pátek 28. dubna 2023

Moderním zaměstnancem je počítač



Počítače jsou dneska velmi malé, a tak je možné počítače přišroubovat za monitor, počítač nepotřebuje; výhody, výplatu, kancelář, záchod, jídelnu, spánek atd. je to pro podnikatele jasná volba, vše jde naprogramovat a optimalizovat tak že počítače nahradí veliké množství zaměstnanců a zbytek nahradí inteligentní autonomní roboti, profesionální práce pro lidi nikde už na světě nebude, robot prezident bude vyznamenávat roboty.

Přijmeme nové roboty do mladého kolektivu, staré roboty a staré počítače pošleme na recyklaci, lidi se eliminují v krematoriu jako evoluční odpad. Často slyším že prý je někdo nenahraditelný robotem nebo počítačem, to jsou jenom iluze, kterým věří naivní lidé, za evolučně krátkou dobu nebude nikde o lidskou práci zájem, s tím se musíme konečně vyrovnat tak jako zde skončili v dopravě koně tak zde i skončí člověk. 

Pokud je společnost nemocná znamená to, že ve společnosti něco nepracuje správně



Ano, smrt je definitivní ukončení práce organismu. Smrt je stav, kdy se organismus už nedokáže udržet v životě, což vede k trvalé ztrátě funkcí těla, včetně mozku, srdce a dýchání. Bez těchto základních funkcí není organismus schopen přežít a jediným výsledkem je smrt. Příčiny smrti mohou být různé, jako například nemoci, úrazy, stárnutí a podobně. Smrt je přirozenou součástí života a každý organismus se s ní dříve či později setká. Život organismu určitě zahrnuje práci, neboť bez práce by organismus nemohl fungovat. Každý organismus musí pracovat, aby udržel své základní funkce, jako jsou dýchání, oběh krve, trávení a další procesy, které jsou nezbytné pro jeho přežití. Práce organismu je však širší pojem než jen základní fyziologické procesy. Také aktivní pohyb, interakce s prostředím a vnímání jsou pro organismus důležitou prací.

Nicméně, práce není jediným faktorem, který ovlivňuje život organismu. Například u některých živočichů může být klíčovým faktorem pro přežití adaptabilita, schopnost přizpůsobit se různým podmínkám. V každém případě je však práce důležitým a nezbytným prvkem života organismu, který umožňuje jeho přežití a růst. Ano, nemoc může být signálem, že v těle něco nefunguje správně. Nemoc může být způsobena různými faktory, jako jsou infekce, zranění, genetické vlivy, životní styl a další. Když něco v těle nefunguje správně, mohou se objevit různé příznaky nemoci, jako jsou bolesti, horečky, otoky, ztráta chuti k jídlu, únava a další.

Nemoci jsou často důsledkem narušení rovnováhy v těle, která může být způsobena například nedostatkem nebo nadbytkem určitých látek, narušením imunitního systému nebo jinými faktory. Když se tělo snaží obnovit rovnováhu, mohou se objevit různé příznaky, které nám pomáhají identifikovat problém. V tomto smyslu může být nemoc signálem, že něco potřebuje být napraveno nebo změněno. Když se příznaky nemoci objeví, je důležité je brát vážně a vyhledat lékařskou pomoc, aby se mohlo zjistit, co způsobuje problém a jak ho léčit.

Ano, v některých případech může být společnost „nemocná“ a to může signalizovat, že něco v této společnosti nefunguje správně. Podobně jako u jednotlivých organismů může i u společnosti dojít k narušení rovnováhy, což může mít různé příčiny.

Problémy v společnosti mohou mít mnoho podob, jako jsou například sociální nerovnosti, ekonomické problémy, politické konflikty, kriminalita, chudoba, diskriminace a další. Tyto problémy mohou být způsobeny různými faktory, jako jsou nedostatečné zdroje, neefektivní politiky, kulturní a historické faktory, a tak dále. V tomto smyslu může být „nemocná“ společnost signálem, že je potřeba něco napravit nebo změnit. Je důležité, aby společnost tyto problémy identifikovala a snažila se je řešit. To může zahrnovat změnu politik, zlepšení infrastruktury, vzdělávání a výchovu, podporu rovnosti a spravedlnosti, a další opatření, která pomohou obnovit rovnováhu a fungování společnosti.

Vše, co je nové to většinou porušuje stará pravidla



Toto tvrzení není úplně pravdivé. Nové věci, nápady a technologie mohou být v souladu s existujícími pravidly a normami, nebo dokonce pomáhat k jejich rozvoji a zdokonalení. Například nové zákony a regulace mohou být přijaty k zajištění ochrany občanů a ochrany životního prostředí, a to v souladu s pravidly a zásadami zavedenými v minulosti.

Nicméně, některé nové věci mohou přinést změny, které mohou být vnímány jako porušení starých pravidel. V takových případech je důležité pečlivě zvažovat výhody a nevýhody těchto změn a zvážit, zda jsou v souladu s hodnotami a principy, které jsou pro společnost důležité.

Je tedy nutné chápat, že nové věci nejsou nutně v rozporu se starými pravidly a normami, ale mohou mít vliv na to, jak jsou tato pravidla vnímána a uplatňována. Pokud nové věci přináší pozitivní změny, mohou být přijaty a integrovány do existujících systémů a pravidel.

Jak by civilizace vypadala, pokud by bylo možné snadno člověka vypnout a zapnout



Pokud by bylo snadné člověka vypnout a zapnout podobně jako elektronické zařízení, pak by to mohlo mít značné dopady na naši společnost. Existuje mnoho otázek a obav, které by se mohly vztahovat k této myšlence, a některé z nich jsou:

Zneužití moci: Pokud by někdo měl schopnost vypnout nebo zapnout jiné lidi, mohlo by to vést k zneužití moci a ovládání jednotlivců nebo dokonce celých skupin lidí. To by mohlo být velmi nebezpečné a v rozporu s našimi základními lidskými právy.

Chybějící soukromí: Pokud by bylo snadné vypnout člověka, mohlo by to znamenat ztrátu soukromí a autonomie jednotlivců. Lidé by mohli být sledováni nebo ovládáni bez jejich vědomí nebo souhlasu.

Technické problémy: Kromě toho by mohlo být velmi obtížné zajistit, aby taková technologie fungovala bezchybně a bez problémů. Mohly by se vyskytnout chyby v systému, které by mohly mít nevratné důsledky.

Celkově by tedy civilizace vypadala značně odlišně, pokud by bylo možné snadno člověka vypnout a zapnout, a mohlo by to mít velmi negativní dopady na lidskou společnost. Je důležité, aby se technologický pokrok řídil etickými a morálními normami a aby byla ochrana lidských práv a soukromí prioritou.

Konzumní systém je provizórium



Po nekonečný čas zde neustále mnohé vzniká, aby to po určitém čase zaniklo, na věčné časy zde jsou jenom jednoduché vesmírné principy, kolem kterých se realita točí. Neustále přicházejí nové vlády, co se snaží všemu vládnout a vždy to dopadne tak, že se z nové vlády stane stará vláda a tu nahradí potom zase nová vláda. Neustále přichází noví spasitelé, co nám slibující zázraky, sliby se slibují a blázni se radují o tom je každá svatá ideologie, která slibuje to, co nedokáže splnit.

Neustále se snažíme o to abychom uspokojili svoje sobectví a tím se dostáváme do začarovaného kruhu toužení které je nám soužením. Z politiky se tak stali kariéristické závody o protekci, která přináší kariéristům moc a tím i bohatství. Za každým konfliktem v nás a okolo nás je sobectví, díky sobectví je zde evoluční proces, který stvořil sobeckého člověka, který si zde hraje na stvořitele všeho.

Smrt v nahotě odhaluje to, že každý vládce nějaké veliké organizace je snadno nahraditelný! Každý národ nebo stát to je centrální organizace ve které se z lidí stali díky zákonům a daním ekonomičtí otroci, důkazem toho, co tvrdím jsou neustálé války, kde se vraždíme mnoho tisíciletí jenom proto, že si to přejí ti, co nám sobecky centrálně vládnou. Není zde nikde na světě; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, demokracie atd. všude na světě je jenom propaganda a cenzura, jsme centrálně násilně manipulování od narození do smrti a jakýkoli odpor je marný. 

Hovory se světem iluzí se považují za nebezpečné



Protože mohou vést k podněcování ke zlu a poškození druhých lidí. Vládce očistce je v mnoha náboženstvích považován za symbol zla a destruktivních sil, a proto mnoho věřících věnuje raději své úsilí spojit se s vládcem ráje a oddělit se od zlých vlivů. Místo toho se snažíme zaměřit na pozitivní a konstruktivní aspekty duchovnosti a poskytovat užitečné informace pro rozvoj duchovního života a osobního růstu. Mnoho svatých tradicí a praktik zahrnuje prvky „rozhovorů s vládcem ráje“, včetně křesťanství, islámu, hinduismu a buddhismu.

Tyto rozhovory mohou být prováděny prostřednictvím modliteb, meditace, zpěvu nebo jiných rituálů a ceremoniálů. V rozhovorech s vládcem ráje může být lidem umožněno získat lepší porozumění jeho vůli, získat mír a radost v srdci, nalézt sílu a odvahu čelit výzvám a překážkám v životě a najít své vlastní duchovní cesty. Unikáme z reality do světa pohádek a iluzí, snažíme se navázat vztahy s iluzorním světem a tím se dostáváme do začarovaného kruhu, a nakonec zle skončíme.

Často mnohé z dálky vypadá jinak než z blízka, a tak z dálky může vypadat vládce očistce jako vládce ráje, jsme klamáni pomocí; pohádek, pověr, mytologie, symbolů, kultů, sekt, náboženství, politiky, propagandy, reklamy atd. Ze všech stran na nás útočí svět iluzí, a tak se dostáváme do problémů se kterými si nedokážeme poradit, je třeba napojit vše optimálně na centrální řídící systém abychom mohli konečně žít v ráji.

Jsou lidské normy normální?



Existuje mnoho důvodů, proč lidé mohou vymýšlet něco, co není normální. Někdy to může být způsobeno touhou po pozornosti nebo snaze o vyjádření individuality. Jiní lidé mohou být motivováni touhou po výzvě nebo zvědavosti, aby zkoumali možnosti a hledali nové způsoby, jak věci dělat.

Někdy může být tvorba něčeho neobvyklého také spojena s kreativitou a uměleckým výrazem. Umělci často hledají nové způsoby, jak vyjádřit své myšlenky a emoce, a mohou vymýšlet něco nekonvenčního, aby oslovili publikum nebo vytvořili novou formu umění.

Nicméně, to co jedna osoba může považovat za neobvyklé, může být pro druhou normální, protože každý má své vlastní chápání a vnímání toho, co je „normální“ nebo „obvyklé“. Záleží na kontextu a kulturních zvyklostech, které ovlivňují naše myšlení a chování.

Špatné práce je všude dostatek



Je pravda, že se ne vždy podaří najít ideální práci, která by plně odpovídala našim očekáváním a potřebám. Někdy se stane, že se ocitneme v práci, která nás nenaplňuje a může být pro nás frustrující a neuspokojivá. Nicméně bychom neměli příliš obecně hovořit o „špatných pracích“, protože každá práce může mít své specifické výzvy a přínosy a pro někoho může být právě ta „špatná“ práce tou správnou volbou. Může nám například poskytnout důležitou zkušenost, naučit nás novým dovednostem nebo nám umožnit pracovat s lidmi, se kterými bychom se jinak nesetkali. Pokud se však opravdu ocitneme v práci, která nás neuspokojuje, měli bychom zvážit možnosti změny. Můžeme se snažit hledat nové pracovní příležitosti, přeškolit se, hledat nové výzvy v rámci stávající práce nebo se obrátit na odborníka, který nám může pomoci najít nový směr v kariéře. 

Zkrátka a dobře, pokud se ocitneme v práci, která nás nenaplňuje, nemusíme se s tím smířit a můžeme hledat cesty, jak situaci zlepšit. Samozřejmě existují situace, kdy je potřeba bojovat nebo soutěžit, aby se dosáhlo nějakého cíle, například v oblasti sportu nebo podnikání. Nicméně není pravda, že vše dobré v životě je spojeno s bojem nebo soutěží. Existují mnohé příklady dobrých věcí v životě, které nevyžadují žádný druh boje nebo soutěže, ale spíše se zakládají na spolupráci a vztazích. Například může to být láska, přátelství, rodinné vztahy, práce v týmu nebo dobrovolnictví. Tyto věci se často budují na základě respektu, důvěry a spolupráce mezi lidmi. Boj a soutěž jsou často důležité v náročných a konkurenčních situacích, ale nejsou všechny vztahy a situace ve životě takové. Je důležité si uvědomit, že vztahy a spolupráce mohou být mnohem příjemnější a užitečnější, než boj a soutěž.

Nabídněte něco navíc



Existuje několik způsobů, jak nabídnout to, po čem je poptávka:

Identifikujte skupinu zákazníků, kteří mají zájem o váš produkt nebo službu, a cíleně oslovte je prostřednictvím reklamy. Využijte sociální média, e-mailový marketing, placenou reklamu nebo další formy digitálního marketingu, aby se vaše nabídka dostala přímo k těm správným lidem.

Pokud lidé hledají produkty nebo služby, které poskytujete, můžete zlepšit své šance na zobrazení se na první stránce výsledků vyhledávání pomocí technik SEO.

Zvažte partnerství s jinými společnostmi, které již mají poptávku po produktech nebo službách, které nabízíte. Tímto způsobem můžete získat přístup ke stávajícímu zákaznickému základně a získat nové zákazníky.

Nabídněte něco navíc. Můžete přidat k vaší nabídce něco extra, co jiné společnosti nemají, například delší záruku, zdarma doručení nebo další výhody. To může být klíčem k tomu, aby se zákazníci rozhodli právě pro vás.

Požádejte vaše stávající zákazníky o doporučení. Spokojení zákazníci jsou často nejlepšími ambasadory pro vaši značku. Požádejte je, aby doporučili vaše produkty nebo služby svým přátelům a rodině.

Monitorujte zpětnou vazbu od zákazníků a zlepšujte své produkty a služby na základě jejich potřeb. Pokud budete schopni nabídnout kvalitní produkty a služby, které skutečně splňují potřeby vašich zákazníků, budete mít větší šanci, že na váš produkt bude poptávka.

Z díla se pozná jistě kvalita každého prezidenta



Existuje řada faktorů, které mohou ovlivnit kvalitu díla, ať už se jedná o umělecké dílo, technický výrobek nebo jakoukoli jinou formu produktu. Mezi tyto faktory mohou patřit schopnosti a zkušenosti tvůrce, použitý materiál, technologie, design a další faktory.

Nicméně, kvalita díla vždy reflektuje kvalitu člověka, který ho vytvořil. Člověk s vynikajícími schopnostmi a zkušenostmi, kteří jsou přesní, pečliví a mají vysoký standard, bude pravděpodobně schopen vytvořit vysoce kvalitní dílo, které se bude těšit uznání.

Kvalita díla však také závisí na dalších faktorech, jako jsou týmová práce, řízení projektu a dalších okolnostech, které mohou ovlivnit výslednou kvalitu díla.

Celkově řečeno, kvalita díla může být použita k posouzení kvality člověka, který ho vytvořil, ale kvalita díla není vždy dokonalým indikátorem kvality člověka, protože výsledná kvalita může být ovlivněna řadou faktorů, které leží mimo kontrolu tvůrce.

Je pravda, že kontrola kvality lidí byla v minulosti zanedbávána a mnohdy dokonce úplně opomíjena. V mnoha společnostech a kulturách byli lidé posuzováni pouze na základě svého společenského postavení, rodinného původu nebo majetku, a nebylo bráno v úvahu jejich skutečné vzdělání, schopnosti nebo charakterové vlastnosti.

V moderní době se však kontrola kvality lidí stává stále důležitější, zejména v oblastech, jako jsou vzdělání, zaměstnanost, zdravotní péče a veřejná služba. Kontrola kvality lidí zahrnuje hodnocení různých faktorů, jako jsou znalosti, schopnosti, etické chování, zkušenosti a další faktory, které přispívají k úspěchu v dané oblasti.

V dnešní době existují různé způsoby, jak zajistit kontrolu kvality lidí, včetně standardizovaných testů, průzkumů spokojenosti, hodnocení pracovního výkonu a certifikací. Tyto nástroje umožňují zaměstnavatelům, organizacím a institucím přesněji vyhodnotit kvalitu lidí a zajistit, že jsou k dispozici lidé s nejlepšími schopnostmi pro danou pozici nebo úkol.

Mnoho tisíciletí se zanedbávala kontrola kvality lidí



Je třeba u všeho provádět testy a vyměňovat to co je staré nebo vadné, podívejme se nejprve na lidi jako by to byli jenom naprogramované stroje, většina lidí na světě je stará a vadná, je potřeba začít s výměnou lidí za naprogramované stroje pro nikoho na světě nebude výjimka nebo imunita, padni, komu padni. Příčinou všech problémů je selhání kontroly, klasickou ukázkou selhání kontroly jsou neustálé nehody v dopravě, chceme, aby se vše v dopravě rychle pohybovalo a zapomínáme na to, že bez kontroly zde budou nehody.

Aby kontrola lidí probíhala levně a rychle tak se každý mozek napojí na globální digitální řídící systémy, takto už lidi nebudou moci dělat chyby, skončí temné období, ve kterém lidi mohli beztrestně lhát a krást. Vše je dneska o tom, jak lidi optimálně vytrénovat, aby mohli zvládnout optimálně svoji roli ve společnosti.

Většina lidí na světě není kvalitní, a tak snahy je vytrénovat jsou marné, mnoho tisíciletí se zanedbávala kontrola kvality lidí a následkem je to že je zde nadbytek nekvalitních lidí ze kterých se stali příživníci na společnosti. Navíc přichází nová doba, ve které začnou rychle naprogramované stroje nahrazovat globálně lidi, robot prezident bude tak vyznamenávat roboty, stát už nebude zaměstnávat lidi, protože lidi dělají chyby. Běž se podívat do krematoria ať víš co tě bude jistě už brzo čekat, vše je nejisté a smrt je jistá.