pátek 21. dubna 2023

Pravda a láska to je jenom ideologie



Já bych chtěla mít děti. Vaše žádost byla umělou inteligencí zamítnuta, protože by vaše děti nebyli přínosem pro společnost. To už vím, umím číst, ale přesto bych chtěla mít děti. Zvolili jste si demokraticky za prezidenta planety Země umělou inteligenci, a tak logicky zde vše řídí umělá inteligence tak aby zde vše optimálně fungovalo s tím nejde nic už udělat, co bylo to bylo, teď všemu kraluje na věčné časy jenom umělá inteligence.

Pochopte konečně to, že vaše ego je iluze ve vaší hlavě, věříte na to, že jste živý inteligentní člověk, ve skutečnosti nejste člověk, ale jste jenom naprogramovaný dočasný evoluční proces, ve vašem starém programu jsou chyby, a proto je zde kontrolní systém který zabrání tomu abyste chybovala tím, že budete mít děti. Ve vás není žádná láska a pravda, jste jenom naprogramovaný robot na baterky.

Pravda a láska to je jenom ideologie která dělá z lidí pitomce, realita to jsou jenom databáze a programy! Nějaký statistický program spočítal že bych neměla mít děti a nezajímá jej můj názor, copak jsem jenom ubohá loutka? Můžete vyplnit dotazník se stížností a umělá inteligence vám odpoví. To si děláte srandu, každý ví že stěžovat si pomocí dotazníku umělé inteligenci je pitomost a jenom ztráta času.

Žijeme v konzumním světě, kde je vše už pevně dáno



Vše v nás a okolo nás bylo vytvořeno a nastaveno k tomu, aby to mělo svůj osud, který nejde změnit, to tvrdí pesimisté a optimisté věří tomu, že osud je možné změnit stačí jenom mít pevnou vůli, kde je pravda?  Pravda je někde uprostřed, něco lze změnit a jiné změnit nejde, většinou to, co je na povrchu lze změnit, a to co je pod povrchem nejde změnit. Je to jako s počítačem, kdy můžeme změnit Windows za Linuxovou distribuci, ale nemůžeme změnit technické součástky v počítači, a tak si po několika letech kupujeme nový modernější počítač. Mnohé je zde dočasně protože to nešlo změnit!

Pokud by vše šlo změnit snadno a rychle tak by zde vše bylo trvale ale to je evoluční utopie. Léčení je postaveno na tom, že se něco změní a pokud to není možné změnit tak léčení selže. Pokud nemoc zapustí hluboké kořeny tak už nejde vyléčit a přichází logicky smrt. Starý prezident je po dlouhé době nahrazen novým prezidentem a voliči naivně očekávají že se stane ekonomický a sociální zázrak, jenže nic se nezmění, protože prezident není kouzelník, co by dokázal zázraky.

Žijeme v konzumním světě, kde je vše už pevně dáno! Vlastně se nemusíme vůbec snažit o to, aby se vše změnilo k lepšímu, protože vše se mění zcela automaticky globálně problémem je to, že my se změnami spěcháme a naivně si myslíme že dokážeme zázraky! Média nám ukazují ve filmech a knihách zázraky a hrdiny ve snaze z nás udělat naivní pitomce, a to se jim bohužel podařilo, pitomců je všude nadbytek a moudrých lidí je všude nedostatek už mnoho století. 

Svět je v krizi, protože nemáme všichni potřebné informace



Obrazně mi náš konzumní svět připomíná digitální fotoaparát, který nemá správné informace, a tak se fotka nepovede. Aby se fotka povedla musí se u fotoaparátu nastavit; zaostření, čas, clona, citlivost, automatika, stabilizace atd. stačí jedno chybné nastavení a fotka se nepovede! Mnohdy se technicky fotka povede ale to nám většinou nestačí, protože máme na fotky přísná měřítka při jejich výběru. Veškerá práce lidí a strojů je spojená s tím mít potřebné informace, aby se nechybovalo, s tím jistě každý souhlasí ale nikdo z lidí na světě už neví, jak to realizovat v praxi?

Problémem je zde vždy strach něco změnit, protože změny přinášejí nejistotu a problémy, podívejme se na stát, který lidem nutí neustále samé pitomosti a potom se diví tomu, že z lidí udělal pitomce! Nefunguje to, že se má změnit chudý člověk, funguje jenom to, že se má změnit stát a monopol, mnoho let se mediálně mluví o tom, že by se měl stát a monopol optimalizovat a automatizovat, ale skutek utek, protože ti, co jsou nahoře si přeci pod sebou nepodříznou větev!

Lidově řečeno, ryba smrdí od hlavy a tou hlavou jsou vždy lidi co mají díky protekci a korupci moc a bohatství, nadbytek vytváří nedostatek. Čím větší je krize tím více se odhaluje to, že otroctví je zde pořád akorát se otroctví přizpůsobilo nové situaci. Co se stane, když místo lidských otroků, zde budou stroje a programy, práce za mzdu zde nikde na světě pro lidské otroky už nebude, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se zase vrátí na stromy!

Jak vyřešit problém s počítačem a internetem?



V současnosti je každý závislý na počítači a internetu, taky je zde i závislost na mnohém jiném ale s tím nic neuděláme! Začneme u toho, jak si vytvořit ideální počítačové pracoviště, základem je monitor počítače, zde nedoporučuji šetřit a pořídit si veliký monitor, za monitor se přišroubuje malý počítač, do kterého dáte paměť a disk, a do něj nahrajete Linuxovou distribuci. Velmi důležité je si i správně vybrat příslušenství jako je; klávesnice, myš, reproduktory, sluchátka, tiskárna atd. Tím jsme vyřešili základy a můžeme přejít k práci na internetu, základem práce na internetu je nepoužívat to co je zadarmo!

Vše, co je zadarmo to je zlodějem našeho času a tím i zlodějem našich peněz! Klasikou zde je; Chat GTP, Facebook, YouTube, Tik Tok, Blogger, Zpovědnice atd. tyto virtuální globální systémy se tváří že jsou pro nás zadarmo a že díky nim se budeme mít dobře, vše je na internetu o pokušení, které je sítí, do které se chytají naivní uživatelé internetu! Internet byl a bude vždy obchod ve kterém je dobrota žebrota! Jenom špatné a drahé zboží potřebuje drahou reklamu, pokud nabízíte to, co je dobré a levné tak nepotřebujete k ničemu reklamu a zákaznici si vás najdou.

Na internetu platí zlatá ekonomická zásada, že zisk je tam kde je veliké riziko, tam kde není žádné riziko, tam není většinou ani žádný zisk! Sociální ideologie se snaží o to, aby byl život lidí bez rizika a následkem je to že zde není pro lidi veliký zisk a každá nová sociální ideologie tak ekonomicky zkrachuje, a to se zde pořád bohužel všude dokola opakuje! Škola je klasickou ukázkou práce, za který nemají studenti okamžitý zisk, protože zde není riziko pro ty, co se učí novému, škola života je spojená s velikým rizikem, a tak je zde zisk! Máme strach z rizika, a tak jsme evolučně stvořili konzumní globální nemocnici, ve které nikdo z lidí už není zdravý!

Vše bylo a bude o tom, jak vyřešit každý problém správně! To, co funguje pro jednoho, nemusí fungovat pro jiného, to, co fungovalo dříve, nemusí fungovat dneska, největším problémem lidí je strach a lenost, tím se lidi ocitají v začarovaném kruhu problémů, a to řeší náhražkami které z lidí dělají ubožáky. Na začátku roku 2023 zde byla volba prezidenta republiky, najednou se ukázalo to, že není z čeho vybírat, ti, co kandidovali na prezidenta byli jenom samí ubožáci s nulovou hodnotou. Jsou zde i lidi co by měli kandidovat na prezidenta, protože to nejsou lidi s nulovou hodnotou, jenže oni nechtějí kandidovat, protože vědí, že by se tím dostali do neřešitelné situace, protože ekonomické zázraky jsou možné jenom v pohádce nebo filmu.

Pokud by u osobních počítačů došlo k dokonalé optimalizaci tak by byli počítače malé



Ano, pokud by se osobní počítače dokonale optimalizovaly, mohly by být mnohem menší, než jsou dnes. K tomu by bylo třeba použít pokročilé technologie, jako jsou vysokorychlostní a výkonné procesory, paměťové moduly s vysokou hustotou a malými rozměry, bezdrátové technologie a nízko příkonové komponenty.

Navíc by bylo nutné využít inovativní designové řešení pro minimalizaci velikosti kabinetu počítače, jako jsou tenké a lehká pouzdra nebo speciální materiály s vysokou pevností, aby byl obal dostatečně odolný a zároveň velmi kompaktní.

Výrobci počítačů již dnes vyrábějí malé stolní počítače a notebooky s velmi malými rozměry, ale dokonalá optimalizace by mohla vést k ještě menším a výkonnějším počítačům, což by mohlo být pro mnoho uživatelů velmi přínosné, zejména pro mobilní použití.

Proč jsou osobní počítače tak veliké



V minulosti byly osobní počítače větší, protože počítačová technologie byla v té době mnohem méně pokročilá. Například první počítače jako ENIAC (Electronic Numerical Integrator And Computer) v roce 1946 byly obrovské a vážily více než 27 tun. Postupem času se výrobní procesy a technologie zlepšily, což umožnilo výrobu menších a výkonnějších počítačů.

Nicméně i dnes jsou některé osobní počítače stále poměrně velké, zejména když jsou určeny pro speciální účely, jako jsou počítače pro herní průmysl nebo vědecké aplikace. Tyto počítače mohou mít velké chladiče a větší komponenty, což zvyšuje jejich velikost.

Dalším důvodem, proč jsou některé osobní počítače stále velké, je potřeba zajistit dostatečný prostor pro komponenty, jako jsou grafické karty nebo napájecí zdroje, které mohou být velmi výkonné a generovat mnoho tepla. Větší kabinet počítače může poskytnout větší prostor pro chlazení a zajištění optimálního provozu.

Nicméně v současné době jsou běžné stolní počítače mnohem menší než dříve díky pokroku v miniaturizaci komponentů, jako jsou procesory a paměťové moduly, což umožňuje výrobu menších a výkonnějších počítačů, jako jsou notebooky a tablety.