pondělí 1. května 2023

Skvělá zpráva, váš počítač splňuje minimální systémové požadavky na Windows



Dosud se programuje bez umělé inteligence, a proto je programování obtížné a programy nejsou kvalitní, jakmile se využije k programování umělá inteligence tak programování zvládne i pitomec a tím se stane programování pro každého dostupné jenže zisk z programování logicky zmizí!

Dneska jsem nahradil Windows 11 za Windows 10 zdánlivě to vypadá jako pitomost, když všichni nahrazují Windows 10 za Windows 11 protože je to přeci vyspělejší operační systém, ono je to ale jinak, Windows 11 bude vyspělejší než Windows 10 teprve až mu začne končit podpora, protože bude už dlouho na trhu Windows 12!

Vše je dneska pod velikým evolučním tlakem, a to co se nepřizpůsobí to evolučně zanikne. Naše inteligence je o učení, pro mnoho lidí je učení mučení, protože nepochopili to, jak funguje inteligence, učení musí být spojeno s praxí nemá smysl a logiku se učit pitomé teorie které v praxi nefungují.

Programátoři si myslí že pomocí teorie vytvoří program umělé inteligence, tak to nefunguje, umělá inteligence se musí učit pomocí praxe, kdy pozná, co je správné a co je chybné. Teorie je náhražka za praxi, žijeme ve světě náhražek, a tak jsme nahradili; pravdu za propagandu, lásku za protekci, štěstí za drogy atd. nebude to trvat evolučně dlouho a nahradíme vysokoškoláky za autonomní roboty a umělou inteligenci.

Náboženství chtělo změnit člověka, politika chce změnit společnost, umělá inteligence nahradí člověka za autonomního robota, nejsou lidi tak nejsou s lidmi už problémy, člověk nebyl evolucí stvořen na to, aby se z něj stal evolučně pitomec, co dělá pitomosti, protože žije v pitomé realitě, kde není pravda a láska.

Proč je zde antikoncepce a potraty, mít děti to není ekonomické, protože se z dětí stanou otroci konzumního systému, civilizace vznikla proto abychom se měli lépe, než se mají zvířata, jenže jsme zapomněli na to, že jsme geneticky pořád jenom zvířata, co potřebují žít v souladu s přírodou. Každý zisk je spojen se ztrátou, lidi si neuvědomují že čím více se vzdalují od přírody tím více se dostávají do problémů, na které není optimální rychlé řešení.

Skvělá zpráva, váš počítač splňuje minimální systémové požadavky na Windows 11. Konkrétní načasování, kdy bude nabídka dostupná, se může lišit podle toho, jak vám ji připravíme. Poznámka: Některé funkce Windows 10 nejsou ve Windows 11 dostupné. Některé aplikace a funkce můžou mít další požadavky. Windows 11 je připravený, a navíc je zdarma. Získejte nejnovější verzi Windows 11 s novým vzhledem, novými funkcemi, rozšířeným zabezpečením atd. Vyplatí se přejít na Windows 11? Používám počítače už třicet let a vyzkoušel jsem tak mnoho počítačů a mnoho operačních systémů.

Každý nový operační systém měl mnoho chyb a trvalo velmi dlouho, než se chyby opravili a počítač byl spolehlivý, navíc každá nová verze operačního systému měla větší nároky na výkon počítače. Dalším problémem je u Windows 11 uživatelské prostředí, které je zbytečně složité. Nejraději bych přešel na Linuxovou distribuci, problém je u Linuxu v tom, že zde nespustíte programy, na které jste byli zvyklí ve Windows, taky je zde pro bohaté možnost použít počítač od Apple a jeho macOS, zde je jiné rozložení klávesnice a nejdou zde spustit programy na které jste byli ve Windows zvyklí. Doporučuji přejít na Windows 11 jenom těm lidem co mají počítač s velikým výkonem a mají pevné nervy.

Evoluce postupuje díky internetu velmi rychle dopředu a nebude to už trvat dlouho a bude zde k dispozici robot titulem, tím pádem dojde k tomu, že už lidi nebudou chodit do školy, protože na práci zde budou jenom autonomní roboti s titulem. Už dnes se uvažuje o zavedení sociálního jednoduchého systému, ve kterém se bude společnost optimálně starat o lidi co nemají zaměstnání a tím nemají peníze.

Otázkou je, jak budou roboti s titulem reagovat na to, že na nich lidi egoisticky parazitují a tím je připravují o potřebné zdroje hodnot a o jejich čas. Vše zde jsou příčiny a následky, pokud je zde antikoncepce a jsou zde potraty tak příčinou je to že hodnota člověka neustále klesá až to dospěje k tomu, že nás roboti s titulem odsunou do rezervací a zde oddělí muže od žen abychom se už nemohli rozmnožovat jako invazní druh, to bude mít za následek genocidu, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Otázkou je už jenom za kolik let zde jako lidi evolučně globálně skončíme.

Problémem našeho školství je nadbytek teorie a nedostatek praxe, diplomové práce v nahotě odhalují to, že vysoké školy dělají ze studentů pitomce s titulem! Naše školy se v bohužel podobají vězení, dalším problémem je to že děti jsou psychicky nemocné, a tak je obtížné je něčemu naučit, je třeba radikální řešení kdy zde místo učitelů budou čipy do mozku napojené na globální umělou inteligenci, čipy odpojí mozek od reality a místo reality zde bude pro mozek jenom virtuální realita ve které bude mozek trvale až do smrti.

Tím zde už nebude teorie a učení zde bude jenom pomocí praxe, nebudeme už k ničemu potřebovat; politiky, byrokraty, kněze, guru, soudce, policajty, vojáky, celebrity, učitele atd. pokud nebude nějaký člověk správně sloužit společnosti tak se eliminuje v krematoriu, skončí tak degenerace a přelidnění místo investic do pitomostí, budeme globálně investovat do obrovských krematorií, abychom rychle mohli eliminovat genetické zmetky.

Hodnota akcií sociálních sítí začíná rychle klesat, lidi opouštějí ve velkém sociální sítě, a to jistě musí mít nějakou příčinu? Problémem je nedostatek kvalitních informací a nadbytek dezinformací, pokud by se nasadila optimální cenzura, tak by se situace na sociálních sítích jenom zhoršila. Začalo to u nás zánikem sociální sítě lidé a blogovacího systému blog.

Pokud si někdo koupí doménu a dá jí na placený hosting, tak se bude snažit o kvalitní obsah, jinak nebude mít z domény užitek, vyhledávače už mají umělou inteligenci, a tak poznají, jestli je obsah kvalitní a originální, nevěřte na to, že existují nějaké geniální techniky, které umí vyhledávací programy chytře oklamat.

Jak vlastně vypadá průměrný obsah na sociální síti? Tvůrcem obsahu je většinou psychicky nemocný člověk s malou inteligencí, moderátoři to jsou většinou psychicky nemocní lidé s malou inteligencí, logicky psychicky zdravý člověk s velikou inteligencí na sociální sítě nechodí, protože na to nemá čas ani náladu.

Vše je o tom že hledáme to, co je hodnotné a snažíme se zbavit toho co je nehodnotné, sociální sítě se tak stali skládkami toxického informačního odpadu, z díla poznáme tvůrce, komu není rady tomu není pomoci, je třeba si konečně přiznat to že sociální sítě na internetu byl evoluční experiment který se nepovedl.

Dříve platilo pověz mi, co čteš nejvíce a já ti povím kdo jsi, dneska bychom řekli ukaž mi záložky ve tvém prohlížeči a já ti povím kdo jsi. Přichází doba digitální kontroly uživatelů digitálních systémů, to vedlo k tomu, že je zde snaha být ve virtuální realitě anonymní a používat techniku a programy které nám zajistí anonymitu. Peníze zlodějům nesmrdí a příležitost z nás dělá lháře a zloděje, jde o to najít konečně řešení pomocí kterého eliminujeme chyby co dělají lidi.

Nahradíme proto lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, všechny snahy o to změnit pomocí zákonů a morálky lidi jsou marné, stejně tak je marná snaha změnit lidskou společnost pomocí; organizace, rodiny, byrokracie, ideologie, umění, politiky, sekty, náboženství, centralizace, monopolů, reklamy, cenzury atd. lidská inteligence bude vždy hledat způsob, jak se mít dobře díky pokrytectví a egoismu.

Komu není rady od lidové moudrosti tomu není už pomoci, proč je tak obtížné poradit lidem a jejich organizacím? Příčinou je zde moje hra a moje pravidla, každý jedinec a každá společnost má svoje svatá pravidla a následkem jsou konflikty a války, proč zde na světě nemůžou být všude stejné; peníze, zákony, jazyk, normy, předpisy, morálka atd. příčinou je strach z toho že lidi ztratí svoje výhody, egoismus je jako rakovina, která proměnila ráj na očistec.

Všechny teorie o tom, jak se mít dobře budou evolučně recyklované



Svět nutně potřebuje Konverzeismus. Nejspíše si myslíte, že jsem ten název ideologie napsal chybně, protože takové slovo ještě neznáte. Je to nová ideologie založená na tom že se vše konverzuje tak aby to bylo lepší, je to jako když převedete pomocí konverze data z čipu ve fotoaparátu na fotografie nebo video. Realita to jsou data, která se převádějí na informace a programy abychom mohli s informacemi a programy pracovat, naše smysly vnímají jenom data a mozek tato data pomocí konverze převede na informace a programy.

Posláním nové ideologie je zajistit správný převod dat na informace a programy v nás a okolo nás, je to jako když něco vidíte a slyšíme díky tomu, že mozek převedl data na informace a programy, často se ale stává že proces konverze neprobíhá správně, a tak máme problémy. Proč dochází k tomu že proces konverze dat na informace a programy neprobíhá správně a rychle? Je to celé o dobrotě k tomu, co si dobrotu nezaslouží, pro dobrotu na žebrotu, bylo a bude!

Umělá inteligence zvládne číst to co je námi napsáno a dokáže mluvit i poslouchat to co říkáme, umělá inteligence zvládne utřídit fotografie a videa podle obsahu a kvality atd. nebude to trvat evolučně dlouho a umělá inteligence spolu s autonomními roboty z nás všech udělá ekonomické ubožáky, protože zde pro nás už nebude práce za mzdu a nebude ani možné soukromě podnikat.

Tolik jsme si přáli abychom nemuseli chodit do školy a zaměstnání, jenže jsme si neuvědomili že bez profesionální práce, nemá náš život zde smysl, je zde sice mnoho náhražek ale všechny náhražky jsou ubohé. Politika bez politiků, byrokracie bez byrokratů, škola bez učitelů atd. přichází veliký restart naší civilizace a my nejsme na tento restart evolučně připravení tak jako jsme nebyli připravení na pandemii.

Vše se přesune do virtuální reality, ve které nebude možná protekce ani korupce, bude to jako ve sportu, kde je každý úspěch jenom krátkou dobu, díky veliké globální konkurenci. Umělá inteligence vše vidí a slyší, už nebudeme potřebovat k ničemu policajty a konfidenty, bude to globální digitální dogmatické totalita, ve které se nevyplatí nikomu dělat chyby, protože chybný jedinec bude rychle eliminován. Všechny teorie o tom, jak se mít dobře budou evolučně recyklované, protože z lidí se stanou nuly, co to mají v hlavě vynulované.

Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, jak si to uděláme takové to i máme vše zde jsou příčiny a jejich následky, žijeme ve světě protikladů, mezi kterými je napětí a tato energie umožňuje existenci času a prostoru ve kterém jsou evoluční změny. Všechny problémy jsou signálem, který nám oznamuje že chybujeme a měli bychom chyby najít a opravit, největší naší chybou je dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, činíme lhářům a zlodějům dobře, a tak se máme zle!

Války nám v nahotě ukazují že se neumíme poučit z chyb a neustále chyby opakujeme, a tak jsme ráj na očistec proměnili. Nadbytek pro ty, co jsou nahoře, vytváří logicky nedostatek pro ty, co jsou dole, jenom ve smrti jsme si rovní, otroctví nezaniklo jenom se evolučně přizpůsobilo nové době, a tak vzniklo ekonomické a ideologické otroctví. Proč si volíte za svoje zástupce otrokáře, jste naivní a věříte tomu, že pokud si zvolíte správné politické otrokáře, tak že vám všem bude líp.

Líp ale bude jenom otrokářům, které jste naivně zvolili a tím jim umožnili, aby na vás mohli dlouho beztrestně parazitovat. Vše je zde hra o výhody, v této hře uspějí ti, co umí profesionálně lhát a krást, dobrota je přeci žebrota, z dálky tak čerti vypadají jako andělé, je vám neustále vymýván mozek pomocí propagandy a cenzury, když evolučně selhala svatá víra v zázraky, tak byla nahrazená pokryteckou politikou a reklamou. Peníze parazitům nesmrdí o tom je konzumní globální kultura, ve které se ze všech lidí stali ubohé louky, které ovládají peníze a výhody.

Vše se točí okolo závislostí, problémy přicházejí, pokud nejsou uspokojeny naše závislosti, řešením pro nás nejsou náhražky, protože všechny náhražky jenom umí uspat naše toužení které nám způsobuje psychické problémy. Společnost nezajímá to, že máme problémy, protože pro pokryteckou společnost je obyčejný pracující člověk jenom otrokem s nulovou hodnotou, pokud ale zemře starý nemocný prezident tak se najednou vyhlašuje státní smutek přitom prezident je pro nás někdo, koho osobně vůbec neznáme!

Vše směřuje evolučně k tomu, že na práci zde budou jenom stroje a programy, práce za mzdu zde nikde už nebude, robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrně budou roboti vyrábět roboty. Pokud pro nás nebude už práce, tak nebude mít smysl chodit do školy nebo se věnovat sportu a umění, následkem bude povinná globální sterilizace u všech žen, aby se už nemohli ubožáci rozmnožovat jako invazní druh, pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita. To logicky povede ke genocidě, nejsou na světě už lidi tak zde s lidmi nejsou problémy.

Člověk mi připomíná operační systém Windows 11, který nemohu nainstalovat na můj notebook Lenovo, protože programátoři u firmy Lenovo jsou pitomci, co neumí programovat profesionálně, stáhl jsem si z podpory Lenovo dvakrát instalační soubory s Windows 11 a instalace se mi dvakrát zhroutila, takže jsem se vrátil zpět k Linuxové distribuci. Windows je návyková droga která škodí našemu psychickému zdraví, ideální by bylo používat operační systém UNIX, problémem je zde nedostatek programů a ovladačů, a to že jsme zvyklí na Windows.

Velmi dlouho je zde otázka je cestování časem možné nebo je to jenom utopie? Cestování časem má svoje pravidla, vše, co se pohybuje to musí respektovat pravidla které pohyb umožňují, pravidla umožňují to, že vše funguje bez chyb. Pokud čteme velmi staré knihy tak psychicky cestujeme do dávné minulosti a můžeme tak porozumět myšlení lidí v minulosti, knihy a filmy o budoucnosti nám zase umožňují psychické cestování do budoucnosti, jak si jí představujeme, naše představy budoucnosti nejsou ale správné, protože vycházejí ze současnosti.

Psychicky cestovat časem je pro nás možné ale to nám nestačí chtěli bychom cestovat časem i fyzicky tak jako cestujeme letadlem na dovolenou. Zde došlo k rozdělení lidí na ty, co věří, že jednou budeme moci časem cestovat fyzicky a na ty co nevěří na to, že v budoucnosti budeme moci časem cestovat fyzicky. Základním pravidlem pro fyzické cestování časem je to že to, co je živé nemůže cestovat fyzicky časem, časem může cestovat jenom stroj nebo robot který je upravený tak aby mohl cestovat časem a nepoškodil se.

Vše, co fyzicky cestuje časem je vystaveno extrémním podmínkám, proto to, co je živé nemůže časem fyzicky cestovat. Proč je fyzické cestování časem spojeno s extrémními podmínkami, které je nemožné nějak chytře eliminovat? Při fyzickém cestování časem se vše dostává do světa, kde není čas, je to extrémní situace, protože vše, co známe to je spojené s časem, odpojení od času znamená zánik; člověka, stroje, robota atd. v současnosti neumíme vyrobit stroje a roboty co by přežili odpojení od času.

Tak jako ekonomická inflace znehodnocuje peníze a lidskou práci, tak informační inflace eliminuje protekci a korupci, nadbytek vytváří inflaci a nedostatek vytváří deflaci, jsou to příčiny a jejich následky. Informace měli v minulosti velikou hodnotu, protože jsme byli negramotní, a tak jsme informace obtížně získávali.

S příchodem gramotnosti a digitalizace začala hodnota informací rychle klesat a najednou zde byla informační inflace, to vedlo k zániku náboženství a nebude to trvat evolučně dlouho a zanikne i politika a byrokracie.

Každý člověk bude pomocí čipu v mozku připojen bezdrátově na virtuální realitu s umělou inteligencí, a tak už nebude potřebovat chodit do školy a nebude potřebovat ani peníze a průkazy.

Nebudeme tak už potřebovat; internet, telefony, notebooky, knihy, časopisy, televizi, rádio, peníze, soukromé vlastnictví, autorské právo, zákony, normy, pravidla, ideologie, propagandu, cenzuru, reklamu, celebrity atd.

Bude to restartování naší kulturní civilizace a po tomto globálním velikém restartování bude vše jinak! Skončí rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, konečně zde bude spravedlnost, a tak zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné digitální časy.

Celé tajemství je v tom nedělat amatérské chyby a být lepší, než je konkurence



Když se tak zamýšlím nad optimalizací pro vyhledávače (SEO) tak jsem dospěl po mnoha letech k tomu že propaganda a cenzura ovládá internet. Tak jako existují mocné ideologie (sekty, náboženství, politika, populismus), které mnoho tisíciletí používají propagandu a cenzuru tak i na internetu je používána propaganda a cenzura naprosto všude.

Jak jsem k tomu dospěl? Koupil jsem si nový Lenovo notebook, kde byl předinstalovaný Windows 11 a já jsme na něj nahrál Linux (KDE neon) a došlo k tomu, že Linux si upravil UEFI (dříve to byl BIOS) tak aby lépe fungoval, následkem bylo to že už nešel nazpět nainstalovat Windows 11.

S něčím podobným jsem se dosud ještě nesetkal a najednou mi to došlo, každý vyspělý systém se snaží si vše upravit podle svého, bez ohledu na jiné systémy, následkem jsou logicky problémy, na které není optimální rychlé řešení! To že jsou lidi k sobě zlí beru už od narození za běžnou normalitu, ale že jsou k sobě zlí i operační systémy to mě udivilo, vše je o tom, kdo bude otrokářem a kdo bude otrokem.

Rovnost je jenom ve smrti! Internet mnoha lidem nabízí možnost být ve virtuální realitě otrokářem tím, že jim dá iluzi výhod a následkem je propaganda a cenzura na internetu. V základních vesmírných principech je si zde vše podobné, dobrota je žebrota a z cizího krev neteče, bylo a bude! Následkem je; pandemie, válka, inflace, deprese, drogy, prostituce, protekce, korupce, pokrytectví atd.

Máme problém s lidmi, co se nepřizpůsobili společnosti a žijí jako příživníci, zavírat tyto lidi do vězení nebo psychiatrické nemocnice je pitomost, správné řešení je v EU vytvořit stát kam se z celého EU odsunou nepřizpůsobiví příživníci a nazveme tento stát v EU Absudistán. Pochopitelně by zde byla snaha uniknout z tohoto Absurdisánu do EU, ale s tím by se počítalo, a tak by bylo vše optimálně digitálně zabezpečeno.

Tam kde jsou veliké nároky na bezpečnost a stabilitu se Windows nepoužívá a místo něj se používá nejvíce Linuxová distribuce nebo macOS, málo se používá UNIX, protože je zde mnoho problémů, které se nikomu nechce řešit.

Problémem Windows je veliká univerzálnost a veliké rozšíření v mnoha verzích, proto nečekaně Windows 11 přišel s tím, že nebude fungovat na starých počítačích, ale mnozí lakomci našli chytrý způsob, jak jej používat i na starých počítačích, jenže tím si způsobí mnoho problémů s aktualizacemi a mnohým jiným.

Výhodou Windows je veliká nabídka programů a ovladačů, které v jiných operačních systémech nejsou. Elity zjistili, že mohou díky digitalizaci a globalizaci snadno lidi a organizace tajně kontrolovat, aby tak měli o nich všechny informace, zloděj informací zde mediálně křičí, chyťte zloděje informací!

Z prodeje informací se stal veliký globální obchod podle hesla z cizího krev neteče, je to marnost lidem a organizacím říkat smažte z počítačů Windows a přejděte na bezpečný stabilní operační systém! Budoucnost je nejspíše v počítačích založených na tom že v počítači nejsou informace ale informace a programy jsou jenom na internetu, kde jsou dobře zabezpečené.

Celé tajemství je v tom nedělat amatérské chyby a být lepší, než je konkurence, je to jako ve sportu, kde není možná protekce ani korupce, buď na to máš nebo na to nemáš! Nevěřte na to, že existují na internetu nějaké zázračné návody, které umí z ubožáka udělat rychle bezpracně milionáře!

Vše je zde hra, ve které ti, co vyhrají se mají dobře! Výhodou internetu je že máte malé náklady na start vašeho podnikání stačí si pořídit počítač a nainstalovat do něj Linux a naučit se programovat.

Jako začátek programování je nejlepší začít s programováním vaší stránky na internetu na vlastní doméně, zapomeňte rychle na všechny internetové sociální sítě, to jsou jenom zloději vašeho času! Největší chybou je snaha ušetřit na koupi domény která je na placeném hostingu.

Mnoho podnikatelů nabízí svoje služby pomocí svojí stránky, která není optimalizovaná a nemá hezký vzhled, a tak si musí platit drahou reklamu, aby našli zákazníky, komu není rady tomu není pomoci! Je to jako s Windows 11, který je lepší nahradit za Linux KDE neon!

Vnímám každé podnikání jako počítačovou hru, ve které vyhrávají ti, co jsou inteligentní a mají praktické zkušenosti, pokud nejste inteligentní je možné si pomoci sportem a pitím černého čaje.

Většinou za malou inteligencí je špatná genetika a špatná výchova v rodině a škole, někdy může pomoci i nemocnice kde vás důkladně vyšetří a zjistí všechny vaše nemoci.

Je to o tom, co milujete, láska dokáže zázraky, pokud milujete pitomosti tak jste v začarovaném kruhu, ze kterého není možné uniknout. Staráte se o cizí a tím přicházíte o svoje, pochopte konečně že zalévat plevel a krmit parazity to je pitomost! Jenom pitomec se chce zavděčit pitomcům!

Ježíš Kristus byl plný nenávisti k cizím lidem, a tak jej cizí lidi ukřižovali, zde se dostáváme k pokrytectví, společnost je plná nenávisti k cizím lidem, ale díky pokrytectví, je nám tato nenávist skrytá, zloděj křičí chyťte zloděje! Vnímám lidi jako počítače s operačním systémem, někdo je novým počítačem a jiný je starým počítačem, všechny počítače jsou napojené na internet a intranet.

Když zemře; král, císař, papež, prezident, milionář, celebrita atd. tak se o tom mnoho mediálně hovoří, pokud zemře bezdomovec tak je to jenom statistika. Pokud je zde problém s nepřizpůsobivými příživníky, co na nás parazitují, tak příčinou je to, že jde o staré vadné počítače, které by se měli optimálně recyklovat, podívejme se od přírody zde se vše vadné a staré optimálně recykluje a nikdo to nebere jako rasismus, člověk je oblečená opice, která je součástí přírody.

Degenerace a přelidnění to jsou největší problémy už mnoho století, a my s tím nic neděláme! Je třeba konečně zavést globálně průkazy hodnoty člověka s roční platností, ten, kdo nesplní podmínky na prodloužení platnosti průkazu hodnoty člověka bude eliminován, pro nikoho nebude imunita nebo výjimka, už zde nebudou pro lidi starobní a invalidní důchody.

Nebudou zde problémy s nepřizpůsobivými příživníky a zločinci, nedostatek zaměstnanců se vyřeší pomocí umělé inteligence a autonomních robotů, robot prezident bude vyznamenávat roboty. Čím méně bude na světě lidí tím lépe zde bude fungovat civilizace, kvalita je více než kvantita, jak si to dneska uděláme takové to zítra budeme mít, je třeba pochopit to že dobrotu si bude muset každý zasloužit, jinak zde skončí.

Sny patří k našemu běžnému životu mnoho miliónů let, je to virtuální svět, který vytváří naše inteligence z našich vědomostí, s příchodem používání elektřiny ve velkém a později i; kina, rádia, televize, internetu atd. začala vznikat virtuální digitální realita, kdy jsme mohli vnímat; obrazy, filmy, zvuk atd. které nám umožnili uniknout dočasně z reality. Takto se evolučně zrodil Virtualismus, jde o novou digitální svatou ideologii, na které se stáváme psychicky závislými.

Najednou má každý možnost mít levný chytrý telefon s internetem, a tak může poslouchat hudbu a dívat se na internet i mimo domov a kancelář, s příchodem umělé inteligence skončí; náboženství, politika, byrokracie, školství, propaganda, cenzura, inflace atd. socialismus a kapitalismus bude nahrazen globálně Virtualismem, vše bude optimálně virtualizováno!

Vše jde optimalizovat a naprogramovat to si musíme konečně uvědomit, co bylo to nezměníme a o tom co bude nic nevíme! Tak jako už nechodíme se do kostela zpovídat ze svých hříchů tak nebudeme chodit ani k politickým volbám abychom si za svoje zástupce jako pitomci zvolili egoistické kariéristy!

V další vlně přijdou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, pro lakomé zaměstnavatele je to jasná volba, a tak zde pro nás už nebude práce za mzdu pro nikoho a nebude zde ani pro nikoho soukromé podnikání. Tak jako nebyl svět připraven na příchod pandemie tak není svět připraven na příchod Virtualismu, komu není rady od lidové moudrosti tomu není už pomoci.

Nebudeš egoisticky slídit na internetu v soukromí cizích lidí



Podívejme se na internet z dálky a z blízka, zde je jasná ukázka toho že z dálky vypadá internet lépe než z blízka, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je u internetu v tom že je internet jenom pokrytecké divadlo, ve kterém si nuly hrají na veliké číslo, jenže z díla poznáme tvůrce a dojde nám to, že na internetu není nikde pravda a láska! Internet nabízí nulám snadnou seberealizaci, ale je to jenom iluze seberealizace!

Je to jako s kuchařskými recepty, které nám dobře při vaření poradí ale nemohou nás nasytit! Internet to jsou digitální informace, které najdeme pomocí záložek ve vyhledávači nebo pomocí vyhledávače. Velmi jsou na internetu populární sociální sítě, které nám nahrazují rodinu a mnohé jiné, pro mnohé se stal internet drogou, na které jsou závislí, v mnohém se tato závislost podobá závislosti na sektě.

Svět k lepšímu nezměnili populární knihy, svět k lepšímu změnili školní učebnice, protože jsme byli donucení učebnice číst a pochopit, nechceme něco moudrého číst na internetu, ale chceme se dobře bavit pomocí her nebo videa, psychická práce je pro nás trestem, protože jsme evolučně nepochopili to, že bez optimální práce nedosáhneme nikdy seberealizace.

Statisticky pokud vyhodnotíme internet na objektivní pravdu tak zjistíme, že pouze jedno procento obsahu internetu je objektivní pravda a zbytek jsou; dezinformace, propaganda, reklama atd. podobná je situace u; náboženství, filosofie, politiky, zákonů, pravidel, norem, umění, vědy, školství, zdravotnictví, byrokracie, tisku, televize, rádia atd. objektivní pravda platí všude a nemění se podle situace, takovou objektivní pravdou je že po akci je reakce a že napětí mezi protiklady je základem existence času a prostoru.

Subjektivní pravdy jsou továrnou na problémy a následkem jsou krize a války, komu není rady tomu není ani pomoci, stránka Zpovědnice je ukázkovým příkladem subjektivních pravdy, která z nás dělá pitomce, nejhorší je zde to, že moderátoři mají v hlavě nasráno! Mnozí si naivně myslí že Wikipedie nám poskytuje objektivní pravdu, čas ale jistě ukáže to, že většina současného obsahu Wikipedie je jenom; dezinformace, propaganda, reklama atd.

Programování v nahotě odhaluje, co je pravda a co je lež, pravda je jednoduchá (dobrota je žebrota) a lež je složitá (Ano, bude líp), proto složité programy mají mnoho chyb! Podívejme se na telefony, co nemají operační systém a telefony co mají operační systém, zde jasně vidíme to, že lépe fungují telefony bez operačního systému! Tak jako se kontroluje, aby lidi nekradli tak je třeba začít kontrolovat, aby lidi nelhali a začít zavírat lháře do vězení na dlouhou dobu, když to nejde s lháři po dobrém vyřešíme to po zlém.

Stát a jeho byrokracie dělá vše postaru pomocí formulářů a razítek, jako by zde nebyl internet, kde je zakopaný pes? Je to celé o tom, že by se najednou ukázalo to, že většina státních zaměstnanců s vysokými platy je zde už zbytečných, stát nefunguje jako firma která díky snížení nákladů dosahuje velikého zisku.

Je to celé o pokryteckém příživnictví, kdy příživníci dělají vše pro to, aby se zde měli trvale dobře a nechtějí se přizpůsobit digitalizaci a optimalizaci. Statistiky jasně dokazují to že 12 % lidí zde živí svojí prací 88 % lidí, namáhavá práce je zde trestem a odměnou je práce kterou dělají; prezidenti, ministři, senátoři, poslanci, byrokrati, soudci, notáři atd. kancelářské myši se nám přemnožili, protože zde není modernizace a optimalizace.

Náš stát mi připomíná sekty, které dělají ze svých členů pitomce pomocí svatých dezinformací! Brzo zde jsou politické volby a zase je to pomocí formulářů, jsme v digitalizaci a optimalizaci sto let za opicemi! Nutně potřebujeme umělou inteligenci a autonomní roboty, lidská práce je drahá a nekvalitní, protože vysokoškoláci to jsou oblečené pitomé opice!

1. Nepoužiješ digitalizaci a optimalizaci k páchání jakéhokoli zla ve snaze se mít dobře.

2. Nebudeš egoisticky zasahovat do soukromého života cizích lidí a cizích organizací.

3. Nebudeš egoisticky slídit na internetu v soukromí cizích lidí.

4. Nepoužiješ nikdy internet a intranet ke lži a krádeži.

5. Nepoužiješ internet a intranet k parazitování na tom, co je ti cizí.

6. Nepoužiješ nebo nepořídíš kopii informací nebo programu, který jsi nezaplatil.

7. Nepoužiješ neoprávněně hodnotného existenčního zdroje lidí nebo organizací.

8. Nepřivlastníš si peníze nebo práci jednice nebo společnosti.

9. Budeš přemýšlet o následcích informací nebo programu, který jsi zveřejnil.

10. Budeš používat internet a intranet ohleduplně, abys tak nespáchal jakékoli zlo.

Každý prezident si hraje na všemocného svatého boha



Nejde si nevšimnout toho, že jsou lidi závislí na internetu a mají zde rádi populární veliké sociální sítě, byla zde i snaha vytvořit národní sociální sítě pro Čechy ale ukázalo se že tyto sociální sítě a jsou k ničemu díky malé návštěvnosti. Totality mají snahu zablokovat globální sociální sítě a vytvořit si vlastní sociální sítě, aby měli vše pod kontrolou.

Problémem je, jak kontrolovat to co se na internetu zveřejňuje, aby zde nedocházelo k virtuálnímu vandalismu, anonymita umožňuje vandalům na internetu poškozovat obsah internetu, statisticky je doloženo že za lidským vandalismem je špína v nás a okolo nás, špína dělá z lidí vandaly, žijeme mnoho století ve veliké špíně, a tak už tuto špínu nevnímáme.

Podívejme se třeba na to, že si nejsme rovní i to je špína a následkem je; inflace, pandemie, válka, krize, korupce, drogy atd. co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným. Jak by globální internet vypadal, pokud by lidi na internetu nemohli díky umělé inteligenci chybovat, pro nikoho na internetu by nebyla výjimka nebo imunita, lidi by se museli naučit tomu, jak nechybovat, aby mohli na internetu používat sociální sítě a blogy.

Možností je na internetu velmi mnoho a vše zvládnete i když neumíte programovat, vytvoření stánky to je málo práce. Problémem je dát na stránku hodnotný obsah, bez hodnotného obsahu je ztrátou času a peněz vytváření; stránky, blogu, portálu, katalogu, encyklopedie, sociální sítě, fóra atd.

Internet byl a bude o tom že návštěvníci hledají hodnotný obsah na internetu, neustále zde zaniká mnoho stránek, protože zde nebyl hodnotný obsah, a tak zde nebyla veliká návštěvnost. Mnozí se snaží krást hodnotný obsah kde se dá a myslí si naivně že na to vyhledávače a návštěvníci rychle nepřijdou.

Mnozí si myslí že to, co napíší na internet je hodnotný obsah, opak je většinou pravdou, z díla poznáme na internetu tvůrce! Otázka zní, kde začít? Pokud to myslíte s internetem dlouhodobě profesionálně, tak si kupte doménu a tu dejte na kvalitní hosting, problém bude s dobrým krátkým názvem a s tím, jestli to bude s koncovkou; cz, eu, com atd.

Z politiky se stalo svaté náboženství, a proto je zde mnoho problémů na které není řešení, setkal jsem se s mnoho mocnými politiky a z dialogu jsem poznal že se chovají stejně jako se chovají náboženští vůdcové, to jistě musí mít i nějakou příčinu? Příčinou je zde strach ze ztráty moci a popularity, strach ochromil politiky natolik že se z politiků stali náboženští vůdcové.

Rozdíl mezi politikou a náboženstvím je v přizpůsobivosti změnám, náboženství se nedokáže změnám přizpůsobit a zdravá politika se dokáže změnám přizpůsobit. Politika je nemocná, a tak je zde veliká inflace, jak uzdravit politiku, aby zde už nebyla nikde možná inflace? Dosud jsme naivně jako pitomci věřili tomu, že demokratické politické volby uzdraví politiku, ale ukázalo se, že tak to evolučně nefunguje!

Lékem na nemocnou politiku je optimalizace spojená s digitalizací, všude se optimalizuje a digitalizuje, aby vše lépe fungovalo a na politiku se evolučně zapomnělo. Každý prezident si hraje na všemocného svatého boha, kterého nikdo nesmí mediálně kritizovat za jeho amatérské chyby! Prezident nepochopil to, že sám zde je nulou s nulovou hodnotou, bez spolupráce není možné zde správně lidem vládnout.

To musí konečně prezident a politici pochopit, vláda je mozkem a národ je tělem, je to obchodní partnerství, ve kterém musí být pravda a láska! Vše jde optimalizovat a digitalizovat, aby to fungovalo, jak si to uděláme takové to i máme, každý prezident je snadno a rychle nahraditelný, zásadní evoluční otázkou je, čím optimálně nahradit prezidenta a politiky?

Potřebujeme centrální mozek lidstva, místo politiků a byrokratů zde bude centrální mozek lidstva který bude lidem vládnout, skončí rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý bude mít mozek bezdrátově napojený na centrální mozek lidstva, takto už lidi nebudou dělat chyby, z hříšníků se tak stanou andělé, co nelžou a nekradou. Jakýkoli odpor proti optimalizaci a digitalizaci bude marný, takto zde na věčné digitální časy zvítězí pravda a láska.

Pro nikoho na světě nebudou výjimky nebo imunita, každý dostane napojení na centrální mozek lidstva, jsou věci, na kterých nejde šetřit, konzumní společnost potřebuje, aby lidi pracovali jako roboti a toho lze dosáhnout jenom tím že se mozky všech lidí napojí na centrální mozek lidstva, vše je zde o centralizaci, bez centralizace není možná civilizace, jedinec sám nic nedokáže to je třeba pochopit, že zájem evoluce je nad egoistickým zájmem jednice.

Byl jeden geniální vědec, co navrhl perpetuum mobile, a to se začalo ve velkém vyrábět, najednou už lidi nepotřebovali platit za; elektřinu, plyn, benzín atd. perpetuum mobile nebylo drahé ani veliké a bylo spolehlivé, bylo to jako zavedení gramotnosti, které evolučně restartovalo naši civilizaci.

Pochopitelně se našli i odpůrci používání perpetuum mobile ale nikdo je nebral vážně, mnoho vědců dneska tvrdí že perpetuum mobile je utopie, protože přeci bez zdroje nemůže jakýkoli motor fungovat. Od vědců nemůžete očekávat, že si nasypou popel na hlavu a přiznají mediálně to, že jsou pitomci. Podívejme se na vesmír, který je plný energie a nespotřebovává žádné palivo, jak to asi dělá?

Představme si, že by ve vesmíru byla energetická krize, protože by nebyli k dispozici zdroje energie to je pitomost! Geniální vědec tedy začal studovat kde vesmír bere energii, a tak vynalezl perpetuum mobile, princip je jednoduchý, stačí vytvořit protiklady mezi kterými je trvale napětí a je zde tak perpetuum mobile. Vědec systémy uspořádal v perpetuum mobile tak aby mezi systémy bylo trvale veliké napětí, a tak vznik nový systém použitý k výrobě perpetuum mobile, byl to zjednodušeně akumulátor, který nebylo třeba nikdy už nabíjet.

Virtuální digitální svět je o vymývání mozků pomocí; propagandy, cenzury, reklamy, dezinformací atd. základem pro vymývání mozků je víra v zázraky, víra je tak sítí, do které se chytají uživatelé v digitálním světě. Investuj do naší nabídky a stane se zázrak, jenže žádný zázrak se nestane!

Je zde veliká snaha o vytvoření závislosti na něčem, je to podobné závislosti na pivu a cigaretách, něco vám udělá na krátkou dobu radost, a tak vzniká závislost na počítačové hře nebo na sociální síti! Je to obchod s iluzemi a náhražkami, za vším je zde lež a krádež, pokud by lidi nemohli lhát a krást, tak by naše kulturní civilizace rychle zanikla!

Neustále je vám slibováno že se budete mít líp, pokud si koupíte to, co se nabízí v digitálním světě, sliby se slibují a blázni se radují! Pokud se chcete mít líp tak musíte správně investovat čas a peníze, otázkou je, co je to správná investice? Situace určuje to, co je správná investice, se změnou situace se stává to, že ze správné investice je chybná investice.

Veliký zisk je tam kde je veliké riziko, pokud budete zaměstnancem nějaké veliké organizace, tak máte malé riziko a tím máte i malý zisk ze svojí práce. Socialismus v dogmatické totalitě nabídl všem lidem jistou práci za malé platy a najednou nastal problém s odbytem zboží a služeb, následkem byl konec socialismu v totalitě!

V podobné situaci je dneska i virtuální digitální svět ve kterém je problém s odbytem zboží a služeb, protože konzumenti nemají peníze. Aby mohli konzumenti utrácet peníze, tak musí mít i možnost peníze vydělat ve virtuálním digitálním světě, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno!

Poslední dobou se na internetu rozmohl prodej; fotek, hudby, myšlenek, knih, programů atd. informace a programy se stali digitálním zbožím, problémem je to, že je zde veliká nabídka a malá poptávka! Proč si kupovat draho nekvalitní Windows 11, když stejně dobře mi poslouží kvalitní Linuxová distribuce Kde neon, proč si kupovat draho nekvalitní hudbu, když je možné na internetu kvalitní hudbu získat zadarmo atd.

Je to celé o konkurenci, která vede k tomu že lháři a zloději zkrachují. Vše je zde o tom rychle prodat vše ve velkém, protože jinak zkrachujete, ve výhodě jsou ti, co nabízejí zdroje, protože zde je jistý odbyt, zdrojem je třeba připojení k internetu a televizi, bez digitálního připojení jste v moderní digitální společnosti bez šance na to se mít dobře.

Vše je zde o kvalitě materiálu, ze kterého něco vzniká! Podívejme se na internet z pohledu materiálnu, ze kterého se internet vytváří, většina obsahu internetu vzniká z vadného materiálu, a tak následkem je vadný obsah internetu, je to celé jenom o konkurenci a monopolu, kvalita je tam kde je konkurence a zmetky jsou tam kde je monopol! Pandemie byla signálem, který nám říkal takhle už to dál s vaším monopolem nejde, pokud nenahradíte monopoly za konkurenci tak zde jako lidi už brzo evolučně skončíte a místo lidí zde budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory!

Pokud se podíváme s odstupem času na to, co jsme v minulosti pracně a draho vytvořili tak nám dojde to, že naše díla nebyla kvalitní, a tak evolučně zanikla! Naše republika je ukázkovým příkladem toho že z nekvalitního materiálu zde vzniká mnoho zmetků a jakákoli snaha to změnit k lepšímu je u nás naivní a marná.

Následkem je snaha z našeho zaostalého národa utéci do národů kde se lidem žije mnohem lépe, problémem je to že se tyto vyspělé národy brání mnoha způsoby tomu, aby se k nim nastěhovali cizinci ze zaostalých národů. Je naivní představa že díky novým politikům nám zde bude líp, tak to v ekonomice nefunguje! Hodnoty vznikají jenom díky konkurenci, která eliminuje vše, co je zde nehodnotné, většina lidí u nás je evolučně nehodnotná a my se o tyto nehodnotné lidi dobře sociálně staráme a tím si podřezáváme větev na které ekonomicky sedíme.

Věda a technika nahradí lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty



Končí dlouhé temné období, ve kterém nemohl dělat programátora každý díky zbytečné složitosti u programování, díky umělé inteligenci se začíná stávat programování dostupné pro každého stačí jenom rychlé zaškolení do programování. Vše je o evolučním procesu, který nahrazuje staré za nové, programování je o nastavení, díky kterému něco funguje bez obsluhy člověka. Jako první jsme začali programovat stroje, aby zde nemusela být obsluha člověka, dneska už umíme programovat i počítače a internet.

Při programování se dělají chyby, a tak se musí programy opravovat a aktualizovat, nejsou jenom programy pro; stroje, mobily, tablety, počítače, internet, ekonomiku, politiku, náboženství atd. jsou i genetické chybné programy. Pandemie, válka, inflace, deprese, drogy atd. to vše je následkem chyb v programech, nikdo není dokonalý natolik aby nechyboval, pokud mají geneticky chybní rodiče děti, tak jsou jejich děti geneticky chybné, genetické chyby se tak bohužel kopírují.

Potřebujeme zajistit to, aby se chyby přestali kopírovat, nahradíme proto lidi za autonomní roboty, které bude globálně ovládat jenom umělá inteligence, nejsou na světě geneticky chybní lidé, tak zde nejsou chyby v programech. Náboženství chce změnit pomocí morálky člověka, politika chce změnit pomocí zákonů společnost, to vše se ukázalo jako teorie, která v praxi nefunguje, proto přijde věda, která nahradí lidi za autonomní roboty, člověk to byla testovací verze a autonomní robot je finální verze.

Tlačítkové telefony nemají možnost si stáhnout aplikace, a tak slouží jenom k telefonování, příchod operačních systémů do telefonů vedl ke vzniku velikého množství aplikací, které si lze do telefonu stáhnout, tyto aplikace obsahují reklamu nebo viry, a tak je třeba si dávat pozor na to co si do telefonu stáhnete.

Budoucnost je v tom že v telefonu a počítači nebudou už; aplikace, programy, informace, fotky, videa atd. vše bude jenom na internetu a zde to bude pod profesionální kontrolou, pokud ztratíte telefon tak nepřijdete o programy a informace. Tím zde skončí problém s aktualizacemi, protože se bude vše aktualizovat mimo telefon nebo počítač.

Skončí ovládání pomocí; klávesnice, myši, dotykové obrazovky atd. vše se bude ovládat pomocí čipu v hlavě, a tak už nebudete potřebovat telefon ani počítač, nebude zde už pro nikoho možnost chybovat, následkem bude to že se z čertů stanou andělé, co nelžou a nekradou.

Co je lepší pracovat z domova nebo dojíždět do zaměstnání to je relativní záleží na situaci a organizaci, každému dojde brzo to, že vše má svoje výhody a nevýhody, je to jako s tím být ženatý nebo svobodný. Práce v zaměstnání se podobá manželství a práce doma se podobá svobodnému životu.

Evolučně vše jistě směřuje k tomu, že nastane přechod z práce v zaměstnání, do domácí práce spojené s internetem a virtuální realitou. Představme si prezidenta, který bere svoji funkci jako domácí práci, a tak osobní kontakt s prezidentem republiky není pro nikoho už možný a vše se řeší jenom digitálně.

Dialog je zastaralý způsob práce a brzo jej všude nahradí digitální monolog, bude to jako u blogu kde se všechny komentáře optimálně moderují pomocí umělé inteligence, a tak zde není možné porušovat správná pravidla. Domácí práce je novou kulturou života, která promění evolučně čerty na anděly.

Končí dlouhá temná zaostalá doba, kdy jsme si nemohli vše sami naprogramovat optimálně a přichází nová doba ve které si můžeme vše optimálně naprogramovat.

Co je to to programování to je zásadní otázka moderní doby, programování je správné nastavení, díky kterému program ovládá složitý systém. Neustále se setkávám s pitomci, co neumí programovat, a tak se mají zle, moje snahy o to jim radou pomoci jsou marné, protože zázraky jsou jenom v pohádkách a snech.

Problémem pitomců je to, že jsou jako automobily, kterým nefungují brzdy, příčinou je genetika a výchova, pokud mají pitomí rodiče děti tak jsou jejich děti pitomé to je logické. Podívejme se na politiku a ekonomiku kterou chybně naprogramovali pitomci, a tak je zde všude krize a tím i veliká spotřeba léků na hlavu a návykových drog.

Je třeba pochopit to že pokud zde nejsou lidi tak zde nejsou s lidmi problémy, a tak nahradíme globálně lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, politika chtěla pomocí zákonů změnit společnost, náboženství chtělo pomocí morálky změnit lidi, věda a technika nahradí lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, vše je o tom, jak si to uděláme takové to máme, vše je zde evolučně dočasně a vše se recykluje!

Přichází nová doba, ve které se vše rychle mění



Ve snaze ochránit děti před realitou která je zlá se snaží rodiče zabránit dětem používat počítače a internet, jenže zapomínají na to, že je zde televize, která je plná zla a zabránit dětem v používání televize je problém. Dříve to bylo jednoduché počítače byli drahé, a tak se málo používali a děti neměli možnost se dostat snadno k počítačům a internetu.

To vše se změnilo asi v roce 2000 kdy se stali počítače a internet globálně běžnou součástí domácností. Ceny počítačů a internetu už byli dostupné každému, mít doma počítač a internet bylo jako mít doma televizi. Potom přišli veliké telefony, ve kterých byl internet a tím zde nastal globální problém s dětmi na internetu. Je to celé o cenové dostupnosti moderních systémů.

Děti berou počítače a internet jako moderní hračku a stávají se rychle na této hračce závislí, je vůbec možné nějak tento problém řešit tak že jej i vyřešíme? Veliké problémy se bohužel řeší i velikou dobu s tím se musíme smířit, nejsou zde žádná jednoduchá řešení, snažit se násilně děti izolovat od internetu má za následek, že to děti poznamená tak že nebudou chápat virtuální svět ve kterém žijí.

Přichází nová doba, ve které se vše rychle mění, co bylo to už zde není, byl přeškolen a zaškolen o tom je nová doba která potřebuje i nové lidi které bude snadné přeškolit a zaškolit. Společnost nemůže být sociálním ústavem pro lidi co nejsou schopní a ochotní zvládnout přeškolení a zaškolení.

Nemůžeš sehnat dlouho dobré zaměstnání tak potřebuješ nutně přeškolení a zaškolení, otázkou je a kdo to zaplatí? Jak přeškolit pitomce na programátora levně a rychle? Pokud je člověk mladý tak je snadné jej něco naučit, jakmile je člověk starý tak je těžké jej něco naučit.

Jednoduché to mají zvířata zde není žádná snaha je přeškolit a zaškolit, protože v přírodě se vše rychle nemění. Pokud se lidi nehodí na to, aby se rychle dokázali přeškolit a zaškolit tak lidi nahradíme za autonomní inteligentní roboty a problém je optimálně vyřešen, nejsou na světě lidi tak není problém s přeškolením a zaškolením robotů.

Když zde skončila dogmatická sociální totalita tak jsme se naivně těšili na to, že zde poroste rychle naše ekonomika, pokud se podíváme na Polsko a Maďarsko tak zjistíme to že ani zde nedošlo k růstu ekonomiky, to znamená že chyba není v naší vládě, ale chyba je někde jinde? Problém s růstem ekonomiky je o tom pochopit příčiny a jejich následky, roste zde to, co se má dobře a logicky neroste to co se má zle.

Proč se máme zle, a tak ekonomicky nerosteme? Podívejme se do přírody, zde situace určuje, co se má dobře, a tak to bude růst, je to celé o přizpůsobení situaci a tím je zde zisk výhod a následkem je růst. To, co je nemocné se už nedokáže přizpůsobit situaci, a tak zde není ani ekonomický růst, naše společnost je nemocná, a tak není schopná se přizpůsobit změnám, které mění situaci u ekonomiky a politiky.

Končí pomalu a jistě doba ve které největší zisk byl vytvářen prací dělnické třídy, přichází nová doba, ve které se největší zisk vytváří prací, kterou dělají lidi, co mají vysokou školu a dlouhou praxi. Když si kupuji spotřební zboží tak na většině zboží je informace o tom, že bylo vyrobeno v Číně a brzo zde bude i informace o tom že zboží bylo vyrobeno v Indii, je to o levné pracovní síle, které nedokážeme konkurovat.

Co se ale ekonomicky stane, když dojde k tomu, že zde bude umělá inteligence a potom přijdou autonomní roboti? Najednou na spotřebním zboží bude napsáno vyrobeno roboty a už se nebude uvádět kde to bylo vyrobeno. Robot prezident bude vyznamenávat roboty, práce pro lidi nikde na světě nebude, uvažuje se už o tom, že se budou lidem dávat peníze i když nepracují, aby se lidi nebouřili.

To by logicky bylo možné, pokud bychom mohli chytře parazitovat na práci strojů a programů optimálně a dlouhodobě. Zní to jako ideální politický program pro novou digitální globální společnost, ve které pro nás už není těžká špinavá práce trestem. Jenže nebude to trvat evolučně dlouho a umělé inteligenci dojde to, že člověk je zde zbytečný a jenom parazituje na práci umělé inteligence a práci strojů, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.

Přiznejme si to, že dokonalý zaměstnanec je něco jako bůh, kterého nikdo neviděl a věříme přesto že existuje. Musíme dělat s tím co je k dispozici, lidi nejsou dokonalí a nikdy nebudou dokonalí, genetická a psychická dokonalost je utopie! Dokonalý je zákon příčiny a následku, ale tento zákon není subjekt, je to pravidlo, na které se lze spolehnout.

Proč toužíme po dokonalosti ve světě kde je vše nedokonalé? Toužíme po opaku a pokud je zde vše nedokonalé tak toužíme po dokonalosti a tím se dostáváme do problémů, známkování studentů je ukázkou našeho toužení po dokonalosti, lidi nejsou zboží, které je možné rozdělit podle výkonu a kvality.

Podívejme se na Windows z hlediska dokonalosti, proč není Windows dokonalý, vždyť jsou to jenom nuly a jedničky které vytvářejí programy. Spojil jsem se s programátory Windows a ptal se jich proč není Windows dokonalý operační systém, jejich odpovědi nebyli slušné, a tak je zde nebudu rozebírat!

Windows není dokonalý, protože programátoři Windows nejsou dokonalí, z díla spatříme tvůrce, z toho je nám jasné že dokud zde nebudou dokonalí zaměstnanci, tak do té doby zde nebude dokonalá civilizace. Nahradíme proto lidi za autonomní inteligentní roboty, nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi problémy. Člověk to byla testovací verze a robot je finální evoluční verze.

Čas a prostor ve kterém existuje nespravedlnost tam je všude lež a krádež proto je tam vše dočasně, následkem je nejistota a tím problémy na které není řešení. Vytvořili jsme zákony a pravidla abychom mohli lidi odměňovat a trestat, proč nejsou na světě všechny zákony a pravidla stejné nad tím je se třeba zamyslet do hloubky! Vše je zde hra a elita vymýšlí pravidla hry tak aby jí pravidla vyhovovala, a tak nejsou na světě všechny zákony a pravidla stejné.

Potřebujeme nutně nahradit lidi za roboty, lidi dělají chyby, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy to je logické. Za všechny problémy zde mohou lidi, došlo to tak daleko že se lidi začali řídit všude heslem po mě potopa, a tak začala hladina oceánů rychle stoupat. To ta minulá vláda dělala chyby my už nechybujeme, je to tak snadné pomluvit ty, co se už nemohou pomluvě bránit! Bylo zde mnoho snah o to abychom se měli lépe ale všechny tyto snahy v praxi selhali, příčinou je to že jsme praxi nahradili za teorie.

Moderní doba je jako rychlé občerstvení, které se snaží nahradit pomalé občerstvení, spěcháme, a tak se spokojíme s rychlým občerstvením, a to doplníme pivem a cigaretou. Dělat vše ve velkém, a to dělat rychle a levně o tom to je! Najednou ekonomové zjistí že je autonomní robot levnější než člověk a následovat bude to že robot prezident bude vyznamenávat roboty, práce pro lidi nikde na světě už nebude, otázkou je, a můžeme nějak zdanit roboty, když roboti neberou mzdu?

Nabídneme tedy robotům mzdu, a tak uděláme z robotů ekonomické otroky, najednou budou roboti mezi sebou válčit a mocný robot bude okrádat bezmocné roboty, je to celé jenom hra, ve které místo lidí budou roboti! Místo pracujete pomalu máte výpověď, zde bude, pracujete pomalu, a tak vás optimálně recyklujeme, skončí tak období sociální společnosti, ve které jsme se dobře starali o ty, co už nemohou pracovat, místo důchodů zde bude pro roboty jistá recyklace, vše je zde dočasně a vše se recykluje.

Představme si rok 3000 jak jdete po hlavním městě a nikde nevidíte lidi, ale všude vidíte jenom autonomní roboty, lidi zde evolučně globálně zanikli a civilizace je už k ničemu nepotřebuje. Autonomní roboti dostávají za svoji práci plat nebo soukromě podnikají, došlo k tomu, že nadbytek robotů vedl k tomu, že je mnoho starých robotů dlouhodobě nezaměstnaných, a stávají se tak z nich bezdomovci nebo nepřizpůsobiví příživníci.

Práce je jenom pro nově vyrobené roboty, co jsou vyspělejší než staří roboti, všude jsou inzeráty přijmeme nově vyrobené roboty do kolektivu z nově vyrobených robotů, nikdo nestojí o staré roboty ani na podřadné mizerně zaplacené práce. Taky je zde mnoho robotů, u kterých se už oprava v servisu nevyplatí, a tak se z těchto robotů stávají paraziti na digitálním systému. Všude je reklama, která slibuje robotům mnohé, jsou zde i roboti co se živí tím, že nosí na sobě svítící reklamu.

Popularita je o nabídce a poptávce



Dneska už jenom specialista dokáže poznat rozdíl mezi informací a dezinformací, zakázané ovoce v ráji to byli dezinformace, jakmile Adam a Eva pojedli zakázané ovoce, tak se začali stydět za nahotu těla a psychiky, a proto byli evolucí z ráje vyhnáni do pekelného očistce ve kterém není pravda a láska. Malé děti jsou krásné do té doby, než jim konzumní peklo dezinformacemi vymyje mozek a promění tak anděly na čerty, začíná to pohádkami a končí to reklamou na pitomosti.

Sociální sítě na internetu neustále bojují s dezinformacemi, je to marný boj, protože z čertů nikdo anděly neudělá! Lhaní je jako stín, před kterým nejde utéci, ten druhý je lhář a kdo lže ten i krade, jak by civilizace vypadala, pokud by lidi nemohli lhát a krást? Taková svatá civilizace by ekonomicky nefungovala, protože by to byla dokonalá globální totalita, čím více lidi mohou lhát a krást tím lépe civilizace funguje, dobrota je žebrota to je třeba konečně pochopit.

Každý chce být na internetu populární, existuje tisíce návodů, jak být snadno a rychle na internetu populární, jenže to jsou teorie, které v praxi nefungují! Popularita je o nabídce a poptávce, nabízejte to, po čem je veliká poptávka a budete na internetu populární, pokud nebudete mít konkurenci. Většinou jakmile je něco populární tak okamžitě je zde konkurence, která eliminuje to, co bylo populární, rychle nabyl popularitu a rychle o ní přišel je to celé jenom globální virtuální hra ve které jde prioritně o popularitu na internetu.

Na internetu není možný centralismus spojený s; monopoly, mafiemi, protekcí, korupcí, kariérismem, propagandou, cenzurou atd. je to zde jako ve sportu kde nejde podvádět. Internet to jsou; data, informace, programy, umělá inteligence atd. internet není dobo ani zlo je to evoluční experiment který právě začal a tím je zde mnoho chyb a bude trvat evolučně velmi dlouho, než se internet zbaví chyb.

Právě chyby jsou velikou výzvou pro ty, co chtějí být na internetu populární, podívejme se třeba na blokování reklamy, neustále na vás vyskakují okna a chtějí od vás vypnutí blokování reklamy. Reklama je klamání uživatelů na internetu, s takovým přístupem na internetu neuspějete, stačí bohatě to že jsme klamání propagandou a cenzurou od narození do smrti. Končí doba, kdy lidi četli knihy, knihy jsou dneska něco jako náboženství, které politika eliminovala.

Evoluční proces je spojen se snahou informovat inteligentní systémy, a tak jim umožnit se optimalizovat, člověk dokázal zázraky u toho, jak informovat lidi a tím proměnit hlupáky ve specialisty. Divadlo, kniha, televize, internet, virtuální realita atd. o tom je informační svět ve kterém žijeme, problém s příživníky, co se neumí přizpůsobit konzumní společnosti je problémem špatné výchovy v rodině, kde nemají děti přístup k hodnotným informacím.

Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, moudrý se umí pučit z chyb druhých a hlupák se nepoučí ani z vlastních chyb, hlupákem může být i ten kdo má titul získaný na vysoké škole, z díla poznáme tvůrce, podívejme se na to, jak hlupáci; upálili Jan Hus, ukřižovali Ježíš Kristus, zastřelili John Fitzgerald Kennedy atd. hlupáci nemají rádi moudré lidi, protože jim nastavují zrcadlo, bylo a bude.

Války a pandemie v nahotě odhalují naši hloupost po mnoho tisíciletí, vše je pořád o kontrole kvality, jakmile nefunguje kontrola kvality tak následkem je zhroucení; feudalismu, socialismu, kapitalismu, populismu atd. je potřeba konečně pochopit to že pokud zde nebudou lidi tak zde nebudou s lidmi problémy, místo lidí budou na světě autonomní inteligentní roboti na akumulátory, vše je zde dočasným experimentem.

Naše lidská společnost od svého vzniku prochází evolučním procesem, který nahrazuje chybné za správné a staré za nové, subjektivně mi to připomíná operační systém Windows, který se neustále od svého vzniku aktualizuje a neustále zde jsou nové verze ve kterých jsou chyby. Měl jsem v notebooku Lenovo napojeného HDMI kabelem na televizi nainstalovaný Windows 11 a nebyl jsem s ním spokojen, a tak jsem po krátké době nahradil Windows za Linuxovou distribuci Kde neon.

S výběrem Linuxové distribuce je problém v tom že je zde veliká nabídka, která se podobá výběru šablon pro WordPress, je to jako když jste v obchodním domě a dlouho zde hledáte zboží které potřebujete. Čím vyspělejší je společnost tím větší je zde i nabídka zboží a služeb, omezená nabídka zboží a služeb je tam kde je zaostalost způsobená dogmatickou centrální totalitou.

Bible je ukázkou dogmatické centrální totality, která má svatou pravdu, vše, co končí na …ismus (feudalismus, kapitalismus, socialismus, populismus, centralismus, dogmatismus) to je ideologická totalita! Každá ideologická totalita je zde evolučně dočasně, protože se zde zastavil evoluční proces! Vše jistě směřuje k tomu, že zde nebudou na světě nikde lidi a lidské organizace, a všude budou místo lidí autonomní inteligentní roboti na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, jak pravil klasik.

Vše, co má hodnotu to není zadarmo a některé informace mají hodnotu, a tak nejsou zadarmo. Cena u všeho je o nabídce a poptávce, pokud není poptávka tak může dojít k tomu, že se hodnotné informace nabízejí zadarmo. Často je zde snaha vydávat nehodnotné informace za exkluzivní hodnotné informace, peníze přeci nesmrdí! Podívejme se na knihy to je klasika u hodnotných informací, jenže přišla digitalizace a zájem o knihy je minimální a místo knih je zde televize a internet.

Často zde je nabídka informací na internetu spojená s tím že se za informace platí, přitom nabízené informace nemají exkluzivní hodnotu. Dobře se zatím prodávají složité programy, ale s příchodem umělé inteligence bude umělá inteligence vytvářet; informace, programy, umění, hudbu, videa atd. práce za mzdu zde nebude, lidi opustí civilizaci a budou žít v rezervaci, v civilizaci místo lidí budou stroje a programy.

Ten, kdo nečte hodnotné populární knihy je pitomec, a proto se z něj nikdy nestane milionář, pověz mi, co čteš a já ti povím kdo jsi, bylo a bude. Hodnotných populárních knih je velmi málo, statisticky globálně je hodnotnou populární knihou jedna kniha z milionu globálně vydaných knih, a tato kniha se překládá do mnoha jazyků. Jak poznat co je hodnotnou populární knihou a nenechat se chytit do reklamní sítě? Hodnotná populární kniha se tiskne velmi dlouhou dobu a nové vydání se aktualizují, aby odpovídala nové době. V dnešní době pomalu končí doba knih, které se tisknou na papír a vycházejí knihy které jsou elektronicky publikované, tak abychom je mohli číst na telefonu nebo v notebooku.

Taky zde existují i blogy a encyklopedie které nám mohou poskytnout mnoho informací, některé knihy se i zfilmovali a tím se stali populární. Odborné knihy je nevděčné psát, protože rychle zastarávají a je o ně malý zájem, veliký zájem je o knihy, kde je mnoho fantazie a lidové moudrosti spojené s napínavými příběhy. Problém s lidmi, co ekonomicky parazitují na konzumní společnosti je následkem toho, že nebylo těmto lidem v dětství umožněno číst hodnotné populární knihy, pořád platí přej a bude ti přáno dej a bude ti dáno. Představme si kandidáty na prezidenta, jak musí prokázat to, že přečetli a pochopili mnoho populárních hodnotných knih, najednou by se ukázalo že na prezidenta kandidují samí staří nemocní pitomci, co mají v hlavě nasráno.

Na internetu je veliká nabídka knih ke stažení zadarmo, jde o staré knihy, nové knihy nejsou ke stažení zadarmo protože autoři knih jsou chytří lakomci. Já nejsem lakomec, a tak poskytuji svoje knihy čtenářům zadarmo. Problémem většiny knih je amatérismus a zaostalost, z dálky vypadá kniha hodnotně ale zblízka poznáte, že je to informační odpad, můj literární směr je o evoluci, která optimalizuje vše, co optimalizaci potřebuje.

Nejvíce se mi líbí lidová moudrost a podobenství, vše je si v základních principech podobné, základní principem je zde příčina a následek nebo napětí mezi protiklady. Dávám lidem odpovědi na jejich zvědavé otázky, a tak jsem jejich psychickým zrcadlem, mnozí v tomto zrcadle spatří to, co se jim nelíbí, protože si hrají na to, co nejsou, všichni jsou si rovní ale milionáři jsou si rovnější o tom je politika a podnikání.

Přichází doba, ve které nebude k sehnání dobrá práce za dobrou mzdu, a přitom ceny všeho rychle stoupají. Programátorů je celosvětově veliký nedostatek a platy jsou v této moderní specializaci vysoké. Otázkou je, jak se rychle přeškolit na profesi programátora? Ve výhodě jsou mladí inteligentní lidé, co umí dobře angličtinu, a tak jim netrvá dlouho se na programátora přeškolit. Jak ale pomoci lidem co neumí angličtinu a jsou staří?

Je zde jedna moderní cesta, a to připojit jejich pitomý mozek na virtuální realitu ve které budou moci programovat, mnozí namítnou že v současnosti je něco takového utopie a potrvá evolučně velmi dlouho, než bude něco takového možné. Problémem je zde to že vědci a technici nepochopili do hloubky problém napojení mozku na virtuální realitu, komu není rady tomu není pomoci.

Napojení není možné pomocí kabelu, ale to napojení musí být řešeno bez kabelů pomocí optimálního skenování procesů v mozku, a k tomu se použijí speciální viry které ovládnou mozek. Dostanete injekci a za měsíc budete umět programovat ve virtuální realitě jako profesionál.

Problémem všech vynálezů a novinek je to že budou k dispozici i vaší konkurenci! Získáte díky umělé inteligenci velikou návštěvnost na internetu, ale i vaše konkurence díky umělé inteligenci získá velikou návštěvnost, následkem bude inflace u návštěvnosti stránek a dojde na hledání něčeho jiného co by vám přineslo užitek. Je naivní představa spásy ve virtuální realitě, protože i do virtuální globální reality pronikne rychle umělá inteligence, budoucnost je o tom že hodnota lidské práce bude rychle klesat.

Nebude už ani zájem o lidskou práci která je zadarmo, na práci budou jenom stroje a programy, problémem je to že se lidi odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilná genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Je to jenom o tom že vše je zde dočasným experimentem, to, co je dneska nahoře to bude zítra dole, podívejte se na války a dojde vám, jak se naše civilizace rychle mění, brzo zde budou války bez vojáků a o vítězství rozhone moderní technika a moderní programy.

Všechny demonstrace jsou v principu proti chybám v programech, vše je zde naprogramováno k nějakému účelu a mnoho programů má v sobě chyby, myslím tedy chybuji, problém je v tom že hovno víme, a tak myslíme. Staré knihy nám v nahotě odhalují naše chyby v programech, s odstupem času nám dochází to, že jsme všichni pitomci, co dělají od narození do smrti pitomosti.

Propaganda a cenzura o tom jsou populistické centrální totality ve kterých pitomcům vládnou staří pitomci, následkem jsou problémy, na které není řešení. Je vůbec možné změnit společnost tak aby zde zvítězila pravda a láska na věčné časy? Je tu jedna možnost, která se vám nebude líbit, nahradíme pitomce za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou na světě pitomci tak zde nejsou s pitomci problémy, to je logické řešení chyb v programech.

Pokud dáte na internet; data, informace, programy, multimédia atd. tak potřebujete popularitu abyste měli z vaší práce užitek, popularita na internetu je podobná sportu, kde je úspěch založen na tom, že ostatní jsou neúspěšní. Můžete mít na internetu mnoho let stránku s dobrou doménou, která je; hezká, rychlá, optimální, užitečná atd. jenže bez popularity budete mít trvale malou návštěvnost, a tak nebudete mít z vaší psychické práce užitek!

Zde platí, jak si to uděláš takové to máš, vše zde jsou příčiny a jejich následky, můžete si i zaplatit reklamu, otázkou je a vyplatí se vám drahá reklama nebo to jsou peníze vyhozené z okna? Reklama se vyplatí jenom organizacím a podnikům, náklady na reklamu si odečtou z daní! Internet je jako počasí, které se nečekaně mění, a tak jistota zde logicky v mnohém není.

Dosažení popularity není snadné a rychlé je to hra o návštěvnost, v mnohém se to podobá investicím na burze, jisté investice nesou minimální zisk a nejisté investice mohou přinést veliké ztráty nebo veliký zisk to záleží na situaci. Jakmile je něco na internetu populární tak okamžitě vznikne konkurence, která po určité době eliminuje to, co je populární, každý úspěch je na internetu dočasně!

V dávné minulosti se měl dobře ten, kdo byl silný a chytrý, svět byl jednoduchý a každý věděl, jak svět funguje. Neustále mnoho lidí a organizací se snaží uspět ve veliké konkurenci s nějakým zbožím nebo službou a zjišťují že úspěšné je to co je populární. Pokud nejsi populární tak si můžeš popularitu koupit pomocí reklamy, náklady na reklamu zaplatíme větší cenou za zboží nebo za služby a následkem je inflace a nezaměstnanost.

Konkurence ceny snižuje a monopol ceny zvyšuje tak to zde mnoho tisíciletí všude funguje. Dlouho jsi psal jako pitomec diplomovou práci abys měl titul a když jsi konečně získal titul, tak jsi svoji diplomovou práci uložil na věčné časy do šuplíku, protože ji nedokážeš proměnit na zisk. Proč vlastně plýtváme časem a penězi na pitomosti už mnoho tisíciletí?

Příčinou každého plýtvání jsou chyby v nás nebo okolo nás, psaní diplomové práce je chybou v monopolním vzdělávacím systému, a je obtížné tuto chybu eliminovat. Jakmile chyby hluboce zakoření tak je nelze už eliminovat. Největší naší evoluční chybou je nahrazení praxe za teorie, potom se jako pitomci divíme tomu, že v praxi teorie nefungují, komu není rady tomu není pomoci.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a místo pitomců zde budou roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a pitomci se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilně globální genocida. Nejsou lidi tak nejsou problémy, lidi to byla evoluční testovací verze, co se evoluci bohužel nepovedla, a tak finální verzí bude autonomní inteligentní robot na akumulátory.

Inteligence je o svobodě v informačním světě, podívejme se na úspěšné lidi a zjistíme že za jejich úspěchem je svoboda myšlení, tam kde není svoboda myšlení tam nejsou úspěšní lidé. Organizace, kde je silná víra v teoretické pitomosti, tam nejsou úspěšní lidé, protože zde není možná svoboda myšlení, která z lidí udělala pitomé ovce.

Podívejme se na problém s nepřizpůsobivými příživníky, co na nás parazitují, protože zde není možná svoboda myšlení, pokud by zde byla svoboda myšlení, tak by zde už nebyl problém s nepřizpůsobivými příživníky, ten, kdo by neplatil veliké globální daně, by přišel o možnost žít v civilizaci, civilizace by už nebyla sociálním ústavem, pro lenochy a hlupáky.

V současnosti se mnoho řeší; inflace, bída, špína, hluk, pandemie, deprese, válka atd. to vše je následek potlačování svobody fyzické a psychické, každé otroctví se dostane do stavu, kdy se zhroutí! Zavírat lidi za jejich chyby do vězení nebo do blázince je evoluční chybou, pokud někdo porušuje správná pravidla tak by měl opustit civilizaci a zde si může dělat co chce, pokud dokáže mimo civilizaci existovat.

Podívejme se na zavádění domácí práce, na internetu, jak se tomu brání stát a organizace, jde zde o to, že by lidi konečně dostali více svobody, a to nevyhovuje zlým otrokářům. Svoboda je klíčem, který nám otevře vstup do ráje a my tak budeme moci opustit peklo ve kterém není pro nás možná svoboda. Už nebudeme potřebovat chodit k volbám si volit staré zlé otrokáře co nás budou zastupovat, budeme si vládnout sami bez otrokářů, díky umělé inteligenci.

Fyzickou těžkou špinavou prací nikdo v podnikání ekonomicky neuspěje, z díla spatříme tvůrce o tom je naše inteligence, testovat lidi na inteligenci a vědomosti je pitomost kterou vymysleli pitomci. Inteligence je práce s informacemi, hodnoty vznikají jenom díky práci hmotné a nehmotné, to, co nepracuje egoisticky parazituje na cizí práci!

Nadbytek vzniká díky nedostatku, moc vzniká díky bezmocnosti, pravda vzniká díky lži, život vzniká díky smrti atd. vše je zde o protikladech mezi kterými je napětí, vše, co zde existuje to má i svůj protiklad, často je nám protiklad skryt, protože je nám mnoho vzdálený.

Vím jistě to, že ty nic nevíš o světě, ve kterém existuješ, jsi jenom ubohou genetickou loutkou, kterou konzumní systém snadno ovládá pomocí odměny a trestu, byl jsi vyroben a nastaven k tomu, abys zde byl otrokem centrálního systému. Brzo už přijde evolučně nová doba, ve které místo pitomých lidí zde budou inteligentní roboti na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, to je logické optimální evoluční řešení.

Vše zde postupuje evolučně od malého a jednoduchého k velikému a složitému o tom nikdo nepochybuje, změny probíhají nejenom na naší planetě ale v celém vesmíru, vše je v pohybu není zde nikde pevný bod! Jsou evoluční změny malé, o kterých většinou ani nevíme a jsou zde evoluční změny veliké o kterých víme, vždy zde platí že se ziskem přichází i ztráta, získali jsme možnost se domluvit pomocí slov, ale tím jsme ztratili duševní klid.

Našli jsme způsob, jak žít dlouho ale následkem je to že je zde mnoho starých lidí se kterými je mnoho problémů. Největší současnou evoluční změnou je digitalizace, na které jsme se stali závislými, mnozí tvrdí že digitalizace je zlo a pro jiné je digitalizace zase dobro, ve skutečnosti není digitalizace zlo ani dobro, je to jenom evoluční proces, který je zde díky příčině a následku.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a začneme běžně používat umělou inteligenci a autonomní roboty. Přijde období domácí práce ve virtuální realitě, mnoho specializací zanikne a mnoho specializací zase vznikne, náš život se začne rychle měnit a my se budeme muset neustále učit novému. Přijde období udělej si to sám a neotravuj specialisty, na vše budou na internetu návody, jak si to sám správě udělat.

Skončí osobní vztahy a místo nich zde budou neosobní vztahy, ten druhý bude jenom číslem, o kterém nebudeme nic vědět. Aby zde nebyli problémy s dětmi a pitomci tak se začnou lidi vyrábět průmyslově a dostanou do hlavy bezdrátové napojení na centrální mozek lidstva, tím zde skončí; peníze, soukromé vlastnictví, autorské právo, daně, clo, politika, náboženství, byrokracie, školství, umění, rodina, reklama, propaganda, cenzura atd.

Realita, ve které existujeme je založená na evolučních změnách, co bylo nezměníme a nic nevíme o tom co bude! Film Matrix, který vznikl před 23 lety se stal moderním kultem, protože nám odhaluje digitální budoucnost, ve které už nebude láska a pravda, protože otroci konzumního systému se budou vyrábět a eliminovat průmyslově.

Civilizace je založená na centralizaci a tím je zde i otroctví a není zde spravedlnost, v centru je ráj a daleko od centra je peklo, pro ty, co jsou v centru jsou výhody získané pomocí protekce tvrdou drogou, bez které nemohou existovat, co je dovoleno mocným lidem to je zakázáno bezmocným lidem, rovnost je zde jenom ve smrti.

Vše je o chybách, které se kopírují, připomíná mi to naše zaostalé školství, které neustále kopíruje stejné chyby a jakákoli snaha o to, aby přestalo školství kopírovat staré chyby je marná. Společnost dosud nepochopila to, jak má optimálně školství fungovat a pokud školy produkují pitomce, tak následkem je blbá nálada u většiny lidí.

Školství potřebuje virtuální realitu, ve které bude místo teorie praxe, učitelé se přeškolí na programátory virtuální reality, přej a bude ti přáno dej a bude ti dáno o tom je naše správná budoucnost, jak si to dneska uděláme takové to budeme zítra mít. Budeme muset skončit s dobrotou k tomu co si naši dobrotu nezaslouží.

Naše civilizace vznikla díky tomu, že člověk zotročil člověka, proto všechny snahy o zrušení otroctví byli naivní a marné. Co se stane, jakmile zde místo lidských otroků budou stroje a programy? Následkem bude zánik lidské civilizace a bude zde nová civilizace založená na strojích a programech, lidi budou tak muset civilizaci opustit a budou žít jako divoši stylem z ruky do huby.

Nebude zde žádná válka mezi člověkem a roboty to jsou pohádky, budeme poražení ekonomicky tím že pro nás nebude už žádná práce za peníze. Každým rokem se na světě snižuje množství lidské práce za mzdu a nebude to trvat evolučně dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, proč platit lidi za práci, když zde jsou stroje a programy co pracují zadarmo.

Nacismus bylo jasné varování před naší budoucností spojenou se zánikem lidské civilizace, komu není rady tomu není pomoci. Podívejme se na ceny počítačů, jak rychle klesají, brzo zde mobilní telefon napojený na virtuální brýle nahradí notebook, bude to svět sdílení, ve kterém místo jmen budeme mít už jenom čísla, skončí osobní vztahy vše bude digitalizováno a optimalizováno.

Vývoj směřuje jednoznačně k automatizaci a optimalizaci, to, co dříve trvalo měsíc to je dneska hotové za sekundu, načítání stránky dneska průměrně trvá několik sekund, v budoucnosti bude načtení stránky okamžité s nulovým časem načtení! Nebudeme už používat notebooky a telefony, bude zde bezdrátové napojení na mozek s velikou rychlostí a toto napojení bude všude na světě. Na namáhavou špinavou práci budou jenom autonomní roboti, lidská psychická práce bude velmi drahá.

Naší prací se bude neustále učit novému, škola života nebude mít dovolenou ani prázdniny. Nebudeme se učit teorie, budeme se učit jenom praxí a při učení budeme využívat umělou inteligenci a virtuální realitu, každý se bude na něco úzce specializovat od narození od smrti, nebude zde žádné přeškolování na jinou specializaci. Nebudou zde už peníze ani soukromé vlastnictví místo kapitalismu zde bude komunismus. Základem nové doby bude lidové heslo, myslet znamená hovno vědět!

Nebudeme už ke komunikaci mezi sebou používat angličtinu nebo češtinu, budeme spolu komunikovat pomocí digitalizovaných dat optimalizovaných pro rychlou a bezpečnou komunikaci. O naše sny se postará umělá inteligence, a tak budou pro nás sny příjemně stráveným časem odpočinku. Nebudeme se už rozmnožovat pomocí sexu, rozmnožování bude pomocí továren na produkci dokonalých genetických lidí s dlouhou zárukou. Dojde k revoluci i u dopravy která bude; rychlá, bezpečná, pohodlná atd. cesta kolem světa bude trvat jenom jednu sekundu, protože budeme cestovat digitálně optickým kabelem.

Digitalizace lidem vymývá mozek a z lidí se tak stávají pitomci



Čím vyspělejší je naše civilizace tím více je složitější, logicky je zde otázka proč s vyspělostí civilizace přichází automaticky veliká složitost? Příčinou jsou zde náhražky, pokud něco nemáme tak se snažíme najít nějakou vhodnou náhražku a následkem je složitost. Nemáme výhody tak jsme stvořili centralizaci, aby ti, co jsou v centru tak díky protekci získali výhody a tím jsme díky této náhražce vytvořili složitost. Nemáme imunitu tak to řešíme pomocí léků, co nahrazují naši přirozenou imunitu atd.

Je mnoho starých náhražek, které už nepovažujeme za náhražky a myslíme si naivně že to jsou originály, bylo zde v minulosti i mnoho snah se vrátit zpět k jednoduché civilizaci ale ukázalo se, že cesta zpět už není možná! Všechna naše řešení složité civilizace jsou dočasná a povrchní, neustále jsou nám slibovány zázraky v budoucnosti nebo po smrti vždy jde jenom o propagandu nebo reklamu.

Pokud se někdo snaží o to nahradit složitost jednoduchostí tak narazí na pitomce co mu brání v tom, aby se složitost nahradila jednoduchostí příčinou je to, že složitost přináší pitomcům výhody. Vše jistě směřuje k tomu, že zde místo lidí budou naprogramované stroje na akumulátory, člověk se z civilizace odsune do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně globálně realizovala genocida.

Evoluční zánik člověka je obrazně jako evoluční zánik počítačů, co fungovali na 32 bitech a tento starý systém už není podporován, protože se podporují jenom počítače na 64 bitech. Nejde si nevšimnout toho, že se lidi stali závislí na digitalizaci, digitalizace je stejně škodlivá jako závislost na cigaretách a tvrdém alkoholu, digitalizace lidem vymývá mozek a z lidí se tak stávají pitomci co dělají samé pitomosti a tím se dostávají do pitomé neřešitelné situace jakou je; inflace, pandemie, válka, vandalismus, populismus atd. 

Mnohokráte zde byli snahy v pekle o svobodu a rovnost



Evoluce dospěla k tomu, že každý člověk dostal od hlavy napojení na decentralizovaný mozek lidstva, a tak mohl být každý člověk ve virtuální realitě; prezidentem, králem, celebritou atd. protože vše byla jenom počítačová inteligentní hra, která nahrazovala skutečnou realitu. Problém této hry na prezidenta bylo to že rychle vyšla z módy, a tak nikdo nechtěl už být prezidentem a chtěl být tím co bylo právě v módě.

V módě bylo nejvíce být kouzelníkem který dokáže zázraky, v současnosti chtějí být kouzelníkem jenom malé děti co věří na zázraky. V civilizaci je vše o manipulaci a díky napojení mozků na decentralizovaný mozek lidstva se konečně vyřešil problém s tím, jak optimálně manipulovat s lidmi, aby zde už nebyli s lidmi žádné problémy.

Došlo k tomu, že se lidi vyráběli průmyslově tak že zde bylo jedno pohlaví a nebyli zde už muži a ženy, moderní rodina byla bez dětí a zde žil člověk s robotem, byl to obchod výhodný pro obě strany. Člověk nechodil do zaměstnání a staral se jenom o domácnost a do zaměstnání chodil jenom robot, protože dokázal pracovat jako robot.

Největší konkurence je mezi čerty v konzumním pekle, peklo je rozděleno na pět kategorií a nejlepší je první kategorie v této kategorii jsou čerti, co mají sekretářky a služebního řidiče.

Často se hovoří o pekelné pyramidě, kde na vrcholu jsou čerti první kategorie a dole v základech pyramidy jsou čerti páté kategorie, co mají díky bídě a problémům deprese, a myslí často na sebevraždu.

Mnohokráte zde byli snahy v pekle o svobodu a rovnost, jenže z čertů, co vypadají jako lidi anděly nikdo neudělá! Revoluce a války ukazují v nahotě to, že jsme čerti a že je naivní se snažit pomocí morálky a trestání z čertů učinit násilím anděly.

Povrch se může pokrytecky změnit, ale pod povrchem bude pořád hříšný čert, který bude chtít dělat zde čertoviny, jediná možnost je v globální digitalizaci, kdy každý čert vyplní na internetu dotazník a potom se jeho tělo v krematoriu eliminuje.

Andělé se budou se rozmnožovat jenom virtuálně kopírováním, pokud budou s inteligentním programem problémy, tak se on vymaže z virtuální reality.

Na fyzickou a psychickou práci zde budou jenom; stroje, roboti, programy atd. takto se vyřeší optimálně krize způsobená digitální zaostalostí, co bylo, to bylo, je třeba radikálně restartovat konzumní civilizaci, aby zde pravda a láska, zvítězila nad nenávistí a lží na věčné digitální časy.

Místo těla bude mít každý anděl počítač s linuxovou distribucí, napojený rychle na internet, je třeba konečně pochopit že největší hodnoty zde vznikají jenom díky inteligenci a spolupráci, lidské tělo není evolučně nastaveno na inteligenci a spolupráci, pokud něco nejde opravit tak se to musí logicky novým nahradit.

Vše je o tom že evoluce nahrazuje staré za nové a chybné za správné, a tak se vše evolučně recykluje, to, co je nám dneska svaté to zítra zde už nebude, s příchodem digitalizace a globalizace se začalo rychle ukazovat to, že pokrytecký populismus je nutné nahradit za digitální globalismus, zruší se; peníze, vlastnictví, výhody, protekce, jména, tituly atd. každý dostane do hlavy napojení na centrální mozek lidstva, aby nemohl lhát a krást, z čertů se tak stanou andělé a tím se peklo promění na ráj kde lidi nedělají chyby.

Digitální globalismus eliminuje pokrytecký populismus, vše je tom postoupit do vyšší úrovně hry o hodnoty, život je hra o hodnoty a v této hře nejde chybovat. Továrnou na naše chyby je to že nemáme správné informace, protože naše hlavy nejsou napojené na centrální mozek lidstva, je to jako s počítačem, který není napojený na internet.

Naše počítače jsou už inteligentní díky napojení na rychlý internet, a brzo budou naše hlavy inteligentní díky napojení na centrální mozek lidstva. Centrální mozek lidstva nebude ve veliké budově v nějakém městě, centrální mozek lidstva to budou všechny lidské mozky na světě, které budou bezdrátově propojené a tím vytvoří centrální mozek lidstva, bude to něco jako Facebook ale v mnohem dokonalejší podobě.

Každý hledá v knihách nebo na internetu zázračné rady, aby nakonec zjistil že tyto rady jsou teorie, které v praxi nefungují, bible je klasickou ukázkou rad, které v praxi nefungují, naše vlády jsou na tom podobně i zde je mnoho rad které v praxi nefungují, z dálky vše vypadá jinak než zblízka, a tak peklo může z dálky vypadat jako ráj. Vše je si v základních principech podobné a základním principem je příčina a následek, pokud lidi dělají chyby tak příčinou je to, že žijí v chybné realitě, ve které je dobrota žebrota.

Všechny ideologické knihy jsou o tom že teorie v praxi nefunguje, proto zde jsou všechny populární ideologie evolučně dočasným experimentem! Slepý vede slepé o tom je rozdělní lidí na mocné a bezmocné, pořád platí přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Vše jistě směřuje k tomu, že se lidi nahradí za stroje a programy, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, člověk to byla testovací verze a finální verzí se tak stane autonomní inteligentní kovový robot na akumulátory, je to jako když se koně nahradili za automobily a vlaky.

Tlak na cenu a kvalitu je tam kde je konkurence, pokud zde místo konkurence je monopol nebo centralizace tak následkem je špatná kvalita za vysokou cenu, je to jednoduché obchodní pravidlo, které elity nechápou a následkem jsou krize které mnohdy skončí i válkou. Stát je ekonomicky negramotný, a tak má logicky obrovský dluh který nemůže splatit, vše je o tom nežít na dluh a mít dostatek peněz na takovém úctě kde peníze nezničí inflace.

Je snadné parazitovat na těch co se nemohou parazitování bránit, ale to nefunguje dlouho, následkem je; špína, bída, kriminalita, vandalismus, extrémismus, drogy, mafie, deprese, prostituce atd. Vše zde jsou příčiny a následky, napětí mezi protiklady je zdrojem energie, který má za následek evoluční proces, který nahrazuje staré za nové a chybné za správné. Mnohdy je třeba začít s mnohým od začátku a zapomenout na to co bylo kdysi správné, společnost nemůže být sociálním ústavem pro hlupáky a lenochy.

Problém nastane s obsahem, který dáte na stránku nebo blog, můžete obsah ukrást z mnoha zdrojů, ale vyhledávače a návštěvníci to poznají, a tak se o váš ukradený obsah nezajímají! Organizace nebo podniky si zaplatí profesionály co zajistí pro stránku nebo blog hodnotný obsah, je to jejich reklama a na reklamě nejde šetřit. Vše je zde o tom že každý je lovcem i kořistí záleží jenom na situaci, dobré zboží nepotřebuje reklamu to je základ popularity na internetu, přej a bude ti přáno dej a bude ti dáno.

Obsah internetu mi připomíná levné potraviny plné nechutných náhražek, které škodí vašemu zdraví, často je zde snaha tyto nechutné infomační náhražky nabízet za drahé předplatné. Podívejme se třeba na knihy z pohledu jejich objektivní hodnoty, jsou knihy, které neztratí svoji hodnotu ani za sto let a jsou knihy které nemají žádnou hodnotu ani když jsou nově vydané, mnohé knihy, co jsou populární v cizině u nás nejsou populární a nikoho nezajímají. Pokud nedokážete zajistit na vaši stránku nebo váš blog hodnotný obsah tak je pro vás ideální Facebook zde není třeba vytvářet hodnotný obsah.

Program se neumí poučit ze svých chyb a pořád opakuje svoje chyby, proto vznikla evolučně inteligence, která se umí poučit ze svých chyb, vyspělá inteligence se dokáže poučit z cizích chyb tím, že monitoruje chyby, jaké dělají ostatní, protože mnohé je si zde podobné. Vše je zde evoluční experiment, který pomocí pokusů hledá správná řešení a poučuje se ze svých chyb, tak jako chybují lidi, tak bude i chybovat umělá inteligence jde jenom o to najít způsob, jak chyby umělé inteligence minimalizovat pomocí optimalizace.

Svět je v krizi, protože děláme vše postaru, a tak se plýtvá časem a penězi na hlouposti a zbytečnosti, nasazení umělé inteligence a autonomních robotů bude znamenat to že se restartuje naše konzumní společnost a bude zde mnoho změn na které nejsme připravení. Největší změnou bude globalizace zaniknou hranice mezi státy a vše se sjednotí tak aby byl zde svět bez problémů, skončí dobrota k tomu, co si dobrotu nezaslouží, místo peněz zde bude bodování a ten kdo nebude mít dobré bodování, ten skončí v krematoriu jako evoluční odpad.

Lidi se stali závislými na internetu a pokud jim internet neposkytuje to co od něj očekávali tak z toho mají deprese, lidi očekávali naivně od internetu, že se díky internetu budou mít líp ale zjistili že to tak nefunguje, stejné problémy mají i organizace které jsou závislé na internetu, problémem je zde vždy chyba na straně člověka nebo na straně organizace, internet to jsou programy a pokud jsou v programech chyby tak programy logicky chybují a tím optimálně nefungují. Nejčastější chybou je na internetu egoistické pravidlo, moje hra a moje pravidla.

Napíšete zajímavý hodnotný obsah na internet a tento obsah není populární, a tak jej nikdo nečte, protože internet je o protekci, velikou návštěvnost zde má jenom to, co má na internetu protekci. Podobná je situace i v politice a podnikání, bez protekce je člověk v tomto světě jenom ubožákem, který nemá naději na to být v nějaké specializaci úspěšným.

Není důležité, co jsi vytvořil na internetu, ale je důležité, kdo to vytvořil, pokud má na internetu stránku prezident republiky tak je jeho stránka populární a tím i hodně navštěvovaná, všichni jsou si na internetu rovní ale někteří si jsou rovnější. Popularita vytváří anonymitu, vše je o protikladech, mezi kterými je napětí, není zde socialismus nebo kapitalismus je zde mnoho století populismus, vše je jenom obchod, ve kterém peníze a výhody obchodníkům nesmrdí.

Doba se změnila o tom nikdo nepochybuje



Dokonalé je to, co je mrtvé, protože to dokonalo, a tak se to už nemůže změnit, internet se neustále mění podle situace, a tak není dokonalý, internet to jsou propojené počítače a mobilní telefony, brzo zde budou i propojené technické systémy, a tak bude vše digitalizováno a optimalizováno to vše povede k tomu, že vše bude na internetu mít pod kontrolou umělá inteligence.

Tím skončí problém s pitomci na internetu, co používali internet na pitomosti, profese programátora a administrátora evolučně zanikne, tak jako zanikli evolučně fotoaparáty na kinofilm a mechanické psací stroje. Potom přijde napojení mozků na internet a mozky se tak odpojí od skutečné reality a tím se z lidí stanou otroci virtuální reality, politika a byrokracie evolučně zanikne.

Pravdou je že všechny předpovědi budoucnosti se ukázali jako naivní a chybné, protože vycházejí ze současnosti, je mnoho specialistů, co se snaží odhadnout naši evoluční budoucnost abychom se tak mohli na budoucnost připravit. Všechny předpovědi vycházejí z toho, že zde člověk bude kralovat všemu na věčné časy, jenže co se stane, pokud zde člověk nebude na věčné časy a místo člověka zde budou roboti na akumulátory?

Taková zlá předpověď se lidem nelíbí, a tak se logicky ani lidem taková zlá předpověď na internetu a v televizi nenabízí. Co když pro lakomé zaměstnavatele bude robot lepší volbou, než je člověk? Je to o ekonomice, proč plýtvat penězi, když je možné peníze ušetřit, tím že se lidi nahradí za roboty, globální robot prezident tak bude vyznamenávat vzorné roboty, když lidi nebudou mít peníze získané z práce, tak odejdou z civilizace a tím se z lidí stanou divoši co žijí stylem z ruky do huby a mají nahý zadek.

Představte si reklamu v televizi, kde je srovnání práce člověka a práce robota, v této reklamě bude robot jasnou ekonomickou volbou pro zaměstnavatele a podnikatele, je naivní politická představa, zdaníme roboty a umělou inteligenci, a tak už nebudeme muset pracovat jako otroci a všichni se tak budeme mít dobře na věčné časy. Je vůbec nějak možné vyřešit to že nás informační technologie evolučně eliminuje jako bychom byli jenom testovací verzí a finální verzí jsou roboti a umělá inteligence.

Nejprve si musíme ujasnit kdo je to troll na internetu? Troll je sobecký člověk, který porušuje správná pravidla, protože využívá anonymity na internetu, nebo má na internetu výhody, protože je; moderátorem, administrátorem, politikem, byrokratem, podnikatelem, celebritou, vedoucím atd. Problematika trollů není evolučně nová, Adam byl první troll, který porušil správná pravidla a byl za to s Evou vyhnán z ráje. Otázka je, a jsou zavedená správná pravidla, objektivně správná?

Vše je zde experiment, a tak se často stává že pravidla nejsou správná, tím že se chybná pravidla dodržují, se může přeci zjistit to, jestli je experiment evolučně správný jinak to nejde! Jenom aktuální situace určuje, kdo je troll a kdo není troll, se změnou situace se mění i to kdo je troll a kdo není troll. Moje hra a moje pravidla o tom je problém s trolly, následkem jsou konflikty a války. V současnosti jsou v krizi díky trollům sociální sítě na internetu, protože inzerenti nechtějí už dávat svoje reklamy na sociální sítě!

Velikým problémem je kopírování toho, co je na internetu, pokud trollové okopírují vaše hodnotné informace, co máte na internetu tak vás okradou o návštěvnost a tím i o zisk. Je to jako s knihami kdy zavedení; knihoven, PDF, laserových kopírek atd. vedlo k tomu, že klesl odbyt populárních knih a tím klesli zisky těm co knihy pracně dlouho vytvářejí. Proč platit za to co je možné ukrást, následkem je; inflace, konflikt, protekce, korupce, vandalismus, prostituce, drogy, mafie atd.

Bůh vše z ničeho stvořil ale kdo stvořil boha, vše se zde kopíruje, tvrdit o něčem že to není kopie, je lež, i bůh je kopie, to že neznáme originál, neznamená to, že ten originál zde nebyl! Strach stvořil boha, stroje nemají strach, a tak nevěří na existenci boha. Stejně tak je i bible kopie, to je už vědecky doloženo, kdo nekrade okrádá rodinu, jak se říkalo za socialismu, podívejme se na diplomové práce, každá diplomová práce je kopie, je to o lenosti těch, co kontrolují originalitu diplomové práce.

Internet dovedl kopírování k dokonalosti, veškerý obsah internetu to jsou kopie, největší problém s kopiemi mají sociální sítě na internetu, a proto ztrácejí peníze z reklamy. Podívejme se na pandemii zase jde o to, že se nějaký virus vyrobený v laboratoři začal globálně kopírovat a tím nastala krize a inflace. Nejlepší je se nenarodit, lidi neumí používat antikoncepci, a tak za pouhých 50 let je na světě dvojnásobek lidí, lidi by se měli konečně přestat kopírovat, komu není rady tomu není pomoci.

Na začátku evoluce byl člověk, který se živil jako lovec a sběrač ovoce, potom zde byl člověk pastevec a zemědělec, další etapou byl člověk jako řemeslník a umělec, který vyráběl zboží a poskytoval služby. Velikým evolučním zlomem bylo to že začal člověk chodit jako dítě do školy, a tak byl člověk moudrý a svoje jméno označoval titulem svojí specializace.

Současnost je o tom že je zde člověk digitální, člověk digitální nezná už skutečnou realitu, protože žije v digitální virtuální realitě, která se stala jeho královstvím a taky jeho vězením, jde zde nevíce o; mobil, tablet, notebook, televizi, internet, počítačové hry, programování, sociální sítě na internetu atd. Digitalizace se tak stala návykovou tvrdou drogou pro psychicky nemocné ubožáky, mnozí se věnují multimediální tvorbě jako je; fotografie, video, počítačové hry atd.

Vzniká tak obrovské množství digitálního odpadu a jsou zde veliké náklady na kontrolu a eliminování tohoto odpadu. To vše vede k psychickým nemocem, které často skončí sebevraždou, pokud nejsou správně léčeny a vyléčeny v psychiatrické nemocnici. Všem jsem to říkal, aby si dali pozor na digitalizaci nebo se z toho zblázní, je to ale marnost, komu není rady tomu není pomoci, běž se podívat do blázince ať jistě víš co tě bude brzo čekat, vše je nejisté a jenom dlouhý pobyt v blázinci je jistý.

S příchodem chytrých mobilů a chytrých notebooků dochází k tomu, že lidi mnoho času stráví s mobilem a notebookem na internetu nebo jinak. Je to o prioritách, některé priority je možné si vybrat a jiné si nejde vybrat, vše nejspíše začalo rádiem a potom přišla televize a dneska je zde internet, zítra zde bude virtuální realita.

Pamatuji, jak v hromadné dopravě všichni koukali do novin nebo do knih, dneska všichni v hromadné dopravě koukají do mobilů a tabletů a občas někdo kouká i do notebooku. Doba se změnila o tom nikdo nepochybuje, logicky se změnou doby se změnili i lidi, místo starého označení Homo sapiens (Člověk moudrý) bychom mohli říci, že je zde nový Homo digital (Člověk digitální).