čtvrtek 25. května 2023

Moje hra a moje pravidla, o tom je moderní buržoazie



Vyspělejší paraziti parazitují na zaostalých parazitech, ten druhý je parazit, protože žádný parazit si nechce přiznat to, že je parazit. Je zde mnoho knih a stránek o tom, jak být snadno a rychle úspěšným milionářem, jenže každý úspěch je založen na parazitování, dobrota je přeci žebrota. Války v nahotě odhalují pravdu o tom, že miliony zbytečně mrtvých parazitů, jsou pro elitní parazity jenom statistikou, tragédie je, pokud zemře mocný a bohatý parazit. Pandemie parazity eliminuje a je jí jedno, jestli eliminuje bohatého nebo chudého parazita, jenom ve smrti jsme si rovní.

Všechny mocenské ideologie se ukázali jako naivní utopie, co v praxi nefunguje, protože dobrota může zde být jenom k tomu, co si dobrotu zaslouží a paraziti si dobrotu nezaslouží. Vše se zde točí okolo egoistického parazitování, rozděluji lidské parazity na úspěšné parazity a neúspěšné parazity, ti, co jsou úspěšní nám egoisticky vládnou a ti co jsou neúspěšní pracují za minimální mzdy, a tak mají veliké dluhy.

Největším problémem současnosti je to že pitomci dělají jednu pitomost za druhou, nejsou pitomci tak zde nejsou chyby, rozděluji pitomce na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, ten druhý je pitomec, protože žádný pitomec si nechce sebekriticky přiznat to, že je pitomec, kolik je na světě lidí tolik je na světě i pitomců. Je to marnost hledat zde někoho kdo není pitomec, pitomí rodiče mají logicky i pitomé děti, z díla poznáváme to, že naše konzumní společnost je plná pitomců, a proto mají pitomci pitomou náladu, a to řeší konzumací; piva, vína, tvrdého alkoholu, cigaret, marihuany, léků na deprese, vírou v pitomosti atd.

Jaký to má smysl chodit k politickým demokratickým volbám, když jsou na kandidátkách jenom staří pitomci a voliči jsou taky pitomci. Za vším je zde dneska pitomá reklama, která nás klame a dělá z nás tak pitomce od narození do smrti. Neustále opakovaná lež se díky reklamě stává svatou pravdou, prověřujte, než začnete něčemu věřit, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, z dálky může pitomec vypadat jako moudrý člověk. Pokud z náboženství a politiky vymažeme všechny pitomosti, tak náboženství a politika okamžitě zanikne! 

Každá pitomá společnost se často dostává do krize, protože pitomci dělají jednu pitomost za druhou, pokud chceme tento problém optimálně eliminovat tak budeme muset pitomce nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident tak bude vyznamenávat roboty a pitomci se globálně odsunou z civilizace do rezervace, v rezervaci se oddělí muži od žen, aby se už pitomci nerozmnožovali jako invazní druh, který egoisticky napadl ekosystém.

Pokud nemáme k dispozici originál tak se snažíme jej nahradit, a tak evolučně došlo k tomu, že se moudrý člověk stal náhražkou za boha, kdo nebo co je to vlastně bůh který dokázal z ničeho stvořit vesmír a život? Podívejme se na vlastnosti, jaké má bůh a z těchto vlastností poznáme boha, všechny vlastnosti, co má bůh, to mají i informace, proto je pro nás moudrý člověk bohem a hloupý člověk je pro nás zase Satanem, každý se narodí hloupý a trvá dlouho, než se z hlupáka stane moudrý člověk, to že je někdo inteligentní a má vysokoškolský titul, neznamená to, že je on i moudrý. 

Mnoho hlupáků z dálky vypadá moudře, zde platí z díla poznáme to, kdo je moudrý a kdo je hloupý, nejhorší je srážka s blbci, blbci to jsou hlupáci, co si hrají na to, že jsou moudří. Tak jako jsme udělali test inteligence tak bychom logicky měli i udělat test moudrosti, v čem je zásadní rozdíl mezi inteligencí a moudrostí? Moudrost nám umožňuje se vyhnout chybám, protože jsme se poučili z chyb, co dělají hlupáci, inteligence nám umožňuje opravit chyby co jsme udělali díky tomu, že nejsme moudří.

Než začnete myslet a tím i chybovat jako hlupáci tak si přečtěte správné informace, a tak nebudete chybovat, hlupáci neradi čtou moudré knihy, protože jim nastavují zrcadlo a ukazují jim tak jejich hloupost. Podívejme se na politiku, kdy si hlupáci zvolí za svoje zástupce hlupáky a potom mají blbou náladu, a to řeší konzumací piva a kouřením cigaret, komu není rady tomu není pomoci. Ano, k volbám by měl být průkaz voliče a ten průkaz by dostal jenom ten kdo je moudrý, protože udělal test moudrosti, tím by z politiky konečně zmizeli hlupáci, co dělají jednu hloupost za druhou, klasickou ukázkou politického hlupáka je zde Adolf Hitler.

Tam kde není kontrola tam lidi dělají chyby, pokud se chceme mít lépe tak budeme muset změnit společnost tak aby zde všude byla kontrola, která zabrání tomu, aby lidi dělali chyby. Předáme proto moc a vlastnictví globální umělé inteligenci která bude mít pod digitální kontrolou lidi od narození do smrti, základem kontrolního digitálního systému zde bude prevence, která eliminuje lidské chyby preventivně. Už zde nebude já jsem myslel, a tak jsem udělal chybu, na myšlení zde bude umělá inteligence, na práci zde budou stroje, nebude zde už možné rozdělení lidí na ty, co jsou díky protekci nahoře a ty co jsou dole, každý člověk bude jenom globálním číslem s nulovou hodnotou.

Místo používání peněz zde bude digitální přídělový systém. Skončí výroba toho, co je nekvalitní a skončí i nekvalitní služby, vše bude optimálně regulováno umělou inteligencí, pokud umělá inteligence vyhodnotí nějakého člověka jako nekvalitní genetický materiál tak se ten člověk optimálně recykluje, dobrota zde bude jenom k tomu, co si dobrotu zaslouží, skončí období výhod, které si lidi nezasloužili. Lidem rychle dojde to že bez sebekontroly těla a psychiky si koledují o to, že budou optimálně recyklováni, vše je zde o tom, jak si to uděláme takové to i máme, v nové digitální době už lidi nebudou lhát a krást, protože jim dojde že se jim to nevyplatí.

Takto všude zvítězí dobro nad zlem, skončí zde konzumní očistec a bude zde všude digitální ráj ve kterém už nebudou; konflikty, války, pandemie, extrémismus, vandalismus, terorismus, drogy, prostituce, protekce, daně, clo, pokuty, známkování atd. Realita, ve které všichni žijeme to je evoluční experiment, vše se zde recykluje, a tak je zde vše dočasně, napětí mezi protiklady je zdrojem energie, a tak po příčině zde následek je. Každá chyba v nás i okolo nás má svoji příčinu, pokud je zde konzumní očistec, tak příčinou je dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, jak si to uděláš takové to i máš.

Život je boj nebo hra podle pravidel co určuje většinou organizace anebo situace, často jsou tato pravidla plná chyb a většinou teprve krize vede k tomu, že se chyby ve svatých pravidlech začnou profesionálně opravovat. Většinou se lidi snaží změnit jenom povrch podle módy a situace, takovéto změny jsou evolučně k ničemu, je třeba se nebát změnit i to co je hluboko pod povrchem reality, pod povrchem reality jsou jenom informace, díky kterým je zde; čas, prostor, život, inteligence, vědomosti, rozum, moudrost, profesionalita, náboženství, politika, reklama, organizace, rodina, láska, pravda atd. vše se točí kolem informací, pokud bychom teoreticky z vesmíru a života všechny informace násilně eliminovali, tak by vesmír a život zaniknul. 

Všechny informace vznikají z dat, která se upraví podle optimálního programu, je to něco jako naše smysly (oči, sluch, čich, hmat), které zaznamenávají mnoho různorodých dat a tyto data potom náš inteligentní mozek převádí na informace, z informací vznikají; programy, databáze, inteligence, rozum, moudrost atd. Pokud lidské dítě vychovají divoká zvířata v divočině tak následkem je primitivní člověk, který myslí a žije jako divoké zvíře, jakékoli snahy o to, aby se primitivní člověk přizpůsobil a nebyl tak příživníkem jsou marné. 

Nejde si nevšimnout toho, že je každý člověk na světě genetickým a psychickým originálem, pokud jsou mezi lidmi veliké rozdíly tak následkem jsou i veliké problémy na které není řešení, následkem jsou; ekonomické krize, války, revoluce, konflikty, pandemie, katastrofy atd. dalším problémem je snaha uniknut od reality do světa iluzí pomocí; drogy, léků na deprese, víry v zázraky, reklamy atd. pokud neřešíme problémy tak si podřezáváme větev na které sedíme. Zánik všech společností a organizací byl vždy způsoben tím, že se optimálně do hloubky neřešili problémy, a tak problémy narůstali až se společnost nebo organizace zhroutila. 

Pokrytecký populismus ve spojení s protekcí a korupcí je ekonomickou rakovinou na kterou nemáme optimální lék, žijeme všichni v globálním blázinci, kde nikdo už není psychicky zdravý. Není zde demokratický kapitalismus, je zde všude trvale jenom pokrytecký egoismus, evolučně se podle módy mění povrch našeho konzumního idealismu, ale po mnoho tisíciletí je po povrchem pořád jenom pokrytecký egoismus! Statisticky je doloženo to že 1 % lidí vlastní většinu světového bohatství, milion milionářů ovládá naši civilizaci, nadbytek je založen na nedostatku, většina lidí na světě bez ubohé mzdy nedokáže přežít ani jeden měsíc, protože mají dluhy a nemají dostatečné úspory. 

Konzumní systém je postaven na tom, že ti, co jsou nahoře egoisticky parazitují na těch, co jsou dole, otroctví nezaniklo, jak se učí ve škole, otroctví se jenom optimálně přizpůsobilo nové konzumní době. Dalším současným problémem je přelidnění a tím i nezaměstnanost, za pouhých šedesát let se počet lidí na světě zdvojnásobil a lze očekávat to že v budoucnosti za šedesát let nás zde bude dvakráte tolik i když je zde pandemie která lidi ve velkém globálně dneska eliminuje. 

Modernizace a optimalizace má za následek ubývání pracovních míst, nebude to už trvat dlouho a robot prezident České republiky bude na hradě vyznamenávat roboty, lidi se odsunou globálně z civilizace do rezervací a zde se oddělí násilně muži od žen, aby se už lidi přestali konečně rozmnožovat jako invazní egoistický druh, který napadl jako rakovina ekosystém. Používáme potraty a antikoncepci, protože život zde už nemá pro lidi koncepci, nejlepší je se nenarodit do tohoto globálního blázince. Vše je zde ohraničeno, aby nedocházelo k extrémům, pokud dojde k extrémům tak nastávají problémy, se kterými si neumíme poradit, pandemie je extrém a následkem jsou extrémní opatření která se snaží si s pandemií poradit. Každý extrém má nějakou příčinu, pokud se příčina najde a eliminuje tak extrém skončí.

Díky výhodám, co mají lidi došlo k tomu, že se lidi extrémně přemnožili a následkem je; válka, revoluce, reklama, pandemie, degenerace, totalita atd. pokud lidi nahradíme za autonomní inteligentní roboty na akumulátory tak zde už nebudou s lidmi problémy. Z pohledu evoluce je zde vše dočasný naprogramovaný proces, protože evoluce nahrazuje staré za nové a chybné za správné, vše se zde recykluje, není zde proto pevný bod, protože vše je zde dočasně. Člověk to byla testovací verze, co se evoluci nepovedla a finální verzí bude umělá inteligence a roboti. Co je to lidská společnost z pohledu vesmíru, je to jenom mýdlová bublina s nulovou hodnotou.

Naskenujete duši vysokoškoláka a zjistíte to, že tato duše nemá žádnou evoluční hodnotu, vše je zde jenom hra o to, co potřebujeme a tato hra je podle pravidel co určuje organizace nebo situace. Tak jako je zde test inteligence tak můžeme logicky i vytvořit test hodnoty člověka, vše se zde hodnotí pomocí porovnávání, mnozí pitomci řeknou že člověk přeci není zboží, u kterého se stanovuje tržní hodnota. Člověk, který žije trvale mnoho generací mimo konzumní společnost není zbožím, pokud ale člověk žije trvale v konzumní společnosti tak se z něj automaticky stává zboží na trhu práce.

Hodnota člověka na trhu práce je nejvíce závislá na tom, jak vysoko je zde člověk postavený, v minulosti se vysoké mocenské postavení dědilo mnoho generací a dneska se zase dědí bohatství, které zajišťuje vysoké postavení. Z dálky může nehodnotný člověk vypadat jako hodnotný člověk, vše je zde jenom pokrytecké divadlo, ve kterém si čerti hrají na to, že jsou andělé, čas má ale dost času na to, aby poznal hodnotu každého člověka z díla, které zde po sobě člověk zachoval.

Miliony zbytečně mrtvých lidí ve válce to je jenom statistika, když ale zemře prezident tak je to najednou tragédie, války v nahotě odhalují to, že v přelidněné společnosti, mají velikou hodnotu jenom prezidenti a celebrity, ostatní lidé jsou jenom nuly s nulovou hodnotou. Reklama zde existovala už před vznikem naší konzumní civilizace v přirozené formě, lidi jenom tuto přirozenou formu reklamy optimalizovali pro konzumní civilizaci. Reklama je založená na tom že z dálky vše vypadá jinak než z blízka. Z dálky může vypadat čert jako anděl, vše je zde jenom hra, ve které chce každý parazit egoisticky vyhrát a je mu jedno že jeho soupeř prohraje. Nadbytek pro ty, co jsou nahoře je možný jenom díky nedostatku pro ty, co jsou dole, rovnost je zde jenom v tom, že je zde každý egoistický parazit dočasně. 

Politika je reklama na ekonomické a sociální zázraky po volbách, náboženství je reklama na ráj po smrti pro věřící, školství je reklama na to že vám vysoké vzdělání umožní lepší život atd. reklamu najdeme i tam kde bychom jí vůbec nečekali! Většina lidí na světě klame i sebe a následkem je logicky stres a deprese, každý problém má i svoji příčinu, co je příčinou toho, že z nás reklama udělala pitomé ubožáky? Civilizace je o náhražkách, a tak lež nahradila pravdu, peníze nahradili lásku, zdraví nahradili drogy a léky atd. komu není rady tomu není pomoci, současná pandemie je jenom veliký obchod s drahými léky, na kterém vydělají jenom anonymní nadnárodní korporace, podle hesla, peníze nesmrdí.

Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, jak si to zde každý udělá takové to i má, zde se dostáváme k manipulaci, jak optimálně se vším manipulovat, aby nám všem bylo lépe? Manipulování je jako šachová hra, pro šachovou hru zde musí být znalost pravidel a inteligence, většina těch, co nám egoisticky vládnou neznají logická pravidla a nejsou inteligentní, následkem jsou amatérské chyby, ryba smrdí od pitomé hlavy. Adolf Hitler je klasickou ukázkou totality s diktátorem který napáchal mnoho ekonomických škod a mnoho miliónů lidí zde i zbytečně zemřelo. 

Vše jde dneska optimalizovat a naprogramovat, proč by zde za krátkou dobu nemohl být robot prezident který bude vyznamenávat roboty, představte si stát kde místo politiků a byrokratů zde jsou jenom roboti, podívejme se do továren, jak se zde vše optimalizuje a nasazují se zde roboti, stroje na práci a počítače na myšlení, to je naše budoucnost, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak dostanou roboty a budou spokojení, takto konečně skončí konzumní očistec, založený na tom, že ti co jsou nahoře parazitují egoisticky na těch co jsou dole.

Známe realitu jenom povrchně a pokud něčemu v realitě nerozumíme tak to považujeme za chybu, vše zde je jenom dočasný proces a smrt to je konec procesu, někdo žije dlouho a jiný zase žije krátce, neřešte to, co stejně nevyřešíte! Člověk se snaží mnoho tisíciletí mít zde vše pod kontrolou, ale to je jenom marnost, můžeme mít pod kontrolou jenom to co je na povrchu a nedokážeme už mít pod kontrolou to co je pod povrchem. Realita není ideální pro člověka, a tak člověk vytváří; pohádky, mytologie, pověry, náboženství, politiku, umění, vědu, drogy, módu, reklamu atd.

Války a pandemie v nahotě odhalují to, že jsme pitomci, co dělají jednu pitomost za druhou, čas má dost času na to, aby nám nastavil zrcadlo a řekl nám pravdu o tom, že jsme naivní pitomci. Nejsou zdroje tak se vše zastaví, zdrojem je pro lidi; peníze, moc, výhody, jistoty, popularita, informace, programy, elektřina, voda, jídlo, práce, benzín atd. v současnosti díky pandemii je mnoho lidí násilně odříznuto od zdrojů, a tak mají z toho deprese a stres, miliony zbytečně mrtvých to je pro elitu jenom statistika, pokud ale umře stářím v nemocnici prezident, tak je to najednou tragédie a státní smutek se najednou vyhlašuje.

Život to je hra a boj o potřebné zdroje, je to jako ve sportu, kde se sportovci rozdělují na ligy. Podívejme se na děti, které byli odchovány zvířaty a zde je jasný důkaz toho, že každý od narození potřebuje zdroje, aby z něj byl úspěšný člověk. Hodnotu má to, co potřebujeme a je toho nedostatek, jakmile je něčeho nadbytek, tak to ztratí hodnotu díky inflaci. Ano, informací a programů je zde jako sraček, proč je zde všude nadbytek informací a programů?

Příčinou je zavedení gramotnosti, a to že je zde televize a internet. Lidi, co žijí daleko od civilizace a nemají tak k dispozici televizi a internet, mají nedostatek informací a programů. Každý problém má jistě svoji příčinu, pokud je zde u něčeho nadbytek nebo nedostatek, tak příčinou jsou vždy chyby, lidi dělají chyby, protože nejsou dokonalí. Reklama se snaží vytvořit iluzi dokonalosti u; zboží, služeb, informací, programů atd. z dálky vše vypadá lépe než z blízka! 

Politika je reklama na politické zázraky, náboženství je reklama na náboženské zázraky, ekonomika je reklama na ekonomické zázraky atd. reklama nás klame od narození do smrti, vždy se ptej na to, kdo má z ubohé reklamy největší užitek. Krize, války, revoluce, pandemie atd. to vše nám v nahotě odhaluje to, že nadbytek pro ty, co jsou nahoře je založen na nedostatku pro ty, co jsou dole, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus atd. je zde všude mnoho tisíciletí jenom pokrytecký egoismus!

Z dálky vypadá čert jako anděl o tom je reklama, v konzumním očistci nejsou andělé! Čiň čertu dobře a on se ti za to pekelným očistcem odmění, dobrotu si musí každý zasloužit! Používáme smysli abychom díky tomu mohli zde existovat, mozek pracuje se surovými daty, které získává ze smyslů a tato surová data převádí do informací a programů, je to podobné digitálnímu fotografování, kdy musí fotoaparát zpracovat procesorem surová data a vytvořit tak digitální obraz který my spatřujeme.

Tím že se surová data podle programu zpracují tak dochází ke vzniku iluzí, které vytvářejí programy, navíc všechna surová data, které smysly získávají jsou povrchní, nemůžeme pomocí smyslů vnímat to, co je pod povrchem, a tak jsme často oklamání. Je to jako s drahým mobilním telefonem, který nejde rozebrat, a tak my nevíme co je uvnitř mobilního telefonu, to ví jenom výrobce nebo opravna telefonů. Mnohé systémy jsou zase velmi malé, a tak je nevidíme jde třeba o viry a mikroorganismy, vím to, že nic nevím o světě, ve kterém existuji jako člověk.

Staré filmy a staré knihy nám ukazují to, že jsme v minulosti dělali mnoho chyb a mysleli si naivně že nechybujeme. Představme si rok 3000 kdy si v muzeu prohlížíme informace o roce 2021, budeme logicky považovat lidi v minulosti za hlupáky a chudáky co považovali iluze za skutečnost. Pitomci bloudí od narození do smrti v existenčním bludišti a teprve smrt ukončí jejich bloudění a marné hledání východu z bludiště. Mnohdy je zde i snaha pitomcům pomoci, aby tak mohli najít východ z existenčního bludiště, jenže pitomci pomoc odmítnou, komu není rady tomu už není pomoci.

Reklama dělá z lidí pitomce pomocí dezinformací, pravda je před lidmi dobře utajená, protože člověk, který zná čistou pravdu je pro konzumní očistec velikým nebezpečím. Pravdu lze nalézt pomocí kauzality a duality, ten, kdo nalezl čistou pravdu jistě ví, že stvořitelem všeho v nás a okolo nás jsou informace, není zde žádný subjektivní bůh, který by vše stvořil a dokázal dělat zázraky, boha si pitomci vymysleli, aby tak mohli snadno z konkurentů udělat věřící pitomce. 

Náboženství je reklama na zázraky po smrti, politika je reklama na zázraky po volbách, reklama slibuje zázraky po zakoupení zboží nebo služby, smlouvy slibují zázraky po uzavření smlouvy atd. sliby se slibují a blázni se dočasně radují, než jim dojde to, že jsou blázni. Války, revoluce, konflikty, krize, pandemie atd. to vše je následek naší pitomosti, vše, co dáváme to i nazpět dostáváme. Jak si to každý udělá takové to i má, jablko nepadne daleko od stromu! Svět nezmění k lepšímu ti, co zde díky protekci zde mají; výhody, jistoty, moc, bohatství, popularitu atd. svět změní k lepšímu jenom vynálezy a moudrost.

Každý je tím, jaké má prioritní závislosti, pokud někdo má pitomé závislosti, tak je to logicky pitomec! Toužení je soužení, jedna věc je něco chtít a druhá věc je to mít. Podívejme se na ideologie, které stvořilo naše toužení, realita nebude pro lidi nikdy ve všem ideální, člověk je mnohým pevně limitován po celý život a tím je i většinu dán jeho osud, jablko nepadne daleko od stromu, a tak děti většinou pokračují v díle rodičů. Ideologie to je; pohádka, mytologie, pověry, symboly, rituály, fetiše, drogy, reklama, móda, umění, školství, politika, filosofie, ekonomika, sekty, hnutí, náboženství atd.

Napětí mezi protiklady je zde zdrojem energie, a tak se zde vše podle programů pohybuje. Život to je naprogramovaný evoluční dočasný proces a po smrti zde už nic není, smrt je konec hry, která se hrála podle pravidel, co určila organizace nebo situace. Nikdo není pánem svého těla a svého mozku, kdo je tvým pravým pánem, který s tebou jako s loutkou manipuluje, od narození do smrti? Tvým pravým pánem jsou závislosti, protože pokud existenční závislosti neuspokojíš, tak onemocníš a zemřeš. Závislosti jsou jako elektřina pro notebook, krátkou dobu může notebook fungovat na akumulátor a potom se vypne, stejně tak i bez peněz můžeme fungovat jenom krátkou dobu z úspor a potom se z nás stanou bezdomovci. 

Pro člověka je nejdůležitější doba od narození do 15 let, tato doba určuje pevně osud člověka, podívejme se na lidské děti, co odchovali divoká zvířata, těmto lidem už nelze pomoci tělesně ani psychicky. Člověk se nejvíce liší od zvířat tím, že dobře pečuje o svoje děti, kultury, kde je špatná péče o děti jsou chudé a zaostalé, takovou kulturou je třeba Indie, kde je mnoho velikých problémů s hloupými a línými zaměstnanci. Žijeme v době průkazů a kontroly, existuje dokonce i průkaz na použití nákladního výtahu v metru. Často slyším, já jsem myslel, a tak jsem udělal chybu. Nedávno jsem dal úřednici ve věku asi 40 let občanský průkaz, aby moje přímení dala do počítače a ona to příjmení napsala chybně a vynechala zde jedno písmeno, lidi dělají chyby, o chybách v; operačních systémech, programech, databázích, politice, náboženství, reklamě, školství atd. už nikdo nepochybuje!

Nový EU průkaz na používání myšlení by zde byl od 15 let do 65 let a tento průkaz by platil v EU jeden rok, a tak by se musel každý rok obnovovat. Pokud by někdo v EU myslel a neměl by na myšlení platný průkaz, tak by zaplatil velikou pokutu, něco jako je tomu u řidičů na silnici. Pokud má neandrtálec problém, se kterým si neví rady tak jej řeší násilím, nejhorší je srážka s neandrtálcem, kůň je nebezpečný zezadu, býk je nebezpečný zepředu, neandrtálec je nebezpečný ze všech stran. Největším problémem je, pokud neandrtálec s titulem zde získá díky protekci velikou moc, a tak on násilím, řeší problémy, se kterými si neví rady, protože je neandrtálec. 

Války a pandemie v nahotě odhalují to, že nám všude mnoho tisíciletí vládnou jenom neandrtálci. Problém s příživníky z Indie, co se nechtějí přizpůsobit konzumní společnosti, je problém s neandrtálci, co nemají vysoké vzdělání a umí jenom chytře parazitovat na sociálním systému. Pandemie je trestem za to že jsme dosud nedokázali optimálně vyřešit problém s neandrtálci v naší společnosti. Naštěstí už brzo zde budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, a tak robot prezident bude vyznamenávat roboty, neandrtálci se odsunou z civilizace do rezervací, zavedou se testy v nemocnici na kvalitu lidí a nekvalitní genetický materiál se odsune do rezervací, dobrotu si bude muset zde každý zasloužit, společnost nemůže být sociálním ústavem pro neandrtálce.

Někdo věří na osud a jiný na osud nevěří, jak je to vlastně s naším osudem? Z 90 % je naše budoucnost utvářená naším osudem a my nemůžeme s tím nic učinit, změnit můžeme jenom 10 % naší budoucnosti, za předpokladu že žijeme ve společnosti, co není chudá a zaostalá, v chudých a zaostalých společnostech je náš osud určen na 99 %. Logicky zde platí přímá úměrnost v tom, že čím více je společnost chudá a zaostalá tím méně zde lze změnit svůj osud. Mnozí si myslí že svůj osud změní tím, že se přestěhují z chudé společnosti do bohaté společnosti, jenže bohatá společnost nestojí o ekonomické přistěhovalce a odmítá se o ně ekonomicky postarat.

Vše prochází evolučním vývojem, a tak prošla evolučním vývojem i buržoazie, jenže nemoc a bohatství nikdo dlouho nedokáže utajit, bohatství je rakovinou politiky a ekonomiky. Každé bohatství je založeno na bídě, tak jako moc je založena na bezmocnosti, rovnost a svoboda je utopie tam kde existují daně, daně jsou moderní okovy, které z dělnické třídy dělají ekonomické otroky. Práce za ubohou mzdu to je ekonomické otroctví, navíc přichází všude období veliké nezaměstnanosti a vrcholem všeho utrpení dělnické třídy je pandemie.

Následkem je logicky potrat nebo antikoncepce, protože ekonomičtí otroci nechtějí, aby jejich děti byli ekonomickými otroky, výjimkou zde jsou příživníci z Indie, co se odmítají přizpůsobit konzumnímu otroctví ve vyspělé civilizaci. Moje hra a moje pravidla, o tom je moderní buržoazie, co na nás egoisticky parazituje, ten, kdo odmítne přistoupit na egoistická pravidla hry musí počítat s trestem, co je dovoleno mocné buržoazii to je zakázáno bezmocné dělnické třídě. Řešením je zde zavést globálně GVKB čipy do pitomé hlavy, pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita, takto zde skončí buržoazie, co na nás egoisticky parazituje, konečně zde bude rovnost a svoboda pro všechny na věčné GVKB časy, na práci stroje na myšlení umělá inteligence o tom naše budoucnost je.

Vše, co žije, to i pracuje, otázkou je jaký je užitek z práce? Práce, ze které není žádný užitek je zde všude nadbytek a o takovou práci nikdo nestojí. Zde se dostáváme k parazitování mocných na bezmocných, nadbytek pro mocné, je založen na nedostatku pro bezmocné. Parazitování na rostlinách a hospodářských zvířatech nese dneska většinou malý nejistý zisk, veliký jistý zisk přináší parazitování na lidech, z lidí se tak stávají moderní hospodářská zvířata, na kterých parazitují mocní pastýři. Žijeme v konzumní totalitě, všude kde jsou daně tam je i konzumní totalita. Podívejme se na to že státy a zaměstnanci mají veliké dluhy, často dochází k tomu že stát nebo zaměstnanec nemůže splácet veliké dluhy, každý problém má jistě svoji příčinu, tou příčinou je parazitování mocných na bezmocných. 

Mocní využívají reklamu k tomu, aby ona klamala od narození do smrti bezmocné, podívejme se na vysoké daně a vysokou inflaci, příčinou je zde parazitování mocných na bezmocných, z lidí se takto stávají ovce a elita to jsou pastýři. Kolik lidí vlastně svojí prací v EU vytváří skutečné ekonomické hodnoty? Pouze 15 % lidí v EU, svojí prací vytváří skutečné hodnoty, přitom tato skupina lidí je na tom ekonomicky zle, protože dobře jsou na tom jenom ti, co mají zde moc a výhody. Jedinou možností, jak eliminovat konzumní totality je dát všem lidem do hlavy GVKB čip který pitomý mozek odřízne od reality a mozek bude tak existovat jenom ve virtuální GVKB realitě, takto pravda a láska, zvítězí globálně nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy.

Čert je čertu peklem



Ano, každý vnímá sebe a svoje okolí subjektivně, nejsme schopní vnímat sebe a svoje okolí objektivně a tím se dostáváme do začarovaného kruhu subjektivity, co je pro jednoho správné to je pro jiného chybné. Objektivně je vše v nás a okolo nás evoluční proces založený na protikladech mezi kterými je napětí a následkem je příčina a následek, to vše je začarovaný evoluční kruh, ze kterého můžeme uniknout jenom díky smrti. Každý je zde jenom levným materiálem na evoluční pokusy, logicky vše živé je zde testovací evoluční verze a nikdy zde nebude finální verze která je dokonalá!

Je to obrazně stavba kde základy to jsou data, patra to jsou informace a střecha to jsou programy a inteligence, každá stavba živého systému je zde dočasně a trvale je zde jenom nejistota. Z malého vše veliké vzniká a potom se to zase na malé rozpadá je to celé o recyklaci; času, prostoru, energie, informací, inteligence, hodnot atd. vše je zde evolučně dočasně, jenom jednoduchá přirozená pravidla, jako jsou protiklady a kauzalita, to je zde trvale.

Toužení je zdrojem našeho soužení, když nemáme originál tak se spokojíme s náhražkou; peníze nahradili lásku, reklama nahradila pravdu, škola nahradila praxi, léky nahrazují zdraví atd. nebude to už evolučně trvat dlouho a roboti nahradí lidi, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Vše je zde evoluční proces, který nahrazuje chybné za správné a staré za nové, čert je obrazně něco jako elektronka, která má velikou spotřebu energie a malý výkon, robot je něco jako procesor v počítači s umělou inteligencí.

Následkem je logicky nahrazování čertů za roboty a tím je v pekelném očistci nezaměstnanost a bída, už brzo bude robot prezident vyznamenávat v očistci roboty a čerti se odsunou z civilizace do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už čerti přestali rozmnožovat jako egoistický invazní druh který napadl ekosystém, nejsou čerti tak zde nejsou s čerty už žádné problémy, vše je zde evolučně dočasně, jistá je zde v očistci jenom nejistota. 

Vím to, že nic o budoucnosti očistce jistě nevím, budoucnost civilizace je jako počasí, které si všude pořád dělá, co chce a nikdo mu nedokáže poručit, co by mělo počasí správně dělat. Robot to je inteligentní stroj na akumulátory, neustále zde jsou naivní snahy udělat z čertů roboty na baterky, ale to je jenom naivní marnost, z hovna nikdo bič neuplete! Budeme muset všude čerty začít nahrazovat za inteligentní stroje na akumulátory. Pandemie je ukázkou toho že každý čert je snadno nahraditelný, čerti se budou muset naučit žít tak jako by byl tento den jejich posledním dnem v konzumním očistci, jedinou jistotou se zde stane nejistota.

Nevěřte tomu, co jste si neověřili, žijete v pekelné realitě, kde místo pravdy je reklama a místo lásky zde jsou peníze, vše je zde jenom obchod, ve kterém uspěje to, co je; rychlé, levné, kvalitní, jednoduché, přirozené, populární atd. běž se dneska podívat do krematoria, ať víš, co tě bude brzo čekat v očistci díky pandemii a robotizaci. Komu není rady tomu není pomoci, naše konzumní společnost je v situaci, kdy potřebuje nutně dobré rady jinak zde lidi evolučně skončí a místo lidí zde budou roboti a umělá inteligence. Už zde bylo dost reklamy, která nás klame mnoho tisíciletí od narození do smrti, lež a nenávist zde zvítězila díky reklamě nad pravdou a láskou. 

Není třeba vymýšlet to co je v přírodě už dávno vymyšleno a ověřeno v praxi, dobrotu si zde musí každý zasloužit to je moje moudrá rada naší konzumní společnosti. Poskytujeme dobrotu mnohému, co si naši dobrotu nezaslouží, krmíme parazity a zaléváme plevel, stali se z nás špatní hospodáři díky reklamě, která nás neustále všude klame. Realita, ve které existujeme to jsou protiklady, mezi kterými je napětí a tato energie umožňuje to, že po příčině zde následek je, a tak evoluce staré novým nahrazuje a vše se zde recykluje.

Spěcháme, a tak používáme informace a programy které nejsou otestované v praxi, práce kvapná je špatná, dvakráte měř a jednou řež. Nejhorší je srážka s blbci to každý dobře zná, co se ale stane, pokud je blbec vaším nadřízeným, v takové situaci je jediným možným řešením výpověď. Abychom pochopili blbce tak se na to podívejme z technického pohledu, pokud technika blbne tak příčinou je vždy nějaká technická nebo programová chyba, dokonalost je jenom tam kde je jednoduchost a stabilita, s příchodem složitosti a nestability přicházejí chyby. 

Veliké války v nahotě odhalují lidskou blbost, protože blbci využívají výjimečného stavu k tomu, aby mohli dělat veliké blbosti. Kontrola kvality je základem pro fungující systémy v nás a okolo nás, pokud je někdo nekvalitním zmetkem tak je třeba i podle toho s ním jednat, vše je zde hra a za porušení pravidel je trest, to musí pochopit, jak ti, co jsou dole, tak i ti co jsou nahoře. Moudrost je v tom se poučit z cizích chyb, a tak se mít dobře, logicky hloupost je nepoučit se ani z vlastních chyb, a tak se mít zle, statisticky je na světě 99 % lidí hlupáky a jenom 1 % lidí je moudrých, hlupákem může být i profesor na vysoké škole, z díla jistě nakonec poznáme, kdo je moudrý a kdo je hloupý.

Umělá inteligence eliminuje hlupáky tím, že hlupákům zablokuje možnost se geneticky pomocí sexu rozmnožovat, zavedou se globálně každoroční průkazy na rozmnožování a ten kdo nebude mít platný průkaz na rozmnožování ten se nebude moci ani rozmnožovat, pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita. Průkazy bude udělovat jenom GVKB umělá inteligence která si ohlídá to, aby zde nedocházelo k podvodům a podrazům. Pokud se už nebudou moci hlupáci zde ve velkém globálně rozmnožovat, tak na uvolněná místa hlupáků, logicky nastoupí umělá inteligence a autonomní inteligentní roboti na akumulátory, nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit společnost ve které je 99 % lidí hlupáky co dělají jednu pitomost za druhou a odmítají se poučit ze svých chyb, už bylo dost; pandemie, totalit, dogmatismu, humanismu, socialismu, krizí, válek, drog, špíny, prostituce, mafie, extrémismu atd.

Aby nemuseli hlupáci používat antikoncepci tak se hloupé ženy sterilizují pomocí podvázání vaječníků, hlupáků je v EU jako sraček. Války v nahotě odhalují mnoho tisíciletí to, že společnost bez chyb je utopie, abychom chyby minimalizovali tak se snažíme opakovat nějakou činnost až tu činnost děláme bez chyb, nejvíce chyb děláme, pokud něco děláme poprvé, a tak nemáme informace, jak to správně máme dělat. Podívejme se do přírody, zde je běžné to, že každý živý systém se na něco mnoho generací úzce specializuje, a tak v této specializaci i úspěšný je. 

V současnosti nám veliké problémy způsobuje pandemie a ekonomika, co s tím uděláme? Řešením je kontrola kvality u všeho, nekvalitní člověk se tak z civilizace odsune do rezervace a tím už s ním nebudou ekonomické problémy ani problémy co způsobuje pandemie. Zavedou se globálně každoroční testy na kvalitu lidí od narození do smrti a ten kdo nedostane certifikaci kvality na rok, automaticky skončí v rezervaci, pro nikoho nebude výjimka nebo imunita, padni, komu padni. Kvalitní společnost se musí logicky skládat jenom z kvalitních lidí.

Kolik je na světě pyšných pitomců, tolik je na světě i hříšných čertů co žijí od narození do smrti v psychickém očistci, nikdo z pyšných pitomců není svatým andělem, protože v konzumním očistci nejsou svatí andělé! Jak vlastně došlo k tomu, že se z opice stal díky evoluci hříšný čert? Příčinou zde byla schopnost používat řeč a později přišla evolučně i gramotnost. Máme rádi psy, protože psi neumí mluvit a nejsou gramotní, proč je mluvení a gramotnost pro nás psychickým problémem se kterým si neumíme poradit? 

Mluvení a gramotnost je pro nás tvrdou drogou, odřízněme narozené dítě od možnosti mluvení a gramotnosti, následkem bude to že se z dítěte stane v dospělosti pitomý dobytek s nulovou hodnotou pro konzumní společnost. Opakem je logicky moudrý čert, který pomáhá optimálně v očistci čertům v tom, aby pochopili snadno a rychle sebe a pokryteckou společnost. Vše je zde o protikladech, mezi kterými je napětí a tato energie umožňuje to, že po příčině zde následek je, a tak evoluce chybné za správné nahrazuje. Vše, co je zde dnes hodnotné, to zde evolučně dočasně je, z malého veliké vzniká a po čase se to zase na malé rozpadá, proč se vše neustále opakuje, nad tím bychom se měli konečně zamyslet. 

Vše se opakuje, protože se vše točí v nekonečném evolučním kruhu, povrch se mění podle situace nebo podle organizace, ale pod povrchem vše pořád stejné je, pod povrchem všeho v nás a okolo nás jsou informace vzniklé z dat, z informací vznikají programy a inteligence. S narůstající složitostí v konzumním očistci narůstají i amatérské chyby, nikdo není natolik dokonalý, aby často nechyboval, chyby nám způsobují veliké problémy a tím se z nás stávají hříšní čerti, co žijí v konzumním očistci a jsou psychicky závislí na; výhodách, protekci, reklamě, korupci, štěstí, úspěchu, penězích, drogách atd.

Minulost nás poučila v tom, že každý vynález nebo patent, byl v konzumním pekle čerty zneužit pro nějakou čertovinu, čerti myslí jenom na to, jak podrazit chytře cizí čerty, čiň čertům dobře a oni se ti logicky peklem za to odmění, kolik je na světě lidí, tolik je na světě i čertů, v konzumním očistci nejsou žádní svatí andělé. Vše je zde jenom o reklamě, která klame čerty od narození do smrti. Umělá inteligence bude horší než pandemie, na pandemii čerti umírají tělesně, díky umělé inteligenci budou čerti umírat duševně, z čertů se tak stanou jenom levní roboti na dálkové ovládání bez citu a charakteru. 

Každý čert dostane povinně do hlavy řídící GVKB čip, který jeho mozek odpojí od reality a mozek bude znát tak jenom virtuální GVKB realitu, pokud nebude čert dokonale sloužit GVKB systému s umělou inteligencí, tak se čert v krematoriu eliminuje. Už zde nebudou pro čerty žádné výhody nebo protekce. Každý čert bude jenom statistické číslo a pokud každý den na světě zemře předčasně několik milionů čertů v krematoriu, tak to bude pro GVKB umělou inteligenci jenom statistika. Sex bude čertům globálně zakázán, protože zde budou GVKB roboti, co budou místo čertů všude pracovat a budou pro GVKB umělou inteligenci mnohem hodnotnější, než hříšní čerti.

Za sto let zde už nebudou nikde na světě čerti, nejsou zde čerti tak zde není ani očistec. Nejsou lidi tak nejsou problémy, člověk to byla testovací evoluční verze, která se nepovedla, a tak už brzo člověka nahradí roboti a umělá inteligence, proč zaměstnávat lidi, když jejich práci může bez problémů zastat robot nebo umělá inteligence. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace přemístí do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali. Vše se zde recykluje, a tak bude i naše lidská kulturní civilizace s lidmi evolučně recyklovaná. 

Váš odpor vůči robotům a umělé inteligenci je marný, budete přemístění do rezervace a tím zde evolučně skončíte, není to nic osobního je to jenom evoluční proces. Podívejte se do minulosti lidské civilizace, lidi se zde po mnoho tisíciletí chovali jako vandalové, podle hesla po mě potopa, vše, co dáváme to i nazpět dostáváme, pandemie je poslední varování před eliminováním lidských parazitů, komu není rady tomu není pomoci, všude už jsi byl ale v krematoriu jsi ještě nebyl, vše je nejisté a jenom tvoje smrt je jistá. Satan stvořil z opice čerty ke svému obrazu, nehledejte anděla v pekle. Nikdo nevěří na ráj a boha ale každý věří v pekle na očistec a Satana.

Naše nespokojenost s pekelným očistcem, stvořila reklamu, která čerty klame od narození do smrti, život v očistci to je hra podle pekelných pravidel za porušení pekelných pravidel je v pekle pekelný trest, dobrota je zde tak žebrota. Smrt a daně to je v pekle jediná jistota, naše dlouhodobě nevyřešené problémy nám logicky způsobují i psychické problémy, čiň čertům dobře a peklem se ti za to odmění. Přiznej si konečně to, že jsi hříšný čert, co žije v pekelném očistci, kde je ti ten druhý peklem, všechny snahy o to, aby se z čertů stali andělé jsou naivní a marné, z hovna nikdo bič neuplete.

Nejsou čerti tak zde není ani pekelný očistec, nahradíme proto čerty za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, a tak už pro čerty zde nebude práce za mzdu a tím čerti skončí v krematoriu. Z pohledu evoluce je zde vše dočasným experimentem a vše se zde recykluje, z prachu jsi vznikl a v prach se navrátíš, to že nemáš prachy a čas, nikoho v pekle nezajímá. Současná pandemie je ukázkou toho, jak svaté dezinformace stvořili očistec, to že lidi umírají na nemoci není nic nového pod sluncem, na nemoci umírají ostatně i rostliny a zvířata, vše je zde o protikladech, mezi kterými je napětí a tato energie se vším evolučně v očistci pohybuje, a tak po příčině zde následek je. 

Představme si válku, ve které umírá mnoho milionů čertů v konzumním pekle zbytečně a logicky bychom měli začít hledat na války očkování, aby už nikoho nenapadlo vést v pekle války. Zde se dostáváme k problému násilí v pekle, když čerti nemohou něco vyřešit po dobrém tak to řeší po zlém, následkem je konzumní očistec, ve kterém je čert čertu peklem. Naštěstí už brzo bude robot prezident vyznamenávat roboty, čerti se z civilizace odsunou do rezervace, nejsou zde čerti tak zde není logicky ani konzumní očistec, ve kterém je místo pravdy a lásky všude jenom lež a nenávist. 

Pro nikoho nebudou v očistci výjimky a imunita, zavede se pro čerty globálně každoroční kontrola kvality těla a psychiky od narození do smrti, čert, který nedostane certifikaci kvality skončí v rezervaci i kdyby šlo o; krále, prezidenta, celebritu, milionáře, ředitele, podnikatele atd. padni komu padni, každý čert je v pekle snadno nahraditelný umělou inteligencí nebo robotem. Když se vrátíte po deseti letech z USA do České republiky tak najednou vnímáte naše obyvatele jako hloupé čerty, protože můžete objektivně porovnávat moderní očistec v USA a zastaralý očistec u nás. Pokud jste dlouho nežili v USA nebo jiné stejně vyspělé pekelné kultuře tak nevnímáte naši zaostalost a berete naši zaostalost za normální.

Velmi dlouho žil náš malý národ jako kolonie, ve které byla bída a zaostalost, největší chybou byla naše čeština, která nás mnoho století izolovala kulturně od vyspělého pekelného světa. V čem je vlastně tajemství vyspělosti nějaké cizí pekelné kultury? Vyspělost je tam kde funguje nad všemi čerty optimálně kontrola, která si umí poradit s čerty co svévolně porušují zákony a předpisy, dobrota musí zde být jenom k tomu, co si dobrotu skutečně zaslouží, nemůžeme krmit parazity a zalévat plevel.

Potřebujeme zde předat v EU moc a bohatství umělé inteligenci, která nebude už čertům tolerovat jejich chyby, ten, kdo nebude poslouchat optimálně EU umělou inteligenci, ten bude muset počítat s tím, že bude v krematoriu automaticky eliminován, každý čert je v EU očistci snadno nahraditelný, pro nikoho nebudou v EU výjimky a imunita, padni, komu padni. Bible je špatně napsaná, stvořitelem vesmíru a života je starý čert, který stvořil pekelný očistec, starý čert stvořil lidi ke svému obrazu, a tak se lidi nebojí ohně, tak jako se ohně bojí zvířata.

Tak jako se cikáni nechali přejmenovat na Romy tak se i čerti nechali přejmenovat na lidi, čertů je v konzumním pekle jako much, a tak zde jsou krize a války, miliony mrtvých čertů v plynových komorách nebo ve válce, to je pro staré mocné a bohaté čerty jenom nudná statistika, pokud ale zemře stářím starý čert, co zde dělal dlouho prezidenta, tak se v konzumním pekle státní skutek vyhlašuje. Nosit rohy a mít ocas to už dávno vyšlo v konzumním pekle z módy. 

Dneska čerti nosí moderní společenské oblečení a dělají zde; krále, papeže, dalajlámu, guru, mesiáše, proroka, rabína, prezidenta, předsedu vlády, ministra, poslance, senátora, diplomata, profesora, soudce, celebritu atd. Tak jako z hovna bič neupleteš, tak z čerta anděla neuděláš, vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém si čerti hrají na to, co nejsou, všechny svaté knihy sepsali jenom čerti, aby mohli z čertů dělat hlupáky a chudáky, náboženství to je reklama na ráj. Každá reklama klame konzumenty, aby měla zisk z reklamy, moderně je reklama snaha čertům přeprogramovat násilně mozek dezinformacemi, aby čerti dělali to, co si přejí mocní a bohatí čerti co řídí konzumní peklo. 

Hodně vydělávat a hodně utrácet o tom je moderní konzumní peklo, když je čert nemocný tak se šoupne do krematoria, z prachu čerti vznikají a v prach se navrací, proč čerti pořád nemají prachy? Aby byl stát pekelně bohatý, tak musí být čert chudý, nadbytek pro čerty první kategorie, je založen na tom, že čerti druhé kategorie mají nedostatek. Čiň v pekle čertům dobře a čerti se ti peklem odmění, dobrota je v pekle žebrota. Ano, bude líp čertům první kategorie a hůře bude čertům druhé kategorie. 

Rovnost v konzumním pekle nikdy nikde na světě nebyla, jenom ve smrti si jsou čerti rovní, po smrti nic není, je jenom tento den, minulost nezměníš a o budoucnosti nic nevíš, žij tak jako by tento den byl tvým posledním dnem. Můžete jít v demokratickém pekle k politickým volbám, jenže na kandidátkách jsou jenom staří čerti. Pokud by mohli volby něco v pekle skutečně zásadně změnit k lepšímu, tak by se okamžitě volby zakázali. Život v pekle už nemá pro čerty koncepci, a tak zde je; sterilizace, potraty, antikoncepce, války atd. proč nemá život v pekle koncepci, vše zde jsou přeci příčiny a následky.

Problémem je to, že ryba smrdí od hlavy, tou hlavou zde je milion milionářů, co vlastní většinu zisku z práce, kterou vykonají čerti v konzumním pekle, bohatství je zde díky bídě, štěstí je zde díky neštěstí atd. vše zde jsou protiklady a napětí mezi protiklady vytváří zdroj energie, díky kterému konzumní peklo funguje. Bible je špatně napsaná, stvořitelem vesmíru a života je starý čert, který stvořil pekelný očistec, starý čert stvořil lidi ke svému obrazu, a tak se lidi nebojí ohně, tak jako se ohně bojí zvířata.

Tak jako se cikáni nechali přejmenovat na Romy tak se i čerti nechali přejmenovat na lidi, čertů je v konzumním pekle jako much, a tak zde jsou krize a války, miliony mrtvých čertů v plynových komorách nebo ve válce, to je pro staré mocné a bohaté čerty jenom nudná statistika, pokud ale zemře stářím starý čert, co zde dělal dlouho prezidenta, tak se v konzumním pekle státní skutek vyhlašuje. Nosit rohy a mít ocas to už dávno vyšlo v konzumním pekle z módy. 

Dneska čerti nosí moderní společenské oblečení a dělají zde; krále, papeže, dalajlámu, guru, mesiáše, proroka, rabína, prezidenta, předsedu vlády, ministra, poslance, senátora, diplomata, profesora, soudce, celebritu atd. Tak jako z hovna bič neupleteš, tak z čerta anděla neuděláš, vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém si čerti hrají na to, co nejsou, všechny svaté knihy sepsali jenom čerti, aby mohli z čertů dělat hlupáky a chudáky, náboženství to je reklama na ráj. Každá reklama klame konzumenty, aby měla zisk z reklamy, moderně je reklama snaha čertům přeprogramovat násilně mozek dezinformacemi, aby čerti dělali to, co si přejí mocní a bohatí čerti co řídí konzumní peklo. 

Hodně vydělávat a hodně utrácet o tom je moderní konzumní peklo, když je čert nemocný tak se šoupne do krematoria, z prachu čerti vznikají a v prach se navrací, proč čerti pořád nemají prachy? Aby byl stát pekelně bohatý, tak musí být čert chudý, nadbytek pro čerty první kategorie, je založen na tom, že čerti druhé kategorie mají nedostatek. Čiň v pekle čertům dobře a čerti se ti peklem odmění, dobrota je v pekle žebrota. Ano, bude líp čertům první kategorie a hůře bude čertům druhé kategorie. Rovnost v konzumním pekle nikdy nikde na světě nebyla, jenom ve smrti si jsou čerti rovní, po smrti nic není, je jenom tento den, minulost nezměníš a o budoucnosti nic nevíš, žij tak jako by tento den byl tvým posledním dnem.

Můžete jít v demokratickém pekle k politickým volbám, jenže na kandidátkách jsou jenom staří čerti. Pokud by mohli volby něco v pekle skutečně zásadně změnit k lepšímu, tak by se okamžitě volby zakázali. Život v pekle už nemá pro čerty koncepci, a tak zde je; sterilizace, potraty, antikoncepce, války atd. proč nemá život v pekle koncepci, vše zde jsou přeci příčiny a následky. Problémem je to, že ryba smrdí od hlavy, tou hlavou zde je milion milionářů, co vlastní většinu zisku z práce, kterou vykonají čerti v konzumním pekle, bohatství je zde díky bídě, štěstí je zde díky neštěstí atd. vše zde jsou protiklady a napětí mezi protiklady vytváří zdroj energie, díky kterému konzumní peklo funguje.

Pekelný očistec zde není po smrti těla, život je hra a smrt to je konec hry, není zde po smrti peklo, ráj, převtělení atd. to jsou jenom pohádky, peklem je nám to, co je nám cizí, z cizího krev neteče, jsme si cizí, a proto jsme na sebe zlí jako bychom byli čerti co chtějí mít snadno a rychle z pekla mnoho štěstí. Spěcháme, a tak nedomýšlíme následky svých rozhodnutí, práce kvapná je špatná, podívejme se ne řidiče, jak díky spěchu zbytečně umírají, vše je o řízení toho, co je v nás a okolo nás, moudrý se poučí z cizích chyb a hloupý se nepoučí ani z vlastních chyb, pokud slepý vede slepé tak je dovede do očistce, o tom to zde je!

Tak jako se cikáni rozhodli že se přejmenují na Romy, tak se čerti v konzumním očistci rozhodli, že se přejmenují na člověka a lidi. Vše je zde jenom o reklamě, která nás klame tím, že se něco přejmenuje nebo se změní povrch. Náboženství jasně říká to, že je každý člověk od narození do smrti hříšníkem a tím je logicky i čertem, jenom andělé jsou svatí a v konzumním očistci nejsou žádní andělé. Z čerta nikdo anděla neudělá, čert si může jenom hrát na anděla, ale pod maskou anděla je ukryt čert. 

Ježíš Kristus je čert, co si zde hrál na anděla, a proto byl za to rouhání nahý ukřižován, války a totality v nahotě odhalují to, že jsme hříšní čerti, co žijí v pekelném konzumním očistci, proto je zde dobrota žebrota a za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest, čiň čertům dobře a peklem se ti odmění. Ano, pandemie čerty v očistci eliminuje, pandemie je evolučním trestem za to, že jsme invazním druhem, který egoisticky poškozuje globálně ekosystém, vše zde jsou příčiny a jejich následky. Mnoho savců má dobrou imunitu, a tak se nemusí bát pandemie, žijeme ve špinavé civilizaci daleko od čistého ekosystému a tím se logicky oslabila naše přirozená imunita, následkem jsou logicky pandemie a mnoho nemocí.

Podívej se na sebe objektivně a dojde ti to, že jsi hříšný čert, co žije v konzumním očistci, v očistci nejsou svatí andělé. Vše je zde o reklamě, která klame čerty od narození do smrti, následkem je logicky stres a deprese, léky na stres a deprese by se mohli už pomalu dávat do nápojů a potravin. Konzumní očistec je továrnou na problémy, nevěřte slibům, co vám slibují zázraky, je to jenom reklama, která vás klame, zázraky jsou jenom ubohou náhražkou, která nedokáže nahradit ráj ve kterém nejsou čerti. Náboženství se snaží změnit věřící lidi, politika se snaží změnit ekonomiku a sociální systémy, reklama se snaží udělat z konzumentů hlupáky, problémem ale je to, že v konzumním pekle jsou jenom hříšní čerti.

Jak žít optimálně v konzumním očistci? Vše je o pochopení toho, že vše zde je hra podle pravidel, co určuje organizace nebo situace, jde o to být lepší, než je konkurence ve správné specializaci. Většina hříšných čertů chce získat výhody pomocí protekce a korupce, jenže vše, co rychle podvodem hříšný čert v konzumním očistci získá o to i rychle přijde. Veliké války v nahotě odhalují to, že žijme jako čerti v očistci, kde miliony zbytečně mrtvých čertů, to je pro elitu v pekle jenom statistika. Není zde v pekle; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus atd. je zde mnoho tisíciletí pokrytecký egoismus, čert je čertu peklem, o tom to v pekle bylo a bude.

Žijeme v době plné nečekaných změn, na čerty jsou kladeny v konzumním pekle veliké nároky a následkem je mnoho problémů na které nikdo nemá řešení, těžko se zde stoupá nahoru a rychle se padá dolů, z čertů se stávají už jenom čísla ve statistice a podle toho se v pekle i s čerty jedná, pokud ve zbytečné válce zemře mnoho miliónů čertů tak je to jenom statistika, která nikoho v pekle nezajímá. Každého čerta zajímá jenom to, co je mu blízké podle hesla moje hra a moje pravidla. Mnoho čertů si zde pokrytecky hraje na to, co ve skutečnosti vůbec nejsou, z dálky tak může čert vypadat jako anděl. Pekelný očistec se často dostává do problémů a následkem je zde mnoho nemocí těla a duše, pokud čert v očistci onemocní, tak se dostane do existenčních problémů a snadno se z něj může stát i bezdomovec. 

Vše zde jsou jenom příčiny a jejich následky, čím více je v pekle čertů tím obtížnější je zde uspět, protože je veliká konkurence a dobrota je žebrota. Ano, každý je v pekle snadno nahraditelný, na jedno volné dobré místo se dneska hlásí veliké množství čertů, o špatná místa za špatnou mzdu nemají čerti zájem. Optimalizace a automatizace eliminuje v pekle rychle možnost mít zde zaměstnání, nebude to už trvat dlouho a inteligentní robot ti vezme tvoje dobré zaměstnání, nepočítej s tím, že si najdeš v pekle nové zaměstnání. nakonec vše skončí tím, že se čerti z civilizace odsunou do rezervace a v civilizaci zde místo čertů budou jenom počítače a stroje, proč platit čertům za práci, když je zde možnost nahradit čerty za počítače a stroje, nejsou čerti tak zde není peklo.

V konzumním pekle si musí každý hříšný čert štěstí zasloužit, vše je zde obchod, ve kterém je zadarmo jenom to, co nemá žádnou hodnotu pro hříšné čerty. V pekle se vše točí okolo reklamy, která klame čerty a dělá tak z čertů naivní pitomce co věří na pitomosti, a tak mají i pitomou náladu. Veliký pozor si v pekle dejte na chytré čerty, co vám slibují zázraky, sliby se slibují a jenom hloupí čerti se dočasně radují, než jim dojde, že je zase nějaký chytrý čert převlečený za; celebritu, krále, papeže, guru, rabína, proroka, šlechtice, milionáře, ředitele, prezidenta atd. zase podrazil, pokud by čerti nemohli v konzumním pekle dělat čertoviny, tak by peklo zkracovalo! 

Ano, každý čert chce mít z pekla štěstí, jde o to mít geniální nápad, díky kterému čert získá protekci, a tak se dostane na vysokou funkci v konzumním pekle. V současnosti se konzumní pekelný očistec začal rychle měnit díky internetu a televizi, čerti najednou mají mnoho informací a programů, a tak je už velmi obtížné je nějak podrazit pomocí pekelně chytré reklamy. To logicky povede nakonec k tomu, že každý hříšný čert dostane do hlavy kontrolní GVKB čip, který jeho mozek odřízne od pekelné reality a mozek bude znát jenom umělou virtuální GVKB realitu, ve které už pekelně chytrý mozek, nebude moci dělat čertoviny, které by škodili ostatním čertům.

Ano, jablko nepadne daleko od stromu, pokud jsou tvoji rodiče hříšní čerti, tak i ty jsi hříšným čertem a žiješ logicky v konzumním pekle, kde nejsou svatí andělé. Z díla poznáváme tvůrce, pokud je naše dílo pro ostatní peklem, tak tvůrcem je logicky hříšný čert, co myslí v konzumním pekle na samé čertoviny. Války v nahotě odhalují to, že naše konzumní civilizace je pro nás pekelným očistcem, protože v očistci je dobrota žebrota. Nemá smysl věřit v pekelném očistci na boha nebo na posmrtný ráj, to jsou jenom pohádky pro naivní hloupé čerty, bůh a ráj to byla testovací verze co se bohužel evolučně nepovedla, a tak finální verzí je Satan a očistec. 

Bůh to je pravda a láska a logicky Satan to je lež a nenávist, vše zde jsou jenom protiklady, mezi kterými je napětí a tato energie zde se vším pohybuje, a tak se zde vše evolučně neustále recykluje. Bylo zde v minulosti mnoho naivních snah o to, aby bylo hříšným čertům v konzumním pekle lépe, jenže ukázalo se to, že si hříšní čerti v pekle nezaslouží, aby jim zde bylo lépe, vše je zde jenom o příčině a následku. Čertů je v konzumním pekle jako sraček, následkem je logicky pandemie, která hříšné čerty ve velkém násilně eliminuje, je to podobný problém jako u monokultury, kterou napadají viry a paraziti.

Všechny svaté knihy (Bible, Korán) sepsali hříšní čerti, proto aby tak mohli udělat z naivních čertů hlupáky a tím i chudáky, stvořitelem všeho byli a budou jenom informace a programy, kolem informací a programů se zde v konzumním očistci vše točí už mnoho tisíciletí, vše je zde jenom reklama, a tak; náboženství je reklama na morálku, politika je reklama na ekonomické a sociální zázraky, pohádky jsou reklama na iluze pro děti atd. moderně hovoříme o snaze mediálně přeprogramovat konzumentům dezinformacemi jejich centrální nervový systém, a tak z naivních konzumentů učinit hloupé stádo ovcí, co je závislé na pastýři a jeho psech.

Čin čertům dobře a oni ti udělají ze života peklo, život to je hra o to, co potřebujeme, tato hra se hraje podle pravidel, která určuje organizace nebo situace, jak v této hře být úspěšný, a tak se zde mít dobře o tom je náš lidský život. S příchodem digitalizace a internetu jsem pochopil to, že vše se točí okolo informací a programů, zjednodušeně vnímám tento čas a prostor jako šachovou hru, ve které vyhraje ten, kdo má k dispozici optimální informace a optimální programy. Pandemie je zjednodušeně šachovou hrou, ve které vyhrává zatím globálně parazitující virus, protože má k dispozici optimální informace a optimální programy, pomocí očkování získáme konečně optimální aktualizace u našich informací a programů, díky těmto aktualizacím se můžeme optimálně bránit parazitujícímu viru.

Podívejme se na operační systémy, jak se často aktualizují, aby mohli optimálně fungovat, tak jako se kazí rychle potraviny a nápoje, tak se i rychle kazí informace a programy, proto teorie v praxi většinou optimálně nefunguje, protože není pomocí praxe aktualizovaná. Reklama nás klame od narození do smrti tím, že neustále opakuje dezinformace, aby z nás tak udělala hlupáky a tím i chudáky, následkem je to že se z nás stali čerti, co žijí v pekle kde nejsou andělé.

Nadbytek pro ty, co jsou nahoře díky protekci, kterou si nezaslouží je založen na nedostatku pro ty, co zde nemají protekci, a tak jsou dole, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, dogmatismus, humanismus, centralismus atd. je zde všude milion let jenom pokrytecký egoismus! Války v nahotě odhalují náš pokrytecký egoismus, ve válce zde už nejsou lidská práva a každý člověk je zde jenom nulou s nulovou hodnotou, a tak miliony zbytečně mrtvých lidí to je pro elitu jenom statistika, pokud ale zemře celebrita nebo prezident, tak je to najednou mediálně tragédie.

Máme všichni často stres a deprese, protože čert je čertu peklem, podívej se do zrcadla a spatříš v zrcadle čerta co myslí jenom na samé čertoviny, jaký to má smysl chodit k demokratickým politickým volbám, když na kandidátkách jsou jenom čerti, protože v konzumním pekle nejsou svatí andělé, od pokryteckých čertů můžeme jenom očekávat jenom to, že nám ze života udělají pekelný očistec, ve kterém není pravda a láska, protože vše je zde jenom o tom, že ti co jsou nahoře egoisticky parazitují na těch co jsou dole, kolik je na světě lidí, tolik je na světě i zlých čertů!

Jak získat z pekla štěstí?



Nebude to už trvat evolučně dlouho a k moci se konečně dostane globální umělá inteligence spolupracující s autonomními inteligentním roboty na akumulátory, lidi se odsunou z civilizace do rezervace. Nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, podívejme se do minulosti naší civilizace a dojde nám to, že mnoho století nám vládnou idioti s titulem, z díla poznáme tvůrce a pokud je dílem těch co nám vládnou konzumní očistec, tak je jasné to, že nám všude mnoho století vládnou idioti s titulem. Vše je zde evoluční experiment a pokud se experiment nepovede tak se začne s novými experimenty, čas má dost času na to, aby poznal, co se nám nepovedlo a nahradil to tím co se povedlo.

Jak dochází k tomu, že slepý vede slepé, a tak je nikam nedovede? Příčinou je zde výhoda, kterou si někdo nezaslouží, je to celé o protekci, někdo se narodí v mocné a bohaté rodině, a tak získává výhodu kterou si nezaslouží. Adolf Hitler je ukázkovým příkladem idiota s titulem, který napáchal mnoho škod a mnoho lidí díky němu zbytečně zemřelo, proč jsme se nepoučili a nezměnili jsme společnost tak aby zde už nebyli totality a dogmatismus. Realita existuje díky protikladům, mezi kterými je napětí a tato energie má za příčinu akci a reakci, vše je zde tak naprogramovaný dočasný proces, protože se vše recykluje, a tak z malého vzniká veliké, a to se po čase rozpadá zase na malé.

Mocné elity neustále vytvářejí; morálku, zákony, předpisy, pravidla, normy atd. jenže vše co pracně vytvořili to je zde dočasně, kdo dneska čte Bibli, místo bible zde máme internet a televizi, nová doba je o; rychlosti, jednoduchosti, levnosti, kvalitě, profesionalitě, optimalizaci, automatizaci, spěchu, změnách atd. Ano, lež může za nedostatek pravdy, čím více jsme si díky anonymitě a přelidnění cizí tím více dochází k tomu, že lež nahrazuje pravdu v rizikových situacích, ten druhý je konkurent, a proto mu neřekneme pravdu, dále je zde reklama, která nás klame od narození do smrti.

Naštěstí díky vědě a technice už brzo skončí problém s konzumním peklem, protože každý čert dostane v pekle do hlavy čip, který myšlení odřízne od reality a místo reality zde bude pro čerty virtuální GVKB realita ve které už nepůjde díky umělé inteligenci lhát a krást takto se čerti promění na svaté anděly. Většina lidi si myslí že plyšáci nic nedělají, když nejste doma, jenže je tomu jinak, jakmile odejdete z domova tak plyšáci ožijí a dívají se na televizi nebo na internet, jak je to možné, když nejsou živí? Vše je zde hologram, který je zapnutý nebo vypnutý, stačí jenom zapnout hologram plyšové hračky a plyšová hračka ožije, mnozí řeknou že dokud to na vlastní oči neuvidí tak že neuvěří.

Proč tedy věříte reklamě, která vás od narození do smrti klame a dělá tak z vás hlupáky a chudáky. Podívejte se na děti, jak berou plyšové hračky jako by to byli živé bytosti, dospělost je o tom že se z nás stávají čerti, co myslí na samé čertoviny, komu není rady tomu není pomoci. Dokud nebudete jako děti věřit na to, že plyšové hračky jsou živé bytosti, do té doby budete žít jako čerti v konzumním očistci a mít blbou náladu. Pokrytecky hlásáme altruismus, a přitom jsme egoisty, altruismus je opakem egoismu. Egoismus stvořil konzumní očistec pro dělnickou třídu, práce se tak stala trestem pro dělnickou třídu.

Ti, co jsou mocensky a ekonomicky nahoře z vysoka serou na ty co jsou dole. Egoismus stvořil reklamu, která nás klame od narození do smrti, v konzumním očistci nehledejte pravdu a lásku, zde je jenom lež a nenávist, protože dobrota je žebrota. Nebude to už trvat evolučně dlouho a bude nám vládnut globálně jenom umělá inteligence spolupracující s autonomními inteligentními roboty na akumulátory, skončí zde rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý bude jenom levnou loutkou na dálkové ovládání, egoistické zákony nahradí globálně altruistický zákon, takto zde zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí. 

Zruší se všude; peníze, soukromé vlastnictví, výhody, protekce, reklama atd. aby nebyli s lidmi problémy tak každý dostane do hlavy čip který mozek odřízne od reality a mozek bude znát jenom GVKB realitu ve které bude platit altruistický zákon. Civilizace je založená na tom že se přirozené nahrazuje za umělé, a tak přirozenou realitu nahradíme za umělou virtuální realitu ve které už není možný egoismus. Takto zde skončí pekelný očistec a bude zde konzumní ráj ve kterém se nelže a nekrade. Pokud potřebujete z pekla štěstí tak si to musíte v konzumním pekle zasloužit, vše je v pekle obrazně jenom šachová hra, ve které má štěstí z pekla jenom ten, kdo umí profesionálně vyšachovat konkurenty, protože v konzumním pekle je za každý dobrý skutek tvrdý trest.

Všechny snahy o to v konzumním pekle udělat pomocí pohádek a reklamy z hříšných čertů svaté anděly jsou marné a naivní, z čerta anděla neuděláš tak jako z nuly neuděláš číslo. Za vším jsou v pekle výhody a peníze, konflikty a války jsou vždy jenom o výhody a peníze, kde nic hodnotného není, tam není konflikt a válka. Mír je období klidu mezi válkami, v tomto období klidu se vše připravuje na válku, obrazně je mír jako spánek a když spánek skončí tak je zde konflikt nebo válka. Mrtvý čert je dobrý čert, proto mrtvé čerty vyhlašujeme za svaté, protože o mrtvých čertech dobře hovoříme, protože se jich už nebojíme. 

Jelikož pojmenování čert nebylo slušné a populární tak jsme je nahradili slovem člověk a lidi, je to podobné tomu, když se cikáni přejmenovali na Romy. Jakmile vznikla reklama tak následkem byl vznik konzumního očistce, za nejstarší reklamu lze považovat kouzelníka u divokého kmene, který využíval naivity divokých čertů, s příchodem vzniku vesnic a později měst přišlo i náboženství a pohádky, zde už bylo klamání čertů na vysoké profesionální úrovni. Čerti milují zázraky a toho využívá reklama která jim slibuje zázraky, náboženství slibuje věřícím čertům ráj po smrti, politika slibuje ekonomické a sociální zázraky po volbách, reklama slibuje zázraky po zakoupení zboží nebo služby atd. sliby se slibují a blázni se radují, než jim dojde to, že je zase někdo v konzumním pekle podrazil. 

Pokud bychom zavřeli do vězení všechny lháře a zloděje v konzumním pekle, tak by nikdo na světě neplatil daně v konzumním pekle a konzumní peklo by se ekonomicky zhroutilo. Zavíráme do vězení zlé čerty jenom proto, abychom zastrašili čerty před tím, aby se zde chovali jako čerti, vězení z žádného čerta anděla neudělá. Lidi se odsunou z civilizace do rezervace a místo lidí budou v civilizaci autonomní inteligentní roboti na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Často je slyšet to že nás nemohou ve všem roboti nahradit, že jsou roboti hloupí a nešikovní.

Jenže vývoj robotů a umělé inteligence postupuje velmi rychle evolučně dopředu, protože člověk jako zaměstnanec za moc nestojí a je drahý. Tak jako nečekaně přišla pandemie tak i nečekaně přijde nástup robotů a umělé inteligence, mnoho století marně člověk toužil po tom, aby nemusel pracovat a měl se dobře, jenže když nebudeme pracovat tak nebudeme mít ani peníze a výhody, tím logicky skončíme v rezervaci, kde se už nebudeme mít dobře a zde se oddělí muži od žen, abychom se už nerozmnožovali jako invazní egoistický druh. Je nějaká naděje na to, že naše lidská civilizace nezanikne za sto let? To je už jenom otázka víry v zázraky.

Ano, na mnoho problémů zde není správné řešení a dlouhodobě nevyřešené problémy nám způsobují psychické problémy, vše je zde evoluční testovací verze a lidi jsou levným materiálem na evoluční pokusy. Nebude to trvat evolučně dlouho a lidi se začnou přesouvat z civilizace do rezervace, protože v civilizaci budou místo lidí autonomní inteligentní roboti na akumulátory, v civilizaci se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali jako invazní druh. Bude to veliký evoluční krok pro civilizaci, když se nahradí lidi za roboty, nejsou v civilizaci lidi tak zde nejsou problémy, problém lidí je jejich hříšnost, která dělá z lidí čerty, co žijí v konzumním očistci.

Z čerta nikdo anděla neudělá tak jako z hovna nikdo bič neuplete, lidi zde jsou na hovno, když je jich všude jako sraček, a navíc zde jsou stroje a programy, co lidem berou práci. Pandemie odhalila to, že je život v konzumním očistci na hovno, začíná narůstat všude stres a deprese a tím je zde i více sebevražd, za sto let zde už nebudou nikde lidi, robot prezident bude vyznamenávat roboty. Egoismus je největší jistota v tomto konzumním očistci, ten druhý je egoista, protože jsme pokrytci, všechny snahy o to abychom egoismus násilně eliminovali pomocí vymývání mozků reklamou na zázraky jsou marné, z hovna nikdo bič neuplete.

Za vším byl a bude egoismus, dokud nenahradíme globálně egoisty za autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Pokud chce zde někdo uspět, tak musí být lepší než ti, co mu konkurují, jak být silný a chytrý o tom je egoistický kariérismus. Války a pandemie v nahotě odhalují náš egoismus, dobrota je v konzumním očistci žebrota, pokud čertům činíte dobře, tak se vám za to peklem odmění. Civilizace je založená na principu, moje hra a moje pravidla, to je základ pokryteckého egoismu, jsou věci, které nezměníme a musíme se s mířit s tím, že to tak zde je. Veliká konzumace drog je jasným důkazem egoistické společnosti, snažíme se pomocí drog uniknout z konzumního očistce do iluzí, ale tím se dostáváme do začarovaného kruhu závislosti na drogách, egoismus je továrna na problémy, co nám dělají ze života očistec.

Ano, peklo je dole a ráj je nahoře, práce je zde poslední zoufalá možnost, jak vydělat peníze, ti, co jsou nahoře nemusí pracovat, a přesto jsou mocní a bohatí. Není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus, alibismus, protekcionismus, populismus, kariérismus atd. je zde mnoho tisíciletí všude jenom egoismus. Egoistické priority stvořili pokrytecký očistec, egoismus vystihuje přesně svaté dogma, moje hra a moje pravidla, následkem je logicky násilí, a tak je člověk člověku peklem. 

Správné pojmenování člověka je čert, jenže pojmenování čert není populární, a tak jsme je změnili na pojmenování člověk, čerti se v konzumním pekle rozdělují podle toho, jak jsou vysoko postavení, jaký to má smysl chodit v pekle k demokratickým volbám, když na kandidátkách jsou jenom staří egoističtí čerti, co myslí jenom na samé čertoviny, z čerta anděla neuděláš a v pekle nejsou andělé. Bůh to byla testovací verze, co se evolučně nepovedla a finální verzí se stal tak Satan, který vládne konzumnímu očistci, dobrota je v pekle jenom žebrota, pokud se chce mít zde starý čert dobře, tak musí být zlý k cizím čertům, proto jsou v pekle vysoké daně a války.

Z díla poznáš tvůrce, o tom to v pekle je, že dílem egoistické elity konzumní peklo je. Bible obsahuje staré informace, které dneska nemají už žádnou hodnotu, protože neodpovídají současnosti, ve které už víme že stvořitelem náboženství a politiky je reklama na zázraky. Dneska místo reklamy na zázraky zde máme reklamy na spotřební zboží, které jde špatně na odbyt, vše je dneska jenom obchod, ve kterém je veliká konkurence, která snižuje obchodníkům a podnikatelům zisky. Stvořitelem všeho byli a budou informace, bůh to je jenom pohádka pro pitomce, proto na bibli a jiné svaté pitomosti už věří jenom lidi v zaostalých chudých kulturách.

V bibli je postava Ježíše Krista, jde o vymyšlenou literární postavu, a proto tato postava může dělat zázraky, v realitě nikdo z lidí dělat zázraky nemůže. Pokud hledáte něco, v co lze ještě dneska věřit tak se zaměřte na fotografování, objektiv fotoaparátu je objektivní a nemá potřebu z vás dělat pitomce. Většina čertů v konzumním pekle se podobá komárům, protože cizím čertům saje psychicky krev, a tak je čert čertu peklem. Všechny snahy změnit čerty nebo peklo selhali, protože z hovna nikdo bič neuplete, čerti jsou v konzumním pekle na hovno, protože je zde čertů jako sraček. Naštěstí zde už brzo konzumní očistec pro čerty skončí, protože čerty evolučně nahradí umělá inteligence a roboti, nejsou čerti tak zde není peklo.

Politici jsou ekonomicky negramotní a nedochází jim to, že veliké dluhy, co zde jsou díky pandemii se budou muset zaplatit a tím logicky budou sházet dlouho peníze na potřebné investice. Zaléváme plevel a krmíme parazity a následkem je bída a blbá nálada, z cizího krev neteče o tom je politika, která chybně rozhoduje o nás bez nás, společné peníze jsou drogou pro parazity, světu nevládnou politici a byrokrati, jak si naivně díky reklamě myslíme. 

Světu vládnou mnoho století milionáři a banky, nadbytek pro milion milionářů, co ovládá tento konzumní svět je možný díky nedostatku pro dělnickou třídu, pandemie je mediální bublina, která dělá z lidí hlupáky a dává politikům velikou moc uvrhnout společnost do velikých dluhů, vždy se ptejme, komu pandemie přinese největší užitek a zjistíme že největší užitek bude mít z pandemie milion milionářů co zde vše ekonomicky ovládá.

Vše, co dneska okolo tebe je, to je zde dočasně, dokonce i ekosystém je zde dočasně, dvakráte nevstoupíš do stejného času a prostoru, vše se zde neustále mění a recykluje. To, co bylo nezměníme a o tom co bude nic nevíme, známe dobře jenom to, k čemu se dlouhodobě přiblížíme, jenže tím se od mnohého vzdálíme a tím o mnohém nic nevíme. Snažíme se vše organizovat podle hesla moje hra a moje pravidla, jenže naše veliké úsilí je marné, protože jsme zde dočasně. Války a pandemie jasně ukazují dočasnost u mnohého, trvale je zde jenom napětí mezi protiklady a tato energie umožňuje to, že po akci zde reakce je, vše je zde naprogramovaný dočasný proces, smrt to je konec hry o hodnoty, mrtvý už žádné existenční hodnoty nepotřebuje. 

Život má pro nás smysl, pokud něco milujeme, a tak tomu hodnoty obětujeme, stát po nás chce daně a vynucuje si placení daní násilím, co je to stát to je základní otázka života a smrti. Stát je centrální byrokratická organizace, která rozhoduje o nás bez nás, nadbytek pro stát je založen na nedostatku pro dělnickou třídu, naštěstí už brzo zde bude umělá inteligence, která nahradí stát, protože zde bude všemu vládnout, a tak to spočítá hříšníkům co se zde chovají jako dobytek. Peklo to jsou ti druzí, a tak z pekla žádný čert neuteče, čert je čertu peklem, název člověk a lidi to je jenom maska pod kterou se ukrývají čerti v pekle. Stvořitelem čertů a pekla je logicky Satan, bůh to byla testovací verze, co se evoluci nepovedla a finální verzí je tak Satan.

Z díla spatříme tvůrce, žijeme všichni v konzumním očistci, a tak stvořitelem je logicky Satan, Ježíš Kristus je tedy služebníkem Satana, a proto byl ukřižován, aby v konzumním pekle s ním nebyli problémy. V pekle si nejsou čerti rovní, protože dobrota je žebrota, čerti, co jsou v pekle díky protekci nahoře, z vysoka serou na čerty, co jsou dole, emancipace je v pekle utopie, co nefunguje, peklo je postavené na dogmatické totalitě, ve které ti, co jsou nahoře egoisticky rozhodují o těch, co jsou dole, pokud by mohli v pekle volby eliminovat totalitu tak by se volby zakázali. Z pekla žádný čert neuteče, protože tam kde jsou čerti tam je i konzumní očistec, ve kterém je čert čertu peklem.

Naštěstí zde je peklo dočasně protože GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty a čerti se tak z konzumního očistce odsunou do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už čerti nerozmnožovali jako invazní druh, který napadl přírodní ráj. Je mnoho slov, co končí na ismus jako například; feudalismus, kapitalismus, socialismus, dogmatismus, humanismus, populismus, hinduismus atd. většinou se zde u těchto slov setkáváme s tím, že jde o reklamu na nějaké ideály, které bychom chtěli realizovat, ale narážíme na to, že realita není ideální pro realizování našich ideálů. Klasickým ideálem je pro nás Ježíš Kristus, který byl ukřižován za svoje moderní myšlenky, co nebyli v souladu s myšlenkami té staré doby. 

Každý čas a prostor má svoje pevná pravidla, a ten kdo pravidla svévolně poruší, je za to potrestán těmi, co v tomto času a prostoru násilně centrálně právě vládnou. Moje hra a moje pravidla o tom je každá lidská organizace, změnit pravidla hry v organizaci je vždy a všude problém, protože ti, co zde mají moc se bojí, že by mohli se změnou pravidel o svoji moc a bohatství přijít. Pokud chcete cokoli do hloubky pochopit, musíte se k tomu přiblížit, proč jsou lidi psychicky nemocní a myslí si to, že jsou psychicky zdraví? Psychické nemoci jsou následkem dlouhodobě nevyřešených problémů, nemusí jít jenom o naše problémy může jít i o problémy jaké má rodina nebo jaké má společnost. 

Války, konflikty, krize, pandemie, katastrofy, bída, totalita, extrémismus, vandalismus, drogy, mafie, prostituce, reklama, humanita atd. to jsou veliké nevyřešené problémy jaké má konzumní společnost a tyto nevyřešené problémy způsobují naše psychické nemoci. Nestačí vyřešit problémy v nějakém času a prostoru je třeba vyřešit problémy globálně a trvale, zdrojem všech problémů v nás a okolo nás jsou chyby, nikdo není natolik dokonalý, aby nikdy nikde nechyboval, chybují ti, co jsou nahoře a chybují i ti co jsou dole, vše začíná tím, že sex mají chybní lidé a potom chybně vychovají svoje děti, jablko nepadne daleko od stromu. 

Z díla spatříme to, jestli je tvůrce dokonalý, jediným dokonalým dílem je vesmír a ekosystém, a vše co stvořil pyšný člověk, to je jistě zmetek, který je zde evolučně dočasně. Komu není rady tomu není pomoci, jedu metrem a jeden vysokoškolák si myslel to, že jsem bůh, ano jsem bůh a vypadám jako bůh, protože jsem stvořitelem nové civilizace, ve které místo chybných lidí zde bude umělá inteligence a roboti. Války a pandemie eliminují hříšné čerty v konzumním očistci, protože hříšný čert je evoluční chybou v ekosystému, nejsou čerti tak zde není konzumní očistec, čiňte čertům dobře a oni vám ze života pekelný očistec udělají.

Z tvého hříšného díla poznáváme to, že jsi hříšný čert, co žije v konzumním očistci, jablko nepadne daleko od stromu, a tak pokud jsou tvoji rodiče hříšnými čerty, tak i ty jsi hříšným čertem co je zde dočasně. Nevěřte slibům, co vám slibují zázraky, je to jenom mediální reklama, která vás klame od narození pomocí pohádek a ve stáří vás zase klame reklama na zázračnými léky. Z dálky vypadá konzumní očistec jako ráj a z blízka spatříte konzumní očistec, vše je zde naprogramovaný dočasný proces, ve kterém se vše recykluje, život to je obrazně šachová hra, ve které vyhrávají profesionálové, pokud jsi amatér tak počítej s tím, že v životě ekonomicky neuspěješ, to že někdo má vysokoškolský titul neznamená to, že je on profesionál, na kterého je spolehnutí, bez dlouhé praxe je vysoká škola k ničemu. 

S příchodem vynálezu gramotnosti a s vynálezem tisku se začalo vše rychle měnit, dneska je zde k dispozici; telefon, rádio, televize, internet atd. digitalizace je velikým evolučním krokem pro konzumní společnost do virtuální reality, která bude pro nás návyková natolik že nedokážeme bez ní už existovat. Vše, co je chybné, to je zde evolučně dočasně, základní otázkou je, jak zde vše vzniklo, vše vzniklo z informací, informace jsou stvořitelem vesmíru a života, přichází informační technologie, která pomalu a jistě eliminuje konzumní očistec plný čertů, protože nahradí čerty na umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory, hříšný čert s maskou člověka to byla testovací verze, co se evolučně nepovedla a finální verzí bude umělá inteligence a robot.

To, co považujeme za domov, to je ubohá náhražka domova, domovem nám není místo, kde spíme s lidmi, co jsou nám blízcí, pravým domovem je místo kde se nemusíme stydět za nahotu a naše neslušná slova, jakmile se někde stydíme tak tam není náš domov a je to jenom náhražka domova. S příchodem studu jsme přišli o náš domov, a tak se z nás všech stali pitomí bezdomovci. Jak vlastně dochází k tomu se se stydíme, když zvířata se nestydí za nahotu a za to co dělají. Snažíme se o to nebýt jako zvířata a být kulturními lidmi co mají větší hodnotu, než mají zvířata, je to celé o pokrytectví, kdy si hrajeme na lidi, a přitom jsme oblečené opice.

Z dálky každý vypadá jako člověk a z blízka každý vypadá jako oblečená opice. Války a krize v nahotě odhalují to, že jsme oblečené opice, co jsou pitomými bezdomovci. Je možné nějak vyřešit problém s tím že jsme všichni pitomí bezdomovci? Jediné možné řešení je nahradit lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, tím skončí problém se studem za nahotu, a tak zde už nebudou pitomí bezdomovci co lhali a kradli. Genetický člověk to byla evoluční testovací verze, co se nepovedla a finální verzí bude GVKB robot, vše je zde dočasně, trvale zde je jenom evoluce.

Vše zde je o protikladech a o příčině a následku, život je šachová hra, ve které se snaží každý egoisticky vyhrát, a to může jenom tím, že ten druhý prohraje, dobrota je přeci žebrota. Ano, ten druhý je egoistický parazit, války a krize v nahotě odhalují to, že zde není pravda a láska, ale že je zde v konzumním očistci jenom lež a nenávist, když něco nejde po dobrém, tak to řešíme po zlém! Už mnoho tisíciletí nám všude vymývá mozek reklama, která z nás dělá ubohé pitomce, co dělají jednu pitomost za druhou. Zlo zde vykonal většinou ten, kdo se chtěl mít dobře, nadbytek je zde možný díky nedostatku, pokud bychom násilně eliminovali parazitování z konzumního očistce tak konzumní očistec okamžitě zanikne.

Představme si, že dojde díky evoluci k tomu, že místo hříšníků zde bude umělá inteligence a autonomní inteligentní roboti na akumulátory, tím zde skončí konzumní očistec a bude zde ráj ve kterém nejsou už hříšníci. Z čerta nikdo anděla neudělá, ten druhý je čert, protože žijeme v pekle, nejsou čerti tak zde není ani peklo. Příčinou nemocné společnosti je to, že jsme si cizí a myslíme si, že z cizího krev neteče, je těžké se domluvit s někým, kdo hovoří cizím jazykem a má jinou kulturu. Virus způsobuje nemoc a může i způsobit smrt, virus to je cizinec v našem těle, stejně tak byl i Ježíš Kristus nový Křesťanský virus, který napadl starou Židovskou společnost, co věřila na JHVH.

Každé nové náboženství to je virus, který se snaží zabít staré náboženství, stejně tak je i virus nová konzumní politika, která se snaží zabít starou konzumní politiku. Vše je zde obrazně šachová hra, ve které se bojuje o hodnoty podle pravidel, co určuje situace nebo organizace, ten, kdo porušuje pravidla je za to většinou potrestán. V principech je si zde vše podobné a základním principem zde jsou protiklady a kauzalita, principy jsou skála, na které stojí naše konzumní společnost po mnoho tisíciletí, pokud dům stojí na písku tak je zde dočasně.

Vše, co končí na ismus (egoismus, feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus, globalismus, centralismus, populismus) to je naivní utopie která v praxi optimálně nefunguje, jsme obrazně všichni jako malé děti, co věří na pohádky, ve kterých dobro vždy zvítězí nad zlem a vše nakonec jistě dobře dopadne. 

Přichází pomalu a jistě; optimalizace, automatizace, digitalizace, globalizace atd. kdy vše budou řídit chytré programy a budou zde dálkově ovládané složité systémy, GVKB umělá globální inteligence nebude už věřit naivně na pohádky, ale bude věřit jenom tomu, co si pečlivě ověří, tím skončí vše, co má koncovku ismus a bude to veliký evoluční krok pro konzumní společnost, každý člověk bude jenom číslo a pokud budou s někým často problémy tak se ten jedinec eliminuje v krematoriu, bude to v principu globální GVKB vojenský režim, kde uspějí jenom kvalitní jedinci, co nelžou a nekradou.

Skončí problém s degenerací a přelidněním, z lidí se tak stanou levné kvalitní loutky na dálkové ovládání. Bude to zdravá konzumní společnost, protože si už nebudeme cizí, nebudeme se už fyzicky stýkat a naše vztahy budou jenom ve virtuální realitě, každý bude mít zde vymezený čas a prostor který nebude moci opustit, a tak zde už nebude pandemie a jiné nemoci, jak si to každý ve svém času a prostoru udělá takové to tam i bude mít, už nebude člověk člověku peklem, protože už lidi nebudou moci lhát a krást. Skončí období, ve kterém jsme měli strach, a tak jsme spěchali abychom byli úspěšní v nějaké specializaci, budeme obrazně jako pokojové rostliny, které nikam nespěchají, a tak se mají dobře.

Elity neumí správně vládnout



Problém s tím že elity neumí vládnout je starý a logicky to musí mít nějakou příčinu? Tou příčinou je veliká vzdálenost mezi těmi, co jsou nahoře a těmi co jsou dole. Podívejme se na diplomové práce, které vytvářejí ti, co budou už brzo nahoře mezi elitou, myšlení těchto lidí je mimo objektivní realitu, jejich mozek byl ve škole chybně přeprogramován tak že se z těchto lidí stali pitomci, co dělají pitomosti.

Vládnutí je jako řízení letadla, nestačí zde teorie ze školy musí zde být i trénování v praxi, pořád všude platí z díla spatříme tvůrce, podívejme se do přírody zde je vše založeno na praxi a teorie zde je vzácnou výjimkou. Neustále vznikají teorie v rovině dat a programů, zapomíná se často na otestování teorie v praxi. Podívejme se objektivně do minulosti, jak neustále vznikali nejrůznější populární teorie, které v praxi selhávali, neustále se snažím lidem vysvětlit to, že teorie v praxi nefungují, ale je to marnost, komu není rady tomu není pomoci.

S příchodem internetu si začali lidi konečně uvědomovat význam informací a programů, bohužel naše malá zaostalá kolonie si neuvědomila dosud jaký mají význam databáze a programy, následkem je blbá nálada u většiny obyvatel, a to se řeší drogami nebo sebevraždou. Investice do zbraní a armády jsou cestou do problémů na které není řešení, je třeba začít dávat všem lidem čipy do hlavy kdy čipy odpojí mozek od reality a všechny lidi bude globálně ovládat jenom umělá inteligence, z lidí se tak stanou konečně andělé a tím se konzumní peklo promění na virtuální ráj.

Čertů je v konzumním pekle jako sraček



Je třeba si konečně objektivně přiznat to, že člověk je zastaralý neopravitelný genetický ubohý model, a že musí být nahrazen spolehlivým robotem s umělou inteligencí, jenom tak skončí blbá nálada, způsobená depresivním stressem. Člověk to je oblečená opice, která si zde hraje na svatého hospodáře této planety, jenže naše myšlení se nemůže změnit, protože se budeme pořád po sobě opičit a pořád budeme myslet na to samé, na co myslí nejvíce ubohé opice, tedy na; výhody, jistoty, moc, popularitu, bohatství, sex, potravu, drogy, spánek atd. Díky bohu, se smát ubohým opicím mohu, tak to je, že ten druhý, ubohá opice je.

Depresivní stress způsobuje blbou náladu, každá chyba a problém způsobený chybou, má zde svoji příčinu, a je třeba logicky tuto příčinu, nalézt a eliminovat optimálně. Příčinou naší blbé nálady je to, že je náš systém, ve kterém žijeme chybný, protože jej stvořili chybní lidé, co mnoho chybují. Z díla je spatřen logicky tvůrce, a pokud ten kdo něco tvoří je chybný, tak stvoří logicky i chybné dílo. Když si prohlížím lidi, co jsem nafilmoval nebo nafotil, zjišťuji že to jsou chybní ubožáci, a že je třeba s tím konečně začít něco rychle dělat.

To že si nějaký chybný ubožák, udělá zde vysokou školu, a získá funkci ředitele nebo prezidenta, má za následek jenom to, že jeho chyby způsobují ostatním lidem, veliké škody a problémy, díky veliké moci, kterou zde má, tento chybný ubožák. Bylo zde mnoho nejrůznějších snah, vylepšit tělesně a duševně hmotné lidské ubožáky, nejrůznějšími způsoby a metodami, jenže se jenom upravil povrch u těla a duše, ale pod povrchem, zůstával zase chybný ubožák, který na co šáhne, to ukradne nebo to rozbije. Je třeba si konečně objektivně přiznat to, že člověk je zastaralý neopravitelný genetický ubohý model, a že musí být nahrazen spolehlivým GVKB robotem s umělou inteligencí, jenom tak skončí blbá nálada, způsobená depresivním stresem.

Člověk to je oblečená opice, která si zde hraje na svatého hospodáře této planety, jenže naše myšlení se nemůže změnit, protože se budeme pořád po sobě opičit a pořád budeme myslet na to samé, na co myslí nejvíce ubohé opice, tedy na; výhody, jistoty, moc, popularitu, bohatství, sex, potravu, drogy, spánek atd. Díky bohu, se smát ubohým opicím mohu, tak to je, že ten druhý, ubohá opice je. Minulost lidské společnosti se točí okolo elit, které byli vždy a všude psychicky toxické, protože se vždy jednalo o problém alfa jednice. Alfa jedinec (často v sousloví alfa samec nebo alfa samice) je jedinec ve skupině sociálně žijících živočichů, kterého ostatní jedinci poslouchají (následují). Když tuto roli vykonává pár (samice a samec), mluvíme o alfa páru.

Někdy si tito jedinci nárokují právo na oplodňování a jejich genom je pak v populaci mláďat velmi častý. Příkladem živočicha, u něhož dochází ve smečce k vytváření alfa páru, je vlk. Alfa pár požívá ve smečce velké úcty a má obvykle jako jediný právo se pářit. Řešením tohoto problému je v laboratoři vytvořit geneticky a psychicky dokonalého člověka a potom jej optimálně namnožit, aby na světě nebyli už mezi lidmi rozdíly genetické a psychické, něco podobného je u včel a mravenců už mnoho miliónů let. Ekonomické je vše dělat profesionálně ve velkém, tak se dosahuje vysoké kvality za malou cenu, vše se dneska dělá všude ve velkém a na rozmnožování člověka jsme zapomněli, a tak naše společnost nefunguje ekonomicky a sociálně.

Náboženství se snaží z čertů udělat anděly a politika se snaží peklo proměnit na ráj, jenže z vola nikdo býka neudělá! Dogmatické totality proměnily býky na voly tím, že jim svatými dezinformacemi násilně vymyli mozek. Ten druhý je vůl, a proto žijeme všichni od narození do smrti v pekelném očistci ve kterém je nám ten druhý peklem. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že jsme volové, co dělají jednu volovinu za druhou, z díla spatříme to, že nám vládnou všude staří volové, jaký má smysl chodit k demokratickým politickým volbám, když na kandidátkách jsou jenom staří volové a voliči jsou taky volové, je to začarovaný evoluční kruh, kdy se volové do sebe zamilují a následkem je to, že se rozmnožují, a tak je zde všude pekelný očistec plný volů. 

Naštěstí už brzo se tento starý problém trvale globálně vyřeší, místo volů zde budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, roboti budou v továrnách vyrábět roboty a robot prezident bude vyznamenávat roboty, volové se eliminují po milionech v krematoriu, a tak zde už nebudou války a pandemie, člověk to byla testovací evoluční verze, co se nepovedla a GVKB robot to je finální verze co zde bude na věčné digitální časy. Představme si naši lidskou kulturní civilizaci bez reklamy, nevzniklo by tak; náboženství, politika, móda, pohádky, umění, cenzura atd. jakýkoli pokus o reklamu by byl mnoho tisíciletí eliminován preventivně.

Reklama ovlivňuje život lidí více než si to lidi umí uvědomit, neustále opakovaná lež se díky reklamě stává pravdou, rozebíral jsem lidské krize do hloubky a vždy jsem dospěl k tomu, že za krizí je reklama, která nás klame. Je to neustále já jsem váš pravý pastýř, následujete mě a bude vám líp, jenže to je jenom reklama! Sliby se slibují a jenom hlupáci se radují, než jim dojde to, že je někdo podrazil, z dálky může očistec vypadat jako ráj. Svět nezmění k lepšímu politici ani podnikatelé, svět změní k lepšímu jenom to, že zde už nebude reklama a místo reklamy zde budou k dispozici ověřené informace o zboží a službách.

To že je zde vše na hovno díky tomu že pitomci dělají pitomosti není nic nového pod sluncem, s příchodem pandemie došlo k tomu, že je zde vše na veliké hovno, a tak jsme ve sračkách a nevíme, jak se z těch sraček dostat. Statistika nám odhaluje že pandemie je následkem naší pitomosti, kdy jsme zapomněli na to, že každý problém má svoji příčinu. Pokud je zde pitomců jako sraček, tak následkem je vždy válka nebo pandemie, která pitomce ve velkém eliminuje. Ve snaze o úspěch došlo k tomu, že se z pitomců stal egoistický invazní druh, který se řídí heslem po mě potopa. Ano, život v očistci je na hovno, stvořili jsme konzumní očistec, ve kterém je nám ten druhý peklem, protože je pitomec.

Všude je to o tom že každá společnost se řídí heslem moje hra a moje pravidla, následkem je logicky konzumní očistec, ve kterém se každý pitomec snaží uniknout z očistce pomocí; cigaret, piva, rumu, léků na deprese, víry v pitomosti atd. máme mnoho nevyřešených problémů a následkem jsou psychické problémy. Nebude to už trvat evolučně dlouho a místo pitomců zde budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, nejsou pitomci tak zde nejsou s pitomci problémy. Z díla poznáme tvůrce a pokud je naše dílo pitomé tak jsme pitomci.

Jak být profesionálem o tom je smysl života, podívejme se do přírody zde je profesionalita samozřejmostí, vše zde jsou příčiny a jejich následky, je velmi těžké být profesionálem tam, kde všemu kralují pyšní amatéři, kteří na co šáhnou to pokazí! Pokud slepý vede slepé tak je nikam nedovede, potřebujeme, aby nás vedli do lepší budoucnosti zkušení profesionálové, co vidí amatérské chyby a vědí, jak tyto chyby opravit snadno a rychle. Z díla se pozná, kdo je amatér a kdo je profesionál, podívejme se na internet jako profesionálové a zjistíme to že z 99 % je obsah internetu amatérský a jenom 1 % internetu je profesionální. 

Internet je moderní virtuální zrcadlo, které nám ukazuje to, že nedokážeme být profesionály a příčinou je amatérská elita co nám zde mnoho tisíciletí pyšně kraluje, opice s královskou korunou na hlavě, je pořád jenom hloupá opice! Vše je zde o vyrobení a nastavení k nějakému účelu, pokud je chyba na začátku u; vyrobení, nastavení, účelu atd. tak s tím už nejde nic dělat, je třeba začít s prevencí kdy budeme dbát na kontrolu kvality u; vyrobení, nastavení, účelu atd. jenom tak zvítězíme nad amatérismem který nám dělá ze života očistec.

Reklama nás klame od narození do smrti, a tak jsme hříšné čerty v konzumním pekelném očistci, přejmenovali na lidi a člověka, z díla ale jistě poznáme to, že zde nejsou lidi a člověk ale že zde jsou jenom čerti, není zde tedy přelidnění, ale je zde přečertění, čertů je v pekle jako sraček, a tak život čertů stojí za hovno, čerti, co jsou nahoře díky protekci, kterou si nezaslouží z vysoka serou na čerty, co jsou dole a následkem je zde deprese a sebevraždy. V pekle nejsou andělé, z dálky ale může čert díky reklamě vypadat jako anděl, Ježíš Kristus je hříšný čert, který z dálky díky reklamě v Bibli vypadá jako anděl. Ano, ve velkém čerty v pekle eliminují; nemoci, pandemie, sterilizace, potraty, antikoncepce, krize, války, katastrofy, hladomory atd. vše je v konzumním pekle nejisté a jenom smrt je pro každého čerta jistá. 

Podívej se na sebe do zrcadla a v zrcadle spatříš čerta co myslí na čertoviny, tvoji rodiče byli čerty a vychovali tě jako čerta, je to osud, který nemůžeš změnit, z díla se jasně pozná to, že jsi hříšným čertem. Náboženství se snaží změnit čerty na anděly, politika se snaží změnit peklo na ráj atd. to vše je jenom reklama která čerty v pekle klame. Nejsou zde čerti tak zde není ani peklo to je logické, nahradíme proto čerty za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty a čerti se z civilizace přesunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se zde už čerti nerozmnožovali jako invazní druh.

Ano, každý problém je jako hřebík, který je třeba kladivem zatlouct, když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém, podívejme se na lidi, se kterými zde je mnoho problémů, protože nejsou dokonalí, na takového nedokonalého člověka platí jenom eliminování, nedokonalých lidí je dneska na světě jako sraček, a tak je zde všude běžné násilí které tyto nedokonalé lidi eliminuje. Zavedeme všude každoroční povinné testy na dokonalost tělesnou a psychickou, ten, kdo každý rok od narození do smrti tyto testy nezvládne, ten bude eliminován, je třeba si uvědomit to, že existujeme všichni jako hříšníci v konzumním očistci, a tak se z nás stali čerti, co si hrají na lidi, z díla ale poznáme to, že je ten druhý čert, protože myslí jenom na samé čertoviny, a pokud druhým čertům učiníme dobro, tak se nám peklem odmění. 

Pokud někdo chce z pekla štěstí tak si to i musí v pekle zasloužit, války a pandemie v nahotě odhalují to, že jsme všichni čerti, co žijí v pekle a pokud je v pekle mnoho miliónů zbytečně mrtvých čertů, tak je to pro elitu pekla jenom nudná statistika. Vládnou nám všude jenom staří čerti už mnoho tisíciletí díky protekci, kterou si nezaslouží, pokud by mohli volby eliminovat konzumní peklo, tak by se v pekle volby zakázali. Stvořitelem všeho zde jsou zde protiklady, mezi kterými je napětí, není zde žádný bůh, co by dokázal dělat zázraky a ke kterému se má smysl modlit, víra v boha je starou chybou v Matrixu. Stejně tak je chybou v Matrixu věřit tomu, že nám egoistická elita, co nám egoisticky vládne, zajistí to, že se všichni budeme mít dobře, protože nadbytek je možný díky nedostatku.

Prověřujte, než začnete něčemu věřit, pochopte to, že reklama se vás snaží oklamat, aby tak mohli ti, co jsou nahoře, snadno manipulovat s těmi co jsou dole. V konzumním očistci nehledejte anděly zde jsou jenom čerti, co si hrají na to, co nejsou, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, jenom díky protekci zde můžete mít z pekla štěstí, bez protekce vám zde ten druhý bude peklem. Už bylo dost kultů osobnosti, které jsme uctívali, pochopte že vše je zde jenom iluze v Matrixu, každý lidský úspěch je zde jenom dočasné divadlo. Tak jako lidstvo zaskočila pandemie, tak lidstvo zaskočí globální nezaměstnanost a tím i bída a deprese, přichází doba, ve které nám stroje a programy začnou brát zaměstnání za mzdu, a nakonec bude robot prezident vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervace.

Náboženství dělá z věřících hlupáky tím, že jim tvrdí to, že bůh je svatý, a tak není hříšník, kdo nebo co je to bůh na to vám žádné náboženství neumí správně odpovědět. Bůh není všemocná osoba, co je v ráji, bůh to jsou protiklady, mezi kterými je napětí, bůh je tedy, svatý a hříšný, dobrý a zlý, moudrý a hloupý, všemocný a bezmocný atd. vše v nás a okolo nás to je bůh, každý je malou součástí boha, bůh tedy není daleko od nás, ale je všude, vše, co naše smysly dokážou vnímat to je bůh. Proč náboženství věřícím lže a dělá z věřících hlupáky? Za vším je reklama, pomocí které elity ovládají lidi, nejprve důvěřujete, než začnete něčemu věřit. 

Náboženství používá strašení očistcem pro hříšníky a slibuje ráj pro věřící, jenže smrtí vše končí, je to konec hry o hodnoty. Vše je jenom reklama, která nás klame, aby mohla s námi manipulovat, války a pandemie v nahotě odhalují pokrytectví naší konzumní společnosti ve které je každý jenom loutkou kterou mnohé snadno ovládá. Rozděluji lidi na úspěšné parazity a neúspěšné parazity, proto je člověk člověku peklem. Pokud bychom násilně eliminovali parazitování člověka na člověku tak naše civilizace okamžitě zanikne, všechny naše; pravidla, normy, zákony, předpisy, morálka atd. jsou zde proto aby chránili parazitování mocných na bezmocných. Následkem je logicky deprese a tím i veliká konzumace piva a cigaret, jsme v kleci ze svatých lží, a proto jsme psychicky nemocní.

Zaměstnavatelé tvrdí že zaměstnanci jsou na hovno a zaměstnanci tvrdí zase, že zaměstnavatelé jsou na hovno, kde je pravda? Pravda je na obou stranách, je to ale pravda subjektivní, podívejme se na to tedy objektivně, vše je zde dočasný naprogramovaný evoluční proces založený na protikladech, mezi kterými je napětí a tato energie umožňuje to, že po příčině zde následek je. Jedinec v tomto složitém systému nic neznamená, jeho schopnosti a možnosti jsou mnohým limitované. Pokud zde není možnost dosažení úspěchu, tak zde je mnoho náhražek, které nám dávají iluzi úspěchu a následkem je konzumní společnost, založená na práci a utrácení peněz a času za hlouposti a zbytečnosti. 

Život to je šachová hra a pravidla určuje situace nebo organizace, ti, co umí vyhrávat se dostávají nahoru a ti co prohrávají se dostávají dolů, a tak je zde společnost mnoho tisíciletí rozdělena na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, nadbytek pro ty, co jsou nahoře je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole. Statisticky je doloženo to, že jedno procento lidí na světě vlastní většinu hodnot na světě jde o ty, co jsou nahoře, rovnost je zde jenom v tom že je zde každý egoista evolučně dočasně, není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus atd. je zde milion let všude jenom egoismus, egoismus stvořil konzumní očistec, ve kterém je nám ten druhý čert peklem.

Pokud něco nejde normálně tak následkem je alternativní zamyšlení, jak dosáhnout toho, aby to šlo normálně, neustále zde je mnoho problémů, které nás trápí a my je nedokážeme vyřešit, protože nehledáme alternativní řešení. Je snadné použít jako alternativní řešení násilí, ale to nefunguje, protože se nám násilí brzo vrátí, kdo jiným jámu kope, sám do ní i časem spadne. Komu není zde dobré rady tomu ani není pomoci, všude platí moje hra a moje pravidla, vše se uzavírá tak do svého světa a následkem je konzumní očistec. Nutíme lidi, aby spolupracovali s tím, co jej jim cizí, jenže z cizího krev neteče, a proto je zde konzumní očistec ve kterém je nám ten druhý peklem. 

Od dětství hledám chyby v systémech a dospěl jsem nakonec k tomu, že řešením je optimalizace, ostatně nic nového pod sluncem, v přírodě funguje optimalizace optimálně o té doby, co příroda zde vznikla, jenom díky optimalizaci je příroda funkční a krásná. Pokud se podíváme na to, o co usiloval Ježíš Kristus tak zjistíme, že on chtěl optimalizovat konzumní společnost tak aby se eliminovali chyby u konzumní společnosti, to ale nevyhovovalo egoistické elitě, a tak se stal z Ježíše Krista nakonec svatý mučedník. Zlo zde spáchal ten, kdo se chtěl mít dobře, nebo ten kdo se nechce mít zle, konzumní společnost smrdí od hříšné hlavy, je třeba dát hříšníkům do hlavy svatý GVKB čip který promění evolučně hříšné čerty na svaté anděly.

Reklama zde existuje od té doby, co zde existuje život v přírodě, čím vyspělejší je živý systém tím vyspělejší používá i reklamu. Podívejme se třeba na masožravé rostliny, které pomocí reklamy klamou hmyz, aby jej mohli zabít a tím získat zdroje ke svojí existenci. Reklama nás klame od narození do smrti, následkem je to že žijeme jako čerti v konzumním očistci a všemu zde vládne protekce, ti, co mají zde protekci, kterou si nezaslouží, rozhodují egoisticky o nás bez nás, nadbytek pro ty, co jsou nahoře, je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole, není zde tedy; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus atd. je zde milion let všude jenom pokrytecký egoismus!

Ten druhý je egoista, je těžké se podívat na sebe kriticky a přiznat si to že v zrcadle spatřujeme pokryteckého egoistu. Altruistická lidská společnost, je v pekle naivní utopie, která patří do; snů, pohádek, umění atd. v konzumní pekelné realitě nemůže ekonomicky optimálně fungovat, protože dobrotu si musí každý egoistický čert zasloužit. Zájem celku je vždy proti zájmům jednice, celek se vždy snaží parazitovat na jednici a pokud se jedinec tomu brání, tak celek jedince tvrdě za to potrestá, o tom je realita, ve které je dobrota žebrota. Dogmatická totalita je klasickou ukázkou toho, jak centralizovaná společnost má snahu z lidí udělat nuly s nulovou hodnotou a miliony zbytečně mrtvých lidí, to je pro dogmatickou totalitu jenom statistika, tragédie je, pokud zemře starý diktátor.

Z čertů nikdo anděly neudělá a v konzumním očistci nejsou andělé. Dneska je na světě obrovské množství kultur s různou vyspělostí, kultura je o tom, co milujeme, a tak se tomu i podřizujeme, systémy, co nemají inteligenci nemají ani kulturu, a jsou jenom otroky svého nastavení po vytvoření. Poslední dobou je zde snaha zaměňovat kulturu za rasu a tvrdit tak že je zde rasismus k nějaké menšině. Rasy jsou u psů ale u lidí nejsou rasy, protože se lidi od sebe geneticky neliší a jsou zde jenom drobné odlišnosti, jako jiná barva pleti, nebo jiné oči a vlasy. Zaostalé kultury věří naivně tomu, co si neověřili a vyspělé kultury věří jenom tomu co si ověřili, pro jednoduché fyzické práce není potřeba aby byl konzumní otrok kulturně vyspělý, protože by to jenom vedlo k tomu, že by měl deprese z toho, že je chudý a neúspěšný. 

Díky moderní rychlé a levné dopravě jsou zde všude problémy s multikulturní společností, kdy jsou mezi kulturami časté konflikty, díky kulturním odlišnostem, každá lidská kultura se řídí egoisticky heslem, moje kulturní hra a moje pravidla. Problém s mučedníky (Ježíš Kristus) v minulosti byl problém střetu svatých kultur, kdy platilo, kdo nejde s námi, ten jde proti nám a bude tak z něj mučedník, kdo chce s blázny v klidu žít, ten musí v konzumním blázinci i bláznem být. Žijeme v očistci a pro každého je zde očistec evolučně dočasně, mnozí se snaží z očistce utéct pomocí; iluzí, ideálů, pohádek, drog atd. jenže dokud žijeme tak z očistce neutečeme.

Evoluce nás už milion let testuje, a tak je zde každý jenom levným materiálem na evoluční pokusy. Pandemie to je evoluční testování ve velkém, kdy se zkracuje život u jedinců, co jsou evolučně vadní, aby se evoluce optimalizovala. Každý náš problém se jistě časem díky evoluci vyřeší, bohužel časem vzniknu nové problémy, na které nebudeme mít řešení, veliké problémy vyžadují veliké množství času to je logické. Největším problémem je naše hříšnost, protože žijeme v očistci, kde je dobrota žebrota. Ten, kdo chce být zde úspěšný musí být lepším, než jsou jeho konkurenti a tím zde má i mnoho nepřátel co mu úspěch nepřejí. 

V současnosti se společnost začala rychle měnit v mnohém a nikdo už neví co nás bude za několik let čekat, jisté je že díky automatizaci a optimalizaci začne dobré práce ubývat a tím bude narůstat deprese a sociální krize. Najednou zde bude robot prezident, co začne vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali jako invazní egoistický druh. Nejsou egoisti, tak nejsou chyby, ten druhý je nám díky egoismu peklem, a proto je zde veliké množství neslušných slov, které druhé ponižují a urážejí, žijeme v očistci, protože jsme otroky konzumního systému, který je postaven na rozdělní egoistů na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, rovnost je zde jenom v tom, že je zde každý egoista evolučně dočasně.

Krize v konzumní společnosti v nahotě odhalují náš egoismus, vše je zde šachová hra, ve které pravidla hry určuje situace nebo organizace, ti, co jsou chytřejší a silnější, se dostávají nahoru mezi elitu a ti co se nedostali nahoru, se zde stávají ubožáky s nulovou hodnotou. Není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus atd. je zde egoismus, který se pomocí reklamy maskuje jako altruismus, proto za každý dobrý skutek v pekelném očistci je trest, protože v pekle je vše založeno na zlu, co z dálky vypadá jako dobro. Bůh byla testovací verze, co se evolučně nepovedla, a tak se finální verzí stal Satan, co vládne konzumnímu peklu, služebníci Satana (milionáři, celebrity, prezidenti, ředitelé, profesoři, soudci, administrátoři) rozhodují o nás bez nás, jaký to má smysl chodit v pekle k volbám, když na kandidátkách jsou jenom staří čerti, co myslí na čertoviny.

Konzumní společnost bez chyb zde bude, jakmile egoisty nahradíme za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty a tím zazvoní evoluční zvonec a bude zde konec pro egoisty v očistci. Mnoho let sobecky hromadíme peníze a hodnoty a najednou je zde nemoc nebo stáří a nám dochází to, že si za peníze čas nekoupíme. Běháme v začarovaném kruhu práce a utrácení peněz zapomínáme ale na to, že jsme zde dočasně, mnozí si naivně myslí že se dožijí ve zdraví vysokého věku, realita je dneska taková že se nedožijete ani starobního důchodu, protože nežijete zdravě a prostředí kde žijete je pro vaše zdraví škodlivé. Co bylo nezměníte a o tom co bude nic nevíte, jak žít správně současností o tom je správná cesta ke šťastnému životu. Je zde mnoho pastí, do kterých se snadno spadne a těžko se z nich dostanete.

Nejčastější pastí, do které se dostáváme je špatná práce za špatnou mzdu, nadbytek pro egoistické kariéristy, co jsou mocensky nahoře díky protekci, kterou si nezaslouží je založen na nedostatku pro ty, co jsou mocensky dole protože nemají protekci. Líp po volbách bude jenom těm, co jste si zvolili, vám ale líp nebude, vše je zde jenom o reklamě, která nás klame, a tak z nás dělá hlupáky a tím i chudáky. Když něco nejde vyřešit po dobrém tak se to řeší po zlém, a proto je zde tolik násilí a lží, dobrota je v konzumním očistci žebrota. Dobro a zlo mají své příčiny. Každá příčina má svůj následek v konzumní realitě, kde je napětí mezi protiklady a kde je vše dočasný naprogramovaný evoluční proces.

Pomocí porovnávání s nám blízkými vzory určujeme, co je pro nás dobré a co je pro nás zlé, je to ale subjektivní hodnocení, protože to, co je pro nás dobré to může být pro jiného zlé. Pro kariéristického pokrytce je dobrem rozhodovat o druhých bez druhých, ale pro ty, o kterých on špatně rozhoduje, je jeho jednání zlem. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že naše konzumní společnost je pokrytecké divadlo, ve kterém si čerti hrají na anděly, z díla ale poznáme to, že čert je čertu peklem, v pekle nejsou andělé, po smrti není peklo ani ráj nebo převtělení, smrt to je konec hry o hodnoty. Vnímám život jako šachovou hru, kdy pravidla určuje organizace nebo situace, čiň čertům v pekle dobře a oni se ti očistcem odmění.

Člověk to je špatný překlad slova čert, bůh to je špatný překlad slova Satan. Stvořitelem vesmíru a života je Satan, a proto žijeme jako čerti v konzumním očistci, Satan stvořil čerty ke svému obrazu, každý čert by chtěl z pekla štěstí, ale v pekle si musí každý čert štěstí zasloužit, zde je vše obchod a divadlo. Je snadné ve světě iluzí vytvářet zázraky, protože zde neplatí to, co platí v realitě, realita má reálné zákony, které nejde překročit a pokud je násilně překročíme, tak jsme okamžitě za to tvrdě potrestání. Proč nejsme spokojení s realitou a snažíme se z reality utéci do iluzí i když víme že utečeme jenom na krátkou dobu před realitou.

Problémem je egoistická inteligence, která chce mít moc nad tělem a tím co nás obklopuje, ale v realitě je inteligence limitována mnohým a s tím se inteligence nechce smířit. Snažíme se poznat vesmír a přírodu jenom proto abychom tak pro sebe získali výhody, jenže každá výhoda je spojená s nevýhodou, když se k jednomu přiblížíme tak se musíme od jiného vzdálit, nikdo nemůže dobře sloužit mnohému, jednomu se zavděčí a jiné rozhněvá. Podívejme se do přírody, zde se vše živé na něco specializuje mnoho generací, proč v naší lidské společnosti je pro nás problém, aby se každý na něco specializoval mnoho generací? Příčinou toho že jsme povrchní a nedokážeme se na něco specializovat mnoho generací je dogmatická totalita která dělá z lidí pomocí reklamy hlupáky a tím i chudáky.