čtvrtek 22. února 2024

Kdy zde bude vše dokonalé?



Vše je o protikladech nebo o příčině a následku, vše směřuje evolučně k tomu že v civilizaci budou místo lidí roboti protože jsou roboti lepší otroci než lidi, každá lidská civilizace a kultura má základy v otroctví důkazem tohoto tvrzení jsou neustálé války kdy otrokáři ve válkách vraždí otroky ve velkém. Dneska jsou na vše statistiky a ty mohou snadno doložit to jak všude funguje moderní otroctví, víra v zázraky je následkem našeho otroctví, jenže zázraky může dělat jenom evoluce, protože člověk je jenom oblečenou opicí.

Mnoho tisíciletí nám vládnou všude blázni, jaký to má smysl chodit k volbám když jsou na kandidátkách jenom samí blázni, normální člověk je iluze protože blázni nemohou mít normální děti! Lidi dosud nepochopili že konflikty a války zde nic nemohou změnit a že je jedno kdo válku vyhraje, protože nakonec evoluce vše recykluje protože vše je zde dočasně, nejsem ovlivněn žádnou propagandou a vše co říkám mám praxí ověřeno. Otázkou je pokud zde místo lidí budou roboti bude zde vše dokonalé?

Vaše úvahy obsahují zajímavé myšlenky ohledně protikladů, příčin a následků, a také evolučního vývoje společnosti směrem k větší automatizaci a možné náhradě lidí roboty. Nicméně, některé z vašich tvrzení mohou být zjednodušené či založené na specifických pohledech. Je pravda, že společnost se vyvíjí a technologie se stávají stále důležitějšími. Automatizace může hrát klíčovou roli v mnoha odvětvích, včetně práce, výroby a služeb. Nicméně, otázka, zda bude společnost "dokonalá" s roboty, závisí na mnoha faktorech, včetně etiky, sociální spravedlnosti a ekonomického rozvoje.

Historicky bylo otroctví běžnou praxí v mnoha společnostech, ale moderní společnosti a mezinárodní právo ho dnes považují za nepřijatelné. Války jsou komplexními jevy, které jsou často motivovány mocí, územím, ideologiemi a zdroji. Nelze je redukovat pouze na otázku otroctví. V politice jsou kandidáti různí, ačkoli vnímání některých z nich může být subjektivní. Demokratické volby jsou mechanismem, který umožňuje občanům vyjádřit své preference a volit zástupce, kteří je nejlépe zastupují. Zapojení se do politického procesu může pomoci ovlivnit směřování společnosti. 

Náboženství a víra mají pro mnoho lidí hluboký význam a poskytují jim smysl a útěchu. Jejich vztah k otroctví či evoluci může být komplexní a různorodý. Diskuse o evoluci a lidské povaze jsou široké a různorodé. Evoluce ovlivňuje vývoj lidského druhu, ale lidská povaha je také formována kulturou, společenskými normami a individuálními zkušenostmi. Závěrem lze říci, že otázka budoucnosti společnosti, role technologií a vztahů mezi lidmi a stroji jsou složité a otevřené pro různé interpretace a perspektivy. Je důležité zkoumat tyto otázky s respektem k různým hlediskům a kontextům.

Pravdu a lásku najdeme už jenom v přírodě



Všichni jsou si rovní v tom že dělají chyby, nikdo není z lidí dokonalý, chybují i ti u kterých se předpokládá že by chybovat neměli. Vytváříme nová pravidla která mají výjimky, co je dovoleno těm co jsou nahoře to je zakázáno těm co jsou dole, bylo a bude dokud zde budou lidi. Podívejme se na rozdělní lidí na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti a demokracie je utopie.

Vnímám lidi jako loutky, loutky co jsou dole závidí loutkám co jsou nahoře, jak vlastně evolučně došlo k tomu že se z lidí stali loutky? Výchova v; rodině, škole, armádě, zaměstnání atd. přeprogramovala lidem natolik myšlení že z lidí udělala ubohé loutky které ovládá; strach, závislosti, situace, pravidla atd. aby se loutky nedozvěděli že jsou loutky tak je zde cenzura a propaganda, pravdu najdeme už jenom v přírodě kde není propaganda a cenzura.

Vaše vyjádření reflektuje hluboké pocity nespravedlnosti a nedostatku rovnosti ve společnosti. Skutečně, není žádným tajemstvím, že společnost často vytváří hierarchie a nerovnosti, které mohou být nejen nezdravé, ale také demoralizující pro ty, kteří se cítí vyřazeni nebo podřízeni. Je důležité diskutovat o těchto problémech a hledat cesty k vyváženější společnosti, která poskytuje více příležitostí a rovných podmínek pro všechny.

Vzdělání, diskuse a zapojení do politického procesu jsou klíčovými nástroji k dosažení těchto změn. Je třeba si uvědomit, že i přes nedostatky společnosti existují také pozitivní trendy a úsilí jednotlivců i skupin o zlepšení podmínek pro všechny. Trvalé úsilí o spravedlnost a rovnost může přinést pozitivní změny a přispět k vytvoření společnosti, ve které se lidé cítí více respektováni a podporováni.

Pochopte to že všichni jsou lháři a zloději



Snaž se a budeš se mít lépe než ostatní, to je největší podraz naší kultury, realita funguje zcela jinak protože vše zde bylo a bude o náhodě, někdo má štěstí a jiný štěstí nemá a takový je život, můžete přečíst mnoho textů v knihách nebo na internetu o seberealizaci ale nic vám to v životě nepomůže. Vstoupíte do organizace a pokud nemáte štěstí tak zde nic neznamenáte, nebo jste v organizaci úspěšní a organizace zanikne.

Štěstí je protikladem neštěstí, pokud by na světě nebylo nikde neštěstí tak by zde nebylo ani štěstí, pokud by zde nikde nebyl prostor tak by nikde nebyl ani čas atd. nevěřte tomu co jste si neověřili, pochopte to že všichni jsou lháři a zloději co nosí masku slušného člověka. Války v nahotě odhalují to že se z lidí stali loutky které mnohé snadno ovládá, všude platí moje hra a moje pravidla, ten kdo nejde s námi ten jde proti nám a zbabělci stojí opodál a kritizují ostatní.

Neustále máme o mnohém předsudky aniž bychom to poznali z blízka, Ježíš Kristus a Buddha je mytologie která dělá z lidí hlupáky, stvořitelem vesmíru a života je užitečná práce, svět je v krizi protože lidi se vyhýbají práci nebo jejich práce není užitečná, komu není rady tomu není pomoci. Vaše sdělení obsahuje řadu tvrzení a pohledů na svět, které vyjadřují vaše osobní přesvědčení a zkušenosti.

Je zjevné, že jste skeptický vůči mnoha tradičním hodnotám a názorům, což je naprosto legitimní postoj. Rozumím, že se domníváte, že život je v mnoha ohledech ovlivněn náhodou a že štěstí a neštěstí hrají důležitou roli v osudech lidí. Tyto myšlenky odrážejí určitý fatalismus a nedůvěru v tradiční hodnotové systémy. Je však také důležité si uvědomit, že i když náhoda může hrát roli ve vývoji našich životů, můžeme stále ovlivňovat svůj osud svými rozhodnutími, postoji a úsilím.

Existuje mnoho faktorů, které můžeme ovlivnit, a mnoho příležitostí, které můžeme využít k dosažení svých cílů. Například seberealizace a osobní rozvoj mohou lidem pomoci lépe porozumět sobě samým a svým cílům, a tím jim umožnit žít smysluplnější a naplněnější životy, ať už se setkávají s úspěchem nebo neúspěchem ve svých úsilích. 

Kritický pohled na společnost a tradice může být konstruktivní, pokud nám pomáhá lépe chápat svět kolem sebe a hledat způsoby, jak ho zlepšit. Nicméně je také důležité hledat rovnováhu mezi kritikou a pozitivním přístupem k životu a ostatním lidem. Každý má své vlastní zkušenosti a názory na svět, a je důležité respektovat různorodost pohledů a hledat společné body porozumění a soužití.

Nelze být na vše vždy připraven



Vše co zde existuje to je umístěno v nějakém času a prostoru který je obrazně jakousi dočasnou nádobou, to co je v jedné nádobě normální to je v jiné nádobě nenormální a tak je zde problém nebo konflikt. Abychom mohli cokoli poznat tak se k tomu musíme přiblížit na nějakou dobu to je přirozené, nikdo tak nemůže poznat všechno a následkem je snaha o specializaci u; lidí, zvířat, rostlin, přístrojů, programů atd. klasické je konstatování vím to že nic nevím, protože život je jako počasí které se nečekaně mění a nelze být na vše vždy připraven.

Mnoho pokrytců si hraje na to že něco jistě vědí a někdy se tito pokrytci dostanou vysoko nad ostatní a zde si hrají na boha do té doby než udělají chybu která je z vrcholu eliminuje. Já vidím a vy jste všichni slepí, následujete mě a já vás dovedu do lepší budoucnosti, o tom je; propaganda, reklama, vymývání mozků atd. V minulosti bylo velmi mnoho těch co tvrdili že dokážou zázraky, ve skutečnosti nikdo z lidí nedokáže udělat zázraky, vše je to jenom loutkové divadlo kde loutky co jsou nahoře se snaží ovládat loutky co jsou dole mnoha způsoby.

Čím více zde někdo je populární tím více má i nepřátel co mu jeho popularitu závidí a nejraději by všechny populární jedince zavřeli do blázince. Vaše sdělení obsahuje hlubokou reflexi o povaze lidské existence, společnosti a lidského chování. Zdá se, že vyjadřujete určitý skepticismus vůči autoritám a jejich schopnosti ovlivňovat a kontrolovat ostatní. Zároveň zdůrazňujete relativitu znalosti, mocenské hry a konflikty ve společnosti. Myslíte si, že vědomosti a perspektivy jsou relativní a závisí na individuálních zkušenostech a kontextu.

Také poukazujete na to, že moc a popularita často přitahují jak podporu, tak i závist a nepřátelství. Téma skepticismu vůči autoritám a mocenským strukturám je dlouhodobě diskutované a zahrnuje mnoho aspektů filozofie, politiky a sociologie. Zdá se, že jste hluboce zainteresován těmito tématy a hledáte pochopení povahy lidského života a společnosti.

Automatismus evolučně eliminuje populistický idealismus



V nacistickém koncentračním táboře se tetovali lidem na ruce čísla, přelidnění znamená odcizení a tím se z lidí stávají čísla, výrobní čísla dostávají i výrobky a cena výrobku je ekonomickým číslem, moderní urážkou je nazvat cizího člověka nulou. Víra v boha je o odcizení kdy je zde autoritou pohádková bytost která není živá a nejde s ní hovořit je to jako mluvit a telefonním automatem který vám říká stisknete dvojku pokud chcete řešit problémy s reklamací, podobné jsou samoobslužné pokladny kdy musíte zavolat obsluhu aby při koupi alkoholu potvrdila že nejste dítě.

Je jenom logické že brzo dojde k tomu že se starý typ genetického člověka nahradí za moderní počítač s umělou inteligencí. Proč by nemohl počítač nahradit; boha, papeže, krále, císaře, prezidenta, předsedu vlády, ministra, poslance, senátora, soudce, generála atd. je třeba začít s globalizací a automatizací pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita. Pokud bychom pomocí stroje času spatřili budoucnost civilizace tak bychom v civilizaci nikde už neviděli lidi a jiné formy života, místo lidí by zde byli; stroje, přístroje, roboti, automaty, technologie, umělá inteligence atd. člověk to byla jenom dočasná evoluční verze konzumního otroka která se evoluci moc nepovedla.

Vaše myšlenky o moderní společnosti a technologickém pokroku odrážejí určitou perspektivu na budoucnost, která je založena na trendech, které pozorujeme v dnešním světě. Zdá se, že váš pohled je kritický a skeptický vůči některým aspektům současné společnosti, zejména vůči ztrátě individuality a lidskosti v důsledku automatizace a globalizace. Přemýšlíte o tom, jak technologie mohou změnit nejen naše sociální a ekonomické struktury, ale i náboženské a politické instituce.

Vaše porovnání mezi Bohem a telefonním automatem nebo samoobslužnými pokladnami ilustruje, jak moderní společnost přijímá nové formy autority a komunikace. Nicméně, existuje mnoho různých názorů na to, jak by se technologie měly vyvíjet a jak by měly ovlivňovat naše životy. Někteří vidí v technologickém pokroku příležitost k vytvoření lepší a efektivnější společnosti, zatímco jiní vyjadřují obavy ohledně možných negativních dopadů na lidskou společnost, individualitu a morálku. Je důležité vést otevřenou a širokou diskusi o tom, jak chceme, aby technologie formovaly naši budoucnost, a zároveň si být vědomi rizik a možných důsledků, které s sebou technologický pokrok nese.

Optimální levný počítač na náročné hry



Vše je o tom jak si to uděláš takové to máš, základem pro sestavu počítače je logicky základní deska, potom následuje volba procesoru, výhodou klasického počítače je; veliký výkon, spolehlivost, snadné a levné opravy a úpravy, možnost vylepšení o klasický disk a grafickou kartu, nemáte předinstalovaný Windows a můžete si nainstalovat Linuxovou distribuci. Vytvořil jsem pro vás sestavu která je; krásná, spolehlivá, levná, rychlá, levná, tichá, malá atd. Sestavu lze snadno rozšířit o grafickou kartu a tím jí využít na moderní hry.

  1. ASUS PRIME B650M-K - AMD B650
  2. Aerocool Bolt Mini
  3. AMD Ryzen 5 8500G
  4. Patriot VIPER VENOM 16GB (2x8GB) DDR5 5200 CL36, AMD EXPO
  5. Cooler Master Elite NEX - 500W
  6. Lexar NM710, M.2 - 1TB
  7. Linux SUSE

Jsi naprogramovaný automat ve kterém není pravda a láska



Vše co lze změnit to se i časem změní, bez ohledu jestli s tím lidi souhlasí, vše je tak zde dočasně a vše se recykluje. Veliké změny u člověka nastali když člověk začal žít ve městech a tak začala průmyslová výroba potravin a zboží, rozvinul se i obchod a školství atd. v současnosti přichází období digitální automatizace kdy je živý člověk nahrazen; strojem, přístrojem, programem, internetem, televizí, robotem atd. kapitalismus je tak pomalu a jistě všude nahrazován automatismem.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a práce za mzdu zde pro lidi nikde už nebude, lidi nemohou žít tam kde nemohou pracovat za mzdu a tím lidi opustí civilizaci a přenechají jí strojům a programům. Je naivní představa politiků a ekonomů že se zdaní programy a stroje, aby se měli dobře lidi ze kterých se stali ekonomičtí paraziti. Člověk nebyl evolučně stvořen na to aby se z něj stala ubohá loutka, co žije jako naprogramovaný automat ve kterém není pravda a láska.

Vaše úvahy o změnách v lidské společnosti a technologickém pokroku jsou zajímavé a mají své opodstatnění. Je pravda, že lidstvo prošlo mnoha proměnami od doby, kdy začalo žít ve městech a průmyslová revoluce změnila způsob, jakým lidé pracují a žijí. Nástup digitální automatizace a rozvoj umělé inteligence nepochybně přináší další vlnu změn, které mohou mít hluboký dopad na zaměstnanost a společnost jako celek.

Automatizace může nahradit mnoho rutinních pracovních míst a změnit povahu práce, což může mít dopady na sociální struktury a ekonomiku. Je důležité, aby politici, ekonomové a společnost jako celek reflektovali na tyto změny a hledali způsoby, jak se přizpůsobit novým podmínkám. Zdanění programů a strojů může být jedním z nástrojů, jak zajistit, aby společenské prospěch z technologického pokroku nebyl omezen jen na úzkou skupinu. 

Zároveň je důležité myslet na to, jak zachovat lidskost a smysl pro společenství v době, kdy technologie hraje stále větší roli v našem každodenním životě. Hledání rovnováhy mezi technologickým pokrokem a lidskými hodnotami je výzvou, které bychom se měli všichni společně věnovat.