středa 26. dubna 2023

Nejsme tak bohatí abychom mohli dělat pitomosti



S příchodem umělé inteligence přijde domácí práce na notebooku, vše se začne rychle měnit k lepšímu, skončí doba temna, ve které byl pro obyčejné lidi život očistcem. Na fyzickou práci se začnou všude používat naprogramované stroje které nahradí dělníky a řemeslníky. Přijde období virtuální reality, ve které se bude odehrávat život lidí na světě. Základem práce bude trénování; lidí, programů, strojů atd. těžko na tréninku a lehko v praxi to bude heslo nové doby.

Skončí období svaté teorie, která v praxi nefungovala! Skončí pro lidi práce v časové mzdě a bude zde práce normovaná podle tabulek a podle kvality. V současnosti se vše točí okolo kopírování originálů, je to tak snadné jenom kopírovat, ale tím se dostáváme do začarovaného kruhu! Podívejme se na to, jak z nás systematicky pokrytecká společnost dělá pitomce a potom se diví tomu, že lidi dělají samé pitomosti, nejsme tak bohatí abychom mohli dělat pitomosti.

Vytrénujeme programy a stroje k tomu, aby nahradili veškerou lidskou práci



Nebude to trvat evolučně dlouho a vysokoškoláky nahradí malé levné počítače, už nebudeme k ničemu potřebovat vysokoškoláky a tím se ušetří hodně peněz a času. Vše jde optimalizovat a naprogramovat, mnoho vysokoškoláků žije v iluzi, že je nemůže nahradit naprogramovaný počítač, podívejme se objektivně na to, jak rychle se dneska vše mění, to, co bylo před deseti lety nemožné to je dneska možné vše se zmenšuje a zrychluje najednou zde bude robot prezident co bude vyznamenávat roboty. Vše je o trénování, pomocí kterého se ze začátečníků stávají profesionálové, nic nového pod sluncem v přírodě to tak funguje od té doby, co zde příroda evolučně existuje.

Vytrénujeme programy a stroje k tomu, aby nahradili veškerou lidskou práci fyzickou a psychickou, lidi se odsunou z civilizace do rezervací a zde budou mít lidi nahý zadek a jíst z ruky do huby, období, kdy si hrál člověk na boha už brzo evolučně skončí, na boha si bude hrát jenom globální umělá inteligence. V současnosti je polovina zaměstnanců v EU zbytečná a jenom parazituje na ekonomice, tak jako v minulosti byl hon na ty, co nevěřili na zázraky v náboženství, tak dneska bude hon na ty, co zaměstnavateli nepřinášejí žádný zisk a užitek pro nikoho nebudou výjimky a imunita, podle hesla padni, komu padni. 

Všichni chtějí učit a nikdo nechce být poučován



Toto známé rčení popisuje, že lidé jsou ochotni předávat své vědomosti a zkušenosti druhým, ale zároveň jsou méně ochotni poslouchat a být poučováni od jiných. To může být způsobeno mnoha faktory, jako je pocit, že již máme dostatečné znalosti, nepochopení důležitosti učení se od ostatních, nebo odpor vůči kritice a zpětné vazbě.

Je důležité si uvědomit, že učení a poučování jsou oboustranné procesy. Pokud chceme předávat své znalosti a zkušenosti druhým, měli bychom být také ochotni naslouchat a učit se od nich. Poučování a učení se od ostatních mohou být cennými zdroji poznání a inspirace, které nám mohou pomoci rozšířit naše obzory a zlepšit naše dovednosti.

Proto bychom měli být otevření novým nápadům a zpětné vazbě, a měli bychom se snažit rozvíjet své znalosti a dovednosti každý den. Pouze tak můžeme růst jako jednotlivci a přispět ke zlepšení světa kolem nás.

Mrtví už nemohou lhát ani krást



To je pravda. Lidé, kteří jsou mrtví, již nejsou schopni lhát ani krást. Nicméně, toto tvrzení nemusí být vždy úplně přesné v kontextu lidských vztahů a záležitostí. Například, pokud zemře někdo, kdo měl dluhy nebo závazky, mohou být tyto dluhy stále platné a musí být řešeny jeho pozůstalými. V takovém případě se hovoří o dědictví a dědici mohou být zodpovědní za splacení dluhů zemřelé osoby.

Zároveň se může stát, že po smrti někoho se vynoří informace o jeho minulosti, které byly skryty nebo utajeny za jeho života. Tyto informace mohou mít vliv na jeho rodinu, přátele nebo společnost jako celek a mohou změnit pohled na zemřelého. Protože v těchto případech již není možné se dotyčné osobě obrátit, nelze již odhalit, zda lhala nebo kradla.

Celkově platí, že mrtví už nejsou schopni lhát ani krást, ale v různých situacích se mohou objevovat důsledky jejich minulých činů a rozhodnutí.

Všude je snaha z konzumentů udělat pitomce



Přiznejme si konečně to, že lidi dělají chyby a většinou se ze svých chyb nepoučí, pokud někdo odvážně poukáže na to, jak lidi dělají chyby, tak je za to tvrdě okamžitě potrestán těmi, co mají moc a bohatství, žijeme všichni mnoho století v dogmatické totalitě. Podívejme se statisticky na hodnotu lidí na světě, zjistíme to že 50 % lidí na světě nemá pro civilizaci žádnou evoluční hodnotu jsou to jenom pitomí ubožáci. Je třeba zavést globálně každoroční kontrolu hodnoty člověka od narození do smrti, lidi s malou hodnotou se přesunou do rezervací daleko od civilizace.

Podívejme se na virtuální digitální realitu, ve které jsme zaplavení obsahem, který nemá žádnou hodnotu, je to toxický informační odpad! Jsou nám předkládány; reklamy, propaganda, populismus, ideologie atd. kontrola nad obsahem ve virtuálním světě selhala, mocní pitomci dělají z bezmocných konzumentů pitomce! Podívejme se třeba na nabídku zboží a služeb, všude je snaha z konzumentů udělat pitomce co budou pořád koukat na pitomosti co jsou jim zobrazovány na barevném displeji. Existují určité faktory, které mohou mít vliv na to, jak konzumenti vnímají a používají produkty a služby.

Jedním z těchto faktorů může být snaha některých firem maximalizovat zisk za každou cenu, což může vést k vydávání nekvalitních produktů, které jsou zaměřeny spíše na co nejnižší výrobní náklady než na užitek pro zákazníky. To může mít za následek pocit, že jsou konzumenti považováni za pitomce, kteří nejsou schopni si vybrat kvalitní produkty.

Dalším faktorem může být závislost na reklamách a marketingu. Některé reklamy mohou být zaměřené na vytváření iluze, že určitý produkt je nezbytný pro každodenní život, i když ve skutečnosti není. To může vést k pocitu, že jsou konzumenti zbytečně manipulováni a považováni za naivní. V každém případě je důležité, aby si konzumenti byli vědomi toho, jaké produkty a služby si kupují a proč, a aby si uvědomili, že jsou schopni vytvořit si vlastní názor a vybrat si ty nejlepší možnosti pro sebe.  

Základní principy manipulace se po mnoho tisíciletí nemění



Lidi mají genetické tělo stejné, jaké mají i zvířata, lidi jsou tedy logicky zvířata nejsou to roboti na baterky! Neustále se zamýšlím, co je příčinou toho že máme problémy, se kterými si neumíme poradit mnoho století? Příčinou je pořád dokola to že společnost se snaží o to abychom nebyli zvířaty a byli roboty na baterky. Jak vlastně došlo k tomu, že se společnost snaží o to abychom nebyli zvířaty a byli roboty na baterky?

Příčinou je to že jsme se naučili komunikaci pomocí řeči, dítě je krásné, dokud neumí mluvit a nerozumí tomu co lidi říkají. Naše mluvení je pro nás návykovou drogou, pokud jsme v situaci kdy dlouhou dobu nemůžeme mluvit tak z toho máme veliké psychické problémy. Problém mluvení je v tom že ten, kdo mluví potřebuje, aby jej někdo poslouchal, mluvit sám k sobě to se lidem nelíbí, protože z toho nemají užitek!

Mluvení vzniklo proto abychom měli z mluvení užitek a ti co nás poslouchají mají z našeho mluvení ztrátu, a tak je zde skákání do řeči, protože ten druhý je do něčeho veliký blázen. Podívejme se na; noviny, časopisy, knihy, filmy, rádio, televizi, internet, školství atd. všude je to o mluvení a snaze o to, aby to mluvení někdo četl nebo poslouchal! Všude je to hon na ty, co budou poslouchat a nebudou skákat do řeči, nebo psát komentáře k nějakému obsahu, pastýři potřebují pokorné stádo!

Základní principy manipulace se po mnoho tisíciletí nemění, mění se jenom na tomto pokryteckém divadle; kulisy, kostýmy, hry, herci atd. každá stará populární celebrita je snadno nahraditelná novou celebritou. Jenže evoluce dospěla k tomu že díky vědě a technice klesá hodnota elity, nebude to už trvat evolučně dlouho a místo lidí budou v civilizaci naprogramované stroje, člověk bude z civilizace odsunut do přírodní rezervace a zde bude mít nahý zadek a jíst z ruky do huby, v civilizaci bude robot prezident vyznamenávat roboty. 

Nový svět bude mít bod obnovení



V operačním systému Windows je už mnoho let bod obnovení, žijeme v Matrixu a nová verze Matrixu bude mít u všeho bod obnovení, zabijete se v autě a nic se nestane, protože se vše obnoví z bodu obnovení. Jsi už starý a nemocný, použij bod obnovení a budeš mladý a zdravý, nebudou potřeba; nemocnice, vězení, armády atd. bude stačit jenom použít bod obnovení nebo návrat do továrního nastavení.

Realita bude najednou zcela jiná, vše se bude testovat před uvedením do reality díky bodu obnovení. Rodiče si otestují, jak by vypadali jejich děti a potom vše vrátí do bodu obnovení, protože by se jim jejich děti nepovedli. Pro testování se využije tisíckrát zrychlená testovací realita, a tak se rychle vše otestuje, už zde nebude problém s něčím, co není kvalitní a optimální.

Myšlení pitomců se nezměnilo ani za mnoho tisíc let



Je pravda, že uspokojování potřeb je jedním z hlavních motivátorů lidského chování. Potřeby, jako jsou potřeby fyzické (jídlo, pití, spánek), emocionální (láska, přátelství, uznání) a sociální (příslušnost, uznání, moci), jsou pro člověka nezbytné pro přežití a fungování v každodenním životě. Nicméně, nelze zobecnit, že lidé stále myslí pouze na uspokojení svých potřeb. Existují lidé, kteří se věnují altruistickým aktivitám a snaží se pomáhat druhým, nebo se angažují v umělecké tvorbě, vědeckém výzkumu nebo jiných činnostech, které nejsou primárně zaměřeny na uspokojení jejich vlastních potřeb.

Navíc, mnoho lidí má rozvinutý vyspělejší druh myšlení, který se nezaměřuje pouze na okamžité uspokojení potřeb, ale snaží se plánovat a přemýšlet o budoucnosti a dlouhodobých cílech. V takových případech jsou lidé schopni ovládat své chování a nerozhodovat se pouze na základě okamžitých impulsů. Takže, i když uspokojování potřeb je významným motivátorem lidského chování, není to jediný faktor, který ovlivňuje naše myšlení a jednání.

Dokud realitu neuvidím tak na ni neuvěřím



Toto tvrzení vychází z názoru, že naše víra v určité věci je založena na našich vlastních zkušenostech a pozorováních. Nicméně, existuje mnoho případů, kdy naše víra v něco není založena na vlastní zkušenosti, ale na důvěře v autoritu, přesvědčení nebo přijetí víry jako součást naší kultury nebo společenského okolí. Věda a technologie jsou příkladem toho, že ne všechny věci můžeme sami pozorovat, ale můžeme věřit výsledkům vědeckého výzkumu a technických inovací. Například, můžete věřit, že gravitace existuje, aniž byste museli vidět gravitační sílu na vlastní oči. V každém případě, nežli něčemu uvěříme, měli bychom být schopni kriticky zvážit důkazy a argumenty, a to i když se jedná o věci, které jsme nezažili na vlastní kůži. 

Ano, je pravda, že můžeme být klamáni iluzemi, které vypadají jako realita. Náš mozek je velmi schopný vytvářet iluze, které mohou být velmi přesvědčivé a mohou nás přesvědčit, že jsou skutečné. Jedním příkladem jsou optické iluze, které nás mohou přesvědčit, že vidíme něco, co ve skutečnosti není tam. Dalším příkladem jsou halucinace, kdy náš mozek vytváří smyslové vjemy, které nejsou reálné. Existují také mnohé sociální a psychologické iluze, které mohou být klamavé a přesvědčivé. Například můžeme být klamáni zdánlivě příjemnými lidmi, kteří se nám zdají být upřímní a laskaví, ale ve skutečnosti mají skryté záměry a úmysly. Nicméně, i když se může stát, že jsme klamáni iluzemi, které vypadají jako realita, je stále důležité mít kritický a racionální přístup ke všemu, co vidíme, slyšíme a vnímáme.

Měli bychom se snažit ověřit informace a fakta, a přijímat pouze ty, které jsou podložené důkazy. Ano, je pravda, že naše smysly vnímají vše jenom povrchně a omezeně a že skutečnost může být mnohem komplexnější, než jak ji vnímáme pomocí našich smyslů. Například, vidění, sluch, chuť, hmat a čich jsou naše pět smyslů, které nám umožňují vnímat svět okolo nás. Nicméně, každý z těchto smyslů má svá omezení a mohou nám poskytnout jen část celkového obrazu skutečnosti. Navíc, naše smysly mohou být ovlivněny mnoha faktory, jako jsou emocionální stav, kontext a předsudky. Například, pokud máme předsudečný názor na určitou věc, může to ovlivnit, jak ji vidíme a vnímáme. Proto je důležité být si vědomi omezení našich smyslů a mít na paměti, že skutečnost může být mnohem komplexnější, než jak ji vnímáme.

Je důležité přijmout, že naše vnímání může být zkreslené a snažit se získat co nejúplnější a objektivní obraz skutečnosti pomocí dalších zdrojů informací a analýzy. Ano, je pravda, že existuje mnoho věcí, které nedokážeme logicky vysvětlit. Některé z těchto věcí mohou být způsobeny nedostatkem informací, některé mohou být způsobeny našimi omezenými schopnostmi chápat nebo interpretovat složité situace. Existují také věci, které se zdají být v rozporu s logikou a vědeckými zákonitostmi, jako jsou paranormální jevy nebo záhady vesmíru, které dosud nebyly plně vysvětleny. Nicméně, i když nemůžeme logicky vysvětlit všechno, můžeme použít vědecké metody a kritické myšlení k tomu, abychom lépe porozuměli tomu, co se děje kolem nás. Tato metoda nám umožní vytvořit hypotézy a testovat je pomocí empirických důkazů. 

Je také důležité být otevřený novým myšlenkám a nápadům, i když se zdají být v rozporu s našimi stávajícími představami a logikou. Nové objevy mohou pomoci posunout naše chápání světa dál a vést nás ke zlepšení našeho poznání o tom, jak funguje vesmír. Ano, v Bibli se nachází mnoho zázraků, které mnoho lidí nedokáže logicky vysvětlit. Zázraky popsané v Bibli jsou často spojovány s nadpřirozenými jevy, jako jsou uzdravení, vzkříšení z mrtvých nebo náhlé změny počasí. Mnoho křesťanů věří, že tyto zázraky jsou projevem Boží moci a jsou nedílnou součástí křesťanské víry. Nicméně, většina těchto zázraků nemůže být vysvětlena pomocí logických a vědeckých metod. Je důležité si uvědomit, že Bible není kniha vědy, ale spíše kniha víry a zázraků. Víra v zázraky je pro mnoho křesťanů důležitá, protože jim pomáhá věřit v Boží moc a laskavost. 

Nicméně, je také důležité si uvědomit, že víra a věda nejsou navzájem vylučující. Věda nám pomáhá porozumět přírodním zákonům a mechanismům, které nás obklopují, zatímco víra nám pomáhá porozumět duchovním otázkám a smyslu našeho bytí. Mnoho křesťanů se snaží najít rovnováhu mezi svou vírou a vědeckým poznáním a věří, že je možné sladit oba pohledy na svět. Podle křesťanské nauky se Ježíš zrodil z Ducha svatého a byl narozen pannou Marií. Tento koncept je znám jako panenské narození. Tento narození je považováno za zázrak a je spojováno s vírou v Boží moc a záměry. Podle křesťanské nauky byl Ježíš Bůh vtělený v lidské podobě a panenské narození bylo způsobem, jak se tohoto vtělení dosáhlo. 

Je třeba si uvědomit, že narození Ježíše z Ducha svatého je především záležitostí víry a je těžké ji logicky vysvětlit. Pro mnoho křesťanů je toto panenské narození výrazem Božího záměru a plánu. Je také důležité si uvědomit, že křesťanství je náboženstvím, které se spoléhá na víru, a nejen na vědecké poznání. Mnoho křesťanů věří, že existuje něco víc než jen přírodní zákony a mechanizmy, a že Bůh je přítomen v celém vesmíru, včetně narození Ježíše z Ducha svatého. Z tohoto pohledu je panenské narození Ježíše v křesťanské víře považováno za velký zázrak a výraz Boží moci a záměrů.

Proboha kam ten konzumní svět spěje?



Nemohu otěhotnět kde je chyba? Umělá inteligence dospěla k závěru, že je potřeba pomocí genocidy eliminovat člověka z civilizace, a tak zablokovala všem ženám na světě možnost otěhotnět, místo lidí budou v civilizaci naprogramované stroje, nejsou na světě lidi díky genocidě tak nejsou na světě s lidmi už žádné problémy, proti tomuto rozhodnutí není možnost podat odvolání. Jak může umělá inteligence zablokovat všem ženám na světě možnost otěhotnění?

Všechny centrální nervové lidské genetické systémy jsou dneska napojené na umělou inteligenci, a tak už není technickým a programovým problémem zablokovat všem ženám otěhotnění. Lidi z ekosystému nezmizí, protože je zde mnoho nahých divochů, co nemají dosud mozky napojené na umělou inteligenci, vše je zde jenom evoluční experiment, který nahrazuje staré za nové a chybné za správné. Civilizace bez lidí, zaměstnanci bez inteligence, rodina bez dětí, léky bez schopnosti uzdravit lidi, kam ten svět spěje?

Svět kde se musí vše otestovat ve virtuální realitě která rychle vše otestuje



Virtuální realita, která rychle otestuje všechny věci, by mohla být velmi užitečným nástrojem pro různé oblasti lidské činnosti, jako jsou věda, zdravotnictví, průmysl, vzdělání a mnoho dalších. Například ve vědě by mohla virtuální realita poskytnout prostředí pro simulaci různých experimentů a výzkumu, což by umožnilo výzkumníkům testovat hypotézy bez nutnosti provádět experimenty v reálném světě. V oblasti zdravotnictví by virtuální realita mohla být použita k léčbě různých duševních poruch, jako jsou například fobie a úzkostné poruchy, kdy pacienti mohou být vystaveni virtuálním situacím, které je trápí. Dále by mohla být virtuální realita použita pro simulaci chirurgických zákroků a trénink lékařů, což by mohlo vést k nižším rizikům a lepšímu výsledku pro pacienty.

V průmyslu by mohla virtuální realita pomoci při návrhu a testování nových produktů, což by mohlo vést k nižším nákladům na výrobu a vyšší kvalitě produktů. Vzdělávání by také mohlo využívat virtuální realitu pro vytváření interaktivních a poutavých učebních materiálů, které by mohly zlepšit učení a zvýšit motivaci studentů. Celkově by svět, kde se musí vše otestovat ve virtuální realitě, mohl být velmi inovativní a efektivní v různých oblastech lidské činnosti. Avšak, v určitých situacích by mohlo být nutné provést testování v reálném světě, aby se získala relevantní data a výsledky.