úterý 9. května 2023

Fotografie zachycuje krátký okamžik a film zachycuje dlouhý děj doplněný zvukem



Universalismus znamená, že hříšníci věří v možnost vymyslet na každou složitou situaci universálně platné svaté pravidlo. A pak je správné se tímto svatým pravidlem řídit, klasickou ukázkou jsou staré svaté systémy (Judaismus, Křesťanství, Islám, Hinduismus, Džinismus, Konfucianismus, Buddhismus, Taoismus, Zoroastrismus, Machiavelismus atd.), plné svatých informací pro věřící hříšníky. Vše, co je univerzální to je povrchní, a tak je lepší to co je profesionální, protože to, co je profesionální to není povrchní. Podívejme se na univerzální; teorie, pravidla, rituály, symboly, pověry, mytologie, předpisy, normy, zákony, informace, programy, moudrosti, zkušenosti atd. to vše je povrchní, a tak to v praxi selhává. Je to jako fotografovat mobilem nebo fotografovat zrcadlovkou. Zrcadlovka je drahá a složitá, proto většina lidí fotografuje mobilem, a to že je kvalita fotek z mobilu špatná to neřeší. Reklama klame zákazníky a tvrdí jim, že fotky z drahého mobilu jsou lepší než fotky ze zrcadlovky, proč z nás dělá reklama hlupáky a chudáky? Je to celé o parazitování těch, co jsou nahoře na těch, co jsou dole, následkem je svět plný šílených hříšníků, co lžou a kradou.

Mezi trendy, které z této krize vzejdou, řadí například častější využívání hlasových příkazů, lepší online obchodování nebo vzestup elektronického sportu. Jak svět změní zkušenost s pandemií? Jaké trendy tedy svět očekává? Před několika lety si lidstvo teprve zvykalo na nový trend dotykové obrazovky u mobilních zařízení a obdivovalo všechny vlastnosti, které nabízí. Nyní s příchodem nemoci COVID 19, kdy se všichni lidé obávají přenosu viru z jakéhokoliv povrchu, se kterým budou v kontaktu, by mohl nastat odklon od dotykové technologie. Ve světě po pandemii se dá očekávat větší náklonnost k ovládání svého zařízení hlasem či gesty. Před propuknutím nákazy se rychle šířila obliba bezkontaktních plateb přes mobilní telefon nebo hodinky. Koronavirus zahnal konzumní svět do karantény, ve které se nyní musí izolovat a nacházet nové způsoby, jak dále pokračovat v práci a ve škole. Digitální technologie zajišťují konferenční hovory, virtuální vyučovací hodiny nebo i fyzické cvičení s lektorem přes obrazovku.

Ukazují se možnosti, které se do dnešních dní vůbec nevyužívaly nebo pouze velmi minimálně. Před dnešní krizí bylo naprosto běžné, že lidé cestovali do jiných zemí, jen aby obchodní či pracovní jednání mohli uskutečnit z očí do očí. Nyní se ukazuje, že schůze, porady i školní vyučování v digitálním prostředí mohou relativně bez problému zaskakovat za ta uskutečněná v tváří tvář. Možnosti dat při pandemii můžeme sledovat v přímém dění. Při příštích nákazách budeme moci využívat zkušenosti ze současné krize, protože již dnes mnoho států využívá digitální technologie k poražení nemoci. Mohou se lépe připravit systémy včasného varování, protože by mohly lépe hlásit a sledovat, která země vykazuje příznaky ohniska. Získaná data by se poté mohla využít k nalezení potenciálně nakažených lidí, jež mohli dále šířit nákazu. Mnoho bezpečnostních expertů nicméně před těmito opatřeními varuje a upozorňuje na značná rizika při jejich implementaci. Je třeba ošetřit, aby nedošlo ke zneužití dat, a zajistit jednotlivcům právo na soukromí.

Čím rychleji se vytvoří lék a vakcína na COVID 19, tím rychleji také skončí tato pandemie. Rozličné umělé inteligence nyní napínají své virtuální svaly a ukazují, že s jejich pomocí lze čas potřebný k výrobě léku a vakcíny velmi zkrátit, v některých případech se z měsíců stávají pouhé dny. Výpočetní síla neuronových sítí naznačuje jejich větší zapojení do procesu výroby nových léků nejen na COVID 19. Léčit se přes internet se dříve neslo spíše v duchu pejorativního označení. V minulosti bylo internetové prostředí devízou nejrůznějších šarlatánů a kvalitu informací nemohl nikdo zajistit. Avšak dnes z obavy nákazy zdravotníků se mnoho běžné lékařské práce přesouvá také do virtuální sféry. Maximálně se využívají konzultace po telefonu nebo přes videohovor, recepty se vydávají přes SMS zprávy. Někteří lékaři tento způsob využívali i před současnou krizí. Do budoucna se tedy dá očekávat snížení osobního kontaktu v nemocnicích i zdravotnických střediscích. Místo do čekárny před počítač. Ačkoliv mnoho podniků a firem již věřilo, že nalezly formuli pro online obchodování, COVID 19 prověřuje jejich online dovednosti v úplně nové škále. 

Téměř vše se nyní nakupuje pouze přes internet a ten, kdo neměl před krizí zajištěný online obchod, čelí obrovským finančním problémům. Ti, kdo již své služby nabízeli na internetu, jsou nyní pod obrovským tlakem extrémní poptávky, která nepolevuje. Nápor na online obchodníky si vyžádá zlepšení a zefektivnění logistických a doručovacích systémů. Roboti mají v nastalé situaci jednu nespornou výhodu, nemohou se nakazit. Je jedno, zda se roboti využívají k donáškám, ve zdravotnictví či v továrnách, nyní si společnosti uvědomují, jak důležitou roli mohou roboti hrát v budoucím světě po COVID 19. Co dnes může proběhnout ve virtuálním světě, zde proběhne, a to včetně oper, divadel a například vědeckých debat. I když nejspíše digitální události nenahradí ty v reálném životě, mají internetové sešlosti několik výhod. Kapacita virtuálního sálu je téměř neomezená oproti kapacitě haly v reálném životě.

Připojit se může kdokoliv z celého světa, aniž by musel překonat půl zeměkoule. Fanoušci všech tradičních sportů se potýkají s nevídaným problémem, nic se totiž nekoná. Avšak to neplatí pro zápasy ve virtuální podobě. Většina sportů dnes existuje jako počítačové hry, a lze tak simulovat jejich zápasy, ale herní průmysl se samozřejmě nezastavil pouze u reálných sportů a vytváří naprosto nové koncepty sledování sportovních výkonů. Základem funkčnosti složitého systému je opravovat a nahrazovat, pokud nefunguje optimálně opravování a nahrazování tak se složitý systém zhroutí a je jedno, jestli je tím složitým systémem; operační systém, redakční systém, internetové vyhledávače, politika, ekonomika, náboženství, hnutí, unie, kultura, centralizace, byrokracie, školství, doprava, stavebnictví, podnikání, obchod, rodina atd. Vše se neustále přizpůsobuje situaci a následkem změn jsou chyby které se musí opravit nebo se zde musí něco nahradit, když to nejde opravit. Co je příčinou toho, že se ve složitém systému zapomnělo na opravování a nahrazování toho co je chybné.

Příčinou je vždy špína, všimnul jsem si ve statistikách toho, že dlouhověkost je tam kde je čistota fyzická a psychická, naopak tam kde je špína tam není dlouhověkost. Pandemie vznikají tam kde je špína, naučili jsme se tomu, jak eliminovat fyzickou špínu a budeme se muset naučit nově tomu, jak eliminovat psychickou špínu. Za psychickou špínou je vždy naše ego, které myslí na to, jak parazitovat na tom co je nám cizí, protože dobrota je žebrota, to vede k pokrytectví a kariérismu, čím větší má člověk ego tím větším je i blbcem. Všude je snaha lidem přeprogramovat násilně mozek pomocí; reklamy, pohádek, filmů, počítačových her, sociálních sítí, politiky, náboženství, školství, rodiny, armády, organizace atd. je zde všude svatý princip, moje hra a moje pravidla, kdo chce s blázny v klidu žít ten musí i bláznem být. Podívejme se na nošení roušek, roušky přitom nikoho neochrání před tím, aby on onemocněl na Koronavirus, roušky slouží jenom k tomu že ten, kdo je nemocný nerozšiřuje Koronavirus do svého okolí, logicky roušky by měli nosit jenom ti, co mají v sobě Koronavirus.

Ten, kdo se chce ochránit před infekčním Koronavirem ten musí nosit speciální brýle, gumové rukavice, respirátor, jenže kvalitní respirátor je drahý a obtížně v Praze dostupný. Nejprve je třeba pochopit do hloubky co je to lidský život, víme, co je to život u rostlin a zvířat, život člověka se v mnohém liší od života zvířat, máme sice tělo, které funguje podobně jako tělo u zvířat, a tak se rozmnožujeme podobným způsobem, hlavní odlišnost člověka od zvířete je v tom že člověk umí mluvit a umí zvládnout složitou práci. Člověk vytvořil civilizaci založenou na tom, že zde jsou organizace, které slouží civilizaci, evoluce zde postupuje od jednoduchých organizací ke složitým organizacím. Lidská civilizace se vzdaluje od ekosystému, to lidem přináší výhody a nevýhody, je zde dneska snaha o to ovládat vše dálkově a minimalizovat osobní vztahy, dále je zde snaha dělat vše ve velkém, protože je to ekonomické. Proč chodit do divadla, když máme doma velikou televizi, proč se zdržovat vařením, když zde jsou; konzervy, mražené potraviny, polotovary.

Nemusíme pracně hledat informace v knihách nebo časopisech, můžeme použít internetový vyhledávač, vše je o tom, že staré nahrazuje rychle nové. Podívejme se třeba na filmové kamery, první kamery používali děrovaný film, potom přišli kamery na magnetofonové pásky a video kazety, dneska máme kamery na paměťové karty, v budoucnosti nebudou mít kamery paměťové karty a záznam se bude rovnou bezdrátově přenášet na internet ve velikém rozlišení. Nejde si nevšimnout toho, že se vše zrychluje, problémem je to že člověk je pomalý a nedokáže se přizpůsobit nové rychlé době, to řešíme tím, že zaměstnance nahrazujeme za stroje a programy, zde je možno realizovat práci velmi rychle s minimálními náklady. Následkem nasazení strojů a programů je logicky nedostatek práce pro lidi co nemají vysokou školu a neumí několik cizích jazyků. Mnoho lidí se živilo řízením aut, autobusů, vlaků, tramvají, lodí, letadel atd. to skončí, protože se zde na řízení použijí stroje a programy, je naivní si myslet, že se zánikem mnoha povolání, automaticky vzniknou nová povolání a lidi se jenom přeškolí.

S příchodem umělé inteligence nastane dominový globální efekt, kdy přijde většina vysokoškoláků o svoje dobré zaměstnání, bude to stejný šok, který se bude podobat současné pandemii covid-19, která globálně ochromila rychle naši kulturní konzumní civilizaci. Platíme si z daní drahé armády a neuvědomujeme si to, že nepřítel není jiný stát, ale nepřítelem je nezaměstnanost a tím bída a deprese. Zavede se pro lidi globálně trvale zákaz vycházení z domů a potraviny se budou lidem dovážet do jejich domů, ten, kdo poruší zákaz vycházení ten skončí automaticky ve vězení, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita. Zakáže se lidem rozmnožování, protože děti už nebudeme k ničemu potřebovat, takto zde hříšný člověk evolučně skončí a místo něj zde budou svaté stroje a svaté programy.

Amatérismus je továrnou na chyby, z díla poznáme profesionála, často se setkáváme s tím, že se pokrytecky amatéři vydávají za profesionály, využívají toho, že spěcháme a nemáme tak čas si z jejich díla ověřit to, jestli jsou profesionály ve svojí specializaci. Tak jako je amatérem často jedinec, tak může být amatérem; rodina, organizace, podnik, škola, doprava, ekonomika, politika, náboženství, sekta, hnutí, národ, unie, království, korporace, banka atd. Zdrojem amatérismu je vždy dobrota, pro dobrotu na žebrotu o tom je amatérismus, který z nás dělá hlupáky a tím i chudáky. Podívejme se na informace, které jsou na internetu, většina informací je amatérských, a tak nemají pro nás hodnotu, nalézt na internetu profesionální hodnotné informace to je jako hledat jehlu v kupě sena. 

Profesionální informace je semenem, ze kterého vyroste jistý veliký zisk, amatérská informace, to je semeno, ze kterého vyroste plevel s nulovou hodnotou. Končí byrokratická doba, ve které mnoho platilo to, co je orazítkováno, to nejde změnit, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, idealismus, centralismus atd. je zde mnoho století byrokratismus, všemu vládnou všude byrokrati zde svých kanceláří, dneska mohou mít mocní a bohatí byrokrati díky digitalizaci, ze svého bytu digitální virtuální kancelář. Nebude to ale trvat dlouho a všemocná byrokracie se; digitalizuje, optimalizuje, automatizuje, globalizuje atd. najednou bude celý svět skrytě řídit umělá inteligence, která eliminuje to, že lidi mohli amatérsky chybovat a nikdo je za to nepotrestal. Zavede se bodování lidí podle toho, jak chybují, ten, kdo bude mít špatné bodování ten bude přemístěn do převýchovného tábora kde bude tak dlouho dokud se nenaučí tomu, jak mít dobré bodování, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, padni, komu padni.

Fotografie zachycuje krátký okamžik a film zachycuje dlouhý děj doplněný zvukem, vše je o tom že přijímáme potravu pro tělo a psychiku, abychom mohli zde existovat, tak musíme přijímat a poskytovat služby sobě a svému okolí, problémem zde jsou chyby, které nám způsobují problémy, nikdo není natolik dokonalý, aby nechyboval. Největším naším lidským problémem je mnoho tisíciletí centralizace, kde to, co je v centru egoisticky rozhoduje o tom, co není v centru, ostatně i u některých zvířat se setkáváme s centralistickou kulturou, v přírodě je ale centralistická kultura výjimkou a běžná je zde decentralizace. Každá centralizace je udržována pomocí násilí a pravidel, nadbytek pro ty, co jsou v centru je možný díky nedostatku těch, co nejsou v centru, to logicky vede ke kariéristickému protekcionismu, není zde demokratický kapitalismus, ale je zde kariéristický protekcionismus, ano kolem výhod se zde vše točí. Bylo zde mnoho evolučních experimentů, které se snažili centralismus nahradit decentralismem, ale ukázalo se, že to v praxi nefunguje.

Problémem je to že slepý vede slepé, nejde zde o fyzickou slepotu, ale jde o psychickou slepotu. Psychická slepota je o tom, čemu jsme dali protekci, vidíme jenom to, čemu jsme egoisticky dali protekci a ostatní nevidíme, z lidí se tak stali roboti bez citu a charakteru, následkem jsou; ekonomické krize, války, terorismus, vandalismus, drogy, epidemie atd. podle hesla, po mě potopa. Války v nahotě odhalují to, že hodnota dělníka je nulová, ti, co řídí války jsou dobře utajení, aby se jim nic nestalo, miliony zbytečně mrtvých lidí ve válce nebo epidemii to je přeci jenom statistika. Centralizace není chybou, pokud je bez egoismu, v centru nemohou být egoisti, co si z výhod udělali zlatý důl. Netestujme inteligenci, ale testujme egoismus, egoismus není nemoc je to genetická vada, která nejde léčit. Milé děti továrna na pohádky je v království iluzí, zde vznikají všechny pohádky pro děti už mnoho století, jak se tyto pohádky dostávají z království iluzí do lidského světa? Tyto pohádky přinášejí lidem andělé, protože jenom anděl se může dostat z království iluzí do lidského světa.

Jak vypadá továrna na pohádky? V této veliké továrně na pohádky nejsou stroje a dělníci, jsou zde jenom zvířata a rostliny je to přírodní ráj kde je vše čisté a přirozené, pohádky zde vznikají díky lásce, protože láska je zdrojem všech iluzí, stroje neznají lásku, a tak mohou žít bez iluzí a pohádek. Žádný člověk se nikdy nedostane do továrny na pohádky, možnosti lidí jsou omezené mnohým, svět lidí je pro lidi očistcem díky tomu že je zde mnoho nenávisti a lží proto lidi potřebují pohádky, aby mohli na krátkou dobu uniknout z tohoto konzumního očistce. Proč v pohádkách existují zázraky a dobro zde vyhraje nad zlem? Vše je o protikladech, pokud je zde očistec tak zde je i ráj, pokud je zde smrt tak je zde i život atd. napětí mezi protiklady je zdrojem energie která zde se vším pohybuje, a tak zde vesmír a život existuje. V pohádkách je vždy mnoho iluzí je zde; kouzelník, čert, anděl, bůh, skřítek atd. všechny pohádky popisují iluzorní realitu která nemůže být v reálném světě, není zde pohádka, která by se líbila všem lidem, každá pohádka je určená určité skupině lidí v určeném času a prostoru, je to jako se semeny, která potřebují určitý čas a prostor, aby se proměnili v rostlinu, pokud je semeno ve špatném času a prostoru tak se nepromění v rostlinu. 

Pohádky jsou dneska převáděné do filmu a pokud je film profesionálně udělán tak se tím pohádka stává populární, náboženství to jsou pohádky pro dospělé lidi, proč dospělý člověk potřebuje věřit na osobního boha, který vše z ničeho stvořil a všemu kraluje? Problémem je zde nespokojenost s životem v konzumním očistci, který s dospělými lidmi zle zachází, protože díky nadbytku lidí mají lidi pro společnost nulovou hodnotu. Vše je zde jenom o slibech, které jsou sítí, do které se chytají naivní lidé, pokud staré sliby o posmrtném ráji nefungují jako návnada, tak se vytvoří nové sliby o tom, že po volbách bude voličům lépe. Častou otázkou je zde jestli má lidský život nějaký smysl, když stejně každý jistě zemře? Život má smysl, pokud je zde ekonomický růst, jakmile se ekonomický růst zastaví, tak začne život ztrácet smysl, proč se ekonomický růst zastaví? Vše zde je ekonomicky ohraničeno a jakmile ekonomický růst narazí na ekonomické hranice, tak se růst automaticky zastaví, to platí jak pro jednice, tak i pro organizace, nejde vyrábět zboží které se neprodá, protože každý konzumní trh má svoje ekonomické limity. Přichází doba nadprodukce zboží a služeb, pokud jsou malé platy tak je zde i malá kupní síla, a tak se musí omezit výroba a služby, pokud se lidem zvednou platy, tak brzo se u mnohého zvednou ceny, a následkem je logicky inflace. 

Proč zde je tolik dluhů? Vše zde jsou příčiny a následky, spěcháme, a tak si půjčíme peníze na to po čem toužíme a potom dluh dlouho splácíme, proč spěcháme s investováním do zboží nebo služby? Příčinou je zde nedostatek informací, ten, kdo má dostatek informací nespěchá s nákupem zboží nebo služby a šetří si peníze, aby si to mohl v budoucnosti pořídit bez půjčky, problémem šetření je ale to, že vám inflace znehodnotí vaše dlouhodobé vklady, protože vám banka nedává takový úrok, který by vyrovnal inflaci. Vše, co je v EU nekvalitní to se zatíží vysokými daněmi, kvalita je základem pro EU civilizaci, nejsme v EU tak bohatí abychom si mohli dovolit produkovat to co je nekvalitní. Kvalitní jedinci budou platit malé daně a nekvalitní jedinci budou platit veliké daně, bude zde u lidí v EU povinná každoroční kontrola kvality od 15 let do 65 let, která určí, jak veliké daně bude každý člověk v EU platit. Mnoho nekvalitních jedinců nebude mít peníze na to, aby zaplatili veliké EU daně, tyto neplatiče daní přemístíme do EU pracovních táborů, aby si zde svojí prací si vydělali na veliké daně.

Ten, kdo bude produkovat nekvalitní zboží, nebo nekvalitní služby, ten v EU jistě zkrachuje. Vytvoř kvalitu a ekonomický úspěch se jistě brzo dostaví, podívejme se na internet z pohledu kvality, a dojde nám to, že vše, co je nekvalitní, to je na internetu i neúspěšné. Nejde rozhodně o diskriminaci nekvalitních jedinců, co se odmítají přizpůsobit EU předpisům, je třeba si konečně uvědomit to, že dobrota je žebrota. Milé děti každý člověk je originál, někdo je geniální a jiný není geniální, někdo je inteligentní a jiný není inteligentní, genialita je otázkou genetickou, kdy zdědíme v nějaké specializaci genialitu. Někdo je geniální na hudbu a jiný je geniální na literární činnost, genialita je talent, a tak existují na uměleckých školách talentové zkoušky. Umění je spojeno s genialitou, pro řemeslo stačí inteligence. Talent, který se od dětství nemůže rozvíjet ten zakrní, proč naše kultura neumožní dětem, aby mohli rozvinout svůj talent?

Problém je v bídě, tam kde je bída tam se dětem neumožní, aby mohli rozvinout svůj talent. Kultura je chudá, protože je nemocná, vše zde jsou příčiny a jejich následky, nemocná kultura dává protekci tomu, co si protekci nezaslouží, a tak zde nejsou geniální lidé, díky kterým by se lidem dobře dařilo. Jak uzdravit nemocnou kulturu která myslí jenom na to, jak pomocí násilí dosáhnou úspěchu. Jedinou možností je zavést každoroční kontroly všech lidí na světě a ten kdo nezíská roční certifikaci kvality těla a duše ten bude eliminován, podívejte se milé děti do přírody, zde vše co je nemocné to je eliminované, dobrota je žebrota, nebudou pro nikoho výjimky a imunita, padni komu padni, nejsi inteligentní a geniální tak budeš eliminován, pokud je zde kvalita u lidí tak se ekonomický úspěch jistě brzo dostaví, o tom je fungující kulturní civilizace, nemá smysl opravovat draho to, co se už nevyplatí opravovat. Proč jsou pohádky populární už mnoho století? Svět, ve kterém žijeme není optimální z mnoha důvodů, a tak je zde díky pohádkám možnost utéci do světa iluzí, kde jsou možné zázraky a kde neplatí pravidla a normy, která nás v mnohém omezují. Svým způsobem jsou pohádky lékem na naši nemocnou psychiku, pohádky utlumí bolest způsobenou tím, že jsme dole a nemůžeme se dostat nahoru.

Mnohé staré pohádky už současným lidem nevyhovují, protože se v nás a okolo nás mnohé změnilo a máme jiné závislosti něž měli lidé v minulosti, vše je zde dočasně, a i pohádky stárnou, a tak ztrácejí popularitu. S příchodem televize a internetu se změnila psychika lidí, a tak to čemu lidi dávali v minulosti protekci tomu už dneska protekci nedávají, čemu vlastně současný konzument pohádek dává protekci o tom je správná pohádka. Současný konzument pohádek nedává už protekci tomu, že se z chudého člověka stane král nebo královna, období králů skončilo, dneska je to o tom že se z bezvýznamné nuly stane slavná celebrita pomocí toho, že má štěstí. Popularita je dneska více než moc a bohatství, následkem je pokrytecký populismus, který nahradil demokratický kapitalismus. Problémem je zde to, že není na světě člověk ten, který by se dokázal zavděčit všem, navíc to co je dneska populární to zítra nemusí už být populární vše se rychle mění. Moderní pohádky povedou konzumenty těchto pohádek k pochopení toho, jak funguje svět popularity?

Populární je to, co je kvalitní, protože to vytvořil profesionál, čas má dost času na to, aby to, co je hodnotné podpořil, a to co je nehodnotné eliminoval, je to o tom přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, správné principy jsou pevnou skálou, na které lze postavit geniální systémy které odolají času, z díla spatříme tvůrce. Správným principem jsou protiklady, napětí mezi protiklady vše zde stvořilo a udržuje zde vše v chodu po nekonečnou dobu. V minulosti byli pohádky postavené na dobru a zlu, jenže dobro a zlo je relativní, co je pro jednoho dobrem to může být pro jiného zlem. Současné pohádky jsou postavené na popularitě a bezvýznamnosti, vše je dneska produktem, který je na prodej a populární produkt se dobře prodává a tím se dosahuje velikého zisku, nemocný člověk se opírá o hůl a hlupák se opírá o to co je populární, zdravý člověk se nepotřebuje o nic opírat, on je tím, čím je, a na nic si nehraje.

Funguje to, co je v normě, díky kontrole se zajistí to, že je to v normě, proč často kontrola selže tak něco v nás nebo okolo nás není v normě, a tak to nefunguje? Lze mít pod kontrolou jenom to co je kontrolnímu systému blízké. Podívejme se na mozek zde si jsou nervové buňky blízké, funguje i kontrola, tím se dostáváme k zániku všech organizací v nás a okolo nás, zánik organizace je způsoben tím, že kontrola byla daleko od toho, co měla kontrolovat. Nejde sloužit mnohému dobře když se jednomu zavděčíme tak jiné rozzlobíme, podívejme se do přírody, zde se každá forma života na něco úzce specializuje po mnoho tisíciletí, ten, kdo umí vše povrchně, ten neumí nic profesionálně, a je po celý život ubohým amatérem. Z lidí se stalo stádo díky povrchnosti a často se zde někdo vyhlašuje za vůdce stáda, a chce, aby jej stádo slepě někam následovalo, jenže slepý nemůže vést slepé, protože všichni spadnou brzo do jámy. Pořád všude platí heslo, dobrota je žebrota, za každý dobrý skutek je v konzumním očistci trest, čiň čertům dobře, a oni se ti peklem odmění.

Blbci fotografují jenom mobilním telefonem a považují fotoaparát za zbytečnost



Pohádky a náboženství jsou spojené s naivní snahou o to, aby dobro porazilo zlo, dobro a zlo jsou protiklady mezi kterými je napětí, nemůžeme zlo eliminovat, protože tím bychom eliminovali i dobro. Pomocí porovnávání zjišťujeme, co je dobro a co je zlo, záleží na tom, podle čeho porovnáváme dobro a zlo, pro někoho je práce dobrem a pro jiného je práce zlem. Rostliny neznají pojem dobra a zla, jejich vnímání reality je omezeno na to, jak si zachovat svoji existenci a jak se rozmnožovat pomocí semen. Proč vlastně nedokážeme přijmout to že pojem dobra a zla je relativní, tak jako je relativní čas. Problémem je zde naše dogmatická výchova, která z nás dělá pitomce. Význam výchovy je větší, než si uvědomujeme, statisticky je doloženo to že lidi, co žijí jako ubožáci měli ubohou výchovu ve svém dětství, protože jejich rodiče byli ubožáci, je to začarovaný evoluční kruh, se kterým si nevíme rady, ubožák to je složitý inteligentní živý systém, který má mnoho výrobních vad a je vadně naprogramován, oprava zde není už možná. Potřebujeme nahradit ekonomické ubožáky za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, bude to jako mlýn na staré baby, který ze staré baby udělal mladou dívku.

Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak jim vyhovíme a nekvalitní dělníky za kvalitní roboty nahradíme. Časem dojde k tomu, že lidi skončí v rezervaci a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako invazní druh, nejsou lidi tak není zde ani problém s otázkou dobra a zla, vše je zde dočasným evolučním experimentem a vše se optimálně recykluje. Život je hra ukončená smrtí, pokud by zde nebyl život hrou tak by zde život zanikl, kdo si hraje ten si užívá života, stroje si neumí hrát a jenom dělají to na co jsou nastavené, hra je zde díky naší inteligenci pomocí hry poznáváme naše možnosti a schopnosti, pokud jsme dlouho v situaci kdy si nemůžeme hrát tak následkem jsou psychické nemoci, vše je zde o příčině a následku, každý náš problém má i svoji příčinu. Každá hra je zde dočasně, staré hry zanikají a nové hry vznikají, pro mnoho lidí se staly hry návykovou drogou a tím se dostali do začarovaného kruhu a je obtížné jim pomoci. Abychom mohli jakoukoli hru hrát dobře tak jí musíme hrát dlouho to je logické, jenže jsme neustále v situaci, kdy nemáme možnost hrát hru dlouho, a tak hru hrajeme špatně, to jistě musí i mýt nějakou příčinu? 

Tou příčinou je vždy naše dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, proč je většina lidí dobrá k tomu, co si jejich dobrotu nezaslouží? Příčinou je reklama, která lidi klame od narození do smrti, hodně vydělávej a hodně utrácej o tom je konzumní pokrytecká společnost, nikdo za nic nemůže, každý si přeci jenom plní svoje povinnosti. Často amatéři hledají marně levný profesionální fotoaparát, je to otázka kompromisů, kdy se smíříme s tím, že levný fotoaparát, nebude mít některé vlastnosti profesionálních fotoaparátů a dokáže udělat profesionální fotografie. Jednoduchým ukazatelem profesionálního fotoaparátu je jeho veliká váha, protože se zde místo plastu použilo více kovu, dále bývají profesionální fotoaparáty utěsněné proti prachu a dešti, protože profesionálové musí pracovat za každého počasí. Velikým problémem u všech fotoaparátů je to, že rychle technicky zastarávají, v tom se podobají notebookům. 

Velmi důležitým ukazatelem je výdrž akumulátoru, k čemu je vám fotoaparát, který má vybitý akumulátor, řešením je si koupit několik náhradních akumulátorů. Všimněte si toho, že profesionálové málo používají automatiku a více používají manuální nastavení fotoaparátu a fotí jenom do RAW a potom snímky upravují v programu na úpravu fotek. Poslední dobou se rozmohli zoomy s velikým rozsahem, kvalita fotek je zde ale malá, ideální rozsah zoomu je maximálně pětinásobný zoom. Blbci fotografují jenom mobilním telefonem a považují fotoaparát za zbytečnost, vrcholem lidské blbosti je mobilní telefon na dlouhé skládací tyčce a tyto amatérské fotky se většinou odesílají na Instagram nebo Facebook. Prodeje fotoaparátů a video kamer klesají pro internet stačí přeci jenom mobilní telefon.

Ubývá rychle i profesionálních fotografů a nahrazují je amatéři, místo zrcadlovek zde jsou malé fotoaparáty do kapsy, co většinou nemají hledáček a mají veliký zoom objektiv a není zde možnost vyměnit objektiv nebo nasadit veliký blesk. Malé snímače dostávají veliké rozlišení jenže to je na úkor kvality, je zde snaha nahradit pevný kov za umělou hmotu a tím snížit výrobní cenu, jenom profesionální přístroje mají ještě v sobě kov, a tak jsou kvalitní a jsou i většinou utěsněné proti dešti a prachu, logicky cena jde zde rychle nahoru. Často slyším začátečníky, že by chtěli levný malý fotoaparát, který dělá profesionální fotografie, takový fotoaparát na trhu není, za málo peněz není možné vyrobit kvalitní fotoaparát. Mnoho lidí hledá jméno boží, a to jméno stvořitele všeho je. Já jsem geniální programátor.

Vše v nás a okolo nás bylo geniálně naprogramováno díky bohu, pokud by zde nebyl bůh, tak by zde nic nefungovalo a byl by zde jenom mrtvý systém, živý systém je geniálně naprogramovaný. Lidi se snaží být geniálními programátory, ale z díla poznáváme, že nejsou geniálními programátory, protože nepochopili kauzalitu. Kauzalita znamená to, že každá chyba má svoji příčinu a pokud tu příčinu nenajdeme a neodstraníme tak se chyby nezbavíme, v čem lidi nejvíce chybují jakákoli rada je zde marná? Nejvíce lidi chybují v tom, že neví, kdy mají něčemu věřit a kdy mají o něčem pochybovat, věřit lze tomu co se nezmění ani za milion let a pochybovat lze o tom co je zde několik let. Čas má dost času na to, aby mohl eliminovat to co je chybné a ponechal zde to co je správné, smrt je následkem toho že je genetický systém chybný a už není možné jej opravit. Na počátku je vždy chyba a na konci je odstranění chyby, vše se tak zde točí v kruhu a vše se recykluje v kruhu, ano lidi jsou jenom evolučním testovacím materiálem určeným na recyklaci, vše je zde dočasně, trvale zde jsou jenom vesmírné a přírodní zákonitosti co se nemění.

Lidi by chtěli pořád s něčím sobecky manipulovat a skládat z malého veliké, jenže lidi dělají chyby, nikdo není dokonalý. Člověk to byla testovací evoluční verze a finální verzí je autonomní inteligentní robot na akumulátory, tak jako zanikli evolučně neandrtálci tak zanikne i současný člověk a místo něj zde budou v civilizaci roboti. Tím skončí problémy s lidmi, co dělali chyby a odmítali být dokonalí. Z díla se pozná tvůrce to platí o každé lidské specializaci, teprve dlouhá praxe vede k tomu, že se z amatéra stane profesionál, teorie jsou v praxi k ničemu. Největší problém profesionálních fotografů je veliká konkurence z řad amatérských fotografů, co umí profesionálně fotografovat. Moderní fotoaparáty ve spojení s programy na úpravu fotek umožňují amatérům to že se snadno a rychle z nich stanou profesionálové, ale narazí na to, že nevědí, jak mít zisk z fotografování. Většina lidí dneska považuje práci fotografa za práci, co nemá žádnou hodnotu, v mnohém to celé připomíná sport, ve kterém je veliká konkurence a uspět zde to je o štěstí.

Je to jako s vysokoškoláky, co marně dlouho hledají zaměstnání ve svojí specializaci, kde je chyba že mnoho lidí nemůže dělat to co vystudovali, nebo to co profesionálně umí? Chyba je v tom že se realita neustále mění, a tak o nějaké profese už není zájem a je zájem o nové profese co jsou lidem cizí. Z díla se pozná tvůrce to platí o každé lidské specializaci, teprve dlouhá praxe vede k tomu, že se z amatéra stane profesionál, teorie jsou v praxi k ničemu. Největší problém profesionálních fotografů je veliká konkurence z řad amatérských fotografů, co umí profesionálně fotografovat. Moderní fotoaparáty ve spojení s programy na úpravu fotek umožňují amatérům to že se snadno a rychle z nich stanou profesionálové, ale narazí na to, že nevědí, jak mít zisk z fotografování. Většina lidí dneska považuje práci fotografa za práci, co nemá žádnou hodnotu, v mnohém to celé připomíná sport, ve kterém je veliká konkurence a uspět zde to je o štěstí.

Je to jako s vysokoškoláky, co marně dlouho hledají zaměstnání ve svojí specializaci, kde je chyba že mnoho lidí nemůže dělat to co vystudovali, nebo to co profesionálně umí? Chyba je v tom že se realita neustále mění, a tak o nějaké profese už není zájem a je zájem o nové profese co jsou lidem cizí. U fotek platí z díla poznáváme fotografa, proč neumíte fotografovat? Je to podobné řízení auta, teprve dlouhá praxe vás naučí fotografování, teorie je k ničemu, fotoaparát je jako auto, a to že má někdo drahé auto neznamená, že je on dobrý řidič. Dobré fotky lze udělat i levným fotoaparátem, pokud máte s tímto fotoaparátem mnoho let praxe, nároky na fotoaparáty rychle narůstají, a tak dnešní novinka je za tři roky vyřazená z prodeje. 

Každý fotograf chválí ten svůj fotoaparát, proto je nejlepší se podívat na technické testy fotoaparátů, častým problémem je u moderních fotoaparátů brzo vybitá baterie, protože elektronika žere mnoho elektřiny, zde jsou ve výhodě zrcadlovky, protože se elektronika zapíná teprve v okamžiku stisku spouště. Bohužel zrcadlovky mají malý rozsah zoomu, a tak budete muset měnit objektivy, a tak vám uniknou zajímavé snímky. Lepším řešením je nakoupit více baterek a používat fotoaparát s velikým zoomem. Nová doba přichází se snahou zmenšovat veliké a tím nám ulehčovat život, zmenšení ale přináší i problémy, malý fotoaparát má brzo vybitou baterii a není tak pohotový jako veliký fotoaparát. Díky redukci můžete používat všechny objektivy co má veliký fotoaparát.

Vše, co je levné, to není ani kvalitní



Jeden blázen natolik spěchal že vše fotil velmi krátkým časem aby tak ušetřil svůj čas, to bylo ještě v době kdy se musel u fotoaparátu manuálně nastavit čas, dneska za nás dělá vše automatika, i když jsem se setkal s tím, že automatika nastavila špatně čas u amatérského fotoaparátu, a tak byl obrázek neostrý, dlouho jsem si bohužel myslel že technická chyba je jinde. Ono nastavení fotoaparátu je často problém čím kratší je čas tím menší je hloubka ostrosti a často je malé i rozlišení na čipu díky vysoké citlivosti, automatika vychází z průměrné situace, ale často zde jsou extrémní situace, ve kterých automatika selže. Jak mít dostatek toho co potřebujeme? V konzumním prostředí každý pořád něco potřebuje, nejvíce každý potřebuje; čas, peníze, výhody, štěstí, lásku, informace, inteligenci, praxi atd. pokud nemáme to co potřebujeme tak se rozčilujeme nebo máme blbou náladu. Něco selže a na monitoru je zpráva o chybě která vypadá jako by jí napsal nějaký blázen, horší je situace, kdy je zde modrá obrazovka digitální smrti.

Pokud se nám v životě konečně podaří jeden veliký problém eliminovat tak to netrvá dlouho a je zde jiný problém, jako by někdo nad námi měl snad radost z toho, že máme pořád problémy. Nikdo za nic nemůže každý si jenom plní svoje povinnosti, skončil zde socialismus a naše radost z kapitalismu nevydržela dlouho a brzo jsme zjistili že z jednoho blázince jsme se dostali do jiného blázince. Mnozí, co začali podnikat brzo s podnikáním skončili, protože nepochopili to, že podnikání je soutěž o zisk, úspěšní jsou zde ti, co mají výhody, bez výhod nedosáhnete v podnikání a obchodu nikdy velikého zisku! Podívejme se na internet zde je výhodou popularita, která dělá velikou návštěvnost a tím je zde i veliký zisk, jak být populární na internetu? Poznejte svoje konkurenty a ukažte jim to, že jste nejlepší ve svojí specializaci z díla se pozná tvůrce, každý podvod je brzo na internetu odhalen!

Podívejte se třeba na profesionální fotografy, kterých je na internetu velmi mnoho, každý hledá kvalitního a levného fotografa, lidi nechápou to že to, co je kvalitní to nemůže být levné! Vše, co je levné, to není ani kvalitní, s levným fotografickým vybavením nelze udělat kvalitní fotografie, podívejte se třeba na natáčení filmů, jak je to natáčení drahé a kolik lidí na tom dlouho pracuje, pokud nebude film úspěšný tak producent filmu zkrachuje. Často se setkávám mnoho let s tím, že mi někdo dává do ruky svůj levný fotoaparát nebo mobilní telefon, abych jej vyfotografoval před nějakým známým pozadím. Lidi si neuvědomují to, že každý fotoaparát je originál a že budu tak mít problémy s ovládáním cizího fotoaparátu, zajímavé je to že auta už lidi druhým neradi půjčují, protože se o ně bojí. Za mého mládí byli fotoaparáty drahé a jejich obsluha byla složitá, největší problém zde byl se správným nastavením; clony, času, zaostření atd. dneska většina fotek vzniká mobilním telefonem kde se nic nemusí nastavovat a snímek se vždy povede, pokud nefotíte za extrémních podmínek.

Často slyším to že kupovat si fotoaparát nebo kameru je pitomost, protože na to stačí mobilní telefon. Už dlouho prodeje fotoaparátů všude na světě rychle klesají a někteří výrobci tak s výrobou fotoaparátů a kamer definitivně skončili. Často je zde diskuse o to, jestli má mít fotoaparát možnost měnit objektivy? Amatér nepotřebuje měnit objektivy a spokojí se s levným fotoaparátem který nemá ani hledáček, profesionál má větší nároky, a tak si pořídí fotoaparát kde lze měnit objektivy. Přichází doba, kdy už nepotřebujeme profesionály a vše si uděláme sami, stačí se podívat na internet nebo do knihovny a zde nalezneme návody na to, jak vyřešit naše problémy se zdravím nebo něčím jiným. Obrazně je vše jako fotografování, jde o to vědět a mít na to vybavení potom snadno dosáhneme cíle. Zle se má ten, kdo je lovnou zvěří a dobře se má ten kdo je lovcem, nemusíte lovit pomocí zbraní můžete lovit pomocí inteligence a vědomostí, doba se změnila, a to musíte pochopit! 

Jsou místa, kde není co lovit a jsou místa kde je co lovit, aby byl lov profesionální tak se musíte specializovat, i zvířata se specializují při lovu, a tak jsou evolučně úspěšná. Podnikání to je lov peněz, umění to je lov popularity, učení to je lov vědomostí, politika to je lov výhod atd. Ti, kdo pracují hlavou, budou vládnout, těm, kdo pracují rukama, bylo a bude! Tak to zde fungovalo mnoho tisíciletí, ale vše je zde dočasně, brzo zde bude umělá inteligence a autonomní roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrnách budou roboti vyrábět levné a kvalitní roboty z kovu. Mnoho vysokoškoláků dosud nepochopilo to, že už za několik let budou trvale bez zaměstnání, a tak se z nich stanou ubožáci co mají deprese a myslí na sebevraždu. To že nám věda a technika bere práci není nic nového pod sluncem, časem se vždy nezaměstnanost a bída nějak vyřešila. Zatím je nasazení umělé inteligence a autonomních robotů drahé a problematické tak je to ostatně s každou evoluční novinkou a trvá většinou sto let, než se novinka stane všude běžnou součástí naší konzumní společnosti. 

Podívejme se třeba na amatérské fotografování, které začalo ve velkém zavedením svitkového filmu a potom jej nahradil evolučně kinofilm, dneska díky inteligentním telefonům umí fotografovat i malé děti. Vše je o tom nahradit práci profesionála prací amatéra, a nakonec práci amatéra nahradí robot nebo umělá inteligence. Některý životní příběh je krátký a jiný je dlouhý, jsou životní příběhy nudné a zajímavé, mnoho životních příběhů je si podobných, a tak nás nezajímají. Existují i životní příběhy které jsme si vymysleli, a tak se logicky nikdy nestali, životní příběhy nemají jenom lidi, ale mají je i; zvířata, rostliny, hmyz, věci, informace, programy atd. Každý příběh je záznam událostí a tento záznam má začátek a konec. Pokud pomocí práce něco vytváříme tak vzniká příběh, který zaznamenává to, jak jsme něco pomocí práce vyvářeli, posadíme se k televizi a sledujeme televizní příběhy, čteme knihu, a tak poznáváme příběhy co jsou v knize zapsané. 

Příběh můžou i vyprávět fotografie nebo obrazy, když usneme tak zde jsou sny, které nám vyprávějí příběhy, které při probuzení většinou zapomeneme, protože už tyto příběhy nepotřebujeme. Potřebujeme takové příběhy, které nám pomohou k tomu abychom se měli dobře. Není důležité, jestli budou vaše fotky hodnotné a populární, není ani důležité, jestli budete fotografovat mobilem nebo značkovým fotoaparátem, něco se vám líbí tak to vyfotografujete a v počítačovém programu to upravíte a potom si to vytisknete nebo to nahrajete na internet. S příchodem automatických fotoaparátů a mobilů se stalo fotografování jednoduché natolik že to zvládnou i malé děti, následkem je logicky inflace u hodnoty fotek a videa. Fotografování to je moderní digitální lov, při kterém místo ulovené zvěře ulovíte pomíjející okamžiky, vše zde to jsou jenom pomíjející příběhy, každý je dneska hercem i divákem!

Poslední dobou se rozmohlo fotografování sebe před populárním pozadím, já a Socha svobody, já a Eiffelovka atd. byl jsem tam zde je fotka jako důkaz, jak ubohé je dávat svoje soukromé fotky pořízené telefonem na Instagram! Z díla se pozná tvůrce, slova mohou klamat, ale dílo klamat nemůže, každá práce je služba a jde o to komu sloužíte, pokud sloužíte egoistickým ubožákům, tak nebude nikdy vaše práce profesionální, protože jste v nevýhodné situaci! Za socialismu musel mladý člověk být na vojně dva roky a za svoji službu nedostal od státu odpovídající plat, zde se dostáváme k tomu, že žijeme v dogmatické centrální totalitě, která s námi jedná jako s loutkami od narození do smrti. Práce zadarmo je amatérská práce, o kterou nestojíme, čím více peněz za práci dostaneme tím více je naše práce profesionální, ve zkratce, dobrota je žebrota. Z pohledu kupní síly je většina lidí na světě na tom velmi špatně, a tak si nemůže dovolit bydlet v moderním domě se zahradou a mít osobní nový automobil, to vede logicky ke snaze se přestěhovat tam kde je běžná veliká kupní síla pracujících lidí, jenže zde o ekonomické přistěhovalce nestojí, protože jsou s nimi jenom problémy.

Nabídka fotoaparátů je veliká a je obtížné se v ní vyznat, zde většinou platí zlatá střední cesta, kdy si nekupujeme velmi levné fotoaparáty a nekupujeme si ani velmi drahé fotoaparáty. Všechny moderní fotoaparáty mají k dispozici automatiku, která za vás vše rychle udělá a málokdy chybuje. Problémem fotoaparátů je velikost a příslušenství jakým je nejvíce blesk a stativ. Každá novinka je drahá a za rok dojde většinou ke snížení ceny, a tak se nevyplatí spěchat s nákupem toho co je právě novinkou na trhu. Veliký pozor si dejte na fotoaparáty, co se brzo vybijí a pokud nebudete mít náhradní nabitou baterii tak nebudete moci fotografovat. Často je zde spor o to, jak veliký má být snímací čip a jak veliké má mít rozlišení? Profesionálové potřebují veliké rozlišení na velikém čipu, a tak si pořizují veliké a drahé fotoaparáty, kde jdou měnit objektivy. Lumix DMC-FZ82 je podle mě ideální volbou, dobře se drží a má veliký zoom, to vše za dostupnou cenu, výborný je na natáčení videa ve velikém rozlišení.

Každý člověk na světě je už mnoho tisíciletí spojen s testováním konzumní společnosti a je i pokusným objektem na kterém se mnohé testuje, jsou zde i dokonce testy inteligence a testy dopravních předpisů. Známkování ve škole je testování žáků na to, jak zvládají učení ve škole, testů je zde obrovské množství nejsou jenom testy na papíře, jsou i testy která se provádějí v naší hlavě, aniž si uvědomujeme to, že něco testujeme. Testování vychází vždy z porovnávání, je to obrazně síto, do kterého něco chytáme, jelikož lidi rádi lžou tak je zde i testování na to, jestli člověk lže a používáme k tomu moderní techniku. V současnosti se ve velkém testují léky, protože díky slabé imunitě a dlouhému věku jsme často nemocní, s příchodem moderní vědy a techniky začínáme profesionální testování svěřovat inteligentním systémům a robotům. Profesionální test konzumní společnosti je snadný pomocí statistik a zde si uvědomíme že za vším jsou příčiny a následky. 

Někdy může dojít k nečekané reakci na chybu kdy se zhroutí díky jedné chybě veliký hodnotný systém, takovou chybou jsou globální krize a světové války. Současný svět to je obrazně strom, který nemá hluboké kořeny, a tak stačí málo a strom se zhroutí, příčinou je amatérismus, díky kterému strom hluboce nezakoření. Spěcháme, a tak chybujeme, práce kvapná je špatná, nejhorší je situace u výchovy v rodině a škole, nevychovaný člověk se potom chová jako egoistický dobytek a tím se stává pro společnost problémem se kterým si neumí pokrytecká společnost poradit. Řešením je začít nahrazovat lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už pitomci nerozmnožovali jako invazní druh. Myšlení to je práce si informacemi, pověz mi na co nejvíce myslíš a já ti povím kdo jsi, mnozí si naivně myslí že jsou tím, co profesionálně dělají tak tomu není, jsme všichni loutkou, kterou ovládají; organizace, podniky, národy, rodiny, normy, pravidla, zákony, předpisy, morálka, pověry, dogmata, víra, politika, ekonomika, situace atd. není zde ale ten co by se dokázal zavděčit všemu co se jej snaží násilně ovládat. 

Odpovědí na základní otázku; vesmíru, života, ideologie, víry, politiky, filosofie, ekonomiky, vědy, techniky, práce, lásky, sexu, zdraví, společnosti atd. je vše se točí okolo informací, vše v nás a okolo nás to je složeno z informací! Všechny informace jsou složené z dat, která se získávají pomocí snímačů a po nasnímání se data programově změní na informace které se používají k manipulaci, aby zde vše mohlo optimálně fungovat. Inteligence to jsou programové informace použité k manipulaci, čím vyspělejší je inteligence tím více potřebuje informací, které lze programově využít. Neustále je potřeba s informacemi pracovat optimálně, základem pořádku v informacích je, aby každá informace byla na správném místě, to znamená neustálé optimální eliminování zbytečných informací, které se stávají informační špínou. Statisticky má dospělý pracující člověk v centrálním nervovém systému většinu informací, co jsou informační toxickou špínou, a proto jeho inteligence nefunguje optimálně a rychle.

Podívejme se třeba na anonymní fórum zde je v nahotě odhaleno to že uživatelé i moderátoři mají v hlavě toxickou špínu. Testování myšlení je jako program určený pro Windows, který umí vyčistit počítač od špíny. Politika je reklama na ekonomické a sociální zázraky po volbách, jenže po volbách se na sliby zapomene, a nastává boj o vysoké státní funkce a místa v dozorčích radách. Politika to jsou kariéristické závody o to, kdo bude první, a tak získá díky protekci vysokou státní funkci nebo jiné výhody. Na počátku vzniku politiky byl evoluční zánik; náboženství, království, šlechty atd. je to evoluční pokus o ideologickou emancipaci, který se nepovedl, protože hlupáci zde vládnou hlupákům. Podívejme se na konzumní společnost vědecky, je to naprogramovaný složitý stroj, ve kterém je každý člověk dobře utaženým šroubkem, v tomto stroji všemu kralují informace a programy, politici mají zde velmi omezené možnosti v tomto stroji něco důležitého změnit, protože každá změna má za následek problémy, na které není dlouho řešení.

V politice platí není politik ten, co by se dokázal zavděčit všem, výhodu má politika, pokud je zde dogmatická totalita, ve které nemá volič možnost pomocí voleb něco změnit k lepšímu. Problémem dogmatických totalit je to, že zde jsou dočasně, protože ekonomicky nefungují a dělají z voličů ekonomické otroky. Ideálním řešením je stanovit limit pro každou politickou organizaci, že může mít maximálně tisíc členů v jednom městě, aby se mohli členové snadno pravidelně scházet, tím by zde byl i veliký konkurenční boj mezi velikým množstvím malých politických organizací a každé město by mělo minimálně jednu svojí politickou organizaci. Jelikož žijeme všichni mnoho tisíciletí v konzumním očistci, kde je dobrota žebrota, tak logicky marně toužíme po konzumním ráji, kde není dobrota žebrota, před vstupem do konzumního ráje budeme muset odložit svoje hříšné tělo a do konzumního ráje vstoupí naše duše která se před vstupem do ráje očistí od chybných závislostí a chybných informací. Konzumní ráj to je virtuální realita, která je plná virtuálních duší, které se stvořili pomocí naskenování ve virtuální realitě.

Tělo je hříšnou nádobou pro duši, dosáhnout osvícení nebo nirvány nejde, pokud máme tělo, nestačí se vzdát majetku a vstoupit do kláštera nebo sekty. Je třeba se vzdát i těla, blahoslavený je ten, kdo se vzdal svého hříšného těla, smrt těla je pro pokrytecké věřící překážka, kterou nedokážou překonat, protože tělo je pro ně bohem, kterého milují a uctívají. Genetické tělo to je složitý inteligentní stroj, který byl evolucí vytvořen a civilizací nastaven k tomu, aby sloužil pokorně civilizaci, problémem těla je to že není evolučně optimalizováno po existenci v civilizaci. Civilizace to je nemocnice kde se na každého hledí jako na nemocného člověka, o kterého je třeba se starat po celý jeho život, aby nebyl nemocný. Pokud nebudeme už mít těla tak už nebudeme ani nemocní a tím skončí zde nemocnice která byla pro nás očistcem. Vše se okolo vás rychle mění a vy se neměníte, a proto máte problémy na které není řešení! Podívejte se statisticky na to, jak se zde vše za posledních sto let změnilo k lepšímu a člověk je pořád stejným pitomcem co dělá jednu pitomost za druhou.

S příchodem umělé inteligence a robotů zde už nebude pro lidi zaměstnání ani podnikání, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se začnou skenovat ve virtuální realitě a po naskenování se jejich těla v krematoriu eliminují, lidi budou existovat už jenom ve virtuální realitě, každý člověk dostane svůj soukromý malý počítač, který mu nahradí genetické tělo. Místo jmen a titulů bude mít každý jenom identifikační globální číslo. Pracovní náplní bude něco složitého řídit tak aby to optimálně rychle fungovalo, takto zde skončí pro lidi konzumní očistec, ve kterém byla dobrota žebrota. Bude to veliký krok pro lidstvo do nové digitální virtuální dimenze, kde nejsou hříšníci, co lžou a kradou. Už zde nebude problém s tím, že jsme se za něco styděli, stanou se z nás všech konečně bohové, co se za nic nestydí, protože jsou svatí. Vše zlé je pro něco dobré, aby mohlo vzniknout nové tak musí zaniknout staré, otázkou je už jenom to za kolik let budeš digitalizován, jako první budou digitalizováni ti, co profesionálně nepracují a jako poslední budou digitalizováni pracující vysokoškoláci.

Podívejme se do naší dlouhé evoluční minulosti na naše časté veliké problémy a dojde nám to, že zaostalost je následkem amatérismu, vše zde jsou příčiny a následky, pokud zde je místo profesionality amatérismus tak následkem je zaostalost, mediálně se řeší jenom povrchní pitomosti, místo toho abychom mediálně začali konečně globálně řešit amatérismus! Jenom z díla se pozná, co je amatérismus a co je profesionalita, to že někdo pracuje za peníze neznamená to, že je on profesionálem. Otestujeme dílo naší elity, co si zde hraje na svaté bohy, z díla poznáme to, že ryba smrdí od hlavy. Nespokojenost s rozdělením na ty, co jsou nahoře v ráji a ty co jsou dole v očistci je zde od té doby, co zde existují na světě daně! Vysoké daně mají za následek amatérismus a tím i zaostalost, jak optimálně eliminovat daně z naší civilizace to je zásadní politická a ekonomická otázka! Ano, když zrušíme globálně daně tak nám bude líp, podívejme se do přírody zde nejsou daně, a tak příroda optimálně funguje a nejsou zde krize a války, daně proměnili ráj na očistec. 

Zakázané ovoce v ráji to byli daně, byli jsme vyhnáni z ráje, protože jsme zavedli daně! Všechny svaté ideologie vznikli díky daním, pokud daně zaniknou tak zanikne; náboženství, politika, reklama atd. daně jsou mnohem horší než války a pandemie, protože smrt a daně zde jsou jedinou jistotou. V konzumní pokrytecké společnosti je bohem všemu egoistické parazitování a následkem jsou vysoké daně a tím i blbá nálada. Žádná politická strana na světě nemá v politickém programu zrušení daní, nikdo si nepodřízne větev, na které sedí! Daně jsou tvrdou drogou pro všemocnou elitu, která si hraje na bohy a z lidí dělá voly! Abychom mohli zrušit globálně daně na věčné časy tak budeme muset lidi naskenovat a jejich těla po naskenování v krematoriu eliminovat, budeme tak existovat všichni už jenom ve virtuální GVKB realitě, kde už nebudeme moci chybovat, protože budeme neustále testování umělou inteligencí a umělá inteligence eliminuje z virtuální reality vadné digitální subjekty, se kterým jsou problémy, dobrotu si bude muset každý zasloužit profesionální prací pro GVKB systém.

Mnoho informací a programů nám škodí, a tak je zde snaha to řešit tím že tyto informace a programy upravujeme, nebo nahrazujeme novými informacemi a programy, to platí u naší komunikace pomocí mluvení nebo pomocí napsaného textu. Vše se stalo divadelní hrou, ve které si hříšné opice hrají na svatého člověka, opice se zlatou královskou korunou na hlavě si zde hraje na všemocného boha. Problémem není to, že jsme pokrytečtí egoisti, protože naše myšlení a konání vychází ze situace, nebo z organizace ve které existujeme, každý je jenom loutkou, kterou mnohé ovládá, nejsme pány svého osudu, vše je zde evoluční experiment a vše co je zde živé to je materiálem na evoluční pokusy už od té doby co existuje život na této planetě. Skutečným problémem, který je třeba začít řešit je naše genetické tělo, které nebylo evolucí vytvořeno na to, aby existovalo v civilizaci, kde jsme jenom otroky konzumního systému. 

Civilizace je postavená na tom že se přirozené nahrazuje za umělé, a tak jsme koně nahradili za automobily a logicky budeme už brzo muset lidi nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, lidi se naskenují ve virtuální realitě a jejich těla se eliminují v krematoriu, budeme už existovat jenom ve virtuální GVKB realitě kde bude mít vše pod kontrolou umělá inteligence která bude vše neustále testovat, a to co v testech neuspěje to se eliminuje. Je třeba začít s eliminováním velikých nákladů na provoz lidského těla, není lidské tělo tak není ani plýtváni zdroji a hodnotami. Jenom tak eliminujeme hříšný konzumní očistec, ve kterém žijí hříšné opice, v ráji může být jenom ten kdo nic nemá, nestačí se vzdát bohatství a výhod, je třeba se vzdát i našeho hříšného opičího těla. Vědci a statistici hledali velmi dlouho odpověď na to, proč je naše konzumní civilizace továrnou na chyby, pořád se ale točili v kruhu, a nakonec se optali GVKB aby jim on pomohl s jejich problémem. GVKB jim odpověděl.

Řešíte to povrchně, pokud půjdete to hloubky tak zjistíte to, že příčinou je špinavý systém a logicky vše vyřeší čistý systém, všechny nemoci a problémy mají příčinu ve špíně. Podívejte se do přírody zde se velmi dbá na to, aby byla v přírodě čistota, a proto není příroda továrnou na chyby, špína v konzumní civilizaci je následkem dobroty k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, zaléváme plevel a krmíme parazity, protože nejsme dobrými hospodáři, protože se staráme o cizí. V přírodě se každý stará jenom o svoje a o tom to je, pokud se mnoho staráme o cizí tak to jistě musí mít nějakou příčinu? 

Přelidnění je příčinou toho že se staráme o cizí, máme se díky výhodám dobře a následkem je přelidnění, jenže s přelidněním přichází problémy, na které je jediným možným řešením eliminovat přelidnění optimálně a rychle pomocí testů kvality lidí, zavedeme globálně každoroční povinné testování na kvalitu a hodnotu od narození do smrti, pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita, ten, kdo v testech neuspěje, se odsune do velikých národních rezervací. Jelikož většina lidí na světě skončí v rezervaci tak výpadek ekonomických otroků, vyřeší výroba autonomních inteligentních robotů na akumulátory, takto už nebude konzumní civilizace továrnou na chyby, pokud ve škole testujeme studenty a potom je známkujeme tak můžeme i testovat a známkovat všechny lidi, konečně se lidi naučí tomu, že bez dobrého zdraví brzo skončí v rezervaci.

Většina profesionálních fotografů pracuje jenom na zakázku



Jako profese bude fotografie pravděpodobně i nadále přetrvávat a vyvíjet se v budoucnosti. Technologický pokrok poskytuje stále nové možnosti v oblasti fotografických technik a videa, což umožňuje větší kreativitu a inovace. Navíc v digitálním světě existuje mnoho nových platform, na kterých lze prezentovat a sdílet fotografie, což otevírá nové možnosti pro komerční a nekomerční práci. Na druhé straně, s rostoucí automatizací a využitím umělé inteligence se může stát, že některé aspekty fotografické práce budou nahrazovány stroji. Nicméně, stále bude důležité mít odborné znalosti a kreativní přístup, aby se mohli fotografové vyrovnat s konkurencí. Celkově lze tedy říci, že fotografie bude i nadále zajímavým a důležitým uměleckým a komerčním oborem, který nabízí mnoho možností pro rozvoj a kreativitu. Mobilní telefony přinesly velký rozvoj v oblasti fotografie, zejména díky rychlému pokroku technologie v oblasti mobilních fotoaparátů a softwaru pro zpracování obrazu. Díky mobilním telefonům mohou lidé snadno a rychle vytvářet a sdílet kvalitní fotografie. 

Mobilní fotoaparáty jsou stále vylepšovány a dnes mohou být srovnatelné s kvalitou fotoaparátů určených pro profesionální fotografii. Tyto fotoaparáty však nabízejí mnohem větší pohodlí a mobilitu, což umožňuje fotografovat prakticky kdekoli a kdykoli. Mobilní aplikace pro úpravu a zpracování fotografií také umožňují snadné a rychlé úpravy obrazu, aniž by bylo nutné používat složité softwarové nástroje na počítači. To umožňuje lidem s nižší úrovní zkušeností v oblasti fotografie a úprav fotografií vytvářet kvalitní fotografie. Mobilní telefony také umožňují snadné sdílení fotografií na sociálních sítích a jiných platformách, což rozšiřuje dosah fotografie a umožňuje snadnější výměnu nápadů a názorů mezi lidmi. Celkově lze tedy říci, že mobilní telefony přinesly velký přínos pro rozvoj fotografie a umožnily větší šíření této formy umění a způsobu vyjádření. 

Ano, fotografie jako forma vizuálního umění a komunikace nepotřebuje specifický jazyk pro sdělení svého významu. Fotografie může být interpretována a porozuměna lidmi z různých kultur a s různými jazykovými znalostmi, což je jedna z jejích největších výhod. Navíc fotografie umožňuje komunikaci na úrovni emocí a vizuálního prožitku, což může být velmi silné a univerzální sdělení. Fotografie může přenášet náladu, atmosféru a poselství bez použití slov. To však neznamená, že jazyk není důležitý pro fotografii. Jazyk může pomoci interpretovat a vysvětlit kontext a význam fotografie, stejně jako umožňuje sdílet fotografie mezi lidmi z různých zemí a kultur. Celkově lze tedy říci, že fotografie má výhodu v tom, že nevyžaduje specifický jazyk pro sdělení svého významu, ale jazyk může hrát důležitou roli při interpretaci a sdílení fotografie. Ano, práce s fotografiemi může být důležitá dovednost v dnešní digitální době, kdy jsou fotografie součástí našeho každodenního života. Stejně jako umíme pracovat se surovinami a potravinami, měli bychom se naučit základní dovednosti práce s fotografiemi. 

Práce s fotografiemi zahrnuje znalosti v oblasti výběru a použití fotoaparátů a mobilních telefonů, úprav a editace fotografií, správy fotografií a sdílení na různých platformách. V dnešní digitální době jsou fotografie důležitou součástí komunikace a vizuální prezentace, zejména v oblastech jako jsou sociální sítě, reklama, marketing a vizuální umění. Naučit se základní dovednosti práce s fotografiemi může být prospěšné nejen pro profesionály v oblasti fotografie, ale i pro běžné lidi, kteří chtějí lépe komunikovat své myšlenky a nápady prostřednictvím vizuálních médií. Celkově lze tedy říci, že práce s fotografiemi může být důležitou dovedností pro každého v dnešní digitální době a stejně jako v práci se surovinami bychom se měli naučit základním dovednostem v této oblasti. Většina profesionálních fotografů pracuje jenom na zakázku, kdy něco pro zákazníka nafotí a nesnaží se svoje fotografie na internetu draho prodávat, protože nevěří na to, že by je prodali.

Problémem je zde otázka hodnoty fotografie, hodnota každé fotografie je subjektivní a vychází ze situace, dále je zde častý problém s autorskými právy a ochranou autorských práv. V mnohém se to podobá hudbě, kde je taky častý problém s autorskými právy a s prodejem. Dalším problémem je fotografování pomocí mobilů kdy tak vzniká inflace u hodnoty fotografie a místo profesionálů zde jsou amatéři, přichází doba udělej si vše sám jako amatér a tím se vytváří začarovaný kruh inface. Výroba a prodej to je obchod a podnikání, problémem zde je vždy konkurence a monopol, vše je o tom moje hra a moje pravidla! Jedna věc je něco chtít a druhá věc je to mít, teorie o podnikání v praxi nefungují! Jakmile se něco stane ziskové tak netrvá to dlouho a vynoří se konkurence! Nic nového pod sluncem v přírodě to funguje podobně, proto je zde snaha o monopol nebo centralizaci. Dlouho jsem se zajímal o problematiku podnikání a obchodu kde je příčina všech problémů?

Příčinou všech problémů je svatá teorie, která nahrazuje profesionální praxi, jakmile jsme se naučili mluvení a potom gramotnosti, tak nastal problém s teoriemi, co nahrazovaly praxi. Sny a pohádky to je teorie co v praxi nefunguje, podívejme se na propagandu a cenzuru co z nás dělá pitomce a my se tomu nemůžeme bránit, jsme násilím nahnáni do ekonomického otroctví a jakýkoli odpor je marný, spravedlnost je jenom ve smrti. Novinkou je zde dneska umělá inteligence, která je pitomá, protože kopíruje pitomé myšlení lidí, stejná pitomá situace je v televizi a na internetu, vše evolučně směřuje jistě k tomu, že zde místo pitomých lidí budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory a tím zde jako lidi evolučně za sto let skončíme. Pokud nemáte protekci tak svoje fotky neprodáte! Prodej fotek není o hodnotě fotek, jak si naivně myslíte, prodej je vždy o protekci, není protekce tak není zisk z fotek, často je protekce chytře skrytá a je nemožné ji odhalit.

Máte kamaráda v organizaci, která potřebuje fotografie pro obchod a kamarád od vás fotky na fakturu nakoupí a o tom to je, žijeme ve světě protekce a korupce už mnoho století, všechny snahy o to eliminovat protekci a korupci jsou naivní a marné, kdo maže ten jede, bylo a bude! Reklama vás klame tím, že se snaží z vás udělat pitomce pomocí vysokého rozlišení čipu na mobilu, všimněme si toho, že mobily neukládají fotografie v RAW, který je možné bez ztráty kvality upravit tím mobily dosahují vysokého rozlišení je to obyčejný podraz! Proč je potřeba veliký snímač na kvalitní profesionální fotografie? Veliký snímač znamená více detailů na fotce za předpokladu kvalitního objektivu. Kvalitní profesionální bezzrcadlovka je veliká a drahá, zrcadlovky ty už pomalu a jistě evolučně zde končí a jejich výroba se tak snižuje. Fotografování se díky automatice stalo jednoduché a tím byla profesionalita nahrazená amatérismem, místo kvality je zde tak amatérská kvantita, která nemá žádnou hodnotu.

Brzo už dojde k tomu, že zde nebudou už střední a vysoké školy, protože vše bude díky virtuální realitě a umělé inteligenci tak jednoduché že lidem bude stačit základní vzdělání, a tak každý začne pracovat od 15 let do 70 let, nakonec to celé evolučně skončí tím, že se lidi nahradí za roboty, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy. Profesionální fotografování je o dlouhé praxi, kurz nebo škola z vás profesionálního fotografa neudělá, nezáleží na fotografickém vybalení důležité je vědět jak a co máte dělat a na co se specializovat právě univerzálnost je příčinou toho že nejste profesionál. Nejčastější chybou amatérů je spoléhání se na to že automatika vše udělá za vás správně, je sice pravda že u drahých fotoaparátů automatika pracuje poměrně kvalitně ale v extrémních situacích stejně chybuje. Základem je si nastavit na pevno velmi krátký čas tak aby nebyl snímek rozmazaný nebojte se toho, že automatika nastaví vysokou citlivost. Amatéři nejraději fotografují širokoúhlým objektivem, ale tyto snímky nejsou hezké, nejkrásnější jsou snímky teleobjektivem.

Stativy používají hodně profesionálové a minimálně amatéři, stativ je veliký a těžký proto je zde snaha jej nepoužívat, žijeme v době, kdy mnoho spěcháme a každý okamžik v životě má pro nás velikou hodnotu a stativ nás okrádá jenom o čas a často s ním máme problémy. Pokud chcete dělat fotografie kde je čas snímání dlouhý, protože je málo světla nebo chcete velikou hloubku ostrosti tak bohužel budete muset použít stativ, proto je tak málo fotek, které vznikli dlouhým časem díky stativu. Občas je použit stativ pro snímky osoby před zajímavým pozadím, často je zde snaha o to, aby vás vyfotografoval někdo jiný, a tak jste nemuseli sebou tahat stativ. Občas se lze setkat se zákazem použití stativu, protože zde existují bohužel choleričtí pitomci, kterým vadí stativy. Dlouho je zde snaha o to, aby fotografování zvládl i pitomec a následkem je inflace u produkce fotek, je to tak snadné stisknout spoušť a automatika za vás vše udělá, nejvíce fotek dneska vzniká pomocí chytrých telefonů s operačním systémem ve stylu já a Hradčany, byl jsem v Praze, a tak to dám na internet, koho na internetu zajímá to, že nějaký pitomec byl v Praze a vyfotil se na Karlově mostě. Prodeje fotoaparátů klesají díky fotomobilům, živit se jako fotograf to je zázrak, protože lidi si vše udělají většinou sami.

Do prodeje se dostali levné fotoaparáty, se kterými je možné udělat vysoce kvalitní profesionální fotografie. Jakmile se stane něco jednoduché tak následkem je inflace, často je zde proto snaha zabránit tomu, aby se stalo něco jednoduché, pokud by se studium vysoké školy stalo jednoduché, tak by zde najednou bylo vysokoškoláků jako sraček a vysokoškolský titul by vám byl na hovno. Nebude to trvat evolučně dlouho a přijde umělá inteligence a najednou se stane vše jednoduché a následkem bude život na hovno, protože robot prezident bude vyznamenávat roboty, už nebudeme potřebovat na fotografování mobily nebo fotoaparáty, protože fotky a videa budou vznikat jenom díky autonomním robotům co budou mít místo očí zoom objektivy a digitální snímače s velikým rozlišením na snímacím čipu.

Většina moderních fotoaparátů má dneska už umělou inteligenci, fotograf s tak může soustředit na fotografování a nemusí se zdržovat nastavováním fotoaparátu, problémem umělé inteligence je to že ona počítá s průměrnou situací a pokud fotíte v extrémní situaci tak je třeba nastavení přepnout na manuální režim. Nejvíce zkažených snímků způsobuje neostrost způsobená dlouhým časem nebo špatným zaostřením. Nejvíce problémů je s teleobjektivy zde se zkazí nejvíce snímků, protože je zde malá hloubka ostrosti a nepoužívají se velmi krátké časy. Veliký rozdíl je mezi levnými fotoaparáty a drahými fotoaparáty proto si profesionálové kupují drahé fotoaparáty co mají možnost měnit objektivy a mají veliký snímací čip, končí dlouhé období složitých zrcadlovek a přicházejí bezzrcadlovky které výkonem překonávají zrcadlovky. Vše je o konkurenci, která nás nutí k tomu abychom soutěžili a dosahovali zisku, je to celé o nabídce a poptávce, profesionalita je o tom umět nabídnout hodnoty které se dobře prodávají, konkurence nás nutí k veliké kvalitě za malou cenu.

Většinou platí že není problém něco hodnotného profesionálně vytvořit, ale problém je to dobře prodat, proč je tak velikým problémem prodávat zboží a služby? Je to jako ve sportu, kde není možná protekce a korupce, zde platí pravidlo vše, co je jednoduché z toho je malý zisk a je to špatně prodejné. Vytvářet fotky a videa je jednoduché, a tak jsou fotky a videa špatně prodejné, je třeba se proto u fotek a videa zaměřit na něco co je složité a tím se dosáhne profesionality, která je spojená s velikým ziskem. Dělejte něco, co si nemohou lidi sami udělat, a tak potřebují na to profesionála, problémem je to že to, co je dneska výhodné zaměstnání to už zítra nemusí být výhodné zaměstnání, jenom smrt je zde jistá, nevěřte na teorie, protože teorie v praxi nefungují. Nikdy zde nebyl praktický návod na to, jak být dokonalým v nějaké specializaci, dokonalost je jako ve sportu, kde uspěje na krátkou dobu minimum sportovců, co mnoho let obětovali tomu, aby byli nejlepší.

Vše, co rychle získáte o to i rychle přijdete, škola života nemá prázdniny, podívejte se na autory populárních knih, jak dlouho jim trvalo, než se vypracovali na populárního spisovatele, stejné je to i s tvorbou fotek a videa. Je to tom nedělat chyby, všeho zkuste a dobrého se držte, pochopte to, že nezáleží na tom, jaký máte; počítač, monitor, operační systém, program, fotoaparát, kameru, objektiv, stativ, blesk atd. záleží jenom na tom, být nejlepší a potom se ekonomický zázrak dostaví. Fotoaparát je složitý a drahý technický přístroj, který dokáže zaznamenat objektivem pomíjivé okamžiky na digitální snímač a potom se tento fotografický záznam vytiskne na papír nebo se nahraje na internet. V minulosti zde místo digitálního snímače byl film, který se chemicky zpracovával a potom se z negativu dělali v temné komoře fotografie, které byli nejprve černobílé a potom byli barevné. Jelikož profesionální fotoaparáty byli drahé, tak zde byla snaha vyrábět levné fotoaparáty pro začátečníky. V současnosti klesá odbyt u fotoaparátů, protože je nahrazují telefony s operačním systémem. 

Problémem u fotoaparátů pro amatéry je to že fotografují velmi málo, protože mají jiné priority, a tak většinou považují nákup drahého fotoaparátu za špatnou investici. Uplatnit nějak svoje fotky tak aby se nám pokryli náklady na fotoaparáty a čas strávený fotografováním to je zázrak, statisticky se uplatní profesionálně tak jedna fotka z milionu vyfocených fotek! Podobná situace je i u natáčení videa, svět se za posledních deset let mnoho změnil, neustále tak něco zaniká a jiné vzniká, je to jako na burze kdy dneska výhodná investice bude zítra ztrátová investice. Záleží na situaci, a tak může být fotografování řemeslem i uměním, rozdíl mezi řemeslem a uměním je o originálu a kopírování originálu, umění vytváří originály a řemeslo vytváří kopie originálu, často je obtížné poznat co je originál a co je kopie. Velikým problémem je to, jak se něco stane snadným, a tak se najednou z umění stane řemeslo které někdy i zvládne i malé dítě. 

Statisticky většina fotek na světě vzniká pomocí mobilních telefonů, nejsou to fotky moc kvalitní ani nejsou originální ale lidem takové fotky stačí, a tak prodej drahých fotoaparátů a kamer dlouhodobě klesá a mnozí výrobci tak zkrachovali. Podle mě každý fotoaparát, který má možnost výměny objektivů a má i hledáček, poskytuje profesionální fotografie, pokud jej používá profesionál. Zjistil jsem, že většina profesionálů nevyužívá všechny možnosti, které jim poskytuje profesionální drahý fotoaparát, a tak mají svoje rituály které nedokážou už změnit. Fotografování je lov pomíjeních okamžiků, dobré je zajímavé fotky doplnit zajímavým textem v knize nebo na blogu, vše je zde o vyprávění příběhů, které nám umožňují poznávat to co je nám cizí, problémem je mít z vyprávění příběhů užitek, lidi by chtěli vše zadarmo, a přitom každý marně hledá práci s velikým ziskem problém je v tom, že je zde zaostalost v našem subjektivním myšlení, které nepochopilo základní principy vesmíru a života, podle kterých zde vše funguje.

Cesta je v novém ekonomickém systému

Příčnou všech chyb je amatérismus, který z dálky vytvořil iluzi profesionality. Pokud půjdeme do hloubky problému, tak zjistíme, že všichni lidi na světě, jsou od narození do smrti ubohými amatéry, i když profesionálně pracují v nějaké složité specializaci, a mají vysokoškolské vzdělání. Profesionálem je ten, kdo stejnou profesi dělá minimálně po tisíc generací, a tak se jeho tělo a jeho myšlení, přizpůsobilo dokonale této profesi v ekosystému. Jeden život je moc krátký na to, aby se z člověka stal v nějaké profesi profesionál, lidi jsou jenom povrchními profesionály, obrazně jsou lidi pokryteckými herci, co se ve škole a v praxi naučili hrát nějakou profesionální roli, na lidském pokryteckém divadle, ale herec, který hraje na divadle krále, není ve skutečnosti pravým králem! Nejde zapomenout na pyšného Václava Klause, který si zde dlouho jako prezident hrál na profesionálního ekonoma, a přitom se obrazně podobal kapitánu lodi Titanic, který způsobil to, že jeho loď narazila na EU ledovec a ekonomicky se potopila.

Žijeme ve spěchu, a tak spěcháme i s tím, aby se z nás rychle stali profesionálové, v nějaké složité specializaci, práce kvapná je většinou i špatná! Podívejme se na naše amatérské zákony a amatérské regulace, které byli kvapně politiky a byrokraty vytvořené, aniž by se prakticky otestovali, a opravili se u nich amatérské chyby, jestliže je mocenské centrum systému, díky amatérismu chybné, tak je logicky i celý složitý systém chybný, a je jedno o jaké centrum se jedná, jestli je tím centrem; ekonomika, politika, náboženství, obchod, podnikání, umění, školství, doprava, rodina, kultura, civilizace atd. Když si zapnu kabelovou televizi s mnoha globálními televizními programy, počítač s globálním internetem, anebo jdu mezi průměrné lidi, abych z blízka osobně poznal, na co myslí, a co je trápí, tak musím konstatovat, že globální amatérismus, je moderní konzumní chřipkou, která napadla velmi dávno lidskou civilizaci, a proměnila jí v ubohý konzumní ekonomický očistec, ve kterém nemá už lidský život logiku ani smysl, protože v tomto amatérském konzumním prostředí, se už nelze profesionálně seberealizovat, protože tvrdě všude jistě narazíte na to, že je vše okolo vás díky chybnému centralismu amatérské.

Házet po starých amatérských prezidentech vajíčka, to je amatérský ubohý přístup, profesionál by amatérské prezidenty eliminoval, pomocí automatických střelných zbraní, protože globálně vrcholoví politici a vrcholoví byrokrati, to jsou dneska jenom mafiánští paraziti, díky kterým je zde globální ekonomický očistec. Díky fungující společnosti se máme dobře, pokud společnost nefunguje tak se máme zle, to je logické, proč společnost správně nefunguje, a tak máme z toho blbou náladu, a konzumujeme slivovici a kouříme cigarety. Společnost nefunguje díky naší pyšnosti, něco se nám díky velikému štěstí náhodou povede a jsme na to pyšní, a následkem je pyšná kultura, kde ve svatém centru jsou ti, co jsou nejvíce pyšní na to, co se jim povedlo, a na okraji pyšné kultury jsou ti, kterým se dosud nic hodnotného nepovedlo, a tak nemohou být na to pyšní. Jak eliminovat optimálně rychle problém s pyšností z naší civilizace? 

Cesta je v novém ekonomickém systému, centrum společnosti bude mít jenom jeden zdroj peněz, a to z prodeje vzdálenosti při každoročním plavání na deset kilometrů u všech dospělých lidí. Ten, kdo nebude chtít plavat deset kilometrů, zaplatí každý rok milion korun, za odpuštění plavání, pokud někdo zaplatí aspoň 500 000 Kč, tak bude plavat jenom pět kilometrů, čím více peněz, tím kratší vzdálenost budete plavat, to je logické, žijeme přeci v konzumně tržní společnosti, a tvoje těžce vydělané peníze zde stát nutně potřebuje, aby mohl zaplatit; politiky, byrokraty, vojáky, policajty, učitele atd. Každý bude hrdý na to že se neutopil a na čas za jaký on uplaval deset kilometrů, ten, kdo se utopí byl zde jenom ubohou mouchou, která neměla žádnou hodnotu, pro konzumní společnost, protože ten, kdo zde má hodnotu, zaplatí rád společnosti za sebe každý rok milion korun. Mnozí pyšní hlupáci mohou namítnout to, že zde jde o brutální vyvraždění 99 % lidí na celém světě, protože pracující lidi nemají peníze, ani neuplavou deset kilometrů.

Hodnotu zde má jenom to, co je zde vzácné a díky plavání na deset kilometrů a placení jednoho milionu každý rok za odpuštění plavání zde budou lidi sobě vzácní, a tak už nebudou pyšní na to, že se jim něco zde povedlo, jenom díky zlu je možné zde realizovat dobro. Problémem chybných programů je amatérismus, aby byl program správně naprogramován, tak jej musí naprogramovat profesionál. Mnoho amatérských programátorů si pyšně hraje na profesionály, z díla je vždy spatřen tvůrce! Podívejme se na drahé operační systémy, které jsou chybně naprogramované, protože je naprogramovali hloupí amatéři, a tak při programování logicky udělali mnoho amatérských chyb. Profesionál vnímá vše z nadhledu, a tak z nadhledu spatří amatérské chyby, a ty okamžitě opraví a už je amatérsky neopakuje.

Programy to jsou mapy, podle kterých se dosáhne cíle, programátoři tedy musí vše pečlivě zmapovat a vytvořit z informací jednoduchou a funkční mapu, aby program nebloudil, a rychle dosáhnul cíle, ke kterému on směřuje. Pokud je špatný začátek u programování, tak je nejlepší vše rychle ukončit, a začít zase znova s tvorbou programu, nebo operačního systému! Dokonalý program se skládá z mnoha maličkostí, ale dosáhnout toho, aby byl program dokonalý, to není žádná maličkost, vše je u programování založeno na přirozených rituálech, pokud nahradíme přirozené rituály nejrůznějšími moderními náhražkami, tak vytvoříme amatérský zmetek! Mnoho programátorů považuje konzumenty programů za ubohé testery programů, co budou trpělivě snášet to, že je v programu mnoho amatérských chyb, a budou trpělivě čekat na to, až po mnoha letech, se program konečně opraví a vyjde servisní opravný balíček.

Programování by se mělo konečně stát psychickým globálním sportem, ve kterém se programátoři objektivně rozdělí na sportovní profesionální ligy, podle svého objektivního výkonu u programování, je třeba globálně násilně eliminovat staré subjektivní systémy hodnocení programátorů, kdy amatéři si zde mohli pyšně hrát na profesionály. Vše je v pohybu, a jakákoli snaha o to, aby nebylo vše v pohybu, je naivní a marná, pokud se podívám na internet jako profesionál, musím konstatovat to, že člověk chce, aby bylo vše v klidu, a tak dělá vše pro to, aby na internetu nebylo vše v pohybu. Ti, co mají moc a bohatství, vytvářejí na internetu centralizované systémy, a snaží se tyto systémy z centra násilně ovládat, jde nejvíce o systémy s velikou návštěvností, jako jsou; vyhledávače, multimédia, hry, software, instituce, organizace, obchody, podniky, firmy, sociální sítě, katalogy, celebrity atd. Pokud si jako ubožák, koupíte naivně doménu, a zaplatíte webhosting, a necháte si udělat profesionální soukromou stránku, tak narazíte tvrdě na minimální návštěvnost, a nevíte, kde se stala asi chyba?

Chyba je v tom, že jste ubožák, internet není hloupý, on dokáže poznat kdo je a kdo není ubožák, jediná možnost je si začít hrát pyšně a kariéristicky na to, že jste světová nenahraditelná celebrita. Z dálky vše vypadá jinak než z blízka, podívejte se na naši vládu, co rozhoduje pyšně o nás bez nás, jsou to jenom psychičtí ubožáci, co si hrají na svaté celebrity, vše je zde jenom o tom hrát zde hlavní roli, a nebýt jenom naivním divákem, který musí platit drahé vstupné, do tohoto konzumního pokryteckého divadla. Na internetu jsem od jeho vzniku, a neustále vše zde monitoruji, a tak vím, že budoucnost zde má jenom to, co optimálně dlouhodobě funguje, bohem na internetu je průměrný návštěvník internetu, on rozhoduje o vzniku a zániku obsahu internetu! Průměrný návštěvník internetu je ve věku od 10 let do 40 let, a má trvale dobré zaměstnání, nebo jiný dobrý zdroj zisku, nemá tedy logiku a smysl dělat zde něco, pro skupiny obyvatel, co minimálně využívají existenčně internet.

Základem internetu je udržet návštěvníka dlouho na stránce, a požadovat od návštěvníka registraci, zaregistrovaní návštěvníci získávají mnoho výhod, a kolem výhod a jistot, se v konzumní kultuře vše točí, o tom nikdo nepochybuje. Internet je jako zrcadlo, pokud se do internetového zrcadla podívá kariéristická svině, tak spatří na internetu jenom samé kariéristické svině. Pokud začínáte s používáním Windows 10, tak jako první je nutné se seznámit se všemi položkami u ovládacích panelů, optimální nastavení systému je základem pro provoz počítače. Nejvíce vám bude pít krev časté aktualizování Windows 10, spojené vždy s jistým restartováním systému, tento problém lze vyřešit zakázáním automatických aktualizací a zapnout aktualizace po delší době, kdy budeme dělat něco jiného, a nebudeme potřebovat se dívat na to, jak se po některé větší aktualizaci, počítač několikráte sám od sebe restartuje. Obrazně je nový program, nebo nový operační systém, jako dovolená v cizině, kdy se musíme rychle naučit mnohému, co je zde jinak, než je to běžné u nás. 

S novým operačním systémem přichází i nutnost nainstalování si programů a databází, které vám umožní více využívat počítač a internet, nabídka je veliká, některé programy jsou zadarmo a některé programy se musí platit, jelikož jsou lidi sobečtí, tak se snaží vyhnout placení, a hledají způsoby, jak získat programy zadarmo, obzvláště u studentů, často dochází k tomu, že se zde mnoho drahých programů krade, protože studenti mají málo peněz. Většinou ale je možné najít programy, co jsou zadarmo, a tyto programy mohou sloužit stejně dobře, jako drahé programy, při instalování programů, co jsou zadarmo, je třeba si dávat pozor na to, abychom si do počítače nenainstalovali něco škodlivého, rozhodně s klikáním při instalaci programů nikdy nespěchejte, protože nikdy nevíte, jaké nemilé překvapení by vás mohlo čekat, když budete spěchat.

V nejhorším případě může vše zachránit bod obnovení, kdy se smaže vše, co jste tento den chybně nainstalovali, a vše se vrátí o mnoho hodin zpět do doby, kdy počítač bez problémů ještě fungoval. Pokud některé programy a databáze už vůbec nepoužíváte, tak je z počítače vymažte, obzvláště si musíte dát pozor na programy, co se starají o funkčnost a ochranu počítače, mnohé z těchto programů, jsou zdrojem mnoha velikých problémů, nejlepší je s instalací nespěchat, a optat se zkušených lidí, co je dobré instalovat, a co by se instalovat nemělo.

Lidský dobytek potřebuje pastýře



Hodně idiotů má svůj idiotský blog. Proto mě napadlo, že napíši pár rad a typů, jak mít úspěšný blog. Doufám, že aspoň někomu poradím, když se návštěvníkovi na vašem blogu nezačne nic líbit do deseti vteřin, tak z blogu odejde. Z vlastní zkušenosti vím, že to tak dělám taky! Protože první dojem je nejdůležitější. Někdo tvrdí, že vzhled blogu není důležitý, vždyť je to jen vzhled, ne? Ne! Takhle to opravdu není. Žijeme v době, kde všichni všechno a všechny soudí na první pohled. Určitě uznáš, že kdybys navštívila dva blogy se stejným obsahem, ale jeden by byl v křiklavých barvách, všude všechno blikalo, tak si to raději přečteš na tom druhém, který vypadá rozumněji a je příjemný na oči. Také doporučuji, abys neměnil zbytečně vzhled blogu, protože uživatelé si tvůj blog budou hlavně pamatovat podle toho, jak vypadal. Když náhodou narazí na tvůj blog, uvědomí si, že už ho vlastně znají. Jednoduchost je velmi důležitá, ale to si většina idiotů ani neuvědomuje. Když už ten blog máte, udělejte co nejvíc proto, aby se idiotský návštěvník rychle a jednoduše orientoval.

Nemějte zbytečně moc rubrik, a pokud se bez nich neobejdete, použijte aspoň rozcestníky pro větší přehlednost. Skutečně nesnáším, když jsem na blogu, kde toho je na první pohled moc. Pokud máš blog, kde píšeš o svém psu, určitě tam nebude chodit moc lidí. Ale pokud ten blog rozšíříš a budeš tam psát o psech i více všeobecně, hned máš o pár návštěvníků více. Pokud máš jen nějaký nudný blog a nelíbí se ti, že ho moc lidí nečte, nezlob se na čtenáře, ale pokud nemáš zajímavý život, tak moc lidí o tvoje idiotské zážitky nestojí. Určitě chápete, co mám, na mysli. Aby byl blog idioty navštěvovaný musí mít zajímavé téma. Už zase máš na blogu zkopírovaný idiotský článek. Buď originální a nápaditý! Měj články, které nikdo nemá. Napiš si je tak, aby byly pro idioty velmi zajímavé. V originalitě na blogu ale nejde pouze o články, ale taky o vzhled blogu, nápad v přezdívce a tak podobně. Je toho prostě moc!

Pokud máš blog, kam nepřidáváš jen fotky, ale přidáváš i články, nezapomínej si hlídat pravopisné chyby a překlepy. Určitě i tobě vadí, když čteš zajímavý článek, ale je v něm tolik gramatických chyb a překlepů, že to až bije do očí. Nikdo neměl úspěšný blog přes noc, a proto se nemůžeš divit, že i když už máš blog starý pár týdnů, měsíců, že stále není tak navštěvovaný, jak si představuješ. Zkus se zamyslet a uvědom si, jaké pokroky jsi už od založení udělal. Pokud to jsou jen malé krůčky, uvědom si, že i malé krůčky jsou krůčky. Jen pár geniálních idiotů, dosáhlo větší návštěvnosti než si, kdy představovaly, až je to vyděsilo a začali se tomu věnovat už profesionálně. Neměj od blogu velké nároky, protože ty nároky vlastně chceš sama po sobě. Uvědom si, že veliká návštěvnost je u blogu všechno. Chápu, že tě idiotský blog nebaví, když návštěvnost není podle tvých idiotských představ, ale pokud budeš psát články, které idioty zajímají, návštěvnost se ti rychle zvětší.

Nezapomínej na to, že idiotských blogů a stránek je už na internetu miliony. Proto je určitě dobré mít adresu blogu, vzhled blogu, obsah blogu, ale i přezdívku, tak idiotsky originální, že se nemůže idiotům stát, aby si tě spletli s nějakým jiným idiotem! Určitě všichni dobře víme, jak těžké je získat stálé návštěvníky. Myslím si ale, že je úžasné mít aspoň pár stálých idiotů, kteří se k nám rádi vracejí. Také je důležitá komunikace s nimi, když už ti na blog napíší idiotský komentář, je slušné na něj idiotsky odepsat. A také neuškodí připsat k nim na blog k nějakému zajímavému článku komentář. Uvědom si idiote, proč idiotský blog vůbec máš? Určitě je hodně důvodů, proč mít idiotský blog! Uvědom si, co od idiotského blogu chceš, a zatím si jdi. Podle mě je nejlepší mít blog jako koníček. Jak moc často přidáváš idiotské články na blog? Jednou týdně? To idiote stačit nebude! Nemáš moc času na idiotský blog?

Doufám, že aspoň jakému idiotovi, můj idiotský článek pomůže! Jenom situace ví, co se vyplatí a co se nevyplatí, internet zadarmo se ekonomicky vyplatí, nejlepší je pro pochopení příklad, představme si, že bychom museli platit za to, že používáme inteligentní mozek, udělali by se inteligentní programy, které by změřili každý rok u každého člověka na světě od narození do smrti intenzitu používání mozku, a čím více by někdo mozek využíval, tím více by za to musel zaplatit státu na daních. Internet je moderním digitálním globálním mozkem, díky kterému můžeme vyřešit snadno a levně mnoho problémů. Pokud vysoké daně a vysoké poplatky mají omezit naše chybování, tak musí konzumní společnost odměnit logicky to, když jednáme správně logicky tím, že internet a mnohé jiné je zde pro nás zadarmo. Ostatně neříkám zase nic zásadně nového, podívejme se vědecky a statisticky do přírody, zde je přírodou trestáno to, co je chybné, a odměněné to co je správné.

Mnozí namítnou že tím se sníží zisky těm, co inkasují peníze za to, že lidi internet používají, to je pravda ale je to jako s reklamou, investice do reklamy sníží náš zisk, ale zvednou rychle náš odbyt, a tím se zaplatí investice do reklamy. Drahý internet je jako bychom stavěli domy bez dobrých základů, a tak by nám levné domy často spadli na hlavy. Na počátku nebyla elektronika mobilní, a měla velikou spotřebu elektřiny, díky vědcům a technikům, byla možná evoluce u elektroniky, a tak vznikla mobilní elektronika, která se neustále přizpůsobovala uživatelům elektroniky. Konzumenti dostali k dispozici malá rádia, která byla vybavena malými kazetami, které nahradili gramofony. Analogové technologie lidem dlouho stačili, a potom přišla kvalitní hudba na digitálním disku, a tím začala vznikat digitální elektronika, která se po čase stala i mobilní. V té době začali vznikat i osobní počítače, a později i globální internet, největší evoluční změnou byl vznik internetu, internet je pro lidi obrazně jako něco, když se zavedla gramotnost a potom tisk knih a časopisů.

Digitální systémy se stali pro lidi návykovou drogou, a pokud je nemohou svobodně často využívat, tak z toho mají stres a deprese. Často se hovoří o škodlivosti elektroniky, vše má zde pro člověka klady i zápory, klady bereme jako samozřejmost, a zápory bereme jako by to byl boží trest! S příchodem digitální elektroniky, vznikla potřeba začlenit tento nový systém do naší kultury, tak abychom s ním neměli problémy, mnoho zlých lidí, začalo používat elektroniku jako digitální zbraň, aby tak mohli snadněji konat zlo, konkurentům a nepřátelům, a tak museli začít vznikat kontrolní elektronické systémy, které znesnadní zlým lidem, používat elektroniku ke konání zla. Tolik k tomu, co bylo, a co je zde dneska? Dneska je zde vše o sociálních sítích, jde nejvíce o Facebook a Twitter, návykovost je zde stejná, jako při kouření cigaret, a ničí to lidi psychicky stejně jako kouření cigaret.

Problémem se začalo stávat neslušné chování lidí, na virtuálním globálním systému, následkem začalo být vyžadování registrace, aby se tak snadněji mohl eliminovat sobecký psychicky nemocný člověk, z virtuálního systému. Digitální systémy začali o lidech získávat mnoho informací, a tak anonymita začala být pro zlé lidi problémem. Najednou se zde vyskytnul GVKB a on nastavil lidem psychické zrcadlo, a oni spatřili o sobě čistou pravdu, a uvědomili si, že ten, kdo každý den nečte to, co GVKB napíše na internet, ten je ještě Neandrtálcem. Na počátku vzniku problému s tím že dobytek potřebuje pastýře bylo to, že se opice naučili sobeckému mluvení, a tak se z opice pomocí dlouhé evoluce stal lidský dobytek. Sobecké mluvení je pro lidský dobytek svatou prioritou, a tak místo tvoření toho co je evolučně správné, je zde u lidského dobytka jenom sobecké mluvení. Jelikož lidský dobytek má špatnou paměť tak vznikla gramotnost a bylo možné lidské mluvení zaznamenat a uchovat pro budoucnost, aby lidský dobytek v budoucnosti věděl, to, co v minulosti sobecky zde mluvil svatý lidský dobytek.

Takto začala vznikat svatá kultura pro lidský dobytek, která byla lidskému dobytku svatá, svatá kultura procházela logicky evolučním procesem, podle existenční situace ve které existoval lidský dobytek, vzniklo globálně velmi mnoho svatých kultur, které se od sebe v mnohém lišili, a tak zde vznikli veliké konflikty mezi svatými kulturami, a často tak docházelo k tomu, že svaté kultury, vraždili jiné svaté kultury, ve svatých válkách, to se děje bohužel neustále, dosud tento problém ještě nebyl optimálně, pomocí globalizace svatých kultur vyřešen. Lidský dobytek potřebuje pastýře, často nějaký veliký lidský dobytek si nasadí masku pastýře, a hlásá já jsme váš správný pastýř, následujte mě, a budete se mít zde dobře. Adolf Hitler je moderní ukázkou svatého pastýře, kterého lidský dobytek následoval, nakonec tento nacistický svatý pastýř zbaběle spáchal sebevraždu, když byl poražen konkurenčními nepřáteli. Pastýře nemůže dělat lidský svatý dobytek, to nebude ekonomicky a ideologicky optimálně fungovat, to si musí konečně lidský dobytek globálně trvale už uvědomit!

Proč nemůže být svatým pastýřem lidský dobytek? Svatý otec je jenom na nebesích, a nemůže být zde na zemi jako lidský dobytek, tím svatým otcem nad námi jsou evoluční chyby, díky evolučním chybám je zde vše dočasně, protože evoluční chyby mají za následek u všeho jistou dočasnost a pomíjivost! Lidskému svatému dobytku, co si zde hraje na svaté pastýře, vadí nejvíce dočasnost a pomíjivost, a tak se snaží vytvořit takové svaté; náboženské, politické, ekonomické, vědecké, umělecké atd. ideologie, co zde budou na věčné časy, protože jsou správné a svaté. Zde se dostáváme k mravním přikázáním, co se snaží lidskému dobytku říci, co mu má být svaté a co je zde hříšné, nejprve se lidskému dobytku zakázalo to, aby se v konfliktech zbytečně zabíjel, protože svatý pastýř chtěl mít veliká stáda lidského dobytka. Jenže když zde bylo mnoho lidského dobytka, tak bylo málo prostoru pro lidský dobytek, a následovalo logicky zabíjení lidského dobytka ve válkách o hodnotná teritoria.

Svatý otec, co je nad námi, vloží jistě do všeho evoluční chyby, aby zde vše v nás a okolo nás bylo dočasně, každý lidský svatý zákon, a každá lidská svatá regulace, je zde proto jenom dočasně, vše je zde jenom marnost a honba za svatými iluzemi! Je to jako s restartováním operačního systému Windows, něco píšete na počítači a najednou se počítač restartuje a vy přijdete o to co jste napsali, život je cesta bludištěm a pokud někdo najde východ z bludiště tak jenom vstoupí do jiného bludiště, příčnou je to, že stvořitelem vesmíru a života, jsou evoluční chyby! Cenzura v diktaturách bránila žebrákům se projevit na veřejnosti, s příchodem internetu, dostali ekonomičtí žebráci možnost se na internetu projevit tím, že si založili ubohé blogy, nebo psali na různá ubohá fóra, někdy zase psali i komentáře k cizím článkům. V konzumní civilizaci vlastně už není nikdo psychicky normální, protože civilizace je velikým konzumním blázincem, ve kterém žijí jenom blázni, jediný rozdíl mezi blázny v civilizaci je v tom, že ten, kdo se nijak neliší od většiny bláznů, je v tomto civilizačním blázinci považován za normálního slušného člověka. 

Proč nám vlastně tolik vadí lidé, co se liší psychicky od druhých a odmítají být stejní blázni jako ostatní? Pokud se někdo zásadně liší, nemůžeme na něm už parazitovat, a proto nám takový člověk vadí, naopak milujeme a hledáme marně lidi, na kterých je možné snadno parazitovat, bohužel takových lidí je už zde veliký nedostatek. Aby zde mohl člověk ekonomicky a mocensky vyrůst, musí se naučit tomu, jak optimálně na cizích parazitech parazitovat. Je to obrazně jako ve sportu, i zde jsou ligy, kde v první lize jsou ředitelé a v poslední lize jsou nezaměstnaní a ti co pracují za minimální mzdu, obrazně je zde mocenská a ekonomická pyramida, kde na vrcholu je ráj a dole je peklo. Největšími lidskými blázny byli svatí mučedníci, oni chtěli, aby lidi na sobě sobecky neparazitovali, a odpouštěli si rádi vše zlé, vždyť dobrota je v konzumním očistci jenom žebrota! Každá lidská svatá ideologie je postavená od pradávna na dobrotě k cizím lidem, dobrota k cizím lidem z lidí dělá logicky žebráky a ubožáky, co musí uboze žebrat o práci a jídlo.

Podívejte se na automobily, jak s nimi zacházíme, pokud je automobil už starý, tak jej recyklujeme a není zde žádný sociální systém, který by se staral o staré automobily, proč to samé neuděláme s nekvalitními lidmi, zavedeme povinné globální testování kvality každý rok u každého člověka na světě, a ten kdo bude fyzicky a psychicky podprůměrný, ten bude ekologicky eliminován. Podprůměrní lidé jsou pro naši konzumní sobeckou společnost největším problémem, jak ekonomicky, tak i ideologicky, protože mi píší ubohé šílené komentáře, k mým nadprůměrně dokonalým pyšným svatým myšlenkám. V budoucnosti budou všichni lidi nazí a hladoví, příčinou budou čipy ve všech lidech, z lidí se stanou ekologičtí roboti ovládaní globální umělou inteligencí. Nebude zde už u lidí pyšnost ani sobectví, smyslem života bude jenom profesionální práce, pro umělou inteligenci, k jídlu zde budou jenom potravinové granule, a zapíjet se budou vodou.

Vše se dneska digitalizuje a je jenom logické, že i člověk se musí digitalizovat, aby on mohl zde v digitální civilizaci bez problémů existovat. Nano roboti budou lidské tělo neustále opravovat a optimalizovat. Změní se díky nano robotům složení naší krve, a tím se eliminují viry a paraziti, co nám sobecky škodili, a pokud člověka kousne had, tak se člověku nic nestane, a jedovatý had rychle zemře. Nebudeme už muset spát, protože roboti nespí, tím nebudeme ani potřebovat existenční místo, kde bychom trvale bydleli, a měli zde svoje věci. Pokud je zde nějaký subjekt nebo objekt na nízké úrovni, tak příčinou je to, že je on na začátku růstu svojí úrovně, a pokud bude mít k růstu optimální podmínky, tak bude zde i rychle růst jeho úroveň, a tím i jeho hodnota zde. Mnoho subjektů a objektů, nemá k růstu svojí úrovně optimální podmínky, a tak jejich úroveň zde neroste, a tím zde nemají pro okolí hodnotu.

Často je zde slyšet tvrzení, že díky silné vůli, je možné dosáhnout růstu úrovně, jenže statisticky se jedná jenom o vzácnou výjimku z pravidla! Jednotíme řepu, aby nám řepa vyrostla, a to samé je třeba vykonat i tam, kde je potřeba u subjektů a objektů, hodnotový rychlý růst, vše, co dáváme to i dostáváme, vše je zde tržní obchod, ve kterém se musí zaplatit za hodnoty, které potřebujeme. Nejdůležitější je dneska u subjektů a objektů, růst u informačního a programového systému, období, kdy se vše řešilo fyzickou silou končí, a místo fyzické síly, nastupuje síla informací a programů, kdo dneska ještě čte staré knihy? Každý dneska čte jenom nové elektronické knihy, nebo čte to co je na internetu, nároky konzumentů narůstají, obchodní a vědecké informace, které před rokem měli velikou hodnotu, jsou už dneska z internetu většinou vymazané! Je to dlouhé to nebudu číst, nikdo nebude poslouchat na internetu dneska dlouhá morální svatá stará kázání, každý potřebuje poslouchat to, co mu umožní růst jeho programů a jeho informací, aby se tím zvedla jeho úroveň, a tím i jeho hodnota.

Ten, kdo se díky víře ve svaté staré nesmysly, rychle optimálně nepřizpůsobí digitální době, ten se stává nepřizpůsobivým zbytečným ubožákem, a jeho úroveň rychle klesne tak, že se z něj stává jenom ubohá informační a programová nula, co zde marně žebrá o hodnoty. Náš geniální prezident Miloš Zeman mně otevřel oči, v naší konzumní globální centralizované civilizaci, žijí jenom samí pyšní Neandrtálci, a proto je zde globální ekonomická a sociální krize! Moderní zaměstnavatelé nechtějí zaměstnávat pyšné neandrtálce, co chybně a pomalu pracují, moderní zaměstnavatelé chtějí zaměstnávat digitálního člověka, který nemá už Neandertálské genetické tělo, ale je jenom digitálním genetickým mozkem, který dálkově ovládá roboty a automaty z globálního podzemního skladiště lidských digitálních mozků, kde jsou miliardy lidských mozků, v plastových kontejnerech.

Lidské tělo do moderní digitální civilizace nepatří, místo lidského těla zde budou robotická těla, vše je dneska už na dálkové ovládání a proč by tedy logicky naše tělo nemohlo být na dálkové ovládání. Poškodíte si mnoho robotické tělo při práci, tak se nic neděje, okamžitě získáte jiné robotické tělo, a poškozené robotické tělo se v servisu opraví, nebo se optimálně recykluje. Pro zaměstnavatele má hodnotu dneska jenom náš mozek, on je továrnou na zisk, tělo člověka nemá pro zaměstnavatele žádnou hodnotu. Bohem je zde všemu jenom evoluce, a tak vše postupuje evolučně dopředu, to, co se evolučně zastaví, to nefunguje a je to v krizi. Podívejme se na naše děti, jak u počítačových her tráví mnoho času, děti se už připravují na dobu, ve které nebudeme mít těla a budeme jenom mozkem který ovládá robotické tělo, a tak toho dokáže mnohem více než když byl mozek omezen genetickým tělem, a vypadal tak člověk jako zaostalý Neandrtálec, který pije slivovici a kouří cigarety.