Lidi věří na zázraky a snaží se dosáhnout zázraků



Aby se mohlo cokoli pohybovat správně tak k tomu potřebuje databáze a programy, proto je čas a prostor závislý na databázi a programu, není zde v času a prostoru pevný bod protože se zde vše pohybuje díky databázi a programu, lidi mají často snahu vytvořit pevný bod aby z toho měli výhodu nebo užitek, jenže každý lidmi násilně vytvořený pevný bod je zde stejně jenom dočasně!

Takovým dočasným pevným bodem je teorie která v praxi nefunguje, co je příčinou toho že lidi neustále nahrazují praxi za teorie? Lidi věří na zázraky a snaží se dosáhnout zázraků pomocí teorie, jenže tím se ocitají v začarovaném kruhu toužení které se lidem stává soužením. Takto neustále vznikají subjektivní svaté pravdy co se vydávají za objektivní pravdy lidově se tomu říká srážka s blbcem.

Války nebo inflace to je ukázka toho že teorie v praxi nefunguje, komu není rady tomu už není ani pomoci, podívejme se na programy, stáhnete si aktualizaci a máte najednou problém s programem protože aktualizace nebyla v praxi otestovaná. Praxe je o tom že se vše neustále testuje a potom se to optimalizuje, někdo vystuduje vysokou školu a jelikož nemá praxi tak o něj zaměstnavatelé nestojí, profesionalita je o dlouhé praxi a není o tom že jste vystudovali školu!