Rozmnožovat se stejně jako zvířata je chybou



Umíme dobře to co je nám dlouho blízké, pokud něco neumíme je to proto že je nám to cizí, problém je to že není možné umět vše a tak dochází logicky ke specializaci a tak je někdo úspěšný ve specializaci co je mu blízká. Neříkám nic nového podívejme se do přírody zde je specializace běžná a nikde se zde nesetkáte s univerzálností.

Logicky je zde otázka jak to udělat aby se každý člověk mohl správně specializovat už od dětství a dělat svoji specializaci po celý život? Řešení vidím ve výrobě lidí a po vyrobení bude člověk vyškolen na potřebnou specializaci, rozmnožovat se stejně jako zvířata je chybou protože tím nejde zabezpečit kvalitu u genetiky a kvalitní výchovu na správnou specializaci.

Tím že se něco dělá průmyslově ve velkém tak je to i ekonomické a má to i dobrou kvalitu, člověk je spotřební zboží na trhu práce, taková je objektivní realita, za vším je všude jenom databáze a program!

Logicky pokud se budou lidi produkovat globálně jenom průmyslově tak zde už nebudou k ničemu potřeba ženy a nebudou zde ani problémy s dětmi, na průmyslově vyrobeného člověka bude záruka dvacet let a po skončení záruky se člověk optimálně eliminuje, tím zde nebudou problémy se starými a nemocnými lidmi.