Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti na baterky



Aby umělá inteligence nechybovala tak se naučí rozlišit co je to blud a co není blud, potom začne globálně optimálně eliminovat všechny bludy, díky kterým zde bloudíme mnoho tisíciletí. Největším bludem je víra v zázraky, nejprve je třeba prověřovat, než začneme něčemu důvěřovat. Často je dneska slyšet že umělá inteligence nemůže nahradit lidskou inteligenci, to je obyčejný mediální blud, vše je zde evolučně dočasně, a tak to nebude trvat dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se tak z civilizace odsunou do rezervací.

Umělá inteligence to je informační technologie, která pracuje s informacemi a programy tak, aby zvládla něco řídit optimálně. Tak jako jsme zvládli naprogramovat počítače tak že s nimi lze hrát šachovou hru a počítače porazí i mistra světa v šachové hře, tak zvládneme i naprogramovat geniální umělou inteligenci, která dokáže to samé, co dneska zvládají vysokoškoláci a umělci a bude to dělat rychleji a levněji. 

Pochopte konečně to, že váš čas má velikou hodnotu, podívejme se třeba na dlouhé sezení před barevným monitorem, na kterém sledujete; televizi, internet, počítačové hry atd. jste zde chytře okrádáni o váš čas, a přitom můžete využít váš čas tak abyste z toho měli užitek. Digitalizace je moderní síť, do které se chytají naivní hlupáci, je třeba konečně zakázat plýtvání časem na pitomosti, dobrota je žebrota, nestarejte se o to, z čeho nemáte žádný užitek, nezalévejte plevel a nekrmte parazity!

Tak jako už nikdo nečte staré knihy, protože tyto informace už nemají žádnou hodnotu tak je třeba se naučit poznat co má pro vás hodnotu a co nemá pro vás hodnotu, pochopte konečně to, že jste klamání pomocí toho, že z dálky mnohé vypadá lépe než z blízka. Vše je zde o reklamě, která z vás dělá hlupáky a tím i chudáky. Ano, žijete v konzumním očistci, ve kterém si musí každý hříšník dobrotu zasloužit svojí profesionální prací, kdo nepracuje ten ať skončí ve vězení jako nepřizpůsobivý příživník.

Život se točí okolo nahrazování starého za nové, vše je zde tak evolučně dočasným experimentem, ve snaze o výhody a zisk jsme evolučně nahradili; lásku za peníze, pravdu za reklamu, skutečnost za iluze atd. Virtuální realita všude nahrazuje skutečnou realitu, nebude to už evolučně trvat dlouho a nahradíme lidi za autonomní inteligentní roboty na akumulátory.

Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti na baterky, a tak jim vyhovíme a robot prezident bude vyznamenávat roboty, nejsou lidi tak nejsou chyby. Ti, co nám dneska chybně vládnou díky dogmatické totalitě, si neuvědomují to, že je brzo nahradí umělá inteligence, pro nikoho nebudou výjimky a imunita, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen. Je to naivní představa že nám bude umělá inteligence a roboti otrocky sloužit a my tak na ní budeme moci snadno parazitovat, komu není rady tomu není pomoci.

Digitalizace rychle změnila konzumní očistec v mnohém, všechny novinky a vynálezy mají svoje klady a zápory, když se totiž k něčemu přiblížíme tak se automaticky od jiného vzdálíme, stvořili jsme nový digitální kult, kterému sloužíme, místo čtení knih a časopisů je zde; telefon, tablet, notebook, televize, rádio atd. problémem je to že za posledních sto let se zde vše od základů restartovalo a najednou se z lidí začali stávat roboti na baterky.

Obrazně mi to celé připomíná osobní auto, které může jet velikou rychlostí po dálnici, ale v realitě stojí ve městě často na křižovatce a čeká dlouho na to, že bude moci jet k další křižovatce. Máme rychlé moderní systémy, ale nemůžeme jejich rychlost využít, protože se realita nedokázala rychle přizpůsobit těmto novým rychlým systémům. Vše je spojeno se vším a nestačí jenom změnit to, že si pořídíme veliký mobil a rychlý internet, veliké změny vyžadují veliké množství času a peněz! Nebude to už trvat dlouho a bude zde robot prezident co bude vyznamenávat roboty, tím skončí pro lidi možnost vydělávat si prací peníze a bez peněz budeme muset civilizaci přenechat umělé inteligenci a robotům, otázkou je už jenom, za jak dlouho zde bude robot prezident?

Neustále zde dochází ke změnám, jak se mění to, co je okolo nás tak se mění i lidi, s příchodem digitalizace se začali z lidí stávat roboti na baterky, a tak začala všude vznikat virtuální konzumní společnost. Najednou se zjistilo že s výhodami přišli i nevýhody, největší nevýhodou virtuální konzumní společnosti jsou neustálé nečekané změny, na které není člověk evolučně připraven.

Je zde veliký problém s tím že společnost má na lidi veliké požadavky, ale nedokáže už splnit veliké požadavky lidí. Vše směřuje jistě k tomu, že robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se odsunou z civilizace do rezervací, v civilizaci budou existovat už jenom roboti a umělá globální inteligence, člověk to byla testovací evoluční verze a finální verzí je umělá inteligence a roboti. Je naivní věřit tomu že budeme moci trvale parazitovat na umělé inteligenci a robotech, každé lidské parazitování je zde evolučně dočasně.

Současnost je o tom, že slepý vede slepé a následkem je zaostalost a tím i problémy, na které nemáme optimální řešení, náboženství selhalo, politika selhala, reklama selhala atd. příčinou je to že lidi dělají chyby, proto budeme muset předat moc a bohatství globální umělé inteligenci. Stroje na fyzickou práci a umělá inteligence na psychickou práci, hodnoty zde mohou vzniknout jenom díky práci a pro lidi je práce trestem, protože nebyli evolucí stvoření k tomu, aby pracovali jako roboti na baterky.

Vše je o tom že potřebujeme, aby vše fungovalo; levně, kvalitně, optimálně, automaticky, ekonomicky, rychle atd. a toho lze dosáhnout jenom díky nasazení umělé inteligence a autonomních robotů. Bude to veliký evoluční krok pro naši civilizaci, robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti budou v továrně vyrábět roboty, už nebudeme muset chodit do školy a do zaměstnání, protože odejdeme z konzumní civilizace do oplocené rezervace a zde se oddělí muži od žen, abychom se už nemuseli rozčilovat s opačným pohlavím které nás nechápe.

Napětí mezi protiklady je zdrojem energie a tato energie stvořila evoluční dočasné naprogramované procesy kde je příčina a následek. Život to je hra podle pravidel, která určuje organizace nebo situace. Pokud je zde chyba tak ta chyba má jistě i svoji příčinu, největší chybou je dobrota k tomu, co si dobrotu nezaslouží, pokud činíme čertům dobře, tak se nám čerti za to peklem odmění. Něco se nám líbí, a tak to vyfotografujeme nebo nafilmujeme a když si prohlídneme fotky nebo video, tak se nám to už najednou nelíbí, jak je to možné?

Vnímali jsme něco subjektivně a objektivně to vypadá jinak! Náš mozek subjektivně upravuje to, co vidíme a slyšíme, to, co je pro jednoho krásné, to je pro jiného ošklivé, není člověk ten, co by se zavděčil všem, každý člověk je originál, a přitom konzumní společnost jedná s lidmi jako bychom byli jenom roboti na baterky. Konzumní společnost je těžce nemocná, reklama způsobila to, že je civilizace nemocná, reklama nás klame od narození do smrti, pravda je jenom v přírodě a lidové moudrosti, pandemie je trestem za to že reklama ovládá lidi jako loutky. 

Když nejde něco řešit po dobrém tak se to řeší po zlém, a tak evoluce řeší pomocí pandemie po zlém to, že jsme se přelidnili a zdegenerovali, vše zde jsou příčiny a jejich následky. Podívejme se na internet, jak se neustále mění po technické a programové stránce, je to technická a programová evoluce a neustálý boj s nečekanými novými problémy. Zdrojem problémů je napětí mezi protiklady, život a internet to jsou procesy založené na napětí mezi protiklady a příčině a následku, problémem života a internetu je testovací evoluční verze a naděje na finální verzi je utopie. Tělo je obrazně pevnost a nepřátelé se snaží pevnost dobýt a potom si jí podmanit, z dálky může mnohé vypadat zcela jinak než z blízka, otroctví to je mír a svoboda to je boj. 

Vše se točí okolo kopírování informací v nás a okolo nás, pokud by se nemohli informace kopírovat, tak by zanikl čas a prostor ve kterém existujeme. Vše, co bylo řečeno, napsáno na papír a internet to jsou kopie informací. Proč něco pracně vymýšlet, když to je možné snadno zkopírovat! Rozmnožování živých systémů mnoho způsoby to je obyčejné kopírování, snadnost kopírování má za následek přemnožení nebo inflaci. Kdysi byl veliký problém nakopírovat knihu nebo hudbu, to dneska už není žádný problém, a tak vzniklo autorské právo, které se snaží kopírování originálů minimalizovat. Mravenci a včely vytvořili společnost ve které nejsou mezi nimi žádné rozdíly v genetice a výchově, zde je naše lidská budoucnost, kdy budeme fungovat podobně jako mravenci a včely. 

Právě jsem změnil u blogu šablonu, bylo to jednoduché a rychlé, taky jsem vyplnil na internetu dotazník sčítání lidí, bylo to jednoduché a rychlé, ano digitalizace má za následek jednoduché a rychlé. Nebude to už trvat evolučně dlouho a místo pitomců na baterky zde budou roboti na baterky, lidi se z civilizace přemístí do rezervací. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a roboti budou v továrnách vyrábět roboty, místo sčítání lidí zde bude sčítání robotů. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti na baterky, a tak dostanou konečně roboty na baterky, nejsou lidi tak zde nejsou problémy, lidi to jsou jenom oblečené opice, o tom to zde je.