sobota 15. dubna 2023

Globální politický průkaz



Velmi dlouhou dobu lidi řeší globálně ekonomiku a ideologie, komu není rady tomu není pomoci, řešení je přitom jednoduché, ekosystém je zde mnohem déle než člověk a on dospěl k tomu, že základem pro dokonalost systému jsou klasické principy, které je třeba milovat a respektovat, takovým klasickým principem je; příčina a následek, napětí mezi protiklady, svoboda, rovnost, spravedlnost atd.

Vše si je zde v principech podobné, pokud se někdo, kdo má moc a bohatství neřídí klasickými principy, tak následkem je nefungující; rodina, organizace, podnik, obchod, hnutí, strana, stát, unie atd. slovo ředitel je o řízení podniku nebo něčeho jiného, pokud neumí někdo něco řídit měl by se to naučit a získat průkaz, tak jako zde jsou průkazy na řízení; motorky, automobilu, lodí, vlaku, letadla, počítače atd.

Z díla spatříme to, jestli je autor amatér nebo profesionál, bylo a bude! Dílem je i to co lidi píší na papír nebo moderně na internet, mnoho lidí píše na internet hlouposti, protože jsou hlupáci, ti, co jsou líní psát hlouposti říkají hlouposti, podívejme se na politiku, jak politici všude na světě mnoho století říkají samé ideologické a ekonomické hlouposti, protože jsme dosud globálně nezavedli globální politický průkaz.

Prezident má na všechnu práci cizí lidi



Společenský nebo ekonomický status

Osoby s vysokým společenským nebo ekonomickým postavením, jako jsou majitelé firem, manažeři nebo vedoucí pracovníci, mohou mít prostředky na to, aby najali zaměstnance nebo podřízené, kteří budou vykonávat práci za ně.

Organizační struktura

V rámci velkých organizací může být práce rozdělena mezi různé oddělení, týmy nebo jednotlivce, a nadřízení mohou mít pravomoc delegovat úkoly na své podřízené.

Schopnost delegovat

Někteří lidé mají přirozenou schopnost delegovat a svěřovat úkoly jiným, což jim umožňuje soustředit se na strategické nebo výkonné úkoly, zatímco ostatní se starají o operativní činnosti.

Vysvětlení

Je důležité poznamenat, že delegování práce na jiné lidi s sebou nese také zodpovědnost za správné vedení a řízení týmu. Správné delegování by mělo být založeno na jasných komunikačních liniích, definování cílů a očekávání, a poskytování potřebné podpory a zdrojů pro vykonávání úkolů. Kvalitní vedení a schopnost efektivně řídit tým může být klíčem k úspěšnému využití práce cizích lidí.

Pyšnost je příčinou všech lidských konfliktů



Zde je několik důvodů, proč by pyšnost mohla být spojována s konflikty:
  1. Nedostatek respektu k jiným názorům: Pyšný jedinec může být přesvědčený, že jeho názory nebo postoj jsou jediné správné, a může mít tendenci pohrdat nebo nepřijímat odlišné názory. To může vést k nedostatku respektu a tolerance k názorům ostatních, což může vyvolat konflikty ve vzájemných vztazích.
  2. Potřeba sebeuplatnění a dominance: Pyšný jedinec se může snažit prosadit svou převahu a dominanci nad ostatními, aby se cítil lepší nebo důležitější. To může vyvolávat napětí a konflikty ve skupinových nebo pracovních situacích, kdy jednotlivec s pyšností nepřipouští spolupráci nebo se snaží ovládat ostatní.
  3. Odmítání kritiky nebo nespravedlivého jednání: Pyšný jedinec může mít obtíže přijmout kritiku nebo nespravedlivé jednání, protože si myslí, že je vždy správný nebo že mu nic nemůže být vytknuto. To může vést k obranným reakcím nebo konfrontacím s ostatními, když jsou jeho postoje nebo jednání zpochybňovány.
  4. Nedostatek empatie: Pyšný jedinec se může soustředit především na své vlastní potřeby a pocity, a může mít omezenou schopnost vcítit se do situace nebo pohledu ostatních. Nedostatek empatie může ztěžovat porozumění a komunikaci s ostatními, což může vést k nedorozuměním a konfliktům.

Nicméně je důležité si uvědomit, že příčiny konfliktů jsou obvykle komplexní a často se liší v závislosti na konkrétních situacích a osobnostech jednotlivců. Pyšnost může být jedním z faktorů, které mohou přispět k vzniku konfliktů, ale není vždy jedinou nebo hlavní příčinou.

Lidská společnost je o zbabělosti a pokrytectví



Lidská společnost je komplexní a rozmanitá, a je tvořena různými jednotlivci s různými hodnotami, přesvědčeními a chováním. Obecné tvrzení, že je lidská společnost „o zbabělosti a pokrytectví“, je příliš zjednodušující a nelze ho aplikovat na celou lidskou společnost.

Lidská společnost se vyvíjela a měnila během tisíciletí, a mnoho lidských hodnot a norem se vyvinulo s cílem zabezpečit společenskou soudržnost, udržovat mír a řešit konflikty. Existují mnohé pozitivní aspekty lidské společnosti, včetně vědeckého pokroku, kulturního dědictví, sociální solidarity, spolupráce a altruismu.

Samozřejmě, že v lidské společnosti existují i negativní aspekty, jako jsou konflikty, nespravedlnost, korupce a pokrytectví. Někteří jedinci mohou vykazovat zbabělost nebo pokrytectví ve svém jednání, ale nelze obecně tvrdit, že jsou to charakteristiky celé lidské společnosti.

Je důležité si uvědomit, že lidská společnost je dynamická a je neustále ve vývoji. Existují různé snahy a iniciativy, které se snaží zlepšit lidskou společnost, jako například lidská práva, sociální spravedlnost, příroda a její ochrana a další. Místo obviňování celé lidské společnosti z negativních rysů je konstruktivnější se zaměřit na hledání způsobů, jak přispět k pozitivním změnám ve společnosti a tím ji dále rozvíjet, třeba tím že pitomce nahradíme za stroje a programy.

Smrt je ukončení procesu života po ukončení zde už nic není



Proč lidi věří tomu, že je něco po smrti a nechtějí se smířit s tím, že nic po smrti není? Lidi jsou zbabělci, a tak před pravdou utíkají do iluzí. Je důležité si uvědomit, že víra v existenci života po smrti není o „zbabělosti“ nebo o „utíkání do iluzí“. Otázka života po smrti je komplexní a zahrnuje mnoho faktorů, včetně náboženských, filozofických, kulturních, emocionálních a osobních aspektů.

Lidé mají různé názory na otázku života po smrti, které jsou ovlivněny jejich životními zkušenostmi, hodnotami, výchovou, náboženským vyznáním a dalšími faktory. Pro některé lidi může víra v život po smrti představovat pocit naděje, utěšení nebo smyslu. Může jim poskytovat pocit, že život má větší význam a že existuje něco nad rámec pozemské existence.

Někteří lidé se mohou bát neznáma a nejistoty, která je spojena se smrtí, a hledají odpovědi nebo útěchu ve víře v život po smrti. Pro ně může být víra v život po smrti způsobem, jak se vyrovnat s tímto neodvratitelným faktem lidské existence.

Je důležité respektovat rozmanitost názorů a přesvědčení týkajících se života po smrti a nezobrazovat lidi, kteří věří v život po smrti, jako „zbabělce“ nebo jako osoby, které se „utíkají do iluzí“. Každý má právo na své osobní názory a přesvědčení, a to včetně otázek týkajících se víry a spirituality. Je důležité zachovávat respekt, empatii a otevřenost k rozdílným názorům a hledat porozumění a toleranci v diskusích o tématu života po smrti.

Vítejte v digitální globální OSN civilizaci



Kde je nutné mít platný průkaz pro všechny činnosti! Tato OSN civilizace je postavena na přesně definovaných pravidlech a normách, které vyžadují, aby každý občan měl platný průkaz, který dokazuje jeho totožnost a oprávnění k vykonávání určitých činností. Tento digitální globální systém OSN průkazů je zaveden pro zajištění kontroly, bezpečnosti a organizace společnosti. Zde je uvedeno několik aspektů této OSN civilizace, které vyžadují platný průkaz:

Občanství

Pro získání občanství v této civilizaci je nezbytné mít platný průkaz, který potvrzuje vaši identitu a právo na pobyt v této zemi. Bez platného OSN průkazu nemůžete získat občanství a využívat práva a výhody spojené s občanstvím.

Práce

Každý, kdo chce pracovat, musí mít platný průkaz, který dokazuje jeho kvalifikaci a oprávnění k vykonávání určitého povolání. Bez platného průkazu nemůžete získat zaměstnání a vykonávat určité práce.

Vzdělání

Pro získání vzdělání, od základního vzdělání až po vysokoškolské studium, je vyžadován platný průkaz, který potvrzuje vaši identitu a oprávnění k účasti ve vzdělávacím procesu. Bez platného průkazu nemůžete získat vzdělání.

Zdravotní péče

Pro vstup do zdravotnických zařízení, jako jsou nemocnice, kliniky nebo lékárny, je vyžadován platný průkaz, který dokazuje vaši identitu a oprávnění k využívání zdravotní péče. Bez platného průkazu nemůžete získat přístup k zdravotní péči.

Cestování

Pro cestování mezi různými oblastmi nebo zeměmi je vyžadován platný průkaz, který potvrzuje vaši identitu, občanství a oprávnění k cestování. Bez platného průkazu nemůžete legálně cestovat.

Finanční transakce

Pro provádění finančních transakcí, jako je otevření bankovního účtu, žádost o úvěr nebo provádění plateb.

Politika

Každý, kdo bude chtít dělat profesionálně politiku musí mít vysokou politickou školu a platný politický průkaz s dočasnou platností, pro nikoho nebudou výjimky!

Politický průkaz jako licence pro profesionální politiky



Mezi možné výhody patří:

  1. Profesionalizace politického prostředí: Politický průkaz by mohl zvýšit odbornou kvalifikaci politiků a zajistit, že mají potřebné znalosti, dovednosti a zkušenosti k výkonu svých funkcí.
  2. Transparentnost a důvěra: Politický průkaz by mohl zvýšit transparentnost politického prostředí tím, že by vyžadoval od politiků splnění určitých standardů a podstoupení zkoušek, což by mohlo posílit důvěru veřejnosti v politický systém.
  3. Omezení protekce a korupce: Politický průkaz by mohl snížit riziko protekce a korupce tím, že by politikům stanovil určité etické a profesní normy, které by museli dodržovat jinak by jim byl průkaz odebrán.

Mezi možné nevýhody patří:

  1. Omezení politického pokrytectví: Politický průkaz by mohl omezit přístup k politickým funkcím pouze na ty, kteří splňují určité kvalifikační požadavky, což by mohlo snížit chyby v politickém systému.
  2. Diskriminace a nerovnosti: Politický průkaz by mohl znevýhodňovat určité skupiny politiků, zejména ty s nižšími zdroji nebo omezeným přístupem k vzdělání nebo profesním rozvoji.
  3. Složitost implementace: Zavedení politického průkazu by vyžadovalo složitou globální metodiku, včetně vytvoření objektivních standardů, zkoušek a systémů pro vznik a udržování platných průkazů.

Pokud nový člověk bude místo genetického těla mít tělo kovového robota tak zde nebudou nemoci a smrt



Pokud by nový člověk měl tělo kovového robota, které by bylo imunní vůči nemocem a nemělo biologické omezení stárnutí, mohlo by to mít několik důsledků:

Absence nemocí: Kovové tělo robota by bylo odolné vůči bakteriím, virům a jiným mikroorganismům, což by znamenalo, že by nemuselo čelit nemocem, které postihují lidské tělo. Nemoci, jako jsou infekční choroby nebo rakovina, které jsou běžné u lidské populace, by neměly vliv na robota s kovovým tělem.

Neomezená životnost: Pokud by kovové tělo robota nemělo biologické omezení stárnutí, mohl by teoreticky existovat neomezeně dlouhou dobu bez známek stárnutí. Robot by nemusel čelit degenerativním onemocněním spojeným se stárnutím, jako je například osteoartróza nebo Alzheimerova choroba.

Technické opravy: Místo nemocí by robot s kovovým tělem mohl čelit poruchám nebo poškozením technického charakteru, které by bylo potřeba opravit nebo nahradit. Měla by se vyřešit otázka oprav, údržby a náhradních dílů, které by byly nezbytné pro udržení funkčnosti robota.

Etické otázky: Existence člověka s kovovým tělem by vyvolávala etické otázky týkající se identity, lidskosti a společenského začlenění. Mohlo by to také změnit dynamiku lidských vztahů a společenských struktur.

Je však důležité si uvědomit, že tělo kovového robota je stále fiktivní koncept a v současnosti není technicky možné vytvořit takové tělo, které by nahradilo lidské tělo s jeho biologickými funkcemi. Existence společnosti, kde by všichni měli kovová těla, je zatím vědeckou fantazií a měla by být posuzována s ohledem na možné důsledky a etické otázky, které by s sebou přinesla.

Společnost, kde nejsou nemoci a smrt



Společnost bez nemocí a smrti by byla zcela odlišná od současného světa, ačkoli by se jednalo o teoretický koncept, který by byl obtížné dosáhnout v praxi. Zde je několik myšlenek o tom, jak by taková společnost mohla vypadat:

Neexistující nemoci: V této společnosti by nebyly žádné nemoci, včetně bakteriálních, virových nebo genetických onemocnění. Lidé by mohli žít zdravý a plnohodnotný život bez nutnosti léčit se z nemocí nebo očkovat proti nim.

Neexistující stárnutí: V této společnosti by bylo možné zastavit nebo zpomalit proces stárnutí, což by znamenalo, že lidé by nemuseli čelit fyzickým nebo kognitivním problémům spojeným se stárnutím. Lidé by mohli zůstat ve zdravém a vitálním stavu po celý svůj život.

Neexistující smrt: V této společnosti by neexistovala smrt v důsledku stárnutí nebo nemoci. Lidé by mohli žít prakticky neomezenou dobu, což by změnilo celý koncept života a smrti. Měli bychom však na paměti, že otázky ohledně přelidnění, rovnováhy ekosystémů a etické otázky týkající se umělého prodlužování života by zůstaly komplexní a náročné.

Vyspělá medicína a technologie: Tato společnost by musela mít na svém dosahu vyspělou medicínu a technologie, které by umožnily vyléčit nebo zabránit vzniku nemocí a zastavit proces stárnutí. Mohly by existovat například pokročilé genetické terapie, nanotechnologie nebo umělá inteligence, které by dokázaly diagnostikovat a léčit zdravotní problémy.

Sociální a etické aspekty: Tato společnost by si musela vyřešit také sociální a etické otázky spojené s absencí nemocí a smrti. Měla by se zabývat tím, jak by se změnila dynamika lidských vztahů, hospodářství, práce, náboženství a jiné aspekty života bez nemocí a smrti.

Je důležité si uvědomit, že koncept společnosti bez nemocí a smrti je stále pouze teoretický.