pondělí 22. května 2023

Je to tak snadné nahnat lidem strach mnoha způsoby



Podívejme se kontrolu lidských zaměstnanců a zjistíme to, že je třeba začít lidské zaměstnance nahrazovat za stroje a programy, nebude se jednat jenom o dělníky v továrnách dojde i na; politiky, byrokraty, celebrity, milionáře, ředitele, podnikatele atd. lidi se začnou globálně přemísťovat do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida.

Nejsou na světě lidi tak nejsou logicky na světě s lidmi žádné problémy, na každého dojde pro nikoho nebude výjimka nebo imunita. Je třeba pochopit to že za vším je práce, to, co špatně pracuje musí evolučně nahradit to co pracuje dobře, lidi nebyli evolučně stvoření k tomu, aby žili jako otroci v civilizaci, kde všemu vládnou zlí otrokáři.

Vše je zde hra, ve které jsou různé úrovně hry, abychom mohli evolučně postoupit na vyšší úroveň hry tak budeme muset lidi nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Mnoho lidí si naivně myslí že nedojde už brzo k tomu, že by se lidi nahradili za roboty, mají propagandou a reklamou vymytý mozek, manipulace s lidmi je o strachu, je to tak snadné nahnat lidem mnoha způsoby strach a učinit tak z lidí pitomce.  

Naše možnosti a schopnosti jsou limitované, a tak z toho máme deprese



Všude je nám nabízená láska, která není láskou, ale je jenom levnou náhražkou za lásku, náhražky jsou levné a snadno dosažitelné! Umění nám nabízí levnou náhražku lásky pomocí; pohádek, mytologie, symbolů, fetišů, rituálů, modlitby, meditace, sekty, náboženství, organizace, hnutí, politiky, reklamy, propagandy, školství, knih, divadla, filmu, televize, internetu atd. Pravá láska je dávání hodnot, aniž očekáváme za dary odměnu, dobré rady nemají žádnou hodnotu, a proto je rádi rozdáváme. Neustále ze všech stran slyšíme že jsme; nedokonalí, hloupí, líní, ubožáci atd. taky slyšíme že je zde vše všude trvale v depresi a že život nemá smysl. Realita není dobrá ani zlá, realita je o jednoduchých vesmírných a přírodních principech kolem kterých se točí vše v nás a okolo nás.

Naše možnosti a schopnosti jsou limitované, a tak z toho máme deprese, toužení je zdrojem našeho soužení, myslíme a jednáme podle situace, v blbé situaci se z nás stávají blbci. Prvních deset let našeho života vytvoří náš pevný charakter, který se už nezmění do naší smrti. Pokud žijeme prvních deset let života v konzumním blázinci, tak se z nás stanou blázni, co dělají pitomosti. Jak vlastně došlo k tomu, že žijeme všichni v konzumním blázinci už mnoho tisíciletí, a tak zde místo lásky a pravdy je nenávist a lež? Vše začalo tím, že se z lidí stal invazní druh, který se začal rychle rozmnožovat a řídil se heslem po mě potopa, s fyzickým násilím logicky přichází psychické násilí, život se pro nás stal hrou nebo bojem o to co milujeme a potřebujeme, protože přelidnění vytvořilo nedostatek existenčních zdrojů. 

Realita, ve které existujeme se díky evoluci rychle mění, přichází doba strojů a programů co začnou nahrazovat ve velkém lidi, statistiky nám odhalují v nahotě, jak se ekonomika dostává do problémů, na které nikdo nemá optimální řešení, veliká inflace povede jistě ke zhroucení sociální politiky. Od narození do smrti jsme chycení do sítě z dezinformační mediální propagandy, která z nás dělá loutky, které ovládají ti, co mají moc díky protekci. Nepříteli neřekneme pravdu, aby on nezískal výhodu, ten druhý je náš nepřítel a následkem je psychický očistec ve kterém je nám ten druhý peklem, protože lže a krade. Z dálky vypadá realita jako mír a z blízka spatříme válku ve které uspějí ti co jsou zlí k druhým a dobří k sobě. 

Násilí není jenom v naší kulturní civilizaci, násilí je i v ekosystému kde to co je silnější zabije to co je slabší, vše, co je živé to je evoluční dočasný experiment s nulovou hodnou pro evoluci. Smrt je ukončený evoluční experiment, po smrti zde nic není, posmrtná existence je pohádka pro hlupáky. Někdo se dožije velmi dlouhého věku a jiný je eliminován antikoncepcí nebo potratem, už před narozením, takový je život v tomto očistci! Vždy se ptejte, komu zlo přináší dobro, on je většinou pachatelem zla. Zlo přináší dobro mocným a bohatým lidem, nadbytek je zde díky nedostatku. Zlo je kořením života, jde o to abychom použili správné koření ve správném množství, v principech je si zde vše podobné a vše souvisí se vším, bez poznání principů budeme neustále chybovat, a tak zde nebude naše kulturní civilizace optimálně fungovat, základním principem je to že po akci je zde reakce, pokud slepý vede slepé tak všichni spadnou do hluboké jámy, o tom je naše společnost už mnoho tisíciletí. 

Vládnou nám všude amatéři, a tak z nás dělají amatéry, řešením je začít nahrazovat lidi za umělou inteligenci a roboty, čím méně bude na světě lidí tím méně zde bude s lidmi i problémů, každý je nahraditelný za robota nebo umělou inteligenci, nevěřte tomu, že je ředitel nebo prezident nenahraditelný! Jakýkoli odpor proti umělé inteligenci a robotům je naivní a marný, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak jim vyhovíme a lidi všude za roboty nahradíme, vše je zde nejisté a jenom smrt je jistá, neber si to osobně že už brzo skončíš v krematoriu. Neustále zde mnoho lidí předčasně umírá, protože zanedbali optimální prevenci proti nemocem, navštěvujeme lékaře, když je už pozdě řešit naše špatné zdraví a naivně očekáváme od lékaře zázraky.

Vnímám naše tělo a naši psychiku jako složitý citlivý naprogramovaný stroj, který potřebuje profesionální péči, aby dobře dlouho fungoval, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Naše tělo je o zdravých orgánech a každý orgán má jiné nároky které je třeba uspokojit, nejdůležitější je mozek a zpracování potravin a nápojů, vše co do nás vstupuje to ovlivňuje naše zdraví, něco je natolik škodlivé že následkem je naše nemoc, která může vést k předčasné smrti. Pokud žijete nezdravě tak se nedožijete starobního důchodu to je logické, podívejme se proto na lidi, co se dožili velmi vysokého věku, jak žili? Základem jejich dlouhého věku byla sebeláska, díky které o sebe správně pečovali, dlouhověkost se skládá z mnoha maličkostí a dosáhnout tak dlouhého věku ve zdraví není maličkost. Jde o to porozumět signálům našeho těla optimálně a okamžitě na tyto signály správně rychle reagovat, pevnost řetězu je závislá na nejslabším článku a nejslabším článkem našeho zdraví je to že se staráme o pitomosti, a tak se z nás stávají nemocní pitomci. 

Potřebujeme potraviny, a tak pokácíme stromy, potřebujeme teplo a elektřinu, tak postavíme tepelné elektrárny, co spalují uhlí, potřebujeme rychlou dopravu tak postavíme dálnice a letiště atd. naše egoistické potřeby neustále narůstají a následkem je realita ve které nejde už zdravě žít, musí nutně na světě být tak obrovské množství nemocných lidí? Za posledních 200 let se počet lidí na světě zdesetinásobil a následkem jsou logicky pandemie které nemocné lidi eliminují, pandemii je signál, který nám říká, pokud nezměníte svoje egoistické myšlení a jednání tak to nebude už trvat dlouho a začne globálně nahrazování lidí za autonomní inteligentní roboty na akumulátory a lidi se optimálně globálně eliminují, aby zde s nimi už nebyli problémy.

Vše zde jsou příčiny a následky, pokud je zde nadbytek zde je i nedostatek, jakmile jsme si začali být cizí tak následkem byl nedostatek pravdy a lásky, podívejte se na stroje zde není žádná pravda a láska, protože stroje jsou si cizí a není možné, aby stroj miloval jiný stroj. Odcizení vedlo k tomu, že se z nás stali naprogramované stroje, a tak se ve válce vraždíme, v době míru se nevraždíme jenom proto, že máme strach z tvrdého potrestání za náš vandalismus k cizím strojům. Je to celé o tom že z dálky vše vypadá jinak než z blízka, a tak čerti z dálky vypadají jako andělé, stvořili jsem peklo, ve kterém není pravda a láska, nevěřte tomu, co jste si neověřili, protože v konzumním pekle je nedostatek pravdy a lásky, čertům, co v pekle díky protekci vládnou jde jenom o to, aby se měli dobře a je jim jedno že obyčejní čerti se mají zle, z cizího krev v pekle neteče a bohatým čertům peníze nesmrdí. 

Demokratické volby v pekle nemohou změnit peklo na ráj, pochopte to, že v pekle nejsou žádní andělé a můžete si tak při volbách vybrat jenom staré kariéristické čerty, co budou myslet na samé čertoviny. Všechny náboženství, co jsou v pekle stvořili čerti tak aby udělali čertům v pekle ze života psychické peklo, skutečným stvořitelem všeho jsou vesmírné a přírodní zákonitosti, není zde nad námi žádný svatý bůh v ráji, to jsou jenom pohádky pro naivní čerty. Politika a ekonomika s lidmi manipulují po celý život jako s loutkami, z lidí se díky politice a ekonomice stali naprogramované stroje s nulovou hodnotou, a tak miliony zbytečně mrtvých lidí ve zbytečné válce to je pro vládnoucí elitu jenom statistika. 

Politika a ekonomika je hra podle politických a ekonomických pravidel, ti, co v této hře hrají první ligu zde vládnou těm, co se nedostali do první politické a ekonomické ligy! Povrch této politické a ekonomické hry se mění všude v každé době podle situace, ale pod povrchem se nic nemění, co je pod povrchem této hry o bohatství a moc? Pod povrchem je vždy všude egoistické parazitování, nadbytek pro parazity je možný díky nedostatku pro hostitele! Pokud stará strategie parazitování už nefunguje tak se nahradí novou strategií parazitování, takto zaniklo evolučně náboženství a nahradila jej politika! Ti, co jsou nahoře mají vždy čisté ruce, protože špinavou práci za ně udělají jejich dobře zaplacení sluhové! Vše je zde testovací evoluční verze, a tak každý člověk je zde dočasným levným materiálem na evoluční pokusy, smrt to je konec evolučního pokusu, po smrti nic už není. 

Neustále v zprávách slyšíme že zemřela nějaká mediálně známá osobnost, všechny mediálně známé osobnosti to jsou paraziti, co zde získali díky protekci výhody, které si nezasloužili. Z díla spatříme tvůrce, jaké dílo zde zůstane po mediálně známé osobnosti za sto let po její smrti? Dogmatické totality myslí nejvíce na to, jak vše v dogmatické totalitě násilně chybně měnit, protože veliké hovno o skutečné realitě vědí, a následkem je to, že život lidí v dogmatické totalitě je na veliké hovno. Vše je o tom že z díla spatříme tvůrce, pokud je tvůrcem díla amatér tak dílo je na veliké hovno, podívejte se do přírody zde nejsou amatéři, a tak příroda nemá problémy jaké mají lidi v dogmatické totalitě. Podívejme se na to, že co je v jednom státě správné to je v jiném státě chybné, každý stát si vytváří svoje subjektivní zákony a nutí násilím lidi, aby tyto chybné zákony respektovali a dodržovali, jakýkoli odpor proti chybným státním zákonům je naivní a marný!

Všude kde jsou zákony, které musí lidi dodržovat tam je dogmatická totalita, život lidí je hra podle zákonů a pravidel, pokud jsou zákony a pravidla chybné tak následkem je to že lidi chybují. Války v nahotě odhalují to, že jsou zákony a pravidla chybné, a tak používáme antikoncepci, protože život už zde nemá koncepci. Všechny lidské zákony jsou postaveny na tom, že je zde násilné rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti! Co se ale stane, pokud naprogramujeme umělou inteligenci a začneme vyrábět autonomní inteligentní roboty na akumulátory? Logicky začne globální nahrazování lidí za umělou inteligenci a roboty, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak dostanou roboty!

Je naivní představa že zde budou roboti živit lidi co nepracují, lidi se optimálně eliminují, nejsou na světě lidi tak zde logicky už nejsou s lidmi problémy, člověk to byla evoluční testovací verze, co se nepovedla, a tak finální verzí bude robot, jakýkoli váš odpor proti robotům je naivní a marný, už nebudete muset řešit problémy s tím, že zde jsou války a pandemie. Z díla poznáme tvůrce o tom je svět, ve kterém lidi dělají chyby, moudrý je ten, kdo se umí poučit z cizích chyb a pokud udělá chybu tak jí už neopakuje. Teprve s dlouhým časovým odstupem poznáme chyby, které jsme dělali, továrnou na naše chyby je teorie, která v praxi nefunguje. Naší největší chybou je náš naivní idealismus, který je továrnou na; sekty, hnutí, organizace, náboženství, politiku, byrokracii, reklamu, propagandu, cenzuru atd. v přírodě není naivní idealismus, a tak zde vše funguje optimálně. 

Neustále si podřezáváme větev, na které sedíme a potom se divíme že padáme dolů! Vše zde jsou příběhy a pokud je příběh pitomý tak za to mohou pitomci, jak dochází k tomu, že se z nás stávají pitomci? Za vším je snaha o to se mít dobře, problémem je to že když se nemůžeme mít dobře po dobrém tak se snažíme mít dobře po zlém a následkem jsou konflikty a války. Pokud se chceme mít dobře tak budeme muset zavést u všeho optimální kontrolu která nemilosrdně eliminuje vše co nám brání v tom abychom se všichni měli dobře, každý proto dostane do hlavy kontrolní čip, který mozek odpojí od reality, z lidí se tak stanou genetičtí roboti, které bude na dálku ovládat globální GVKB umělá inteligence, tak už pitomci nebudou dělat pitomosti.

Při očkování vniká do těla nepřítel, který napadá vaše tělo a váš centrální nervový systém, často je slyšet to že vás očkování ochrání před nebezpečnou nemocí tím, že získáte na rok imunitu proti nějaké infekční nemoci. K čemu je vám imunita proti jedné infekční nemoci na rok, když je na světě velmi mnoho infekčních nemocí, co vás mohou zabít! Očkování je dočasným řešením! Správným řešením je posílení imunity pomocí; otužování, opalování na slunci, sportu, dostatku spánku, zdravému jídlu a zdravému pití, práci, která nás baví, odmítnutí konzumace; kafe, čokolády, alkoholických nápojů, cigaret, marihuany, tvrdých drog atd.

Žijeme nezdravě už mnoho tisíciletí a následkem jsou logicky infekční nemoci které nás eliminují, vše je zde jenom o příčině a následku. Očkování je rychlé řešení pandemie Covid-19, jenže vše zde má svoje výhody a nevýhody! Ten, kdo prodává chválí a ten kdo kupuje kritizuje o tom každý obchod je! Očkování je jako brát prášky na bolest zubu, správné řešení je jít k zubaři který problém profesionálně vyřeší, tím bolavým zubem je naše špatná imunita! Práce se musí lidem vyplatit, pokud se práce lidem nevyplatí, tak následkem je deprese a závislost na drogách. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, podívejte se do přírody zde je vše založeno na konkurenci, a tak se zde práce vyplatí. Jakmile se násilím eliminuje konkurenční prostředí, tak se práce už nevyplatí, protože zde jsou malé platy a vysoké ceny! 

Občas jsou zde stávky, kdy je zde snaha dosáhnout zvýšení platů, ale netrvá to dlouho a zvednou se ceny, následkem je inflace, problém je v tom že ti, co zde díky protekci vládnou, egoisticky parazitují na těch, co pracují za malé mzdy. Abychom mohli eliminovat plýtvání časem a penězi, tak budeme muset začít s optimalizací, která minimalizuje náklady na výrobu a služby! Nestačí jenom povrchní optimalizace, budeme muset jít s optimalizací do hloubky! Začneme proto lidi nahrazovat za umělou inteligenci a roboty, lidi už nebudou dojíždět do školy a zaměstnání, protože veškerá lidská práce se bude realizovat jenom na dálku, vztahy mezi lidmi a organizacemi budou jenom ve virtuální realitě! 

Skončí období, ve kterém bylo mnoho lidí namačkáno na malém prostoru, a tak se zde z lidí stával pitomý dobytek, který myslel a jednal jako dobytek! Lidi potřebují mít dostatek soukromí, aby se měli dobře, nedostatek soukromí má za následek; konflikty, války, pandemie, hladomory, deprese, stres, vandalismus, protekci, korupci, monopoly, centralismus, totality, dogmatismus atd. Vše v nás a okolo nás to jsou programy, každý program logicky dělá to, na co byl naprogramován evolucí nebo programátorem, pokud program nemůže dosáhnout naprogramovaného cíle pomocí pravdy, tak použije k dosažení cíle lež!

Propaganda nahradila pravdu za lež, aby dosáhla svého cíle, problém je v tom, že je zde snaha dosáhnut za každou cenu naprogramovaného cíle! Virus Covid-19 chce dosáhnout svého naprogramovaného cíle, a tak chytře lže imunitnímu systému, pokud je imunitní systém oslabený, tak lži naivně uvěří a následkem je nemoc nebo smrt. Virus je cizí voják, který bojuje a chce vyhrát je to jeho existenční specializace, život je spojen s násilím, protože když to nejde po dobrém řeší se to po zlém. Tam kde není už možné použití násilí díky totalitě a monopolu, tam je zaostalost a bída, nakonec to vždy skončí zánikem organizace nebo národa díky dluhům a korupci.

Jak poznáme jistě že je někde totalita a monopol? Čím více lidí je ve vězení, tím větší je v národě totalita a monopol, někde už kapacita vězení totalitě a monopolům nestačí, a tak se budují veliké pracovní tábory, kde se s lidmi zachází jako s otroky. Z díla spatříme tvůrce, pokud je stvořen programový zmetek, tak tvůrcem je logicky programový zmetek! Podívejme se na evoluční vývoj programů, které vytvořili mocné a bohaté oblečené opice co pomocí násilí vládnou bezmocným oblečeným opicím a tvrdí to, že prý nejsou opice a že jsou lidi. Proč se stydíme za nahé tělo a za nahou inteligenci? Vše zde jsou příčiny a jejich následky, člověk je zde jediný živý systém, který se stydí za svoji nahotu! Nahota snižuje naši konkurenční hodnotu na nulu, jsme díky veliké konkurenci jenom zboží, které se prodává na pracovním trhu a pokud se zboží na povrchu hezky upraví, tak se zboží lépe prodává, a tak upravujeme na povrchu svoje tělo a upravujeme na povrchu svoji inteligenci. 

Problémem je to, že už nedojde už k upravení toho, co je skryto pod povrchem, upravit to co je skryto pod povrchem je velmi obtížné a časově a ekonomicky náročné. V přírodě se neupravuje jenom to, co je na povrchu, ale upravuje se i to co je pod povrchem, a proto příroda je dokonalá a nejsou zde krize! Elity neustále vydávají; zákony, předpisy, pravidla, normy atd. problémem je to že tyto informace jsou povrchní, a tak následkem je konzumní očistec ve kterém nemá život ubožáků logiku a smysl, proto zde jsou; deprese, stres, vandalismus, konflikty, vězení, blázince, totality, mafie, cenzura, daně, clo, pokuty, poplatky, propaganda, války, pandemie atd. Každá lidská organizace je postavená na centralizaci, kdy je v centru mocná a bohatá elita, která organizaci řídí pomocí násilí, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, dogmatismus, humanismus atd. je zde všude mnoho tisíciletí jenom pokrytecký egoismus, nadbytek pro otrokáře vytváří logicky nedostatek pro otroky. 

Dva roky je zde pandemie Covid-19 a najednou se ukázalo to, že nám všude vládnou pitomci, co dělají jednu pitomost za druhou, řešením na pandemii je pandemii globálně ignorovat, žádné respirátory, žádné testy, žádné očkování, žádné omezování cestování, žádné zavírání; škol, hotelů, restaurací, obchodů atd. jsi nakažený Covid-19, tak je to tvůj soukromý problém a běž se podívat do krematoria. Podívejte se do minulosti, jak se řešili pandemie, čas to vždy vyřešil za nás, vše je zde nejisté a jenom smrt je jistá, život je jenom evoluční experiment a pokud se experiment evoluci nepovede tak jej evoluce předčasně ukončí, z prachu vznikáme a v prach se navracíme, nemáme prachy, protože jsme jenom oblečené pitomé opice.

Vše zde jsou příběhy, ve kterých je vše, co je živé a inteligentní na osudové cestě. Já jsem cesta, která vede ke; štěstí, pravdě, lásce atd. je zde všude mnoho lhářů a zlodějů, co se snaží vás svést mnoho tisíciletí na chybnou cestu která vede jistě do pekelného očistce! Jenom z díla můžete poznat kdo je lhář a zloděj a kdo není lhář a zloděj, slova mohou lhát, ale dílo už lhát nemůže! Testovací otázkou pro ty, co hlásají že jsou správnou cestou je jednoduchá otázka, kdo nebo co je ve vesmíru nejmocnější? Realita je totiž o tom že mocné manipuluje s bezmocným, vše v nás a okolo nás se točí okolo manipulace! Ti, co věří na existenci boha tvrdí, že bůh je ve vesmíru nejmocnější. Ve skutečnosti si lidi všechny bohy vymysleli, aby mohli z cizích lidí tak dělat pitomce, bůh je něco jako anděl v pohádce!

Nejmocnější zde jsou vesmírná a přírodní pravidla která se nemění podle situace, jde nejvíce o protiklady, mezi kterými je napětí a zákon příčiny a následku. Pravidla, která se mění podle situace potřebují zlé dozorce, co trestají ty, co dočasná lidská pravidla porušují! Správná cesta vede logicky do ráje, jak poznáte že jdete po cestě, která vede do ráje? Cesta do ráje je skládání náročných životních zkoušek, kdy po složení zkoušky vystupujete nahoru do ráje, pokud zkoušky nesložíte tak logicky sestupujete do pekelného očistce. Vše je zde hra o hodnoty, nehrajte proto hry, ve kterých jistě prohrajete! Vše je o tom, jestli budete díky inteligenci po schodech složených z úspěchů stoupat nahoru, nebo jestli díky pitomosti budete po schodech složených z neúspěchů klesat dolů!

Z díla poznáme to, jestli dílo vytvořil inteligentní člověk nebo pitomec, inteligenci nejde pomocí testů otestovat, protože každý test inteligence jistě vymysleli pitomci! Inteligence je o praxi a pitomost je o teorii, teorie v praxi selhávají, protože nejsou praxí otestované! Programátoři se už dlouho marně snaží o naprogramování umělé inteligence založené na teoretických základech, je to jako stavět vysoký dům na písku, praxe je skála, na které lze postavit vysoký dům který nespadne. Podívejme se na knihy, které jsou klasickou ukázkou teorie, která v praxi nefunguje, s příchodem televize a později internetu začal rychle klesat zájem o čtení knih, protože se k lidem začali dostávat levně a rychle hodnotné potřebné informace. 

Dva roky je zde pandemie Covid-19 se kterou si pitomci co nám vládnou neví rady, virus je totiž inteligentní, a tak si umí poradit s naší amatérskou snahou jej násilně eliminovat pomocí očkovaní a jiných metod. Pitomci umí akorát ukřižovat Ježíše Krista a upálit Jana Husa, z díla poznáme mocné a bohaté pitomce! Pitomci milují násilí, když problém nezvládnou bez násilí, tak na zvládnutí problému použijí okamžitě násilí a následkem je zbytečná veliká válka, ve které zemře zbytečně mnoho miliónů pitomců. Rozhodila vás psychicky zase srážka s blbci, tak příčinou je to, že blbci milují násilí, jsou to jenom roboti bez inteligence! 

Všude mají konzumní společnosti veliké problémy s ekonomickými ubožáky už mnoho tisíciletí, protože se tento problém řeší povrchně, je třeba globálně zavést každoroční testování všech lidí v nemocnici od dvou let do devadesáti let na to, jak jsou kvalitní a hodnotní, nekvalitní a nehodnostní jedinci se budou eliminovat v krematoriu, pro nikoho na světě nebude výjimka nebo imunita! Nic nového pod sluncem, podívejte se objektivně do přírody zde je všude přirozený výběr, který eliminuje to, co je nekvalitní a nemá to hodnotu, nikdo to nebere jako diskriminaci menšin, nebo jako porušování norem a zákonů. Vše, co je živé to je evolucí naprogramovaný složitý stroj, to, co se evoluci nepovedlo to je jenom experiment, který je potřeba rychle ukončit, není v tom nic zlého. 

Evoluce spustila globálně dlouhodobě testovací program Covid-19 a tento program eliminuje evoluční zmetky, jakýkoli odpor je marný, běžte se podívat do krematoria, všude už jsi byl a v krematoriu jsi se podívat ještě nebyl, vše je zde nejisté a jenom smrt je zde jistá, z prachu vše vzniká a v prach se to zase nevrací, nemáte prachy, protože jste pitomci! Proč očkování proti Covid-19 funguje jenom šest měsíců? Je třeba si uvědomit to že vše v nás a okolo nás je v evolučním pohybu, a tak po šesti měsících je třeba nové očkování, je to obrazně jako když berete léky po několika hodinách, pro mnohé je to veliké zklamání, protože naivně očekávali že stačí jedno očkování a budou mít na mnoho let klid od očkování. Pandemie nejsou nic nového pod sluncem a je vědecky doloženo to, že pandemie zde existovali už v době, kdy zde ještě nebyl v ekosystému člověk.

Dobrou zprávou je to že pandemie eliminuje jenom jedince se slabou imunitou, a tak logicky ideální ochranou je očkování spojené s posílením naší imunity, pomocí správných informací, které můžeme získat z internetu, nebo z knih a časopisů. Škola života nemá nikdy nikde prázdniny, neustále se musíme učit novému abychom se měli lépe, co bylo nezměníme a o tom co bude nic nevíme. Vše zlé, co se nám v minulosti stalo vedlo k tomu, že se stalo něco, co bylo pro nás dobrem, je to neustálé pulzování mezi; zlem a dobrem, pravdou a lží, životem a smrtí atd. Každý člověk je pro evoluci materiálem na testování, je to jako s operačním systémem Windows, neustále zde jsou aktualizace nebo nové verze, sice nám bylo u Windows 10 slibováno že to bude už poslední verze Windows, ale najednou je zde Windows 11, sliby se slibují a blázni se radují.

Každá nemoc nadměrně zatěžuje naše tělo a naši psychiku a tato zátěž vede k tomu, že umíráme předčasně, některé nemoci mohou nám být skryté, a tak je neléčíme a tím si zbytečně zkracujeme život. Tělo a psychika funguje jako naprogramovaný stroj a nadměrné opotřebení nemocemi vede ke zkrácení funkčnosti složitého stroje. Neříkám nic, co by většina lidí nevěděla, jedna věc je to že lidi vědí to, že jim nemoci zkracují život a druhá věc je to že lidi tento problém neřeší, dokud jsou zdraví. Už dva roky je zde s námi pandemie a neustále jsme informování o tom kolik lidí na pandemii už zemřelo a kolik lidí je nakažených. Pravdou je že na pandemii umírají nejvíce ti, co mají špatnou imunitu, a tak si jejich imunitní systém už neumí poradit s nakažlivou infekcí.

Máme špatnou imunitu díky nemocem, které jsme prodělali, žijeme v prostředí, které není optimální pro život člověka, protože je zde; špína, smrad, hluk, nepořádek, složitost, přelidnění, násilí, zaostalost, bída, amatérismus, univerzálnost, centralismus, vandalismus atd. Realita je pro mnoho lidí očistcem a následkem je to že jsou nemocní! Přelidnění vedlo k tomu, že lidi pro společnost ztratili hodnotu, a tak zde jsou války ve kterých se lidi zabíjejí, moderní je dneska ekonomická válka, kde se lidi zabíjejí ekonomicky. Pandemie je signálem, který mám říká, přej lidem a dej lidem to co potřebují k tomu, aby se měli dobře, jinak zde brzo místo lidí budou roboti.

Vše je o tom, co je nám blízké, pokud se k něčemu přiblížíme tak se logicky od jiného vzdálíme, každý má možnost stoupat po schodech nahoru, nebo sestupovat po schodech dolů, je snadnější sestupovat po schodech dolů než vystupovat nahoru, ty schody to jsou evoluční zkoušky, které zde musíme složit abychom prokázali svoji hodnotu. Není veliký rozdíl mezi společností a jedincem, protože každá společnost je složená z jedinců, a tak i společnost musí skládat zkoušky a tyto zkoušky určují, jestli bude společnost stoupat nahoru nebo sestupovat dolů. Veliký vliv na to, jestli budeme stoupat do ráje nebo klesat do pekla má naše okolí a minulost, podívejme se třeba na to, že všude centralizované dogmatické totality mnoho tisíciletí násilím eliminují veliké množství ubožáků, co nic zlého totalitě neudělali, a s ubožáky tak zachází jako by to byl ubohý dobytek určený na porážku. 

Pokud ubožáci nežijí v totalitě, tak je zde taky mnoho násilí od cizích ubožáků, nebo od divokých zvířat, když něco nejde po dobrém, tak se to řeší po zlém, o tom to všude je! Někdo koná jenom dobro a ostatní jej mají rádi, jenže najednou je zde blázen, a on zavraždí jednice co dělá dobro, aniž k tomu má nějaký logický důvod! Není zde jenom násilí, co vidíme, je zde i násilí co nevidíme, jde o psychické násilí, které zabíjí naši geniální psychiku, a tak se z ubožáků stávají; psychopati, sociopati, devianti, blbci, blázni atd. u kterých je psychika mrtvá a oni fungují jako naprogramované stroje. Nebude to už trvat evolučně dlouho a dojde k tomu, že nám všem všude bude vládnut jenom globální umělá inteligence, spolupracující s autonomními inteligentními roboty na akumulátory.

Aby nebyli zde s lidmi problémy tak každý člověk dostane do hlavy napojení na umělou inteligenci a tím se z lidí stanou loutky ovládané umělou inteligencí. Už nikomu nebude vadit cizí člověk, protože nám bude cizí člověk lhostejný a každý se bude zajímat jenom o to co mu bude blízké, protože pokud nebude optimálně sloužit digitálnímu globálnímu systému, tak bude eliminován v krematoriu jako genetický odpad, chybu každý udělá jenom jednou! Tím zde pro ubožáky skončí dlouhé evoluční období, ve kterém mohli po schodech pohodlně sestupovat do konzumního pekla, nesložíš životní zkoušky tak tě čip ve spánku zabije a tvoje tělo se eliminuje v krematoriu, skončí problém s degenerací a přelidněním, rozmnožovat se budou už jenom evolučně dokonalí jedinci. 

Pro nikoho na světě nebude už možnost zbaběle utéci z čipové digitální civilizace, nebo to řešit vírou v zázraky či konzumací drog, heslem nové společnosti bude, pevnost řetězu určuje nejslabší článek, a tak se budou hledat u všeho nejslabší články a ty se optimálně eliminují, běž se podívat do krematoria, vše je zde nejisté a jenom tvoje smrt je jistá. Život je o cestě k cíli, některé cesty vedou do pekla a jiné cesty vedou do ráje, mnozí se vydali po cestě, která vypadala jako cesta do ráje, ale ukázalo se v cíli to, že to byla cesta do pekla. Jak je to možné že podle mapy měla cesta vést do ráje, a přitom tato cesta vedla do pekla? Problém je zde propaganda a reklama, ve snaze se mít dobře se z nás stali pokrytci co hlásají cestu do ráje a ve skutečnosti tato cesta vede do pekla! 

Všechny ideologické knihy jsou o tom že hlásají cestu do ráje a ve skutečnosti je to cesta do pekla, jsme klamáni od narození do smrti pomocí; pohádek, mytologie, pověr, fetišů, symbolů, rituálů, sekt, náboženství, politiky, filosofie, školství, umění atd. příčinou je zde centralizace, která proměnila svobodnou opici na člověka, který je otrokem svých závislostí. Rozebíral jsem do hloubky naši kulturní civilizaci mnoho let a dospěl jsem k tomu, že se vznikem centralizace se ráj proměnil na peklo, Adam se styděl s Evou v ráji za nahotu, protože pojedli zakázané ovoce, a tím zakázaným ovocem v ráji byla centralizace! Tak jako jsme oblékli nahé tělo do oblečení, tak jsme oblékli naše myšlení do pokrytectví!

Stali se tak z nás krásně oblečené loutky, co zde hrají svoje role jako; král, papež, prezident, ředitel, celebrita, milionář atd. všechny lidské loutky ovládají závislosti na; výhodách, jistotách, popularitě, bohatství, moci, vědomostech, štěstí atd. Nestojíme o dogmatické totality, které z nás dělají pomocí propagandy a reklamy mnoho tisíciletí všude ubohé stádo ovcí a elita si zde hraje na svaté pastýře! Každá moc zde existuje díky bezmocnosti, vše je o protikladech, mezi kterými je napětí a následkem je pulzující evoluční proces ve kterém po akci je reakce. Nejmocnější zde není; bůh, syn boží, papež, guru, prorok, král, císař, prezident, ministr, poslanec, senátor, diplomat, celebrita, ředitel, milionář atd. nejmocnější zde jsou vesmírná a přírodní pravidla která se nemusí měnit podle situace. 

Lidi si začali vytvářet subjektivní svatá pravidla, která se mění podle situace a trestají tvrdě ty co nechtějí tato svatá dočasná pravidla pokorně dodržovat, moje svatá hra a moje svatá pravidla! Podívejme se kriticky do lidské minulosti, a zjistíte to, že nám všude vládli mnoho tisíciletí pyšní blázni, z díla spatříme tvůrce! Ryba smrdí od hlavy, o tom je každá dogmatická totalita, všechny svaté ideologie jako je; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus atd. jsou založené na centralizaci! V centru je pro elitu ekonomický ráj a daleko od centra je ekonomický očistec, pandemie Covid-19 v nahotě odhalila to, že každý centralismus je systém, který ekonomicky a sociálně nefunguje! Podívejte se konečně do vesmíru a přírody, zde není centralismus, a proto zde nejsou problémy! 

Neřešte neustále jako pitomci to, co nedokážete stejně nikdy vyřešit! Je třeba začít řešit globálně problematiku centralismu, centralismus je továrna na problémy, je třeba eliminovat globálně centralismus ohněm a mečem! Čím méně na světě bude centralismu, tím méně budeme mít problémů na které není řešení, začneme proto s nahrazováním lidí za umělou inteligenci a roboty, nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi ani problémy. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak se globálně nahradí lidi za roboty! Robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se globálně eliminují v krematoriu, běž se podívat do krematoria, vše je nejisté a smrt je jistá. Nejsou na světě už lidi, tak zde není ani politická propaganda, co dělá z lidí pitomce.

Jak došlo k tomu, že v lidech spí láska a pravda? Jakmile jsme oblékli tělo a naučili se pokrytectví tak v nás usnula pravda a láska, tím se z nás stali naprogramované stroje, které mezi sebou soutěží a bojují o to, co potřebují k tomu, aby se měli dobře. Války a revoluce v nahotě odhalují to, že nejsme živé bytosti, ale že jsme jenom naprogramované stroje, vrahy oslavujeme ve válce nebo revoluci jako hrdiny, proč se vlastně ve válkách a revolucích ve velkém vraždíme? Pokud je zde místo lásky nenávist a místo pravdy lež, tak je vraždění lidí morálkou dovoleno, protože násilím eliminujeme jenom naprogramované stroje, co nám konkurují a škodí. Každá svatá ideologie je o pokrytectví, ideologie je založená na dogmatické propagandě, která je; náboženská, politická, byrokratická, obchodní atd. 

Vše je o snaze mít krásný povrch, pod kterým se schová ošklivost! Podívejme se na statistiky a dojde nám to, že jsme pitomci, co dělají pitomosti už mnoho tisíciletí, komu není rady tomu není pomoci, dva roky jsme všude neustále informování o tom že je zde pandemie, přitom za 200 let se počet lidí na světě desetkrát zvětšil, a tak v roce 1821 bylo na světě jenom 800 000 lidí! Díky optimalizaci a vynálezům jsme dokázali existenčně zabezpečit veliké přemnožení lidí, jenže z lidí se tak stali jenom naprogramované stroje, ve kterých tvrdě spí pravda a láska. Společnosti a organizace mají veliké dluhy, a přitom plýtvají penězi na hlouposti a zbytečnosti, to vede k tištění nekrytých peněz a následkem je logicky veliká inflace.

Klesá odbyt na očkovací látky proti pandemii, a tak nastupuje propaganda očkování a ti co jsou očkovaní získávají jako odměnu výhody. Proč pitomci odmítají očkování zadarmo a tím způsobují vládám problémy? Vše, co je zadarmo to nemá většinu žádnou hodnotu, virus je totiž schopný se neustále měnit, a tak překoná každé očkování, je to celé hra mezi pitomci a virem, postavili jsme obrazně z očkování plot a virus si přinesl žebřík, aby plot překonal! Virus je obrazně voják, který je vycvičen k boji a zabíjení, abychom se virům ubránili tak musíme mít v pořádku imunitní systém, jak vlastně dochází k tomu, že nemáme v pořádku imunitní systém? 

Staráme se mnoho o cizí a tím na sebe zapomínáme a následkem je to že máme oslabenou imunitu, dalším probléme je to že žijeme daleko od přírody, a tak spatně jíme, málo spíme, málo se pohybujeme na venku atd. Vše to jsou příčiny a jejich následky, pandemie nejsou nic nového pod sluncem, pandemie jsou signálem, který nám signalizuje to, že chybujeme, pokud to s pitomci nejde po dobrém tak se to musí řešit po zlém! Pitomci si zvolili za svoje zástupce pitomce, a tak z toho mají pitomou náladu, očkování to je odstavení na slepou kolej, řešení je v posílení imunity, jenže to je řešení, které není rychlé, vše je dneska o tom mít na vše rychlé a snadné řešení, jenže vše, co rychle získáme o to i rychle přijdeme, práce kvapná je špatná!

Lidi dělají často chyby a ze svých chyb se nepoučí



Špatná kvalita způsobuje krizi. Co s tím uděláme. Je potřeba přijmout opatření ke zlepšení kvality. Co když opatření selžou. Je důležité neustále sledovat účinnost přijatých opatření a v případě selhání se přizpůsobit a hledat alternativní řešení. Průběžné vyhodnocování a přizpůsobování jsou klíčové pro dosažení úspěchu. Prosazování kvality je často nepopulárním řešením. I když prosazování kvality může být v některých případech nepopulární, je stále nezbytné. Kvalita je klíčovým faktorem pro úspěch a dlouhodobou udržitelnost jakéhokoli produktu, služby nebo organizace. Přestože mohou existovat krátkodobé odporové reakce, v dlouhodobém horizontu je kvalita vždy ceněna a vážena. Je důležité vysvětlit a zdůraznit důvody a výhody prosazování kvality, aby bylo dosaženo lepšího porozumění a akceptace těchto opatření.

Rozmnožovat by se měli jenom vysoce kvalitní lidi. Myšlenka, že by se měli rozmnožovat pouze vysoce kvalitní lidé, je kontroverzní a proti zásadám lidských práv. Každý jedinec má právo na rozmnožování bez ohledu na jeho kvalifikace nebo schopnosti. Diskriminovat lidi na základě jejich kvality je nepřijatelné a proti etickým principům rovnosti a lidské důstojnosti. Místo toho bychom se měli zaměřit na poskytování rovných příležitostí pro všechny lidi a podporovat jejich rozvoj a potenciál. U zvířat se často dbá na rozmnožování podle kvality třeba u dostihových koní.  U chovu zvířat, jako jsou dostihoví koně, se často dbá na genetickou kvalitu a schopnosti zvířat. Cílem je získat potomstvo s vynikajícími výkony a fyzickými vlastnostmi.

To se provádí prostřednictvím selekce vhodných rodičů, genetických testů a sledováním výsledků jejich potomstva. Tyto postupy jsou specifické pro chovatelské programy a zvířata v určitých odvětvích, jako jsou dostihy. Je však třeba si uvědomit, že takové selekce jsou prováděny s ohledem na specifické požadavky daného odvětví a nejsou přenositelné na lidskou populaci. U lidí jsou lidská práva a rovnost základními principy, které je třeba respektovat. Rovnost u lidí nikdy nikde nebyla. Rovnost mezi lidmi je zásadou, která je obsažena v mnoha mezinárodních a národních právních dokumentech a deklaracích. Například Všeobecná deklarace lidských práv přijatá OSN v roce 1948 uznává, že „všichni lidé se rodí svobodní a sobě rovní v důstojnosti a právech“.

Rovnost před zákonem, rovnost příležitostí a nediskriminace jsou zásady, které mají za cíl zajistit, aby každý jedinec měl stejná práva a příležitosti bez ohledu na svou rasu, pohlaví, náboženství, sociální status nebo jiné charakteristiky. Samozřejmě, ve společnosti stále existují problémy s nerovností a diskriminací, které vyžadují další úsilí a práci na jejich odstranění. Nicméně, myšlenka rovnosti mezi lidmi je základním principem lidských práv a zásadou, na které bychom měli stavět společnost založenou na spravedlnosti a respektu. Rovnost je teorie, která v praxi nefunguje, co třeba rovnost v armádě Rovnost ve vojenském prostředí, jako je armáda, se liší od rovnosti ve civilním prostředí.

V armádě se uplatňují určitá hierarchie, specializace a poslušnost, které jsou nezbytné pro dosažení vojenských cílů a zajištění bezpečnosti. Rovnost ve vojenském kontextu se často týká rovných příležitostí, rovných standardů a rovného zacházení mezi příslušníky armády bez ohledu na jejich pohlaví, rasu nebo jiné nepodstatné faktory. Přestože v armádě není absolutní rovnost ve smyslu, že by všichni měli stejné postavení nebo rozhodovací pravomoci, stále existují mechanismy pro ochranu lidských práv a prevenci diskriminace. Například existují pravidla, která zakazují segregaci nebo neoprávněné omezení přístupu na základě rasového nebo genderového příslušenství. Armáda také často přijímá opatření pro zajištění rovných příležitostí a odstranění předsudků ve svých řadách.

Je však důležité si uvědomit, že armáda je specifický prostředí s vlastními požadavky a účelem. Rovnost je interpretována a uplatňována v souladu s těmito specifickými podmínkami. V přírodě se eliminuje vše, co není kvalitní a nikomu to nevadí. V přírodě probíhá přirozený výběr, který eliminuje jedince s nižší přizpůsobivostí a kvalitou a preferuje ty, kteří jsou lépe přizpůsobeni svému prostředí. Tento proces je součástí přírodního řádu a je zodpovědný za evoluční změny a adaptaci organismů na jejich prostředí. Je důležité si uvědomit, že příroda nemá úmysl nebo hodnotový systém. Nepřidává žádnou morální hodnotu k vyhynutí nebo výběru určitého druhu.

To je prostě důsledek interakce mezi organismy a jejich prostředím. Je to přirozený proces, který se odehrává bez lidského zásahu. Nicméně, jako lidé jsme vybaveni morálním rozumem a schopností empatie. Snažíme se o ochranu ohrožených druhů a minimalizaci negativního vlivu na životní prostředí. S tímto vědomím se snažíme vyvážit přirozený výběr s etickými a environmentálními zájmy, abychom dosáhli udržitelného a harmonického soužití s ostatními druhy a přírodou jako celkem. Lidi dělají často chyby a ze svých chyb se nepoučí. Lidé jsou náchylní k chybám, které mohou být součástí učícího procesu. Někdy však lidé selhávají v tom, že se neumí poučit ze svých chyb.

Existuje několik důvodů, proč se to může dít. Někteří lidé mohou mít odpor vůči přijetí svých chyb nebo se s nimi vyrovnávat kvůli hrdosti, strachu z kritiky nebo nedostatku sebekritiky. Dalším faktorem může být nedostatek reflexe a sebereflexe, který brání lidem v analýze svého chování a hledání možností zlepšení. Někdy je také důležité vytvořit vhodné podmínky a prostředí, ve kterém lidé mohou otevřeně mluvit o svých chybách, přijmout odpovědnost a společně hledat řešení. Podpora a povzbuzení ke zdokonalování a učení se ze svých chyb jsou důležité pro osobní růst a rozvoj. Je třeba si uvědomit, že chyby jsou přirozenou součástí lidského života a učení se z nich je důležitým procesem. Přijmout své chyby, hledat způsoby, jak je napravit a předejít jim v budoucnosti, je klíčové pro osobní a profesní rozvoj.

Nejsou v pekle čerti tak v pekle nejsou problémy



Vše je dneska vyrobeno většinou Číně, protože je tam levná pracovní síla, a tak v Číně pro nás před nedávnem vyrobili v laboratoři pandemii Covid-19. Ten, kdo nemá třetí očkování nedostane na Vánoce žádné dárky a nebude mít ani vánoční dobré jídlo a vánoční cukroví, jak si to každý udělá takové to má pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, padni, komu padni. Vše je zde mnoho tisíciletí o manipulaci pomocí odměny a trestu, nechceš se nechat potřetí naočkovat proti pandemii tak nebudeš mít žádné Vánoce! Pandemie mi připomíná Titanic, o kterém reklama hlásala, že je to nepotopitelná loď a tato loď se při první plavbě 14. dubna 1912 potopila, protože se srazila v mlze s ledovcem. 

Podobných katastrof jako Titanic způsobených lidskou chybou bylo v naší minulosti mnoho, soupis a popis všech těchto katastrof by vydal na velikou knihovnu! Lidi vždy všude dělali chyby a většinou se ze svých chyb nedokázali poučit a tyto chyby potom velmi dlouho dokola opakovali! Došlo to bohužel tak daleko, že pokud někdo v odvážně na chyby svaté elity poukázal, tak se z něj stal mučedník! Neustále je zde mnoho proč na které hledáme marně správné odpovědi mnoho století, toužení po vědomostech a inteligenci je zdrojem našeho soužení, vím jistě jenom to že nic o světě, kde žiji nevím, vše znám jenom povrchně a subjektivně, a proto jsem jenom pitomou loutkou kterou mnohé snadno ovládá. 

Život je továrna na příběhy, jsou příběhy, které napsal život a jsou příběhy které život nenapsal, protože jsme si je vymysleli, vše je zde hra nebo boj, ve snaze o to abychom neměli problémy jsme vše optimálně naprogramovali tak, aby to automaticky fungovalo a po akci zde byla reakce, mnohé zde za nás naprogramovala optimálně evoluce. Smyslem všeho je práce, hodnoty vznikají jenom z práce, práci rozdělujeme na amatérskou a profesionální, z díla poznáme, jestli byla práce profesionální nebo amatérská. Když něco nejde vyřešit po dobrém tak je zde snaha to vyřešit po zlém a následkem je to že se z nás stali čerti co žijí v pekle, a tak čerti marně touží po ráji, jenže v ráji jsou jenom andělé, co nelžou a nekradou. 

Protiklady, mezi kterými je napětí vytvářejí nekonečný vesmírný příběh, ve kterém vždy po příčině je následek, a tak vše pulzuje mezi protiklady a každý příběh má začátek a konec, z malého pomalu vzniká veliké, a to se rozpadá zase na malé, a tak je zde vše evolučně dočasně, jedinou jistotou je zde pro nás smrt, o takovou zlou jistotu ale nestojíme! Jedna věc je poznávat cizí příběhy pomocí knih a televize, druhá věc je prožívat svoje osobní příběhy ve kterých prožíváme úspěchy a neúspěchy. Sny, které ve spánku máme a nechápeme to jsou příběhy které jsou opakem reality, vše je zde jako mince, která má dvě strany a mi vidíme jenom jednu stranu a nevidíme druhou stranu! 

Abychom něčemu profesionálně porozuměli tak se k tomu musíme na dlouhou dobu přiblížit a tím to konečně pochopíme, ale už nechápeme zase to, od čeho jsme se vzdálili, každý inteligentní systém má svůj subjektivní profesionální svět se svými svatými pravidly, a tak zde platí moje svatá hra a moje svatá pravidla, logicky následkem je konflikt a boj! Mír je válka vedená jinými prostředky, tam kde je život tam je všude boj nebo hra, smrt je konec hry a po smrti nic není, věříme na to, že je něco po smrti, protože je pro nás obtížné se smířit s tím že vše co jsme pracně získali, to nám bude násilně odebráno, nazí na svět přicházíme a nazí z tohoto světa odcházíme! 

Všechny nové příběhy to jsou kopie starých příběhů, něco zde může vzniknou jenom z něčeho! Jsou levné příběhy, které snadno a rychle strávíme a jsou příběhy které nedokážeme strávit snadno a rychle, protože jsou originální a geniální, je to jako když jsme nalezli zlatý poklad, který jsme po celý život marně hledali. Jsou příběhy, u kterých nepoznáme autora a jsou příběhy ve kterých poznáme autora příběhu okamžitě z první věty, protože autor je geniální a originální, takový autor je jako zrcadlo, ve kterém spatříme to, co jsme dosud nespatřili a pochopíme to co jsme dosud nepochopili. Za vším nejsou; výhody, jistoty, peníze, moc, popularita, štěstí, láska, sex, drogy, pravda atd. jak si naivně myslí egoističtí lakomci, za vším jsou hodnotné příběhy, protože pokud by zde nebyli hodnotné příběhy, tak by zde nebyli ani lidi a nebyla by zde ani kultura a civilizace, hodnotné příběhy proměnili divoké zvíře v moudrého člověka. 

Je na světě mnoho lidí, co prožili dětství bez hodnotných příběhů a takový člověk je divoké zvíře které vše řeší jenom pomocí násilí, a tak často skončí ve vězení nebo v psychiatrické nemocnici, některá divoká veliká zvířata zde bohužel mají státní imunitu, která je chrání před tím, aby neskončili ve vězení nebo v psychiatrické nemocnici, za to, jak myslí a jednají. Pokud je vaším osudem se stát profesorem filosofie a po celý život se nevěnujete ničemu jinému tak vás to psychicky změní a promění vás to na Šalamounovo hovno! Není na světě profesor filosofie, co by se zavděčil všem studentům, které učí, studenti si myslí že vím o reálném životě veliký hovno, a že oni o životě vše vědí, co je to vlastně povolání profesora filosofie? 

Když jsem začínal jako učitel filosofie byl jsem naivní a často jsem tak dělal ve škole dobré skutky a brzo mi došlo to, že za každý dobrý skutek jsem byl potrestán, to mě psychicky změnilo a místo dobrých skutků jsem začal dělat jenom zlé skutky a byl jsem za to odměněn. To mě vedlo k zamyšlení nad pokrytectvím naší kultury, jak došlo evolučně k tomu, že se z lidí stali tak dokonalí pokrytci? Pochopitelně že je zde mnoho dobrých knih, které se lidským pokrytectvím zabývali, jedna věc je ale o tom číst a druhá věc je praxe spojená s problémy. S příchodem počítačů a později internetu jsem si začal uvědomovat to že počítače a internet ve svých principech fungují stejně jako lidi je to jenom o přiblížení k problému. 

Vše je zde o konkurenci, která nás nutí k tomu abychom v konkurenci uspěli jakýmkoli způsobem i za cenu že porušíme svatá pravidla, mír je válka vedená jinými prostředky! To mi připomíná početní příklad z USA, kdy je zde otázka, pokud je každý žák ozbrojen revolverem Rough Rider Cocobolo jakou zbraň na obranu má mít učitel? Život v pekle je pro nás peklem, lepší by bylo pro egoistické čerty, pokud by mohli žít v altruistickém ráji jako andělé, ale do altruistického ráje je egoistickým čertům vstup zakázán, s tím nejde bohužel nic udělat. Víra sice čertům slibuje posmrtný ráj, ale to je jenom pohádka, které věří jenom naivní pitomí čerti, po smrti je všemu konec není zde pro nikoho poslední soud, který by spravedlivě rozhodl o; pekle, ráji, převtělení atd. 

Dosud žádný čert v ráji nebyl, a tak čerti o ráji logicky nic neví, a jsou zde jenom pohádky o ráji, nebo o cestě do ráje. Mnoho čertů má z pekla deprese a stres a na to reagují konzumací; léků na deprese, piva, vína, slivovice, cigaret, marihuany, vírou v zázraky atd. Bylo zde i mnoho snah z pekla udělat ráj, problém byl v tom že čerti mají v hlavě peklo, a tak to nefungovalo. Občas se v pekle objeví nějaký spasitel, co chce čerty spasit před jejich problémy, většinou tento spasitel zle dopadne a je; ukřižován, upálen, umučen, zastřelen, otráven atd. Proč vlastně nemají čerti v pekle rádi spasitele? Každý čert podle sebe posuzuje tebe, a tak v tobě logicky vidí egoistického čerta, v egoistickém pekle totiž nejsou andělé a nikdy zde ani andělé nebudou, protože altruističtí andělé jsou jenom v ráji, kde je všude altruismus, a tak je tam i láska a pravda, v pekle je všude jenom nenávist a lež.

Už dva roky jsme mediálně bombardování propagandou na Covid-19, místo pitomé reklamy na zázračné léky a jiné pitomosti, je zde reklama na pandemii, dobré kvalitní zboží nepotřebuje reklamu ani propagandu. Díváš se na televizi? Nejsem blázen! Mnoho lidí se už dva roky na televizi nedívá, protože všeho moc škodí! Smrt se stala mediálně populární a zvyšuje sledovanost, a tak jsme informování o tom kolik lidí je nakažených a kolik lidí už zemřelo, pokud by na lidstvo zaútočil Covid-19 třeba v době kdy byl upálen Jan Hus tak by si jeho útoku nikdo v Číně nevšimnul a nedošlo by ani k rozšíření této pandemie do světa!

V minulosti byli lidi odolní proti každé nové virové nákaze a žili velmi krátce na malých vesnicích. Vše, co je živé to je továrnou, každá továrna byla evolucí vytvořená a nastavená k tomu, aby něco vyráběla! Veliká konkurence mezi továrnami vede k tomu, že když nejde dosáhnout cíle po dobrém, dosahuje se cíle po zlém, a tak je zde násilí fyzické a psychické! Život je tak hrou nebo bojem o existenční zdroje, nadbytek vytváří nedostatek, výhody přinášejí nevýhody atd. Mír je válka vedená jinými prostředky, dobrota je žebrota. Lež je továrna na chyby, tak jako zanikl evolučně feudalismus tak zanikne i; kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus, egoismus, monopolismus, centralismus atd. vše co končí na ismus, to je naivní teorie, která v praxi optimálně nefunguje! 

Funguje jenom to, co je založeno na pravdě a lásce, ekosystém je založen na pravdě a lásce, a proto funguje a umí se vypořádat s pohromami a počasím bez problémů, protože evoluční změny zde probíhají profesionálně automaticky a do veliké systémové hloubky. Pravda a láska je skála a na této skále je možné postavit fungující společnost. Pokud společnost postavíme na lži a nenávisti tak jsme společnost postavili na písku, a taková společnost se rychle zhroutí do krize. Války a pandemie jsou následkem toho že je společnost postavená na lži a nenávisti, co jsme evolučně zaseli to i sklízíme, vše je zde o tom, jak si to zde uděláme takové to zde i máme, komu není rady tomu už není ani pomoci! 

Lež a nenávist je začarovaný kruh ze kterého nejde uniknout, a tak jsme proměnili ráj na peklo! Proč se jenom člověk stydí za sex na veřejnosti? Sex na veřejnosti nám odhaluje že jsme všichni jenom opice, co si zde pokrytecky hrají na lidi! Morálka je všude na světě proti sexu na veřejnosti, je to proto že morálka potřebuje, aby se z nahé opice stali loutky, které ovládá svatá morálka. Nahé opice nejde nahnat do válek a do továren! Tak jako jsme oblékli tělo, tak jsme oblékli i naše myšlení, a tak si jedno myslíme a jiné říkáme, stvořili jsme propagandu a cenzuru abychom mohli tak snadno proměnit opice na loutky které ovládá elita, která rozhoduje egoisticky o nás bez nás, pandemie v nahotě odhaluje to, že nám vládnou volové, co si hrají mediálně na svaté bohy!

To, co pomocí smyslů vnímáme to jsou příběhy, které jsou mrtvé nebo živé, vše zde má svůj příběh, který má začátek a konec. Něco se někde přihodí a tím vzniká příběh, většina příběhů nemá diváky, a tak tyto příběhy neznáme, taky zde jsou příběhy, které jsou iluzí a v realitě se nestali, mnohdy se stane, že si myslíme že nějaký iluzorní příběh není iluzí a skutečně se stal, protože nemáme možnost si ověřit to, jestli jde o iluzi nebo realitu. Umění, sny, propaganda, reklama, pověry, dogmata, mytologie, náboženství, sekty atd. je plné příběhů co se nestali ale vypadají jako by se skutečně stali. Děti mají rádi pohádky, a tak se pro ně píšou pohádky, je to jenom o potřebě a uspokojení potřeby, podívejme se do světa programů a strojů, zde nejsou iluze, protože iluze jsou chybou v programu! 

Pokud by došlo evolučně k tomu, že by se lidi nahradili za stroje a programy, tak by zmizel logicky svět naivních iluzí, a místo něj by zde byl jenom svět reality ve kterém nejsou iluze. Proč naše geniální inteligence miluje iluze, to přeci nemá logiku, iluze jsou přeci chybou v programu. Proč byl tak úspěšný film Matrix, vždyť je to jenom pohádka o budoucnosti? Tajemství je v protikladech; pokud žijeme v pekle tak toužíme po ráji, pokud jsme chudí tak toužíme po bohatství atd. vše zde evolučně pulzuje mezi protiklady, a tak je zde; zdraví a nemoc, pravda a lež atd. ptal jsem se mnoha lidí v Praze proč nečetli bibli? Z odpovědí mi došlo to, že oni mají místo bible; rum, pivo, cigarety, marihuanu, pervitin, televizi, internet, sex, dobré jídlo atd.

S příchodem digitalizace se začalo vše rychle evolučně měnit, evoluční vývoj probíhá v evolučních vlnách, každý veliký vynález vytvoří velikou evoluční vlnu, která mnohé změní. Tím, jak se mění čas a prostor ve kterém existujeme tak se mění logicky i geneticky lidi a jejich konzumní kultura. Války nám odhalují evoluční změny, armády vždy měli k dispozici vyspělé zbraně, pomocí kterých dosahovali úspěchu, mír je válka vedená jinými prostředky. Život to je boj o existenci, to, co evolučně nebojuje o existenci, to logicky degeneruje a následkem nemoc nebo pandemie je, vše zde jsou protiklady, mezi kterými je napětí a tato energie příčinu a následek způsobuje. Bohem zde všemu jsou vesmírná a přírodní pravidla která se nemění podle situace, lidská pravidla se neustále mění podle situace, a tak se logicky často porušují.

Klasické knihy odhalují v nahotě naše evoluční chyby, cenzura způsobuje to, že nemáme informace, a tak se z nás stávají hlupáci, monopoly způsobují že nemáme peníze, a tak se z nás stávají žebráci. Tam kde není láska a pravda tam nejsou ani možné zázraky, a tak je tam psychický očistec ve kterém je blbá nálada. Je to celé o tom, že zde existují profesionální paraziti, co na nás mnoha způsoby egoisticky parazitují a tím zde není pravda a láska, paraziti se nám přemnožili, a tak dobrota je žebrota. Podívejme se na to, jak získává stát peníze a jak tyto získané peníze používá, musí stát mít tak veliké množství zaměstnanců ze kterých nemá společnost žádný ekonomický užitek?

Je třeba začít v EU státní zaměstnance nahrazovat za umělou inteligenci a roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty a v EU nebude už žádný lidský státní zaměstnanec. Podívejme se na; obchod, průmysl, služby, zemědělství, dopravu, stavebnictví atd. zde všude se nasazují stroje a programy, aby se neplýtvalo časem a penězi, na státní zaměstnance se ale zapomnělo. Je potřeba lidem zkrátit v EU pracovní dobu na polovinu a zachovat jim jejich mzdy, stejně tak je třeba zkrátit školní docházku tak aby od 10 let zde každý profesionálně pracoval do 70 let.

Svatá víra v zázraky prezentuje každého boha jako by on nikdy nechyboval a byl tak dokonalý, dokonalá jsou jenom vesmírná a přírodní pravidla která se nemění podle situace, žádné náboženství si ale boha nespojuje s vesmírnými a přírodními pravidly, ale spojuje si boha s pravidly, která se mění podle situace a platí jenom v nějakém času a prostoru dočasně proto je na světě tolik; sekt, hnutí, náboženství, politických stran atd. Jaký je rozdíl mezi náboženskou propagandou a reklamou na prací prášek?

Prací prášek udělá vaše prádlo čistě bílé a náboženská propaganda udělá váš mozek čistě bílý, a tak se z vás stane naivní pitomec. Náboženství a politika nemá pro nás žádnou hodnotu, a proto je dostáváme zadarmo, skutečnou hodnou má pro nás profesionální praxe, díky které se z nás stanou profesionálové, co se mají ekonomicky dobře. Vše je zde o akci a reakci, pokud se vytvoří monopol tak reakcí je snaha monopol nahradit za konkurenci, zkuste soukromě podnikat a narazíte na monopoly, a tak neuspějete, problémem není to, že zde jsou monopoly, problémem je selhání kontroly nad monopoly! Armáda je klasickou ukázkou centrálního monopolu, a voják zde je tak jenom ubožákem s nulovou hodnotou. 

Je zde válka, a tak vojáci budou nosit respirátory a nechají se všichni očkovat, o tom to je že mocní rozhodují egoisticky o bezmocných, následkem je deprese a veliká konzumace piva a cigaret! Všude kde se používají peníze tam jsou monopoly a centralizace, jak by to zde vypadalo, pokud by se zrušili peníze a soukromé vlastnictví? Následkem by byl zánik civilizace a vrátili bychom se do doby kdy to co si každý ulovil to si i s rodinou nebo smečkou snědl. Pomáhají bezmocným a škodí mocným jenom moudří lidé, bohužel moudrých lidí je málo a hlupáků je mnoho, a tak zde jsou pořád; krize, konflikty, války, revoluce, reformy, změny, pandemie atd.

Závislosti si většinou spojujeme s konzumací piva a kouřením cigaret, protože nám tyto škodlivé závislosti způsobují mnoho problémů. Závislosti nejsou jenom lidským problémem, pokud by zde nebyli závislosti tak by zde nebyl vesmír a život. Loutka je závislá na loutkáři, vše, co je živé to je obrazně loutkou, kterou ovládaní existenční závislosti. Pokud se podaří uspokojit základní existenční závislosti tak se můžeme věnovat závislostem které nezajišťují naši existenci. Závislosti můžeme rozdělit do mnoha kategorií abychom se v nich vyznali, tak jako jsou závislosti reálné, tak zde jsou i závislosti psychické, porozumět reálným závislostem je pro nás snadné je to jenom příčina a následek, u psychických závislosti je jejich pochopení už obtížné.

Mnohdy je zde propojení mezi reálnými závislostmi a psychickými závislostmi, podívejme se třeba na problematiku nadváhy, kde může jít o tělesný problém nebo je to psychický problém. Podívejte se na zvířata, jak jsou závislé na pohybu v přírodě a lidi radši sedí v automobilu. Než zde byla televize a internet tak byli lidi závislí na čtení knih a novin, závislosti se mění se změnou naší kultury, staré závislosti nahrazují nové závislosti, televizi a internet v budoucnosti nahradí virtuální realita s umělou inteligencí, to nám přinese výhody a nevýhody, je to celé proces a my jsme jenom materiálem na evoluční pokusy. Staré knihy nám v nahotě odhalují to, že lidi v minulosti neznali to, co známe dneska, a tak chybovali.

Největším tajemstvím je, jak něco funguje, podívejme se na politiku a ekonomiku, jak funguje, když odhalíme všechna tajemství, za ekonomikou a politikou je parazitování těch co jsou nahoře na těch co jsou dole. Každá lidská organizace je postavená na centralizaci, která lidi v organizaci rozděluje na otroky a otrokáře, rovnost je zde jenom ve smrti. Snažíte se o to se mít dobře ale jelikož jste otrokem tak je vaše snaha marná, a tak to řešíte tím, že kouříte cigarety a pijete slivovici, logicky si tím zničíte zdraví a předčasně umíráte. Otrok je loutkou, kterou ovládají otrokáři, války v nahotě odhalují to, že jsme jenom otroci, které mohou otrokáři vraždit beztrestně po milionech mnoha způsoby. Pokud by mohli demokratické politické volby eliminovat ekonomické otroctví tak by se všude volby zakázali. 

Vše je zde hra a pravidla určují otrokáři nebo situace, stali se z nás loutky s nulovou hodnotou, protože lidí je na světě jako sraček, následkem jsou; konflikty, války, revoluce, terorismus, extrémismus, vandalismus, pandemie atd. podívej se na sebe do zrcadla a spatříš v zrcadle čerta co žije v pekle! Jakýkoli váš odpor proti očkování na Covid-19 je marný, jednou jste čerti v pekle, a tak budete poslouchat nařízení v pekle, ten, kdo odmítne očkování bude eliminován v krematoriu, s odpůrci očkování nebudeme mít smilování, váš subjektivní názor na očkování nikoho nezajímá. V pekle byla a bude dogmatická policejní centrální totalita, pro nikoho v pekle nebudou výjimky nebo imunita! 

Pochopte konečně to, že jste jenom materiálem na evoluční pokusy, smrt čerta to je ukončený evoluční pokus, po smrti nic už není. Jenom zbabělci odmítají očkování a se zbabělci nebudeme mít smilování, je to o tom, pokud chceš v pekle žít, tak se musíš nechat pravidelně očkovat jenom tak v pekle zvítězíme nad nepřítelem který zabíjí čerty. S příchodem pandemie Covid-19 se stalo nemožné možným, najednou se z lidí stalo stádo dobytka, se kterým si může dělat vládnoucí elita co jí napadne! Došlo k; zavření škol, zavření hotelů, zavření obchodů, zavření restaurací, očkování, testování, nošení respirátorů atd. prý je zde nouzový stav, a tak je najednou nemožné možné. 

To že lidi umírají na nakažlivé nemoci není nic nového pod sluncem je to jenom následek toho, že lidi mají špatnou imunitu díky tomu, že nežijí zdravě v souladu s přírodou. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, dokud nezajistíme všem lidem dobrou imunitu tak zde budou lidi umírat na nakažlivé nemoci a nic na tom nezmění testování a očkování.  Nestaráme se o imunitu, protože imunita není pro nás důležitou prioritou, prioritou je pro nás získat; peníze, moc, výhody, popularitu atd. stali se z nás roboti které ovládají egoistické závislosti, žijeme v pekle, a tak se z nás stali čerti co touží po dovolené v ráji, jenže na dovolenou v ráji si bohužel bereme peklo v naší hlavě.

Neustále opakovaná lež se stává svatou pravdou, s příchodem; novin, časopisů, knih, rádia, televize, internetu atd. se stalo vymývání mozků velikým obchodem ve kterém se točí obrovské zisky z reklamy která nás kalme od narození do smrti, poznat co je pravda a co je lež se stává už nemožným, protože se z lhářů stali profesionálové, co nedělají amatérské chyby. Všichni lžou a ten kdo lže i krade, následkem je peklo, ve kterém jsou místo lidí jenom čerti, co myslí na samé čertoviny jako je; očkování, testování, respirátory, omezení pohybu, zavření škol atd. Místo ve jménu svatého boha, je zde ve jménu pandemie Covid-19 se nařizuje a zakazuje!

Nastává zde fanatický hon na ty, co nevěří na božský Covid-19 a tak je zde snaha tyto hříšné odpůrce eliminovat ohněm a mečem. Přiznej si to, že jsi blázen, co žije v blázinci, každý je do něčeho blázen! Mnoho bláznů si zde hraje na to, že jsou normální tím ale nevyřeší to, že jsou blázni. Stali se z nás blázni díky chybným informacím, o kterých si myslíme, že to jsou správné informace, příčinou je teorie, která je zde místo praxe. S odstupem dlouhého času si uvědomíme naše chyby v minulosti a díky těmto chybám jsme se chovali jako blázni. Jak dochází v mozku ke vzniku chybných informací, které považujeme za správné informace, to je základní otázka naší kultury. 

Příčinou je to že netestujeme informace, které používáme, prověřuj, než začneš něčemu věřit o tom je příčina toho, že jsme blázni, co žijí v blázinci. Propaganda ve spojení s cenzurou nám vymývá mozek a dělá tak z nás blázny, často opakované lži se tak stávají svatou pravdou, následkem je vždy zhroucení ekonomiky a politiky! Proč platit dělníkům velikou mzdu, když můžeme z dělníků udělat pomocí monopolů ekonomické otroky co mají samé dluhy. Podívejme se na výrobní cenu cigaret a prodejní cenu cigaret, drogy a léky přinášejí elitě obrovské zisky, jsi blázen tak to řešíš konzumací drogy a léků, peníze elitě nesmrdí, proč nevydělávat na tom že jsou lidi blázni co žijí v blázinci!

Podívejme se na pitomost lidí vědecky abychom mohli vyřešit problém s lidskou pitomostí, vše v nás a okolo nás to jsou jenom informace které umožňují existenci programům a inteligenci, pokud jsou informace chybné tak programy nebo inteligence chybuje a následkem je pitomý člověk nebo pitomý národ. Pokud se někdo odvážně pokusí poukázat na to, že jsou nějaké informace chybné tak je pitomci označen za pitomce, který tomu vůbec nerozumí! Podívejme se na internet z hlediska chybných informací o pandemii Covid-19, po dva roky nás chybně informují na internetu o tom, že mnoho lidí je nakažených a že mnoho lidí umírá na pandemii, podívejme se na globální statistiku o počtu lidí na světě a zjistíme to, že za pouhých dvě stě let se počet lidí na světě zdesetinásobil a za poslední dva roky na světě přibylo mnoho milionů lidí, statisticky zde žádná pandemie logicky není!

Bůh je dokonalá celebrita, díky které získává svatá víra v zázraky velikou popularitu, výhodou boha je to že jej nejde kritizovat za jeho chyby, protože bůh je pohádková postava, kterou si čerti v pekel vymysleli, aby mohli z cizích čertů dělat pitomce. Jakmile je celebritou živý čert v pekle tak je to vždy spojeno s velikým rizikem, že kritika čerta v pekel připraví o jeho popularitu, protože on není dokonalý, a tak dělá chyby. Ideální jsou jako celebrity dlouho mrtví čerti, jako je třeba Ježíš Kristus, který je ve skutečnosti literární postavou ve svaté pohádce, a tak může dělat zázraky. Věda dokázala že všechny svaté příběhy v každé svaté knize si čerti vymysleli, a tak nemají nic společného s objektivní realitou v pekle, všechny svaté knihy jsou pohádky pro dospělé čerty v pekle. 

Často opakovaná lež se tak v pekle stává svatou pravdou, jenom v lidové moudrosti a přírodě najde pravdu kterou hledáte, pochopte konečně to, že v pekle není pravda a láska populární, protože dobrota je zde žebrota, čiň čertu dobře a on se ti peklem odmění. Populární nejsou jenom čerti v pekle, populární je i; obchodní značka, značka kvality, doména na internetu atd. popularita je dneska zlatý důl, vše, co je populární to je dobře prodejné. Založili jste si na internetu; stránku, portál, blog, sociální síť atd. máte malou návštěvnost a příčinou je většinou to že nejste populární na internetu, logicky se začnete zajímat o to, jak být na internetu v pekle populární, a tak mít velikou trvalou návštěvnost. Proč je nějaký virtuální systém na internetu populární a má tak velikou návštěvnost?

Vše je o nabídce a poptávce, pokud nabízíte to, po čem na internetu není poptávka tak máte malou návštěvnost, o tom je tajemství popularity! Minulost pekla je o tom že neustále zanikají kultury a civilizace, protože nebyli u čertů populární! Elita neustále slibuje ekonomické a sociální zázraky v pekle ale zapomíná svoje sliby splnit, mění se jenom povrch pekla a pod povrchem je pořád pokrytecký egoismus! Cesta ven z nefunkční pekelné civilizace je v tom že začneme nahrazovat egoistické celebrity za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory, zaměstnavatelé potřebují v pekle zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak jim vyhovíme. 

Nejsou v pekle čerti tak v pekle nejsou problémy, místo čertů zde budou roboti, se kterými nejsou problémy, už zde nebudou existovat v pekle celebrity, každý robot zde bude jenom statistickým číslem, které se po záruce recykluje. Popularita bude v pekle postavená na; kvalitě, rychlosti, hodnotě, optimalizaci atd. jakýkoli odpor čertů proti příchodu robotů je naivní a marný, co bylo to nezměníme a o tom co bude nic nevíme. Z díla se pozná tvůrce a pokud se podíváme na dílo jaké jsme zde zanechali za mnoho tisíciletí, tak nám dojde to, že jsme všichni čerti, co žijí v pekle. Svaté knihy sepsali čerti, proto aby z čertů udělali pitomce, od čertů můžete očekávat jenom čertoviny, boha a anděly si čerti vymysleli, aby mohli stvořit sekty a náboženství, dneska je zde v pekle místo náboženství politika a reklama. 

Svaté knihy jsou pohádky pro dospělé čerty v pekle, vše je zde o tom že život v pekle není ideální, a tak v pekle vznikají svaté ideologie a taky zde jsou i drogy které z čertů dělají blázny. Digitalizace v pekle vedla k tomu, že zde místo knih je televize a internet, zde je pro čerty k dispozici moderní přeprogramování mozku pomocí dogmatické propagandy na pitomosti. Máte v pekle možnost jít k pekelným politickým volbám v naději, že po volbách bude čertům líp, sliby se slibují a blázni se radují, líp bude jenom kariéristickým čertům, které jste naivně zvolili za svoje zástupce, pochopte konečně to, že v pekle nejsou žádní andělé! Bůh a andělé to byla testovací verze co se evoluci nepovedla, a tak finální verzí jsou čerti co myslí na čertoviny.

Statistika odhaluje objektivní pravdu o konzumní civilizaci



Realita, ve které existujeme je zde díky matematice, pokud by zde nebyla matematika tak by zde nebyl; vesmír, čas, energie, prostor, život, informace, inteligence, láska, pravda, civilizace, internet, bůh atd. stvořitelem všeho je matematika. Matematika umožňuje zázraky, díky kterým je zde vše živé i neživé, co zde existuje, čím vyspělejší zázrak, tím vyspělejší musí být i matematika! V současnosti se dlouho snažíme o vytvoření umělé inteligence, která by byla lepší než lidská inteligence, celý problém je v tom že naše znalosti matematiky jsou malé, a tak i námi vytvořená umělá inteligence je na malé úrovni. Plýtváme časem a penězi na pitomosti, protože jsme pitomci, co nerozumí profesionálně matematice, lidi dělají chyby, protože nejsou profesionálové! 

Je to začarovaný kruh kdy se mnoho let něco optimalizuje a když je optimalizace hotová, tak se to přestane používat, protože se to nahradí něčím novým, co není optimalizované. Neustále se vymýšlí to, co je už dávno vymyšleno a otestováno, pokud něco nezvládneme po dobrém tak to řešíme po zlém, komu není rady tomu není pomoci. Musí přijít válka nebo pandemie, aby nám konečně došlo to, že musíme mnohé od základů změnit. Za krátkou evoluční dobu zde místo lidí bude umělá inteligence a autonomní inteligentní robot na akumulátory, lidi se eliminují globálně v krematoriu, nejsou lidi tak nejsou v matematice chyby. Ve snaze o to získat popularitu vznikají vymyšlené příběhy o mnohém, problém nastává v okamžiku, kdy následkem je to že lidi těmto příběhům naivně uvěří a potom chybují.

Lež se tak stala kaskadérem, který pravdu zastupuje v rizikové situaci, lhaní není lidský vynález, protože i v přírodě nalezneme snahu o lhaní, jediný rozdíl je v tom, že lidi umí mluvit a jsou i gramotní, a tak mají lhaní snadnější než rostliny a zvířata. Pokud je život boj nebo soutěž, tak logicky konkurentům neřekneme pravdu, protože bychom tak neuspěli, protože dobrota je žebrota. Tak jako je drogou slivovice a cigareta tak je i drogou lhaní, většina příběhů, co jsou populární to jsou lži, nebyl zde žádný; bůh v ráji, král v pekle, Ježíš Kristus atd. to vše jsou jenom vymyšlené příběhy, zázraky v realitě nejsou, protože v realitě platí jenom reálná pravidla jako je zákon příčiny a následku. Lhaní je možné díky tomu že dosud zde není inteligentní kontrolní globální systém, který by lidem zablokoval možnost lhát a tím i krást.

Podívejme se na to, jak by to zde vypadalo, pokud by lidi nemohli globálně tisíc let lhát a krást, skončilo by rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, vše by zde řídila jenom pravda a láska, nebyli by zde konflikty a války, skončila by zde; politika, náboženství, propaganda, cenzura, vandalismus, extrémismus, protekce, korupce, příživnictví atd. Mír je válka vedená jiným způsobem, pokud je kniha nebo film o válce tak je dlouho populární, logicky knihy a filmy které jsou plné míru, nejsou populární. Aby zde mohlo být rozdělní na mocné a bezmocné tak zde byla vytvořená kulturní společnost, kde je základem umělý mír, který z lidí udělal otroky a otrokáře. Prvním svatým lidském zákonem je všude mnoho tisíciletí dobrota k otrokářům a následkem je žebrota u otroků, vše je o musíš a nesmíš, to je základ pro to, aby se svobodný člověk po narození proměnil na otroka společnosti.

Jakýkoli odpor proti otroctví je naivní a marný, otrokáři mají k dispozici; moc, bohatství, reklamu, propagandu, cenzuru, konfidenty, vojáky, policajty, soudce, byrokraty, učitele atd. V minulosti bylo mnoho pokusů o to eliminovat otroctví, ale všechny pokusy selhali, problémem je to, že každý pokus o svobodu je lokální a tím je brán jako systémový problém který musí být násilně rychle eliminován, a tak je násilně eliminován okolím! Otroctví se tak za mnoho tisíciletí stalo svatou normou, která se nesmí nikde na světě porušit! Otroctví jako takové není systémový problém, pokud by otroctví optimálně fungovalo, proč otroctví optimálně nefunguje?

Problémem je u otroctví optimální prevence, je to jako u pandemie, pokud by zde byla optimální prevence, tak by zde nebyla možná pandemie Covid-19, která už dva roky způsobuje lidem veliké problémy. Ježíš Kristus hlásal optimální prevenci, ale narazil na to, že blázni měli strach ze změn, a tak byl blázny odsouzen k trestu smrti ukřižováním. Lidi, co mají spasitelský komplex, si koledují o to, že je blázni zabijí, blázni nestojí o to, aby je někdo spasil pomocí optimální prevence. Co je to vlastně optimální prevence? Je to obrazně jako když chodíte automaticky každý rok k lékaři nebo k zubaři, aby on mohl preventivně eliminovat vaše zdravotní problémy, každý problém se musí najít brzo, protože jenom tak jej lze snadno eliminovat.

Jakmile plevel hluboko zakoření tak je obtížné se jej zbavit, takovým plevelem jsou dneska ekonomičtí ubožáci, u kterých je veliká kriminalita. Optimální prevencí proti ekonomickým ubožákům, je globální zavedení každoročního testování od narození do smrti v nemocnici všech lidí na kvalitu a hodnotu, vadný genetický materiál se eliminuje v krematoriu, tím zde na věčné časy všude zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí, pro nikoho nebude imunita nebo vyjímá, bláznů a ubožáků je na světě už jako sraček, a tak blázny a ubožáky evolučně spláchneme do sraček. Neustále se setkávám s tím, že si nemocní lidé myslí, že jsou zdraví, problémem je to že se nenechali správně vyšetřit u specialistů, každý člověk na světě se narodí s mnoha nemocemi a neví o tom, protože zde schází pravidelné vyšetření u specialistů, naše civilizace to je nemocnice, ve které nemocný léčí nemocné, nikdo z lidí na světě není zdraví! 

Většina lidských nemocí nejde vyléčit, správně bychom měli lidem zakázat chodit do školy a zaměstnání, protože jsou všichni nemocní, jenže kdo by potom platil daně? Pokud je zde problém tak hledáme příčinu tohoto problému, všechny nemoci jsou následkem toho že jsme nahradili; pravdu za lež, boj za mír, konkurenci za monopoly atd. Problémem je zde genetické kopírování pomocí sexu a špatná výchova v rodině, následkem je genetický zmetek, který způsobuje problémy svému okolí, protože stojí za hovno. Budeme muset ukončit proces rozmnožování pomocí sexu a moderní zaměstnanec se bude vyrábět v továrně a bude se jmenovat autonomní inteligentní robot na akumulátory. Vědci zadali geniální umělé inteligenci zajímavou otázku, proč žijeme jako lidi v konzumním očistci, a geniální umělá inteligence jim po dlouhé době správně odpověděla, žijete v očistci díky vašemu egoistickému vandalismu.

Vše zde jsou příčiny a jejich následky, a tak to že jsme všichni čerti co žijí v pekle, je následkem našeho egoistického vandalismu. Žijeme jako lidi asi milion let v egoistickém vandalismu, a tak jej už psychicky nevnímáme a považujeme jej bohužel za normalitu! Druhá světová válka se svými hrůzami v nahotě odhalila to, že žijeme v egoistickém vandalismu, kdy zde byli koncentrační tábory a veliké plynové komory kde se civilisti vraždili po milionech, aniž by zde došlo k jejich odsouzení k trestu smrti. Společnost selhala v tom základním lidském principu, ochrany lidského života před zbytečnou smrtí! V současnosti je zde pandemie Covid-19, která vandalsky vraždí na světě miliony lidí a příčinou je zase náš egoistický vandalismus, kdy jsme vytvořili obrovské koncentrace lidí na malém prostoru, a tím jsme vytvořili pro pandemii ideální prostředí. 

V naší dlouhé evoluční minulosti ten, kdo se pokusil poukázat na egoistický vandalismus konzumní společnosti skončil zle, jako mučedník Ježíš Kristus nebo Jan Hus. Propaganda a cenzura proměnila lidi na egoistické vandaly a následkem je peklo plné čertů ve kterém je dobrota žebrota. Jaký má smysl jít v pekle k volbám, když na kandidátkách jsou jenom samí staří čerti, co myslí jenom na čertoviny! Chybu v naší civilizaci jsme konečně našli, a logicky by zde měla následovat snaha o eliminování této chyby, bylo by snadné povrchní řešení ale tím nic nevyřešíme! Budeme muset najít takové řešení které nebude povrchní a takovým řešením jsou GVKB čipy které se dají čertům do hlavy, čipy odpojí egoistický mozek od skutečné reality, a tak nebude moci už mozek dělat chyby, tak se konečně evolučně z čertů stanou andělé, co žijí ve virtuálním GVKB ráji. 

Myslíme, protože hovno víme, a tak chybujeme, naše myšlení má za následek vandalismus a tím i to že jsme čerti co žijí v pekle, na vše zde jsou dneska stroje a programy, a tak i na myšlení bude jenom umělá inteligence v počítači, je to o tom že nebudeme muset myslet se zbavíme všech našich problémů které z nás dělali ubožáky, už nebudeme potřebovat, aby nás někdo kontroloval a trestal za naše chyby, blahoslavení jsou ti, co jsou chudí duchem, protože mají v hlavě GVKB čip. Propaganda ve spojení s cenzurou dělá z lidí naivní pitomce, se kterými snadno manipulují ti, co zde mají moc a bohatství, pomocí protekce a korupce se zde vše stává pokryteckým divadlem ve kterém získají hlavní role ti co si hlavní role nezaslouží. 

Pokud by mohli politické volby eliminovat protekci a korupci tak by se politické volby zakázali, ekonomické otroctví je zde pevným bodem, kolem kterého se zde vše točí, za vším jsou zde dluhy, které stvořili ekonomické peklo. Stavíme obrazně vysoké domy bez základů a tyto domy nám brzo spadnou, o tom je; náboženství, politika, ekonomika atd. základem je kontrola kvality a eliminování všeho co je nekvalitní, podívejme se do přírody zde se neustále eliminuje vše, co je nekvalitní, protože je zde všude krutý boj o existenci, který neumožní existenci tomu, co je líné a hloupé, dobrotu si musí každý zasloužit o tom je fungující organizace. Je třeba pochopit to že amatérismus je luxus který si nemůžeme evolučně dovolit, pokud slepý vede slepé, tak všichni spadnou do ekonomické jámy, a tak budou mít díky bídě blbou náladu.

Pandemie je signál od evoluce a tento signál nám říká, pyšných pitomců je na světě jako sraček, a tak je třeba tyto evoluční sračky spláchnout do hajzlu! Lidi už neví, co je to svoboda, protože mnoho tisíciletí žijí v civilizaci, která je pro ně vězením, vězení považujeme už za svůj domov, vězení z nás udělalo evolučně čerty, a tak je pro nás vězení peklem. Vše vzniká díky příčině a následku, aby zde mohl být život tak zde musí být i smrt, aby zde mohli být bohatí lidé, tak zde musí být chudí lidé, následkem je napětí mezi bohatými a chudými, a to vede k násilí. Je to celé o tom, že pokud se k něčemu přiblížíme tak se musíme od jiného vzdálit, každý má tak svoji subjektivní pravdu a následkem je to že si nerozumíme, a tak je všude nenávist a lež. 

Vytvořili jsme mnoho způsobů, jak na krátkou dobu utéci z pekla do ráje, jenže tím se dostáváme do začarovaného kruhu závislosti na; sexu, lhaní, krádeži, drogách, víře v zázraky atd. Nebude to už trvat evolučně dlouho a bude zde umělá inteligence a autonomní inteligentní roboti na akumulátory, najednou zde pro nás nebude práce za mzdu a zavede se každoroční testování lidí na hodnotu a kvalitu ten kdo v testování neuspěje bude eliminován v krematoriu. Vše to evolučně skončí tak že poslední malá skupina lidí bude za sklem v poslední zoologické zahradě na světě, nejsou zde čerti tak zde není ani peklo. Moc je návyková droga o tom nikdo nepochybuje! Konečně bude mít Andrej Babiš možnost řídit náš stát jako svoji soukromou firmu, kde je on majitelem a ředitelem současně.

Vše je zde jenom o kariéristických závodech, ve kterých je obtížné díky veliké konkurenci uspět, protože kariéristů je všude jako sraček. Je to o tom že dobytka je mnoho a plných velikých koryt je málo, a tak zde jsou kariéristické závody k plným velikým korytům a snaha se udržet co nejdéle u velikého plného koryta! Nevěřte tomu, co politici mediálně říkají je to jenom divadlo, ve kterém si politici hrají na to, co nejsou, z díla poznáte tvůrce dílo nemůže klamat a dílem politiků je to, jak funguje ekonomika, čím větší jsou daně tím hůře funguje ekonomika jde o to, aby se náš stát stal konečně daňovým rájem, kde žije mnoho milionářů, jenže to je utopie, protože to by se zde muselo provést mnoho nepopulárních změn.

Vše se dneska digitalizuje, a tak v pekle vznikla v roce 2001 virtuální zpovědnice pro čerty, čerti se zde zpovídají a pokud se mocným čertům něco ve Zpovědnici nelíbí tak potrestají čerty, co se přišli vyzpovídat tím, že jim smažou profil, nebo jim zablokují přístup do Zpovědnice. Jaký to má smysl, pokud se čert zpovídá čertům to přeci je pitomost? Problémem je to že čerti nevědí to, že jsou čerty a myslí si naivně to, že jsou lidi, to je stejné jako když si blázen myslí že je normální, myslet znamená hovno vědět, ano Zpovědnice je na hovno o tom to je. Kdo financuje stránku Zpovědnice? Stránku Zpovědnice financuje psychiatrická nemocnice v Bohnicích, administrátoři to jsou psychicky nemocní pacienti v této nemocnici a tím že mohou dělat na Zpovědnici administrátory se jim pomáhá psychicky.

Naštěstí návštěvnost této stránky je malá, protože většina čertů raději navštěvuje Facebook a YouTube, zde nemají problém s administrátory, co jsou psychicky nemocní, peklo je zde díky tomu, že zde vládnou jenom psychicky nemocní čerti, a proto zde jsou běžné; konflikty, revoluce, války, katastrofy, pandemie atd. Rozebíral jsem všechny nemoci, které nás trápí a dospěl jsem k tomu, že univerzálním lékem je jenom optimalizace, která eliminuje chyby v nás a okolo nás, optimalizace je jako úklid, který odstraní nepořádek a špínu. Nic nového pod sluncem, podívejme se do vesmíru a přírody zde vše optimálně funguje díky optimalizaci. 

S optimalizací musí přijít i nahrazení starého za nové kdy začneme globálně nahrazovat lidskou práci za práci kterou za nás udělají; programy, umělá inteligence, databáze, počítače, stroje, roboti, továrny atd. budeme se muset naučit tomu že se vše bude řešit na dálku a že zde už nebudou potřeba osobní kontakty a dojíždění do školy a zaměstnání. Abychom mohli nasadit všude optimalizaci tak bude nutné naprogramovat umělou inteligenci a začít vyrábět ve velkém autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a tím zde už nebudou k ničemu potřeba drazí státní zaměstnanci ani drazí vysokoškoláci. Přijde globalizace a tím se bude vše vyrábět ve velkém rychle a kvalitně za malé ceny. 

Pro lidi se zavede globálně na vše přídělový systém, aby lidi nemohli plýtvat časem a hodnotami, oddělí se globálně optimálně muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako egoistický invazní druh, a tak dojde k tomu, že už nebude na světě lidí jako sraček a nebude zde tak snaha o to, aby mezi sebou lidi soutěžili o to, kdo je lepší. Za evolučně krátkou dobu zde už nikde nebudou na světě lidi, a tak zde už nikde nebudou nemoci ani pandemie a války. Mír je válka vedená jinými zbraněmi, konflikt je zde všude od té doby, co existuje život, díky konfliktu je zde evoluční vývoj, který staré novým nahrazuje. Konflikt zde není jenom fyzický je zde i konflikt psychický, kdy mezi sebou psychicky bojujeme o to, co potřebujeme k tomu abychom se měli dobře. 

Často zde byli snahy o to, aby zde místo zla bylo dobro ale ono to nefungovalo, protože dobro si musí každý zasloužit, protože vše je zde o manipulaci pomocí odměny a trestu. Tak jako je konflikt mezi národy a náboženstvím, tak je zde i konflikt v našem těle a našem mozku, pandemie to je konflikt mezi viry a imunitním systémem, to, co je lepší vyhraje nad tím, co je horší, pokud zde není protekce. Válka a pandemie se stává problémem, pokud ji nemáme pod kontrolou, je to jako s řízením auta, kdy musíme mít řízení pod neustálou kontrolou. Schopnosti a možnosti člověka jsou limitované, a proto budeme muset začít vyrábět průmyslově autonomní inteligentní roboty na akumulátory, abychom tak měli k dispozici moderní vojáky, co nám zajistí vítězství.

Smrt je staré klasické filosofické téma, které se snaží odpovědět na to proč umíráme a jestli existuje i něco po smrti? Vše, co se narodí to jistě i zemře, smrt je zde jistotou, o kterou nestojíme, vše, co je živé to je naprogramovaný stroj, který časem přestane fungovat, a to je jeho smrt. Většinou zde platí to, že čím menší je stroj tím kratší dobu i funguje, velikým strojem je příroda, a tak příroda funguje i nekonečnou dobu, lidi, co zde mají pro společnost velikou hodnotu zde většinou i žijí déle než lidi, co zde mají pro společnost malou hodnotu. V přírodě je všude boj, a tak to co v boji neuspěje zemře, je to evolučně velmi kruté, ale zabraňuje to degeneraci a přemnožení nějakého druhu. Dva roky je zde pandemie, která násilně eliminuje to, co má slabou imunitu je to reakce přírody na to, že jsme se přemnožili a že jsme zdegenerovali, jakýkoli náš odpor proti pandemii Covid-19 je naivní a marný, lidí je na světě jako sraček! 

Je třeba konečně všude zavést testování lidí na jejich hodnotu a kvalitu, nehodnotné a nekvalitní jednice optimálně v krematoriu eliminujeme, protože nemůžeme zalévat plevel a krmit parazity, za posledních dvě stě let se počet lidí na světě zdesetinásobil a lidský věk se prodloužil na dvojnásobek, místo testování na Covid-19 budeme lidi každý rok globálně od narození do smrti testovat na jejich hodnotu a kvalitu, zaměstnavatelé potřebují hodnotné a kvalitní ekonomické otroky, a tak jim vyhovíme. Amatér se stává profesionálem díky tomu, že si zvykne na svoji práci tak že jí dělá bez chyb automaticky, čím více je práce nám vzdálená tím delší dobu nám trvá, než si na ni zvykneme to je logické. Velikým problémem je naše univerzálnost způsobená tím že jsme tak společností vychováváni a začínáme se specializovat až když jsme dospělí, a to je velmi pozdě. 

Práce je pro nás peklem nebo rájem to záleží na tom jakou práci děláme a jak jsme si na práci zvykli, na ubohé práce si nejde zvyknout, a tak tyto práce nikdo nechce dělat, a tak se tyto práce dělají za trest. Potřebujeme nutně začít nasazovat všude; programy, stroje, roboty, umělou inteligenci, optimalizaci, automatizaci, digitalizaci, globalizaci atd. Nestačí jenom měnit povrch budeme muset začít se změnami pod povrchem jenom tak proměníme peklo na ráj, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom je správná cesta do lepší budoucnosti ve které nebudeme už ubohými loutkami, které mnohé snadno ovládá, a tak je pro nás život peklem a z nás se tak stávají egoističtí čerti. 

V budoucnosti bude každý bílím oblakem, který vítr tvaruje a unáší nějakým směrem a oblak s větrem nebojuje, a tak se nerozčiluje, veškerý náš boj je naivní a marný, všechny cíle, které si stanovujeme jsou jenom iluzí, protože život nemá cíl, je to pulzující naprogramovaný evoluční proces ukončený jistou smrtí. Neustále slyšíme špatné zprávy, protože propaganda se snaží o to abychom měli špatnou náladu, protože pokud máme špatnou náladu tak jsme snadno manipulovatelní, a tak nás mohou elity nahnat do války nebo do továrny, dva roky je zde pandemie a toho využila propaganda, aby nás donutila žít v psychickém pekle kde není pravda a láska. Stroje neznají dobro a zlo, jejich mrtvá existence je bez pravdy a lásky, drogy umí proměnit lidi ve stroje bez pravdy a lásky, to vedlo k tomu, že zde vzniklo evolučně peklo plné čertů, co kouří cigarety a pijí slivovici. 

Čert je čertům peklem o tom to v pekle je, dobrota je pekle žebrota, a tak zde jsou konflikty a války, protože čerti mají v hlavě peklo. Politika a ekonomika v pekle je jako operační systém Windows, neustále zde jsou; aktualizace, záplaty, restartování, nové verze atd. nové verze požadují i nové počítače, a tím počítačem jsou čerti. Čerti se evolučně už nemohou zdokonalit, protože dosáhli evolučního vrcholu, a proto evolučně vzniknou noví čerti co se budou vyrábět v továrnách po milionech z kovu a umělé hmoty, půjde o autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Robot prezident bude vyznamenávat roboty, genetičtí čerti se přemístí z civilizace do rezervací a zde se oddělí samci od samic, aby se už čerti nerozmnožovaly jako egoistický invazní druh, vše je zde z pohledu evoluce dočasným evolučním experimentem, a tak se staré peklo nahradí za nové digitální robotické peklo.

Mnoho století čerti v pekle řeší, proč něco nemohou zvládnout snadno a rychle, láska je pevný bod, kolem kterého se točí osud každého čerta, podívejme se třeba na internet a obsah internetu zde platí z díla poznáme tvůrce, najít na internetu hodnotný obsah je jako hledat jehlu v kupě sena! Podívejme se třeba na otázku, jaký smysl má vesmír a život? Ve světě Stopařova průvodce po galaxii si pandimenzionální to bytosti položily za úkol najít odpověď na otázku Života, Vesmíru a vůbec, a proto vybraly ze svého středu dva nejlepší programátory, aby sestrojili počítač, který ji měl vypočítat. A tento počítač jim skutečně po sedmi a půl miliónu letech dal jednoduchou odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec: 42. Na počítače není spolehnutí jsou to jenom hloupé stroje bez geniality.

Správnou odpovědí na otázku Života, Vesmíru a vůbec je; optimálně funguje jenom to co je bez chyb! Jakmile jsou zde chyby tak zde jsou problémy, nejhorší je to že se vládnoucí pitomci nepoučí ze svých chyb a pořád svoje pitomé chyby opakují a následkem je peklo ve kterém je dobrota žebrota. Peklo je tam kde paměť, plná informací, která umožňuje porovnávání a tím je zde strach z toho že se bude chybovat a tím budeme potrestáni. Na jednu stranu se po čertech požaduje samostatnost a na druhou stranu jsou čerti nucení k tomu, aby byli nesamostatní, následkem je peklo, ve kterém žijí čerti, co mají v hlavě peklo, protože nevědí, jak nechybovat a být dokonalými čerty v pekle. Není v pekle čert ten, co by se zavděčil všem čertům, a tak zde jsou mezi čerty konflikty a války.

Pandemie Covid-19 je varování které čertům říká, už jste zde nadělali mnoho chyb, díky kterým jste poškodili mnoho přírodní ráj a pokud s tím nepřestanete tak budete optimálně viry eliminováni a místo čertů zde budou GVKB autonomní inteligentní roboti na akumulátory, každé peklo je zde evolučně dočasně. Vše je zde o protikladech, pokud jsi samec tak miluješ samici, pokud jsi hlupák tak miluješ moudrost, pokud jsi čert tak miluješ Vánoční svátky atd. doba se za posledních dvě stě let v Praze mnoho změnila a vánoční svátky se nezměnili jenom se změnili dárky které si dáváme. Mnoho lidí dostane dárek, který jim udělá radost a někdo nedostane žádný dárek, protože nejsou na dárky peníze, protože je doba zlá a člověk má co dělat, aby se z něj nestal bezdomovec. Někde je zvykem dávat jako dárek peníze, to dělají nejvíce bohatí zaměstnavatelé. 

Často je zde výmluva že si dárky nezasloužíme, to říkají lakomí obchodníci, kteří vše berou jako obchod. Vánoční svátky nejvíce milují čerti, v pekle nejsou andělé o tom je naše konzumní peklo, ve kterém musíme neustále mezi sebou soutěžit a nikomu nemůžeme věřit, protože je zde všude mnoho konfidentů, co nás rádi podrazí. Je výhodné dělat něco ve velkém v továrně, a tak zde jsou i továrny na svaté lži. Vše začíná pohádkami, které dělají z dětí pitomce a končí to reklamou na nepotřebné zbytečnosti. Lžeme dokonce i sami sobě a tím se dostáváme do psychických problémů, a to řešíme většinou pivem a cigaretami. Ti, co nemají peníze na drahé drogy se modlí k bohu, to je taky návyková droga, ale je aspoň zadarmo a neničí naše tělo.

Továrnou na svaté lži je; rodina, škola, armáda, politika, náboženství, umění, reklama, propaganda, tisk, televize, rádio, internet atd. Dva roky je zde s námi pandemie Covid-19 a nikdo nečekal to, že se z pandemie stane sekta Covid-19 co mi připomíná sektu Svědkové Jehovovi, dveřmi je vyhodíte a oknem se vrátí. Stoupenci sekty Covid se nechávají očkovat a testovat, protože věří na to, že je to ochrání před smrtí, vše je zde nejisté a jenom smrt je jistá! Z díla poznáme tvůrce o tom to všude neustále je, člověk je invazní parazit, statistika v nahotě odhaluje pravdu o člověku a jeho civilizaci. Zažil jsem jako dítě situaci, kdy byl sníh černý, protože z komínů bylo tolik popílku, že proměnili bílí sníh na černý sníh! Jak by vlastně vypadala příroda, pokud by evolučně člověk nevznikl, nad tím je se třeba konečně zamyslet! Příroda by vypadala všude jako ráj, ve kterém nikde není lež a nenávist.

Pokud zemře celebrita nebo prezident tak všude slyšíme dlouho jak je to pro nás velikou ztrátou, pokud ale zemře můj pes tak o tom nikdo neví, a přitom smrt mého psa je pro mě velikou ztrátou. Vše je zde o pokryteckém egoismu, každý čert se v pekle snaží o to, aby z dálky vypadal jako anděl nebo bůh. Představme si celebritu nebo prezidenta, jak ztroskotají sami nazí na malém tropickém ostrově bez lidí, a musí zde začít život bez výhod civilizace, nejspíše by zde zemřeli asi za jeden týden, větší šanci na přežití bych jim nedal! Bez civilizace a společnosti je každý člověk jenom ubožákem s nulovou hodnotou, jsme všichni jenom ubohé loutky, které snadno po celý život ovládá společnost a civilizace.

Podívejme se vědecky a statisticky na peklo ve kterém žijí čerti, v okamžiku, kdy jsme se začali stydět ta to, jak vypadáme a co si myslíme se z nás stali čerti co žijí v pekle, slovo čert jsme nahradili slovem člověk a místo čerti říkáme lidi, je to podobné jako když si cikáni říkají Romové, protože název cikán není už pro ně populární. Ve snaze o popularitu měníme u mnohého správné názvy, a tak místo pekla, je zde název civilizace, to že něco přejmenujeme je jenom pokrytectví, z čerta přejmenování anděla neudělá.

Propaganda a cenzura je v pekle nutná, s čerty to po dobrém nikdy v pekle nešlo, problémem pekla je to že se snažíme draho opravovat zmetky, podívejme se na všemocné vládce pekla, jsou to staří a nemocní čerti co jsou často těžce nemocní. Každý čert v pekle je evoluční zmetek, který nejde už evolučně opravit, problémem je to že zmetek vytváří zmetky, a tak je zde třeba pro čerty už 20 let stránka Zpovědnice, která je programovým neopravitelným zmetkem od té doby, co vznikla! Jak vlastně vzniká zmetek? Pokud zde není přirozená konkurence a je zde tak centralizace nebo monopol, tak následkem je příležitost k tvorbě zmetků, a tak zde vznikla bible.