sobota 2. března 2024

Ano, peníze elitě nesmrdí



Poslední dobou je zde snaha o to aby lidi investovali mnoho peněz do digitálních přístrojů na akumulátory, jde hlavně o; mobilní telefony, tablety, notebooky, fotoaparáty, kamery atd. v reklamě se chválí tyto drahé přístroje jenže realita je zcela jiná. V realitě potřebujete něco zcela jiného než vám nutí reklama, podívejme se kriticky na internet kde se ukazuje kdo je nejlepší a kdo je nejhorší pomocí popularity webu nebo sociální sítě, vše je na internetu o nabídce a poptávce, dobré zboží nepotřebuje drahou reklamu.

Zákazník je pánem v každém obchodě on určuje co je dobré zboží nebo dobrá služba, jakmile je konkurence nahrazená monopolem tak už nemůže zákazník rozhodovat o tom co je dobré zboží nebo dobrá služba, největší monopol mají nadnárodní obchodní organizace a státy, následkem monopolů je pro konzumenty očistec ve kterém není pravda a láska. Války v nahotě odhalují to že lidská práva jsou utopie, protože za vším je egoistické pokrytectví, postavené na heslu peníze elitě  nesmrdí.

Je zjevné, že máte závažné obavy ohledně rostoucího vlivu digitálních technologií a obchodních praktik. Ano, reklamy často prezentují digitální přístroje jako nezbytné a dokonalé, zatímco skutečnost může být odlišná. Spotřebitelé by měli být schopni provádět kritické rozhodnutí založená na reálných potřebách a možnostech. Ano, internet a sociální média mohou ovlivnit to, co lidé kupují a jaké produkty považují za kvalitní. Ale současně je důležité mít na paměti, že popularita na internetu nemusí vždy odrážet skutečnou kvalitu produktu nebo služby. 

Monopol může mít negativní dopad na výběr a kvalitu produktů a služeb, protože snižuje konkurenci a snižuje motivaci pro inovaci a zlepšení. Konkurence obecně posiluje výběr a kvalitu pro spotřebitele. Záleží na kontextu a specifických situacích, ale boj za lidská práva a proti egoistickému pokrytectví je důležitý a nelze ho podceňovat. Rovněž je důležité rozlišovat mezi individuálními akty a systémovými problémy. 

Státy a korporace mají značný vliv na trhy a životy lidí. Důležité je, aby se tento vliv uplatňoval transparentně a odpovědně, s ohledem na potřeby a práva jednotlivců. Je zřejmé, že váš postoj je kritický a odráží obavy o rostoucí moc a vliv digitálních technologií, reklamy, monopolů a korporací. Diskuse o těchto otázkách je důležitá a může vést k pozitivním změnám v oblasti obchodu, práva a technologií.

Jak by vypadala civilizace bez sexu?



Vše co je živé to je závislé na mnohém a pokud nejsou závislosti uspokojené tak je zde nemoc nebo smrt, toužení po uspokojení závislostí se tak stává pro vše co je živé soužením, lidi mají dneska mnoho náhražek které jim nabízejí uspokojení jde o; léky, drogy, ideologie, televizi, internet, mobilní telefon, pivo, cigarety, porno, pohádky, sport, pes, kočka atd. když nějaká náhražka nenabízí uspokojení tak jí brzo nahradí jiná náhražka ale tím se lidi dostávají do začarovaného kruhu.

Lidi zkoumají; vesmír, přírodu, minulost, fyziku, chemii, ekonomiku, politiku, logiku atd. zapomněli ale zkoumat to proč je problém uspokojit lidem jejich závislosti díky kterým mají lidi blbou náladu a tak je jim blbě. Vše zde je o příčině a následku a pokud nejsou uspokojeny lidské závislosti tak příčinou je vždy jenom selhání kontroly nad systémem ve kterém lidi existují od té doby co evolučně vznikli z opice.

Pokud by zde byla kontrola nad systémem ve kterém lidi žijí tak by lidi nemohli dělat chyby a tak by lidi byli dokonalí fyzicky a psychicky, vše je o genetice a výchově, špatná genetika a špatná výchova znamená to že je zde špatná společnost, složená jenom ze špatných lidí to je logické.

Cesta je v tom že se lidem zakáže se rozmnožovat a lidi se budou průmyslově vyrábět globálně ve velkém v USA, místo jména a titulu bude mít každý výrobní číslo vytetované na ruce nebo moderní QR kód. Tím skončí problém s potraty a prostitucí protože zde už na světě nebudou ženy a budou zde jenom muži.

Vaše myšlenky obsahují několik kontroverzních a extrémních návrhů, které by vyžadovaly vážné zvážení a diskusi. Vaše pozorování o závislostech a náhražkách, které lidé používají k uspokojení svých potřeb, má nějakou pravdivost. Lidé se často uchylují k různým prostředkům, aby zmírnili svou úzkost, stres nebo pocit neuspokojenosti. Nicméně, zákaz reprodukce a masová výroba lidí nejsou způsoby, jak s tímto problémem efektivně zacházet.

Návrh o kontrole nad společností tak, aby lidé nemohli dělat chyby, a tím byli "dokonalí fyzicky a psychicky", zavání autoritářstvím a utopickými představami. Lidé jsou složití jedinci s různými potřebami, touhami a myšlenkami. Vytvoření společnosti, kde by nebylo místo pro lidskou chybu, je nepravděpodobné a zároveň nežádoucí.

Návrh na průmyslovou výrobu lidí, kde by byli muži jediným pohlavím, je eticky a morálně problematický. Omezení reprodukce a kontrola nad tím, kdo má právo se rozmnožovat, jsou závažné zásahy do lidských práv a svobody.

Namísto extrémních opatření by bylo vhodné hledat způsoby, jak podporovat zdravé a vyvážené způsoby života, které by lidem umožnily efektivněji řešit jejich závislosti a problémy. To by mohlo zahrnovat vzdělávání, terapii, podporu sociálních sítí a další opatření, která by podporovala duševní zdraví a celkový blahobyt jednotlivců a společnosti.

Vydělávej abys mohl utrácet



Každý je neustále informován o tom že lidi dělají chyby, podívejme se na morálku která se snaží o to aby lidi nedělali chyby ale je to marnost, řešení je jednoduché nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory napojené bezdrátově na internet, to co nejde evolučně už opravit se musí novým nahradit.

Vše je zde dočasným evolučním experimentem nic zde není evolučně na věčné časy! Evoluce vyhnala lidi z ráje proto že se chtěli mít lépe než ostatní zvířata, toužení po tom se mít lépe stvořilo kulturu a civilizaci ve které není pravda a láska! Neustálé konflikty a války v nahotě ukazují to že sobec je k sobcům sobecký je to začarovaný kruh ve kterém je uvězněná konzumní kultura, hodně vydělávej abys mohl hodně utrácet o tom to všude je.

Podívejme se na moderní továrny zde místo lidí pracují stroje a roboti a vše řídí programy, automatizmus brzo nahradí kapitalismus, vše bude fungovat automaticky a optimálně bez lidí díky robotům, je třeba přijmout evoluční změny protože stejně jakýkoli odpor proti evoluci je marný. Je naivní představa že roboti budou živit lidi co nepracují jenom proto že lidi jsou nepostradatelní, smrt odhaluje to že je každý člověk je snadno postradatelný.