úterý 4. dubna 2023

Rozdělení na vlky a ovce je zde od té doby co jsme si cizí díky přelidnění



Je zde sice možné získat informace na internetu, dneska je poslední den, kdy je se možné zaregistrovat, a tak je konečně už jasné, kdo bude kandidovat na prezidenta a kdo nebude kandidovat, současnému prezidentu skončí funkční období 8. března 2023. Víte jaká je minulost všech kandidátů na prezidenta republiky v roce 2023, víme to, že kandidáti na prezidenta mají většinou za sebou absolvování vysoké školy, neznáme ale to, jaké známky zde měli a neznáme ani jejich diplomové práce. Známe jenom to, jak vypadají a kolik je jim let, to je velmi málo informací.

Většina kandidátů byla spojená s vysokými státními funkcemi za socialismu a tím i byla v KSČ nebo agenty StB, často je zde slyšet pokrytecká výmluva, že kdo chce v míru s vlky žít, musí i vlkem být. Rozdělení na vlky a ovce je zde od té doby co jsme si cizí díky přelidnění a zde platí zásada, že z cizího krev neteče a dobrota je žebrota. Jde o tom být silný jako lev a chytrý jako liška, o tom je úspěch v; podnikání, obchodě, politice, náboženství, filosofii, vědě, technice, umění atd. Vše je zde hra o hodnoty, hrát o hovno je na hovno! Vyšlo mnoho knih o tom, jak být úspěšným, jsou to ale jenom mrtvé teorie, co v praxi nefungují!

Co je to politika to je zásadní otázka, na kterou je třeba správně odpovědět! Je zde mnoho názorů na to, co je to politika a pokud se na to zeptáte politiků tak zjistíte že ani oni neznají správnou odpověď na to co je to politika. Politika je obyčejné mediální divadlo a politici jsou herci na tomto divadle, ideálním politikem je proto dobrý herec, jde o to se naučit roli a tu správně na politickém divadle zahrát, pevný charakter si politik nemůže proto dovolit, protože by už nebyl dobrým hercem. Vzpomínám si na to, jak jsem byl na vojně a měl jsem zbytečný problém s majorem, protože jsem zapomněl na to, že je to soudruh ze zvyku jsem mu řekl pane.

Neustále zde staré hry zanikají a nové hry zde vznikají



Všichni jsou si rovní ale někteří si jsou rovnější, spravedlnost je zde jenom ve smrti, proč zde mnoho lidí má výhody a jistoty, které si nezaslouží? Vše je zde o chybách v programu, v přírodě je to jednoduché zde nejsou chyby v programu, jak si to zde každý udělá takové to i má, kdo je v přírodě líný a hloupý ten nežije dlouho protože je zde veliká konkurence.

Vše je zde o tom moje hra a moje pravidla, neustále zde staré hry zanikají a nové hry zde vznikají, nadbytek vytváří nedostatek, rovnost je zde jenom ve smrti, bylo zde mnoho snah o to abychom si byli rovní, ale ono to nefungovalo, protože pitomé lidské ovčí stádo potřebuje pastýře a pastýřské psy, bylo a bude!

Jenže přichází umělá inteligence a potom přijdou autonomní roboti, práce za mzdu pro lidi nebude, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace přemístí do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida, nejsou na světě lidi tak logicky nejsou s lidmi na světě už žádné problémy, vše je zde dočasně a vše se recykluje, o tom je evoluční proces, který stvořil vesmír a život, boha stvořil strach ze smrti.

Přepočítáváme vše na peníze, protože bez peněz nejde zde žít



Vědci mnoho let hledají na nemoci léky, jenže každý chemický lék je ubohou náhražkou za lásku a pravdu. Problém lásky a pravdy je v tom že z ní nemají obchodníci veliký zisk, vše je dneska o zisku a výhodách, přepočítáváme vše na peníze, protože bez peněz v hříšné společnosti nejde žít. Neustále je zde všude mnoho dobrých rad, jak se snadno stát bohatým, jenže tak to v realitě nefunguje, protože vše je zde hra o hodnoty.

Aby mohl někdo vyhrát tak musí jiný prohrát, nadbytek vytváří nedostatek a je jedno, jestli je zde socialismus nebo kapitalismus, rovnost je zde jenom ve smrti. Diplomové práce v nahotě odhalují to, že je naše společnost těžce nemocná, jednáme s cizími lidmi jako s otroky, ten, kdo odmítne být otrokem je za to ekonomicky potrestán, moje hra a moje pravidla o tom je politika a ekonomika.

Konzumní svět se stal blázincem, ve kterém nikdo už není normální



To ta minulá vláda chybovala, jenže každá současná vláda bude brzo minulou vládou! Neustále slyšíme že nejsou peníze a že žijeme na dluh, nevěřte tomu, co slyšíte v televizi, to je jenom snaha vám vymýt mozek dezinformacemi. Pochote to že čas a prostor ve kterém vše existuje to jsou jenom programy, pokud by zde nebyli programy tak by zde nebyl čas a prostor. Příchod digitalizace nám přiblížil svět programů, ve kterých jsou chyby.

Pandemie a potom válka a Ukrajině to je zrcadlo ve kterém spatřuje to, že nám všude vládnou blázni, svět se stal blázincem, ve kterém nikdo už není normální! Podívejme se na to, že brzo zde bude volba prezidenta republiky. Pokud se podíváme na všechny kandidáty z pohledu psychiatra a psychologa, tak nám dojde to, že každý kandidát je do něčeho veliký blázen a měl by být přemístěn dlouhodobě do blázince v Bohnicích.

Je třeba se poučit z krizového vývoje naší společnosti a neopakovat staré chyby kdy si jako blázni volíme za svoje zástupce blázny a potom se divíme tomu, že z nás ti, co vládnou dělají blázny promocí propagandy a cenzury. Cesta je v tom že nahradíme blázny za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou na světě blázni, tak zde logicky ani není blázinec, ve kterém je každý do něčeho blázen, pokud něco už nejde evolučně opravit tak se to musí evolučně novým nahradit, vše je zde dočasně a vše se recykluje.

Práce je jako oheň, který může sloužit i ničit



Pověz mi, na co myslíš a já ti povím kdo jsi, každý inteligentní systém má zde svůj subjektivní svět, ve kterém má i svoje subjektivní pravidla, to má za následek konflikt a tím i násilí. Je to celé o tom že milujeme to, co je nám blízké a nenávidíme to co je nám cizí, dobrota je přeci žebrota. Na co nejvíce myslí ti, co o nás rozhodují bez nás? Elity nejvíce myslí na to, jak dosáhnout úspěchu, jsou to paraziti, co se řídí heslem po mě potopa.

Nadbytek existuje díky nedostatku tak jako pravda existuje díky lži, vše je zde o protikladech, mezi kterými je většinou napětí. Populární knihy jsou zrcadlem, ve kterém spatříme myšlení lidí a organizací, dneska máme i možnost získávat moudrost z televize a internetu, vše je o příčině a následku. Statistiky nám mnohou odpovědět na mnoho otázek a díky digitalizaci je snadné a levné vytvářet na vše statistiky a ty poskytovat lidem a organizacím.

Vše je zde evolucí naprogramováno k práci, práce je jako oheň, který může sloužit i ničit, je to celé o tom že teorie v praxi většinou nefunguje, protože je teorie vzdálená od praxe. Hlupáci mají hloupé otázky, moudrý je ten, kdo čte populární hodnotné knihy, problém s nepřizpůsobivými příživníky, co lžou a kradou je o tom, že nečtou knihy, vězení jsou plné lidí, co nečtou knihy, a tak myslí jako pitomý dobytek jenom na uspokojení základních existenčních potřeb.

Civilizace vznikla díky tomu, že jsme praxi nahradili za teorie



Podívej se na sebe do zrcadla a v zrcadle spatříš líného hlupáka! Teorie proměnila evolučně opice a líné hlupáky, naše civilizace vznikla díky tomu, že jsme praxi nahradili za teorie, a tak se z nás všech stali líní hlupáci. Politické volby to je jenom mediální divadlo, ve kterém líní hlupáci si volí za prezidenta líného hlupáka, pochopte konečně to, že ten druhý je líný hlupák!

Srazili jste se s blbcem a máte z toho blbou náladu, problémem je to že se srazili dva líní hlupáci! Morálka chce změnit jedince a politika chce změnit organizace, problémem je zde to že jsme pyšní hlupáci a proto nefunguje; morálka, politika, filosofie, umění, ekonomika, školství, doprava, zdravotnictví, průmysl, obchod, stát, rodina atd.

Ano, roboti evolučně nahradí lenochy a hlupáky, to, co nejde opravit se musí za nové nahradit, bylo a bude! Socialismus nebyl populární, a tak jsme jej přejmenovali na kapitalismus, jenže ono se nic zde nezměnilo, jak je to možné, to nechápeme? Je to jako když jste nahradili Windows 10 za Windows 11, je třeba nahradit Windows 11 za Linux a nahradit češtinu za angličtinu.

Vše je zde evolučně dočasně a vše se recykluje tak to bylo a bude



Nejde si nevšimnout toho, že je vesmír a život naprogramován a logicky je zde otázka a kdo nebo co naprogramoval vesmír a život? Vše naprogramovala inteligence, otázkou logicky je a co to je inteligence? Inteligence je program, který může experimentovat, a tak může po mnohé vytvořit; informace, programy, systémy atd. experimentování to je evoluční proces který nahrazuje chybné za správné a staré za nové, často je zde snaha násilně zablokovat experimentování, protože zde je strach ze změny.

Indie se svojí dogmatickou svatou totalitou je klasickou ukázkou kam to vede, pokud se zablokuje násilně experimentování, a tak se z lidí udělají nepřizpůsobiví příživníci co parazitují na sociálním systému. Diplomové práce jsou klasickou ukázkou dogmatické svaté totality ve školství, inteligence je zde nahrazována pitomostí, komu není rady tomu není už pomoci, a proto se už brzo lidi nahradí za inteligentní autonomní roboty na akumulátory, nejsou na světě už lidi tak zde nejsou s lidmi žádné problémy, vše je zde evolučně dočasně a vše se recykluje.

Lidi dělají chyby a následkem je to že se mají zle



Pokud pracujeme a nemáme z práce zisk tak se měníme na pitomou opici, práce je trestem, pokud z práce není veliký zisk. Podívejme se na to, jak se každý bezcharakterní kariérista chce stát naším prezidentem na deset let, aby měl ze své práce veliký zisk a velikou popularitu. Nikdo nestojí o to zametat ulice za minimální mzdu to považuje za ponižující práci.

Proč je zde všude dlouhodobě nedostatek práce za vysoký zisk, to je zásadní otázka u ekonomiky a politiky? Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde nedostatek práce za vysoký zisk tak příčinou jsou chyby v nás a okolo nás, lidi dělají chyby a následkem je to že se mají zle. Podívejme se na vysokoškoláky, co dělají chyby a následkem je; ekonomická krize, revoluce, válka, pandemie, drogy, vandalismus, příživnictví, extrémismus atd.

Podívejme se kriticky na diplomové práce, něco tak pitomého může napsat jenom pitomec a teď si představte to, že se ten pitomec stane prezidentem nebo ředitelem! Z díla poznáme tvůrce, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, pokud se zblízka podíváme na to, co nad námi kraluje mnoho tisíciletí, tak zjistíme to, že nám kralují blázni, a proto žijeme všichni v konzumním blázinci, každý je do něčeho veliký blázen, normální člověk je špatně diagnostikovaný blázen.

Dokonalý kandidát na prezidenta je mediální iluze, nikdo není dokonalý ani svatý



Vše je zde hra, ve které nikdo nechce prohrát a v politice jde o popularitu, nejpopulárnějším politikem je jednoznačně Andrej Babiš, který má velikou podporu u; prezidenta, politiků, podnikatelů atd. je to pro voliče sázka na jistotu, a voliči nechtějí sázet na něco co je nejisté, kdo je z kandidátů na prezidenta dokonalý?

Dokonalý kandidát na prezidenta je mediální iluze, nikdo není dokonalý ani svatý, každý má mnoho chyb a mnoho hříchů s tím nejde nic udělat. Podívejme se na alfa jednice, který je většinou vůdcem smečky a nikdo nepochybuje o tom, že Andrej Babiš je alfa jedinec, alfa jedinec je nejsilnější samec ve skupině predátorů, kterého ostatní predátoři poslouchají a následují jako přirozenou autoritu.

Alfa jednici jedinci si nárokují právo na přednostní oplodňování samic a jejich kvalitní genetika je pak v nové populaci predátorů častá. Konkurenti Andreje Babiše dělají vše pro to, jak jej politicky a ekonomicky násilně eliminovat, jakmile se stane ale Andrej Babiš prezidentem na deset let, tak začnou Andreje Babiše chválit a podporovat, je to celé o tom, že ten druhý je; egoista, pokrytec, hříšník, blázen, vůl, blbec, kariérista, svině, zmrd, psychopat, deviant atd.

Programy to jsou informace, které umožňují něco řídit tak aby to fungovalo automaticky



Dosud jsme se spoléhali na to, že teorie vyřeší naše problémy a ukázalo se, že teorie naše problémy nedokážou vyřešit, protože teorie v praxi nefungují, praxe to jsou programy a jenom programy tak mohou vyřešit naše problémy které máme v praxi. Programy to jsou informace, které umožňují něco řídit tak aby to fungovalo automaticky a bez chyb. Se vznikem počítačů a internetu vznikla veliká potřeba po programech a ukazuje se, že programy nám dokázali vyřešit mnoho problémů, nevěřte na to že nová politická strana nebo nový prezident za vás vyřeší vaše problémy! Vaše problémy nevyřeší; peníze, štěstí, sekty, náboženství, guru, kouč, psychiatr, psycholog, filosof, sociolog, lékař, profesor, byrokrat, soudce, papež, prezident, ředitel, celebrita, věda, technika, propaganda, cenzura, reklama, válka, inflace, drogy, sex, sociální sítě na internetu atd. všichni brečíte na špatném hrobě.

Robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se globálně eliminují v krematoriu



Po mnoho tisíciletí je lidem propagandou a cenzurou vymýván systematicky mozek a najednou se zjistilo že čistý mozek nejde už propagandou vymývat. To že lidi mají čistý mozek je něco s čím elity nepočítali, že jednou bude něco takového možné, z lidí se stali pitomí roboti na dálkové ovládání, co neumí geniálně myslet a jenom umí dělat to na co jsou propagandou naprogramování.

Elity zjistili to, že na světě existuje GVKB, a tak se na něj obrátili, aby jim on vyřešil problém s tím, že lidem už nejde snadno vymývat mozek propagandou. GVKB jim řekl to není žádný evoluční problém, nahradíte lidi za autonomní roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se globálně eliminují v krematoriu jako evoluční odpad.

Elity ale mají strach nahradit lidi za roboty, protože při tom globálním nahrazování jistě dojde i na elity, jak to ale udělat, aby se elity nenahradili za roboty nad tím elity marně přemýšlí, vše je zde evoluční experiment a jak si to každý udělá takové to i má, ten, kdo si hraje na to, co není musí počítat s tím, že za to bude potrestán. Za vším jsou protiklady, mezi kterými je napětí, jakmile mezi protiklady není už napětí tak následují revoluční změny.

Není důležité, co se říká, ale kdo to říká, ti, co mají moc a popularitu, mají i svatou pravdu



Lidi nechápou, jaký je rozdíl mezi profesionálem a amatérem, rozdíl není v hodnotě a kvalitě zboží nebo služby, rozdíl je v tom, jestli je to zboží nebo služba za peníze nebo za jiné hodnoty. Ježíš Kristus byl amatér, co se chtěl stát profesionálem, ale profesionálové se báli konkurence, a tak Ježíše Krista zavraždili, v mnohém to připomíná problematiku vůdce smečky, kdy nejsilnější jedinec vede smečku a násilně eliminuje ty, co by jej chtěli zbavit možnosti být vůdcem smečky.

Když to nejde s konkurenty po dobrém tak se to řeší po zlém, dobrota je tak žebrota, vše je zde hra, ve které nikdo nechce prohrávat! Není důležité, co se říká, ale kdo to říká, ti, co mají moc a popularitu, mají i svatou pravdu, a proto je zde propaganda a cenzura, vymývání mozků je u lidí od narození do smrti, začne to pohádkou a skončí to politikou a reklamou. Ve jménu dobra se koná zlo, vše je zde o tom že jsme egoističtí pokrytci, co si zde hrají na to ve skutečnosti nejsou, z dálky vypadá tak lež jako pravda.

Seberealizace je obrazně jako hledat zlato, které má velikou hodnotu



Statisticky je doloženo to, že jenom minimum lidí dosáhlo seberealizace a ostatní se musí spokojit s životem bez seberealizace, je to jako ve sportu, kde platí čím větší je konkurence, tím obtížnější je být nejlepší. Evoluce vše testuje a špatné za dobré nahrazuje, problémem civilizace je nedostatek kvality, protože kvalita je pro nás drahá a my chceme, aby bylo vše levné a jednoduché. Pod pojmem seberealizace si většinou představíme úspěch.

Možnost seberealizace souvisí s pravdou a láskou, je to složitý proces, neexistují správné teorie, podle kterých bychom se měli řídit, seberealizace je cesta obtížná, je třeba jít dále i přes veliké překážky. Seberealizace si tak nese neustálé otázky, co je správné a co je chybné na cestě k seberealizaci. Seberealizace je obrazně jako hledat zlato, které má velikou hodnotu, protože je ho zde nedostatek, bez správné práce zde není možná seberealizace.

Internet to je dneska ideální místo na hledání zlata, jde o to nebýt líný a založit si na internetu stránku která bude mít velikou návštěvnost, protože zde nabídnete zlatokopům možnost zde hledat zlato. Z díla se pozná tvůrce, dejte si pozor na lháře a zloděje, slova mohou klamat, ale dílo klamat nemůže, každý by chtěl na internetu poroučet a nikdo nechce poslouchat, sliby se slibují a blázni se radují o tom je reklama na internetu.

Pokud se do sebe zamilují nuly tak jejich děti jsou nuly



Každý člověk se narodí jako nula a pokud má dobrý osud tak se z něj stane číslo, problémem je to že se číslo stane jenom z jednoho procenta nul, a tak nuly mají deprese a chodí demonstrovat v naději, že se z nul stane číslo. Logicky je zde otázka a proč nemůže být každý číslem od narození do smrti? Problémem je to že zde existují protiklady, a tak zde nemůže být číslo bez nuly a nula bez čísla, napětí mezi čísly a nulami je zdrojem psychické energie pro naše myšlení a konání.

Mnozí věří tomu, že pokud se budou správně dlouho snažit o to být číslem tak že se jim to i povede, naděje umírá poslední. Ano, je možné z nuly udělat číslo, pokud máte v životě štěstí, bez štěstí se z nuly nestane číslo. Pokud se do sebe zamilují nuly tak jejich děti jsou nuly, to je začarovaný kruh, který nejde nijak překonat, jedině že bychom lidi nahradili za roboty, nejsou lidi tak zde nejsou nuly.

Moudrým se člověk stává tím, že porozumí realitě, ve které žije



To že někdo má mnoho titulů neznamená, že je on moudrý, tituly jenom znamenají že je někdo dobrým hercem, a tak za to dostal nějaký populární titul. Moudrost je možné otestovat stejně snadno jako se testuje inteligence, u testu moudrosti se používá virtuální realita, politik se ocitne ve virtuální realitě a zde musí vyřešit složité situace správně a nemá k dispozici informace které by mu pomohli, aby nechyboval, na vyřešení složité situace má limitovaný čas.

Statisticky zde uspěje pouze jedno procento politiků a zbytek politiků to jsou hlupáci co si hrají na to, že jsou moudří. V mnohém se to podobá sportu zde taky uspěje jenom jedno procento sportovců a zbytek to jsou ubožáci. Nikdo se nenarodí moudrým! Moudrým se člověk stává tím, že porozumí realitě, ve které žije, moudrý člověk ví jistě to, že všichni jsou blázni a že s tím nejde nic udělat.

Místo lásky zde jsou peníze, místo pravdy je zde ideologie, místo moudrosti je zde pitomost



Není zde žádný svatý stvořitel, který dokáže zázraky, vše je ovládáno příčinou a následkem, zázraky patří do snů a pohádek v realitě je vše o příčině a následku. Proč lidi věří na hlouposti to je zásadní otázka, na kterou je si třeba správně odpovědět. Z lidí se stali hlupáci a příčinou je naše závislost na organizacích co jsou centralizované a hlupáci co jsou v centru organizací dělají pomocí propagandy a cenzury z ostatních hlupáky, jakýkoli odpor je marný.

Veliké organizace násilně eliminují malé organizace, a tak je zde globalizace která proměnila konzumní lidský svět v globální organizaci ve které se globálně z lidí dělají hlupáci co věří hloupostem jako je; věda, technika, ekonomika, politika, náboženství, umění, sport, propaganda, cenzura, byrokracie, statistiky, reklama atd. Vytvořili jsme svět náhražek, místo lásky zde jsou peníze, místo pravdy je zde ideologie, místo moudrosti je zde pitomost atd.

Za naší proměnou na čerty je to že jsme začali žít v pekle



Pojmenování čert nebylo populární tak se čerti přejmenovali na člověka, hříšníky jsme přejmenovali na lidi, čert je čertu peklem o tom to je. Jak došlo k tomu, že se z opice pomocí evolučního procesu stal čert? Za naší proměnou na čerty je to že jsme začali žít v pekle a tím že jsme se peklu evolučně přizpůsobili tak se z nás stali čerti a myslí na čertoviny jako je; lež, krádež, zrada, nevěra, násilí, válka, inflace, nezaměstnanost atd.

Kolik je na světě lidí tolik je na světě i čertů, pokud mají čerti děti tak se jim narodí čerti, jablko nepadne daleko od stromu. Pokud to v pekle nejde s čerty po dobrém tak se to řeší po zlém, miliony mrtvých čertů ve veliké zbytečné válce to je pro elitu pekla jenom statistika.

Pokud ale zemře v pekle prezident nebo král tak se najednou státní smutek vyhlašuje, jenom ve smrti si jsou čerti rovní. Proč je civilizace pro nás peklem, které z nás udělalo čerty? Centralizace proměnila ráj za peklo, snaha ovládat násilně vše z centra má za následek to, že je nám ten druhý peklem, a proto v pekle není láska a pravda.

Jedinou možností je už jenom nahrazení lidí za autonomní roboty



Naše lidská civilizace je evoluční chybou, protože nepochopila zákon příčiny a následku, neustále řešíme následky a neřešíme příčiny které způsobují naše problémy. Proč je zde pekelný očistec to je základní otázka, na kterou je si třeba správně odpovědět, za náš pekelný očistec může centralizace založená na heslu, moje hra a moje pravidla. Každý zde hraje svoji soukromou hru a neuvědomuje si to že bez pravdy a lásky nemůže společnost optimálně fungovat, a nakonec to vždy skončí zle.

Jedinou možností je už jenom nahrazení lidí za autonomní roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, lidi dělají chyby a neumí se ze svých chyb poučit, lidi nebyli evolucí vytvoření k životu v pekle, ale byli vytvoření pro život v přírodním ráji, a proto se lidi odsunou z civilizace do rezervací a místo lidí budou v pekelné civilizaci existovat autonomní roboti co budou pracovat jako čerti, díky bezdrátovému napojení na globální pekelnou umělou inteligenci.

Bez bídy zde nemůže existovat bohatství



Vše je o napětí mezi protiklady, a tak je zde napětí mezi Stvořitelem a Ničitelem, Stvořitelem je evoluce a ničitelem jsou chyby, evoluce experimentuje a chyby ničí to co evoluce vytvořila. Elity neustále vytvářejí zákony a pravidla, aby je chyby nakonec eliminovali jako informační odpad! Čas má dost času na to, aby našel u všeho evoluční chyby, a tak to optimálně recykloval.

Vše pomine jenom vesmírná pravidla nikdy nepominou, základním vesmírným pravidlem je zákon protikladů, mezi kterými je napětí, a tak je zde; život a smrt, dobro a zlo, pravda a lež, zisk a ztráta atd. může zde existovat bohatství bez bídy?

Neustále hledáme způsob, jak odstranit bídu ale tím stavíme dům na písku, základem pro tento dům je bída, bez bídy zde nemůže existovat bohatství. Nebude to trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se tak z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.

Nebudou zde žádné sociální podpory pro ubožáky a příživníky



Vydáme globálně zákony, že zde nesmí být možná v čemkoli konkurence, protože konkurence je spojená jenom s problémy, každý člověk dostane proto do hlavy bezdrátové rychlé napojení na centrální mozek lidstva, který bude vše řídit monopolně globálně na věčné časy. Nebude zde už žádné egoistické pokrytectví, každý člověk bude jenom nulou s nulovou hodnotou pro centrální mozek lidstva.

Lidi nebudou znát skutečnou realitu a budou existovat jenom ve virtuální realitě, z lidí se tak stanou roboti na dálkové ovládání, pokles kvality a výkonu u genetického robota bude znamenat jeho eliminování v krematoriu, nebudou zde žádné sociální podpory pro ubožáky a příživníky. Lidi se už nebudou rozmnožovat pomocí sexu, ale budou se průmyslově vyrábět, aby se tak zajistila u lidí vysoká kvalita, díky které budou lidi i kvalitními otroky globálního monopolu ve kterém je otrokářem jenom centrální mozek lidstva.

Lidi neustále experimentují, a přitom by se stačilo poučit z přírody



Pokud by zde nebyla smrt tak by zde nebyl život atd. před protiklady nikdo neuteče, protiklady jsou pevným bodem, kolem kterého se vše točí. Neustále nás trápí chyby, které způsobují naše problémy, jenže pokud by zde nebylo chyb tak by zde nebylo nic správně. Ten, kdo je chudý toho přitahuje bohatství, a bohaté zase přitahuje bída. Pokud někomu řeknu pravdu tak jej nepotěším, protože pravda je nahá a lež je oblečená o tom je naše pokrytectví.

Všechny pokusy o; emancipaci, solidaritu, socializmus, komunismus, humanismus atd. to jsou teoretické utopie které v praxi nemohou fungovat, protože za vším jsou protiklady! Lidi neustále experimentují, a přitom by se stačilo poučit z přírody nebo lidové moudrosti, komu není rady tomu není pomoci. Vše je o příčině a následku, pokud děláte hovno tak z toho máte hovno, hodnoty vznikají jenom z profesionální práce.

Ježíš Kristus je hříšný neznaboh



A vy se modlete takto. Já jsem hříšný neznaboh. Vše je o tom vědět jistě kdo opravdu jsem to je základ naší konzumní společnosti, každý člověk na světě je od narození do smrti hříšný neznaboh, i Ježíš Kristus je hříšný neznaboh! Žijeme ve světě, kde se lež stala kaskadérem, který zastupuje všude objektivní pravdu, život byl a bude o evolučním procesu který zde všemu kraluje jako bůh, proč je zde tolik náboženství a tolik politických stran? Nahradili jsme pravdu za lež, a tak věříme na pitomosti jako pitomci, to logicky nemůže fungovat! Jaký to má smysl, pokud si hříšní neznabozi za svého prezidenta zvolí hříšného neznaboha, copak slepý může vést slepé do ráje? Vše začalo tím, že umíme lhát a tím i umíme krást, dobrota se stala v tomto konzumním pekle žebrotou. Vše to už brzo skončí tím, že zde místo lidí budou roboti, nejsou lidi tak nejsou problémy, lidí je dneska na světě jako sraček, a tak život lidí stojí za hovno a nikdo to neřeší.

Zásadní chyba spočívá v tom, že elita na zemi ve skutečnosti není pánem světa



Tyto jednoduché skutečnosti však lidstvo ignorovalo, a proto mu nyní hrozí zhroucení. Hrozí mu zhroucení všeho toho, co vybudovalo na nesprávném a falešném základě. A co je tím špatným základem? Kde jsme udělali zásadní chybu? Chyba spočívala v tom, že lidé si na zemi začali myslet, že jsou pány. A jako páni země se začali také chovat. Všechno na ní mělo sloužit pouze jejich prospěchu a jejich uspokojení. Vše se mělo před nimi sklonit a poslouchat je. Člověk se začal považovat za neomezeného vládce tvorstva a jeho osobní chtění a jeho osobní vůle se staly určujícími.

Lidská vůle a její prosazování bylo a stále je tím, co určuje chod naší civilizace. Tak tomu bylo v minulosti a naše moderní civilizace to dotáhla až ke svému vrcholu. Ale po dosažení vrcholu tohoto nesprávného postoje ji čeká pád! Pád ve formě nejrůznějších katastrof a neštěstí, které jsme si tímto způsobem sami pro sebe připravili. Lidstvo totiž dosud žilo v jakési falešné realitě, avšak pád této jeho reality ho vrátí úplně na začátek. A pak, v trpkém poučení z pádu bude muset začít všechno budovat znovu, ale už na pevném a pravém základě. A co je tím pravým a pevným základem, který vytrvá, a který tak zoufale chybí všemu tomu, co jsme dosud vybudovali?

Zásadní chyba spočívá v tom, že člověk na zemi ve skutečnosti není pánem. A proto se na ní ani nemůže chovat jako pán, kterému má všechno sloužit. Naopak! On sám má sloužit a sklonit se před skutečným Pánem, Majitelem a Vládcem naší země. A proto ne vlastní vůle měla být pro nás určující, ale určující se měla pro nás už dávno stát Vůle skutečného Pána, Majitele a Vládce země. Tato Vůle nás měla zajímat a v souladu s ní jsme měli všechno budovat. Jedině ona představuje pevný základ, na kterém stojí a funguje celý vesmír, a na kterém by obstálo a trvale fungovalo také všechno to, co by na něm vybudovala lidská civilizace.

Žádný pád, ani žádné zhroucení by nehrozilo, protože všechno by stálo na pevném a neotřesitelném základě vznešené Vůle Nejvyššího. Aby lidé nebyli v tomto směru nevědomí, aby věděli, co z jejich strany konkrétně znamená řídit se Vůlí Nejvyššího a respektovat ji, obdrželi nejdříve Desatero a potom učení Ježíše Krista. Žel, upoutání na vlastní chtění a na vlastní vůli bylo u lidí již během Kristova příchodu na zem tak velké, že mnozí jeho učení vnímali jako rouhání Stvořiteli. Stvořiteli, od kterého přicházel a jehož Vůli lidem vysvětloval. A jako rouhače ho nakonec také zavraždili. Tím vydali jasné svědectví o tom, že vlastní chtění a vlastní vůle jsou tou jedinou cestou, po které chtějí a jsou rozhodnutí kráčet.

Dokázali, že cesta Vůle Stvořitele je jim cizí a že toho, kdo jim bude o ní mluvit a na ni je upozorňovat jednoduše odstraní, aby je jeho slova zbytečně neznepokojovala. Dokonce i ti, kteří Ježíše přijali nepochopili, že jeho slova: „Buď Vůle Tvá, jako v nebi tak i na zemi“, nejsou jen slova modlitby, ale že je to jediný zdravý základ pravé výstavby. Jedině na něm má být lidmi vše budováno a vytvářeno. Jedině na tomto základě má být postavena hodnotová hierarchie celé civilizace i každého jednotlivce. Jedině v rámci něj se má odvíjet dokonce i náš vlastní vnitřní život. Naše myšlení a cítění.

To se však žel nestalo a lidstvo šlo svou vlastní cestou. A tak, budováním na nesprávném základě svého vlastního chtění a své vlastní vůle jsme dospěli až do vrcholného bodu, ve kterém vnitřní myšlenkový život současného průměrného moderního člověka již vůbec nepočítá s existencí Stvořitele, jako pravého Pána a Vládce univerza. A samozřejmě, tím pádem nepočítá ani z žádnými důsledky, z tohoto faktu pro lidi vyplývajícími. A proto se náš svět, postavený na nesprávných základech, v těchto základech otřese a nakonec zhroutí, protože právě tento chybný základ všeho uvažování se stal zárodkem katastrof.

Vlastní domýšlivost a zbožštění vlastního chtění přivede lidstvo do neštěstí. Vše, co totiž bylo lidmi vybudováno na tomto základě, je nesprávné! Je to zkřivené a falešné! Vznikly pouze směšné karikatury toho, co vzniknout mohlo a mělo, kdyby lidé pochopili, kdo je tady skutečným Pánem a koho Vůlí se je třeba ve všem řídit. Neboť jedině tato Vůle je pravým Dobrem, které vede k dobru, míru, štěstí a spokojenosti. Protože však k tomuto nikdy nedošlo, Shora bylo viděno, kam to dospěje. Kam lidí nakonec přivede jejich vlastní vůle, nerespektující Vůli Nejvyššího. A tak byla předpovězena Apokalypsa, jako nezbytný cíl nesprávné cesty člověka.

Vším svým dosavadním snažením, postaveným pouze na vlastním chtění a vlastní vůli, šli lidé dlouhodobě proti proudu velké Vůle Nejvyššího. Tímto způsobem však kousek po kousku jako by napínali ocelovou pružinu. Ocelová pružina se v protitlaku vůle člověka vůči Vůli Stvořitele stále více roztahovala, čímž se ale stále více stupňoval tlak. Až nakonec tlak protichůdného působení bude tak silný, že se tato pomyslná, na maximální možnou míru roztažená ocelová pružina vymkne lidstvu z rukou, a s obrovskou silou se vrátí zpět k východisku, kde bylo ještě vše v souladu s Vůlí Nejvyššího. Avšak na cestě svého zpětného návratu srazí k zemi a rozdrtí to, co lidé mezi tím vybudovali.

Nedotčeno zůstane jen to málo, co se zachvívá ve Vůli Nejvyššího. Tím bude zem očištěna od všeho shnilého ovoce falešného lidského chtění. A dojde k tomu proto, aby lidé na vlastní kůži a na vlastním prožívání zhroucení pochopili, jaké bylo mylné spoléhat pouze na vlastní chtění a vlastní vůli. Aby pochopili, že tímto způsobem se sice dá projít určitý úsek cesty, ale nakonec, protichůdným působením vůle člověka napnutá ocelová struna Vůle Nejvyššího se stejně vrátí v protitlaku zpět, a na cestě svého zpětného návratu srovná všechno falešné lidské dílo se zemí. Slovo Apokalypsa znamená proměna!

Po pádu na nesprávném základě postaveného lidského díla dojde k přeměně myšlení a k pochopení, že jedině budování na pevném základě respektování Vůle Nejvyššího (Evoluční proces) může zaručit výstavbu, která se nezhroutí. Toto je předpovězeno a toto se v současnosti s největší pravděpodobností začíná naplňovat. A právě globální krize je prvním úderem našemu světu. Pod jeho tlakem, jakož také pod tlakem dalších podobných úderů, bude donucen poznat nedostatečnost vlastního chtění, vlastní vůle a vlastního rozumu, na které se tak velmi spoléhal. Co je možné dělat v dané situaci? Je možné zmírnit míru trosek!

Je možné si uvědomit a pochopit všechny tyto skutečnosti, a začít stavět svůj osobní život, svou hodnotovou hierarchii i své myšlení na nový, zdravý základ. Na základ lidové moudrosti. A všem, v tomto směru otevřeným lidem, to bylo ještě usnadněno tím, že v jejich jazyce, v jazyce člověka moderní doby jim bylo do detailu vysvětleno, jak mají správně stát ve Vůli Nejvyššího, tak, aby mohli úspěšně obstát a přejít nadcházejícími událostmi bez újmy. Proměna nastává! To dosavadní se začíná postupně hroutit a už nikdy nebude takové, jaké bylo.

Pokud budeme svou vůlí, svým chtěním, svým myšlením a svou hodnotovou hierarchií vázaní na to dosavadní a nesprávné, padneme spolu s tím, a provždy zahyneme pod troskami na nesprávném základě vybudované lidské civilizace. Pokud ale ještě ve zbývajícím čase dokážeme postavit své chtění, svou vůli, své myšlení a svou hodnotovou hierarchii na nový a zdravý základ, spočívající v respektování Vůle Stvořitele, pád současného světa se nás dotkne jen minimálně a jeho trosky nás nepohřbí pod sebou. Zůstaneme žít a začneme tvořit a budovat na novém, pevném, věčném a neotřesitelném základě zohlednění Vůle Nejvyššího. Kdyby se náš svět k tomu dobrovolně odhodlal již dříve, kdyby dal na různé výstrahy a upozornění, nic z toho, co přichází, by vůbec nemuselo přijít.

Lidi nejsou svobodní, a tak nemohou dělat pořád to samé



Vše, co je živé to bylo vytvořeno a nastaveno k práci! Z díla poznáme tvůrce, proč je pro lidi práce problém, se kterým si neumí poradit? Problémem je to že nejsme specializovaní na práci, kterou děláme, podívejte se na zvířata, jak dělají mnoho generací pořád stejnou práci a není žádné přeškolení a zaškolení na jinou práci. Zvířata jsou svobodná, a proto mohou mnoho generací dělat pořád to samé. Lidi nejsou svobodní, a tak nemohou dělat pořád to samé a tím je pro ně práce trestem. V ráji je svoboda a v pekle není svoboda o tom je to, že je nám ten druhý čert peklem, civilizace to je psychické peklo, ve kterém si čerti mohou za svoje zástupce ve volbách staré pokrytecké čerty, v pekle nejsou andělé! Pandemie, válka, inflace atd. o tom to je dneska v pekle, s čerty nejsou žerty!