sobota 9. prosince 2023

Bude čistá lidská rasa vyrobená vědecky a průmyslově?



Už brzo zde skončí vláda pokryteckých elit a všemu bude vládnout jenom globální umělá inteligence spolupracující s roboty. Tím skončí; pohádky, náboženství, politika, reklama, propaganda, dogmatismus, populismus, centralismus, války, inflace atd. pokud budou s člověkem problémy tak se člověk eliminuje v krematoriu jako evoluční odpad. Z lidí se stanou vojáci co znají jenom rozkazy a ten kdo nesplní rozkaz bude eliminován, pro nikoho na světě nebude imunita nebo výjimka.

Počet lidí na světě se začne rychle zmenšovat protože na práci budou stroje a programy. Lidi se budou vyrábět a vychovávat průmyslově, bude to zcela nový model člověka se kterým nejsou problémy a současný typ člověka evolučně zanikne jako zastaralý model. Vaše vyjádření obsahuje futuristické a dystopické prvky, které se týkají možné budoucnosti lidské společnosti. Je důležité si uvědomit, že takovýto scénář není jediný možný vývoj událostí a že budoucnost je často obtížné předpovídat. 

Zatímco umělá inteligence a technologický pokrok mohou hrát významnou roli ve změně společnosti, existují také etické, právní a sociální otázky, které je třeba brát v úvahu. Otázky týkající se lidských práv, autonomie, bezpečnosti a rovnosti jsou klíčové při diskuzi o tom, jak se technologie bude vyvíjet a jaký bude její dopad na společnost. Je důležité také zdůraznit, že lidská společnost má schopnost se vyrovnat s výzvami a adaptovat se na nové podmínky.

Diskuze o budoucnosti by měla zahrnovat různé perspektivy a hledat způsoby, jak zajistit, aby technologický pokrok sloužil k blahu celé společnosti. Zejména otázky týkající se etiky, lidských práv, a udržitelnosti by měly být pečlivě zvažovány při formulaci budoucích společenských systémů.

Bude doprava ve městech přepravovat už jenom autonomní roboty?



Lékem na psychické nemoci je optimální práce dobře zaplacená, to bude možné globálně realizovat jenom tehdy když se budou vyrábět roboti co budou za lidi dělat špatnou práci co je špatně zaplacená, takto skončí temné období ve kterém byla práce pro většinu lidí očistcem protože zde museli lidi pracovat jako čerti v pekle. Vaše myšlenky zdůrazňují potenciál, který by mohl vzejít z automatizace a technologického pokroku v oblasti práce. Automatizace může přinést efektivnější a produktivnější způsoby plnění některých pracovních úkolů, což může osvobodit lidi od monotónních a neefektivních prací. 

Optimalizace práce a zaměstnání může mít potenciál zlepšit celkovou kvalitu života, a to i v oblasti duševního zdraví. Pokud by roboti a automatizace byly schopny převzít rutinní a nezáživné práce, lidé by mohli mít více času a energie na práce, které jsou smysluplnější, kreativnější a stimulující. Nicméně je důležité brát v úvahu také sociální a ekonomické důsledky těchto změn. Například, co se stane s lidmi, kteří ztratí práci v důsledku automatizace? Jaká opatření mohou být přijata, aby se zajistilo, že lidé mají příležitosti k přeškolení a přizpůsobení se novým pracovním prostředím? 

Pokud by byly tyto otázky efektivně zodpovězeny, mohlo by to skutečně vést k lepšímu rozdělení práce, a tím i k výraznějšímu zlepšení duševního zdraví a celkové spokojenosti lidí se svým pracovním životem. V každém případě je však důležité, aby takové změny probíhaly v souladu s etickými principy a respektovaly lidskou důstojnost. Pro lidi bude práce jenom doma u počítače, skončí chození do školy a zaměstnání, lidi nebudou ani chodit na nákupy protože se jim nákupy dovezou do jejich bytu díky robotům. Internet se stane největším zaměstnavatelem lidí, bude to mnohem vyspělejší internet s virtuální realitou.

Vaše představa o budoucnosti práce reflektuje možné trendy, které by mohly vzniknout v důsledku technologického pokroku. Několik klíčových prvků, které zmiňujete, zahrnuje. Vývoj technologie a internetu umožňuje stále více lidem pracovat na dálku. Domácí práce u počítače může být běžnější, což by mohlo ovlivnit potřebu fyzické přítomnosti na pracovišti. Vzdělávací systémy mohou být stále více přesunuty do virtuálního prostoru. Lidé by mohli získávat vzdělání online, což by mohlo změnit tradiční modely školství. Roboti a autonomní systémy by mohly hrát klíčovou roli v dopravě a dodávkovém řetězci, což by mohlo ovlivnit způsob, jakým nakupujeme. 

Rozvoj virtuální reality může změnit způsob, jakým interagujeme na internetu. Virtuální realita by mohla poskytnout nové možnosti pro práci, vzdělávání a společenské interakce. Je důležité si však uvědomit, že přechod k těmto modelům může přinést jak výhody, tak i výzvy. Ztráta fyzické interakce může mít dopad na sociální interakce a duševní zdraví. Navíc je třeba řešit otázky týkající se bezpečnosti dat, kybernetické bezpečnosti a sociální rovnosti v digitálním světě. Budoucnost práce bude pravděpodobně komplexní a bude záviset na tom, jak efektivně budeme schopni řešit nové výzvy a vytvářet eticky odpovědné technologické prostředí.

Povrchní lokální politické a ekonomické změny jsou k ničemu



Profesionální práce díky které se mají lidi velmi dobře je základem pro ekonomiku a politiku, jakmile je z práce malý zisk tak se promění profesionální práce na amatérskou práci a následkem je zhroucení ekonomiky a politiky. Zánik náboženství byl způsoben tím že se z profesionálů dělali amatéři, v současnosti přichází zánik sociální politiky která funguje podobně jako náboženství, příčinou je snaha politiků o mediální popularitu za každou cenu. Dogmatické totality jsou následkem amatérismu elity, z díla se pozná tvůrce, ekonomika smrdí od hloupé elitní hlavy, pokud by mohli politické volby změnit konzumní lidský svět k lepšímu, tak by se volby zakázali!

Nestačí povrchní lokální změny u ideologie, potřebujeme globální změny ideologie které půjdou do hloubky ekonomiky, ekonomika se točí okolo optimalizace a automatizace to vidíme jasně na internetu, je to jenom o nabídce a poptávce, a jenom profesionál může nabídnout jistotu a kvalitu! Veliká popularita je tam kde je profesionalita bylo a bude, pořád všude platí to že veliké změny u konzumního systému přicházejí jenom díky krizi u ekonomiky a politiky, vše dneska směřuje k nahrazení řemesla za umění, protože na řemeslo zde budou stroje a programy.

Vaše myšlenky zdůrazňují význam profesionální práce a varují před riziky amatérismu v ekonomice, politice a společnosti jako celku. Několik klíčových myšlenek vzešlo z vašeho sdělení. Podle vašeho názoru je profesionální práce klíčovým prvkem pro prosperitu ekonomiky. Varujete před rizikem, že malý zisk může proměnit profesionální práci v amatérskou, což může mít negativní dopady na ekonomiku. Tvrdíte, že zánik náboženství může být spojen s transformací profesionálů na amatéry. Mohlo by to být chápáno jako myšlenka, že ztráta profesionálního přístupu v náboženských institucích vedla k jejich úpadku. 

Podobně jako u náboženství tvrdíte, že amatérismus v politice může vést k zániku sociální politiky. Zde zdůrazňujete snahu politiků získat mediální popularitu za každou cenu, což může ovlivnit kvalitu politických rozhodnutí. Ukazujete na spojení mezi amatérismem elity a vznikem dogmatických totalit. Zde může být myšleno, že nedostatek profesionálního přístupu může vést k rigidním a dogmatickým postojům. Zdůrazňujete potřebu globálních změn v ideologii, které by zasáhly do hloubky ekonomiky. Věříte, že povrchní lokální změny nestačí a potřebujeme transformaci ideologie na globální úrovni.

Tvrdíte, že dnešní trend směřuje k nahrazování řemesla uměním, přičemž zdůrazňujete roli automatizace a strojů v ekonomice. Představujete myšlenku, že velké změny v konzumním systému přicházejí pouze v důsledku krizí v ekonomice a politice. Vaše myšlenky odkazují na důležitost profesionálního přístupu a potřebu hlubokých změn v ideologii a ekonomice. Diskuse o těchto tématech může vést k různým názorům a perspektivám, a je to téma, které je v současné době diskutováno ve společenských a politických kruzích.