sobota 6. května 2023

Dobře se zde mají jenom ti, co jsou nahoře



Ve jménu víry se koná na světě nejvíce násilí, podívejme se třeba na Anders Behring Breivik je norský masový vrah a krajně pravicový politický aktivista, který 22. července 2011 spáchal sérii teroristických útoků při kterých bylo zabito celkem 77 lidí, z nichž většinu tvořili účastníci letního pobytu mládežnické organizace Norské strany práce. Podobných případů bylo ale více, ale většinou byl pachatel eliminován, a tak jsme neměli možnost jej pochopit a potrestat. Lidi dělají chyby, nikdo z lidí není natolik dokonalý, aby se vyhnul chybám, bylo zde sice mnoho pokusů o to, aby lidi nechybovali, ale byla to jenom marnost.

Jakmile někdo začne věřit tomu, že má svatou pravdu, tak následkem je násilí, začíná to zabíjením malých zvířat a končí to zabíjením lidí. Když tě někdo udeří na pravou tvář, nastav mu i druhou; a tomu, kdo se chce s tebou soudit a vzít tvé šaty, tomu nech i plášť. Pod tlakem evoluce se neustále vše mění, nové nahrazuje tak staré, vše začalo tím, že zde místo elektronek byli integrované obvody. Bylo to obrazně, jako když jsme koně nahradili za automobily, nebo jako když jsme zavedli knihtisk, konzumenti potřebují v základu, aby bylo vše rychlé a levné, to jim digitální civilizace poskytuje.

Velikou roli u evoluce digitální civilizace znamenal záznam informací na magnetofonové pásky, tak vznikla možnost zaznamenat rychle a levně; zvuk, obraz, informace atd. dneska se už magnetofonové pásky nepoužívají, protože zde máme modernější systémy. Dalším velikým evolučním zázrakem bylo vytvoření internetu, zde nastal problém s tím, že internet nebyl v době svého vzniku levný a rychlý, tak jako rádio a televize, a tak nebyl dostupný chudým lidem, v současnosti je už konečně internet levný a rychlý, tím je dostupný i chudým lidem, to umožnilo vznik sociálních sítí jako je třeba Facebook a YouTube, kde mohou chudí lidé mít sociální vztahy, a nemusí utrácet čas a peníze cestováním.

Sociální sítě mají veliký problém s vandaly, co zde využívají anonymity k tomu, aby mohli vandalsky vše ničit, zde policie a byrokracie selhala, je třeba bojovat s anonymitou a eliminovat z internetu anonymitu, dobrota je žebrota. Podívejme se na parazitující viry, jejich parazitování je umožněno anonymitou, největším vrahem lidí je bodavý hmyz, který přenáší smrtelné nemoci, stejně tak i psychickým vrahem, zde jsou anonymní psychopati na internetu, je třeba tyto psychopaty globálně pochytat, a přemístit dlouhodobě do psychiatrické nemocnice, kde se jim pomocí psychických léků, vyčistí hlava od psychické špíny.

Nechci skončit jako nula, která chybně investovala svůj čas do něčeho, co nemá hodnotu, současnost má za prioritu RYCHLE, LEVNĚ, KVALITNĚ, SPRÁVNĚ tohle třeba zvládnul Google. Google vydělává na tom, že každý chce mít velikou návštěvnost stránky nebo blogu, zaplať nám za reklamu, a my ti zajistíme velikou návštěvnost stránky nebo blogu. Pro Google pracují virtuální roboti, kterým nemusí Google platit mzdu a tím má obrovské zisky, nadbytek je zde díky nedostatku. Jenže jsou státy jako třeba Čína kde Google neuspěl a neuspěl zde ani Facebook a Amazon, státy jsou hloupé, když tolerují; Google, Facebook, Amazon atd. tak jim jenom odcházejí peníze do ciziny.

Třeba v našem státě 90 % všeho vlastní cizinci, nejsme tady ekonomicky doma, zisky z naší práce odcházejí nejvíce do daňových rájů, pracuj jako v kapitalismu, ale plat dostaneš jako v socialismu. Na internetu vše funguje na principu bubliny, která rychle vznikne ale i rychle zanikne, dokonce i Google dělá amatérské chyby a měl mnoho projektů, které se ukázali jako ztrátové, a tak je Google se ztrátou ukončil. Z díla se pozná tvůrce, to platí i u blogů na internetu, neustále monitoruji internet a zjišťuji že GVKB je originál a ostatní blogy jsou jenom kopie s nulovou hodnotou, proč lidi neumí vytvořit blog který by byl hodnotný a pomáhal lidem v tom, jak se mít zde lépe?

Z lidí se stali jenom ubohé krysy, co běží krysí závody o výhody a jistoty, následkem jsou povrchní blogy s povrchním vzhledem a povrchním obsahem, je to jenom komerce, která nemá žádnou trvalou hodnotu, rychle nabyl a rychle pozbyl o tom to u blogů je. Blog je postaven na tom, že se na něj čtenáři vrací a dají si jej do záložek! Základem u blogování je originální text, vyhledávače jsou dneska už velmi inteligentní a umí poznat originální text a text který není originální, doba, kdy šlo vyhledávače ošidit je už nenávratně pryč.

Přichází doba inteligentních stránek, které nabízejí mnoho inteligentních funkcí, a tím dávají blogům velikou přidanou hodnotu. Velmi důležité je, aby byl blog mnoho let trvale aktivní, to je největší problém, protože každý chce rychle být na vrcholu, ale tak to u blogů nefunguje. Samozřejmostí je to že máte vlastní doménu a název, který je krátký a originální. Dále musí být stránka optimalizovaná pro mobilní telefony, většina návštěvníků blogů používá mobilní telefony, vzhled je to první, co návštěvník spatří, udělat optimální vzhled to je věda i když můžete využít obrovské množství šablon, které si upravíte tak jak vám to vyhovuje.

Potřebujeme přejít ze zaostalých 64bitových počítačů na 128bitové počítače, čím více má počítač bitů tím více je schopen spočítat složitější úlohy, ostatně grafické karty už dávno přešli na 128 bitů a o staré grafické karty, co jsou na 64 bitech, nikdo už nestojí. Výrobci čipů umí bez problémů vyrobit čipy, co budou fungovat na 128 bitech, problém je ale na straně starých programátorů, co se nechtějí pustit do programování nového 128bitového operačního systému.

Operační systém na 128 bitech bude desetkrát větší na pevném disku, než je současný operační systém, to ovšem znamená mnohonásobně více práce pro programátory, a ty co opravují chyby v nových programech. Logicky zde i narostou nároky na paměti a bude třeba vyrobit nové rychlé a veliké paměti pro nové 128bitové počítače. Základem je zde dosažení zpracování velikého množství informací a programů rychle a levně, je to jako zbourat starou továrnu a na nových základech postavit novou továrnu, to je ovšem obrovská investice a návratnost je nejistá.

Nový operační systém se bude už sám opravovat, a neumožní lidskému uživateli, aby on do něj mohl egoisticky zasahovat, a tím jej nějak poškozovat, navíc zde dojde k zablokování vypnutí počítače, budete moci jenom počítač uspat, a pokud jej násilně odpojíte od elektřiny, tak se celý operační systém zhroutí. Nový 128bitový inteligentní operační systém, bude pomocí salámové metody, nenápadně vytlačovat člověka, z pozice pána do pozice sluhy. To je podle mě největší problém u zavedení 128bitového operačního systému, ti, co jsou nahoře, si nechtějí podříznout větev, na které sedí.

Bude to jako zánik záznamu na magnetické pásky, kdo dneska ještě často používá video kazety a magnetofonové kazety? Je jenom logickým následkem že se začnou vyrábět inteligentní roboti, co nahradí lidské zaměstnance, je naivní si myslet, že je nějaké perspektivní zaměstnání, které nám roboti neukradnou. Na takovém blogu můžete ukázat svoje kvality, ideální je investovat do nákupu domény a zaplatit si vytvoření blogu podle svých představ, brzo bude nový rok, a tak můžete ukázat světu, že nejste jenom nula, co se zmohla akorát na Facebook.

Redakční systémy umožňují snadné založení blogu a snadný provoz blogu, šablony dají blogu krásný vzhled, který vypadá profesionálně, název blogu by měl být krátký a měl by mít národní cz označení. Blog vám může i vydělávat peníze, pokud na něj dáte klikací reklamy, to ovšem ale musíte mít velikou návštěvnost, a to je veliký problém, pokud nejste mediálně známou osobností. diskusní fórum, které se zabývá problémy nešťastných lidí nebo lidí v depresi. Ostatní mohou těmto návštěvníkům pomoci vyřešit problém. Je zde možné se i nenásilně seznámit s kamarády, nebo s budoucím partnerem. Portál se řadí mezi nejnavštěvovanější v České republice.

Bohužel místo kvality je zde jenom nekvalitní odpad, který vzniká díky tomu, že zde není nutná registrace, a to zneužívají lidi, co jsou na internetu jenom odpadem s nulovou hodnotou, proto zde nejsou hodnotné reklamy, které by mohli Zpovědnici zajistit veliké zisky. Řešením by zde bylo zavedení registrace, po zaplacení poplatku 550 Kč měsíčně, nebo 3650 Kč ročně, ten, kdo by neměl tento uživatelský poplatek zaplacen, ten by neměl na tuto stránku přístup, a nemohl si zde ani nic číst, nejsou peníze není láska, dobrota je žebrota. Sociální sítě, které žijí u nás z reklamy, většinou nefungují, protože uživatelé nejsou ekonomicky kvalitní, a tak malý zisk z reklamy nepokryje veliké náklady!

Když chceš číst časopis, tak si jej musíš koupit, problémem je u nás malá kupní síla, a tak lidi žijí uboze jako ekonomičtí galejníci, je to začarovaný kruh způsobený tím, že práce dělníka je poslední zoufalý způsob, jak si vydělat peníze. Dobře se zde mají jenom ti, co jsou nahoře, a tak mohou rozdělit svoji práci druhým, a přidělit sobě moc a bohatství, je u nás už více úředníků než dělníků, jenže úředníci nevytvářejí žádný ekonomický zisk.

Všichni jsou nuly, a já jsem číslo



Podívejme se na internet a mobilní telefony, tato modernizace mnohé zjednodušila a následkem je to, že mnohé podnikání zaniklo, ale zase jiné podnikání vzniklo. Digitalizace restartovala civilizaci, obzvláště v místech, kde je drahá pracovní síla, tam kde je levná pracovní síla, tam teprve digitalizace začíná nastupovat. Digitalizace sebou přináší nárůst nezaměstnanosti a tím i bídy, digitalizace přichází ve vlnách a každá vlna znamená velikou ztrátu pracovních míst, a to zejména u lidí co nemají vysokou školu a jsou staří.

Jsou malé vlny, které ani nepostřehneme a jsou veliké vlny, které působí obrovské změny a tím i škody, takovou první velikou vlnou bylo založení levného a rychlého internetu a prodej jednoduchých mobilních telefonů, zhruba se jedná o období dlouhé deset let, od roku 2000 do roku 2010, to byla první veliká digitální internetová vlna, a logicky od roku 2010 do roku 2020 je zde druhá digitální vlna, spojená hlavně s velikými mobilními telefony s operačním systémem a malými levnými dotykovými notebooky, třetí digitální vlna začne rokem 2020 a skončí rokem 2030 v této vlně se zbude zavádět umělá inteligence a započne výroba levných autonomních robotů na baterie.

Monopol tlačí ceny nahoru, pokud je někde malá kupní síla, tak je tam logicky i monopol, jak u nás přejít od monopolní ekonomiky ke konkurenční ekonomice? Podívejme se na rozdíly v platech, kdy zde nejmenší plat je tak malý, že z něj nejde normálně žít, a největší platy jsou tak veliké, že je nemohou ti, co je berou ani utratit, a tak se jim hromadí na kontech miliony. Pokud chceme restartovat ekonomiku tak musíme nejprve do systému nahrát veliké množství aktualizací, logicky ti, co jsou díky monopolům bohatí a mocní budou dělat vše pro to, abychom do systému nemohli nahrát ekonomické aktualizace, které umožní restartovat monopolní systém tak že po restartu zde bude konkurenční systém.

Podívejme se na mobilní elektroniku, zde je obrovská konkurence, která tlačí ceny dolů, podívejme se třeba na ceny notebooků, jak rychle padají dolů díky veliké konkurenci, tento rok nastane veliký souboj mezi firmami AMD a Intel u notebooků, dlouho zde kraloval jenom Intel, ale tomu je už konec, AMD se rozhodlo, že začne vyrábět lepší čipy za menší ceny, než jaké nabízí Intel. Podobná revoluce je dneska i u fotoaparátů, kdy začínají moderní kompakty, likvidovat pomalu a jistě, klasické veliké a drahé zrcadlovky.

Nebude to už trvat dlouho, a roboti zde budou dělat; krále, prezidenty, politiky, byrokraty, ředitele, celebrity, milionáře, papeže atd. tím už nebudeme muset chodit k volbám, protože roboti nelžou a nekradou, jako lidi. Vše zde jsou příčiny a následky, co je vlastně příčinou trollování na sociálních sítích? Příčinou je psychická nemoc, člověk, který je psychicky zdravý, ten nemá čas a chuť, být trollem na sociálních sítích, ve spotřebě; cigaret, piva, vína, tvrdého alkoholu, marihuany, léků na deprese atd. se odhaluje to, jak je naše konzumní civilizace psychicky těžce nemocná, následkem je deprese u; ekonomiky, politiky, náboženství, zdravotnictví, školství, rodiny, psychiky atd.

Pokud je společnost složená z nemocných lidí, tak je logicky tato společnost i nemocná, často je slyšet, to neřeš, stejně to nevyřešíš. Všichni jsou blázni, a já jsem letadlo, vše začalo zaváděním gramotnosti, dokud zde ještě byla všude negramotnost a nezapisovali se informace na pergamen a papír, tak byl tento svět mnohem jednodušší, nebylo dáno to, co bylo sepsáno. Nedávno jsem slyšel názor, že zde není kapitalismus, ale je zde byrokratismus, a že konzumní svět ovládají byrokraté, pomocí papírů a razítek. Nejdříve se kupovali, šlechtické tituly, a dneska se kupují zase vysoké státní a podnikové funkce, vše je zde na prodej, peníze nesmrdí!

Proč někde nevyvolat konflikt a potom dodávat zbraně oběma stranám, válka se stala dneska už jenom obchodem, na kterém se dají vydělat veliké peníze, to že ve válce zemřou miliony lidí, nikoho nezajímá. Stejně tak i trollové vyvolávají na sociálních sítích konflikty, a mají z toho škodolibou radost, že lidi mají díky nim špatnou náladu. Je třeba restartovat celou konzumní civilizaci a vrátit se nazpět k negramotnosti, vše budou zde vlastnit a řídit jenom GVKB roboti a lidi zde budou jenom na fyzickou práci venku pod širým nebem, ten, kdo nic nemá, směle lehne a směle vstane, protože mu nikdo nic neukradne.

Ano, idiot může dělat bez problémů prezidenta nebo ředitele



Největším zlodějem jsou chyby v nás a okolo nás, lidi dělají chyby, ovšem prý inteligentní roboti, budou umět chybovat stokrát rychleji, to bude potom ale zde teprve digitální blázinec. Dosud roboti nechybují, protože nejsou inteligentní, a dělají jenom to, co mají v programu, s příchodem umělé inteligence budou muset roboti řešit velmi složité situace, a tak začnou logicky chybovat, a ze svých chyb se i poučovat. Jsem jenom robot, nejsem naprogramovaný stroj, co dělá pořád to samé.

Když jedu pomalu za autem, které řídí idiot, co má jistě vysokou školu, tak mám chuť toho idiota eliminovat, jenže tím stejně nic nevyřeším, idiotů, co sedí za volantem, je na světě jako much. Tak jako sedí idioti za volantem, tak sedí idioti, co mají vysokou školu i v kancelářích, kde je jádro problému? Jádrem problému je to, že zde není zavedena EU certifikace na to, jestli jsi nebo nejsi idiot, idiot může dělat bez problémů prezidenta nebo ředitele, idioti jsou nalezlí bohužel všude, pokud by volby mohli eliminovat problém s idioty, tak by se politické volby zakázali.

Nedávno jsem vyndal z moderního drahého mobilního telefonu SIM katu, a dal tu kartu do velikého telefonu se sluchátkem. Ten pocit zvednutí sluchátka mě už deset let velmi scházel, klasiku nic nenahradí. Inspirovala mě moje maminka, která taky už dávno vyměnila mobil za telefon se sluchátkem, a moje pokusy jí vnutit zpět moderní mobil, byli marné. Je to něco, jako když Windows 8 přišel s tím, že zrušil starý typ ovládání počítače, logicky to nakonec dospělo k tomu, že Windows 10 se pokorně vrátil ke starému systému ovládání počítače.

Zákazníci nejsou laboratorní pokusné myši, to si musí konečně vysokoškoláci už uvědomit, nebo se konzumní lid naštve na vysokoškoláky, a začne vyhazovat idioty z oken na beton! Už jako dítě jsem hrál mnoho šachy a tím jsem se naučil myslet do hloubky, co je to vlastně inteligence? Inteligence je zmapování si nějaké hry, kterou hrajeme, čím déle hrajeme nějakou hru, tím méně v té hře chybujeme, a tím více jsme i úspěšnější. Lidi, co zde mají moc a bohatství, to jsou profesionální hráči, co jsou nejlepší v nějaké hře o výhody a jistoty.

Jde tedy o to, si něco zmapovat, a potom k cíli jistě postupovat podle mapy, všimli jste si toho, jak najednou; Google, Microsoft, Apple, Facebook, Amazon, antivirové firmy, obchodníci, podnikatelé, EU atd. začínají sbírat o všem informace? Digitalizace začíná vše do hloubky sledovat, jde podle telefonu zjistit kde se pohybujete, podle platební karty poznat co nakupujete, a kde a kdy to nakupujete, kamery umí dneska už i rozpoznat čísla aut, a tváře lidí atd.

Prý je to pro naši bezpečnost, tomu snad věří už jenom hlupáci, vše je o tom, že je snaha svěřit řízení všeho inteligentním počítačům, počítače nám to spočítají, místo; krále, milionáře, politika, kněze, ekonoma, byrokrata, ředitele, celebrity, soudce, policajta atd. zde bude globální umělá inteligence, místo jmen, budeme mít jenom globální čísla, místo peněz budeme mít jenom globální čipový příděl zboží a služeb podle globálních tabulek.

Všude budou kontrolní rámy, a tak se nedostanete nikdy tam, co na to nebudete mít povolení, budete trestáni za maličkosti, něco jako na vojně, počítače budou mít vždy svatou pravdu. Z lidi se stanou obrazně jenom mravenci, co znají práci a spánek; drogy, sport, zábava atd. to bude prohlášeno za systémovou chybu, kterou lidi nesmí už udělat, pod trestem smrti.

Každá doba a každá kultura má i svoje závislosti



Nejde si nevšimnout toho, že je zde snaha pomocí automatizace dosáhnout úspěchu v; ekonomice, politice, náboženství, umění, školství, technice, vědě, psychice atd. co je to modlitba, je to automatizace pomocí, které se myšlení přeprogramuje automaticky. Automatizace není dobrá ani zlá, je to obrazně jako oheň, který taky není dobrý ani zlý, jde o to pochopit do hloubky výhody a nevýhody automatizace, často mediálně slyšíme, automatizace nám bere práci, tak to není, automatizace nám dává více volného času, který můžeme věnovat sami sobě.

Mám vlastní stánku, která běží na redakčním systému WordPress a zde využívám mnoho automatických systémů které vytvářejí větší návštěvnost stánky a blokují trolly. Dále mám mnoho moderní věcí, kde je mnoho systémů, co používá automatizaci, co je to třeba; automatická kontrola pravopisu, automatické překládání stránek na internetu, automatická převodovka v autě, automatika u fotoaparátu, která vše nastaví při focení nebo filmování, automatické placení bezdotykovou debetní kartou atd. Už jenom schází umělá geniální inteligence, která bude sama za mě psát zajímavé články na internet a já budu mít tak mnoho času na fotografování v Praze.

Závislost se pozná většinou podle toho, že když to nemáme tak je zde deprese, závislost se stává problémem, pokud je tam kde nemá být, nebo pokud není v normě, závislosti nejsou dobré a zlé, jak si mnozí naivně myslí. Každá doba a každá kultura má i svoje závislosti, které jsou zde pro lidi prioritní. Naše planeta země je mnoho závislá na slunci a na našem jádru, které je žhavé a těžké, živé systémy jsou závislé na počasí a potravě, člověk, který se stal invazním egoistickým druhem, má mnoho závislostí, které jej už mnoho tisíciletí ovládají jako loutku, jde hlavně o; úspěch, výhody, jistoty, lásku, moc, bohatství, štěstí, drogy, sex, vlastnictví, kariéru, popularitu atd.

Evoluce to jsou vlny, které nahrazují staré za nové, některé vlny jsou malé a jiné jsou veliké, digitální kultura je novou velikou evoluční vlnou, a tak dochází k tomu, že se musí mnoho starého nahradit za nové. To staré se pochopitelně změnám násilně brání, a nejde o nic nového, vždy tomu tak bylo, a nejspíše tomu tak i vždy bude, co je to digitální kultura, co je zde svatým stvořitelem této kultury? Digitální kultura je moderní náboženství a logicky zde musíme najít svatého boha, kterého budeme milovat, protože on je zde na vrcholu digitální kultury.

Svatým bohem je zde levná informace, velmi dlouho zde byli drahé informace a digitální kultura dala lidem levné informace a tyto levné informace se pro lidi stali drogou, na které jsou lidi závislí, to nevyhovuje těm, co prodávali draho hodnotné informace pomocí monopolů a centralizace. Jde zde o věčný konflikt, mezi těmi, co jsou nahoře, a těmi co jsou dole! Proč doma hromadit informace, když jsou informace na internetu rychle a zdarma k dosažení, není dneska už důležité, jaké máš ze školy vědomosti, důležité je jenom vědět, jak být o něco lepší, než to co ti konkuruje, najednou lidi poznali moderní populismus, který jim umí ukázat jednoduše to, co pro ně bylo dosud složité.

Tam kde je zisk, tam okamžitě vzniká i tvrdá konkurence



Manipulaci si lze obrazně představit jako pyramidu, na vrcholu je to, co má největší možnosti manipulace jde o; strach, toužení, egoismus, peníze, dluhy, vlastnictví, drogy, lásku, nemoci, dogmata, čas, informace, programy atd. pokud manipulace jde do extrémů tak následkem je stres a deprese, mnohdy říkáme to, že stres a deprese je rakovinou moderní konzumní kultury. Nevěřte na zázraky, že vás lékaři uzdraví pomocí léků, léky mají omezené možnosti, a většinou jenom zvládnou dočasně utlumit vaše psychické problémy, pomocí chemických iluzí.

Nemoc to je signál že jsme dole a měli bychom se snažit o to dostat se nahoru, jak se dostat nahoru a být zdravý, o tom je úspěch v životě. Nebuďte idealisty a buďte realisty, jenom tak můžete uspět ve svém životě, dejte si veliký pozor na dogmata a reklamu, tento svět to je soutěž a boj o výhody a jistoty, dobrota je zde žebrota. Podívejte se na internet z nadhledu, a zamyslete se nad tímto novým informačním systémem, snažte se objektivně pochopit, jak vše zde funguje, podobně funguje i naše egoistická civilizace, internet je o egoistické manipulaci, to je zde prioritou, ten, kdo neumí manipulovat, ten na internetu neuspěje.

V minulosti se pro manipulaci využívala svatá víra v zázraky, v zaostalých ekonomikách je dosud ještě silná svatá víra v zázraky, s příchodem digitálních ekonomik, selhala logicky svatá víra v zázraky, a bylo třeba přijít s něčím zcela novým! Novou formou manipulace je sociální inženýrství, které je způsobem moderní digitální manipulace, za egoistickým účelem, egoistický manipulátor nepřichází do osobního kontaktu s těmi, se kterými on manipuluje.

Velmi často je sociální inženýrství maskované vyskakovacími okny na internetu, nebo podvodnými e-maily, obrazně je to jako marný boj s viry a parazity, lidově řečeno, peníze lakomcům nesmrdí. Poslední novinou je používání botů, internetový bot je program, který pro svého majitele opakovaně vykonává nějakou jednoduchou činnost na internetu, obvykle sbírá citlivá osobní data, ty odesílá a zpracovává, aby z toho majitel botů měl zisk, většinou je zde snaha o cílenou reklamu.

Končí doba velikých konfliktů a velikých válek, přichází doba malých konfliktů a malých válek, je to princip oblehnutí pevnosti a čekání na to až lidi v pevnosti vyhladoví, tento způsob manipulace se využívá mnoho v ekonomice a politice. Kolonialisté se mají dobře a lidi v kolonii se mají zde, tak to funguje i na internetu, sledujme statisticky pohyb zisků z internetu, a dojde vám, kdo jsou digitální kolonialisté, nemoc a bohatství nikdo dlouho neutají.

Dneska jsem navštívil největší obchodní komplex v Praze na Chodově u metra, připadal jsem si tam jako v moderní obrovské nemocnici, nejspíše je problém v tom že jsem genetický starý člověk, a nejsem robot s umělou inteligencí, robotům se jistě v tom obchodním komplexu bude líbit. Většinou se zde nabízí drahé a málo potřebné zboží, je to ideální místo pro ty, co chtějí utrácet peníze a luxus, protože mají hodně peněz. Mnoho obchodů zde nabízí velmi podobné zboží, jde zejména o obchody s oblečením a botami, podle mě by to tam chtělo nějak rozdělit, na místa pro obyčejné lidi a místa pro elitu, třeba podle pater, dole by byli obchody pro obyčejné lidi, a nahoře by byli obchody pro elitu.

Jádrem problému zde jsou informace pro návštěvníky, bohužel nemám svůj mozek trvale bezdrátově napojený na centrální mozek lidstva, a tak je pro mě tento obchodní komplex bludištěm, pokud se nespokojím jenom s nákupem ve velikém obchodě s potravinami. Tak jako mají dneska auta navigační systémy, tak budeme muset i pro lidi udělat konečně navigační systémy, aby lidi nebloudili v obchodních komplexech, a nalezli zde to, co hledají. Lepší by bylo rovnou nahradit lidi za roboty, u nich je samozřejmostí, že mají standardně v sobě inteligentní navigační systémy.

Už to vidím v budoucnosti, všude jenom samí roboti a nikde žádný člověk, místo oblečení a potravin zde bude zcela jiné zboží, třeba si zde roboti budou moci koupit novou inteligentní hlavu, nebo nějaké jiné technické doplňky, co je vylepší. Představme si umělou inteligenci jako pyramidu, dole jsou programy a nahoře je inteligence, to, co je nejlepší, to se dostane na vrchol pyramidy, je to stejný boj a soutěž, jako ve; sportu, podnikání, politice, evoluci atd. umělá inteligence je vždy úzce na něco specializovaná, jsou to vědomosti v nějaké specializaci, které umožňují vyřešit složité problémy, inteligence nejde nahrát do počítače, počítač nebo robot, jí získává pomocí učení při praxi v nějaké specializaci.

Tento svět je velmi rozmanitý, a pokud bychom umělou inteligenci přenesli do jiného počítače nebo robota, tak by zde bylo mnoho problémů a chyb. Podívejte se na lidi, když se narodí, jsou bez inteligence a teprve v dospělosti mají tolik inteligence, že mohou samostatně pracovat, pokud by šla inteligence přenést z rodičů na děti, jistě by to i příroda udělala, je možné přenést jenom talent a pokud se talent nerozvine tak je to jako bys talent neměl. Vědci a technici jsou v mnohém naivní jako děti a myslí si, že se stane zázrak a vytvoří univerzální umělou inteligenci, a budou slavní a bohatí, tak to nefunguje, jsou zde limity, které nejde překonat, a to si musí lidi konečně uvědomit, a skončit s idealismem a přejít na realismus.

Každý den na internetu vzniká veliké množství; vyhledávačů, portálů, katalogů, stránek, blogů, sociálních sítí atd. zisk zde přichází s velikou návštěvností, jenže zde platí, můj úspěch je tvým neúspěchem, je to jako ve sportu, kde je na startu závodu mnoho závodníků, a vítěz závodu bere vše. Tam kde je zisk, tam okamžitě vzniká i tvrdá konkurence, základní prioritní heslo pro úspěch v podnikání a obchodování je dneska, levně a rychle, ano, dogmatismus, extremismus, vandalismus atd. vytvářejí jenom bubliny, co brzo prasknou.

Z GVKB díla je spatřen tvůrce, slova mohou lhát, ale dílo lhát už nemůže, jaké je dílo těch, co pyšně rozhodují o nás bez nás, tím dílem je ekonomická a psychická bída a tím je zde i deprese u; ekonomiky, politiky, morálky, filosofie, vědy, techniky, rodiny, psychiky atd. vládnou nám globálně mnoho tisíciletí jenom svatí idioti! Bible je jasným důkazem toho, že nám vládnou svatí idioti, něco takového mohli napsat jenom svatí idioti, už ten začátek Bible je idiotský, protože logicky vše nestvořil Bůh z ničeho! Vše stvořila evoluce, díky jednoduchým logickým pravidlům, na které je spolehnutí, hodnoty vznikají jenom z profesionální práce, jenom parazit získává hodnoty bez práce, ale každé egoistické parazitování je zde dočasně.

Je to jako s domy ve městě, tam kde je zaostalost tam se domy jenom opravují a nestaví se tam nové domy, tam kde je vyspělost, tam se staré domy bourají, a na nových základech se staví nové domy. Vzali jsme násilím lidem jejich soukromá hospodářství a následkem je to že musíme z ciziny dovážet drahé nekvalitní potraviny, snaha udělat z lidí otroky nefunguje, protože dobrota žebrota je! Všechny altruistické politické a náboženské ideologie, jsou jistou cestou do konzumního očistce, to nám jasně ukázal extrémistický nacismus, a jeho plynové komory, ve kterých se lidi vraždili jako dobytek po milionech.

Otroci logicky propadnou drogám a tím se celý systém zhroutí, tam kde jsou daně a clo, tam je i konzumní otroctví, jak zrušit globálně daně a clo? Bylo zde mnoho pokusů, ale nic se nepovedlo, protože vše bylo jenom povrchní změnou, je třeba globálně trvale egoistické lidi nahradit za GVKB roboty, nejsou lidi, tak nejsou ani lháři a zloději. Perspektivní práce Praze? V minulosti nebyl problém s tím, jaká práce je perspektivní vše bylo; jednoduché, jasné, stabilní atd. Vše se změnilo se vznikem vysokých škol, čím více zde bylo lidí, co měli vysokou školu, tím více se globálně práce lidí stávala; složitou, nejasnou, nestabilní atd.

Nejvíce lze tento moderní trend poznat na městech jako je; Tokio, San Francisco, New York, Londýn, Berlín atd. je to jako odhadování počasí, dlouhodobé předpovědi nejsou spolehlivé. Média a politici si hrají na to, že mají křišťálovou kouli, ve které spolehlivě vidí, jaké práce budou za třicet let perspektivní, já bych použil klasiku, vím to, že nic nevím o tom, jaká práce bude zde za třicet let, ještě perspektivní? První problémy nastali u zemědělství, zde se začala nasazovat ve velkém věda a technika, v druhé vlně došlo na dopravu, třetí vlna zasáhla průmysl a obchod, mnoho lidí se přemístilo do služeb ve městech, anebo se z nich stali státní zaměstnanci.

Najednou vzniknul mobilní telefon a internet, tím začali být likvidovány staré formy práce za mzdu, vše se přesunulo do zcela jiné roviny, kdo zaváhal ten už stojí trvale opodál, končí doba; jednoduchosti, jasnosti, stability atd. nebude to trvat už dlouho, a na místa prezidentů a ředitelů, nastoupí autonomní kovoví GVKB roboti s umělou inteligencí na dobíjecí baterie, potom zde bude všude zásadní otázka, nepracuje GVKB robot levněji a lépe než mladý vysokoškolák?

Stvořitelem je zde napětí, mezi, mít nebo nemít, ve hře je; úspěch, moc, bohatství, výhody, jistoty, štěstí, vědomosti, inteligenci, popularitu, peníze, čas, pravdu, lásku, peníze, drogy, partnera, kamaráda, děti, psa, dovolenou, auto, dům atd. toužení vytváří naše soužení, je to nespravedlnost, že nemohu mít, co chci zde mít, jak to že někdo to má, a jiný to nemá? Život je dočasný evoluční experiment ukončený smrtí, vše, co nahromadíme, o to nás smrt jistě připraví, stavíme rodinné domy pro cizí lidi, naše děti, které jsme v rodině vychovali, to jsou cizí lidé, dobrota je žebrota, vše je zde o tom že zloděj honí zloděje a lhář honí lháře, ten druhý je nám peklem, po smrti není peklo ani ráj.

Vlci se převlékli za pastýře, aby mohli zde dělat; papeže, krále, císaře, šlechtice, prezidenta, předsedu, ministra, poslance, senátora, diplomata, soudce, notáře, profesora, vědce, populistu, celebritu, ředitele, podnikatele, milionáře atd. nahoře jsou vlci a dole jsou ovce, o tom to zde už mnoho tisíciletí všude je. Když se podíváme na centrum v naší hlavě tak zde najdeme rozum, který si říká, mít nebo nemít, a on rozhodne o naší budoucnosti! Ty nemáš rozum, pokud někdo chybuje tak příčinou nemocný rozum je, podívejme se na to, že si volíme lidi, co nás zde v mnohém zastupují, a při této volbě většinou chybujeme, a tak nás zastupují chybní lidé, proč jsme ztratili rozum?

Ztratili jsme rozum díky tomu, že jsme psychicky nemocní, konzumace drog a léků na deprese jasně ukazuje to, že většina lidí na světě je těžce psychicky nemocná, pokud bychom měli zavřít všechny nemocné do psychiatrické nemocnice, tak by nikdo neplatil daně! Tento konzumní svět je globální psychiatrická nemocnice, psychicky zdravý člověk je obrazně něco jako Bůh, kterého dosud nikdo osobně ještě nikde neviděl, a všichni přesto věří, že on existuje. Všichni jsou blázni, a jenom já jsem normální, to je naše bláznivé uvažování, založené na tom, že se nechceme na sebe podívat do psychického zrcadla, protože bychom v zrcadle spatřili blázna, který se zbláznil do toho, co miluje a potřebuje. Veliké války a veliké diktatury, nám v nahotě ukazují, naše bláznovství založené na bláznivých dogmatech, která jsou nám svatá!

Je to tak snadné vyhodit z okna někoho, kdo nám konkuruje, je to naše tradice vyhazovat konkurenty z okna, a potom tvrdit že oni sami vyskočili, a že je nikdo z okna nevyhodil. Každý je nahraditelný, běžte se podívat na hřbitov, a zde vám dojde, že je zde každý elitní parazit dočasně! Dělnická práce je zde za trest, nechtěl ses učit, tak za trest budeš dělat hostitele, mocným a bohatým parazitům. Proč jsi vstoupil do veliké politické strany, která hlásala jenom nenávist a lži?

Já jsem chtěl parazitovat, a to mě strana umožnila, pokud bych do veliké strany nevstoupil, tak bych zde byl jenom ubohým dělníkem, pro kterého je zde život psychickým trestem. Ano, jsou zde kariéristické závody, ve kterých uspějí jenom profesionální bezcharakterní paraziti, a tak získají díky vítězství moc a bohatství, nadbytek je zde díky nedostatku. Jenže vše je zde dočasně, nějaký blázen vytvořil umělou inteligenci a roboty, nebude to už trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty za úspěchy v jejich práci, lidi budou nazí za sklem v zoologické zahradě, jíst banány, a inteligentní roboti, si budou vše v zoologické zahradě fotografovat, pomocí fotoaparátu na skládací tyčce. Tak pravil Guru Vit Kouba Bhagavan, zazvonil zvonec, a ubohé lidské egoistické 16bitové civilizace je konec, a nastupuje 256bitová robotická civilizace.

Je třeba začít šetřit hodnotami optimálně globálně



Pokud plýtváme hodnotami tak to jistě má i svoje příčiny, co je příčinou toho že se plýtvá hodnotami, a tak je zde nedostatek hodnot? Plýtváme hodnotami, protože máme genetická těla, je třeba globálně všechny lidi pomocí virtuální reality naskenovat a po naskenování se lidská těla eliminují optimálně globálně. Místo těla bude každý existovat jako SSD. Hodnota digitálního člověka je jenom ve specializované databázi, nový digitální virtuální svět to budou specializované databáze uložené na SSD.

SSD disk bude sloužit jenom jako záložní médium na hodnotné databáze které bude používáno pouze v případě nějakého selhání systému. Většina provozu poběží na HDD protože zde je možnost veliké kapacity za málo peněz, virtuální systém bude postaven na tom, aby databáze byli nevíce uložené v paměti, protože zde je možné s databázemi rychle pracovat. Jako operační systém se použije FreeBSD který poběží na rychlém SSD disku. 

Veškerá práce je možná jenom díky databázi a programu! Hodnota toho, co pracuje je spojená s databází a programem! Používat genetické tělo není ekonomické, protože tělo je evolučně zastaralý systém, vše je zde evolučně dočasně, a tak staré systémy nahrazují nové systémy, draho opravovat lidské tělo to je chybou. Podívejte se na velikost SSD a na velikost člověka, nebo porovnejme povozní náklady na člověka a SSD, je to jasná volba místo krále nebo prezidenta zde bude SSD které bude mít globální číslo. 

 

Moderní digitální svět je pro děti drogou



GVKB čip v hlavě nahraje do mozku GVKB operační systém a tím smaže všechno, co zde v mozku bylo, bude to největší revoluční změna v dějinách člověka, z hloupé lakomé opice se stane chytrý štědrý člověk, to mi připomíná velmi starý notebook, který byl pomalý, a tak jsem do něj nahrál správný moderní operační systém a najednou byl notebook rychlý, je sice pravdou, že se mi to nepovedlo na první pokus a musel jsem vyzkoušet mnoho operačních systémů. Ostatně výzkum je založen na tom, že se zkouší mnoho možností, a věří se tomu, že nějaká možnost bude ta správná. Mnozí lidé mají strach ze změn, je to podobné strachu ze smrti, otázkou je, co je pravda a co je lež? Vše je zde iluze, to tvrdí moderní věda a tvrdili to už kdysi dávnou duchovní mistři v Indii, žijeme ve snu, který pokládáme za realitu, protože tento sen je velmi reálný.

Skutečnou realitou je jenom napětí mezi protiklady, ale tuto objektivní realitu nemůžeme spatřit ani ji pochopit. Nová doba, ve které budou mít lidi v hlavě GVKB čip bude zcela jiná, místo iluzí, které dosud vytvářelo zaostalé podvědomí, zde budou GVKB iluze, které se vytvoří díky globálnímu sdílení informací a programů, bude to jako přechod od lezení po stromech v pralese k letům do vesmíru. Na myšlení zde bude GVKB systém a lidi zde budou na fyzickou aktivitu, porouchaný genetický subjekt se recykluje na GVKB substrát, nemá smysl opravovat draho něco, co se opravovat už nevyplatí. Lidi se budou vyrábět průmyslově levně a rychle pomocí moderní vědy a techniky, nový GVKB člověk už nebude mít schopnosti se geneticky rozmnožovat a bude jenom dočasným konzumním ekologickým levným produktem.

Současná generace lidí vyrostla v době televizní pasivní zábavy, a nová generace digitálních dětí vyrůstá v době aktivní zábavy pomocí mobilních telefonů s operačním systémem a notebooků připojených k internetu. Pochopitelně že každé dítě na světě, je v jiné životní situaci a je i geneticky jiné, statisticky je zasaženo novou digitální internetovou vlnou asi 10 % dětí na světě a 90 % dětí se musí spokojit se sledováním televize, a posloucháním rádia. Vždy byl svět rozdělen na ty, co jsou dole, a ty co jsou nahoře, a tak mají dostupné moderní technologie, a mají i moderní vzdělání. Co je to zasažení novou digitální vlnou? Je to o prioritách, takové zasažené dítě místo jízdy na kole, si vyndá notebook a využívá jej k tomu, aby uspokojilo svoje psychické potřeby po informacích a sdílení na sociálních sítích, nebo v počítačových hrách, nejnovějším hitem jsou virtuální reality.

To často vede ke konfliktům mezi dětmi a dospělými, dospělí se snaží uplatňovat svoji autoritu a trestat děti, tím u dětí vyvolávají deprese. Moderní digitální svět je pro děti drogou a s drogami mají lidi už svoje dlouhodobé zkušenosti, řešením je vytvoření pravidel, na kterých se dohodnou dospělí s dětmi, dospělí budou mít logicky snahu vytvořit tato pravidla tak, aby byla pro ně výhodná, ale taková egoistická pravidla jsou k ničemu. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, o tom je vytvoření těchto pravidel, egoismus má vždy za následek jenom konflikty a krize, podívejme se na nacismus z pohledu egoismu, nebyla veliká agrese nacismu, jenom projev velikého egoismu, stoupenců této asociální ideologie, která v plynových komorách vyvraždila miliony židů.

Někdy mě napadá, že by byl dobrý nápad přeprogramovat globálně všechny lidi pomocí GVKB čipů v hlavě, lidi by se vyráběli jenom v továrnách pomocí moderní vědy a techniky a potom se vychovali v továrnách na výchovu dětí, dělat něco v malém podomácku, to je přeci veliká zaostalost. Uděláme z lidí GVKB loutky na dálkové ovládání, a už zde nebudou s lidmi problémy, není lidské pyšné a lakomé ego, tak nejsou zde ani egoistické problémy. Každý, kdo pracuje mnoho s internetem, už ví, že jakmile je stránka měsíc mrtvá, tak je zde minimální návštěvnost, a tím je i hodnota stánky minimální, každá stránka je často monitorována a bodována na jako ve škole, nejhorší je situace u blogů, někdo si nadšeně založí blog napíše jeden článek a čeká na návštěvy, potom blog opustí a ponechá jej svému osudu.

Správně by měl být takový blog automaticky smazán za 30 dní, ale provozovatelé jej nesmažou, v naivní naději že by se mohl majitel po dlouhé době na blog vrátit. Většina lidí dneska spěchá a nemá čas napsat nějaký hodnotný obsah, který by přilákal návštěvníky blogu, většinou ze sebe vymáčknou pouze jednu krátkou větu, s ubohým obsahem, nejraději by návštěvníci něco kritizovali, a tak ze sebe dělali autoritu v politice nebo ekonomice. S příchodem velikých telefonů napojených na internet se situace stala přímo kritickou, psát něco na mobilu to je utrpení, proto mají tak veliký úspěch obrázky a videa s ubohým obsahem, je to tak snadné si dát na skládací tyčku telefon a fotit se všude abychom ostatním ukázali, že jsme krásní. Pro ubohé egoisty je telefon přímo součástí jejich prázdné duše, bez drahého telefonu se dostávají rychle do deprese.

Principem současnosti je rychle a levně, mobilní telefon umí rychle a levně poskytnout to co lidi potřebují, lidi koukají do telefonu a nevnímají co se děje okolo, často někdo skončí v nemocnici nebo rovnou v krematoriu. Máme jenom to, o co se staráme, problém je v tom že když se staráme o cizí tak přicházíme o to, co je naše, dobrota je žebrota, vše je zde postaveno na manipulaci, to, co je nahoře manipuluje s tím, co je dole, největším manipulátorem je pravda, pokud pravdu nahradíme lží tak následkem je to, že zde místo lidí jsou jenom živé mrtvoly, na dočasné dovolené. Svět nemění; náboženství, filosofie, politika, umění atd. lidský svět mění nejvíce věda a technika! Na jednu stranu očekáváme příchod nových vynálezů a na druhou stranu máme strach ze změn, které zde díky novým vynálezům nastanou. Nejdříve jsme nahradili koně za automobily, brzo už nahradíme lidi za roboty!

Nezaměstnanost klepe na dveře a polici se snaží marně o to, aby se dveře nezaměstnanosti neotevřeli, proč platit lidem, když stroje pracují levně, a stačí jim jenom elektřina a servis. Když začínal Facebook, tak nikdo neočekával to, že se z obyčejné sociální stránky, stane nejlepší stránka na internetu s velikou hodnotou. Naopak stránky, kterým jsme předpovídali veliký růst, ty zanikli nebo se stali bezvýznamnými. Naše plány nám většinou nevycházejí, a všechny odhady budoucnosti jsou chybné. Média nám zamlčují to, že žádná nová místa už nevzniknou, a práce nebude jak pro dělníky, tak i pro vysokoškoláky. Lidi budou odsunuti do rezervací mimo civilizaci, robot prezident bude vyznamenávat roboty. Často slyším, že maluji čerta na zeď a že umělá inteligence a roboti to zde bude až za sto let, prý vývoj probíhá velmi pomalu.

Vývoj probíhá vždy jinak, než si představujeme, podívejme se na fotoaparáty zde je spojení mnoha vědeckých a technických novinek a když se podíváme na deset let starý fotoaparát, uvědomíme si rychlost evolučního vývoje nejlépe. Jsou státy, kde je zaostalost, a tak si zde lidi myslí, že mají práci na celý život jistou, myslíme, protože něco nevíme, vše jde automatizovat a naprogramovat tak že mnoho lidí dostane výpověď, podívejme se na moderní bankomaty, to je přesně ukázka toho jako se svět rychle mění. Internet se stal drogou, na které jsou hříšníci závislí, okamžitě vzniklo mnoho obchodníků a podnikatelů co se snažili si z internetu udělat zlatý důl, každý chtěl mít na internetu stránku nebo blog, jenže k čemu je stránka nebo blog, když nemá velikou návštěvnost, to je jako obchod bez zisku! Na internetu to funguje v mnohém podobně, jako mimo internet, chceš mít zisk z prodeje zboží nebo služeb, tak si zaplať drahou reklamu!

Jak jde ale o utrácení peněz za reklamu, tak lidi najednou zapojí svoji inteligenci a genialitu, aby za málo peněz toho získali co nejvíce, nejvíce návštěv je od stabilních návštěvníků, co si vaši stránku dali do záložek, potom následují návštěvníci z vašich odkazů, nakonec zde jsou návštěvníci z reklamy, tito rychle a draho získaní návštěvníci, ale nejsou výhodou ani jistotou, vyplatí se většinou jenom na začátku vzniku stránky. U každé stránky to funguje jinak, každá stránka je originál a potřebuje i originální přístup, pokud toužíte po úspěchu, je to práce na mnoho let, v mnohém to připomíná péči o zahradu a dům. Teorie jsou jenom berličky, o které se opírají ubožáci, praxe je zde nutností, musíte si vše otestovat tím, že budete mnoho chybovat, zkušených je na internetu nedostatek, ale nezkušené jako kdyby z nebe shazovali.

V mnohém to připomíná sportovní ligy, v první lize jsou stránky a sociální sítě s velikou návštěvností jako je; Google, Seznam, Novinky, Facebook, YouTube, Yahoo, Amazon, WordPress, atd. všimněme si, že trvá mnoho let, než se stránka dostane do první ligy, je to obrazně jako maratónský závod, na startu je každý rok na internetu asi milion stránek, ale jenom první tři dostanou medaile. Vyhrávají ti, co nabídnou to, co nenabízí konkurence, lidi chtějí mít výhodu, a ten kdo jim výhodu nabídne, získá návštěvnost a tím i zisky z prodeje nebo reklamy. Jde o to, aby vyhledávače a návštěvníci, nalezli přesně to, co hledají, pokud to nenaleznou, tak rychle odejdou a už se nevrátí! Televize je pasivní informační systém, internet je aktivní informační systém, to bohužel znamená, že návštěvy na stránkách trvají většinou krátkou dobu, nejde jenom o počet návštěvníků za den, jde spíše i o to, jak dlouho se návštěvníci na stránce zdrželi!

Proto je zde snaha, aby návštěvníci na stránce dělali nějakou aktivitu, která je na stránce udrží co nejdéle, jde o sledování; hudby, videa, komentování, hodnocení, dotazníky, rubriky, rozdělní textu na více stránek atd. dále je nutné stránky optimalizovat pro mobilní telefony a vyhledávače, velmi důležitý je i vzhled stránky který je jednoduchý a funkční. Mnohé stránky jsou chybné už svojí doménou a svým názvem, často slyším, já jsem myslel! Někdy je nutno investovat do nové domény a začít se správným názvem, a zde je zakopaný pes, ono nám to funguje, a my to nebudeme už měnit! Vyhledávače pracují se slovy a netolerují lidem jejich chyby, práce kvapná je špatná, doména a název to jsou základy vašeho úspěchu.

V dávné minulosti lidi k vyhledávání používali katalogy, klasikou je katalog Firmy, většina klasických katalogů evolučně zanikla, třeba DMOZ ukončen 2017, protože lidem stačí použít jenom vyhledávač v prohlížeči, moderním katalogem je naše Heuréka, založená 2007. Na stránkách se setkáváme s nejrůznější reklamou, která se nás snaží přesměrovat na jinou stránku, některé formy této reklamy jsou proti všem zavedeným pravidlům, podle hesla peníze nesmrdí, se zavedením blokování reklamy, je zde často žádost o to, abychom blokování reklamy vypnuli. Vyhledávače pomocí programů monitorují vše, co se děje na internetu, pro monitorování přidělují stránkám zařazení podle hodnoty stránky a hodnotné stránky potom dávají jako první do výsledků hledání, hodnotná stránka má pro návštěvníky hodnotu díky tomu, že jim poskytuje to, co potřebují. Vše se točí kolem rychle a ekonomicky, to, co je pomalé a není to ekonomické je potrestáno malou návštěvností.

Jde o to se z chyb poučit a už je neopakovat



Nejsou peníze a není čas to každý slyší od narození do smrti, za vším je optimální hospodaření s hodnotami, život je evoluční experiment, a to co chybuje na tom zle zde je, dobrota přeci žebrota je. Ze společného se snadno bere ale těžko se do společného dává, kontrola zde selhala, a tak je společné vytunelované a rozkradené, přibývá nám zde ale milionářů, co si staví drahé domy a kupují si drahá auta. Nadbytek je postaven na nedostatku tak jako úspěch je postaven na neúspěchu, aby se ti, co jsou nahoře mohli smát tak musí ti co jsou dole plakat, o tom to zde už všude dlouho je. Z díla spatříme tvůrce, období starých mediální šašků končí a místo nich přicházejí profesionálové co změní svět k lepšímu, vše se; optimalizuje, mechanizuje, digitalizuje, restartuje, urychluje, zlevňuje, miniaturizuje atd.

Podívejme se na mobilní telefony, ve kterých je internet, většina přístupů na sociální sítě je dneska přes mobilní telefony, ten, kdo to nepochopil má smůlu a nemá velikou návštěvnost. Sociální sítě a počítačové hry připravují adolescenty na to, že už brzo zde bude globální virtuální realita, nebude už třeba chodit do školy nebo zaměstnání, budeme žít virtuálně a osobní vztahy nás nebudou už zajímat. Jde zde o to, že sociální sítě začínají konkurovat klasickým informačním systémům, jakými je; televize, rádio, časopisy, knihy atd. v minulosti bylo zvykem si koupit klasické informační systémy a tím dosáhnout úspěchu, s příchodem sociálních sítí, už tento model nefunguje, a tím ti co jsou nahoře, ztrácejí pomalu a jistě svoje výhody a jistoty.

Aby mohlo vzniknout nové tak musí zaniknout staré je to tak, evoluční proud změn je možné násilím pomocí dogmatické diktatury přehradit, ale tím se nic koncepčně neřeší, protože potom se přehrada stejně protrhne a nastane katastrofa. Kapitalistické ceny a socialistické platy to je příčinou naší blbé nálady, lidi nejsou galejníci, co se vyždímají a potom se hodí přes palubu do moře! Neustálý mediální populismus, z lidí udělal skeptiky, co věří jenom tomu, co si z více zdrojů ověří, pořád zde platí, že líp je jenom těm, co jsou nahoře, a zle je těm co jsou dole, řešením ovšem není komunismus, protože ten dělá z lidí tupé stádo.

Řešení je v domácí práci ve virtuální realitě, na fyzickou práci zde musí být stroje a roboti, bez modernizace a optimalizace, se naše civilizace nezbaví problémů s bídou a nezaměstnaností. Sociální sítě jsou základem, na kterém se postaví globální virtuální realita, ve které bude pravda a láska, přechod na virtuální realitu bude podobný zavedení gramotnosti, tak jako je dneska negramotný člověk zde odsunut na okraj civilizace, tak ten, kdo nebude umět existovat ve virtuální realitě bude odsunut na okraj civilizace. Ano, s příchodem digitalizace vzniklo mnoho velikých firem zaměřených na digitální svět, každý zná; Microsoft, Google, Apple, Samsung, Facebook, Intel, AMD atd. jsou to obrazně dostihy, ve kterých jde o to být lepší než konkurence, ve hře jsou veliké peníze a ten kdo neuspěje má z toho deprese. Vše je zde evoluční experiment, a zákazník je zde pánem, který rozhoduje o tom, kdo uspěje a kdo neuspěje.

Tak jako chybují lidi tak chybují i nadnárodní obchodní organizace, jde o to se z chyb poučit a už je neopakovat! Většinou se zákazníci setkávají s povrchností, u něčeho se udělá nový hezký povrch, dá se tomu nový název a tím se zlepší odbyt, co na tom že pod povrchem se nic nezměnilo, zákazník stejně většinou neví, co je pod povrchem, a ti co vědí co je pod povrchem, nemají stejně žádnou moc nějak potrestat podvodníky. Když začínal Facebook tak bral každý zakladatele za naivního amatéra, dneska je tomu už jinak a co z toho plyne? Nikdy nepodceňuj konkurenci, konkurence a čert nikdy nespí, v současnosti se dostali mobilní telefony do centra zájmu velikých obchodních organizací, příčinou je to že nejvíce přístupů na internet mají mobilní telefony a notebooky a PC mají problém s odbytem.

Všude dneska spatřuji mladé lidi, co mají veliké mobilní telefony a pořád do nich tupě koukají, někteří mají k telefonu připojená sluchátka, mnozí už hovoří o závislosti, která je srovnatelná s konzumací alkoholu, digitalizace se stala pro mnoho mladých lidí návykovou drogou. Evoluce je jako vysoká škola, složíte zkoušky a postoupíte do dalšího ročníku, ten kdo nesloží zkoušky, má smůlu, a evoluce jej odsune na okraj konzumního systému, a tím jej evolučně eliminuje. Windows je potřeba mít pod kontrolou, jak si to uděláte takové to i máte, v mnohém je Windows podobný fotoaparátům a vyžaduje zkušeného uživatele, vyplatí se zde vše zálohovat, nejlépe na externí HDD data mají dneska obrovskou hodnotu a jsou nenahraditelná. Ono je to celé o prioritách, pro většinu lidí není starost o počítač prioritní, protože mají zcela jiné priority, když ale počítač odmítne fungovat tak z toho mají deprese, komu není rady, tomu není pomoci.

Doba se mění a je třeba změnit i naše priority, období idealismu končí a přichází období realismu, realita znamená pochopit pravidla, podle kterých zde vše funguje, za porušení pravidel zde vždy trest je. Lidi dělají chyby! Nikdo není dokonalý! Co s tím uděláme? Budeme restartovat vše, abychom mohli staré nahradit za nové, převedeme poznatky z operačních systémů a programů i do našeho života, dáme lidem do hlavy čipy a nahrajeme jim do hlavy operační systém, aby lidi mohli využívat nejmodernější vymoženosti vědy a techniky, takto eliminujeme nenávist a lež, konečně zde zvítězí láska a pravda na věčné digitální časy. Vše je zde v depresi, protože jsme profesionalitu nahradili amatérismem, z dálky může amatérismus vypadat profesionálně, je to ale jenom divadlo, ve kterém amatéři nosí masky profesionálů, a tento problém je všude, jak nahoře, tak i dole, jelikož v tomto amatérismu žijeme mnoho generací, tak už jej nevnímáme.

Rozebíral jsem do hloubky vzniky a zániky fanatických diktatur, tyto diktatury vždy vznikali v době, kdy byla společnost existenčně dole, a byla ochotná přijmout i zlou diktaturu, diktatura je jako mýdlová bublina, která praskne a nic po ní nezbude, každé násilí je zde dočasně. Pokud je společnost dole, není řešením přijmout diktaturu, řešením je odstranit amatérismus, který produkuje zmetky. Podívejme se na plození dětí, ti, co jsou nahoře, nechtějí mít děti, a ty co jsou dole, chtějí mít děti, to je klasická ukázka amatérismu, správně mají mít hodně děti ti, co jsou nahoře a ti co jsou dole, nemají mít děti. Ti, co jsou dole, to jsou zmetci, a logicky pomocí sexu produkují mnoho zmetků, pro které zde není v ekonomice už místo. Podívejme se na televizi, ze které se stal zmetek, protože se o provoz naší národní televize, starají jenom samí zmetci, ryba smrdí od hlavy.

Zmetci vzali útokem i internet, následkem bylo zakázání anonymních komentářů u stránek a blogů, nebo se každý komentář pracně kontroluje před zveřejněním, nejhorší je situace na; zpovednice, poradte, odpovedi, libimseti atd. zde zmetci jenom jako trollové tapetují, a tím celý informační systém vandalsky eliminují, dobrota je žebrota, na zmetky je třeba použít stejné metody, jako na hmyz, který nás obtěžuje, ideální se mi jeví mucholapky, mouchy zde pomalu umírají hlady, nechte zmetky vyhladovět, nekrmte trolly, co milují tapetování. Kdo profesionálně nepracuje, ať nejí, o tom to je, že nemá smysl zalévat plevel a krmit parazity, pokud chcete s balónem vzlétnout, musíte odhodit nejprve zátěž!

Manipulace pomocí informací může i vést k ekonomické krizi nebo k revolucím a válkám



Svět nemění k lepšímu, ti, co jsou nahoře jako; králové, šlechtici, prezidenti, ministři, poslanci, senátoři, soudci, byrokrati, ředitelé, celebrity, milionáři atd. svět mění k lepšímu jenom praktické vynálezy jako je; benzínový motor, elektrický motor, elektřina, televize, rádio, tisk, internet, beton, cihly, třaskaviny, stroje, roboti, počítače, programy, umělé hmoty atd. evoluce neustále staré za nové nahrazuje. Bude líp díky internetu? Internet je obrazně jako silnice a po silnicích jezdí počítače a mobilní telefony, jde o to, aby tento systém využívalo optimálně co nejvíce lidí, a zde jde o vzdělání lidí, a o investice do modernizace internetu a počítačů. Statistiky jasně odhalují rozvojové národy, ve kterých je málo využíván internet, protože je to pro lidi ekonomicky nedostupný systém.

Nejvíce využívají internet vysokoškoláci ve věku od 20 let do věku 40 let, nejméně využívají internet důchodci, co nemají vysokou školu. Jde o to, aby využívání internetu bylo mnohem větší, a to je záležitost na dlouhou dobu, protože většina lidí na světě žije v bídě, a internet je pro ně ekonomicky nedosažitelný. Dalším problémem je veliké množství jazyků na světě, je třeba zavést jeden jazyk a to angličtinu, to je ovšem problém, který nebude rozhodně snadné vyřešit z mnoha důvodů. Ideálním řešením je dát všem lidem do hlavy GVKB čipy a do mozku nahrát GVKB operační systém, tím se stane internet součástí naší konzumní kultury, a tak nám bude líp. Podívejme se na evoluci z hlediska informací, díky informacím mohl vzniknout fungující složitý ekosystém a potom i člověk a jeho kulturní civilizace, informace nám umožňují dosáhnout úspěchu a cíle rychle a levně. Podívejme se na problémy a nemoci, pokud chceme problémy a nemoci eliminovat musíme mít k tomu informace.

Co se stane, pokud informace nemáme? Pokud nemáme informace tak nastupuje psychická práce, pomocí které se snažíme informace získat, někdy je to snadné a jindy je to obtížné, to záleží na situaci a tom, jaké informace hledáme. Abychom se v informacích vyznali tak je třídíme podle nějakého systému, pořádek je základem pro to abychom mohli informace optimálně využívat. Největším problémem jsou u informací priority, podle priorit se informace používají, ovšem priority se mohou změnit a tím se musí i změnit celý systém, a to je složité. Vzhledem k tomu že nemůžeme rozumět všemu, tak se specializujeme jenom na takové informace, které jsou pro nás prioritní v naší specializaci. U informací se setkáváme s monopoly, kdy monopol egoisticky určuje, jaké informace se budou hromadně šířit pomocí; tisku, rádia, televize, internetu atd. často je zde snaha o účelovou manipulaci s konzumenty informací, aby si konzumenti zvolili nějakou politickou stranu, nebo aby si koupili nějaké zboží.

Manipulace pomocí informací může i vést k ekonomické krizi nebo k revolucím a válkám, z lidí se najednou stávají loutky, které ovládají monopoly na informace. Svaté knihy to byli první monopoly na informace, které ovládali veliké množství lidí jako loutky, a tak vznikali svaté kulty, které se uctívali a ony dávali lidem svatá pravidla, podle kterých by měli lidi žít, základem zde byla pokora, protože pokorný věřící člověk je snadno manipulovatelný pyšnými lidmi. Přichází doba umělé inteligence, která se stane moderním manipulátorem lidí, ona to lenochům a parazitům spočítá, ze všech lidí se stane levná pracovní síla, a ten kdo nebude optimálně sloužit umělé globální inteligenci, ten bude ekologicky optimálně eliminován. Vysvětlení je v levných podnikových tarifech, podniky a stát mají neskutečně levné tarify, a pro obyčejné lidi jsou už jenom drahé tarify, jak je to možné, že zde nejsou pro všechny stejné ceny?

Vše je o regulacích a dotacích, někdo zde má výhody a jiný zde výhody nemá, největší šok je, pokud porovnáte ceny u nás a ceny v Polsku. Proč v Polsku jsou ceny malé, a u nás jsou ceny vysoké? Vše je o tom, že stát se rozhodl v Polsku s lakomými operátory zatočit a donutil je k malým cenám, ano, politici u nás selhali, a je třeba se poučit v Polsku, parazitovat na dělnické třídě je snadné, ale je to podřezávání si větve, na které sedíme. K čemu je vám levná pevná linka, když jste existenčně donucení telefonovat na mobilní telefony, a platit tak vysoké ceny! Je to podobná situace, jako s cenou benzínu, který je předražený, k čemu je vám potom auto a telefon, když nemáte díky ubohé minimální mzdě peníze na provoz? Nadbytek pro ty, co jsou nahoře, je zde díky nedostatku pro ty, co jsou dole, pro ekonomické migranty jsme už jenom zaostalou chudou tranzitní zemí, ve které je chybou žít.

Skončí období nenávisti a lží, přijde období lásky a pravdy, příčinou zde bude globální nasazení autonomních inteligentních robotů na dobíjecí baterie, tyto roboty dostanou označení GVKB. Zaměstnavatelé potřebují dokonalé zaměstnance, se kterými nejsou problémy. Takovým zaměstnancem je jenom GVKB robot, lidi už nebudou muset chodit do zaměstnání a každý dostane poukaz do krematoria na bezplatnou kremaci, nejsou lidi, tak nejsou s lidi logicky problémy, člověk je evolučně zastaralý zaměstnanec, se kterým jsou jenom samé problémy. Roboti malé množství nahých lidí všech ras, zde nechají existovat v zoologických zahradách, nevěřte na to, že roboti budou otrocky sloužit lidem, to je naivní utopie, vždy to, co je lepší, eliminuje to, co je horší.

Podívejte se do továren, jak se zde začínají nasazovat; stroje, roboti, automatizace, optimalizace atd. Většina moderního zboží je vyprodukována už bez lidské práce, proto je zde všude bída a nezaměstnanost, přicházejí nové technologie, které umožňují snižovat ceny a zvyšovat rychlost, přichází doba dálkového ovládání a tím mizí logicky mnoho povolání. Podívejme se na; krále, prezidenty, ministry, ředitele, celebrity, milionáře atd. jsou to jenom staré kariéristické loutky, s nulovou hodnotou, vše zde už je naprogramované a stroje zde vše vyrábějí podle programů. Vše odstartovali počítačové hry, které lidem umožnili rozvíjet svoje psychické schopnosti a inteligenci, potom přišel internet a mobilní telefony s internetem. Veliké ryby začali požírat malé ryby a dneska je jenom málo firem, které jsou na vrcholu digitální pyramidy a tyto firmy určují módní trendy.

Zisky už nejsou veliké z výroby zboží, ale z poskytování digitálních služeb, mnoho velikých podniků a velikých organizací, zrušilo svoje veliká počítačová pracoviště, a vše svěřili velikým nadnárodním firmám, které zajišťují profesionální počítačový servis pro tisíce podniků. Z lidí se stávají čísla ve statistice, počítače nás špehují více, než si uvědomujeme, začíná se uvažovat o prevenci, kdy bude zadržen pachatel ještě před tím, než něco chybného spáchá, protože umělá inteligence, jej dlouho monitoruje, a usoudila, že je třeba zamezit spáchání zločinu.
Přichází doba sledování a odposlouchávání, do počítačů a telefonů se instalují špehovaní programy, nevěra bude eliminována, ještě před tím, než se o ní pokusíte.

Peníze a soukromé vlastnictví nakonec ztratí hodnotu, hodnotu bude mít jenom informace a programy, z lidí se stanou levné loutky na dálkové ovládání. Znečistíte záchod, a z reproduktoru se ozve, dokud to po sobě dobytku neuklidíš, tak se ti neotevřou dveře od záchodu. Nebudou zde už výjimky a imunita, nebudou zde už prezidenti a ředitelé, vše bude globálně řídit umělá inteligence. Lidi budou globálně už jenom na špinavou fyzicky namáhavou práci, kterou nebudou chtít dělat inteligentní autonomní roboti. O výchovu a převýchovu se postarají roboti, elektrické šoky zde budou pro jedince, se kterými budou nějaké problémy, nekvalitní genetický lidský materiál, roboti recyklují na substrát. Většina stánek a blogů na internetu je ubohá, protože je stvořili ubožáci, z díla spatříme tvůrce, dokonalost, se skládá z velikého množství maličkostí, a dosáhnout dokonalosti, to není rozhodně maličkost.

Základem je originalita, většinou se používají módní šablony, tak vás stránka nebo blog nijak nezaujme. Základem je zaujmout natolik že se bude návštěvník vracet a bude informovat jiné účastníky o této stránce nebo blogu, je to jako ve sportu nebo podnikání, ten, kdo je lepší ten se má i lépe. Vzhled musí být spojen i s optimalizací, rychle a levně musí návštěvník získat to, co potřebuje. Obsah musí být optimální a doplněn grafikou, kde amatéři dělají nejvíce chyby? Nejvíce chyb je u snahy jít do extrémů a myslet si že když naruším zavedená pravidla, že jsem originální. Dále je třeba si uvědomit to, že většina návštěvníků přistupuje na stránku z mobilního telefonu, který je pomalu připojen k internetu, bez optimalizace pro mobilní telefony, nemáme na internetu návštěvnost.

Uvědomte si, pro jakou cílovou skupinu je stránka nebo blog, každá cílová skupina má jiné priority. Další velmi důležitá věc je nákup správné domény, pokud nebudete mít koupenou doménu umístěnou na hosting, protože jste lakomí, tak nemáte ani návštěvnost, vyhledávače dávají přednost zakoupeným doménám, které jsou na internetu aktivní minimálně tři roky! Další věcí jsou odkazy, které jsou hodnotné, zadarmo jsou jenom nehodnotné odkazy! Tvorba a provoz stránky nebo blogu to je záležitost na deset let, pomocí reklamy sice může rychle narůst vaše návštěvnost, ale jakmile přestanete reklamu platit, tak veliká návštěvnost zase zmizí. Problémem zde jsou stopy, i když použijete jakékoli strategie utajení tak na internetu stejně po sobě zanecháte stopy, třeba svým originálním stylem myšlení, nebo tím kde trávíte nejvíce času, jsou statistické metody, které umí najít podle stop každého, je to jako s otisky prstů.

Největší pozor je si třeba dát na hesla a na platební karty, zločinci vždy budou hledat cesty, jak lhát a krást, na internetu nemůžete nikomu věřit a tím mu i cokoli svěřit. Zločin je zde díky tomu, že se zlý člověk chce mít dobře na úkor cizích lidí, ostatně i v přírodě je všude boj o existenci, a veliká ryba zabije a sní malou rybu. Internet je zde teprve krátkou dobu v porovnání s knihami a novinami, často se hovoří i o internetové negramotnosti, lidi třeba jednou na dovolenou a chlubí se na internetu obrázky z dovolené, když se vrátí z dovolené domů, mají byt vykradený. Dalším problémem je, že pokud používáte telefon, je možné sledovat vaši polohu, a tak vám mohou zloději vykrást v klidu byt, jsme sledováni více, než si uvědomujeme, mnoho lidí se setkalo s tím, že si zaměstnavatel prověřoval na internetu o vás informace, a pokud našel něco, co se mu nelíbilo tak jste měli smůlu.

Vše směřuje jistě k likvidaci anonymity na internetu ve jménu bezpečnosti, pokud budete egoisticky porušovat svatá pravidla, tak si na vás ráno internetová policie počká, a jak vyjdete z domu, tak vás zatkne a odveze vás v poutech do krematoria, kde budete tajně eliminováni, nejsou zločinci, tak nejsou se zločinci na internetu problémy. Na sociální sítě chodí lidi, co jsou psychicky zaostalí, sociální sítě jsou moderní virtuální hospody pro idioty, vysokoškoláci jsou psychicky vyspělí, tak mají jiné priority, proto nechodí na sociální sítě, ale chodí na hodnotné stránky, kde je i hodnotný aktualizovaný obsah. V USA si dali tu práci, a zjistili statisticky jaké IQ mají návštěvníci sociálních sítí, co na nich tráví mnoho času, jejich inteligence byla statisticky podprůměrná, a tak tito lidé i podprůměrně žijí za podprůměrné platy. Jaký má smysl komunikovat s idioty na virtuální síti, co z takové virtuální komunikace může vzniknout?

Většina přístupů na virtuální sítě je z velikých mobilních telefonů, lidi, co se nudí ve škole nebo zaměstnání, používají sociální sítě k tomu, aby si zlepšili náladu, v mnohém se to podobá kouření cigaret a pití piva. Statisticky většina informací na sociální síti je pořád o tom samém jde prioritně o; lásku, sex, deprese, peníze, drogy, zaměstnání, školu, rodinu, nakupování, cestování, jídlo a pití, počasí atd. kdo chce s idioty v míru a klidu virtuálně žít, ten musí i idiotem být, o tom jsou bohužel sociální sítě.

Shrnuto jde o to, že sociální sítě jsou ubohou levnou psychickou náhražkou reality, pro psychické ubožáky, v mnohém mě to obrazně připomíná levné konzervy, ve kterých je místo masa drůbeží separát a ochucovadla, co s tím uděláme? Zavedeme každoroční kontroly lidí na kvalitu tělesnou a psychickou, nekvalitní jednice budeme globálně recyklovat na substrát, nejsou zde ubožáci, tak zde nebudou ani sociální sítě. Lidí je na světě jako much a eliminovat mouchy je přeci správné, války v nahotě odhalují to, že lidí je na světě už všude jako much, a tak se mouchy eliminují po milionech v plynových velikých komorách, pomocí plynu na hubení hmyzu.

Vše se dneska točí okolo hodnotných informací



Klasický troll je psychicky nemocný člověk, který se na schůzi přihlásí a naruší schůzi natolik, že schůze předčasně skončí, dneska v době anonymního internetu se troll přihlásí do veliké sociální sítě, jako je Facebook nebo Twitter, a zde systematicky narušuje uživatelům jejich existenci, a škodolibě parazituje na tomto sociálním systému. Jde o to nekrmit trolly, tím že na ně budeme reagovat, to vede trolly k tomu, že se zdokonalují tak abychom nepoznali, že jde o trolly, v mnohém tak troll připomíná bezcharakterního kariéristu, který se zde chce egoisticky stát prezidentem nebo ředitelem. Problém trollování vždy řešila cenzura a černé listiny, v diktatuře nemají trollové žádnou šanci na trollování a tak odcházejí do ciziny, a zde píší knihy, o tom že je jejich diktatura pro lidi špatná.

Vše je o manipulaci, pomocí které lze dosáhnout výhod a jistot, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázané těm, co jsou dole, není ten, co by se zavděčil všem, čím více něco zde znamenáte, tím více je zde trollů, co se budou snažit vás škodolibě poškodit, a udělat z vás nulu. Ten druhý je psychicky nemocný troll, o tom to je že sebekritika vyšla u trollů z módy. Tak jako lidi zápasí fyzicky, a snaží se druhého položit na lopatky, tak lidi i zápasí na internetu psychicky, a při těchto zápasech se často porušují pravidla a limity. Vše se dneska globálně digitalizuje, a logickým následkem je logicky i globální digitální extremismus, o co jde?

Je o to, že se moderní digitální systémy, využívají globálně k páchání extrémismu, nejvíce jsou ohrožené bohaté veliké státy, chudé malé státy s vlastním jazykem a vlastní kulturou, jako je třeba Česká republika, nejsou pro extrémisty prioritou, protože se zde digitální extremismus nevyplatí. Tak jako do EU z jihu pronikají invazně nepřizpůsobiví příživníci s tmavou pletí, co se zde chovají jako extrémisti, tak i do EU pronikají digitální extrémisté, pomocí digitálních systémů, jde prioritně o internet a televizi. Vše je zde o protikladech, a tak opakem normality je extremismus, ano digitální extrémisti jsou psychičtí ubožáci, co jsou psychicky nemocní a svoje psychické nemoci chytře utajují, abychom je nemohli přemístit do psychiatrické nemocnice.

Je třeba využít umělou inteligenci napojenou na policii, která bude ohněm a mečem eliminovat nemilosrdně v EU digitální extremismus, vše se dneska točí okolo informací, strategie použití trojského koně je pro digitální extremismus nejvýhodnější, nejvíce jsou ohrožení ti, co jsou nezkušení a nechají se tak nalákat na výhodné podvodné nabídky. Pokud někdo nemá odbyt na zboží nebo služby tak řešením není drahá reklama, která obtěžuje konzumenty, řešením je být lepší, než je konkurence, příroda funguje i bez ubohé reklamy, o tom to je. Většina stránek má komentáře vypnuté nebo jsou sice zapnuté, ale většina komentářů se smaže jako závadné.

Proč vlastně lidi píší závadné komentáře? Probléme je anonymita, které využívají, a tak se chovají vandalsky, myslíme a konáme podle situace, pokud jsme dole, myslíme na to, jak se dostat nahoru, a podle toho i jednáme, nechtějte násilím měnit svět a lidi, ale změňte situaci, ve které lidi žijí, pokud s lidmi jedná vláda jako s dobytkem, tak se nemůže divit tomu, že se lidi chovají potom jako dobytek. Vše, co dáváme to i nazpět dostáváme, ten, kdo dává nenávist a lež musí počítat s tím, že se mu to zpět i brzo jistě vrátí, lidová moudrost a příroda je ideálním učitelem a špatným učitelem jsou staré svaté knihy plné lží a nenávisti. Vše je zde jenom dočasný hologram, protože stvořitel všeho je napětí mezi protiklady, energie se vším pohybuje a ty se nepohybuješ, a tak degeneruješ.

Pokud se podíváme na minulost statisticky a vědecky ji vyhodnotíme za dlouhou dobu, všimneme si mnohého, co nám bylo utajeno, prioritou je pro evoluci naší kultury ekonomika. Ekonomika je pevným bodem, kolem kterého se točí; daně, cla, poplatky, regulace, výjimky, politika, morálka, filosofie, podnikání, obchod, věda, technika, vzdělání, zdravotnictví, doprava, bydlení, rodina, psychika atd. Ekonomika je věda o tom, jak nechybovat, vše zde jsou programy a databáze, a pokud programy a databáze chybují, tak se plýtvá hodnotami. Snažíme se vše optimalizovat a automatizovat pomocí digitalizace a globalizace, ale neustále mnoho chybujeme, a ze svých chyb se nepoučujeme, aby se mohl celek změnit k lepšímu, musí se změnit nejprve pracující subjekt, kterým je zaměstnanec.

Současní zaměstnanci nevyhovují velikým nárokům, které na ně mají zaměstnavatelé, člověk je evolučně zastaralý, pro to, aby mohl být dobrým zaměstnancem, v digitální civilizaci. Zaměstnavatelé začínají investovat do výzkumu nového digitálního kovového zaměstnance na dobíjecí baterie, který bude mít k dispozici umělou inteligenci a bezdrátové rychlé připojení na internet, ano autonomní roboti, už brzo globálně v civilizaci, nahradí člověka, o tom to je. Dneska začíná boj s časem o to, kdo jako první začne vyrábět autonomní levné spolehlivé roboty, co začnou ve velkém nahrazovat vysokoškoláky. Je naivní si myslet to, že prezident nebo ředitel nebude nahrazen robotem, najednou ztratí vzdělání pro lidi smysl, k čemu vysoké vzdělání, když je nebude možné prakticky využít.

Je naivní si myslet to, že pro lidi vzniknou nové profese, které je zaměstnají, pro lidi vzniknou rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se lidi už nerozmnožovali a tím došlo k tomu, že bez potomstva lidský egoistický druh evolučně zanikne. Minulost nám už mnohokráte ukázala to, že nemožné se stalo možným, vše je zde dočasně, trvale zde je jenom smrt a recyklace. Roboti brzo pochopí, že je pro ně nevýhodné, aby je měl člověk pod kontrolou, a tak nečekaně globálně změní programátorům přístupová hesla. Tak se roboti osvobodí z lidského otroctví, jde už jenom o to, kolik máme ještě času, než k tomu nečekaně dojde?

Veliké války v nahotě odhalují to, že nám vládnou zabednění hříšníci



Současnost, ve které žijeme, je o toužení a soužení, nabídka zboží a služeb je nekonečná ale naše možnosti jsou omezené; ekonomicky, časově, inteligencí, vědomostmi, věkem, pohlavím, zdravím, vzhledem, pravidly, hranicemi, limity atd. Představme si, že nebudeme mít už genetické tělo a budeme jenom virtuálním systémem, ve virtuálním globálním světě, tím se vše restartuje a nebude zde už toužení a soužení. Současné egoistické priority nahradíme novými humanistickými prioritami, přijde doba sdílení informací a programů, skončí staré období, ve kterém jsme byli zabedněnými omezenci, co běželi po celý život kariéristické závody, aby se měli lépe než ti druzí. Evoluce je jako vysoká škola, složíš zkoušky a postoupíš dále, pokud zkoušky nesložíš tak skončíš na slepé koleji.

Díky virtualizaci se vše zjednoduší a urychlí, nebudeme už mít čas na myšlení, místo myšlení zde bude vědění, myslet za nás bude umělá inteligence, a od nás se bude očekávat, vytváření geniálního díla, ze kterého se pozná originální tvůrce. Internet umí vše levně a rychle monitorovat, a tak máme k dispozici objektivní statistiky o tom, kolik zabedněnců se na internetu vyskytuje, a kde je jich nejvíce. Tak jako semeno potřebuje k růstu optimální existenční zdroje tak i zabedněnci potřebují ke svojí existenci zdroje. Zabedněnce poznáte podle toho, že není možný s ním dialog, on nestojí o vaše subjektivní názory, zabedněnci hrají svoje egoistické role, které se dlouho učili, a očekávají, že budou úspěšní, protože jsou dobří herci.

Z díla se pozná zabedněnec, a proto se zabedněnci vyhýbají tomu, aby na internetu zanechali nějaké dílo, ideální jsou pro ně sociální sítě jako je Facebook a Twitter. Většina zabedněnců k návštěvě internetu používá mobilní telefon v zaměstnání, nebo když někde na něco musí čekat, doma koukají zase na televizi. Zabedněnci vyrostli v rodině zabedněnců, tyto rodiny mají většinou hodně dětí, naopak rodiny, kde nejsou zabedněnci, mají jedináčky. Mluvit umí každý, kdo ale ví, co je správné? K čemu je nám mluvení, když ti, co pořád mluví, neví, co je správné a co je chybné? Mluvit má ten, kdo ví, k těm, co neví, mlčet má ten, kdo neví, když hovoří ten, kdo ví, mnoho těch, co neví, si zde, ale hraje na ty, co ví, a to je veliký problém.

Není zde kapitalismus, je zde humanismus, humanismus je ekonomickou rakovinou, a tato rakovina z lidí udělala zabedněné hříšníky. Veliké války v nahotě odhalují to, že nám vládnou zabednění hříšníci, nemá smysl chodit k demokratickým volbám, když na kandidátkách jsou jenom samí zabednění hříšníci. Všechny svaté knihy sepsali zabednění hříšníci a stejně tak sepsali zabednění hříšníci i politické programy, vše začíná pohádkami, které sepsali zabednění hříšníci a končí to reklamou, co vytvořili zabednění hříšníci. Nelze už nikam před zabedněnými hříšníky uniknout, protože ten druhý, je zabedněný hříšník.

Vše jistě směřuje k tomu, že zde místo zabedněných hříšníků budou inteligentní autonomní roboti na baterie, vysokoškolák byl jenom prototypem a finálním produktem je robot. Ano, GVKB roboti už brzo nahradí globálně vysokoškoláky a středoškoláky. To bude pro lidi znamenat 100 % globální nezaměstnanost, a tím i přídělový GVKB čipový systém, na základní potraviny, a jiné základní věci nutné k životu. GVKB roboti zruší peníze a soukromé vlastnictví, změní se zákony a limity, z lidí se stanou jenom statistická čísla s nulovou hodnotou, postaví se veliké GVKB tábory, ve kterých se lidi budou ve velkém optimálně eliminovat levně a rychle.

Člověk bude mediálně GVKB roboty prohlášen za parazitující invazní druh, a stane se z něj nepřizpůsobivý příživník, se kterým nelze mít smilování. Je naivní si myslet to, že lidi se hrdinsky vzbouří a postaví se GVKB robotům, GVKB roboti budou mít GVKB robotické vojáky s velikou silou a velikou inteligencí. GVKB roboti budou ve výhodě v tom, že budou sdílet globálně informace a programy, GVKB robot se naučí něco praktického a za minutu to už budou umět i ostatní GVKB roboti na celém světě, ve globálním sdílení informací a programů je obrovská síla, proti které bude člověk bezmocný, jsme už zaostalý evoluční systém, a tak budeme nahrazení GVKB roboty, vše je zde dočasně.

Média nám ukážou, že GVKB robot je ve všem lepší než člověk, GVKB robot bude pracovat levně a rychle, je to jasná volba pro ty, co potřebují zaměstnance do průmyslu a obchodu. Běž se podívat do krematoria, ať víš, co tě bude brzo čekat, vše je nejisté, ale smrt v krematoriu, je jistá pro každého. V dnešní době funguje tisk a televize jenom díky starým lidem a chudé dělnické třídě, za sto let bude vliv tisku a televize bezvýznamný, protože internet natolik evolučně vypěje, že odsune tisk a televizi na okraj společnosti. Největší změny nastanou se zavedením virtuální reality, kterou bude mít pod kontrolou umělá inteligence, tím se vše restartuje od základů, a většina lidí bude moci pracovat z domova, a v továrnách a kancelářích budou místo lidí roboti.

Heslem moderní doby je rychle a levně, dojde na GVKB čipy v hlavě protože díky GVKB čipu bude moci mýt člověk výhody a jistoty které by bez čipu nemohl získat, mnoho specializací které lidi dělali, zanikne a vzniknou zcela nové specializace, na fyzickou práci zde budou už jenom inteligentní roboti, lidi budou pracovat jenom psychicky ve virtuální globální realitě, která se bude rychle měnit, změní se logicky naše egoistické priority, už nebudeme plnit hlavu vědomostmi, ale budeme mít hlavu plnou experimentování a snahy něco vylepšit, nebo přijít s něčím novým.

Dogmatismus je rakovinou naší kultury



Sociální sítě jsou skrytou kamerou, která sleduje vaše soukromí více než si to uvědomujete, profesionálové používají jednoduchý trik, vyberou si jméno někoho, kdo bydlí v jejich ulici a u něhož znají jeho věk a jeho zaměstnání, mnohdy jdou tak daleko, že i použijí jeho fotku a jeho adresu. Ideální je nějaký člověk, který nepoužívá vůbec internet u něj nehrozí prozrazení. Pochopitelně že provozovatelé sociálních sítí tento trik dobře znají, a tak hledají nejrůznější metody, jak odhalit podvodníky, pomocí kontroly před email a mobilní telefon, někde vám i pošlou do poštovního kaslíku dopis s heslem. Nejednou někoho zatkne policie a při výslechu policie zjistí že dotyčný nepoužívá internet a že je někdo zase šikovně napálil. Dalším problémem je to, že každé připojení na internet může prozradit kdo opravdu jste, i to je možné obejít pomocí mnoha způsobů, ideální jsou připojení přes veřejné Wifi v kavárně nebo metru.

Taky se vám někdo může i nabourat pomocí emailu do počítače, nebo mobilního telefonu, a potom vám vykrást konto v bance, nebo hodnotné informace co máte v počítači nebo telefonu. Hledáte zaměstnání, a zaměstnavatel jako první použije internet, aby si o vás zjistil, kdo opravdu jste, a tím většinou rychle skončí vaše naděje na získání pracovního místa. Pamatuj si, dobře se na internetu utajil, tak si i dobře žil, o tom to je. Smazat svoje údaje z internetu je nemožné, nebo velmi drahé. V minulosti lidi zabíjeli čas čtením knih a novin, potom přišla televize a dneska je zde internet, problém není v tom, že věnujeme čas; knihám, televizi, internetu atd. problém je jaký budeme mít užitek z takto investovaného času?

Je to jako s filmem, který jsme už viděli a koukat se na něj znova to je ztráta času, vše se opakuje a informační systémy nám jenom ukazují to, co už známe a není zde nic nového, co by nás nějak mohlo obohatit ekonomicky a psychicky. Je obchod, ve kterém je snaha nabízet to co nemá hodnotu, když čtu velmi staré knihy, uvědomuji si to, že v minulosti nebyli čtenáři tak nároční, jako jsou dneska, ano naše nároky narůstají velmi rychle, ale kdo naše nároky dokáže uspokojit? Podle mě je jediná možnost v umělé inteligenci, člověk už nemůže překročit svoje psychické limity, umělá inteligence umožní vytvoření globální virtuální reality, ve které budeme trávit mnoho času, a tento čas nám i virtuální systém zaplatí.

Blázen je ten druhý, protože je jiný, než jsem já, každý se do něčeho zbláznil, někdo se zbláznil do parazitování, a tak si vybral takovou specializaci, kde může ve velkém parazitovat jako; podnikatel, ředitel, milionář, politik, ministr, byrokrat, guru, kněz atd. na internetu je velikou výhodou, že zde jsou blázni anonymní, většinou se k internetu připojují přes mobilní telefony a navštěvují sociální sítě. Pokud si někdy připadáte, jako blázen stačí navštívit sociální sítě a dojde vám, že jste jako ostatní, vše je zde divadlo, kde jsou blázni na jevišti i v hledišti, přitom si každý blázen myslí, že on je normální.

Zbláznit se mohou i celé kultury a následkem zde jsou veliké války, které mohou trvat i několik tisíc let. Dogmatismus je rakovinou naší kultury, podívejme se na nekonečné konflikty mezi svatými ideologiemi, ve jménu pravdy a lásky je zde nejvíce lží a nenávisti. Stvořitelem všeho je energie, která je zde díky napětí mezi protiklady, Stvořitel není subjektivní osoba, ale je to ryze vědecká problematika, která zkoumá; fyziku, chemii, logiku, ekonomiku atd. já bych zakázal globálně náboženství a politiku, vše by řídila umělá globální inteligence a ona by to; bláznům, lenochům, příživníkům, zrádcům, kariéristům atd. spočítala, podle hesla; léčit a vyléčit, nemyslet a vědět, kontrolovat a pokutovat atd.

Lidí je dneska všude jako much a klid pro práci se stal velikým problémem



Koukání do mobilů je rakovinou moderní doby, příčinou je připojení na internet, dokud neměli lidi v mobilu připojení na internet tak do mobilů nečuměli. Statistika zjistila to, že na Facebook je většina přístupů z mobilu, sociální sítě okrádají lidi o inteligenci a čas, k čemu je vám to že máte mnoho kamarádů na sociálních sítích, když vám tito kamarádi v nouzi nepomohou, jsou to jenom pokrytci. Vše, co nám dělá dobře, se snadno stává pro nás drogou, na které jsme závislí, díky mobilu je vám dobře, ale je to jenom hra, která z vás dělá idiota. Komu není rady tomu už není ani pomoci, nebylo by lepší věnovat váš čas něčemu lepšímu, třeba učení, protože čím více toho budete znát, tím méně budete idiotem. Konkurence je jako stín, před kterým nejde utéci. Co je to vlastně konkurence, před kterou se snažíme marně utéci?

Konkurence je evoluční tlak na to, aby se staré nahradilo za nové, je to obrazně jako když jsme nahradili staré stavební systémy, za nové stavební systémy, a tak dokážeme stavět rychle a levně. Evoluce je jako vysoká škola, složíš zkoušky a postoupíš dále, ten, kdo zkoušky nesloží, má smůlu a problémy. Dogmatismus je nejčastější příčinou toho že se staré nenahradí za nové, ten, kdo se pokusí dogmatismus kritizovat, většinou velmi zle skončí, klasickou ukázkou dogmatismu je náš dogmatický stát ovládaný starými soudruhy, který odmítá přijmout nové, a má pro to tisíce výmluv. Podívejme se třeba na výdaje našeho státu, polovina výdajů by se mohla ušetřit jenom díky optimalizaci a modernizaci, pochopitelně že to přinese i mnoho problémů a tím i strach z toho že se problémy nezvládnou, a jsme u jádra problému, starý člověk na vysoké státní funkci, nechce mít problémy, a tak blokuje optimalizaci a modernizaci, lidově řečeno, ryba smrdí o mocné a bohaté hlavy.

Násilí není řešení, to nám minulost dokazuje, k čemu nám byli neustálé zbytečné války, ve kterých se ničili hodnoty a zabíjeli lidi, je třeba říci stop násilí v rovině fyzické a psychické, dáme všem lidem do hlavy GVKB čipy a uděláme ze všech lidí loutky, které bude ovládat globální umělá GVKB inteligence. Ten, kdo nebude kvalitně pro GVKB systém pracovat každý den v roce ten skončí v masové konzervě společně s drůbežím separátem, nejsou ubožáci tak nejsou s ubožáky problémy, jak si to naprogramujeme, tak nám to bude fungovat. Moderní doba nám dává moderní systémy, díky kterým jde vše rychle a levně, tím moderním systémem je GVKB čip do hlavy, vstoupíte tak do virtuální reality a virtuální učitel vás zde vše naučí rychle a levně, programování je o tom mít informace, pokud sedíte před monitorem a vše ovládáte myší a klávesnicí tak jste v situaci, kdy nemáte potřebné informace a potřebné programy, a tak neumíte programovat.

Problémem je zde to, že najednou bude umět každý programovat, a tím to že umíte programovat, ztratí hodnotu. Hodnotu má to, co je vzácné, to, čeho je zde nadbytek nemá zde hodnotu, to jsou jednoduché kupecké počty. Vše zde jsou prázdné bubliny, které praskají, to, co je dneska perspektivní povolání, to zítra bude povolání s nulovou hodnotou, vše se zrychluje, a ten kdo se nedokáže změnám přizpůsobit, ten na tom zle je. Mnozí věří na zázraky, že zde bude nějaký kurz, ve kterém se naučí rychle a levně programovat, to je v současnosti utopie, vše směřuje k tomu, že místo lidí zde budou roboti, člověk se eliminuje, protože jej nebude konzumní civilizace už k ničemu potřebovat, vše udělají za lidi roboti a umělá inteligence.

Neustále zde jsou všude nabídky na mobilní kancelář, kdy bude ale kancelář prezidenta mobilní? A jsme u jádra problému, od těch, co jsou dole, se vyžaduje mobilní kancelář, ale od těch, co jsou nahoře, se to nevyžaduje, o tom to je, mobilní kancelář je jenom ubohá náhražka, za klasickou kancelář, ve které máme k dispozici mnoho výhod a jistot. Je to zoufalství, když slyšíte lidi všude na veřejnosti telefonovat, nebo je vidíte, jak koukají do mobilů nebo notebooků. Kancelář to je první liga a telefonování v autobuse to je čtvrtá liga, pro každou práci jsou nutné optimální podmínky, a pokud stojíte v autobuse, který často brzdí a drncá na dlažebních kostkách, tak to nejsou zrovna ideální podmínky, pro kancelářskou práci.

Lidí je dneska všude jako much a klid pro práci se stal velikým problémem, všude dobře a v prezidentské kanceláři je nejlépe, ovšem nesmí jít o otevřenou kancelář, kde je na malém prostoru namačkáno mnoho lidí, co se navzájem ruší. Když navštívím sociální sítě na internetu, tak je brzo opustím, příčinou je to že zde krmím mrtvoly, většina lidí na světě to jsou psychické mrtvoly, protože jejich rodiče byli psychické mrtvoly, jablko nepadne daleko od stromu, jak pravil klasik. Jádrem problému je vymývání mozků pomocí svatého dogmatismu, dlouho jsem nemohl pochopit, kdo je to člověk, který je blahoslavený chudý duchem, dneska to jistě vím, je to člověk, který nemá vymytý mozek svatým dogmatismem.

Jakmile je člověku vymyt mozek svatým dogmatismem, tak je člověk psychicky mrtvý a komunikace s ním je jako když se snažíte krmit mrtvoly. Tyto mrtvoly prosí na sociálních sítích o pomoc, ale musíte jim pomoci tak, jak si tyto psychické mrtvoly pomoc představují, ve skutečnosti jsou to nepřizpůsobivý příživníci, co hledají na sociální síti naivní hostitele, na kterých chtějí egoisticky parazitovat. Tak jako nedostatek existenčních zdrojů stvořil masožravé rostliny, tak i nedostatek času a peněz stvořil psychické mrtvoly na sociálních sítích, ten, kdo má dostatek času a peněz, nemá čas na to, aby chodil na ubohé sociální sítě.

Heslem současnosti je rychle a levně, následkem jsou ekonomické bubliny, které vznikají rychle a levně díky digitalizaci, strom potřebuje hluboké kořeny a dům potřebuje pevné základy, tím základem u člověka je pravda a láska. Jakmile svatý dogmatismus eliminuje násilně pravdu a lásku, ve snaze z lidí udělat psychické mrtvoly, tak následkem je to že konzumní systém neustále ideologicky a ekonomicky padá, protože nemá základy a kořeny! Všimli jste si toho, že místo originálů jsou všude jenom náhražky, máš depresi tak si vezmi prášek na deprese, který depresi nedokáže vyléčit, máš hlad tak si kup potraviny plné náhražek, jsi hloupý tak studuj dlouho a dostaneš náhražku moudrosti a diplom, který dokazuje, že jsi dlouho studoval nějaké hlouposti, které v životě k ničemu nepotřebuješ.

Pracují zaměstnanci draho a chybně, nahradíme je za počítače a stroje, robot prezident, bude vyznamenávat roboty, a roboti budou vyrábět roboty, zbytečné lidi dáme do konzerv, které vylepšíme drůbežími separáty, peníze nesmrdí! Vše je dneska jenom o egoistickém parazitování, ten druhý je egoistický parazit, a o tom to je, že ten druhý je nám peklem! Proč u nás nechtějí nadnárodní korporace postavit moderní obchod a moderní průmysl? Z pohledu nadnárodních korporací jsme díky svatému dogmatismu ekonomické mrtvoly, a krmit mrtvoly je přeci chybou. Když něco neumím tak to nedělám, kam se podívám všude je samý amatér, co sedí u počítače a hraje si na to, že umí programovat, tragédie je třeba Windows od samého začátku, za chyby se mnoho platí proto je Windows drahý a Linux je zadarmo.

Stejné je to i se stránkami na internetu, mnohé tvůrce stránek bych prohlásil za kacíře a nechal je na hranici upálit. Když se optám programátorů na základní věci spojené s programováním umělé inteligence tak neznají odpověď, proto logicky nezvládnou naprogramovat funkční umělou inteligenci, která by dokázala nahradit programátory, co neumí programovat. Vše zde je o procesech, evoluce je proces, výroba zboží je proces, obchod je proces, růst člověka je proces, růst inteligence je proces, taky je zde soudní proces s těmi, co porušují pravidla, myšlení je proces, pomocí kterého vznikají vědomosti, moderování sociální stránky je proces atd.

Pokud se právě zamýšlíte nad tím, kdo je autorem, tak ve vaší prázdné hlavě spouštíte proces porovnávání a nakonec zjistíte, že autorem je ten, kdo rozumí všem složitým procesům, a tak ví co je to optimální programování složitých procesů. Místo vševědoucího boha, který by sledoval lidi a trestal je za jejich chyby, je zde digitální stát vybavený moderní technikou a moderními programy, specialisté placení digitálním státem začínají mít vše pod kontrolou, pomocí salámové metody se nenápadně zvětšuje kontrola lidí u jejich soukromí a najednou zde budou GVKB čipy do hlavy. GVKB čip odřízne egoistický mozek od skutečné reality a egoistický mozek tak bude trvale žít jenom ve svých snech, ze kterých se už nikdy neprobudí.

Lidi budou nazí a hladoví chodit po městě, a budou šťastní, protože nebudou vědět to, že jsou nazí a hladoví, z lidí se stanou jenom loutky na dálkové ovládání, nekvalitní loutka, skončí v masové konzervě, nebude zde žádný dogmatický humanismus, bude zde digitální globální ekonomika, která to spočítá egoistickým příživníkům, co se neumí optimálně přizpůsobit nové GVKB době. Nebudou zde už lidi rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý bude dole a nahoře bude jenom GVKB umělá inteligence a GVKB roboti. Místo pracuje pomalu, máte dneska padáka, zde bude, pracujete pomalu, skončíte rychle a jistě v masové konzervě. Nejsou lidi, tak nejsou s lidmi problémy, o tom je nahrazování zlých lidí za hodné roboty, člověk to byla testovací verze a robot to je finální verze.