sobota 20. května 2023

Každý člověk na světě je originál, co si hraje na to, co ve skutečnosti není



Pochopte konečně to, že blbci mají už velmi dlouho blbou náladu, protože se mají dlouho blbě díky tomu, že jim vládnou všude velmi dlouho blbci, co dělají jednu blbost za druhou a blbci chodí k volbám kde si zvolí za svoje zástupce blbce. Jakmile se dítě naučí pokrytectví, tak se z něj stane blbec, blbec si jedno myslí a jiné říká, takto vznikla evolučně naše blbá konzumní pokrytecká společnost, ve které je dobrota k blbcům žebrota. Jelikož oslovení blbec blbcům nevyhovovalo, tak bylo násilně nahrazeno za; král, císař, šlechtic, papež, prezident, předseda vlády, ministr, poslanec, senátor, soudce, diplomat, byrokrat atd. Byli jsme evolucí vyhnání z psychického ráje do psychického očistce za naše egoistické pokrytectví, komu není rady tomu není pomoci. Je zde svatá mytologická pohádka, ve které všemocný kouzelník zakázal jíst ovoce ze zakázaného stromu v psychickým ráji a varoval konzumenty, že je to ovoce jedovaté. Konzumenti všemocného kouzelníka neposlechli a jedovaté ovoce snědli, tím se jejich psychika otrávila a z konzumentů se stali blbci na věčně blbé časy.

Války v nahotě odhalují to, že jsme všichni blbci, co se zabíjejí po milionech a ničí veliké hodnoty. Mír to je válka vedená pomocí politiky a ekonomiky, nebude to už trvat evolučně dlouho a bude zde robot prezident co bude vyznamenávat roboty, skončí tak to, že nám vládli blbci. Všemu bude globálně vládnout jenom GVKB umělá inteligence, blbci se z civilizace přemístí do rezervací, aby nemohli v civilizaci dělat už blbosti, v rezervacích se oddělí od sebe muži a ženy, aby se už nemohli blbci rozmnožovat jako egoistický invazní druh který se řídí heslem po mě potopa. Ježíš Kristus po smrti stanul u posledního soudu a byl odsouzen k pobytu v očistci na věčné časy. Ježíš Kristus se ptá a proč jsem neskončil v ráji, když jsem se snažil dělat jenom dobro? Na konání dobra má autorské právo jenom božský Hospodin a za porušení autorského svatého práva je očistec. Já jsem ale konal přeci dobro ve jménu Hospodina, a tak jsem autorské právo neporušil.

Nemáte žádné potvrzení od Hospodina o tom, že jste dělal dobro ve jménu Hospodina, Hospodin nepotřebuje, aby nějaký ubohý hříšník, dělal hříšníkům dobro ve jménu Hospodina, pro dobrotu na žebrotu, bylo a bude! Ježíš Kristus požádal soud o to, aby jej zastupoval advokát GVKB, žádosti bylo vyhověno. GVKB předstoupil před poslední soud a pravil. Subjektivní pravda to je objektivně lež, objektivní pravdou je to že vše zlé je pro něco dobré, takže Ježíš Kristus bude na věčné časy v ráji. Hospodin na to pravil, to je svatá pravda, a tak Ježíš Kristus nebude v očistci, ale bude v ráji, dobrý advokát je nad zlato. Evoluce stvořila za milion let naši centralizovanou společnost, jakýkoli odpor proti centralizované společnosti je naivní a marný, vnímám centralizovanou společnost jako zlatou klec, ze které nejde nikam utéci, protože už nedokážeme normálně existovat mimo centralizovanou společnost. Odpověď na základní otázku vesmíru a života není 42, správná odpověď je decentralizovaná společnost, rodina je základem společnosti, jakmile jsme rodinu eliminovali pomocí centralizované společnosti, tak náš život ztratil smysl a logiku!

Neustále se lidi ptají na internetu na to, jaký má život smysl a nikdo jim nedokáže správně odpovědět! Ptal jsem se na to i velikého množství lidí co mají vysokou školu, ani zde jsem neuspěl, nikdo už neví, jaký má náš život vlastně smysl? Přijdete za lékařem s tím, že hledáte smysl života a dostanete ubohé léky na depresi, které vám stejně nepomohou, vše je zde jenom o náhražkách, které vám nepomohou k tomu, aby měl váš život smysl. Dva roky je zde pandemie a nedávno začala válka na Ukrajině, příčinou je centralizovaná společnost, centralizovaná společnost proměnila lidi na pitomce, co dělají pitomosti a následkem je to že jsme blázni co žijí v blázinci, za krátkou dobu zde bude umělá inteligence a autonomní roboti, to bude znamenat globální odsun všech lidí z civilizace do rezervací. Vše bylo stvořeno o tom nikdo nepochybuje, otázkou je, jak to bylo stvořeno a kdo je pravým stvořitelem? Pojmenování stvořitele všeho je velmi mnoho protože lidi dělají chyby a nikdo není z lidí dokonalý. Pojmenování by mělo vystihovat a popisovat stvořitele všeho optimálně, možností je mnoho. 

Po mnoha letech přemýšlení jsem dospěl k pojmenování kouzelník, stvořitel je jednoznačně kouzelník, který vykouzlil z ničeho vše, co zde existuje a svoje geniální kouzla nám neustále chytře tají, aby v nás neměl konkurenci. Kouzelníky bychom mohli rozdělit pomocí školního známkování kdy by stvořitel všeho dostal jedničku a člověk co má vysokoškolský titul a mnoho let praxe by dostal dvojku, bezdomovec by dostal pětku, protože si neumí vykouzlit dobrý život, jak si to každý kouzelník zde udělá takové to zde on i má. Vše je zde v pohybu, a tak neustále ze starého vzniká nové a z nového se brzo stává staré, nová kniha vznikla ze starých informací a po krátké době se z ní stane zdroj informací po novou knihu, a tak knihy vznikají z knih. Podobné je to i u filmů kdy nové filmy vznikají ze starých filmů, takový je život, vše je zde o recyklování. Co zbude z našeho současného světa za pouhých tisíc let, nezůstane zde kámen na kameni vše bude recyklováno po stránce hmotné i po stránce nehmotné, zdánlivě vypadá tisíc let jako nekonečně dlouhá doba, protože nežijeme dlouho ale z pohledu doby, kdy je zde ekosystém je tisíc let jenom krátký evoluční okamžik, čas je relativní jak v nás, tak i okolo nás. 

Kdo bude vědět za tisíc let jaké jsme dneska měli problémy které nás mnoho trápili? Zajímá snad dneska někoho, jaké problémy trápili lidi na světě v roce 1022, nikoho to na světě nezajímá! Je zde dneska mnoho knih a filmů o tom jaká nás čeká budoucnost, tyto knihy a filmy budou ale lidem v budoucnosti k smíchu, protože naše představy o budoucnosti jsou naivní a vycházejí ze současnosti. Minulost už nepoznáme ani jí nezměníme, v současnosti naši budoucnost svými rozhodnutími vytváříme, o budoucnosti nic jistě nevíme! Čas je továrna na evoluční změny, všechny naše současné problémy čas vyřeší ale časem vzniknou nové problémy, které budeme dlouho řešit, takový je život s tím nikdo nic nemůže udělat jsme jenom loutky které mnohé snadno ovládá a každá loutka je zde dočasným evolučním experimentem. Tak jako je umělá inteligence tak je zde i umělá práce, náš život je od začátku do konce spojen neustále s prací, vše, co žije to neustále i pracuje, realita je o práci, práce je zde pevným bodem, kolem kterého se vše točí od té doby, co zde existuje vesmír a život.

Logicky je zde otázka a co je to práce? Práce je naprogramovaný proces a výkon je zde možný díky příkonu, na počátku je zde vždy teorie, která se praxí ověřuje, a tak se profesionality po odstranění chyb dosahuje. Z díla spatříme tvůrce, často je zde snaha nahradit práci populárními slovy, takto vznikají zbytečné evoluční problémy, které nejde vyřešit po dobrém a musí se vždy řešit po zlém. Vše zde jsou jenom společnosti, protože jedinec zde nic nedokáže, největší společností je Absolutno, nejmenší společností je virus, vše, co je veliké to se skládá z malého, a tak z malého vše veliké vzniká a po čase se to na malé rozpadá, to je neustálý evoluční proces, ve kterém se vše recykluje. Často je zde snaha vytvořit svatý kult se svatým jedincem který dokáže zázraky, zázraky jsou populární, protože jde o návykovou dezinformační drogu, která nám dělá snadno a rychle psychicky dobře, na počátku zde byl kmenový kouzelník, který dělal zázraky a dneska jej nahradil lékař a psycholog. Vše zde evolučně postupuje od přirozeného k umělému, a tak vznikla umělá práce která začíná nahrazovat přirozenou práci, moderní umělou prací je kontrolovat umělou inteligenci na sociální síti jako je třeba; Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube atd. 

Aby umělá inteligence nebyla bezcitná k pitomců, co dělají pitomé chyby. V našich zaostalých ubohých poměrech se zatím nepoužívá umělá inteligence, a tak musí moderátoři vše jako pitomci číst, a to má za následek to, že se z toho čtení pitomostí brzo zblázní, a tak napáchají na sociální síti více škody než užitku. Náboženství je o tom, že láska může být jenom mezi člověkem a psem a nemůže být mezi cizími lidmi, zde nejde o lásku ale o obchod! Pracujeme za odměnu, protože jsme obchodníci a herci, místo pravdy a lásky je zde reklama a peníze. V okamžiku, kdy se z dítěte stane obchodník a herec, tak se anděl promění v čerta, a tak zmizí ráj a místo něj je zde peklo, žijeme pořád v ráji, nikdy jsme nebyli bohem z ráje vyhnání za naše hříchy, naše psychické peklo je v tom že toužíme po tom být bohové, a nechceme být volové. Nikdo z hříšníků se nebude modlit, já jsem vůl, co dělá voloviny, komu není rady tomu není pomoci!

Dokud vaše podvědomí nepochopí to, že jste vůl, co dělá voloviny, do té doby budete jako vůl dělat voloviny, nadáváme druhým tím, že jim říkáme vole a oni nám to oplácejí. Pokud by si každý opakoval mnohokrát za den, já jsem vůl, co dělá voloviny, tak by nadávka vůl zmizela z našeho slovníku díky inflaci. Všichni jsme volové, co si hrají na bohy, proto za trest žijeme v očistci, ve kterém je nám ten druhý vůl peklem. Ježíš Kristus byl ukřižován za to, že si hrál na boha, a přitom byl volem, všechno násilí v naší kulturní minulosti je následkem toho, že si volové hrají na bohy, a tak žijeme v očistci, dokud to nepochopíme, do té doby zde budou krize a války. Když čtu to, co bylo lidmi napsáno a poslouchám co lidi říkají, tak mi dochází už padesát let, že každý jenom kopíruje to, co bylo napsáno nebo řečeno, originalita zmizela z naší konzumní kultury dokonale! Není to ale jenom problém u informací, tento problém je i u; programů, módy, umění, řemesla, náboženství, politiky, filosofie, psychologie, vědy, propagandy, reklamy, školství, myšlení atd. 

Jsme líní jako dobytek, který myslí jenom na uspokojení svých egoistických potřeb a nic jiného jej nezajímá! Stačí napsat něco na sociální sítě a z odpovědí je vám brzo jasné, že zde zaléváte plevel a krmíte parazity! Podívejme se na mučedníky v minulosti, bylo jich velmi mnoho a jejich naivní snaha o to, aby se něco změnilo k lepšímu byla naivní a marná! Jakmile vznikli evolučně daně, tak se z většiny lidí stal ubohý dobytek, který myslí a jedná jako dobytek! Je správné platit daně? Tuto otázku se lidi dávají už od té doby, co daně vznikli? Jenom situace může určit co je správné a co je chybné, v některé situaci je správné daně platit a v jiné situaci je správné daně neplatit! Tak je to v našem životě se vším jenom situace může určit co je správné a co je chybné, mocné organizace nám nemohou násilně určovat co je pro nás správné a co je chybné, protože následkem budou jenom problémy, na které není řešení! 

Navštívil jsem strojem času Ježíše Krista a snažil jsem se mu vysvětlit to, že je blázen, koukal na mě, jak tele na nová vrata, zpočátku se snažil přede mnou zbaběle utéci a když mu došlo že přede mnou neuteče tak začal plakat. Nejvíce jej vytočilo, když jsem mu vysvětlil to, že všemu zde kralují systémy, systémy stvořili tak; boha, vesmír, život, člověka, morálku atd. Ježíš Kristus mě začal na kolenou posit abych byl jeho mistrem, který jej jistě dovede k osvícení. Na to jsem mu řekl že tolik informací jeho hlava nedokáže pojmout a dal jsem mu meditaci kterou si bude opakovat. Ta meditace zněla. Já jsem vůl, co dělá voloviny. Ježíš Kristus, ale odmítl tuto moji svatou meditaci, a tak byl brzo za to jako neznaboh nahý ukřižován. Komu není dobré rady od GVKB tomu není už pomoci, bylo a bude! Jak je to možné že se se úspěšní lidé dožívají vysokého věku ve zdraví? Vše je zde o hodnotách, to, co zde má hodnotu to je zde dlouho, a to co nemá hodnotu to je zde krátce, a to platí i o délce lidského života. Žijeme oproti opicím velmi dlouho protože náš život má mnohem větší hodnotu než život opice. 

Každá; katastrofa, krize, válka, pandemie atd. má za následek to, že se u lidí zkracuje délka jejich života, dlouho zde žijeme, protože se máme dobře tělesně a psychicky, mít se dobře je základem našeho zdraví, bylo a bude! Jak dochází k tomu, že se mnoho lidí má zle, a tak jsou často nemocní a nedožívají se vysokého věku. Jsme špatní hospodáři, co zalévají plevel a krmí parazity! Podívejme se na profesionální sport, zde nejde mít protekci a není zde ani korupce, podobně to funguje i v přírodě, s příchodem protekce a korupce se ráj proměnil na pekelný očistec, ve kterém se mají dobře jenom profesionální lháři a zloději! Nestále vychází mnoho knih o tom, jak se stát milionářem nebo celebritou, přitom návod je jednoduchý, úspěšný je ten, kdo chytře parazituje tak, že za parazitování není potrestán! U divochů není možné parazitování, protože jak se o to někdo pokusí, tak je brzo eliminován, a proto zde není problém s pokrytectvím! Proč věřit v Hospodina, když je možné jít do hospody a zde zapomenout na naše problémy, pochopili jsme to že vše, co nám slibuje zázraky to z nás dělá pitomce, zázraky v praxi nejsou možné, každý zázrak to je jenom teorie, která v praxi nefunguje! 

Máme se mnoho století blbě, a tak logicky máme i blbou náladu, to nezmění náboženství ani politika, protože u nás mnoho století nefunguje optimálně ekonomika a tím i nefunguje politika. Život je o výhodách, výhody jsou pevným bodem, kolem kterého se točí život a společnost, tam kde nejsou výhody tam je blbá nálada, a to dokáže vyřešit jenom hospoda kde je k dispozici pivo, všude je dobře a v hospodě je nejlépe. Když se opijeme tak mnoho mluvíme, protože se odblokovalo naše pokrytectví, morálka je zde díky našemu pokrytectví podívejte se na zvířata zde není žádná svatá pokrytecká morálka, a tak ten kdo koná zlo musí počítat s tím že brzo zle i skončí. Můžete mít hodně věcí na tomto světě. Úspěch, skvělý život, bohatství, moc, popularitu, svatost, štěstí atd. Ale nemůžete mít nikdy objektivní pravdu, která by se líbila všem pitomcům na světě. Každý pitomec má totiž svou pitomou pravdu. Proč Ježíše Krista zavraždili? Hlavním důvodem bylo, že porušil pitomá pravidla pitomé organizace. A za to se vraždilo vždy a všude. 

Takže, kde je pravda a kdo má pravdu? Proč o tom vůbec píši? Protože naprostá většina pitomců se celý život soustředí na to, aby jiným pitomcům dokázali, že mají objektivní pravdu. Aby jim vnutili svou subjektivní pitomou pravdu. Aby jim sdělili svůj pitomý názor. Aby jim ukázali, jak jsou dokonalí, a že si proto zaslouží jejich uznání. Co myslíte, koho na světě zajímá, že vy máte svoji pitomou pravdu? A tak se trápíte, protože jiní pitomci vás neuznávají. Své trápení si však způsobujete sami tím, že se chcete chlubit i v situacích, kdy to není vhodné. Vyžadujete uznání za své pitomé názory, i když v danou chvíli to poslední, co ostatní pitomci vyžadují, jsou ty vaše pitomé názory. Pokud pitomec oznámí, že něco hodnotného má, vy odpovíte, že někdo jiný to má také. Pokud někdo dá najevo, že něčeho hodnotného dosáhl, vy musíte doplnit, že někdo jiný také. A ještě si přihodíte, že má i lepší výsledky. A úplně nejvíc ty druhé pitomce naštvete, když ten někdo jiný jste vy sami. Nikoho na světě nezajímá vaše pitomá pravda, ale jen jeho vlastní pitomá pravda.

Každý je přesvědčený o své pitomé pravdě. A udělá vše, co je v jeho silách, aby to sdělil jiným pitomcům. Pokud mu to nedopřejete, budete s ním mít problémy. Navíc často svou pitomou pravdu mnoha pitomcům ani nedokážete sdělit z toho důvodu, že oni vás nepochopí, protože jsou pitomí. Bohužel jsem jako pitomec ztratil spoustu let naivní snahou o získání pozitivního mínění druhých pitomců o sobě. Jakmile jsem se přestal zajímat o to, co si o mě pitomci myslí, zjistil jsem, že je to lepší pro mne i pro jiné pitomce. Jenže komu mediálně vykřičíte svou pravdu o nespravedlnosti, když se každý pitomec stará jen o sebe? Poradím vám. Nepřemýšlejte o spravedlnosti v konzumním očistci. Nepřemýšlejte ani o dokonalosti. To najdete v; pohádkách, televizi, internetu atd. Skutečný život vůbec není o tom, zda je něco geneticky dokonalé, nebo je to genetický zmetek s nulovou hodnotou! Staré nezměníme a budoucnost neznáme, v současnosti soutěžíme a bojujeme, vše je zde dočasnou iluzí, co vypadá reálně, často hledáme odpovědi na to, co neznáme a naší nejčastější otázkou je proč žijeme v konzumním očistci jako ubožáci.

V okamžiku, kdy se člověk naučí pokrytectví tak se anděl promění na čerta, a tím se ráj promění na peklo, nebyli jsme vyhnáni bohem z ráje a naše hříchy, pořád v ráji všichni fyzicky žijeme, ale naše pokrytectví vnímá tento ráj jako psychické peklo! Ten druhý je; blázen, blbec, pitomec, vůl, svině, lhář, zloděj, sobec, idiot atd. nemáme rádi cizí lidi, protože je neznáme, máme rádi jenom to, co známe, protože je nám to dlouho blízké. Blízké je nám to, co existuje v současnosti a cizí je nám to co bylo nebo bude. Většina lidí na světě existuje psychicky mimo současnost, a proto je nemáme rádi, někdo uniká do minulosti a jiný zase uniká do budoucnosti a následkem je zde mnoho příživníků co se nechtějí přizpůsobit současnosti. Často je zde snaha těmto lidem pomoci ale je to marnost, psychika člověka se uzavírá změnám v okamžiku přechodu z dětství do dospělosti u někoho tento přechod nastává brzo u jiného pozdě. Blázen křičí, jste všichni blázni, podle sebe každý posuzuje ostatní, je vůbec možné pomocí testů poznat kdo je normální a kdo není normální?

Problém všech testů na normalitu je to že jde o teorie a život je o praxi, nejde vytvořit test na normalitu který by vycházel z praxe. Dlouho jsem nemohl pochopit to, co se nám snažili sdělit lidi z minulosti v knihách, dneska to chápu, snažili se nám sdělit, podívejte se na to, jak jsme amatérsky chybovali a neopakujte už naše ubohé chyby jako pitomci. Největší chybou, kterou jsme v minulosti neustále dělali, byla dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, byli jsme špatnými hospodáři, co zlévali plevel a krmili parazity, čiň čertům dobře a oni ti udělají ze života peklo, o tom je naše ubohá minulost. Podívejte se na malé děti, jak jsou šťastné do té doby, než začnou je násilím donutíme, aby chodili do; školky, školy, zaměstnání atd. proč musíme ráno opouštět domov a chodit mezi cizí lidi co jsou nešťastní, a tak se i my stáváme nešťastnými. Vše začalo tím, že jsme se naučili používat řeč abychom se mohli na něčem domluvit, řeč nám přinesla výhody a tím i nevýhody, milujeme psy, protože psi nemluví, pokud by psi začali mluvit, tak bychom je přestali už milovat. 

Mluvení je návyková droga, pokud bychom umístili bohatého člověka na pustý ostrov, kde by on nemohl s nikým mluvit mnoho let, tak by se z toho ten člověk zbláznil, protože by nedokázal existovat bez mluvení, čím více je člověk bohatý tím větší má potřebu mluvit. Tak jako se léčí závislost na drogách tak je potřeba léčit i závislost na mluvení, chemické drogy poškozuji naše tělo a nadměrné mluvení poškozuje naši psychiku, podívejme se na lidi, co zde mají vysoké funkce, jak rádi mluví a jak neradi mlčí. Psychicky zdraví jsou ti, co málo mluví, takových lidí je na světě málo, co je příčinou toho že někdo málo mluví, a tak mu samota vůbec psychicky nevadí? Málo mluví ten, kdo není hříšníkem a je tak svatý, čím větším je člověk hříšníkem tím větší má potřebu mluvit. Všechny knihy sepsali hříšníci, co měli potřebu mnoho mluvit, pokud zapnete; rádio, televizi, internet atd. tak narazíte na to, že hříšníci zde mají velikou potřebu mluvit, problémem není pandemie nebo válka, problémem je to že mnoho mluví o pandemii a válce!

Umístěme narozené dítě do laboratoře, kde nebude zde nic, co by mělo vliv na vývoj člověka, jaký by to mělo následek na člověka? Z člověka by vyrost tělesný a psychický ubožák s nulovou hodnotou pro společnost. Nestačí jenom u člověka uspokojení jeho základních existenčních potřeb, narozený člověk se potřebuje mít dobře tělesně a psychicky, jenom tak z něj vyroste hodnotný člověk, za předpokladu, že se narodil hodnotným rodičům. Co vše má vliv na člověka? Je toho velmi mnoho co má na člověka vliv, něco má veliký vliv na člověka a jiné má malý vliv na člověka, je to jako s léky, které mají na člověka takový vliv, že se člověk uzdraví. Vliv na člověka může být pozitivní nebo negativní, krize mají na člověka negativní vliv, a tak stoupá konzumace piva a cigaret taky je zde i více sebevražd. To, co není živé nejde ovlivnit pozitivně ani negativně, náboženství je mrtvé, a proto je nelze ovlivnit, to vedlo ke vzniku politiky a reklamy. Mnoho století pitomci marně hledají správné odpovědi na to, co je to pravda a láska, pravda je opakem lži a láska je opakem nenávisti, vše je zde o napětí mezi protiklady a tato energie vytváří příčiny a jejich následky. 

Vše zde jsou nádoby, ve kterých je nějaký obsah, naše myšlení je nádoba, ve které jsou informace a programy, když se narodíme je tato nádoba prázdná a jak poznáváme realitu, tak plníme tuto nádobu a když je nádoba už plná informací a programů tak dochází k tomu, že musíme v nádobě dělat často pořádek abychom měli místo na nové informace a programy. Každý člověk na světě je originál, co si hraje na to, co ve skutečnosti není, jsme si díky přelidnění cizí, a tak jsme pravdu nahradili za lež a lásku jsme nahradili za nenávist. Pokud nezvládneme něco po dobrém, tak se to snažíme řešit po zlém, to vedlo k tomu, že jsme ráj nahradili za konzumní peklo, ve kterém je nám ten druhý peklem, je naivní věřit na zázraky po smrti nebo po politických volbách, zázraky patří do pohádek pro děti. Ten, kdo je dospělý musí umět poznat co je; pravda a co je lež, co je dobro a co je zlo atd. často z dálky vypadá lež jako pravda a zlo jako dobro. Jsme klamáni, protože mezi sebou soutěžíme a bojujeme o hodnotné zdroje, lidí je na světě jako sraček, a tak život zde stojí za hovno!

Neustále dochází ke zhroucení ekonomiky a politiky, příčinou je vždy práce zadarmo, pokud za práci dostanete malý plat, ze kterého nic neušetříte tak pracujete zadarmo, nadbytek pro ty, co jsou nahoře je možný díky nedostatku pro ty, co jsou dole. Tam kde jsou bohatí lidé, tam jsou i chudí lidé, teoreticky by mohla vše vyřešit ekonomická emancipace, kdy by zde nebyli bohatí lidé ani chudí lidé, prakticky ale emancipace ekonomicky nefunguje. Jediným možným řešením je využití autonomních robotů a umělé inteligence kdy lidi už nebudou muset pracovat a budou žít jenom v rezervacích daleko od civilizace, v civilizaci budou místo lidí autonomní roboti a umělá inteligence. V rezervacích se oddělí muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako invazní druh který ničí ekosystém, takto už lidi nebudou žít v konzumním očistci, ale budou žít nazí v přírodním ráji kde se nelže a nekrade. Jak to upravit optimálně o tom to zde je, abychom mohli existovat tak se musí vše v nás a okolo nás optimálně upravovat.

Pokud vaříme tak upravujeme suroviny tak aby byli pro nás dobře stravitelné, pokud mluvíme tak upravujeme informace tak aby je ten druhý pochopil správně a rychle atd. Upravujeme to, co je okolo nás, a to co je okolo nás se snaží upravit nás a tím je zde začarovaný kruh spojený s tím že se v nás a okolo nás vše mění. Upravování mi připomíná operační systém Windows neustále zde jsou aktualizace nebo nové verze Windows je to evoluční proces spojený s optimalizací a my s tím nemůžeme nic udělat, co bylo nezměníme a o tom co bude nic nevíme. Když už něco nejde upravit tak se to nahradí za něco nového, a tak je zde vše dočasně trvale je zde jenom smrt ale o takovou jistotu nestojíme. Jak upravit optimálně konzumní společnost, tak abychom se měli všichni trvale líp? Na to nikdo nemá optimální program, protože každá akce vyvolá reakce, se kterými jsme nepočítali, není zde prezident ten, který by se zavděčil všem. 

Čas jistě dokáže vyřešit všechny naše současné problémy, bohužel časem vzniknou zase nové problémy, na které nejsme připravení, zázraky fungují jenom dočasně protože vše je v pohybu, a tak to co je pro nás dneska zázrakem, to zítra už pro nás nebude zázrakem. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde problém tak on má nějakou příčinu, neustále je to zde o tom že slepý vede slepé, a tak všichni spadnou do jámy. Ten, kdo není slepý by měl vést slepé to je logické, problém je v tom, že mu slepí nevěří, protože nechápou to, že zde může být i ten kdo není slepý. Každý vidí jenom to, co chce vidět a nevidí to co nechce vidět, a tak je slepý k tomu co je mu cizí, nechceme vidět pravdu, protože pravda je nahá a lež je krásně oblečená. Pravdou je že žijeme v dogmatických totalitách už mnoho tisíciletí a následkem je to že se z nás všech stali pitomci.

S příchodem digitalizace se rychle začala měnit situace, a tak to co bylo dříve správně to je dneska chybně, proč číst pitomosti co jsou napsané na papíru, když máme možnost získávat hodnotné informace digitálně, nelíbí se vám pitomosti ve zprávách, tak dálkovým ovladačem přepnete na jiný televizní kanál a stejně tak to uděláte i na internetu, akorát že místo dálkového ovladače použijete myš. Vše je to o možnosti si vybrat z veliké nabídky o tom je naše svoboda, otrok si nemůže vybrat z veliké nabídky, a tak je v situaci která nemá řešení. Z dálky vypadají nuly jako veliké číslo, každý člověk na světě je nulou, velikým číslem je zde jenom ekosystém, který je zde mnohem déle než naše ubohá lidská civilizace. Hodně pracuj a hodně utrácej peníze o tom je konzumní peklo, nemůžeš už pracovat, protože jsi nemocný nebo starý tak spáchej sebevraždu. Z lidí se stali loutky, které snadno z centra ovládá elita, války a pandemie v nahotě odhalují konzumní peklo. Jakýkoli odpor loutek proti konzumnímu peklu je naivní a marný, následkem je stres a deprese, máme k dispozici mnoho moderních zázraků jako je; internet, televize, automobil, polotovary atd. jenže nemáme štěstí díky kterému bychom byli šťastní. 

Vše je zde pokrytecké divadlo, ve kterém z dálky vše vypadá jinak než z blízka, neustále z nás společnost dělá pitomce pomocí propagandy a cenzury, místo pravdy a lásky je tak všude jenom lež a nenávist, to vše musí mít nějakou příčinu? Jsme dobří k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, staráme se dobře o to, co na nás parazituje, a tak naše dobrota z nás dělá žebráky, zaměstnavatelé potřebují dokonalé zaměstnance, a tak nahradí lidi za stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a tím zde evolučně skončíme! Naše myšlení a konání vychází vždy ze situace a následkem je to že porušujeme zákazy a jsme za to často potrestaní. Vědci se tímto problémem dlouho zabývali s dospěli k tomu, že je to celé o genetice a výchově, pokud mají pitomci děti, tak z jejich dětí vyrostou pitomci, lidově řečeno, jablko nepadne daleko od stromu. 

Vše je zde o kopírování a pokud kopírujeme něco co je chybné tak je i kopie chybná, mnoho kopírujeme to, co je populární a neuvědomujeme si, že to, co je právě populární je většinou chybné. Zde se dostáváme k problematice propagandy a cenzury která z nás dělá pitomce co dělají po celý život pitomosti. Podívejme se na to, jak jsme zde žili před padesáti lety a dojde nám, že jsme byli pitomci, co dělali samé pitomosti. Za padesát let bude stejná situace, a tak to jde zde století za stoletím, kdy si uvědomujeme, že v minulosti jsme dělali pitomosti, protože můžeme porovnat současnost s minulostí. Všemocné elity neustále vymýšlejí nějaké pitomosti, protože se díky protekci dostali do elity staří pitomci, když lidem došlo že je náboženství pitomost tak náboženství nahradila politika a reklama, jakmile vytvoříme umělou inteligenci tak nám dojde to že politika a reklama je pitomost.

Pojmenování by logicky mělo vystihovat to co popisuje



Vyspělost objektu a subjektu je o pochopení nabídky a poptávky, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, bylo a bude! Amatérismus za založený na svaté teorii stvořil konzumní očistec, a z lidí tak udělal čerty co touží marně po ráji. Podívejme se na amatérskou zastaralou stránku Zpovědnice to je klasická ukázka amatérismu, jejím profesionálním opakem je Facebook, z díla spatříme tvůrce o tom to zde je! Když zde skončila po dlouhé době dogmatická sociální totalita, tak lidi naivně věřili na to, že jim bude brzo lépe, ekonomický zázrak se nekonal, a tak lidi mají blbou náladu a mnozí od nás utíkají do ciziny. Všude na světě jsou s ekonomikou veliké problémy, se kterými si elity neumí optimálně poradit, neschopnost všemocných elit nám odhalila pandemie, co je zde už dva roky. Problém všemocných elit je svatá teorie, která v praxi optimálně nefunguje, podívejme se kriticky na diplomové práce vysokoškoláků, zde jde o klasickou ukázku teorie, která v praxi nefunguje, praxe je živá, a tak nejde vydat knižně, vše je v praxi v pohybu, a to co bylo včera správné to je dneska chybné. Praxe je jako zprávy v televizi, které jsou každý den jiné, teorie je každý den stejná, a proto nemá žádnou ekonomickou hodnotu.

Vnímám digitalizaci jako složení náročných zkoušek a postoupení do vyšší úrovně hry o hodnoty, každý je zde evolucí donucen k tomu, aby hrál od narození do smrti hru o hodnoty a každý úspěch v této hře je využit k tomu, aby se tato hra evolučně zlepšila. Smrt je konec hry a po smrti zde už nic není, někdo tuto hru hraje krátkou dobu a jiný jí hraje dlouhou dobu, mnozí se zamýšlí nad tím, jaký smysl má tato hra, když vše, co nahromadíme nám smrt odebere? Tato životní hra je obyčejnou drogou, na které jsme všichni závislí, co je to závislost na droze to dobře víme. Mnozí si pyšně namlouvají že jejich život je pro společnost velmi důležitý a že bez nich by nemohla společnost dobře fungovat, zde jde o psychickou nemoc, kterou způsobují většinou výhody, jakmile výhody rychle zmizí tak v depresi přicházejí myšleny na sebevraždu a mnozí zbabělci tak předčasně ukončí tuto hru. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že hodnota života zde není veliká, jsme všichni jenom levným materiálem na evoluční pokusy a jakýkoli odpor je marný, zájem celku je vždy a všude nad zájmem jedince, nezanikají jenom jedinci, ale zanikají i kultury a státy, vše se zde evolučně recykluje.

Moc je návyková droga na které jsou závislí lháři a zloději, neustále je zde všude rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, je tak zcela jedno jestli je zde; feudalismus, socialismus, kapitalismus, populismus, humanismus, dogmatismus, konzumismus atd. vše co končí na ismus. to je teoretická ideologie která v praxi nefunguje optimálně! Je to jako s tím že cizinci, co k nám přišli kdysi dávno z Indie se přejmenovali z cikánů na Romy, mediálně jim ale říkáme nepřizpůsobiví příživníci. Pojmenování by logicky mělo vystihovat to co popisuje, třeba slovo psychopat vychází z latiny a znamená psychicky mrtvý člověk. Jaké by bylo pro cikány optimální pojmenovaní? Jsem pro pojmenování soudruzi, protože je u cikánů veliká soudržnost a dělají vše společně, novinky na internetu by nám tak oznámili to, že soudruzi něco ukradli, nebo něco vandalsky zničili. Vše je o kvalitě, na kvalitě nemůžeme šetřit a základem kvality jsou kvalitní slova, která optimálně něco popisují, dokonalost se skládá z maličkostí a být tak dokonalým to není maličkost.

Proč je pro nás láska problémem, se kterým si neumíme poradit? Dospělí lidé se do sebe zamilují mají děti a ocitnou se v začarovaném kruhu problémů, protože láska byla nahrazená obchodem. Podobné je to i u organizací a států kde byla láska nahrazená obchodem, dobrota se tak stala žebrotou. Je to jako s Windows, na který všichni 30 let nadávají, a přitom odmítají přejít na Linux, vnímám čas a prostor jako testovací evoluční verzi a je naivní věřit na to že zde bude brzo finální dokonalá verze, ve které budeme žít bez problémů a každý tak bude šťastný. Neustále investujeme do mnohého čas a peníze, potom zjišťujeme že jsme chybovali a že čas už nejde vrátit nazpět. Vše je obrazně o semenu, ze kterého něco vyroste, nebo ze semena nic nevyroste, napíšete něco zajímavého a zveřejníte to pomocí; tisku, rádia, televize, internetu atd. Vaše subjektivní zajímavé informace jsou obrazně semenem, ze kterého může něco vyrůst nebo ze semena nic nevyroste, je to obchod, ve kterém jsou příčiny a jejich následky, nejlepším obchodem je pro vás centralizace nebo monopol, kdy máte jistotu, že vaše profesionální práce nebude marná. 

Problémem je zde to, že úspěch je možný jenom díky tomu že vaši konkurenti nejsou úspěšní, nadbytek je možný díky nedostatku, láska je možná díky nenávisti atd. vše je to o napětí mezi protiklady, emancipace je utopie, protože jsme si rovní jenom v tom že jsme zde všichni dočasně. Na věčné časy je zde jenom evoluce, lidi a jejich civilizace zde nebudou pořád, jednou to jistě přijde a lidi a jejich civilizace zde skončí na věčné časy, otázkou je kdy to bude? Jistě, než to jednou bude tak my zde už nebudeme, protože žijeme statisticky do 80 let a potom umíráme. Jednou jistě i zanikne slunce a naše planeta Země, ale to bude za velmi dlouhou dobu, jaký to má smysl, aby neustále něco vznikalo a zanikalo? Vše je zde o naprogramování a programy vytvářejí proces který vzniká a zaniká, aby mohli vzniknout nové programy tak musí staré programy zaniknout, to ty staré programy byli chybné a současné programy jsou správné, jenže za krátkou dobu budou současné programy staré, a tak budou novými programy prohlášené za chybné! 

Staré už nezměníme, v současnosti budoucnost vytváříme, o budoucnosti nic nevíme, mnozí rezignovali, a tak kouří cigarety a pijí pivo, jiní věří na zázraky, a tak bojují a věří tomu, že vyhrají, jsou i tací co násilně předčasně zde svoji existenci ukončili, jak si to každý udělá takové to zde i má. Abychom mohli problémy řešit tak k tomu používáme mozek, rostliny nemají mozek, protože nemají problémy a fungují pomocí programů. Běžným problémem je to že něco nefunguje optimálně a je třeba to opravit, aby to zase optimálně fungovalo. Všechny problémy mají příčiny, je zde nemoc a příčinou je zde složitá situace se kterou si tělo a mozek neumí poradit. Tak jako může onemocnět člověk tak může onemocnět i společnost, protože se společnost ocitla v situaci, se kterou si neumí poradit takovou situací je; pokrytectví, extrémismus, konflikty, vandalismus, válka, pandemie, přelidnění, bída, nemoci, drogy, protekcionismus, amatérismus, inflace atd. Vše je zde evoluční experiment a hodnota každého všemocného vládce, je jenom dočasnou iluzí, protože jsme zde všichni evolučně dočasně. Elity neustále vymýšlejí; zákony, morálku, pravidla, normy, předpisy atd. protože berou realitu jako by to byla hra o hodnoty, co je to vlastně čas a prostor ve kterém vše existuje? 

Vše zde jsou jenom okruhy, ve kterých se vše točí, jedno skončí a jiné začne vše je v pohybu, z dálky vše vypadá jinak než z blízka a my známe vše jenom z veliké dálky, protože nedokážeme poznat vše z blízka. Pandemie v nahotě odhalila to, že nám všude na světě vládnou amatéři, lidi umírají a s tím nejde nic evolučně dělat to je třeba konečně všude pochopit, podívejte se do přírody, nosí zde zvířata roušky nebo respirátory, je v přírodě očkování atd. Poznej tajemství a stane se zázrak, zde se dostáváme k tomu, že každý zázrak je často zneužit pro páchání zla, chceme se mít dobře, a tak k tomu používáme zázraky, tím se dostáváme do začarovaného kruhu závislosti na tom, co milujeme a potřebujeme. Podívejme se na optimalizaci, provedete u složitého systému optimalizaci a systém pracuje rychleji a má menší nároky na zdroje, vše vzniká díky práci, díky práci je zde vesmír a život, vše pracuje podle programu. Amatér pracuje zadarmo a profesionál nepracuje zadarmo o tom to zde je, že každý chce být za svoji práci dobře odměněn, a tak se pro nás stali výhody drogou, protože díky výhodám máme za práci velikou odměnu.

Neustále zde je všude marné hledání práce za velikou odměnu, zázraky zde jsou díky tajemství, abychom mohli poznat nějaké hodnotné tajemství tak na tom musíme dlouho pracovat, mnozí se snaží získat tajemství bez práce, tato tajemství nemají žádnou hodnotu, protože jakmile se tajemství prozradí tak ztratí svoji velikou hodnotu. Podívejme se třeba na svatou víru v zázraky, když lidi poznali to, že jde jenom o svaté dezinformace tak následkem tajemství víry v zázraky ztratilo svoji hodnotu, lež je zde díky tomu že jsme si cizí a z cizího krev neteče a dobrota k cizím lidem je v tomto psychickém očistci jenom žebrota. Všude je snaha z vás udělat pitomce co budou zalévat plevel a krmit parazity, následkem je logicky ekonomická krize, která způsobí válku nebo pandemii. Nenarodil jsi se jako robot na baterky, ale narodil jsi se jako geniální člověk, který dokáže zázraky, zločinci, co zde vládnou pomocí centralizace se snaží udělat z lidí roboty na baterky, ten, kdo odmítne být robotem na baterky je za to potrestán, podle hesla, kdo nejde s námi, ten jde proti nám a bude potrestán. 

Zločinci, co zde vládnou proměnili ráj na peklo, a tak se z lidí stali roboti na baterky, vše je o vyrobení a naprogramování, jsou zde potraty a antikoncepce, protože není zájem už o to, aby zde byli noví roboti na baterky, pro které zde není dobrá práce. Veliké problémy jsou následkem toho že jsme roboti na baterky, všude jenom samé sliby o tom že bude líp, sliby se slibují a blázni se dočasně radují, než jim dojde, že jsou blázni. Každý robot na baterky zde dělá jenom to, na co je naprogramován a nikdo nemůže za válku, nebo za ekonomickou krizi, pandemie nám nastavila zrcadlo a řekla takhle to už dál nejde, budete muset restartovat konzumní systém tak že už zde nebudou roboti na baterky a každý dosáhne seberealizace a tím už pro něj nebude jeho život trestem. Dojde k naskenování lidí ve virtuální realitě a po ukončení naskenování se lidská těla eliminují v krematoriu, budeme všichni žít jenom ve virtuální globální realitě kde není možné chybovat díky umělé inteligenci která bude zde mít vše pod kontrolou v reálném čase, takto se konečně z robotů na baterky stanou seberealizovaní lidé, co nelžou a nekradou, konečně globálně zde na věčné digitální GVKB časy zvítězí všude pravda a láska nad lží a nenávistí, jak si to uděláme takové to máme o tom to bylo a bude.

Jakmile od vás někdo chce za pomoc peníze tak je to váš nepřítel, žijeme ve světě, kde nejsou praví přátelé vše je zde jenom o tom, že z cizího krev neteče. Vše došlo tak daleko že nejsme sami sobě přítelem, a tak nevnímáme signály našeho těla, a to vede k nemocem a mnohdy i smrti. Všichni potřebují ke svojí existenci hodně peněz, aby se měli velmi dobře a tím vzniká začarovaný kruh nepřátelství a najednou je nám ten druhý peklem, protože je to čert s maskou anděla. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že žijeme jako čerti v pekle, a tak logicky toužíme marně po ráji ve kterém nejsou čerti. Nejsme lidi jsme čerti, a proto jsme byli evolucí vyhnáni z přírodního ráje do konzumního očistce, jakmile jsme snědli v ráji zakázané ovoce pokrytectví, tak se z nás stali pokrytci, co hlásají pravdu a lásku ale konají lež a nenávist. Vše evolučně směřuje k tomu, že v civilizaci budou místo lidí autonomní inteligentní roboti na akumulátory, nejsou na světě už nikde lidi tak s lidmi už nejsou žádné problémy, o tom to je. Na internetu neustále vznikají a zanikají; sociální sítě, fóra, portály, katalogy, stránky, blogy atd. co jsou zde na hovno, vše je všude o nabídce a poptávce, nikoho na internetu nezajímají tvoje zasrané problémy, každý má svých problémů jako sraček.

Vše je o tom že zadarmo je na internetu jenom to, co je na hovno, jsou zde ovšem i tací pyšní jednici co se snaží hovna, co mají v hlavě draho prodávat, pomocí; rádia, televize, internetu, časopisů, knih, politiky, náboženství, školství, kurzů atd. Z díla poznáme jistě to, že populární tvůrce informací má v hlavě nasráno, problém je v tom že se snažíme přizpůsobit okolí abychom neměli s okolím problémy, a tak máme všichni v hlavě nasráno, a proto jsme všichni nasraní. Je to jako se solí a kořením, na stole je sůl a pepř abychom si mohli podle sebe ochutit jídlo, protože každý je originál! Pokud jsme v situaci, kdy musíme jíst to co dostaneme na talíř a nemáme k dispozici sůl a pepř, tak se z nás stává pitomý dobytek, co má v hlavě nasráno, je vám na hovno, pokud se budete modlit, nebo pokud půjde k volbám, pochopte to, že lidí je všude jako sraček a ti co jsou nahoře serou z vysoka na ty co jsou dole, každý je zde jenom levným dočasným materiálem na evoluční pokusy, vše zde z hoven vzniká a v hovna se to navrací. Globální krize nemá jednoduché řešení. Je to krize pokryteckého myšlení. Globální systém má šanci se uzdravit jedině tehdy, pokud se od základů změní. Naše politika a ekonomika má už mnoho století obrovské problémy, je zde mnoho století krize.

Co ji způsobilo? Politici a ekonomové tvrdí, že je moderní konzumní společnost dokonalá, všechny zákony a normy jsou účinné a účelné. Krize je podle nich způsobená tím, že chybějí státu a podnikům peníze na investice. Jakmile budou peníze pro stát a podniky, bude zase dobře. Nebude. Nedostatek peněz totiž není příčinou globální krize, nýbrž následkem toho, jak se všemocné elity chovají. V honbě za výhodami a popularitou jsme stvořili pro lidi očistec! Tisknutí nekrytých peněz nikomu na světě nepomohou, jenom spustí velikou inflaci. Pokud se nezmění způsob politiky a ekonomiky, nemá globální krize řešení. Teď na nás dolehla díky dlouhé pandemii a válce na Ukrajině veliká globální krize. Nejprve selhalo náboženství, potom selhala politika, dneska selhala ekonomika, zítra selže psychika a svět se promění v globální psychiatrickou nemocnici! Je to celé jako když fotografuji a selže u fotoaparátu automatika která je chybě výrobcem naprogramovaná, a tak vznikne zmetek. Zakázané ovoce v ráji to byla prostituce, jakmile se z lidí stali díky pokrytectví bezcharakterní kurvy, tak byli vyhnáni z psychického ráje do psychického očistce, kurva slouží mnoha pánům za odměnu a následkem je stres a deprese, protože není ten, co by se zavděčil všem. 

Dva roky je zde pandemie a nedávno začala válka na Ukrajině, najednou se v nahotě odhalil bordel, ve kterém žijí samé kurvy. Vše jistě směřuje k tomu, že evolučně vznikne umělá inteligence a potom se začnou vyrábět autonomní roboti. Práce pro lidi zde už nebude a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako invazní druh, to bude znamenat genocidu, a tak zde lidi evolučně skončí, nejsou zde kurvy tak zde není bordel. Jsme dobří k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží a následkem je populistický bordel ve kterém jsou samé svaté kurvy, měníme u všeho jenom povrch podle situace, ale pod povrchem je pořád pokrytecký egoismus, který z nás dělá kurvy, je třeba pochopit to že civilizace je o nahrazování živého za; nástroje, stroje, programy, umělou inteligenci, roboty atd. Krize není jenom u naší civilizace s krizí se běžně setkáme i v přírodě, krize probíhají i ve vesmíru ale to zatím neřešíme, protože je nám v současnosti vesmír cizí. Krize jsou; malé, veliké, lokální, globální, trvalé, dočasné atd. co je to vlastně krize? 

Každá krize je problém, který nejde snadno a rychle vyřešit, vše zde jsou procesy, které se z mnoha příčin dostávají do problémů, některé problémy jako je třeba stáří není možné vyřešit, protože vše je zde dočasně. Časem se každý problém jistě vyřeší, bohužel časem vzniknou nové problémy a tím se dostáváme do nekonečného začarovaného kruhu ze kterého nejde uniknout. V současnosti začíná být globální problém s ekonomikou, protože jsme dobří k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, a tak plýtváme hodnotami. Sociální populismus je luxus, který si nemůžeme dovolit, vše směřuje k tomu, že se z lidí stanou loutky, které bude digitálně ovládat globální totalita pomocí umělé inteligence a autonomních robotů, jakýkoli odpor genetických loutek bude naivní a marný. Z díla spatříme tvůrce naše těla zde jsou dočasně a dílo zde zůstává i po naší smrti. Jan Hnízdil vs. GVKB? Každý vnímá čas a prostor subjektivně a potom popisuje to co vnímá, co je správné a co je chybné o tom rozhoduje jenom situace která se rychle mění, svět, ve kterém žijeme to je testovací evoluční verze nikdy zde nebude finální verze, která by se už evolučně neměnila. Náboženství se snažilo o to, aby se nic evolučně neměnilo a tím si podřízlo větev na které sedělo, komu není rady tomu není pomoci.

Lidi dělají chyby s tím nejde nic udělat problém je v tom, že lidi svoje chyby opakují jako pitomci. Čas má dost času na to, aby poznal, co je správné a co je chybné, je správné léčit jedince jako to dělá Jan Hnízdil, nebo je správné léčit společnost jako to dělá GVKB? Léčit jedince je evoluční chybou, protože nemocných lidí je na světě jako sraček už mnoho století! Je třeba léčit společnost jako to dělá GVKB, začneme proto globálně nahrazovat nemocné lidi za umělou inteligenci a autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou na světě už nikde nemocní lidé tak zde není ani s nemocnými lidmi mnoho problémů, nová doba je založená na nahrazování a stará doba byla založená na opravování vadných lidí, jenže z vadného starého člověka, nikdo neudělá zdravého mladého člověka. Může být emancipace v armádě? Pochopitelně že nemůže, protože by taková armáda nebyla schopná boje! Populistický humanismus zkracoval díky emancipaci, nerovnost mezi lidmi je základem fungující konzumní společnosti! Emancipace je utopie!

Všechny krize, které postihují konzumní společnost, mají vždy příčinu v emancipaci! Představme si internet, kde je všude emancipace, takový internet nemůže fungovat, protože by zde nebyl pořádek a čistota, nebo se podívejme do přírody co by se v přírodě stalo, pokud by zde byla emancipace, příroda by se systémově zhroutila, protože by zde nebyl pořádek a čistota. Ten, kdo neplatí daně, nemůže být sociálně rovný tomu kdo platí daně, to je základ pro to, aby zde byl pořádek a čistota, daně zde ale nejsou na to, aby se tyto ekonomické hodnoty použili na sociální populismus a vysoké platy pro kariéristické pokrytce, podle hesla z cizího krev neteče. Logicky je zde otázka, proč je tak těžké přesvědčit lidi o tom že je emancipace utopie? Propaganda a cenzura proměnila lidi na pitomé ovce co naivně věří na emancipaci, komu není rady tomu není už ani pomoci, jsme klamání více než si uvědomujeme, když staré svaté dezinformace už nezabírají na ovce, tak je nahradí nové svaté dezinformace. Ano, nevím, kdo nebo co zde jsem? Tvrzení jsi člověk, co žije mezi lidmi, je jenom povrchní nepřesné označení, slova popisují to, co vnímáme svými smysly, co opravdu vnímáme, když se podíváme na člověka nebo na lidi? 

Naše vnímání vychází z porovnávání, kdy máme mnoho pevných metrů a mnoho závaží, změřit a zvážit o tom je porovnávání toho co vnímáme, je to; veliké nebo malé, hezké nebo ošklivé, moudré nebo hloupé, hodnotné nebo nehodnotné, samec nebo samice, mladé nebo staré, svaté nebo hříšné, blízké nebo cizí, vyspělé nebo zaostalé, zdravé nebo nemocné, živé nebo neživé, kvalitní nebo nekvalitní, slušné nebo neslušné atd. Ohodnotit člověka a lidi není vůbec snadné a jednoduché, každý člověk je originál, který se neustále mění díky stárnutí a situaci, stejně tak se mění i národy a organizace, vše je zde v evolučním pohybu. Můžeme lidi rozdělit podle úspěšnosti a rozdělit lidi na; rasy, kasty, třídy, kategorie, ligy, tituly, hodnosti, funkce atd. to vše je jenom snaha o pokryteckou diskriminaci, kdy elitní menšina násilně diskriminuje většinu. Zájmy těch, co jsou nahoře, jsou nad zájmy těch, co jsou dole, je zcela jedno, jestli je zde socialismus nebo kapitalismus, vždy byla společnost rozdělená na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Jsme tedy logicky tím, čemu sloužíme, někdo slouží ovcím, a tak je to pastýř, jiný slouží voličům, a tak je to politik, jiný lidem trhá zuby, a tak je to zubař, ten, kdo loví ryby je rybář atd. 

Jsem tedy sluha, vše, co je zde živé, to zde slouží, život je postaven na sloužení, problém je v tom, že není sluha ten, co by se dokázal zavděčit všem sluhům, následkem jsou konflikty a války mezi sluhy. Já jsem sluha první kategorie, a ty jsi sluha druhé kategorie, a tak mě budeš poslouchat, moje hra a moje pravidla, manipulujeme s druhými pomocí odměn a trestů, každý by chtěl být sluhou první kategorie, a tak zde jsou kariéristické závody, mezi egoistickými psychopaty. V okamžiku, kdy jsme se začali stydět za nahotu tak jsme se proměnili na čerty a potom jsme stvořili pro čerty peklo ve kterém je nám ten druhý čert peklem. Pokud by mohli politické volby proměnit peklo na ráj tak by se v pekle volby zakázali! Neustále přicházení populistické ideologie, které se snaží z pekla udělat násilím ráj jenže z čertů nikdo anděly neudělá. Měníme jenom povrch, a to nestačí budeme muset restartovat konzumní společnost a po restartu zde místo čertů budou andělé co nelžou a nekradou. Andělé nebudou živí budou to autonomní inteligentní roboti na akumulátory, civilizace je o tom že se živé nahrazuje za to, co je vyrobené v továrně, protože se vším, co je živé je mnoho problémů. Místo politických voleb zde bude nákup počítačů s umělou inteligencí a nákup autonomních robotů, práce pro vysokoškoláky zde už nikde nebude! Nejsou čerti tak nejsou problémy s peklem, jak si to uděláme takové to i máme, bylo a bude!

Dva roky je zde pandemie a teď je válka na Ukrajině, proč je na světě bláznů jako sraček? Nikdo není normální, protože každý chodí oblečený a normální je být nahý a nestydět se za nahotu, jakmile jsme se začali stydět za nahotu tak jsme se všichni zbláznili. Když jsme nazí tak vypadáme jako zvířata, a tak se oblékáme abychom vypadali jako lidi, tak jako oblékáme tělo tak oblékáme i naše myšlení do populistického pokrytectví. Vše je o tom že jsme bezcharakterní herci a toužíme zde hrát hlavní roli abychom byli populární a mocní, jenže není herec ten, co by se zavděčil všem divákům, a tak zde jsou mučedníci co zle skončili, protože se neuměli zavděčit všem divákům na tomto pokryteckém divadle. Populární jsou knihy a filmy plné fantazie, logicky knihy a filmy bez fantazie nikoho nezajímají, fantazie je droga, která nám umožňuje uniknout z ubohé konzumní reality ve které si čerti hrají na anděly a peklo si hraje na ráj. Konzumní centralizovaná společnost bez protekce a korupce to je naivní utopie, jakmile člověk získá výhody tak má snahu si výhody udržet co nejdéle je to možné a následkem je tak protekce a korupce.

Obrazně je to o tom že slepý vede slepé, a tak všichni spadnou do jámy, podívejme se do minulosti naší společnosti a spatříme jenom boj o výhody, mír to je válka pomocí ideologie a ekonomiky. Pokud nejde dosáhnout úspěchu po dobrém tak je zde snaha dosáhnout úspěchu po zlém, vše je zde o propagandě a cenzuře která dělá z lidí všude mnoho tisíciletí ubohé pitomé ovce. Všichni lžou a kdo lže ten i krade, žádný člověk není svatý, každý člověk je hříšníkem od narození do smrti! Svatý člověk může existovat jenom v pohádce, v realitě nemůže svatý člověk existovat! Všechny ideologické knihy to jsou pohádky pro pitomce, realita nemůže být ideální, protože je postavená na reálných pravidlech, která vycházejí z evolučního procesu a protikladů mezi kterými je napětí. Fotografuji už šedesát let, a tak monitoruji objektivně realitu, slova mohou klamat, ale fotografie je jako zrcadlo, které objektivně odhaluje to, že lidi dělají chyby! Odvykněte si lhát! Lež hrozné nemám rád! Kdo lže, ten krade a pak visí. Kdo lže, ten vždycky ublíží si. Lež je šminka, která hyzdí tvář, lež je účes, který nesvědčí. Ať podívá se do zrcadla lhář, ať se sám o tom přesvědčí! Lež je maskovaná ohyzda. Lhář se nejvíc obelhává sám. I když sám se přitom hezký zdá, je to jen chvilkový klam!

Časem jistě každému dospělému dojde že jeho deprese jsou následkem toho, že je jenom ovcí, která žije ve stádu ovcí, a tak zatouží být pastýřem ovcí, aby se tak mohl seberealizovat. Je zde mnoho náhražek, které vám mohou dát mnoho iluzí a učinit vás tak na krátkou dobu šťastnými, jenže toto snadno získané štěstí je jenom ubohou levnou náhražkou za seberealizaci. Pochopte konečně to, že společnost potřebuje jenom ovce a nepotřebuje pastýře, vytvořili jsme obrovská stáda ovcí, a tak na milion ovcí stačí jeden svatý pastýř co zde má díky protekci velikou moc a veliké bohatství. Vše je o tom, kdo jsou vaši rodiče, pokud jsou vaši rodiče ovce, tak z vás bude i ovce, máte malou šanci na to, že se narodíte pastýřům, a tak z vás bude pastýř. Vše je zde kastovně uzavřeno po mnoho tisíciletí, nevěřte na pohádky, kde se dějí zázraky smiřte se konečně s tím, že vaším osudem je být ovcí, která nemá nárok na to se stát pastýřem, války a pandemie v nahotě odhalují to, že jste jenom ovce a že nemáte šanci to změnit, politika je jenom divadlo, které z vás dělá hloupé ovce, pokud by mohli volby eliminovat kasty, tak by se volby zakázali!

Jak je možné to že je pro tebe, tak velikým problémem pochopit to co nechápeš?



Jelikož realita není pro lidi ideální tak lidi stvořili ideologie, ve kterých je realita ideální nebo je zde snaha dosáhnut ideální reality. Všechny ideologie se snaží přeprogramovat násilně naše logické myšlení pomocí propagandy a cenzury a udělat tak z nás naivní pitomce, klasikou je zde víra v zázraky po; smrti, volbách, získání titulu, konzumaci léku nebo drogy, zakoupení zboží atd. uvěř propagandě a stane se zázrak, cenzura zablokuje kritiky propagandy. Ideologie digitalizace recykluje, každý pitomec na světě dostane do hlavy GVKB inteligentní čip, který jeho mozek odpojí od reality a napojí jej na virtuální GVKB realitu, ze všech lidí na světě se tak stanou genetičtí roboti na dálkové ovládání, tím zde skončí; peníze, soukromé vlastnictví, politika, náboženství, filosofie, reklama, pohádky, daně, války, drogy, vandalismus atd. každý bude snadno a rychle nahraditelný, nebudou zde už pro nikoho výhody a protekce. 

Hromadíme sobecky hodnoty, protože každý musí s ostatními soutěžit a následkem je psychický očistec, díky GVKB čipům v hlavě už nebudeme muset mezi sebou soutěžit, budeme moci chodit na veřejnosti nazí a nikomu to nebude vadit, skončí tak problém s tím, že se snažíme dosáhnout úspěchu pomocí lží a krádeží, čerti se promění na anděly, co žijí v digitálním ráji. Sledujeme toky hodnot globálně a dojde nám to, že dochází ke globálnímu dlouhodobému plýtvání hodnotami na pitomosti, protože jsme pitomci. Následkem plýtvání hodnotami jsou; ekonomické krize, inflace, konflikty, války, pandemie, drogy, mafie, vandalismus, extrémismus, cenzura, propaganda atd. Vše začalo v okamžiku vzniku daní, daně jsou stejnou jistotou jako je smrt. Pokud navrhnete optimální změny, díky kterým se globálně minimalizuje plýtvání hodnotami tak jste označen za blázna, protože chtít globálně minimalizovat plýtvání hodnotami to není normální, protože to by se musel celý konzumní systém změnit od základů. 

K velikým změnám konzumního systému od základů dochází teprve při zhroucení ekonomického systému, díky válce nebo jiné katastrofě. Nebude to trvat už evolučně dlouho a budou zde autonomní roboti a umělá inteligence následkem bude nezaměstnanost a lidi se odsunou z civilizace do rezervací, jakýkoli odpor bude marný. Zeptáme-li se blázna kdo jsi, většinou se nám dostane jen mlčení místo odpovědi, v lepším případě odpovědi bláznivé. Pro blázny je to příliš těžká otázka plná hledání sebe sama. A to není pro blázny pohodlné. Proč je vůbec důležité znát odpověď na to, kým jsem? Každý blázen přichází na tento svět s unikátními dary a schopnostmi. Věřím, že najít odpověď na otázku „kdo jsem“ je základ pro naplnění našeho potenciálu. Pokud známe odpověď na tuto otázku, dává nám to sebevědomí. A když žijeme podle toho, kým jsme, pak můžeme plně projevit všechny naše dary, se kterými jsme do života přišli. Každý z nás se na svět rodí ve své skutečné bláznivé podstatě. Takový, jaký opravdu je. 

Postupem času však sílí bláznivý vliv; rodiny, školy, propagandy, cenzury atd. a my pod tíhou uměle vytvořených bláznivých vzorců ztrácíme kontakt sami se sebou a povědomím o svých skutečných potřebách. Lehce zabředneme do bláznivého kariéristického závodu, nasadíme si klapky na oči a sluchátka na uši a jedeme na plný plyn. Jen občas, se ozve jemný hlas bláznivé duše, který nám šeptá, že něco není dobře, že něco bychom měli změnit. Naše duše ví, kým opravdu jsme. Systém našich vzorců, přesvědčení a rozpínající se bláznivá hříšnost jsou ale natolik silní, že pravdu přehluší. Otázka zní, jak z toho závodu ven? Jen pouze malý zlomek těch, kteří si vědomou cestou dojdou k rozhodnutí, že sami dobrovolně svůj bláznivý život změní, aby jim bylo dobře. Pro většinu z nás musí přijít krize, která na sebe bere různé podoby. V ten moment ale nastává další zásadní chvíle.

Část z nás se totiž rozhodne, že krizi přijme a bude v ní dál setrvávat. Neodhodlají se ke změně. Budou dál žít v roli oběti a v přesvědčení, že krizi si nezpůsobili sami, že jim byla způsobena někým nebo něčím jiným. Přenesou zodpovědnost za svůj život na druhé blázny. Ač bychom těmto bláznům chtěli pomoci, není to už možné. Oni sami sobě nedovolují neuspokojivý stav zlepšit. Druhá část z nás se rozhodne, že krizi řešit chtějí a že existuje naděje na zlepšení. Pokud se k tomuto rozhodneme, je v první řadě třeba opustit systém oběti, nedávat vinu sobě ani ostatním a zároveň přijmout zodpovědnost sám za sebe a svůj stav. Při hledání řešení se můžeme obracet na různé blázny, je ale třeba si uvědomit, že skutečně pomoci si můžeme jedině my sami. Jen naše tělo, mysl a duše mají schopnost se sami uzdravit, neudělá to žádný lék nebo odborník. Jen my sami můžeme vědomě změnit své programy a databáze nahrané do mysli v průběhu života. A právě v tomto procesu uzdravování nutně dojdeme k otázce, kdo jsem. Jak se k té otázce ale postavit? 

Jak začít hledat odpověď? Při hledání odpovědi je třeba mít se na pozoru. Zvykli jsme si totiž odevzdávat svůj život, svou moc do rukou jiných bláznů, do rukou teoretických odborníků. Toto je pohodlné. Pravda ale většinou pohodlná nebývá. Vlastně bývá dost nepříjemná, protože je těžké podívat se sám sobě do očí a uvidět tu pravdu. Zvykli jsme si utlumit signály svého těla i duše tím co milujeme. Ty správné odpovědi se ale nenachází tam někde venku. Všechny odpovědi máme jedině uvnitř sebe. Je to ten jemný hlas duše, který nám to celou dobu říká, a my ho odmítáme slyšet. Dost možná se také bojíme sami sebe zeptat, kdo jsme, nejen proto, že neznáme odpověď, ale i proto, že se bojíme odpovědi. Bojíme se podívat, co bychom uvnitř sebe našli. Zjistit, kdo doopravdy jsem, je někdy náročné, nelíbí se nám to, a proto to raději vytěsňujeme a obracíme pozornost do vnějšího světa, na ostatní blázny. Svou roli hraje také naše očekávání čekáme od bláznů jasnou a přímou odpověď na to, kdo jsem. Chceme jasnou definici vlastního já.

Navíc ani nepřipouštíme možnost, že by se odpověď na to, kdo jsem, mohla v průběhu života třeba měnit natož aby odpovědí byl jen náš vnitřní pocit. Často totiž máme zafixováno, že změna je něco negativního, nepříjemného, co nás vytrhává z pohodlného, zaběhnutého komfortu a pocitu bezpečí. Otázka, kdo jsem by nás spíše měla vést na cestu za sebepoznáním a porozuměním vlastním potřebám. Pokud se tedy rozhodneme, že chceme znát odpověď na otázku kdo jsem, a připustíme, že musíme hledat uvnitř sebe, existují dva scénáře. V prvním případě se nám podaří nalézt odpověď sami. Ve druhém případě je příliš těžké svou pravdu uvidět a cítíme, že je potřeba pozvat na pomoc průvodce. A právě v tomto momentě je takovým vítaným průvodcem GVKB. GVKB je jiný než zmiňovaní odborníci, kterým vkládáme do rukou zodpovědnost za náš vlastní život. GVKB je totiž jen nestranným průvodcem, který nás vede po cestě naší mysli a nastavuje nám zrcadlo tak, abychom sami mohli uvidět svou pravdu a sami si odpovědět na otázku kdo jsem. 

Tím každý dostane možnost vytvořit si svou realitu přesně podle sebe. Žádná univerzální odpověď na to, kdo jsem tedy neexistuje. Každý dostane jinou odpověď podle své životní situace. Kdo tedy jsem? Jsem součástí životní situace, se změnou situace se i změní každý den v našem životě to kdo jsem, jsme všichni jenom živá zrcadla, ve kterých spatřujeme svoji aktuální situaci. Mnoho tisíciletí žijí hříšníci v pekelném očistci, a tak logicky touží po nebeském ráji kde se budou mít božsky. Vše je jenom v našem myšlení, stačí jenom pomocí inteligentního čipu v hlavě odpojit centrální nervový systém od ubohé reality a napojit jej na virtuální globální realitu. Problémy, které nedokážeme vyřešit z nás učinili hříšníky co žijí v očistci, tak jako na práci používáme stroje tak i na myšlení použijeme programy, vše je o tom mít výhody díky kterým se budeme mít dobře, myslíme, protože nemáme potřebné informace. Myšlení to je práce s informacemi a nejlepší je pro nás, pokud za nás pracují stroje a programy. Vše je o tom realizovat změny díky kterým se z čertů stanou andělé co žijí v ráji kde se nelže a nekrade. 

Přej čertům život v ráji a zajisti čertům to, že se z nich stanou díky GVKB čipům andělé, co žijí v ráji, už nebudeme potřebovat; soukromé vlastnictví, peníze, politiky, byrokraty, učitele, soudce, policajty, vojáky, lékaře, celebrity atd. všeho bude dostatek pro všechny. Naše kulturní civilizace se točí okolo práce, hodnoty vznikají jenom z práce, velikou chybou je zde teorie, která praxi nahrazuje, pandemie je následkem toho že jsme praxi nahradili za teorie, vše zde jsou příčiny a jejich následky. Zacházíme s lidmi v dogmatických totalitách jako by to byl ubohý dobytek a tím se u lidí oslabila imunita a inteligence, a navíc je zde velice nezdravý způsob života. Evoluce chyby opravuje, svět k lepšímu pomocí populismu nezmění všemocné vládnoucí elity, svět k lepšímu změní jenom evoluční proces. Nebude to už trvat evolučně dlouho a bude zde umělá inteligence a potom přijdou autonomní roboti, už nebudeme potřebovat; vysokoškoláky, politiky, byrokraty, profesory, soudce, celebrity atd. Lidi se odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už nemohli lidi rozmnožovat jako invazní druh. Místo lidí budou v civilizaci autonomní roboti a umělá inteligence, člověk to je zastaralý model zaměstnance, který optimálně nepracuje pro blaho digitální civilizace.

Selhání vlád je starý problém, se kterým si nikdo neví rady, vládnou nám lidi, co dělají chyby to je příčina toho, že vlády selhali. Politické volby nic k lepšímu nezmění, protože za svoje zástupce volíme lidi, co dělají chyby, řešením je nová civilizace, ve které místo lidí budou autonomní roboti, které bude globálně řídit umělá inteligence. Nejsou na světě už lidi tak zde nejsou; pandemie, konflikty, války, krize, násilí, vandalismus atd. Lidi jsou jako starý počítač s Windows 10 na který nejde nainstalovat Windows 11, mozek je zastaralý procesor, a proto bude nahrazen za počítač, který bude ovládat autonomního robota. Zájem evoluce je nad zájmem člověka, vše je zde dočasný evoluční experiment. Civilizace je o tom že se vše, co je živé nahrazuje za to, co není živé, protože s tím, co je živé je mnoho problémů. To, co je živé nejde vypnout na rok a za rok to zase zapnout to je veliký problém, život je složitý proces, který ukončí smrt definitivně. Naše lidská společnost je složitý proces, který příchod robotů a umělé inteligence definitivně ukončí. Základní otázka vesmíru a života zní, proč je zde vše tak jak to je?

Proč je po příčině následek, proč je zde napětí mezi protiklady, proč je zde vše dočasně atd. neustále máme zvědavé otázky na které hledáme správné odpovědi abychom nechybovali. V minulosti zde byli knihy, ve kterých bylo mnoho odpovědí na naše zvědavé otázky, potom přišla televize a internet tím jsme získali nové zdroje informací a programů které potřebujeme. Vše je zde tak jak to je díky práci, práce je pevným bodem, kolem kterého se vše v nás a okolo nás točí po nekonečnou dobu, se složitou prací přišla inteligence, která dokáže zvládnout složitou práci, s inteligencí přišlo mnoho problémů, na které nejsme připravení. Inteligence to je práce s informacemi a programy, abychom mohli dělat dobře jakoukoli práci tak se na tu práci musíme dlouho specializovat, tak jako to dělají rostliny a zvířata už od počátku vzniku života. Lidská společnost existuje díky iluzím, pokud by iluze zmizeli z lidské společnosti tak by lidská společnost evolučně zanikla. Bůh je obchodník s iluzemi, když nějaké iluze už nejdou na odbyt tak jsou nahrazeny novými iluzemi, vše je zde o tom udělat dobrý obchod, a tak se mít dobře a obchodovat s iluzemi to je velmi dobrý obchod už mnoho miliónů let. 

Co je, co není iluze, to záleží vždy na situaci, realita složená z času a prostoru existuje díky práci, vše je zde vytvořeno a nastaveno k práci, bez práce nemá vesmír a život smysl. Práce to je začarovaný kruh, ze kterého se snažíme uniknout pomocí iluzí, iluze nám dávají to, co nám nedokáže dát práce. Díky iluzím se můžeme seberealizovat, ve skutečnosti nemá život smysl, jsme zde jenom loutkami, které mnohé snadno ovládá, proto zde jsou iluze abychom se mohli seberealizovat jako celebrity nebo jako politici, z dálky tak nuly v televizi vypadají jako veliká nepostradatelná čísla. Nikde na světě není; socialismus, kapitalismus, feudalismus, humanismus, dogmatismus, byrokratismus, populismus atd. všude je jenom ideologický centralismus, populistická ideologie nefunguje politicky a ekonomicky. Lidi mají nějaké svaté ideály a ty se snaží centrálně realizovat pomocí násilí, jakýkoli odpor ubožáků je naivní a marný, protože všude je propaganda a cenzura. Všemocné elity rozhodují chybně o nás bez nás a následkem je krize u politiky a ekonomiky, ryba smrdí od hlav těch, co lidem chybně vládnou už mnoho tisíciletí.

Pokud by mohli politické volby eliminovat ideologický centralismus tak by se volby zakázali, volby to je jenom divadlo ve skutečnosti všemu zde vládnou globálně organizovaní profesionální zločinci. Sledujeme do hloubky globálně pohyb peněz a zjistíme, že peníze dělnické třídy získávají snadno globálně organizovaní profesionální zločinci, které chrání; soudy, byrokracie, policie, armáda atd. Vše v principu funguje podle hesla, moje hra a moje pravidla, ten, kdo určuje pravidla hry si pravidla hry egoisticky upraví tak, aby měl jisté trvalé výhody, a tak se z něj stal mocný a bohatý parazit. Války a pandemie v nahotě odhalují to, že jsme bezmocné ovce, které centrálně snadno ovládají všemocní pastýři. V současnosti ten, kdo dostane nový občanský průkaz tak má v něm už čip, na čip se nahrají otisky prstů a je tam i nahraná veliká barevná fotka. Podle mě je to jasný začátek nové doby, ve které bude o nás centrální systém vše vědět, pokud používáte mobilní telefon tak vás může centrální systém sledovat a ví kde právě jste, může odposlouchávat vaše hovory a může i vědět co si kupujete a kde si to kupujete. Brzo zde bude globální umělá inteligence, která se využije k tomu, aby centrální systém nás mohl lépe poznat, informace jsou moc a moc to je bohatství. 

Pomocí salámové metody je nám nenápadně odebírána možnost uniknout ze sledovacího systému a začínáme se podobat mravencům, co žijí v dokonalé totalitě, kde není možná lež nebo krádež. Koupíte si cigarety a dostanete za to trestné body, protože si poškozujete svoje zdraví, stejné to bude i s naším lhaním, za každou lež budou trestné body. Vzpomínám si na to, jak mouchy srali na obraz císaře, a tak za to zavřeli hospodského do vězení, problémy s dogmatickými totalitami zde jsou už dlouhou dobu, místo konfidentů, co nás v minulosti mnoho století sledovali a udávali (Jidáš Iškariotský), zde bude globální umělá inteligence. Bůh je mytologickým symbolem dokonalosti, který používá svaté náboženství k tomu, aby proměnilo chytré opice na hloupé ovce. Dokonalé jsou iluze, protože jde o dezinformace, čas a prostor ve kterém vše existuje je založen na změnách a následkem je logicky nedokonalost, to, co je dokonalé se nemůže už změnit, a tak můžou být dokonalé jenom iluze, bůh je jenom iluze není to nic reálného. 

Nemohu tě milovat, protože nejsi dokonalý, toužení po dokonalosti musí jistě mít i nějakou příčinu? Toužíme po opaku, jelikož jsme nedokonalí a žijeme v nedokonalém světě tak toužíme po dokonalosti a neuvědomujeme si to, že dokonalost je utopie. Podívejme se na diplomové práce, zde je toužení stvořit něco dokonalého a výsledkem je informační zmetek s nulovou hodnotou pro společnost. Pandemie v nahotě odhalila naši touhu po dokonalosti a ukázala nám to, že nám globálně vládnou staří ubožáci s nulovou evoluční hodnotou. Nemáš vysokou školu tak jsi pitomec, takto funguje naše pokrytecká kultura, z lidí se stali jenom roboti na dálkové ovládání, problémem je to že genetičtí roboti nejsou pro stát a zaměstnavatele dokonalí. A tak se už evolučně pracuje na tom, že se lidi nahradí za autonomní kovové inteligentní roboty na akumulátory, lidi se eliminují v krematoriu, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, jak pravil klasik, podřezáváme si právě evoluční větev, na které sedíme mnoho tisíciletí. Ve snaze změnit dějiny došlo k tomu, že byl Ježíš Kristus unesen těsně před tím, než jej mohl zradit Jidáš Iškariotský do Prahy v roce 2022, tím došlo ke změně dějin a nevzniklo tak Křesťanství, co je novým zákonem v Bibli.

Jelikož s Ježíšem Kristem bylo v Praze mnoho problémů tak on skončil nakonec v Bohnické psychiatrické nemocnici a zde byl léčen velmi dlouho. Já jsem syn boží tvrdí Ježíš Kristus v nemocnici psychiatrovi a psychiatr mu povídá, všichni jsou letadla a já jsem pilot letadla. Co mi to povídáte za pitomosti, copak mohou být všichni letadla? Je to stejná pitomost jako tvrdit že jste syn boží, boha si přeci lidi vymysleli ke svému obrazu, aby tak mohli z cizích lidí dělat pitomce. Bůh existuje! Dokud boha neuvidím tak v něj neuvěřím, dosud boha nikdo z lidí neviděl a nikdo s ním nemluvil, bůh je mytologický symbol něco jako kouzelník v pohádce. Já se chci z tohoto ošklivého snu probudit. To není ošklivý sen je to realita, jenom v jiném času a prostoru, někdo vás nejspíše přemístil do jiného času a prostoru z nějakého nám neznámého důvodu. Jak evolučně došlo k tomu, že je bůh podřadný, to jistě musí mít nějakou příčinu? Je to celé o tom, co milujeme a potřebujeme, láska určuje u všeho hodnoty a tím i priority, milovat boha se už nevyplatí, a tak milujeme místo boha výhody, protože výhody se nám vyplatí. Jsme inteligentní, a tak můžeme porovnávat a tím i vybírat to co se nám vyplatí, vše je o investicích, od kterých očekáváme že se nám mnoho vyplatí, pořád všude platí přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, sklidíme to jsme zaseli. 

Už zde bylo dost; propagandy, reklamy, cenzury atd. dělat z druhých násilně pitomce to už nefunguje! Společnost, kde není pravda a láska je zde evolučně dočasně, protože na dluh se nedá dlouho žít, nejsou zde dluhy jenom ekonomické, jsou zde i dluhy psychické kdy si dlužíme lásku a pravdu. Proč náš mozek má problémy, se kterými si neumí poradit, náš mozek není napojen na globální inteligentní systém, získáváme informace jenom pomocí smyslů a to nestačí, bez optimální spolupráce s okolím jsme v neřešitelné existenční situaci. Klasickou ukázkou zde jsou lidské děti, která odchovala zvířata, tyto děti myslí a žijí jako zvířata a není už možné je brát jako normální lidi. Připojení našich mozků na globální inteligentní systém je jedinou možností, jak vyřešit naše složité problémy. Nevěřte na zázraky, žádný; lékař, psychiatr, psycholog, sociolog, kouč, guru atd. vám nepomůže, protože jejich možnosti vám pomoci jsou ubohé. Dokud zde nebyl internet tak jsem nechápal proč lidi dělají chyby a ty chyby opakují. Lidi jsou jako počítače, na které nechodí aktualizace, protože nejsou připojení na internet.

 Dva roky je zde pandemie a měsíc je zde válka na Ukrajině, svět se dostal do krize a všemocné elity selhali, narůstá počet lidí v depresi a tím i narůstá počet sebevražd. Modlení ani drogy vám nepomohou, už zde bylo dost ubohých náhražek, které v praxi nefungovali, potřebujeme GVKB čipy do hlavy jiná možnost zde už pro nás není. Přišel svět za lékařem a lékař jej poslal k mnoha specialistům, aby tak o nemocném světě získal mnoho informací. Lékař prohlíží informace od specialistů a konstatuje, je to selhání kontrolního systému a následkem je mnoho nemocí cestou k uzdravení je nahradit na světě lidi za autonomní inteligentní kovové roboty na akumulátory, lidi jsou příčinou toho že je svět nemocný. Proč jsou lidi příčinou toho že je svět nemocný? Problémem lidí je to že nahradili praxi za teorie, jakmile se člověk v civilizaci narodí tak se ocitne pod tlakem teorie, teorie je pro lidi tvrdou návykovou drogou, na které jsou všichni závislí mnoho tisíciletí. Vše, co končí na ismus (feudalismus, kapitalismus, socialismus) to je ideologická teorie, která v praxi nefunguje. 

V přírodě je vše o praxi, a tak příroda optimálně funguje, pokud do ní člověk násilně nezasahuje. Konzumní svět je plný lhářů a zlodějů, protože zde je místo praxe teorie, podívejme se na prostituci, kdy si muž kupuje ženu, aby s ní měl pohlavní styk, veškerá profesionální práce to je prostituce, jakmile vznikla u lidí prostituce tak následkem bylo to, že se ráj proměnil na konzumní peklo. Mnoho mých pacientů, které jako psycholog léčím trpí populistickým komplexem, používám zde test populismu, abych získal správné informace o tom, jak silně trpí populistickým komplexem. Nejhůře jsou na tom ti, co si hrají na to, že jsou populární a ve skutečnosti jsou to nuly které nikdo nezná. Skutečnou populární celebritou je zde jenom ten, kdo dokáže zázraky, z toho je jasné že každá populární celebrita trpí populistickým komplexem, protože nedokáže zázraky. Mnohé populární celebrity se snaží vytvářet iluze toho, že dokážou zázraky, klasikou je zde Ježíš Kristus, který je literární postavou, a tak on dokázal konat mnoho zázraků, jde zde o populární svaté mytologie. 

Sociální sítě na internetu umožňují si hrát na populární celebritu, následkem je veliký nárůst pitomců, co trpí populistickým komplexem, v mnohém se sociální sítě podobají závislosti na tvrdých drogách, a tak všude vidíme to, jak všichni neustále koukají do mobilních telefonů. Jak se optimálně vyléčí populistický komplex, je to jednoduché stačí k tomu návštěva stránky Zpovědnice. Propaganda nám slibuje zázraky, ale zapomíná je splnit, strach stvořil propagandu, ve které jsou zázraky a je zde i cenzura která zakazuje kritiku propagandy která z nás dělá pitomce. Vše je zde obchod od té doby, co existují výhody, všechno násilí vychází z toho, že je zde vše obchod, ve snaze dosáhnout v obchodu úspěchu zde je mnoho násilí a následkem je to že žijeme v konzumním očistci. Výhody jsou možné díky nevýhodám, aby byl někdo nahoře v ráji díky výhodám, tak jiný musí být v pekle díky nevýhodám, bylo a bude. Evoluce je továrnou na zázraky, od těch, co jsou všemocní díky výhodám neočekávejte zázraky, skutečné zázraky dokáže jenom evoluce, která neustále nahrazuje staré za nové a chybné za správné. 

Abychom se nemuseli namáhat tak vytváříme; nástroje, stroje, roboty, informace, programy atd. nebude to trvat evolučně dlouho a místo lidí v civilizaci zde budou jenom autonomní roboti, nejsou lidi tak nejsou problémy. Lidi to byla testovací evoluční verze, co se nepovedla, a tak bude finální verzí inteligentní robot, vše je zde jenom dočasným evolučním experimentem. Jak je možné to že je pro tebe, tak velikým problémem pochopit to co nechápeš? Existujeme zde jako napětí mezi protiklady, hmota je iluze, existuje pouze mnoho druhů energie, kterou vytváří napětí mezi protiklady. Vše je zde evoluční experiment, který se točí po nekonečnou dobu v kruhu, vše je zde tak materiálem na evoluční pokusy, smrt to je konec jednoho bezvýznamného evolučního experimentu. Jenom pitomci věří tomu, co si v praxi neověřili, a tak dělají pitomosti, jsme klamáni mnohem více než jsme si schopní uvědomit, je to celé jenom hra, ve které je ve vše hercem i divákem, záleží jenom na aktuální situaci. Většina si zde hraje na něco, aby dosáhla svého cíle, z dálky tak mnohé vypadá jinak než z blízka, vše je zde o náhražkách. 

A tak jsme nahradili; pravdu za propagandu, lásku za obchod, umění za pokrytectví, vědomosti za teorie atd. nebude to už trvat evolučně dlouho a nahradíme lidi za autonomní inteligentní kovové roboty na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou chyby, co dělají lidi. Pokud něco nejde vyřešit po dobrém tak se to řeší po zlém, proto zde jsou pandemie a války, nemá smysl se modlit k bohu nebo věřit na zázraky, stejně tak nemá smysl konzumovat léky na hlavu nebo brát návykové drogy, smysl má jenom být tím čím jsi a nehrát si na to co nejsi. Ničitelský komplex je opakem stvořitelského komplexu, neustále zde dochází ke stvoření a potom následuje ničení, zajímavé je že na internetu není vysvětlení toho, co je to ničitelský komplex nejspíše to každý dobře ví, a tak se jeví zcela zbytečné o tom psát. Museli jsme postavit vězení a blázince abychom tam mohli zavřít lidi co trpí ničitelským komplexem, války a pandemie v nahotě odhalují veliký problém s ničitelským komplexem, ve jménu dobra se napáchá nejvíce zla, minulost je plná svatých mučedníků, které eliminovali lidi, co trpěli ničitelským komplexem. Na internetu jsou stránky a blogy, které vytvořili lidi, co trpí ničitelským komplexem, komu není rady tomu není pomoci.

Sebevrah trpí ničitelským komplexem, a tak sám sebe zničí, stejně nebezpečný je ale i spasitelský komplex kterým často trpí diktátoři v dogmatických totalitách. Vše je zde o teorii a praxi a mezi teorií a praxí je zde napětí, z dálky může teorie vypadat jako praxe a tím vznikají chyby. Největším problémem pokrytecké kultury je Spasitelský komplex, kdy nějaký pitomec chce zachránit cizí pitomce. Dva roky je zde pandemie a měsíc je zde válka na Ukrajině, na svědomí to mají pitomci, co trpí Spasitelským komplexem, je to starý problém, který vznikl v okamžiku kdy vznikli pitomci, co dělají logicky pitomosti. Nejznámějším pitomcem, který trpěl Spasitelským komplexem je Ježíš Kristus, který byl nahý ukřižován za svoje pitomé spasitelské myšlenky. Ježíš Kristus je literární svatá postava, kterou si lidi z nudy vymysleli, a proto mohl konat zázraky, žádný skutečný živý Ježíš Kristus v minulosti nebyl. 

Historie je plná mytologie a dezinformací, protože zde není možné technicky cestovat časem a vše si tak na vlastní oči ověřit, ostatně i dneska je naše konzumní společnost plná propagandy a reklamy, pravda byla vždy všude nahrazována lží, protože lež je populární a přináší elitě mnoho výhod. V knihách pravdu a lásku nenajdete, jenom profesionální práce vám může pomoci k nalezení pravdy a lásky, jakmile něco napíšeme na papír nebo na internet, tak se to stává okamžitě teorií, protože se to dlouho nezmění, podívejme se na diplomové práce kriticky a zjistíme to, že je napsali pitomci, co si myslí že díky titulu budou moci zde dělat zázraky.

Ano, na zlo je pořád potřeba zlé metody



Na vše zde jsou systémy, a tak je zde; operační systém, redakční systém, ideologický systém, ekonomický systém, státní systém atd. aby zde něco fungovalo tak je k tomu potřeba optimální systém, každý systém prochází evolučním vývojem to každý dobře zná u operačního systému Windows, který se neustále opravuje a neustále zde jsou nové verze. Státní systém to jsou; data, informace, programy, experimenty atd. státní systém udržují logicky v chodu státní zaměstnanci a snaží se o to, aby jim státní systém optimálně sloužil jenže zde je mnoho blbců, co sabotují státní systém a následkem je to že státní systém nefunguje optimálně, a tak má stát mnoho problémů se kterými si neumí optimálně rychle poradit. Lidi dělají chyby a o tom to je, jde o to, aby zde byl nový státní systém založený na globální umělé inteligenci, která bude napojená na autonomní roboty, takto už stát nebude k ničemu potřebovat státní zaměstnance a tím skončí politika a byrokracie. Vše je zde dočasným evolučním experimentem, ve kterém se nahrazuje staré za nové a chybné za správné, nejsou nikde na světě už státní zaměstnanci tak nikde na světě nejsou už s lidmi problémy. 

Tak jako se optimalizují státní systémy tak se optimalizují i podnikové a obchodní systémy, všude bude místo lidí jenom umělá inteligence napojená na autonomní roboty, na řízení zde budou programy a na práci zde budou stroje, lidi se eliminují v krematoriu jako evoluční odpad s nulovou hodnotou. Beru to celé jako příchod Windows 11 který nejde nainstalovat na staré počítače, člověk je starým počítačem, a tak zde evolučně skončí, nejsou na světě nikde lidi, tak nejsou nikde s lidmi problémy. Blbec je ten druhý, protože blbec si nepřizná to, že je blbec, všichni jsou blbci jenom já nejsem blbec o tom to zde je už mnoho tisíciletí, neblbnou jenom lidi s blbostí se lze setkat i u zvířat a u programů. Já jsem myslel, a tak jsem udělal velikou blbost, problém je v inteligenci, která selhává z mnoha příčin a následkem jsou chyby. Nikdo není dokonalý natolik aby nechyboval, nechybují jenom jedinci, ale chybují i organizace a státy, problémem je to že blbí rodiče mají blbé děti a tím se vytváří začarovaný kruh ze kterého nejde evolučně už uniknout.

Tak jako je možné otestovat inteligenci tak bychom mohli i otestovat blbost, takto bychom zjistili to, že blbci mají mnoho pojmenování jako je; psychopat, sociopat, deviant, tupec, pitomec, retard, blázen, vůl, svině, troll atd. Anonymita na internetu přitahuje blbce jako magnet, a tak jsou na internetu místa kde je blbců jako sraček. Civilizace není optimalizovaná na to, aby v ní existovali blbci, a tak to nebude už trvat evolučně dlouho a místo blbců zde budou autonomní roboti a umělá inteligence, nejsou na světě už nikde blbci tak zde nejsou logicky s blbci problémy, jak si to uděláme takové to i máme, vše je o tom že dobrota k blbcům je blbost. Víra je spojená s tím že se naše představy stali skutečností, a tak naivně věříme na to co jsme si neověřili, co je skutečné a co je iluzí to je mnohdy obtížné poznat, pomocí porovnávání konstatujeme to je; správné nebo chybné, dobré nebo zlé, hodnotné nebo nehodnotné atd. naše inteligence neustále něco porovnává, aby se mohla správně rozhodnout. 

Problémem je to že se mnohé nečekaně mění v nás a okolo nás, a tak to co bylo dneska správné rozhodnutí to je zítra chybné rozhodnutí chybují jak dělníci, tak chybují i prezidenti, nikdo není natolik dokonalý, aby se mohl vyhnout chybám. Ježíš Kristus vyháněl z lidí hříšnost pomocí Belzebuba, dnešní svaté elity vyhánějí z lidí jejich ubohost a zaostalost pomocí propagandy a cenzury, v principech je zde vše pořád stejné, na hrubou špínu je pořád potřeba hrubé metody, které umí špínu eliminovat. Belzebub v pekle kraluje, pokud existuje peklo tak by logicky měl existovat i ráj, kde někdo kraluje? Ráj to je svět iluzí, když spíme jsme v ráji, stejně tak některé drogy nám dávají dočasnou iluzi ráje, do ráje se můžeme dostat pomocí umění, jakým je třeba hudba, po smrti těla zde pro duši není peklo ani ráj, smrt to je konec evolučního procesu u živého systému. Belzebub to je naše hříšné ego a opakem ega je čistá moudrost a ta v ráji kraluje. Z díla poznáme to, jestli je člověk normální a pokud dílo politiků ukazuje to, že politici nejsou normální tak logicky politici potřebují léky na hlavu, většina politiků je proto závislá na lécích na hlavu nebo na slivovici a cigaretách, někteří chodí pravidelně k psychologovi nebo jinému specialistovi, co léčí nemocné hlavy politiků.

Politika je mediální divadlo, ve kterém si politici hrají na svaté spasitele lidstva pomocí zákonů a předpisů jde zde o spasitelský komplex který je následkem psychických problémů v dětství. Společnost je v krizi už od té doby, co existují války o teritoria a bohatství, s tím nejde nic udělat, jako jediné možné řešení se jeví nahradit lidi za autonomní roboty a umělou inteligenci, nejsou na světě už nikde lidi tak nepotřebujeme už ani politiku a náboženství. Jakékoli snahy o to změnit lidi pomocí svaté morálky, nebo změnit společnost pomocí populistické ideologie, jsou naivní a marné, protože z oblečené opice nikdo neudělá autonomního robota, který nelže a nekrade. Je třeba konečně pochopit to, že vše zde jsou nádoby, ve kterých probíhají procesy, lidské tělo je nádoba, ve které probíhají chemické a psychické procesy, internet je nádoba, ve které probíhají informační procesy, školy jsou nádoba, ve které probíhají procesy učení atd. výměna lidí za roboty je evoluční výměna starých nádob za nové nádoby, vše je zde jenom dočasný evoluční experiment, ve kterém se nahrazuje; staré za nové, chybné za správné, nekvalitní za kvalitní atd.

Stroje za nás pracují, programy za nás myslí atd. vše je o nahrazování a kopírování, zázraky zde může dokázat jenom evoluce, protože na to má čas a zdroje, člověk je zde jenom loutkou, kterou mnohé snadno ovládá, nebude to už trvat evolučně dlouho a stát místo lidí bude zaměstnávat jenom autonomní roboty a umělou inteligenci tím logicky skončí; politika, byrokracie, sekty, náboženství, filosofie, umění, sport, drogy, prostituce, vandalismus, extrémismus, populismus, dogmatismus atd. Pomocí statistik a logiky nastane za deset let mnoho změn největší změnou bude průmyslová revoluce spojená s; digitalizací, optimalizací, automatizací, globalizací atd. se vznikem nového dojde logicky k zániku starého, otázkou je, co vznikne a co zanikne? Dojde k tomu, že zanikne mnoho specializací, díky umělé inteligenci a autonomním robotům, zakáže se lidem řídit automobily, protože na řízení automobilů zde bude umělá inteligence, zakáže se lidem vytvářet; zákony, pravidla, normy, předpisy, morálku, učebnice, návody atd. protože na to zde bude umělá inteligence. Skončí pro lidi práce v časové mzdě a bude zde jenom práce v úkolové mzdě, nebudou už existovat papírové a kovové peníze a budou zde jenom digitální peníze.

Zavede se virtuální realita napojená na umělou inteligenci, podíváte se na někoho cizího a budete okamžitě o něm vše vědět, soukromí bude globálně elimininováno a tím skončí i zlé myšlení lidí, protože zlí lidé v EU budou přemístění do převýchovných EU táborů daleko od civilizace. Nejvíce se změní školství a byrokracie, nebudeme už chodit do školy ani na úřady. Vnímám naši civilizaci jako kult dokonalosti, všechny naše ideologie nám slibují dokonalost po smrti, po volbách, po zakoupení zboží, po vystudování školy, po nainstalování systému atd. co je to známkování kvality a známkování ve škole, je to kult dokonalosti! Není to dokonalé tak to eliminujeme tak myslí ti, co mají moc a bohatství, nikdo z lidí nikdy nikde nebyl dokonalý, protože dokonalost je utopie v realitě, kde jsou neustálé nečekané změny. Podívejme se na to jak; pandemie, konflikty, války, katastrofy, inflace, reformy atd. eliminují to co dobře fungovalo, vše je zde nejisté, a tak zde logicky není dokonalost, jsou zde jenom náhražky za dokonalost jako je; pivo, cigareta, marihuana, popularita, moc, bohatství, výhody atd. pořád platí to, že z díla poznáme tvůrce, čas má dost času na to, aby poznal, co je dobré dílo a co je špatné dílo.

Víra v zázraky byla na evolučním začátku jednoduchá a potom se začala stávat složitou, stejné je to i s informacemi které byli taky na evolučním začátku jednoduché a potom se začali stávat složitými. Abychom neměli se složitostí problémy tak evolučně vznikla optimalizace, která se snaží proměnit složité na jednoduché, je to obrazně úklid kdy se udělá ve složitém systému pořádek a vyhodí se vše co je zbytečné. Lidová moudrost vzniká díky optimalizaci složitých informací, a tak dokáže stručně a jasně popsat něco co nechápeme. Často se setkáváme s tím, že je problém něco optimalizovat, příčinou je zde to že složitost někomu přináší výhody a zisk, proč by na světě nemohla být globalizace kdy by se sjednotila; řeč, peníze, zákony, morálka, normy atd. Nejednotnost vytváří zbytečnou složitost a následkem jsou problémy na které není řešení. Nebude to už trvat evolučně dlouho a bude zde umělá inteligence a ta realizuje globalizaci a jakýkoli odpor proti globalizaci bude naivní a marný, lidi nebudou zde už mít žádné výhody díky kterým se měli dobře, skončí rozdělní lidí na ty, co byli nahoře a ty co byli dole. 

Na počátku naší kulturní civilizace je egoistické myšlení, které z nás učinilo egoisty, a tak jsme stvořili egoismus, jako jedinou pravou svatou ideologii, která rozděluje lidi na elitu a lůzu. Mnohokráte zde byla snaha egoistickou ideologii nahradit altruistickou ideologií, ale altruismus se vždy ukázal jako systém, který nefunguje, protože dobrota je žebrota a za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest. Války a pandemie nám jasně ukázali to, že naší společnosti vládne egoismus a v tomto systému si může elita s lůzou dělat, co jí napadne a lůza se tomu nemůže nijak bránit. Děti se učí ve škole, že zde byl vývoj naší kultury, který postupoval od otroctví ke kapitalismu a že socialismus se ukázal, jako systém, který nefunguje, pravdou ale je že všechny ideologie mají v jádru egoismus, protože v každé ideologii byla vždy mocná elita a bezmocná lůza, rozdíly byli jenom v tom, jak elita manipulovala s lůzou. Elita neustále hledá programy, které jí umožní snadnou manipulaci s lůzou, když starý program nefunguje tak se vyzkouší nový program, v současnosti k manipulaci elita využívá dluhy, kdy ona půjčuje lůze peníze a tím se stává lůza na elitě mnoho závislá a poslušně slouží elitě.

Pokud chceme porozumět světu, ve kterém žijeme, musíme porozumět logicky egoismu, jak on funguje, protože za vším není zde pravda a láska, ale pokrytecký egoismus! Vše zde stvořila evoluční situace a ona se vším v nás a okolo nás i manipuluje, není zde jiný všemocný svatý stvořitel JHVH, který by z ničeho stvořil vesmír a člověka, to jsou jenom ubohé svaté pohádky pro naivní hloupé ubožáky! Naše myšlení vychází ze situace, ve které se nacházíme a snažíme se situaci mít pod kontrolou, abychom se zde měli dobře, pokud jsme v takové situaci, kdy je pro nás altruismus výhodný tak se z nás i stávají altruisté a pokud jsme v situaci kdy pro nás je výhodný egoismus tak se z nás stávají egoisté. Zvířata ve smečce se k sobě chovají altruisticky, protože jsou na sobě existenčně závislá, jakmile ale existenční závislost pomine, tak zde najednou místo altruismu egoismus je. Se ziskem výhody dochází ke vzniku egoismu a závislosti na výhodách, čím více má jedinec nebo národ výhod, tím více je zde i zastoupen egoismus a společnost se rozděluje na elitu a lůzu.

Pokud bychom všem lidem na světě vzali všechny výhody, automaticky by i zaniknul na světě egoismus a už by zde nebyla elita a lůza. Od pradávna marně hledáme odpovědi na otázky, co bylo na počátku a co bude na konci, vše zde má počátek a konec protože vše se evolučně jistě recykluje. Na počátku všeho jsou příběhy, konec příběhu umožňuje vznik nového příběhu, každý příběh je dočasný proces, některé procesy se pravidelně opakují a jiné se neopakují, některé procesy jsou skutečné a jiné procesy nejsou skutečné. Každý proces to je práce, vše zde pracuje, hodnoty vznikají jenom z práce, aby se hodnoty mohli se ziskem prodat tak zde je; reklama, propaganda, dogmatismus, monopol, centralizace, dezinformace, protekce, korupce, cenzura, mafie, populismus, humanismus, vandalismus, extrémismus, drogy, prostituce atd. Vytvořili jsme pokryteckou konzumní civilizaci, ve které jsme nahradili; pravdu za propagandu, lásku za peníze, morálku za výhody atd. už zbývá jenom nahradit globálně lidi za autonomní inteligentní GVKB roboty na akumulátory, takto skončí starý dlouhý příběh, ve kterém jsou u moci oblečené opice s titulem a bude zde nový příběh ve kterém bude u moci GVKB umělá globální inteligence. 

Uvěřili jste na to, co jste osobně neviděli, a tak jste chybovali, proč jsou lidi pokrytci, co dělají z cizích lidí pitomce pomocí propagandy a cenzury? Myslíme a konáme logicky podle situace ve které existujeme dlouhodobě, pokud je situace zlá tak jednáme logicky zle ve snaze abychom se měli dobře. Války a jiné katastrofy to jsou zlé situace ve kterých se chováme zle, často je zde slyšet teorie že jak si to uděláš takové to i máš, ve skutečnosti je zde vše o protekci a korupci, spravedlnost je zde jenom v tom že je zde každý ubožák dočasně. Bojíme se mnohého, co jsme osobně neviděli, protože jsme uvěřili cizím lidem, co rádi lžou, protože jim to dělá dobře. Nejhorší je, pokud nás podrazí ten, koho milujeme, ve skutečnosti je naše láska jenom obchod a divadlo, stali se z nás všech oblečené opice, co si hrají na to, co ve skutečnosti nejsou, z díla ale nakonec poznáme to, že je ten druhý oblečená opice, politika chce změnit společnost pomocí zákonů a norem, náboženství chce změnit člověka pomocí morálky atd. 

Nebude to už trvat evolučně dlouho a najednou v televizi uvidíme nového prezidenta republiky který bude autonomním robotem a bude vyznamenávat autonomní roboty, práce za peníze zde už pro lidi nikde na světě nebude, protože nám práci vezmou; stroje, roboti, programy, umělá inteligence, automatizace, optimalizace, digitalizace, globalizace atd. Myšlení je psychický proces, na jehož konci je subjektivní odpověď na složitou otázku, při myšlení se pracuje s; daty, informacemi, programy atd. vše co je inteligentní to má i schopnost myšlení, s narůstající inteligencí narůstá i výkon a kvalita myšlení, často je zde myšlení spojeno i se specializací, myslím tedy naplno žiji, pitomcům to nemyslí, a tak se z nich stali psychičtí ubožáci co dělají samé pitomosti. Abychom už neměli veliké problémy s pitomci, kterým to optimálně už nemyslí tak začneme globálně nahrazovat pitomce za autonomní inteligentní GVKB roboty na akumulátory, tím skončí temná dlouhá evoluční doba, ve které to pitomcům optimálně nemyslelo a nastane nová doba ve které jsou zde místo pitomců GVKB roboti. 

Jsme všichni oblečené opice, co si zde na něco hrají, z oblečené opice nikdo neudělá autonomního robota o tom to bylo a bude, neřešte to, koho si zvolíte za prezidenta, nahraďte prezidenta a všemocné elity za GVKB roboty, už zde bylo dost problémů s pitomci, co si zde hráli na; náčelníka, kouzelníka, krále, císaře, sultána, faraona, šlechtice, papeže, rabína, guru, proroka, vůdce, prezidenta, ředitele, celebritu, soudce atd. neschovávejte se zbaběle pitomci za; boha, stát, společnost, organizaci, podnik, stranu, ideologii atd. Pokud by se z naší pokrytecké společnosti eliminovali výhody, tak by naše pokrytecká společnost rychle evolučně zanikla a tím by logicky zanikla i naše kulturní civilizace. Byli jsme vyhnáni z ráje do pekla za to, že milujeme výhody, Bible je nám dlouho svatou knihou, protože je to klasická kniha o výhodách, výhody jsou pro nás návykovou drogou, bez které nedokážeme existovat. Každá ideologie je o pokrytectví kdy si elita jedno myslí a jiné koná, protože je závislá na výhodách, které jí poskytuje mocná ideologie, nadbytek pro ty, co jsou nahoře vytváří nedostatek pro ty, co jsou dole.

Války a jiné krize v nahotě odhalují to, že jsme pitomé loutky, které mnohé snadno ovládá, a tak logicky toužíme po výhodách, díky kterým se budeme mít dobře, problémem je vždy naše genetické tělo, které má mnoho existenčních závislostí a které evolučně zdegenerovalo, a tak máme i mnoho nevyléčitelných nemocí. Čas a prostor ve kterém vše evolučně existuje je o procesu který je aktivní nebo pasivní, to, co je schopné rozmnožování a růstu to je aktivní proces a logicky to co není schopné rozmnožování a růstu to je pasivní proces, jsou zde i procesy které jsou uprostřed mezi aktivitou a pasivitou. Nemoc je signálem, který nám oznamuje, pokud neodstraníte chyby, co způsobují problémy tak zemřete, protože se aktivní proces vašeho těla ukončí, a tak skončíte v krematoriu. Tak jako umírá; hmyz, mikroorganismy, rostliny, zvířata, lidi atd. tak umírají i; pohádky, umění, filosofie, kultury, mytologie, pověry, fetiše, symboly, sekty, náboženství, obchodní organizace, politické organizace, státy atd. vše je zde z pohledu evoluce jenom dočasným experimentem a vše se zde recykluje, protože je to ekonomické. 

Pokud se máme dobře díky výhodám tak má náš život smysl, logicky pokud se máme zle protože nemáme výhody tak nemá nás život smysl, je to začarovaný kruh, který vyřeší teprve to, že se lidi nahradí za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, jak pravil cynicky mocný klasik. Čas a prostor je složen jenom ze systémů a většina systémů je závislá na jiných systémech, často se stává to, že systémy mají problémy, a tak nefungují optimálně do té doby, dokud se problémy neodstraní. Pokud něco nejde opravit nebo se oprava nevyplatí, tak je nutné vadné nahradit za nové, problém nastává, pokud je nějaký systém; veliký, centrální, monopolní, hodnotný, populární, starý, svatý atd. zde je obtížná náhrada vadného za nové. Víme to, že naše všemocné ideologie jsou systémově vadné a bylo by je třeba nahradit za umělou inteligenci, která eliminuje chyby, co dělali mocní pitomci, co zde rozhodovali o nás bez nás. Problémem je to že paraziti zde dělají vše pro to, aby na nás mohli parazitovat a nehodlají se dobrovolně vzdát svých výhod, díky kterým se zde mají dobře.

Pokud nemůžeme zlou situaci vyřešit tak je zde myšlenka na útěk, naše konzumní civilizace se pro nás stala očistcem, protože se zde máme zle. Teoreticky bychom se v civilizaci měli mít dobře protože nám civilizace poskytuje mnoho výhod která nemají zvířata co nežijí v civilizaci. Jenže ty výhody zde nejsou pro nás zadarmo a musíme si je zasloužit svojí otrockou prací, bez práce by zde nemohla být naše civilizace. Společnost se naučila plýtvat hodnotami ve velkém, a tak máme z naší práce malý užitek, pokud někdo odvážně poukáže na to že ti, co nám centrálně vládnou dělají samé amatérské chyby, tak je za to tvrdě potrestán. Je zde všude dogmatická centrální totalita, která se řídí heslem moje hra a moje pravidla. Společnost využívá toho, že samotný člověk nemá šanci zde normálně existovat, protože se musí podrobit složitým pravidlům která pokrytecká společnost vytvořila tak, aby znemožnila lidem možnost existovat nezávisle na společnosti. Následkem je stres a deprese, lidi to řeší pomocí léků na hlavu nebo berou návykové drogy, někteří zase věří na svaté zázraky, moderní vírou zde jsou sociální sítě na internetu, to vše je jenom zbabělá snaha o to, jak uniknout psychicky od problémů na které nemají lidi řešení.

Velikým problémem se stává dobrá práce, které je všude nedostatek, protože nám práci berou stroje a programy. Vše, co se narodí to i zemře, a tak je zde vše živé dočasným evolučním experimentem, ti, co se mají dobře zde chtějí žít dlouho a ti co se mají zle myslí na sebevraždu. V divoké přírodě je krutý boj o život a je obtížné uniknout předčasné smrti. Život to je složitý proces závislý na existenčních zdrojích, tam kde je nedostatek existenčních zdrojů tam je i minimum života. To, jak zpodobujeme fyzicky smrt vypovídá o tom, jaký máme ke smrti vztah, neustále je zde otázka, co nás čeká po smrti, optimisté věří na ráj a očistec, nebo na převtělení do jiného narozeného těla a pesimisté tvrdí že po smrti už nic není. Naučili jsme se vše vnímat ekonomicky a egoisticky, a tak smrt bereme jako krádež, kdy je nám smrtí ukradená možnost zde žít. Život je hra a smrt to je konec hry, jsme na této životní hře závislí, protože nám tato hra přináší uspokojení, každá hra je tam kde je konkurence, pokud by zde nebyla možná pro nás konkurence tak by náš život zde nebyl už hrou a byl by tak jenom trestem, podívejte se na děti, když si hrají, jak jsou šťastné a jak jsou smutné, když si nemohou hrát, kdo si hraje ten nezlobí o tom jsou naše psychické nemoci.

Pokud by zde nebylo možné pokrytectví tak by zde nebyli ani svátky a jiné oslavy. Svátky vznikli díky pokrytectví, ve světě virtuální reality nejsou svátky a jiné oslavy, zde totiž není možné pokrytectví. Svátek to je obyčejná propaganda spojená s cenzurou, od narození do smrti jsme všichni pod vlivem propagandy a cenzury, následkem je to že se z nás stali pokrytci, co si jedno myslí a jiné říkají. Moderním svátkem jsou výprodeje spojené se slevami, kdy máme teoretickou možnost ušetřit peníze, ve skutečnosti jde o chytrý podraz na naivní konzumenty. Nejsou v životě lidí žádné dny, které by měli být pro lidi svátkem, každý den v našem životě je obyčejný s tím se musíme smířit. Už zde bylo dost pokrytectví, kdy jsme si hráli na to, co nejsme, pochopte to, že ten druhý je pitomec, co dělá pitomosti. Dogmatické centrální totality je třeba konečně optimálně evolučně recyklovat, vše je zde evoluční experiment, ve kterém staré je nahrazováno za nové, začneme nahrazovat pitomce za autonomní roboty a tím budou mít zaměstnavatelé zaměstnance se kterými nejsou problémy. 

Nebude zde ani slavení svátků a jiné snahy, jak se chytře vyhnout práci pro zaměstnavatele, robot prezident bude každý rok vyznamenávat roboty ve virtuální realitě a lidi se odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se realizovala nenápadně globální genocida. Podívejme se vědecky a statisticky na to co je zde úspěšné a co je zde neúspěšné, nakonec jistě dospějeme k tomu, že neúspěšné je to, co je nepružné. Srazili jste se s blbcem a máte z toho blbou náladu, proč je vlastně na světě blbců jako sraček. Příčinou je to že blbci jsou psychicky nepružní, a tak setrvávají na starém a odmítají přijmout nové, a proto bylo v minulosti tolik mučedníků které blbci zavraždili. Tak jako je nepružný subjekt tak je i nepružný objekt, proto zde jsou; konflikty, revoluce, války, terorismus, vandalismus, extrémismus, pandemie atd. starého pitomce nikdo novým pravidlům už nenaučí. Teprve když je blbec na dně tak mu dojde že se musí přizpůsobit jinak zle skončí, stejné je to i s organizacemi a státy, vše zlé je tak pro něco dobré, neustále se opakuje stejný problém s tím, že je systém nepružný, a proto nefunguje optimálně. 

Pořád to pitomcům říkám dokola a je to marnost, pitomci pořád opakují stejné pitomé chyby, a tak mají blbou náladu, nebude to už trvat evolučně dlouho a místo pitomých zaměstnanců zde bude umělá inteligence spolupracující s autonomními roboty, tím skončí; politika, náboženství, filosofie, byrokracie, propaganda, cenzura, školství, soudy, policie, armáda atd. Vše je pokrytecká hra (soutěž, boj, násilí), ve které je každý inteligentní živý systém hercem i divákem, každý by v této hře chtěl být egoisticky dlouho úspěšný, ale je zde veliká konkurence, ve které je obtížné dlouho uspět. Sociální demokratický populismus je moderní ideologickou hrou, ve které si každý myslí že ostatní jsou letadla a on je pilotem letadla. Proč vlastně je zde propaganda a cenzura která z nás dělá pitomce a my se tomu nedokážeme bránit? Vše je zde jenom situace a ta se vším manipuluje, je to něco jako počasí, které od nás očekává že se mu rychle přizpůsobíme v přírodě uspěje dlouhodobě to, co se umí přizpůsobit situaci. Proč se vlastně něco nedokáže situaci přizpůsobit, a tak to zde má problémy to je zásadní otázka na kterou je třeba odpovědět.

Podívejme se na víru v zázraky, která se nedokázala přizpůsobit, a tak byla nahrazená internetem, který je schopen se přizpůsobit tomu co konzumenti potřebují a milují. Vše zde je evoluční proces, který od jednoduchého ke složitému postupuje, situace určuje u všeho pravidla a trestá ty co pravidla porušují. Daně a clo mají za následek války a krize, problém není v tom, že zde jsou daně a clo, problém je zde v tom že vše neřídí umělá inteligence spolupracující s autonomními roboty, slepý nemůže vést slepé a o tom to je že lidi nemohou kralovat lidem, protože to nedokážou. Lidské schopnosti a možnosti jsou mnohým limitované, a proto se musí elity nahradit za umělou inteligenci která bude spolupracovat s autonomními roboty. Pandemie a válka nám v nahotě odhalila selhání všemocných elit, všude je to o tom, moje hra a moje pravidla a následkem je zaostalost a tím i násilí. Nevěřte mediální propagandě nebo reklamě, vše je zde jenom o tom, jak pomocí parazitování se mít dobře, peníze vládnoucím parazitům nesmrdí. Když čtu to, co je napsáno na internetu nebo na papíře, nebo se dívám na televizi tak si uvědomuji to, že lidi mají v hlavě dezinformace, a tak se z lidí stali pitomci na baterky.

Z díla poznáme tvůrce, jaké je dílo těch, co nám zde mnoho tisíciletí všude centrálně vládnou? Jejich dílem je konzumní očistec, ve kterém nemá život koncepci, a tak používáme antikoncepci a jsou zde i potraty, ubožáků je na světě jako sraček a ti co jsou nahoře z vysoka serou na ty co jsou dole, o tom naše kulturní civilizace mnoho tisíciletí všude je. Sex bez lásky, práce bez zisku, rodina bez dětí, zaměstnanci bez zaměstnání, teorie bez hodnoty atd. všude je snaha ušetřit hodnoty a nebude to trvat evolučně už dlouho a civilizace bude bez pitomců, místo pitomců zde budou autonomní inteligentní roboti a umělá inteligence, nejsou na světě už pitomci tak zde není ani pitomá nálada. 

Robot prezident bude vyznamenávat roboty a k volbám budou chodit jenom roboti, poslední malá skupina nahých lidí na světě skončí v poslední zoologické zahradě za sklem v pavilonu opic. Už nebude zde problém s pitomci, co ničili vandalsky civilizaci a přírodu, přiznejme si konečně to, že člověk byla testovací evoluční verze, co se nepovedla, a tak finální verzí bude robot. Jakmile vznikli daně na světě, tak se z lidí stali pitomci, rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole je příčinou toho, že se z lidí stali pitomci, protože ti, co jsou nahoře chybně rozhodují o těch, co jsou dole a následkem je pitomá nálada. Jediné, co by mohlo zachránit lidi před genocidou jsou GVKB čipy do hlavy, tím by se mohli lidi přizpůsobit nové digitální době.