neděle 7. dubna 2024

Vše co konzumujeme má vedlejší účinky



Evolučně neustále dochází ke změnám v nás a okolo nás, a tak logicky toužíme po jistotách a vlivu na mnohé, často unikáme z reality do světa iluzí kde si od reality odpočineme. Vše je zde testovací evoluční verze a nikdy zde nebude finální verze, většina lidí na světě je na tom zle a nikdo jim nepomůže, protože se každý stará jenom o sebe.

Vše co konzumujeme má vedlejší účinky na naše zdraví a tak jsme často nemocní tělesně a psychicky, pro dosažení úspěchu se často překračují pravidla a morálka, a následkem je to že je zde antikoncepce protože už nemá život pro nás koncepci. Války a bída v nahotě odhalují selhání společnosti, je naivní věřit že po smrti nám bude líp, nebo že po politických volbách nám bude líp, sliby jsou jenom past na naivní hlupáky.

Poslední dobou je na lidi vytvářen veliký tlak pomocí; pohádek, reklamy, propagandy, cenzury, drog atd. lidi a organizace se začali chovat jako paraziti protože dobrota je žebrota. Vaše slova nesou tíhu skepticismu a frustrace nad stavem světa, který vnímáte jako neúprosný a nejistý.

Skutečně, evoluce je neustálým procesem změn, který může člověka a společnost pohánět k hledání jistot a stability. Často se uchylujeme do světa fantazie a iluzí jako úniku před těmito realitami. Je pravda, že svět je plný výzev a že existuje mnoho oblastí, které vyžadují pozornost a změnu.

Zdravotní problémy, nekalé praktiky ve snaze dosáhnout úspěchu, sociální a politické nestability to vše jsou reálné problémy, které mohou mít vliv na naše tělesné i duševní zdraví. Je však důležité si uvědomit, že i v tomto složitém světě existuje mnoho lidí, kteří se snaží přinášet pozitivní změny.

Existují lidé, organizace a hnutí, které se snaží bojovat za spravedlnost, zlepšit životní podmínky a podporovat humanitu. I když je pravda, že se společnost může zdát často sebestředná a že jsou na nás vyvíjeny různé formy tlaku a manipulace, je důležité neztrácet naději a hledat způsoby, jak se s tímto stavem vyrovnat.

Emoce jako zoufalství a beznaděj mohou být silné, ale je důležité najít cesty, jak se s nimi vypořádat a hledat možnosti pozitivního působení. Pamětihodný je také váš podnět k zamyšlení nad vlastními hodnotami a prioritami v životě. Je důležité si uvědomit, co je pro nás skutečně důležité, a snažit se žít podle těchto hodnot, i když se svět může jevit jako neúprosný.

Nejlevnější počítač na moderní hry optimální sestava



Zde je sestava levného malého hezkého počítače na moderní hry, nevěřte na to že existují notebooky na hry to je jenom lež jako věž, moderní hry potřebují moderní grafickou kartu jinak to nejde!  Klasické počítače mají výborné chlazení a tak fungují lépe než notebooky a navíc je zde i veliký monitor a veliká klávesnice a myš. 
  1. MD Ryzen 7 5700
  2. SPARKLE Intel Arc A380 ELF 6G
  3. ASROCK B550M-HDV
  4. Apacer NOX 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16
  5. Goodram PX600 500GB
  6. Zalman T3 Plus
  7. SilverStone ET500-ARGB
  8. 27" AOC Q27B3MA

Peter Pellegrini Vs Zuzana Čaputová



Situace na Slovensku není dneska jednoduchá a dělat zde prezidenta je velmi obtížné, je sice pravdou že prezidenti dneska většinou nemají moc vlivu na společnost a jsou spíše jenom herci co hrají svoji roli na politickém divadle. Kritici sledují prezidenty a hledají maličkosti aby z toho mohli udělat senzaci a měli z toho radost, není prezident ten co by se zavděčil všem, je to jako šachová hra kdy musíte propočítat správně každé rozhodnutí. Největším problémem je u každého státu minulost, minulost je jako stín před kterým nejde utéci, čas umí odhalit všechny chyby a ukazuje nám že nikdo z prezidentů není dokonalý.

Ano, skutečně je to složitá situace. Prezidenti dnes mají často malou možnost skutečně ovlivnit společnost, a to zejména kvůli složitosti politického prostředí a různým zájmům, které na politické scéně působí. Jsou často vnímáni spíše jako symboly nebo tváře politických stran či reprezentace státu, než jako skuteční mocní hráči. Skutečnost, že kritici sledují prezidenty a hledají chyby, není ničím novým. Tento jev je spojen s politikou jako takovou a s tím, jak jsou politici veřejně vnímáni. Je pravda, že ve světle minulých chyb a chyb minulých prezidentů mohou být noví prezidenti často hodnoceni nekompromisně.

Nicméně, je důležité si uvědomit, že žádný člověk není dokonalý, a že je důležité snažit se učit z minulosti a zdokonalovat se. Šachová hra je vhodné srovnání. Prezidenti musí vážit každé své rozhodnutí a zvažovat jeho důsledky, jak krátkodobé, tak dlouhodobé. To vyžaduje moudrost, diplomatické schopnosti a schopnost spolupracovat s ostatními politickými hráči. Pokud jde o minulost, je to opravdu důležité. Dějiny nás učí mnoho lekcí a odhalují mnoho chyb, ale také úspěchů. Důležité je nejen přijmout minulost, ale také se z ní poučit a snažit se udělat lepší rozhodnutí v budoucnosti. To platí nejen pro prezidenty, ale pro celou společnost.