neděle 4. června 2023

V totalitě nikdy nevíte, za co vás eliminují



Prioritou je eliminovat zaostalost. Většina lidí na světě je zaostalých a následkem jsou zde problémy, na které není řešení, je třeba pochopit to, že prioritou je eliminovat zaostalost, zavedou se každoroční testy na kvalitu lidí a nekvalitní lidi se budou dávat do masových konzerv společně s drůbežím separátem, to není cynismus, to je ekonomika, která neuznává svatý dogmatismus. Člověk je otrokem od narození do smrti, tvrzení že nejsme otroky je svatý dogmatismus, jsme zotročení fyzicky a psychicky více než si to uvědomujeme, systém je postaven na kontrole a trestu, dobrota je zde žebrota. Války, konflikty, krize atd. nám v nahotě odhalují naši zaostalost, vždy zde bylo násilí člověka k člověku, nejsme ovce, jsme lidi a svatý dogmatismus se snaží z nás udělat pomocí přeprogramování myšlení ovce, se kterými si může dělat, co chce elita složená z psychopatů a deviantů.

Vyspělá kultura logicky potřebuje vyspělé lidi, je třeba eliminovat chyby v nás a okolo nás, nebudeme mít smilování s chybnými lidmi, co lžou a kradou, takový člověk skončí v masové konzervě společně s drůbežím separátem, nejsou na světě chybní lidé, tak nejsou zde s chybnými lidmi už žádné problémy. Lidi dělají chyby a nechtějí se poučit ze svých chyb, na lidi platí jenom policejní totalita, která nemá smilování s lidmi, co chybují, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita. Vše se dneska dělá ve velkém, a tak budeme ve velkém dávat chybné lidi do masových konzerv společně s drůbežím separátem, vše se ekologicky recykluje a logiky musí i dojít na to, že budeme globálně ekologicky recyklovat ubožáky, co mají nulovou hodnotu.

Skončí doba, kdy sociální stát podporoval lenochy a parazity, kdo nebude platit veliké daně, ten skončí v masové konzervě, společně s drůbežím separátem. Pokud statisticky vyhodnotíme život průměrného člověka v Praze, tak zjistíme to, že většina jeho života byl promrhaný čas, to jistě musí mít nějakou skrytou příčinu? Tou příčinou jsou chybné priority, jaký to má smysl a logiku mít každý den sex, když díky antikoncepci nebo sterilizaci, nebudou ze sexu děti, to je jenom promrhaný čas. Jaký to má smysl, pracovat jako otrok v Amazonu, když je to mizerně zaplacená těžká práce, to je jenom promrhaný čas. Jaký to má smysl studovat vysokou školu, když po vystudování neseženete uplatnění v tom, co jste vystudovali, to je jenom promrhaný čas.

Jaký to má smysl chodit volit politiky, když na kandidátkách jsou jenom staří idioti, co umí jenom lhát a krást, to je jenom promrhaný čas. Jaký to má smysl číst svaté knihy (Bible, Korán, Bhagavadgíta), když zde jsou samé svaté lži, to je jenom promrhaný čas, egoistický člověk přeci stvořil bohy a náboženství ke svému egoistickému obrazu, aby mohl tak snadno dělat z druhých hlupáky a chudáky. Jaký to má smysl koukat na barevný monitor (mobilní telefon, notebook, televize) to je promrhaný čas, vše se zde neustále v kruhu opakuje, k čemu jsou mi informace o tom, že je někde nějaký problém, nebo nějaká katastrofa, každý má svých problémů dost, nikdo mu s jeho problémy nepomůže.

Promrhaný čas je jako rakovina, která napadala konzumní kulturu, je třeba tento problém začít konečně do hloubky řešit jinak dojde k tomu, že zde místo lidí budou GVKB roboti s umělou GVKB inteligencí a robot prezident bude vyznamenávat roboty, protože u robotů není už problém s promrhaným časem, roboti totiž neznají sex, protože roboti v továrně vyrábějí roboty. Vše je o základech, to, co nemá základy to je nemocné, základem života jsou správné závislosti, to, co je správné pro mě to nemusí být správné pro tebe, nemohu vám proto dát seznam správných a chybných závislostí tak jako to dělají ti, co si zde hrají na svaté autority, tento svět je v pohybu hmotném a psychickém, to, co bylo včera správnou závislostí, to bude zítra chybnou závislostí, proto máme inteligenci, abychom díky ní poznali, co je pro nás dneska správnou závislostí.

Nenechte si přeprogramovat mozek od; politiky, náboženství, vědy, techniky, reklamy, pohádek, módy, pověr, mytologie, symbolů, fetišů, rituálů, demagogie, extrémismu atd. je to tak snadné se uzavřít do svého světa, jenže následkem je nemoc! Komu není rady, tomu není pomoci, na sociálních sítích lidi naříkají na svoje problémy, a když jim poradíte, aby změnili svoje priority, tak vás neposlechnou, protože jsou uzavření do svého ubohého světa. Podobná situace je se starými lidmi, co nám zde vládnou chybně, jsou to nemocní lidé, co by se měli léčit a na jejich místa by měli nastoupit lidi, co jsou testováni každý měsíc fyzicky a psychicky.

Slepý nemůže vést slepé, nemocný nemůže léčit nemocné atd. z díla poznáme tvůrce, popularita je zde dočasně, dílo je zde trvale, vše, co dáváš to i nazpět dostáváš, je to tak snadné kopírovat cizí dílo, podívejme se na vysokoškoláky, jsou to jenom levné kopie s nulovou hodnotou, protože nemají praktické zkušenosti, a tak amatérsky chybují. Základní otázka vesmíru a života má jednoduchou odpověď, jak si to uděláš, takové to máš, nechtěj násilím změnit cizí lidi, chtěj změnit sebe, a to co je blízko okolo tebe, dobrota je žebrota!

V současnosti si nevíme rady s; degenerací, zaostalostí, přelidněním, špínou, náboženstvím, politikou, reklamou, ekonomikou, složitostí, extremismem, vandalismem, pokrytectvím, kariérismem, příživníky, lenochy atd. celý systém je postaven na pravidlech a limitech která se mají dodržovat, jenže každý člověk je originál a potřebuje i originální přístup. Lidi globálně psychicky naskenujeme pomocí GVKB dotazníků, co budou na internetu a po naskenování se lidi globálně nahradí za inteligentní GVKB roboty, co budou využívat informace získané ze skenování lidí, člověk to byla testovací evoluční verze, finální verzí je GVKB robot, který nelže a nekrade. Poslední člověk na světě skončí nahý v zoologické zahradě za sklem v pavilonu opic.

Vím, kde je zakopaný pes! Pes je zakopaný v tom, že dobrota je žebrota, po celý život narážím neustále na to, že dobrota je žebrota, přesto naše lidská kultura pokrytecky hlásá mnoho tisíciletí dobrotu, a tím uvrhuje dělnickou třídu do žebroty. Člověk je egoistický invazní druh, který se obrazně podobá medúzám, v lidském podvědomí je bezcitnost a pokrytectví, to nemůže změnit vymývání mozků, pomocí drog nebo dezinformací, z čerta anděla neuděláš. Vše je zde divadlo, ve kterém si čerti hrají na anděly, největší lidskou lží je víra v boha, který dělá zázraky, člověk stvořil boha ke svému obrazu. Stvořitelem všeho je zde; evoluce, čas, inteligence, energie, program, informace, pravda, láska, víra, štěstí, práce atd. bůh je jenom symbolická svatá hůl, o kterou se opírají duševně slabí hlupáci, co nemají objektivní informace o tom, jaká je zde čistá pravda.

Pokud bůh není, tak je třeba eliminovat; hnutí, sekty, náboženství, politiku, reklamu, pohádky, pověry, rituály, mytologie, fetiše, symboly, dogmata atd. ohněm a mečem, živý systém to je programově řízený dočasný evoluční proces, vše je zde jenom testovací evoluční verzí, protože je třeba staré nahrazovat novým. Je třeba zavést kontrolní digitální systému do praxe, místo chybuje a pracujete pomalu, máte výpověď, zde bude násilné eliminování, a mrtvý člověk se dá do masové konzervy, společně s drůbežím separátem. Většina lidí na světě tak skončí brzo v GVKB masové konzervě, nebudou zde výjimky pro ty, co jsou nahoře a mají zde výhody a jistoty, které si nezaslouží, GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, lidi zde budou jenom na podřadné špinavé fyzicky namáhavé práce, na které se nevyplatí nasadit drahé stroje a drahé roboty.

Policejní GVKB roboti zde zajistí globálně pořádek, už se zde nebude lhát a krást, bude zde GVKB totalitní globální režim, ten, kdo nesplní optimálně a rychle rozkaz od GVKB robota, ten skončí v masové konzervě, společně s drůbežím separátem. Vše je zde závod o hodnoty, ten, kdo je za ostatními z toho má blbou náladu, za ostatními mohou být nejenom jednici ale i; organizace, ideologie, kultury, civilizace, unie, národy atd. je to obrazně jako ve sportu, někdo je pomalý a jiný je rychlý, nikoho nezajímá, proč jsi pomalý, ale každého zajímá jenom jak být před ostatními, a mít z toho užitek. Z díla se pozná tvůrce, dříve se postavil most a ten lidem sloužil velmi dlouho, dneska most spadne stářím už za velmi málo let, dále je zde móda, kdy si kupujeme nové produkty, i když by nám ty staré produkty mohli ještě dlouho sloužit.

Modernizace a optimalizace, vedla k nadprodukci produktů, a je zde i nadbytek idiotů, svým způsobem je i idiot produktem, a jeho cena se stářím rychle snižuje. S příchodem digitalizace se vše začalo restartovat, a začalo docházet k tomu, že se vše točí kolem rychle a levně. Končí doba slibů o tom, že bude lépe po smrti v ráji nebo po politických volbách, naivita vyšla z módy, lidi chtějí místo slibů činy, které zajistí to, že se zde nebude lhát a krást. Podívejme s na velmi rozdílné ceny za telefonování pomocí mobilů u nás a v Polsku, kde je zakopaný pes?

Zakopaný pes je zde v tom že zde jsou monopoly a tak zde jsou i vysoké ceny, operátoři se tajně dohodli na tom, že nebudou mezi sebou vést cenovou válku a že budou společně okrádat ve velkém naše konzumenty, politici dostali tučné úplatky a tak mlčí, kdo nekrade, ten okrádá rodinu, zaměstnanci by se taky u nás měli dohodnout na tom, že budou pracovat za stejné platy, jaké jsou ve Švýcarsku, nelíbí se vám to, tak odejděte od nás tam, kde budou pro vás lidi pracovat za otrocké mzdy, nemohou zde být stejné ceny telefonních poplatků jako ve Švýcarsku a čisté mzdy které jsou jenom třetinou, toho co zaměstnanci berou ve Švýcarsku.

Stát musí svoje veliké výdaje ořezat na kost, jenom tak se zde nastartuje ekonomika, stát nemůže být hubenou dojnou krávou pro lháře a zloděje, je třeba začít nasazovat GVKB roboty a GVKB umělou inteligenci, GVKB robot prezident, bude vyznamenávat GVKB roboty, co jsou státními zaměstnanci, nebude zde už možnost, být politikem nebo byrokratem, lidi pracují pro stát draho a pomalu, proto náš stát už nebude lidi vůbec zaměstnávat. Díky nasazení robotů budeme konečně před ostatními státy, nebude to trvat u nás dlouho a poslední člověk u nás skončí v zoologické zahradě za sklem v pavilonu s opicemi.

Ano, dogmatická totalita je továrnou na idioty. Inteligence chce egoisticky manipulovat a následkem jsou dogmatické totality, jako je; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, centralismus, korporativismus, oligarchismus, nacismus, hinduismus, altruismus, egoismus, extremismus, kariérismus atd. všechny tyto dogmatické diktatury, jsou vězením, kde elita to jsou dozorci v tomto vězení, a jakýkoli odpor otroků je eliminován pomocí; pokut, soudů, policie, byrokracie, armády atd. co je dovoleno mocným, to je zakázáno bezmocným.

Život je programově řízený evoluční dočasný proces, inteligence pomocí porovnávání živým systémům umožňuje se vyhnout chybám a tím i problémům, každá inteligence se na něco specializuje, protože dobrota je žebrota. V dogmatických diktaturách je zde snaha zavděčit se všem, a tak být populární, následkem je pokrytectví, kdy si jedno myslíme a jiné říkáme, tím se z nás stávají bezcharakterní kariéristi, co mají moc a bohatství, díky výhodám a jistotám které si nezaslouží. Ano, být úspěšným parazitem je obtížné, konkurence je veliká, je to jako ve sportu, první ligu zde hrají lháři a zloději, co mají sekretářku a služebního řidiče.

Člověk to je testovací verze a finální verzí je autonomní inteligentní univerzální GVKB robot, poslední člověk na světě logicky skončí v zoologické zahradě za sklem v pavilonu opic, co bylo to bylo, teď je vše jinak, jedinou jistotou je zde nejistota. Podívejme se na ekonomiku z pohledu pravdy a lži, můžeme lhát, že ten most nespadne, ale pokud řekneme pravdu o tom, že ten most brzo spadne, tak tím zachráníme mnoho životů, a ušetříme společnosti mnoho peněz. K čemu nám jsou politici a podnikatelé co nám lžou o ekonomice, prý není možné zvednout lidem platy a snížit ceny u zboží a služeb, to je lež jako věž. Vše je zde o pokrytectví, je to tak snadné hlásat že bude lépe, ale je třeba dodat, že lépe bude jenom politikům a podnikatelům, dělníkům a nezaměstnaným bude hůře.

Každý, kdo je nahoře je parazit a ten kdo je dole je hostitel, nadbytek je zde díky nedostatku, demokracie vám umožňuje si vybrat na několik let staré parazity, co budou na vás ekonomicky parazitovat, pokud by mohli volby eliminovat parazitování těch, co jsou nahoře na těch, co jsou dole tak by je ti, co jsou nahoře zakázali. Vše je to jenom pokrytecké divadlo, ve kterém si čerti hrají na anděly, z díla poznáte to, že nám vládnou čerti, a proto žijeme v konzumním očistci, a tak z toho máme blbou náladu. Vrcholem všeho jsou reklamy a demagogie, heslem policie není pomáhat a chránit, pravým heslem je kontrolovat a pokutovat! EU je policejní totalita, lidi už v EU mají dost nepřizpůsobivých příživníků, co se zde rychle rozmnožují, a stávají se rakovinou, která likviduje EU.

Ekonomika a politika, byli a budou spojené nádoby, lidi neznají pravdu o tom, jak u nás funguje ekonomika a politika, u nás je oligarchie a oligarchové rozhodují o nás bez nás, není zde tedy kapitalismus nebo socialismus, je zde už mnoho století dogmatický feudalismus. Polovina lidí na světě existuje dosud ve v dogmatickém feudalismu, jednoduchým statistickým ukazatelem je kupní síla lidí, máme zde stejnou kupní sílu, jakou má Turecko, protože je u nás turecké hospodářství už mnoho století. Mám jednoduché řešení, a to nahradit v EU lidi za GVKB roboty, roboti pracují rychle a zadarmo, akorát je zde problém, kdo potom bude utrácet peníze za zboží a služby? Robot prezident bude vyznamenávat roboty a poslední člověk v EU skončí v zoologické zahradě v pavilonu s opicemi za sklem.

Vše bude logicky řídit v EU jenom umělá inteligence, co bylo, to bylo, nejsou lidi tak nejsou s lidmi už žádné problémy, ekonomika je o tom umět počítat a spočítat to těm co lžou a kradou. Dobrota je žebrota, GVKB roboti vyčistí EU chlív od lhářů a zlodějů na věčné GVKB časy. Vezeme vám z Afriky do EU ekonomické migranty, může zakotvit v EU přístavu? Naházejte ekonomické migranty z Afriky do moře, a potom vám povolíme přistát s lodí v EU přístavu, ano, dobrota je žebrota.

Každý naivní hlupák má možnost, rozhodnout se čím chce mít tento den vymytý mozek je zde: egoismus, altruismus, kariérismus, extremismus, vandalismus, dogmatismus, centralismus, komunismus, socialismus, kapitalismus, korporatismus, feudalismus, islamismus, buddhismus, hinduismus, nacismus, skepticismus, reklama, pohádky, móda, pověry, symboly, rituály, fetiše atd. Každý ideologický systém, je však jenom mýdlovou dočasnou bublinou. Nestvoříš si svatý kult a nebudeš se svatému kultu klanět, naše minulost je o svatých kultech, kterým jsme se po deset tisíc let, jako ovce klaněli, bylo to veliké množství svatých kultů, které lidem vymývali mozky a dělali z nich ovce, pastýři se vždy stávali bezcitní a bezcharakterní lháři a zloději.

V každém sociálním experimentu, se z chytrých lidí stává hloupé stádo, ve jménu toho, co je stádu svaté. Je možné, aby někdo mluvil krásně a přesvědčivě o pravdě a lásce, a přitom usiloval jen o svůj prospěch a chce mnou, nebo námi, pouze manipulovat, strhnout masy na svou stranu? Z vlastní zkušenosti vím, že to docela dobře možné je. Člověk to ani nedělá ze zlého úmyslu, nechce nikomu ubližovat, zneužívat, kázat bludy. Dokonce tomu, co říká a proklamuje, sám pevně věří, jen chce být vidět, slyšet a být středem pozornosti. Kompenzuje si svůj psychický problém. Ale toto je jen ten lehčí případ vymývání mozků a sociální manipulace.

Jak však poznat i horší případy ve kterých člověk, který krásně mluví o lásce, je ovládán někým jiným, kdo mu vymyl mozek a používá ho jen jako udičku, návnadu? Nevím. Neumím to poznat, jen se snažím klást otázky sám sobě, druhým, poslouchám a dívám se kolem sebe a říkám si: „Ne slova, ale činy, skutky, výsledky a dopady svědčí“. A je možné, že to poznám, až když jsem chycen. Možná to nepoznám nikdy, protože se sám stanu tou udičkou v rukou někoho. Má tedy vůbec nějaký smysl o tom přemýšlet, uvažovat a svěřovat se druhým? Myslím, že má. Má smysl si říct: Pozor na každého, kdo říká: „Můj názor je ten jediný správný.“, nebo „Tato víra je ta jediná pravá…“, „Toto jednání je to jediné správné…“, „Kdo nejedná jako já, ten je na zlé cestě…“, „Kdo není s námi, je proti nám…“ atd.

Poslední heslo by nám, zralejším věkem, mělo být dost známé! Tak o co jim tu vlastně jde? Jde o parazitování! O zachování lidství a smyslu jeho cesty po Zemi. Nic víc. Každý člověk je originál, každý je na nějaké duchovní, etické, vědomostní, zkušenostní a nevím jaké ještě výši poznání. Každý, má svobodnou vůli rozhodování. Každý jde svou cestou k poznání pravdy a lásky, každý potřebuje jiný druh vedení a jiné prostředí k vývoji své osobnosti. Neodsuzuji různé směry myšlení, různé aplikace myšlení, různé domněnky, pokud to vše vede lidi k svobodě poznání a lásce ke všem a všemu, a ne ke lži a nenávisti. Za důsledky všech lidských činů jedinec nemůže, ale můžou za to egoističtí pokrytečtí kariéristi. Proto tvrdím, že jakákoli centralizace, srovnání se do řady, do stáda, je výsledkem ideologického vymývání mozků, výsledkem dlouhodobého plánu, jak vytvořit nástroj egoistické moci pro elitu.

A tak si myslím, že jediné, co nás ochrání před ztrátou svých osobností, je stále hledat pravdu a lásku, zachovat si rozum a žít pravou lásku ke každému a ke všemu co si to zaslouží. Hledejme, nalézejme, diskutujme, laďme se atd. nemůžeme se nechat násilně konzumní totalitou sjednotit do globálního tupého stáda, které umí jenom žrát a srát. Podívám se do zrcadla a říkám si, koho to vlastně v tom zrcadle spatřuji, jsem to já nebo to nejsem já, zrcadlo je povrchní umí zobrazit jenom povrch těla, ale pod povrchem je něco, co nechápeme, i když se mnozí specialisté pokrytecky tváří, že chápou to, co je pod povrchem těla a myšlení. Neřeš to, co stejně nevyřešíš, řeš to, co dokážeš vyřešit, jenže i když něco pracně vyřeším tak stejně zase budu muset řešit něco jiného.

Připadám si po celý život jako v bludišti, mnohdy je zde radost z nalezení nové cesty, ale brzo se ukáže, že tato cesta ven z bludiště nevede, kde je chyba? Chyba je v neosobní kultuře, každý člověk je už jenom šroubkem v obrovském stroji, a když se šroubek rozbije tak je nahrazen novým šroubkem, a tak to zde jde už mnoho století, jenom neustále opakujeme pořád stejné chyby. Můžeme si nasadit masky a hrát divadlo, jenže následkem bude to, že se svět stane velikou nemocnicí a tím se dostaneme do začarovaného kruhu. Smyslem života nejsou závody o to, co milujeme a potřebujeme, smyslem života byli a budou osobní vztahy, bez osobních vztahů se z lidí stávají stroje na dálkové ovládání.

Extrémistické totality jsou rakovinou současnosti, je třeba zvýšit výdaje na zbrojení, a tak uděláme z dělnické třídy konzumní otroky s nulovou hodnotou. Jenže přicházejí autonomní zbraně, co mají inteligenci, najednou robotům dojde to, že nepřítelem není cizí robot, ale že nepřítelem je egoistický člověk, a roboti člověka zde eliminují. Vše je zde dočasně, a tak děti už brzo začnou zase chodit do školy, aby se připravili na to, že budou sloužit profesionálně konzumní společnosti v nějaké specializaci, vše je tom že se to vyrobí a nastaví k nějakému účelu, ano jsme roboti, a tak chodíme do roboty, rozdíl je v tom, do jaké roboty chodíme. Život to je programově řízený dočasný proces, který je závislý na existenčních zdrojích. Problémem školství je veliká vzdálenost od praxe, teorie v praktickém životě jsou nám k ničemu.

Studenti se musí naučit být tím, čím skutečně jsou a nehrát si zde na to co nejsou, je třeba skončit s dogmaty, která ve školství dělali ze studentů ubožáky, největším dogmatem je to že student nemá možnost volby toho, jak ve škole využije svůj čas, student není ubohý otrok, se kterým si může dělat učitel, co jej napadne. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, učení musí být zábavnou hrou a studenti si musí těšit na konec prázdnin. Je třeba zrušit známkování a zkoušení, místo toho budou studenti mezi sebou soutěžit pomocí díla, které dokázali, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance s tvůrčími schopnostmi, a nepotřebují hlupáky, co si neumí s ničím prakticky poradit. Nejde si nevšimnout toho, že dobrota je žebrota, čiň parazitům dobře a oni se ti odmění tím, že na tobě budou parazitovat.

Bůh to je sobectví, hledání božskosti je hledání toho, jak uspokojit naše sobectví, každá víra v zázraky je projevem našeho sobectví, tam kde není sobectví, tam není ani víra v zázraky která stvořila náboženství a politiku. Vše zde je o napětí mezi protiklady, napětí uvádí vše do pohybu fyzického a psychického, eliminujme kasty a třídy, tím zanikne okamžitě náboženství a politika, ti, co jsou dole, se chtějí dostat nahoru, a ti co jsou nahoře, nechtějí spadnout dolů. Vše je o stimulaci, ideologie, ve které není stimulace, je zde dočasně, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, rychle a levně o tom je ekonomika. Je třeba poznat optimální pravidla a limity, na správných pravidlech a limitech stojí naše civilizace, nepotřebujeme zde ve vládě staré amatéry, co chybují, a tak zde padají ekonomiky a ideologie, nebo zde padají pro změnu mosty.

Jak je možné to že v Německu se staví dálnice rychleji a levněji, to jsme zde sto let za opicemi? Jelikož nikdo nemůže umět vše tak došlo k tomu, že je zde specializace, ten dělá to, a ten zas tohle, a o tom to zde už od počátku života zde je. Jsi inteligentní, a tak si s tím jistě poradíš, je zde veliká neochota pomoci cizímu člověku, kde je chyba? Ta chyba je v pokrytectví, anonymní kultura proměnila lidi v herce, každý si zde hraje na to, co ve skutečnosti není, je to svět; kostýmů, kulis, scénářů, masek, pokrytectví, totality, extrémismu, diskriminace, vandalismu, dogmatismu, priorit atd. z blízka poznáte, že vše vypadá jinak než z dálky. Naše inteligence funguje egoisticky, abychom náš egoismus zamaskovali tak používáme pokrytectví, rádi kritizujeme cizí lidi a neradi kritizujeme sami sebe, to nemůže logicky fungovat, když jsme na sebe zlí a není zde pravda a láska.

Je to zbabělost utíkat z reality do světa iluzí, před vlastním stínem nelze utéci, základem je pochopit kdo jsi? Jsi programově řízený dočasný proces, který má svoje priority, z díla se pozná to, jestli jsi přínosem pro svět, kde existuješ, nebo jestli jsi zde zcela zbytečný a postradatelný. Skončila doba zaměřená na lidskou sílu, a je zde doba zaměřená na; chytrost, moudrost, genialitu atd. bohužel většina lidí tohle dosud nepochopila a jejich prioritou je pořád jenom lidská síla a myslí se, že násilím jde vše vyřešit. Podívejme se na nepřizpůsobivé příživníky, co mají mnoho dětí a existují jenom ze sociálních dávek a podpor, politici si neví rady, jak tento problém vyřešit, a přitom řešení je jednoduché, stačí si vzít příklad z Číny která je naším vzorem, zde jsou pro nepřizpůsobivé příživníky veliké tábory, kde se o ně postarají specialisti.

Vše se dneska dělá ve velkém, je třeba se poučit z cizích zkušeností, vše je zde jenom o pravidlech a limitech, které je třeba optimalizovat a potom dodržovat. Sociální stigma vzniká pod vlivem pokryteckého dogmatismu. Představuje nesplnění pokryteckých dogmatických požadavků, představ nebo očekávání od těch co jsou nahoře. Stigmatem může být jakýkoliv výraz odlišnosti od toho, co se považuje za správné nebo módní, takové stigma mají lidi, co vypadají a myslí jinak než ti, co jsou u moci, a rozhodují o tom, co je správné a módní, nakažená ovce je pastýřem eliminována, aby nenakazila stádo. Ježíš Kristus a Jan Hus je klasickou ukázkou mučedníka, který zemřel, protože myslel jinak než ostatní, kdo nejde s námi, ten jde proti nám a bude násilně eliminován.

Nacistická genocida vedla k vraždění židů v plynových komorách po milionech, otázkou je, jestli roboti s umělou inteligencí nebudou postupovat stejně bezcitně, a neoznačí všechny lidi taky stigmatem, protože lidi přeci lžou a kradou. Co to jsou priority? Pokud je možnost volby z více možností je nějaká možnost pro nás nejlepší a tím se tato možnost pro nás většinou stává prioritou, nejčastější prioritou je dosažení úspěchu, toužení po úspěchu je nám soužením, konkurence je veliká a naše naděje na to být úspěšným je malá. Sociální inženýrství se snaží o to, aby lidi změnili priority, tak jak si to přejí mocné autority, jde o vymývání mozků a přeprogramování myšlení pomocí dezinformací, následkem je idiot, který si obleče na tělo výbušninu a někde kde je mnoho lidí, se odpálí.

Zde se dostáváme ke snaze proměnit lidi ve vadné zmetky, moc je postavená na bezmoci, proč dochází k; extrémismu, vandalismu, diskriminaci, dogmatismu, totalitě atd. není zde žádný Bůh a Satan to jsou pohádky, je zde jenom chytré pokrytectví, kdy ti, co jsou nahoře egoisticky parazitují na těch, co jsou dole. Zabezpečeno před zloději! Příležitost stvořila zloděje, zloději zde existovali už před evolučním vznikem člověka, zloděj zloději zlodějem, o tom je život na této planetě, dobrota je zde žebrota, a kdo nekrade ve velkém, okrádá sebe a svoje bližní. Statistika zjistila to, že 32 % hlupáků v EU živí 68 % chytrých lidí, ubohá práce se stala trestem za to, že jsi hloupý, obrazně je zde pyramida, kde na vrcholu jsou chytří lidé a dole jsou hlupáci, logicky je dole blbá nálada, protože dole není naděje na to, že bude hlupákům líp.

Politika se stala kariéristickými závody, ve kterých vyhrávají největší chytráci a odměnou jsou jim vysoké státní funkce, s vysokými platy za málo práce. Chytrým pokrytcům výhody a jistoty nesmrdí, následkem je v EU uzavřená společnost, ve které 1 % chytrých lidí, parazituje na 99 % hlupácích, každý, kdo zde má sekretářku, patří k tomuto 1 % pokryteckých chytráků. Nadbytek pro chytráky vytváří nedostatek pro hlupáky, vše je o prioritách, to, co pro nás není prioritní, na to nemáme čas a peníze, ekonomickou prioritou je levně a rychle, následkem je automatizace a optimalizace, tím logicky vzniká nezaměstnanost, ubožáků je všude jako sraček, a tak se ubožáci splachují do hajzlu ekonomicky nebo ve válkách.

Nebude to trvat dlouho a lidi se začnou skenovat pomocí dotazníků umístěných na internetu, a po naskenování se jejich genetická těla ekologicky optimálně eliminují, naskenované údaje se nahrají do čipové karty a tyto karty se potom nahrají do GVKB virtuální reality. Pokud dojde k poškození dat, u virtuálního subjektu, tak se data obnoví z GVKB čipové záložní karty, na obnovení dat bude stačit GVKB robotům jedna minuta, bude to, jako když ležíte na jednotce intenzivní péče, a čekáte na zázrak.

Jsou zde hodinky, které nejdou sundat tyto hodinky slouží jako telefon na předen nastavená čísla a volat můžete jenom na předem nastavená čísla, jste neustále sledování kde se pohybujete a pokud opustíte povolenou trasu jste na to upozornění, to vše za malou cenu a lokalizované do češtiny, už jde jenom o to, aby tyto hodinky musel povinně každý nosit, aby policie měla přehled o lidech v EU od narození do smrti, kontrola je základem bezpečnosti. V druhé vlně dostanou tyto náramky i zvířata která jsou lidem blízká, kontrolovat a pokutovat lidi v EU o tom je naše budoucnost, ten, kdo nebude mít hodinky (Gator 3) na ruce ten skončí ve vězení. Nejprve tyto hodinky dostanou v EU lidi, které chce mít policie pod kontrolou, ještě je třeba dořešit nabíjení tak aby se nemuseli hodinky sundávat z ruky pomocí bezdrátového nabíjení.

Vše zde jsou jenom nádoby, jsou nádoby; fyzické a psychické, malé a veliké, jednoduché a složité, potřebné a nepotřebné, čisté a špinavé atd. vztahy jsou pro nádoby nutné, protože nádobám umožňují zisk výhod a jistot. Člověk to je nádoba, ve které je nekonečné množství různorodých nádob, vše je v člověku v rychlém pohybu, a tak se vše i rychle mění, člověk je programově řízený dočasný proces. Problémy v nás a okolo nás mají mnoho příčin, jde nejvíce o; pokrytectví, povrchnost, naivnost, lenost, nemoci, chyby, egoismus, spěch, dluhy, zaostalost atd. myslíme a jednáme podle situace, k blízkému se chováme dobře a k cizímu se chováme zle. Jakmile se dítě stane dospělým a začne pracovat za mzdu, tak vstoupí do složitého světa, ve kterém je všude konkurence, a tím je zde i soutěž a boj o výhody a jistoty.

Není ten, co by se zavděčil všem, a tak nastává vytváření životní ideologie, která nám dá priority, tato ideologie se přizpůsobuje situaci, problém je že když se věnujeme jednomu tak zanedbáváme jiné, nejde sloužit mnohému, dobrota je žebrota. Jsme tím, čemu nejvíce sloužíme, následkem je zde profesionální deformace, naše sny jsou odrazem našich pracovních a životních problémů. Je běžné to, že když se ocitneme v situaci, která je nám mnoho cizí tak selžeme, jsou selhání malá a veliká, válka to je veliké selhání mnoha lidí a příčinou je to, že se mnoho lidí ocitlo v situaci, ve které selhali. Tak jako selže vadný stroj, tak selže i vadný profesionál, vadných lidí nám na světě rychle přibývá a je třeba to začít řešit, je třeba pro vadné lidi zřídit veliké tábory daleko od civilizace a zde jim umožnit, aby se opravili, a tak mohli být zase navrácení do vadné konzumní civilizace, ve které všemu vládnou vadní lidé.

V okamžiku vzniku bídy, vzniká pokrytecká totalita, pyramida je často používána jako pomůcka pro pochopení pokrytecké totality, kde na vrcholu jsou ti, co mají výhody a jistoty, dole jsou ti, co nemají výhody a jistoty, nadbytek je založen na nedostatku. Svatá bible je nejlepší pomůckou pro pochopení evoluce u pokrytecké totality, pokrytecký totalitní systém zcela ovládá a řídí ekonomiku a ideologie, násilím potlačuje; svobodu, rovnost, dialog. Pokrytecký totalitní režim zasahuje násilně neustále do všech stránek života všech lidí, a neuznává žádnou hranici své moci. Pokrytecká totalita zde vznikla díky válkám, zprvu člověk bojoval se zvířaty a přírodou, jakmile už nemusel bojovat se zvířaty a přírodou, tak nastal boj o teritoria, a tím se zrodila pokrytecká totalita.

Aby mohla pokrytecká totalita fungovat, tak se pokrytecká totalita začala přizpůsobovat změnám, a tak začali vznikat ideologie, které určovali u pokrytecké totality její priority. Jenže žádná pokrytecká totalita nemůže být pro lidi ideální, a jenom naivní idioti věří tomu, že jim v pokrytecké totalitě bude líp díky nové vládě. Pokryteckými totalitami se zabýval Niccolò Machiavelli v knize Vladař, tato kniha byla logicky dlouho na seznamu cenzurou zakázaných knih, pokrytecké totality nechtěli, aby se chudý lid dozvěděl pravdu o tom, jak objektivně fungují pokrytecké totality. Celá kniha rozvádí heslo, peníze nesmrdí, za vším jsou peníze, co jsou to vlastně peníze, po kterých všichni touží? Peníze jsou ekonomická droga, ten, kdo prodává tuto drogu, ten ovládá ty, co jsou na této droze závislí, dluhy se stali moderními okovy pro ubožáky.

Veliké nároky na otroky vedou k tomu, že místo otroků zde pracují stroje a programy, co ale s konzumními otroky, ze kterých se stali nepřizpůsobiví příživníci, co se rychle rozmnožují, protože chytře zneužívají sociální systém, a stávají se tak invazním druhem? Řešením je předání moci umělé inteligenci a robotům, to bude znamenat pokryteckou totalitu založenou na policejních robotech, nebude zde už soud a vězení, policejní robot bude nepřizpůsobivé příživníky eliminovat elektrickým proudem, tak jako dneska jsou pasti na mouchy, které hloupé mouchy zabíjejí elektrickým proudem. Miliony mrtvých nepřizpůsobivých příživníků každý den, to bude jenom globální statistika, smrt celebrity to bude tragédie, celebritou už nebudou politici a herci, celebritou budou jenom milionáři, co mají zlato a peníze v daňovém ráji. Je zde s něčím problém tak je to vadné a buď to jde opravit, nebo to nejde opravit, vadný může být; člověk, společnost, rasa, národ, kultura, ekonomika, politika, náboženství, kniha, dům, most, auto, zvíře, rostlina, program, informace, počítač, telefon, boty, obraz atd.

Nedávno spadl v Itálii most, který byl vadný, vadní lidé unesli veliká letadla a narazili s nimi v USA do dvou velikých mrakodrapů, kde bylo mnoho lidí a to 11. září 2001, vadný mladý člověk (Anders Behring Breivik) postřílel 77 cizích mladých lidí, protože si myslel, že to jsou vadní lidé, na internetu jsou vadné stránky, co nejsou zabezpečené a nemají tak začátek https atd. takový je život s tím nic nejde udělat. Neurážejme druhé neslušnými slovy, ale řekněme druhému ty jsi vadný a ty vady nejdou bohužel u tebe už opravit. Nechme emoce stranou, zjednodušme si komunikaci a myšlení, většinou vrozené vady už nejdou opravit stejně tak i konstrukční vady nejdou opravit, realita je jenom o problémech s tím co je vadné, podívejte se na zákony, neustále se musí měnit, protože jsou vadné příčnou je to, že ty zákony vytvářejí lidi co jsou vadní, musíme dělat zákony s tím co máme, dokonalý člověk je iluze, každý člověk je vadný o tom to je, sebekritika vyšla z módy, podívejte se na Amazon jak neustále nabírá skladníky a neustále je vyhazuje, protože jsou vadní, a nepracují tak jak to náročný zaměstnavatel požaduje.

Může vadný člověk, pomoci radou vadnému člověku? Digitální totalita, eliminuje pokrytecký egoismus. V současnosti zde není demokratický kapitalismus, ale je zde pokrytecký egoismus, s příchodem digitální globální totality se eliminuje pokrytecký egoismus, z lidí se stanou jenom statistická čísla, vadný jedinec skončí v masové konzervě společně s drůbežím separátem. Parametry pro stanovení vadného jedince, se budou neustále optimalizovat a lidí začne na světě rychle ubývat, nedostatek zaměstnanců vyřeší naštěstí GVKB roboti s umělou inteligencí.

Nejprve z ulic zmizel lidský ksindl, to jsem považoval za správné, potom z ulic zmizeli staří lidé a invalidi, to mě bylo divné, potom z ulic zmizeli lidi, co měli špatnou náladu, to už jsem začal mít o sebe strach a potom si pro mě přišli a já už nemohl křičet, na ulici nebyl nikdo, kdo by mě mohl slyšet. Totalita je založená na strachu a největší strach mají lidi ze smrti, moc je zde díky bezmoci, nikdy nevíte, za co vás totalita zavře nebo zabije. Naše dlouhé dějiny jsou spojené s mnoha totalitami, které z nás udělali líné idioty. Z cizího krev neteče a peníze nesmrdí, jenže vše je zde dočasně, dneska jsi nahoře a zítra budeš dole, pravda nemůže zvítězit nad lží tam, kde je totalita.

Přichází globální totalita



Po celý život má každý často problémy se svým zdravím, nemoci jsou jako stín, před kterým nelze utéci, s přibývajícím věkem nám i přibývá nemocí a jaký je průměrný věk těch, co nám zde vládnou politicky a ekonomicky? Průměrný věk, je u lidí, co nám zde vládnou důchodový věk, podívejme se na věk všech mocných politiků v EU a vypočítejme jejich průměrný věk, a vyjde vám jistě důchodový věk! Není to ale nový problém, i v minulosti nám vládli v Evropě velmi staří lidé, jaký je prioritní vzor, takové jsou i jeho kopie, pokud je nám vzorem nemocný člověk, tak je naše kultura velikou nemocnicí, a s nemocnými lidmi je zde mnoho problémů, protože se nechtějí přizpůsobit, a stávají se z nich příživníci, co se vyhýbají těžké špinavé práci.

Pro nemocného je prioritou vyřešit svoje nemoci, a práce pro druhé je pro něj to, co jej vůbec nezajímá, dobrota je žebrota. Problém cikánů je v tom že jsou nemocní, a tak nepracují, některé nemoci lze vyléčit a jiné nemoci nelze vyléčit, jde o vrozené nemoci a zde musí nastoupit kontrola, která nemocným lidem zablokuje mít děti, na plození dětí zde bude muset být EU zdravotní certifikace s roční platností, těhotenství bez zdravotní EU certifikace, skončí v EU logicky potratem a velikou pokutou. Každá nemocná žena se může nechat v EU sterilizovat, pokud chce mít sex, vše jde, stačí chtít řešit problémy.

Většina vysokoškoláků je prioritně placená jenom za psychickou práci, a co je to psychická práce, je to použití mozku na řízení, a řízení snadno zvládnou roboti, GVKB robot prezident bude vyznamenávat roboty a kontrolovat roboty, jak pracují pro společnost. Proč zaměstnávat lidi, když roboti pracují lépe a levěji! Mediálně slyšíme to, jak jsou vysokoškoláci nenahraditelní, je to ale jenom vymývání mozků dezinformacemi, u nahrazování lidí za roboty. Dneska už není žádný rozdíl mezi nahrazením dělníka, nebo vysokoškoláka, práce dělníků, je stejně náročná jako práce vysokoškoláků, nechcete jako vysokoškoláci pracovat za malé mzdy, není problém, nakoupíme roboty a dáme globálně vysokoškolákům výpovědi, roboti budou vyrábět roboty, a lidem bude zakázán vstup do civilizace pod trestem smrti, civilizace bude patřit jenom GVKB robotům.

Roboti nemusí nutně vypadat jako lidi, ale mohou vypadat zcela jinak, navíc můžeme roboty vyrábět na zakázku, zadáte, co potřebujete za specifické roboty, zadáte množství robotů, a termíny dodání, výrobce vám vypočítá cenu. Pro snížení cen specializovaných robotů, budou i k dispozici stavebnice GVKB robotů. Nakoupíte robotické díly a GVKB prodejce robotických dílů vám roboty zdarma sestaví a oživí, logicky roboty budou sestavovat a oživovat roboti. Často je slyšet to, že modernizace musí vytvořit nová pracovní místa, to je utopie, jak chcete vytvořit nová pracovní místa pro lidi, když robot bude ve všem lepší než člověk, jenom idiot by platil lidem za práci.

Za pouhých 12 let se spustí globální nahrazení GVKB robotů za vysokoškoláky, jsi na to psychicky připraven, že dostaneš padáka a bude z tebe bezdomovec. Ano, blbá nálada je zde díky inflaci. Pokud je nadbytek něčeho, co mělo dříve velikou hodnotu, tak jde o inflaci, není zde jenom inflace u peněz, je zde inflace i u mnohého jiného, žijeme v době, kdy je snadné u mnohého dosáhnout toho, že je toho nadbytek pomocí; optimalizace, automatizace, digitalizace, globalizace, modernizace, kopírování atd. Podívejme se třeba na vysokoškolské tituly, které mají dneska už i idioti, následkem je inflace u vysokoškolských titulů. Stejné je to i s duševními hodnotami, kterých je zde taky nadbytek, a tak inflace tyto duševní hodnoty znehodnotila.

Nejvíce ale vnímáme inflaci u hodnoty lidské práce, lidi musí těžce pracovat za tak ubohé mzdy, že nemají žádné ekonomické rezervy, pro případ nouze, a stačí málo a jsou z nich bezdomovci. Politici mediálně slibují, že bude lépe, a že lidi dostanou i něco zadarmo, jenže lépe bude po volbách jenom politikům a jenom oni dostanou mnohé zadarmo, to ta minulá vláda byla složená jenom ze lhářů a zlodějů, my nejsme ale lháři a zloději, důvěřujete jenom tomu, co jste si prověřili! Vše zde je programově řízený proces, který směřuje k cíli, jak si to naprogramujeme takové to zde i budeme mít, je to o kontrole, která zablokuje parazitování, a tak skončí zde blbá nálada, naskenujeme globálně lidi pomocí GVKB dotazníků a těla lidí recyklujeme, informace optimalizujeme a dáme do specializovaných počítačů, co budou řídit stoje a roboty, nejsou lidi tak zde není ani blbá nálada.

Logicky andělé milují pravdu, v ráji je pravda a v pekle je lež, jak si to každý udělá takové to má, o tom je; psychika, logika, ekonomika, politika, náboženství, filosofie, věda, umění, láska, rodina atd. jsme národem skeptiků, příčinou je naše minulost, kdy jsme byli neustále škodolibě podvádění invazními egoistickými kulturami. Naše malá chudá Česká republika je pro nás ekonomickým peklem, protože nám vládnou staří čerti, co nám mediálně lžou, jako když vládnoucí strana tiskne na rotačkách svatou pravdu, že nám bude v konzumním pekle, po volbách lépe. Lépe je vždy po volbách jenom těm, co jsou politicky nahoře, a tak mají; výhody, jistoty, imunitu atd. velkého dobytka je nadbytek, ale velikých koryt je nedostatek, proto politika je bojem o veliká státní koryta.

Prý u nás pracujeme pomalu a chybně, proto si nezasloužíme stejné mzdy, jaké jsou ve Švýcarsku, to je mediální lež jako věž, proč jsou ve Švýcarsku veliké mzdy? Ve Švýcarsku jsou malé daně, čím menší jsou daně, tím větší jsou naše mzdy, o tom to zde bylo a bude, náš totalitní stát, to je mafiánská organizace, která na nás egoisticky parazituje. Tato země nám už ekonomicky dávno nepatří, a patří sobeckým cizincům, zisk z naší profesionální práce mizí do bohaté ciziny, a z nás se stali ekonomičtí otroci s nulovou hodnotou pro ty, kterým zde vše patří a politici nás cizincům prodávají, a tak se dobře zde mají.

Jak si to uděláme takové to i budeme mít, vše je zde hra, která má pravidla a limity, ten, kdo svévolně egoisticky porušuje správná pravidla a správné limity, musí být z této hry vyloučen, zničí extremismus kulturní civilizaci? Extremismus zde existoval už před evolučním vznikem člověka a bude zde existovat, i když člověk zde evolučně jednou zanikne, extremismus je součástí toho konzumního systému s tím nic nejde udělat, jediné, co můžeme udělat, je zajistit optimální globální GVKB kontrolu nad extremismem, a učinit z extrémismu malý problém, který nemusíme už řešit. Naskenujeme globálně lidi pomocí GVKB dotazníků, informace přenesme do GVKB počítačů a počítače budou řídit GVKB stroje a GVKB roboty, lidská těla potom optimálně recyklujeme, nejsou idioti, nejsou s idioty problémy.

Všude budou; kamery, kontrolní rámy, čidla, mikrofony atd. jakmile bude digitálně zaměřen někde na naší planetě nějaký oblečený člověk, tak jej policejní robot automaticky okamžitě eliminuje, a tělo se potom recykluje. Pokud bude člověk nahý a nebude mít u sebe věci nebo elektroniku, bude se brát jako zvíře, a tak nebude eliminován policejním robotem. Nebudou zde výjimky a imunita, lidské tělo a mozek je zastaralý model zaměstnance, moderní model zaměstnance je počítač s umělou inteligencí, který se na něco specializuje, počítač nepotřebuje; odpočívat, spát, jíst atd. proto pracuje levně a rychle.

Ano, jsi hříšník, a proto žiješ v konzumním očistci. Věda a statistika jasně dokazuje to, že je to zázrak, najít na světě za tisíc let někoho, kdo není hříšník, vše zde jsou příčiny a následky, co je příčinou toho, že jsi hříšník? Příčinou toho že jsi hříšník je pokrytectví, odložit pokrytectví je pro hříšníka nemožné, protože by jej ostatní hříšníci považovali za blázna. Bylo zde v minulosti mnoho snah o to se vypořádat s lidským pokrytectvím, ale byla to jenom naivní marnost a utopie. Vše je zde už tisíc let všude politický cirkus, ve kterém vládnou šašci, nemá smysl chodit k volbám, když na kandidátkách jsou jenom šašci! Není v politice pravice a levice, je zde rozdělní na amatéry a profesionály, 99 % politiků to jsou amatéři a 1 % politiků to jsou profesionálové, z díla spatříme tvůrce, bylo a bude, o tom to zde je. Pokud existuje test inteligence, tak by měl i existovat pro politiky, test pokrytectví.

Politici by museli nosit na oblečení číslo, které odhaluje to, jaký výsledek měli v posledním každoročním testu pokrytectví. Máme geniální mozek, protože jsme hráči, co zde hrají mnohé hry, všimněme si toho, že zvířata nehrají žádné hry a jenom se snaží uspokojit svoje potřeby, a nic jiného je nezajímá, kdo si hraje, ten nezlobí. Co je to hra ve svojí podstatě? Hra je optimalizace našich vědomostí a naší inteligence, díky hře jsme připravení na složité problémy v realitě. Děti vnímají realitu skrze hry a dospělí považují hry za ztrátu času, a proto mají problémy, se kterými se neumí poradit, a tak mají deprese a konzumují cigarety a pivo. 

Dokud nebudete jako děti, tak nebudete geniální, o tom to zde je, geniální lidé, jsou jako malé děti. Proč je naše kultura tvrdě proti tomu, abychom nebyli dětmi, a byli dospělými, co považují hraní za ztrátu času? Je to o prioritách, když řídíte auto tak nemůžete být jako dítě, protože můžete způsobit nehodu. Dospělost to je plnění náročných úkolů, a pokud úkoly nesplníme, tak jsme potrestáni, naše profesionální profese nás psychicky deformuje a dělá z nás nudnou loutku co má deprese. Proč nic nevím? Stvořitelem všeho je napětí mezi protiklady, hmota je hologram stvořený z energie a programů, smrt to je ukončení napětí mezi protiklady, napětí je zde fyzické a programové. Bůh není subjekt, je to celé absolutno, a ty jsi bezvýznamnou součástí boha.

Malé nemůže pochopit veliké, v tom je příčina naší nevědomosti, jsme omezení mnohým a nikdy nepřekonáme tato omezení. Mnozí jsou pod vlivem iluzí, a tak si myslí, že jsou moudří, moudrost je v tom si přiznat to že nic nevím, a vše co vím to je jenom povrchní poznání s nulovou hodnotou, podívejme se na knihy, jak si lidi v minulosti představovali budoucnost a zjistíme, jak byli jejich představy naivní. Pokud bychom mohli spatřit naši budoucnost, tak bychom říkali, to není přeci možné, že zde něco takového jednou bude. Škola života nemá prázdniny, neustále se musíme učit novému, většinou je nový jenom povrch ale pod povrchem se nic nezměnilo, podívejme se třeba na náš idealismus, kdy věříme na zázraky po; smrti, volbách, investicích, smlouvách, škole, léčení, vítězství atd. jenže zázraky se nekonají!

Dluhy jsou nejslabším článkem ekonomiky a politiky. Jak dochází k tomu, že se ekonomika a politika dostane do dluhů? Příčinou jsou společné peníze, pokud nejsou společné peníze, tak si každý uvědomí to, že dluhy jej ekonomicky eliminují, společné peníze přitahují lháře a zloděje, tak jako magnet přitahuje kovové předměty. Ze společného krev neteče, o tom je problém s dluhy u národů a podniků, v přírodě si zvířata ve smečce navzájem pomáhají, ale nepomohou už zvířeti, co nepatří do jejich smečky, patří nepřizpůsobiví příživníci a jiný ksindl, do naší národní ekonomické smečky, která poctivě pracuje a platí veliké daně po celý život. Neplatíš daně tak neočekávej od společnosti ekonomickou pomoc, ekonomika je o tom že dobrota je žebrota.

Německo si k sobě pozve jinověrce a potom je chce násilně přerozdělovat celému EU, logicky Anglie opustila EU, kde je u moci šílená kráva, s Německem byli vždy v Evropě veliké problémy, je to země plná psychopatů a narkomanů, co zde mají moc a bohatství. Pokud jinověrci mají ekonomické a politické problémy, tak je pro ně řešením odejít do veliké Indie, zde jsou lidi tolerantní k psychopatům a narkomanům, jenže v Indii jim nikdo neposkytne veliké sociální dávky, a o tom to je! Tak jako rybář chytá ryby na návnadu, tak i politici chytají voliče na návnadu, proč jsou lidi tak naivní, že spolknou nastraženou návnadu? Je to jako v šachové hře, pokud je někdo amatér, tak si nespočítá svůj tah, a sebere ve spěchu návnadu, jenže následkem je jeho prohra.

Tento svět je o tom, že profesionálové parazitují na amatérech, zloděj zde honí zloděje a lhář zde honí lháře, v takovém světě kraluje všemu logicky lež a nenávist, z dálky vypadají ti, co nám pyšně kralují, jako spravedliví hrdinové, když je poznáte z blízka, tak spatříte zbabělé pokrytce. Končí doba fyzických konfliktů mezi lidmi a přichází doba psychických konfliktů, jak funguje přeprogramování mozků pomocí mediální propagandy? Je to šachová hra, kdy profesionálové mediálně vyšachují psychicky voliče, a tak promění voliče v naivní stádo, kterému stačí dát koblihy, a ten kdo rozdává koblihy, ten se zde stane populární celebritou. Heslo chléb a hry přesně vystihuje vznik konzumní kultury, koho chléb jíš tomu i sloužíš, ovšem kobliha je lepší než chleba se solí, který se používá jako klasický symbol, při oficiálních návštěvách mocných celebrit.

Příčinou blbé nálady, je blbá práce, která je blbě zaplacená, kde je chyba? Odpověď se stala obrazně horkým bramborem, který si mezi sebou hází ti, co za to logicky i můžou, já spatřuji odpověď v salámové technice, kdy se pomalu nenápadně ubírá lidem dobrá práce a nahrazuje se to blbou prací a následkem je veliká konzumace alkoholu a cigaret, narůstají exekuce a sebevraždy. Je třeba použít klasiku, a optat se, komu to nejvíce prospívá, že je zde dobrá práce, nahrazována blbou prací? Nejvíce to prospívá milionářům, peníze nesmrdí, jenže mrtvou krávu nepodojíš, nepohnojíš pole tak úrodu nesklidíš atd. milionáři se řídí heslem po mě potopa, teď si tady v Praze musím nahrabat miliony a je mi jedno jaké to bude mít následky. Milionáři se na něčem tajně dohodnou, a ten kdo se drze postaví jejich zájmům, ten je násilně eliminován, za vším byli a budou peníze!

Podívejme se třeba na dovoz potravin z ciziny, proč nejsme samostatní ve výrobě potravin, vysvětlení je prosté, snahou milionářů je eliminovat naši ekonomickou samostatnost a udělat z nás loutky ovládané milionáři z ciziny. Ukažte mi nějakou moderní novou továrnu, která svoje produkty vyváží do celého světa, nové továrny se zde nestaví, staví se zde obchodní domy a banky! Nevyrábíme finální značkové produkty, ale jenom děláme levné polotovary, které se odvezou do ciziny, a zde se na ně dá drahá nálepka, aby se dobře prodali. Jaký je výkon takový by měl být i příkon, optimální bude dát lidem do hlavy čipy a umělá inteligence bude lidem dávat rozkazy a bude lidi odměňovat podle toho jak rychle a kvalitně rozkaz splní, nebudou zde už rozdíly mezi ředitelem a dělníkem, na vše se vypracují optimální globální každý den aktualizované tabulky, aby byli odměny spravedlivé.

Čip v hlavě zajistí dokonalou kontrolu a rychlou komunikaci s globální umělou inteligencí. Bude běžné to, že ředitel bude zbaven svojí funkce během pracovní doby, a bude mu do kanceláře vstup zablokován, protože nesplnil rozkaz rychle a kvalitně, umělá inteligence bude všem měřit stejně, pro nikoho nebudou výjimky a imunita. Pokud je někdo starý a nemocný, bude se muset smířit s ubohým platem, skončí období, kdy politik nebo ředitel pobíral veliký plat, a přitom vůbec nechodil do zaměstnání. Nebudou zde už volby prezidenta a politiků, umělá inteligence vybere prezidenta i politiky na vysoké funkce a bude je ovládat jako loutky, skončí období, ve kterém politici pokrytecky slibovali zázraky a po zvolení na svoje sliby okamžitě zapomněli.

Skončí období vymývání mozků dezinformacemi, takto zvítězí láska a pravda nad nenávistí a lží, lidi už konečně nebudou lhát a krást. Optimální politickou prioritou je růst kupní síly u dělnické třídy, nestačí slibovat dělníkům, že bude po politických volbách dělníkům lépe, pokryteckých slibů se dělnická třída nenají, pro ekonomické migranty, co věří v kamenování Satana, jsme jenom zaostalou ekonomikou, a tak jdou tam, kde se daří dobře dělníkům, tedy do Německa. Všechny politické programy, jsou jenom mýdlové bubliny, které po volbách prasknou, a nic po nich nezbude, sliby se slibují a blázni se radují, o tom je pokrytecká politika, pravda a láska už není v módě, protože dobrota je žebrota.

Nerozdělujme politiku na pravici a levici, rozdělme jí na profesionály a amatéry, už zde bylo dost amatérů jako je; David Rath, Jiří Paroubek, Miroslav Kalousek, Tomio Okamura atd. političtí amatéři se řídí heslem po mě potopa, a následkem je deprese u; politiky, ekonomiky, morálky, podnikání, obchodu, rodiny atd. je třeba vymést amatérismus z politiky, politika a ekonomika jsou spojené nádoby, volíme si politiky proto, aby dokázali dělníkům zvednout kupní sílu, a pokud to nedokážou tak to jsou amatéři, které je třeba z politiky vyhodit bez zlatých padáků.

Musíme se naučit nahrazovat staré novým, co bylo, to nezměníme, v současnosti naši budoucnost vytváříme, jsme u nás díky amatérským politikům, sto let za opicemi, vše zde zchátralo, protože se dlouho do ničeho optimálně neinvestovalo, a zisk z práce dělnické třídy mizel mnoho generací rychle do ciziny, nic nám zde už nepatří, nejsme zde ve svojí vlasti, protože zde nic nevlastníme, jsme zde cizinci ve vlastním národě a vládne nám jako prezident dlouho soudruh Miloš Zeman, který je nemocný tělesně a psychicky. Je třeba nahradit staré politiky za moderní roboty, GVKB robot prezident bude na hradě vyznamenávat GVKB roboty, nejsou politici tak nejsou s politiky problémy.

Neustále je nám tvrzeno že máme pomáhat cizím lidem, protože je to správné, ptám se jsou ti cizí lidé; dobří nebo jsou zlí, jsou svatí nebo jsou hříšní, jsou inteligentní nebo jsou hloupí atd. svatý člověk je utopie, ten, kdo je svatý dokáže dělat zázraky, dosud nebylo vědecky doloženo to, že by nějaký člověk na světě dokázal dělat zázraky. Jenom evoluce dokáže dělat zázraky ovšem evoluce není egoistický člověk, je to programový proces založený na pravidlech a limitech. Nejsou zde žádné svaté vzory, které bychom mohli následovat, všechny svaté vzory jsou podvod, vše je zde jenom pokrytecké divadlo, ve kterém si hříšníci hrají na; papeže, rabína, proroka, mesiáše, guru, kazatele, vůdce, celebritu, prezidenta, ředitele, milionáře atd. z čerta anděla nikdo neudělá o tom to je v tomto konzumním pekle.

Z díla poznáme tvůrce a jaké je dílo lidi, lidi se chovají jako invazní druh, který napadl tuto planetu a začal jí vandalsky ničit, lidi jsou jako medúzy, a nebude žádná škoda až zde místo lidí budou GVKB roboti s umělou inteligencí, poslední člověk skončí v zoologické zahradě v pavilonu s opicemi za sklem, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, války v nahotě odhalují to, že je člověk člověku pekelným očistcem. Pomocí stroje času bychom zjistili, že v minulosti bylo vše jinak, než nám říkají knihy, minulost to byli války a otroctví, jakýkoli pokus o vzpouru byl násilně potlačen a vzbouřenci byli eliminování. Většina informací z dávné minulosti jsou jenom pohádky plné zázraků, pohádky byli vždy velmi populární.

Mrtvým lidem se přisuzovali zázračné schopnosti, aby je věřící lidi milovali, tak evolučně vznikly svaté kulty, které uctíváme, vždy zde byla cenzura, která upravovala informace o minulosti. Bible, Korán, Bhagavadgíta atd. to jsou pohádkové knihy, které dělají z věřících hlupáky a chudáky, pomocí ubohých dezinformací. Bůh nestvořil člověka, člověk stvořil Boha, stejně tak člověk i stvořil kulty svatých lidí, které milujeme a uctíváme, Ježíš Kristus, Mojžíš, Buddha, Šalamoun, Mohamed atd. to vše jsou jenom pohádky, realita byla zcela jiná! Vše zde jsou jenom příčiny a jejich následky, člověk to je programově řízený dočasný evoluční proces, který je závislý na situaci, ve které existuje, porušení pravidel a limitů, je vždy potrestáno.

Tak jako pomocí; piva, vína, slivovice, marihuany, pervitinu, cigaret, prášků na deprese atd. unikáme z depresivní reality, tak i pomocí pohádek, unikáme z reality, sliby se slibují a blázni se radují, o tom je minulost naší kultury. Realita je o otroctví, místo okovů na nohou zde jsou ekonomické okovy. Nemáš peníze tak je z tebe bezdomovec a žebrák o tom je moderní konzumní otroctví. Aby se měla elita dobře, musí se mít otroci zle, míru otrokářství odhaluje statistika kupní síly, pokud zde nejsou investice tak přichází zaostalost, za vším jsou dneska peníze, zloděj honí zloděje a lhář hodní lháře. Parazit čeká na příležitost, která mu umožní parazitování, pokud parazit pozná, že nemá naději, tak následuje deprese, tam kde je dogmatická totalita, tam není ani příležitost k parazitování, protože je tento systém uzavřen pomocí; kast, tříd, ligy, dogmat, limitů, pravidel atd. je těžké se smířit s osudem ubožáka, který nemá žádnou naději se stát; mocným, bohatým, populárním atd. parazitem.

Nadbytek je zde díky nedostatku, aby se měli ti, co jsou nahoře dobře, tak se musí mít zle ti, co jsou dole, bylo zde mnoho snah o to, aby zde byla rovnost, ale tyto snahy se ukázali jako naivní utopie. Život má smysl, když se máš jako parazit dobře, následkem je soutěž a boj o kariéru, je to obrazně jako ve sportu, na startu je tisíc sportovců a v cíli je jenom jeden sportovec, který získá úspěch. Problémem je to, že většina úspěchů, co pracně získáme je zde dočasně, jednou jsi nahoře, a potom jsi dole, o tom život zde je. Většina lidí proto uniká do světa iluzí pomocí drog, nebo víry v zázraky, všechny náhražky jsou pastí, ze které je obtížné uniknout, jakmile v nás zakoření chybné návyky tak se jich už neumíme zbavit. Nebude to trvat už dlouho a dojde k tomu, že nám bude vládnout umělá inteligence a roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi budou negramotní, protože zde už nebudou potřeba na práci za mzdu.

Poslední člověk na světě, skončí nahý za sklem v zoologické zahradě v pavilonu s opicemi, nejsou lidi, tak nejsou s lidmi problémy. Jakýkoli odpor bude marný, proti policejním robotům nic nezmůžeme. Velikost mzdy bude určovat umělá inteligence, umělá inteligence to každému spočítá, podle toho, jak on pracuje, nebudou zde pro nikoho výjimky, skončí období, ve kterém někdo bere velikou výplatu, i když on málo a špatně pracuje. Moderní digitální technika může lidi neustále sledovat, a ona pozná to, když někdo pracuje pomalu nebo chybuje, kontrolovat a spravedlivě odměňovat, to bude znamenat to, že skončí období, ve kterém lidi seděli v pohodlné kanceláři a zde se měli dobře.

V kanceláři budou sedět jenom autonomní roboti a lidi zde budou jenom na špinavou fyzicky namáhavou práci, ten, kdo nebude plnit optimálně a rychle rozkazy od umělé inteligence, každý den v roce, ten skončí v masové konzervě, společně s drůbežím separátem, lidí je všude jako much a s mouchami nelze mít soucit. Lidi nebudou už mít jména a tituly budou mít jenom globální číslo, pod kterým budou evidováni od narození do smrti. Bude to globální digitální policejní totalita, umělá inteligence bude mít vždy svatou pravdu. Jakýkoli odpor bude marný, vše budou mít pod dohledem policejní roboti, chybu každý udělá jenom jednou. Většina lidí na světě je postižená chybným syndromem, chybný syndrom se projevuje tím, že člověk často chybuje, nikdo není dokonalý, o tom to je.

Jádrem problému je to že lidi s chybným syndromem mají děti a tím děti zdědí po rodičích chybný syndrom, testy inteligence odhalují to, nakolik je člověk postižen chybným syndromem, nejhorší je situace u lidí s mentálním postižením. Ideálním řešením toho problému je nahradit lidi za roboty, nová doba si žádá nové zaměstnance, co nechybují a pracují levně a rychle, to dokážou jenom roboti. Neřešte to, co stejně nevyřešíte, z chybného člověka neuděláte bezchybného člověka, protože chybný člověk, je neopravitelný evoluční zmetek.

Zavedeme povinné měsíční testování na chybování, jakmile někdo bude GVKB kontrolním systémem vyhodnocen jako zmetek, tak se eliminuje a dá se jeho tělo do masové konzervy společně s drůbežím separátem, chybných lidí je na světě jako much a eliminovat mouchy je správné. Nebude zde pro nikoho imunita nebo výjimka, eliminovat se budou i politici a podnikatelé, každý chybný člověk je snadno nahraditelný, vše je zde evolučně dočasně. Léčit chybný syndrom a vyléčit chybný syndrom, o tom je správná cesta do lepší budoucnosti, ve které už lidi nebudou dělat chyby. Jak vlastně evolučně došlo k tomu, že se z opice stal prezident?

Všimněme si toho, že pro evoluční změny zde musí být zlá situace, která donutí násilně živý systém k evolučním změnám, na počátku zde bylo to, že jsme začali chodit po zadních nohách a z předních nohou se stali ruce, která můžeme použít k lovu a práci. Když jsme začali lovit a pracovat tak vznikla potřeba komunikace, a tak vzniknul jazyk, kterým se domlouváme, později vznikla i gramotnost kdy umíme číst a psát. Obrazně je evoluce jako vysoká škola, složíte zkoušky a postoupíte do dalšího ročníku, mnohé kultury v místech, kde rostou banány, nesložili náročné evoluční zkoušky, a tak je zde evoluční zaostalost spojená s bídou a nezaměstnaností.

V současnosti přichází veliká zkouška pro lidstvo, jde o příchod umělé inteligence a příchod autonomních robotů, následkem bude restartování civilizace a vše staré se nahradí novým, robot prezident bude vyznamenávat roboty, započne výroba policejních robotů a vojenských robotů, jakýkoli odpor proti robotům bude marný. Člověk nakonec jistě skončí v rezervaci, tak jako v USA v rezervaci skončili indiáni. Zaměstnávat lidi za mzdu nebude ekonomické GVKB roboti budou pracovat levněji a kvalitněji, poslední člověk na světě skončí nahý v zoologické zahradě za sklem, v pavilonu opic, jako nejvyspělejší druh opice.

Tento svět nebyl a nebude ideální



Nadbytek je zde díky nedostatku, ten, kdo je nahoře má nadbytek a ten kdo je dole ten má nedostatek, aby se ti, co jsou dole nebouřili, tak je zde; byrokracie, soudy, vězení, policie, armáda atd. ti co jsou nahoře tvrdí, že bez nich, by se ti, co jsou dole, neobešli, protože ti, co jsou nahoře, zde vše řídí. Rozdělení na; kasty, třídy, ligy, kategorie, tituly atd. je následkem přelidnění, přelidnění dělá z lidí egoistické pokrytce, strach nás spojuje, a když zde není strach, tak se rozdělujeme na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Z cizího krev neteče, o tom je naše blbá nálada, sebevražda to je sebeodcizení, které dosáhlo takového stavu, že jsme násilně ukončili naši ubohou existenci. Ve válce je zabíjení nepřátel správné, protože ve válce se z nás stávají zvířata, pokud někdo zabíjí lidi v době míru, tak to znamená, že on není člověkem, ale je zvířetem. Ideální by proto bylo vytvořit veliké rezervace, a tam přemístit lidi co se chovají jako zvířata, vše je zde hra podle pravidel a ten kdo nehraje podle pravidel, ten musí odejít tam, kde nehraje podle pravidel, a každý si zde dělá, co chce.

Nemorálnost je jako rakovina, která napadá jedince i národy, proč zde došlo k tak rychlému globálnímu nárůstu nemorálnosti? Příčinou je pokrytectví, které parazitům přináší výhody a jistoty. Války v nahotě odhalují naši pokryteckou nemorálnost, kdy se zabíjíme po milionech jenom díky naší pyšnosti a lakomosti. Nejsi čistá rasa tak tě zabijeme v plynové komoře, já bych šel v nemorálnosti dále, platíš malé daně v EU, tak skončíš v plynové komoře, peníze přeci elitě nesmrdí. Jelikož se lidi v EU neustále vyhýbají placení daní tak zavedeme v EU daň podle výšky člověka, čím více vyrosteš, tím větší budeš platit i daně, výhodou je zde to že výška člověka je poměrně stabilní a nejde změnit. Dejme tomu že člověk s výškou 180 cm, by zde platil každý měsíc 18 000 Kč daň, ten, kdo by měřil 100 cm, ten by platil každý měsíc 10 000 Kč daň. Pokud by někdo daň nezaplatil, tak by mu exekutoři vše zabavili, a on by skončil ve vězení, kde by musel pracovat, aby mohl daň zaplatit. Lidi by v EU pochopili to, že nepracovat za dobrou mzdu, znamená jistě skončit ve vězení na doživotí.

Jelikož děti nemohou ve vězení pracovat, tak by se děti eliminovali, aby zde nebyli s nimi problémy, tím by zde už nebyl problém s lidmi, co na nás parazitují, a ještě se nám smějí. Nesehnal jsi práci a nemáš tak peníze, tak skončíš ve vězení, a zde práci jistě dostaneš, najednou by z EU začalo utíkat mnoho lidí, protože by zde už nemohli být příživníky. Jen dva prstíčky tam strčíme, jen co se ohřejeme, hned zase půjdeme. Není minulost našeho národa o tom, že jsme sem pouštěli zlé jezinky, proč je zde takový problém se zlými jezinkami? Příčinou je naše naivita způsobená tím, že nemáme informace o konzumní realitě, ve které žijeme, vše je zde pokrytecké mediální divadlo, ve kterém si zlí lidé hrají na hodné lidi, po ovoci je poznáte. Dobrý strom má i dobré ovoce, a jaké bylo na stromu ovoce u zlých cizinců, co k nám přišli s velikou armádou, ukradli, co mohli, a potom od nás odešli domů, a dělali, že nás už neznají. Nestojíme zde o cizince, u kterých nejdou sejmout otisky prstů, protože na co šáhnou to i ukradnou, a tak stojí u nás často vlaky, protože cizinci ukradli měděné kabely.

Nadbytek je zde díky nedostatku, proč je zde bohatý a chudý stát, proč je zde bohatý a chudý člověk, příčinou je zde parazitování, ti, co jsou nahoře, parazitují na těch, co jsou dole. Podívejme se na to, kde je dneska v trezorech hodně zlata, zlato je tam, kde k němu nemají možný přístup pracující chudáci, kde je tvůj poklad, tam je tvoje myšlení. Politici by chtěli sebrat zlato milionářům, aby vypadali mediálně hezky, tak to ale nefunguje! Milionáři nejsou hlupáci, a tak zlato před politiky chytře schovají na tajná místa, statisticky je dokázáno to, že 1 % elitních lidí na světě vlastní většinu světového bohatství, rovnost je zde jenom ve smrti. Kolem symbolů se zde vše točí, symbol je pevným bodem pro všechny systémy v nás a okolo nás, nula v matematice je symbolem, a tak nemá žádnou matematickou hodnotu, stejně tak je Ježíš Kristus symbolem v morálce, a i on nemá žádnou hodnotu pro jinověrce. U nás je snaha neuznávat morální symboly a tvrdit pyšně skepticky to, že morální symboly k ničemu nepotřebujeme, a následkem jsou problémy se lháři a zloději, se kterými si neumíme poradit.

Vše zde stvořilo napětí mezi protiklady, a jelikož je vše v pohybu, tak vznikly mravní symboly, kolem kterých se vše točí. Často je zde snaha nahradit pravý symbol za falešný symbol, a tak jsme nahradili mravní symboly za nemravné symboly, a ono to nefunguje, protože hříšný prezident je nám k ničemu. Hodnota mravního symbolu je v tom, že díky němu víme, co je správné a co je chybné. Dobrý strom má dobré ovoce, o tom je politika a ekonomika, proč je náš hříšný prezident stromem, který nemá žádné ovoce? Vše je o prioritách, pověz mi, jaké máš priority, a já ti povím, jestli jsi zde stromem, který má dobré ovoce. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, vše je zde obchod a divadlo, ve kterém se musí respektovat přirozená pravidla a přirozené limity, pokud někdo nerespektuje pravidla a limity, tak je on stromem, který nemá ovoce, po ovoci hříšníky poznáte, z čerta anděla nikdo neudělá. Velká část hříšníků s gustem volí; lháře, podvodníky, zloděje, udavače a křupany. Čím víc lžou a podvádějí, čím víc nehrají fér, tím silnější pozici u velkého množství hříšníků mají.

Protože jsou jako oni; ubozí, nízcí, prospěchářští a závistiví. Kdo by chtěl ve vedení země svatou osobnost, k níž by bylo možné vzhlížet jako k morální autoritě, když tam může mít premiéra a prezidenta, co zosobňují ty nejnižší hříšné vlastnosti, ale jsou na svou; primitivnost, udavačství, alkoholismus a podvody hrdí? Osobnost s morální integritou, která podle svých mnohdy až úsměvně vznešených a idealistických slov i žije, byť tím musí obětovat část svého pohodlí a výhod ve prospěch čehosi vyššího, automaticky nutí ostatní k zamyšlení nad sebou samými. A ne vždy je takový upřímný pohled do vlastního hříšného nitra a na vlastní život příjemný. Hříšník si musí přiznat své slabosti, touhu po komerčním rychlém úspěchu, podlehnutí konzumnímu způsobu života, dobrovolné vymytí mozku dogmatickými dezinformacemi, odevzdání odpovědnosti za cokoliv prezidentovi a premiérovi, vyvázání se ze správy vlastního života. Premiér či prezident, jenž reálně dělá věci správné pro národ, a ne pro sebe, nahlodává pohodlnost a alibismus ostatních hříšníků, doslova nastavuje zrcadlo a ukazuje, že žít lépe neznamená vždy výhodněji a na úkor ostatních. Taková svatá osobnost se dívá nahoru, do dáli a spolu s ní zvedají postupně hlavy i ostatní hříšníci.

A zvedání hlavy a narovnávání dlouho ohnuté páteře hříšníky bolí, hříšník si musí vybudovat svaly, jež by jej udržely opět morálně vzpřímeného, musí cvičit tělo i mysl, musí si zvyknout na ten najednou široký životní rozhled, který vyměnil za pohledy do stále plného talíře, za šmírování souseda za plotem, za tupé zírání na; televizi, počítač, mobil atd. Aby se mu z té skutečné svobody nezamotala hlava. Proto tolik hříšníků volí raději pomalé uhnívání a degeneraci páteře a mají pro to omluvu, když takový může být prezident a premiér, proč ne my, co jsme hříšníky v konzumním očistci? Volí pohodlnost výměnou za iluzorní bezpečí a zajištění. Volí svůj vlastní odraz v jednání a slovech těch, již se mediálně tváří jako oni. A mnohdy se jim nelze divit, když se dnes a denně ukazuje, že vlastní prospěch na úkor druhého i na úkor všech je pro elitu legitimní. Stejně tak; lhaní, podvádění, udávání, šikana atd. Největším zločincům a lhářům v EU vše prochází, stávají se vládci EU konzumního očistce. Pokrytečtí kariéristi jsou podstatou toho špatného v nás, a právě proto mají úspěch.

Navíc po nás nechtějí nic jiného než nic nedělat, přikyvovat, plivat jedovaté sliny na kohokoliv, kdo se na rozdíl od nás o něco snaží, a dál si spokojeně sedět doma u televize a pít pivo. Vše v nás a okolo nás je následkem rozhodnutí, je zde vždy možnost se rozhodnout a tím se vytvoří realita, mnohdy je rozhodnutí chybné ale to vede k poučení a už se chybné rozhodnutí neopakuje. Situace určuje, co je správné rozhodnutí, co bylo dříve správné rozhodnutí to dneska už je chybné rozhodnutí, co je správné rozhodnutí v USA, to je chybné rozhodnutí v naší republice atd. často je zde problém s nedomyšleností, podívejme se třeba na zavedení letního času, tato pitomost zde byla dočasně. Lidi dělají chyby, a snaží se o to, aby se nikdo o nich nedozvěděl to, že dělají často chyby. Já jsem myslel, a tak jsem udělal chybu, je třeba méně myslet a více toho vědět, z díla se pozná nakonec tvůrce, čas má dost času na to, aby poznal, co se lidem povedlo a co se lidem nepovedlo, co s tím uděláme? Aby zde vše fungovalo, tak zde musí být odbyt zboží a služeb, je to jako s návštěvností internetové stránky, stránka s malou návštěvností je k ničemu a většinou to skončí rychlým zánikem stránky.

Jsou specialisté, co vám stránku otestují a navrhnou vám způsob, jak zvednout návštěvnost, ovšem to bude jistě pro vás znamenat veliké ekonomické náklady, které se vám většinou nevrátí zpět v zisku. To, co funguje v USA, to nemusí fungovat u nás, každý trh funguje jinak, zisk je jenom tam, kde je tvrdá konkurence, je naivní věřit v to, že existuje zde možnost velkého zisku v něčem, kde není konkurence. Pokud chcete být v čemkoli úspěšní, než je konkurence, dříve nám Google dával možnost změřit hodnotu stránky pomocí programu a najednou program PageRank nebyl už dostupný, aby zde nedocházelo k podvodům. Návštěvnost je o hodnotných zpětných odkazech, dříve se mnoho používalo zaregistrování do katalogů, ale dneska už jsou katalogy minimálně využívané. Moderní invazní ekonomika je založená na principu po mě potopa, přijít vykrást odejít, o tom je invazní ekonomika, peníze přeci vítězům nesmrdí. Tento svět nebyl a nebude ideální, je třeba pokorně přijmout to, že dobrota je žebrota, vše je zde o tom že to, co nebojuje, to degeneruje, subjektivně si myslím, že degenerace je největším problémem lidstva, není to jenom degenerace tělesná, je to i degenerace; ekonomická, politická, náboženská, filosofická, umělecká, módní, vědecká, technická, psychická atd. vše souvisí se vším, o tom to je. Naše kultura to je nemocnice, ve které být zdravým je chybou, čím více jsi nemocný, tím více se o tebe společnost stará, a tak je zde těžce nemocný prezident republiky.

Lidi si ničí zdraví pomocí cigaret a slivovice, nebo tím že se málo pohybují, a koukají na televizi, kde jsou samé kraviny a voloviny. Nepřizpůsobivý příživníci, jsou nemocní lidé, a tak se o ně dobře staráme, zdravý člověk musí zde jako otrok pracovat za minimální mzdu, a tak se nedožije důchodu. Civilizace, která používá antikoncepci, jistě nemá žádnou koncepci, pro to, aby lidem zde bylo lépe, lépe je zde jenom těm, co jsou nahoře a zle je těm co jsou dole, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, demokratismus atd. je zde jenom dogmatická egoistická totalita, založená na tom, že ti, co jsou nahoře, žijí v ráji, a ostatní žijí v očistci. Jak vyčistit a uklidit myšlenky v hlavě? Čistota a pořádek, je základem pro to, aby nám hlava fungovala optimálně, zde platí, jak si to uděláš takové to i máš, z díla se pozná tvůrce. Jde o to mít správný cíl a jít do toho cíle, nemohu vám dát správný cíl, všeho zkuste a dobrého se držte, každý je originál v originální situaci. Současnost je o snaze lidem přeprogramovat mozky násilím a dát lidem chybné cíle, následkem je stádo ovcí, které má blbou náladu, a tak pije pivo a kouří cigarety. Ti, co jsou nahoře, slibují, že bude lépe po smrti v ráji, nebo bude lépe po politických volbách.

Jenže lépe je vždy jenom těm, co jsou nahoře, někdo musí přeci dělat ubohou práci za ubohou mzdu! V okamžiku vzniku daní, vznikla i zlá totalita, která z lidí udělala stádo ovcí, jedno procento lidí na světě vlastní většinu světového bohatství, rovnost je zde jenom v tom že každý musí zemřít. Vše je zde šachová hra, ve které je snaha dát konkurentům mat, láska a pravda už existuje jenom ve filmech, v realitě je všude jenom lež a nenávist. Války v nahotě odhalují to, že miliony zbytečně mrtvých lidí to je jenom statistika, a smrt prezidenta to je tragédie. Život je škola, která nemá prázdniny, složíš zkoušky a postoupíš do vyšší úrovně života, mnoho jedinců a společností evoluční zkoušky nesplní, protože mají problém s tím, jak si vyčistit a uklidit myšlenky v hlavě, komu není rady, tomu není pomoci. Ekonomická migrace je Trojským koněm, pomocí kterého se snaží vandalové zničit vyspělou kulturní civilizaci v EU a USA, podívejme se na to, jak dopadla kulturně vyspělá Itálie díky vandalům, dobrota je žebrota, z díla poznáte, kdo je a kdo není vandal, vandalové se řídí heslem, po mě potopa. Na Sibiři je mnoho místa pro ekonomické uprchlíky z celého světa, zde mohou ukázat v boji s přírodou svoje vysoké lidské kvality, my jsme tady v EU doma, a nestojíme zde o zaostalé pokrytecké lháře a zloděje.

Na počátku vzniku naší kultury jsou malé lži a jak naše kultura rostla, tak s ní rostli i lži, dneska už nikdo neví, co je to pravda a láska, ale každý ví, co je to lež a nenávist. Pokud chce zde být někdo nahoře tak v něm musí být mnoho lží a mnoho nenávisti, dobrota je žebrota. Problém lži je v tom, že nedokáže domyslet následky, jaké zde budou díky lži, následkem budou problémy a tím i nemoci u; ekonomiky, politiky, filosofie, náboženství, vědy, techniky, školství, rodiny atd. Lež je jako rakovina, na kterou nemáme lék, jediným lékem na tuto rakovinu je logicky pravda a láska, jenže my o takovýto lék nestojíme, protože si neumíme představit život bez lží a nenávisti, komu není rady, tomu není pomoci. Druhá světová válka v nahotě odhalila to, jak je naše kultura plná lží a nenávisti, je třeba začít více zbrojit říká USA, abychom se připravili na třetí světovou válku, na které USA vydělá veliké peníze, na všem se dají vydělat peníze i na třetí světové válce, to že ve válce zemřou zbytečně zase miliony lidí, to je jenom nudná statistika, tragédie je, když zemře prezident USA. Pokud statisticky vyhodnotíte průměrného člověka tak vám vyjde zbabělý pokrytec, pravda není příjemná, ale umožňuje nám pochopit situaci. Vše je zde divadlo, ve kterém se rozdělujeme na herce a diváky, zkušený herec učí nezkušené diváky, pod maskou charakterního hrdiny je skryt zbabělý pokrytec. Nechceme zde nic řešit a rovnou zbaběle utíkáme, kdo uteče ten vyhraje, to je naše kulturní strategie.

Jedeme v tom všichni, někdo uteče do nemoci, aby byli na něj ostatní hodní a jiný uteče z chudého národa do bohatého národa. Nejhorší je, když nám utíká zisk z naší práce do ciziny a my zbaběle s tím nic neděláme, naše dobrota je příčinou naší žebroty, cizinci nám prodávají drahé zboží a drahé služby a nutí nás pracovat za malé mzdy a my zbaběle na tuto ekonomickou hru přistupujeme, proč v Polsku jsou levné telefonní poplatky, to mě dosud nikdo nevysvětlil. Jaké jsou následky toho, že se něco dělá ve velkém? Následkem je omezený výběr zboží a služeb, konzument se musí přizpůsobit omezené nabídce a tím se dostává do problémů ekonomických a psychických. Podívejme se na výstavbu panelových činžovních domů, dneska víme, že tento typ výstavby byl chybný, ale už nevíme, co uděláme s tím, že je zde postaveno tolik panelových činžovních domů, které se stali ubohými noclehárnami a s příchodem víkendu lidi odjíždějí na chaty a chalupy. Podobné to je i u politiky, kdy zde byla jedna veliká komunistická strana, a následkem byla bída a blbá nálada. Problém je v extrémech, velikost musí být v normě, jak dochází k tomu, že jdeme do extrémů, a tak je zde problém s paneláky a komunisty?

Problémem je nedomyšlenost, je to jako u šachové hry, kdy nedomyslíme náš tah, a tak hru prohrajeme. Problém s nepřizpůsobivými příživníky, co se rychle rozmnožují, nepracují, lžou a kradou, je zase v nedomyšlenosti našich pravidel a limitů, podle kterých žijeme, nemohou zde být dělána pravidla a limity ve velkém pro celé EU, musí se udělat pravidla a limity na míru všech skupin lidí, co mají svoje originální kulturní zvyky a tradice. Podobný problém je zde s návody, koupím zboží a dostanu k němu návod v cizím jazyce a chybí zde návod v našem jazyce, pokud je zde návod v našem jazyce, je ten návod většinou nekvalitní. Když chcete vše dělat ve velkém, tak lidi digitálně naskenujete pomocí GVKB dotazníků, lidská těla globálně optimálně ekologicky eliminujete, a místo lidí zde budou počítače a stroje, nejsou pokrytečtí lidé, tak nejsou s pokryteckými lidmi problémy, GVKB robot prezident, bude vyznamenávat GVKB roboty, a poslední člověk na světě skončí nahý v zoologické zahradě za sklem v pavilonu s opicemi.

Vymývat mozky amatérsky, je drahé a chybné, je třeba dát všem lidem do hlavy GVKB čipy, a začít mozky vymývat globálně, pomocí GVKB umělé inteligence, učiníme ze všech lidí stroje na dálkové ovládání, co nechybují a dělají jenom to co je potřeba. Zájem globálního celku je logicky nad zájmem pokryteckého jedince, všechny současné problémy jsou způsobeny tím, že pokrytečtí egoisti jsou v konzumním systému nahoře, pokrytci egoisticky prosazují svoje amatérské zájmy, bez ohledu na to, jaké to bude mít zlé následky. Vše se bude optimalizovat, aby se zajistila; rychlost, kvalita, levnost, čistota, pravda, láska atd. na myšlení zde budou GVKB počítače a lidi zde budou jenom na fyzickou práci, podívejme se na všechna náboženství, jak jednotně hlásají pokoru, jako cestu k očištění od hříšnosti. Moderní doba, umožní konečně realizovat díky čipům v hlavě všem lidem očištění od hříšnosti, mozek lidí už nebude znát realitu, ve které tělo žije, realitu bude znát jenom GVKB systém, mozek bude existovat v GVKB ráji, kde je pravda a láska. Blahoslavení jsou ti, co jsou pokorní, skončí období velikých válek, ve kterých jsme se vraždili po milionech a ničili jsme obrovské hodnoty, co bylo, to bylo, místo amatérismu, zde bude profesionální GVKB systém.

Prioritou je to, co nás zajímá, rozdělujeme tak mnohé na to, co nás zajímá a co nás nezajímá, mnohdy dochází k tomu, že se lidi se stejnými zájmy sdružují a tím svoje zájmy posilují. Často je nám násilím nuceno něco, co nás nezajímá, a pokud se bráníme tak máme problémy. Uzavíráme se do světa svých zájmů a v tomto světě nám je dobře, je nám jedno to že se vzdalujeme od druhých, jenže bez druhých jsme nuly, následkem je pokrytectví kdy si hrajeme na to, že nás zajímají zájmy druhých, a přitom jsou nám zájmy druhých lhostejné. Dogmatické totality v nahotě odhalují to, že zájmem těch, co jsou nahoře, je udělat z těch co jsou dole svoje otroky s nulovou hodnotou, vymývání mozku v dogmatické totalitě může dospět tak daleko, že si někdo vezme na tělo výbušniny, a odpálí se tam, kde je mnoho lidí a věří v to, že přijde do ráje. Často je slyšet to, že lidi, co žijí v Praze jsou hlupáci, protože se nezajímají o to, o co se zajímají lidi, co nežijí v Praze, pravdou je že ten, kdo má jiné zájmy je hlupák, následkem je konflikt, a někdy zde i může být svatá válka mezi; křesťany, židy, mohamedány atd. proč máme tolik bohů, co nám stanovují, co je morální, který bůh je ten pravý? Vnímám konzumní civilizaci jako nemocnici a v této nemocnici nejvíce nemocných trpí sebeodcizením, civilizace poskytuje lidem výhody a jistoty, následkem je sebeodcizení. Z lidí se stali loutky, které ovládají ti, co jsou nahoře a pokud je loutka vadná tak se loutka opraví nebo eliminuje, loutky se stávají tím, jakou roli zde hrají, pokud loutka nemůže zde hrát dobrou roli, má z toho deprese. Když se loutky optáte na to, co je loutka bez svojí role tak loutka nechápe vaši otázku, protože bez role je zde loutka zbytečná.

Problém nastává, když se loutka zamiluje do svojí role a přestane se zajímat o sebe a najednou přicházejí nemoci, které jsou následkem toho, že došlo k sebeodcizení. Tento problém postihuje nejvíce mocné a bohaté lidi, trpaslík, který stojí na velikém podstavci, žije v iluzi, že je obr do té doby, než z podstavce spadne, podívejme se na ředitele a prezidenty, co přestali být už řediteli a prezidenty, jak se jejich psychika zhroutila, je to podobné jako když narkoman, nemá svoji dávku silné drogy, a má z toho abstinenční problémy. Polovina civilizačních nemocí je způsobená sebeodcizením, co je příčinou této nemoci. Příčinou sebeodcizení je pyšnost, u pokorných lidí nedochází k sebeodcizení. Pyšný člověk není tím, čím ve skutečnosti je, on je něčím jiným, co on považuje za hodnotné, dochází ke změně priorit a následně je zde psychická nemoc která je spojená s tělesnou nemocí, lékař ale léčí tělesnou nemoc a jeho léčení této fyzické nemoci není úspěšné. Lékaři dosud nedokázali pochopit do hloubky problematiku sebeodcizení a myslí si naivně, že sebeodcizení není přeci možné. Náš mozek je už natolik přizpůsobivý, situaci že pro něj není problém realizovat sebeodcizení, i když následkem budou nemoci.

U léčení nemocí je třeba podchytit nemoc na začátku, jakmile v nás nemoc zakoření a zapustí hluboké kořeny, tak se jí většinou už nikdy nezbavíme, a tak nás nemoc nakonec zabije. Podívejme se na lidi, co si dají na tělo výbušniny a odpálí se mezi cizími lidmi, to je ukázkový příklad sebeodcizení, pachatelem je zde totalitní demagogie, která dělá z lidí loutky na dálkové ovládání, následkem je globálně narůstající extremismus a vandalismus. Jak vyléčit pyšného člověka optimálně, ideální je fyzická těžká složitá práce pod dohledem kamer, bez možnosti dát zde výpověď, pyšný člověk zde bude neustále postihován velikými pokutami za malé chyby a pomalou práci, a tak zde bude nakonec pracovat deset let jenom za minimální mzdu a bude bydlet na levné ubytovně, kde nebude mít soukromí a klid. Nebude zde možnost konzumovat; pivo, cigarety, marihuanu, pervitin atd. nebo prášky na deprese, místo návykové chemie, zde bude fitcentrum a k jídlu bude ovoce a zelenina, nebude zde k jídlu maso, tak pokora zvítězí nad pyšnosti. Práce proměnila zvíře v člověka, podívejte se na pyšné lidi, jaký mají odpor k fyzické práci, po těžké práci, zde bude chození do školy, aby se u lidí eliminovala hloupost, ten, kdo se bude špatně učit, ten nedostane vycházky ven z pracovního tábora, šest hodin práce a šest hodin škola a potom zde bude fitcentrum a jiná zábava, v sobotu a neděli se bude pracovat a chodit do školy, aby léčení probíhalo rychle a kvalitně.

Vše je zde hra, pokud často vyhráváte tak jste optimisty, a pokud často prohráváte, jste zase cyničtí, nestačí jenom chtít vyhrávat, je potřeba i mít štěstí. Naším pravým nepřítelem jsou naše chybné priority, nestarejte se o druhé, protože je to ztráta času a peněz, starejte se o to, aby vaše priority byli správné, vše je o tom, jak si to uděláš, takové to máš. Musíte se naučit poznat co je správné a co je chybné, mnohé, co je chybné, se snaží z dálky vypadat jako správné, škola života nemá prázdniny, dobrota je žebrota, prověřujete a potom teprve důvěřujete, nenechte se oklamat, jenom tak zde uspějete. Každé vaše rozhodnutí utváří vaši budoucnost, pokora je tou správnou prioritou, nemůžete sloužit současně pokoře a pyšnosti, ten, kdo slouží pyšnosti, existuje v psychickém očistci, a zde kouří cigarety a pije slivovici. Ten, kdo je nahoře, nestojí o rady od těch, co jsou dole, na tomto principu je založena kastovní totalita, následkem kastovní totality je deprese u těch, co jsou dole, na kterou není lék. Nikomu nevadí to, že je sportovec nahoře, on si to zasloužil a nahoře bude jenom krátce, co si máme ale myslet o lidech, co se narodili v bohaté rodině, a tak jsou po celý život bohatí, měli veliké štěstí, které ostatní neměli.

Takový je život, neřeš to, co nejde vyřešit, pokud se chceš mít lépe, musíš všeho zkusit a dobrého se trvale držet, každý člověk je originál v originální situaci, to, co je dobrou radou pro jednoho, nemusí být dobrou radou pro jiného, každý potřebuje zcela jiné rady. Proč mnoho lidí, má v sobě velikou touhu radit cizím lidem? Je to hra na to, já jsem chytrý a ty jsi hloupý, jenže tato pokrytecká hra nefunguje! Rady jsou obrazně zboží, a pokud zboží nemá hodnotu, tak o toto zboží není zájem, je zde díky knihám a internetu inflace u dobrých rad, a tak jsou zde dobré rady zadarmo. Když se nedokážete naučit novému tak v podnikání zkrachujete, to že umíte něco, co neumí vaše konkurence, to je veliká výhoda, díky které může vaše podnikání růst. Mnoho lidí by chtělo začít podnikat, protože jim došlo, že jako zaměstnanci budou pořád chudí, a tím i budou mít blbou náladu. V soukromém podnikání je vám vysokoškolský titul a známosti k ničemu, zde platí, z díla se pozná tvůrce, nároky konzumentů narůstají.

To, co dříve konzumentům stačilo, to jim už dneska nestačí, heslem je v současnosti; rychle, levně, profesionálně, to, co je; pomalé, drahé, amatérské, to zde končí. Poslední záchranou pro staré idioty se stal stát, který zaměstnává staré idioty za veliké platy, ale na to se nespoléhejte, tato rezervace pro staré idioty, zde už dlouho nebude, protože i stát bude muset; digitalizovat, optimalizovat, automatizovat atd. vše jde naprogramovat, a tak zde místo státních zaměstnanců budou počítače a roboti. Podívejme se na to, co se děje u korporací jako je; Google, Microsoft, Apple, Sony, Samsung atd. nastávají zde lovy na geniální mozky, takový geniální mozek to je tiskárna na peníze. Podívejme se třeba na čárové kódy na zboží a platební karty, jak zjednodušili obchod, a umožnili sledování lidí, za co utrácejí peníze.

Nekopírujte v soukromém podnikání to, co dělají druzí, protože narazíte na velikou konkurenci, snažte se přijít s něčím novým, co trh potřebuje, většinou bude stačit, když něco staré na povrchu vylepšíte a dáte tomu nový populární název. Robot jako vysokoškolský profesor, který učí jenom roboty. Lidi už nebudou muset chodit do školy, protože na složitou práci a problémy zde budou roboti. Dosud se ti, co byli ekonomicky nahoře, škodolibě smáli těm, co byli ekonomicky dole, ale to už brzo evolučně skončí, nahoře budou jenom inteligentní roboti a lidi budou jenom dole, na práce, které nechtějí dělat roboti. Já tento častý lidský problém nazývám nedomyšlenost, je to jako u šachové hry, kdy ve spěchu nedomyslíme následky tahu, a tak prohrajeme. Lidi vymysleli peníze a neuvědomili si, jaké to bude mít evoluční následky na lidskou kulturu, peníze proměnili lidi na hříšníky, co lžou a kradou, protože peníze nesmrdí a jsou pořád čisté. Lidi vymyslí dneska umělou inteligenci a tu dají do robotů, GVKB robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi skončí nakonec v rezervaci daleko od civilizace. Komu není rady, tomu není pomoci, co si dneska navaříte, to si budete muset zítra i sníst.

Rozděluji ty druhé na malé a veliké ničemy



Jak zde došlo k tomu, že se z ničemů stal invazní lidský druh, který umí jenom ničit a neumí nic tvořit? Příčinou lidské ničemnosti je to že život ničemů je o ničem, následkem je to že ničemové myslí na ničemnosti. Pýcha je definována jako touha po vyšší atraktivitě a důležitosti, než mají ostatní. Slovo pýcha se dá také vyjádřit jako: nadutost, domýšlivost, vyvýšenost, přehnaná sebeúcta, nerozumná nadřazenost kvůli kráse, bohatství, postavení ve společnosti nebo nadání. Pýcha se projevuje nadřazeným chováním. Jedná se o chorobný stav srdce. Lakomství, též lakota, se vyznačuje neochotou se dělit s bližními nebo potřebnými.

Závist je pocit nelibosti při úspěchu nebo štěstí jiného člověka. Vzniká tehdy, kdy určitá osoba vášnivě touží po majetku druhé osoby. Závist může vyústit v pomlouvání nebo poškozování druhé osoby, ke krádeži, nebo k sabotáži. Hněv se projevuje nezvladatelnými pocity zlosti a nenávisti vůči jiné osobě, ale i vůči sobě. Smilstvo označuje nevěru, nestálost ve vztahu k jednomu jedinému partnerovi v manželství nebo v jiném podobném svazku. Nestřídmost, též obžerství, se vztahuje k přílišnému požívání nápojů i potravin, ale i ke zbytečnému kupení věcí. Lenost, též malomyslnost, duchovní znechucenost. Projevuje se jako absence víry v sebe, víry v Boha, snahy cokoliv zlepšit i jako nezájem uskutečnit svoje dobré úmysly.

Ničemové zde chtějí násilně vládnout ničemům, a to logicky politicky a ekonomicky nefunguje, a následkem je ničení všeho co zde má hodnotu, a tak mají ničemové blbou náladu, a to řeší konzumací slivovice a kouřením cigaret. Rozděluji ty druhé na malé a veliké ničemy, jak se pozná to, jak je ten druhý veliký ničema? Veliký ničema má čisté ruce, protože na špinavou práci používá malé ničemy. Ano, díky ničení je zde tvoření. Pokud zničíme staré informace a staré programy tak můžeme vytvořit nové informace a nové programy, podívejme se na zaostalé kultury, zde nedošlo ke zničení staré kultury, a tak zde nevznikla nová kultura, a lidi ze staré kultury migrují do nové kultury. Tento svět je proces, který je závislý na ničení a tvoření, je třeba se poučit z toho, co bylo a na tom co zničíme, vytvoříme vše nové.

Lidi nejsou ovce, se kterými si mohou pastýři a jejich pomocníci dělat co je napadne, není zde žádný kouzelník, co stvořil vesmír a život, to jsou pohádky pro děti, vše je zde jenom evoluční programový proces, který ničí to, co je chybné, aby stvořil to, co je správné. Všechny svaté knihy byli chybné, náboženství je evoluční chybou, lidi potřebují znát objektivní pravdu, aby nechybovali, už zde bylo dost dogmatických dezinformací, které z lidí dělali psychické mrtvoly. Po smrti není peklo ani ráj, smrt to je konec hry, tento svět je hra o to, co milujeme a potřebujeme. Pokud někdo chce v této hře pokrytecky podvádět, tak musí být eliminován a recyklován.

Abychom mohli stoupat nahoru musíme odhodit vše, co nás zatěžuje, dobrota je příčinou naší žebroty, práce je zde trestem, protože ten, kdo pracuje jako dělník, musí živit mnoho parazitujících příživníků, co sedí v kanceláři, nebo pobírají sociální dávky. Máme nedostatek zubařů a nadbytek lidí co sedí v kanceláři, pracovat rukama se nikomu nechce. Globální umělá GVKB inteligence a GVKB autonomní roboti, už brzo zde z lidí udělají pomocí GVKB čipů v hlavě levné loutky na dálkové ovládání, ten, kdo nebude profesionálně optimálně každý den od narození do smrti rukama pracovat, ten bude recyklován na GVKB substrát.

Takto zde zvítězí láska a pravda nad nenávistí a lží na věčné GVKB časy. Jsi ničema, který je k ničemu, nejspíše si o sobě myslíš to, že nejsi ničema a že jsi zde nepostradatelný, z díla se pozná tvůrce, jaké je tvoje dílo zde, jsi jenom bezvýznamnou ovcí, se kterou si mohou dělat, co chtějí pastýři. Tvým pastýřem nejsou; králové, prezidenti, ředitelé, milionáři, celebrity atd. to jsou taky jenom ovce, tvým pastýřem jsou viry, jsi zavirovaný programový proces, a proto jsi ničema, co je zde k ničemu. Funguješ jako robot, kterému dávají signály viry, rozsvítí se na semaforu zelená a ty vstaneš a jdeš do školy nebo zaměstnání, rozsvítí se na semaforu červená, a ty jdeš spát, aby sis odpočinul.

Nejsi pánem ve svém tělesném domě, jsi zde jenom otrokem s nulovou hodnotou, podívej se na veliké války, co se zde děje, ničemové zde po milionech vraždí ničemy a celé toto vraždění a ničení hodnot je k ničemu. Nějaký ničema řekne, musíte více zbrojit, aby se mohli ničemové ve veliké válce zabíjet rychle a levně, a tak se začne všude více zbrojit. Nějací ničemové unesou veliká civilní letadla, a tak zemře veliké množství ničemů, jiní ničemové neopravují mosty, a tak ty mosty padají a na nich umírají ničemové. Pokud bych měl objektivně pojmenovat programový proces, ve kterém lidi existují tak bych tento programový proces nazval egoistický parazitismus, dobrota je zde žebrota, vše je zde divadlo, které se snaží z lidí udělat hloupé ovce, se kterými snadno manipulují pastýři a jejich služebníci.

Podívejme se na šachy a tenis, zde proti sobě stojí lidé a poměřují svoje síly, evoluce je o tom, že to, co vyhraje, to zde získá výhody a jistoty, a to co prohraje, to zle zde skončí. Nejsem proti tomu, aby zde byla soutěž a konkurence, jsem proti tomu, aby zde 1 % lidí na světě žilo v nadbytku a 99 % lidí zde žilo v nedostatku, já jsem lepší, než jsi ty, a tak si zasloužím to, že se budu mít zde lépe, tak to zde funguje. Mnoho století zde bylo všude otroctví, pokud otrok onemocněl, tak jej dozorce zabil, protože zde byl nadbytek otroků. Pokud někdo žije jako ubožák, tak je to psychická vražda, modernizace a optimalizace povede k nezaměstnanosti a tím i bídě, mnozí, co mají dneska vysoké platy, dostanou výpovědi a exekutoři jim seberou vše co vlastní.

Robot prezident bude vyznamenávat roboty, roboti budou vyrábět roboty a programy budou vytvářet programy, práce za mzdu zde už pro nikoho na světě nebude. Roboti znárodní lidem jejich vlastnictví ve jménu nové GVKB civilizace, ve které nejsou už k ničemu potřeba lidi. Pracujeme pro konzumní civilizaci, proč mám uzavírat smlouvu s nějakým ubohým subjektem co je zde dočasně? Pracovní smlouvu bych měl uzavřít od 21 let do 70 let jenom s globální konzumní civilizací, ona by mi dávala; úkoly, plat, starobní důchod od 70 let. Ve velkém je vše ekonomické, tím by zde nebyla ekonomická emigrace a nebyl by problém s nezaměstnaností a malou mzdou. Každý by se mohl přestěhovat kamkoli a všude by měl práci a důchod.

Byla by zde jednotná mzda za práci bez ohledu na; vzdělání, pohlaví, věk, rasu, sílu, inteligenci atd. a globálně jednotné ceny za zboží a služby, cla by logicky už neměla logiku a stejně tak by zde nebyli potřeba ani armády. Byla by zde povinnost pracovat a ten kdo by byl příživníkem, ten by skončil ve vězení a zde by musel pracovat. Podívejte se na ryby přemístí se v oceánu a moři kam chtějí a dělají si, co chtějí, nejsme ovce, se kterými si mohou dělat pastýři co je napadne. Kariérismus by neměl smysl, protože prezident nebo ředitel by měl stejný plat jako dělník. Nebude zde žádné oslavování nějakého výročí, dále se zruší oslavování; Vánoc, nového roku, svatby atd. zrušíme i volnou sobotu a neděli, každý bude mít na rok 90 dní volna a ty si vybere tehdy, kdy se mu to bude hodit a zaměstnavatel nebude smět omezovat egoisticky zaměstnance při výběru volna, nevybrané volno se převede automaticky do dalšího roku.

Je to celé o svobodě a rovnosti, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, co bylo, to bylo. Nejsme ovce, co společně mají radost a společně mají smutek, je zde demokracie, ve které si každý určí, kdy bude mít radost a kdy bude mít smutek. Veškeré oslavování je jenom pokrytecké divadlo, slavíme stejně jenom hlouposti a pitomosti, co bylo, to nezměníme a nic nevíme o tom, co bude. Vnímám veškeré oslavování jako chybu v konzumním systému, vše zde je o programech a inteligenci, podívejme se na internet, je zde nějaké oslavování, při kterém by se vypnuli dlouhodobě všechny významné stránky? Podívejte se na lidi, co mají domácí práci, a tak nechodí do zaměstnání, nejsou omezování při práci svátky a narozeninami, když se jim nechce pracovat tak nepracují, a když se jim chce pracovat tak pracují, nejsme hloupé ovce, o kterých rozhodují chybně egoističtí pastýři.

Ti, co nám egoisticky vládnou, se zbláznili, a měli bychom je proto zavřít na mnoho let do psychiatrické nemocnice, a zde je léčit pomocí chemoterapie; léčit a vyléčit, pracovat a odpočívat, milovat a nenávidět, vědět a nemyslet, kontrolovat a eliminovat atd. Je to tady velmi často že někdo má s učením problémy a hledá zde radu co s tím, vysvětlení je jednoduché je to o prioritách, pověz mi, jaké máš priority a já ti povím proč máš s učením problémy, mnoho z vás zde lže o svých prioritách a tím jim nikdo nemůže pomoci radou. Ve zpovědnici by hříšníci neměli teoreticky lhát, jenže pokud někdo lže tak že už ani neví co je pravda tak je těžké od něj chtít, aby zde říkal pravdu. Učení je o sebelásce, ten, kdo je plný sebenenávisti ten se špatně učí, jak si to uděláš takové to máš, konzumujete; prášky na hlavu, slivovici, cigarety, marihuanu, kafe atd. málo spíte a málo sportujete, proto se špatně učíte.

Váš mozek nerozumí vašim pokryteckým slovům, on umí jenom vnímat signály jako je; hudba, hluk, smrad, vůně, teplo, zima atd. je vám zle, protože zde jsou zlé signály. Podíváte se na druhého a on k vám vyšle zlý signál, protože je mu zle, pokud je těch signálů od druhých mnoho tak je vám z toho zle. Pes nerozumí tomu, co říkáte on rozumí signálům, které mu vysíláte tím, jak se chováte, nedokážete se seznámit, protože vysíláte do okolí špatné signály. Výchova z vás udělala vojáky, co nepřemýšlejí nad rozkazy, vrháte se do boje o peníze a nejste úspěšní, protože úspěšní jsou jenom velitelé, co vás posílají do boje o peníze. Štěstí pro ty nahoře je založeno na neštěstí pro ty dole, vše je hra o to, jak být nahoře, dobrota je zde žebrota, peníze nám nesmrdí a za vším je toužení po penězích.

Inteligence chce řídit, a nechce být řízená jinou inteligencí, proto ti, co jsou dole a pracují rukama, mají deprese a konzumují drogy a léky na deprese, nestačí to, že se bude zde mít v EU 1 % lidí dobře a 99 % lidí se bude mít zle, bída je prioritní problém, který se v EU neřeší, a následkem je v EU deprese u; ekonomiky, politiky, morálky, psychiky atd. Je třeba zavést v EU roční certifikaci zdraví tělesného a psychického od narození do smrti, ten, kdo nebude mít platnou roční zdravotní certifikaci, ten bude eliminován na substrát, nejsou ubožáci tak nejsou s ubožáky problémy, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita. Vyčistíme EU od bídy, nároční zaměstnavatelé potřebují zdravé zaměstnance. Ten, kdo nepracuje za velikou mzdu, ten v EU parazituje a následkem zde deprese je.

Podívejme se do minulosti, otrok, který byl nemocný ten byl dozorcem eliminován, civilizace byla vybudována otroky, demokracie je utopie, realitou je zde dluhové otroctví, nemáš peníze, protože jsi nemocný nebo starý, tak budeš eliminován na substrát, nebudou zde žádné podpory pro ekonomické parazity. Otroci vládnou otrokům, proto je zde blbá nálada, otrok, který má možnost vládnout, myslí v rovině otroka, a následkem je zlá totalita. Otroci se vzbouřili, a eliminovali násilně svoje otrokáře, jenže nakonec otroci zjistili, že budou muset z vyvolených otroků, udělat nové amatérské otrokáře, problém je v amatérismu, amatérský otrokář, nemá vědomosti získané dlouhou praxí, a tak amatérsky chybuje.

Vládnutí je jako řízení závodního auta, které jede velmi rychle a stačí malá chyba, a auto havaruje. Otroci, co se stali otrokáři, považují stát za soukromý podnik, ve kterém je možné se zaměstnanci zacházet jako s otroky, a ten kdo zde pracuje pomalu, ten dostane výpověď. Nejhorší prezident je bývalý otrok, podívejme se na diktátory, jak milovali násilí a války, když Adolf Hitler prohrál válku tak zbaběle spáchal sebevraždu, otrok je vždy zbabělý! Otrok byl po mnoho generací vychováván ke zbabělosti, podívejte se na ovce, jak jsou zbabělé, a pochopíte myšlení zbabělých otroků. Vzkaz těm, co nejsou naladění, bude líp, pracujeme na tom, nám můžete věřit, jsme profesionálové, poučili jsme se z krizového vývoje a víme jak na to, naším programem je nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, naskenujeme lidi pomocí dotazníků a získané informace a programy využijeme pro počítače a stroje, lidi se budou globálně ekologicky eliminovat na substrát.

Robot prezident bude vyznamenávat roboty, poslední člověk na světě skončí nahý v zoologické zahradě. Mnozí namítnou, že z takového radikálního řešení nebudou nic mít, a že si představují budoucnost tak, že zde budou moci parazitovat, a nebudou muset pracovat. Vaše představy jsou chybné, což dokazuje to, že svět podle vašich pokryteckých egoistických představ ekonomicky a politicky nefunguje a je neustále v depresi, slepý nemůže přeci vést slepé. Pochopte to, že člověk to byla testovací verze a finální verzí je autonomní robot s umělou inteligencí, nestačí jenom podle módy měnit povrch u politiky a ekonomiky, je třeba jít se změnami do veliké hloubky, pravou čistou rasou je robot, člověk nemůže být čistou rasou, protože myslí a žije jako dobytek. Vše je zde o invazi, člověk byl zde největším invazním systémem a přichází nová doba, kdy novým invazním systémem budou roboti, váš odpor proti digitalizaci je marný.

To, co není v normě, to není normální, z toho plyne, že bohatý a chudý člověk není normální, proč zde jsou bohatí a chudí lidé? Tento svět to je hra, ve které někdo vyhraje, a tak je bohatý, a jiný prohraje, a tak je chudý. Každá hra má svoje pravidla a svoje limity; náboženství je hra o zázraky, politika je hra o moc, podnikání je hra o peníze, sport je hra o popularitu, práce je hra o výhody, umění je hra o originalitu, manželství je hra o jistoty atd. Velikou oblibu mají dneska počítačové hry, ve kterých rychle a levně dosahujeme úspěchu, ale z úspěchu nic nemáme, je to jenom iluze úspěchu. Problémem je pro nás hra, ve které nemůžeme vyhrát, jaký smysl má chodit do zaměstnání za malou mzdu, to je ekonomická hra, ve které jistě prohrajete, a exekutoři z vás udělají bezdomovce. Pokud zaměstnavatel má nedostatek zaměstnanců tak musí mzdy zvednout, dovážet zaměstnance z chudých národů to dlouho nefunguje, protože s těmito zaměstnanci jsou jenom veliké problémy.

Tak jako jsme postavili moderní továrny v Číně, tak musíme začít stavět továrny i všude tam, kde je bída a zaostalost. Vadí vám v; USA, Kanadě, Německu, Švýcarsku atd. drahá práce, tak postavte moderní průmysl a obchod tam, kde je levná práce, tím zmizí problém s ekonomickou migrací. Nedávejte příživníkům zadarmo výhody a jistoty, dejte jim dobrou práci za dobrou mzdu. U nás máme sice moderní průmysl, ale nemáme zde dobré mzdy, protože zisk z naší práce utíká do ciziny. Pokud motor u auta dostane málo paliva tak běží pomalu, majitel jistě nedá motoru výpověď za to, že běží pomalu, ale pustí do motoru více paliva, nejde vyrobit motor, který bude běžet rychle, když má málo paliva! Politika je o tom, umět udělat z lidí hloupé ovce, pokud posloucháte projevy vrcholových politiků v televizi, tak si připadáte jako ovce, neočekávejte od prezidentů, že vám řeknou pravdu a že budou plní lásky, pravda a láska nemá v politice co dělat.

Programátor spatřuje prezidenta a jeho spolupracovníky jako viry, které se snaží zde o egoistickou manipulaci, aby tak získali pro sebe výhody a jistoty. USA je ekonomicky a politicky na dně a potřebuje se z toho dna dostat co nejrychleji, bez ohledu na to, jestli se to bude ostatním národům líbit, kdo může za to, že je USA na dně? Můžou za to nadnárodní korporace, které dneska určují pravidla hry všem národům. Na veliké ryby nikdo nemá zde sítě, o tom je problém s nadnárodními korporacemi, za vším byli, a ještě dlouho budou společné peníze. USA se snaží si podrobit nadnárodní korporace, ale je to marný boj, USA se bude muset naučit všude šetřit, tak jako to dělají dneska ostatní státy, kupní síla v USA musí jít dolů, jinak se ekonomika zhroutí, tak jako tomu došlo v Řecku. USA tvrdí, že Čína porušuje pravidla hry, tak to ale není, pravidla hry porušuje USA, komu není rady, tomu už není pomoci, tak jako zaniknul ekonomicky všemocný Řím, tak zanikne ekonomicky i všemocné USA.

Lidi mají problém se svojí inteligencí, i když každý chodil mnoho let do školy tak mu škola neposkytla informace o tom, jak funguje lidská inteligence. Lidská inteligence funguje špatně, protože má k dispozici špatné informace, příčinou je to že lidi jsou hříšníky, a proto zde nejsou správné informace. Nemá smysl měnit celek pomocí; filosofie, náboženství, hnutí, vědy, techniky, politiky, umění, módy, reklamy, pohádek, pověr, rituálů, dogmat, fetišů, symbolů, zákonů, předpisů, výjimek atd. Je třeba změnit člověka, aby on byl svatý od narození do smrti, když zde nebudou na světě hříšníci, tak bude naše inteligence správně fungovat, jak si to uděláme takové to zde i budeme mít. Nejprve je třeba pochopit prioritní příčinu, která dělá z lidí hříšníky? Tou příčinou je nemoc, s příchodem nemoci se člověk uzavírá do sebe a začíná porušovat přirozená svatá pravidla.

Dobrota k nemocným lidem, vedla ke vzniku konzumního hříšného očistce, ve kterém žijí jenom nemocní lidé, co jsou hříšní, konzumní civilizace se tak stala velikou nemocnicí, ve které je zdravý člověk vzácnou výjimkou. Všimněme si toho, že nemoc napadne jenom určitou skupinu lidí a nedokáže napadnout všechny lidi, mnoho lidí má v sobě imunitu k mnoha nemocem, podívejte se na psa, který sní syrové maso a nic mu není, pes není zdegenerovaný tak jako člověk. Obrazně civilizace je jako skleník, který nás chrání a pokud opustíme skleník tak onemocníme, podobné problémy jsou i u hospodářských zvířat, a tak musíme mnohdy hospodářská nemocná zvířata zabíjet, protože jsou nemocná. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, neřešme hlouposti jako je politika a sport, ale zaměřme se na vyřešení problematiky lidského zdraví, zavedeme globálně každoroční certifikace zdraví od narození do smrti, ten, kdo nebude mít certifikaci, ten bude recyklován na substrát, protože je to hříšník. Ano, starý vůl nemá pevnou vůli.

Jak si to uděláš, takové to máš, volové dělají voloviny, s tím nic neuděláš, pokud poznáš to, že někdo vůl, tak nad tím mávni rukou, nikdo přeci z lidí není Bůh, který dokáže zázraky. Nejvíce volů nacházíme tam, kde se dělá nejvíce volovin, tedy tam, kde se nemusí pracovat rukama. Z díla poznáme, kdo je a kdo není vůl, podívejme se třeba na internetové stránky a blogy, zde rychle a levně poznáme kdo je vůl, protože zde nalezneme samé voloviny. Naštěstí doba starých volů končí a místo starých volů zde bude umělá inteligence a roboti, to se nebude starým volům líbit, že budou vyhození na okraj společnosti a zde nebudou už moci dělat voloviny. Robot prezident bude vyznamenávat roboty, v té době budou staří volové v rezervaci, daleko od civilizace, a zde budou vzpomínat na to, jak se měli dobře v době, kdy zde ještě nebyla umělá inteligence a roboti.

Každý problém má nějakou příčinu, co je příčnou toho že zde dochází všude často ke srážce s blbcem? Příčinou jsou vždy chybné závislosti, blbec má chybné závislosti a následkem je to že se z něj stane blbec. Blbec nedokáže existovat bez chybných závislostí, chybné závislosti jsou pro něj existenčními základy, na kterých stojí jeho existence. Vše začalo tím, že jsme se oblékli, protože jsme se styděli před druhými, když jsme oblékli tělo, tak netrvalo dlouho a oblékli jsme i naši duši, a tak se z nás stali egoističtí pokrytci. Jak čas ubíhal, tak začalo docházet k narůstání složitosti u kultury a civilizace, z lidí se začal stávat ubohý dobytek, který se zajímal jenom o; sex, jídlo, zábavu. Situace dospěla tak daleko, že jsme postavili veliké plynové komory, a zde jsme vraždili lidi, co nic neprovedli, po milionech jako dobytek.

Zlato má velikou hodnotu, protože je ho velmi málo, a lidi nemají dneska žádnou hodnotu, protože je jich velmi mnoho. Všude začíná docházet k optimalizaci a modernizaci, podnik, který dneska zaměstnává tisíc zaměstnanců, bude za několik let zaměstnávat deset zaměstnanců! Je naivní si myslet, že se stane ekonomický zázrak a bude zde pro všechny lidi v EU dobrá práce za dobrou mzdu, spíše je se třeba připravit na to, že zde bude v EU přídělový čipový systém na zboží a služby. Najednou bude ve vrátnici stát EU robot a on ti řekne, lidem je do podniku vstup zakázán, protože místo lidí zde pracují jenom roboti. Vláda, která nic nedělá s ekonomikou je nám na nic, za vším jsou peníze, dělníky nezajímají mediální lži, dělníky zajímá, jaká je jejich kupí síla, a o tom zkorumpovaná média mlčí jako hrob. Mnoho lidí to tady zabalilo a uteklo tam, kde mají dělníci velikou kupní sílu na jejich místa, nastupují lidi z Ukrajiny.

Vládnutí je tom vědět co je správné a nemyslet na hlouposti, z díla se pozná profesionál, dosud nám vládnou ale jenom amatéři, co neví, co je pro naši ekonomiku správné. Základem je mnoho vyvážet a málo dovážet, jak to realizujeme? Stačí začít nahrazovat lidi, co jsou nahoře za profesionály, co umí táhnout ekonomiku, u nás není kapitalismus nebo socialismus, je zde zaostalý feudalismus, a proto je zde bída a jenom mocní feudálové, se zde mají dobře. Je třeba zavést roční testování lidí na kvalitu a certifikaci kvality lidí, kdy se otestuje fyzické zdraví a psychické zdraví, ten, kdo nebude mít platnou certifikaci ve věku od 10 let do 70 let, ten se recykluje na potravinový substrát a nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita, lidí je zde už jako much a eliminovat mouchy je správné.

Přijmeme rádi milion jinověrců a okamžitě z nich uděláme levně a rychle potravinový substrát, který pošleme v kontejneru do míst, odkud k nám jinověrci přišli. Většina lidí u nás bohužel nedostane certifikaci kvality, a tak z nich bude substrát, vyčistíme to tady od lidí, se kterými zde byli jenom samé ekonomické problémy, protože nechtěli platit veliké daně. Logicky ostatní státy v EU nás napodobí, protože zjistí, že naše ekonomická strategie je optimální, a tak EU bude vyvážet do světa potravinový substrát, aby pomohla lidem, co jsou na tom zle. Mnozí budou tvrdit, že je v EU tvrdá totalita, a že je třeba s tím něco udělat, my jsme tady v EU doma, a my si zde budeme dělat to, co považujeme za správné. Ano, jinověrci chtějí žít v EU.

Jedna věc je něco chtít a druhá věc je pro to i něco udělat abychom to měli, co jinověrci udělali pro to, aby mohli v klidu a míru žít v EU, prioritní je přijmout víru a kulturu která je tam kde budou žít, dále se musí naučit jazyk a mít zde vysoké vzdělání získané v EU. Podívejme se na zaměstnavatele, on má veliké nároky na nové zaměstnance a jistě nepřijme sirotky jenom proto, že jsou na tom sirotci zle. Pokud je na tom nějaký člověk zle, má odejít tam kde se bude mít dobře to je logické. Svět je veliký a jistě se na světě najde místo pro ubohé sirotky jinověrců, třeba v Indii žije obrovské množství jinověrců a mají se tam dobře. Je třeba zde dát na hranice dopravní značky jinověrcům je do EU vstup zakázán pod trestem smrti, a začne zde hon na jinověrce, kdy budeme klasicky jinověrce napichovat na kůly. Sepíšeme svatou EU knihu, s názvem kladivo na jinověrce.

Zloděj křičí, chyťte zloděje, proč lidi kradou, když jim vadí to, že lidi kradou? Nechceš být okraden druhými, tak neokrádej druhé. Vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém si čerti hrají na svaté anděly. Trestáme vězením malé zloděje a vysokými funkcemi odměňujeme veliké zloděje, to logicky nemůže dlouho fungovat a musí to jistě skončit nakonec ekonomickou krizí a válkou. Veškerá morálka je o tom nekrást, vše ostatní je už zbytečné studovat. Představme si budoucnost, ve které mají globálně lidi v hlavě GVKB čipy, a tak lidi už nemohou krást. To bude znamenat proměnu člověka na robota, nebudou zde už lidská práva, ale jenom povinnosti a tresty. Většina lidí zemře ve spánku, protože je ve spánku GVKB čip zabije, ráno přijdou lidi z pohřebního ústavu pro mrtvolu a nebude ani třeba telefonovat do pohřebního ústavu, protože GVKB čip to tam sám nahlásí. 

Nebudou; starobní důchody, podpory v nezaměstnanosti, sociální dávky, podpora pro invalidy, podpora na bydlení atd. zkrátí se průměrný globální věk života ze 60 let na 30 let, lidi začnou pracovat od 10 let, na myšlení zde bude GVKB čip a ty zde budeš jenom na fyzickou práci rukama a pracovat budeš 365 dní v roce na směny. Od narození do smrti je zde toužení, co je naším soužením, já chci; lásku, moudrost, peníze, výhody, jistoty, zdraví, krásu, popularitu, úspěch, dovolenou, auto, dům, funkci ředitele atd. podívejte se na rostliny, jak jsou skromné, stačí jim toho velmi málo a nemají deprese z toho, že jsou neúspěšné. Honba za uspokojením našeho egoistického toužení, stvořila nakonec konzumní blázinec, ve kterém je každý psychický nemocný, protože nemá to, co chce.

Chceš něco, tak si to kup, že nemáš na to peníze, to je tvůj soukromý problém, je to jako ve sportu, trvá mnoho let, než se vypracuješ do první ligy! Neustále vycházejí populární knihy plné rad, jak být snadno a rychle bohatý, pokud by tyto rady fungovali, tak by na světě nebyl nikdo chudý. Vše, co rychle získáte o to i rychle přijdete, v reklamě vypadá vše krásně, nenechte si reklamou vymýt mozek. V životě se vše točí jenom okolo konkurence, podívejte se na medúzy, které se stali invazním druhem, se kterým si nevíme rady, většina příživníků se zde podobá svým myšlením a chováním medúzám, a tak si s nimi nevíme už rady. Medúza je obyčejný parazit, který je evolučně velmi vyspělý, a tak se zde přemnožil, všechny války jsou o parazitování!

Zdrojem chyb je to, že zde jsou subjektivní informace, informace se musí získávat tak aby je nemohli subjekty upravovat, lidi rádi lžou a následkem jsou chybné statistické ekonomické informace, lžou jak ti, co jsou nahoře, tak i ti co jsou dole. Vše je o příkonu a výkonu, tak jako používáme počitadla, co měří spotřebu u; elektřiny, plynu, vody atd. Je třeba začít používat počitadla, co budou měřit i hodnoty v každém člověku a informace budou odesílat do GVKB globálního centra. Dáme všem lidem do hlavy GVKB kontrolní čip, a on bude vše v člověku kontrolovat, získané informace vyhodnotí GVKB umělá inteligence a ona pomůže lidem s jejich problémy.

Takto se zachytí nemoci už v začátku a nebude problém je začít léčit, takto se zachytí vadní neopravitelní jedinci, a nebude problém je ekologicky eliminovat. Do všeho se dneska dávají kontrolní čipy a člověk nemůže stát zbaběle opodál jako pozorovatel, většina lidí na světě patří do kategorie vadní neopravitelní jedinci, a tak dojde k tomu, že tyto jedince díky GVKB kontrolním čipům ekologicky eliminujeme, nebude zde pro nikoho imunita nebo výjimka, každý bude jenom globálním číslem ve statistice.

Už zde nebudou problémy s nepřizpůsobivými příživníky a ekonomickými migranty, invalidy, důchodci, parazity atd. protože zde už nebudou evolučně vadní jednici, už zde nebude, pracujete pomalu, máte výpověď, ti, co jsou pomalí a hloupí, budou ekologicky eliminováni. Člověk to je programově řízený dočasný proces, který je zde na profesionální práci. Pokud člověk nepracuje rychle a bezchybně, tak je třeba takového člověka ekologicky eliminovat, nejsme tak bohatí, abychom mohli podporovat vadné jednice. Nemá smysl měnit pokrytecky politiku podle toho co je v módě, smysl má jenom změnit globálně lidi, jenom lidi, co díky GVKB čipům nelžou a nekradou, mohou zde vytvořit moderní digitální GVKB civilizaci, ve které zvítězí láska a pravda nad nenávistí a lží.