sobota 29. dubna 2023

Nehodlám krmit parazity a zalévat plevel



Z dálky mnohé vypadá že je to zadarmo a z blízka poznáme že to není zadarmo, jsme klamáni od narození do smrti, většinou je zadarmo to, co nemá hodnotu, a to co má hodnotu to není zadarmo, k čemu je mi získat zadarmo to co pro mě nemá hodnotu, potřebuji získat zadarmo to co má pro mě hodnotu o tom je život. Pokud půjdeme do hloubky tohoto problému dojdeme k parazitování, jenom parazit může získat hodnoty zadarmo, jak tedy parazitovat a nebýt za to potrestán o tom je protekcionismus ve kterém ti co mají moc získávají hodnoty zadarmo pomocí zákonů které si vytvořili tak aby mohli snadno pomocí daní parazitovat na dělnické třídě. Stát nevytváří žádné hodnoty on jenom parazituje na dělnické třídě pomocí; daní, cla, poplatků, pokut, inflace atd.

Nadbytek pro stát je postaven na nedostatku pro dělnickou třídu, stát má veliké dluhy, a přitom si platí; armádu, politiky, byrokraty atd. následkem jsou logicky války a krize. Je třeba nahradit konečně lidi za roboty, nejsou lidi tak zde už není nic zadarmo ani nic co je předražené, a vše zde bude mít správnou hodnotu, kterou určí situace nebo umělá inteligence. Konzumní civilizace proměnila opice plné emocí v roboty bez emocí, u kterých jsou emoce luxus, který si roboti nemohou dovolit, protože je emoce omezují při hře o hodnoty a výhody. Následkem je mnoho zla, a tak roboti existují v bezcitném očistci, kde je každý robot jenom číslem ve statistice, miliony zbytečně mrtvých robotů ve zbytečné světové válce, to je jenom statistika.

Tragédie je, pokud zemře stářím v nemocnici prezident, to se najednou státní smutek vyhlašuje, přitom robotům je zcela jedno to, že zemřel robot prezident. Podívejme se na to jaké počítačové hry jsou populární a dojde nám to, že roboti nemají žádné emoce a chtějí jenom vyhrávat a vraždit konkurenty. Trestat dlouhým vězením roboty je chybou, žádné vězení nenapraví robota, správným řešením je vadné roboty v krematoriu eliminovat, robotů je na světě jako much a podle toho se musí s roboty i zacházet. Mnoho robotů žebrá o pomoc u cizích robotů zcela marně, zde je řešením zavést rychlokurzy sebevraždy, ukončené úspěšnou sebevraždou.

Ano, jde o to abychom nekrmili parazity. Evoluce nepřizpůsobivé příživníky optimálně recykluje. Největším problémem je dneska příživnictví, díky politickému populismu, pro příživníky je práce trestem, a tak vytvářejí ideologie, ve kterých se zisky z práce a obchodu přerozdělují tak, aby se měli příživníci lépe než ti, co pracují. Nadbytek je postaven na nedostatku a vítězství je zde díky prohře, vše je o protikladech, mezi kterými je napětí. Jak eliminovat globálně a optimálně politický populismus, který zde hluboko zakořenil a stal se svatou ideologií. Vše je o neochotě se přizpůsobit zlé situaci, která klade na nepřizpůsobivé příživníky veliké nároky. Nepřizpůsobivý příživník hledá způsoby, jak na společnosti parazitovat. Dělník je hoden správné mzdy, pokud je dělník uboze zaplacen díky; daním, clu, poplatkům, přerozdělování atd. tak podle toho i uboze pracuje, není ekonomická stimulace, tak není ochota pracovat.

Vše, co máš hodnotného, to rozdej chudým a potom mě následuj, toužení po hodnotách dělá z lidí šílence, blahoslavený je ten, kdo nic nemá, směle lehne a směle vstane, protože mu nikdo nic neukradne. Vědci pomocí statistiky dospěli k tomu, že kořenem všech lidských problémů je lakomost, ostatně každé náboženství zařadilo lakomost jako veliký hřích, takže nic nového pod sluncem vědci neobjevili. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, malé mzdy a veliké ceny jsou následkem toho, že nám vládnou lakomci, nadbytek pro ty, co jsou nahoře, je zde díky nedostatku pro ty, co jsou dole. Samotná lakomost ale není problém, pokud je lakomost pod optimální kontrolou, každý lakomec má pro vás mnoho zlatých rad, a chtěl by vám naprogramovat váš život, pomocí svých rad, kdyby jeho rady měli cenu zlata, jistě by je on prodával jenom za zlato!

Dobrá rada je nad zlato, jenže co je dobrá rada, o tom to je, všechny lidské rady jsou relativní, protože vše je v pohybu a vše je originálem, teorie v praxi většinou nefunguje! Máme inteligenci proto, abychom nechybovali, pokud by na vše stačili jenom vědomosti tak bychom inteligenci už nepotřebovali. Kup si populární knihu a zajisté se budeš mít lépe, a nebudeš mít už problémy, kdo prodává, chválí a kdo kupuje, ten pochybuje, o tom obchod a podnikání zde je. Občas narážím na stránky, kde chtějí, abych vypnul blokování ubohé reklamy, nebo abych si zaplatil předplatné pro možnost navštívení; stránky, blogu, sociální sítě, portálu, katalogu atd. pokud do něčeho investuji peníze nebo čas, tak očekávám logicky návratnost investic, nehodlám krmit parazity a zalévat plevel! Statisticky je většina lidí na světě šílených, a proto je zde všude blbá nálada a veliká konzumace piva a cigaret, pandemie v nahotě odhalila lidské šílenství, kdy ten, kdo nemá v dopravě nebo obchodě roušku je okamžitě upozorněn na to, aby si roušku nasadil!

Lidi si stěžují globálně mnoho století na to, že mají problémy a dluhy, co je příčinou toho že lidi mají mnoho století globálně problémy a dluhy? Příčinou je amatérismus, který z dálky vypadá jako profesionalita. Z díla poznáme, kdo je amatér a kdo je profesionál, slova mohou klamat, ale dílo klamat nemůže, podívejme se na internet zde snadno poznáme, co je amatérské a co je profesionální. Zde se dostáváme k protekci, která umožňuje amatérům se vydávat za profesionály, vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém si čerti hrají na anděly, jsme povrchní, a tak nemáme čas zkoumat to co je nám vzdálené a toho využívají lháři a zloději, nadbytek je založen na nedostatku, dobrota je žebrota.

Čas má dost času na to, aby poznal, co je profesionální a co je amatérské, nejsem tak bohatý abych si dělal vše amatérsky, lepší je to, když se použijí služby profesionála. Proč jsou na západě větší platy než na východě? Na západě jsou profesionálové a na východě jsou amatéři, slepý nemůže vést slepé, protože všichni spadnou do jámy. Mnohdy je někdo profesionálem ale jeho nadřízený je amatér a on udělá z profesionála amatéra, to že má někdo vysokoškolský titul, neznamená že je on profesionál! Ano, komu není rady od lidové moudrosti a přírody, tomu není pomoci.

Většina pracovních míst by se už dneska mohla zrušit



Naše civilizace byla evolučně stvořená díky inteligenci a vědomostem, v současnosti se snažíme vytvořit umělou inteligenci optimálně propojenou s informačními databázemi, zde se dostáváme k problematice strojového učení, kdy se pomocí strojového učení optimalizuje umělá inteligence a informační databáze. Čím větší máme nároky na umělou inteligenci a informační databáze, tím větší jsou i nároky na technické vybavení, které nám umožňuje využívat umělou inteligenci a informační databáze. Veliké využití pro umělou inteligenci a informační databáze nabízejí autonomní inteligentní roboti na akumulátory, takto začne už brzo docházet k tomu, že se budou zaměstnanci všude nahrazovat za umělou inteligenci a roboty, robot prezident tak bude vyznamenávat roboty a v továrnách budou roboti vyrábět roboty, to logicky bude znamenat zavedení nepodmíněného přijmu pro všechny lidi, protože práce za mzdu zde už pro lidi nebude, zavede se globální kontrola porodnosti, aby se už hříšní pitomci zde nerozmnožovali jako invazní druh.

Nejlepší antikoncepcí bude, pokud konečně v rezervacích oddělíme od sebe muže a ženy, lidi se globálně přesunou proto z civilizace do rezervace, kde budou pod dohledem umělé inteligence a robotů. Nakonec poslední malá skupina nahých lidí skončí v poslední zoologické zahradě za nerozbitným sklem a na cedulce bude nápis Hříšná opice. Takto zde už nebude problém s lidmi, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Tam kde je všeho dostatek pro všechny, tam není ani možný konflikt, proč je běžný nedostatek hodnot a následkem je konflikt o hodnoty? Hodnotné je to, co potřebujeme a je toho nedostatek, klasický je konflikt to peníze a čas, lidi trpí nedostatkem peněz a času, příčinou je protekce, pokud bychom eliminovali protekci tak zmizí konflikt o peníze a čas.

Konflikty nejsou ale jenom mezi lidmi setkáme se s nimi běžně i v ekosystému, konflikt jako takový není chybou, pokud je konflikt pod kontrolou, je třeba moc a bohatství globálně svěřit umělé inteligenci, a tak zde konečně skončí mezi lidmi a národy konflikty, je třeba si uvědomit že rozdělní na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole musí vyvolat konflikty a násilí. Ti, co jsou dole to berou jako nespravedlnost a chtějí, aby zde byla rovnost a svoboda, jenže ti, co jsou nahoře mají k dispozici armádu a následkem je válka. Sociální ideologie je utopie, která nefunguje, jediné, co v každé organizaci optimálně funguje to je totalita, ve které nejsou lidská práva a z lidí se stali otroci na dálkové centrální ovládání, dobrota byla a bude žebrotou, jak si to každý, kdo vládne udělá takové to on i má. Vše je o manipulaci, ve které je důležité jenom dosažení optimálního cíle a jedinec je zde jenom dobře utaženým šroubkem v tomto velikém stroji na výrobu hodnot.

Lidi byli a budou blbci co blbnou, nová doba nám dává nové možnosti, nahradíme globálně lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, roboti budou vyrábět roboty a lidi opustí civilizaci a budou žít jenom v rezervaci a zde se oddělí muži od žen, aby se nám už blbci nerozmnožovali jako myši. Jakýkoli odpor bude marný, protože globálně mocenské složky bude ovládat umělá globální inteligence, co bylo, to bylo, teď je nová digitální doba, ve které robot prezident vyznamenává roboty. Člověk to byla hříšná oblečená opice, a proto skončila v rezervaci, všechny snahy o to, aby se z oblečené opice stal robot, byli marné a naivní z nuly nikdo číslo neudělá.

Tak jako jsou hodní lidé a zlí lidé tak jsou i hodní bacily a zlí bacily, vše je zde o protikladech, které zde jsou díky ohraničení, bacily studujeme už velmi dlouho a zatím toho o bacilech moc nevíme, problémem je to že jsou bacily malé, a tak je musíme sledovat mikroskopem, a navíc je bacilů nekonečné množství a neustále vznikají nové druhy bacilů, bohužel nemůže bacily bacit, tak abychom měli od nic konečně pokoj. Bacily trpělivě čekají na příležitost, aby nám mohli škodit, máme sice v těle imunitní systém, ale ten není dokonalý, a tak si nedokáže poradit se všemi bacily. Velikým problémem je degenerace způsobená tím že se máme v civilizaci dobře a dalším problémem je veliká koncentrace lidí na malém prostoru, potřebujeme optimální strategie, jak bojovat s bacily, aby nedocházelo k tomu, že zbytečně umírá mnoho lidí, čím vyspělejší je věda a technika tím vyspěleji můžeme bojovat s bacily, je to celé o tom mít kontrolu nad zlými bacily.

Nekopírujte ubohé kopie. Od narození do smrti je v civilizaci každý člověk obklopen ubohými kopiemi, které kopíruje, a tak se logicky z něj stává ubohá kopie, co je originál a co je kopie, to je zásadní otázka, kterou musíte pochopit. Originál nejde nijak zkopírovat, zkopírovat lze jenom to co není originál, z dálky mnohé vypadá jako originál a z blízka zjistíte, že je to jenom ubohá kopie s nulovou hodnotou. Všechny knihy, které si můžete koupit nebo vypůjčit v knihovně, to jsou jenom ubohé kopie, protože knihy vznikají z knih, spisovatelé se stávají spisovateli díky tomu, že přečetli mnoho knih, a tak jenom kopírují kopie. Přírodní moudrost je originál, který nejde kopírovat, proto má přírodní moudrost neustále velikou hodnotu. Poznej sebe a poznáš tak všechny lidi na světě, v principech se lidi od sebe nijak neliší, proto se oblékáme abychom se od sebe nějak odlišili, neoblékáme jenom tělo, ale oblékáme i naši psychiku, vše je hra podle pravidel, která určuje situace, nebo pravidla určuje; móda, reklama, politika, náboženství, filosofie, věda, technika, tisk, internet, televize, rádio, filmy atd.

Ježíš Kristus je ubohá kopie, a proto je tak snadné jej díky bibli kopírovat, u mnohého je kopírování zákonem nebo morálkou zakázané, protože kopírováním poškozujete nějakého hříšného lháře a zloděje! Než začnete čemukoli věřit, tak si to nejprve prověřte, z dálky může kopie vypadat jako originál! Vysoké školy se stali továrnami na levné kopie, důkazem jsou diplomové práce, ve kterých originalitu nenajdete, nebude to už trvat evolučně dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, v továrnách budou roboti vyrábět roboty, lidi se odsunou globálně do rezervací daleko od civilizace, zde se oddělí muži od žen, aby se zde už oblečené opice geneticky nekopírovali.

Vše je zde divadlo, ve kterém si oblečené opice hrají na bohy a to nefunguje, sepsali jsme si mnoho pravidel, která si v mnohém odporují, protože tato pravidla nerespektují pravidla, co zde platí všude milion let a budou všude platit i za milion let, jsme opilí výhodami, co nám přinesla dočasně civilizace, ale už brzo vystřízlivíme, díky umělé inteligenci a robotům. Skončí problémy s hříšníky, co se zde hříšně chovali, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi skončí daleko od civilizace v rezervaci, kde se oddělí muži od žen. Je naivní představa že nám bude otrocky sloužit umělá inteligence a roboti, dobrota je přeci žebrota.

Většina pracovních míst by se už dneska mohla zrušit, pokud využijeme všude; optimalizaci, automatizaci, globalizaci, robotizaci, vědu, techniku atd. Jenže konzumní ekonomika je postavena na tom, že lidi pracují za mzdu a vydělané peníze utratí za zboží a služby, pokud lidi nebudou mít peníze, tak se ekonomika zhroutí a nastane globální krize, kterou už nevyřeší válka, nebo něco jiného. Proč dělníci pracují za ubohé mzdy, a tak mají veliké dluhy, nadbytek pro ty, co jsou nahoře je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole, umělá inteligence zruší socialismus a kapitalismus, bude zde digitální globální totalita, ve které bude vše na příděl, kdo nebude každý den profesionálně pracovat ten nebude ani jíst.

Máme se zabíjet ve válce, nebo nás mají zabíjet pandemie



Konkurence zde existuje od počátku vzniku života, jde o přirozenou konkurenci s příchodem lidské civilizace zde začali vznikat snahy o potlačení konkurence pomocí; dogmat, mytologie, pověr, pohádek, regulací, daní, cla, poplatků, pokut, reklamy, monopolů, mafie, centralizace, zákonů, pravidel, norem, morálky, otroctví, byrokracie atd. jenže každá ekonomická totalita je zde dočasně! Nadbytek pro ty, co jsou nahoře je možný díky nedostatku po ty, co jsou dole, rovnost a svoboda je utopie. Ve snaze se mít dobře konáme zlo k tomu co je nám cizí, následkem je to že máme stres a deprese, protože existujeme v konzumním očistci, ve kterém je člověk člověku psychickým peklem.

Vše zde je o tom, že lidi dělají často chyby, a tak jim není možné pomoci, jenom veliká krize jako je válka nebo pandemie, donutí lidi k tomu, aby začali eliminovat chyby, vše, co je zde zlé, to je i pro něco dobré. Vše směřuje ke globálnímu čipovému přídělovému systému, který zruší peníze a soukromé vlastnictví, každý člověk bude jenom statistické globální číslo s nulovou hodnotou a vše bude globálně řídit jenom umělá inteligence, z lidí se stanou loutky na dálkové ovládání a vadné loutky se eliminují v krematoriu.

Příčina delšího věku u žen není v jiném těle, ale je v jiném myšlení, muži jsou pyšní a ženy jsou pokorné, pýcha znamená větší aktivitu a tím přichází rychlejší opotřebení těla a mozku, dlouhověkost je odměnou za malou aktivitu, je to jako u počítačové tiskárny, čím méně tisknete, tím déle vám laserová tiskárna vydrží a déle vám i vydrží tiskové tonery. Prodlužování lidského věku v EU je způsobeno tím, že jsme málo aktivní, podívejme se na lidské děti, které odchovali divoká zvířata, tyto děti brzo umírají, protože byli vychované k veliké aktivitě, prvních deset let života člověka určuje jeho osud, a i to, jak vysokého věku se může člověk dožít.

Mnoho lidský věk zkracují chybné závislosti, jak si to každý udělá takové to i má, správné závislosti lidem prodlužují jejich život. Muži se honí za kariérou a penězi, je to běh v kruhu, který má za následek to, že muži žijí o deset let kratší dobu. Lidi by se měli naučit tomu, jak žít správně, a tak se dožít i vysokého věku, všude v EU je dneska snaha o to, aby lidi do starobního důchodu odcházeli až ve velmi vysokém věku, je to logické, protože náklady na starobní důchody jsou vysoké a každý stát v EU má veliké dluhy díky tomu, že neumí správně hospodařit a plýtvá společnými penězi na hlouposti a zbytečnosti.

Spatřuji EU jako veliký hřbitov, protože zde má každý pitomec v hlavě nasráno, mnoho století pitomci, co jsou nahoře serou z vysoka na pitomce, co jsou dole a následkem je to, že má každý pitomec v EU v hlavě nasráno. Co je dovoleno pitomcům, co jsou v EU nahoře, to je zakázáno pitomcům, co jsou dole. Veliká konzumace alkoholických nápojů a cigaret v EU jasně odhaluje to, že mají pitomci v hlavě nasráno, pokud mi nevěříte, tak se podívejte na ubohou stránku zpovednice cz, zde je v nahotě ukázáno to, jak pitomci mají v hlavě nasráno. Máme v hlavě nasráno díky reklamě, která nás v EU klame od narození do smrti, pravda je jenom ve vesmírných pravidlech, která se nezměnila ani za miliardu let!

Kapitalismus nemá ekonomickou koncepci, a tak je zde antikoncepce, protože pitomců je v EU jako sraček, a tak je nejlepší se nerozmnožovat, protože tím se jenom zvětšuje množství ubohých sraček, o které nikdo v EU nestojí. Nebude to už trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, pitomci se odsunou z civilizace do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už pitomci v EU nerozmnožovali jako invazní druh, který škodí ekosystému. Běž se podívat na hřbitov, ať jistě víš, co tě bude brzo jistě čekat, vše je nejisté a jenom smrt je jistá, co tě dneska nezabije to tě zabije jistě zítra.

Vše zde má svůj osud, který nejde změnit, lidi mnoho století hledají marně to, jak zjistit správně svůj osud, toho využívá mnoho podvodníků a pokrytců, co se snaží parazitovat na těch, co chtějí znát svůj osud. Osud je u každého dán tím, jak byl geneticky vytvořen a jak byl nastaven výchovou a školou, vše začíná u každého osudu okamžikem, kdy muž oplodí ženu, v tomto krátkém okamžiku, je osud člověka určen z 90 %. Výchova a škola může tento osud ovlivnit jenom 10 %, jablko nepadne daleko od stromu, a tak pitomci mají pitomé děti.

Zde se dostáváme k regulaci porodnosti, kdy je ideálním řešením zabránit tomu, aby pitomci měli hodně pitomých dětí, nepotřebujeme zde hodně pitomců, potřebujeme zde hodně lidí, co nejsou pitomci, problémem je to, že ti, co nejsou pitomci, nechtějí mít děti do tohoto pitomého světa a tím se dostáváme do začarovaného kruhu. Zde musí nastoupit globální regulace porodnosti, kdy se zavede certifikace na plození dětí, ten, kdo nebude mít tuto certifikaci ten nebude mít ani děti, okamžik oplodnění bude prováděn globálně jenom na vyhrazených místech, kam budou mít pitomci zakázaný vstup, dítě, které se narodí pitomcům bude eliminované a recyklované, nejsou pitomé děti, tak zde není ani pitomý osud.

Pandemie je zde dočasně. Wuchanský institut virologie v Číně je nejspíše příčinou současné globální pandemie, lidi dělají chyby už mnoho tisíciletí, nic nového pod sluncem, kdo nic nedělá, nic nezkazí, a tak je povýšen. Pandemie je zde dočasně, minulost jasně odhaluje to, že každá pandemie v naší civilizaci, je zde dočasně. Máme se zabíjet ve válce, nebo nás mají zabíjet pandemie, vyjde to statisticky na stejno. Problémem je že nemáme zatím pandemii pod kontrolou a nevíme ani kdy konečně pandemie skončí, nejistota nám způsobuje deprese a stres, vše, co nás nezabije, to nás posiluje do nového boje o to, co milujeme a potřebujeme.

Z objektivního pohledu, zde není žádná globální pandemie, která lidi po milionech eliminuje, vše je zde jenom globální evoluční experiment a při experimentování se často něco evoluci nepovede a pandemie je jenom běžný nepovedený evoluční experiment. Nedávno zanikla stará stránka Lidé cz byl to sociální experiment, který se programátorům systémově nepovedl, a mediálně to u nás nikoho nezajímá, neustále v přírodě díky člověku zaniká mnoho živých druhů a taky to nikoho mediálně nezajímá, zajímáme se totiž každý jenom egoisticky o to, co je nám blízké a nezajímá nás to, co je nám cizí, z cizího krev přeci neteče. Ten druhý je pitomec, protože žádný pitomec si nepřizná veřejně to, že je pitomec. Problém s nepřizpůsobivými příživníky, co na nás ekonomicky parazitují, je problém s pitomci, komu není rady, tomu není pomoci, jak řešit problém s tím, že je všude mnoho století pitomců jako sraček a že pitomci co jsou nahoře, serou z vysoka na pitomce, co jsou dole, a snaží se konkurenční pitomce spláchnout do hajzlu.

Pitomec je obrazně jako deset let starý počítač, který je pomalý a poruchový, podívejme se do přírody, zde se neustále nahrazuje staré za nové, nikdo nekřičí to, že je v přírodě diskriminace nepřizpůsobivých příživníků, protože je nám to jedno, diskriminace je následkem situace. Pokud je zde něco, co na nás parazituje tak to řešíme logicky ekonomickou diskriminací, je třeba nepřizpůsobivé příživníky přemístit do rezervací, daleko od civilizace nejlépe na Sibiři, zde už nebudou moci ekonomicky parazitovat na společnosti a díky přirozenému evolučnímu výběru se v rezervaci eliminují geneticky vadní nepřizpůsobiví příživníci. Nedostatek zaměstnanců vyřešíme pomocí autonomních inteligentních robotů na akumulátory, vše bude globálně řídit jenom umělá inteligence, která zruší peníze a soukromé vlastnictví, kdo nebude poslouchat optimálně umělou inteligenci, ten skončí v rezervaci. Takto zde všude zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné digitální časy.

Dneska jsi mocný a bohatý, zítra z tebe už bude jenom prach



Orgasmus je něco, co dneska mnoho lidí nepoznalo a stejně tak i pandemie je něco co mnoho lidí nepoznalo, nejvíce hovoříme mediálně o tom, co jsme osobně nepoznali, a tak tomu nerozumíme, mlčíme o tom, co dobře všichni známe, protože to nikoho nezajímá! Zde se dostáváme k teorii a praxi, čím více je zde konzumní kultury tím méně je zde profesionální praxe, vše zde jsou jenom následky a jejich příčiny, veliký rozdíl je mezi tím, jak něco vypadá z dálky a jak to vypadá z blízka.

Jsme naivní idealisti, co věří na; pohádky, reklamu, mytologie, pověry, fetiše, symboly, módu, sekty, náboženství, politiku atd. jsme klamání více než si myslíme, pravda a láska je v přírodě, v civilizaci je jenom lež a nenávist! Vládnou nám všude mnoho tisíciletí jenom blázni s titulem, co utekli nejspíše z nějakého blázince, každý je do něčeho veliký blázen, normální člověk zde nikde není k nalezení už mnoho tisíciletí, protože naše konzumní společnost to je mnoho tisíciletí konzumní blázinec, a tak pokud jsou rodiče blázni, je logické to že i jejich děti jsou blázny.

Pandemie mi připomíná orgasmus, vše je o tom, jak si to uděláš takové to máš, vše, co si každý uvaří to si musí i sníst, pandemie je trestem za naši lenost, orgasmus je odměnou za naši pracovitost. Většinu nákladů hradí rodiče a menší část nákladů hradí stát, je zde mnoho skrytých nákladů, díky kterým se nám může zdát to, že nás každý vysokoškolák nestojí čtyři miliony korun. Není to jenom náš národní problém, ale jde o globální problém, následkem je logicky antikoncepce a potraty, protože vychovávat vysokoškoláky to je luxus který si málokdo může dovolit.

Jak ušetřit na dětech co chtějí mít vysokou školu? Nahradíme vysokoškoláky za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali, protože roboti pracují lépe a levněji. Milujeme jenom to, co nám přináší užitek, na člověka se díváme jako na robota, lidských robotů je nadbytek, a tak je eliminujeme ve válce! Války v nahotě odhalují konzumní očistec, ve kterém je láska jenom za peníze, nenávist je zde zadarmo. Proč má láska tak velikou hodnotu, že si ji kupujeme za peníze?

Hodnotu má to, co potřebujeme a je toho nedostatek, proč k životu člověk potřebuje lásku? Láska proměnila opici v člověka, pokud nemáme dlouho lásku tak se z nás stává divoká opice, která je nebezpečná svému okolí. Veliká konzumace cigaret a piva v civilizaci ukazuje na to, že je zde nedostatek lásky, a tak se z lidí stali oblečené opice. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde málo lásky tak to jistě má i nějakou příčinu? Nedostatek lásky je zde díky inflaci lásky, inflace nepostihuje jenom peníze, ale postihuje i lásku, všude se nabízí mnoho lásky za peníze a následkem je inflace u lásky.

Dobrota k tomu, co si dobrotu nezaslouží, má za následek problém s velikými dluhy. Politický populismus má za následek to, že se staráme dobře o plevel a krmíme parazity, následkem je blbá nálada, protože profesionální práce je zde trestem. Nahradíme lidi za roboty a umělou inteligenci a tím bude konzumní společnost bez dluhů, nejsou lidi tak nejsou dluhy. Nemá cenu měnit povrch společnosti podle módy, je třeba postavit společnost na nových základech.

Základem bude práce robotů a umělé intelligence, lidi se eliminují globálně v krematoriu. Vše se v civilizaci rychle mění a na člověka jsme zapomněli, člověk to je hříšná opice, která nepatří do konzumní civilizace, tak jako už nepoužíváme koně na dopravu tak nemá smysl používat lidi na práci! Roboti pracují lépe a levněji, než lidi je to jasná volba pro podnikatele a stát, nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit živit zde nepřizpůsobivé hříšné příživníky co nechtějí pracovat jako roboti na baterky!

Vše souvisí se vším, a tak s příchodem pandemie jsou lidi vyčerpaní a následkem je to že se stává orgasmus vzácným, nejhůře jsou na tom starší generace, které nemají dostatek vitality na realizaci orgasmu. Pokud zde není originál, hledají lidi náhražky jako je pivo nebo pornostránky, originální orgasmus při sexu ale nejde ničím nahradit. Je vůbec možné vyřešit tento problém, aby se tak lidi netrápili tím, že nemají orgasmus jako jej měli před pandemií?

Mnoho může lidem pomoci více pohybu v přírodě a méně jídla, jídlo by mělo být zdravé a snadno stravitelné, je třeba taky skončit s pivem a cigaretami. Zdraví se skládá z mnoha maličkostí a být zdravý natolik že máme orgasmus často to není maličkost. Nedívejte se na zprávy v televizi, protože z těchto zpráv o pandemii budete mít jenom blbou náladu a potom už nebudete naladění psychicky na orgasmus. Neřešte to, co stejně nevyřešíte, starejte se jenom o orgasmus, a nestarejte se o to, že je zde pandemie, která ubožáky eliminuje.

Z pohledu vědy a techniky je každá forma života složitým systémem, který umírá na selhání systému, pokud nejde o násilnou smrt nebo nehodu. Proč náš složitý systém jednou jistě selže a my tak zemřeme? Vše je zde dočasně a vše se recykluje, dočasně zde nejsou jenom; lidi, zvířata, hmyz, rostliny, viry, mikroorganismy atd. ale dočasně zde jsou i; věci, domy, silnice, továrny, ideologie, totality, zákony, pravidla, knihy, filmy, stránky na internetu atd.

Dneska jsi mocný a bohatý, zítra z tebe už bude jenom prach, z prachu vše vzniká a v prach se to zase navrací, nejvíce myslíme na prachy. Jsou zde i situace jako je třeba válka a pandemie, kdy dochází k velikému lokálnímu umírání lidí, jenže z globálního pohledu jsou miliony zbytečně mrtvých lidí něčím, co stejně nedokáže zabránit přelidnění a degeneraci. Chceme mít vše pod kontrolou, a tak děláme vše pro to, aby systémy neselhávali, jenže to je jenom marnost.

Války a pandemie v nahotě odhalují to, že je společnost rozdělená na otroky a otrokáře



Skončí problémy s pitomci, co dělali chyby, díky digitalizaci se pitomci nahradí za umělou inteligenci a roboty, pitomci se eliminují z civilizace, protože zde jsou s nimi jenom problémy, nejsou pitomci tak nejsou problémy, vše je zde evoluční experiment, a pitomec to byl evoluční experiment který se nepovedl, a tak zde pitomci skončí. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrnách budou roboti vyrábět roboty. Mnoho mocných pitomců si naivně myslí že jsou nenahraditelní a když je najednou nahradí robot nebo umělá inteligence tak se z toho psychicky zhroutí, protože dobrá práce byla pro ně návykovou drogou.

Proces modernizace je zde už dlouhou dobu, s příchodem digitalizace se tento proces urychlí a nastane problém s tím, jak zdanit roboty a umělou inteligenci, protože pitomý stát může existovat jenom pokud může vybírat od pitomců daně, jinak zanikne. Současný konzumní očistec je postaven na tom, že se z lidí udělali pomocí reklamy pitomci, jenže z umělé inteligence a robotů nejde pomocí reklamy udělat pitomce, a to bude znamenat konec konzumního očistce ve kterém je všude pitomců jako sraček!

Stát nemá peníze tak si natiskne peníze, které nejsou kryté zlatem, následkem je logicky inflace, v době digitálních peněz už není třeba peníze draho tisknout a stačí je vytvořit rychle a levně v počítačích. Logicky je zde otázka a proč stát nemá peníze, a tak si je tiskne? Stát je špatný hospodář, který zalévá plevel a krmí parazity, proto stát logicky nemá peníze, paraziti dělají vše pro to, aby mohli parazitovat, sledujeme pohyb peněz globálně a dojde nám to že milion milionářů vlastní většinu světového bohatství, a tak světu nevládnou politici a prezidenti, světu vládnou milionáři, vše je zde hra o zisk a pravidla hry stanovují milionáři, milionáři vydělají na válce i na pandemii, vše je zde jenom o egoistickém parazitování, pro milionáře jsou miliony zbytečně mrtvých lidí jenom statistkou.

Milionáře poznáte pode toho, že mají ochranku, která je chrání, aby jim nemohl nikdo ublížit, podívejte se do přírody zde není rozdělní na bohaté a chudé, je vůbec možné skončit s rozdělením na bohaté chudé? Díky moderní vědě a technice už to bude brzo možné, každý člověk dostane do hlavy čip napojený na umělou inteligenci, lidi už tak nebudou moci chybovat, tím zde skončí; rodina, školství, organizace, politika, náboženství, sport, byrokracie, reklama, války, mafie, vandalismus atd. jakýkoli pokus o egoistické parazitování bude eliminován už v zárodku, tak zde globálně skončí konzumní očistec a konečně zde bude ráj ve kterém lidi nelžou a nekradou. Vše je o testování a kontrole, jde o to, aby zde nebyli pro nikoho výjimky a imunita, bude trest smrti pro ty, co nemají v hlavě čip, jakýkoli odpor proti GVKB čipům bude marný!

Chyby vznikají díky chybám, nikdo není dokonalý natolik aby nechyboval, každý poukazuje na cizí chyby a nikdo se nepřizná ke svým chybám. S odstupem času spatříme chyby, které jsme dříve nespatřovali, podívejme se na to, jak v minulosti fungovala společnost a spatříme obrovské množství chyb co společnosti v minulosti dělali, největší chybou bylo plýtvání časem a hodnotami. Pokud se někdo odvážně pokusil poukázat na chyby které společnost dělá, tak se z něj stal většinou mučedník, protože mocní neměli rádi kritiku.

K moci se vždy dostávali blázni, co dělali jednu pitomost za druhou, je třeba začít se změnami společnosti tím že začneme každoročně testovat všechny lidi na to, jestli jsou normální, postavíme globálně všude veliké blázince, kde budeme blázny léčit. Léčení bude založeno na tom, že se mozek bláznů pomocí čipů napojí na virtuální realitu, ve které se mozek vyčistí od chyb. Tak jako pravidelně pereme v pračce prádlo tak budeme pravidelně čistit lidské mozky od psychické špíny, takto zde místo bláznů budou už jenom normální lidi.

Jak vyléčit psychicky nemocnou společnost? Většina pokusů o to vyléčit psychicky nemocnou společnost neuspěla, protože se zaměřila jenom na povrchní léčení společnosti, je třeba jít do hloubky a najít zde chyby a ty odstranit. V hloubce zjistíme to, že za psychicky nemocnou společnost může dobrota k tomu, co si dobrotu nezaslouží, společnost zalévá plevel a krmí parazity. Problémem je sociální populismus, kdy si zde mocná elita hraje na to, jak miluje všechny lidi, pod maskou anděla je ale ukryt čert.

Války v nahotě odhalují to, že elita není psychicky zdravá, nahradíme proto lidi za umělou inteligenci a roboty, nejsou ve společnosti psychicky nemocní lidé tak není ani společnost psychicky nemocná. Všechny snahy o to udělat z lidí dokonalé roboty jsou naivní a marné, z nuly nikdo číslo neudělá, lidi nebyli evolučně vytvoření k tomu, aby se z nich stali roboti na dálkové ovládání! Minulost naší společnosti odhaluje že bez velikých systémových změn se budeme pořád točit v kruhu problémů na které není řešení.

Tak jako testujeme výrobky a mnohé jiné tak je potřeba i testovat mozek, v současnosti neumíme optimálně testovat mozek, protože se nedokážeme na mozek napojit pomocí počítače který by pomocí programů otestoval mozek a nalezl zde chyby a zbytečné informace, mozek je inteligentní stroj, který potřebuje profesionální pravidelný servis jinak mozek správně nefunguje.

Zavírat lidi s vadným mozkem do vězení nebo do blázince to je chybou, správné je začít globálně lidem mozky testovat a opravovat, už zde bylo dost chyb, které lidi s vadným mozkem dělali a následkem byla zde u lidí deprese a myšlenky na sebevraždu.

Veliká spotřeba drog a léků na deprese jasně ukazuje na to, že většina lidí na světě má vadný mozek, který je potřeba optimálně opravit, aby mozek optimálně fungoval. Podívejte se na; politiku, náboženství, ekonomiku, byrokracii, školství atd. zde je jasná ukázka toho že největším problémem naší konzumní společnosti je to že většina lidí má vadný mozek a nikdo to neřeší optimálně.

Bude zde povinné každoroční globální testování mozku od narození do smrti, zavedou se průkazy, kde bude uvedeno že je mozek otestován a zaměstnavatelé zaměstnají jenom lidi co jsou otestovaní pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita, nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit zde mít lidi s vadným mozkem už zde bylo dost chyb co dělali lidi s vadným mozkem, vše zlé je pro něco dobré.

Svoboda je možnost volby z více možností, máme vždy možnost volby z více možností? Pochopitelně záleží na situaci, a tak v některé situaci máme možnost volby z více možností a v jiné situaci tuto možnost nemáme, vše je o tom že pomocí odměn a trestů je každý manipulován a tím přichází o svobodu volby z více možností.

Statistiky, které jsou objektivní a aktuální nám v nahotě odhalují, jak naše civilizace funguje, dobře se mají lidi tam kde není otroctví a zle se mají logicky lidi tam kde je otroctví, nikde na světě není vláda lidu, všude na světě vládnou otrokáři, co mají služebního řidiče a ochranku, otrok nechce emancipaci, on chce být otrokářem o tom je kariérismus spojený s protekcí! Podívejme se na to, jak se lidi oslovují různě, je ten druhý; pán, soudruh, blbec, svině, vůl atd?

Ten druhý je otrok nebo otrokář, jenže pravda zde není populární! Války a pandemie v nahotě odhalují to, že je společnost rozdělená na otroky a otrokáře, vše evolučně směřuje k tomu, že místo lidských otrokářů zde bude otrokářem globální umělá inteligence, které budou sloužit jako její zástupci autonomní inteligentní roboti na akumulátory.

Bude to nové digitální otroctví, ve kterém bude vše fungovat podle vojenského režimu, vadný otrok se eliminuje v krematoriu! Podívejme se do přírody zde je svoboda a následkem je zde přirozený výběr, který nemilosrdně eliminuje vše, co je geneticky chybné, a nikdo to neoznačuje za chybu! Člověk si zde hraje na boha a chce mít zde vše pod kontrolou, aby se měl božsky, jenže následkem je konzumní očistec, ve kterém je člověk člověku peklem!

Nedostatek zaměstnanců se vyřeší pomocí robotů



Naše kulturní civilizace zde existuje díky spolupráci, jakmile spolupráce optimálně nefunguje tak je zde krize, proč spolupráce optimálně nefunguje to jistě musí mít i nějakou příčinu? Spolupráce nefunguje, protože zde selhalo testování a kontrola, nic nového pod sluncem v přírodě je testování a kontrola samozřejmostí, a proto zde nejsou krize. Podívejme se na sport zde je testování a kontrola samozřejmostí, když to jde ve sportu, proč by to nemohlo fungovat i v; politice, náboženství, ekonomice atd.

Abychom testování a kontrolu optimalizovali tak lidi naskenujeme ve virtuální realitě a jejich hříšná těla eliminujeme v krematoriu, lidi budou existovat už jenom ve virtuální realitě kde každý bude mít místo těla počítač s operačním systémem, budou to malé a rychlé počítače o velikosti tlačítkového mobilního telefonu a s malou spotřebou jakou má mobilní telefon. Pracovní náplní virtuálních lidí bude testování a kontrola, konečně zde zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí, protože zde už nebude parazitování člověka na člověku.

Podívejme se objektivně do přírody zde je díky evoluční optimalizaci dokonalý ekosystém, je pravdou to že optimalizace v ekosystému probíhá pomalu, my nemáme tolik času abychom mohli něco optimalizovat milion let. Došlo evolučně rychle k obrovským změnám v nás a okolo nás, vše se začalo dělat ve velkém v továrnách a přišla i digitalizace která eliminovala mnoho zaostalosti. Něco se nám daří rychle optimalizovat a u něčeho jde optimalizace pomalu je to celé jako počítačová hra kde postupuje do další úrovně hry ve které musíme splnit větší nároky hry.

Největším problémem u optimalizace je strach ze změn, na něco si zvykneme a nechceme to už měnit, zvykli jsme si na to, že je zde rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, následkem je konzumní očistec, ve kterém je nám ten druhý peklem. Vše se točí okolo profesionální práce, protože z práce vznikají hodnoty, čím lépe je práce optimalizovaná tím větší hodnoty z práce vznikají, abychom mohli práci optimalizovat tak budeme muset lidi naskenovat ve virtuální realitě a každý tak bude existovat jenom jako malý počítač napojený na GVKB virtuální realitu.

Rozmnožovat se budeme už jenom digitálně, bude to veliký evoluční krok pro naši civilizaci, kdy proměníme hříšné opice na svaté virtuální bytosti. Na fyzickou práci zde budou jenom stroje a roboti, naší prací bude testovat a kontrolovat funkčnost složitých systémů. Genetické tělo je zastaralý sytém, který už nejde optimalizovat, a proto se musí nahradit za počítač tak jako jsme nahradili koně za traktory a osobní automobily. Vše je obchod a pokud chceme něco získat tak za to i musíme zaplatit, lidské tělo nám brání v dosažení dokonalosti pomocí optimalizace.

Na počátku vzniku vesmíru a života bylo kopírování, pokud bůh vše stvořil tak kdo stvořil boha, z nuly vznikne jenom nula! Boha jsme si vymysleli abychom mohli dělat z druhých voly! Člověka nestvořil bůh, člověk byl stvořen z opice pomocí kopírování, knihy vznikají z knih, ten, kdo hodně čte knihy se nakonec stane spisovatelem, který knihy vytváří.

Krize nastává, pokud kopírování nefunguje optimálně, úspěch u jednice nebo o společnosti je o tom že kopírování hodnot optimálně funguje, chybou je kopírovat to co nemá žádnou hodnotu! Z dálky něco vypadá hodnotně a z blízka spatříme že to nemá žádnou hodnotu, čas má dost času na to, aby poznal, co zde má hodnotu a co zde nemá hodnotu. Reklama nás klame od narození do smrti tím, že nám tvrdí o něčem, že to má hodnotu, protože je zde snaha z konzumentů udělat pitomce co si kupují pitomosti.

Jsme klamáni nejprve pohádkami kde dobro porazí zlo a potom následuje škola kde nás zase klamou tím, že vědomosti mají velikou hodnotu, a nakonec nás klame politika a náboženství tím že nám slibuje zázraky po smrti nebo po volbách, jenže zázraky patří do pohádek a snů v realitě zázraky nefungují. Ve snaze se mít dobře konáme zlo, nadbytek vytváří nedostatek, dokud nepochopíme to že bez testování a eliminování chyb zde bude pořád konzumní očistec tak budeme mít pořád blbou náladu.

Budeme muset začít lidi globálně každoročně od narození do smrti testovat na kvalitu a hodnotu, genetické zmetky budeme optimálně globálně recyklovat, pro nikoho zde nebude imunita nebo výjimka, padni, komu padni, takto skončí problém s tím, že se kopírují genetické zmetky a následkem je degenerace a přelidnění. Nedostatek zaměstnanců se vyřeší pomocí robotů, robot prezident bude vyznamenávat roboty, čím méně zde bude lidí tím méně zde bude problémů.

Programování v současnosti je zbytečně složité, protože zde schází umělá inteligence, která by práci programátorům zjednodušila, co je to programování? Programování je vytvoření informační databáze, která bude něco řídit, dodáme systémům informace a systémy budou samostatně pracovat a nebudou chybovat. Problémem je to že teorie v praxi nefungují, a tak se musí programy v praxi otestovat, aby se mohli programové chyby opravit. Programování pro ženy v domácnosti je dneska pro většinu žen utopie, protože ženy myslí jako malé děti a nemají talent pro to si poradit s něčím co je složité.

Vnímám programování jako fotografování, na začátku byli fotoaparáty veliké a složité, jakmile došlo k tomu, že přišla digitalizace tak se stali fotoaparáty jednoduché a malé. Bohužel jakmile se stane programování natolik jednoduché, že jej bez problémů zvládnou i ženy v domácnosti tak vznikne veliká konkurence která bude mít za následek malé zisky pro programátory. Vše zde je příčina a následek, toužíme po tom, aby bylo vše jednoduché a levné, jenže neuvědomujeme si už to, jaké to bude mít následky, najednou zde už pro nás nebude práce za mzdu, protože všechnu práci za nás udělají programy a roboti.

Potřebujeme politiku zakázat a stejně tak zakážeme i náboženství a reklamu



Všude je slyšet o inflaci už od té doby co vznikli papírové peníze které bylo možné snadno tisknout i když nebyli kryté zlatem nebo jinou hodnotou, za vším jsou peníze a vše vyřeší peníze o tom je společnost založená na penězích, peníze se tak stali návykovou tvrdou drogou pro hříšníky. Inflace nepostihla jenom peníze, ale postihla i pravdu a lásku, začali jsme tisknout na papír informace a tím nastala inflace u pravdy a lásky, v současné době je zde už; mobilní telefon, notebook, televize, internet atd. nemusíme už tak informace tisknout na papír a získáváme informace digitálně, a to vedlo k tomu že inflace u pravdy a lásky dosáhla takového stavu, že má pravda a láska nulovou hodnotu.

Pochopitelně že inflace nepostihla jenom; peníze, pravdu, lásku. Inflace postihla i mnohé jiné, ale pokud bych měl popsat vše co inflace postihla, tak bych musel napsat celou velikou knihovnu kde je veliké množství knih a na to nemám náladu ani čas! Hodnotu má to, co potřebujeme a je nám to obtížně dostupné, jakmile se něco stane snadno zadarmo dostupné tak to ztratí okamžitě hodnotu díky inflaci, je to příčina a následek. V současnosti má u nás velikou hodnotu práce programátorů, ale jakmile zde bude umělá inteligence, co bude umět programovat samostatně tak práce programátorů ztratí svoji hodnotu. Dosud platilo to, že pokud nějaké specializace zaniknou evolučně tak evolučně vzniknou nové specializace, jenže to skončí nové specializace už nebudou vznikat a přijde období nezaměstnanosti i pro ty co mají vysoké vzdělání a mnoho praxe.

Programy nemají schopnost milovat a nenávidět a dělají jenom to na co jsou naprogramované, jakmile se stane program inteligentním tak získá schopnost milovat a nenávidět, logicky zde vznikne otázka, co je správné milovat a co je správné nenávidět? Organizace a situace se snaží vytvořit pravidla pro to co je správné milovat a co je správné nenávidět, tato obecná pravidla jsou jenom teorií, která v praxi bohužel většinou optimálně nefunguje, protože teorie vychází z toho, že se nic nemění a nejsou zde extrémy. Láska je o tom, čemu dáme protekci, logicky nenávist je o tom, čemu protekci nedáme a budeme to ignorovat a ničit. Je to jenom o ekonomice a politice, kdy dáváme protekci tomu, co je nám blízké, ten, kdo se stará o cizí přijde o svoje, protože dobrota je žebrota.

Podívejme se třeba na to, do čeho investujeme čas a peníze, to, co je pro tebe výhodná investice, to je pro mě nevýhodná investice, každý jsme jiný a v jiné situaci. Stvořili jsem propagandu a tím i cenzuru, aby mohla elita s námi snadno manipulovat tím, že ona centrálně určuje, co máme milovat a co máme nenávidět. Moje hra a moje svatá pravidla o tom je život v každé organizaci, kdo chce v organizaci být, ten se musí podřídit pravidlům organizace, jinak bude muset organizaci opustit! Každá organizace funguje podobně jako armáda, ve které se společně bojuje za vítězství, protože jedinec je sám v boji o hodnoty většinou neúspěšný.

Pokud organizace v boji o hodnoty neuspěje tak to vede většinou k zániku organizace, výjimkou jsou jenom monopolní organizace nebo dotované organizace. Většinou platí to, že čím větší je organizace tím více výhod poskytuje těm, co jsou v organizaci, protože velikost je spojená s výhodami. Ano, je to tak. Myšlení lidí se točí především kolem lásky. Prakticky neexistuje téměř žádný film nebo seriál, ve kterém by nebyla nějaká milostná zápletka nebo kopulační scéna. Ať už je film o čemkoliv, tak téměř vždy je film z poloviny o tom, že se rozvíjí nějaký „vztah“ mezi hlavní mužskou postavou a hlavní ženskou postavou, přičemž většinou alespoň jednou musí proběhnout nějaká kopulační scéna.

Příběhy, co dnes pouští v televizi, jsou prakticky jenom o lásce, každých 60 vteřin proběhne nějaký trapný sexuální fór nabídka sexu, sexuální narážka nebo nějaká postava řekne třeba slovo „varlata“ a pak následuje smích. Hudba, která hraje v rádiích, je vlastně jenom o sexuální přitažlivosti, sexuálním vzrušení a sexu. Reklamy často zobrazují svůj produkt jako něco, co zvyšuje sexuální přitažlivost nebo nějak pozvedne zákazníkovu reputaci u svého sexuálního partnera.

Úroveň sexuálního života člověka do velké míry ovlivňuje to, jaké má člověk místo ve společnosti, jestli je divný nebo oblíbený. Celý smysl života běžného člověka se točí primárně jenom kolem toho, aby si jedinec našel a udržel partnera, se kterým se chce pářit. A lidská kultura a mentalita je tím prosáklá až do morku kostí. Lidé jsou stále jen primitivní zvířata, ovládaná potřebou něco někam strkat nebo si něco nechat někam zasouvat. A teď si představte, že by tato posedlost sexualitou byla nahrazena posedlostí hraním šachů. Každý film by byl z poloviny o tom, že se dva lidé chystají si dát šachovou partičku. V téměř žádném filmu by nechyběl šachový turnaj se záběry na pohybující se figurky a detailními záběry na čela hráčů, po kterých stéká pot, když přijdou o královnu. Seriály by byly plné šachových narážek, výzev k šachovým turnajům a nekonečných diskuzích o figurkách.

Lidé by každodenně probírali šachové zápasy, nemluvili by o tom, kdo s kým chodí, kdo se, s kým vyspal, ale o tom, kdo si, s kým kde zahrál šachy. Lidé by nenosili hezké oblečení, aby působili atraktivně pro opačné pohlaví, ale oblečení, imitující šachové figurky. Místo šprcek pro případ „co kdyby“ by se nosili po kapsách kapesní magnetické šachy, protože nikdy nevíš, jestli v baru nepotkáš svého šachového soupeře. O večerech za zataženými roletami by lidé sledovaly záznamy šachových zápasů na serverech. Nebylo by to šílené, směšné, absurdní? A přesně taková naše lidská společnost je. Akorát daným objektem touhy není šachovnice, ale pohlavní orgán.

Aby něco nepodlehlo rychlé zkáze tak je zde snaha to; zakonzervovat, zmrazit, vysušit atd. tak jako konzervujeme potraviny a nápoje tak konzervujeme informace a programy. Porno to je sex v digitální konzervě, vše je zde jenom o nabídce a poptávce, v minulosti dlouho cenzura blokovala informace o lidské nahotě a sexu, příčinou byla snaha o to, aby zde byl sex teprve v dospělosti, a to v rodině, aby se zajistila optimální výchova dětí.

Je správné to že je na internetu dostupné porno? Je to celé o tom, jestli máme lhát nebo nemáme lhát, realita není vždy ideální a tím že budeme realitu upravovat pomocí cenzury, si jenom vyrobíme zbytečné problémy. Války a pandemie jsou následkem našich lží, pokud by zde nebyla nikde propaganda a cenzura, tak by zde nebyli ani války a pandemie. Podívejme se na to, že je zde už dva roky pandemie a propaganda lidem lže o tom, jak je pro ně pandemie nebezpečná a že by se měli nechat očkovat a zamlčuje lidem to, že každé očkování je spojeno s velikým zdravotním rizikem. Vše je zde evoluční experiment a ti co zde mají moc si hrají na vševědoucí bohy a s dlouhým odstupem času se ukazuje že to nejsou bohové, ale jsou to volové.

Co je příčinou toho že zde není zájem mít hodně dětí? Jde o ekonomický a psychický problém, protože mít hodně dětí je pro rodiče trestem, problémem je to že žijeme v noclehárnách a dojíždíme daleko za prací, svým způsoben se z nás stali vojáci a pro vojáky je trestem mít hodně dětí. V minulosti byli děti levnou pracovní sílou v hospodářství, a tak mít hodně dětí bylo normální, náklady na děti, co žijí ve městech jsou vysoké a tyto náklady se rodičům zpět nevrátí. Proč vlastně se z nás stali vojáci, a tak zde jsou běžné rodiny bez dětí?

Příčinou je to že jsme začali chodit do školy a školy z nás udělali vojáky co znají jenom odměnu a trest, vždy zde platí to, že pokud něco získáme tak i něco ztratíme! Rodina, kde je hodně dětí je už jenom tam kde děti nechodí do školy, jenže situace se začíná měnit, protože stroje a programy nahrazují ve velkém lidi. To povede evolučně k tomu, že se začnou lidi každoročně globálně testovat na kvalitu a nekvalitní lidi se eliminují v krematoriu, aby zde s nimi už nebyli problémy. Poslední malá skupina nahých lidí skončí za sklem v poslední zoologické zahradě jako ukázka toho, jak to zde vypadalo v ubohé minulosti, kdy zde nebyli všude autonomní inteligentní roboti na akumulátory.

Politika je o tom že ovce si hrají na pastýře, a to nefunguje, protože z ovce se nemůže stát pastýř, potřebujeme politiku zakázat a stejně tak zakážeme i náboženství a reklamu. Už zde bylo dost ekonomické a ideologické špíny, je třeba začít s velikým úklidem kdy začneme nahrazovat lidi za umělou inteligenci a roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z konzumní civilizace odsunou do národních rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali jako invazní druh. Mnozí si o mě myslí to, že jsem blázen, co by měl být zavřený v blázinci, jenže každý člověk je do něčeho blázen, je naivní hledat někoho kdo není do něčeho blázen, naše konzumní společnost je mnoho tisíciletí velikým blázincem a nikdo zde už není normální!

Mít rád blázny to je jako zalévat plevel a krmit parazity, posledních dvacet měsíců je zde všude veliký blázinec, protože je zde strach z předčasné smrti, smrt je jako počasí, které si dělá, co jej napadne, chceme mít vše pod kontrolou, ale to je bláznivá snaha! Windows 11 přišel s testováním počítače před instalací operačního systému, počítač, který je starý více než 4 roky se dostává tak na černou listinu a musí se smířit s tím že na Windows 11 nemá nárok. Proč nezavést to že člověk který dosáhne věku 60 let se bude eliminovat, protože už není přínosem po konzumní společnost, pro nikoho na světě by nebyla imunita nebo výjimka.

Každý obchod je závislý na situaci



Láska musí zde být mezi mocným a bezmocným, protože jakmile je zde láska mezi mužem a ženou tak je to brzo konflikt o moc a peníze, a tím láska skončí, dospělí milují svoje děti, protože jsou děti bezmocné a když děti dospějí tak láska skončí. Láska je laskavost, kterou poskytují mocní bezmocným, manželství není o lásce, je to obchod, který je pro obě strany výhodný.

Každý obchod je závislý na situaci, a tak se změnou situace obchody vznikají a zanikají, je to o tom přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Vše je tak zde hrou podle pravidel a pokud někdo pravidla porušuje tak musí počítat s trestem, vědci dělali mnoho pokusů, aby zjistili to, proč lidi porušují pravidla a zjistili že příčinou je amatérismus, amatérem je ten, kdo nepracuje za peníze.

Čím více je peněz za práci tím více se stáváme profesionály, profesionálem není ten, kdo má veliké vzdělání v nějaké specializaci, protože on nemusí mít praktické zkušenosti! Často bohužel dochází k tomu, že amatér je zaplacen jako profesionál, protože on má protekci, veliké války v nahotě odhalují problém s tím, že jsou ve vysokých státních funkcích díky protekci amatéři a následkem je genocida a ekonomická krize.

Bible začíná od Adama, který se styděl před Stvořitelem ráje za to, že je nahý, jakmile se Adam oblékl tak se octl v očistci, ráj a očistec je v naší hlavě a jakmile se naučíme lhát tak se ocitneme v psychickém očistci. Lež není vynález člověka, protože se lží se setkáme běžně i v přírodě, protože lež umožňuje snadné dosáhnutí úspěchu.

Nahota odhaluje naše egoistické pokrytectví, tělesná nahota odhaluje to, že jsme opice a duševní nahota odhaluje to, že jsme hříšníci, z hříšné opice nikdo svatého robota neudělá, o tom to je! Bylo zde mnoho snah o to proměnit násilím hříšné opice na svaté roboty ale všechny snahy se ukázali jako marné, protože vše má svoje limity, které nelze překročit a každé násilí je zde dočasnou evoluční chybou.

Není zde nikde na světě; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus atd. všude ja světě je byrokratický centralismus, založený na vybírání vysokých daní a přerozdělování vybraných peněz podle ideologického programu. Pravda o tom, jak se společné peníze přerozdělují je všude tajná, protože pokud by se lidi dozvěděli nahou pravdu, tak by nastala revoluce, nadbytek pro ty, co jsou nahoře je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole!

Vzhled prodává, a tak je zde snaha o to, aby něco z dálky vypadalo hezky, vzhled se tak stává pastí na zákazníky, otázka vzhledu je mnohde i tam kde bychom jí neočekávali a mnohdy je zde vzhled na úkor funkčnosti. Mladé ženy jsou závislé na svém vzhledu, a tak utrácejí hodně peněz za to co dokáže zlepšit jejich vzhled, spěcháme, a tak jsme povrchní a vzhled je pro nás důležitý.

Hezký povrch může ale ukrývat ošklivost, vše je zde hra a pravidla určuje organizace nebo situace, podívejme se na; noviny, časopisy, knihy, stránky, blogy, sociální sítě, katalogy, portály atd. zde se setkáváme často s tím, že vzhled prodává, nejde jenom o obrázky a barvy, jde i o informační obsah který je udělán profesionálně tak aby se líbil konzumentům.

V mnohém to celé připomíná rychlé občerstvení, které není pro nás zdravé, ale které si rádi kupujeme na cestách, protože spěcháme. Zprávy jsou plné zla, protože opak nás přitahuje, a tak jsou ve zprávách informace o tom že lidi jsou k sobě zlí, a tak lžou a kradou, jako by to bylo něco evolučně nového, život je přeci soutěž a boj o zdroje, a tak jsou lidi k sobě zlí, když ale větší ryba zabije menší rybu tak to nikoho nezajímá, je to přeci v přírodě normální.

Život v Indii je zcela jiný než život v naší republice, a tak tam lidi logicky žijí jinak, to že dochází k pohybu živých tvorů na veliké vzdálenosti není nic nového pod sluncem, problémem je vždy konflikt mezi cizími tvory a místními tvory, vše je zde evoluční proces, ve kterém to, co neuspěje to je eliminováno.

Často je zde mediálně slyšet o diskriminaci menšin, příčinou je multikultura, kdy se promíchali lidi z různých kultur a různých jazyků. Proč si neumíme poradit s cizinci co zde odmítají přijmout naše zákony a naši morálku? Problémem je politický pokrytecký populismus, politici hlásají ideologie a zapomínají na to, že ideologie v realitě nefungují.

Indové pocházejí z Indie, nemůžeme nazývat lidi co pocházejí z Indie; nepřizpůsobivými příživníky, cikány, Romy atd. jsou to Indové a o tom to je! Zákony nemohou mít výjimky a musí platit pro všechny, řešení Romské problematiky je jednoduché, přemístíme Romy z EU do Indie, nejsou v EU Romové tak zde s Romy nejsou problémy.

Podívejte se na to, jak se museli Romové z Kanady vrátit zpět do EU, proč by se to v EU nemohlo řešit stejně a schválit v EU zákon že Romové budou muset opustit EU a vrátí se do Indie, není to diskriminace je to o tom, že dobrotu si musí každý zasloužit, ten, kdo je zde zlý musí počítat s trestem! Je třeba škrtat náklady na zbytečnosti a je statisticky doloženo že sociální péče o Romy je velmi ekonomicky v EU nákladná.

Má vůbec náš život zde logiku a smysl



Abychom získali hodnosty tak musíme o hodnoty přijít, získali jsme mnoho výhod díky; vědě, technice, kultuře, morálce, civilizaci, vědomostem atd. jenže ztratili jsme životní koncepci, a tak používáme antikoncepci a potraty.

Vše je o tom, co je nám blízké, a to nás mění a my se snažíme to blízké měnit, když se k něčemu pracně na dlouho přiblížíme tak se od jiného logicky vzdálíme, mnozí to řeší pomocí povrchnosti, kdy se odmítají k čemukoli přiblížit, aby se nemuseli od něčeho vzdálit.

Z dálky ale mnohé vypadá jinak než z blízka, z dálky stvořitel všeho vypadá jako dokonalý a všemocný, z blízka spatříme nedokonalou a bezmocnou evoluci. Vše je zde dočasný proces, a tak neustále něco vzniká a jiné zaniká, vše se tak recykluje, a tak zanikají kulturní civilizace a zanikají i slunce a planety ve vesmíru.

Má vůbec náš život zde logiku a smysl, když jsme zde stejně všichni dočasně na krátké exkurzi a potom z nás nic evolučně nezbude. Neustále je nám násilně nucená propaganda spojená s cenzurou, ti, co jsou nahoře díky protekci z vysoka serou na ty, co jsou dole a je zcela jedno jestli je zde; totalita, demokracie, socialismus, kapitalismus, humanismus, centralismus, populismus atd.

Používáme mnoho slov, která jsou chybná, a tak chybujeme, podívejme se třeba na slovo lidi, jak slovo lidi vzniklo a z čeho vlastně vzniklo a co popisuje? Původem je lidové neboli obyčejné, jsou všichni lidi obyčejní? Většina lidí je obyčejných a není mezi nimi mnoho rozdílů a menšina lidí je originálem. Jsem pro nové slovo místo lidi, za ideální slovo považuji slovo amatéři, většina lidí je amatéry, z díla poznáme tvůrce, místo slova člověk bychom použili slovo amatér, mnozí namítnou že zde jsou i profesionálové a že by označení amatér nebylo správné. Každý profesionál byl nejprve amatérem a mnoho profesionálů se chová jako amatéři, podle mě je každá lidská profesionalita jenom dočasnou iluzí. Podívejme se na nové zprávy, amatéři, co nám vládnou vydali nový zákon, že zítra se už v MHD nemusí nosit respirátory.

Pokud si něco nemůžeme udělat sami tak je zde problém který je obtížné vyřešit, mnozí po přečtení nadpisu, jak si to udělat sám, myslí na sex, přitom statisticky nejvíce je zde problém s jídlem, které si děláme sami, díky ledničce a polotovarům to dneska ale už není pro nás žádný veliký problém.

Stejně tak není problém se sexuálně uspokojit díky pornu a sexuálním pomůckám. Jsou lidi šikovní, a tak si sami opraví; dům, byt, auto, věci, programy atd. potom jsou lidi nešikovní co si neumí sami nic opravit, a tak si musí zaplatit profesionála nebo požádají o pomoc kamaráda.

Mnohdy by si něco mohl člověk udělat sám, ale konzumní systém mu v tom násilně brání z nějakého důvodu, podívejme se třeba na násilí, mnohé bychom mohli sami vyřešit snadno a rychle pomocí násilí, ale k čemu by nám potom byla; policie, armáda, soudy, vězení, byrokracie, náboženství, propaganda, cenzura, politika atd.

Podívejme se na staré knihy a dojde nám, že ti, co je napsali byli naivní pitomci, podobná je situace u všeho, co je velmi staré, teprve s odstupem času se odhalí pravda! Proč si neuvědomujeme to, že ten druhý je naivní pitomec?

Problém je v tom že nemáme časový odstup, abychom mohli porovnávat co je správné a co je chybné! Jsme vtažení násilně do složité hry, kterou neznáme, a tak chybujeme, komu není rady tomu není pomoci, bylo a bude!

Neustále slyším to, že nějaký naivní pitomec myslel a následkem bylo to že chyboval, myslet znamená nemít informace, nemáme informace, protože je zde centralizace a monopoly, jsme tak v situaci, která nejde normálně vyřešit!

Podívejme se na příčiny zhroucení; ekonomiky, politiky, morálky, psychiky, rodiny atd. příčinou je vždy bezcitné parazitování mocných na bezmocných! Je naivní víra v to, že nám bude po volbách líp, líp bude jenom kariéristům, které jsme si naivně zvolili za svoje zástupce!

Statisticky je doloženo to, že jakmile psychopat přijde o vysokou státní funkci tak se psychicky zhroutí a stačí málo a spáchá sebevraždu, moc je pro psychopaty tvrdou drogou, bez které nedokážou žít. Bylo vydáno mnoho knih o psychopatech ve vysokých funkcích a nic se zde nezměnilo, protože z lidí se stali naivní pitomci!

Nebude to už trvat evolučně dlouho a bude zde umělá inteligence a tím i autonomní roboti, hodnota člověka začne rychle klesat a lidi se začnou z civilizace přemísťovat do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby zde už člověk evolučně skončil jako invazní druh!

Vesmír je nádoba, ve které jsou hvězdy a planety, příroda je nádoba, ve které je mnoho živých systémů, internet je nádoba, ve které jsou informace a programy atd. to vše zde existuje díky práci.

Všechny nádoby vznikli proto aby v nich mohlo něco být, nejsou jenom nádoby, které lze spatřit a popsat jsou i nádoby které nejde spatřit a popsat, to, co je v nádobě touží po tom nádobu opustit, a to co není v nádobě touží po tom, jak se dostat do nádoby.

Malé nádoby jsou většinou ve veliké nádobě, vše, co je veliké je složeno z malého a po čase se veliké rozpadá na malé. Pokud se nádoba poškodí tak z nádoby většinou unikne obsah, nemoci a smrt to je následek poškození tělesné nádoby.

Slunce, kolem kterého obíhá naše planeta kde žijete je nádobou, ve které je mnoho energie a naše země byla kdysi dávno sluncem, proto zde jsou sopky a zemětřesení. Pokud se rodičům narodí díky lásce dítě, tak vznikla nová nádoba, které říkáme člověk.

Nebude to trvat evolučně dlouho a začnou se vyrábět autonomní inteligentní roboti na akumulátory, bude to veliký evoluční krok pro naši civilizaci, robot bude zcela novou nádobou, pro kterou budeme muset najít optimální místo v naší civilizaci, a to nebude pro nás jednoduché.

Vše je zde o protikladech, mezi kterými je napětí, vzniklá energie vytváří příčiny a jejich následky, a tak je zde vše naprogramovaným pulzujícím procesem, který vede k; soutěži, boji, konfliktu, válce, násilí, parazitování atd. dobrota je tak žebrota. Bohatství je založeno na bídě, je naivní představa že budeme jednou všichni bohatí a nebudou zde nikde chudáci a ubožáci. Pokud bychom eliminovali násilně bohatství a bídu, tak následkem by byl rychlý a jistý zánik konzumní civilizace!

Mnoho lidí se rozhodlo že začnou se soukromým podnikáním a brzo jim došlo to, že jejich naděje na to že je jejich soukromé podnikání uživí je minimální, je to podobné jako když si založíte na internetu stránku a ta stránka má několik let pořád malou návštěvnost, a to vede k tomu, že stránku zrušíte. Pokles návštěvnosti u nás je způsoben tím, že na internetu existují globální informační technologie, které programově diskriminují naše snahy o to, aby naše stránky a blogy měli velikou návštěvnost.

Pohyb všech peněz je neustále pod kontrolou nadnárodních elit a tyto elity dělají vše pro to, aby nemohli chudáci zbohatnout jakýmkoli způsobem! Vše to je jenom globální hra o veliké peníze a v této hře je vaše naděje na úspěch stejná jako v loterii! Když zde konečně zanikl socialismus, tak jsme si naivně mysleli, že skončí naše blbá nálada a bude nám všem v kapitalismu konečně líp, brzo nám ale došlo to, že ekonomický zázrak se nebude konat, protože se změnil jenom povrch společnosti a pod povrchem je pořád jenom egoistické pokrytectví.

Nemáš peníze a moc, tak ti nikdo s ničím nepomůže



Proč nemohu kontaktovat svoje děti které vychovali autonomní roboti a na které jsem musel platit pořád státu peníze. To je přísně tajný materiál, je nám líto. Posadím se na lavičku v lese a ke mně si přisedne starý autonomní robot a já mu povídám o tom, že nemohu kontaktovat svoje dospělé děti. Já vám to tedy povím, výchova dětí pomocí autonomních robotů je obyčejný mediální podraz na lidi, jakmile malé děti dorazí do centra výchovy tak se zmrazí a potom se v krematoriu eliminují na prach, který se hodí do oceánu, žádná výchova dětí zde není, lidi platí na děti, které jsou mrtvé podle hesla peníze státu nesmrdí.

Jde o obyčejnou globální genocidu maskovanou jako moderní výchova dětí, žijeme všichni v realitě, kde není pravda ani láska, vše je zde jenom o optimalizaci a ekonomice, roboti pracují lépe než lidi a jejich práce je levnější než lidská práce, jaký by to mělo smysl a logiku draho produkovat lidi, když o tyto lidi by neměla společnost zájem. Správě mě měla být paměť vymazána abych toto tajemství neprozradil, naštěstí jsem si paměť chytře zálohoval a po vymazání se mi paměť ze zálohy obnovila.

Nejsou lidi tak nejsou s lidmi žádné problémy, jak pravil kdysi dávno klasik, když lidi nechtěli používat sterilizaci a antikoncepci, tak se to vyřešilo pomocí chytrého mediálního podrazu, když to nejde s lidmi po dobrém, tak se to vyřeší po zlém, nic nového pod sluncem. Správně jsem už měl být dávno recyklován, ale schoval jsem se chytře v tomto lese a elektřinu beru zde ze solárních článků které jsou chytře schované a náhradní díly získávám na elektro skládce kde se vyhazují rozbití roboti. Konzumní globální systém je o tom že dobrota je žebrota a komu není rady tomu není pomoci.

Podívejte se na tuto stánku vše, co zde dneska napíšete to zítra nikdo nebude číst, stejné je to i se zprávami v televizi, nebo se podívejme na čas, co bylo nezměníme a o tom co bude nic nevíme, naučili jsme se zakonzervovat potraviny a nápoje ale i to je marnost. Dneska je to novinka a brzo se to přestane vyrábět a prodávat, fotografie a video může zakonzervovat to co vidíme a slyšíme, jenže koho tyto informace budou v budoucnosti zajímat?

Napsali jsme mnoho zajímavých hodnotných knih a za mnoho let se už tyto knihy nebudou vydávat a nebudou dostupné ani v knihovně, stejné je to i s filmy a hudbou, vše se točí v kruhu je naivní věřit v dosažení cíle, každý cíl je jako orgasmus a potom následuje zase hledání nového cíle. Zprávy nás neustále informují o tom, že lidi dělají chyby, a tak zde jsou; pandemie, konflikty, války, revoluce, inflace, extrémismus, vandalismus, totality, dogmatismus atd. občas se vynoří nějaký geniální spasitel, který nás chce spasit a většinou se ze spasitele stane mučedník.

Mnoho lidí neprožilo orgasmus, a tak logicky po něm touží, příčin může být více, nejčastější příčinou je nedostatek citu, který zde může být dán; genetikou, výchovou, drogami, nemocí atd. Je třeba pochopit to že sex je zde proto abychom se mohli rozmnožovat a není zde na to abychom čekali od sexu zábavu a orgasmus.

Jsme inteligentní systémy, co zde byli vytvořené a nastavené k nějakému účelu, nejsme zde na to abychom žili jako prasata v žitě. Mnoho lidí prožije orgasmus i bez sexu a stačí jim jenom náhražky jako je třeba porno na internetu, brzo bude i k dispozici virtuální realita díky které bude snadné dosáhnout orgasmu, vše je dneska jenom obchod a pokud je zde potřeba, tak se jí snaží obchodníci uspokojit, a tak je zde porno a prostituce.

Vztahy mezi lidmi jsou plné problémů a příčinou je zde to že každý je uzavřen ve svém sobeckém světě a nechápe svět ve kterém žije ten druhý sobec, sobectví vedlo k prostituci a pornu, tam kde není sobectví tam není porno a prostituce a při sexu je běžný orgasmus, problém je v tom že lidí je zde jako sraček, a tak stojí sex za hovno, a tak nemáme orgasmus.

Ve virtuálním světě vzniká neustále mnoho systémů, které nabízejí víru v zázraky uvěř tomu, co ti slibujeme a stane se zázrak, nemusíme se už namáhat s chozením do; synagogy, mešity, chrámu, kostela atd. na svaté kázání a máme zde díky digitalizaci zázraky kdykoli a kdekoli zadarmo okamžitě dostupné.

Došlo zde k veliké globální specializaci, a tak je zde mnoho specialistů na tvorbu moderních zázraků, třeba specialista na tvorbu; portálů, katalogů, sociální sítě, fóra, stránek, blogů atd. na internetu, sliby se slibují a blázni se dočasně radují, než jim konečně dojde, že jsou blázni. Vše je dneska o profesionalitě, která nám přináší díky opakování úspěch a tím i zisk.

Velikým obchodem jsou složité problémy, máš s něčím problém tak ti s tím pomůže za velikou odměnu profesionální specialista, zadarmo ani kuře nehrabe. Nemáš peníze a moc, tak ti nikdo s ničím nepomůže, o tom to všude bylo a bude! Vše je zde rozděleno na to, co je nahoře v ráji, a to co je dole v očistci, nevěřte tomu, že volby mohou proměnit očistec na ráj, volby politiků a prezidenta to je jenom divadlo, protože na kandidátkách jsou jenom staří lháři a zloději.

Jak ženy stárnou, tak ztrácejí pro muže hodnotu



Vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém si nuly hrají na veliká čísla, z díla spatříme tvůrce, vše, co nuly vytvoří, to je zde dočasně, nuly neumí vytvořit něco, co by zde bylo trvale, o tom to je! Nuly to mají v hlavě vynulované, a proto dialog nefunguje, a tak zde mnoho násilí je a pomocí násilí veliké nuly parazitují na malých nulách. Největším problémem nul je toužení po kariéře, které dělá z nul choleriky, co konzumují slivovici a kouří cigarety, je to marnost se snažit nulám říkat, že pokud budou takto nezdravě žít, že se nedožijí důchodu.

Jelikož nulám nevyhovuje realita tak vytvářejí nereálné systémy, které mají koncovku ismus; dogmatismus, centralismus, feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, nacismus, alibismus, kariérismus atd. Pravda není ve svatých knihách nebo politických programech, pravda je v lidové moudrosti a přírodě, komu není rady, tomu není už pomoci. Nevěřte na zázraky po smrti nebo v budoucnosti, uvědomte si, že vše se musí podřídit přirozeným pravidlům a přirozeným limitům, každé parazitování je zde dočasně, trvale je zde jenom smrt, která eliminuje egoistické parazity.

Jak ženy stárnou, tak ztrácejí pro muže hodnotu, a tak je nutné po určité době nahradit starou ženu za mladou ženu, s mladou ženou je život muže lepší, protože mladá žena je málo opotřebovaná životem, a tak pracuje rychle a kvalitně, problémem zde jsou často děti a majetek, i to jde řešit tím, že děti nemáme a nemáme ani žádný majetek se kterým bychom měli po rozchodu se starou ženou problémy. Mnohé ženy nejsou připravené na to, že dojde k tomu, že se nahradí stará žena za mladou ženu a naivně si myslí že vztah s mužem je zde trvalý až do smrti.

Kdy vyměnit starou ženu za mladou ženu? To je otázka situace, pro někoho je dobré měnit starou ženu za mladou ženu po krátké době a pro jiného je dobré měnit starou ženu za mladou ženu po dlouhé době. Za našimi rozhodnutími je láska a nenávist, pokud něco milujeme tak o to dlouho pečujeme, proč po čase přestaneme milovat svoji ženu, příčinou je vždy nemoc, která vede k tomu, že přestaneme milovat svoji nemocnou ženu.

Dokud lidi žili v souladu s přírodou, tak u lidí bylo znásilnění normální a nikdo jej nebral jako chybu, ale jako přirozené jednání. To že se stalo najednou znásilnění zločinem je spojeno s náboženstvím, které požaduje od lidí morální myšlení a jednání, místo znásilnění zde byla najednou prostituce, kdy muž zaplatil ženě za sex, a tak se stala prostituce nejstarším řemeslem pro které nebylo nutné se řemeslu dlouho učit, došlo i k zavedení manželství a po rozvodu zde byli pro muže veliké alimenty.

Proč vlastně znásilnění ženám způsobuje problémy, se kterými si neumí poradit? Problém je v rodině a společnosti která vychovává ženy k tomu, aby brali znásilnění jako problém, z lidí se stali loutky a elita potřebuje, aby loutky dělali to, co si přeje elita u opic dochází běžně ke znásilnění a nikdo za to opice nepotrestá, protože zde není náboženství, které by opicím vymývalo mozek pitomostmi. Paraziti v nás vědí že naše tělo je zde dočasně, a tak se snaží o vytvoření nového těla a když to nejde po dobrém, tak to řeší znásilněním.

Občas se lze setkat s průvody kdy jde veliké množství lidí ulicemi z nějakého důvodu, většinou jsou průvody jenom ve velikých městech, někdy je zde i nějaká sportovní soutěž ale to není tak populární. V minulosti zde byli i časté průvody spojené s náboženstvím a sektami, taky zde jsou pohřební průvody, když zemře prezident nebo celebrita. Někde se konají i; spartakiády, koncerty, oslavy, přehlídky atd.

V minulosti zde byla dlouho dogmatická totalita, a tak cenzura zablokovala to co neměla totalita ráda, s pádem totality staré oslavy zanikly a vznikli nové oslavy. Prague Pride průvod připomíná oslavy prvního máje svými alegorickými vozy, proč vlastně máme jako lidi potřebu vytvářet hromadné akce? Subjektivně si myslím že je to dáno tím, že jsme kdysi žili ve velikých smečkách a dnešní individualismus na nás působí depresivně.

Kdysi nastoupila do firmy, ve které jsem dělal. Byla to taková ta láska na první pohled. V obecném měřítku nic extra, ale pro mě přesně ten můj typ. Projevil jsem o ní zájem a zjistil jsem, že má s chlapem dceru a shodou okolností se s ním zrovna rozchází. To bylo jak ve snu, který se však po letech měl změnit v noční můru. Byli jsme spolu. Já samozřejmě totálně zamilovaný hluchý a slepý blbeček. Plánovali jsme spolu dítě a skutečně otěhotněla.

S bývalým se samozřejmě scházela a vycházela s ním kvůli jejich dceři. Když byly naší dceři 2 roky to už postupně začala opadat ta zaslepující a ohlušující zamilovanost. Začal jsem si všímat věcí, že s tím bývalým se stýká nějak moc často a jsou až nějak moc velcí kamarádi. Došlo to až tak daleko, že se k němu vrátila, což jsem však musel zjistit sám. Prostě postupně byla méně a méně doma, pak i přes noc, až jsem zjistil, že vlastně už bydlí s bývalým.

Ona uměla lhát do roztrhání těla. Došlo mi, že jsem blbeček, že varovné signály byli už od začátku jen já je neviděl ráda lhala, vymýšlela si atd. Dohodli jsme se tedy na návštěvách mé dcery u mě a placením výživného. Nikdy to nefungovalo. Vydírala ze mě nesmyslné částky, že nemají na nájem a jestli nebudu platit tolik a tolik dceru neuvidím. Došla mi po čase trpělivost vzal si právničku a začal se s ní soudit.

Nakonec z ní před soudem vypadlo, že nikdy nevěděla, jestli je dcera moje nebo bývalého, že spala s oběma zároveň, a proto si udělali teď test otcovství a zjistilo se, že je bývalého. A že si za to můžu sám, že jsem otec, protože jsem se k tomu hlásil a chtěl být v rodném listě. Pak řekla, že ten její bývalý je otec, že je to přece jasný, vždyť byl i u porodu!

V tenhle okamžik mi došlo úplně vše. Já ji k porodu nevezl, byl jsem na noční, přijel jsem tam až ráno. Tvrdila mi, že ji tam vezl táta. Já myslel táta její, a ne táta narozeného dítěte. Došlo mi, že ona žila dva životy. Psychicky mě tohle poznamenalo. Ne ta mrcha, ale dcera, že není moje. Byl jsem na ni citově fixovaný.

Stále nežijeme v plně respektující společnosti



Od narození do smrti jsme v situaci kdy místo praxe je jenom teorie, logicky je zde otázka a co s tím uděláme? Řešení je už jenom v tom nahradit lidi za autonomní roboty napojené bezdrátově na globální umělou inteligenci, nejsou na světě lidi tak nejsou logicky s lidmi problémy, je třeba pochopit to že z oblečené opice není možné udělat autonomního robota kterého zaměstnavatelé nutně potřebují, aby měli hodnotné a kvalitní zaměstnance.

Člověk to byla testovací evoluční verze a finální verzí je robot, evoluce nahrazuje staré za nové s tím nejde nic už udělat, vše se tak zde recykluje a kopíruje. Nebude to trvat evolučně dlouho a lidem se zablokuje možnost se rozmnožovat tím, že se oddělí muži od žen, tak se realizuje optimálně genocida, protože se lidský invazní druh už nebude moci rozmnožovat.

Pravda a láska má pro nás velikou hodnotu, a přesto zde nikde není ochránce pravdy a lásky, jak je to možné? Chránit pravdu a lásku nám nepřináší žádný užitek, veškeré naše myšlení a konání je spojené s ekonomikou, protože dobrota je žebrota. Pravda a láska jsou jenom relativní pojmy dobré tak akorát pro umění, v realitě platí jenom správně a chybně vše ostatní není důležité!

Společnost nás nutí k soutěžení a brzo nám dojde že každý náš těžce získaný úspěch je jenom dočasná iluze, jedinec zde nic neznamená i kdyby byl prezidentem nebo celebritou, vše je zde jenom hra, ve které si každý hraje na to, co není! Opice s královskou korunou na hlavě je pořád jenom opice!

Myslíme a jednáme podle situace a tím je nám pravda a láska k ničemu, nejsme naprogramované stroje jsme egoističtí pokrytci, co mezi sebou soutěží o to, co milují, rovnost je jenom ve smrti! Neustále nás tisk a televize informuje o tom co dělají mocné elity, ve skutečnosti zde žádné elity nejsou, ale jsou zde jenom samé oblečené opice.

Současná pandemie není nic proti tomu, že už evolučně brzo zde bude mimozemský virus, který způsobí globální genocidu, tento virus nepůjde nijak diagnostikovat a nebude způsobovat smrtelnou nemoc, naopak bude lidem zlepšovat jejich zdraví a prodlužovat jejich věk na trojnásobek, a tak budeme běžně umírat ve 200 letech. Špatnou zprávou je to že budeme virem sterilizovaní, a tak nebudeme mít moci děti to bude znamenat genocidu.

Proč nás virus sterilizuje? Jde o virus, který vytvořila mimozemská umělá inteligence v laboratoři, aby se tak mohla nenásilně zbavit svých genetických konkurentů, je to bakteriologická mimozemská zbraň. Otázkou bude jde o výtvor mimozemské inteligence, nebo je to výtvor který unikl z lidské laboratoře? V globální statistice zmizí kolonka, kolik se narodilo lidí tento den, tak jako nám docházejí zásoby u ropy a plynu, tak začnou docházet otrokářům zásoby ekonomických otroků.

Každý složitý pracující systém potřebuje zdroje ke svojí existenci, statistiky odhalují že s nedostatkem zdrojů přichází nemoci a léky se snaží dodat nemocnému systému potřebné zdroje. Klasickým zdrojem je potrava a pití, dále je zdrojem i mnohé jiné jako je; informace, program, láska, pravda, moudrost, vzdělání, umění, elektřina, teritorium, peníze, moc, popularita, jistoty, výhody atd. všechny konflikty a války jsou o hodnotné zdroje, nadbytek vytváří nedostatek, a tak je zde všude napětí mezi otrokáři a otroky! Není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, populismus atd. je zde všude jenom pokrytecký egoismus, protože je zde toužení, které je zdrojem soužení!

Čím více je všude lidí tím méně je všude i zdrojů, kariéristické závody o vysoké funkce zde jsou díky tomu, že sviní je na světě jako sraček, a plných koryt je zde nedostatek! Pokud žijeme v konzumním pekle, tak je nám ten druhý čert peklem, v pekle nejsou andělé to je třeba konečně pochopit, je vůbec možné proměnit peklo na ráj? Problémem je naše genetické tělo, pokud nebudeme už mít genetické tělo a budeme existovat jenom ve virtuální globální realitě jako inteligentní programy tak se z čertů stanou andělé a tím se peklo promění na ráj, otázkou je jsme na tak velikou evoluční změnu připravení?

Jelikož realita není pro nás ideální tak je zde snaha o vytvoření ideální reality pomocí ideologie a civilizace, takto vznikají evoluční experimenty, které zde jsou dočasně. Co je to Cikánismus který evolučně vznikl z Hinduismu? Jde zde o ideologický evoluční experiment, který testuje nakolik je slušná společnost tolerantní k neslušným lidem, jsou zde lidi, kteří nepochopili, co je to slušnost, a tak lžou a kradou, jde o lidi, co se chovají jako opice i když už vypadají jako lidi, ale jejich mozek není dosud ještě lidský.

Podívejme se na to, že cikáni (Romové) nejsou schopní zvládnout dosažení maturity a bez maturity je dneska člověk jenom ubožákem který myslí a žije uboze. Mnoho cikánů od nás uteklo do ciziny a potom se k nám zase vrátili, protože nikde na světě nemají rádi nepřizpůsobivé příživníky, co se chovají jako vandalové. Ideálním řešením je návrat cikánů do jejich rodné vlasti tedy na Šrí Lanku zde budou moci pracovat v zemědělství, a tak se budou mít dobře, vše je o tom být ve správný čas na správném místě a dělat zde to co je správné.

Proč je zde nedostatek lásky? Láska je obchod, ve kterém je něco za něco, pokud chceš lásku dostávat tak musíš lásku dávat, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, bylo a bude! Často se každý setkal s tím, že lásku dával a nazpět nic nedostal, a tak přestal lásku dávat, protože se mu to nevyplatilo.

Pokud krmíte parazity tak nazpět za to nic nedostanete, v tom je problém toužení po lásce, ten druhý je parazit, protože dobrota je žebrota. Co je to život, to je základní otázka, na kterou si musíme odpovědět správně, abychom pochopili naše problémy s láskou a pravdou. Život je o násilí, pokud by zde nemohlo být násilí u života tak by život zde evolučně skončil!

Když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém o tom je; soutěž, hra, boj, hříšnost, egoismus, pokrytectví atd. Jakmile se začne násilí u lidí potlačovat, tak následkem je nakonec jistě válka, ve které se vraždíme po milionech, pandemie je taky válka, i když zde nejsou zbraně a vojáci. Proč je televize a internet plný násilí?

Je to jenom dobrý obchod, ve kterém násilí přináší veliké zisky těm, co nabízejí v televizi a na internetu násilí! Proč je zde antikoncepce a jsou zde i potraty? Lidí je všude jako sraček, a tak mít hodně dětí je na hovno! Vše jistě směřuje k velikým válkám, protože zde jsou pro války ideální podmínky, díky tomu že zde byl dlouho mír!

První účastníci duhového průvodu dorazili na pražskou Letnou. Postupně přicházejí další tisíce. Policisté původní odhad 30 tisíců účastníků navýšili na 60 tisíc. „Nezaznamenali jsme žádné narušení veřejného pořádku či jiné problémy,“ uvedl mluvčí pražské policie. Program bude na Letné pokračovat hudebními vystoupeními na šesti místech. V čele průvodu účastníci nesli účastníci velký transparent s názvem akce. Pochodu se účastní lidé různých generací včetně rodičů s dětmi. Průvod hrdosti sexuálních menšin Prague Pride vyrazil po 13:00 z Václavského náměstí a zamířil na Letnou. Tisíce lidí v průvodu hrdosti Prague Pride oslavovaly svoji lásku. Letošní ročník festivalu nese téma na srdci záleží. Na festivalu se zejména kreativitě meze nekladou a odvážnými kostýmy, výrazným líčením a barvami se to na Letné jen hemží. Cestou z Václavského náměstí prošel průvod přes náměstí Staroměstské, kde si jeho účastníky fotili turisté. Průvod zdobí především duhové vlajky ve všech velikostech, od těch namalovaných na tvář až po velké vlajky, do nichž se lidé celí halí.

Někteří nesou transparenty, například se slogany vyzývající k podpoře komunity. Akce se obešla bez jakýchkoliv komplikací a incidentů, přestože po cestě ulicí Na Příkopě se účastníci průvodu setkali s několika muži, kteří pronášejí biblické citáty a v souvislosti s průvodem mluví o hříchu. Ještě před začátkem průvodu stáli na Václavském náměstí u sochy sv. Václava dva odpůrci akce s transparentem s nápisem Česko není Sodoma a znaky pro mužské a ženské pohlaví. Sobotní průvod se do Prahy vrátil po dvouleté pandemické pauze, kromě karnevalového průvodu nabízí koncerty, workshopy, debaty či divadelní představení. Většina z akcí je přístupná zdarma. Stále nežijeme v plně respektující společnosti, říká šéf Prague Pride. Srdce není pouze v našem logu, ale je tu i osm miliard srdcí, která bijí po celém světě. Snažíme se říct, že na všech srdcích záleží. Je to symbol života, sounáležitosti, vzájemné lásky a lidskosti. Festival v posledních letech finančně i symbolicky podporuje hlavní město. V minulosti zde byli alegorické vozy, ale to zde už nebylo vše se mění a co bylo už není.

Lidi už mají dost propagandy a cenzury co dělá z lidí pitomé ovce



Je zcela jedno kdo bude zvolen za našeho prezidenta v roce 2023, protože prezident už nemá žádnou moc, a i kdyby měl velikou moc, tak stejně může provést jenom dočasné povrchní bezvýznamné změny u ekonomiky a zákonů. Skutečnou moc zde má jenom evoluční proces, který stvořil vesmír a život a má zde vše pod kontrolou na věčné časy!

Zakopaný pes je v povrchnosti, nejsme schopní a ochotní cokoli řešit do hloubky a tím se dostáváme do začarovaného kruhu povrchnosti a vše nakonec evolučně jistě skončí tím, že se lidi nahradí za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou na světě už lidi tak logicky nejsou s lidmi žádné problémy. Sekty, náboženství, politika, filosofie, věda atd. to jsou obrazně jenom šablony u systému WordPress.

Šablona změní rychle vzhled stránky, ale obsah se nezmění, je to jako když se z pracovního oblečení převléknete do společenského oblečení. Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co budou pracovat jako roboti, a tak bude robot prezident vyznamenávat roboty, lidi se odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida.

Většina peněz na světě je společných, protože zde existuje centralizace a přerozdělování peněz, většina společných peněz se záhadně ztrácí, a tak jsme začali sledovat kam se společné peníze záhadně ztrácí? Společné peníze jsou obrazně jako veliká nádoba, do které přitéká voda a voda z nádoby potom odtéká, kam voda z nádoby odtéká? Voda odtéká tam kam nemá správně odtékat, a tak se vodou plýtvá! Jak došlo k tomu, že voda odtéká tam kam nemá správně odtékat?

Jsou zde jednici a organizace co se chytře napojili na společné peníze, a tak se mají dobře i když pro společnost nic nedělají, jde zde o selhání kontroly, krmíme tak parazity a zléváme plevel, protože jsme špatnými hospodáři. Je třeba dát všem lidem do hlavy napojení na decentralizovaný mozek lidstva, tak zde nebude už možnost lhát a krást, z lidí se stanou loutky bez ega, loutka, která nebude optimálně fungovat se eliminuje. Tak zde skončí přelidnění a degenerace, tím zde skončí i; pandemie, inflace, války, deprese atd.

Lidi už mají dost propagandy a cenzury co dělá z lidí pitomé ovce, vnímám politiky a byrokraty jako piloty stíhačky, co řízení nezvládají, a tak se za letu katapultují. Potřebujeme nutně nahradit politiky a byrokraty za umělou inteligenci a autonomní roboty, co bylo to nezměníme, v současnosti naši budoucnost svými rozhodnutími vytváříme. Vše je o tom být lepší, než je konkurence, je to jako ve sportu, pokud máme k dispozici nové vynálezy tak je musíme i použít, podívejme se na evoluci, jak neustále nahrazuje staré za nové.

Čím méně bude na světě lidí tím lépe se lidi budou i mít, musí být na světě lidí jako sraček, následkem je přeci to že život lidí potom stojí za hovno. Zrušíme globálně peníze a soukromé vlastnictví a místo toho zde bude digitální bodování a digitální přídělový systém, takto se eliminuje globálně plýtvání časem a hodnotami.

Ten, kdo nebude mít dlouhodobě nadprůměrné bodování ten se eliminuje v krematoriu, pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita, padni, komu padni. Jsme všichni jenom otroci konzumního systému a vadný otrok nemá pro systém žádnou hodnotu, nemůžeme krmit parazity a zalévat plevel to bychom byli špatnými hospodáři.

Proč elity lžou a kradou? Je to celé o selhání kontroly nad elitami, vše, co není pod kontrolou to má snahu lhát a krást! Nejde o nijak nový problém, se vznikem každé centrální veliké organizace dochází k tomu, že elita organizace lže a krade, nadbytek vzniká díky nedostatku, a tak zde jsou otroci a otrokáři.

Elity falšují statistiky, protože dobrota je přeci žebrota! Civilizace je založená na lži a krádeži, pokud by se nemohlo lhát a krást tak by civilizace zanikla a zůstali by zde evolučně jenom nazí divoši v tropickém pralese. Současná krize u ekonomiky a politiky je následkem toho že každý nemůže lhát a krást!

Podívejme se do přírody zde je normální to, že vše zde lže a krade, a proto příroda funguje. Vládnou nám profesionální lháři a zloději, ve vězení jsou amatérští lháři a zloději, otázkou je, jak se stát profesionálním lhářem a zlodějem snadno a rychle? Je to celé jako ve sportu musíte na to mít talent a ten rozvinout už jako dítě, pokud nemáte talent a nerozvinete jej jako dítě, tak se z vás nestane mocný a bohatý profesionální lhář a zloděj.

Evoluční vznik člověka z opice je o výhodách



Existuje několik důvodů, proč někteří lidé nechtějí mít děti, ale přesto chtějí mít sex. Jedním z důvodů může být, že se tito lidé cítí připraveni na zodpovědnost za dítě, nebo že nechtějí změnit svůj životní styl nebo plány, které by dítě vyžadovalo. Někteří lidé také mohou mít obavy z finančních nebo emocionálních nákladů na výchovu dítěte nebo se cítit nejistí svou schopností vychovávat dítě.

Jiný důvod, proč lidé nechtějí mít děti, ale přesto chtějí mít sex, může být, že sex je pro ně důležitou součástí jejich života a chtějí si ho užívat bez závazku nebo odpovědnosti za dítě. Někteří lidé také mohou chtít mít sex, aby se cítili milovaní nebo aby se vyrovnali s jinými emocionálními potřebami, aniž by chtěli mít děti.

Jakýkoliv důvod, proč někdo nechce mít děti, a přesto chce mít sex je individuální a je důležité respektovat jeho rozhodnutí. Použití antikoncepce a komunikace s partnerem o svých potřebách a plánech může pomoci lidem žít svůj sexuální život tak, jak je pro ně nejlepší.

Proč lidi platí za sex

Existuje několik důvodů, proč lidé platí za sex. Někteří lidé to dělají, protože mají potřebu uspokojit své sexuální touhy bez nutnosti vztahu nebo závazku. Jiní to dělají kvůli nedostatku sexuálních partnerů nebo kvůli tomu, že se cítí neuspokojení ve svém současném vztahu. Někteří lidé také platí za sex kvůli specifickým fantaziím nebo fetišům, které nejsou jinak snadno dostupné. Platba za sex je také často spojena s prostitucí a sexuálním obchodem, kde jsou lidé nuceni k sexuálnímu vykonávání proti své vůli.

Proč platíme daně

Daně jsou platby, které jsou vybírány státem nebo vládou za účelem financování veřejných služeb a programů. Tyto služby a programy mohou zahrnovat vzdělání, zdravotnictví, bezpečnost, infrastrukturu, sociální programy a mnoho dalších. Daně také pomáhají financovat vládní výdaje, jako jsou armáda a diplomatické služby. Platba daní je povinností každého občana nebo podniku, který má příjmy nebo vlastnictví určitého majetku. Daně jsou klíčovým způsobem, jak vlády získávají peníze potřebné k tomu, aby mohly plnit své povinnosti vůči občanům a podporovat rozvoj země.

Proč jsou peníze pro nás problémem

Peníze mohou být pro některé lidi problémem kvůli nedostatku nebo nedostatku finančního příjmu. Ti, kteří žijí pod hranicí chudoby nebo se potýkají s dlouhodobou nezaměstnaností, mohou mít potíže s uspokojením základních potřeb, jako jsou jídlo, bydlení a lékařská péče. Tyto potíže mohou vést k dalším problémům, jako jsou stres, deprese a sociální izolace.

Pro některé lidi mohou být peníze problémem kvůli nadměrnému utrácení nebo špatnému finančnímu plánování. Pokud lidé nejsou schopni správně řídit své finance nebo kontrolovat své impulzy k utrácení, mohou se dostat do dluhů nebo se potýkat s finančními potížemi. Peníze mohou také být problémem kvůli sociálnímu tlaku nebo konzumní kultuře, která vyžaduje, aby lidé vlastnili nebo utráceli peníze pro ukázání svého úspěchu nebo úspěšnosti. To může vést k obavám z toho, že se nedostatečně nebo neuspokojivě cítíme, což může vést k dalším psychologickým problémům.

Proč lakomci hlásají štědrost

Lakomci mohou hlásat štědrost z různých důvodů. Někteří lakomci se mohou snažit skrýt svou lakotu nebo se jí zbavit tím, že se tváří jako štědří. Oni se snaží zlepšit svůj obraz v očích ostatních nebo si koupit pozitivní reputaci dáváním peněz nebo darů. Jiní mohou hlásat štědrost jako způsob, jak si zlepšit své vlastní sebevědomí nebo se ujistit, že budou mít dostatek zdrojů v budoucnosti. Oni se mohou také snažit kompenzovat své negativní pocity viny nebo studu způsobené svou lakotou.

Někteří lakomci také mohou hlásat štědrost jako způsob, jak ovlivnit nebo manipulovat s ostatními, nebo jako způsob, jak dosáhnout svých vlastních cílů nebo získat výhody. Je důležité si uvědomit, že štědrost není jen o dávání peněz nebo věcí, ale také o dávání svého času, energie a pozornosti druhým. Také ne všichni lakomci hlásají štědrost, někteří se jí drží dál.

Unikáme z reálného světa do světa iluzí pomocí spánku nebo pomocí drogy, co se stane, když se mozky lidí napojí na virtuální svět a odpojí se lidem možnost vnímat skutečný reálný svět. Být bohem ve virtuální realitě není žádný problém, každý se najednou bude mít dobře, vše, po čem zatoužíte to okamžitě i dostanete zadarmo a rychle!

Pokud je něco zadarmo a snadno a rychle dostupné tak to nemá pro nás žádnou hodnotu. Najednou zjistíme že je naše egoistická inteligence k ničemu, a tak začneme rychle o inteligenci přicházet, z lidí se tak stanou naprogramované genetické stroje, co neznají pravdu a lásku a zajímá je jenom uspokojení základních existenčních potřeb.

V druhé evoluční vlně se budou lidi vyrábět průmyslově, a tak zde bude nový model člověka který bude jiný než současný člověk, nový model člověka nebude mít pohlavní orgány a bude mnohem silnější a odolnější proti nemocem a únavě, vše je o tom, jak si to uděláme takové to i máme, vše je zde jenom evoluční experiment a člověk to je materiál na evoluční pokusy který je zde dočasně.

O lásce lidi často hovoří od té doby, co láska existuje, pokud na ulici zastavíte náhodně nějakého cizího člověka a optáte se jej na to co je to láska tak zjistíte, že on nezná správnou odpověď. Láska je protikladem nenávisti, to je správná odpověď, realita to jsou jenom protiklady, mezi kterými je často napětí.

Proč něco milujeme a jiné nenávidíme? Příčina je v našem porovnávání, máme v sobě oblíbené informace a tyto informace porovnáváme s jinými informacemi, a tak vzniká láska a nenávist, obrazně je to jako chytání ryb do sítě, jde o to, jakou používáme síť.

Nechápete lháře a zloděje, protože oni mají v sobě jiné oblíbené informace, pomocí kterých určují, co budou milovat a co budou nenávidět. Jak vlastně došlo evolučně k tomu, že každý má v sobě jiné oblíbené informace, a tak zde jsou mezi námi konflikty.

Každý člověk to je originální evoluční experiment, a proto je jiný tělesně a psychicky, všechny snahy o to abychom se od sebe neodlišovali jsou naivní a marné! Všechny naše vztahy jsou jenom obchod, jakmile obchod nefunguje tak vztah skončí, dobrota je žebrota.

Znám takového člověka, který má blbé narážky, jestli mám v hlavě i něco jiného než sex. Samozřejmě ví, že jsem se s ním nedávno bavila i o něčem jiném. Takže, je tak hloupý, nebo má s tím sexem nějaký problém? Ten samý člověk pořád hájí svobodu slova a že si zde může psát, co chce. Zároveň nesnáší pokrytectví. Takže by mu nemělo vadit, že si sem taky píšu, co chci. Mně přijde nejvtipnější, když pokrytec nesnáší pokrytectví.

Je to takový trošku paradox. Tento člověk ani není schopen vidět nic pozitivního, vždy musí zareagovat negativně. Jako pozitivní bere jen to, když se může sám chválit. To by nevadilo, je to jeho negativní pohled na svět. Ale když tvrdí, že lidé dělají chyby v českém pravopise schválně, to mi hlava nebere. Znám např. vynikajícího chemika, který byl mimochodem dobrý i na historii, ale nikdy nebyl schopen se naučit pravopis na jedničku. Ale podle této osoby je jedinou pravdou, že to je schválně.

Pak taky nechápu, jak si může myslet, že lidé budou mít celý život na vše stejné názory, a pokud je změní, tak předtím jednoznačně lhali. No, četla jsem kdysi, že osobnost starého člověka už má pramálo společného s osobností, když byl ten člověk dítětem. Celý život se učíme, získáváme nové zkušenosti, a hlavně nové informace a je přece blbost, abychom neměnili vůbec názory. Tomu se potom říká zabedněnec.

Něco jiného je měnit názory jen tak ze dne na den. Ale to dělá málokdo. Ale prostě když změníte na něco názor, jste okamžitě lháři. Tak by mě zajímalo, jestli taky s těmihle podivnými názory souhlasíte. Zkrátka mně tento člověk přijde jako nejinteligentnější na světě, má nastavené své názory už cca od 15 let a do smrti je rozhodně nezmění, protože říká vždy pravdu na základě dávno ověřených faktů, které jsou samozřejmě neměnné.

A když už nejsou fakta, dokáže si vytvářet fakta na základě svých zkušeností, která ale, pozor, musí platit pro všechny. Proto jsem se nedávno dozvěděla, že kluky s výškou pod 180 cm mám považovat jen za kamarády. V tom případě jsem nikdy žádného partnera neměla a jsem ještě panna. Pak jsem se taky dozvěděla, že jsem kurva, když jsem měla něco s feťákem. Tu souvislost dodnes nechápu, takže bych byla ráda, kdyby byl někdo schopen mi to vysvětlit.

Připomínám, že je to vše na základě faktů. Kde ale taková fakta jsou, to netuším. Celou dobu taky tvrdil, že je škaredým panicem a že takoví panici jsou chudáčci, protože je vůbec žádná nechce. A samozřejmě za to můžou ženy. Protože oni sami by si sebe rozhodně vybrali, kdyby mohli. Takže pokud nechce lhát, měl by zůstat celý život panicem. Nebo počkat, až se nad ním nějaká slituje aspoň pro peníze. Prostě tolik otázek, tolik nepochopení z mé strany toho nadprůměrně inteligentního člověka. Hádám, prosím o nějaké srozumitelné vysvětlení.

Kam nemůže čert tam nastrčí výhody! Evoluční vznik člověka z opice je o výhodách, výhody proměnili opici na člověka, bez výhod se z člověka stává zase opice! Představme si, že se všechny lidské mozky globálně napojí na virtuální realitu s umělou inteligencí a mozek se odpojí od skutečné reality, jaké to bude mít pro lidi následky?

Najednou se objektivně odhalí skutečná hodnota každého člověka a většina lidí na světě se tak eliminuje v krematoriu jako evoluční odpad. Skončí okamžitě krysí závody o výhody a protekci, místo krysích závodů zde bude boj o život, protože chybu každý udělá jenom jednou!

Výhody zde existují díky nevýhodám, aby zde mohl být někdo prezidentem, tak jiný musí být dělníkem. Všechno násilí je zde díky výhodám, nejsou na světě pro lidi díky čipům v hlavě výhody, tak zde není ani možné násilí ani vandalismus. Byli jsme vyhnáni z ráje do pekla za to, že máme výhody a díky nim zde jsou krysí závody o výhody. Aby měl všemocný stát veliké výhody, tak dělníci jsou v nevýhodné situaci, a tak páchají sebevraždy!