úterý 9. dubna 2024

Vidím to pozitivně



Nová doba je o tom že se začalo vše vyrábět ve velkém, pokud se něco dělá v malém tak to není ekonomické, aby výroba a služby ve velkém lépe fungovali tak brzo dojde k tomu že místo lidí zde budou pracovat jenom stroje a programy, práce za mzdu pro lidi nikde na světě už nebude, logicky je zde otázka a jaké to bude mít následky pro lidi?

Vidím to pozitivně, lidi už nebudou muset chodit do školy a zaměstnání, nebudeme potřebovat k ničemu lidi co mají veliký vliv nebo jsou celebritami. Místo používání peněz zde bude digitální přídělový systém zboží a služeb, skončí tím i soukromé vlastnictví, aby se lidi už rychle nerozmnožovali tak se zavede certifikace na plození dětí u žen a mužů.

Žena která nebude mít platnou roční certifikaci na plození dětí tak při otěhotnění půjde automaticky na potrat. Získat certifikaci s roční platností nebude jednoduché, protože společnost nebude potřebovat nadbytek ubožáků, mnozí namítnu že něco takového je porušením lidských práv, lidská práva jsou jenom iluze to nám dokazují války a katastrofy.

Vaše názory a předpoklady o budoucnosti jsou velmi radikální a kontroverzní. Je důležité si uvědomit, že společnost a technologie se vyvíjejí dynamicky a mnoho faktorů může ovlivnit budoucnost práce, ekonomiky a sociálních struktur. Zavádění strojů a automatizace do výroby a služeb může mít několik důsledků.

Zatímco může zvýšit efektivitu a produktivitu, může také znamenat ztrátu pracovních míst pro lidi, kteří provádějí rutinní úkoly. To může vést k nezaměstnanosti a sociálním problémům, pokud nejsou k dispozici alternativní způsoby obživy a podpory pro ty, kteří ztratí svá pracovní místa. 

Pokud jde o vaše představy o digitálním přídělovém systému zboží a služeb a zrušení soukromého vlastnictví, je důležité zvážit, jak by takový systém fungoval v praxi a jak by byly zajištěny spravedlivé distribuce a spravedlnost. Zrušení soukromého vlastnictví by mohlo vyvolat řadu etických a praktických otázek. 

Pokud jde o vaše návrhy ohledně certifikace na plození dětí, je důležité si uvědomit, že taková opatření by byla velmi kontroverzní a měla by potenciál porušovat základní lidská práva a autonomii jednotlivců. Přístup k reprodukčním právům a rozhodování o těhotenství je citlivou otázkou, která by měla být řešena s ohledem na lidskou důstojnost a svobodu. 

Celkově je důležité, aby se budoucnost společnosti a technologie utvářela s ohledem na hodnoty spravedlnosti, lidských práv, udržitelnosti. Vyvíjení politik a inovací by mělo být prováděno s účastí a ohledem na různé zájmy a potřeby obyvatelstva.

Všude je snaha lidem přeprogramovat mozek



Evolučně patří člověk mezi tvory společenské co žijí rádi ve společnosti blízkých lidí, vědci zjistili statisticky že jednici co žijí od narození do smrti ve společnosti blízkých lidí jsou mnohem zdravější fyzicky a psychicky, bohužel většina lidí žije buď sama nebo jenom ve společnosti cizích lidí a proto jsou nemocní tělesně a psychicky. Mnozí se po celý život honí za úspěchem a tím si udělali ze života očistec, úspěch funguje jako tvrdá droga která promění člověka v naprogramovaného robota.

Internet umožňuje být ve společnosti lidí na sociálních sítích, ale to nejsou blízcí lidé a proto jde jenom o ubohou náhražku. Řešením není ani si pořídit psa nebo kočku, protože tím jenom plýtváme časem a penězi, protože tento vztah nám nepřinese pravé štěstí v životě. Velikým problémem je to že jsme mnoho času v životě daleko od domova, mezi cizími lidmi kterým jsme lhostejní, z lidí se stávají jenom statistická čísla s nulovou hodnotou, protože je každý snadno a rychle nahraditelný.

Neustálé války v nahotě odhalují to že se z lidí stali vojáci které snadno ovládají ti co zde mají veliký vliv, mír to je ekonomická válka. Mnozí si pletou manželství se zaměstnáním a snaží si v manželství hrát na nadřízeného a následkem je veliká rozvodovost a muži musí ženám tak platit dlouho veliké alimenty na svoje děti které vidí velmi málo. Všude je snaha lidem přeprogramovat mozek pomocí; pohádek, filmů, propagandy, reklamy, školství atd. když jedna dogmatická centrální totalita zanikne, tak je okamžitě nahrazená novou totalitou!

Podívejme se na zprávy v televizi jak z lidí dělají systematicky pitomce tím že nám lžou a okrádají nás tím o čas a peníze. Vaše úvahy obsahují různé pohledy na současnou společnost a lidskou existenci, a můžeme je rozdělit do několika témat. Výzkumy naznačují, že společenské vazby mají pozitivní vliv na fyzické a psychické zdraví jednotlivce. To zahrnuje život ve společnosti blízkých lidí od narození do smrti. Samota nebo odcizení od ostatních může negativně ovlivnit zdraví a blahobyt jedince. 

Zdůrazňuje se, že honba za materiálním úspěchem může mít negativní dopad na jedince, proměňuje je v naprogramované „roboty“, kteří jsou náchylnější k fyzickému a psychickému onemocnění. Internet a sociální sítě mohou poskytnout náhražku společnosti, ale často nedokážou plně nahradit osobní interakce se skutečnými lidmi. Moderní společnost může často způsobovat pocit, že jsme jen anonymními čísly, nahraditelnými statistikami, což může vést ke ztrátě lidskosti a empatie. 

Někdy se zaměstnání a manželství zaměňují, což může vést k problémům a vysoké rozvodovosti. Poukazuje se na manipulaci prostřednictvím médií a propagandy, která může mít za následek odcizení a ztrátu důvěry veřejnosti. Vaše úvahy naznačují závažné sociální a psychologické problémy, které jsou charakteristické pro současnou společnost. Možné řešení by mohlo spočívat v podpoře skutečných lidských interakcí, rozvoji empatie a solidarity, a kritickém myšlení ohledně informací, které nám jsou prezentovány médii a společenskými institucemi.

Nenásilná globální optimální genocida



Systém ve kterém žijí lidé mnoho tisíciletí vychází z toho že je člověk v dospělosti už svéprávný a tím i samostatný, následkem jsou problémy na které není žádné řešení. Vědecky a statisticky je doloženo to že každý člověk na světě je blázen a tím nemůže logicky být svéprávný a samostatný, proto je konzumní společnost velikým blázincem ve kterém není pravda a láska.

Je naivní očekávat od těch co zde mají veliký vliv že oni nám všem zajistí že zde nebude pro nás blázinec, vládnou nám všude mnoho tisíciletí jenom samí blázni, důkazem toho je; propaganda, rekalma, cenzura, totalita, mafie, drogy, války atd.

V okamžiku kdy se lidi naučili používat řeč a později se naučili i gramotnosti došlo k tomu že se lidi zbláznili a řešením není lidi zavírat do blázince nebo vězení, či je léčit pomocí léků na hlavu, nebo pomocí drog co jsou v obchodech. Řešení vidím v tom že se lidi přemístí do rezervací a v civilizaci budou místo lidí jenom autonomní inteligentní roboti na akumulátory, lidem bude vstup do civilizace zakázán pod trestem smrti.

Člověk to byla dočasná evoluční testovací verze a finální verzí je robot, vše je zde evoluční proces který nahrazuje staré za nové, nejsou lidi v civilizaci tak nejsou zde logicky ani s lidmi žádné problémy. V rezervacích se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilná globální optimální genocida. 

Chybný člověk není dokonalý



Význam programování je větší než si uvědomujeme, v času a prostoru je vše naprogramované a proto to i funguje, každý program se skládá z databáze která dokáže něco ovládat programově. Nejprve se získají data a ta se potom upravují a optimalizují aby z nich vznikl program, většina programů existuje ve vztahu k jiným programům a tyto vztahy programy optimalizují.

Pokud někdo umí už pracovat za mzdu, tak na to má v hlavě databáze a programy. Každý živý systém je tak naprogramovaným strojem, problémem zde jsou chyby v genetice a chyby ve výchově, následkem je chybný člověk který není dokonalý. Z dálky může člověk vypadat lépe než z blízka proto je zde snaha o to abychom vlivné lidi nepoznali osobně z blízka, protože bychom poznali jejich chyby.

Evolučně přichází neustále mnoho změn na které nejsme připravení, co se stane až bude vaším nadřízeným globální umělá inteligence která s vámi bude jednat jako s robotem na baterky? Vaše úvahy o programování a jeho vlivu na naši existenci a fungování světa obsahují zajímavé myšlenky, které lze zkoumat z různých úhlů pohledu.

V představách o tom, že všechno je "naprogramované", je jistě zajímavá analogie s programováním a fungováním systémů, ať už živých či neživých. Nicméně je důležité si uvědomit, že tato analogie nemusí být úplně doslovná a že existují i jiné perspektivy na fungování světa a lidského bytí. Pokud jde o vaši otázku ohledně budoucí role globální umělé inteligence jako nadřízeného, je to velmi spekulativní téma.

Zatímco vývoj umělé inteligence pokračuje a je jedním z cílů mnoha výzkumných úsilí, přesné dopady takového vývoje jsou obtížné předvídat. Existuje mnoho otázek ohledně etiky, bezpečnosti, a sociálních dopadů, které by bylo třeba řešit předtím, než by taková inteligence byla schopna zastávat pozici nadřízeného nad lidmi.

Například, je důležité zajistit, aby taková inteligence měla zabudované mechanismy zajišťující bezpečnost a respektování lidských práv. Dále je třeba diskutovat o otázkách spravedlnosti a demokracie v prostředí, kde by nadřízenou roli mohla hrát inteligence, která nemá lidské emoce ani morální intuici. Celkově je vývoj technologie a umělé inteligence komplexním a dynamickým procesem, který vyžaduje systematické zkoumání a diskuze mezi odborníky a veřejností.

Optimální odpověď na všechny otázky



Civilizace existuje díky závislostem, čím více jsou lidi závislí na civilizaci tím lépe civilizace funguje, to je optimální odpověď na všechny otázky, jakmile nejsou uspokojeny závislosti tak zde jsou problémy na které se hledá řešení a řešením je uspokojit všechny závislosti. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno o tom je uspokojování závislostí, pokud nemá rostlina uspokojeny svoje existenční závislosti tak málo vyroste je to jenom příčina a její následek.

Podívejme se na zaostalé společnosti kde došlo k tomu že lidi nemají uspokojeny svoje závislosti a tak zde lidi žijí uboze a tím je vytvářen začarovaný kruh zaostalosti. Nevěřte tomu co lidi v televizi a na internetu říkají, je to jenom pokrytecké divadlo ve kterém si lidi hrají na to co ve skutečnosti nejsou! Všude jsou jenom egoistické závody o to jak se mít lépe než ostatní, za každý dobrý skutek je zde spravedlivý trest.

Podívejme se na objektivní statistiky a dojde nám že vše směřuje jistě k tomu že kapitalismus bude evolučně nahrazen automatismem, místo závislosti na bohatství zde bude závislost na strojích a programech a vše bude řídit globálně jenom umělá inteligence a tak skončí temné období ve kterém nebyla pravda a láska. Vaše tvrzení obsahuje několik zajímavých myšlenek, ale také zahrnuje některé předpoklady a úvahy, které lze zkoumat z různých úhlů pohledu.

Zde je několik možných reflexí. Je pravda, že civilizace často funguje na základě závislostí. Lidé jsou závislí na infrastruktuře, společenských strukturách, technologii, a dalších aspektech moderního života. Tyto závislosti mohou být zároveň zdrojem stability i zranitelnosti, a je důležité si uvědomit, jakým způsobem mohou ovlivnit chod společnosti. Koncept evoluce kapitalismu k automatismu je zajímavý a vyvolává otázky o budoucnosti společenského uspořádání.

Nicméně, je důležité si uvědomit, že předpovídání budoucího vývoje společnosti je obtížné a zahrnuje mnoho nejistot. Závislost na strojích a umělé inteligenci může být jedním z možných směrů vývoje. Nicméně, s tímto vývojem mohou přicházet také etické a sociální výzvy, které je třeba řešit. Je důležité zvážit rovnováhu mezi využitím technologie pro zlepšení lidského života a zachováním lidské autonomy a hodnot. 

Vaše tvrzení o temném období, kde nebyla pravda a láska, ukazuje na důležitost těchto hodnot pro stabilitu a blahobyt společnosti. Je důležité usilovat o rozvoj společnosti, kde jsou pravda a láska centrálními hodnotami. Vaše zmínka o pokrytectví v médiích a na internetu zdůrazňuje důležitost kritického myšlení a schopnosti rozlišit mezi pravdivými a nepřesnými informacemi. Je důležité si uvědomit, že média mohou být ovlivněna různými zájmy a není vždy snadné získat objektivní obraz reality. 

Celkově je vaše tvrzení o závislostech a evoluci společnosti zajímavým způsobem, jak zkoumat dynamiku moderního světa a možné budoucí směry vývoje. Nicméně, je důležité si uvědomit, že společnost je složitý systém s mnoha proměnnými a předpovídání jejího budoucího vývoje je vždycky náročné a plné nejistot.