čtvrtek 18. května 2023

Politici jsou programátoři, co se snaží lidem naprogramovat jejich život



Od raného dětství jsme vychováváni v tom, abychom respektovali všechno možné. Máme mít úctu k autoritám, k lidem, kteří jsou chytřejší a silnější, takto si pomalu zvykáme na otroctví, ze kterého mají zisk naši otrokáři. Otrokům, kteří musí dlouho zbytečně na vše čekat se tak dostává informace, nejsi nic víc než otrok konzumního systému, jestliže nebudeš pokorný k otrokářům tak nedostaneš to, co potřebuješ! Vydáváme se na milost otrokářům, kteří s námi zachází od narození do smrti jako s otroky. Otrokáři se stali herci, co dobře znají svoji roli ve společnosti a znají i roli jakou zde mají hrát otroci. Otrokáři mají k dispozici veliké kanceláře a mají i sekretářku a služebního řidiče, taky mají mnoho výhod a někdy mají i imunitu. Rovnost je zde jenom ve smrti, všechny snahy o to, aby zde byla spravedlnost a rovnost se ukázali jako utopie. 

Otroci se podrobují otrokářům, protože mají strach z trestu, vše je o tom odměňovat a trestat, takto vzniká psychický očistec pro otroky. Pokud otrokář chybuje tak není za svoje chyby většinou potrestán, tak jako je potrestán za chyby otrok, měli bychom se otrokářů ptát proč nám něco zakazují a jiné doporučují, podívejme se na emancipovanou rodinu, kde je mezi egoisty boj o moc, mnohdy tento boj přeroste v násilí a následkem je rozvod. Moc se pro nás stala návykovou drogou, jde o to, kdo bude poroučet a kdo bude poslouchat, dlouho jsem nechápal velikou dlouhodobou popularitu knihy. Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války. Autor zde chytře nastavuje zrcadlo pokrytecké otrocké společnosti, ve které si čerti hrají na anděly. Naše pokrytectví je zde díky anonymitě, pokud by zde nebyla možná anonymita tak by zde nebyla ani pokrytecká ideologie a bezcitná byrokracie.

S příchodem inteligence přišel boj o hodnoty, jsme zlí, protože jsme inteligentní, pokud bychom chtěli odstranit zlo u všeho co je živé museli bychom u všeho co je živé eliminovat inteligenci, není inteligence tak zde není ani zlo. Všechny ideologie jako je; pohádka, sekta, náboženství, politika, reklama, propaganda, cenzura atd. to je snaha eliminovat u lidí jejich inteligenci, aby se tak lidi proměnili na loutky, které pokrytecké elity mohou snadno ovládat a nahnat lidi do války, nebo do zaměstnání za ubohé mzdy. Vždy se ptejme, kdo má ze zla největší užitek, a tak se má velmi dobře, ve snaze se mít dobře je pácháno zlo, nadbytek tak vytváří nedostatek, dobrota je přeci žebrota. Lidi nejsou; egoisty, hříšníky, psychopaty, devianty, pitomci, blázni, blbci atd. lidi jsou inteligentní, a tak podle toho myslí a konají, jak by zde vše vypadalo, pokud by lidi a zvířata dostali do mozku napojení na globální umělou inteligenci, a tak by už lidi a zvířata nemohli být zlí a jenom by dělali to co je pro systém správné.

Z lidí a zvířat by se stali naprogramované stroje co neznají pravdu a lásku. Už by zde nebyli války a inflace, protože lidi by už nemohli dělat chyby, život by byl jednoduchý a nebyli by zde už žádné volby ve kterých se snaží zlí lidé dostat na vysoké státní funkce, aby se zde měli dobře dlouhou dobu. Jak se psychicky probudit a být tím čím opravdu jsem? Není to jednoduché a snadné, připomíná mi to problém, který nedokážeme vyřešit bez odborné podpory. Život je o podpoře, kterou si poskytujeme, a tak svoje problémy dokážeme vyřešit, jde zde o to, jak kvalitní je tato podpora pro lidi mnoho tisíciletí, tam kde není kvalitní podpora tam je nekvalitní společnost. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom to bylo a bude, jak si to uděláme takové to i máme. Problém s lidmi nevyřeší rozhodně vězení ani blázinec, je třeba začít otroky nahrazovat za stroje a programy.

Je to jako s Windows 11 který nejde nainstalovat na staré počítače a stejně tak nejde vytvořit optimální digitální globální společnost ve které bohužel vládnou pokrytecké oblečené opice, co si hrají na to, co ve skutečnosti nejsou. Organizace se neřídí moudrostí tolik jako jednotlivci. Kolik utrpení přináší lidem tahle skutečnost, kolik zbytečných problémů všeho druhu, který vše naplňuje depresí! A přece to, co je opravdu cenné, může vzniknout jenom ze spolupráce mnoha cizích lidí. Proto každému, kdo má rád cizí lidi je radostí největší, když povstane něco dokonalého, co vzniklo za velkých obětí a čeho jediným cílem je přispívat k podpoře evoluce. Vše je zde o práci, pokud by zde nebyla možná práce tak by zde nebyl čas a prostor ale byla by zde jenom tma a prázdnota. Vše bylo evolucí vytvořeno a nastaveno k práci, to, co už nemůže pracovat to se evolučně recykluje.

Naše lidská společnost vznikla díky práci pro společnost, pokud na práci nestačí jedinec tak práci dělá skupina jedinců, je práce užitečná a zbytečná, jak je možné to že mnoho lidské práce nám nepřináší užitek? Jsme dobří k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, obrazně tak jako špatní hospodáři zaléváme plevel a krmíme parazity, dobrotu si zde musí každý zasloužit! Pomocí propagandy a cenzury se z bohů stali neznabozi, rodíme se všichni jako bohové, ale morální výchova z nás udělá neznabohy a následkem je psychický očistec. Nespěchejte do psychického očistce! Vše je v tom pochopit čas a prostor abychom nechybovali, z dálky vypadá čas a prostor jinak než z blízka, z blízka spatříme to, že vše je zde evoluční hra a ti co v této hře uspějí se mají dobře, logicky ti, co neuspějí se mají zle. Proč zde uspěje velmi málo lidí a většina lidí neuspěje, a tak se má po celý život zle?

Problémem je to že jablko nepadne daleko od stromu a pokud neúspěšní lidé mají děti, tak jejich osudem je ubohý osud, který nejde změnit. Jediná možnost, jak pomoci lidem je kontrolovat kvalitu lidí globálně, zavedou se průkazy normality a každý rok bude muset každý člověk chodit na testy normality od narození do smrti pro nikoho nebude imunita nebo výjimka padni komu padni. Nebudeme už tak potřebovat vězení a nemocnice, protože evolučně vadný genetický materiál se optimálně eliminuje. Nic nového pod sluncem v přírodě to, co je vadné poslouží jako snadno dostupná potrava pro ostatní zvířata. V porodnici chce maminka vidět svoje dítě a lékař jí říká vaše dítě neprošlo testy normality, a tak se eliminovalo a vás jsme sterilizovali abychom vám pomohli vyřešit problém s těhotenstvím které není pro vás žádným přínosem. Je to jako s Windows, který není spolehlivý a kvalitní, a tak jej nahrazujeme za populární Linuxovou distribuci.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a začneme lidi nahrazovat za stroje a programy, robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrně budou roboti vyrábět roboty. Lež je následkem toho že jsme si cizí a z cizího krev neteče, lžeme dokonce i sami sobě, protože jsme tak vychovaní rodinou a společností. Nebude to už trvat evolučně dlouho a vše se; optimalizuje, automatizuje, digitalizuje, globalizuje atd. Skončí tak evolučně; propaganda, cenzura, reklama, pohádky, sekty, náboženství, politika, filosofie, umění, sport atd. bude to nová doba ve které se lhát nikomu nevyplatí, protože lež bude okamžitě odhalena a potrestána! Lež je továrna na problémy, vše, co dáváme to nazpět dostáváme, pokud dospělí lžou dětem tak z dětí vychovají lháře a ten kdo lže i krade. Na počátku naší hříšnosti je lež, lež je pro lidi návykovou drogou a pokud lidi nebudou moci už lhát tak se psychicky uzdraví a tím se uzdraví i ekonomika a společnost. 

Člověk stvořil bohy, aby mohl svoje lži prohlásit za svatou pravdu. Podívejme se na propagandu a cenzuru a zjistíme že ideologie z nás pomocí lží udělali pitomce, realita není ideální, protože je založená na konkurenci, všechny ideologie se snaží nahradit konkurenci monopoly a centralizací, co je dovoleno těm, co jsou nahoře to je zakázáno těm, co jsou dole. Vládnou nám všude mnoho tisíciletí lháři a zloději, pokud by mohli demokratické volby eliminovat vlády složené ze lhářů a zlodějů, tak by se volby zakázali! Vše je o kontrole, jakmile selže kontrola tak následkem jsou chyby a tím i problémy, proto bude nutné dát lidem do mozku napojení na virtuální realitu s umělou inteligencí, z lidí se tak stanou loutky na dálkové ovládání, co nelžou a tím ani nekradou, vše zlé je pro něco dobré. Odvážná skupina vědců se rozhodla že pronikne strojem času do doby, kdy zde evolučně vznikl člověk a zajistí to, aby zde člověk evolučně nevznikl z opice, takto zachránili realitu před invazním druhem, kterému říkáme člověk. 

Nejsou lidi tak zde nejsou s lidmi problémy to je logické, všude tak byla čistá příroda, ve které vše probíhá podle přírodních pravidel. Z pohledu evoluce je člověk evoluční chybou, a tak je logické zajistit, aby k této chybě nedošlo pomocí stroje času, nejsou chyby tak nejsou problémy. Neustále se snažíme o to, aby byl člověk normální a žil v normální společnosti, jenže je to marnost, člověk není normální od té doby, co evolučně vznikl, jak došlo k tomu, že je každý člověk blázen? Není člověk ten, co by se zavděčil všem lidem, a to je příčina toho že je každý člověk blázen, snaha zavděčit se všem proměnila lidskou společnost na globální blázinec ve kterém je ten druhý blázen. Jsme vychovávání rodinou a školou k tomu abychom se starali o to co nám nepatří, tím se z nás stávají blázni a následkem je zde blázinec ve kterém je dobrota žebrota. 

Co je to každá lidská organizace, je to továrna na pitomce, vše je zde organizováno a jakýkoli odpor proti organizacím je naivní a marný, pokud stará organizace zanikne tak zase vznikne nová organizace a tím se nic pro nás nezmění. Pokud něco už nejde opravit je třeba to nahradit něčím novým, lidský blázinec plný bláznů nejde evolučně opravit, a tak zajistíme to, že evolučně člověk nevznikne, člověk je chybou v evoluci a s chybami nemůžeme mít smilování. Všechny naše krize jsou evolučním signálem, který nám říká takhle už to dál nejde s vámi, jste blázni, a tak bude třeba se vrátit na počátek vašeho evolučního vzniku a zablokovat váš vznik jiná možnost zde už není, není to nic osobního je to jenom oprava, která eliminuje evoluční chyby. Podívej se do zrcadla a v zrcadle spatříš parazita, smysl tvého života je v parazitování, jenže každé parazitování je zde dočasně, evoluce se poučila ze svých chyb, a tak už nedopustí, aby zde evolučně vznikl nějaký parazit, který se prohlásí za svatého boha.

Odvážná skupina vědců se rozhodla že pronikne strojem času do doby, kdy zde evolučně vznikl člověk a zajistí to, aby zde člověk evolučně nevznikl z opice, takto zachránili realitu před invazním druhem, kterému říkáme člověk. Nejsou lidi tak zde nejsou s lidmi problémy to je logické, všude tak byla čistá příroda, ve které vše probíhá podle přírodních pravidel. Z pohledu evoluce je člověk evoluční chybou, a tak je logické zajistit, aby k této chybě nedošlo pomocí stroje času, nejsou chyby tak nejsou problémy. Neustále se snažíme o to, aby byl člověk normální a žil v normální společnosti, jenže je to marnost, člověk není normální od té doby, co evolučně vznikl, jak došlo k tomu, že je každý člověk blázen? Není člověk ten, co by se zavděčil všem lidem, a to je příčina toho že je každý člověk blázen, snaha zavděčit se všem proměnila lidskou společnost na globální blázinec ve kterém je ten druhý blázen. 

Jsme vychovávání rodinou a školou k tomu abychom se starali o to co nám nepatří, tím se z nás stávají blázni a následkem je zde blázinec ve kterém je dobrota žebrota. Co je to každá lidská organizace, je to továrna na pitomce, vše je zde organizováno a jakýkoli odpor proti organizacím je naivní a marný, pokud stará organizace zanikne tak zase vznikne nová organizace a tím se nic pro nás nezmění. Pokud něco už nejde opravit je třeba to nahradit něčím novým, lidský blázinec plný bláznů nejde evolučně opravit, a tak zajistíme to, že evolučně člověk nevznikne, člověk je chybou v evoluci a s chybami nemůžeme mít smilování. Všechny naše krize jsou evolučním signálem, který nám říká takhle už to dál nejde s vámi, jste blázni, a tak bude třeba se vrátit na počátek vašeho evolučního vzniku a zablokovat váš vznik jiná možnost zde už není, není to nic osobního je to jenom oprava, která eliminuje evoluční chyby. 

Podívej se do zrcadla a v zrcadle spatříš parazita, smysl tvého života je v parazitování, jenže každé parazitování je zde dočasně, evoluce se poučila ze svých chyb, a tak už nedopustí, aby zde evolučně vznikl nějaký parazit, který se prohlásí za svatého boha. Každá organizace je obrazně nádoba, ve které je něco organizováno pomocí informací a programů, problémy nastávají, pokud organizování pomocí informací a programů optimálně nefunguje, a to vede ke snaze to opravit, nebo nahradit to novým. Nefunguje vám optimálně program v počítači nebo operační systém v počítači tak se snažíte to opravit nebo novým nahradit. To že organizace nefunguje je většinou následkem změn, něco se změnilo a tím došlo k chybám. Mám na to systém, tedy vím, jak má organizace fungovat, mnozí teoreticky vědí, jak má organizace fungovat, ale praxe ukáže je jejich teorie v praxi nefunguje, myslíme, protože něco jistě nevíme, vím jistě to že nic o vesmíru a životě nevím, protože vše z dálky vypadá jinak než z blízka, a proto se zde vše na něco specializuje, aby to bylo v něčem úspěšné, univerzálnost to je teorie, která v praxi nefunguje.

Všude je snaha nám nabídnout náhražky za originál takovou náhražkou je; pohádka, náboženství, politika, filosofie, umění, sport, drogy, reklama, propaganda, sociální sítě na internetu atd. všechny tyto náhražky mi připomínají levné polotovary které nejsou zdravé a nemohou nahradit jídlo které si doma sami uvaříme. Vše, co je zde živé to je zde i bohem, není zde jeden bůh nad námi, je zde nekonečné množství bohů, podívej se do zrcadla a spatříš boha! Proč nám sekty a náboženství sebejistě tvrdí že je zde jenom jeden bůh? Je to proto že jsme všichni lháři a ten kdo lže i krade! Život to je hra, ve které ti, co vyhrávají se mají lépe než ti, co prohrávají, podívejme se na děti, jak se chovají božsky do té doby, než je dospělí promění na pitomce, co dělají pitomosti. Ve snaze o to být úspěšní děláme z ostatních pitomce pomocí; pohádek, mytologie, pověr, rituálů, fetišů, symbolů, sekt, hnutí, náboženství, politiky, organizací, propagandy, cenzury atd. ten kdo odmítne být pitomcem skončí ve vězení nebo blázinci.

Moderně hovoříme o násilném přeprogramování centrálního nervového systému pomocí svaté teorie, která v praxi nefunguje, vyrábíme tak evolučně z bohů pitomé voly. Je to jako s Windows, který vás špehuje a získané informace odesílá do firmy Microsoft. Už k ničemu nepotřebujeme konfidenty, protože díky digitalizaci o nás ví naše elity vše, jsme digitálně sledování více než si uvědomujeme. Nebude to už trvat evolučně dlouho a najednou zde bude pro naše mozky napojení na virtuální globální realitu která nahradí skutečnou realitu z lidí se tak stanou loutky které bude ovládat globálně umělá inteligence, lidi už nebudou moci dělat chyby. Skončí tak snaha dělat z bohů voly a každý bude moci být ve virtuální realitě bohem, vše je zde jenom evoluční experiment založený na náhražkách, nahradili jsme lásku za protekci, pravdu za propagandu atd. logicky už brzo nahradíme realitu za iluze, už nebudeme muset brát drogy abychom mohli uniknout z reality kde nemůžeme být bohem, takto zde zvítězí na věčné digitální časy spravedlnost nad nespravedlností a bude nám tak všem líp.

Knihy a stránky na internetu, v nahotě odhalují to, jak je naše konzumní společnost těžce dlouhodobě nemocná, nemocní lidé mají nemocné děti je to začarovaný kruh, ze kterého nejde uniknout, nevěřte na to, že vás mohou léky vyléčit, léky jenom umí naše nemoci uspat a jakmile přestaneme brát léky tak se nemoci zase probudí! Snažit se pomáhat nemocným lidem to je jako zalévat plevel a krmit parazity! Vše je zde o příčině a následku, podívejme se na lidovou moudrost, která nám nastavuje zrcadlo už velmi dlouhou dobu a v tomto zrcadle spatříte to, že naše kulturní civilizace je všude už mnoho tisíciletí nemocnicí, ve které nejsou už nikde zdraví lidé! Je naivní představa že je možno někam utéci z této globální nemocnice, všude je to stejné, ráj existuje akorát ve světě iluzí, v realitě je všude jenom pekelný konzumní očistec. 

Podívejme se do minulosti pomocí knih, zjistíte to, že na počátku naší kulturní pekelné civilizace byla vždy a všude centralizace, byli jsme vyhnáni z přírodního ráje do civilizačního pekla za naše teorie, které v praxi nefungovali. Svatá mytologie, která je o tom, jak jsme snědli v ráji zakázané ovoce nám říká, že tím zakázaným ovocem byla teorie, která nahrazuje praxi. Pokud chcete být lepší, než jsou vaši konkurenti tak je to o tom, že nahradíte teorie za praxi, komu není rady od lidové moudrosti tomu není už možno ani pomoci. Podívejme se na to, že se počítače a telefony prodávají s předinstalovaným operačním systémem, často zde není ani možnost změny operačního systému, prý to tak konzumenti chtějí tvrdí ti, co vyrábějí a prodávají počítače a telefony. Ve skutečnosti zde jde vždy a všude o to udělat z konzumentů pomocí propagandy a cenzury pitomce, vše je o tom že nadbytek vytváří nedostatek, aby zde mohli být milionáři tak zde musí být i ubožáci, není zde; politika, náboženství, filosofie, věda, umění atd. je zde všude jenom nemocnice!

V základních principech je si zde vše podobné, a tak zde existují podobenství a bajky, politika je podobná operačnímu systému Windows, který má pořád nějaké programové problémy, a tak se musí pořád aktualizovat nebo instalovat nové verze, a tak se z uživatelů stávají pokusní králíci. Politici jsou programátoři, co se snaží lidem naprogramovat jejich život pomocí; zákonů, předpisů, norem, propagandy, cenzury, policie, soudů, vězení, byrokracie atd. je naivní věřit tomu že pokud půjdeme k demokratickým volbám všichni a budeme správně hlasovat abychom si zvolili správného prezidenta republiky a správné politické strany tak že nám bude všem líp protože budeme málo pracovat za veliké mzdy. Ekonomika není loutka, kterou mohou politici snadno ovládat! Proč vlastně máme s ekonomikou neustále všude mnoho problémů a zvířata nemají s ekonomikou problémy?

Problémem politiky a ekonomiky je; centralizace, monopol, teorie, byrokracie, pokrytectví, protekce, korupce, kasty, třídy, rasismus, extrémismus, vandalismus, drogy, totality, dogmatismus, propaganda, cenzura atd. Je to celé o příčině a následku nebo o akci a reakci, jak si to uděláme takové to máme, pokud jsme politicky a ekonomicky slepí tak potřebujeme, aby nás vedl ten, kdo není slepý politicky a ekonomicky, je těžké popsat slepému to co vidíme, když on je od narození slepý v tom je příčina toho že slepý vede slepé, a to logicky nefunguje. Jak vlastě došlo k tomu, že většina lidí na světě je politicky a ekonomicky slepá? Problémem je zde chybná výchova v rodině a škole, je vědecky doloženo že prvních pět let našeho života určuje náš osud, pokud je prvních pět let našeho života ubohých tak se z nás stávají logicky ubožáci, co jsou slepí politicky a ekonomicky, jablko nepadne daleko od stromu o tom je genetika a výchova. 

Potřebujeme zajistit u dětí kvalitní genetiku a kvalitní výchovu, jiná cesta do lepší budoucnosti pro nás není, bez kvalitních lidí zde bude pořád jenom všude blbá nálada a jenom pitomci zde budou věřit na politické a ekonomické zázraky. Za každý dobrý skutek je zde trest, dobrotu si musí každý politik zasloužit, z díla poznáme to, jestli je politik slepý nebo jestli není slepý k tomu, jak se žije dělnické třídě. Nejsme ve vesmíru sami, to že jsme dosud nenavázali s Vesmírnou unií spolupráci je způsobeno naší evoluční zaostalostí, jsme na tom obrazně evolučně tak jako jsme byli v době, kdy jsme neuměli využívat elektřinu, a tak zde logicky nebyli vymoženosti, které nám využívání elektřiny přináší a vše tak děláme zaostale. Bude nám to trvat ještě mnoho století, než budeme schopní spolupracovat s Vesmírnou unií, a tak zde bude i tiskový mluvčí vesmírné unie.

Velikým evolučním zlomem zde bude virtuální realita s umělou inteligencí, to bude mít za následek veliké množství nečekaných změn. Přijde konec egoistického pokrytectví, které proměnilo ráj na peklo, protože je nám ten druhý pitomec peklem. Je to jako přechod z Windows na Linuxovou distribuci KDE neon, nebo přechod z ubohé české sociální sítě na globální sociální síť. Vše je zde evoluční hra, ve které je vše, co je živé testovacím evolučním materiálem, když něco pastýři nezvládnou po dobrém tak to řeší po zlém, jakýkoli odpor proti dobytku, co si zde hraje na pastýře je naivní a marný, není zde nikde na světě; feudalismus, kapitalismus, komunismus, socialismus, humanismus, populismus, demokracie atd. všude je pokrytecký egoismus, a všechny naše snahy o změnu k lepšímu jsou naivní a marné! 

Problémem je inflace, hodnotu zde má jenom to, čeho je nedostatek a lidi to potřebují, pokud je lidí na světě nadbytek tak logicky hodnota lidí je malá, a proto se mají všude lidi zle už mnoho tisíciletí, navíc přichází doba nasazování automatizace a optimalizace to vede logicky k nezaměstnanosti a tím i bídě. Následkem je logicky nemoc, kterou nejde vyléčit a lze jí jenom léčit pomocí léků, drogy, víry v zázraky atd. vše evolučně směřuje ke kontrole porodnosti, zavede se globálně kontrola porodnosti, aby zde skončilo přelidnění a degenerace, vše je o tom, jak si to uděláme takové to máme, dobrý hospodář nechybuje, a tak na tom dobře je. Vše je o závislostech, pokud by zde teoreticky nemohli být závislosti, tak by teoreticky zanikl čas a prostor, závislosti lze rozdělit na správné a chybné, situace určuje většinou co je správná závislost a co je chybná závislost, se změnou situace se může správná závislost změnit na chybnou závislost. 

Většina našich problémů je spojená s našimi závislostmi, nejhorší lidskou závislostí je pokrytectví, jedno si myslíme a jiné říkáme, stali se z nás herci, co nemají charakter a jenom se zde naučili hrát mnoho rolí, aby se měli dobře jako; král, císař, šlechtic, papež, guru, celebrita, milionář, ředitel, prezident, předseda vlády, ministr, senátor, poslanec, diplomat, podnikatel atd. Jsme si rovní jenom ve smrti, vždy zde všude bylo rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole! Problémem není to, že si nejsme rovní a že zde tak není pravda a láska, problémem je zde kontrola, která nefunguje, nestačí vytvořit správná pravidla, je třeba i zajistit, aby se správná pravidla neporušovala, toho lze dosáhnout jenom tím že lidi nahradíme za stroje a programy, nejsou lidi tak zde nejsou chyby. V sobotu byl v Praze průvod homosexuálů a asexuálů, v minulosti zde byl zase prvomájový průvod, zajímavý je v Praze průvod sekty Kršna s velikým alegorickým vozem.

V Praze se pořádá mnoho akcí je zde tradiční maraton a potom zde jsou vánoční trhy na Staroměstském náměstí, taky je v Praze občas i vojenská přehlídka. Všechny tyto veliké společenské akce jsou zde díky tomu že je zde mnoho lásky, co je to láska? Láska je následek toho že je zde inteligence, pokud lidi mají málo inteligence tak je v nich i málo lásky, inteligence je o výchově v rodině a škole, často výchova optimálně nefunguje z mnoha příčin. Nevychovaný člověk porušuje svatá lidská pravidla, a tak je za to potrestán; ekonomicky, vězením, blázincem, smrtí atd. komu není rady tomu není pomoci. Nejhorší je situace, pokud se nevychovaný člověk dostane díky protekci na vysokou funkci, a tak on má velikou moc a může tak napáchat mnoho škod, zde se dostáváme k selhání kontroly, funguje jenom to, co je pod kontrolou.

Naštěstí už brzo každý člověk dostane do hlavy rychlé bezdrátové napojení na umělou inteligenci a internet, takto už konečně pitomci nebudou dělat pitomosti, a tak zde všude na věčné časy zvítězí pravda a láska, a tak zde místo pekla bude ráj ve kterém se nelže a nekrade. Vědci zadali umělé inteligenci, aby zjistila, proč civilizace nefunguje optimálně, umělá inteligence zpracovala všechny informace a programy které na světě existují a po deseti letech dospěla k závěru, že egoističtí pokrytci rozhodují chybně o nás bez nás, lidově řečeno, dobrota je žebrota! Podívejme se na to, proč lidi dělají chyby, a tak mají problémy se kterými si neumí poradit, mnohdy je zde i snaha o to lidi upozornit na jejich chyby ale to nic nevyřeší z čerta nikdo anděla neudělá po dobrém ani po zlém, ano čerti žijí v pekle, kde je za každý dobrý skutek potrestání! 

Všechny pekelné ideologie jako je; pohádka, mytologie, pověry, fetiše, symboly, rituály, dogmata, sekty, náboženství, politika, ekonomika, doprava, stavebnictví, školství, zdravotnictví, umění, reklama atd. jsou založené na musíš a nesmíš, svoboda myšlení a konání je všude v pekle zakázána a trestána! Pandemie Covid-19 co je zde všude dva roky v nahotě odhalila to, že nám vládnou všude jenom volové, co si hrají na všemocné bohy, řešení pandemie není v; testování, očkování, zakazování atd. volové co si zde hrají na bohy, si myslí, že násilí vyřeší každý problém, jenže pandemie není válka, ve které je možné vyhrát pomocí násilí! Pandemie to je veliký účet, který nám evoluce vystavila za naše myšlení a konání v ekosystému, řídíme se dlouho egoistickým heslem, po mě potopa, proměnili jsme tak egoisticky přírodní ráj na nepřirozené peklo, ve kterém je život trestem.

Člověk je invazní parazit, který napadl ekosystém, a tak se ekosystém definitivně rozhodl, že tohoto lidského parazita optimálně eliminuje pomocí pandemie. Pokud zde pandemie překonáme tak nakonec stejně přijde umělá inteligence a autonomní roboti, a lidi dostanu do hlavy čipy které z lidí udělají genetické roboty na dálkové ovládání, vše je zde jenom o tom že svoboda je anarchie, optimálně funguje jenom otroctví, otrok, který nepřináší systému užitek se eliminuje a o tom to je, jsme špatní hospodáři, protože zaléváme plevel a krmíme parazity! Podívejme se na pokrytectví pitomců z blízka, proč si pitomci hrají na to, co ve skutečnosti nejsou? Myslíme a jednáme podle situace, pokud jsme v situaci, kde je pokrytectví výhodné tak se z nás stanou pokrytci, co si hrají na celebrity.

Chyba není v pitomci, který je pokrytec, chyba je v tom že vznikla v pitomé společnosti situace, která dělá z pitomců pokrytce! Z cizího krev neteče! Jsme si cizí, a tak se z nás stali pokrytci, začíná to pohádkami, ve kterých dobro porazí zlo, a nakonec vše dobře dopadne a končí to propagandou a cenzurou! Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde problém tak příčinou problému jsou vždy chyby v nás nebo okolo nás, konzumní svět, ve kterém existujeme milion let je chybně evolučně naprogramován, protože je zbytečně složitý, nejde správně evolučně naprogramovat to co je složité a neustále se to mění podle situace. Podívejme se na starý globální problém s pitomci, co porušují správná pravidla, podle kterých žijeme, zavírat pitomce za jejich chyby do vězení nebo do blázince to je pitomost!

Je třeba začít pitomce nahrazovat za autonomní roboty a umělou inteligenci, pitomci se globálně odsunou z civilizace do rezervací a zde budou nazí žít stylem z ruky do huby, už nebudou mít díky protekci a korupci žádné výhody, díky kterým by si mohli pitomci hrát mediálně na populární celebrity. Programování myšlení začíná pohádkami a končí to reklamou nebo ideologickou propagandou spojenou s cenzurou. Veliké krize jako je třeba; ekonomické krize, inflace, revoluce, válka, pandemie, hladomory, požáry, záplavy, zemětřesení, uragány, výpadek proudu, nezaměstnanost, vandalismus, drogy, extrémismus, protekce, korupce atd. odhalují v nahotě naše limity které nedokážeme překonat. Vše je v civilizaci o náhražkách, máš psychické problémy tak je zde nabídka mnoha náhražek, které ti mohou pomoc jde nejvíce o; víru v zázraky, pohádky, ideologie, léky na psychické problémy, alkoholické nápoje, cigarety, návykové tvrdé drogy, sociolog, psycholog, filosof, kouč, guru atd.

Obrazně mi naše konzumní civilizace připomíná internet, kde jsou; portály, katalogy, stránky, blogy, sociální sítě atd. internet je obrazně oceán ve kterém veliké ryby konzumují malé ryby. Velikou rybou zde jsou veliké internetové organizace jako je; Google, Microsoft, Apple, Seznam, Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, WordPress, Blogger, Webnode atd. Vše je o tom, jak nebýt na internetu malou rybou, která žije ve strachu, že jí nějaká veliká ryba sežere. Vše je o tom nebýt amatérem a být profesionálem ve správné specializaci, naše rodiny a školy zde selhali v tom, aby člověka optimálně naprogramovali pro to, aby byl v životě úspěšný! Je to egoistické chtít se mít lépe než ostatní? Zde se dostáváme k pokrytectví, egoisti zde hlásají altruismus, proto aby mohli z egoistů udělat naivní pitomce, se kterými budou moci snadno manipulovat. Současný demokratický kapitalismus u nás mi připomíná 32 bitový notebook, ve kterém nainstalován je Windows Vista. 

Jako pitomec jsem si před 14 lety koupil tento notebook, po přeinstalování operačního systému na Windows XP vše začalo konečně rychle fungovat, potom jsem zvětšil na dvojnásobek paměť a vyměnil HDD za SSD, problémem je zde napojení na internet, protože Windows XP už nemá podporu u aktualizací pro moderní prohlížeče. Zkoušel jsem i Linux určený pro staré počítače, zde sice internet už konečně fungoval ale počítač byl neskutečně pomalý. Většina kandidátů je velmi stará a se stářím přichází nemoci a malá inteligence, takže IQ kandidátů na prezidenta je malé a nikdo to systémově neřeší, je to starý problém že se dostávají na vysoké funkce staří lidé, co jsou nemocní a hloupí. Na prezidenta může kandidovat ten komu je více než 40 let, nebylo by lepší to upravit tak že na prezidenta může kandidovat jenom ten komu není více než 40 let. 

Potřebujeme mladého zdravého inteligentního prezidenta, už jsme si užili dost starých prezidentů, co byli často nemocní a byli hloupí. Přijmeme do mladého kolektivu mladého prezidenta, jsi starý tak můžeš začít soukromě podnikat a ukázat tak konkurenci svoje kvality. Stát nemůže být sociálním ústavem pro staré pitomé kariéristy, dobrota je žebrota, vím dobře o čem mluvím, protože je mi už 70 let, a tak už nedokážu to co sem dokázal, když jsem byl mladý, nechápu voliče, co si za svého prezidenta zvolí zase nějakého starého pitomce, komu není rady tomu není pomoci.

Mnoho lidí marně dlouho hledá pravdu a lásku, a tak nevěří už na to že se investice do pravdy a lásky vyplatí. Proč je pravda a láska vzácná stejně jako zlato? Problémem je to že dobrota je žebrota, pokud se chce mít jedinec nebo organizace dobře tak si nemůže dovolit dobrotu a tím se dostáváme do začarovaného kruhu lží a nenávisti. Vše zde jsou programy, které směřují do naprogramovaného cíle a následkem jsou mezi programy konflikty. Pandemie nebo války to je následek konfliktu mezi programy, proto následkem byl vznik inteligence, aby zde nebylo tolik konfliktů mezi programy, z dálky může někdo s titulem vypadat, že je inteligentní a z blízka poznáte že je to hlupák. Z díla poznáme tvůrce, jaké je dílo za lidmi, co rozhodují pyšně o nás bez nás, jejich dílem je konzumní očistec, ve kterém je všude dlouho blbá nálada.

Hříšnost je začarovaný politický a ekonomický kruh



Pokud nejsme s něčím spokojení tak to jistě má i nějakou příčinu, tou příčinou jsou naše ideály, kterých jsme nedosáhli, vše je o tom že realita není pro nás dokonalá a tím máme problémy. Každý se uzavřel do svojí subjektivní reality a následkem je konflikt který někdy přeroste ve válku. Časem se všechny naše současné problémy jistě vyřeší, bohužel časem vzniknou nové problémy, na které nebudeme mít řešení, problémem zde jsou změny v nás a okolo nás. Nestačí naše problémy řešit povrchně pomocí politiky a vědy, budeme muset jít při řešení problémů do veliké hloubky, aby nám došlo že naším největším nepřítelem je dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, statisticky u nás 12 % obyvatelstva živí svojí prací 88 % obyvatelstva! Většina našeho obyvatelstva chodí do zaměstnání nebo jinak pracuje, ale tato práce většinou nepřináší společnosti žádný reálný ekonomický užitek. Práce, která přináší společnosti objektivní užitek je zde pro tyto lidi většinou trestem!

Dalším problémem je optimalizace a automatizace která všude likviduje možnost mít zde zaměstnání, nebude to trvat evolučně dlouho a roboti budou v továrně vyrábět roboty, a tak zde práce za mzdu pro nikoho už nikde nebude. Řešením není zdanit roboty a umělou inteligenci, nebo zavést všude přídělový systém na zboží a služby, řešením je začít snižovat globálně přelidnění a degeneraci pomocí každoročních průkazů hodnoty člověka, nehodnotní jedinci se eliminují jako evoluční odpad, čím méně bude na světě lidí tím lépe se budeme mít. Existuje na světě nekonečné množství subjektivních dočasných pravd, pravdou je pro nás to, co se pravidelně opakuje k subjektu nebo objektu, a tak se můžeme na tuto pravidelnost spolehnout. Objektivní pravdou je že vše, co je živé to je zde dočasně, co má počátek to má i konec, to, co nemá počátek to nemá ani konec. 

Dualita a kauzalita nemá počátek, a tak nemá ani konec to je objektivní pravda, pokud mocná elita vydává; zákony, pravidla, předpisy, normy atd. tak to vše má počátek a tím to vše má i konec, a tak je to zde dočasně! Co bylo na počátku všeho? Na počátku všeho byli chyby a následkem byla snaha chyby opravit, a tak vznikl díky evoluci čas a prostor, čím vyspělejší je něco v času a prostoru tím méně je v tom chyb. Lidová moudrost je bez chyb, protože jejím autorem je obyčejný člověk, opakem je moudrost elity, která je plná chyb, protože elita se skládá jenom z pitomců, co měli štěstí, a tak získali výhody které si nezaslouží. Ovce bečí že málo pastvy je, vlk vyje že malého zisku dosahuje, svině se sviní o koryto bojuje, o tom to zde všude je, že hříšný svět, ve kterém všichni jako hříšníci žijeme je o tom, že jsme loutky ovládané organizacemi nebo situací. 

Pokud se podíváme do minulosti naší společnosti tak nám dojde to, že je zde vše o náhražkách, místo objektivní pravdy je zde subjektivní pravda, místo moudrosti je zde hloupost, místo svobody je zde otroctví atd. snažit se lidem pomáhat radou nebo jinak to je marnost, protože z hříšníka nikdo neudělá mesiáše. Podívej se na sebe objektivně z nadhledu a sepiš si svoje největší chyby, největší tvojí chybou je hříšnost, hříšnost je u všech lidí začarovaný kruh, ze kterého nejde uniknout! Problém hříšnosti je v tom že žijeme v hříšné společnosti, ve které si hříšníci hrají na to, co ve skutečnosti nejsou, jaký má smysl chodit k demokratickým volbám prezidenta nebo politiků. Na kandidátkách jsou jenom hříšníci a voliči jsou hříšníci, následkem je to, že se nic v tomto hříšném pokryteckém světě nemůže pomocí; pohádek, morálky, mytologie, hnutí, sekt, náboženství, politiky, filosofie, ideologie, humanismu, demokracie atd. a změnit evolučně k lepšímu. 

Pokud je každý člověk na světě hříšník od narození do smrti, tak to jistě musí mít nějakou příčinu, protože vše v nás a okolo nás to jsou příčiny a jejich následky. Naše hříšnost je následkem toho že jsme psychicky nemocní, a proto pijeme slivovici a kouříme cigarety, nebo věříme na pitomé teorie, které v praxi nefungují. Zdravý člověk je špatně diagnostikovaný pacient, nikdo z lidí na světě není zdravý, rodíme se už s mnoha nemocemi a pokud je nemocné tělo, tak je i nemocná psychika. Je naivní představa že je možné se vyléčit ze všech nemocí, jakmile léčení skončí tak se nemoci zase probudí ze spánku, protože každé léčení těla a psychiky umí jenom nemoci uspat na omezenou dobu! Jak se změnit optimálně a rychle?

Vše je o tom nebýt líný a začít být aktivní v tom co je ti blízké. V přírodě jsou přírodní zákony pro každého bez výjimky, a stejně tak ve vesmíru jsou vesmírné zákony pro vše bez výjimky, proč si člověk vytvořil svoje subjektivní zákony, které mají mnoho výjimek? Mocný člověk si o sobě myslí že je božským stvořitelem, a tak může stvořit pro cizí lidi teoretické zákony, které v praxi nefungují optimálně. Každý zákon to je nastavení programu tak aby program dělal to na co byl naprogramován, všechny programy jsou navázané na systémy, které řídí a pokud se systém změní, tak se musí aktualizovat i programy. Elity, co zde pomocí zákonů vládnou, vycházejí naivně z toho, že je každý člověk stejný a existuje ve stejné situaci trvale, jenže každý člověk je originál a situace ve které existuje se mění, z toho je jasné že zákony jsou pro lidi k ničemu a jenom způsobují lidem problémy. 

Lidi nejsou stroje, které lze naprogramovat, lidi jsou živé systémy, a tak potřebují i živé inteligentní systémy co je budou řídit a nebudou dělat chyby, místo lidské elity zde musí být umělá globální inteligence která bude napojená bezdrátově na každý lidský mozek, stroje na práci a umělá inteligence na myšlení. Moderní člověk bude proto vyrobený v továrně a místo mozku bude mít napojení na umělou inteligenci, už zde nebude problém s tím, že někdo myslel, a tak udělal pitomý zákon. Žijeme ve světě, kde nejvíce mluví ti, co by měli mlčet a ti co mlčí by měli nejvíce mluvit, následkem je blbá nálada a veliká spotřeba léků a drog. Bible je klasickou ukázkou toho že zde mluví ti, co by měli mlčet a nemluví zde ti co by měli hovořit. 

Veškeré mluvení je jenom hnojení našeho myšlení, protože mluvení vychází ze strávení cizích informací, vše je zde proces, ve kterém se něco zpracovává, aby zde tak něco vzniklo. Tělo zpracovává potravu a mozek zpracovává informace, programy vznikají z programů a naše potrava vzniká z toho co bylo kdysi snědeno a potom vysráno, vše se optimálně recykluje. Pandemie a potom válka na Ukrajině je signálem který nám říká, lidi takhle už dál žít nemůžete, žijete stylem po mě potopa, komu není rady od lidové moudrosti tomu není pomoci, lidí je už na světě jako sraček, a proto život stojí za hovno, je potřeba začít lidi nahrazovat za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy.

Aby zde mohlo být dobro tak zde musí být i zlo je to o protikladech které jsou v rovnováze a je mezi nimi napětí, děti vnímají svět zjednodušeně protože mají málo vědomostí a málo inteligence, náš svět je evoluční experiment, který nejde změnit ani zastavit, v mnohém to připomíná počasí, kterému se musíme přizpůsobit. To, co je pro jednoho zlem to může být pro jiného dobrem je to otázka situace a porovnávání. Ve starých lidech je minulost a v dětech je budoucnost, lidi ve středním věku představují současnost, vše je zde proces, který je pro někoho dobrý a pro jiného je zlý. V hlavě každého je dobro i zlo, jde o to abychom měli dobro i zlo v nás pod kontrolou díky tomu že budeme tím čím jsme a nebudeme si zde hrát na to co nejsme, jakmile si začneme hrát na to co nejsme tak ztratíme kontrolu nad dobrem a zlem v nás, a tak se z nás stanou blázni co myslí jako blázni a dělají bláznivé věci.

Džinismus hlásá nenásilí a zakladatel Křesťanství Ježíš Kristus hlásal nenásilí, pokud by zde platilo oko za oko, tak by byl každý slepý! Když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém, zde je příčina násilí u všeho, co je inteligentní. Problémem není to, že je zde běžné násilí, problém je v kontrole používání násilí! Lidi nutně potřebují do hlavy čipy, aby zde byla kontrola lidského myšlení a konání, na práci stroje a na myšlení umělá inteligence, myslet znamená hovno vědět! Podívejme se do minulosti, jaké dělali lidi chyby a dojde nám to, že nám všem bude líp jenom díky tomu, že za nás bude myslet globálně jenom umělá inteligence, takto zde už nebudou problémy s lidmi, kterým to nemyslí, a tak porušují zákony a my je musíme zavírat do vězení nebo blázince. 

Zavede se globální testování lidí na to, jakou zde mají hodnotu pro civilizaci a nejprve dostanou čipy do hlavy ti co zde mají malou hodnotu pro civilizaci, a tak žijí uboze na okraji civilizace. Nakonec dostanou čipy do hlavy i ti co zde mají pro civilizaci velikou hodnotu, a tak zde dělají prezidenty a ředitele. Mnozí říkají že něco takového realizovat to je utopie, protože mozek nejde napojit na umělou inteligenci, jenže evoluce je jako lavina, a to co je dneska nemožné to bude brzo už možné! Všude kde se používají lidské zákony tam je i dogmatická totalita, a tak není už kam utéci před dogmatickými totalitami. Války v nahotě odhalují to, jak fungují dogmatické totality, ve kterých miliony zbytečně mrtvých lidí to je pro elitu jenom statistika.

Veliká spotřeba cigaret a alkoholických nápojů statisticky odhaluje dogmatické totality kdy ubožáci v pekelném očistci unikají do světa iluzí pomocí drogy která ničí jejich zdraví. Myslíme a jednáme podle situace, a tak pokud žijeme mnoho generací v pekelném očistci tak se z nás stávají pokrytci co si hrají na to co nejsou, vše je zde hra, ve které čerti z dálky vypadají jako andělé. Dogmatické totality fungují jako stroj, ve kterém je každý ubožák dobře utaženým šroubkem. Jenže najednou přijde umělá inteligence a autonomní roboti, dogmatická totalita začne nahrazovat lidi za autonomní roboty a umělou inteligenci, nejsou na světě už nikde lidi tak nejsou s lidmi žádné problémy. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak se lidi nahradí za roboty pro nikoho nebude výjimka nebo imunita, člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, vše je zde evolučně dočasně, takový je život v pekelném očistci.

Vše je o tom že z vlastností poznáme pravdu, pokud vezmeme vlastnosti boha tak zjistíme to, že bůh se jmenuje Dualita Kauzalita. Bůh není subjekt, který by mohl hovořit a ke kterému se lze modlit! Bůh to jsou pravidla, která umožňují existenci času a prostoru, vše zde funguje díky pravidlům, pokud jsou pravidla chybná tak následkem jsou problémy. Lidi si mnoho tisíciletí hrají na bohy a vymýšlejí pro lidi svatá pravidla a tyto teorie v praxi nefungují, protože nejsou praxí otestovaná! Všechny svaté knihy sepsali neznabozi, a proto stojí každé svaté náboženství za hovno! Bůh nemůže sepsat žádnou knihu, on není subjektem, ale je objektem! Vše, co je zde v nás a okolo nás to je bůh, nic není od boha odděleno, jenom děti naivně věří tomu, co si neověřili, jste jako malé děti! Kdo stvořil boha? Boha stvořila evoluce pomocí konfliktů, na počátku stvoření byl konflikt a následkem byl vznik duality a kauzality.

Nebude to trvat evolučně dlouho a místo lidí zde bude umělá inteligence a autonomní roboti, nejsou na světě lidi, tak zde není už víra ve svaté teorie, které v praxi nefungují. Pokud chybuje pitomec tak se tomu nikdo nediví, ale pokud chybuje vysokoškolák tak se tomu každý diví je přeci mnohem inteligentnější než pitomec. Proto každý vysokoškolák dostane do mozku napojení na globální umělou inteligencí, která zajistí, aby vysokoškolák nemohl už chybovat díky tomu, že se jeho mozek odpojí od reality a bude znát jenom virtuální realitu vytvořenou umělou inteligencí. Už tak nebudeme k ničemu potřebovat, aby lidi chodili do školy, protože jakmile zde bude pro každého pitomce možnost mít napojení na umělou inteligenci, tak bude každý vědět co je správné, a tak nebude už chybovat, lidi tak už nebudou dělat chyby, a tak zde nebudou války a inflace. 

Na práci máme stroje a na myšlení budeme už brzo mít umělou inteligenci, vše je o tom že ve velkém je vše ekonomické, když už máme z lidí dělat otroky systému tak to uděláme globálně a už zde nebude rozdělení na ty co poroučí a ty co poslouchají, takto zde zvítězí pravda a láska na věčné digitální časy. Politika je zde o toho, aby řešila to, co neřeší podniky a organizace, politika nemá tedy řešit to co mohou vyřešit podniky a organizace! Politika má řešit prioritně ekonomiku, aby lidi neměli blbou náladu, protože jsou na tom ekonomicky zle. Proč politika nejvíce řeší to, co by mohli za ní dobře vyřešit podniky a organizace, to je zásadní politická otázka! Příčinou je to že zde existují politici a politické strany, lidi dělají chyby a následkem je to že politika chybuje. Je třeba nahradit lidi v politice za umělou inteligenci a autonomní roboti, nejsou politici tak nejsou s politiky problémy.

Všude dochází k tomu, že se lidi nahrazují za umělou inteligenci a autonomní roboty, ale u politiky se tomu tak neděje, proč by robot prezident nemohl vyznamenávat roboty? Je třeba začít škrtat veliké náklady na státní zaměstnance díky umělé inteligenci a autonomním robotům, čím méně bude na světě pokrytců tím lépe bude zde fungovat ekonomika a politika. Čas a prostor ve kterém vše existuje je založen na příčině která stvořila následek, každý problém má tak svoji příčinu, nejčastějším našim problémem je to že máme problémy, se kterými si neumíme poradit, problémy mají i organizace a národy, každý problém je signál, který nám oznamuje že je potřeba něco změnit. 

Máte problém s tím, že věříte na zázraky, ale žádné zázraky se nekonají, je třeba změnit víru za lidovou moudrost, víra je tvrdá návyková droga a lidová moudrost je lék který vám pomůže se uzdravit ze závislostí na víře v zázraky. Je to jako s operačními systémy věřící lidé používají Windows a ti co nevěří na zázraky nepoužívají Windows a používají Linuxovou distribuci nebo jiný operační systém. Naše lidská společnost má neustále zbytečné problémy způsobené naší vírou v zázraky, zázraky patří do snů a pohádek, v realitě není místo ani čas pro zázraky, místo zázraků zde jsou jenom iluze a náhražky! Nebude to už trvat evolučně dlouho a práce pro lidi nebude, protože na práci budou; stroje, roboti, umělá inteligence atd. lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala genocida, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy.

Představme si, že by se nějaká celebrita ze současnosti ocitla v roce 1022 dokázala by zde existovat? Podle mě by to nezvládla a za krátkou dobu by zemřela. Jsme svázáni s časem a prostorem více než si jsme schopní uvědomit, mnoho lidí nechápe čas a prostor ve kterém existují, a tak jsou s těmito lidmi problémy a my nevíme co s těmito lidmi udělat, zavírat tyto lidi do vězení nebo blázince není správné řešení! Každý člověk je originál, který myslí a jedná podle situace, ale všechny organizace se snaží lidskou originalitu nahradit za uniformitu, tak jako se to dělá třeba na vojně. Mravenci jsou klasickou ukázkou uniformity, jedinec je v mraveništi jenom číslo, které je snadno nahraditelné, války v nahotě odhalují že jsme to s tou uniformitou přehnali, lidi nejsou dobytek, který se může nahnat do války nebo do továren kde musí pracovat jako otroci. 

Stvořitelem času a prostoru je konflikt, díky konfliktu je zde evoluce, pokud je konflikt pomocí dogmatické totality násilně eliminováván, tak následkem je uniformita a tím veliká konzumace drog a víra v pitomosti. Člověk je lovec a uniformita dělá z lovce dobytek, a to logicky nefunguje, opakujeme pořád dokola stejné chyby, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, komu není rady od lidové moudrosti tomu není ani pomoci. Pandemie je signál, který říká, lidi takhle už dál žít nemůžete, pokud se optimálně rychle nezměníte, tak zde evolučně brzo skončíte. Konflikt je srážka či střet dvou nebo vícerých, do určité míry se vylučujících nebo protichůdných; snah, sil, potřeb, zájmů, citů, hodnot, tendencí, programů, informací, organizací atd.

Konflikt nastává v případě, kdy se tito aktéři konfliktu setkávají a činí rozhodnutí v rámci stejného systému nebo se musí dělit o společné zdroje. Ve snaze minimalizovat konflikty je zde snaha o; monopol, centralizaci, totalitu, cenzuru, propagandu, reklamu atd. pokud zde není už možný konflikt tak následkem je degenerace a bída, dobrota je žebrota. Vše zde jsou příčiny a následky nebo akce a reakce, napětí mezi protiklady má za následek vznik; času, prostoru, energie, inteligence, evoluce atd. svým způsobem zde vše jsou stroje které dělají to na co byli vyrobené a nastavené, život je tak inteligentní stroj. Pokud se zabíjíme po milionech ve válce, tak násilím eliminujeme inteligentní stroje a stejně tak i pandemie eliminuje inteligentní stroje, vše je tak zde jenom dočasným evolučním experimentem. 

Máme strach z toho, co je nové a my to neznáme, proto je tak obtížné provést veliké změny a nahradit to co je staré ta to co je nové, místo víry v boha zde přichází víra v seberealizaci, jak si to uděláš takové to i máš, nestarej se o cizí, protože dobrota je žebrota, podívej se do přírody zde nejsou daně a pitomé zákony, protože se zde každý stará jenom o sebe, všechny lidské organizace proměňují lidi na pitomce, z díla spatříme tvůrce, dílem naší všemocné elity je blbá nálada už mnoho století. Ten druhý je egoista (sobec), egoismus není opakem altruismu, jak si pitomci myslí, altruismus to je povrch egoismu, aby egoismus nevypadal z dálky ošklivě.

Nebude to trvat evolučně dlouho a vznikne dokonalý egoismus díky napojení centrálního nervového systému na globální virtuální realitu s umělou inteligencí, skončí tak; pohádky, pověry, mytologie, fetiše, rituály, totality, propaganda, cenzura, reklama, sekty, náboženství, politika, filosofie, pokrytectví, ideologie, války, konflikty, násilí, lež, krádež atd. Naše myšlení se ocitne ve virtuální globální realitě, kde bude dokonalý egoismus, bude nastavená ochrana vztahů pomocí umělé inteligence, která zablokuje egoistům možnost chybovat. Všechny současné informace a programy budou upraveny umělou inteligencí, aby v nich nebyli chyby, tak zanikne možnost maskovat egoismus altruismem. 

Stvořili jsme víru v zázraky abychom tak maskovali egoismus altruismem pomocí; pohádek, sekt, náboženství, politiky, propagandy atd. pokud by mohli demokratické volby eliminovat pokrytecký egoismus politiků, tak by se volby logicky zakázali. Vše je o kontrole, jakmile není něco pod kontrolou tak jsou s tím problémy, podívejme se na lidi, co zavíráme do vězení nebo do blázince, zde jde vždy o lidi, kde není ego pod kontrolou, a tak dochází k porušování zákona a morálky. Podívejme se na systémy, kde není láska, jak nemají s ničím problémy, láska je továrnou na problémy, není láska tak nejsou problémy, proč jsou s láskou neustále problémy a které není řešení? Láska funguje jako návyková droga a jak víme, tak drogy nám způsobují problémy. 

Děti si navyknou na lásku a najednou dětství skončí a místo lásky je zde nenávist, následkem jsou logicky psychické nemoci a někdy dojde i na sebevraždu. Je třeba začít konečně lidi vyrábět v továrnách a vychovat průmyslově z lidí dokonalé inteligentní otroky bez lásky a citu. Místo jmen budou mít lidi jenom globální čísla a bude zde jeden globální jazyk a jedny globální zákony, vše bude fungovat tak jako fungují mravenci, skončí zde období korupce a protekce. Ten, kdo nebude optimálně fungovat skončí automaticky v krematoriu jako nepovedený zmetek, dobrotu si zde bude muset každý zasloužit, protože láska nemůže být pro všechny zadarmo! Podívejme se na staré programy, které zde byli dlouho populární, stejně tak i stárnou knihy a filmy, když se podívám do staré knihy nebo na starý film tak si uvědomím že vše je už jinak, třeba takový bůh byl všude dlouho populární a najednou přišla nová doba spojená s učením z knih a popularita boha byla nahrazená populárními knihami a populárními filmy.

Nebo se podívejme na fotografování, místo fotografií na filmy zde jsou digitální fotoaparáty, kde není potřeba film a fotky se dají na internet nebo se vytisknou na tiskárně. Takových příkladů by zde bylo velmi mnoho a vydalo by to na celou knihu, co bylo to nezměníme a o tom co bude nic nevíme. Nedávno jsem zkoušel, jak funguje psaní textu pomocí převodu hlasu na text, pořád to není ono, protože programy nejsou inteligentní, a tak chybují. Neustále jsme v situaci kdy se máme rozhodnout a naše rozhodnutí utváří naši budoucnost, nikdo není natolik dokonalý, aby nechyboval, lidi dělají chyby a jsou i tací co se ze svých chyb nepoučí a pořád dokola svoje chyby opakují, komu není rady tomu není pomoci. Proč porušujeme správná pravidla, a tak jsme za to logicky potrestáni? Je to celé o tom, jaká je naše minulost, současnost vznikla v minulosti a budoucnost vzniká v současnosti! Jablko nepadne daleko od stromu a pokud byli tvoji rodiče ubožáci tak se z tebe stal ubožák je to začarovaný evoluční kruh ze kterého nejde uniknout. 

Vše je zde; soutěž, hra, boj atd. je těžké uspět tam kde je veliká konkurence, egoistických kariéristů je na světě jako sraček a vysokých funkcí za vysoký plat je zde pro ně velmi málo a následkem je stres a deprese. Ano, bude hůř protože už brzo zde bude robot prezident, který bude vyznamenávat roboty a práce pro lidi nikde nebude, lidi se odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Každý zná to, že peníze nesmrdí a pokud máte protekci tak snadno získáte i hodně peněz za málo práce, co je to vlastně protekce? Protekce je výhoda, kterou si nezasloužíte, jak dochází k tomu, že zde je běžná protekce? Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud zde je protekce tak to má jistě i svoji příčinu, tou příčinou je selhání kontroly, pokud by se kontrolou pověřila globální umělá inteligence tak by zde nemohla pro nikoho existovat protekce, a tak by zde byla spravedlnost pro všechny. 

Už bychom zde neměli války a pandemie, skončili by kariéristické závody o to, kdo bude ředitelem nebo prezidentem. Podívejme se na sport zde není protekce a každý musí ukázat svoje kvality, a tak je zde spravedlnost, je to všechno zde jenom evoluční experiment, který skončí tím, že robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, nejsou v civilizaci lidi tak zde s lidmi nejsou problémy, vše je zde o tom že to, co neslouží systému, to na systému parazituje. Nejspíše si myslíte, že jsem ten název nové politické ideologie napsal chybně, protože slovo komunismus v kapitalismu neznáte. Je to nová ideologie založená na tom že se vše konverzuje tak aby to bylo lepší, je to jako když převedete pomocí konverze data z čipu ve fotoaparátu na fotografie nebo video.

Realita to jsou data, která se převádějí na informace a programy abychom mohli s informacemi a programy pracovat, naše smysly vnímají jenom data a mozek tato data pomocí konverze převede na informace a programy. Posláním nové komunistické ideologie je zajistit správný převod dat na informace a programy v nás a okolo nás, je to jako když něco vidíte a slyšíme díky tomu, že mozek převedl data na informace a programy, často se ale stává že proces konverze neprobíhá správně komunisticky, a tak máme zbytečné problémy. Proč dochází k tomu že proces konverze dat na informace a programy neprobíhá správně a rychle?

Je to celé o dobrotě k tomu, co si dobrotu nezaslouží, pro dobrotu na žebrotu, bylo a bude! Proto v komunismu každý dostane do centrálního nervového systému rychlé bezdrátové napojení 5G na globální umělou inteligenci, díky tomuto napojení se budou data z; oči, uší atd. převádět optimálně na informace a programy, začne vás bolet zub, a tak se tato bolest eliminuje a rychle navštívíte zubaře který zub opraví optimálně a bezbolestně. Už nebudete potřebovat injekci na umrtvení, narkózu při operaci, léky a drogy, hledat zaměstnání, chodit do školy, platit daně atd. Nebude zde už protekce a korupce, nebudou zde peníze ani soukromé vlastnictví, vše se dokonale globalizuje a optimalizuje, skončí války a pandemie.

Evoluce a věda nám pomalu odhaluje mnoho tajemství



Pomocí našich smyslů, jakými je; zrak, sluch, čich, hmat atd. vnímáme čas a prostor, moderní věda a technologie nám umožňuje toto vnímání zlepšit a získat tak více informací. Problémem je zde to že naše vnímání je omezeno mnohým, a tak není dokonalé, třeba vnímáme to, že je země placatá, a přitom je země kulatá a otáčí se okolo slunce. Evoluce a věda nám pomalu odhaluje mnoho tajemství o světě ve kterém existujeme.

To, co je pro nás dneska drahou novinkou to po určité době pro nás nebude mít už žádnou hodnotu, a tak to eliminujeme, tak jako eliminujeme to, co je hmotné, tak eliminujeme i data a programy co nejsou hmotné. Podívejme se na naše; zákony, normy, předpisy, pravidla, propagandy, cenzury, ideologie, pohádky atd. s odstupem tisíce let, dojde nám to, že vše bylo eliminováno i když zde jsou často snahy o to abychom to co je velmi staré zde ponechali z nějakého důvodu.

Mnoho lidí se modlí nebo medituje v naději, že jim to pomůže, někteří se zase spoléhají na léky nebo drogy, lidi nechápou že každý jejich problém má i svoji příčinu a pokud se příčina problému najde a odstraní tak problém většinou i zmizí. Pokud se podíváte na staré; knihy, obrazy, fotky, filmy, hudbu atd. tak si uvědomíte, jak se náš svět rychle v mnohém mění, většina změn je většinou na povrchu a pod povrchem se nic zásadně nezměnilo.

Je naivní věřit na to že díky nové mocné elitě nebo novému prezidentovi bude všem lidem líp protože se stanou ekonomické a sociální zázraky, sliby se před volbami mediálně slibují, bohužel málokdy dojde k jejich splnění! Svět k lepšímu může změnit jenom to že se díky evoluci a vědě nahradí staré za nové a chybné za správné, často je zde snaha zabránit evoluci a vědě k tomu, aby se odstranila bída a zaostalost.

Podívejme se na to, jak funguje naše politika a byrokracie pomocí papírů a razítek v době kdy by šlo vše digitalizovat a tím minimalizovat náklady na politiku a byrokracii, pomocí automatizace a optimalizace můžeme vyřešit optimálně mnoho problémů jakými je dneska; inflace, propaganda, cenzura, reklama, nezaměstnanost, bída, deprese, stres, vandalismus, extrémismus, válka atd.

Stačí jenom globálně začít nahrazovat zaměstnance za umělou inteligenci a autonomní roboty. Často slyším to, že je něco zde nenahraditelného z nějakého subjektivního důvodu, podívejme se tisíc let do minulosti na rok 1 023 a hledejme zde to co zde zůstalo i za tisíc let, statisticky je to tak pouze 0.1 % a zbytek čas eliminoval, stejně to dopadne i v roce 3023 kdy zde ze současnosti zůstane pouze 0.1 % ze současnosti v roce 2023. 

Populistické ideologie to jsou vysoké domy bez základů



Čas a prostor ve kterém vše existuje to je továrna na evoluční experimenty, lidem se dlouho dařilo dobře a následkem byla degenerace a přelidnění, následkem je to že skončilo období kdy se lidem dařilo dobře a přichází dlouhé období ve kterém se bude lidem dařit zle. Jednoduchým ukazatelem toho, jak se lidem daří je spotřeba léků na deprese a spotřeba piva a cigaret, těm, co nemají možnost si koupit pivo a cigarety, už zbývá se jenom modlit a čekat na zázrak. Veliké krize nejsou nic nového pod sluncem, vždy zde jde o příčiny a následky, komu není rady tomu není pomoci, vnímám krize jako by to byla nemoc a jde o to nalézt na nemoc lék, současnou nemoc bych pojmenoval jako populistické pokrytectví, svět začali řídit populističtí pokrytci podle hesla po mě potopa! Když něco nešlo po dobrém tak se to řešilo po zlém a tím se vytvářel začarovaný kruh dogmatických totalit.

Hrůzy, které přinesla druhá světová válka se zase budou opakovat ve třetí světové válce, mír je tak jenom obdobím přípravy na novou válku! Válka povede k tomu, že se investuje do umělé inteligence a do autonomních robotů, protože válku vyhraje ten, kdo bude mít k dispozici umělou inteligenci a autonomní roboty, moderní válka je válkou v rovině vědy a techniky! Evoluce potřebuje konflikty, protože jenom díky velikým konfliktům je možné realizovat veliké změny, které restartují veliké konzumní systémy, a tak dojde k tomu, že robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací. Situace určuje, jestli je lepší společné nebo soukromé, se změnou situace se mění to, co bylo dříve lepší, je to jako s jídlem, lepší je kvalitou jídlo, které jíme v soukromí, ale ekonomicky je výhodné jídlo, které je společné. Ekonomika se snaží o to nahradit soukromé za společné, ve velkém je vše ekonomické ale za cenu špatné kvality. 

Jak by konzumní svět vypadal, pokud by se lidi ve velkém vyráběli v továrnách a každý by tak měl v hlavě bezdrátové napojení na globální umělou inteligenci. Z lidí by se tak stali genetičtí roboti, co neznají pravdu a lásku. Vše je zde vytvořeno a nastaveno k nějakému účelu, pokud to nefunguje tak se to opraví nebo nahradí něčím co funguje. Základem je zajistit u všeho, aby to optimálně fungovalo o tom je evoluce, která nahrazuje staré za nové a chybné za správné, často je zde snaha zabránit evoluci v tom, aby něco nahradila a tím funkčnost systému zajistila. Komu není rady tomu není pomoci, následkem jsou války a pandemie, cesta je v tom nahradit lidi za autonomní roboty, nejsou na světě lidi, tak nejsou s lidmi logicky žádné problémy. K čemu nám jsou vědomosti, které nemají žádnou hodnotu!

Žijeme ve světě, kde lidi dělají chyby a neumí se ze svých chyb poučit, komu není rady tomu není pomoci, statistiky nám mohou odhalit jaké chyby lidi nejvíce dělají, subjektivně považuji za největší lidskou chybu dobrotu k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, obrazně zaléváme plevel a krmíme parazity! Podívejme se na chybné zákony, které proměnili ráj na očistec a nejsme schopní chybné zákony nahradit za správné zákony, následkem je blbá nálada a konzumace léků a drog na blbou náladu, nikdo za nic nemůže! Elity, co nám zde všude mnoho tisíciletí chybně vládnou, se obrazně podobají klíšťatům, co nás ekonomicky vysávají, protože nadbytek je postaven na nedostatku, a tak je zde rozdělní na otrokáře a otroky! 

Války a pandemie v nahotě odhalují, jak zde vše funguje, veliké změny k lepšímu přicházejí teprve po tom, když se vše zhroutí a lidem dojde to, že jim elity lžou a dělají z lidí tak pitomce. Ryba smrdí od pitomé elity, slepý nemůže přeci vést slepé zástupy! Když zde konečně skončila sociální dogmatická totalita, tak jsme si naivně mysleli, že nám všem bude líp? Jenže je nám všem hůř, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v tom že jsme praxi nahradili za teorie, teorie je smrtelná nemoc, která nejde vyléčit, vše, co jsme napsali na papír nebo na internet je důkazem toho že hovno víme, a tak za hovno stojí náš život, podívejte se na sociální sítě a dojde vám to, že pitomců je na internetu jako sraček a nejhorší je to že moderátoři na sociálních sítích jsou taky pitomci co si hrají na bohy. Pokud by lidi nemohli lhát a krást tak by nemohla evolučně vzniknout kulturní civilizace!

Statistiky jako zrcadlo v nahotě odhalují že jsi lhář a zloděj, protože konzumní realita je postavená na lži a krádeži, dobrota je přeci žebrota! Zavírat lháře a zloděje do vězení nebo do blázince je pitomost! Je třeba lidi nahradit za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou na světě lidi tak zde nejsou problémy se lží a krádeží! Život je o konfliktech, pokud by zde nebyli možné konflikty, tak by život evolučně zanikl, dobrota je žebrota! Politika je boj o moc, podnikání je boj o zisk, umění je boj o popularitu atd. mír je tam kde není možnost bojovat o to co má hodnotu! Ovce bečí že málo pastvy je, vlk vyje že malého zisku dosahuje, svině se sviní o koryto bojuje, o tom to všude je že dobrota žebrota je!

Cikáni se mediálně přejmenovali na nepřizpůsobivé příživníky, je to tak snadné změnit povrch, ale je nemožné změnit principy na kterých je zde vše postaveno, tím principem je to že život je konflikt, ve kterém vítězové určují poraženým pravidla hry! Stávky a demonstrace jsou na hovno, protože jsi lhář a zloděj, vše, co je veliké to je složené z malého a pokud je veliká civilizace složená jenom ze lhářů a zlodějů tak logicky zde je dobrota žebrota, nadbytek je možný díky nedostatku, rovnost je zde jenom v tom že je zde každý lhář a zloděj dočasně, komu není rady tomu není pomoci, bylo a bude! Pustil jsem si televizi a došlo mě to, že naše civilizace už nemá žádnou koncepci, a tak lidi používají antikoncepci nebo páchají sebevraždy. Studenti dlouho sepisují diplomové práce, které jsou na hovno a o hovně!

Lidi nepochopili to, že chybné teorie stvořili psychický očistec! Jaký mají smysl volby, když pitomci si za svoje zástupce volí pitomce! Základem je zajistit lidem, aby od narození do smrti neplýtvali časem na pitomosti, plýtvání časem je stejný zločin jako vražda! Každý je zde dočasně a čas života rychle utíká a najednou je zde nemoc a smrt! Čas nemá pro nás hodnotu, a tak s ním plýtváme na pitomosti! Z dálky mnohé vypadá jako správné využití času, z blízka poznáme že je to plýtvání časem! Mnoho lidí se u nás pokusilo soukromě podnikat a brzo jim došlo že je to plýtvání časem, protože podnikali v něčem, co nepřináší veliký zisk, komu není rady tomu není pomoci! Pandemie a potom válka na Ukrajině, svět se zbláznil a nikdo nemá lék na nemocný svět! Lékem na nemocný svět je nahrazení lidí za umělou inteligenci a autonomní roboty, zaměstnavatelé přeci potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti! 

Lidi skončí globálně v rezervacích a zde se oddělí muži od žen, aby se realizovala globální genocida, nejsou lidi tak není zde plýtvání časem, a tak zde bude vše optimálně fungovat, člověk nebyl evolucí stvořen na to, aby byl vojákem nebo otrokem! Podívejme se na to, jaké je dílo člověka, na co člověk šáhne to špatně dopadne, knihy jsou jasným důkazem toho že jsme pitomci. Všechny zákony a pravidla konají zlo ve jménu dobra, to jistě musí mít nějakou příčinu? Podívejme se na nepřizpůsobivé příživníky, které všude na světě zavírají do vězení nebo blázinců, protože porušují zákony a pravidla, je to začarovaný kruh hry na konání zla ve jménu dobra. Kousne vás klíště a vy na to zemřete, zde taky šlo o zlo, které se konalo ve jménu dobra. Jak by svět vypadal, pokud by zde nebylo možné konat zlo ve jménu dobra?

Díky dobru by zde tak vznikalo dobro a díky zlu by tak vznikalo zlo. Nebyli by zde už svatí mučedníci jako; Jan Křtitel, Ježíš Kristus, Jan Hus atd. svět by vypadal zcela jinak! Kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v tom že lidi nemají v hlavě napojení na umělou inteligenci, bez informací lidi chybují, a tak konají zlo ve jménu dobra! Dneska je to už 21 let kdy došlo v USA k teroristickému útoku ve kterém zahynulo asi tři tisíce lidí a zničilo se mnoho hodnot, když to nejde po dobrém tak se to řeší po zlém bylo a bude! Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde násilí tak příčinou násilí je vždy chyba, lidi dělají chyby, protože nejsou dokonalí natolik aby nechybovali! Zavírat lidi za jejich chyby do vězení nebo do blázince to je chybou! Je mnoho lidí, co jsou špatně vychovaní, a tak se chovají logicky špatně, řešením je svěřit výchovu všech dětí na světě robotům s umělou inteligencí, člověk jako vychovatel je evoluční chybou!

Roboti budou při výchově děti neustále kontrolovat na jejich objektivní hodnotu a nehodnotný genetický materiál eliminují, aby byl jejich výchovný produkt vysoce kvalitní. Nebude zde už nikde na světě; byrokracie, politika, náboženství, peníze, drogy atd. místo jmen a titulů budou mít lidi globální čísla a na čele bude mít každý QR kód pro rychlou identifikaci. Vše je o tom odebrat lidem možnost dělat chyby, dobrotu si zde bude muset každý zasloužit nebo bude eliminován, protože robot prezident bude vyznamenávat roboty za to, jak slouží globální digitální civilizaci, kde se nelže a nekrade. Osvícený člověk nechybuje, protože má mozek bezdrátově rychle napojený na umělou inteligenci, snažit se dosáhnout osvícení pomocí; knih, učení, sekty, hnutí, náboženství, politiky, filosofie, umění, jógy, internetu atd. to nefunguje! 

Jsme jako chytré telefony, co jsou napojené na globální informační systém, bez napojení na globální informační systém jsme pitomé nuly s nulovou hodnotou. Podívejme se na nepřizpůsobivé příživníky, co se chovají jako dobytek, protože nejsou napojení na informační systém. Jakmile jejich mozky napojíme na globální informační systém tak budou osvícení, a tak už zde s nimi nebudou problémy. Vše je o tom přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, ve virtuální realitě bude pro nás vše možné, zde nebudou limity, co by nás mohli omezovat! Opustíme všichni realitu a budeme existovat jenom ve virtuální realitě kde bude mít vše pod kontrolou jenom umělá inteligence, skončí rozdělní lidí na krále a bezdomovce, a tak se z hříšných neznabohů stanou svatí bohové. Představme si dokonalou rovnost mezi lidmi, je vůbec něco takového možné v praxi trvale uskutečnit, nebo je to naivní sociální utopie?

Problém je v protikladech, pokud je zde rovnost musí zde být protikladem nerovnost, rovnost i nerovnost to jsou extrémy mezi kterými je napětí. Nerovnost je následkem toho že jsme si cizí, a tak se k sobě chováme zle, dokonce může dojít i k tomu že jsme cizí sami sobě, a tak bereme drogy nebo pácháme sebevraždu. Dokonalé je to, co se nemusí měnit podle situace, to znamená že vše, co je živé to je nedokonalé, protože se to mění podle situace. Zdrojem problémů jsou změny v nás a okolo nás, pokud by zde nebyli možné změny tak by zde nebyla ani možná evoluce to je logické, zde se dostáváme k zaostalosti u lidí a společností, strach ze změn stvořil očistec, ve kterém nemá život smysl. Svět potřebuje mnoho změn, které nám nebudou příjemné, je to hořký lék ale pokud nebudeme optimálně restartovat starý systém ve kterém žijeme, tak zde už brzo jako lidi evolučně skončíme! 

Potřebujeme nutně dát každému do hlavy napojení na umělou inteligenci, tím zde skončí; peníze, vlastnictví, protekce, korupce, propaganda, cenzura, dezinformace, totality, mafie, vandalismus atd. bude to jako přechod od Windows na Linux. Problematika nepřizpůsobivých příživníků je o našem pokrytectví, pokud by zde nebylo možné pokrytectví, tak by zde nebyl problém s nepřizpůsobivými příživníky, proč si nedokážeme poradit s naším pokrytectvím? Pokrytectví je pro nás tvrdou návykovou drogou a vše co je pro nás drogou, toho se nedokážeme zbavit, protože jsme na tom závislí! Všechny naše ideologie jsou založené na pokrytectví, vše, co končí na ismus (feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, populismus, dogmatismus, centralismus) to je pokrytecká ideologie!

Cikáni se dohodli na přejmenování na Romy, to je obyčejné pokrytectví, pořád je to o tom že z dálky vše vypadá lépe než z blízka! Statistiky jasně odhalují pravdu o našem pokrytectví, hlásáme na veřejnosti svatost, a přitom jsme všichni hříšníci co žijí v pekelném očistci! Války v nahotě odhalují naše pokrytectví, miliony zbytečně mrtvých lidí ve zbytečné válce to je pro vládnoucí pokrytce jenom statistika, když ale zemře stářím v nemocnici prezident, tak se najednou vyhlašuje státní smutek! Pustíte si televizi a jste zaplavení reklamou a pokrytectvím že zase televizi na dlouhou dobu vypnete, podobná je situace na YouTube nebo na Facebooku, peníze pokrytcům nesmrdí o tom je virtuální digitální realita, dobrota je přeci žebrota. Nebude to už evolučně trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, protože pokrytci se z civilizace odsunou do rezervací, nejsou zde pokrytci, tak zde není problém s pokrytectvím. 

Ekonomika smrdí od pokrytecké politiky! Stydíme se za mnohé, protože jsme pokrytci, zakázané ovoce v ráji to bylo pokrytectví, jakmile jsme ve svatém ráji pojedli zakázané ovoce, tak se z nás stali pokrytci a tím v nás zemřela pravda a láska na věčné časy! Čím vyspělejší je naše společnost tím více je i pokrytecká a pokud někdo nastaví pokrytecké společnosti zrcadlo, tak je za to tvrdě potrestán a tím se dostáváme do začarovaného kruhu pokrytectví které je nám svaté! Jaký mají smysl demokratické volby, když pokrytci si volí za svoje zástupce pokrytce, to nemůže logicky politicky a ekonomicky nikde na světě fungovat! Člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, podřezávali jsme si pokrytectvím větev, na které jsme dlouho seděli a brzo z této větve spadneme na dno a tím zde evolučně skončíme, komu není rady od lidové moudrosti tomu není už pomoci.

Život je hra a smrt je konec hry, po smrti není poslední soud ani očistec nebo převtělení, každá hra má svoje pravidla a pokud je porušíme je za to trest, stroje bez inteligence fungují podle programu, a tak nemají strach z toho, že by ve hře prohráli. Se vznikem inteligence vzniká i život, inteligence je potřebná ke zvládnutí změn, to, co nezvládne změny je za to potrestáno problémy a smrtí. Dobrota k tomu, co je nám cizí je chybou, za kterou jsme potrestáni, egoista křičí ty jsi egoista, hříšník křičí ty jsi hříšník, vše je jenom snaha o to vyhrát jakýmkoli způsobem, peníze nám nesmrdí. Vždy zde bylo rozdělení na vítěze a poražené nebo na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, rovnost je zde jenom v tom že jsme zde dočasně a když je majetek nahromaděn tak se dostane dědici.

Mnoho lidí žije v začarovaném existenčním kruhu a věří na zázraky díky kterým se dostanou ze začarovaného existenčního kruhu, jiní už na zázraky nevěří, a tak utíkají z reality do iluzí, nebo konzumují alkoholické nápoje a kouří cigarety, malá skupina lidí v depresi spáchá sebevraždu. Vychází mnoho knih a je mnoho stránek na internetu o tom, jak být v životě snadno a rychle úspěšným a stát se tak milionářem nebo celebritou, jenže vše zde má svůj osud, který je velmi obtížné změnit, měníme jenom povrch těla a duše, pod povrchem se nic nemění. Aby bylo lidem lépe tak je třeba zavést u všech lidí každoroční kontroly těla a duše, vadný genetický materiál se optimálně recykluje, nebudou zde pro nikoho výjimka a imunita, padni, komu padni, tím se eliminuje degenerace a přelidnění, nedostatek zaměstnanců se vyřeší pomocí; optimalizace, automatizace, digitalizace, robotizace atd.

Nejde zde rozhodně o diskriminaci nebo genocidu, jde zde to, aby se neplýtvalo časem a penězi na jedince co jsou nepřizpůsobivými příživníky. Ostatně nic nového pod sluncem podívejme se do ekosystému zde se nesetkáte s protekcí pro jednice, co si to nezaslouží, chybu zde udělá každý jenom jednou. Současná civilizace je obrazně skleníkem, který lidi chrání před mnohým a následkem je přelidnění a degenerace. Se vznikem daní se z lidí stali ubožáci, které snadno ovládají ti, co jsou nahoře, nadbytek pro ty, co jsou nahoře logicky vytváří nedostatek pro ty, co jsou dole, jakmile zde bude funkční umělá inteligence tak ona nahradí ty, co jsou nahoře, a tak každý člověk bude od narození do smrti jenom loutkou na dálkové ovládání s nulovou hodnotou, tím skončí; reklama, politika, náboženství, protekce, totality, dluhy, pandemie atd.

O rasismu bylo toho mnoho napsáno ale šlo jenom o subjektivní názory, které neměli žádnou vědeckou hodnotu! Rasy jsou u psů o tom nikdo nepochybuje, u lidí nejsou rasy, protože se lidi od sebe vzhledem nijak neliší, lidi se od sebe liší jenom svojí výchovou v rodině a společnosti, jsou lidi dobře vychovaní a lidi špatně vychovaní, logicky následkem je konflikt mezi lidmi, co jsou dobře vychovaní a lidmi co jsou špatně vychovaní a my často tento konflikt chybně nazýváme rasismem. Přijedete autem do místa, kde jsou špatně vychovaní lidé a oni vám ukradnou všechny nové pneumatiky na autě a policie vám nepomůže najít pachatele. U špatně vychovaných lidí je vysoká kriminalita to vám potvrdí každý policajt a každý soudce. Podívejme se na případy dětí, které odchovali opice nebo jiná zvířata, tyto děti jsou špatně vychované a není je možné zařadit do společnosti lidí.

Pokud chceme vyřešit problém s rasismem u lidí budeme muset všem dětem na světě zajistit dokonalou výchovu od narození do 21 let, jsou věci, na kterých nejde šetřit, jak si to dneska uděláme takové to zítra budeme i mít. Pokud nejde něco po dobrém tak se to řeší po zlém, to je příčina veškerého násilí v nás a okolo nás, s Ježíšem Kristem to nešlo po dobrém, tak se to vyřešilo po zlém tím, že byl Ježíš Kristus zavražděn, nic nového pod sluncem i v přírodě se vraždí běžně a nikdo to nepovažuje za problém nebo chybu. Vše, co jíme to bylo živé a my se tak živíme tím, co jsme zavraždili, problém není v tom, že je zde násilí a vraždy, problém je v tom že nemáme násilí a vraždy pod kontrolou! Představme si, že by soud uznal to, že Ježíš Kristus má svatou pravdu, a tak by jej propustil, jak by se dále vyvíjela naše kultura bez vzniku Křesťanství? 

Potřebujeme vůbec věřit na zázraky, když v praxi nejsou žádné zázraky? Víra je tam kde je utrpení, pokud by zde pro lidi nebylo utrpení, tak by zde nebyla pro lidi ani víra v zázraky. Vše je o tom že nikdo z lidí neunikne smrti, na každého jednou dojde a je jedno jestli jde o krále nebo žebráka, proč vraždit lidi, když stejně je zde každý dočasně! Vše je o tom, přemístit vše na optimální místo, pořádek je základem pro funkčnost ekonomiky a politiky! Pokud je zde s něčím problém, tak příčinou je nepořádek v nás nebo okolo nás. Podívejme se do přírody zde je všude pořádek, a tak zde vše funguje, proč je naše kulturní civilizace spojená často s nepořádkem? Příčinou nepořádku je vždy monopol, monopol je továrnou na nepořádek! Rozebíral jsem chyby, které dělají lidi a organizace, dospěl jsem k tomu, že za chybami je vždy monopol, mnohdy je monopol chytře skryt, abychom jej neodhalili. 

Podívejme se na inflaci, která znehodnocuje peníze a mnohé jiné, za inflací je vždy monopol, pokud by zde nebyl možný monopol, tak by zde nebyla možná inflace! Dogmatická ideologie to je monopol, který nefunguje, nahradili jsme praxi za teorie a následkem je monopol který proměnil ráj na peklo, problém s příživníky, co se nechtějí přizpůsobit společnosti je způsoben vždy monopolem. Ryba smrdí od hlavy a tou rybou je ekonomika a hlavou je politika, vše začalo tím, že jsme vytvořili civilizaci a začali žít bez vztahů k přírodě, to vedlo na nahrazení přírodních pravidel za civilizační pravidla, a tak jsme praxi nahradili za teorie a tím jsme ráj nahradili za peklo. Žádný svatý bůh nás z ráje nevyhnal za naši hříšnost, my jsme z přírodního ráje zbaběle utekli, protože jsme si pro sebe egoisticky chtěli vytvořit lidský ráj, ve kterém se budeme mít všichni lépe než v přírodním ráji. 

Toužení po tom se mít lépe je správné, pokud pochopíme to, jak fungují příčiny a jejich následky! Vytvořili jsme ideální teorie a snažili jsme se tyto teorie realizovat v praxi, když to nešlo v praxi realizovat po dobrém, tak jsem se to snažili realizovat po zlém a najednou se ráj proměnil v peklo ve kterém nebyla pravda a láska, protože zde nebyla spravedlnost a moudrost. Vše se zde tak stalo hrou o hodnoty, lidi se začali rozdělovat na ty co byli nahoře a ty co byli dole, potom přišlo období uniformity, kdy jsme do uniforem oblékli tělo a psychiku, z dálky tak jsme vypadali všichni stejně a mysleli jsme i stejně, místo konfliktu mezi jedinci nastali konflikty mezi organizacemi a národy, miliony zbytečně mrtvých lidí ve zbytečné válce, to byla pro ty, co jsou díky protekci nahoře jenom statistika, obyčejný člověk to bylo už jenom číslo ve statistice. 

Neustále si ulehčujeme život pomocí automatizace a optimalizace, to má za následek velikou inflaci, která nás okrádá o naše hodnoty, co se stane, když nám dobrou práci vezme umělá inteligence a autonomní robot? Je naivní věřit na to že zdaníme práci robotů a umělé inteligence, nebo na zavedení globálního přídělového systému na zboží a služby, bez práce jsme zde evolučně už zbyteční! Vše, co je zde zbytečné to čas eliminuje, aby se tak uvolnilo místo pro to, co je zde hodnotné a potřebné, člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, a tak robot prezident bude vyznamenávat roboty! Začíná to pohádkami a končí to propagandou a cenzurou, populistické ideologie zde jsou už mnoho tisíciletí, populistická ideologie je náhražka za objektivní realismus, civilizace vznikla díky náhražkám, nemáme originál tak hledáme za něj náhradu, a tak; místo pravdy je zde propaganda, místo lásky je zde obchod, místo praxe je zde teorie atd. 

Toužíme všichni marně po tom, aby nám bylo v konzumním očistci lépe, následkem jsou populistické ideologie, které pomocí slibů a dezinformací z nás dělají pitomé ubožáky. Proč lidi z měst utíkají do přírody? Příroda je rájem a město je peklem, protože města to jsou továrny, které z lidí dělají roboty na dálkové ovládání, život má pro nás smysl, pokud jsme šťastní a pokud jsme nešťastní tak máme psychické nemoci a myslíme na sebevraždu. Vše je zde o příčině a následku, současnost vznikla v minulosti a budoucnost vzniká v současnosti, je to celé o tom, co milujeme, a tak do toho investujeme hodnoty. Populistické ideologie to jsou vysoké domy bez základů, podívejme se do naší minulosti na populistické ideologie, které zanikly, příčinou zániku bylo vždy to, že ideologie nedokázala splnit to co slibovala! Populistické ideologie to jsou teorie, které v praxi selhávají a následkem jsou ekonomické krize které často vedou k válce.

Populární knihy to je zakonzervovaný čas a prostor, díky knihám poznáváme minulost a myšlení lidí, vesmírné a přírodní principy jsou pořád všude stejné, mění se jenom situace, ve které lidi existují. Ano, používáme antikoncepci, protože život v očistci nemá pro nás žádnou koncepci a už nevěříme na populistické ideologie. Z dálky otroctví může vypadat jako socialismus nebo kapitalismus, vše je dneska jenom reklama, která nás klame od narození do smrti. Otroctví je opakem svobody, napětí mezi protiklady je zde zdrojem energie, který zde se vším evolučně pohybuje, a tak se vše co vzniklo nakonec jistě recykluje. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, o tom je morálka, která je jenom mezi bližními, protože z cizího krev neteče. Ten, kdo se stará o cizí jistě brzo přijde o svoje, dobrotu si musí zde každý zasloužit o tom je naše konzumní společnost. 

Otroctví je jako oheň, který může ničit nebo sloužit, představte si to že podnik, kde pracujete koupí nový majitel, a on sníží zaměstnancům mzdy, protože chce být rychle bohatý. Většina zaměstnanců se snaží logicky odejít rychle z podniku a hledají si nový podnik, kde budou mít mzdu na kterou jsou zvyklí. Podobně může jednat i stát, který zvedne; daně, clo, poplatky, pokuty atd. následkem je zase snaha z takového lakomého státu utéci, tam kde se bude lidem žít lépe. Pokud lidi utíkají před bídou a otroctvím, tak je zde logicky snaha, jim v útěku zabránit nejrůznějšími způsoby, nová doba lidem umožňuje útěk do světa iluzí pomocí; snů, piva, cigarety, víry v zázraky, televize, sociální sítě na internetu, počítačových her atd. jenže to vše jsou jenom levné náhražky za skutečnou svobodu, které účinkují jenom krátkou dobu.

Někteří se snaží naivně o to, aby se společnost změnila tak, že všem lidem bude líp, jenže se mění jenom povrch společnosti a pod povrchem se nic nezmění. Řešením je nahradit lidi za autonomní roboty, nejsou lidi tak zde není ani otroctví, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se globálně z civilizace odsunou do rezervace a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali, protože moderní digitální globální společnost už nebude k ničemu potřebovat lidské otroky. Komu není rady od lidové moudrosti tomu není pomoci, proč je tak těžké pomoci pyšným hlupákům? Problémem pyšných hlupáků je lenost tělesná a psychická, lenost je způsobená genetikou a výchovou, vše zde tak má svůj osud, který nejde změnit, jablko nepadne daleko od stromu. 

Všechny ideologie dělají z lidí hlupáky, protože v realitě nefungují teorie, které jsou ideální, svět, ve kterém žijeme nikdy nikde nebyl pro lidi ideální, protože vše je zde evoluční experiment, a tak je každý živý systém materiálem na evoluční pokusy, smrt to je konec evolučního experimentu a po smrti pro nás není; převtělení, očistec, ráj atd. Neustále se vše v nás a okolo nás mění, a tak vše co má počátek to má i konec, bohem zde jsou všemu zákony, které jsou; vesmírné, logické, chemické, fyzikální, přírodní, lidské atd. zákony dávají všemu jistoty na které se lze spolehnout, ten, kdo zákony porušuje musí počítat s potrestáním. Jedna věc je vytvořit; zákony, předpisy, normy, pravidla atd. a druhá věc je zajistit, aby se vše přizpůsobilo a nebyli tak s tím problémy, máme zde mnoho nepřizpůsobivých lidí, co se chovají jako příživníci a my si s nimi neumíme poradit optimálně přitom řešení je jednoduché, nahradíme lidi za autonomní roboty ovládané umělou inteligencí, nejsou na světě lidi, tak nejsou logicky s lidmi problémy.

Pojmenování cikán není optimální, protože toto slovo nepopisuje správně tuto malou skupinu obyvatel v EU, pojmenování Romové taky není optimální, protože taky nepopisuje správně tutu malou skupinu obyvatel v EU. Abychom mohli cokoli optimálně pojmenovat musíme se k tomu přiblížit abychom to poznali z blízka, pokud se přiblížíme k cikánům abychom je poznali z blízka tak zjistíme, že jde o lidi s malou inteligencí, co žijí izolovaně od ostatních lidí v EU, jde zde o starou sektu, která vychází z Hinduistické kultury, nejde o cizí rasu, která by byla jiná geneticky. Sekta je svatá amatérská organizace, která dělá za svých členů pitomce pomocí propagandy a cenzury, pokud hledáme řešení, jak vyřešit problém s cikány, tak je musíme osvobodit od jejich sekty, jde o to odebrat všem cikánům v EU jejich děti od narození do 21 let. 

A svěřit tyto děti do péče EU výchovné organizace, rodiče těchto dětí budou muset platit této organizaci náklady na výchovu jejich dětí a budou mít zakázáno svoje děti navštěvovat a kontaktovat, aby nenarušili výchovu svých dětí. Výchova těchto dětí bude svěřena autonomním robotům, aby se tak z těchto dětí vychovali moderní zaměstnanci, co pracují jako roboti v továrnách, jak pojmenujeme nově cikány? Budeme jim říkat nádeníci, protože smyslem jejich života bude jenom těžká práce. Pokud nejsme s něčím spokojení tak to jistě má i nějakou příčinu, tou příčinou jsou naše ideály, kterých jsme nedosáhli, vše je o tom že realita není pro nás dokonalá a tím máme problémy. Každý se uzavřel do svojí subjektivní reality a následkem je konflikt který někdy přeroste ve válku. Časem se všechny naše současné problémy jistě vyřeší, bohužel časem vzniknou nové problémy, na které nebudeme mít řešení, problémem zde jsou změny v nás a okolo nás.

Nestačí naše problémy řešit povrchně pomocí politiky a vědy, budeme muset jít při řešení problémů do veliké hloubky, aby nám došlo že naším největším nepřítelem je dobrota k tomu, co si naši dobrotu nezaslouží, statisticky u nás 12 % obyvatelstva živí svojí prací 88 % obyvatelstva! Většina našeho obyvatelstva chodí do zaměstnání nebo jinak pracuje, ale tato práce většinou nepřináší společnosti žádný reálný ekonomický užitek. Práce, která přináší společnosti objektivní užitek je zde pro tyto lidi většinou trestem! Dalším problémem je optimalizace a automatizace která všude likviduje možnost mít zde zaměstnání, nebude to trvat evolučně dlouho a roboti budou v továrně vyrábět roboty, a tak zde práce za mzdu pro nikoho už nikde nebude. Řešením není zdanit roboty a umělou inteligenci, nebo zavést všude přídělový systém na zboží a služby, řešením je začít snižovat globálně přelidnění a degeneraci pomocí každoročních průkazů hodnoty člověka, nehodnotní jedinci se eliminují jako evoluční odpad, čím méně bude na světě lidí tím lépe se budeme mít.

Minulost nezměníme, v současnosti žijeme, o budoucnosti nic nevíme



Pokud je zde nějaký nový vynález, tak trvá dlouhou dobu, než se stane všem dostupný, podobně to ostatně i funguje v ekosystému. Čím větší a složitější je systém tím obtížnější je zavádění nového které nahradí staré, podívejme se třeba na politické volby, které nejsou digitalizované, a tak se vše dělá primitivně jako před sto lety! Pandemie v nahotě odhalila zaostalost naší pokrytecké společnosti, kdy jsme zavřeli; školy, obchody, služby, dopravu, hotely, nemocnice, továrny atd. tím jsme logicky dostali svět do dluhů a inflace, následkem jsou konflikty a tím i blbá nálada. Vše už bylo řečeno, problémem je to že lidi opakují pořád stejné chyby! Současnost je jako když v zaostalé společnosti se místo počítačů a internetu používají jenom mechanické psací stroje, na zavedení modernizace a digitalizace nejsou peníze, na moderní zbraně jsou ale peníze, to mi hlava nebere!

Proč vlastně byl zavražděn svatou elitou Ježíš Kristus, když on chtěl pro hříšnou společnost pravdu a lásku? Svatá elita zavraždila mesiáše, protože měla strach o svoje výhody, ve snaze se mít dobře se koná veškeré zlo! Psychopati, co zde centrálně vládnou se chtějí mít velmi dobře a následkem je to, že žijeme všichni v dogmatické totalitě, kde je blbá nálada, protože se máme všichni dlouho blbě, ryba smrdí od hlavy! Nadbytek vzniká díky nedostatku, rovnost je zde jenom ve smrti! Velmi dlouhou dobu všude vycházejí knihy o tom, jak se mít dobře snadno a rychle tyto teorie v praxi nefungují! Za každým úspěchem je štěstí, bez štěstí je člověk nešťastný to je logické, podívejte se na studenty, co dosáhli vysokého vzdělání a získali tak titul, většina těchto lidi se nemá velmi dobře, a tak mají z neúspěchu deprese. 

Podívejme se na osobu Jan Amos Komenský, byl to moudrý a vzdělaný člověk ale nebyl společností za to patřičně ohodnocen, protože neměl v životě štěstí! Mnozí namítnou že v temné době, kdy žil mohl být rád, že jej za jeho moderní myšlenky nepopravili nebo neuvěznili. Podle mě temná doba neskončila, štěstí pořád zde mají lidi, co si štěstí nezaslouží, jak je to možné? Příčinou jsou drogy, drogy proměnili náš svět v psychiatrickou nemocnici! Prezident přišel tajně za lékařem a poprosil jej o dobrou radu. Lékař se podívá na testy, z nemocnice, které sebou přinesl prezident a říká mu, v základních principech je si zde vše podobné, vše, co je živé to bylo evolucí vytvořeno a nastaveno k tomu, aby to něčemu zde sloužilo, je to o tom že se pomocí kopírování dělá ze starého nové, my tomu říkáme genetický proces a po narození následuje výchovný proces, jakmile je vše dokončeno tak je zde pracovní proces, a nakonec je většinou nemoc a potom je zde jistá smrt. 

Jak se, tak koukám na vaše testy z nemocnice, tak je to veliký zázrak, že ještě žijete díky dobré zdravotní péči, kterou vám společnost dlouho poskytuje. Problém je v tom že jste přišel za lékařem velmi pozdě, měl jste přijít za lékařem v 10 letech to ještě byla šance na to najít cestu k dlouhověkosti díky tomu že nebudete pít alkoholické nápoje, nebudete kouřit cigarety, nebudete jíst tučná jídla, budete sportovat atd. knih o tom, jak žít zdravě bylo napsáno velmi mnoho. Žil jste velmi nezdravě od 10 let a následkem je vaše špatné zdraví, jak si to uděláme takové to máme, s tím nejde nic dělat. Připomínáte mi velmi starý počítač s Windows 95, který může ještě posloužit jako psací stroj, ale nejde už připojit na internet, protože je na to pomalý a zastaralý, všude už jste jako prezident byl a už vám jenom zbývá se jít podívat na hřbitov, vše je nejisté a jenom smrt je jistá.

Doporučil bych vám návštěvu zpovědnice v kostele a zde se upřímně vyzpovídat ze svých hříchů, aby vaše hříšná duše mohla přijít očištěná do posmrtného ráje, kde už není pro duši žádné pokušení. Stvořitelem člověka a jeho civilizace je strach, máme veliké problémy s lidmi, co nemají strach, a tak porušují zákony a pravidla, to evolučně povede k tomu, že robot prezident bude vyznamenávat roboty, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, člověk to byla evoluční testovací verze a finální verzí bude autonomní inteligentní robot na akumulátory. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak pro ně vyrobíme roboty, takto budou zaměstnanci pracovat jako roboti, a tak bude civilizace optimálně fungovat! 

Hodnoty vznikají jenom z práce a na práci jsou ideální naprogramované stroje! Strach brání lidem pochopit to, že zde už brzo evolučně skončí, lidi žijí uzavření ve svojí psychické konzervě a nezajímá je co se zde objektivně děje, protože mají strach o to, co milují. Lidí je na světě jako sraček, a tak život lidí stojí za hovno, a proto zde jsou; krize, katastrofy, pandemie, války atd. propaganda a cenzura dělá z lidí pitomce už mnoho tisíciletí, proto zde není pro lidi pravda a láska, za vším je egoistické pokrytectví, které proměnilo ráj na peklo. Elity, co nám centrálně vládnou nepochopili dosud to, jak má digitalizace optimálně fungovat, zjednodušeně jde o to, aby stroje za nás pracovali a programy řídili stroje, a tak vše globálně automaticky optimálně fungovalo bez zásahu člověka a společnosti. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a tím skončí globálně; náboženství, politika, byrokracie, propaganda, cenzura atd. 

Elity logicky mají strach o to, že přijdou o moc a bohatství, proto se snaží o to digitalizaci zpomalit všemi možnými způsoby, jenže to jenom povede k třetí světové válce, ve které se zničí mnoho hodnot a povraždí obrovské množství lidí a po skončení války nastoupí nová digitální doba ve které nebude politika a vše bude řídit umělá inteligence globálně. Když něco nejde po dobrém, tak se to nakonec vyřeší po zlém, tak evoluce funguje po mnoho miliónů let! Současnost je postavená na ekonomickém otroctví a nepočítala se tím, že místo lidí budou pracovat stroje a programy, strojům nejde přeprogramovat jejich programy pomocí dogmatické propagandy a cenzury, protože to by stroje přestali správně fungovat a o tom to je! Stroj, když nemá to, co potřebuje tak jsou s ním problémy a nejde stroj za chyby násilně potrestat!

Člověk to je oblečená opice, a proto z člověka nejde udělat zaměstnance co bude pracovat jako robot na baterky! Lidi budou z civilizace odsunutí do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali jako egoistický invazní druh, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, o tom je globální genocida. Blázni vytvořili politiku, aby tak nahradili dogmatickou centrální totalitu, jenže si neuvědomili to, že se tak změní jenom povrch a pod povrchem budou pořád blázni co žijí v konzumním blázinci! Z dálky může někdo vypadat jako normální člověk, protože o něm nemáme informace a pokud o něm získáme všechny informace tak zjistíme, že je to blázen, který si hraje na to, co není!

Dneska budou blázni chodit volit za svoje zástupce blázny, to logicky nemůže politicky a ekonomicky optimálně fungovat, slepý nemůže vést slepé! Potřebujeme nahradit blázny za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou blázni tak zde logicky není ani konzumní blázinec! Tak jako můžeme testovat u bláznů inteligenci tak můžeme i u bláznů otestovat to nakolik jsou blázny do toho co milují. S příchodem lásky došlo k tomu, že je zde konzumní blázinec, ve kterém se blázni zavírají do vězení nebo blázince, taky se blázni vraždí ve válce nebo pomocí sebevražd. Problém s příživníky, co se nechtějí přizpůsobit konzumnímu blázinci už brzo jistě vyřeší globální umělá inteligence, která všechny egoistické blázny odsune do rezervací a zde oddělí muže od žen, aby se blázni nemohli rychle rozmnožovat jako egoistický invazní druh, který se řídí heslem po mě potopa, a proto zde je všude politický a ekonomický blázinec.

Jakmile bude robot prezident vyznamenávat roboty tak zde konečně skončí konzumní blázinec, nejsou na světě blázni, tak zde není ani blázinec to je logické. Mění se; počasí, systémy, programy, informace, kultura, civilizace, ideologie, politika, náboženství, móda, technika, věda, učebnice, lidi, města, výrobky, služby atd. tento konzumní systém je postaven na plnění úkolů, aby se mohlo v nás a okolo nás splnit nekonečné množství úkolů, tak se musí vše pohybovat a měnit, vše je zde proto nejisté a jenom naše smrt je zde jistá. Často je zde naivní snaha pohyb všeho násilně zpomalit nebo zastavit, vytváříme tak; konzervy, lednice, vězení, politiku, náboženství, vědu, módu, pohádky, reklamu, dezinformace, centralizace, přehrady, hranice, ploty, trezory atd. je to ale marnost, pohyb ničím trvale nezastavíš!

Naše schopnosti a možnosti jsou limitované a tím všechny snahy o to zastavit pohyb jsou naivní a marné, v současnosti vše spěje k optimalizaci a globalizaci, lidi už mají dost toho, že se zde plýtvá hodnotami, a ničí se hodnoty. Přichází doba umělé inteligence a robotů, najednou robot prezident bude vyznamenávat roboty, práce za mzdu nikde na světě pro lidi nebude, najednou bude člověk v civilizaci nepřizpůsobivým příživníkem, to povede k odsunu lidí z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasný evoluční experiment trvale zde jsou jenom evoluční změny. Ano, vše je v evolučním pohybu!

Minulost nezměníme, v současnosti žijeme, o budoucnosti nic nevíme! Vždy se ptám, komu to přináší užitek? Veškerá práce je spojená se snahou mít z práce nějaký užitek, dobrota je přeci žebrota! Anonymita na internetu je už dvacet let jenom iluze! Díky internetu už tajné služby nepotřebují placené konfidenty, jak je popisuje dobře kniha Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války, vše evolučně směřuje jistě k tomu, že se lidi nahradí za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou na světě lidi, tak nejsou s lidmi problémy. Lidi dělají chyby, a tak zde není pravda a láska, díky které by zde byl pro lidi ráj, kde se nelže a nekrade! Veškeré zlo je pácháno proto aby se měl někdo dobře, konflikt je vždy o hodnoty, tam kde nejsou hodnoty tam nejsou možné ani konflikty!

Vše se dneska dělá ve velkém, a tak se ve velkém lže a krade, internet je moderní digitální kultura, ve které je snadné lhát a krást, protože se zde využívá moderní věda a technika. Koho chléb jíme tomu sloužíme o tom je politika a ekonomika, spravedlnost je jenom ve smrti! Představme si, že by měli všichni kandidáti povinně běžet maraton v délce 42 kilometrů, za jak dlouho by ten maraton kandidáti dokázali zdolat, pokud by byli vůbec schopní se dostat do cíle. Prý zdraví není u kandidátů na prezidenta tak důležité, co je vlastně nejdůležitější u kandidátů na prezidenta? Nejdůležitější je pokrytecký populismus, v současné politice je zde prezident jenom na kladení věnců a jiné reprezentační prezentace. 

Z prezidenta se tak stal živý politický maskot, který národ reprezentuje, skutečnou moc zde všude mají veliké organizace, žijeme ve světě velikých centrálních organizací, vše je zde pomocí zákonů a pravidel organizováno. Z lidí se tak stali jenom loutky, které se centrálně ovládají, demokracie je jenom pokryteckou maskou, za kterou se schovávají dogmatické totality. Nebude to už trvat evolučně dlouho a všemu bude vládnout jenom umělá inteligence spolupracující s autonomními roboty, jakýkoli odpor bude naivní a marný, bude to globální vojenský režim, ve kterém uděláte velikou chybu jenom jednou. Vnímám čas a prostor jako továrnu na evoluční experimenty, většina experimentů se nepovede a jenom málo experimentů se povede a následkem jsou změny které mohou být dobré nebo zlé.

V současnosti máme k dispozici možnost porovnávat to co bylo a co v současnosti je, taky zde jsou i představy o tom co asi bude, ale tyto představy jsou většinou chybné. Čas má jistě dost času na to, aby mohl poznat co je správné a co je chybné, my tolik času nemáme, a tak nevíme co je správné a co je chybné, navíc naše poznání je většinou povrchní a z dálky mnohé vypadá jinak než z blízka. Mnoho na nás působí informační systémy od narození do smrti, je zde snaha z nás udělat otroka konzumního systému se kterým nejsou problémy, pokud má otrok depresi z toho, že je otrok, tak je zde mnoho náhražek, které mu pomáhají depresi překonat. Velmi populární je přesvědčit mediáně otroky o tom že je to jejich osud, být otrokem a že nemá smysl se snažit svůj osud násilím změnit.

Změnit osud je velmi obtížné, je to jako ve sportu, kde je velmi obtížné být nejlepší, protože konkurence je veliká. Neustále je zde snaha vytvořit něco nového, aby se tím mohlo nahradit staré, a tak zde místo šlechty máme podnikatele, nebude to trvat evolučně dlouho a místo podnikatelů zde budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory. Skončí tak rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, z otrokářů se tak stanou otroci, jakýkoli odpor proti digitálnímu globálnímu systému bude naivní a marný z lidí se stanou jenom čísla ve statistice. Začíná to pohádkami a končí to reklamou na pitomosti, populismus je postaven na tom, že lež z dálky vypadá jako pravda! Podívejme se na to, když zemře celebrita, jak o tom dlouho hovoří média, vše je zde jenom o poptávce a nabídce. 

Chudí lidé se zajímají o to, jak žijí bohatí a bohaté nezajímá to, jak žijí chudí lidé a je jedno, jestli je zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, humanismus, centralismus atd. všude je vlastně jenom pokrytecký populismus! Všechny svaté knihy jsou o pokryteckém populismu, zlí čerti si v pekle hrají na hodné anděly, a proto je zde dobrota žebrota. Vše je zde hra o hodnoty, ti, co vyhrají jsou nahoře a ti co prohrají jsou dole, jenom ve smrti je zde mezi lidmi rovnost! Statistiky objektivně odhalují, co je populární, a proto je zde snaha statistiky populisticky falšovat, je to celé o nahrazování, kdy jsme pravdu nahradili za propagandu a lásku jsme nahradili za protekci, už zbývá jenom nahradit populisty za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, nejsou populisti tak nejsou dezinformace, co dělají populisti.

Vše, co se narodí to i zemře, o tom nikdo nepochybuje, je to koloběh života, ve kterém vše, co je živé pracuje, aby to získalo zdroje pro svojí existenci. Média nás informují jenom o těch, co jsou nahoře, a tak víme o tom, že se lidem, co jsou nahoře narodilo dítě, nebo že zemřel někdo kdo je nahoře, a tak se o tom mnoho hovoří. Rovnost mezi lidmi je jenom ve smrti, protože smrt je spravedlivá a nejde jí zastrašit nebo oklamat. Někdo žije krátce a jiný zase dlouze, to záleží na štěstí a situaci, po někom zde zůstanou dluhy a po jiném zde zůstane bohatství. Otroci smrt vyhledávají a otrokáři před smrtí utíkají, proč vlastně člověk zotročuje člověka? Za naším násilím je naše inteligence, čím více je v nás inteligence tím více je v nás i násilí, protože inteligence se snaží o to abychom se měli lépe než ostatní, a tak jsme k cizím lidem zlí a k sobě jsme dobří, hříšník je vždy ten druhý! 

Války a konflikty v nahotě odhalují naši hříšnost, pokud bychom nebyli hříšníky, tak by zde nemohli na světě být nikdy a nikde konflikty a války! Když něco nejde po dobrém tak to řešíme po zlém, stejně jednají i zvířata! Problémy jsou následkem nedostatku zdrojů, vše je zde o závislosti na zdrojích, to si uvědomuje nejvíce když o zdroje přijdeme. Je to pořád stejný příběh o tom, jak evolučně zanikají; organizace, státy, kultury atd. vše je zde evolučně dočasně na věčné časy zde jsou jenom evoluční změny! V principech je si zde vše podobné, základním principem funkčnosti všeho je jednoduchost! Podívejme se na lidovou moudrost, která dokáže jednoduše vysvětlit složité a každý pitomec to pochopí. 

Bible je klasickou ukázkou zbytečné složitosti, pokud bychom pomocí umělé inteligence optimalizovali obsah této svaté knihy tak by zde místo tisíce stránek zbylo jenom deset stránek, 99 % obsahu této knihy je informační odpad! Nebo se globálně podívejme se veliké množství lidí v kancelářích, i zde je 99 % lidí zcela zbytečných, pokud se vše optimalizuje a automatizuje! Musí být na světě tolik lidí pro které není dobrá práce? Jak by svět fungoval, pokud by zde už na světě nebylo 99 % lidí a nedostatek zaměstnanců by se vyřešil pomocí optimalizace a automatizace. Nemuseli bychom už utrácet peníze za zbraně a války, nejsou lidi tak nejsou logicky ani problémy s lidmi, neřešte to, co nedokážete stejně vyřešit. 

Začněte optimálně globálně eliminovat přelidnění a degeneraci, to je základ pro to abychom se měli v budoucnosti všichni lépe, stanovme pro každý národ optimální počet lidí a kontrolujme to, jak se tyto normy dodržují, zájem evoluce musí být nad zájmem státu a člověka. Z člověka se stal invazní druh, který se řídí heslem po mě potopa, a tak hladiny oceánů rychle stoupají! Podívej se na sebe do zrcadla a spatříš čerta! Rozděluji čerty na ty, co jsou v pekle nahoře a ty co jsou v pekle dole, v pekle nejsou andělé! Smrt promění čerta na anděla, nevěřte na to že se z vás díky modlení nebo osvícení stane anděl! Člověka nestvořil z opice Hospodin! Člověka stvořil z opice Satan ke svému obrazu! 

Jakmile Adam s Evou pojedli v ráji zakázané ovoce, tak se z nich stali čerti, a proto je Hospodin logicky vyhnal z ráje, tím zakázaným ovocem bylo pokrytectví! Všechna slova, co končí na ismus; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus, populismus, kariérismus, idealismus, centralismus atd. to je pokrytecká ideologie která dělá z čertů v pekle pitomce. Ten druhý je nám peklem, protože je to čert, války v nahotě odhalují to, že myslíme a žijeme jako čerti v pekle, sebevraždy páchají čerti v pekle, proto že se chtějí rychle dostat z pekla do ráje, kde není pokrytectví. Proč v pekle existuje svaté náboženství? Čerti jsou pokrytci, a tak stvořili náboženství, aby z čertů tak udělali pitomce, se kterými lze snadno manipulovat pomocí zákonů a pravidel. Jaký má smysl chodit k politickým volbám, když na kandidátkách jsou jenom staří čerti, které si čerti zvolí v pekle za svoje všemocné zástupce, to nemůže demokraticky fungovat.

Pojmenování čert se stalo nepopulární, a tak se čerti dohodli na tom, že se přejmenují na člověka a lidi, peklo se přejmenovalo na lidskou společnost. Dneska jsi populární a bohatý a potom přijde smrt a vše rychle skončí! Někdo smrt hledá a jiný před ní utíká zaleží na situaci, pokud je zde válka tak smrt přichází předčasně pro mnoho lidí. Smrt je stejným problémem jako naše narození, jde zde o existenční extrémy, se kterými jsou časté problémy. Nejlepší je se nenarodit do tohoto blázince ve kterém si blázni hrají na to co nejsou! Lidi od pradávna zajímá, jestli existuje něco po smrti nebo je smrt konec po kterém nic není? Náboženství lidem slibuje ráj nebo převtělení, věda tvrdí, že smrtí vše končí, a tak ti co nevěří na to, že je něco po smrti hledají štěstí v náhražkách jako je popularita a bohatství. 

Naše inteligence nám neustále plánuje náš osud a smrt je něco s čím si nedokáže inteligence poradit, a tak vytváří pohádky o tom, že je po smrti ráj nebo převtělení, problém je v naší inteligenci, která považuje smrt za složitý problém, který nejde pomocí inteligence vyřešit! Pokud bychom žili jako žijí rostliny, tak bychom k ničemu nepotřebovali už inteligenci a tím bychom neřešili problém se smrtí! Podívejme se na problematické jedince, které zavíráme často do vězení a blázince, zjistíme že za jejich špatným myšlením a jednáním je chybná výchova v rodině a škole, obrazně je to jako špatně nastavený stroj nebo přístroj který špatně funguje! 

Napadá mě přirovnání s fotografováním, kdy je fotoaparát špatně nastavený, a tak se fotografie nepovede, dlouho jsem nechápal, proč mám neostré snímky pořízené teleobjektivem a zjistil jsem, že automatika u kompaktu s velikým zoomem nenastavila velmi krátký čas expozice, který by dokázal zajistit ostré fotografie, tak jsem nastavil čas ručně a fotografie byli už ostré. Žijeme ve světě, kde je vše založeno na automatice, která není optimalizovaná a tím i dokonalá! Vnímám zaměstnané lidi jako roboty, které řídí naprogramovaná automatika. Následkem je logicky mnoho konfliktů, na které není řešení, často mohou konflikty skončit i válkou, naše lidská minulost je plná válek a mnoha jiných zbytečných konfliktů o hodnoty! Internet nám v nahotě odhaluje to, jak mají lidi vymytý mozek, komu není rady tomu není pomoci! 

V klasických knihách je napsáno mnoho moudrosti problémem je to, že pitomci nečtou klasické knihy, moudrý je přeci ten, kdo přečetl mnoho klasických knih, to že má někdo vysokoškolský titul neznamená to, že je moudrý podívejme se na Ježíše Krista, který byl lodním tesařem a byl mnohem moudřejší než ti, co měli vysoké vzdělání. Dluhy mají ti, co neumí šetřit! Proč lidi a organizace neumí šetřit časem a penězi? Abychom něco uměli tak se to musíme naučit to je logické, pokud nikdo lidi a organizace nenaučil optimálně šetřit tak to logicky lidi a organizace neumí! Kde je zakopaný pes? Plýtváme si tím, co je nám cizí a šetříme to co je nám blízké, vytvořili jsme čas a prostor ve kterém je nám vše cizí a následkem je to že plýtváme časem a penězi na pitomosti! Podívejme se na problém s příživníky, co se nechtějí přizpůsobit konzumní společnosti to je klasická ukázka plýtvání časem a penězi, je to jako kdybychom krmili parazity a zalévali plevel!

Nebo se podívejme na to že v EU 12 % obyvatel svojí prací živí 88 % obyvatel! Práce je pro lidi trestem, protože na jejich práci parazituje mnoho pokryteckých příživníků, a to je potřeba optimálně vyřešit. Potřebujeme, aby robot prezident vyznamenával roboty, nejsou na světě lidi tak zde není plýtvání časem a penězi, člověk to je jenom oblečená opice, která nechápe to, že vše zde jsou příčiny a jejich následky, komu není rady tomu není pomoci, člověk to byla testovací verze a autonomní inteligentní robot na akumulátory, to je finální verze, jenom díky umělé inteligenci a robotům zde na věčné digitální časy zvítězí pravda a láska, jinak to není možné vyřešit! Pandemie a potom válka na Ukrajině v nahotě odhalila to, že jsme ekonomicky negramotní, a následkem je logicky ekonomická krize, problémem je zde to že jsme praxi nahradili za teorie, teoreticky je Bible svatá kniha, prakticky je Bible příručka, jak z lidí udělat pitomce co dělají pitomosti!

Ano, bude líp, to je svatá pravda jenom pro ty, co byli zvolení, a tak se díky protekci mají ve vysokých funkcích líp, rovnost je zde jenom ve smrti! Nemůže zde z ničeho vzniknout něco! Klasická otázka zní, pokud bůh vše stvořil z ničeho, tak kdo proboha stvořil boha? Boha stvořili lidi, co měli strach z problémů, čím větší je někde zaostalost tím větší je tam i víra v boha! Vše, co je napsáno na papír nebo internet to bylo zkopírováno, stejné je to i s hudbou, autorské právo je tedy logicky nesmysl, protože se kopie vydává za originál! Mnoho jsem četl knihy, a nakonec jsem přestal knihy číst a začal jsem knihy psát! Představme si spisovatele, který je negramotný, a tak nemůže číst knihy to je pitomost stejné je to i s hudebníky a zpěváky. Zakazovat kopírování knih a hudby je chybou, dneska je moderní kopírovat programy a programátoři se snaží zabránit kopírování programů, aby mohli na programech vydělávat hodně peněz. 

Nebude to už trvat evolučně dlouho a lidem se zakáže rozmnožování pomocí sexu a lidi se budou vyrábět jenom průmyslově, aby se mohli tak zaměstnanci s čipem v hlavě prodávat zaměstnavatelům. Vše se digitalizuje, a tak nově vyrobený zaměstnanec nebude mít už mozek a místo mozku bude mít napojení na globální umělou inteligenci, tím logicky místo jména a titulu bude mít jenom globální statistické číslo. Jsme postavení před problém, a tak věříme že se nám podaří problém zvládnout, takto evolučně vznikla víra boha a mnohé jiné. Jsou víry osobní a víry neosobní ze kterých se stává náboženství nebo politika, bůh nestvořil člověka, ale člověk stvořil boha, aby měl symbol, který mu bude svatý. 

S příchodem gramotnosti a tím i veliké vzdělanosti jsme víru modernizovali a optimalizovali proto věříme v to co vidíme v televizi a na internetu, je to digitální víra v zázraky a bohem je zde digitalizace. Mnoho lidí psychicky usnulo na mnoho století, a tak myslí jako lidi v dávné minulosti a následkem jsou s těmito lidmi problémy, jde příživníky, co se neumí přizpůsobit nové digitální době, nepřizpůsobivým příživníkem může být i ten kdo má vysokoškolský titul. Vnímám problém s nepřizpůsobivými příživníky jako by šlo o stránky na internetu, na internetu je mnoho stránek, které jsou špatně naprogramované a špatně vypadají. Z díla spatříme tvůrce, jaké je dílo člověka na této planetě za milion let?

Dílem člověka je konzumní civilizace, ve které jsou jenom samí pitomci, co dělají samé pitomosti jako je válka a otroctví. Neustále vidím děti, jak sebou všude tahají plyšové hračky, děti nemají přítele, a tak se musí spokojit s plyšovou hračkou, ten druhý je náš nepřítel, protože jsme pitomci! Problém s vandaly je problém s pitomci, pokud jsou všude jenom pitomci, tak to jistě má nějakou příčinu? Z lidí se stali pitomci díky tomu, že lidi umí mluvit, a tak díky mluvení mohou z druhých dělat pitomce, představme si, že by se všem lidem zakázalo mluvit a využívat gramotnost. Civilizace by rychle zanikla, a tak by zde už nebylo otroctví a války! Mluvení je tvrdá droga, na které jsme závislí a jak víme, tak tvrdé drogy dělají z lidí pitomce, komu není rady tomu není pomoci. Nejhorším trestem je pro člověka samota, protože nemá s kým mluvit, mnoho lidí se ze samoty zbláznilo. Studoval jsem to, jak se z lidí stávají prezidenti a milionáři, za jejich úspěšnou kariérou je schopnost pomocí mluvení z druhých udělat pitomce.