkoliv se snažíme udělat maximum pro to, abychom je změnili. V takových situacích je důležité najít způsoby, jak se s danou situací vyrovnat, a nezoufávat. To může zahrnovat hledání podpory od rodiny a přátel, nebo vyhledání odborné pomoci.

Levný počítač na hry bez grafické karty za 5134 Kč dne 23.4.2023



  1.  AMD Ryzen 5 4600G
  2. ASUS PRIME A520M-K
  3. WD Blue SN570 500GB
  4. Kingston FURY 8GB DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
  5. EVOLVEO Pulse 450W černý
  6. Gamemax Silent HILL / H606
  7. Linux distribuce

Nadstandartní příslušenství pro náročné

  1. Kingston FURY 8GB DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
  2. Inno3D GeForce GTX 1650 GDDR6 TWIN X2 OC
  3. Seagate BarraCuda 8TB
  4. 28″ DAHUA LM28-V400

Ta oprava člověka se nevyplatí nahradíme jej za umělého člověka na baterky



Toto tvrzení je nesprávné a eticky neakceptovatelné. Nahrazování lidí za umělé stroje není lidské a neohleduplné k těm, kteří by mohli být nahrazeni. Navíc je nereálné v současné době vytvořit umělého člověka, který by byl schopen nahradit člověka v každém ohledu, včetně jeho emoční a sociální inteligence.

Místo toho se můžeme zaměřit na zlepšování a rozvoj technologií, které by mohly pomoci lidem s různými poruchami, jako jsou amputace, nevidomost nebo sluchové postižení, a umožnit jim vést co nejplnější život. Tyto technologie by měly být navrženy tak, aby lidé s těmito poruchami mohli zůstat autonomní a udržet svou lidskost a důstojnost. Mnoho věcí, které dnes považujeme za běžné a samozřejmé, bylo v minulosti neuvěřitelné a neuskutečnitelné. Pokrok v technologiích a vědě v posledních desetiletích nám umožnil zlepšit naše životy a dosáhnout věcí, které byly dříve neuvěřitelné.

Můžeme očekávat, že tento trend bude pokračovat a že v budoucnu se budou dít věci, které si dnes nedokážeme ani představit. Například pokrok v oblasti umělé inteligence, biotechnologií, nanotechnologií a kvantových počítačů může mít velký vliv na naše životy a může nám umožnit dosáhnout věcí, které jsou dnes nemožné. Nicméně, stále bychom měli být obezřetní a zvážit možné důsledky těchto nových technologií a zabezpečit, aby byly využívány pro dobro lidstva, a nikoliv pro jeho škodu.

V první řadě by pravděpodobně došlo ke značnému přeměně lidské práce. Profese, které jsou dnes vykonávány lidmi, by mohly být nahrazeny roboty, což by mohlo mít dopad na zaměstnanost a ekonomiku. Na druhou stranu, roboti by mohli zlepšit produktivitu a efektivitu výroby, což by mohlo vést ke zvýšení prosperity a blahobytu společnosti.

Dalším důsledkem by mohlo být zlepšení bezpečnosti a kvality života. Roboti by mohli být použiti k nebezpečným pracím, jako je těžba v uhelných dolech nebo na elektrické práce, a mohli by být využiti k zajištění lepší kvality zdravotní péče. Nicméně, všechny tyto pozitivní důsledky by měly být vyváženy s ohledem na důsledky pro lidskou identitu a hodnotu. Pokud by roboti byli schopni nahradit lidstvo v každém ohledu, mohlo by to vést k pocitu ztráty smyslu lidské existence a identitě, a tedy k existenciální krizi. Proto je důležité zvážit etické, kulturní a filozofické otázky, které by se mohly vztahovat k této situaci.

Lidi pořád ztrácí hlavu, a tak by místo ztracené hlavy použili umělou hlavu



Tento výrok je převzat z populárních frází, které se obvykle používají v přeneseném významu. Není to však realistická ani vhodná možnost. Ztráta hlavy nebo jiného závažného úrazu mozku jsou závažná a často fatální situace, které by vyžadovaly okamžitou lékařskou péči a podpůrnou terapii. Použití umělé hlavy by zahrnovalo chirurgický zákrok a mnoho dalších aspektů, včetně rehabilitace a psychologické podpory.

Kromě toho je důležité mít na paměti, že umělá hlava by nebyla schopna nahradit všechny funkce skutečné lidské hlavy, jako je například schopnost emocionálního projevu, tvořivosti, intuice a dalších psychických procesů. Umělá hlava by byla určena spíše pro léčebné účely, jako je například obnova některých funkcí mozku po úrazech nebo jiných poruchách.

Závěrem lze říci, že vývoj umělých hlav může být v budoucnu užitečný pro zlepšení zdraví a kvality života lidí, ale nemůže být považován za způsob, jak vyřešit problémy, které jsou dnes spojeny se ztrátou hlavy.

Tak jako mají lidi umělou nohu tak budou mít i umělou hlavu



Zatímco technologie pro výrobu a použití umělých končetin se v posledních letech velmi rozvinula a umožňuje lidem se ztrátou končetin se vrátit k běžnému životu, vývoj technologie pro výrobu umělých hlav není tak pokročilý.

Výroba umělých končetin se zabývá náhradou chybějící části těla, která se stává překážkou pro běžné fungování a mobilitu. Na druhé straně, výroba umělé hlavy by byla úplnou náhradou za lidskou hlavu, což by bylo z hlediska současné technologie a vědy extrémně obtížné a nepravděpodobné.

Navíc by vývoj umělé hlavy s sebou přinášel řadu etických, společenských a právních otázek. Například, jak by se taková technologie používala a kdo by měl přístup k umělým hlavám? Jak by se zacházelo s informacemi a osobními údaji v umělých hlavách? Jakým způsobem by se udržovala bezpečnost těchto technologií a jakým způsobem by byla řešena otázka zodpovědnosti za jejich použití?

Zkrátka, vývoj umělých hlav je v současné době mimo dosah našich technologických a vědeckých schopností a je také zatížen řadou etických, společenských a právních otázek, takže to není žádná reálná možnost v nejbližší budoucnosti.

Člověk je chytrý dobytek to minulost jasně dokazuje



Z pohledu historie jsou lidé vskutku pozoruhodní tvorové, kteří dokázali vybudovat složité společnosti, vynalézt nástroje a technologie a dosáhnout úspěchů v mnoha různých oblastech. Nicméně, tvrzení, že jsou lidé pouze „chytrý dobytek“ je silně zjednodušující a nepřesné.

Lidé jsou unikátní a složití tvorové, kteří mají mnoho rozdílných schopností a vlastností. Kromě inteligence mají například i schopnost empatie, sebereflexe, kreativity, a další. Zatímco v některých ohledech mohou být lidé porovnáváni s jinými druhy, je důležité si uvědomit, že každý druh má své specifické schopnosti a role v ekosystému.

Je také důležité si uvědomit, že jako druh jsme stále výrazně ovlivňováni naší biologií a vývojem, ale také naším sociálním a kulturním prostředím. Každý člověk je jedinečný a výjimečný, a zjednodušovat je jako „chytrý dobytek“ by bylo příliš reduktivní a neodpovídající skutečnosti.

Lež a krádež je chybou v nastavení systému



Lež a krádež jsou chybou lidského chování a jednání, které může být způsobeno různými faktory, jako jsou osobní zájmy, nezodpovědnost, nízká morální hodnota, nevhodné vzdělání a špatné výchova. Nicméně, systém může hrát důležitou roli při vytváření podmínek pro vznik těchto chyb.

Například, pokud je systém postaven tak, že někteří lidé mají velké množství privilegií a jiní nemají dostatečný přístup ke zdrojům, může to vést k většímu počtu krádeží a podvodů, protože se lidé snaží získat co nejvíce pro sebe. Stejně tak, pokud jsou zákony a pravidla příliš složité nebo nejednoznačné, může to vést k většímu počtu leží, protože lidé mohou najít díry v systému, které umožňují nezodpovědné chování.

Proto je důležité, aby systém byl spravedlivý a rovný pro všechny, aby všichni lidé měli přístup ke zdrojům a možnostem, které potřebují, a aby zákony a pravidla byla jasná a jednoznačná. Kromě toho by mělo být vzdělávání a výchova prioritou, aby se lidé naučili, jak správně jednat a jak respektovat zákony a pravidla. Pokud budou tyto prvky zohledněny v systému, bude pravděpodobně mnohem méně případů leží a krádeží.

Je to pořád dokola o tom že příležitost dělá zloděje



Ano, příležitost může být motivací pro některé lidi k tomu, aby porušili zákony nebo pravidla. Nicméně, není to jediný faktor, který ovlivňuje lidské chování. Lidské chování je velmi komplexní a závisí na mnoha faktorech, jako jsou sociální a ekonomické podmínky, osobní hodnoty, kultura, vzdělání, zkušenosti a mnoho dalších.

Z tohoto důvodu není možné jednoduše říci, že příležitost vždy dělá zloděje. Existují lidé, kteří mají příležitost k tomu, aby porušili zákony nebo pravidla, ale přesto se rozhodnou jednat eticky a zákonně. Na druhé straně existují lidé, kteří nemají příležitost k porušení zákona, ale přesto se rozhodnou jednat neeticky a porušit zákony nebo pravidla.

Z tohoto důvodu je důležité, aby existovaly vhodné mechanismy pro regulaci a kontrolu chování, jako jsou zákony, pravidla, etické normy a tresty za porušení pravidel. Tyto mechanismy mohou pomoci minimalizovat riziko neetického chování a chránit veřejné zájmy.

Všechny hodnoty jsou relativní, a to platí i u lidské práce



Je pravda, že hodnoty jsou v mnoha ohledech relativní a závisí na kontextu, v jakém jsou hodnoceny. To zahrnuje i hodnotu lidské práce, která může být vnímána různými způsoby v různých kulturách a společnostech.

Například, v některých zemích jsou určité profese považovány za mnohem prestižnější než v jiných zemích. Stejně tak, některé práce mohou být více finančně ohodnoceny než jiné, zatímco jiné práce mohou být méně placené, ale mají vysokou společenskou hodnotu.

Hodnota lidské práce se také může lišit v závislosti na kontextu, jako je věk, pohlaví, zdravotní stav nebo jiné faktory. Například, starší lidé mohou být méně ceněni v některých profesích, a lidé s invaliditou mohou být omezováni v přístupu k některým pracovním příležitostem.

Nicméně, je důležité si uvědomit, že hodnota lidské práce je důležitá pro každou společnost a každý jednotlivec by měl být oceněn za svou práci a úsilí. Je důležité respektovat a uznat hodnotu lidské práce všude, ať už se jedná o jakoukoli profesi nebo práci.

Evolučně je člověk parazit, a proto nerad pracuje



Toto tvrzení není v souladu s biologickými fakty. Parazitismus je biologický termín, který popisuje interakci mezi dvěma druhy, kdy jeden získává z druhého živiny nebo jiné zdroje na úkor toho druhého, často s negativními dopady pro hostitele. Člověk však není biologický parazit v tomto smyslu.

Lidé jsou druh, který se vyvinul k tomu, aby pracoval a hledal způsoby, jak zlepšit své podmínky života. Práce a spolupráce jsou klíčovými prvky, které umožnily lidem vyvinout se a dosáhnout vysoké úrovně společenského a technologického pokroku.

Samozřejmě, někteří lidé mohou mít tendenci vyhýbat se práci, ale nelze to považovat za evoluční rys celého druhu. V každém případě jsou různé faktory, které mohou vést k nedostatku motivace k práci, jako jsou sociální nebo ekonomické problémy, depresivní stav, nebo nesprávné zaměření kariéry.

V každém případě, nelze tvrdit, že člověk je výhradně parazitem a že mu není přirozené pracovat. Práce je součástí lidského přirozeného vývoje a pro mnoho lidí je zdrojem osobního naplnění a spokojenosti.

Každý řídící systém je skladem databází programově ovládaný



Každý moderní řídící systém využívá databázi pro ukládání informací, které jsou potřebné pro jeho funkci a řízení různých procesů. Databáze může být vytvořena pomocí různých technologií a systémů pro správu databází, jako jsou například MySQL, Oracle, PostgreSQL nebo MongoDB.

Tyto databáze mohou obsahovat různé druhy informací, jako jsou například údaje o produktech, zákaznících, transakcích, zaměstnancích a další. Tyto informace jsou ukládány v databázi tak, aby byly snadno dostupné a rychle zpracovatelné.

Programové ovládání pak znamená, že řídící systém je řízen pomocí programů, které jsou napsány v určitém programovacím jazyce. Tyto programy pak umožňují řízení různých funkcí a procesů v řídícím systému, jako je například zpracování dat z databáze, komunikace s jinými systémy nebo řízení hardware.

Celkově lze tedy říci, že každý moderní řídící systém využívá databázi pro ukládání informací a je programově ovládaný pomocí speciálních programů. Tyto funkce jsou klíčové pro správnou funkci a řízení různých procesů v systému.

Evoluční vývoj u dopravy odhaluje naši budoucnost



Evoluční vývoj dopravy nám poskytuje náhled do budoucnosti, protože ukazuje, jak se technologie a společnost mění a jaký vliv to má na způsob, jakým se lidé pohybují. Vývoj dopravy se stal stěžejním faktorem v našem každodenním životě a ovlivňuje naše způsoby cestování, obchodování a komunikace.

Historicky jsme prošli několika etapami vývoje dopravy, od prvních kočárů až po moderní vysokorychlostní vlaky a autonomní vozidla. V současné době se stále více rozvíjí elektromobilita a technologie umožňující sdílení vozidel.

Tento vývoj ukazuje na to, že v budoucnosti se očekává další růst elektromobility a autonomních vozidel. Lidé budou moci cestovat efektivněji, rychleji a bezpečněji, a to bez potřeby vlastnit vlastní vozidlo. Mnoho lidí už nyní preferuje sdílení vozidel před vlastnictvím a toto trendu by mohl pokračovat.

Také se očekává rozvoj nových technologií, jako jsou letecké taxi, vysokorychlostní vlaky a hyperloop, což by mohlo radikálně změnit způsob, jakým se pohybujeme a jakým způsobem komunikujeme s ostatními lidmi.

Celkově lze říci, že evoluční vývoj dopravy ukazuje na to, že budoucnost bude založena na inovativních technologiích a lepších způsobech, jak se pohybovat a komunikovat, s důrazem na udržitelnost a snižování emisí.

Lež je pořád jenom lež i když je moderní



Lež je nepravdivé tvrzení nebo informace, která je záměrně prezentována tak, aby vzbudila falešný dojem nebo přesvědčila někoho o něčem, co není pravda. Lež je vždy neetická a nepřijatelná bez ohledu na to, jak je moderní nebo aktuální.

V moderní době jsou lidé vystaveni množství informací a reklam, a někdy je těžké rozeznat, co je pravda a co ne. Proto je důležité mít kritické myšlení a nevěřit všemu, co vidíme nebo slyšíme. Je důležité prověřovat informace a hledat důkazy, aby se minimalizovala pravděpodobnost, že se staneme obětí lží a manipulace.

I když je moderní technologie a internetové platformy mohou poskytnout nové způsoby šíření dezinformací, pravda a etické chování zůstávají klíčové hodnoty, které by měly být v naší společnosti uplatňovány bez ohledu na moderní trendy.

Medituj nebo se modli a stane se zázrak



Závislosti jsou pevným bodem, kolem kterého se vše točí, vše je zde závislé na mnohém, co je zdrojem funkčnosti. Nemoci a smrt jsou následkem neuspokojených závislostí a vesmírné principy zdrojem funkčnosti pro vše, co je ve vesmíru, pokud hledáte stvořitele všeho tak hledáte vesmírné principy, jakými jsou; protiklady, příčiny a jejich následky, gravitace, čas, práce, pravda, láska atd. Nejsme spokojení s realitou, a tak je zde toužení které nám přináší psychické problémy, je nám neustále nabízená iluzorní realita, ve které jsou možné zázraky a jsou zde hrdinové co umí vyhrávat.

Proč je nám nabízená iluzorní realita kde je vše krásné nebo dokonalé? Je to dobrý obchod pro ty, co nám iluzorní realitu nabízejí v; knize, časopisech, internetu, Facebooku, počítačové hře, televizi, rádiu, sektě, náboženství, politice, reklamě, drogách, jídlu, pití, sexu atd. poznat dneska co je iluze a co je realita není snadné, protože iluze jsou natolik reálné, že je považujeme za realitu. Ježíš Kristus byl iluzionista! Iluzionista je herec, který hraje roli, ve které je tím, co má v roli, pokud má v roli být bohem tak je i bohem, vše je zde divadlo, ve kterém jsou herci a diváci.

Nedávno zde byla volba prezidenta, ve které staří iluzionisté soutěžili o to, kdo je lepší iluzionista, každý iluzionista byl jako kolovrátek a neustále dokola říkal ty samé nesmysly o tom, že jenom on dokáže realizovat ekonomické a sociální zázraky, sliby se slibují a blázni se dočasně radují. Medituj nebo se modli a stane se zázrak to říkají iluzionisté, tak to nefunguje v realitě, díky vesmírným principům jsou zázraky nemožné a s tím se musíme smířit jinak to bohužel nejde. Vše je o tom, jaká byla tvoje minulost, protože současnost vznikla v minulosti a budoucnost vzniká v současnosti to nejde změnit!