Války a pandemie v nahotě odhalují to, že je společnost rozdělená na otroky a otrokáře



Skončí problémy s pitomci, co dělali chyby, díky digitalizaci se pitomci nahradí za umělou inteligenci a roboty, pitomci se eliminují z civilizace, protože zde jsou s nimi jenom problémy, nejsou pitomci tak nejsou problémy, vše je zde evoluční experiment, a pitomec to byl evoluční experiment který se nepovedl, a tak zde pitomci skončí. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrnách budou roboti vyrábět roboty. Mnoho mocných pitomců si naivně myslí že jsou nenahraditelní a když je najednou nahradí robot nebo umělá inteligence tak se z toho psychicky zhroutí, protože dobrá práce byla pro ně návykovou drogou.

Proces modernizace je zde už dlouhou dobu, s příchodem digitalizace se tento proces urychlí a nastane problém s tím, jak zdanit roboty a umělou inteligenci, protože pitomý stát může existovat jenom pokud může vybírat od pitomců daně, jinak zanikne. Současný konzumní očistec je postaven na tom, že se z lidí udělali pomocí reklamy pitomci, jenže z umělé inteligence a robotů nejde pomocí reklamy udělat pitomce, a to bude znamenat konec konzumního očistce ve kterém je všude pitomců jako sraček!

Stát nemá peníze tak si natiskne peníze, které nejsou kryté zlatem, následkem je logicky inflace, v době digitálních peněz už není třeba peníze draho tisknout a stačí je vytvořit rychle a levně v počítačích. Logicky je zde otázka a proč stát nemá peníze, a tak si je tiskne? Stát je špatný hospodář, který zalévá plevel a krmí parazity, proto stát logicky nemá peníze, paraziti dělají vše pro to, aby mohli parazitovat, sledujeme pohyb peněz globálně a dojde nám to že milion milionářů vlastní většinu světového bohatství, a tak světu nevládnou politici a prezidenti, světu vládnou milionáři, vše je zde hra o zisk a pravidla hry stanovují milionáři, milionáři vydělají na válce i na pandemii, vše je zde jenom o egoistickém parazitování, pro milionáře jsou miliony zbytečně mrtvých lidí jenom statistkou.

Milionáře poznáte pode toho, že mají ochranku, která je chrání, aby jim nemohl nikdo ublížit, podívejte se do přírody zde není rozdělní na bohaté a chudé, je vůbec možné skončit s rozdělením na bohaté chudé? Díky moderní vědě a technice už to bude brzo možné, každý člověk dostane do hlavy čip napojený na umělou inteligenci, lidi už tak nebudou moci chybovat, tím zde skončí; rodina, školství, organizace, politika, náboženství, sport, byrokracie, reklama, války, mafie, vandalismus atd. jakýkoli pokus o egoistické parazitování bude eliminován už v zárodku, tak zde globálně skončí konzumní očistec a konečně zde bude ráj ve kterém lidi nelžou a nekradou. Vše je o testování a kontrole, jde o to, aby zde nebyli pro nikoho výjimky a imunita, bude trest smrti pro ty, co nemají v hlavě čip, jakýkoli odpor proti GVKB čipům bude marný!

Chyby vznikají díky chybám, nikdo není dokonalý natolik aby nechyboval, každý poukazuje na cizí chyby a nikdo se nepřizná ke svým chybám. S odstupem času spatříme chyby, které jsme dříve nespatřovali, podívejme se na to, jak v minulosti fungovala společnost a spatříme obrovské množství chyb co společnosti v minulosti dělali, největší chybou bylo plýtvání časem a hodnotami. Pokud se někdo odvážně pokusil poukázat na chyby které společnost dělá, tak se z něj stal většinou mučedník, protože mocní neměli rádi kritiku.

K moci se vždy dostávali blázni, co dělali jednu pitomost za druhou, je třeba začít se změnami společnosti tím že začneme každoročně testovat všechny lidi na to, jestli jsou normální, postavíme globálně všude veliké blázince, kde budeme blázny léčit. Léčení bude založeno na tom, že se mozek bláznů pomocí čipů napojí na virtuální realitu, ve které se mozek vyčistí od chyb. Tak jako pravidelně pereme v pračce prádlo tak budeme pravidelně čistit lidské mozky od psychické špíny, takto zde místo bláznů budou už jenom normální lidi.

Jak vyléčit psychicky nemocnou společnost? Většina pokusů o to vyléčit psychicky nemocnou společnost neuspěla, protože se zaměřila jenom na povrchní léčení společnosti, je třeba jít do hloubky a najít zde chyby a ty odstranit. V hloubce zjistíme to, že za psychicky nemocnou společnost může dobrota k tomu, co si dobrotu nezaslouží, společnost zalévá plevel a krmí parazity. Problémem je sociální populismus, kdy si zde mocná elita hraje na to, jak miluje všechny lidi, pod maskou anděla je ale ukryt čert.

Války v nahotě odhalují to, že elita není psychicky zdravá, nahradíme proto lidi za umělou inteligenci a roboty, nejsou ve společnosti psychicky nemocní lidé tak není ani společnost psychicky nemocná. Všechny snahy o to udělat z lidí dokonalé roboty jsou naivní a marné, z nuly nikdo číslo neudělá, lidi nebyli evolučně vytvoření k tomu, aby se z nich stali roboti na dálkové ovládání! Minulost naší společnosti odhaluje že bez velikých systémových změn se budeme pořád točit v kruhu problémů na které není řešení.

Tak jako testujeme výrobky a mnohé jiné tak je potřeba i testovat mozek, v současnosti neumíme optimálně testovat mozek, protože se nedokážeme na mozek napojit pomocí počítače který by pomocí programů otestoval mozek a nalezl zde chyby a zbytečné informace, mozek je inteligentní stroj, který potřebuje profesionální pravidelný servis jinak mozek správně nefunguje.

Zavírat lidi s vadným mozkem do vězení nebo do blázince to je chybou, správné je začít globálně lidem mozky testovat a opravovat, už zde bylo dost chyb, které lidi s vadným mozkem dělali a následkem byla zde u lidí deprese a myšlenky na sebevraždu.

Veliká spotřeba drog a léků na deprese jasně ukazuje na to, že většina lidí na světě má vadný mozek, který je potřeba optimálně opravit, aby mozek optimálně fungoval. Podívejte se na; politiku, náboženství, ekonomiku, byrokracii, školství atd. zde je jasná ukázka toho že největším problémem naší konzumní společnosti je to že většina lidí má vadný mozek a nikdo to neřeší optimálně.

Bude zde povinné každoroční globální testování mozku od narození do smrti, zavedou se průkazy, kde bude uvedeno že je mozek otestován a zaměstnavatelé zaměstnají jenom lidi co jsou otestovaní pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita, nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit zde mít lidi s vadným mozkem už zde bylo dost chyb co dělali lidi s vadným mozkem, vše zlé je pro něco dobré.

Svoboda je možnost volby z více možností, máme vždy možnost volby z více možností? Pochopitelně záleží na situaci, a tak v některé situaci máme možnost volby z více možností a v jiné situaci tuto možnost nemáme, vše je o tom že pomocí odměn a trestů je každý manipulován a tím přichází o svobodu volby z více možností.

Statistiky, které jsou objektivní a aktuální nám v nahotě odhalují, jak naše civilizace funguje, dobře se mají lidi tam kde není otroctví a zle se mají logicky lidi tam kde je otroctví, nikde na světě není vláda lidu, všude na světě vládnou otrokáři, co mají služebního řidiče a ochranku, otrok nechce emancipaci, on chce být otrokářem o tom je kariérismus spojený s protekcí! Podívejme se na to, jak se lidi oslovují různě, je ten druhý; pán, soudruh, blbec, svině, vůl atd?

Ten druhý je otrok nebo otrokář, jenže pravda zde není populární! Války a pandemie v nahotě odhalují to, že je společnost rozdělená na otroky a otrokáře, vše evolučně směřuje k tomu, že místo lidských otrokářů zde bude otrokářem globální umělá inteligence, které budou sloužit jako její zástupci autonomní inteligentní roboti na akumulátory.

Bude to nové digitální otroctví, ve kterém bude vše fungovat podle vojenského režimu, vadný otrok se eliminuje v krematoriu! Podívejme se do přírody zde je svoboda a následkem je zde přirozený výběr, který nemilosrdně eliminuje vše, co je geneticky chybné, a nikdo to neoznačuje za chybu! Člověk si zde hraje na boha a chce mít zde vše pod kontrolou, aby se měl božsky, jenže následkem je konzumní očistec, ve kterém je člověk člověku peklem!