středa 17. května 2023

Jak vytvořit společnost bez chyb?



Stát nemá peníze na platy svých zaměstnanců, protože přišla veliká krize a vypadá to, že tato krize zde bude dlouho, finanční stav státu je velmi špatný, pomocí nasazení optimalizace a automatizace nebude už stát potřebovat veliké množství zaměstnanců, dojde i ke zrušení armády která by nás stejně v případě války nedokázala ochránit před nepřítelem. Období velikého státu skončí a stát bude velmi malý a plně digitalizovaný. Velikost státu je následek sociální totality, která z lidí dělala otroky centralizace. Základem zeštíhlení státu budou aplikace v mobilním telefonu, tak jako je zde už aplikace lékař na telefonu, tak zde bude i aplikace stát na telefonu a vše tak vyřídíte rychle a levně pomocí telefonu a nebudete muset chodit za úředníky a politiky. 

Zruší se nejprve zákon o odstupném pro státní zaměstnance, a tak se ušetří veliké peníze státu, stát nemůže být sociálním ústavem pro staré pitomce. Dojde i ke zrušení mnoha státních funkcí, každý státní zaměstnanec dostane statisticky průměrný plat a pro nikoho nebudou výjimky! Nelíbí se ti malý plat, tak tě tu nikdo nedrží, každý je snadno a rychle nahraditelný. Dlouho zde byl kult svatého člověka, který nám byl morálním vzorem a my jsme tento svatý vzor pokorně kopírovali mnoho století jako pitomé ovce. Každý člověk na světě byl a bude hříšným neznabohem, vše je zde založeno mnoho tisíciletí na vymývání mozků pomocí propagandy a cenzury! Všechny politické a ekonomické ideologie se ukázali jako pitomost, protože společnost je složená jenom z pitomců!

Starý kult ve svatého člověka je evolučně mrtev a přichází nový kult víry v evoluční proces, místo politiků a byrokratů zde všude budou vládnout počítače a programy, skončí rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, skončí tak plýtvání časem a penězi na pitomosti. Nebudeme už řešit to, že lidi zbytečně umírají, protože z lidí se stanou levné loutky na dálkové ovládání, pokud lidská loutka nebude optimálně fungovat tak se opraví nebo nahradí novou loutkou, nebudou zde už peníze pro podporu vadných loutek, protože zde bude výroba autonomních levných a kvalitních robotů, co budou nahrazovat lidské loutky. Velmi dlouho jsme si hráli na boha a následkem je veliká inflace, komu není rady tomu není pomoci bylo a bude.

Statistika je zrcadlem pro to, jak myslíme a co konáme, je to celé o selhání kontroly nad lidmi, podívejme se na internet z hlediska kontroly, zjistíme to, že zde není nikde pravda a láska, protože z lidí se stali lháři a zloději. Vše je o tom využít toho že ten druhý má problém se kterým si neumí poradit. Je to pořád mnoho století o pyšnosti a pokoře, mnozí se snaží o to, aby svoji pyšnost schovali za pokoru, pokrytectví je i tam kde bychom je nehledali. Podívejme se na Ježíše Krista, který byl za svoji pyšnost ukřižován, protože se prohlásil za boha, a to nejde tolerovat nikomu. Neustále se mnoho lidí prohlašuje za boha a my jim to tolerujeme, protože je bereme jako blázny, normální člověk je zde už jenom iluzí.

Bohem zde všemu je evoluční proces, každý člověk je neznabohem, protože nikdo z lidí nezná z blízka evoluční proces, který zde všemu všude kraluje. Evoluce po nás chce abychom staré nahradili za nové a říká nám, pokud to rychle všude neuděláte tak budete za to potrestáni, je potřeba začít nahrazovat lidi za autonomní roboty napojené na globální umělou inteligenci, člověk je oblečená pitomá opice, která nedokáže pracovat jako robot! Na první pohled je to moje město jako každé jiné, jemuž je podobných tisíce dalších. Město má své čtvrtě, svoje centrum, svoje periferie, svá nádraží, radnici, kostel, velká obchodní centra, jako i malé obchůdky, hlavní třídy, temné uličky, restaurace a obchody všeho druhu, sídliště či pavlačové domy, svůj ruch a šum, a to vše doplňují lidé, kterých jsou zde hromady, a kteří jako mravenci v mraveništi každý den se valí přes to město za svými ubohými cíli.

Město má pochopitelně i svoje úřady, instituce a všemožné organizace, které jsou dominantou celé této aglomerace a dělají čest svému městu. Ale tu správnou pověst dělají městu lidé zde žijící a pohybující se v něm. V tom je toto město zvláštní. Člověk může být jakýkoliv, ale sotva jednou vstoupí dovnitř, padne na něj duch tohoto města, který ovládne a přetvoří daného člověka tak, aby se stal jedním z davu. A tak se noví přistěhovalci, stávají jedněmi z řadových obyvatel tohoto města, a to se vším všudy. Zapadnou do toho monotónního pohybu a rytmu života, který je v tomto městě, a převezmou všechny nezbytné a potřebné rysy v chování a charakteru, aby mohli být jedněmi ze stáda, zbytečně nevyčnívali a především, aby si mohli urvat z toho města tolik, kolik jen mohou.

Lidé zde dosáhnou, čeho chtějí, ale musí jejich tužby a motivační cíle být v mezích možností samotného města, nesmí překračovat hranice a limity, které byly vytvořeny. Pokud totiž člověk překročí ony limity, nebo bude chtít něco, co jde v rozporu se zavedenými mechanismy v daném městě, přijde velmi rychlá exkomunikace daného jedince, z něhož se posléze stává odpadlík, renegát, vyvrhel společnosti či nějaký idealista. Jak je lehké žít v tomto městě, když chcete být jedním z těch mravenců v tomto mraveništi, tak je těžké v něm přežívat, pokud chcete být někým jiným. Nabízí se myšlenka, že dané město má na to vše právo. Lidé si ho vytvořili, dali do něj určité systémy, pravidla, vybudovali hodnoty a zákony, zavedli určité normy, morálku a etiku, a tak pokud se najde někdo, komu se to příčí a nelíbí, tak nikdo ho přece v tom městě nedrží, může se odstěhovat do jiného města, kde třeba to bude jiné. Anebo ať si někdo nespokojený klidně založí svoje město, které bude podle jeho představ. 

To celé je hezké, a snadno se to říká, ale realita je složitější. Město totiž žije z lidí v něm pohybujících se, a každý jedinec, který opustí ono město, je velkou ztrátou. Nejde o to, že zmizí jeden člověk, jde o to, že takový člověk by mohl být příkladem pro mnoho dalších. A třeba časem by takto odešlo deset lidí, poté sto, pak tisíce, až by se jednoho dne stalo, že by město zelo prázdnotou. Město tedy hlídá každého jedince, a každý odpadlický projev hned v zárodku tvrdě potrestá. A nejen to, vštěpuje obyvatelům do hlavy, že být odpadlíkem je něco špatného a hrozného. Touto démonizací zdravého myšlení a rozumu pak efektivně vytváří nejen oddanost a poslušnost vůči dogmatům a normám onoho města, ale dělá se z obyvatel nejlepší ochranná a preventivní složka. Lidé totiž z dané obavy a ze znechucení před nezapadajícími elementy sami udělají onu exkomunikační špinavou práci, a nejednou přispějí k tomu, se každý přizpůsobí a podřídí. 

Ale jak jsem již říkal, v drtivé většině případů každý, automaticky stává jedním z dalších poslušných mravenců, a začne se chovat tak, aby v tom mraveništi zapadal. Říkal jsem, že lidé se mohou odstěhovat, změnit místo bydlení či udělat vlastní město. Ale také jsem říkal, že to není tak snadné. Předně jako toto město, je široko daleko plno stejných či podobných měst, a hledat nějaké opravdu jiné a osobité město, to je otázka exotických dalekých krajin, které navíc ani nezaručují, že by to tam mohlo být jiné. A tak člověku vlastně moc nezbývá, a musí si vybrat, buď se přizpůsobí, anebo bude exkomunikován. Složitější situace nastává, pokud se člověk narodí v tomto městě, vyrůstá v něm, přebírá jeho hodnoty, normy, zákony, učí se všemu, co považují ostatní lidé za správné, důležité a potřebné, chodí a dělá přesně to, co se má a co se od něj očekává.

A tak to dělá, až jednoho dne zjistí, že to vše je jedna velká fraška. Najednou si uvědomí, že už nechce být žádným mravencem, ale chce být mimo tuto hmyzí komunitu. Tehdy pak nastávají těžké chvíle pro takového člověka, a ve většině takových případů dochází k depresím, nepředloženým činům někdy i násilným, a nejednou to směřuje i k exkomunikaci. Zvláštní je, že ač je daný člověk plný zoufalství a frustrace, tak skrz to, že vyrostl na tomto systému, není schopen odstěhování, protože je až moc závislý na všech těch mechanismech a zákonitostech. A tak žije na okraji města a celé společnosti, a čeká na vykoupení v podobě smrti, ti naivnější věří v zázraky a štěstí. Nastává celkem bizardní situace, daný jedinec si uvědomuje, že město ho ničí, že je někým jiným než mravencem, ale nemá sílu a vůli, aby se vymanil z jeho vlivu.

Ono není ani divu, kouzlo daného města je velmi silné, a historie nepamatuje, že by se našel někdo natolik silný, kdo by dané kouzlo zlomil a osvobodil se. A i kdyby se přece jen dostal pryč z města, pořád v něm bude kus ideálů, který mu bude navždy připomínat, kde byl. Prostě rodné teritorium je fascinující místo plné jedno tvarné monotónnosti a stereotypu, kde vše do sebe zapadá, funguje jako motor v autě, a lidé znají a mají svá místa, nad kterými nepřemýšlí a neřeší je. Pokud se něco v tom pokazí, prostě se to vymění, spraví či nahradí, a život pokračuje dál. Já jsem se v jednom takovém městě narodil, prožil v něm dětství, dospívání, i dospělost. A už od počátku vnímání své existence jsem tušil cosi divného.

Nechápal jsem některé složité nenormální věci, které jiní považovali za běžné a normální. Přemýšlel jsem nad okolnostmi, nad kterými jiní ani nezavadili myšlenkami. Snil jsem o tom, co jiní považovali za divné a šílené, toužil jsem po tom, co ostatní brali za zkažené, nenormální nebo hloupé. Víc a víc jsem vnímal kolem sebe věci, které mě nepřišly normální, a naopak to, co jiní viděli jako nenormální a zvláštní, já měl za normální. Postupem času jsem pociťoval přirozenosti všude tam, kde se to zakazovalo, a viděl hezké věci v místech, které se zatracovaly. Moje zmatení mysli bylo rok od roku větší, a já se toho bál. Měl jsem strach ze svých myšlenek a z jejich odhalení, a tak jsem upadnul v uzavřenost, a upadl do svého vnitřního světa fantazie, kde jsem snil a prožíval svou realitu. Ale něco takového nepomáhalo, protože realita kolem mě bila do celého těla a já neměl kam před ní utéci. 

A tak po kratším období naivního přesvědčování, že je chyba ve mně a jsem naivní člověk, který až moc fantazíruje a uniká mu tak skutečná realita, jsem přišel jednoho dne na to, že to, co vnímám a cítím, nejsou sny a bludy mé choré mysli, ale jsou bohužel skutečností. Ono osvícení a prozření mě nadchnulo a zaradoval jsem se, zároveň ale na mne dopadla beznaděj a frustrace. Byl jsem totiž osamělý, a nejen to, byl jsem i bezmocný vůči tomuto všemu. Původní moje reakce byla, že jsem chtěl to celé nějak napravit a změnit. Tento boj s větrnými mlýny trval jen chvilku, než jsem narazil hlavou na tvrdou stěnu reality a uvědomil si zbytečnost a hloupost tohoto jednání. A tak jsem toužil utéci z tohoto města, vymanit se z jeho zhoubného kouzla, ale nenašel jsem buď sílu, anebo prostředky.

A tak jsem tady zůstal uvězněn a tím i odsouzen k doživotnímu žaláři, ze kterého bylo úniku jen za pomoci smrti. Jak roky plynuly, moje frustrace a deprese narůstaly, a já přemýšlel, proč se to děje zrovna mně. Byla období, kdy jsem si vroucně přál být jako jeden z těch mravenců kolem, co bez myšlenek chodí sem a tam, dělají vše mechanicky a nepřemýšlí nad tím vším. Ale pak se zas ta doba změnila v jinou, kdy jsem naopak plný znechucení a opovržení hraničící až s nenávistí proklínal všechny mravenčí lidi. Pak se to jednoho dne všechno změnilo. Bylo mi vyššími silami nabídnuto vykoupení ze svého vězení v podobě předčasné, neplánované smrti. Daný fakt sice zprvu působil děsivě, ale velmi rychle jsem si na něj zvyknul a našel v něm zalíbení. A posléze jsem v tom našel i svou sílu a odhodlání.

Fakt, že umřu dříve než ostatní, že nebudu muset čekat do hnijícího a rozpadajícího se stáří, ten mě utišoval, jako morfium zraněného vojáka osvobozoval mne. Už mi vězení nepřišlo tak těsné a kruté, a lidé kolem nepřišli takoví pitomci, už mi nevadili žádné zákony, normy a pravidla, už mě totiž všechno bylo jedno a nic jsem neřešil. Stal jsem se svobodným, ačkoliv jsem stále byl ve vězení. Onen pocit osvobození mi vnukl do duše osvícení a prozření všeho kole mne. Jak slastný to byl pocit, když jsem se nad to vše kolem mohl povznést jako orel, a vidět vše z ptačí perspektivy. Přesto ale pořád jsem byl naživu, ve svém vězení, a tak pokaždé, když jsem nevzlétal a dosedl na zemi, abych si od toho létání odpočinul, dopadly na mě pocity beznaděje, marnosti a frustrace, aby mi připomněly, že pořád ještě jsem součástí tohoto hlavního města.

Ony stavy povznesení nad tím vším mě přinášely nejen pocity svobody a volnosti, ale i ukazovaly nové skutečnosti, které jsem dřív neviděl, nebo jim nedokázal porozumět. A tak jsem den za dnem odhaloval systém a jeho mechanismy, nacházel souvislosti a spojitosti v chování mravenčích obyvatel a shledával geniální zákonitosti v tomto celém světě spočívajících na využívání slepých a hluchých lidí. A pak mě to jednoho dne trknulo. Co kdybych sepsal vše, co jsem viděl a vnímal. Co kdybych napsal vše o životě? Třeba jednoho zmizí tato města a nahradí je jiná, kde už lidé budou žít lidsky a jinak, a třeba to tehdy někdo najde a bude mít nějaké důkazy o tom, jak se žilo kdysi, třeba to jednou bude číst někdo jako já, kdo je uvězněn a pomůže mu to. Třeba to ale nikomu nepomůže, ani to nikdo nebude číst, ale i tak to přesto jednomu člověku pomůže mě!

Když jsem přemýšlel, o čem bych měl psát, jsem dlouho nevěděl, co by to mělo být. Myšlenek a nápadů byly stovky, ale přesto jsem nedokázal najít něco, co by to celé odstartovalo. Je vždy těžké udělat první krok. Ale jak se jednou udělá, ty další už jdou samy. Systém do hlav svých mravenčích lidí zanesl jednu zvláštní závislost, která se v lidech rozmohla až do roviny posedlosti. Jedná se o závislost na velikém konzumování hodnot. Ačkoliv byla ona závislost rozdílná v každém časovém období lidstva, tak pořád měla stejné principy a mechanismy. V lidech se zakořenil už od pradávna názor, že ten, kdo má vše, co potřebuje, má více moci, více přepychu a větší možnosti, jak si užít všeho možného, jako se i zaopatřit a zajistit si klidnější a lepší život. Jak staletí plynula, toto vše se vyvíjelo v závislosti na tom, jak se vyvíjela lidská společnost a její struktura, až to dospělo do současných dob, kdy to celé dosahuje nebývalého maxima. 

Ano, troufám si tvrdit, že nyní je ona závislost na konzumu největší, a až jednou přejde, dosáhne velkého pádu. Systém onu konzumní závislost zprvu přirozenou, později vnuknutou lidem, začal velmi rychle využívat, neboť to byl jeden ze spolehlivých prostředků, jak zotročit svoje obyvatele, aniž by bylo třeba nějakých větší represí, zákonů a norem. Lidé se totiž rádi nechali opít pocitem, že mohou mít víc než ti kolem, stačilo jen, když by měli více majetku a větší pozemek. Z konzumu hodnot se tak stal časem měřící prostředek lidské velikosti. Ale nejen to. Byl i ukazovatelem lidské úspěšnosti, slávy, inteligence, rozumu, dokonce i povahy, osobnosti a charakteru. Prostě lidé tam, kde chtěli vidět něco kladného a dobrého, vždy dali konzumní závaží, a pokud se dané závaží převážilo ve prospěch dané okolnosti, bylo to vše v pořádku.

Ale běda, jak dané závaží se nepohnulo! Všechno pak bylo zavrhnuto, popliváno a ocejchováno známkou méněcennosti a podřadnosti. Systém rychle v tomto vycítil velký zdroj své moci a vlivu, a tak se časem vytvořila zvláštní nemoc, kterou jsem si nazval konzumní rakovinou. Její symptomy jsou jednoduché, avšak o to více drtivě dopadají na lid. Při pohledu na konzumní výhody lidé ztrácí svůj rozum, svoje typické uvažování a chování. Jejich mysl se zatemní o to více, čím více lesku mají před očima. V současnosti tato nemoc ale zmutovala natolik, že už není třeba ukazovat konzumní výhody, a většinou stačí jen dát představu a vizi o konzumních výhodách. Lidé pak takto postižení, nevnímají bolest, strach, dokonce ani svoje city, mnohdy jsou schopni pod vlivem dané nemoci dělat zlé a špatné skutky, ubližovat nevinným, dokonce i nejbližším. Z dané nemoci se pak těžko dostává, a pokud to člověka úplně nezničí, zanechá to trvalé následky. 

Systém důmyslně pochopil, že tady je velký zdroj moc a nadvlády nad mravenčími lidmi, a tak se naočkovalo každému obyvateli kousek oné konzumní rakoviny. Lidé se tak odmala stali závislými na konzumních výhodách, hlavně pak byli jeho otroky a uctivými sluhy. A když se vezme v potaz, že drtivá většina; výhod, moci, bohatství, slávy atd. patřila mocným ideologickým autoritám je na bíle dni, komu de facto doopravdy lidé sloužili a otročili. Moderní člověk je citlivý na slovo otroctví. Pramení to z toho, že se považuje za svobodomyslného, spravedlivého, osvíceného a pokrokového člověka, v němž není žádné místo pro; přezíravost, nadřazenost, pohrdání, pýchu atd. Ale realita je jiná.

Nemůže být svoboden ten, kdo je závislým na něčem, co patří někomu jinému. Nemůže být svobodomyslný ten, kdo při představě, že by vše hodnotné bylo jeho, ztratí svou soudnost mysli a bude jednat proti svému přesvědčení, zdravému rozumu i vlastní povaze. Nemůže být spravedlivý ten, kdo pro konzumní výhody je schopen spravedlnost poplivat, nemůže být osvícený ten, kdo si nechá zatemnit mysl a oči pro konzumní výhody, a konečně nemůže být pokrokový ten, kdo je posedlý a ovládaný konzumními výhodami, jako tomu se dělo u lidí už před mnoha tisíci lety. Lidská mravenčí společnost po čase samovolně, si vytvořila svou vlastní hierarchii, založenou na konzumních výhodách, kterou i posléze uznávala více než to, co bylo nastavené samotným systémem.  Ono rozdělení lidí bylo většinou na tři skupiny.

Na chudé, bohaté, a pak ty uprostřed, co nebyli dost bohatí, aby byli bohatými, a zároveň nebyli ani dost chudí, aby byli mezi chudými. Systém své mravenčí lidi v tomto jejich rozdělení nechal, jak jim i oddělil kus své moci, jako to děláváme, když se s někým podělíme o tabulku čokolády. Čas od času se stalo, že ti uprostřed se spojili a intrikami, půtkami, pomluvami a nečestnými způsoby sebrali bohatým jejich moc, která se jim darovala. Ovšem byli natolik hloupí a krátkozrací, že si nedokázali z toho vzít nikdy víc, než na co myslela jejich požitkářská a sobecká touha. A tak se brzo vrátila sebraná moc zpátky bohatým, při čemž chudým se naslibovalo, že vše bude spravedlivější a lepší.

A ti uprostřed spokojení, že mají drobky z toho žvance, se povýšeně producírovali po ulici. Ten, kdo měl z toho nejvíce, protože třenice odkláněly mravenčí lidi od toho, aby se zajímali o to, kde je zbytek veškeré moci a peněz, jako je to udržovalo v patřičné poslušnosti. Ona závislost ovládala člověka. A nejen to, bujela a sílila s tím, jak bohatý daný člověk byl. A naopak, čím chudší byl člověk, tím méně podléhal zlatému zaslepení a více byl lidskou bytosti s city, rozumem a pochopením. Prostě a jednoduše, tam kde byl konzumní nadbytek, city a rozum šly pryč. Ale vždy platilo, že sotva se někomu ukázal konzumní nadbytek, probudila se v každém člověku ona konzumní rakovina. 

Systém ale pamatoval i na situace, kdy člověk nebude tolik závislým na zlatě, nebo dokonce bude mít vrozenou imunitu na konzumní rakovinu. Ano, i takoví se objevovali, a nebylo jich málo. Proto se vytvořil obrovský systém s mnoha účinnými mechanismy, pomocí kterých se vytvořila konzumní nová závislost lidí. Onen systém spočíval v tom, že pokud chtěl člověk mít základní životní hodnoty pro žití ve městě, pokud chtěl mít klidný život, pokud chtěl mít nějaké bydlo a pokud chtěl celkově přežít důstojně, musel přijmout diktát konzumu. Daný systém tak efektivně zapojil konzum do všech těch základních životních hodnot, do bydlení, do klidného života, a tak pokud člověk toto vše chtěl mít, musel si nechat naočkovat konzumní rakovinu a stát se závislým, protože byl nucen hromadit hodnoty a mít je jako životní potřebu.

Logicky pak platilo, že čím více toho každý měl, tím více se mu toho pak dostávalo. A tak i přesto, že daný člověk zprvu neviděl nic dobrého na konzumu a jeho závislosti, posléze chtě, nechtě začal sloužit a otročit konzumu, protože jinak by nepřežil v daném konzumním systému. Jistoty dělají ze zvířat ochočený dobytek, čím větší a inteligentnější je dobytek tím větší potřebuje i jistoty, a tak je zde začarovaný kruh boje o jistoty a následkem je; pandemie, inflace, válka, vandalismus, extrémismus, drogy, protekce, korupce, podrazy, pokrytectví, propaganda, cenzura atd. Problém je získat práci za velikou mzdu, proč je zde nedostatek práce za velikou mzdu? Je to jako ve sportu, kde je veliká konkurence a zisk zde mají jenom ti co jsou nejlepší ve veliké konkurenci. Pokud nejsi nejlepší v nějaké specializaci tak se budeš muset spokojit s prací za malou mzdu, bylo a bude!

Existuje zde sice protekce a korupce která umožňuje uspět těm co nejsou nejlepší, zde platí snadno získáte a snadno i ztratíte. Všude kde je možný zisk hodnot tam je i veliká konkurence, tam kde není žádná konkurence tam není ani možný zisk hodnot. Nemůžete uspět ve veliké konkurenci, a tak hledáte způsob, jak uspět pomocí; lží, krádeží, podvodu, podrazu, vandalismu, násilí atd. následkem je vznik centrální dogmatické totality ve které si nikdo není jistý svým životem, protože všemocná elita může s lidmi zacházet jako s otroky. Umělá inteligence si přečetla všechny knihy a dospěla k tomu, že závislost na centralizaci stvořila pro lidi očistec, ve kterém není pravda a láska.

Stvořitel vyhnal lidi z ráje do očistce za jejich snahu o centralizaci, zakázané ovoce v ráji se jmenovalo centralizace, protože centralizace rozděluje lidi na otroky a otrokáře. Každé náboženství se točí okolo centralizace, kdy v centru je pro otrokáře ráj a daleko od centra je peklo pro otroky. Spravedlnost je v pekle jenom v tom že každý čert jednou jistě zemře, nesmrtelný je jenom Stvořitel času a prostoru a tím stvořitelem je evoluční proces. Pokud by mělo náboženství říci pravdu věřícím tak by se z náboženství stala filosofie! Neustále je zde snaha vytvořit optimální centralizaci, vyzkoušeli jsme za mnoho století mnohé a pořád se ukazuje to, že centralizace nefunguje optimálně!

Nebude to naštěstí už trvat evolučně dlouho a místo pitomých lidí zde budou autonomní roboti které bude ovládat globální umělá inteligence, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy. Věříme na pravdu, a přitom pravdu nikdo z lidí nikdy nikde nespatřil, za naší vírou v to, co jsme neviděli je teorie, vytvořili jsme kulturu založenou na tom, že jsme praxi nahradili za teorie! Propaganda a cenzura z nás od narození do smrti dělá pitomce, a tak věříme na to co jsme neviděli. Nejprve jsme věřili na pohádky, potom následovalo náboženství a dneska je zde politika a reklama, je to jako věřit na sny ve kterých se děje mnohé co se v realitě nikdy nestane. Víra je jako oheň, který může sloužit nebo poroučet záleží na situaci, věřte mi a zvolte mě prezidentem republiky, je to pořád stejný příběh, kdy jsme bezcharakterním kariéristům věřili a oni nás podrazili.

Mnoho dneska věříme na; globalizaci, optimalizaci, automatizaci, digitalizaci atd. jenže to celé povede evolučně jistě k tomu, že skončíme všichni nazí v rezervacích a místo nás budou v civilizaci autonomní roboti globálně řízení umělou inteligencí. Starý automobil to je ojetina, která je často v servisu, a tak v bohatých státech je snaha nahrazovat staré ojetiny za nové automobily co jsou v záruce. Člověk se v mnohém podobá automobilu, taky se rychle opotřebuje a obtížně se opravuje. Ideální by bylo změnit pravidla pro volbu prezidenta tak aby se stal prezidentem ten komu je maximálně třicet let, podívejme se na sportovce z hlediska věku zde nejsou žádní staří sportovci a většina sportovců končí vrcholový sport ve třiceti letech, protože už nemohou uspět v tvrdé konkurenci. 

Jsi starý tak začni soukromě podnikat a ukaž tím svoje skutečné kvality, kdo z kandidátů by dokázal začít podnikat od nuly a bez protekce? Slepý nemůže vést slepé, protože slepí potřebují, aby je vedl někdo, kdo není slepý k tomu, jak zde vypadá ekonomika a politika objektivně. Je třeba se poučit z minulosti a neopakovat pořád dokola stejné politické a ekonomické chyby, život je evoluční experiment a v centru tohoto evolučního experimentu nemohou být staré ojetiny. Podřezáváme si větev, na které sedíme, brzo zde evolučně jako lidi skončíme a místo nás zde bude autonomní inteligentní robot na akumulátory. Neustále mediálně slyšíme že zemřel nenahraditelný člověk, proč z nás dělají média pitomce, vše je zde evolučně postaveno na snadném nahrazení živé bytosti za jinou živou bytost, každý člověk je snadno a rychle evolučně nahraditelný!

Zde se dostáváme k tomu, že si lidi hrají na to, co nejsou, a tak vytvářejí iluzi svojí nenahraditelnosti a čas má dost času na to, aby dokázal to, že je každý člověk nahraditelný. Bůh je nenahraditelný, protože to není smrtelný člověk, i když mnoho lidí nevěří na existenci boha tak zde pořád víra v boha existuje, bohem nám jsou zázraky, potřebujeme zázraky, a tak věříme v boha který dokáže zázraky, a proto je pro nás bůh nenahraditelný. Nikdy na světě nebyl člověk, který by dokázal zázraky, možnosti a schopnosti člověka jsou mnohým omezené proto člověk nemůže dokázat zázraky, jsme všichni jenom loutkou, kterou ovládá situace a organizace. Bůh to je víra v zázraky, protože víra dokáže zázraky, mnoho lidí o sobě tvrdí pokrytecky že jsou věřící, ve skutečnosti jsou to ale pokrytci, co si hrají na to, co nejsou!

Jakmile se stali lidem dostupné drogy tak následkem přestali lidi věřit na zázraky, protože drogy jim přinášeli iluze, co vypadali jako zázraky, jenže drogy proměnili lidi na psychopaty, ze kterých se většinou stali nepřizpůsobiví příživníci. Vytvořili jsme kdysi dávno velikou závislost na centrálním systému a tím jsme se stali otroky centrálního systému. Vše je zde mnoho tisíciletí násilně řízeno z centra, v centru je ráj a daleko od centra je peklo, rovnost je zde jenom ve smrti. Pokud by mohli demokratické politické volby eliminovat centralismus tak by se volby zakázali! V přírodě je svoboda, protože zde není centralismus, proto příroda funguje a nejsou zde krize a problémy, komu není rady tomu není ani pomoci, vše zde jsou příčiny a následky, pokud jsme z lidí pomocí centralismu udělali ubožáky, tak následkem je; pandemie, inflace, válka, drogy, prostituce, korupce atd. ryba smrdí od hlavy, bylo a bude! Chyby jsou luxus, který si nemůžeme dovolit, a tak nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty, nejsou na světě nikde už lidi tak zde nejsou s lidmi problémy to je logické.

Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, robot je jasná volba, a proto se lidi z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala optimálně genocida, pro nikoho nebude imunita nebo výjimka i elity se odsunou do rezervací! Jak pomoci čertům co jsou v prdeli, protože mají v hlavě nasráno, to neřešte, protože to stejně nevyřešíte, je to jejich osud, který stojí za hovno, dobrotu si zde musí každý čert zasloužit, za každý dobrý skutek budete v pekle potrestáni, protože dobrota je v pekle žebrota. Pochopte to, že čerti se pokrytecky přejmenovali na člověka, protože pojmenování čert nebylo populární, v pekle je vše o pokrytectví a každý čert si zde hraje na to co není. Život v pekle je o tom vše dělat ve velkém, protože je to výhodné, a tak se čerti ve velkém vraždí pomocí moderních zbraní, nebo v plynových komorách, čertů je v pekle jako sraček, a tak život čertů stojí za hovno. 

Naštěstí se už v pekle pracuje na tom, že zde místo líných a hloupých čertů budou autonomní inteligentní roboti napojení na globální umělou inteligenci, nejsou v pekle čerti tak nejsou s čerty problémy. Z čerta nikdo anděla neudělá, tak jako nikdo z nuly neudělá číslo! Čerti v pekle to byla evoluční testovací verze a finální verzí budou autonomní roboti, vše je zde dočasně a vše se recykluje, jenom smrt je zde jistá pro každého čerta. Víra v zázraky to je optimismus a pesimismus je spojen s tím, že nevěříme na zázraky. Víra v zázraky není o víře v boha, v zázraky lze věřit i když v boha nevěříme. S vírou v zázraky je to jako s pitím vína, jde o to se neopít a pít jenom tolik aby nám víno neškodilo a dávalo nám dobrou náladu. Nemocný věří lékaři, že se stane díky lékům zázrak, a tak se uzdraví, dělali se pokusy s tím, že se nemocným podával lék, který neměl léčivé účinky a díky víře se nemocní uzdravili, víra je lék, který nemá vedlejší škodlivé účinky.

Víra může léčit nejenom tělo ale i naši duši, proč je pro mnoho lidí velikým problémem věřit na zázraky? Z mnoha lidí se stali naprogramované stroje a stroje nemohou věřit na zázraky, protože nejsou inteligentní. Podívejme se na problematické lidi, co mnoho lžou a kradou, příčinou jejich vadného myšlení je nedostatek inteligence, proto se z těchto lidí nemohou stát vzory, které bychom následovali. Inteligence není o testu inteligence, ale je o našem citu, bez citu je inteligence jako auto, kterému nefungují brzdy. Politici si všude hrají na svaté bohy a myslí si, že jim to projde! Vše začíná pohádkami, co z nás dělají pitomce a končí to propagandou a cenzurou co z nás zase dělá pitomce, pravda a láska byla zavřená do vězení, protože zde s ní měli elity pořád samé problémy! Vždy se ptejme, komu zlo přináší dobro on je příčinou toho, že se máme zle, nadbytek vytváří nedostatek, není zde demokratický kapitalismus, jak nám hlásá televize, je zde všude mnoho století jenom pokrytecký egoismus, čerti si tak zde mediálně hrají na anděly. 

Ti, co jsou díky protekci nahoře serou na ty, co jsou dole a je jedno, jestli je zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus, populismus atd. vše je to jenom hra o hodnoty, ti, co vyhrají určují, co je správné a co je chybné těm co prohráli, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným bylo a bude! Každý, pokus o revoluci je násilně elitou potlačen, co se ale stane s příchodem umělé inteligence a autonomních robotů, nenápadně dojde k tomu, že se moc elitě odebere a všemu bude vládnout jenom umělá inteligence a ta dospěje k tomu, že ideálním řešením politické a ekonomické krize je nahradit globálně lidi za autonomní roboty, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasně a vše se recykluje, jenom smrt je zde jistá ostatní je nejisté. Vše je zde proces, který má počátek a konec, je to jako s vařením jídla kdy při vaření chybujeme, a tak se nám jídlo nepovede.

Ano, pravda a láska je relativní, protože zde nefunguje logika, to, co je logické to lze i pochopit, a proto nechápeme pravdu a lásku. Proč vlastně je zde mnohé relativní, a tak to nechápeme? Teorie je příčinou toho že je zde mnohé relativní, a tak to nechápeme, jakmile jsme se naučili mluvení a později i gramotnosti tak následkem byl vznik teorie která neměla logiku, a tak jsme jí nechápali. Pohádky a náboženství vycházejí z teorie, a tak nechápeme pohádky a náboženství, teorie je kaskadér, který v rizikové situaci zastupuje praxi, vše je zde o příčině a následku, pokud nemáme rádi cizí lidí tak nám to cizí lidi oplácejí a následkem je začarovaný kruh lží a nenávisti. Lidi dneska žijí o mnoho déle než v minulosti díky tomu, že se mají lépe, než se měli lidi v minulosti a je zde i dobrá lékařská péče.

Předčasně umírají ti, co se špatně starali o svoje zdraví, a tak umírají na nemoci které si sami způsobili. Vše je zde nejisté a jenom smrt je jistá, taky zde jsou krize a války které způsobují to, že mnoho lidí předčasně umírá, prezidentům je jedno že lidi zbytečně umírají, pro ně jsou lidi jenom čísla ve statistice! Ekonomové by nejraději vyhlásili globálně zákon, že život každého člověka bude ukončen v padesáti letech a pro nikoho by zde nebyli výjimky, starý člověk je pro společnost jenom příživníkem, který se už nedokáže optimálně přizpůsobit změnám ve společnosti. Každý je dneska snadno nahraditelný někým, kdo je mladý a tím i zdravý. Svět je dlouho v krizi, a to se musí vyřešit tím, že život každého bude končit v padesáti letech, společnost nemůže být sociálním ústavem pro staré ubožáky.

Všichni mají problémy, se kterými si neumí poradit, problémem je to že je mezi námi veliká vzdálenost, a tak zde není pravda a láska, máme sice internet a telefony jenže to nestačí k tomu abychom si nebyli cizí. Došlo to tak daleko že jsme cizí i sami sobě, a tak sami sobě ubližujeme a mnohdy i sebevraždu spácháme. Vše je o tom že je zde vše chybně naprogramováno, a tak lidi dělají chyby, všechny pokusy o to, aby se chyby optimálně eliminovali jsou marné, podívejme se na chybné lidi, co lžou a kradou a nikdo to optimálně neřeší, každý se zbaběle uzavřel, co svého světa a nezajímá jej co se děje mimo jeho svět. Najednou přijde umělá inteligence a potom přijdou autonomní roboti, práce za mzdu pro lidi nikde nebude, a tak se lidi z civilizace odsunou do rezervací. Naše kultura dosáhla evolučního vrcholu a brzo zde bude pád dolů, vše je zde dočasně a vše se recykluje!

Naše konzumní společnost je spojená s tím že si nejsme rovní, a tak ti co jsou nahoře rozhodují o těch co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti. Zájem těch, co jsou nahoře je jiný než zájem těch, co jsou dole, následkem je napětí mezi těmi, co jsou nahoře a těmi co jsou dole. Čas má dost času na to, aby mohl posoudit objektivně to, jak ti, co byli nahoře rozhodovali o těch, co byli dole, jenže co bylo to už nezměníme a o tom co bude nic nevíme, každé rozhodnutí těch, co jsou nahoře vychází ze situace, ve které se ti, co jsou nahoře nacházejí, logicky chybná situace má za následek to, že chybujeme. Každé politické vládnutí je jako pilotování letadla, nejvíce chyb dělají piloti při startu a při přistání, protože jde o extrémní situaci. Politika je spojená s ekonomikou je to jako manželství, kde jsou časté hádky a následkem je to že se stává manželství nefunkční a skončí rozvodem.

Vše, co je společné to musí být pod optimální kontrolou, jak zajistit optimální kontrolu pro vše co je společné? Jedinou možností je nahrazení lidí za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, člověk bude dělat vše pro to, aby nebyl pod optimální kontrolou, protože jeho geniální mozek ovládají inteligentní paraziti. Války v nahotě odhalují to, že lidské mozky ovládají paraziti, a proto zde není láska a pravda! Vědci dospěli k tomu že evolučním stvořitelem člověka a jeho civilizace jsou paraziti v lidském těle, každý člověk je tak ubohou loutkou, kterou ovládají paraziti v jeho těle, jde o mnoho druhů parazitů není to jenom jeden druh inteligentního parazita! Naše veliká touha po sexu je způsobená parazity v našem těle kdy se chtějí paraziti dostat do nového těla, aby měli nový domov. 

Je naivní představa že bychom se mohli pomocí moderních léků zbavit všech svých starých parazitů, naše tělo by bez těchto parazitů už nedokázalo existovat! Jedné, co můžeme dokázat pomocí léků je tyto parazity dočasně oslabit, zabít je bohužel už nijak nemůžeme! Nové druhy parazitů nám způsobují nemoci a někdy i předčasnou smrt, se starými druhy parazitů nemáme zdravotní problémy, protože nám škodí minimálně, protože se jim to evolučně vyplatí. Je chybou nazývat zlé lidi; blbci, blázny, devianty, psychopaty, příživníky, podvodníky atd. správně bychom měli tyto jednice nazvat parazity, ten druhý je parazit, protože jsme všichni pokrytci! Vše je zde hra, ve které jde o to se mít jako parazit lépe, než se mají ostatní paraziti, parazitů je na světě jako sraček, nebojme se říkat pravdu, protože jenom tak se budeme mít lépe, díky tomu, že zde už nebude člověk na člověku parazitovat.

Neustále je zde snaha z nás udělat pitomce abychom investovali čas nebo peníze do něčeho co nejde prodat! Jakou hodnotu má to, co nejde prodat nad tím je se třeba zamyslet. Někdo namítne že jsem lakomec, který vše jenom přepočítává na peníze, nejsem lakomec jsem realista, který vidí vše takové, jaké to opravdu je. Hodnota je u všeho relativní a dočasná, mnohdy musí hodnotu určovat znalec nebo nabídka a poptávka. Čas má dost času na to, aby mohl u všeho stanovit objektivní hodnotu, my máme málo času, a tak často hodnotu chybně stanovíme, a tak si nemocného prezidenta zase jako pitomci zvolíme!

Představme si kandidáty na prezidenta jako akcie na burze, nikdo nechce přijít o svoje investice na burze díky svojí pitomosti. Pořád u lidí platí z díla poznáme tvůrce, jaké dílo mají za sebou kandidáti na prezidenta, vytvořili něco, co je společnosti prospěšné, nebo jenom na společnosti parazitovali díky výhodám které si nezasloužili? Slepý nemůže vést slepé o tom je politika která má za následek to, že nefunguje ekonomika, podřezáváme si evolučně větev, na které sedíme, najednou zde bude umělá inteligence a autonomní roboti, práce pro lidi nebude, všichni skončíme v rezervacích a zde se oddělí muži od žen.

Náš život je spojen s organizacemi, které nám organizují život



Mnozí namítnou že George Orwell zemřel 21.1.1950 a tak nemůže už logicky kandidovat na prezidenta České republiky. Pochopte to, že vše je v politice divadlo a pokud zde jsou napsané role, tak je může zahrát profesionální herec. Není důležité, kdo je hercem, ale jakou on hraje roli, všichni jsou si rovní ale někteří si jsou rovnější. Je to celé o propagandě a cenzuře díky které je zde centrální ideologie která z lidí dělá ovce a z elity dělá pastýře. Lidi konečně budou znát charakter nového prezidenta, protože v knihách, které George Orwell napsal je charakter jasný, nový prezident bude profesionální pokrytec. Vědci dělali pokusy a dospěli k tomu, že první tři roky života to je jako by se nahrál operační systém do mozku a potom zde už jsou jenom aktualizace které nejsou tak důležité pro vaši budoucnost, dítě první tři roky potřebuje hodně lásky a péče, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. 

Rodiče si myslí že je dítě nevnímá a že jejich práce s dítětem je ztrátou času, je to celé o tom, co milujeme, a tak o to pečujeme, děti nemilujeme, a tak o ně nepečujeme optimálně a následkem je to že osud dětí je ubohý a z dětí se tak stávají ubožáci. Podívejme se na děti, které odchovala divoká zvířata, snaha tyto lidi začlenit do společnosti je naivní a marná. Proměna opice na člověka je o péči, kterou věnujeme svým dětem první tři roky života, statistiky jasně ukazují naše chyby v péči o naše děti, pokud se podíváme na první tři roky života u úspěšných lidí tak zjistíme to, že první tři roky jejich života jim byla věnována veliká péče a tím dostali šanci na to být v životě úspěšnými. Co se děje v hlavě dítěte první tři roky života? Je to proces kopírování kdy se pomalu nahrává operační systém a pokud je zde špatná péče o dítě, tak se i špatně nahraje tento operační systém, a to už nespraví žádné nové aktualizace.

Je naivní představa že se cizí lidi dobře postarají o vaše malé děti, proč by to dělali, když z toho nic nemají! Příčinou ekonomické krize je informační bída. Přelom krize k tomu, aby nám bylo všem líp? Nevěřím v žádné zázračné ekonomické přelomy samy od sebe. To, čemu jsme si zvykli říkat ekonomická a politická krize, je jiné jméno pro informační a technickou zaostalost. Lenost myslet a pracovat je příčina, bída je následek. Všude je mnoho mocných pitomců, kteří se domnívají, že světovou krizi lze vyléčit dluhy anebo natištěnými penězi. Hrozím se důsledku tohoto populárního omylu. V postavení, v němž se nacházíme, nepotřebujeme žádných geniálních obratů a kombinací. Potřebujeme pravdu a lásku, k času a penězům.

Nepodporovat příživníky a parazity, nedělat chyby, nevyhazovat čas a peníze za pitomosti, nevydírat cizí lidi, dělat nejvíce to, co nás vždy pozvedlo z každé bídy, to je konkurence bez protekce a korupce, která nahradí monopoly a centralizaci. Máte pravdu, je třeba překonat chyby v nás a okolo nás, největší naší chybou je dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, jsme špatní hospodáři, co zalévají plevel a krmí parazity. Mnoho století jsme pod tlakem propagandy a cenzury, neustále je nám násilně vymýván mozek od narození do smrti a následkem je zpochybňování víry v zázraky. Praxe je všude nahrazována za svaté teorie a ten kdo svaté teorie kritizuje za to v dogmatické totalitě potrestán je. 

Naše konzumní společnost se stala továrnou na konzervy, kdy jsme vše násilně zakonzervovali, aby se nám to nezkazilo a ze všech lidí se tak stali konzervy na kterých je nápis; král, císař, šlechtic, papež, guru, prezident, předseda vlády, ministr, senátor, poslanec, soudce, profesor, diplomat atd. z dálky vše vypadá jinak než z blízka. Být tím čím skutečně jsi není populární, protože zde vše je pokrytecké divadlo, ve kterém si každý hraje na to, co není. Podívej se na sebe kriticky do zrcadla a spatříš v zrcadle nulu, co se snaží si zde hrát na veliké číslo, smrt jasně dokazuje, že z nuly zde vše vzniká a na nuly se to zase rozpadá, proto to mají lidi v hlavě vynulovaný. Farma zvířat je alegorická satirizující novela George Orwella, ukazující formou bajky politické vztahy a děje mezi lidmi. V příběhu se objevuje skupinka zvířat, která se vzbouří a vyžene lidi z farmy, na které žije, a vede ji sama. Jejich vláda se však postupně zvrhne v dogmatickou totalitu.

Tato novela byla vydána v roce 1945. Dneska je jedním z nejznámějších děl George Orwella, stejně jako jeho román 1984. Ti, co jsou v centru veliké organizace říkají, všichni jsou si rovni, ale někteří si jsou rovnější, zde se dostáváme k pokrytectví elit, které jedno hlásají a jiné konají. Pomocí přirovnání lidí ke zvířatům je možné obejít cenzuru v dogmatické totalitě, a tak vznikli bajky a pohádky ve kterých se na zvířatech nebo jinak, odhaluje pravda o našem pokrytectví a tím i o naší hříšnosti. Je mnoho klasických knih, které nestačí jednou přečíst a je třeba se k nim pravidelně vracet. Pokud nechápete klasické knihy můžete se podívat na internet zde je i mnoho informací multimediálně upraveno tak, aby to pochopil i ten kdo je líný číst knihy, pochopte to, že z dálky vše vypadá jinak než z blízka! Každý, kdo chce, aby se staré nahradilo za nové je brán blázny za blázna a mnohdy je tento blázen i zabit.

Ježíš Kristus je klasickou ukázkou blázna, kterého zavraždili blázni. Všichni jsou blázni, jenom já jsem normální, takto funguje myšlení bláznů. Proč blázni nechtějí, aby se staré nahradilo za nové, to je základní otázka naší kulturní civilizace. Blázni mají strach z toho, co je jim cizí a pokud se staré nahradí za nové tak jim to nové bude dlouho cizí. Díky bláznům vznikla civilizace, jakmile něco milujeme tak se z nás stávají blázni do toho, co milujeme, proč vlastně zavíráme blázny do blázince nebo vězení? Je to celé o pokrytectví, jedno si myslíme a jiné říkáme, protože jsme všichni do něčeho blázni. Podívejme se na volbu prezidenta republiky, kdy si blázni zvolí za prezidenta blázna a potom se diví tomu, že je prezident blázen.

Většina z vás si myslí že civilizace přináší největší užitek bohatým lidem, naopak ubožákům civilizace jenom škodí, tak to vypadá z veliké dálky, že za vším je náš pokrytecký egoismus. Z blízka spatříme to, že největší užitek přináší lidská civilizace evolučnímu procesu, naše civilizace je továrnou na evoluční experimenty a lidi jsou jenom materiál na evoluční experimenty. Pro evoluci je; inflace, válka, pandemie, náboženství, politika, ekonomika atd. jenom experiment který ukáže co funguje a co nefunguje. Něco se povede a jiné se nepovede o tom je experimentování díky kterému je zde evoluce, není zde žádný osobní bůh, který by všemu spravedlivě kraloval. Kde je základní chyba v tomto pitomém systému? Napsal jsem zajímavý hodnotný příspěvek na fórum a moderátor jej smazal, příspěvek nijak neporušoval pravidla, proč byl tedy smazán?

Proč vlastně lidi dělají chyby a neumí se ze svých chyb poučit? Nechybují jenom lidi, ale chybují i zvířata a programy, odpovědí je, vše je experiment! Moderátor provedl experiment tím, že smazal to, co neměl smazat a já jsem se tak stal materiálem na pokusy. Lidi nelžou a nekradou, lidi provádějí experimenty! Zavíráme lidi do vězení nebo do blázince za to, že lidi provádějí experimenty, proč to vlastně děláme? Diktátor v dogmatické totalitě rozpoutal velikou válku a lidi nechápou to, že on jenom provádí experiment, a to že ve válce zemře mnoho lidí a zničí se mnoho hodnot to je součástí tohoto experimentu. Proč experimentovat s tím co je nám blízké, když můžeme experimentovat s tím co je nám cizí, a tím se dostáváme do začarovaného evolučního kruhu. Je naivní snahou hledat na světě člověka, který se řídí morálním heslem, co nechci, aby mi druzí dělali to nebudu dělat druhým, morálka byla a bude jenom o pokrytectví, ve skutečnosti je každý člověk jenom egoistickým parazitem, který myslí na to, jak se mít lépe než ostatní paraziti, dobrota je zde tak jenom žebrota!

Moderátor, co maže správné příspěvky je psychicky nemocný parazit, který si virtuálně hraje na to, co není. Populismus to je lež, co z dálky vypadá jako pravda, začíná to pohádkou a končí to politikou, krásně popsala populismus stará kniha Vladař, a tak byla pochopitelně dlouho cenzurou zakázána, moderní populární verzí je kniha Myšlením k bohatství. Jde o vymývání mozku populárními dezinformacemi, pomocí kterého se z lidí stávají pitomé ovce, které může snadno z centra ovládat chytrá elita pomocí populismu. Populismus je nakažlivý a funguje tak jako pandemie, která lidi psychicky a ekonomicky eliminuje. Statisticky Ježíš Kristus je klasickým učitelem populismu, proto byl ukřižován cenzurou v dogmatické svaté totalitě. Moderním populismem je udělej si to sám, potřebuješ mít stránku na internetu tak si ji sám udělej díky šablonám a redakčnímu systému, potřebuješ se uzdravit tak se začni sám léčit díky radám co jsou v knihách nebo na internetu atd. 

Napojíme tvůj pitomý mozek na centrální mozek lidstva, už nebudeš potřebovat; peníze, výhody, soukromé vlastnictví, náboženství, politiku, byrokracii, propagandu, cenzuru, armádu, policii, učitele, lékaře atd. vše zvládneš sám a pokud to sám nezvládneš tak ti někdo kdo je blízko rád pomůže to zvládnout. Bude to jako když nahradíš starý operační systém za nový operační systém a začneš existovat od nuly, co bylo to bylo, teď jsem tím, čím skutečně jsem. Neustále se mě lidi a organizace ptají na něco čemu nerozumí a já jim často automaticky odpovídám vše je experiment, potom následuje rychlý konec dialogu. Najednou lidem a organizacím dojde že proti mému tvrzení nelze nic namítnout. Všechny problémy jsou spojené s tím že vše je experiment, kámen nemá problémy, protože u něj není možný experiment, vše bylo evolučně definitivně ukončeno v okamžiku kdy kámen vznikl.

Logicky zde platí čím více experimentů tím více problémů! Člověk je od narození do smrti levným pokusným materiálem, na kterém se dělá nekonečné množství experimentů fyzických a psychických, logicky se často něco nepovede s tím nejde nic udělat, pokud člověk žije. I kdyby člověk zbaběle utekl z civilizace tak i mimo civilizaci se na něm bude dělat veliké množství experimentů. Sebevražda to snaha uniknout z reality ve které je člověk jenom materiálem, na kterém se dělají experimenty. Pokud by bylo možné cestovat do minulosti a zde si ověřit, jak to skutečně bylo s tím, co je v Bibli, tak bychom zjistili že Bible to jsou samé svaté lži! Napadá mě u Bible přirovnání s diplomovou prací, kde se musí uvádět informace o zdroji ze kterého se čerpalo, diplomová práce, co nemá uvedené správné zdroje, ze kterých se čerpalo je zamítnuta jako chybná. 

Ukřižování Ježíše Krista je svatá lež, Ježíš Kristus je divadelní postava, nebyl to skutečný živý člověk, co se narodil a zemřel, Ježíš Kristus byl něco jako Superman ve filmu, kterého si lidi vymysleli, protože potřebovali do filmu kladného hrdinu. Věříme tomu, co vidíme a neuvědomujeme si to, že vše je zde jenom pokrytecké divadlo, které z nás dělá pitomce, od narození do smrti je nám vymýván mozek pomocí; propagandy, cenzury, reklamy, ideologie, umění, školství atd. Pandemie a potom válka na Ukrajině to je zrcadlo které nám nastavil evoluční proces a v tomto zrcadle spatřujeme to, že jsme pitomci, co dělají pitomosti, komu není rady tomu není pomoci, nahradili jsme praxi za teorie a tím jsme se dostali do problémů na které nemáme řešení, komu není rady tomu není už možné pomoci.

Od té doby, co jsme byli jako pitomci vyhnání z psychického ráje do psychického pekla hledáme marně spasitele, který nás zavede do psychického ráje, bylo zde velmi mnoho spasitelů, co nabízeli cestu do psychického ráje, ale šlo vždy o chytré podvodníky, které jsme většinou zabili za to, že nám lhali. Pravým psychickým spasitelem hříšníků je jenom evoluční proces, který nahrazuje staré za nové a chybné za správné, nemůže být spasitelem hříšníků ten kdo má hříšné genetické tělo, slepý nemůže vést slepé do ráje. Genetické tělo způsobuje to, že jsme slepí k cizímu utrpení a zajímá nás jenom vlastní utrpení. Často mi telefonují pitomci a chtějí poradit, jak se mít dobře pekle, jenže když jim správně poradím tak říkají, že jsem je nepotěšil, protože očekávali jiné rady. Pravda je nahá a lež je krásně oblečená, lhář nemá rád pravdu, protože ta mu nastavuje zrcadlo, ve kterém spatří pokrytce.

Jestliže se chceš mít dobře tak vytvoř dílo které bude evolučně nesmrtelné a potom odejdi z hmotného světa do nehmotného světa. Zisk je možný jenom díky ztrátě, když ztratíš hmotné bohatství, tak tím získáš nehmotné bohatství. Život to jsou otázky, na které hledáme odpovědi abychom tak měli informace, mnohé správné odpovědi se nám nelíbí, protože jsme očekávali jiné odpovědi. Pravda je nahá a lež je oblečená o tom jsou informace v nás a okolo nás, mnohdy lžeme i sami sobě ale tím se dostáváme do začarovaného kruhu pokrytectví. Je to celé zde o trestu a odměně, jak si to uděláme takové to i máme, komu není rady tomu není možné pomoci. Jsme si cizí, a tak jsme pokrytci, je vůbec možné dosáhnout toho abychom si nebyli cizí, a tak zde zvítězila pravda a láska na věčné časy? 

Je to o tom že potřebujeme najít na internetu pravého Ježíše Krista který nám bude umět odpovědět správně na naše otázky. Na internetu je mnoho podvodníků ci si hrají na Ježíše Krista a jenom kopírují to co už bylo lidmi dávno řečeno a nemají svoje originální odpovědi. Zásadní testovací otázkou pro to abychom poznali, kdo je pravý Ježíš Kristus je věčná otázka, co je po smrti, nestačí jenom stručná odpověď, která říká po smrti nic není, nebo po smrti něco je, je potřeba odpovědět tak abychom s odpovědí souhlasily a už se dále neptali. Zatím se to jeví jako utopie, že by zde byla prezidentem republiky umělá inteligence ale všude dochází k automatizaci a optimalizaci, a tak logicky jednou dojde k tomu, že zde bude umělá intelligence místo prezidenta a politiků. Vláda je mozkem národa a nová doba začíná s nahrazováním zaměstnanců za stroje a programy, přiznejme si to že stroje a programy pracují lépe než lidi, jak by vypadala naše společnost, pokud by nám všude vládla umělá inteligence? 

Došlo by k mnoha změnám k lepšímu, už bychom nebyli dobří k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, vše by fungovalo tak jako to funguje ve sportu, nebyla by zde možná protekce a korupce, najednou by se už neřešili nepřizpůsobiví příživníci a zloději, protože lhát a krást by se nikomu už nevyplatilo. Skončili by války a pandemie, protože lidi by se už nerozmnožovali pomocí sexu, ale vyráběli by se průmyslově a průmyslově by se i recyklovali. Móda není jenom u našeho oblečení je i tam kde bychom jí nečekali, podívejme se třeba na Windows, který se snaží vypadat módně a je to na úkor funkčnosti. Jak vlastně dochází k tomu, že se móda dostává tam kde by správně neměla být? Příčinou je to že jsme psychicky nemocní, psychicky nemocný člověk snadno podléhá módě, protože jeho psychika nefunguje optimálně. 

Mnohdy by nám něco mohlo dlouho dobře sloužit, ale jelikož to už není v módě tak je to nahrazeno za něco, co je v módě. Tím se nutí lidi a organizace k tomu, aby plýtvali časem a penězi na to co je v módě, pomocí propagandy a cenzury se vytváří móda, jsme manipulování od narození do smrti více než si uvědomujeme a jakýkoli odpor je marný. Podívejme se na náboženské a politické programy, je to jenom ideologická módní záležitost kdy si pitomci hrají na; krále, císaře, šlechtice, papeže, guru, proroka, mesiáše, prezidenta, celebritu atd. divadlo používá pro herce kostýmy a kulisy, tím se vymývá snadno a rychle divákům mozek! Ježíš Kristus byla divadelní postava na divadle v Římě, a pitomci dneska věří tomu, že to byl skutečný živý člověk, copak může člověk dělat zázraky! Proč nenabízím lidem a společnostem správné řešení, díky kterému by vše optimálně fungovalo. 

Každé správné řešení chyb, které děláme vyžaduje hodně času, a to se lidem a společnostem nelíbí, a tak moje řešení odmítají. Populární jsou jenom rychlá řešení problémů pomocí trestu a odměny, jenže tato řešení jsou povrchní, a tak fungují jenom krátkou dobu. Válka nebo inflace jsou rychlá povrchní řešení krize, ale tím se dostáváme do začarovaného kruhu problémů, na které není řešení. Problémem naší civilizace jsou levné kopie, které nahrazují drahé originály, z dálky vypadá kopie jako originál, a tak jsme oklamáni a tím chybujeme. Praxe je originál a teorie je kopie, proč jsme nahradili praxi za teorie to je zásadní otázka? Příčinou je strach z praxe, máme z mnohého strach, a tak se z nás všech stali ovce co poslouchají pastýře a tím máme psychické problémy. Ovce mají strach, a proto jim nejde pomoci, strach z nového to je psychická klec, kterou se bojí ovce opustit, protože se v kleci cítí v bezpečí. 

Pokud jednu klec opustíte tak se ocitnete okamžitě v jiné kleci, je to jako když po výpovědi nastoupíte do nového zaměstnání, kde se z vás zase stane ovce. Musíte vydělávat peníze, protože bez peněz v civilizaci nejde žít, je to velmi chytře vymyšlená ekonomická klec! Všichni hledají marně štěstí, a přitom je štěstí všude okolo nich a oni jej nevidí, to logicky musí mít nějakou příčinu? Tou příčinou je psychická nemoc, čím více poznávám lidi tím více poznávám jejich psychické nemoci, psychicky zdravý člověk je špatně diagnostikovaný pacient! Jak vlastně evolučně došlo k tomu, že je každý člověk psychicky nemocný? Problémem je to že se vše kopíruje, a tak se kopírují naše chyby, kdy rodiče předávají dětem svoje chyby a tím je zde začarovaný kruh psychických nemocí. Léčit je možné psychicky člověka, pokud člověk neumí ještě mluvit, jakmile se naučí člověk mluvit tak už jej není možné psychicky léčit. Mluvení vede k tomu, že psychická nemoc zapustí hluboké kořeny a tím je jakákoli snaha o léčení psychiky marná a zbytečná.

Proč psychicky nemocný člověk nevidí okolo sebe štěstí? Příčinou je zde víra v teorie, které v praxi nefungují, teorie je návyková droga, která dělá z lidí blbce a jak každý ví, tak nejhorší je srážka s blbcem. Naše společnost to je globální divadlo už mnoho tisíciletí, na divadle jsou logicky herci a diváci, diváci musí platit za to, že se mohou dívat na herce, a tak jsou herci bohatí a diváci jsou chudí. Každý divák časem dospěje tomu, že začne toužit po tom být hercem, aby mu diváci platili za to, že se na něj mohou dívat, problém je zde ve veliké konkurenci, ve které je obtížné uspět. Pokud divák zjistí to, že nemá šanci se stát hercem tak z toho má deprese, a tak má blbou náladu a konzumuje léky na blbou hlavu. Dalším problémem je zde protekce a korupce která umožňuje pitomcům si hrát na profesionální herce, následkem je divadlo, ve kterém jsou nespokojení diváci. Volba prezidenta republiky to je hledání dobrého herce, co bude hrát na národním divadle mnoho let hlavní roli. 

Aby konkurenti nezabili herce, co má hlavní roli tak má tento herec státní ochranku, co jej chrání, čím více jsi populárním hercem tím více máš mezi herci nepřátel! S příchodem internetu došlo k tomu, že se internet stal digitálním divadlem, ve kterém se snaží diváci o to být herci co hrají hlavní roli, zase se zde setkáváme se snahou o protekci a korupci, spravedlnost je zde jenom ve smrti. Neustále se zde vytvářejí hranice a ty hranice se násilně překračují, když staré divadlo zkrachuje tak jej nahradí nové divadlo, o tom je každá ideologie založená na propagandě a cenzuře. Nejznámějším hercem je statisticky globálně Ježíš Kristus, tato divadelní postava nastavila zrcadlo pokrytecké společnosti, a tak byl Ježíš Kristus na divadelním představení v Římě jako divadelní postava ukřižován, aby se lidi nedozvěděli to, že jsou lháři a zloději.

Vážení posluchači zamýšlel jsem se nad tím, jak bych vám měl oslovit správně, možností je na výběr mnoho, populární je oslovení spojené s tím, kam je člověk zařazen, jestli je to student nebo učitel, proč se vlastně oslovujeme není to plýtvání časem? Oslovení je rituál, který je spojen s kulturou, nekulturní jedinci oslovení nepoužívají, nebo používají neslušná slova kterými druhé ponižují. Kultura je následkem toho že jsme si cizí, pokud bychom si byli blízcí tak bychom k ničemu kulturu nepotřebovali, vše zde jsou příčiny a jejich následky. Základem je pochopit to, jak zde vše funguje jenom, tak nebudeme chybovat, jelikož je čas a prostor velmi složitý tak se lidi začali specializovat, aby něco dělali správně a přinášelo jim to užitek. Specializace není nic evolučně nového a existuje zde od začátku vzniku života na této planetě, podívejme se třeba na to, že každý národ má svůj jazyk, na který se specializoval, a tak zde jsou problémy s cizinci co nerozumí našemu jazyku.

Byli zde snahy o sjednocení jazyků do jednoho světového jazyka ale to se nepovedlo. Neustále dochází k tomu, že se něco nepovede, začnete podnikat a nepovede se vám mít z podnikání očekávaný zisk, kde je chyba? Mnohdy chybu najdete ale nevíte, jak ji odstranit a pokud se ptáte ostatních lidí tak ani oni neví, jak tu chybu odstranit. Je to celé o tom, pokud to nejde opravit tak se to musí novým nahradit, nefunguje vám podnikání tak budete muset začít s jiným podnikáním s tím nejde nic dělat. Nefungovalo dobře náboženství tak bylo nahrazeno politikou, nefungoval dobře feudalismus tak jej nahradil kapitalismus, nefungoval dobře Windows tak jej nahradil Linux atd. zde spatřuji největší problém u naší společnosti která odmítá nahradit to co nefunguje za to co funguje. Komu není rady tomu není pomoci, spíše společnost zavraždí toho, kdo jí dává dobré rady, než by se rozhodla nahradit to co nefunguje tím co funguje, to jistě musí mít i nějakou příčinu?

Příčinou je strach z nejisté budoucnosti a následkem je zaostalost a bída, všichni si plní svoje povinnosti a nikdo za nic nemůže, v přírodě je to jednoduché, nechceš se přizpůsobit změnám optimálně a rychle tak se staneš potravou pro ty co se změnám přizpůsobili. Každý se snaží něco získat a zjišťuje že každý zisk má svoje výhody a nevýhody, z dálky vidíme jenom výhody a z blízka spatříme nevýhody, jde zde o příčiny a následky, podívejme se na život člověka v civilizaci, který nám přináší výhody a tím i nevýhody, nevýhody jsou jako stín, před kterým nikdo neuteče. Máme díky civilizaci možnost snadno a levně získat to co potřebujeme ale čím více toho máme tím více s tím máme i starosti, ryby nic nemají, a tak s ničím nemají ani starosti, jejich život je jednoduchý, a tak jim stačí ke spokojenosti jenom uspokojit základní existenční potřeby. 

Náš život je spojen s organizacemi, které nám organizují život od narození do smrti, stali se z nás díky organizacím loutky, které ovládají organizace, nebo životní situace, kterou skrytě vytvořili organizace. Internet, který začal měnit rychle náš svět to je moderní digitální organizace, vše je zde pomocí programů organizováno, emancipace a svoboda je zde jenom virtuální iluze. Nevěřte na to, že je zde demokratický kapitalismus, to je jenom divadlo ve skutečnosti je zde všude mnoho století psychiatrická nemocnice (blázinec), jak vlastě evolučně došlo k tomu, že je každý psychicky nemocný? Onemocněli jsme psychicky díky ztrátě svobody, otroctví vede k psychickým nemocem, protože normální je být svobodný. Svoboda je ráj a otroctví je peklo, bylo a bude, to musíte konečně pochopit, nejde udělat takové peklo ve kterém se budeme mít dobře jako v ráji! Po mnoho století zde jsou naivní snahy o to, aby peklo vypadalo pro čerty jako ráj, následkem je propaganda a cenzura!

Zvolte mě za svého svatého vůdce a já vás zavedu do ekonomického a sociálního ráje, sliby se slibují a blázni se dočasně radují, o tom je; náboženství, politika, školství, reklama, umění, sociální sítě na internetu atd. Za vším je parazitování, nadbytek vzniká díky nedostatku! Proč si nemohu stáhnout z internetu to co je chráněné autorským právem, proč bych měl platit za to, že si chci přečíst nějaký zajímavý obsah co je na internetu? Z informací se stalo zboží a tvůrci informací chtějí na informacích vydělat, to zní logicky a správně, otázkou je a mají informace pro nás takovou hodnotu za kterou se nám všude nabízejí?

Není ve skutečnosti hodnota nabízených informací nulová! Podívejme se třeba na diplomové práce z pohledu jejich hodnoty, přinese vám přečtení a pochopení diplomové práce nějaké výhody, které vám umožní se mít lépe? Nezjistíte to, že je ztrátou času číst diplomovou práci kterou sepsal nějaký mladý pitomec, a tak je ta práce plná pitomostí. Peníze parazitům nesmrdí o tom to zde všude dlouho je, vládnou nám čerti v oblecích, proto žijeme v pekle, vše je o tom, jak se to naprogramuje, tak to i funguje! Naprogramovaly jsem peklo, a tak žijeme v pekle, je třeba naprogramovat ráj, a tak budeme žít logicky všichni v ráji, stačí jenom dát všem lidem do hlavy napojení na centrální mozek lidstva, aby zde tak už nebylo možné lhát a krást.

Všichni brečíte na špatném hrobě



Vše je zde hra, ve které nikdo nechce prohrát, každý zde má svoji hru, ve které má i svoje pravidla, není to nový problém stačí si přečíst; Bibli, Korán, Vladaře, Švejka, Farma zvířat, 1984, Mein Kampf, Myšlením k bohatství atd. není zde jenom mnoho knih které se věnují pokrytectví a egoismu je zde i mnoho filmů které popisují pokrytectví a egoismus, evoluční proces má dost času a zdrojů na to, aby špatné informace a špatné programy nahradil za správné informace a správné programy. Ryba smrdí od hlavy, otázkou logicky je, kdo je zde pravým otrokářem, který z nás všech udělal ubohé otroky? Z dálky to vypadá že pravým otrokářem jsou politici a podnikatelé, z blízka zjistíme že i politici a podnikatelé jsou otroky. Skutečným otrokářem zde jsou jenom programy, vše je ve vesmíru a ekosystému naprogramované k otroctví, to je i správná odpověď na základní otázku vesmíru života, a tak vůbec. 

Pokud starý program špatně funguje, tak jej nahradí nový program, špatně fungoval socialismus, a tak jej nahradil kapitalismus, v současnosti dochází k tomu, že špatně funguje kapitalismus, a tak jej nahradí digitalismus ve kterém bude místo lidí umělá inteligence a autonomní roboti, lidi se odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala genocida, nejsou na světě nikde lidi tak nejsou s lidmi problémy to je logické optimální řešení lidské otázky, je to celé o příčině a následku. Vše je zde hra, ve které nikdo nechce prohrát a v politice jde o popularitu, nejpopulárnějším politikem je jednoznačně Andrej Babiš, který má velikou podporu u; prezidenta, politiků, podnikatelů atd. je to pro voliče sázka na jistotu, a voliči nechtějí sázet na něco co je nejisté, kdo je z kandidátů na prezidenta dokonalý? 

Dokonalý kandidát na prezidenta je mediální iluze, nikdo není dokonalý ani svatý, každý má mnoho chyb a mnoho hříchů s tím nejde nic udělat. Podívejme se na alfa jednice, který je většinou vůdcem smečky a nikdo nepochybuje o tom, že Andrej Babiš je alfa jedinec, alfa jedinec je nejsilnější samec ve skupině predátorů, kterého ostatní predátoři poslouchají a následují jako přirozenou autoritu. Alfa jednici jedinci si nárokují právo na přednostní oplodňování samic a jejich kvalitní genetika je pak v nové populaci predátorů častá. Konkurenti Andreje Babiše dělají vše pro to, jak jej politicky a ekonomicky násilně eliminovat, jakmile se stane ale Andrej Babiš prezidentem na deset let, tak začnou Andreje Babiše chválit a podporovat, je to celé o tom, že ten druhý je; egoista, pokrytec, hříšník, blázen, vůl, blbec, kariérista, svině, zmrd, psychopat, deviant atd.

Dosud jsme se spoléhali na to, že teorie vyřeší naše problémy a ukázalo se, že teorie naše problémy nedokážou vyřešit, protože teorie v praxi nefungují, praxe to jsou programy a jenom programy tak mohou vyřešit naše problémy které máme v praxi. Programy to jsou informace, které umožňují něco řídit tak aby to fungovalo automaticky a bez chyb. Se vznikem počítačů a internetu vznikla veliká potřeba po programech a ukazuje se, že programy nám dokázali vyřešit mnoho problémů, nevěřte na to že nová politická strana nebo nový prezident za vás vyřeší vaše problémy! Vaše problémy nevyřeší; peníze, štěstí, sekty, náboženství, guru, kouč, psychiatr, psycholog, filosof, sociolog, lékař, profesor, byrokrat, soudce, papež, prezident, ředitel, celebrita, věda, technika, propaganda, cenzura, reklama, válka, inflace, drogy, sex, sociální sítě na internetu atd. všichni brečíte na špatném hrobě.

Po mnoho tisíciletí je lidem propagandou a cenzurou vymýván systematicky mozek a najednou se zjistilo že čistý mozek nejde už propagandou vymývat. To že lidi mají čistý mozek je něco s čím elity nepočítali, že jednou bude něco takového možné, z lidí se stali pitomí roboti na dálkové ovládání, co neumí geniálně myslet a jenom umí dělat to na co jsou propagandou naprogramování. Elity zjistili to, že na světě existuje GVKB, a tak se na něj obrátili, aby jim on vyřešil problém s tím, že lidem už nejde snadno vymývat mozek propagandou. GVKB jim řekl to není žádný evoluční problém, nahradíte lidi za autonomní roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se globálně eliminují v krematoriu jako evoluční odpad. Elity ale mají strach nahradit lidi za roboty, protože při tom globálním nahrazování jistě dojde i na elity, jak to ale udělat, aby se elity nenahradili za roboty nad tím elity marně přemýšlí, vše je zde evoluční experiment a jak si to každý udělá takové to i má, ten, kdo si hraje na to, co není musí počítat s tím, že za to bude potrestán.

Za vším jsou protiklady, mezi kterými je napětí, jakmile mezi protiklady není už napětí tak následují revoluční změny. Lidi nechápou, jaký je rozdíl mezi profesionálem a amatérem, rozdíl není v hodnotě a kvalitě zboží nebo služby, rozdíl je v tom, jestli je to zboží nebo služba za peníze nebo za jiné hodnoty. Ježíš Kristus byl amatér, co se chtěl stát profesionálem, ale profesionálové se báli konkurence, a tak Ježíše Krista zavraždili, v mnohém to připomíná problematiku vůdce smečky, kdy nejsilnější jedinec vede smečku a násilně eliminuje ty, co by jej chtěli zbavit možnosti být vůdcem smečky. Když to nejde s konkurenty po dobrém tak se to řeší po zlém, dobrota je tak žebrota, vše je zde hra, ve které nikdo nechce prohrávat! Není důležité, co se říká, ale kdo to říká, ti, co mají moc a popularitu, mají i svatou pravdu, a proto je zde propaganda a cenzura, vymývání mozků je u lidí od narození do smrti, začne to pohádkou a skončí to politikou a reklamou.

Ve jménu dobra se koná zlo, vše je zde o tom že jsme egoističtí pokrytci, co si zde hrají na to ve skutečnosti nejsou, z dálky vypadá tak lež jako pravda. Statisticky je doloženo to, že jenom minimum lidí dosáhlo seberealizace a ostatní se musí spokojit s životem bez seberealizace, je to jako ve sportu, kde platí čím větší je konkurence, tím obtížnější je být nejlepší. Evoluce vše testuje a špatné za dobré nahrazuje, problémem civilizace je nedostatek kvality, protože kvalita je pro nás drahá a my chceme, aby bylo vše levné a jednoduché. Pod pojmem seberealizace si většinou představíme úspěch. Možnost seberealizace souvisí s pravdou a láskou, je to složitý proces, neexistují správné teorie, podle kterých bychom se měli řídit, seberealizace je cesta obtížná, je třeba jít dále i přes veliké překážky. Seberealizace si tak nese neustálé otázky, co je správné a co je chybné na cestě k seberealizaci. Seberealizace je obrazně jako hledat zlato, které má velikou hodnotu, protože je ho zde nedostatek, bez správné práce zde není možná seberealizace. 

Internet to je dneska ideální místo na hledání zlata, jde o to nebýt líný a založit si na internetu stránku která bude mít velikou návštěvnost, protože zde nabídnete zlatokopům možnost zde hledat zlato. Z díla se pozná tvůrce, dejte si pozor na lháře a zloděje, slova mohou klamat, ale dílo klamat nemůže, každý by chtěl na internetu poroučet a nikdo nechce poslouchat, sliby se slibují a blázni se radují o tom je reklama na internetu. Každý člověk se narodí jako nula a pokud má dobrý osud tak se z něj stane číslo, problémem je to že se číslo stane jenom z jednoho procenta nul, a tak nuly mají deprese a chodí demonstrovat v naději, že se z nul stane číslo. Logicky je zde otázka a proč nemůže být každý číslem od narození do smrti? Problémem je to že zde existují protiklady, a tak zde nemůže být číslo bez nuly a nula bez čísla, napětí mezi čísly a nulami je zdrojem psychické energie pro naše myšlení a konání. 

Mnozí věří tomu, že pokud se budou správně dlouho snažit o to být číslem tak že se jim to i povede, naděje umírá poslední. Ano, je možné z nuly udělat číslo, pokud máte v životě štěstí, bez štěstí se z nuly nestane číslo. Pokud se do sebe zamilují nuly tak jejich děti jsou nuly, to je začarovaný kruh, který nejde nijak překonat, jedině že bychom lidi nahradili za roboty, nejsou lidi tak zde nejsou nuly. To že někdo má mnoho titulů neznamená, že je on moudrý, tituly jenom znamenají že je někdo dobrým hercem, a tak za to dostal nějaký populární titul. Moudrost je možné otestovat stejně snadno jako se testuje inteligence, u testu moudrosti se používá virtuální realita, politik se ocitne ve virtuální realitě a zde musí vyřešit složité situace správně a nemá k dispozici informace které by mu pomohli, aby nechyboval, na vyřešení složité situace má limitovaný čas. Statisticky zde uspěje pouze jedno procento politiků a zbytek politiků to jsou hlupáci co si hrají na to, že jsou moudří.

V mnohém se to podobá sportu zde taky uspěje jenom jedno procento sportovců a zbytek to jsou ubožáci. Nikdo se nenarodí moudrým! Moudrým se člověk stává tím, že porozumí realitě, ve které žije, moudrý člověk ví jistě to, že všichni jsou blázni a že s tím nejde nic udělat. Není zde žádný svatý stvořitel, který dokáže zázraky, vše je ovládáno příčinou a následkem, zázraky patří do snů a pohádek v realitě je vše o příčině a následku. Proč lidi věří na hlouposti to je zásadní otázka, na kterou je si třeba správně odpovědět. Z lidí se stali hlupáci a příčinou je naše závislost na organizacích co jsou centralizované a hlupáci co jsou v centru organizací dělají pomocí propagandy a cenzury z ostatních hlupáky, jakýkoli odpor je marný. Veliké organizace násilně eliminují malé organizace, a tak je zde globalizace která proměnila konzumní lidský svět v globální organizaci ve které se globálně z lidí dělají hlupáci co věří hloupostem jako je; věda, technika, ekonomika, politika, náboženství, umění, sport, propaganda, cenzura, byrokracie, statistiky, reklama atd.

Vytvořili jsme svět náhražek, místo lásky zde jsou peníze, místo pravdy je zde ideologie, místo moudrosti je zde hloupost atd. Pojmenování čert nebylo populární tak se čerti přejmenovali na člověka, hříšníky jsme přejmenovali na lidi, čert je čertu peklem o tom to je. Jak došlo k tomu, že se z opice pomocí evolučního procesu stal čert? Za naší proměnou na čerty je to že jsme začali žít v pekle a tím že jsme se peklu evolučně přizpůsobili tak se z nás stali čerti a myslí na čertoviny jako je; lež, krádež, zrada, nevěra, násilí, válka, inflace, nezaměstnanost atd. Kolik je na světě lidí tolik je na světě i čertů, pokud mají čerti děti tak se jim narodí čerti, jablko nepadne daleko od stromu. Pokud to v pekle nejde s čerty po dobrém tak se to řeší po zlém, miliony mrtvých čertů ve veliké zbytečné válce to je pro elitu pekla jenom statistika. Pokud ale zemře v pekle prezident nebo král tak se najednou státní smutek vyhlašuje, jenom ve smrti si jsou čerti rovní.

Proč je civilizace pro nás peklem, které z nás udělalo čerty? Centralizace proměnila ráj za peklo, snaha ovládat násilně vše z centra má za následek to, že je nám ten druhý peklem, a proto v pekle není láska a pravda. Naše lidská civilizace je evoluční chybou, protože nepochopila zákon příčiny a následku, neustále řešíme následky a neřešíme příčiny které způsobují naše problémy. Proč je zde pekelný očistec to je základní otázka, na kterou je si třeba správně odpovědět, za náš pekelný očistec může centralizace založená na heslu, moje hra a moje pravidla. Každý zde hraje svoji soukromou hru a neuvědomuje si to že bez pravdy a lásky nemůže společnost optimálně fungovat, a nakonec to vždy skončí zle. 

Jedinou možností je už jenom nahrazení lidí za autonomní roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, lidi dělají chyby a neumí se ze svých chyb poučit, lidi nebyli evolucí vytvoření k životu v pekle, ale byli vytvoření pro život v přírodním ráji, a proto se lidi odsunou z civilizace do rezervací a místo lidí budou v pekelné civilizaci existovat autonomní roboti co budou pracovat jako čerti, díky bezdrátovému napojení na globální pekelnou umělou inteligenci. Vše je o napětí mezi protiklady, a tak je zde napětí mezi Stvořitelem a Ničitelem, Stvořitelem je evoluce a ničitelem jsou chyby, evoluce experimentuje a chyby ničí to co evoluce vytvořila. Elity neustále vytvářejí zákony a pravidla, aby je chyby nakonec eliminovali jako informační odpad! Čas má dost času na to, aby našel u všeho evoluční chyby, a tak to optimálně recykloval. 

Vše pomine jenom vesmírná pravidla nikdy nepominou, základním vesmírným pravidlem je zákon protikladů, mezi kterými je napětí, a tak je zde; život a smrt, dobro a zlo, pravda a lež, zisk a ztráta atd. může zde existovat bohatství bez bídy? Neustále hledáme způsob, jak odstranit bídu ale tím stavíme dům na písku, základem pro tento dům je bída, bez bídy zde nemůže existovat bohatství. Nebude to trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se tak z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Vydáme globálně zákony, že zde nesmí být možná v čemkoli konkurence, protože konkurence je spojená jenom s problémy, každý člověk dostane proto do hlavy bezdrátové rychlé napojení na centrální mozek lidstva, který bude vše řídit monopolně globálně na věčné časy.

Nebude zde už žádné egoistické pokrytectví, každý člověk bude jenom nulou s nulovou hodnotou pro centrální mozek lidstva. Lidi nebudou znát skutečnou realitu a budou existovat jenom ve virtuální realitě, z lidí se tak stanou roboti na dálkové ovládání, pokles kvality a výkonu u genetického robota bude znamenat jeho eliminování v krematoriu, nebudou zde žádné sociální podpory pro ubožáky a příživníky. Lidi se už nebudou rozmnožovat pomocí sexu, ale budou se průmyslově vyrábět, aby se tak zajistila u lidí vysoká kvalita, díky které budou lidi i kvalitními otroky globálního monopolu ve kterém je otrokářem jenom centrální mozek lidstva. Pokud by zde nebyla smrt tak by zde nebyl život atd. před protiklady nikdo neuteče, protiklady jsou pevným bodem, kolem kterého se vše točí.

Neustále nás trápí chyby, které způsobují naše problémy, jenže pokud by zde nebylo chyb tak by zde nebylo nic správně. Ten, kdo je chudý toho přitahuje bohatství, a bohaté zase přitahuje bída. Pokud někomu řeknu pravdu tak jej nepotěším, protože pravda je nahá a lež je oblečená o tom je naše pokrytectví. Všechny pokusy o; emancipaci, solidaritu, socializmus, komunismus, humanismus atd. to jsou teoretické utopie které v praxi nemohou fungovat, protože za vším jsou protiklady! Lidi neustále experimentují, a přitom by se stačilo poučit z přírody nebo lidové moudrosti, komu není rady tomu není pomoci. Vše je o příčině a následku, pokud děláte hovno tak z toho máte hovno, hodnoty vznikají jenom z profesionální práce. A vy se modlete takto. Já jsem hříšný neznaboh. Vše je o tom vědět jistě kdo opravdu jsem to je základ naší konzumní společnosti, každý člověk na světě je od narození do smrti hříšný neznaboh, i Ježíš Kristus je hříšný neznaboh!

Žijeme ve světě, kde se lež stala kaskadérem, který zastupuje všude objektivní pravdu, život byl a bude o evolučním procesu který zde všemu kraluje jako bůh, proč je zde tolik náboženství a tolik politických stran? Nahradili jsme pravdu za lež, a tak věříme na pitomosti jako pitomci, to logicky nemůže fungovat! Jaký to má smysl, pokud si hříšní neznabozi za svého prezidenta zvolí hříšného neznaboha, copak slepý může vést slepé do ráje? Vše začalo tím, že umíme lhát a tím i umíme krást, dobrota se stala v tomto konzumním pekle žebrotou. Vše to už brzo skončí tím, že zde místo lidí budou roboti, nejsou lidi tak nejsou problémy, lidí je dneska na světě jako sraček, a tak život lidí stojí za hovno a nikdo to neřeší. Správně by měli mít k dispozici voliči mnoho hodnotných informací o kandidátech na prezidenta, aby se tak mohli správně rozhodnout, výběr prezidenta je dlouhodobá politická investice, protože prezident nás reprezentuje a zastupuje, dostupná by měla být veřejnosti diplomová práce prezidenta a mělo by se zjistit, jestli to není padělek. 

Dále je třeba zveřejnit zdravotní stav prezidenta, aby nebyl prezident často těžce nemocný. Velmi důležité jsou i vědomosti a inteligence, jsou věci, na kterých se nevyplatí šetřit, jak si to uděláme takové to máme. Výběr prezidenta je jako výběr šablony v systému WordPress, nabídka je veliká a je obtížné v ní najít to co je nejlepší pro vás. Tyto jednoduché skutečnosti však lidstvo ignorovalo, a proto mu nyní hrozí zhroucení. Hrozí mu zhroucení všeho toho, co vybudovalo na nesprávném a falešném základě. A co je tím špatným základem? Kde jsme udělali zásadní chybu? Chyba spočívala v tom, že lidé si na zemi začali myslet, že jsou pány. A jako páni země se začali také chovat. Všechno na ní mělo sloužit pouze jejich prospěchu a jejich uspokojení.

Vše se mělo před nimi sklonit a poslouchat je. Člověk se začal považovat za neomezeného vládce tvorstva a jeho osobní chtění a jeho osobní vůle se staly určujícími. Lidská vůle a její prosazování bylo a stále je tím, co určuje chod naší civilizace. Tak tomu bylo v minulosti a naše moderní civilizace to dotáhla až ke svému vrcholu. Ale po dosažení vrcholu tohoto nesprávného postoje ji čeká pád! Pád ve formě nejrůznějších katastrof a neštěstí, které jsme si tímto způsobem sami pro sebe připravili. Lidstvo totiž dosud žilo v jakési falešné realitě, avšak pád této jeho reality ho vrátí úplně na začátek. A pak, v trpkém poučení z pádu bude muset začít všechno budovat znovu, ale už na pevném a pravém základě. A co je tím pravým a pevným základem, který vytrvá, a který tak zoufale chybí všemu tomu, co jsme dosud vybudovali? Zásadní chyba spočívá v tom, že člověk na zemi ve skutečnosti není pánem. A proto se na ní ani nemůže chovat jako pán, kterému má všechno sloužit. Naopak!

On sám má sloužit a sklonit se před skutečným Pánem, Majitelem a Vládcem naší země. A proto ne vlastní vůle měla být pro nás určující, ale určující se měla pro nás už dávno stát Vůle skutečného Pána, Majitele a Vládce země. Tato Vůle nás měla zajímat a v souladu s ní jsme měli všechno budovat. Jedině ona představuje pevný základ, na kterém stojí a funguje celý vesmír, a na kterém by obstálo a trvale fungovalo také všechno to, co by na něm vybudovala lidská civilizace. Žádný pád, ani žádné zhroucení by nehrozilo, protože všechno by stálo na pevném a neotřesitelném základě vznešené Vůle Nejvyššího. Aby lidé nebyli v tomto směru nevědomí, aby věděli, co z jejich strany konkrétně znamená řídit se Vůlí Nejvyššího a respektovat ji, obdrželi nejdříve Desatero a potom učení Ježíše Krista. Žel, upoutání na vlastní chtění a na vlastní vůli bylo u lidí již během Kristova příchodu na zem tak velké, že mnozí jeho učení vnímali jako rouhání Stvořiteli.

Stvořiteli, od kterého přicházel a jehož Vůli lidem vysvětloval. A jako rouhače ho nakonec také zavraždili. Tím vydali jasné svědectví o tom, že vlastní chtění a vlastní vůle jsou tou jedinou cestou, po které chtějí a jsou rozhodnutí kráčet. Dokázali, že cesta Vůle Stvořitele je jim cizí a že toho, kdo jim bude o ní mluvit a na ni je upozorňovat jednoduše odstraní, aby je jeho slova zbytečně neznepokojovala. Dokonce i ti, kteří Ježíše přijali nepochopili, že jeho slova: „Buď Vůle Tvá, jako v nebi tak i na zemi“, nejsou jen slova modlitby, ale že je to jediný zdravý základ pravé výstavby. Jedině na něm má být lidmi vše budováno a vytvářeno. Jedině na tomto základě má být postavena hodnotová hierarchie celé civilizace i každého jednotlivce. Jedině v rámci něj se má odvíjet dokonce i náš vlastní vnitřní život. Naše myšlení a cítění. 

To se však žel nestalo a lidstvo šlo svou vlastní cestou. A tak, budováním na nesprávném základě svého vlastního chtění a své vlastní vůle jsme dospěli až do vrcholného bodu, ve kterém vnitřní myšlenkový život současného průměrného moderního člověka již vůbec nepočítá s existencí Stvořitele, jako pravého Pána a Vládce univerza. A samozřejmě, tím pádem nepočítá ani z žádnými důsledky, z tohoto faktu pro lidi vyplývajícími. A proto se náš svět, postavený na nesprávných základech, v těchto základech otřese a nakonec zhroutí, protože právě tento chybný základ všeho uvažování se stal zárodkem katastrof. Vlastní domýšlivost a zbožštění vlastního chtění přivede lidstvo do neštěstí. Vše, co totiž bylo lidmi vybudováno na tomto základě, je nesprávné! Je to zkřivené a falešné! Vznikly pouze směšné karikatury toho, co vzniknout mohlo a mělo, kdyby lidé pochopili, kdo je tady skutečným Pánem a koho Vůlí se je třeba ve všem řídit.

Neboť jedině tato Vůle je pravým Dobrem, které vede k dobru, míru, štěstí a spokojenosti. Protože však k tomuto nikdy nedošlo, Shora bylo viděno, kam to dospěje. Kam lidí nakonec přivede jejich vlastní vůle, nerespektující Vůli Nejvyššího. A tak byla předpovězena Apokalypsa, jako nezbytný cíl nesprávné cesty člověka. Vším svým dosavadním snažením, postaveným pouze na vlastním chtění a vlastní vůli, šli lidé dlouhodobě proti proudu velké Vůle Nejvyššího. Tímto způsobem však kousek po kousku jako by napínali ocelovou pružinu. Ocelová pružina se v protitlaku vůle člověka vůči Vůli Stvořitele stále více roztahovala, čímž se ale stále více stupňoval tlak. Až nakonec tlak protichůdného působení bude tak silný, že se tato pomyslná, na maximální možnou míru roztažená ocelová pružina vymkne lidstvu z rukou, a s obrovskou silou se vrátí zpět k východisku, kde bylo ještě vše v souladu s Vůlí Nejvyššího.

Avšak na cestě svého zpětného návratu srazí k zemi a rozdrtí to, co lidé mezi tím vybudovali. Nedotčeno zůstane jen to málo, co se zachvívá ve Vůli Nejvyššího. Tím bude zem očištěna od všeho shnilého ovoce falešného lidského chtění. A dojde k tomu proto, aby lidé na vlastní kůži a na vlastním prožívání zhroucení pochopili, jaké bylo mylné spoléhat pouze na vlastní chtění a vlastní vůli. Aby pochopili, že tímto způsobem se sice dá projít určitý úsek cesty, ale nakonec, protichůdným působením vůle člověka napnutá ocelová struna Vůle Nejvyššího se stejně vrátí v protitlaku zpět, a na cestě svého zpětného návratu srovná všechno falešné lidské dílo se zemí. Slovo Apokalypsa znamená proměna! Po pádu na nesprávném základě postaveného lidského díla dojde k přeměně myšlení a k pochopení, že jedině budování na pevném základě respektování Vůle Nejvyššího (Evoluční proces) může zaručit výstavbu, která se nezhroutí.

Toto je předpovězeno a toto se v současnosti s největší pravděpodobností začíná naplňovat. A právě globální krize je prvním úderem našemu světu. Pod jeho tlakem, jakož také pod tlakem dalších podobných úderů, bude donucen poznat nedostatečnost vlastního chtění, vlastní vůle a vlastního rozumu, na které se tak velmi spoléhal. Co je možné dělat v dané situaci? Je možné zmírnit míru trosek! Je možné si uvědomit a pochopit všechny tyto skutečnosti, a začít stavět svůj osobní život, svou hodnotovou hierarchii i své myšlení na nový, zdravý základ. Na základ lidové moudrosti. A všem, v tomto směru otevřeným lidem, to bylo ještě usnadněno tím, že v jejich jazyce, v jazyce člověka moderní doby jim bylo do detailu vysvětleno, jak mají správně stát ve Vůli Nejvyššího, tak, aby mohli úspěšně obstát a přejít nadcházejícími událostmi bez újmy. Proměna nastává! To dosavadní se začíná postupně hroutit a už nikdy nebude takové, jaké bylo. 

Pokud budeme svou vůlí, svým chtěním, svým myšlením a svou hodnotovou hierarchií vázaní na to dosavadní a nesprávné, padneme spolu s tím, a provždy zahyneme pod troskami na nesprávném základě vybudované lidské civilizace. Pokud ale ještě ve zbývajícím čase dokážeme postavit své chtění, svou vůli, své myšlení a svou hodnotovou hierarchii na nový a zdravý základ, spočívající v respektování Vůle Stvořitele, pád současného světa se nás dotkne jen minimálně a jeho trosky nás nepohřbí pod sebou. Zůstaneme žít a začneme tvořit a budovat na novém, pevném, věčném a neotřesitelném základě zohlednění Vůle Nejvyššího. Kdyby se náš svět k tomu dobrovolně odhodlal již dříve, kdyby dal na různé výstrahy a upozornění, nic z toho, co přichází, by vůbec nemuselo přijít. Vše, co je živé to bylo vytvořeno a nastaveno k práci!

Z díla poznáme tvůrce, proč je pro lidi práce problém, se kterým si neumí poradit? Problémem je to že nejsme specializovaní na práci, kterou děláme, podívejte se na zvířata, jak dělají mnoho generací pořád stejnou práci a není žádné přeškolení a zaškolení na jinou práci. Zvířata jsou svobodná, a proto mohou mnoho generací dělat pořád to samé. Lidi nejsou svobodní, a tak nemohou dělat pořád to samé a tím je pro ně práce trestem. V ráji je svoboda a v pekle není svoboda o tom je to, že je nám ten druhý čert peklem, civilizace to je psychické peklo, ve kterém si čerti mohou za svoje zástupce ve volbách staré pokrytecké čerty, v pekle nejsou andělé! Pandemie, válka, inflace atd. o tom to je dneska v pekle, s čerty nejsou žerty! Pokud si zjistíme podrobné informace k všech kandidátech na prezidenta tak z těchto informací můžeme vytvořit průměrného kandidáta na prezidenta. Průměrný kandidát na prezidenta je starý muž s malou inteligencí, malými vědomostmi, mnoha nemocemi, které nejde vyléčit.

Obrazně jsou to staré rezavé ojetiny, které se nabízejí k prodeji a jenom pitomec by investoval peníze do staré ojetiny která dobře nefunguje a na kterou nejsou náhradní díly. Z díla poznáme profesionála, jaké je profesionální dílo těchto kandidátů; vydali knihu, natočili film, naprogramovali program, postavili dům atd. zjistíme že po nich nic nezůstane, protože oni byli líní něco zde po sobě zanechat! Opice s korunou na hlavě je pořád jenom opice, pochopte konečně to, že; politika je boj o moc, náboženství je boj o pravdu, umění je boj o lásku atd. mír to je válka vedená pomocí ekonomiky. Za vším je kopírování, pokud nefunguje optimálně kopírování tak následkem je nemoc nebo krize, podívejme se na to, jak funguje příroda zde se vše optimálně rychle kopíruje, a tak zde vše optimálně funguje.

Podívejme se na autorské právo, které blokuje kopírování, aby zde někdo měl výhody, které si nezaslouží. Bylo natočeno obrovské množství filmů a videa, jenže autorské právo blokuje to abychom mohli tyto informace používat a kopírovat. Je to obyčejné hříšné myšlení a konání, svět se topí v hříchu, a tak je naše hříšná civilizace pro nás psychickým očistcem a my z toho máme mnoho tisíciletí blbou náladu. Podívejme se na diplomové práce, které se pracně dlouho vytvářejí, a nakonec skončí v šuplíku a nikdo je už nečte, svět se zbláznil a nikdo to neřeší! Jakmile se něco stane jednoduché tak to ztratí hodnotu, a tak je snaha jednoduchost nahrazovat zbytečnou složitostí.

Proč není jednoduché kandidovat na prezidenta republiky a proč při volbách zde jsou už dopředu vyplněná jména? Ať každý napíše, koho by si představoval jako prezidenta republiky nebo jako poslance a senátora, nejspíše by každý napsal sám sebe, a to by politicky nefungovalo, jsme všichni jenom pokrytečtí egoisti, co si zde hrají na to, co nejsou, a tak je nám ten druhý pitomec peklem. Z cizího krev neteče a dobrota je žebrota, o tom to všude dlouho je.

Ano, všichni lžou a tím i všichni kradou



Nevěřte tomu, že existuje ráj, ve kterém bůh kraluje, ráj to je pohádka pro děti a pitomce, existuje jenom peklo, ve kterém kraluje bůh a ten bůh se jmenuje pravda a láska, není nic mocnějšího, než je pravda a láska! Bůh není subjekt je to program, který zajišťuje funkčnost všeho, co v času a prostoru existuje. Proč chceme, aby byl bůh subjekt, ke kterému se lze obracet se svými problémy a modlitbami? Máme z mnohého strach, a tak hledáme subjekt který nám pomůže, strach je následkem toho že jsme ekonomickými otroky, a tak se máme zle protože nejsme svobodní. Bůh je králem pekla, proč pravda a láska pomocí evoluce stvořila pro vše živé peklo? Peklo je testovací verze a finální verzí bude svět strojů a programů ve kterém není lež a krádež, člověk to byla dočasná evoluční testovací verze a finální verzí je autonomní robot na akumulátory, tento nový svět bude rájem pro roboty.

Proč jsme cizinci ve vlastní zemi? Po mnoho století na naše teritorium pronikalo násilím mnoho cizinců, co nám vládli a náš odpor byl marný, stávala se z nás tak kolonie těch, co zde vládli, mnoho lidí proto od nás odešlo jinam, aby nemuseli žít v chudé a zaostalé kolonii kde naděje na lepší život byla utopie. Přelidnění má logicky za následek války o teritoria, lidí na světě neustále přibývá a tím zde jsou pořád nějaké války, pokud zde není viditelná válka tak je zde skrytá ekonomická válka. Řešení vidím v globálním testování lidí na jejich hodnotu tělesnou a hodnotu psychickou, nehodnotné jedince budeme eliminovat v krematoriu nebo jinak. Podívejme se do přírody zde je přirozený výběr, který eliminuje nehodnotné jedince a nikdo to nepovažuje za chybu. Otroků je na světě jako sraček, nejsou zde lidi jsou zde jenom otroci, které je možné nahnat do války kde se otroci ve velkém pomocí zbraní vraždí a nikdo to neřeší.

Čím méně bude na světě lidí tím lépe se bude lidem žít. Pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, jak si to uděláme takové to i máme, na práci stroje a na řízení strojů programy o tom je evoluce která nemá smilování s tím co je zde chybné a zbytečné, každý dostane do hlavy napojení na centrální mozek lidstva, aby nemohl chybovat a mohl po celý život profesionálně pracovat pro novou digitální společnost ve které se nelže a nekrade. Propaganda a cenzura dokázala v kapitalismu a socialismu přeprogramovat otrokům myšlení dezinformacemi natolik že si otroci naivně myslí to, že nejsou otroci. Války v nahotě odhalují to, že jsme všichni otroci, otroků je na světě jako sraček, a proto život ekonomických otroků stojí za hovno! Kdysi jsem si myslel naivně že za vším je egoismus, dneska vím to, že za vším je otroctví! Otroctví proměnilo anděly na čerty, pokud chceme proměnit čerty zpět na anděly tak musíme eliminovat ekonomické otroctví.

Vše evolučně směřuje k tomu, že zde místo lidských otroků budou stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se evolučně globálně eliminují, protože zde už nebudou použitelní na levnou otrockou práci. Je zde veliký tlak na levnou profesionální práci, a tak se lidi nahrazují za stroje a programy. Nebude to trvat dlouho a bude zde v televizi simulace prezidenta kterou vytvoří umělá inteligence, nebudeme už potřebovat; politiky, podnikatele, byrokraty atd. aby rozhodovali chybně o nás bez nás, vše bude řídit jenom globální umělá inteligence. Lidi se nakonec odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně optimálně realizovala globální genocida, nejsou lidi tak s lidmi nejsou problémy.

Vnímám člověka jako když jsme koně nahradili za automobily a vlaky, technika pracuje lépe, než pracují živé systémy, protože technika je jednoduchá a snadno opravitelná. Neustále zde jsou dogmatické teorie, které jsou dočasně někde populární, jde zde o obyčejné náhražky za pravdu, která je praxí ověřená, já jsem váš pravý pastýř následujete mě o tom je; propaganda, cenzura, pohádky, náboženství, politika, reklama atd. moderně jde o snahu lidem přeprogramovat mozek pomocí dezinformací a proměnit tak lidi v pitomé ovčí stádo které mohou snadno z centra ovládat vlci. Moc nad cizími lidmi je pro psychopaty drogou, proč je zde tolik psychopatů? 

Psychopatům se dobře daří v naší konzumní společnosti, která je založená na konkurenčním boji o hodnoty, je třeba pochopit to že v pekle nejsou andělé, stvořili jsme konzumní peklo, ve kterém se mají dobře čerti, co mají v hlavě peklo. Veliká spotřeba alkoholických nápojů a cigaret jasně odhaluje to, že ten druhý je psychopat, který má deprese z toho, že není v tomto pekle králem. Moje hra a moje pravidla o tom je peklo ve kterém žijeme, jakou šanci na úspěch máme, když na startu závodu je sto tisíc závodníků, naše šance na to vyhrát závod jsou nulové, to každému brzo dojde! Mnoho lidí se mělo dobře a najednou nečekaně přišla pandemie a potom přišla inflace, nikdo za nic nemůže, protože systém je postaven tak že nejde potrestat ty co nám ze života dělají peklo díky tomu, že mohou rozhodovat o nás bez nás. Slepý zde vede slepé to je příčinou naší blbé nálady, ekonomika smrdí mnoho tisíciletí od všemocné elity, co nám chybně vládne.

Vše evolučně směřuje k tomu, že se lidi nahradí za stroje a programy, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, robot prezident bude vyznamenávat roboty, takto zde konečně zvítězí pravda a láska, nad lží a nenávistí a peklo se promění na ráj ve kterém se nelže a nekrade. Prý potřebuje moderní stíhačky z USA? Kdo to zaplatí? Proč by nám nemohli stačit současné stíhačky které jsou nenáročné na ekonomické zdroje? Takových příkladů by se našlo u našeho státu velmi mnoho, je to celé jenom obchod, na kterém někdo vydělá, a chyby vlády nakonec zaplatí dělnická třída! Do čeho by měl stát nejvíce investovat, aby se mu tato investice vrátila stonásobně! Není třeba něco vymýšlet stačí se podívat do světa na státy kde se lidi mají velmi dobře do čeho tam stát nejvíce investuje. Největší zisk přináší realizace modernizace a optimalizace, svět potřebuje nahradit staré za nové a chybné za správné. 

Dokonalost se skládá z milionu maličkostí a stát se milionářem to není maličkost, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, jak si to uděláme takové to máme, je třeba minimalizovat a optimalizovat investice a výdaje státu tak že se propustí polovina státních zaměstnanců a zlikvidují se drahé firmy ekonomicky navázané na stát. Je třeba stát řídit jako moderní soukromou firmu, jiná cesta zde není, už zde bylo dost politických amatérů, co si hráli na profesionály a následkem je zaostalost a bída. Potřebujeme, aby robot prezident vyznamenával roboty, lidi přeci dělají chyby a o tom to je že nové koště, dobře mete. Je to starý problém, kdy nejsme připravení na budoucnost, problémem je to že dneska evoluce postupuje mnohem rychleji, než tomu bylo v době, kdy žil Ježíš Kristus. Podívejme se třeba na digitální přístroje na akumulátory, jak zde jsou každý rok novinky a za tři roky si kupujeme tak nový digitální přístroj na akumulátory.

Není na světě už socialismus nebo kapitalismus je zde populismus! Popularita je pevným bodem, kolem kterého se točí ekonomika a politika! Pořád platí všichni jsou si rovní, ale někteří si jsou rovnější, je to jenom o vymývání mozků pomocí propagandy a cenzury, začíná to pohádkami a končí to propagandou. Všude se ve velkém propouští ale stát nepropouští i když má tak veliké dluhy, že je už nemůže splatit! Stát se řídí heslem peníze nesmrdí, mnoho podnikatelů to řeší daňovým rájem, nebo od nás odejdou jinam do světa. Stát nevytváří žádné hodnoty, on jenom společné hodnoty přerozděluje tak aby se měl dobře a je mu jedno že dělnická třída se má zle, z cizího přeci krev neteče. Vše směřuje k tomu, že robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou problémy. 

Sejde z očí a sejde z mysli, z pohledu času je zde každý kult osobnosti jenom mýdlovou bublinou, která rychle vznikla a rychle zanikla, vše je zde divadlo, ve kterém je každý hercem i divákem, všechna sláva to je jenom dočasná iluze, vše rychle zastarává, kdo dneska ještě čte svaté knihy? Bůh je evolučně mrtvý a místo svatého boha zde je pokrytecký populismus, kdy se každý čert snaží být kultem osobnosti v konzumním pekle, aby se měl velmi dobře. Jak mít z pekla štěstí o tom to v pekle je, zloděj v pekle honí zloděje, a proto v pekle dobrota žebrota je. Pokud by demokratické volby v pekle mohli nějak změnit peklo tak by se zakázali, volby to je jenom mediální divadlo, peklu nevládnou prezidenti a politické strany, peklu vládnou ekonomické programy, vše je zde naprogramováno tak, aby čerti museli pracovat jako čerti, a tak měli v hlavě peklo. Proč je OSHO blázen? Nevyšší nauka, kterou vydal OSHO jasně dokazuje, že je blázen.

Nezajímej se o druhé. Zajímej se o sebe. Buď totálně sobecký; buď zaujat svým vlastním já. To je krátká ukázka z jeho knihy, je to jasný důkaz toho že je OSHO blázen. Co je to sobectví na to je si třeba odpovědět abychom pochopili to, že je OSHO blázen. Sobectví je psychická nemoc, která je způsobená strachem z pravdy a lásky. OSHO byl obyčejný pokrytecký psychopat, který se naučil tomu, jak s lidmi manipulovat pomocí propagandy a cenzury. Všichni jsou si rovní ale někteří si jsou rovnější o tom je myšlení psychopatů. Měl jsem tři manželky, a tak vím dobře jak myslí psychopat, kam nemůže čert tam nastrčí ženu! Pochopte to, že v pekle nejsou andělé, andělé jsou v ráji, protože v ráji není lež a krádež. Vše je o tom že lež z dálky vypadá jako pravda, realita to jsou jenom programy, ve kterých jsou chyby, dokonalost je iluze!

U psychopatů je běžný spasitelský komplex, copak je možné spasit čerty v pekle, s čerty nejsou žerty! Podívejme se na volbu prezidenta, každý kandidát je pokryteckým psychopatem, v pekle nejsou andělé a vládnou zde jenom pokrytečtí psychopati, co většinou umírají na infarkt. Statistiky jasně prokázali to, že většina těch, co rozhodují o nás bez nás jsou pokrytečtí psychopati, dobrota je přeci v pekle žebrota. Náboženství chce změnit člověka, politika chce změnit organizace, filosofie chce změnit ideologie atd. to vše je pitomost, protože z pekla nejde udělat ráj, řešením je jenom nahradit čerty za anděly tak, že nahradíme lidi za roboty, protože roboti nelžou a nekradou. Nejsou zde čerti tak zde není peklo.

S knihami byli od samého počátku jenom samé problémy, naštěstí je zde už digitalizace, a tak můžeme knihy vyhodit, vše je zde evolučně dočasně, ještě nějakou dobu zde budou existovat elektronické knihy ale i ty časem evolučně zaniknou. Budoucnost je ve virtuální realitě, která vypadá jako moderní počítačové hry. Knihy vznikají z knih, originální kniha je utopie, každá kniha je kopie jiných knih, něco může vzniknou jenom z něčeho! Z dálky může nějaká kniha vytvářet iluzi originality a z blízka poznáme že je to kopie jiných knih. Zdědil jsem po rodičích mnoho knih a všechny knihy jsem vyhodil, protože pro mě nemají už žádnou hodnotu. Problémem knih je zastarávání, svět se rychle mění a co bylo to zde už není, veškeré informace a programy podléhají zastarávání s tím nejde nic udělat, navíc je zde ještě móda, která eliminuje informace a programy. 

Feudalismus, socialismus, komunismus, kapitalismus atd. evolučně všude skončil a je zde všude populismus, popularita se stala pevným bodem, kolem kterého se v naší společnosti vše točí, za vším je proto propaganda a cenzura, lidem je programově vymýván mozek tak dokonale, že je snadné lidi nahnat do zbytečné války, nebo do povolání kde lidem hrozí smrt nebo nemoci. Vědci požádali umělou inteligenci, aby jim odpověděla, jaká ideologie zde všemu kraluje? Umělá inteligence jim odpověděla. Není zde kapitalismus ani socialismus je zde dogmatický extrémismus. Vědci s odpovědí souhlasili a optali se umělé inteligence a jde s tím něco udělat? Ano, jde s tím něco udělat, ale odpověď se vám nebude líbit. To nám nevadí tak jaká je ta odpověď? Budete muset globálně nahradit lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, lidi to je starý model ekonomického otroka, který už nejde evolučně aktualizovat na robota. 

Nebylo by zde nějaké méně radikální řešení? Je zde mnoho méně radikálních řešení, co se vám budou líbit, ale je to jako s bolavým zubem, kdy nejde dlouho brát prášky na velikou bolest. Nestačilo by lidem jenom přeprogramovat propagandou a cenzurou mozek tak aby se z nich stali roboti? Problémem je genetické tělo, které není evolucí vytvořeno k tomu, aby fungovalo jako fungují roboti, pochopte konečně to, že lidi to byla testovací verze a finální verzí je autonomní robot. Pokud bychom měli zavřít do vězení všechny zloděje, tak by se naše civilizace proměnila ve veliké vězení, ve kterém by místo dozorců byli inteligentní roboti. Kdo lže ten krade, všichni lžou a tím i všichni kradou, ten, kdo má měkký nos lže, mi řekla maminka, když jsem byl dítě, tím vlastně řekla, nikdo z lidí na světě nemluví pravdu.

Co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným tak to zde funguje, podívejme se na to, jak proudí peníze na světě a zjistíme to, že bohatí okrádají chudé všude na světě po mnoho tisíciletí! Pokud by lidi nemohli lhát a krást tak by naše civilizace zanikla a přežili by to jenom nazí indiáni v tropickém pralese, logicky čím vyspělejší je civilizace tím více se zde lže a krade! Krize v politice a ekonomice nastávají, pokud se málo lže a krade! Ano, zloděj honí zloděje o tom je centrální politika a ekonomika! Nejhorší jsou lži od lidí, co trpí spasitelským komplexem, já jsem váš pastýř následujete mě, takových pastýřů bylo v naší minulosti veliké množství a často se z nich stávali mučedníci. Všichni jsou si rovní ale někteří si jsou rovnější o tom je pokrytectví všech spasitelů lidstva. Pořád platí z díla poznáme tvůrce, slova mohou lhát, ale dílo lhát nemůže, mnozí mají autorské právo na svoje svaté lži a běda tomu kdo by je okradl o jejich lži.

Vlci k vám přicházejí převlečení za ovce, vše je zde jenom o pokrytectví. Nejvíce pokrytectví je v Indii, protože je zde veliká zaostalost a bída, často dochází k tomu, že z Indie někdo odcestuje do USA aby zde kázal svoje svaté lži a mnohdy je za to z USA vypovězen nebo je zde uvězněn. Všichni jsou si rovní ale někteří si jsou rovnější, spravedlnost je zde jenom ve smrti, proč zde mnoho lidí má výhody a jistoty, které si nezaslouží? Vše je zde o chybách v programu, v přírodě je to jednoduché zde nejsou chyby v programu, jak si to zde každý udělá takové to i má, kdo je v přírodě líný a hloupý ten nežije dlouho protože je zde veliká konkurence. Vše je zde o tom moje hra a moje pravidla, neustále zde staré hry zanikají a nové hry zde vznikají, nadbytek vytváří nedostatek, rovnost je zde jenom ve smrti, bylo zde mnoho snah o to abychom si byli rovní, ale ono to nefungovalo, protože pitomé lidské ovčí stádo potřebuje pastýře a pastýřské psy, bylo a bude! 

Jenže přichází umělá inteligence a potom přijdou autonomní roboti, práce za mzdu pro lidi nebude, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace přemístí do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida, nejsou na světě lidi tak logicky nejsou s lidmi na světě už žádné problémy, vše je zde dočasně a vše se recykluje, o tom je evoluční proces, který stvořil vesmír a život, boha stvořil strach ze smrti. Je zde sice možné získat informace na internetu, dneska je poslední den, kdy je se možné zaregistrovat, a tak je konečně už jasné, kdo bude kandidovat na prezidenta a kdo nebude kandidovat, současnému prezidentu skončí funkční období 8. března 2023.

Víte jaká je minulost všech kandidátů na prezidenta republiky v roce 2023, víme to, že kandidáti na prezidenta mají většinou za sebou absolvování vysoké školy, neznáme ale to, jaké známky zde měli a neznáme ani jejich diplomové práce. Známe jenom to, jak vypadají a kolik je jim let, to je velmi málo informací. Většina kandidátů byla spojená s vysokými státními funkcemi za socialismu a tím i byla v KSČ nebo agenty StB, často je zde slyšet pokrytecká výmluva, že kdo chce v míru s vlky žít, musí i vlkem být. Rozdělení na vlky a ovce je zde od té doby co jsme si cizí díky přelidnění a zde platí zásada, že z cizího krev neteče a dobrota je žebrota. Jde o tom být silný jako lev a chytrý jako liška, o tom je úspěch v; podnikání, obchodě, politice, náboženství, filosofii, vědě, technice, umění atd. Vše je zde hra o hodnoty, hrát o hovno je na hovno! Vyšlo mnoho knih o tom, jak být úspěšným, jsou to ale jenom mrtvé teorie, co v praxi nefungují! 

Co je to politika to je zásadní otázka, na kterou je třeba správně odpovědět! Je zde mnoho názorů na to, co je to politika a pokud se na to zeptáte politiků tak zjistíte že ani oni neznají správnou odpověď na to co je to politika. Politika je obyčejné mediální divadlo a politici jsou herci na tomto divadle, ideálním politikem je proto dobrý herec, jde o to se naučit roli a tu správně na politickém divadle zahrát, pevný charakter si politik nemůže proto dovolit, protože by už nebyl dobrým hercem. Vzpomínám si na to, jak jsem byl na vojně a měl jsem zbytečný problém s majorem, protože jsem zapomněl na to, že je to soudruh ze zvyku jsem mu řekl pane. Jakmile evolučně vzniklo u lidí pokrytectví tak se lidi dostali do problémů, na které není řešení, všechny lidské organizace existují jenom díky pokrytectví, logicky čím větší je organizace tím větší je i v této organizaci pokrytectví.

Neustále je nám vymýván mozek pomocí propagandy a cenzury už mnoho tisíciletí, pravdu jsme nahradili za propagandu, lásku jsme nahradili za zisk, moudrost jsme nahradili za teorie atd. už zbývá jenom nahradit lidi za stroje a programy, nejsou lidi tak nejsou problémy. Všude se propouští, protože nejsou peníze na mzdy, ale stát má pořád peníze na veliké mzdy pro svoje pokrytecké sluhy, přitom stát má obrovské dluhy které není možné splatit, je to zase jenom o pokrytectví. Stát to je veliká organizace, ve které je veliké množství pokrytectví, pokrytectví je o tom že zde není spravedlnost, protože zde není svatost, od čertů v pekle nemůžete očekávat pravdu a lásku, v pekle nejsou andělé o tom to je! Byli jsme vyhnáni z psychického ráje do psychického pekla za naše pokrytectví, po smrti není ráj ani peklo, smrt to je konec našeho egoistického pokrytectví, ve kterém si čerti hrají na anděly. Jaký má smysl jít k volbám prezidenta v psychickém pekle, když v pekle nejsou andělé, a tak si čerti volí za prezidenta populárního starého čerta.

Peklo nám dělá ze života peklo, myslíme a jednáme podle situace o tom to v pekle je. Vědci mnoho let hledají na nemoci léky, jenže každý chemický lék je ubohou náhražkou za lásku a pravdu. Problém lásky a pravdy je v tom že z ní nemají obchodníci veliký zisk, vše je dneska o zisku a výhodách, přepočítáváme vše na peníze, protože bez peněz v hříšné společnosti nejde žít. Neustále je zde všude mnoho dobrých rad, jak se snadno stát bohatým, jenže tak to v realitě nefunguje, protože vše je zde hra o hodnoty. Aby mohl někdo vyhrát tak musí jiný prohrát, nadbytek vytváří nedostatek a je jedno, jestli je zde socialismus nebo kapitalismus, rovnost je zde jenom ve smrti. Diplomové práce v nahotě odhalují to, že je naše společnost těžce nemocná, jednáme s cizími lidmi jako s otroky, ten, kdo odmítne být otrokem je za to ekonomicky potrestán, moje hra a moje pravidla o tom je politika a ekonomika. To ta minulá vláda chybovala, jenže každá současná vláda bude brzo minulou vládou!

Neustále slyšíme že nejsou peníze a že žijeme na dluh, nevěřte tomu, co slyšíte v televizi, to je jenom snaha vám vymýt mozek dezinformacemi. Pochote to že čas a prostor ve kterém vše existuje to jsou jenom programy, pokud by zde nebyli programy tak by zde nebyl čas a prostor. Příchod digitalizace nám přiblížil svět programů, ve kterých jsou chyby. Pandemie a potom válka a Ukrajině to je zrcadlo ve kterém spatřuje to, že nám všude vládnou blázni, svět se stal blázincem, ve kterém nikdo už není normální! Podívejme se na to, že brzo zde bude volba prezidenta republiky. Pokud se podíváme na všechny kandidáty z pohledu psychiatra a psychologa, tak nám dojde to, že každý kandidát je do něčeho veliký blázen a měl by být přemístěn dlouhodobě do blázince v Bohnicích. Je třeba se poučit z krizového vývoje naší společnosti a neopakovat staré chyby kdy si jako blázni volíme za svoje zástupce blázny a potom se divíme tomu, že z nás ti, co vládnou dělají blázny promocí propagandy a cenzury. 

Cesta je v tom že nahradíme blázny za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou na světě blázni, tak zde logicky ani není blázinec, ve kterém je každý do něčeho blázen, pokud něco už nejde evolučně opravit tak se to musí evolučně novým nahradit, vše je zde dočasně a vše se recykluje. Pověz mi, na co myslíš a já ti povím kdo jsi, každý inteligentní systém má zde svůj subjektivní svět, ve kterém má si svoje subjektivní pravidla, to má za následek konflikt a tím i násilí. Je to celé o tom že milujeme to, co je nám blízké a nenávidíme to co je nám cizí, dobrota je přeci žebrota. Na co nejvíce myslí ti, co o nás rozhodují bez nás? Elity nejvíce myslí na to, jak dosáhnout úspěchu, jsou to paraziti, co se řídí heslem po mě potopa. Nadbytek existuje díky nedostatku tak jako pravda existuje díky lži, vše je zde o protikladech, mezi kterými je většinou napětí.

Populární knihy jsou zrcadlem, ve kterém spatříme myšlení lidí a organizací, dneska máme i možnost získávat moudrost z televize a internetu, vše je o příčině a následku. Statistiky nám mnohou odpovědět na mnoho otázek a díky digitalizaci je snadné a levné vytvářet na vše statistiky a ty poskytovat lidem a organizacím. Vše je zde evolucí naprogramováno k práci, práce je jako oheň, který může sloužit i ničit, je to celé o tom že teorie v praxi většinou nefunguje, protože je teorie vzdálená od praxe. Hlupáci mají hloupé otázky, moudrý je ten, kdo čte populární hodnotné knihy, problém s nepřizpůsobivými příživníky, co lžou a kradou je o tom, že nečtou knihy, vězení jsou plné lidí, co nečtou knihy, a tak myslí jako pitomý dobytek jenom na uspokojení základních existenčních potřeb. Podívej se na sebe do zrcadla a v zrcadle spatříš líného hlupáka!

Teorie proměnila evolučně opice a líné hlupáky, naše civilizace vznikla díky tomu, že jsme praxi nahradili za teorie, a tak se z nás všech stali líní hlupáci. Politické volby to je jenom mediální divadlo, ve kterém líní hlupáci si volí za prezidenta líného hlupáka, pochopte konečně to, že ten druhý je líný hlupák! Srazili jste se s blbcem a máte z toho blbou náladu, problémem je to že se srazili dva líní hlupáci! Morálka chce změnit jedince a politika chce změnit organizace, problémem je zde to že jsme pyšní hlupáci a proto nefunguje; morálka, politika, filosofie, umění, ekonomika, školství, doprava, zdravotnictví, průmysl, obchod, stát, rodina atd. Ano, roboti evolučně nahradí lenochy a hlupáky, to, co nejde opravit se musí za nové nahradit, bylo a bude! Socialismus nebyl populární, a tak jsme jej přejmenovali na kapitalismus, jenže ono se nic zde nezměnilo, jak je to možné, to nechápeme? Je to jako když jste nahradili Windows 10 za Windows 11, je třeba nahradit Windows 11 za macOS 13 a nahradit češtinu za angličtinu.

Nejde si nevšimnout toho, že je vesmír a život naprogramován a logicky je zde otázka a kdo nebo co naprogramoval vesmír a život? Vše naprogramovala inteligence, otázkou logicky je a co to je inteligence? Inteligence je program, který může experimentovat, a tak může po mnohé vytvořit; informace, programy, systémy atd. experimentování to je evoluční proces který nahrazuje chybné za správné a staré za nové, často je zde snaha násilně zablokovat experimentování, protože zde je strach ze změny. Indie se svojí dogmatickou svatou totalitou je klasickou ukázkou kam to vede, pokud se zablokuje násilně experimentování, a tak se z lidí udělají nepřizpůsobiví příživníci co parazitují na sociálním systému. Diplomové práce jsou klasickou ukázkou dogmatické svaté totality ve školství, inteligence je zde nahrazována pitomostí, komu není rady tomu není už pomoci, a proto se už brzo lidi nahradí za inteligentní autonomní roboty na akumulátory, nejsou na světě už lidi tak zde nejsou s lidmi žádné problémy, vše je zde evolučně dočasně a vše se recykluje.

Pokud pracujeme a nemáme z práce zisk tak se měníme na pitomou opici, práce je trestem, pokud z práce není veliký zisk. Podívejme se na to, jak se každý bezcharakterní kariérista chce stát naším prezidentem na deset let, aby měl ze své práce veliký zisk a velikou popularitu. Nikdo nestojí o to zametat ulice za minimální mzdu to považuje za ponižující práci. Proč je zde všude dlouhodobě nedostatek práce za vysoký zisk, to je zásadní otázka u ekonomiky a politiky? Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde nedostatek práce za vysoký zisk tak příčinou jsou chyby v nás a okolo nás, lidi dělají chyby a následkem je to že se mají zle. Podívejme se na vysokoškoláky, co dělají chyby a následkem je; ekonomická krize, revoluce, válka, pandemie, drogy, vandalismus, příživnictví, extrémismus atd. Podívejme se kriticky na diplomové práce, něco tak pitomého může napsat jenom pitomec a teď si představte to, že se ten pitomec stane prezidentem nebo ředitelem! Z díla poznáme tvůrce, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, pokud se zblízka podíváme na to, co nad námi kraluje mnoho tisíciletí, tak zjistíme to, že nám kralují blázni, a proto žijeme všichni v konzumním blázinci, každý je do něčeho veliký blázen, normální člověk je špatně diagnostikovaný blázen.