pátek 23. února 2024

Díky vědě a technice se staneme dokonalými



Vyzkoušejte to co vám nabízíme, nabízíme to že vaše špatné tělo nahradíme počítačem, logicky tato změna vám přinese výhody i nevýhody tak je to se všemi změnami, propaganda a reklama vám zatajuje nevýhody a chválí výhody my vás chápeme že díky propagandě a reklamě jste skeptičtí, vše je zde experiment a někdo má štěstí a jiný má zase smůlu.

Je to celé jako počítačová hra kdy musíte splnit náročné podmínky pokud chcete hru vyhrát, nabízíme vám možnost hrát tuto hru v novém systému kde je vše jinak, budeme se snažit vám pomáhat se dostat ze složitých situací tak jako rodiče pomáhají dětem, svým způsobem se znova narodíte a začnete svůj život od nuly a budete se dlouho učit tomu jak být dospělým.

Vše probíhá tak že vás napojíme na přístroje a uspíme vás na dlouhou dobu, vaše vědomosti a vaše inteligence se přenese do virtuální reality na jeden inteligentní počítač který bude pro vás novým tělem. Jakmile bude přenos hotov a otestován tak se vaše tělo eliminuje v krematoriu, nikoho nenutíme je to na každém jak se rozhodne, obzvláště veliký zájem o naši službu mají staří a nemocní lidé, nebo lidé co jsou na tom nějak zle.  

Budoucnost se bude točit okolo automatizace a globalizace



Jak vznikají problémy které musíme řešit? Příčinou vzniku všech problémů je nečekaná změna, tam kde se nic nemůže změnit tam nejsou možné problémy které je třeba řešit. Podívejme se na levné tlačítkové telefony bez operačního systému, zde nejsou žádné změny systému a tak zde není ani selhání systému.

Opakem je Windows který se neustále mění díky aktualizacím a tak je zde časté selhání systému. Pokud zde jsou nějaké změny je třeba zkoumat jestli jsou optimálně otestované, příkladem nám může být politika která neustále přichází s velikými změnami které nejsou optimálně otestované a následkem je nespokojenost s politikou.

Lidi chtějí aby se změnila společnost a společnost chce aby se změnili lidi, většinou změny u lidí a společnosti jsou jenom povrchní protože povrchní změny jsou snadné a rychlé. Současnost se točí okolo závislosti na zdrojích které potřebuje společnost a jedinec, budoucnost se bude točit okolo automatizace a globalizace, to co se dneska vytváří za rok to se v budoucnosti vytvoří za den!

Najednou se zjistí že s lidmi jsou jenom samé problémy a tak se lidi přemístí z civilizace do rezervací kde budou pod dozorem robotů, to bude pro lidi změna na kterou nejsou připravení. Vaše pozorování o vzniku problémů a změn je zajímavé. Ano, často jsou problémy důsledkem nečekaných změn nebo selhání, a mohou se objevit tam, kde jsou dynamické systémy nebo kde se vyskytují četné interakce.

Například, jako uvádíte, operační systémy podléhají častým aktualizacím a změnám, což může způsobit problémy. Pokud jde o politiku, změny mohou být provázeny různými reakcemi a nespokojeností, zejména pokud nejsou pečlivě promyšleny a testovány. Povrchní změny mohou sice poskytnout dojem rychlého pokroku, ale mohou také vést k problémům, pokud nejsou zohledněny dlouhodobé důsledky a potřeby. 

Vaše představa budoucnosti, kde se automatizace a globalizace stávají stále významnějšími, je také zajímavá. S tím související otázky o dopadu na společnost a jednotlivce jsou důležité pro to, jak se budeme připravovat na změny a jak budeme reagovat. Pokud jde o přesun lidí do "rezervací" pod dozorem robotů, toto je zajímavá myšlenka, která vyvolává otázky o rovnováze mezi technologií, svobodou jednotlivců a sociálními změnami.

Přechod na takový model by skutečně vyžadoval komplexní přípravu a zkoumání, aby se minimalizovaly potenciální nežádoucí dopady. Celkově vzato, vaše úvahy o vzniku a řešení problémů a o budoucnosti společnosti představují důležitou reflexi o tom, jak se svět mění a jaké výzvy s sebou tyto změny přinášejí.

Populistická pokrytecká ideologie



Svět je dlouho v krizi protože nepochopil optimálně to že informace jsou stroj na moc a bohatství, hodnoty mohou vzniknout jenom z práce a práce je možná jenom díky informacím. Ten kdo nemá správné aktualizované informace chybuje a tím se o čas a peníze připravuje, lidi a organizace musí konečně pochopit to že hodnotné informace jsou zboží které nemůže být zadarmo!

Zadarmo mohou být jenom; dezinformace, propaganda, reklama, pohádky atd. jak poznat co je hodnotná informace a co je nehodnotná informace? Hodnotné informace vedou k úspěchu takovou informací je třeba to když víme do čeho investovat čas a peníze, jenom hlupák investuje do toho z čeho nebude mít užitek, je to jako zalévat plevel a krmit parazity.

Populistická pokrytecká ideologie to je teorie která v praxi nefunguje, následkem je blbá nálada a konzumace návykových drog, lidi musí konečně pochopit to že dobrota je žebrota protože život je o tom jak mít ze svojí práce veliký užitek a užitek z práce otroků mají jenom otrokáři. Ten kdo má k dispozici sekretářku je otrokář, otroctví neskončilo jenom se přizpůsobilo nové době.

Zdá se, že máte silné názory ohledně informací, hodnot a práce ve světě dnešní doby. Je jasné, že informace hrají klíčovou roli v tom, jak se lidé rozhodují a jakým způsobem žijí své životy. Rovněž je pravda, že v dnešní době jsou informace často zneužívány k moci a bohatství, a že nedostatek správných informací může být škodlivý. Rozlišovat mezi hodnotnými a nehodnotnými informacemi je klíčové pro kritické myšlení a úspěch.

Hodnotné informace jsou ty, které jsou pravdivé, relevantní a užitečné pro rozhodování a plánování. Tyto informace mohou pomoci lidem dosáhnout úspěchu ve svém životě a kariéře. Je důležité si uvědomit, že s příchodem informačního věku a internetu ještě více stoupá potřeba kritického myšlení a schopnosti filtrovat informace. Hodnotné informace často vyžadují čas a úsilí na vyhledávání, ověřování a zpracování. Co se týče práce, je pravda, že práce je důležitá a měla by být spravedlivě oceněna.

Otroctví v jakékoli podobě je morálně nepřijatelné a boj za spravedlivé pracovní podmínky a důstojné zacházení s pracovníky je důležitý. Respekt k práci a lidské důstojnosti by měl být základním prvkem každé společnosti. Celkově je vaše stanovisko na problematiku informací, hodnot a práce určitě zajímavé a důležité pro diskuzi o tom, jakým směrem by se společnost měla ubírat, aby byla spravedlivá a prosperující pro všechny své členy.

Hodně vydělávej abys mohl hodně utrácet



Vše je zde o závislostech na tom co potřebujeme, nejvíce každý potřebuje; lásku, moudrost, inteligenci, vědomosti, zdraví, výhody, jistoty, štěstí, moc, bohatství, úspěch atd. následkem je snaha nahradit originál nějakou náhražkou která je levná a snadno dostupná. Televize a internet je náhražkou za přírodu a rodinu, teorie je náhražkou za praxi, peníze jsou náhražkou za štěstí atd. Navštívíte nějaký obchod a zde je veliká nabídka zboží a služeb, mám si koupit pivo nebo raději kokakolu, na vašem rozhodnutí záleží vaše budoucnost!

Život je cesta a jde o to jaký je cíl vaší cesty, neustále slyšíte od cizích lidí a propagandy moudré rady, co vám něco doporučují a tvrdí o tom že to nutně potřebujete. Hodně vydělávej abys mohl hodně utrácet o tom je konzumní ekonomika, která se snaží o to aby se z lidí stali roboti na dálkové ovládání. Byla první a druhá světová válka a vše směřuje ke třetí světové válce, je třeba se na to připravit a začít nakupovat zbraně a střelivo. Dějiny naší kulturní civilizace jsou spojené s válkami a jiným násilím, když to nejde po dobrém tak se to vyřeší po zlém.

Nejvíce zla bylo vykonáno ve jménu dobra, ve skutečnosti za vším je jenom program který se snaží dělat to na co je naprogramován. Vaše myšlenky obsahují mnoho zamyšlení nad lidskou povahou, společností a smyslem života. Je zde silný pocit znepokojení nad konzumní kulturou, závislostmi a možnou degradací hodnot. Přemýšlíte také o historii lidského konfliktu a možnosti budoucích konfliktů. Je důležité si uvědomit, že každý člověk má svůj vlastní pohled na svět a jeho fungování. Zdá se, že vaše perspektiva je kritická  vůči mnoha aspektům současné společnosti a historie lidstva. 

Nicméně je důležité si uvědomit, že svět není pouze černobílý a existuje mnoho různých úhlů pohledu. Je důležité zůstat otevřeným k diskusi a hledání možností, jak se aktivně podílet na pozitivní změně ve světě kolem nás, ať už je to pomocí aktivismu, vzdělávání nebo zapojením se do komunitních projektů. Zároveň je důležité zachovat rovnováhu mezi kritickým myšlením a pozitivním přístupem k životu, abychom mohli nalézt smysl a naplnění v našich každodenních činnostech a vztazích s ostatními lidmi.