Většina koncepcí, které máme mnoho století jsou amatérské



Často je zde potřeba nahradit staré za nové a je to problém, podívejme se třeba na staré informace a staré programy, chcete nainstalovat nový operační systém Windows 11 místo operačního systému Windows 10 a při instalaci se vám ukáže varování, že počítač nesplňuje nároky na instalaci Windows 11 a tak nemůžete nahradit starý operační systém za nový operační systém.

Nebo chcete nahradit kasty a třídy za emancipaci a zase narazíte na problémy, protože ti, co mají zde výhody budou dělat vše pro to, aby o výhody nepřišli. Jenže vše je zde dočasně, a tak nakonec vždy dojde k tomu, že se staré nahradí za nové! Člověk je starý typ zaměstnance, a tak bude evolučně nahrazen za roboty a stroje, místo staré opice s korunou na hlavě, zde bude kralovat robot a umělá inteligence, otázkou je jenom už to, kdy zde jako lidi evolučně skončíme! 

Multisystémem je to co je univerzální, a tak to dokáže nahradit více systémů, takovým multisystémem je třeba skener spojený s tiskárnou nebo operační systém, svým způsobem je i člověk multisystémem protože dokáže konat více specializací.

Nejužívanějším multisystémem se stal telefon s operačním systémem, jde o moderní fetiš, na kterém je dneska většina lidí psychicky závislá, a tak jim není líto investovat do drahého mobilního telefonu.

V USA je dneska už většina přístupů na internet přes mobilní telefon, a to logicky vedlo k optimalizaci obsahu internetu pro ty co používají mobilní telefony, nebude to už evolučně trvat dlouho a lidi v USA budou mít v hlavě inteligentní čip, a tak se bude muset obsah internetu optimalizovat pro čipy v mozku.

Každý logicky touží po veliké návštěvnosti; portálu, stránky, blogu, katalogu, encyklopedie, sociální sítě atd. je to celé jenom o nabídce a poptávce, pokud nabízíte něco, po čem není poptávka tak následkem je malá návštěvnost! Pokud je po něčem poptávka tak se tam okamžitě vytvoří tvrdá konkurence! V mnohém to obrazně připomíná vrcholový sport, kde cesta na vrchol trvá sportovcům mnoho let tvrdé dřiny!

Internet je živý organismus, který se neustále mění, a to co před rokem fungovalo to dneska už nefunguje, velikou výhodou je, pokud je doména na internetu minimálně deset let aktivní, nově založené domény nemají šanci na to získat návštěvnost, pokud na té doméně v minulosti nebyla nějaká aktivita, to vedlo k tomu, že se s doménami obchoduje, drahé jsou staré domény s koncovkou com a staré domény s koncovkou cz jsou levné.

Velikou návštěvnost zde mají; organizace, podniky, instituce, portály, sociální sítě a malou návštěvnost zde mají soukromé blogy, výjimkou jsou zde jenom celebrity, často je zde snaha se vydávat za celebritu, pokud to celebrita toleruje. Je zde mnoho stránek a knih o tom, jak dosáhnut snadno a rychle veliké návštěvnosti, to vše jsou jenom teorie, které v praxi nefungují! 

Je sice možné investovat do reklamy, otázkou je, jestli se vám investice do reklamy vyplatí? Taky je možné si zaplatit profesionály co naprogramují stránku a zajistí pro stránku i profesionální obsah, to se vyplatí jenom těm, kterým stránka přináší veliký zisk. Zisk je tam kde jsou výhody nebo protekce, bez výhod a protekce je veliká návštěvnost stránky nemožná. 

Vždy když se dostanu do myšlenkového začarovaného kruhu, tak se podívám do ekosystému, jak on si poradil s velikými systémovými problémy, v základních principech je si zde vše podobné, přirozené principy jsou pevným bodem, kolem kterého se zde vše točí. Optimální eliminování krize je prioritou, kterou musí řešit národy i jedinci, není zde krize jenom u ekonomiky je zde i krize u mnohého jiného, vše je zde evolučně naprogramováno k tomu, aby vše automaticky fungovalo, je to celé obrazně jako testovací verze operačního systému, a tak je zde neustálé restartování, aby se pomocí aktualizací opravili chyby, když už aktualizace nedokážou eliminovat chyby, tak vzniká nová verze operačního systému.

Minulost lidstva byla spojená s tím že se neustále měnila; ekonomika, politika, náboženství, filosofie, věda, technika, podnikání, obchod, doprava, školství, rodina atd. vše je zde evoluční proces a člověk je tak jenom levným materiálem na evoluční pokusy, války a pandemie v nahotě odhalují to, že hodnota každého člověka je z pohledu evoluce nulová! Vše je zde o koncepci, bez koncepce je zde krize, většina koncepcí, které máme mnoho století jsou amatérské, a proto v praxi optimálně nefungují!

Zaměřili jsme se na to, že budeme zboží a služby produkovat ve velkém a narazili jsme na problém s odbytem, který řešíme pomocí; reklamy, propagandy, centralizace, monopolů, byrokracie, politiky, náboženství, filosofie, totalit, dogmat, fetišů, pověr, pohádek, podrazů, extrémismu, terorismu, vandalismu, lží, krádeží, protekce, korupce, mafie, kast, tříd, inflace, reforem, násilí, drog atd. problém s odbytem zboží a služeb je zde všude už mnoho století nic nového pod sluncem!

Bible je v principu jenom o tom, že nám ukazuje, jak jsme se snažili v minulosti špatně řešit problém s odbytem zboží a služeb, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v recyklaci, aby se mohlo vyrábět tak se musí i recyklovat, podívejme se do ekosystému, jak se zde vše recykluje, díky recyklaci zde není problém s odbytem zboží a služeb! Vždyť to ještě funguje, proč bych to měl recyklovat, zde je příčina toho že máme problémy s recyklací!

To že něco funguje dlouho to je problém, který musíme vyřešit a řešením je změnit konzumní systém tak aby vše fungovalo jenom krátkou dobu, podívejme se na sport zde je sportovní úspěch krátkou dobu, protože zde není možná protekce a monopol! Veliký konkurenční tlak má za následek to, že vše, co není kvalitní to se recykluje, kontrola kvality je cestou k optimální recyklaci, nebudeme recyklovat jenom zboží a služby, budeme recyklovat i nekvalitní lidi, zaměstnavatelé potřebují mladé kvalitní zaměstnance, a tak jim vyhovíme a optimálně globálně recyklujeme staré a nekvalitní lidi. 

Náboženství stvořilo pro duši posmrtnou existenci pomocí; převtělení, pekla, ráje atd. to jsou jenom pohádky, se smrtí těla umírá i lidská duše, lidská duše to jsou jenom informace a programy.

Moderní věda a technika už brzo dokáže získat z mozku důležité informace a programy a ty umístí do GVKB virtuální reality, po otestování duše ve virtuální realitě budeme moci lidské tělo eliminovat v krematoriu. Bude to veliký evoluční krok pro naši civilizaci kdy zde u nebudou problémy s lidským tělem, které je; hladové, žíznivé, nemocné, unavené atd.

To bude logicky znamenat restartování kulturní civilizace, zanikne kult těla a vznikne kult virtuální duše. Z čertů se tak najednou stanou andělé, co nelžou a nekradou, konečně se bude moci každý seberealizovat profesionální prací pro virtuální realitu.

Nebudeme už k ničemu potřebovat soukromé vlastnictví a peníze tím zanikne rozdělení na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, nebudou zde ani války a pandemie, konání dobrých skutků se nám vyplatí, protože nám už ten druhý nebude peklem.