Vše je o tom že jsme si cizí a z cizího krev neteče



Na akumulátory je; notebook, mobil, hodinky, automobil, kolo atd. vše je na baterky a nebude to trvat evolučně dlouho a budou zde všude autonomní roboti na akumulátory! Práce pro lidi už žádná nebude, protože na práci zde budou autonomní roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty které bude globálně ovládat umělá inteligence.

Ženy se budou globálně sterilizovat, protože společnost už lidské děti nebude k ničemu potřebovat, ve statistce globálně narozených dětí za rok bude jenom nula, každý rok tak bude na světě méně lidí až za evolučně krátkou dobu zde lidi skončí a místo lidí zde budou jenom autonomní roboti.

Když to nejde s lidmi po dobrém pomocí antikoncepce, tak se to vyřeší pomocí sterilizace, už zde nebude problém s alimenty a po rozvodu nebudou soudní spory o děti. Pokud zde nebudou děti tak se zavřou logicky školy a nebude se vyrábět zboží určené pro děti. Populární budou staré filmy, kde je hodně dětí, místo dětí si budou lidi pořizovat psy a kočky.

Všude je jenom povrchní subjektivní informace, není čas ani nálada o to abychom poznali skutečnou pravdu navíc je zde snaha pomocí propagandy a cenzury manipulovat mediálně s pitomci. Vše je zde už jenom hra, ve které jde o popularitu u zboží a politiků, neustále se experimentuje s lidskou psychikou a následkem je stres a deprese nikdo za nic nemůže každý si jenom plní svoje povinnosti.

Vše je o závislostech, tak jako je zde závislost na droze tak je zde i závislost na informacích, pokud je zde potřeba tak je snaha jí uspokojit, jsou produkty, které se mnoho propagují a jsou zde produkty které se nepropagují, propaguje se to, co jde špatně na odbyt, a to jde dobře na odbyt to se nepropaguje.

Filmy v televizi odhalují, co nás zajímá a co nás nezajímá, na vše máme statistiky a testování, otázkou je, pokud se lidi evolučně nahradí za autonomní roboty, budou se roboti zajímat o zprávy?

Zpočátku jsem používal dlouho testovací verzi Windows 11 a potom jsem přešel na finální verzi Windows 11 zjistil jsem, že je Windows 11 náročnější na výkon počítače více než Windows 10 proto je zde kontrola při instalaci která zablokuje instalaci na staré pomalé počítače.

Zkoušel jsem i nahradit Windows Linuxovou distribuci, problém zde byl v nedostatku programů, na které jsem byl zvyklý z Windows a taky byl problém v tom že jsem dlouho zvyklý na Windows, zkoušel jsem i macOS ale zde byli stejné problémy jako u Linuxové distribuce, a navíc mě rozčilovalo jiné rozložení klávesnice.

Ovšem není zde jenom operační systém pro počítače je zde i operační systém pro chytré telefony, a potom zde jsou redakční systémy po internetové stránky, nastavení televize a chytrých hodinek to je taky záběr na psychiku, obzvláště pokud narazíte na nějaký programový problém.

Nebude to trvat dlouho bude zde chytrý záchod, který vás upozorní, že dochází toaletní papír, nebo že často zbytečně splachujete, a tak plýtváte vodou. Nejhorší je situace se starými lidmi, které nejde naučit používat moderní systémy a vyžadují neustále od svých dětí, aby jim pomohli s tím, co je pro ně složité, to vede často ke snaze staré lidi přemístit do míst kde se o ně někdo postará, ovšem zde staří lidé brzo umírají, protože se už nedovedou psychicky přizpůsobit životu v přelidněném starobinci.

Chytré telefony se mohou spárovat s jinými chytrými systémy jakými jsou; hodinky, sluchátka, hračky, televize atd. nebude to už trvat evolučně dlouho a bude konečně možné chytrý telefon spárovat s hloupým mozkem, už nebudeme potřebovat; peníze, soukromé vlastnictví, průkazy, klíče, byrokraty, politiky, celebrity, milionáře, kněze, učitele, lékaře, policajty, vojáky atd. vše bude mít pod kontrolou globální umělá inteligence spolupracující s autonomními roboty.

V porodnici narozené děti dostanou do hlavy čip, který se spáruje s mobilním telefonem, bude tak možné určit to jaké sny budeme mít a jakou práci budeme dělat. Skončí tak; inflace, války, pandemie, vandalismus, protekce, konfidenti atd. konzumní peklo se začne evolučně proměňovat na virtuální ráj ve kterém nejsou hříšníci.

Dojde k tomu, že se odpojíme od reality a budeme existovat jenom ve virtuální realitě, nebudeme už tak potřebovat být gramotní a umět mluvit, naše komunikace bude beze slov v rovině programové tak jako komunikuje telefon s hodinkami. Skončí pro nás rozmnožování pomocí sexu, protože zde bude výroba lidí v továrně, a tak zde už nebudou lidi co mají mnoho nemocí anebo jsou zdegenerovaní. Vznikne tak nadčlověk, který bude mnohem vyspělejší, než je současný člověk, se kterým jsou samé problémy.

Neustále slyšíme že zde jsou chytré; operační systémy, redakční systémy, počítačové hry, hračky, notebooky, tablety, telefony, hodinky, televize, auta, ledničky, vysavače atd. jak je to objektivně s tou chytrostí u digitální techniky? Jsou to naprogramované hloupé stroje, chytré je to, co je inteligentní, proč vlastně nás reklama a propaganda klame od narození do smrti?

Vše je o tom že jsme si cizí a z cizího krev neteče a peníze elitě nesmrdí, vše je zde hra o hodnoty a pokud v této hře není kontrola tak je zde snaha porušovat pravidla, proto zde jsou; soudy, vězení, policie, armáda, byrokracie atd. všude kde jsou daně tam je centrální dogmatická totalita, demokracie je utopie.

Za vším je snaha o dosažení cíle, vše je zde proces, který směřuje k cíli, a tak i propaganda a reklama je proces který směřuje k cíli a tím cílem je moc a bohatství, konáme druhým zlo ve snaze se mít dobře, když to s druhými nejde po dobrém tak to řešíme po zlém pomocí propagandy a reklamy, problém je v tom že vše, co dáváme to nazpět dostáváme! Co nechceš, aby ti druzí konali, to nekonej druhým, pokud by platilo oko za oko, tak by byl každý slepý!

Pochopte to, že zde existují ve všem protiklady, a tak je zde; dobro a zlo, pravda a lež, moc a bezmocnost, bohatství a bída, samec a samice, život a smrt atd. pokud je na tom někdo zle tak se snaží o to, aby byl na tom dobře i za cenu že bude lhát a krást proto zde musí být zavedeny konečně čipy do mozku které odpojí egoistický mozek od možnosti zde konat zlo, aby se měl mozek dobře, jak si to uděláme takové to i máme, nejsou zde egoisti, tak zde není pro lidi očistec, jinak to nejde už udělat.

Máme dneska velikou možnost volby u toho, jaký budeme používat v digitálním světě systém; Windows Linux UNIX macOS Intel AMD Apple atd. každý systém má svoje výhody a nevýhody, pokud se v těchto digitálních systémech nevyznáte tak požádejte o pomoc někoho, kdo se v těchto systémech vyzná nebo můžete použít sociální sítě a vyhledávače na internetu.

Většina uživatelů má dneska chytrý telefon a notebook, tyto digitální systémy vám vydrží dobře sloužit šest let, pokud s nimi zacházíte dobře. Problémem je přechod od jednoho systému na jiný systém, navíc často zde jsou aktualizace a nové verze systémů.

Na internetu je mnoho informací, které porovnávají podobné systémy podle vzhledu a parametrů, skutečnost je taková že jenom čas má dost času na to, aby zde dobré ponechal a špatné eliminoval. Jsou vyspělé bohaté společnosti kde se používají vyspělé systémy a jsou společnosti zaostalé a chudé kde se nepoužívají vyspělé systémy, my patříme bohužel do kategorie zaostalé a chudé společnosti, a tak jsme na tom zle.

Většina lidí zde používá staré počítače a staré telefony, protože zde jsou malé platy a vysoké ceny u elektroniky. Nejhůře je na tom naše školství, které je digitálně třicet let za vyspělými bohatými společnosti, dlouho jsme byli jenom kolonie s levnou pracovní silou a je obtížné změnit celý systém tak abychom na tom byli stejně jako je na tom dneska třeba školství v USA.

Čas a prostor to jsou příběhy ve kterých má vše svůj osud, je možné změnit svůj osud nebo to není možné? Naše snahy o to změnit svůj osud narážejí na mnohé co se snaží o to abychom nemohli svůj osud změnit tak jak bychom chtěli, mnoho lidí má pro něco veliký talent, ale nedojde k tomu, aby mohli svůj talent rozvinout, a tak je jejich osud pro ně zlý, na člověka se dneska všude hledí jako na robota, kterého je třeba pomocí výchovy a školy naprogramovat tak, aby myslel a žil jako robot.

Podívejte se na diplomové práce a zjistíte to, že je sepsali chytří roboti, ve kterých není moudrost a láska, jaký má smysl chodit k volbám prezidenta nebo politických stran, když roboti budou volit za své zástupce roboty, vše je to jenom mediální divadlo a po volbách nebude robotům líp. To že má robot problémy, se kterými si neumí poradit nikoho nezajímá, každý robot se zajímá jenom o to, co je mu blízké a snaží se být profesionálním robotem, následkem je; konflikt, válka, inflace, pandemie, extrémismus, vandalismus, podrazy, konfidenti, korupce, protekce, propaganda, cenzura atd.

Nacismus nám v nahotě ukázal, kam to vede, pokud se z lidí stanou roboti, najednou zde byli koncentráty s velikými plynovými komory, kde se nepotřební roboti po milionech eliminovali, jakýkoli odpor proti dogmatickým totalitám je naivní a marný, protože vše založeno na osudu, který nejde změnit. Podívej se na sebe do zrcadla a spatříš v zrcadle robota který je neustále pod dohledem robotů, proto zde není pro roboty pravda a láska.

Roboti si pravdu a lásku nezaslouží o tom je osud všech robotů, nebude to už trvat evolučně dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, místo genetických egoistických robotů zde budou jenom roboti vyrobení v továrně, kde budou roboti vyrábět po milionech autonomní inteligentní roboty na akumulátory. Vše je zde dočasným evolučním experimentem, člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, nejsou už na světě nikde lidi, tak už nejsou s lidmi problémy.