Dneska jsi mocný a bohatý, zítra z tebe už bude jenom prach



Orgasmus je něco, co dneska mnoho lidí nepoznalo a stejně tak i pandemie je něco co mnoho lidí nepoznalo, nejvíce hovoříme mediálně o tom, co jsme osobně nepoznali, a tak tomu nerozumíme, mlčíme o tom, co dobře všichni známe, protože to nikoho nezajímá! Zde se dostáváme k teorii a praxi, čím více je zde konzumní kultury tím méně je zde profesionální praxe, vše zde jsou jenom následky a jejich příčiny, veliký rozdíl je mezi tím, jak něco vypadá z dálky a jak to vypadá z blízka.

Jsme naivní idealisti, co věří na; pohádky, reklamu, mytologie, pověry, fetiše, symboly, módu, sekty, náboženství, politiku atd. jsme klamání více než si myslíme, pravda a láska je v přírodě, v civilizaci je jenom lež a nenávist! Vládnou nám všude mnoho tisíciletí jenom blázni s titulem, co utekli nejspíše z nějakého blázince, každý je do něčeho veliký blázen, normální člověk zde nikde není k nalezení už mnoho tisíciletí, protože naše konzumní společnost to je mnoho tisíciletí konzumní blázinec, a tak pokud jsou rodiče blázni, je logické to že i jejich děti jsou blázny.

Pandemie mi připomíná orgasmus, vše je o tom, jak si to uděláš takové to máš, vše, co si každý uvaří to si musí i sníst, pandemie je trestem za naši lenost, orgasmus je odměnou za naši pracovitost. Většinu nákladů hradí rodiče a menší část nákladů hradí stát, je zde mnoho skrytých nákladů, díky kterým se nám může zdát to, že nás každý vysokoškolák nestojí čtyři miliony korun. Není to jenom náš národní problém, ale jde o globální problém, následkem je logicky antikoncepce a potraty, protože vychovávat vysokoškoláky to je luxus který si málokdo může dovolit.

Jak ušetřit na dětech co chtějí mít vysokou školu? Nahradíme vysokoškoláky za autonomní inteligentní roboty na akumulátory, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali, protože roboti pracují lépe a levněji. Milujeme jenom to, co nám přináší užitek, na člověka se díváme jako na robota, lidských robotů je nadbytek, a tak je eliminujeme ve válce! Války v nahotě odhalují konzumní očistec, ve kterém je láska jenom za peníze, nenávist je zde zadarmo. Proč má láska tak velikou hodnotu, že si ji kupujeme za peníze?

Hodnotu má to, co potřebujeme a je toho nedostatek, proč k životu člověk potřebuje lásku? Láska proměnila opici v člověka, pokud nemáme dlouho lásku tak se z nás stává divoká opice, která je nebezpečná svému okolí. Veliká konzumace cigaret a piva v civilizaci ukazuje na to, že je zde nedostatek lásky, a tak se z lidí stali oblečené opice. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde málo lásky tak to jistě má i nějakou příčinu? Nedostatek lásky je zde díky inflaci lásky, inflace nepostihuje jenom peníze, ale postihuje i lásku, všude se nabízí mnoho lásky za peníze a následkem je inflace u lásky.

Dobrota k tomu, co si dobrotu nezaslouží, má za následek problém s velikými dluhy. Politický populismus má za následek to, že se staráme dobře o plevel a krmíme parazity, následkem je blbá nálada, protože profesionální práce je zde trestem. Nahradíme lidi za roboty a umělou inteligenci a tím bude konzumní společnost bez dluhů, nejsou lidi tak nejsou dluhy. Nemá cenu měnit povrch společnosti podle módy, je třeba postavit společnost na nových základech.

Základem bude práce robotů a umělé intelligence, lidi se eliminují globálně v krematoriu. Vše se v civilizaci rychle mění a na člověka jsme zapomněli, člověk to je hříšná opice, která nepatří do konzumní civilizace, tak jako už nepoužíváme koně na dopravu tak nemá smysl používat lidi na práci! Roboti pracují lépe a levněji, než lidi je to jasná volba pro podnikatele a stát, nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit živit zde nepřizpůsobivé hříšné příživníky co nechtějí pracovat jako roboti na baterky!

Vše souvisí se vším, a tak s příchodem pandemie jsou lidi vyčerpaní a následkem je to že se stává orgasmus vzácným, nejhůře jsou na tom starší generace, které nemají dostatek vitality na realizaci orgasmu. Pokud zde není originál, hledají lidi náhražky jako je pivo nebo pornostránky, originální orgasmus při sexu ale nejde ničím nahradit. Je vůbec možné vyřešit tento problém, aby se tak lidi netrápili tím, že nemají orgasmus jako jej měli před pandemií?

Mnoho může lidem pomoci více pohybu v přírodě a méně jídla, jídlo by mělo být zdravé a snadno stravitelné, je třeba taky skončit s pivem a cigaretami. Zdraví se skládá z mnoha maličkostí a být zdravý natolik že máme orgasmus často to není maličkost. Nedívejte se na zprávy v televizi, protože z těchto zpráv o pandemii budete mít jenom blbou náladu a potom už nebudete naladění psychicky na orgasmus. Neřešte to, co stejně nevyřešíte, starejte se jenom o orgasmus, a nestarejte se o to, že je zde pandemie, která ubožáky eliminuje.

Z pohledu vědy a techniky je každá forma života složitým systémem, který umírá na selhání systému, pokud nejde o násilnou smrt nebo nehodu. Proč náš složitý systém jednou jistě selže a my tak zemřeme? Vše je zde dočasně a vše se recykluje, dočasně zde nejsou jenom; lidi, zvířata, hmyz, rostliny, viry, mikroorganismy atd. ale dočasně zde jsou i; věci, domy, silnice, továrny, ideologie, totality, zákony, pravidla, knihy, filmy, stránky na internetu atd.

Dneska jsi mocný a bohatý, zítra z tebe už bude jenom prach, z prachu vše vzniká a v prach se to zase navrací, nejvíce myslíme na prachy. Jsou zde i situace jako je třeba válka a pandemie, kdy dochází k velikému lokálnímu umírání lidí, jenže z globálního pohledu jsou miliony zbytečně mrtvých lidí něčím, co stejně nedokáže zabránit přelidnění a degeneraci. Chceme mít vše pod kontrolou, a tak děláme vše pro to, aby systémy neselhávali, jenže to je jenom marnost.