pátek 31. května 2024

Každá popularita je zde dočasně



To co je populární o to se lidi a organizace nejvíce zajímají, to má logicky i svoje klady a zápory, popularita není jenom u lidí setkáme se s ní i ve vesmíru a přírodě jenže tato popularita nás tolik nezajímá.

Většinou je popularita u něčeho jenom lokální a dočasná, pro mnoho lidí a organizací je popularita drogou na které je zde závislost, zpravodajství nás informuje o populárních událostech a populárních lidech je to pro ně dobrý obchod.

Móda se snaží o to aby bylo něco populární to umožňuje lepší odbyt zboží a služeb, pomocí populismu dochází k tomu že se lidem přeprogramuje mozek tak aby bylo snadné s lidmi centrálně manipulovat. Mnohdy dochází k tomu že je populární něco co lidem škodí jde třeba o války nebo drogy, čas má dost času na to aby dokázal odhalit to jak lidi dělali v minulosti chyby.

Digitální otroctví restartuje civilizaci



To co slouží profesionálům to amatérům vládne, příkladů by se mohlo uvést velmi mnoho, stačí se jenom zamyslet, každý je tak v něčem profesionálem a v jiném je amatérem. Mnoho amatérů se snaží být profesionály v mnoha specializacích a brzo zjistí že jsou naivní, kdo je vlastně profesionál je to ten kdo dostane za práci dobře zaplaceno?

Profesionálem je ten kdo má mnoho let praxe a tak už nechybuje, to že někdo má v nějaké specializaci veliké vzdělání, z něj automaticky nedělá profesionála. Amatérská práce se v současnosti stala problémem na který není optimální řešení to jistě má nějakou příčinu?

Tou příčinou je to že lidi mají dosud ještě ubohé genetické tělo, jakmile konečně dojde evolučně k tomu že se lidi digitalizují a místo genetického těla budou mít počítač opticky připojený k virtuální globální realitě tak zde už nebude problém s amatéry a každý digitální otrok bude profesionálem který nechybuje.

Co je zde na věčné časy?



Vše je zde jenom o začátku a konci, čas je doba mezi začátkem a koncem něčeho co je aktivní nebo pasivní. Na počátku nevíme co bude na konci pokud se něco pravidelně neopakuje. Občas o něčem tvrdíme že to zde bude na věčné časy a většinou se ukáže že tyto věčné časy zde byli dočasně. Většinou platí pravidlo že čím je něco větší tím déle to zde i existuje a to co je velmi malé zde krátce existuje.

Nejdéle zde existují pravidla vesmíru a pravidla života, tato pravidla se vytvořila na počátku vesmíru a života a budou zde do té doby dokud bude existovat vesmír a život, opakem jsou pravidla která vytváří náboženství a politika, tato pravidla rychle vznikají a rychle zanikají. Ti co zde mají veliký vliv díky centralizaci a monopolu se snaží vytvářet subjektivní pravidla která zde jsou dočasně a někdy o těchto pravidlech tvrdí populisticky že zde budou na věčné časy!

Každý je zde dočasně, jenom smrt je jistá, a tak věříme na to, že je něco po smrti, jenže po smrti nic není, život je o přicházení a odcházení, neustále do nás mnohé přichází a mnohé z nás odchází, neustále někam přicházíme a potom odcházíme, nakonec odejdeme z tohoto světa do světa, kde není strach. Tam kde je život tam je i strach, na strachu je založen život, strach to je informace, která nám oznamuje chyby a říká nám, pokud budeš chyby opakovat tak zle dopadneš. Dočasnost je naším osudem, nic zde není na věčné časy!

Uplyne mnoho času a zmizí vše co zde dneska je a bude zde zcela nový svět ve kterém budou nová pravidla podle kterých zde bude vše fungovat, je mnoho knih a filmů co se snaží nám ukázat budoucnost, jde ale jenom o pohádky pro hlupáky! Budoucnost nejde odhadnout ani vypočítat pomocí počítačů, protože při odhadech a výpočtech logicky vždy vycházíme ze současnosti a naší subjektivity. Evoluce nahrazuje staré za nové, budoucnost je o tom že staré zanikne a bude zde vše nové.

Vše, co jsme pracně vytvořili to bude evolucí recyklováno! Budoucnost je o změnách, na které nejsme připravení, staré se zastaví a nové se rozeběhne, minulost nezměníme a o budoucnosti nic nevíme, každá současnost je zde dočasně! Tento výrok lze chápat různými způsoby, ale v základním smyslu je pravdivý. Čas je neustále plynoucí a nezastavitelný faktor, který je pro nás všechny stejný. Na rozdíl od něj jsou všechny věci a situace v našem životě dočasné a mohou se měnit v závislosti na okolnostech.

Vzhledem k tomu, že čas je neustále v pohybu, je důležité si uvědomit jeho hodnotu a naučit se ho správně využívat. Každá minuta, kterou strávíme, se nikdy nevrátí, a tak je důležité si uvědomit, jakým způsobem ji využijeme. Můžeme se například rozhodnout věnovat čas rodině a přátelům, učit se nové věci, relaxovat, pracovat na svých cílech a tak dále. Tento výrok nám také připomíná, že život je krátký a že bychom měli plně žít každý okamžik. Je důležité si uvědomit, co je pro nás skutečně důležité a co nás naplňuje, a investovat čas do věcí, které jsou pro nás smysluplné a hodnotné.

Jaký má zde to vše smysl?



Války v nahotě odhalují že svět ve kterém existujeme je jenom iluze, proto zde existují války ve kterých je možné vraždit lidi a ničit hodnoty protože vše je zde jenom iluze. Jsme klamání mnohým více než  jsme si schopní a ochotní uvědomit, ve světě iluzí z ničeho vše vzniká a potom se to zase v nic navrací a tak se zde vše po nekonečný čas recykluje.

Pokud máte štěstí a stane se z vás; král, papež, prezident, celebrita, ředitel, milionář atd. tak zjistíte že jste jenom herec co si hraje na to co ve skutečnosti není. Neustále je zde otázka a jaký má zde to vše smysl a logiku pokud je vše jenom iluze? Iluze jsou manipulátorem s tím co zde je, pokud by zde nebyli iluze tak by nebylo možné snadno se vším manipulovat tak je potřeba podle situace.

Inteligence je továrnou na iluze



Inteligentní je to co je schopné z více možností zvolit správnou možnost, aby to fungovalo musí mít to co je inteligentní správnou velikou databázi a veliký výpočetní stabilní výkon, jsme už schopní zajistit veliký početní výkon ale nejsme schopní vytvořit správnou databázi která je optimalizovaná a aktualizovaná v reálném čase.

Všechny databáze které umíme draho za dlouhou dobu vytvořit jsou plné chyb a nejsou optimalizované a aktualizované. Problémem je naše subjektivita, to co je pro tebe subjektivní pravdou to je pro mě obyčejná lež, objektivní pravda je utopie! Podívejme se na to co zaznamená objektiv na elektronický snímač, abychom z těchto surových dat získali informace musíme tyto data programově zpracovat na informace ve formě fotografie nebo videa, program který data zpracuje má za následek subjektivní informace.

Hodnotné je to co bylo nějak zpracováno, vše je zde o práci v nás a okolo nás, práce má za následek subjektivitu, na knihách je dobře vidět lidská subjektivita kdy každý kdo umí napsat knihu, vidí čas a prostor subjektivně jinak něž to vidí čtenáři jeho knihy. Nebo se podívejme na ukřižování Ježíše Krista, z jednoho subjektivního pohledu je Ježíš Kristus světec a z jiného subjektivního pohledu je to kacíř, není člověk ten co by se zavděčil lidem všem, o tom je problém s naší subjektivitou. Moje subjektivní hra a moje subjektivní pravidla, následkem je konflikt nebo válka!